• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.yjc.ir/fa/news/4491074/موسوي-بازي-دربي-تبريزيها-کمتر-از-تيمهاي-ديگر-نيست

یمان موسوی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: ما باخت هفته قبل را فراموش کردیم و هر دو تیم می دانند که شکست خورده های قبل هستند.

وی افزود: هنوز زود است در مورد تیمها قضاوت کنیم و تیم ما در هفته اول هم بد کار نکرد و مستحق شکست هم نبود.

موسوی تصریح کرد: این بازی برای ما حساسیتش کمتر از بازی استقلال نیست چرا که تراکتور هم به دنبال پیروزی است.

وی خاطر نشان کرد: امیدوارم در این بازی هواداران تبریزی ورزشگاه را پر کنند تا به جذابیت بازی بیشتر شود ما هم در این بازی تنها به فکر سه امتیاز هستیم و از تیم حریف شناخت لازم را داریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دربی تبریز کمتر از دربی تهران نیست

البته باید قبل از اینکه به یک نتیجه خوب فکر کنیم، باید به این فکر کنیم یک بازی خوب به نمایش بگذاریم تا طرفداران هر دو تیم از دیدن این بازی لذت ببرند.

رسول علیزاده بازیکن تیم گسترش فولاد در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار ورزشی نصرنیوز گفت: بازیکنان ما در مقابل تیم استقلال خیلی خوب ظاهر شدند و به نظر من باعث شگفتی تیم استقلال شده بودیم و واقعا تیم استقلال به سختی به این 3 امتیاز رسید، در حالت کلی گام اولمان در مقابل تیم پر مهره استقلال خیلی خوب بود و طبیعتا روز به روز بهتر خواهیم شد، امیدوارم در پایان لیگ بتوانیم جزو 6 تیم برتر لیگ باشیم.

کاپیتان تیم گسترش فولاد افزود: دست هوادارانی که در ورزشگاه حاضر شدند درد نکند، تیم ما تیم جوانی است و مسلما نیازمند حمایت است، امیدوارم با حمایت هواداران از تیم گسترش فولاد انگیزه جوانان ما چند برابر شود و بتوانیم به مقامی برسیم که شایسته ی مردم تبریز باشد.

علیزاده افزود: دربی در همه جا از حساسیت های خاصی برخوردار است، ما باید با اجرای یک بازی خوب نشان دهیم که دربی تبریز هم چیزی کمتر از دربی تهران ندارد، البته باید قبل از اینکه به یک نتیجه خوب فکر کنیم، باید به این فکر کنیم یک بازی خوب به نمایش بگذاریم تا طرفداران هر دو تیم از دیدن این بازی لذت ببرند.

علیزاده در پایان خاطر نشان کرد: به نظر من فردا کل ورزشگاه پر خواهد شد و تماشاگران هر دو تیم را تشویق خواهند کرد و به جمه آذربایجان تیملری، فرق المز رهلری ( تیم های آذربایجان در رنگشان فرقی ندارند) عمل خواهند کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پاداش های سرخ پوشان برای برد مقابل تراکتورسازی همچنان ادامه دارد

به گزارش نصر نیوز، بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس روز سه‌شنبه به دليل پيروزي مقابل تراکتورسازي از اعضاي هيئت مديره پاداش‌هاي ويژه‌اي گرفتند اما مثل اينکه اين خوشحالي‌ها تمامي ندارد چون اسپانسر باشگاه پرسپوليس نيز بعد از ظهر امروز به بازيکنان و کادر فني اين تيم پاداشي ويژه داد.

گفتني است اين پاداش به دليل شکست تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز بوده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حق پايمال شده تراختور را كه می دهد؟

پنالتي مورد دار قهرماني براي پرسپوليس بودارتر از آن بود كه يك هفته صبر كنيم تا منتظر بررسي صحت و سقم آن باشيم.

وقتي آن پنالتي لعنتي گرفته شد همه فهميديم امروز قرار است ببازيم يا بازانده شويم.خيلي شيك هم به بازي گرفته شديم و هم ببازانديم.وقتي كه كارت بازي انصاري فرد صادر نشد ما روي كاغذ باخته بوديم ،خبر نداشتيم!
براي همين بود بعد پنالتي، بازي از اين رو به آن رو شد.بالاخره بازيكن هم مي فهمد.
كارشناس داوري برنامه پربيننده ديروز گفت نوري نهايتاً با ارفاق كارت زرد مي گرفت،ارفاقي كه با هند عمدي داخل محوطه تراختور به كارت قرمز تبديل مي شد اما صحنه اي كه 90 هم آن را پخش نكرد! تا كارشناس داوري نتواند ديگر صحبتي از ارفاق كند.
اما صحنه اي كه رضا حقيقي توپ را به نشانه عصبانيت به زمين مي كوبد گويا تنها از ديدگان داور مسابقه پنهان نماند چرا كه 90 هم از باز پخش آن خودداري كرد تا داور مسابقه چيزي نبيند كه حكم به رأي اخراج رضا حقيقي دهد.
و صحنه هايي كه مدافعان پيروزي بسان گاو آهن ساق پاهاي ابراهيمي را شخم مي زدند يك بار هم به تصوير كشيده نشد.
و مهمتر بايد ديد اگر جريمه خطاي اسدي كارت قرمز مستقيم بود كه بود، سالتو بارانداز دهنوي در اين فوتبال چند امتياز منفي داشت!؟
تنها دو بازيكن پيروزي را اخراج نكردي،و چند بازيكن آنها را جريمه نكردي،
شما فقط ناقابل از 15 خطاي وحشتناك پيروزي چي ها چشم پوشيدي،
يك پنالتي ناقابل براي پيروزي گرفتي و
يك پنالتي براي تراختور نگرفتي،
آقاي قهرماني خوشحال باش كه در نتيجه بازي تأثير گذار نبودي!
تراختور باخت، به ناداوري هم باخت.اما تاريخ فوتبال تنها چيزي كه ثبت مي كند برد و باخت است.گويا حتي هواداران نيز بازي نخست را فراموش كردند و اين قصه سر دراز دارد كه تا پايان ليگ بايد ديد.گاهي با يك عذرخواهي معمولي در نگاه حق به جانب ختم به خير مي شود و گاهي سناريوهاي پيچيده پمپ بنزيني براي همين عذرخواهي نكردن هاي ساده خلق مي شود.
تراختور باخت و آقاي قهرماني چند روزي به پيك نيك رفت،شايد ليگ چين و شايد جزاير هاوايي.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مقابل تراکتور انگیزه زیادی داریم

نصرنیوز: بازیکن گسترش فولاد تبریز گفت: تراکتوری ها با تجربه هستند و حضور در میادین بین المللی را نیز تجربه کرده اند ولی ما هم تیم جوان و با انگیزه داریم که در مقابل تیم های بزرگ انگیزه مان چندین برابر می شود.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، سامان نریمان جهان بازیکن تیم گسترش فولاد در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار ورزشی نصرنیوز گفت: بازی در مقابل تیم استقلال بازی خیلی خوبی بود و ما در مقابل یک تیمی بازی می کردیم که سال قبل قهرمان لیگ شده بود، خیلی خوب بازی را آغاز کردیم و با یک گل زیبا مهمان خود را غافلگیر کردیم و به نظر من تنها دلیل باختمان در این بازی کم تجربگی مان بود که پس از مدت زمانی تجربه بازیکنان هم افزایش میابد تا دیگر از این مشکلات به وجود نیاید.

نریمان جهان افزود: با اینکه اولین بازیمان در لیگ برتر بود و انتظار داشتیم که تماشاگران زیادی به ورزشگاه بیایند ولی باز هم از حاضرین در ورزشگاه نهایت تقدیر و تشکر را داریم و به آنها قول می دهیم که در بازی های آینده به سطحی برسیم که شایسته ی هواداران تیم گسترش فولاد است.

وی گفت: بازیکنان تیم استقلال در چند صحنه بر داوری این بازی اعتراض داشتند ولی به نظر من داوری این بازی هیچ مشکلی نداشت و همه چیز خوب بود جز نتیجه بازی.

نریمان جهان در مورد دربی شهر تبریز گفت: به نظر من بازی در مقابل تراکتور بازی سختی خواهد بود چون تراکتوری ها با تجربه هستند و حضور در میادین بین المللی را نیز تجربه کرده اند ولی ما هم تیم جوان و با انگیزه داریم که در مقابل تیم های بزرگ انگیزه مان چندین برابر می شود، امیدوارم در این بازی نتیجه ای بگیریم که هر دو تیم از آن راضی باشند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سه امتیاز بازی را می خواهیم/هواداران صبر کنند

نصر نیوز: سرمربی تراکتورسازی تبریز گفت: گسترش برادر کوچک تیم تراکتورسازی است و مطمئنا با کادر فنی جوان و بسیار خوبی که دارد، برای برد بازی می‌کند.

به گزارش نصر نیوز، مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز با حضور در نشست خبری پیش از بازی با گسترش فولاد اظهار داشت: ان‌شاءالله با کمک هواداران و اصحاب رسانه آینده خوبی را برای فوتبال آذربایجان رقم می‌زنیم. می‌خواهیم حضور مقتدرانه‌ای در تمام بازی‌ها و جام باشگاه‌های آسیا داشته باشیم و باید شرایط این دیدگاه را از پیش از شروع فصل آماده کنیم و من این موضوع را انجام داده‌ام چون نگاه من به آینده است و لازم است تا تمرین‌های سنگین‌تری داشته باشیم و سنگینی بازیکنان در بازی اول به همین دلیل بود چون تمرینات بدنسازی پرفشاری را سپری کردیم.

وی در خصوص تیم گسترش فولاد گفت: گسترش برادر کوچک تیم تراکتورسازی است و مطمئنا با کادر فنی جوان و بسیار خوبی که دارد برای برد بازی می‌کند، آنها در بازی اول مقابل استقلال هم بسیار جنگنده و دونده ظاهر شدند و این نوید روزهای خوب برای این تبریزی را دارد ولی با تمام احترامی که به آقای خطیبی و تیم گسترش فولاد دارم در این بازی برای کسب سه امتیاز وارد زمین مسابقه می‌شویم.

سرمربی تراکتورسازان درباره هواداران این تیم گفت: در تبریز چیزهای منحصر به فرد زیادی وجود دارند، با توجه به سابقه چند ساله مربیگری‌ام در شهرهای مختلف نظیر چنین هوادارانی را ندیده‌ام، هواداران تراکتورسازی منحصر به فرد هستند و فوتبال را به خوبی درک می‌کنند. ان‌شاءالله با وجود آنها نتایج خوبی خواهیم گرفت.

سرمربی تراکتورسازان درباره اینکه چه زمانی این تیم به شرایط ایده‌آل خواهد رسید، گفت: مدتی زمان لازم است تا به تیم دلخواهمان برسیم. شاید از بین بازیکنانی که داریم، فقط با نصرتی در گذشته کار کرده‌ام. باید به شکلی برنامه‌ریزی کنیم که به شرایط مطلوبی دست یابیم و زمانی که از این تیم می‌رویم اثرات خوب‌مان ماندگار شود. من فکر می‌کنم که به فوتبال خوبی که انتظار داریم از هفته ششم یا هفتم به بعد دست یابیم.

وی درباره وضعیت مصدومیت کریم انصاری فرد اظهار داشت: فکر می‌کنم انصاری‌فرد امروز می‌تواند تمرین کند و اگر شرایط خوبی داشته باشد می‌توانیم او را در لیست 18 نفره بازی فردا قرار بدهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دربی تبریز زیبا و مهیج می شود

نصرنیوز: بازیکن تیم تراکتورسازی گفت: به خاطر اینکه مردم بسیار فوتبالی و علاقه مند هستند، دربی تبریز بازی بسیار دیدنی و مهیج از آب در خواهد آمد.

به گزارش نصرنیوز، مهدی کریمیان در خصوص وضعیت تیم فوتبال تراکتور سازی در شروع لیگ برتر گفت: بازی با پرسپولیس تمام شده است و ما ذهنمان را معطوف این بازی نمی کنیم. این بازی را با تمام اتفاقاتی تلخی که داشت فراموش کرده ایم.

وی افزود: لیگ برای ما از روز امروز دوباره آغاز می شود و دیگر به باخت مقابل پرسپولیس فکر نمی کنیم. با سه امتیازی که از گسترش فولاد می گیریم کم کم خودمان را به تراکتوری که همه انتظارش را دارند نزدیک می کنیم.

بازیکن تراکتورسازی در خصوص سطح دربی تبریز و شرایط این بازی بیان داشت: من خودم در شهرهای مختلفی از جمله شیراز، اهواز و اصفهان بوده ام و در دربی اصفهان هم بازی کرده ام و اکنون نیز دربی تبریز را تجربه خواهم کرد. دربی تبریز به خاطر اینکه مردم بسیار فوتبالی و علاقه مند هستند بازی بسیار دیدنی و مهیج از آب در خواهد آمد.

وی ادامه داد: دربی شهرستان ها به خصوص دربی شهر تبریز از کیفیت بالاتری نسبت به دربی پایتخت برخوردار است و حساسیت دربی تهران کیفیت این بازی را بسیار کم کرده است.

کریمیان در رابطه با تیم گسترش فولاد اظهار داشت: گسترش فولاد تیم بسیار خوبی است. آقای خطیبی این تیم را با استفاده از جوانان بومی بسته است و ما بازی این تیم با استقلال را دیدیم و آنالیز کرده ایم. گسترشی ها مستحق باخت مقابل استقلال نبودند و تیم جنگنده و دونده ای هستند. نقاط ضعف و قوت گسترش فولاد را شناسایی کرده ایم و امیدوارم امشب دیداری خوب و تماشایی را شاهد باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایرانپوریان : حساسیت دربی تبریز چند برابر است | تراکتور اسپور

آقای قهرمانی آن روز تمرکز خوبی نداشت و اصلا خوب سوت نزد و به نظر من بیشتر سوت ها و قضاوت های ایشان به ضرر تراکتور بود،

محمد ایران پوریان، هافبک دفاعی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در خصوص شرایط این تیم در آستانه هفته دوم رقابت های لیگ برتر اظهار داشت، در بازی اول مقابل تیم پرسپولیس در شرایط خوبی نبودیم چون بازی اول بود و هنوز مدتی طول می کشد تا به هماهنگی های لازم برسیم و تراکتوری شویم که هواداران تیم از ما انتظار دارند، به نظر من بازی در مقابل پرسپولیس را باید به کلی فراموش کنیم و با تمرکز بیشتر به بازی های پیش رویمان فکر کنیم.

ایرانپوریان در رابطه با داوری این بازی افزود، آقای قهرمانی آن روز تمرکز خوبی نداشت و اصلا خوب سوت نزد و به نظر من بیشتر سوت ها و قضاوت های ایشان به ضرر تراکتور بود، آقای قهرمانی به خاطر یک لکه کوچک روی سر محمد نصرتی چندین دقیقه او را بیرون از زمین نگه داشت و تمرکز را در تیم به هم زد و به نظر من در حالت کلی داوری بازی اول یک طرفه بود.

وی در مورد دربی تبریز نیز گفت: دربی در همه شهر ها شرایط خاص خودش را دارد و چون از طرفی مردم تبریز علاقه خاصی به فوتبال دارند حساسیت دربی تبریز را چند برابر می کند، امیدوارم بتوانیم در این بازی 3 امتیاز را از تیم گسترش بگیریم تا بتوانیم در بقیه بازی ها بهتر عمل کنیم.

مدافع تیم تراکتور سازی خاطر نشان کرد، سابقه در فوتبال تبریز نشان داده که مردم تبریز در بازی های حساس استقبال بی نظیری از آن بازی می کنند به نظر من چون دربی نیز حساسیت های خاص خودش را دارد مردم را به استادیوم خواهد کشاند و امیدوارم که در این بازی شاهد ورزشگاهی مملو از تماشاگران تبریزی باشیم.

محمد ایرانپوریان در پایان خاطر افزود، از تمامی هوادارانی که به تهران آمدند نهایت تشکر و قدر دانی را دارم و واقعا ناراحتیم که شرمنده آنها شدیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور – گسترش / پررنگ تر از سرخابی پایتخت | تراکتور اسپور

به نظر می رسد تساوی نتیجه ای محافظه کارانه برای هر دو تیم باشد. چرا که در داربی های گذشته سوق پیدا کردن بازی به سمت نتیجه باعث ایجاد تنش هایی هرچند اندک شده است

ارسلان نژاد فرد / از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است. امروز موعد دیدار دو تیم از تبریز و آذرباایجان و شمالغرب کشور است . شهرآوردی متفاوت از دیگر بازی هایش. چرا که در آن رقابت آنچنان مطرح نیست. بازی که در آن تماشاگران به تشویق هردو تیم می پردازند. نوعی مصالحه در این بازی دیده می شود که چنین امری در تمامی شهرآوردها بی نظیر به نظر می رسد. نکات جالبی در شهرآورد سرخابی تبریز دیده می شود. اتفاقات هفته ی گذشته ازجمله حواشی بازی پرسپولیس با تراکتور و گسترش فولاد با استقلال می تواند باعث استقبال بسیاری از این بازی گردد. همچنین رونمایی از تراکتور فصل جدید، می تواند تماشاگران زیادی را به استادیوم بیاورد. بازی راضی کننده شاگردان رسول خطیبی در مقابل استقلال نیز از دیگر عوامل استقبال پرشور از این بازی خواهد بود. غیبت اسدی از تراکتور و احتمال نیمکت نشینی خطیبی در این بازی، از جذابیت های این بازی خواهد کاست.

به نظر می رسد تساوی نتیجه ای محافظه کارانه برای هر دو تیم باشد. چرا که در داربی های گذشته سوق پیدا کردن بازی به سمت نتیجه باعث ایجاد تنش هایی هرچند اندک شده است. باید پذیرفت که تراکتور طرفداران بیشتری نسیت به دیگر همتایش دارد و این مسأله اندکی ما را در رودربایستی قرار می دهد، زیرا به لحاظ قلبی خواستار موفقیت هر دو تیم هستیم. به همین دلیل این بازی خاصیت یک گردهمایی را داراست. حال مهم نیست این گردهمایی، اعتراض نسبت به عملکرد فدراسیون فوتبال باشد یا اعلام برادری و برابری دو تیم شهر.

از سوی دیگر اظهارات خطیبی پس از بازی با استقلال، باعث توجه بسیاری از نگاه ها به جایگاه او باشد تا همین امر موجب ایجاد محدودیت هایی برای سرمربیگری او شود. تجربه نشان داده است که چنین اقداماتی که خشم یک جامعه ی طرفداری را دربر دارد. باعث ایجاد جرقه هایی احتمالی در تماشاگران و حضور پرتعداد آنان می شود.

این دیدار می تواند تلنگری به جامعه ی خبری نیز باشد. چرا که سکوت رسانه در مقابل اظهارات قلعه نویی، باعث ایجاد شکاف بین مردم و خبرنگاران شده است. این دیدار می تواند موجب رفع کدرورت های احتمالی میان مردم و رسانه شود. دو تیم، تنها یکبار به صورت رسمی و آن هم در جام حذفی به مصاف هم رفته اند . بازی که با پیروزی گسترش فولاد همراه شد تا بعدها این تیم با ادامه ی روند پیروزی هایش به فینال جام حذفی برسد. این بازی به نوعی مصاف تجربه و جوانی خواهد بود. بازیکنان با تجربه و سرشناس تراکتور سازی میزبان جوانان جویای نامی خواهند بود که با دوندگی های بی امانشان در بازی با استقلال امکان بازی سازی را از حریف گرفته بودند. مدافعان گسترش فولاد نیز به هیچ وجه قصد تکرار اشتباهات فردی بازی گذشته را ندارند . با تمرکز بیشتری پای به میدان خواهند گذاشت تا کار برای شاگردان جلالی، دشوارتر باشد.

در سوی دیگر میدان، تراکتور که در بازی با پرسپولیس، به حالت نصفه و نیمه از بازیکنانش استفاده کرد، از تمامی بازیکنانش رونمایی خواهد. این تیم در بازی اول خود،کریم انصاری فرد و مارکو باسارای را به دلیل صادر نشدن کارت بازی ، در اختیار نداشت. بازیکنانی که به نظرمی رسد مشکلی برای حضور در این بازی نداشته باشند . تراکتور در دیدار مقابل پرسپولیس به هیچ عنوان، در قد و قوراه های خود ظاهر نشد و بسیار ضعیف بود. این عملکرد، بیشتر در خط هافبک نمایان بودند . جایی که بازیکنان قادر به رساندن توپ به مهاجمین نبودند و سنگین به نظر می رسیدند. مسأله کاپیتانی در این تیم که به سوژه ای برای رسانه های محتلف بدل شده بود، در این بازی مجدداً برسرزبان ها خواهد بود. با این وجود به نظر می رسد که با غیبت مرتضی اسدی، محمد نصرتی کاپیتان تراکتوری ها در بازی پنجشنبه خواهد بود. همچنین شنیده ها حاکی ازآن است که رسول خطیبی نیز در مقابل تیم سابق خود در این بازی به میدان نخواهد رفت تا تیم خود از روی نیمکت هدایت کند. صرف نظر از مسایل حاشیه ای و فنی این بازی، شهرآورد تبریز نبردی دوستانه و برادرانه ی سرخ و آبی خواهد بود. شعار “آذربایجان تیملری فرق المز رهلری”در این روزها مجدداً مشتریان اصلی خویش را باز خواهد یافت تا نشان دهد فوتبالدوستان تبریز حتی اگر به عقیده ی سرمربی استقلال، بی سواد هم باشند اما دوستی و اتحاد را به آموخته اند تا نشان دهند برای کسب نتیجه دست به هر کاری نمی زنند. و نشان خواهند داد که سرخابی های تبریز پررنگ تر از سرخابی های پایتخت هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در تراکتور روزهای خوب و بد زیادی داشتم/ شهرآورد بسیار سختی است

نصرنیوز: دروازه بان تیم گسترش فولاد تبریز گفت: انگیزه ویژه‌ای برای این مسابقه دارم. در تراکتورسازی روزهای خوب و بد زیادی داشتم. در هر بازی دارای انگیزه هستم اما برخی بازی‌ها شرایط‌شان فرق می‌کند.

به گزارش نصرنیوز، محسن فروزان دروازه‌بان تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی نصرنیوز در مورد شکست مقابل استقلال در هفته اول لیگ برتر گفت: مقابل استقلال بسیار خوب بازی کردیم، تیم ما کاملا جوان است و خیلی از نفراتمان تجربه حضور در لیگ برتر را نداشتند با این حال خیلی وقت‌ها روان‌تر و سریع‌تر از حریفمان در جریان مسابقات کار کردیم اما تجربه استقلال به این تیم کمک کرد.

محسن فروزان در مورد رویارویی با تراکتورسازی عنوان کرد:‌ شهرآورد بسیار سختی است. تراکتورسازی نیز همانند ما در بازی قبل خود شکست خورده است و دو تیم برای کسب پیروزی به میدان می‌روند.

فروزان در مورد رویارویی با تیم سابقش و انگیزه‌هایی که دارد خاطرنشان کرد: انگیزه ویژه‌ای برای این مسابقه دارم. در تراکتورسازی روزهای خوب و بد زیادی داشتم. در هر بازی دارای انگیزه هستم اما برخی بازی‌ها شرایط‌شان فرق می‌کند.

وی با اشاره به اینکه از تراکتورسازی ناراحتی ندارد، عنوان کرد: حق طبیعی باشگاه است که بازیکنان مورد نظرش را انتخاب کند. من را نخواستند اما در تبریز ماندم تا به مردم این شهر ادای دین کنم و فوتبالم را در کنار مردم خونگرم این استان ادامه دهم.

دروازه‌بان گسترش فولاد در مورد اینکه آیا به سمت هواداران تراکتورسازی می‌رود، تصریح کرد: صد در صد این کار را انجام می‌دهم. از هواداران تراکتورسازی تشکر می‌کنم، آنها در بازی قبل ما به ورزشگاه آمدند و تیم را مورد حمایت قرار دادند. من برایشان گل بردم و در این بازی نیز چنین کاری خواهم کرد. هواداران تبریزی همیشه در قلب من هستند.

فروزان در پایان گفت: می‌خواهم هواداران تبریزی در شهرآورد این هفته به ورزشگاه بیایند و با حضور پرشورشان این مسابقه را به برترین شهرآورد ایران تبدیل کنند و رکوردی جدید بزنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمام سعی خود را خواهیم کرد تا کریم به بازی امشب برسد

پزشک تیم تراکتورسازی گفت:‌ انصاریفرد از ناحیه کشاله ران راست دچار مصدومیت شده بود که تمام سعی خود را خواهیم کرد تا کریم به بازی امشب برسد

به گزارش نصرنیوز، فریدون مولایی در گفتگو با نصرنیوز در خصوص مصدومیت مسعود ابراهیمزاده گفت : خوشبختانه مصدومیت مسعود رفع شده است و این بازیکن هیچ مشکلی برای بازی امشب ندارد، حدود یک هفته است که در تمرینات حضور دارد و بازی کردن وی در بازی مقابل گسترش بستگی به نظر کادر فنی دارد.

پزشک تیم تراکتورسازی در خصوص مصدومیت کریم انصاریفرد نیز اظهار داشت : انصاریفرد از ناحیه کشاله ران راست دچار مصدومیت شده بود، که در سه روز اخیر صبح و شب فیزیوتراپی بر روی ناحیه ذکر شده انجام می گرفت ، بعد از تست پزشکی این بازیکن در تمرین دیروز ، مشخص شد وی مشکل خاصی برای بازی امشب ندارد و کادر پزشکی تمام تلاش خود را خواهد کرد تا این بازیکن بدون مشکل در اختیار تیم قرار گیرد و بازی کردن این بازیکن نیز بستگی به نظر کادر فنی دارد.

وی در خصوص مصدومان بازی امشب تصریح کرد : برای بازی امشب هیچ مصدومی نداریم و خوشبختانه امروز هم ریکاوری خوبی صورت گرفت و بازیکن از لحاظ بدنی در شرایط ایده آل هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قدم زنی در تبریز مه آلود | کرنر

این مطلب تراوشات ذهن معیوب حیران حیدری است ، نخوانید و اگر خوانید تا ته بروید لطفا .

صبح روز پنجشنبه راهی اداره شدم و طبق معمول یکی از همکاران را سر راه سوار کردم که بعد از گفتن سلام بدون آنکه منتظر جواب سلام من باشد گفت : همش تقسیر شما خبرنگارهاست ! گند زدید به تیم ! …

جلوی پارکینگ اداره نگه داشتیم تا راه باز شود و ماشین را داخل پارکینگ کنیم که همکاری دیگر پیاده از پارکینگ بیرون آمد و مستقیم آمد طرف من و گفت : تیمم تیمم ، این بود ؟ بزنم لهت کنم تا روزنامه ها بنویسن خبرنگار تبریزی کتک خورد ؟ بزنم ؟!! …

از پارکینگ بیرون آمدم و رفتم طرف نگهبانی تا برای خود ورودیه بزنم که در هنگام خروج از نگهبانی دیگری آمد به طرف من و گفت : همش تقسیر شماست ! تونی را واسه چی اخراج کردید ؟! فکر کردید آذرنیا دو تا بازی را برده می تونه مربی تراکتور بشه ؟ تا خواستم بگم که مربی تراکتور آذرنیا نیست یه فحش مشدی داد و رفت

وارد اداره شدم و به واسطه اینکه هر کسی سر راه مرا دیده ، چند دقیقه ای من را به تخته بسته است ، همه سر میز خودشان هستند و من طبق که معمول جلوی درب ورودی بلند سلام می گویم تا تک به تک با همه سلام و علیک نکنم با گفتن سلام وارد سالن اتاق شدم و از جلوی هر میزی که رد می شدم یه جمله جالب می شنیدم . برو بابا تو هم با این تیمت . دودرودود . دانیشماها . داش توشسون باشوزا . بوقـــ ….. از وسط راه برگشتم و فقط گفتم … .

مستقیم رفتنم به اتاق راننده گان و تا نشستم روی صندلی گفتم باخت تراکتور ربطی به من خبرنگار نداره و من هم مثل شما از تلویزیون بازی رو دیدم به من گیر ندید !

اولی گفت : هر چی خرج کرده بودیم باد هوا شد ! میلیاردی پول دادن به این کریمی اونم از بازیش .

دومی گفت : بابا کریمی به پرسپولیس تعصب داره عمدا بازی نکرد وقتی جلالی میبینه که نمی تونه بازی کنه واسه چی نکشید بیرون ؟

سومی گفت : شما ها چرا گیر دادید به کریمی ؟ بابا تیم هماهنگ نبود ، هنوز بازی اول بوده کم کم راه میوفتند و همین کریمی میشه ناجی ما و با همین کریمی قهرمان می شیم .

اولی جواب داد : آره قهرمان میشیم ! با این بازیکنان و این مربی حتما قهرمان میشیم

چهارمی وارد بحث می شود و می گوید : این شما ها هستید که تیم رو نابود می کنید . این داور فلان فلان شده همون اول کار با اون پنالتی مسخره روحیه تیم رو خراب کرد و بعد از اون هم انگار نه انگار دارن بازیکنان ما رو دارن له و لورده می کنن ! خوب تیم نابود میشه !

پنجمی با یک اتمام حجت وارد می شود : ببینید برادر من ، از داوریه بازی اول معلوم شد که می خوان پرسپولیس رو قهرمان کنند ! اصلا این قهرمانی اومده بود که پرسپولیس رو برنده کنه ! تابلو بود ، من همون لحظه گفتم این بازی یک هیچ به نفع اوناست

نفر ششم گفت : جریان چیه ؟! تونی برگشت یا نه ؟ نه ، نه ، اون لوپز بود که بهمون فحش داد ! ولی پرتغالی بود دیگه ، ول کنید این خارجی های پول پرست رو .

و این ماجرا تا پنجشنبه شب ادامه داشت تا شاهد باخت گسترش باشیم و روز جمعه را در خانه به استراحت مطلق پرداختیم و روز شنبه را برای فرار از بحث های بی سر و ته به اداره نرفتیم تا آب از آسیاب افتاده باشد .

بحث من در این مطلب باخت تراکتور و گسترش ، بحث ما بازی نه چندان جالب کریمی ، از داوری که نمی دانست برای چه سوت می زند و برای چه سوت نمی زند و از کاپیتانی که با شماره ۸۸ معلوم نبود برای چه عصبی بود و از کیانی که سرش را برای توپ می گذاشت و نصرتی با سر شکسته بازی کرد و از میثم بائوی که ندانستیم برای چه به میدان آمد و ربیع خواه چه کرد ، نیست .

چرا در هر شکستی به دنبال مقصر ردیف اول و دوم هستیم تا با چند فحش طبقه بندی شده ته دلمان را خالی کنیم ؟ مگر فوتبال غیر از برد و باخت است ؟

آری هست ! مساوی هم داریم . عدالت و منطق داریم . ما فهم و شعور داریم ! ما اگر فوتبال سیاسی را نمی فهمیم ، سیاست فوتبال را می فهمیم ! ما می فهمیم که قهرمانی پی این حرف ها را الکی به تنش نمالیده است .

آنچه نمی دانیم این است که وزیر مملکت در فوتبال چکار می کند ؟ وزارت سوخت و کارت سوخت و بنزین ، در این فوتبال چکار می کند ؟ چه شده است این فوتبال را ؟ مگر ما پا طلایی ، سر طلایی ، سلطان و قهرمان در این فوتبال نداریم ؟! چرا استاد اسدی را که از این فوتیال فقط یک گل به خودی به ارث برده را دیگر نداریم ؟!!

فوتبال یعنی تریبون ، فوتبال یعنی شهرت ، فوتبال یعنی انتخابات ، فوتبال یعنی احساس پاک نویسنده برگه ای رای که در صندوق می افتد .

حال سئوالی دارم از مخاطب ، از هوادار این فوتبال ، که چرا همیشه مقصر ردیف اول ناکامی های ورزشی را خبرنگاران و رسانه ها می دانید ؟ ” بگذر ز من ای آشنا چون از تو من دیگر گذشتم ، دیگر تو هم بیگانه شو چون دیگران با سرگذشتم ” .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولین دربی سرخابی های تبریز زیر نور ماه

03-92.5.10.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1017600&title=داربي_تبريز_زيباترين_ترين_داربي_کشورخواهد_شد

خالد شفيعي گفت: امروز شاهدبرگزاري زيباترين داربي کشور خواهيد بود.
داربي تبريز زيباترين ترين داربي کشورخواهد شد
به گزارش ورزش سه،مدافع گسترش فولاد افزود: براي بازي امروز هم با تمرينات منظم و درايت کادر فني نقاط ضعف خود در بازي نخست شناسايي و آنها را برطرف کرديم و با آمادگي کامل براي پيروزي به مصاف تراکتور مي رويم ، در اين بازي براي مردم تبريز فرقي ندارد کدام تيم برنده و بازنده باشد چون که در پايان مردم تبريز هستند که برنده مي شوند و هوادارن فهيم و با تعصب تبريزي هردو تيم را تشويق مي کنند ، در هرصورت با بازي خوبي که انجام مي دهيم هوادران با شادي ورزشگاه را ترک مي کنند .

خالد شفيعي در خصوص بازي نخست مقابل استقلال هم گفت: در آن بازي در اکثر دقايق توپ و ميدان با ما بود و فشار زيادي به استقلال وارد کرديم اما با بد شانسي نتوانستيم از موقعيت هايمان استفاده کنيم و استقلال با تجربه خود توانست پيروز شود به هرحال ما آن بازي را فراموش کرده ايم و خود را براي پيروزي در بازي هاي آينده اماده مي کنيم و مي خواهيم در تمام بازيها با امتياز زمين را ترک کنيم .

مدافع باتجربه گسترش فولاد در خصوص برنامه کارلوس کي روش هم اظهار داشت: کي روش يکي از بهترين و بروز ترين مربيان حرفه اي دنياست و به نظر من تنها سرمربي ايران تا اين زمان است که با برنامه و آينده نگري هدف را تعيين کرده و تيم را به سمت آن هدف پيش مي برد و حضور وي مي تواند نه تنها براي تيم ملي بلکه براي فوتبال کشورمان در تمامي سطوح الگويي مناسب از فوتبال حرفه اي روز دنيا باشد و در آينده آثار مثبت حضور کارلوس کي روش در ايران را خواهيم ديد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - سیاست باشگاه تراکتورسازی احترام به ارکان فوتبال است

تبریز – خبرگزاری مهر: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با بیان اینکه هفته دوم همواره برای این تیم خوش یمن بوده، گفت: سیاست کلی باشگاه تراکتور سازی حفظ احترام تمامی ارکان تشکیل دهنده فوتبال از اعضای فدراسیون گرفته تا داوران ، مربیان ، بازیکنان وتماشاگران تیم های حریف است.
حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت کریم انصاری فرد اظهار داشت: همه توافقات ما با کریم انصاری فرد در مهلت قانونی عملی شد و مدارک آن نیز تحویل مسئولان مربوطه گردید تا مدارک مورد بررسی قرار بگیرد ، بعد از این موضوع طبق مقررات باشگاه پرسپولیس خواستار مبلغی به عنوان حق رشد و پرورش شد که در خصوص بازیکنان زیر 23 سال اعمال می شود.

وی ادامه داد: این بحث و توافق روی عدد مالی آن چند روزی وقت ما را گرفت تا با پرداخت آن به باشگاه پرسپولیس این قضیه حل وفصل شود.

زینی زاده در پاسخ به این سئوال که سکوت شما بعد اتفاقات هفته اول چه پیامی داشت، تصریح کرد: قبل از بازی با پرسپولیس ما یک هدف را دنبال می کردیم که آن هم حل وفصل موضوع انتقال کریم انصاری فرد بود که عملی نشد و مسئله مهم دیگر که بعد از بازی تمرکز ما روی آن بود واکنش کمیته داوران و فدراسیون فوتبال در خصوص قضاوت قاضی میدان بود ، ما سعی کردیم بدون راه انداختن جنگ رسانه ای موارد اعتراضی خود را به مسئولان مربوطه انتقال دهیم ومنتظر تصمیم آنها باشیم .

وی در خصوص محرومیت سنگین چند هفته ای محسن قهرمانی عنوان کرد: در خصوص قضاوت این داور ما مستندات خود را به کمیته داوران ارسال کردیم وهمانطوری که شاهد هستید برای حفظ حرمت قشر زحمت کش داوران نخواستیم سخن و یا مطلبی را مطرح کنیم که زحمات دیگر عزیزان را زیر سوال ببریم ، بنده ضمن تشکر از کمیته داوران و همه داورانی که برای پیشرفت و ارتقائ فوتبال کشور صادقانه تلاش می کنند امیدوارم دیگر شاهد بروز چنین اشتباهات فاحشی نباشیم .

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در ارتباط با موضوع فلاویو لوپز هم گفت: در همین یکی دو روز گذشته نماینده این بازیکن با مسئول روابط بین الملل ما در تماس بوده و گویا این بازیکن و ایجنت اوخواستار دریافت رضایتنامه از باشگاه تراکتورسازی است ، ما شرایط خود را برای صدور رضایت نامه به آنها اطلاع دادیم .

وی افزود: باشگاه تراکتورسازی علاوه بر درخواست مبلغی برای صدور رضایتنامه خواستار پرداخت غرامت از سوی این بازیکن شده است که از نظر مالی خسارات وارده به باشگاه تامین خواهد شد.

زینی زاده در پاسخ به سئوالی در خصوص عملکرد تیم تراکتور سازی در دیدار با پرسپولیس خاطرنشان کرد: همانطور که همه در جریان هستند بازی ما در مقابل پرسپولیس از یک شرایط ویژه برخوردار بود ، بیشتر از اینکه مسائل فنی تاثیر گذار باشد مواردی بودند که بازی را تحت تاثیر خود قرار دادند ، از طرفی طبق انچه که در فصول گذشته اتفاق افتاده تیم ما شروع های خوبی را تجربه نکرده است.

وی ادامه داد: ما در چهار دوره قبل سه شکست را متحمل شده ایم وتنها یک تساوی را برای هفته های اول بدست اورده ایم اما بازی هفته دوم برای ما خوش یمن بوده و سرآغاز موفقیت شده است.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز همچنین در خصوص شعارهای برخی تماشاگران در بازی هفته اول گسترش فولاد علیه سرمربی استقلال تصریح کرد: سیاست کلی باشگاه تراکتور سازی حفظ احترام تمامی ارکان تشکیل دهنده فوتبال از اعضای فدراسیون گرفته تا داوران ، مربیان ، بازیکنان وتماشاگران تیم های حریف است ، لذا اینگونه اقدامات مورد تائید باشگاه تراکتور سازی نیست و به نظرم نباید مسائل شخصی وارد فوتبال وورزشگاه های ما شود.

وی افزود: حرکت تعاملی باشگاه تراکتورسازی در فوتبال ایران با توجه به برنامه های پیش رو در اینده ای نزدیک خود را نشان خواهد داد و این باشگاه با هواداران فهیم و بی شمار خود فرهنگ احترام به همه ارکان فوتبال را به یاری خدا نهادینه خواهد کرد.

زینی زاده در ارتباط با قضیه شکایت رسمی باشگاه ذوب آهن علیه باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه پیام صادقیان بدون داشتن رضایتنامه برابر تراکتورسازی بازی کرده و این در حالی است که کریم انصاری فرد از همراهی تراکتورسازی در دیدار با پرسپولیس محروم بوده، گفت: من هم این خبر را شنیده ام اما منتظر واکنش مسئولان فدراسیون و کمیته انضباطی هستم و مانده ام که چطور کارت بازی کریم انصاری فرد صادر نمی شود اما کارت بازی بازیکن پرسپولیس برای حضور در دیدار مقابل تراکتورسازی صادر می شود؟!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گفتگوی زینی زاده با خبرنگار باشگاه

گفتگوی زینی زاده با خبرنگار باشگاه

در آستانه مسابقه بین دو تیم تراکتورسازی و گسترش فولاد خبرنگار باشگاه به سراغ مدیرعامل باشگاه رفت تا نکته نظرات وی را پیرامون این مسابقه سوال نماید که حاصل این گفتگو در ذیل می آید .

دربی تبریز را چگونه می بینید ؟
این یک مسابقه خانگی است و در حقیقیت یک مسابقه درون خانواده هست ، تراکتور و گسترش فولاد اعضای یک خانواده هستند ، دو تیم همشهری که تبریزی ها هر دو را از آن خود می دانند .

حساسیت مسابقه سرخابی های تبریز بیشتر است یا سرخابی های تهران ؟
درست است که رنگ تراکتور سرخ و رنگ گسترش آبی است اما قاعده حاکم بر سرخابی های تهران اینجا حاکم نیست مردم تبریز هر دو تیم را دوست دارند . سرخابی های تهران بیشتر رقیب هستند تا رفیق و سرخابی های تبریز بیشتر رفیق هستند تا رقیب

این رفاقت چه تاثیری در مسابقه خواهد داشت ؟
رفاقت و دوستی بجای خود و در بیرون از زمین معنای خود را دارد اما در داخل زمین هر تیمی که خوب بازی کند و قدر موقعیت ها را بداند پیروز خواهد بود و البته تراکتور برای کسب پیروزی و برای سه امتیاز بازی به میدان می رود.

در بازی اول گسترش با استقلال تهران شاهد برخی مسایل در ورزشگاه بودم نظرتان چیست؟
سیاست باشگاه در عرصه فوتبال دوستی با همه تیم ها و رقیب ها و احترام به همه و احترام به داوران است این اخلاق اسلامی و منش پهلوانی ایرانیان است . بی احترامی در قاموس اخلاق اسلامی جایی ندارد و هواداران ما نیز در این زمینه سر آمد سایرین هستند و بخصوص در دیدار هفته اول تراکتور با پرسپولیس که با اشتباهات داوری توام بود گل کاشتند و عوض نشان دادن حرکات احساسی کاملا عقلایی و و حرفه ای رفتار کردند و به باشگاه اعتماد کردند و باشگاه نیز به طور قانونی پیگیر موضوع شد که جا دارد از هواداران تیم تشکر نمایم . البته حساسیتی بین دو تیم هم خانواده تبریزی نیست و بعید می دانم که مشکلی پیش بیاید .

پیش بینی در مورد نتیجه بازی ؟
امیدوارم تراکتورسازی پیروز شود و ما برای پیروزی به میدان می رویم در هر صورت فوتبال است و اتفاقات ، اما امید دارم که ما پیروز شویم ، نکته مهم اینست که تماشاگران یک بازی زیبا ببینند و لذت ببرند . موقعی که گسترش فولاد به لیگ برتر صعود کرد ما خوشحال شدیم و به آنها تبریک گفتیم ، هروقت آنها پیروز شدند ما خوشحال شدیم و هر وقت ما پیروز می شویم آنها خوشحال می شوند این یعنی فرهنگ والا و اخلاق ورزشی سالم. برای هر دو تیم موفقیت آرزومندم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - مصاف تراکتورسازی و گسترش فولاد در هفته دوم لیگ برتر فوتبال/ اولین دربی سرخابی های تبریز زیر نور ماه

مصاف تراکتورسازی و گسترش فولاد در هفته دوم لیگ برتر فوتبال/ اولین دربی سرخابی های تبریز زیر نور ماه
تبریز – خبرگزاری مهر: تیم های تراکتورسازی و گسترش فولاد تبریز در شرایطی امشب اولین دربی سرخابی های تبریز را در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور برگزار می کنند که هر دو تیم بازی اول خود را برابر رقبای تهرانی خود واگذار کرده اند.
به گزارش خبرنگار مهر، هفته دوم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور امشب با انجام پنج دیدار در شهرهای مختلف آغاز می شود که طی ان در یکی از بازی های مهم، تیم های تراکتورسازی و گسترش فولاد تبریز به دیدار یکدیگر می روند.

دیدار امشب تیم های تراکتورسازی و گسترش فولاد تبریز اولین مصاف تاریخ دو تیم در لیگ برتر باشگاه های کشور است. این دو تیم البته یک بار پیش از این با یکدیگر رو در رو شده بودند که آن دیدار از چارچوب بازی های جام حذفی به انجام رسید و این تیم تازه تاسیس گسترش فولاد بود که با هدایت فنی فرهاد کاظمی برابر تیم تراکتورسازی تبریز که از بازیکنان امید خود استفاده می کرد، صاحب پیروزی سه بر دو شد. در آن سال گسترش فولاد تا بازی فینال پیش رفت و در نهایت پس از تیم پرسپولیس، به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

امشب اما در شرایطی اولین دربی سرخابی های تبریز به انجام خواهد رسید که هر دو تیم بازی اول خود را برابر سرخابی های تهران واگذار کرده و لیگ سیزدهم را با باخت آغاز نموده اند.

تراکتورسازی و گسترش فولاد در بازی امروز به دنبال کسب سه امتیاز خواهند بود که این موضوع می تواند زیبایی های اولین دربی سرخابی های تبریز در لیگ برتر را بیشتر کند.

در این بازی تیم تراکتورسازی تغییراتی به اجبار در ترکیب خود خواهد داشت و مجید جلالی باید یک مدافع میانی دیگر را جایگزین مرتضی اسدی کند که در بازی پرسپولیس اخراج شد. پیش بینی می شود نفر جایگزین کاپیتان تراکتورسازان در بازی امشب، فرشید طالبی باشد که در دیدار با پرسپولیس هم پس از 10 نفره شدن تیم تبریزی، در قلب دفاع این تیم به بازی گرفته شد.

البته تغییر دیگری که در ترکیب تراکتورسازان قابل پیش بینی است، اضافه شدن کریم انصاری فرد مهاجم اردبیلی است که پس از صادرشدن کارت بازی اش، در تمرینات تراکتورسازی حضور یافت و اگرچه مصدومیت جزئی هم گریبانگیر این بازیکن شده اما به نظر می رسد او بتواند در این بازی در جمع سرخپوشان قرار بگیرد.

در سوی مقابل تیم گسترش فولاد اما می تواند از تمام داشته هایش به غیر از رسول علیزاده مصدوم استفاده کند. این تیم که در دیدار با استقلال نمایشی تقریبا امیدوار کننده داشت، برای بازی مقابل همشهری نامدار خود سرشار از انگیزه است و باید دید حسین خطیبی که اکنون سرمربی رسمی تیم گسترش فولاد است، شاگردانش برابر بزرگان تراکتورسازی چگونه بازی خواهند کرد.

البته تیم تراکتورسازی پیش از این و بخصوص در چند فصل اخیر در دیدار با همشهری خود شهرداری همواره نتایج مطلوبی گرفته و این بار تیم گسترش فولاد است که باید برابر تیم اول شهر تبریز به میدان برود و پیش بینی می شود کار سختی نیز پیش رو داشته باشد.

کم تجربگی، نبود یک مدافع راست متخصص، عدم هماهنگی در عمق دفاع، آسیب پذیری از کناره ها، نبود یک هافبک هلاق و طراح برای تغذیه مهاجمان و تمرکز نداشتن روی توپ های برگشتی که منجر به دوبار به گل رسیدن تیم استقلال شد، از جمله مشکلات فنی است که تیم گسترش فولاد در دیدار با حریف تهرانی خود داشت و از این رو آبی ها برای نتیجه گیری مقابل تراکتورسازی باید این ضعف ها را پوشش دهند که البته برطرف شدن بعضی از این ضعف ها نیازمند زمان بیشتری است.

تیم تراکتورسازی تبریز نیز در دیدار با پرسپولیس تا حدودی نا هماهنگ نشان داد و مشخص شد که علیرغم داشتن مهره های خوب و با ارزش، این تیم چندان در کارهای تهاجمی با برنامه عمل نمی کند. در اولین بازی شاگردان مجید جلالی در لیگ سیزدهم، آنها چندان چشم نواز بازی نکردند و در طول 90 دقیقه موقعیت آنچنانی برای گلزنی نداشتند. با این حال به رغم وجود اشتباهات داوری، تیم تراکتورسازی در کارهای دفاعی و همچنین در خط میانی عملکرد بدی نداشت و پیش بینی می شود در دیدار با گسترش فولاد، هافبک های سرخپوشان به واسطه برخورداری از تجربه زیاد، نسبت به همتایان خود در تیم مقابل میدانداری بیشتری داشته باشند و بالطبع مدافعان تیم آبی پوش نیز بیشتر از مهاجمان این تیم درگیر بازی باشند.

البته با این اوصاف نباید برتری مطلق را برای تیم تراکتورسازی فرض کرد چراکه تیم گسترش فولاد در بازی با استقلال نشان داد که در خط حمله با استفاده از بازیکنان سرعتی همچون ایمان موسوی و مهرداد بایرامی می تواند از دفاع حریف عبور کند. کما اینکه مدافعان میانی تیم تراکتورسازی چندان از سرعت بالایی برخوردار نیستند و این موضوع می تواند برای حسین خطیبی نکته ای قابل توجه و مورد استفاده تلقی شود.

از سویی برخی از بازیکنان تیم گسترش فولاد بومی هستند و چنانچه در ترکیب آبی پوشان قرار بگیرند، می توان روی انگیزه بالای آنها حساب ویژه ای باز کرد. استفاده از ضربات ایستگاهی به واسطه حضور بازیکنی همچون سعید آقایی دیگر فاکتوری است که گسترش فولادی ها می توانند نسبت به بهره گیری از آن امیدوار باشند.

با این تفاسیر دیدار فرداشب دو تیم همشهری تراکتورسازی و گسترش فولاد تبریز می تواند از جذابیت های زیادی برخوردار بوده و تماشاگران را از دیدن یک فوتبال زیبا سیراب کند. البته به شرطی که مربیان دو تیم کمتر جانب احتیاط را رعایت کرده و تیم شان را برای کسب سه امتیاز وارد زمین مسابقه کنند.

دیدار تیم های تراکتورسازی و گسترش فولاد از ساعت 22 پنجشنبه 10 مرداد در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به انجام خواهد رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور

طبق آخرین اخبار واصله کاپیتان تراختور در دیدار تراختور در برابر گسترش فولاد ...... (به ادامه مطلب بروید )
محمد نصرتی خواهد بود محمد نصرتی سه فصل قبل نیز سابقه کاپیتانی تراختور را داشت که با ترانسفر شدن به امارات کاپیتانی تراختور به اسدی رسید و امروز در دیداری که اسدی به دلیل محرومیت در ان حضور ندارد بعد از سه سال بار دیگر بازوبند کاپیتانی بر بازوی نصرتی بسته خواهد شد
امیدواریم کاپیتانی نصرتی برای تراختور خوش یمن باشد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش لحظه به لحظه دربی سرخابی های تبریزی| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، با گزارش آنلاین و لحظه به لحظه دربی حساس سرخابی های تبریز در خدمت شما کاربران گرامی خواهیم بود.

از هفته دوم لیگ برتر، دو تیم تراکتورسازی و گسترش فولاد در دربی تبریز از ساعت 22 به مصاف هم خواهند رفت.

ر چند تماشای بازی از نزدیک و از روی سکوهای استادیوم حال و هوای دیگری دارد، ولی تلاش می کنیم با گردآوری امکانات سخت افزاری مورد نیاز، با گزارش تمامی اخبار و اتفاقات بازی موجبات جلب رضایت کسانی که امکان حضور در استادیوم را نداشته اند، فراهم آوریم.

تمامی کاربران و علاقه مندان می توانند با مراجعه به سرویس ورزشی پایگاه خبری آناج، لحظه به لحظه گزارش بازی، حواشی و اتفاقات را مشاهده نمایند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاپیتان تراکتورسازی در دربی تبریز مشخص شد

کاپیتان تراکتورسازی در دربی تبریز مشخص شد.
به گزارش اوج نیوز،محمد نصرتی در بازی پنجشنبه شب تراکتورسازی مقابل گسترش فولاد تبریز کاپیتان تیمش خواهد بود.
مرتضی اسدی که کاپیتان اول تراکتورسازی است در بازی هفته نخست مقابل پرسپولیس اخراج شده بود و از حضور در بازی با گسترش محروم است.
دربی تبریز از ساعت 22 پنجشنبه شب از هفته دوم لیگ برتر برگزار می شود.

بالا