• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یک برد و یک تساوی، برتری فوتبال آذربایجان مقابل اصفهان| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

آناج: در هفته سوم لیگ برتر فوتبال تراکتورسازی موفق شد با 4 گل از سد ذوب آهن در اصفهان بگذرد و سپاهان با توقف مقابل تیم تازه لیگ برتی گسترش فولاد اولین تساوی خود را در لیگ برتر کسب کرد. به گزارش آناج، رویارویی نمایندگان فوتبال آذربایجان مقابل همتایان اصفهانی خود در هفته سوم لیگ برتر فوتبال در تبریز و اصفهان با چهار امتیاز به نفع تبریزی ها به اتمام رسید تا فوتبال آذربایجان برنده دور رفت لیگ برتر مقابل اصفهانی ها باشد.

در دیدارهای هفته سوم لیگ برتر تراکتورسازی تبریز موفق شد در خانه حریف با چهار گل از سد ذوب اهن بگذرد و اولین سه امتیاز خود را در لیگ برتر با مجید جلالی کسب کند و در مقابل سپاهان اصفهان با وجود برتری در دو دیدار قبلی خود این بار در تبریز در آخرین لحظات با گلزنی محمد غلامی از اولین شکست خود در لیگ سیزدهم مقابل بازیکنان جوان رسول خطیبی فرار کرد و تن به تساوی داد.

در اصفهان محسن ربیع خواه و محمد ابراهیمی در نیمه اول و علی کریم و کریم انصاریفرد در نیمه دوم گلزنان سرخ پوشان تبریزی بودند که در مقابل سپهر حیدری و مهدی رجب زاده دو گل ذوب اهن را در نیمه دوم وارد دروازه حامد لک کردند.

در تبریز نیز مهدی قریشی مدافع جوان و بومی گسترش فولاد در دقایق ابتدایی بازی دروازه رحمان احمدی را باز کرد و گسترش فولاد را جلو انداخت که در مقابل محمد غلامی در دقیقه نود بازی با گشودن دروازه محسن فروزان کار را به تساوی کشاند.

قضاوت دیدار تراکتورسازی و ذوب اهن که با نتیجه چهار بر دو به نفع سرخ پوشان تبریزی به اتمام رسید بر عهده محمدرضا اکبریان بود و در تبریز نیز اشکان خورشیدی قاضی دیدار گسترش فولاد و سپاهان بود که در خاتمه با تساوی یک بر یک به اتمام رسید.

تراکتورسازی تبریز با این برد 4 امتیازی شده و به رده هفتم جدول صعود کرد و گسترش فولاد نیز با کسب دومین تساوی پی در پی با 2 امتیاز از سه بازی در رده دوازدهم جدول لیگ برتر قرار گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور از اشتباهات ما استفاده کرد

به گزارش نصرنیوز، لوکا بوناچيچ در نشست خبري پس از بازي تيم‌هاي ذوب آهن و تراکتورسازي تبريز اظهار کرد: اين برد را به تيم تراکتورسازي تبريک مي‌گويم اما بايد بگويم که ما اين چهار گل را خود به تيم تراکتورسازي هديه داديم اما مي‌توانستيم بهتر ظاهر شويم که متاسفانه بازيکنان ما تمرکز لازم را نداشتند.

وي افزود: بعضي‌ها و از جمله هيات مديره بر من خرده مي‌گيرند که چرا با يک فوروارد بازي مي‌کنم اما من مربي باتجربه‌اي هستم و مي‌دانم که بضاعت ما به گونه‌اي است که نمي‌توانيم يک بازي باز و روان را به نمايش بگذاريم. همان طور که ديديد نيمه اول بايد 6 گل دريافت مي‌کرديم.

وي افزود: در نيمه دوم با تغيير سيستم بهتر شديم و بازي را به تساوي کشانديم. تراکتورسازي هم افت کرد اما اشتباه‌هاي ما برد را به تيم تراکتورسازي تقديم کرد. آنقدر اشتباه کرديم که اکنون ماتم‌زده‌ايم و هرچقدر هم اين باخت براي ما سخت باشد، بايد قبول کنيم که تراکتورسازي به خوبي توانست از اشتباه‌هاي ما استفاده کند. اگر اين مشکلات ادامه داشته باشد، اصلا خوب نيست و اين همه اشتباه بايد آناليز شود.

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن تصريح کرد: خنده ما از اندوه است اما من بايد بازيکنانم را حمايت کنم اما واقعيت اين است که ما از سه بازي يک امتياز گرفته‌ و نمي‌توانيم سرمان را بالا بگيريم. درست است که ميانگين سني تيم ما 31 سال است اما اعتقاد دارم همين بازيکنان باتجربه بايد بهتر عمل کنند اما امروز ديديم که اين بازيکنان حضور ذهني نداشتند. به هر حال مسئوليت باخت را مي‌پذيرم و بايد با بازيکنانم جلسه بگذارم تا اين مشکلات رفع شود. قبول دارم که از نظر بدني مشکل داريم اما بايد از هوش بازيکنان‌مان استفاده کنيم.

بوناچيچ در پاسخ به اين سوال که شما چگونه مي‌خواهيد مشکل دفاع وسط و نداشتن يک مهاجم خوب را رفع کنيد، گفت: بايد قبول کنيم که بضاعت ما در همين حد است و ما همين بازيکنان را در اختيار داريم و من به عنوان يک مربي بايد اين هنر را داشته باشم از دل همين بازيکنان يک بازي بسيار خوب را به نمايش بگذاريم اما امروز من در بازيکنان انگيزه برد نديدم. بعد از گل دوم بازيکنان کمي روحيه گرفتند ولي دوباره از نظر روحي دچار افت شدند.

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن در پاسخ به اين سوال که آيا شما از اين موضوع ترسي نداريد که در ذوب آهن همان بلاي سه سال پيش سپاهان سرتان بيايد، افزود: من مربي هستم و در هر شرايطي بايد مسئوليت را بپذيرم. در سپاهان هيچ کودتايي عليه من نشد و من فقط سه بازيکن را در سپاهان جريمه کردم و در ذوب آهن چنين خبرهايي نيست.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا شما موافق کسر امتياز از تيم‌ها به دليل تخلفات تماشاچيان آن‌ها هستيد يا خير، گفت: موافق کسر امتياز نيستم چون به هر حال اين امتيازها با تلاش بازيکنان در داخل زمين به دست آمده است و اگر اين کسر امتيازها ادامه داشته باشد،‌ هر کسي مي‌تواند از اين قضيه ماجراجويي کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بوناچیچ: برد را به تراکتورسازی هدیه دادیم/ در نیمه اول باید ۶ گل می‌خوردیم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، لوکا بوناچیچ بعد از شکست 4 بر 2 ذوب‌آهن مقابل تراکتورسازی تبریز در هفته سوم لیگ برتر فوتبال گفت: در این بازی خیلی پراشتباه بودیم و موقعیت‌های زیادی به تراکتورسازی هدیه دادیم و به نظرم در این مسابقه نمی‌توانستیم بهتر باشیم.

وی افزود: مسئولان هیئت مدیره و اهالی رسانه دائما از من می‌پرسند چرا با یک فوروارد بازی می‌کنی و من می‌گویم که من مربی هستم و با بیش از یک فوروارد نمی‌توانیم بازی را اداره کنیم.

بوناچیچ با انتقاد از عملکرد بازیکنان تیمش در نیمه نخست بازی اظهار داشت: در نیمه اول می‌توانستیم 6 گل بخوریم. نیمه دوم بهتر بودیم و توانستیم برای دقایقی تهاجمی بازی کنیم اما دوباره بد شدیم و بد بازی کردیم. تراکتورسازی تیم باتجربه‌ای بود اما ما باید نتیجه 2 بر 2 را به خوبی نگه می‌داشتیم که به دلیل اشتباهاتمان این اتفاق رخ نداد.

سرمربی ذوب‌آهن گفت: من بی‌تجربه نیستم اما نمی‌دانم این اتفاقات چرا می‌افتد زیرا ما تیم بسیار با تجربه‌ای هستیم اما باختن در چند دقیقه چیز نادری است و ما باید در این زمینه آنالیز بیشتری کنیم.

بوناچیچ در مورد شرایط کنونی ذوب‌آهن تصریح کرد: از سه بازی تنها یک امتیاز گرفتیم و نمی‌توانیم سرمان را بالا بگیریم. بازیکنان با تجربه ما خوب بازی نمی‌کنند و بازی کردن با بازیکنان باتجربه و تذکر دادن به آنها سخت‌تر از تذکر دادن به بازیکنان بی‌تجربه و جوان است.

وی اضافه کرد: از نظر بدنی مشکل داریم و میانگین سنی بازیکنان ما نیز 31 سال است که باید بهتر شود. بازیکنان ما همین‌ها هستند و بازیکن بهتری نداریم و من باید با همین بازیکنانی که دارم و امکاناتی که در اختیارم هست، تیمی خوب بسازم و امیدوارم این اتفاق در روزهای آینده رخ دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت رسمی هواداران تیم تراکتورسازی تبریز

امروز تیم تراکتورسازی از سری مسابقات لیگ برتر جام خلیج فارس هفته سوم میهمان تیم ذوب آهن اصفهان بود که با درخشش کریم انصاری فرد و علی کریمی و حضور فرشاد احمدزاده در ترکیب اصلی تیم چهره واقعی خود را نشان داد ، پاس گل کریم انصاری فرد به محسن ربیع خواه که گل اول تیم تراکتورسازی به ثمر رسید . پاس گل زیبای انصاری فرد درعمق به محمد ابراهیمی که با یک شوت سرکش توپ وارد دروازه ذوب آهن شد و درنهایت با بد شانسی تیم تراکتورسازی بازی به تساوی کشید . ولی این پایان کار برای تراکتوری ها نبود که در 2 دقیقه وقت اضافی اعلام شده توسط داور چهارم تراکتوری ها باگل زیبای علی کریمی و کریم انصاری فرد بازی را با نتیجه 4 بر 2 به سود خود به پایان رساندند .

این برد عیدی بود برا تمامی هواداران پرشور تیم تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وب سایت رسمی و پایگاه اطلاع رسانی باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور سازی تبریز

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آناليز بازي : ذوب آهن ؛ برديم اما خطرناك!

در عمق ِ دفاع ِذوب آهن يك حفره عميق باز شده بود،بايد كار ذوب آهن در همان نيمه نخست تمام مي شد تا نتوانند با ترميم آن در نيمه دوم به دروازه تراختور نزديك شوند.اكثر توپ هاي تراختور توسط كياني به كريمي مي رسيد تا او با پاس هاي دقيق انصاري فرد و ابراهيمي را در شرايط ايده آل قرار دهد.هر بازيكني كه از بين اين دو صاحب توپ مي شد، ديگري را در شرايط تك به تك قرار مي داد. بسته به شرايط، احمد زاده از چپ و ربيع خواه از راست اضافه مي شدند.در نيمه دوم با بسته شدن حفره، وظيفه ابراهيمي و ربيع خواه دور زدن مدافعان از كناره ها بود كه موفق بودند اما ضربات با بدشانسي يكي پس از ديگري به تير دروازه اصابت مي كرد.

ذوب آهن نيمه نخست سردرگم بود،با حدادي فر در حفظ توپ اگرچه ميانه ميدان قدرتمندي داشتند اما با جايگزيني زنيدپور خط هافبك آنها پويا تر شد.هدف آنها نفوذ از سمت راست تراختور و ارسال توپ به سمت چپ تراختور بود كه هر دو گل آنها بدين صورت وارد دروازه تراختور گشت.آنها بدليل حضور كياني و نصرتي،از عمق چشم پوشي كردند.به علت سرعت كم ايران پوريان و نفوذهاي پي در پي اين بازيكن،سمت راست تراختور را جهت يورش انتخاب كردند،از طرف ديگر حمله از جناح راست تراختور به معني سانتر به جناح چپ بود،جايي كه اسدي و گرداني كوتاه قامت كاري از پيش نمي بردند.جالب اينجا بود كه حتي فرشاد احمد زاده هافبك سمت چپ تراختور نيز بسيار كوتاه قامت بود.

پيش زمينه ؛ تيم بدون تمرين

تيم در اكثر زمان هاي بازي عالي بود.علي الرغم اينكه كريميان ،تأثيرگذارترين هافبك خود را هم در اختيار نداشت. علاوه بر آن نبود دقيقي و بائو نيز دست سرمربي را حسابي براي اين بازي بسته بود.به همه اينها شرايط روحي و رواني كاظميان را هم اضافه كنيد به هر صورت،تراكتوري ها هفته قبل به جاي آنكه در مستطيل سبز تمرين تاكتيكي كنند در مستطيل هاي باريك بيمارستان امام رضا(ع) با نگراني قدم رو مي رفتند!
مجبور بوديم از اين بازي انتظار آنچناني نداشته باشيم اگچه خيلي بهتر از دو بازي قبل بود.

دو فوروارد مكمل

سيستم تراختور چون بازي قبل 442 بود اما اين بار 442 معقول! چرا كه دو فوروارد نوك تراختور در اين بازي به جاي همسان بودن مكمل بودند.يكي بازيكن بلند قدتر با قدرت پاس دهي بالا(كريم انصاري فرد) و ديگري بازيكن سرعتي و خط آفسايد شكن(محمد ابراهيمي).

تغييرات اجباري

در ميانه ميدان فرشاد احمد زاده جوان جايگزين ميثم بائو و محسن ربيع خواه جايگزين مهدي كريميان شده بود. فرشاد احمد زاده اعتماد به نفس بيش از اندازه از خود نشان داد، دونده بود اما كم تجربه، دروازه خالي را به بيرون زد و روي صحنه گل ذوب آهن به خاطر فيزيك نامناسب به طور اجتناب تاپذير نتوانست مدافع بلند قد جلو كشيده ذوب آهن را مهار كند.تك رو بود،كم توپ لو نداد.

از طرف ديگر،هر اندازه كه احمد زاده خوب نبود ،ربيع خواه عالي بود.او بسيار دونده ظاهر شد.مهم باز كردن دروازه خالي ذوب آهن نبود،مهم استارت سريع ربيع خواه براي خارج كردن هم تيمي از تنگنا بود.روي گل سوم هم نقش بسزايي داشت و در واقع پاس گل داد.علاوه بر آن در اكثر شرايط با دوندگي بي امان خلاء ايستايي بازيكنان فانتزي را پر كرد.

كريمي 90 دقيقه اي چگونه؟

كريمي در 95-96 دقيقه حضورش در بازي،سه بازه متفاوت سپري كرد،نيمه اول عالي بود،اكثر توپ هاي ارسالي به انصاري فرد توسط كريمي انجام شد.اما نيمه دوم از نظر بدني كم آورد،نبايد از او انتظار دوندگي 90 دقيقه اي داشته باشيم.البته زماني كه تيم در شرايط فشار و زير حمله حريف قرار مي گيرد عملاً چنين بازيكناني از مدار بازي خارج مي شوند. وقتي تراختور بازي با اختلاف دو گل برده را با تساوي عوض كرد يعني اينكه خيلي قبل تر از آنكه تراختور گل اول را دريافت كند بازيكني جوان تر بايد با كريمي تعويض مي شد! اما اينگونه نشد و تراختور بازي برده را با تساوي عوض كرد، زماني كه ذوب آهن گل دوم را زد،خوشبينانه چشم از 2 امتياز پوشيديم.اما زماني كه در وقت هاي تلف شده توپ مقابل پاهاي كريمي قرار مي گيرد و تنها يك مدافع مقابل او قرار دارد ايمان مي آوريم كه گل برتري به ثمر خواهد رسيد.بازه سوم همين تك گل نجات بخش تراختور در دقايق پاياني بود. يه فرضيه و آن اينكه از يك سو شايد اگر كريمي زودتر تعويض مي شد بازي 2-0 تمام مي شد و فرضيه ديگر آنكه شايد هم اينگونه نمي شد و اگر كريمي تعويض مي شد كدام بازيكن قادر بود گل تراختور را با ظرافت تمام وارد دروازه حريف كند؟
پس اينجا يك مسأله مهم؛كريمي بازيكن 90 دقيقه اي نيست اما مي تواند 90 دقيقه مثمر ثمر واقع شود! اين به چه معني ست؟
اينكه نبايد شمار هافبك هاي فانتزي تيم با حضور كريمي بالا رود.
بايد كريمي فانتزي-كاري كند در عوض كسي به مانند ربيع خواه فقط و فقط بدود! تا فضاي خالي كريمي را نيز پوشش دهد.كريمي به جاي آنكه توپ را حمل كند پاسهاي چند ده متري دقيق مي دهد در عوض جايي كه بايد خود در آنجا حضور داشته باشد،ساير بازيكنان بايد جور او را بكشند.
بدون شك اگر بازيكني بسان ربيع خواه به جاي احمد زاده در تركيب تراختور به بازي گرفته مي شد،تراختور،ذوب آهن را با نتيجه بسيار سنگين تر شكست مي داد.
حل كردن اين مسأله بر عهده كارد فني ست اما به نظر مي رسد كريمي مي تواند 45 دقيقه نخست را كنار دست كياني بازي كند.تا با بازي ايستايي و پاس هاي پشت مدافعان وظيفه خود را به نحو احسن انجام دهد اما هر اندازه كه به لحظات پاياني بازي نزديك مي شويم سيستم تراختور تغيير كند و كريمي بسيار نزديك به محوطه حريف شود.اينكه 442 لوزي يا سهمي تراختور به 4312 تبديل شود و آن تك بازيكن پشت دو مهاجم كريمي باشد يا يك هافبك جنگنده جايگزين كريمي شود و كريمي جاي يك مهاجم خسته را در خط حمله بگيرد با مربي ست اما بازي دادن به يك شكل واحد به بازيكني كه توان بازي درگيرانه در 90 دقيقه را ندارد هم تيم را تحت فشار مي گذارد و هم كارايي و بازدهي بازيكن را پايين مي آورد.

جسارت شوت زدن

پس از رفتن توزي،تراكتور بازيكني كه جسارت شوت زني به سمت چارچوب دروازه حريف را داشته باشد را نداشت.كمي تا قسمتي فلاويو و حاج صفي.
اما ربيع خواه و گرداني بازيكنان شوت زن نشان داده اند از طرفي دقت شوت هاي كياني نيز به نسبت فصل قبل بهتر شده است.ربيع خواه و كياني به نسبت پستي كه دارند راحت تر خود را در شرايط شوت زني قرار مي دهند اما براي آنكه گرداني فرصت شوت زني داشته باشد بايد طرح و برنامه اي ريخت.

سيستم دفاعي ، پاشنه آشيل تيم

دفاع راست در اين بازي پاشنه آشيل تراختور بود.در دقيقه 39 اشتباه وحشتناك دروازه بان و عدم پوشش از ايران پوريان نزديك بود ذوبي ها را خيلي زودتر به گل برساند اما كار با توپ اضافي ايران پوريان در نيمه دوم يك كرنر مفت به ذوب آهن داد كه همان توپ وارد دروازه تيم شد. نكته جالب كرنر، بازي شروع سريع و كوتاه ذوب آهني ها بود و آن اينكه مگر در اين شرايط تقسيم وظايف نمي شود!؟ چرا بايد بازيكنان به جاي تمركز به اين مسأله سردرگم باشند تا كرنر، يك شروع سريع و كوتاه و درنتيجه به پاس گل اول ذوب آهن تبديل شود؟

تعويض ها

احمد زاده براي اين بازي سنگين تجربه كافي نداشت ،كارد فني تيم بدرستي تشخيص داد كه بايد تعويض شود ولي باسارا همچون بازي دوم نيز چيز قابل توجهي از خود نشان نداد! اگرچه اين بار فرصت به نسبت بيشتري براي اثبات خود داشت.اما يك تعويض ناموفق لقب گرفت.تشخيص ترميم منطقه درست بود اما تشخيص در فصل نقل و انتقالات لااقل تا هفته سوم اشتباه از آب در آمد. اولين اشتباه باسارا خودخواهي اين بازيكن در محوطه جريمه بود،توپي كه ابراهيمي به او سپرد در شرايط 3 به 3 با خودخواهي تمام با فاصله بسيار به بيرون نواخته شد.موقعيت دوم نيز با پاس دقيق ابراهيمي شكل گرفت،اين بار باسارا از چند قدمي توپ را به آسمان كوبيد.اما اين پايان كار اين هافبك نبود چرا كه پاس اشتباه اين بازيكن در چهارمين پا به توپي پس از ورود،شرايط ضد حمله ذوب آهن را شكل داد تا تراختور گل دوم را نيز كه دوباره از جناح راست خود پيريزي شده ديد،در درون دروازه خود ببيند.

بهترين بازيكن ميدان

لك: 6/10 (يك واكنش ديدني با رفلكس بدني بالا در اولين حمله جدي ذوب آهن،يك اشتباه در خروج، دفع دو ضرب ضربه سنگين در دقيقه 65،دفع موقعيت 99% در شرايط تك به تك و نا متعادل)
ايران پوريان: 5/10 (كار اضافي با توپ و تقديم كرنر به ذوب آهن و شكل گيري گل اول، ،جا ماندن در گل دوم)
نصرتي:7/10 (خنثي كردن موقعيت خطرناك دقيقه 39،هشياري بازيكن و دفع توپ بسيار خطرناك در دقيقه 65 )
اسدي:6/10 (بازي متوسطي انجام داد،اما در شروع مجدد ها مفيد بود)
گرداني:5/10 ( ضربه خطرناك خارج از چهارچوب،در سمپ چپ روز آرامي را سپري كرد)
كياني: 7/10 ( شون خطرناك خارج از چهارچوب،عرض دادن به بازي، تقسيم درست توپ در ميدان،عدم تصميم گيري سريع در يك مورد، اعتراض هاي نه به جا و دريافت كارت زردهاي بي جا)
كريمي:7/10 ( پاس هاي دقيق بلند و پاس هاي سريع تك ضرب،پاس ما قبل موقعيت خطرناك،گل سوم با مهارت بالا)
ربيع خواه:7.5/10 (گل اول،شوت خطرناك در چهارچوب،مانور در كناره ها،همكاري تيمي،شوت خطرناك خارج از چهارچوب،شوت به تير دروازه،مانور در كناره ها و پاس گل سوم،دوندگي بي امان)
احمد زاده:3.5/10 ( از دست دادن موقعيت تك به تك و عدم كنترل مهاجم حريف در گل اول،حركات اضافي با توپ،از دست دادن چند توپ در شرايط عادي،عدم پاسكاري در زمان مناسب)
ابراهيمي : 8/10 (پاس ما قبل گل اول،گل دوم بزيبايي،دور زدن مدافع مستحكم ذوب آهن و پاس به بيرون كه با بي دقتي مهاجمين به تير دروازه اصابت كرد،پاس خطرناك به باسارا در محوطه جريمه حريف،سانتر خطرناك به دهانه دروازه كه با بي دقتي باسارا به بيرون رفت،دور زدن از كناره ها و يك بار ديگر عبور از سد دفاع مياني،حمل توپ و ضربه خطرناك در شرايط پرفشار و اصابت توپ پس از گذر از ميان پاهاي دروازه بان به تير دروازه،دوندگي بالا)
انصاري فرد:9/10 (پاس گل اول،دومين پاس گل انصاري فرد يك پاس جهاني بود،پاس تك به تك،پاس عالي و ايجاد موقعيت خطرناك براي كاظميان،گل چهارم با حرفه اي گري تمام،دوندگي بالا،تيم وورك بالا و از خود گذشتگي)
باسارا : - ( از دست دادن موقعيت خطرناك از پاس ابراهيمي،لو دادن توپ كه منجر به گل تساوي ذوب آهن شد،از دست دادن موقعيت عالي در دهانه دروازه از سانتر ابراهيمي)

كارد فني: در دو بازي نخست نيمه مربيان را با نتايج مشابه 1-0 باخته است،بازي سوم نيز در شرايطي كه تا دقيقه 91 ، 2-0 واگذار كرده بود با دو گل معجزه آسا ،به تساوي 2-2 انجاميد.تشخيص تعويض احمد زاده درست بود اما بازيكن جايگزين بسيار ضعيف عمل كرد.كاظميان نيز در گل هاي سوم و چهارم نقشي نداشت.در واقع تعويض ابراهيمي اشتباه هم نباشد خنثي بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حمله شدیداللحن علی کریمی به دایی/ صدایش را بالا می‌برد تا کارهایش را پیش ببرد

قانون آنلاین- علی کریمی از دست علی دایی خیلی عصبانی است. او که پیش از این در دیدار مستقیم تراکتورسازی دربرابر پرسپولیس با دایی سلام و علیک نکرد، هنوز هم نمی‌تواند به خاطر دور ماندن از پرسپولیس علی دایی را ببخشد. او امروز با روزنامه گل مصاحبه مفصلی انجام داده و مستقیم علیه دایی حرف زده است. کریمی درباره داد و فریادهای سرمربی پرسپولیس در نود گفت: «مگر آقای فنایی می‌آید درباره ترکیب تیم پرسپولیس حرف بزند؟ پس چرا دایی این همه دخالت می‌کرد در کار کارشناس داوری؟ این آقا می‌خواهد با بالا بردن صدایش کارهایش را پیش ببرد.»

کریمی که جریمه 5میلیونی دهنوی به خاطر رفتاری که با او داشته نتوانسته آرام‌اش کند، در این باره گفت: «دهنوی مگر با پیراهن مس و تراکتور جلوی من بازی نکرد؟ کی چنین رفتاری با من داشت؟ خب معلوم است که سرمربی تیم از او خواسته و به او ماموریت داده که آن رفتار را در زمین داشته باشد.»

منتظر جوابیه تند علی دایی به علی کریمی باشید. تجربه ثابت کرده که دایی تندتر از منتقدانش است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت رسمی هواداران تیم تراکتورسازی تبریز

کنفرانس خبری پس از بازی تراکتور و ذوب آهن در حالی برگزار شد که مجید جلالی به دلیل گرفتگی صدا و مشکل در حنجره خود در کنفرانس شرکت نکرد و به جای او فرهاد پورغلامی دستیار اول جلالی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد . پور غلامی ابتدا حرف هایش را با تبریک روز خبرنگار شروع کرد و در این خصوص افزود : قبل از هر چيز بايد روز خبرنگار را به خبرنگاران عزيز تبريک بگويم؛ چرا که اعتقاد دارم خبرنگاران رکن اصلي ورزش و بخصوص فوتبال هستند. او در خصوص بازی امروز گفت : امروز شاهد يک بازي زيبا بوديم. تراکتورسازي توانست خوب بازي را شروع کند و به گل هم برسد در شروع نيمه دوم هم چند موقعيت گل داشتيم ولی با بی دقتی موقعیت های بالای 80 درصدیمان را از دست دادیم . اما در مدت 10 دقيقه ذوب آهن بر ما فشار آورد و دو گل خورده خود را جبران کرد اما باز هم توانستيم به بازي مسلط شويم و برنده از زمین مسابقه خارج شویم خوشحالم که با همدلي بازيکنان توانستيم سرانجام سه امتياز بازي را بگيريم و اولين برد خود را در اين فصل جشن بگیریم پور غلامی در خصوص وضعیت تیم گفت : ما روز به روز بهتر مي‌شويم اما اعتقاد دارم با شرايط ايده‌آل کمي فاصله داريم. امروز براي اولين بار از دو بازيکن جوان خود استفاده کرديم و احمدزاده و ربيع‌خواه، دو بازيکن جوان ما به خوبي توانستند شايستگي‌هاي خود را بروز دهند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:دو گل آخر تراکتور را ندیدم/شاید جلالی مطلبی برای گفتن نداشت/بچه ها بدانند فوتبال 45 دقیقه نیست

مدیرعامل تراکتورسازی که طی روزهای اخیر به کادر فنی و بازیکنان هشدار داده بود باید امتیازات لازم را جمع آوری کنند دیشب در فولاد شهر نظاره گر بازی تیمش برابر ذوب آهن بود.
وی امروز در گفت و گو با اوج نیوز از بازی شب گذشته گفت.متن مصاحبه وی در ادامه می آید.
برد دلچسبی کسب کردید؟
بله.خدا را شکر که بردیم.
راضی هستید؟
بله دیگر.خوب بودیم.
اولتیماتوم شما انگار جواب داد؟
نه،ما خواستیم بچه ها بازیها را جدی بگیرند که شکر خدا این طور هم شد.ما مشکلاتی داریم که آنها را باید رفع کنیم.
کریم انصاری فرد شب خوبی را پشت سر گذاشت؟
بله خوب بود.دست همه بچه ها درد نکند چون همه زحمت کشیدند.
این چند روزه خیلی تحت فشار بودید.معلوم بود؟
تراکتورسازی جزو مدعیان است.کسب یک امتیاز از دو بازی نتیجه خوبی نبود.ما نباید از کورس عقب بیفتیم.تراکتور باید روند خوبی داشته باشد. با یک برد و دو برد مشکلی حل نمی شود.امیدوارم با این نتیجه بچه ها از نظر روحی و روانی تقویت شوند و به بازیهای آینده بیندیشند.
شما دو گل جلو بودید اما نتیجه ناگهان مساوی شد.آن لحظه چه احساسی داشتید؟
سخت بود.بچه ها باید بدانند که فوتبال 45 دقیقه نیست.ما باید از گلهای زده خوب محافظت کنیم.من خودم 5 دقیقه آخر بازی از ورزشگاه بیرون رفتم.
جدا؟
بله.گلها را هم ندیدم!
آقای جلالی مشکل حنجره داشت؟
چطور؟
آخر گفته شد که به همین خاطر در کنفرانس خبری شرکت نکرده؟
نه فکر نکم.شاید مطلبی برای گفتن نداشت.
و بازی بعد؟
سپاهان از تبریز تنها با یک امتیاز امد.این کار ما را سخت می کند.
گسترش فولاد شده موی دماغ شما؟
نه بابا.ان شاءالله آنها هم خوب نتیجه بگیرند.
مثل اینکه باشگاه ذوب آهن خیلی به شما کمک کرد؟
بله.من دیروز رفتم با آقای ابراهیمی مدیر عامل ذوب آهن صحبت و از او تشکر کردم.آنها همکاری خوبی با ما داشتند.واقعا میهمان نواز بودند.ضمن اینکه از هواداران خودمان در اصفهان هم تشکر می کنم که این راه دور را تا فولادشهر آمدند.
کلید واژه - زینی زاده

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ناراحتي زودگذر اف 14 از تعويض - Goal.com

303312_heroa.jpg

ابراهيمي به خاطر تعويض در دقايق پاياني از دست مجيد جلالي شاكي شده بود و نتوانست اين مساله را بروز ندهد

سايت گل – محمد ابراهيمي يكي از خوب هاي تراكتور در بازي شب گذشته مقابل ذوب آهن بود اما او به خاطر تعويض در دقايق پاياني از دست مجيد جلالي شاكي شده بود و نتوانست اين مساله را بروز ندهد.
ابراهيمي كه در نيمه اول براي تيمش گل زده بود در دقيقه 82 زماني تعويض شد كه يك دقيقه قبلش مي توانست گل ديگري را به نام خود ثبت كند.در دقيقه 81 مسابقه مانور تماشايي ابراهيمي و ضربه نهايي او از زاويه اي نسبتا بسته منجر به برخورد توپ به تير عمودي دروازه كاسپاروف شد و شماره 14 قرمزهاي تبريز اين موقعيت را با بدشانمسي از دست داد اما لحظه اي بعد او در كمال تعجب هاج و واج مانده بود چرا كه تابلوي تعويض كنار عدد 9 شماره 14 را نشان مي داد.
ابراهيمي قبل از خروج از زمين و در زماني كه به خط طولي رسيده بود سرش را به نشانه تاسف از اين تعويض تكان مي داد و مثل هميشه از تعويض شدنش ناراحت بود.شايد ابراهيمي در ذهن خود به اين مساله فكر مي كرد كه در آن زمان حقش نبوده تعويض شود و مثلا ماركو باسارا يا يكي از هافبك ها بايد بيرون مي رفتند اما در نهايت كاظميان به ميدان آمد و اف 14 با دلخوري روي نيمكت رفت.
البته تمام اين ناراحتي ها با گل هاي سوم و چهارم تراكتورسازي از بين رفت چرا كه ابراهيمي بعد از پايان مسابقه در حالي كه كاور به تن داشت همراه با ساير هم تيمي هايش در جشن برد شركت كرد و حسابي خوشحال بود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
كولاك كريم در فولادشهر؛11، شماره خوشبختي در تراكتور - Goal.com

فرارهاي كريم از همان نيمه اول خط دفاع ذوب آهن را با مشكلات زيادي مواجه كرد كه حاصل اين فرار ها دو پاس گل و يك گل زيبا در وقت هاي تلف شده بود

سايت گل – روزي كه كريم انصاري فر به تراكتورسازي پيوست باز هم ترديدهايي در خصوص او وجود داشت و اينكه آيا او با حضور سعيد دقيقي و البته لطمات روحي ناشي از افت نسبي در پرسپوليس مي تواند به دوره اوجش نزديك شود يا نه.
كريم بازي اول با پرسپوليس را به خاطر صادر نشدن كارت بازي اش از دست داد و در شرايطي كه سعيد دقيقي حدود يك ماه بيشتر از او با تراكتورسازي تمرين كرده بود بعيد به نظر مي رسيد فعلا كريم مهاجم فيكش تراكتوري ها شود.
انصاري فر در سي دقيقه پاياني دربي تبريز اولين بار با پيراهن شماره 11 تيم جديدش وارد ميدان شد اما در آن مسابه سرد و نسبتا متعادل كاري از پيش نبرد اما با مصدوميت سعيد دقيقي در آستانه مسابقه سوم مقابل ذوب آهن، انصاري فر به تركيب اصلي رسيد و نمايشي فوق العاده ارائه كرد.
فرارهاي كريم از همان نيمه اول خط دفاع ذوب آهن را با مشكلات زيادي مواجه كرد كه حاصل اين فرار ها دو پاس گل و يك گل زيبا در وقت هاي تلف شده بود.
انصاري فر ديشب ضمن گلسازي براي ابراهيمي و ربيع خواه در نهايت با يك فرار ديدني از جناح چپ ذوب آهن بعد از تغيير جهت ،با ضربه پاي چپ توپ را از ميان پاهاي سپهر حيدري به تور دروازه چسباند تا ورودش به جمع سرخ هاي تبريزي را با اين گل جشن بگيرد.
شادي گل كريم بعد از اين گل نشان مي داد او فشار زيادي را تا قبل از اين گل روي دوشش احساس مي كرده اما شايد مصدوميت دقيقي باعث شد او خيلي زوددتر از آنچه تصور مي رفت خودش را به هواداران تراكتور ثابت كند.
البته انصاري فر چند بار به ماركو باساراي بوسنيايي به خاطر پاس ندادن غر زد اما در نهايت خودش هم در حالي كه مي توانست به جواد كاظميان پاس بدهد اين كار را نكرد و طبع خودخواهانه مهاجم بودنش را نشان داد تا گل چهارم را به نام خودش ثبت كند. بعد از اين اتفاق كاظميان كمي از او دلخور شد اما كريم روي هوا بود و از اينكه نمايش خوبش را با گل تمام كرده بود در پوست خود نمي گنجيد و شادي گلش حتي بعد ازسوت پايان بازي هم ادامه داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گلم را به کریمیان تقدیم کردم

قانون آنلاین- تراکتور سازی تبریز پس از پشت سر گذاشتن روزهای بد و بحرانی در دو هفته ابتدایی لیگ برتر،توانست در سومین مصاف خود در لیگ و برابر ذوب آهن به یک پیروزی پر گل دست پیدا کند تا موقتا انتقادات و حواشی را از پیرامونش پس بزندومحمد ابراهیمی مهاجم این تیم زننده یکی از چهار گل تیمش برابر ذوب بود که آن گل را هم به مهدی کریمیان تقدیم کرد.

در اصفهان به برد خیلی خوبی دست پیدا کردید.
واقعا خداراشکر می کنیم که توانستیم به این پیروزی دست پیدا کنیم.بازی خوبی بود و در نهایت هم به نتیجه ای که مستحقش بودیم دست پیدا کردیم.
با توجه به اتفاقاتی که در چند روز اخیر و برای تیم تان رخ داده بود خیلی ها پیش بینی نمی کردند که تراکتور بتواند با دست پر اصفهان را ترک کند.
اتفاقی که برای کریمیان رخ داد بدترین اتفاقی بود که می توانست در فصل جاری برای کل تیم و فوتبال تبریز رخ بدهد.کل فوتبال تبریز تحت تاثیر آن اتفاق بودندوخوشحالیم که با یک برد خوب و پر گل توانستیم کریمیان و هواداران مان را خوشحال کنیم.
در شادی پس از گلت هم که عدد هفت را نشان دادی.
جای مهدی حسابی خالی بود.عدد هفت را نشان دادم تا به نوعی گلم را تقدیم او کرده باشم.امیدوارم که هر چه سریعتر او را در میادین ببینیم.
به همراه کریمی و انصاری فر،از ستاره های این دیدار بودید.
کل تیم خوب بازی کردند اما باید بگویم که از گلزنی کریم و آقای کریمی بسیار خوشحال شدم.مطمئن هستم که در حضور آنها در خط حمله و میانی، یک تیم خوب و تهاجمی خواهیم داشت.
قبول داری که اگر تیم تان در این بازی هم ناکام می ماند به نوعی وارد حاشیه می شد؟
عده ای بی جهت روی نتایج تراکتور زوم کرده بودندوتنها دو هفته از شروع لیگ گذشته و نمی دانم که آن همه انتقاد برای چه بود.فکر می کنم که خیلی خوب جواب انتقاد هایشان را دادیم.
اما ظاهرا بیشتر از فوتبالدوستان،این مسئولان باشگاه تان بودند که کاسه صبرشان لبریز و بازی با ذوب آهن را به عنوان آخرین فرصت جلالی قرار دادده بودند.
این خبر کذب بود و صحت نداشت.عده ای می خواستند که با انتشار این اخبار برای تیم مان حاشیه درست کنند.خوشحالم که موفق نشدند.اگر خاطرتان باشد زمان تونی هم از هفته دوم به بعد اوج گرفتیم.آقا مجید از مربیان خوب فوتبال مان هستند و درست نبود که عده ای بعد از دو بازی آنطور از ایشان انتقاد کردند.
به نظرت این برد می تواند استارتی برای موفقیت های تراکتور در فصل جدید شود؟
بله.از این به بعد فقط شاهد یک تراکتور خوب و تهاجمی خواهید بود.کادر فنی و نفرات خوبی داریم و گام ها بعدی را هم محکم برمی داریم تا در رقابت با حریفان مان کم نیاوریم.این فصل رقابت کردن سخت تر از فصل های گذشته شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاري آريا – امير سفيدان ،تراکتورسازي تبريز در حالي به مصاف ذوب آهن اصفهان رفت که علاوه بر نبود کريميان و دقيقي به دليل مصدوميت ، ميثم بائو و سيد محسن حسيني را نيز به دلايل انضباطي در اختيار نداشت با اين حال سرمربي تيم بازيکنان مطرحي مانند جواد کاظميان ، فرشيد طالبي و مارکو بارسارا را روي نيمکت نشاند تا نشان دهد براي اين بازي برنامه دارد .
به گزارش خبرگزاري آريا از تبريز ، تراکتورسازي از همان دقايق ابتدايي بازي نشان داد که براي سه امتياز بازي به ميدان آمده است و با برتري در ميانه ميدان و حفظ توپ عالي و سرعت دادن به بازي ، ميزبان خود را سردرگم کرده بود و در دقيقه نوزده بازي هم مزد بازي خوب خود را گرفته و با يک ضد حمله سريع به اولين گل بازي رسيد .
پس از گل اول بازي تراکتور باز هم به بازي خوب خود ادامه داد و در چندين نوبت فرصت هاي خوبي را هم روي دروازه ذوب آهن خلق کرد و در نهايت در دقيقه 32 بازي روي پاس در عمق زيباي کريم انصاري فرد و شوت زيباتر ابراهيمي به گل دوم رسيد و نيمه اول با همين نتيجه به اتمام رسيد .
در نيمه دوم ذوب آهن بهتر از تراکتور بازي را آغاز نمود و در ادامه با استفاده از فضاي خالي پشت مدافع چپ خود صاحب دو گل شد تا بازي را به مساوي کشاند گل هاي ذوب آهن در اين نيمه توسط ضربه سپهر حيدري در دقيقه 63 بازي و همچنين مهدي رجب زاده در دقيقه 71 به ثمر رسيد . البته در اين نيمه هم تراکتور شانس هاي متعددي براي گلزني داشت که دو بار ضربات بازيکنان اين تيم به ديرک عمودي دروازه برخورد کرد و چند موقعيت ديگر نيز با بي دقتي بازيکنان تراکتور از دست رفت .
در حالي که بازي وارد وقت هاي اضافه خود شده بود باز هم تراکتور به گل رسيد و علي کريمي با دريافت توپ در دقيقه 92 بازي و کنار زدن مدافع مستقيم خود با ضربه اي مناسب توپ را وارد دروازه ذوب آهن کرد البته بعد از اين گل ذوب آهن در شروع بازي توپ را از دست داد و تراکتور در دقيقه 93 به گل چهارم رسيد تا با برتري چهر بر دو به اولين پيروزي خود در ليگ برتر برسد .
تراکتور با برتري در اين ديدار به امتياز 4 رسيد و به رتبه هفتم جدول صعود کرد البته پس از برگزاري ديدار پرسپوليس با ملوان قطعا رتبه تراکتورسازي در پايان هفته سوم ، رتبه هشتم جدول خواهد بود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی چهار جلسه در اصفهان تمرین می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ تراکتورسازی روز گذشته در چارچوب هفته سوم لیگ برتر در اصفهان توانست ذوب آهن را با نتیجه چهار بر دو شکست دهد.

تراکتورسازی در هفته چهارم روز یکشنبه باید در اصفهان به مصاف سپاهان برود.

به همین خاطر کاروان تراکتورسازی در اصفهان ماند تا تمرینات خود را در همین شهر ادامه دهد و به مصاف سپاهان برود.

شاگردان مجید جلالی در اصفهان چهار تمرین برگزار می کنند. تراکتورسازی تمرینات خود را در زمین فولاد شهر و مجموعه ملت برگزار خواهند کرد.

مسئولان تراکتورسازی اعلام کردند که مسئولان سپاهان و ذوب آهن با آنها نهایت همکاری را داشتند و به همین خاطر از آنها تشکر کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکنانی از مالی، آرژانتین، کامرون و نیجریه به تمرین تراکتور‌سازی می‌آیند

به گزارش خبرگزاری فارس تیم فوتبال تراکتور‌سازی با توجه به نیازهایی که دارد قرار است دو بازیکن خارجی را جذب کند. در همین راستا طبق برنامه‌ریزی‌ای که مسئولان این تیم انجام دادند از 22 مرداد بازیکنانی از کشورهای کامرون، مالی، آرژانتین و نیجریه قرار است به تبریز بیایند تا با حضور در تمرینات این تیم عملکرد آنها مورد بررسی قرار گیرد.

تراکتور‌سازی در پست هافبک نیاز به جذب بازیکن دارد در همین راستا اگر این نفرات بتوانند رضایت کادر فنی را جذب کنند به عضویت این تیم در خواهند آمد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای صدور رضایتنامه لوپز ۴۰ درصد درخواست کردیم زینی‌زاده: مثل تراکتور حرکت ما برای شروع کُند است/ به بائو و حسینی تذکر جدی‌ دادیم

حمید زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد پیروزی چهار بر دو تیمش مقابل ذوب آهن گفت: در نیمه اول بازیکنان بسیار خوب ظاهر شدند اما در نیمه دوم یک مقدار افت کردند در دقایق پایانی مسابقه تجربه بازیکنانی به کمک مان آمد و خوشبختانه این موضوع به درد تیم خورد تا سه امتیاز بازی را کسب کنیم.

وی افزود: تراکتور‌سازی تقریبا حرکتی رو به جلو دارد و مانند تراکتور در ابتدا حرکت‌مان کُند است. انشاءالله موتور‌مان گرم شده تا در ادامه نتایج خوبی کسب کنیم.

مدیرعامل تراکتور‌سازی در مورد بازی‌های سخت تیمش در ابتدای مسابقات عنوان کرد: در همین شروع بازی‌ها سه بازی خود را باید خارج از خانه انجام دهیم که دو دیدار آن گذشت و در مسابقه بعدی نیز به مصاف سپاهان خواهیم رفت. تیم‌های حریف همه جزو مدعیان بودند که این موضوع کارمان را در شروع رقابت‌ها سخت کرد. نتایج تا الان بد نبوده و از هفته هفتم به بعد می‌توانیم جمع‌بندی کلی نسبت به عملکردمان داشته باشیم.

وی در مورد مشکل میثم بائو و سید‌محسن حسینی و اینکه آنها از سوی کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفتند اظهار داشت: با این عزیزان صحبتی داشتم؛ بحث ما این است که باید عادت کنند در تمرینات به صورتی جدی شرکت کنند. تراکتور‌سازی امسال نیمکت قوی‌تری دارد و هر کس که آماده تر باشد در میدان قرار می‌گیرد مثل فصل گذشته نیست که حدود 13 _ 14 بازیکن همیشه در میدان حضور پیدا کنند. هر کس که با انگیزه‌تر باشد طبق نظر کادر فنی در میدان قرار می‌گیرد و این مسئله دست بازیکن نیست.

زینی‌زاده در مورد اینکه آیا این دو بازیکن جریمه نقدی خواهند شد عنوان کرد: ما به آنها تذکر جدی دادیم و تعهد کردند که به صورت منظم و باانگیزه در تمرینات حاضر شوند. اگر این اتفاق نیفتد کم‌کاری محسوب شده و طبق آئین‌نامه باشگاه با آنها برخورد خواهیم کرد. این دو بازیکن پس از بازگشت از اصفهان و دیدار مقابل سپاهان به تمرینات باز می‌گردند.

مدیرعامل تراکتور‌سازی در مورد اینکه قرار است آنها بازیکنان خارجی جذب کنند عنوان کرد: قرار است از 22 مرداد چند بازیکن به تبریز بیایند و در تمرینات تیم شرکت کنند. این بازیکنان از کشورهای کامرون، آرژانتین، مالی و نیجریه هستند که در صورت کسب رضایت کادر فنی با آنها قرارداد خواهیم بست.

زینی‌زاده در مورد شرایط فلاویو لوپز و اینکه سرانجام او چه شد گفت: از این بازیکن شکایت کردیم. قرار است او به عضویت باشگاه لهستانی در بیاید و از ما با مکاتبه درخواست رضایتنامه کردند. ما اعلام کردیم جهت صدور رضایتنامه 40 درصد از مبلغ قرارداد این بازیکن باید به ما پرداخت شود.

وی در مورد شرایط مهدی کریمیان خاطرنشان کرد: خدا را شکر این بازیکن روز گذشته از بیمارستان مرخص شد و در خانه در حال استراحت است. با نظر پزشکان او از یک ماه دیگر می‌تواند به تمرینات ما اضافه شود.

بالا