• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مارکو باسارا جایگزین لوپز | تبریز اسپورت | Tabriz Sport

بازی دیروز مارکو مقابل ذوب آهن هرچند همراه با گل نبود اما مدیریت توپ در میدان، پاس های دقیق و بازی بدون توپ او باعث شد ذوب آهن در دقایق پایانی مقابل تراکتور کم بیاورد.

marco

زمانی که ذوب آهن بازی را به تساوی کشاند این مارکو بود که وارد بازی شد و تیم را از فشار میانه زمین خارج کرد. تکنیک مارکو ما رو یاد لوپز و یه جورایی هم یاد تونی ۲ سال پیش انداخت. اگه به فیلم بازی دیشب دوباره نگاه کنین می بینین که مارکو و انصاریفرد دو بازیکن برتر میدان بودند با این تفاوت که انصاریفرد از اول در بازی بود و مارکو از اواسط نیمه دوم به میدان اومد ،هرچند که یک موقعیت تک به تک با دروازبان را از دست داد.

مارکو در فصل قبل ۹ گل برای رادنیک زده بود پس توانایی گل زنی رو داره و می تونه تو تراکتور هم یک لوپز دیگه باشه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتي: تنها كريمي و انصاري‌فرد نه، روي كل تيم فشار بود

ما خواستيم كه به برد برسيم و مهمتر از همه اين بود كه 3 امتياز بازي را با انجام يك بازي زيبا به دست آورديم.اگر اينطوري بازي كنيم شك نكنيد كه سپاهان را هم شكست خواهيم داد.
فوتبال ايران- محمد نصرتي مدافع مياني تراكتورسازي تبريز معتقد است كه تيمش با نتيجه اي سنگين تر مي توانست ذوب آهن را شكست دهد.

نصرتي در خصوص برد پرگل مقابل ذوب آهن مي گويد:«ما فرصت هاي زيادي در اين بازي داشتيم كه اگر استفاده مي كرديم،با نتيجه اي سنگين تر ذوب آهن را شكست مي داديم.حتي در نيمه اول مي توانستيم كار را يكسره كنيم ولي در مجموع مهم اين بود كه سه امتياز را بگيريم.اين برد را به مهدي كريميان تقديم مي كنيم كه همراه ما نبود ولي به يادش بوديم.»

او در مورد دلايل پيروزي تراكتور در بازي سه شنبه شب تاكيد مي كند:«تيم ما انگيزه زيادي براي برد داشت و مي دانستيم كه در اين شرايط حساس بايد به پيروزي برسيم.ما خواستيم كه به برد برسيم و مهمتر از همه اين بود كه 3 امتياز بازي را با انجام يك بازي زيبا به دست آورديم.اگر اينطوري بازي كنيم شك نكنيد كه سپاهان را هم شكست خواهيم داد.»

او در مورد فشارهايي كه روي كريم انصاري فرد و علي كريمي وجود داشت تاكيد مي كند:« تنها كريمي و انصاري فرد نه،روي كل تيم فشار بود و اين دو بازيكن هم مثل همه بازيكنان ديگر فوق العاده كار كردند.»نصرتي در خصوص به اين سوال كه چرا كريمي بعد از گلزني خوشحالي نكرد مي گويد:«بايد از خودش بپرسيد ولي كريمي آنقدر دويده بود كه فكر كنم توان خوشحالي نداشت.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مظفری زاده و شرفی بازی تیمهای تبریزی را مقابل سپاهان و فجرسپاسی قضاوت می کنند| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، اسامی داوران قضاوت کننده در هفته چهارم لیگ برتر از سوی کمیته داوران اعلام شد.

شنبه - 19 مردادماه

فولاد خوزستان - داماش گیلان، ساعت 20:30، ورزشگاه تختی اهواز
رضا کرمانشاهی – رسول فروغی – علی دودانگه – محمدحسین زاهدی فر – ناظر: خداداد افشاریان

استقلال تهران - صبای قم، ساعت 20:30، ورزشگاه آزادی
تورج حق وردی – محمدرضا ابوالفضلی – تورج عیوض محمدی – بیژن حیدری – ناظر: عبداله باعزم

یکشنبه - 20 مردادماه

گسترش فولاد تبریز - فجرسپاسی شیراز، ساعت 19:45، ورزشگاه یادگار امام تبریز
جواد شرفی – محمدرضا منصوری – بابک عباسقلی زاده – حمید حاج ملک – ناظر: محمدرضا فلاح

مس کرمان - ذوب‌آهن اصفهان، ساعت 19:45، ورزشگاه امام علی کرمان
بابک وسیله بر – حمید غمزه – جهانبخش آرمان – محمدرضا فغانی – ناظر: جواد تقی پور

نفت تهران - راه‌آهن تهران، ساعت 19:45، ورزشگاه دستگردی تهران
قاسم واحدی – مهدی الوندی – ایوب غلامزاده – محمد ملکی – ناظر: محمد پیروزرام

ملوان بندرانزلی - استقلال خوزستان، ساعت 19:45، ورزشگاه تختی انزلی
محسن قهرمانی – آرمان اسعدی – حمیدرضا کنعانی – رضا عادل – ناظر: اسماعیل صفیری

سپاهان اصفهان - تراکتورسازی تبریز، ساعت 19:45، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
سعید مظفری زاده – حسن کامرانی فر – مجید ویشگاهی – علی صفایی – ناظر: محمدعلی فروغی

سایپا البرز - پرسپولیس تهران، ساعت 20:30، ورزشگاه انقلاب کرج
سیدمهدی سیدعلی – رضا سخندان – سعید قاسمی – امید سعید فر – ناظر: فریدون اصفهانیان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایسنا - محمد نصرتی: بوناچیچ خیلی چیزها به من آموخت

بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز گفت: تیم ذوب‌آهن تیم بدی نبود، اما تراکتورسازی توانست خودش را به ذوب‌آهن تحمیل کند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، محمد نصرتی پس از پایان بازی تیمش برابر ذوب آهن که با نتیجه 4 بر 2 رقم خورد در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: ما فوتبالمان را به ذوب آهن تحمیل کردیم. تراکتور در هر دو نیمه به جز حدودا ده دقیقه کنترل بازی را در دست داشت.

وی افزود: در این مسابقه تیم ذوب‌آهن هم تیم بدی نبود اما تراکتور خیلی خوب بود و توانستی فوتبالش را به ذوب آهن تحمیل کند، در هر دو نیمه موقعیت‌های مطلوبی به دست آوردیم و خدا را شکر که توانستیم بازی را با پیروزی به پایان برسانیم. بسیار اهمیت داشت که در این مقطع زمانی حساس بتوانیم این سه امتیاز را بگیریم تا به این وسیله جایگاه تیم در جدول سر و سامان پیدا کند.

نصرتی پیرامون گفت وگوی ابتدای بازی با لوکا بوناچیچ، سرمربی تیم ذوب‌آهن اصفهان خاطرنشان‌کرد: بوناچیچ یکی از مربیان نکته سنج به شمار می رود، او خیلی چیز‌ها به من آموخته است، به همین دلیل نزد او رفتم و تشکر کردم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - تحمل نداشتم و ورزشگاه را ترک کردم/ به کریمی بیشتر از 300 میلیون نداده‌ایم

تحمل نداشتم و ورزشگاه را ترک کردم/ به کریمی بیشتر از 300 میلیون نداده‌ایم
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز می‌گوید به خاطر اینکه تحمل تساوی مقابل ذوب‌آهن را نداشته، پنج دقیقه آخر بازی ورزشگاه فولادشهر را ترک کرده است. او همچنین با تکذیب پرداخت 700 میلیون تومان به علی کریمی می‌گوید بیشتر از 300 میلیون تومان به این بازیکن نداده است.
حمید زینی‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اولین پیروزی تیم فوتبال تراکتورسازی در لیگ سیزدهم مقابل ذوب آهن، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: بازیکنان ما بازی خوبی انجام دادند. بخصوص در نیمه اول و به همین خاطر بود که دو گل به ثمر رساندند. با این حال به نظرم در نیمه دوم بازیکنان یک مقدار از نظر قوای جسمانی تحلیل رفتند و این باعث شد تا بازی مساوی شود.

تحمل نداشتم و ورزشگاه را ترک کردم
وی در ادامه تاکید کرد: وضعیت بازی طوری بود که دیگر نمی‌توانستم آنرا تحمل کنم! برای همین دقیقه 85 از ورزشگاه بیرون آمدم. با وجود این بازیکنان باور داشتند که بازی 90 دقیقه است و در دقایق پایانی بازی را به نفع خود عوض کردند.

حضور بازیکن آرژانتینی در تمرین تراکتورسازی
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با تایید وجود مشکلاتی در بعضی از پست‌های این تیم، خاطرنشان کرد: ما به یک هافبک طراح و جنگنده نیاز داریم که باید این نیاز را با جذب بازیکن خارجی برطرف کنیم. به همین خاطر چند مهاجم و هافبک از کشورهای نیجریه، مالی، کامرون و آرژانتین مد نظر داریم که بعد از بازگشت تیم به تبریز بعد از بازی با سپاهان، در تمرینات ما شرکت خواهند کرد.

IMG10011745.jpg

بائو و حسینی به تمرینات بر می‌گردند
وی درباره کنار گذاشته شدن میثم بائو و محسن حسینی توسط مجید جلالی، افزود: جلالی به ما گزارش داد که این دو بازیکن توجه جدی به تمرینات ندارند. من هم با این دو بازیکن صحبت کردم. آنها باید متقاعد شوند که در تیم رقابت حاکم است و هر کسی آماده‌تر باشد، وارد ترکیب خواهد شد. من به حسینی و بائو تذکر جدی دادم و قرار شد بعد از بازگشت تیم به تبریز، آنها در تمرینات حضور یابند.

زینی‌زاده ادامه داد: مشکل این دو بازیکن آنقدر جدی نیست که بگوییم این دو بازیکن را نمی‌خواهیم. این دو بازیکن باید در تمرینات حضور یابند وگرنه با کمیته انضباطی طرف خواهند بود.

کریمی بیشتر از 300 میلیون تومان نگرفته است
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره صحبت‌هایی که درباره مبلغ قرارداد علی کریمی و دریافت 700 میلیون نقد در ابتدای لیگ مطرح می‌شود، تاکید کرد: من این موضوع را تایید نمی‌کنم. فکر نکنم علی کریمی بیش از 300 میلیون تومان از ما گرفته باشد! به هر حال این مسائل گمانه‌زنی‌هایی است که در رسانه‌ها عنوان می‌شود.

صحبت‌های همسر کریمیان را منعکس کردم
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص تناقض صحبت‌هایش با صحبت‌های مهدی کریمیان هافبک این تیم در مورد اتفاق پیش آمده برای این بازیکن، گفت: من صحبت‌های همسر کریمیان را منعکس کردم. وقتی مراجع ذیصلاح برای تحقیق به بیمارستان آمده بودند، همسر کریمیان گفت که وی با یک ماشین تصادف کرده است و بعد از تصادف، سرنشین اتومبیل با بازیکن تراکتورسازی درگیر می‌شوند.

وی در پایان تصریح کرد: بعد از درگیری، وقتی افراد ضارب متوجه می‌شوند کریمیان بازیکن تراکتورسازی است، وی را به بیمارستان می‌رسانند. همانجا همسر کریمیان از آن افراد می‌خواهد بیمارستان را ترک کنند، چون قصد نداشته این موضوع رسانه‌ای شود! با این حال برای تکمیل پرونده فیلم دوربین‌های بیمارستان در حال بررسی است تا این افراد شناسایی شوند.

تیم فوتبال تراکتورسازی در چارچوب هفته سوم لیگ برتر، سه‌شنبه شب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان موفق شد ذوب‌آهن را با نتیجه 4 بر 2 شکست بدهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حداقل چهار امتیاز سوغاتی ای که تراکتورسازی میتواند از اصفهان بیاورد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

سرویس ورزشی آناج: در اوایل فصل نقل و انتقالات گزینه های زیادی برای سرمربیگری تیم تراکتورسازی مطرح شد. از مجید جلالی و منصور ابراهیم زاده گرفته تا محمد مایلی کهن و مربی آلمانی که در نهایت هم مجید جلالی روی نیمکت تراکتورسازی نشست.

تراکتورسازی از نظر یارگیری هم عملکرد به نسبت خوبی داشت و توانست ستاره های نام آشنای فوتبال ایران را به ترکیب تیم اضافه کند. اما با این اوصاف سرخ پوشان تبریزی در دو بازی ابتدایی لیگ برتر چه از نظر نتیجه و چه از نظر نحوه بازی نتواستند رضایت هواداران خود را جلب کنند. در بازی سوم نیز که با اولین پیروزی تراکتورسازان در لیگ سیزدهم همراه شد، ستاره های تیم نقش به سزایی در کسب سه امتیاز داشتند و باز هم بازی دلچسبی را از تراکتورسازی شاهد نبودیم.

البته روال کار مجید جلالی به گونه ای است که معمولا در نیم فصل اول نتایج متوسطی کسب می کند اما با شروع نیم فصل دوم، موتور تیم های او روشن می شوند. با این حال تراکتورسازی باید روز یکشنبه هفته آینده در اصفهان به مصاف سپاهانی برود که شب گذشته مقابل بازیکنان جوان ولی با انگیزه گسترش فولاد تا دقیقه 90 به زانو در آمده بود و در آخرین دقایق با ضربه سر محمد غلامی از شکست گریخت.

مطمئنا بازیکنان با تجربه و ستاره های تراکتورسازی توانایی کسب امتیاز از سپاهان را دارند اما با توجه به نتایج بازی های اخیر و نحوه بازی این تیم، امیدواریم تراکتورسازان بتوانند با کسب حداقل یک تساوی مقابل سپاهان و با احتساب سه امتیاز بازی مقابل ذوب آهن،حداقل 4 امتیاز از اصفهان با خود سوغات بیاورند.

تراکتورسازی با تغییر مدیر عامل و از دست دادن چند بازیکن کلیدی فصل قبللیگ امسال را با حواشی خاصی شروع کرد و کار به جایی رسید که مدیر عامل تیم برای سرمربی اولتیماتیوم داد و این درحالیست که مربیان بزرگ وقتی وارد تیم ها میشوند حداقل نیم فصل زمان برای نتیجه گیری دارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیام شماره 11 تراکتوری ها به پرشورها| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پس از به ثمر رساندن اولین گلش برای سرخپوشان تبریزی به هواداران این تیم پیام داد. به گزارش آناج، در متن پیام انصاری‌فرد آمده است: به پرشورترین هواداران فوتبال در دنیا؛ در زندگی یاد گرفته‌ام پاسخ بدی را با لبخند و جواب خوبی را با محبت بدهم. هنوز فرصتی برای نثار محبتم به مردم خوب و شریف تبریز و هواداران تراکتورسازی بزرگ نداشته‌ام، گلم به ذوب‌آهن را بگذارید به حساب جبران تنها گوشه‌ای از خوبی‌های هواداران پر شور تراکتورسازی. به امید گل‌های بیشتر و پیروزی‌های با شکوه‌تر.

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز سه‌شنبه شب در چارچوب هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه فولادشهر اصفهان با نتیجه 4 بر 2 از سد ذوب‌آهن گذشت. کریم انصاری‌فرد گل چهارم تراکتورسازان را در این بازی به ثمر رساند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: کاری می کنم هواداران تراکتور به تیمشان افتخار کنند/ دوست ندارم درباره اظهارات زینی زاده صحبت کنم

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: انصاری فرد خوب کار کرد اما باید آماده تر از این هم کار کند.
مجید جلالی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره دیدار تیمش مقابل ذوب آهن اظهار داشت: بازی خیلی بهتری نسبت به دیدار قبلی انجام دادیم. برای یک تیم اینطور نیست که 6، 7 بازیکن را جذب کنید و آنها را در ترکیب بگذاری و نتیجه بگیرید. این بازیکنان باید تبدیل به یک تیم شوند. فرآیند تیم سازی امری تخصصی و زمان بر است. ما تازه 3 بازی انجام داده ایم و بازی به بازی بهتر خواهیم شد.
وی ادامه داد: آمار بازی های ما کاملا مشخص است. در بازی اول 27 درصد آماده بودیم، در بازی دوم 39 درصد و در بازی با ذوب آهن این آمادگی فکر می کنم به بیش از 45 درصد رسید. قطعا در آینده بهتر از این هم می شویم البته در نیمه دوم بازی دیروز تا دقیقه 60 کنترل بازی از دستمان خارج بود و ذوب آهن توانست گل بزند اما توانستیم نبض بازی را در دست بگیریم. هنوز اشکالاتی داریم که باید برطرف شود.
سرمربی تراکتورسازی همچنین گفت: بعد از بازی با پرسپولیس فشار سنگینی را تحمل کردم. روزهای سختی بود که خوشبختانه با این برد کمی از این فشار از رویم برداشته شد اما هنوز اول راه هستیم.
جلالی درباره اظهارات زینی زاده قبل از بازی با ذوب آهن تاکید کرد: این ها موضوعاتی است که دوست ندارم درباره آن صحبت کنم.
وی درباره کنار گذاشته شدن محسن حسینی و میثم بائو از تراکتور تاکید کرد: این موضوعات مساله داخلی تیم است و بهتر است این مسائل خانوادگی را کسی نباید رسانه ای کند. این موضوعات خانوادگی است و در داخل خانواده حل و فصل شود.
جلالی در پاسخ به این سوال که آیا این دو بازیکن به تراکتورسازی برمی گردند، تصریح کرد: عرض کردم که این موضوعات درون خانوادگی است.
وی درباره کریم انصاری فرد و درخشش او در بازی با ذوب آهن اظهار کرد: انصاری فرد خوب کار کرد اما باید آماده تر از این هم کار کند.
سرمربی تراکتورسازی در ادامه گفت: با بازگشت سعید دقیقی و مهدی کریمیان شرایطمان بهتر می شود. انشاءالله نتایج خوبی خواهیم گرفت. تیمی که در 3 بازی می تواند 20 درصد پیشرفت کیفیتی داشته باشد این برایش یک پیشرفت خوب تلقی می شود.
جلالی درباره اینکه تا چه زمانی برای رسیدن به آمادگی ایده آل زمان می خواهد، عنوان کرد: آن روز دور نیست. موقعی می توانیم بگوییم تیم خوبی داریم که کیفیت بازی مان به بالای 70، 80 درصد برسد.
وی در پایان افزود: به هواداران تراکتورسازی قول می دهم کاری کنم که در آینده به تیمشان افتخار کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابراهیمی: امیدوارم انصاری فرد آقای گلی را در تراکتور جشن بگیرد/ مگر محوطه جریمه ملک شخصی است که نباید زمین بخوریم؟

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: باد با تعداد گلهای بیشتری ذوب آهن را شکست می دادیم.
محمد ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره اولین پیروزی تراکتور در لیگ و اتفاقات بازی با ذوب آهن صحبتهای جالبی را مطرح کرده که در ادامه می خوانید.
* بازی با ذوب آهن چطور بود؟
- خدا را شکر که توانستیم اولین برد را در لیگ برتر کسب کنیم. لطف خدا بود که شامل حال ما شد. هم چنین دعای خیر مردم تبریز هم پشت سر تراکتور بود تا بتوانیم این 3 امتیاز را تقدیم آنهایی کنیم که چشم انتظار برد تراکتور بودند.
* برد خوبی هم در خانه حریف به دست آوردید.
- بله برد ارزشمندی بود. خوشبختانه خودم هم مزد زحماتم را گرفتم و پایم به گلزنی باز شد. درنیمه اول چند پاس خوب هم دادم که می شد منجر به گل شود اما این اتفاق رخ نداد. ما در نیمه اول باید گلهای بیشتری می زدیم اما شانس با ما یار نبود. در نیمه دوم بازی را خیلی خوب شروع نکردیم و همین باعث شد 2 گل بخوریم اما از آنجایی که تراکتور تیم بزرگی است و شخصیت تیمی و بازیکنان با تجربه ای دارد توانستیم در دقایق پایانی 2 گل ارزشمند بزنیم و بازی را ببریم.
* با این 3 امتیاز فشار زیادی از روی بازیکنان تراکتور برداشته شد؟
- دقیقا. در هفته های اخیر همه از ما برد می خواستند. این انتظار هم به حق بود و باید به آن جواب می دادیم. ما چند تغییر در ترکیب اصلی داشتیم و به فرصت نیاز داریم تا کاملا هماهنگ شویم. هفته آینده هم بازی سختی با سپاهان داریم و امیدوارم با دست پر به تبریز برگردیم.
* کریم انصاری فرد هم که در اولین بازی خود عملکرد خوبی داشت.
- کریم بازیکن بزرگی است و برای او خوشحالم که در اولین بازی خود برای تراکتور مثمر ثمر بود. امیدوارم کریم این بار در تراکتور بتواند آقای گلی خود را تکرار کند. البته می خواستم یک نکته ای را بگویم.
* بفرمایید.
- شنیده ام همه می گویند پاس گل را به ربیع خواه کریم داده اما اینطور نیست. من به انصاری فرد پاس دادم اما او از خود گذشتگی کرد و گذاشت ربیع خواه توپ را به گل تبدیل کند. برای ما فرقی ندارد چه کسی گل می زند یا پاس گل می دهد. تنها چیزی که اهمیت دارد موفقیت تراکتور است.
* ماجرای عکس کریمیان روی پیراهن بازیکنان تراکتور چطور بود؟
- مهدی برای تیم ما زحمت زیادی کشیده و از دوستان صمیمی ما است. اتفاقی که برای او رخ داد همه ما را به شوک برد و هم قسم شده بودیم به خاطر مهدی بازی را ببریم که خوشبختانه این اتفاق افتاد.
* در یک صحنه هم ظاهرا داور به دلیل تمارض به تو کارت زرد داد.
- باور کنید من اصلا قصد گرفتن پنالتی نداشتم. طبیعی است که یک بازیکن بعداز دریبل چند نفر ناگهان تعادلش را از دست بدهد و زمین بخورد. من تمارض نکردم و وقتی داور کارت داد گفتم چرا کارت می دهی و گفت نباید در محوطه جریمه حریف زمین بخوری. آقای داور! مگر محوطه جریمه حریف ملک شخصی است که من نباید در آن زمین بخورم؟ من حتی بعد از زمین خوردن هم سمج بازی درآوردم و می خواستم توپ را بگیرم پس قصد تمارض نداشتم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جام نیوز :: JamNews - پیام انصاری فرد به پرشورترین هواداران فوتبال در دنیا!

جام ورزشی؛ کریم انصاری فرد پس از درخشش در دیدار تراکتورسازی برابر ذوب آهن و گلزنی در این دیدار پیامی خطاب به هواداران تیمش در کد هواداری خود به شرح زیر منتشر کرد:

به پرشورترین هواداران فوتبال در دنیا

در زندگی یاد گرفته ام پاسخ بدی را با لبخند و جواب خوبی را با محبت بدهم. هنوز فرصتی برای نثار محبتم به مردم خوب و شریف تبریز و هواداران تراکتورسازی بزرگ نداشته ام. گلم به ذوب آهن را بگذارید به حساب جبران تنها گوشه ای از خوبی های هواداران پرشور تراکتور.

به امید گل های بیشتر و پیروزی باشکوه تر

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تصویری ذوب آهن ، تراکتور سازی / موتور 110 اسب بخاری که دیر روشن شد/ سوغاتی شیرین از دیار زاینده رود - Goal.com

کریم انصاری فر دیشب همچو ستاره تابناکی بود که در دل شب تاریک آسمان را برای تبریزی ها منور نمود ، او علاوه بر دادن دو پاس گل وتاثیر گذاری در کسب 3 امتیاز حساس این دیدار توانست ب

سایت گل - دیدار دو تیم ذوب آهن وتراکتور سازی همچون بازی دو تیم فجر واستقلال یکی از پر گل ترین دیدار های هفته سوم بود ،موتور قدرتمند تراکتوری ها دیروز روشن شد تا این تیم بتواند با روحیه بهتری به کار خود ادامه دهد، آنها با کسب این پیروزی امید وارند روند رو به جلو خود را کماکان ادامه داده ودر مقابل دیگر نماینده دیار نصف جهان بازی قابل قبولی را ارائه وبا دست پر راهی تبریز شوند تا سوغاتی آنها برای تبریزی ها چشم گیر باشد ، پیروزی مقابل ذوب اهن همچنین می تواند وداعی با همه اتفاقات تلخ روز های گذشته در پیرامون این تیم باشد. .

303397hp2.jpg

فرهاد ربیع خواه زننده اولین گل فصل برای سرخپوشان دیروز با تمام توان بازی کرد تا جواب اعتماد کادر فنی را بخوبی داده باشد ، دونده گی وحضور در صحنه های بازی او را جزء بهترین های این تیم قرار داد.

303444hp2.jpg

اف 14 تبریزی ها که مدت هاست از پروازش در اسمان فوتبال ایران خبری نبود ( از نظرگلزنی ) دیروز ضمن ارائه یک بازی هوشیارانه علاوه بر به ثمررساندن دومین گل تراکتور سازی بار ها با مانورهای خود خط دفاعی میزبان را به زحمت انداخت تا تیر دروازه هم ار لرزش شلیک های او در امان نماند.

303407hp2.jpg

مصطفی اکرامی مدافع چپ سابق تراکتور که برای تیم میزبان انجام وظیفه می کرد دیروز از نظر روحی وروانی شرایط خوبی را سپری نکرد ودر مقابل هم تیمی های خود روز بدی را سپری نمود ، او در این صحنه هر چند علی کریمی را جا گذاشته ولی در دقایق پایانی جادوگر یک فن بی بدیل را چنان رو کرد که اکرامی وهم تیمی هایش چاره ای جز تسلیم شدن نداشته باشند.

303408hp2.jpg

کریم انصاری فر دیشب همچو ستاره تابناکی بود که در دل شب تاریک ، آسمان را برای تبریزی ها منور نمود ، او علاوه بر دادن دو پاس گل وتاثیر گذاری در کسب 3 امتیاز حساس این دیدار توانست برای چهارمین بار دروازه میزبان را باز کند، کریم با این گل تیر خلاص به سبز پوشان دیار زاینده بخوبی شلیک کرد. .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ما عاشقان آذربایجانیم ، نه عاشقان پیروزی/هویت ساز بوده ایم،هویت سوز نشویم

؛آنچه که دردنیا نام تیم ها را از همدیگر جدا می سازد حس شدیدپرستش آن تیم ها در میان هوادارانشان است ، تعصب روی یک نام، یک پیراهن و یک تیم . دراسپانیا نام بارسلونا به اندازه تاریخ ایالت کاتالونیا حرف برای گفتن دارد . هواداران بارسلونا را پرداختن به هویت و آرمان ، دور هم جمع کرده است که می توان گفت این امر وجه مشترک هواداران بارسلونا و هواداران تیراختور نیز می باشد . تماشاگران کاتالانی ، زمانی که مردان نیوکمپ به میدان می روند ، میدان فوتبال را به چشم صحنه جنگ می نگرند .پیروزی درمیادین برای آنان حکم شرافت و شکست حکم مرگ را دارد . بارها این نوع نگرش واحساس هواداران، آشوب هائی را بوجود آورده است که می توان گفت نتیجه اش هیج فرقی با آشوب های هولیگانی انگلستان نداشته است .

ولی آنچه که هواداران تیراختور را از هواداران دیگر تیم ها ، ازجمله بارسلونا جدا می کند این است که فرهنگ ، تمدن و حتی اقتصاد آذربایجان تاثیر بسزائی در شکل گیری واسطوره شدن تیراختور دربین مردم این سرزمین داشته است .تیراختور نماد آذربایجان و نماینده این ملت در لیگ برتر ومیادین فوتبال کشورو مورد احترام تمام ترکهای ساکن ایران است . این احترام و تعلق خاطـرتاکنون هرگـزبا هیجانات و التهاب های ناشی ازشکست یا پـیروزی دستخوش تغییر نگردیده است . حاصل هرچه باشد " شکست یا پیروزی " مهم این بود که بازیکنان زحمت خود را کشیده اند . همانطورکه اگردربازی پیروز می شوند روزی هم که مقابل حریف بازنده شدند کسی آنها را مواخذه نمی کند . وقتی مردان تیراختور درآزادی مغلوب می شوند هواداران تیراختور به پاس و ستایش زحماتشان آنها را تشویق می کنند و به آنان به چشم یک لشگر شکست خورده جنگی نمی نگرند و تنها به این دلیل که آنها تداعی کننده مبارزه و مجادله مردم سرزمینشان هستند شعارهای کرکننده انتقادی نثار بازیکنان ، مربیان و مدیران تیم نمی کنند . درست است که هوادار تیراختور فوق العاده برروی تیم خود متعصب است ولی هرگز حاضر نمی شود در روزشکست از بازیکنان یا سرمربی تیم خود انتقام بگیرد.

اخیراً متاسفانه بعضاً دربین هواداران و بعضی از سایتهای هواداری نداهای عدم تحمل باخت به گوش میرسد ، گویی نام ، اعتبار وحیثیت آذربایجان و تیراختور در گرو برد یا باخت تیم محبوب تیراختور است . نکند که با چند شکست چنان از خود بیخود شویم که خدای ناکرده اخلاق و فرهنگ آذربایجانی خود را ببازیم .

تیراختور و هوادارانش تا کنون هویت ساز بوده اند نگذاریم که تبدیل به هویت سوز شویم . ازیاد نبریم که "ما عاشقان آذربایجانیم ، نه عاشقان پیروزی ".

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیام جادوگر برای هوادارانش؛ گلم تقدیم به مهدی کریمیان - Goal.com

گلم تقدیم به مهدی کریمیان و درودم به شما خوبان که برای سلامتی مهدی کریمیان دعا کردید.

سایت گل- یک روز پس از گلزنی مقابل ذوب‌آهن، علی کریمی پیامی جدید را از طریق کد هواداری برای هوادارانش فرستاده و گلش را به مهدی کریمیان تقدیم کرده است. متن پیامک علی کریمی را در زیر می‌خوانید:

نه فقط در لحظه ای که به حکم وظیفه برای تراکتور،‌در لحظه به لحظه بازی با ذوب‌آهن و در شادمانی بعد از پیروزی در رختکن ورزشگاه فولادشهر، به یاد همبازی خوبم مهدی کریمیان بودم که جایش در این پیروزی خالی بود.

گلم تقدیم به مهدی کریمیان و درودم به شما خوبان که برای سلامتی مهدی کریمیان دعا کردید.

ارادتمند شما، علی کریمی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ خودزني به روش مديرعامل تراکتور

يلوفر مژدهي
90: هفته‌هاي اول ليگ، تراکتور پرحاشيه‌اي ديديم. تراکتوري بي‌ثبات با حرف و حديث‌هاي فراوان که نشان از ضعف بزرگي داشت. بدون شک مديريت بحران در اين شرايط مي‌تواند نجات دهنده تيم پرطرفدار تراکتورسازي باشد. اما مديريت بحران واقعا وجود نداشت. شاگردان جلالي شايد اگر علي کريمي با تجربه را نداشتند بيش از اينها شلوغ مي‌کردند ولي کريمي هم الگوي آنها است هم مانع آنها!
با تمام اين حرف‌ها ايراد بزرگ، حميد زيني‌زاده وارد است. مديرعامل تراکتوري‌ها اگرچه تلاش کرد در فصل نقل و انتقالات بدرخشد اما اين براي مدير بودن کافي نيست. زيني‌زاده مرد پرتلاشي است مي‌خواهد براي تراکتور زحمت بکشد و از بسياري جهات آدم مورد اعتمادي است اما هنوز چم و خم کار را خيلي خوب نمي‌داند.
روزي که زيني‌زاده صحبت از فرصت جلالي تا روز بازي با ذوب‌آهن کرد شروع بد او بود. وي که تا آن روز روي نوار پيشرفت به خوبي راه مي‌رفت ناگهان آنچنان خودزني کرد که ديگر به هر طريقي نتوانست جبران کند.
اشتباه بعدي زماني بود که زيني‌زاده تحت تاثير اطرافيان و حتي برخي بازيکنان بلافاصله نظرش را عوض کرد و مدعي شد اولتيماتومي نداده است. پس گرفتن حرفي که مديرعامل به عنوان ستون تيم زده بود زياد خوب نبود.
هنوز زمان زيادي از اين موضوع نگذشته بود که بار ديگر وي بر اصل موضوع که همان اولتيماتوم است تاکيد کرد و دوباره برگشت سر خانه اول.
نوساني که زيني‌زاده داشت نه تنها در عدم ثبات تيمش بي‌تاثير نبود بلکه به نوعي به مديريت او لطمه زد. بدون شک هيچ دشمني نمي‌توانست تا اين حد او را بکوبد که زيني‌زاده خودزني کرد.
البته او آدم بي‌تجربه‌اي نيست ولي شايد هنوز آنقدرها نمي‌داند چقدر زير ذره‌بين است قطعا همه مي‌دانند که تجربه در حين کار حاصل مي‌شود ولي اين تجربه اندوزي نبايد به قيمت سوختنش تمام شود.
زيني‌زاده در جديدترين اظهارنظر به تيمش مهلت 7 روزه داده است يعني بازي با سپاهان پايان کار جلالي و شاگردانش است اما اصل داستان از آنجايي آب مي‌خورد که هيأت مديره زيني‌زاده را تحت فشار قرار داده. شايد بهتر اين بود همانطوري که هيأت مديره تذکرهايش به مديرعامل را در خفا انجام داد. زيني‌زاده هم در جلسه‌اي پنهاني با جلالي صحبت مي‌کرد و حتي با تعيين زمان او را تهديد مي‌کرد به رسانه‌اي کردن اين موضوع با اين شکل پرنوسان تنها و تنها خود او را زير سئوال برد.
زيني‌زاده بايد بيش از اينها به هوش باشد چرا که اگر اينگونه ادامه دهد ديگر چيز محرمانه‌اي در تيمش باقي نمي‌ماند و از آنجا که شروع کارش در اين پست است به شدت صدمه مي‌بيند. بهترين راه براي زيني‌زاده اين است که قبل از هر کاري در مورد برنامه‌اش فکر کند و با تمرکز بيشتري در مورد اتفاقات و تصميماتش اظهارنظر کند تا چندين بار مجبور به تکذيب و تکرار نشود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ زيني‌زاده: از كريميان مي‌‌خواهيم براي ما توضيح دهد!

90: موضوع مشكوك تصادف مهدي كريميان ما را بر آن داشت تا بالاخره در اين مورد پاي حرف‌هاي مدير عامل اين تيم بنشنيم. گپ ما را با حميد زيني‌زاده بخوانيد:
90: موضوع كريميان خيلي مشكوك است بالاخره اصل داستان چيست؟
اصل داستان همان تصادف و در نهايت درگيري است كه نهادهاي مسئول در حال پيگيري هستند.
90: ظاهرا پاي برخي نهادها هم به اين پرونده باز شده است؟
اصلا پرونده‌اي در كار نيست. كريميان هنوز حالش خوب نشده. در نتيجه پرونده‌اي به جريان نيفتاده است.
اميدوارم طي روزهاي آينده پرونده اين موضوع به وسيله نيروي انتظامي پيگيري شود.
90: شما هم درگير موضوع هستيد؟
اين موضوع چون يك تصادف بوده است نيروي انتظامي پيگير شده است و معاونت حقوقي باشگاه نيز حضور دارد.
90: گفته‌ايد ضارب كريميان را به بيمارستان رسانده چرا دستگيرش نكردند؟
همسرش مي‌‌ترسيد موضوع رسانه‌اي شود و نمي‌‌‌خواست اين مسئله خيلي بازتاب پيدا كند ولي در نهايت اين اتفاق افتاد.
90: چرا اين بازيكن آن موقع شب بيرون بوده؟
من در جريان اين مسائل نيستم تا جايي كه من مي‌‌دانم هيچ مسئله مشكوكي نبود. شما هم صحبت‌هاي راويان را باور نكنيد خود كريميان هم هنوز كاملا خوب نشده. و درست صحبت نمي‌‌كند.
90: به عنوان مديرعامل پاسخ دهيد چرا بازيكن تيم‌تان آن موقع شب بيرون بوده؟
قطعا از او مي‌‌خواهيم در مورد حضور بي‌‌موقعش در خيابان توضيح دهد...
90: پس كميته انضباطي تشكيل مي‌‌دهيد؟
كميته انضباطي تشكيل نمي‌‌دهم ولي از او توضيح مي‌‌خواهم به هر حال بايد همه چيز را با تمام جزييات براي ما بگويد
90: ظاهرا بائو و حسيني را هم به كميته انضباطي فرا خوانديد؟
كميته انضباطي نه، ولي مي‌‌خواهيم به وضعيت آنها سروسامان دهيم.
90: مي‌‌گويند جلالي عصباني بوده و سر اين دو بازيكن خالي كرده؟
اصلا اين طور نيست. اين دو، بازيكن هستند و بايد تابع مربي باشند دلايل كنارگذاشتنشان هم كاملا فني است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ چند خبر کوتاه از باشگاه تراکتورسازي تبريز

ميانگين قرارداد تراكتوري‌ها 800 ميليون تومان
90: زيني‌زاده، مديرعامل تراکتورسازي درباره ي پرونده‌ي جذب بازيکن خارجي گفت: نقاط ضعفي داريم و به همين دليل چند بازيکن جديد جذب خواهيم کرد که پس از بازي با سپاهان و ذوب آهن، براي انجام تست به تبريز خواهند آمد. ما هنوز دو سهميه‌ي فيفا و يک سهميه AFC داريم و آينده روشني در انتظار تيم تراکتورسازي است. دو بازيکن مد نظر ما از تيم هاي ملي کامرون و نيجريه هستند که فصل گذشته نيز در تيم ملي حضور داشتند و به زودي براي انجام تست، به تبريز خواهند آمد.
او در رابطه با نحوه جذب بازيکن توضيح داد: ابتدا بازيکنان به ما پيشنهاد مي‌شوند و آن بازيکنان جهت انجام تست به تمرينات مي‌آيند پس از تأييد کادر فني به جمع ما اضافه مي‌شوند. تا به اين لحظه نيز همه‌ي بازيکناني که به خدمت گرفته‌ايم، زير نظر کادر فني و مجيد جلالي جذب کرده‌ايم و مديريت باشگاه شخصاً هيچ بازيکني را جذب نکرده است.
زيني‌زاده درباره‌ اين که گفته مي‌شود شش هفته به جلالي فرصت داده شده است، چنين عنوان کرد: هيچ اولتيماتوم زماني به مجيد جلالي نداده‌ايم و تا زماني که از قافله رقبا عقب نمانده‌ايم، از کادر فني حمايت خواهيم کرد و از هواداران نيز مي‌خواهيم ما را حمايت کنند تا به نتيجه برسيم.
وي درباره‌ هدف امسال تراکتورسازي گفت: هدف تمام تيم هاي ليگ برتري به سمت و سوي قهرماني و يا کسب سهميه‌ي آسيايي است. هر سه جبهه‌ ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا براي ما حائز اهميت است و براي موفقيت در اين جام ها، تمام تلاش خود را خواهيم کرد.
به گفته او ميانگين قرارداد بازيکنان سپاهان حدود يک و نيم ميليارد است اما براي تيم تراكتورسازي در حدود 800 ميليون!
دقيقي به سپاهان مي‌رسد
90: به نظر مي‌رسد سعيد دقيقي به بازي با سپاهان مي‌رسد و مي‌تواند براي تراکتورسازي بازي کند. اين بازيکن که در حال حاضر در تهران فيزيوتراپي مي‌کند در صورت صلاحديد کادر پزشکي مي‌تواند براي تيمش به ميدان برود. به اين ترتيب در صورتي که دقيقي بتواند شنبه خود را به اصفهان برساند و يک جلسه با تراکتوري‌ها تمرين کند احتمالا در ترکيب تراکتورسازي جاي خواهد گرفت.
در حال حاضر فيزيوتراپي که دقيقي را در تهران زيرنظر دارد هر روز گزارشي از عملکرد او در اختيار کادرپزشکي تراکتورسازي قرار مي‌دهد تا آذري‌ها در جريان برنامه‌هاي اين بازيکن قرار بگيرند.
مجيد جلالي هم به شدت پيگير وضعيت او است و اصرار دارد او را يکشنبه هفته آينده به ميدان بفرستد. مي‌دانيد که دست آقامجيد خيلي خالي است!
شوخي بازيكنان با كريمي
90: اعضاي تيم تراکتورسازي براي ديدار با ذوب‌آهن دوشنبه‌شب تبريز را به مقصد اصفهان ترک کردند. قرار بود آنها با پرواز ساعت 18:30 دوشنبه راهي اصفهان شوند اما به دليل تاخير در پرواز ساعت 20 دوشنبه‌شب به اين شهر رفتند.
نکته قابل توجه اين بود که بازيکنان تراکتور پس از اعلام تاخير در پرواز تيم با علي کريمي‌شوخي مي‌کردند و ترس او از پرواز را سوژه کرده بودند.
دليل غيبت جلالي در نشست خبري
90: مجيد جلالي در جلسه رسانه‌اي قبل از بازي تيمش مقابل ذوب‌آهن كه دوشنبه‌شب برگزار شد شركت نكرد. دليل اين امر به تاخير در پرواز تراكتورسازان مربوط مي‌‌شد. البته مسايل حاشيه‌اي اخير نيز سبب شده بود تا برخي علت غيبت او را به اين مسايل ربط دهند.

بائو و حسيني برمي‌گردند!
90: بائو و حسيني به تمرينات تراكتور باز مي‌گردند به گفته حميد زيني‌زاده اين دو بازيکن تمرينات را جدي نگرفتند و به همين خاطر از سوي آقاي جلالي در اختيار باشگاه قرار داده شده‌اند.
مدير عامل تراكتورسازي مي‌گويد: اين دو بايد بدانند که فوتبال يک ورزش رقابتي است و با رقابت بايد در ترکيب اصلي قرار گرفت. ما در قراردادي که با بازيکنان منعقد مي کنيم فقط مسابقه را در نظر نمي گيريم بلکه تمرين هم مدنظرمان است. اما اين دو به تمرينات برمي‌گردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ دقيقي: کدام بازيکن هفته دوم تمارض مي‌کند؟

90: سعيد دقيقي بازيکن مصدوم تراکتور سازي اين روزها مشغول مداواي آسيب ديدگي اش است. اين بازيکن در تهران به سر مي‌برد و هر روز فيزيوتراپي مي‌کند. دقيقي از اينکه در هفته دوم اين اتفاق برايش افتاده بسيار ناراحت است و مي‌خواهد هر چه زودتر به تمرينات بازگردد. شايعه شده بود دقيقي مصدوم نبوده و تمارض کرده در حاليکه اين بازيکن هر روز دو جلسه فيزيوتراپي مي‌کند. به همين بهانه گفت‌ و گويي با او داشتيم که مي‌خوانيد:
90: جريان اين شايعات چيست؟
خودم هم نمي‌دانم. کدام بازيکن هفته دوم آن هم قبل از بازي خودش را به مصدوميت مي‌زند . من واقعا ناراحت هستم که نمي‌توانم بازي کنم. هواداران از من انتظار داشتند.
90: در حال حاضر چه شرايطي داري؟
هر روز فيزيوتراپي مي‌کنم تا هر چه زودتر بتوانم بازي کنم.
90: به کلينيک دکتر نوروزي مي‌روي؟
ديروز (سه‌شنبه) براي اولين بار به کلينيک دکتر نوروزي رفتم. قبلا هر روز صبح و بعد از ظهر به کلينيک دکتر طباطبايي مي‌رفتم و خدا را شکر وضعيتم خيلي بهتر شده و درد کمتري دارم.
90: چه زماني مي‌تواني براي تراکتور بازي کني؟
به احتمال زياد بعد از بازي با سپاهان تمريناتم را شروع مي‌کنم و هنوز مشخص نيست چه زماني بتوانم بازي کنم. اميدوارم هر چه زودتر اين اتفاق بيافتد.
90: اين روزها انتقاداتي از تراکتور و جلالي مي‌شود، نظرت چيست؟
از زود هم زودتر است که بخواهيم انتقاد کنيم. تازه فصل شروع شده و به خاطر اتفاقاتي که افتاد چند بازيکن اصلي با تيم نيستند. آقاي جلالي در پاس هم موفق شد و من از ايشان مطمئن هستم.
90: اما مردم تبريز انتظار دارند؟
مردم هم صبورتر باشند. تراکتورسازي هماهنگ تر مي‌شود و مي‌تواند نتيجه بگيرد. ما فقط نياز به زمان داريم. دراين بازي هم با تمام مشکلاتي که وجود داشت خوب کار کرديم.
90: اما نتوانستيد امتياز بگيريد؟
در بازي‌هاي خانگي جبران مي‌کنيم و فقط از هواداران مي‌خواهم از ما حمايت کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آییــــــــــنۀ تراکـتور :: پیام متفاوت کریمی وانصاریفرد به هواداران، حاکی از اتّحاد ویکدلی

یکی از فاکتور هایی قهرمانی، اتحاد ویکدلی است، تیمی که مدعی قهرمانیست، باید مجموعۀ آن، یکدست ویکدل باشد حتی بازیکنانی که روی نیمکت نشسته اند، باید برای پیروزی، وروحیه دادن به هم بازیانش، دعا کرده، وبه آنها انرژی بدهند، حال این فاکتور در تراکتور به وجود آمده است، واین را میتوان از پیامهای کریمی وانصاریفرد به خوبی درک کرد، به این پیامها توجه کنید:
یک روز پس از گلزنی مقابل ذوب‌آهن، علی کریمی پیامی جدید را از طریق کد هواداری برای هواداران فرستاده و گلش را به مهدی کریمیان تقدیم کرده است. متن پیامک علی کریمی را در زیر می‌خوانید:
نه فقط در لحظه ای که به حکم وظیفه برای تراکتور،‌در لحظه به لحظه بازی با ذوب‌آهن و در شادمانی بعد از پیروزی در رختکن ورزشگاه فولادشهر، به یاد همبازی خوبم مهدی کریمیان بودم که جایش در این پیروزی خالی بود،گلم تقدیم به مهدی کریمیان و درودم به شما خوبان که برای سلامتی مهدی کریمیان دعا کردید.....ارادتمند شما، علی کریمی.
,زندگینامه علی کریمی,بیوگرافی علی کریمی,اخبار,اخبار ورزشی
قابل ذکر است که کریمی پس از پیروزی تراکتور بر ذوب آهن، طی مصاحبه ای به خبرنگاران گفت: خدا را شکر که بازی را بردیم. خیلی خوب شروع کردیم و در 30 دقیقه اول دو گل زدیم. البته در نیمه دوم خیلی بد شروع کردیم و باعث شد تا ذوب آهن با استفاده از عقب نشینی و اشتباهات ما بازی را به تساوی بکشاند. اما به لطف خدا توانستیم به بازی برگردیم و دقایق آخر از ضعف حریف که فکر می کنم کمی دقایق آخر خسته می شوند، شرایط را جبران کنیم. البته الان اول فصل است ولی مطمئن باشید تراکتور اوج می گیرد.
هافبک تراکتورسازی در مورد اولین گل خود برای این تیم تصریح کرد: خدارا شاکرم که توانستم در این بازی گل اولم را برای تراکتور بزنم و این گل مقدمه پیروزی شود. امیدوارم گل به ذوب آهن مقدمه گل های بعدی من برای این تیم باشد. بالاخره همه بچه ها زحمت کشیدند و باید از همه به خاطر تلاشی که برای این برد داشتند، تشکر کنم.
http://fc-perspolis.com/ImageGen/Im...ize=10&fontcolor=red&align=left&valign=bottom
کریم انصاری فرد در پیامی پس از زدن نخستین گلش برای تراکتورسازان می گوید:«در زندگی یاد گرفته ام که پاسخ بدی را با لبخند بدهم و جواب خوبی را با محبت.هنوز فرصتی برای نثار محبتم به مردم خوب و شریف تبریز و هواداران بزرگ تراکتورسازی نداشته ام.»
او این را گفت وادامه داد:«گلم به ذوب آهن را بگذارید به حساب جبران تنها گوشه ای از خوبی های هواداران تراکتورسازی.به امید گل های بیشتر و پیروزی های با شکوه تر.»

بالا