90/ نصرتي: کريميان ما را مقابل ذوب برنده کرد!
بالاخره تراکتورسازي توانست اولين 3 امتياز ليگ سيزدهم را مقابل ذوبآهن دشت کند.
درنا آقاباشي
90: بالاخره تراکتورسازي توانست اولين 3 امتياز ليگ سيزدهم را مقابل ذوبآهن دشت کند. محمد نصرتي هم در خط دفاع تراکتور عملکرد خوبي داشت و بارها ناجي دروازه تيمش شد.
حرفهاي او را بخوانيد.
90: طلسم شکسته شد؟
بله خدا را شکر توانستيم هر 3 امتياز را مال خود کنيم. ما مستحق اين پيروزي بوديم. چرا که کنترل بازي در اختيارمان بود و تسلط کافي داشتيم. بعد از اينکه دو گل زديم چند موقعيت خوب ديگر روي دروازه ذوبآهن خلق کرديم و درنهايت توانستيم بازي را ببريم.
90: گويا قبل از بازي به مهدي کريميان قول داديد بازي را ببريد؟
واقعا جاي مهدي خالي بود. موضوع او همه ما را شوکه کرد.هرچند قبل از شروع بازي مهدي با بازيکنان صحبت کرد و به ما روحيه داد اما واقعا کمبود او را ميان بچهها احساس مي کرديم. اين پيروزي را به مهدي تقديم ميکنيم.
90: مگر او ميتوانست به خوبي حرف بزند؟
جسته، گريخته و خيلي بيحال حرف ميزد اما همين که او از آن حالت خارج شده و ميتوانست حرف بزند خوشحالکننده بود. مهدي براي همه بازيکنان تراکتورسازي آرزوي موفقيت کرد و به ما گفت به خاطر دل مردم تبريز هم که شده بايد مقابل ذوبآهن پيروز شويم. ما در همان رختکن پيروز شديم چون روحيه گرفتيم.
90: راستي وضعيت سر مصدومت چطور است؟
فعلا 6 تا بخيه زدم. اما بهترم و مشکلي نيست.
90: در نيمه دوم افت فاحشي داشتيد چرا؟
بعد از دريافت گل شيرازه تيم به هم خورد. اما با صحبتهايي که کرديم و با تلاش بازيکنان توانستيم خودمان را پيدا کنيم.
90: علي کريمي هم گلزني خودش را شروع کرد نظرت چيست؟
علي در اين بازي خيلي تلاش کرد و مزد زحمات خودش را گرفت واقعا کريمي براي تراکتورسازي وزنه بزرگي است يقين بدانيد در ادامه بازيهاي ليگ شاهد گلهاي بيشتري از او خواهيم بود. همچنين بايد به کريم انصاريفرد هم تبريک بگويم او هم توانست گل زيبايي را به ثمر برساند.
90: اما با اين همه مهره توقع طرفداران تبريزي از تراکتورسازي بيشتر شده.
با حرف شما کاملا موافقم. از آنجا که دو سال نايب قهرمان ليگ شديم توقع از ما زياد شده اگر همين روند را ادامه بدهيم ميتوانيم امسال به مقام قهرماني برسيم.
90: قبول کن بردتان مقابل ذوبآهن نميتواند قدرت شما را نشان دهد؟
چرا؟
90: اين تيم چندان پرستاره نيست؟
اتفاقا ذوبآهن تيم خوبي است و نفرات خوبي را در اختيار دارد. ما بعد از شکستي که مقابل پرسپوليس داشتيم دچار تغيير و تحولات فراواني شديم. در اين بازي هم خودمان را به ذوبآهن تحميل کرديم و با اين حرفها نبايد پيروزي تراکتورسازي را لوث کنيد.
90: پس توانستيد اتفاقات بازي با پرسپوليس را فراموش کنيد؟
اين اولين بازي ليگ بود و نميتوان با اين بازي بگوييد تراکتورسازي قدرت ندارد. ضمنا در ديدار با پرسپوليس کنترل بازي در اختيار ما بود همچنين بعد از مصدوميتي که گريبانگيرم شد 12 دقيقه براي مداوا بيرون از ميدان بودم و با اخراج اسدي تراکتورسازي در نيمه دوم ده نفره شد. پس ميبينيد در اين بازي اتفاقاتي رخ داد که نتوانيم برنده شويم.
90: و نيمکت نشين فرشيد طالبي؟
اين چه سئوالي است ميپرسيد؟ جواب نميدهم.
90: چرا؟
در مورد خودم سئوال کنيد. مگر من مربي تيم هستم که بخواهم در مورد نيمکتنشيني بازيکنان حرف بزنم؟
90: پس در مورد اخراج بائو وحسيني صحبت کن؟
من ميگويم در مورد خودم بپرسيد آن وقت شما ميگوييد در مورد بائو و حسيني حرف بزن؟
90: اما اين دو نفر بازيکن تراکتورسازي هستند و اخراجشان به نفع تيم نيست.
صد درصد چنين است. اما من در اين مورد بهتر است حرف نزنم. لطفا سئوال بعدي.
90: عملکرد خط دفاع تراکتورسازي؟
تلاشمان را ميکنيم تا کادرفني از ما رضايت داشته باشد در بازيهاي قبلي عملکردمان بد نبود و در چند صحنه خط دفاع موفق عمل کرد.
90: سپاهان را ميبريد؟
انشاءاله هر 3 امتياز مال ما است. حتي پيروزي با زدن يک گل برايمان ارزشمند است. به اين فکر نميکنيم با چند گل سپاهان را ببريم بلکه فقط 3 امتياز را ميخواهيم.
90: اما سپاهان هم تيم قدرتمندي است و توانسته استقلال را ببرد؟
قبول دارم آنها هم مانند تراکتورسازي تيم پرمهرهاي هستند و از شرايط خوبي برخوردار هستند. بازي بسيار سختي است اما تراکتور هم تيم خوبي است و ما فقط براي برد وارد ميدان ميشويم.