• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - تبریک مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز به مناسبت روز خبرنگار/ تراکتور روند رو به جلو در پیش گرفته است

حمید زینی زاده امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: من ضمن عرض تبریک روز خبرنگار به همه تلاشگران عرصه قلم بویژه ورزشی نویسان، امیدوارم همه این عزیزان همواره در زندگی خود موفق باشند و همچنان با نقدهای سازنده خود ما را راهنمایی کنند، من پیشاپیش عید سعید فطر را هم به همه خبرنگاران و مردم مومن و روزه دار کشورمان تبریک وتهنیت عرض می کنم.

وی در ادامه با بیان اینکه دیدار با سپاهان یکی از بازی های سخت بیرون از خانه تیمش در فصل جاری است، گفت: تیم تراکتورسازی در بازی با ذوب اهن نشان داد که روند رو به جلویی در پیش گرفته است.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با اشاره به دیدار هفته سوم این تیم در خانه ذوب اهن اظهار داشت: تراکتورسازی امسال هم در بحث مدیریتی وهم در کادر فنی دچار تغییرات اساسی شده و علاوه بر این در ساختار تیمی هم با جابجایی هایی مواجه شده است، طبیعتا تیم ما نمی توانست همچون رقیبان خود که در این فصل تغییر وتحول آنچنانی را نداشتند پا به میدان بگذارد.

وی ادامه داد: با این حال با گذشت دو هفته تیم ما در بازی سوم روان تر وشاداب تر ظاهر شد ونشان داد که نسبت به دو بازی قبلی روند رو به جلویی در پیش گرفته است.

زینی زاده با اشاره به بازی هفته چهارم تیم تراکتورسازی با سپاهان در اصفهان گفت: بازی با سپاهان از جمله بازی های سخت بیرون از خانه ماست ، آنها در مقابل گسترش فولاد نتیجه لازم را نگرفتند تا فشار روی بازی ما بیشتر شود.

وی افزود: تیم سپاهان در دیدار با تراکتورسازی قطعا برای برد به میدان خواهد آمد اما با این حال ما هم با شرایط روحی روانی بهتر و با تلاش تک تک بازیکنان وکادر فنی سعی خواهیم کرد با دست پر از این میدان سخت خارج شویم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با ابراز رضایت از شرایط کلی این تیم تصریح کرد: ما در شرایطی قدم به هفته چهارم می گذاریم که سومین بازی خارج از خانه را برگزار خواهیم کرد، ما اگر در سه بازی خارج از خانه کسب یک امتیاز را در هر بازی مدنظر داشتیم عملا سه امتیاز را کسب کرده ایم ، اما در بازی با سپاهان به دنبال این خواهیم بود تا امتیاز بازی با گسترش فولاد را به نوعی جبران کنیم.

وی گفت: با توجه به بازی های هفته های پنجم و ششم، شرایط برای نتیجه گیری تراکتورسازی بهتر خواهد شد، هم از نظر هماهنگی تیمی و هم از نظر آزاد شدن بدن بازیکنان که در بازی با ذوب آهن نیز با درصد بالایی خود را نشان داد.

زینی زاده در پاسخ به سئوالی در ارتباط با وضعیت سید محسن حسینی و میثم بائو، دو بازیکنی که از سوی کادر فنی موقتا کنار گذاشته شده اند، اظهار کرد: وقتی ما با بازیکنان قرار داد می بندیم برای یک فصل و استفاده از توانایی های آنها است ، حالا وقتی سرمربی تیم تخلف یا کم کاری از بازیکن می بیند باید کتبا به باشگاه گزارش کند تا کمیته انضباطی باشگاه بر اساس مقررات وآئین نامه های خود موارد تخلف را مطابقت و رای لازم را صادر کند.

وی ادامه داد: فعلا در خصوص این دو بازیکن گزارش کتبی به باشگاه نرسیده و فکر می کنم در درون خود مقرارت انضباطی تیمی حل و فصل شود، اما بازیکنان ما باید بر خلاف فصل گذشته حضور بازیکنان متعدد را مد نظر داشته و بدانند تنها راه حضور در ترکیب اصلی رقابت برای نشان دادن توانایی خود در تمرین و بازی است.

مدیرعامل تراکتورسازان تصریح کرد: تراکتورسازی برای جنگ در سه جبهه یار گیری کرده و دو بازیکن خارجی هم در راه است ، بازیکنان بدانند طبق تجربه سال گذشته برای مبارزه در سه میدان سخت همه نیروهای موجود باید همیشه آماده باشند و مطمئنا ازهمه پتانسیل موجود استفاده خواهد شد.

وی در ارتباط با قضیه مهدی کریمیان گفت: در خصوص این بازیکن باید بگویم که ما روز دوشنبه از اصفهان به تبریز باز خواهیم گشت و فکر می کنم پرونده اتفاقات روی داده تا آنروز از طرف مقامات قضایی و ذیربط تکمیل وقابل تصمیم گیری خواهد شد، لذا باشگاه تراکتورسازی بعد از مشخص شدن ابعاد پرونده نسبت به این موضوع اعلام نظر خواهد کرد.

گفتنی است تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بعد از دو هفته نتیجه نگرفتن، در گام سوم عقده گشایی کرد وتوانست ضمن ارائه بازی قابل قبول و تماشاگر پسند، شکست سنگینی را به میزبان خود تحمیل کرده و انتقام شکست سه بر یک فصل گذشته را در همان زمین فولاد شهر اصفهان از تیم ذوب اهن بگیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی : اخراج بائو و حسینی مسئله درون‌تیمی است نه رسانه‌ای / فعلا برای تمرکز بیش‌تر در مورد اولتیماتوم سکوت می‌کنم / کریمیان فعلا دو هفته

من در این مورد الان صحبتی ندارم، نه که حرفی ندارم ولی بخاطر اینکه می خواهم تمرکزم روی کارم باشد، فعلا در این زمینه حرفی نمی زنم.

سایت گل-مجید جلالی، سرمربی تراکتورسازی تبریز که با کسب یک شکست و یک تساوی در دو دیدار آغازین فصل به شدت تحت فشار قرار گرفت و از سوی مدیرعامل این تیم نیز اولتیماتوم دریافت کرد که دیدار برابر ذوب‌آهن آخرین فرصت برای پیروزی است که جلالی نیز بخوبی قدر این فرصت را دانست و ذوب را در خانه با 4 گل شکست داد. پس از پیروزی جلالی آرامش بیش‌تری برای ادامه‌ی کار یافت و در مصاحبه‌ای در رابطه با شرایط تراکتورسازی گفت :

بچه‌ها مقابل ذوب‌آهن خوب کار کردند و تیم ما با گذشت زمان عملکردش بهتر می‌شود.

جلالی که اعتقاد خاصی به استفاده از بازیکنان بومی دارد، قصد دارد درست مشابه زمانی که در فولاد خوزستان بود، تیمی متشکل از ستاره‌های جوان و بومی بسازد. البته او در دوره‌ی حضورش در فولاد چندان نتوانست انتظارات را از نظر نتیجه برآورده سازد. او در این رابطه می‌گوید : "برای من بازیکن ستاره یا گمنام فرقی ندارد و عملکرد خوب باعث حضور هر بازیکنی در داخل میدان می‌شود. استفاده از بازیکنان جوان روندی است که در آینده هم ادامه خواهد داشت."
جلالی که به شدت مورد تهدید مسئولان تراکتورسازی قرار داشت که باید از بازی برابر ذوب‌آهن استارت پیروزی‌های این تیم زده شود و در جمع مدعیان قرار گیرد، در این رابطه گفت :"من در این مورد الان صحبتی ندارم، نه که حرفی ندارم ولی بخاطر این‌که می‌خواهم تمرکزم روی کارم باشد، فعلا در این زمینه حرفی نمی‌زنم."

مجید جلالی در خصوص آخرین وضعیت مهدی کریمیان، هافبک تاثیرگذار خود که حالا ماجرای او کمی وارد پیچ و خم انضباطی شده است، گفت : "حال کریمیان بسیار بهتر شده است و دو روز است که از بیمارستان مرخص شده است. طبق گفته‌ی پزشکان باید حدود دو هفته استراحت کند و بعد از آن برای بازگشت وی به میادین تصمیم گرفته خواهد شد."

تراکتورسازان پس از شکست ذوب‌آهن در فولادشهر حالا در انتظار دیدار برابر سپاهان هستند تا تیم دیگر و البته مدعی این شهر که درحال حاضر صدرنشین است را نیز شکست دهند. سرمربی تراکتورسازان در رابطه با بازی بعدی تیمش برابر سپاهان گفت: "به تبریز برنمی‌گردیم و تمرینات را در اصفهان ادامه می‌دهیم. با تمام وجودمان سعی می‌کنیم تا در بازی مقابل سپاهان پیروز بازی باشیم."

وی علت نرفتنش به نشست خبری بعد از بازی با ذوب آهن را مشکل حنجره اش دانست و افزود: "به علت گرفتگی صدا نتوانستم در نشست خبری حضور پیدا کنم، الان کمی بهتر شده ام ولی صدایم هنور کاملاً خوب نشده است."

جلالی در مورد علت اخراج شدن میثم بائو و سید محسن حسینی از تمرینات تأکید کرد: "موضوعاتی از این قبیل مسائل درون تیمی هستند که باید در داخل خود تیم مدیریت و حل شود. رسانه ای شدن این خبر به هیچ عنوان درست نبوده است و نباید به بیرون درز می شد."

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری آريا - مهاجم بومي تراکتور به دليل مصدوميت بازي در اصفهان را از دست داد

امير سفيدان ،محسن دلير بازيکن بومي تراکتورسازي تبريز که براي بازي با تيم هاي اصفهاني مد نظر مجيد جلالي سرمربي تيم بود به دليل مصدوميت نتوانست تيم را در سفر به اصفهان همراهي کند .
محسن دلير در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آريا در تبريز گفت به دليل مصدوميت منيسک خارجي زانوي راست خود ، پزشک معالجم توصيه کرد حدود ده تا دوازده روز از حضور در تمرينات گروهي تيم خوداري کنم و با هماهنگي سرمربي تيم در روزهاي گذشته در کنار تيم زير نظر پزشک تيم در حال تمرين اختصاصي بودم .
محسن دلير افزود در حال حاضر تمرينات خود را با جديت تمام انجام مي دهم و با بازگشت تيم از اصفهان به ساير بازيکنان ملحق خواهم شد و به هواداران خونگرم تراکتور هم قول مي دهم خيلي زود خود را به ترکيب اصلي تيم تحميل خواهم نمود و از جان و دل براي موفقيت تراکتور و خوشحالي هواداران تلاش خواهم نمود .
لازم به ذکر مي باشد محسن دلير جز 18 نفر مورد نظر مجيد جلالي براي بازي با تيم هاي اصفهاني بود ولي با توجه به اينکه احتمال تشديد مصدوميت وي وجود داشت ضمن مشورت با پزشک تيم ، سرمربي تيم نام وي را از جمع 18 بازيکن اصلي تيم خارج ساخت و اجازه داد در تبريز مانده و تمرينات انفرادي خود را انجام دهد تا با رفع کامل مصدوميت با بازگشت تيم از اصفهان به تمرينات گروهي تيم اضافه شود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایگاه ارتباطات مردمی محمد حسین جعفری

سردار جعفری روز خبرنگار را به تمامی اصحاب رسانه و خبرنگاران عزیز تبریک عرض نمودند. ایشان رسالت خبررسانی صادقانه را رسالتی مهم و در راستای آگاهی بخشی و افزایش آگاهی مردم دانسته و زمینه سازی توسعه فرهنگی،اجتماعی،اقتصادی،سیاسی و ورزشی را متوجه فعالیت این عزیزان دانست.

امیدواریم در گذر زمان این رسالت همپای ارتقا جایگاه استان و شهرمان پیش رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بر اساس گزارش یک سایت لهستانی/باشگاه تراکتورسازی مجوز هم تیمی شدن فلاویو لوپز با برادرش را صادر نکرد

هافبک پرتغالی فصل گذشته تیم تراکتورسازی برای پیوستن به تیم اسلاک ورکلاو لهستان دچار مشکل شده است.
به گزارش اوج نیوز،سایت sport لهستان با انتشار گزارشی درباره وضعیت فلاویو لوپز نوشت:در حالیکه پس ازموفقیت لوپز در تست پزشکی و توافق بر سر جزییات قرارداد دو ساله با باشگاه اسلاک ورکلاو ،وی در آستانه پیوستن به این تیم لهستانی و هم تیمی شدن با بردار دوقلویش بود،اما فلاویو نتوانسته نظر مساعد باشگاه تراکتورسازی را که فصل گذشته در عضویت آن قرار داشته جلب کند.
بر اساس این گزارش،دو هفته قبل باشگاه اسلاک ورکلاو لهستان با ارائه نامه ای به فدراسیون فوتبال ایران خواهان دریافت رضایتنامه لوپز از سوی باشگاه تراکتورسازی شده بود.روز دوشنبه،باشگاه تراکتورسازی رسما مخالفت خود را با این درخواست اعلام کرد.باشگاه تراکتورسازی سندی منتشر نکرده اما به نظر می رسد این تصمیم به دلیل درگیری بازیکن و باشگاه ایرانی بر سر مفاد قراردادش بوده است.
بدین ترتیب پیوستن لوپز به اسلاک ورکلاو فعلا منتفی است.
به گزارش اوج نیوز،حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج تاکید کرده است لوپز با تراکتورسازی یک سال دیگر قرارداد دارد و این باشگاه تنها در صورتی رضایتنامه این بازیکن را صادر می کند که وی 40 درصد از مبلغ قراردادش را به این باشگاه پرداخت کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آییــــــــــنۀ تراکـتور :: پیام جلالی به هواداران از نصف جهان: صبرکنید! هنوز 45% آماده ایم

IMG23292702.jpg

جلالی وتیمش پس از پیروزی بر ذوب آهن در هفتۀ سوم، به تبریز بر نگشتند و تمرینات خود را در اصفهان پی گیری کرده وخود را برای بازی باسپاهان آماده میکنند، قرمز پوشان آذربایجان، بازی قابل قبولی را در برابر ذوب آهن ارائه کردند وبه نوعی بر طبل قهرمانی را نواختند، جلالی از بازی تیمش نسبتاً راضیست ودر پیامی به هوادارن قول داده است که منتظر دیدن تراکتور هجومی وپرقدرت باشند والبته این انتظارشان، بزودی به پایان خواهد رسید، جلالی در پیامش خطاب به هواداران میلیونی تراکتور، گفته است:
6، 7 بازیکن را جذب کردیم و هماهنگ کردن آنها فرصت زمانی میخواهد، این بازیکنان باید تبدیل به یک تیم شوند، فرآیند" تیم سازی" امری تخصصی و زمان بر است، ما تازه 3 بازی انجام داده ایم و بازی به بازی بهتر خواهیم شد.
در بازی اول 27 درصد آماده بودیم، در بازی دوم 39 درصد و در بازی با ذوب آهن این آمادگی فکر می کنم به بیش از 45 درصد رسید. قطعا در آینده بهتر از این هم می شویم.
با بازگشت سعید دقیقی و مهدی کریمیان شرایطمان بهتر می شود. انشاءالله نتایج خوبی خواهیم گرفت، تیمی که در 3 بازی می تواند 20 درصد پیشرفت کیفیتی داشته باشد این برایش یک پیشرفت خوب تلقی می شود.
او ادامه داده ومیگوید: رسیدن به آمادگی ایده آل، زمان می خواهد، موقعی می توانیم بگوییم تیم خوبی داریم که کیفیت بازی مان به بالای 70، 80 درصد برسد.
وی در پایان افزود: به هواداران تراکتورسازی قول می دهم کاری کنم که در آینده، به تیمشان افتخار کنند، وآن روز، دورنیست ان شاالله.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور - همه چیز مهیا برای دیدار تراکتور با سپاهان

در حالی که تراختور در دیداراول خود در برابر ذوب آهن با نتیجه خیره کننده چهار بر دو میزبان خود را با شکست مواجه کرد و مانند ... ( لطفا به ادامه مطلب بروید )
سال قبل در اصفهان کولاک به پا نمود در این شهر ماند و تمرینات خود را پیگیری کرد تا آماده رویارویی با یکی از اصلی ترین رقیبان خود در راه کسب عنوان قهرمانی شود
با توجه به حساسیت بازی باز هم گروهی با ایجاد حاشیه و مطرح ساختن برخی موارد سعی در بر هم زدن تمرکز تیم داشتند و می کوشیدند با پیش کشیدن بحث مشکل مالی تیم ، موجب تضعیف روحیه تیم شوند
البته برای خنثی سازی این ترفند دوستان مدیریت باشگاه ضمن دو برابر کردن پاداش برد در برابر سپاهان اعلام کرد مبلغ پاداش برد بازیکنان در برابر سپاهان و ذوب آهن آماده بود و انشا ا... با برتری برابر سپاهان بلافاصله پرداخت خواهد شد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بعد از بازی با سپاهان؛ خارجی‌های تراکتور می‌آیند - Goal.com

با 3 بازیکن با ملیت‌های آرژانتینی، کامرونی و مالیایی وارد مذاکره شدیم

سایت گل- به احتمال زیاد طی روزهای آینده دو بازیکن خارجی به تیم تراکتورسازی تبریز اضافه می‌شوند. تراکتورسازان هنوز دو سهمیه برای جذب بازیکن خارجی در اختیار دارند و برای پر کردن این دو سهمیه بازیکنانی از آرژانتین، کامرون و مالی در راه تبریز هستند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در این خصوص توضیح می‌دهد: «برای پر کردن دو سهمیه خالی قصد داشتیم دو بازیکن نیجریه‌ای را جذب کنیم ولی آنها با تیم‌های خود تمدید کرده‌اند. از این رو با 3 بازیکن با ملیت‌های آرژانتینی، کامرونی و مالیایی وارد مذاکره شدیم.»

زینی‌زاده در خصوص این سه بازیکن می‌گوید: «قرار بود آن‌ها بعد از بازی با ذوب‌آهن به تبریز بیایند تا پس از تست و نظر مثبت کادر فنی جذب تیم شوند، ولی با توجه به این‌که تیم در اصفهان ماند این بازیکنان بعد از بازگشت به تبریز به تمرینات ملحق می‌شوند تا با نظر کادرفنی جذب تیم شوند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سپاهان از دسترس خارج شد/ پای تراکتور در میان است؟ - Goal.com

بنا به صلاحدید کادر فنی تیم فوتبال سپاهان، تمرینات امروز و فردای طلایی‌پوشان بدون حضور تماشاگران و پشت درهای بسته برگزار می‌شود

سایت گل- تیم فوتبال سپاهان که برای دیدار حساسش مقابل تراکتورسازی در روز یکشنبه آماده می‌شود، به صلاحدید کادر فنی تمریناتش را پشت درهای بسته و بدون حضور تماشاگران برگزار می‌کند. به نظر می‌رسد این تصمیم به دلیل حضور تیم تراکتورسازی در اصفهان و از ترس لو رفتن تاکتیک‌های زردپوشان اتخاذ شده است.

به گزارش سایت گل، تیم تراکتورسازی تبریز طبق برنامه باید در اصفهان دو بازی متوالی مقابل دو تیم این شهر برگزار کند. به همین دلیل بعد از دیدار هفته گذشته مقابل ذوب‌آهن اعضای تیم در اصفهان مانده و به تبریز بازنگشته‌اند. بنا به صلاحدید کادر فنی تیم فوتبال سپاهان، تمرینات امروز و فردای طلایی‌پوشان بدون حضور تماشاگران و پشت درهای بسته برگزار می‌شود.

سپاهان که هم‌اکنون با ۷ امتیاز در صدر جدول قرار دارد یکشنبه بیستم مردادماه از ساعت 19:45 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان به مصاف تراکتورسازان می‌رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیام تشکر و قدردانی مهدی کریمیان

karimeian.JPG

یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء

من برگشتم و این کار خدا و دعا های خیر شما بود

سلام، سلامی دوباره به زندگی، سلامی رسا تر از گذشته. نمی دانم به کدامین زبان از مردمانی که شبانه روزی برایم دعا کردند، از پیرزنی که در پشت درب آی سی یو برایم امن یجیب می خواند یا نوجوانی که مفاتیح در دست داشته و در حیاط بیمارستان به نماز ایستاده تشکر کنم یا جمعیت چهار هزار نفری حاضردر بیمارستان. نمی دانم چگونه از مردمانی دوست داشتنی، از دیار غیرت تعصب، فرهنگ و مهمان نوازی آذربایجان تشکر کنم، یاشاسین به غیرتتان دست همه شما را می فشارم.

از مربیانم آقایان جلالی، دایی،کربکندی، ابراهیمزاده، قلعه نوعی، کرانچار و آقایان زینی زاده، رحیمی و مجموعه تراکتورسازی، کانون هواداران، دوستان خوبم در تیم تراکتور علی آقای کریمی، جواد کاظمیان و بقیه دوستان و هم تیمی هایم در تراکتور، سپاهان، استقلال، ذوب آهن، پرسپولیس، داماش گیلان و بقیه تیم ها و همه بازیکنانی که مهدی کریمیان و خانواده اش را تنها نگذاشتند دست مریزاد می گویم. با غیرتان امیدوارم در خوشی هایتان محبت هایتان را جبران کنم، همچنین پیشاپیش عید سعید فطر را به شما دوستان تبریک عرض می نمایم،

ارداتمند شما مهدی کریمیان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اخبار کوتاه از تراکتورسازی در اصفهان/پرداخت پاداش برد مقابل ذوب آهن و آنالیز سپاهان

بازیکنان تیم تراکتورسازی پاداش پیروزی مقابل ذوب آهن را دریافت کردند.
به گزارش اوج نیوز،در مراسم جشنی که به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر ظهر روز جمعه در اردوی تراکتورسازی در هتل کوثر اصفهان برگزار شد،حمید زینی زاده،مدیرعامل باشگاه ضمن تبریک این روز پاداش برد در برابر ذوب آهن را به بازیکنان اهدا کرد.
*کادر فنی تراکتورسازی طی دو روز اخیر مسابقات سپاهان در سه هفته نخست لیگ برتر را آنالیز کرده است.جلالی در جریان تمرینات تراکتورسازی که در ورزشگاه آرارات اصفهان برگزار می شود نکات مدنظر را به بازیکنانش بیان کرد.همچنین قرار است شنبه شب دیگر فیلم بازی های سپاهان برای بازیکنان تراکتور به نمایش در بیاید.
*جلسه کمیته انضباطی میثم بائو و سید محسن حسینی روز 22 مرداد برگزار می شود.
قرار است در این جلسه درباره وضعیت این دو بازیکن تصمیم گیری نهایی انجام بگیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایران پوریان:بازی با سپاهان برایم کابوس است/سعی می کنیم دومین برد متوالی در اصفهان را کسب کنیم

مدافع تیم تراکتورسازی گفت:بازی برگشت فصل گذشته مقابل سپاهان برای من یک کابوس است.
محمد ایران پوریان درباره بازی تراکتورسازی مقابل سپاهان به اوج عنوان کرد:سپاهان تیم بزرگ و قابل احترامی است.ما بازی های اخیر این تیم را دیده ایم و شناخت خوبی از حریفمان داریم.با توجه به برد در مسابقه قبلی با ذوب آهن و بهبود نسبی وضع جسمانی مهدی کریمیان،شرایط روحی خوبی در تیم به وجود آمده است.تلاش می کنیم تا در دومین بازی مان در اصفهان هم نتیجه مورد نظر را کسب کنیم.
مدافع تراکتورسازی درباره اینکه در مسابقه برگشت فصل گذشته این تیم با سپاهان بود که از او تست دوپینگ گرفته شد و در نهایت به اعلام رای علیه او انجامیده شد اظهار داشت:آن روز یکی از تلخ ترین روزهای زندگی ام محسوب می شود.هم بد بودیم و با باخت قهرمانی را از دست دادیم و هم آن قضیه تست دوپینگ برایم به وقوع پیوست که من را در ماههای بعدش دچار مشکلات زیادی کرد.
وی افزود:هنوز این مسابقه برای من یک کابوس است و نمی توانم آن را فراموش کنم.خدا را شکر پس از بررسی که در فدراسیون فوتبال انجام گرفت مشخص شد من تقصیری ندارم و تبرئه شدم اما هرگز اتفاقات آن بازی را فراموش نمی کنم.به طور حتم برای بازی با سپاهان انگیزه بالایی دارم و می خواهم آن خاطره تلخ را از ذهنم پاک کنم.
ایران پوریان درباره وضعیت مهدی کریمیان گفت:اکثر بازیکنان با مهدی در تماس مداوم هستند.خدا را شکر او روند بهبود را طی می کند و امیدوارم هر چه زودتر به تیم اضافه شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور مشکل مالی ندارد/ پاداش شکست سپاهان، دوبرابر ذوب‌آهن - Goal.com

سایت گل- در حالی که نصف بیشتر تیم‌های لیگ از بی‌پولی می‌نالند، ظاهرا در تبریز اوضاع مالی روبه‌راه است و بازیکنان تراکتور مشکلی از این لحاظ ندارند. تراکتورسازان که سه‌شنبه اولین پیروزی فصل را در زمین ذوب‌آهن دشت کردند بلافاصله بعد از پایان بازی پاداش این برد را دریافت کردند و به گفته مدیرعامل تیم در صورت شکست سپاهان دو برابر پاداش می‌گیرند.

مدیرعامل تراکتورسازی می‌گوید: «برای اولین بار بلافاصله بعد از بازی و قبل از خشک شدن عرق بچه‌های تیم پاداش برد را آماده کردیم تا به حساب آن‌ها واریز شود. چون معتقد هستم پرداخت به موقع پاداش برای افزایش انگیزه و روحیه تیم بسیار موثر است، از این رو اشل خاصی تنظیم می‌گردد تا از هفته بعد پاداش‌ها بر این اساس پرداخت شود، ولی پاداش بازی‌های حساس ما سوای این اشل خواهد بود چنانچه برای بازی با سپاهان اصفهان پاداشی دو برابر پاداش بازی با ذوب‌آهن در نظر گرفته‌ایم.»

با این شرایط لابد مبلغ قرارداد بازیکن‌ها نیز منظم و به موقع پرداخت می‌شود؟ زینی‌زاده پاسخ می‌دهد: «خوشبختانه تا به حال به صورت میانگین ۲۹درصد از قرارداد‌های این فصل را پرداخت کرده‌ایم و بازیکنانی که از میانگین کمتر دریافت نموده‌اند بعد از بازی سپاهان قسمتی از قرارداد خود را دریافت می‌کنند تا به سطح یکسانی از پرداخت‌ها برسیم. در این خصوص مشکلی وجود ندارد.»

با این حساب اگر سرخپوشان بتوانند سپاهان را هم شکست بدهند و با ۶ امتیاز از اصفهان برگردند، پول چرب و نرمی در تبریز انتظارشان را می‌کشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جام نیوز :: JamNews - نمی دانم اتفاقات خصوصی تراكتور را چه کسی رسانه ای می کند

سرمربي تراكتورسازي گفت: «من زمانی که در تبریز بودیم به عیادت كريميان در بیمارستان رفتم ولی اطلاع زیادی هم ندارم که واقعا تصادف بوده، درگیری بوده یا چیز دیگری.»
020 نظر
[-] اندازه متن [+]
جام ورزشي؛ اوضاع تراکتورسازی پس از پیروزی شیرین برابر ذوب آهن اصفهان حسابی رو به راه است. قرمزپوشان تبریزی که پس از دو هفته ناکامی و کسب تنها یک امتیاز هفته سوم برابر میزبانشان ذوب آهن به یک پیروزی پرگل چهار بر دو دست یافتند همچنان در اصفهان مانده اند تا بازی بعدی خود را برابر سپاهان انجام دهند. مجید جلالی که حال و روز تیمش بهتر از گذشته است، از وضعیت تراکتورسازی و مسایل پیرامون این تیم سخن می گوید.

* آقای جلالی تبریک. پیروزی شیرینی به دست آوردید.
- خدا را شکر مزد زحماتمان را گرفتیم و توانستیم با یک پیروزی شیرین خود را برای بازی با سپاهان آماده کنیم.

* نظرتان در مورد بازی با ذوب آهن چیست؟ آیا واقعا حقتان پیروزی چهار بر دو بود؟
- در بازی با ذوب آهن بچه ها خیلی مصمم بازی کردند. نیمه اول برتری مطلق با ما بود. در آغاز نیمه دوم تسلط مان کمتر شد اما با این حال باز هم سوار بازی بودیم و در نهایت به حق خود رسیدیم و با نتیجه مناسبی پیروز شدیم.

* جریان اخراج میثم بائو و سید محسن حسینی چیست؟ ظاهرا آنان را در اختیار باشگاه قرار داده اید.
- نمی دانم چه کسی این مساله را رسانه ای کرده. هر کسی این کار را کرده اشتباه بزرگی مرتکب شده و من واقعا نمی دانم چگونه و چرا این خبر به بیرون درز پیدا کرده است. این اتفاق درون خانوادگی و خصوصی است. ما باید درون خودمان این مشکل را حل کنیم. نباید چنین مشکلاتی رسانه ای شود.

* از مهدی کریمیان چه خبر. واقعا جریان تصادف و درگیری او گیج کننده شده است.
- من در این گونه مسایل اصلا ورود نمی کنم. حقیقتش اطلاع زیادی هم ندارم که واقعا تصادف بوده، درگیری بوده یا چیز دیگری. این مسایل با باشگاه است. من زمانی که در تبریز بودیم به عیادت او در بیمارستان رفتم ولی واقعا بگویم در جریان این مساله نیستم.

* کریمیان چه زمانی می تواند برای تراکتور بازی کند؟
- فعلا دو سه هفته استراحت پزشکی دارد. باید شرایطش را ببینیم و بعدا اظهار نظر کنیم.

* برای بازی با سپاهان نگرانی ندارید؟
- سپاهان تیم خوب و مانند همیشه مدعی است. کار سختی برابر این تیم داریم اما ما برای این بازی برنامه های خاصی داریم و مصمم هستیم به یاری خدا و همت بچه ها این بازی را هم با پبروزی تمام کنیم و با دست پر به تبریز برگردیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ضیافت شام + تصاویر

امروز تراکتورسازان بمناسبت عید سعید فطر شام خود در فضای باز صرف نمودند. در این ضیافت صمیمی بازیکنان و کادر فنی در کنار استخر مجموعه هتل کوثر به صرف شام پرداختند و سپس به قدم زنی در فضای سبز و جنگلی این مجموعه پرداختند و پس از چند دقیقه جهت استراحت به اتاق های خود رفتند .

a%20(3).JPG

a%20(4).JPG

a%20(8).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صادقیان:از یاوری عذرمی خواهم/باقری گفت انگشت کوچک پدرت هم نمی شوی/پیشنهادی از تراکتورسازی نداشتم

هافبک تیم پرسپولیس گفت:در تبریز هیچ کسی من را با نام پیام صادقیان نمی شناسد بلکه می گویند پسر حسن صادقیان.
پیام صادقیان در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره اظهاراتش پس از بازی مقابل مس درباره محمود یاوری عنوان کرد:واقعیتش این است که یک مسائلی از دوران حضورم در ذوب آهن در دلم مانده بود که واقعا اذیتم کرده بود.به همین دلیل پس از بازی خیلی عصبی بودم اما الان که چند روز از آن مسابقه می گذرد می گویم بهتر بود این طور حرف نمی زدم.
وی ادامه داد:یاوری پیشکسوت فوتبال ایران است و حتما باید حرمتش حفظ شود.من هم قبول دارم مصاحبه تندی کردم.اینجا می خواهم بابت این حرفهایم از یاوری عذرخواهی کنم.این حرفی را که الان بیان کردم هم تصمیم خودم بود و کسی به من نگفت.سعی می کنم در آینده با تجربه تر رفتار کنم.
هافبک پرسپولیس افزود:درست است سن من زیاد نیست اما بالا و پایین زندگی را زیاد دیده ام.من پدرم را در حالیکه سنم به 10 سال نرسیده بود از دست دادم و می دانم در این فوتبال فقط خوبی و خاطرات خوش و رفتار نیک است که می ماند.من که یادم نیست اما دوستان و آشنایان می گویند پدرم بازیکن بزرگی بوده است.چند روز پیش با آقا کریم باقری که همبازی پدرم بوده است صحبت می کردیم و او گفت که انگشت کوچک پدرت هم نیستی.
وی ادامه داد:در تبریز هیچ کسی من را با نام پیام صادقیان نمی شناسد بلکه می گویند پسر حسن صادقیان.مردم تبریز به پدرم لقب حسن زیکو را داده بودند.متاسفانه او در سن 35 سالگی به دلیل بیماری ام اس از دنیا رفت.وقتی من اینطوری زندگی کرده ام و بزرگ شده ام جایی برای غرور نیست.سعی می کنم هیچوقت یادم نرود پسر آن پدر هستم.
هافبک پرسپولیس درباره اینکه با توجه به علاقه اش به تبریز چرا پس از جدایی از ذوب آهن به تراکتورسازی نپیوست عنوان کرد:اتفاقا بحث خوبی مطرح شد.شاید بد نباشد هواداران تراکتورسازی بدانند که در آن مقطع اصلا پیشنهادی از سوی باشگاه تراکتورسازی به من نشد.قطعا اگر پیشنهاد می شد به آن فکر می کردم اما وقتی چنین بحثی نبوده است چرا باید مورد اعتراض برخی هواداران تراکتورسازی قرار بگیرم؟
صادقیان درباره بازی پرسپولیس مقابل سایپا گفت:این بازی هم مثل سایر مسابقات است.می رویم که پیروز شویم و امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم.هر چند بازی آسانی در پیش نیست.
وی درباره اینکه هدفش پس از حضور در پرسپولیس و تثبیت در ترکیب اصلی این تیم اظهار داشت:فعلا هدفم پرسپولیس است و بس.دوست دارم در کنار آن در تیم ملی هم مهره موثری شوم.البته در آینده به بازی در اروپا فکر می کنم.
صادقیان درباره اینکه آیا در حال حاضر از اروپا پیشنهادی دارد یا نه گفت:اهل بازار گرمی نیستم.نه،الان هیچ پیشنهادی از اروپا ندارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باشگاه تراکتور بايد نماد خود را معرفي نمايد

نمادها در هر تیمی یکی از بارزترین مشخصه های فرهنگ و هویت آن تیم هستند و روند اعلام نماد،روندی است که در همه جای دنیا و در تمامی باشگاههای مطرح اروپایی طی گردیده است.ایران نیز از این امر مستثنی نبوده است،لذا باشگاهی مانند پرسپولیس در آگهی ثبت نمادش که در سال 1370 به ثبت رسانده،این توضیح را آورده است"کلمه پرسپولیس و علامت فانتزی،تصویر جامی که از دو طرف با سر دو اسب هخامنشی تلاقی دارد" و یا باشگاه سپاهان که نمادش را به صورت کاملا رسمی معرفی کرده است،"شیر زرد" را به عنوان نماد رسمیش می شناسد و همچنین تیم استقلال تهران که به خاطر تعلق خاطر بیش از اندازه شان به رنگ آبی،در معرفی نماد این باشگاه از واژه"آبی پوشان"به عنوان نماد خود استفاده کرده اند.اما در این میان تنها تیمی که در عین پرطرفدار بودن،هنوز نماد رسمی برای خود نداشته و انتخاب نکرده است،تیم تراکتور است و این از لحاظ فرهنگ هواداری یک ضعف برای تیم تراکتور به شمار می آید،لذا انتظار می رود،همانطور که مسئولان باشگاه در خرداد 91 سرود رسمی باشگاه را رونمایی کردند و با همکاری صداوسیمای استان آن را اجرا کردند،مدیریت جدید نیز در این زمینه پیشتاز باشند و نماد رسمی باشگاه را معرفی نمایند.

بالا