• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اختصاصی سایت / محمد ابراهیمی: احتمالا به بازی سپاهان نرسم

محمد ابراهیمی مهاجم تیم تراکتور سازی که در بازی ذوب آهن یکی از ستاره های میدان بود و در این فصل از آمادگی بالایی برخورداراست گفت:به احتمالا زیاد بازی سپاهان را از دست بدم.
وی در پاسخ به اینکه چه عاملی باعث شده به بازی حساس با سپاهان نرسد اظهار داشت:به خاطر سرما خوردگی به احتمال زیاد بازی با سپاهان را از دست بدهم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
غلامی: روی نقطه ضعف گل نزدن کار کرده ایم/ بازی با تراکتور مثل یک فینال است

مهاجم تیم فوتبال سپاهان گفت: امیدوارم بتوانیم روند شکست ناپذیری مان را در لیگ برتر حفظ کنیم.
محمد غلامی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز در خصوص شرایط تیم سپاهان اظهارداشت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. هدف ما مثل هر سال قهرمانی است و به همین دلیل باید از بازیهای ابتدای فصل تلاش کنیم برای جمع آوری امتیازات تا در پایان لیگ با مشکل مواجه نشویم.
وی درباره موقعیت هایی که مهاجمان سپاهان از دست می دهند، ادامه داد: همه تیمها در بازیهای ابتدایی نقاط ضعف دارند که به مرور زمان آنها را برطرف می کنند. ما در بازیهای گذشته موقعیت های گلزنی زیادی را از دست دادیم. این موضوع فقط مربوط به مهاجمان نمی شود بلکه هافبک های ما هم موقعیت های زیادی را از دست داده اند. اتفاقا در تمرینات روزهای اخیر روی این موضوع کار کرده ایم و فکر می کنم اگر بتوانیم ای نقطه ضعف را برطرف کنیم دیگر مشکلی نداریم.
غلامی با اشاره به گل حساسی که برای سپاهان در دیدار مقابل گسترش فولاد به ثمر رساند، افزود: فکر نمی کردیم مقابل گسترش فولاد به مشکل بخوریم. این تیم در نیمه اول موقعیت های زیادی داشت و بهتر از ما بازی کرد اما در نیمه دوم ما بهتر شدیم و متاسفانه به دلیل بی دقتی نتوانستیم از فرصت هایی که داشتیم به خوبی استفاده کنیم. خوشبختانه خدا به من لطف کرد و توانستم گل تساوی را برای سپاهان بزنم.
غلامی درباره دیدار سپاهان و تراکتور گفت: تراکتور بازیکنان خوبی مثل کریمی و انصاری فرد را جذب کرده است. این بازی علاوه بر دشواری آن حساس هم هست چون هر دو تیم مدعی قهرمانی هستند و دیدارشان مثل یک فینال است ما برای برد به میدان می رویم. هر چند که در 4 هفته اول لیگ با قرعه سختی روبرو شدیم اما برایمان خوب است که تا الان بدون شکست مانده ایم و امیدوارم این روند را حفظ کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اولین هدف من موفقیت سپاهان است. بعد از این به گلزنی خودم فکر می کنم. دوست دارم با آقای گلی به تیم ملی دعوت شوم و در جام جهانی بازی کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: به خاطر پاداش بازی نمی کنیم/ دیگر نمی گذاریم به جلالی اولتیماتوم بدهند

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: تراکتور تیم کوچکی نیست که از رویارویی با سپاان بترسد.
مهدی کیانی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص شرایط تراکتور اظهارداشت: بعد از بازی با ذوب آهن به تبریز برنگشتیم. با اینکه در اصفهان حوصله مان سر رفته و خسته شده ایم اما فکر می کنم خوب شد که اینجا ماندیم و دوباره نرفتیم و برگردیم.
وی ادامه داد: برد خوبی مقابل ذوب آهن کسب کردیم. فشاری که به خاطر دو هفته نتیجه نگرفتن روی بچه ها بود برداشته شد و با همت بازیکنان و حمایت هوادارانی که از تبریز به اصفهان آمده بودند توانستین 3 امتیازی را که حقمان بود به دست بیاوریم.
وی درباره اینکه تراکتور چقدر شانس دارد سپاهان را شکست دهد؟ گفت: سپاهان تیم بزرگی است و در این موضوع هیچ شکی نیست اما تراکتور هم تیم کوچکی نیست که از رویارویی با این تیم بترسد. ما می خواهیم این تیم اصفهانی را هم مثل ذوب آهن شکست دهیم و با 6 امتیاز از اصفهان به تبریز برگردیم.
کیانی افزود: هر دو تیم تراکتور و سپاهان در فصل نقل انتقالات خوب عمل کردند اما فردا مشخص می شود که کدام تیم آماده تر است.
وی درخصوص اولتیماتوم هیات مدیره تراکتور به مجید جلالی گفت: ما داریم هفته به هفته بهتر می شویم و پیشرفت می کنیم نه پسرفت. مطمئن باشید نمی گذاریم کار به آنجا کشیده شود که به مجید جلالی اولتیماتوم داده شود.
کیانی درخصوص پاداشهایی که برای بردهای این تیم در نظر گرفته می شود، خاطرنشان کرد: دستشان درد نکند. پاداش برد مقابل ذوب آهن را فردای همان روز به حسابمان ریختند و گفتند سپاهان را هم ببریم پاداش 2 برابر می دهند. این مسایل در انگیزه بازیکنان تاثر گذار است اما بچه ها تراکتور آنقدر تعصب دارند که به خاطر پاداش بازی نمی کنند. ما فردا هم با تمام وجود مقابل سپاهان قرار می گیریم.
وی درباره رابطه خوبی که گفته می شود با علی کریمی دارد، اظهارداشت: برای من باعث افتخار است که با کریمی همبازی هستم. احترام او بر من واجب است و خوشحالم که رابطه خوبی با یکدیگر داریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: بازی با سپاهان مثل دیدار با پرسپولیس و استقلال سخت است/ بی صبرانه منتظر بازگشت کریمیان هستم

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: از هواداران تراکتور خواهش می کنم به تیم ما فرصت کافی را بدهند.
محمد نصرتی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص وضعیت تیم تراکتور، اظهارداشت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. بعد از 2 بازی که نمی توانستیم نتیجه بگیریم خیلی تحت فشار بودیم. همه می دانند که تراکتور به خاطر نتایج خوب 2 فصل گذشته تحت فشار قرار دارد تا امسال قهرمان شود اما تیم ما تغییرات زیادی داشته و طبیعی است که به فرصت نیاز داریم تا خوب شویم.
وی ادامه داد: انتظار مردم تبریز از تراکتور کاملا به حق است. من اصلا نمی گویم که آنها حق ندارند از تراکتور قهرمانی بخواهند اما باید صبور باشند. لیگ امسال خیل سخت شده چون تعداد تیم ها کاهش پیدا کرده و بازیکنان بزرگ در تیمهای مختلف پخش شده اند. تراکتور هم چند تغییر اساسی در ترکیب خود داشته به همین دلیل به زمان نیاز داریم تا موتور تیممام روشن شود. خوشبختانه در بازی با ذوب آهن برد خوب کسب کردیم و همین باعث شد بچه ها روحیه خوبی پیدا کنند.
نصرتی درباره دیدار مقابل سپاهان افزود: بازی با سپاهان درست به اندازه دیدار با پرسپولیس و استقلال سخت است چون این تیم هم مدعی اصلی قهرمانی است. بازی در فولادشهر برای همه تیمها دشوار است اما ما انگیزه زیادی برای برد در این دیدار داریم. فکر می کنم پیروزی در چنین بازیهای بزرگی در نهایت می تواند به قهرمانی یک تیم کمک کند. ما هم تلاش زیاید می کنیم مقابل سپاهان که یکی از بهترین تیمهای لیگ برتر است پیروز شویم. فکر می کنم تیمی که بتواند سپاهان را در فولادشهر شکست دهد اعتبار زیادی در فوتبال ایران به دست می آورد.
وی با اشاره به بهبودی مهدی کریمیان گفت: خد را شکر می کنم که مهدی دوباره به جمع ما برگشت. بی صبرانه منتظر دیدن او در تمرینات تراکتور هستم. همه ما برد بازی مقابل ذوب آهن را تقدیم کردیم به مهدی کریمیان.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
فرهاد پور‌غلامي در کنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار مقابل سپاهان گفت: بازي خيلي سختي است. سپاهان تيم بسيار خوبي است که در فصل نقل و انتقالات عملکرد مناسبي داشته است. ما نيز تراکتور‌سازي هستيم و توانمندي‌هاي زيادي داريم. براي برد به زمين مي‌رويم. در بازي فردا ربيع‌خواه و کريمي را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهيم داشت.

به نقل از فارس، وي افزود: متاسفانه شروع خوبي نداشتيم. البته هرچه که بازي‌ها گذشت، بهتر شديم و اميدواريم بتوانيم فردا عملکرد خوبي ارائه کنيم.

وي در مورد انتقادات از کياني و انصاري‌فرد اظهار داشت: همه بازيکناني که در اختيار داريم کيفيت خوبي دارند و طبيعي است که در اين ابتدا کمي با مشکل روبرو باشيم. مطمئن باشيد بازي به بازي بهتر و هماهنگ‌تر مي‌شويم. بازيکنان مختلفي داريم که آنها را کنار يکديگر آزمايش مي‌کنيم و هرکدام بهتر باشند از آنها در ادامه استفاده خواهيم کرد.

مربي تراکتور‌سازي در مورد پيروزي مقابل ذوب آهن اظهار داشت: اتفاقي ذوب آهن را نبرديم بلکه در اکثر دقايق از حريف خود سر بوديم و خودمان را به آنها تحميل کرديم. ذوب آهن هافبک‌هاي خوب و جنگنده‌اي داشت اما ما از لحاظ تهاجمي بهتر بوديم و توانستيم برنده شويم.

وي در مورد حضور تراکتور‌سازي در اصفهان و شرايطي که براي تمرينات اين تيم وجود داشت، عنوان کرد: ما درخواستي از سپاهان نداشتيم و تشکر ويژه‌اي از ذوب آهن مي‌کنيم که همکاري لازم را با ما داشتند. همچنين مسئولان باشگاه آرارات که همکاري همه‌جانبه‌اي داشتند و به ما کمک کردند، تشکر مي‌کنيم.

پورغلامي تاکيد کرد: سعي مي‌کنيم در آسيا پله به پله جلو بياييم و تمرکز ما بيشتر روي ليگ برتر و همه هم و غم ما کسب نتيجه مناسب و قهرماني در ليگ برتر باشد. نيم‌نگاهي هم به آسيا داريم و اميدواريم به خواسته‌هايمان برسيم.

وي در مورد اينکه آيا از عملکرد تيم‌شان در نقل و انتقالات رضايت دارند، اظهار داشت: زماني که به تراکتور‌سازي آمدم نقل و انتقالات تمام شده بود و زياد در جريان خريد‌ها نبودم. بازيکنان خوبي داريم اما به دنبال جذب يک بازيکن خارجي ديگر نيز هستيم تا تيم ما شرايط بهتري پيدا کند.

وي با انتقاد به شيوه نقل و انتقالات در ايران گفت: مشکلات زيادي وجود دارد که اين موضوع به دلال‌ها بازمي‌گردد اين مسئله مشکل ايجاد مي‌کند. اگر آمار بگيريم بيشتر بازيکنان خارجي‌اي که به ايران آمدند خوب نبودند که اين موضوع به نقش دلال‌ها مربوط مي‌شود. اميدواريم فدراسيون روي اين موضوع تمرکز بيشتري پيدا کند تا دست دلال‌ها قطع شود.

مجيد جلالي همچون چند کنفرانس مطبوعاتي گذشته در جلسه کنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار مقابل سپاهان نيز غايب بود تا فرهاد پورغلامي به جاي او به جلسه برود.

پورغلامي: هدف اصلي ما قهرماني است | ورزش 3

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی:دلیلی نداشت در این مقطع هیات مدیره اولتیماتوم بدهد/کریمی گفت جواب دایی را داده است

کاپیتان تیم تراکتورسازی گفت:از نظر من که کاپیتان تیم هستم دلیلی نداشت که هیات مدیره بخواهد در این مقطع اولتیماتوم بدهد.
مرتضی اسدی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره وضعیت تراکتورسازی در آستانه بازی مقابل سپاهان عنوان کرد:شرایط ما بسیار پس از پیروزی مقابل ذوب آهن بسیار خوب است.طبق تشخیص مسولان باشگاه دیگر به تبریز برنگشتیم و در اصفهان ماندیم.بازیکنان تراکتور سازی کاملا توجیه هستند مقابل سپاهان بازی سختی در پیش دارند.سپاهان تیمی منظم با بازیکنانی قدرتمند است اما تراکتور هم دست و پا بسته نیست و جلالی برنامه ویژه ای برای این بازی دارد.امیدوارم بتوانیم این برنامه ها را در زمین انجام بدهیم.
وی ادامه داد:کار راحتی مقابل سپاهان نداریم اما شکست دادن این تیم در اصفهان غیرممکن نیست.تیم کهشکانی هم می بازد و سپاهانی ها بدانند در همیشه برای آنها روی یک پاشنه نمی چرخد.تمام تلاشمان را می کنیم در دو بازی پی در پی در اصفهان پیروز باشیم.
کاپیتان تراکتورسازی درباره اینکه آیا این بازی برای تیمش نبردی انتقامی برای جبران شکست در بازی برگشت فصل گذشته است یا نه گفت:شک نکنید همین طور است.شکست مقابل سپاهان در آن بازی ما را از کورس قهرمانی دور کرد.امسال هم سپاهان به همراه استقلال رقیب اصلی ما برای قهرمانی است و با تدابیری که اندیشیده شده است می خواهیم با دست پر به تبریز برگردیم.
وی با اشاره به روحیه خوب بازیکنان تراکتورسازی اظهار داشت:واقعا به برد مقابل ذوب آهن نیاز داشتیم چون خیلی تحت فشار بودیم و همه به ما می گفتند چرا نتیجه خوب نگرفتید.رسانه ها و مردم باید درک کنند تراکتورسازی تغییرات زیادی داشته و بازیکنان به زمان نیاز دارند تا با تفکرات سرمریی جدید آشنا شوند.خوشبختانه برد مقابل ذوب آهن برای ما روحیه بخش بود و فشار را برداشت.
کاپیتان تراکتورسازی درباره اینکه مسولان باشگاه گفته اند تا هفته هفتم به جلالی فرصت می دهند گفت:آنها نظر خودشان را گفته اند.جلالی با قدرت به کارش ادامه می دهد و بازیکنان اجازه نمی دهند تا پایان فصل او از تراکتورسازی برود.از نظر من که کاپیتان تیم هستم دلیلی نداشت که هیات مدیره بخواهد در این مقطع اولتیماتوم بدهد.این موضوع که یک تیم چند هفته نتیجه نگیرد برای بارسا هم پیش می آید و نباید هیات مدیره به این زودی پشت تیم و بازیکنان را خالی کند.
اسدی درباره انتقادات علی دایی از علی کریمی اظهار داشت:من با کریمی در این باره حرف زدم.نمی دانم ماجرا دقیقا چیست و کریمی گفت در مصاحبه ای پاسخ صحبت های دایی را داده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یک تریلی پول نمی‌دهند که موضوع پاداش را بزرگ کرده‌اند! - تراکتورچی

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی مرتضی اسدی درباره دیدار تراکتورسازی مقابل سپاهان اصفهان در هفته چهارم لیگ برتر اظهار داشت: دیدار فردا شب ما و سپاهان دیداری سخت برای هر ۲ تیم خواهد بود، چون هم تراکتورسازی و هم سپاهان از تیم‌های خوب لیگ برتر هستند.
به گزارش خبرگذاری تسنیم وی با اشاره به پیروزی ۴ بر ۲ تراکتورسازی مقابل ذوب‌آهن در هفته گذشته گفت: با پیروزی مقابل ذوب‌آهن نشان دادیم در حال پیشرفت هستیم و بازیکنان کم‌کم با یکدیگر به هماهنگی می‌رسند. سپاهان از رقیبان تراکتورسازی در چند سال اخیر و یکی از بهترین تیم‌های لیگ برتر است ولی این به این معنی نیست که ما فردا مقابل سپاهان دست‌وپا بسته خواهیم بود.
کاپیتان تراکتورسازی درباره پاداشی که زینی‌زاده، مدیرعامل تراکتورسازی جهت شکست سپاهان برای بازیکنان تراکتورسازی در نظر گرفته است، عنوان کرد: مگر می‌خواهند یک تریلی پول بدهند که این مسئله را بزرگ کرده‌اند؟! این پاداش آنقدر زیاد نیست. ضمن اینکه برای ما پیروزی مقابل سپاهان و ارتقای جایگاه‌مان در جدول مهم است تا گرفتن پاداش.
اسدی درباره صحبت‌های زینی‌زاده پیش از بازی با ذوب‌آهن که به کل تیم اخطار داده بود امتیازات ابتدای فصل را جدی بگیرند، گفت: کادر فنی و بازیکنان جدیدی به تراکتورسازی اضافه شده‌اند و چند هفته طول می‌کشد تا آنها با تیم هماهنگ شوند. با این شرایط طبیعی است تیم در چند هفته ابتدایی آنطور که باید و شاید نتیجه نگیرد.
کاپیتان تراکتورسازی تصریح کرد: با توجه به اینکه تراکتورسازی نایب قهرمان لیگ شده این مسئله کمی جو را برای تراکتورسازی سنگین کرده بود ولی مطمئنم بازیکنان هر چه زودتر با تیم به هماهنگی می‌رسند. این هماهنگی نیاز به زمان دارد و اگر قرار باشد از همان دقیقه اول بازی نخست بازیکنان جدید برای تراکتورسازی گل بزنند قانون فوتبال زیر می‌رود.

m.asadi 01
اسدی دیدار تیم‌های تراکتورسازی و سپاهان را جنگ قدرت نامید و اظهار داشت: با توجه به هافبک‌های خوبی که ۲ تیم تراکتورسازی و سپاهان دارند، جنگ قدرت در میانه‌های میدان است.
وی با اشاره به حمایت هواداران تراکتورسازی گفت: هواداران تراکتورسازی همیشه و همه جا حامی ما بوده‌اند و مطمئنا فردا نیز در ورزشگاه حضوری پرشور خواهند داشت.
اسدی درباره خریدهای سپاهان و تراکتورسازی در فصل نقل‌و انتقالات عنوان کرد: اینطور نیست که بگوییم فقط چند تیم خاص در فصل نقل‌وانتقالات خرج کرده‌اند. تیم‌های پایین جدول نیز هزینه کرده‌اند ولی برخی تیم‌ها می‌دانستند چطور خرج کنند و چه بازیکنانی بگیرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لیگ برتر| تراکتورسازی با 4 مصدوم برابر سپاهان

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در شرایطی به مصاف سپاهان می‌رود که 4 بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

تراکتورسازی در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران فردا به مصاف سپاهان اصفهان می‌رود.
تراکتورسازی در این مسابقه مصدومان زیادی دارد.
محسن ربیع‌خواه مدافع این تیم چند روز پیش دچار مشکل شد و برای گرفتن MRI و رسیدگی به شرایطش به تهران سفر کرد.
سعید دقیقی نیز که قبل از دیدار مقابل گسترش فولاد دچار مشکل شده بود برای کارهای درمانی‌اش در تهران است و بعد از بازی سپاهان در تبریز به تمرینات تیمش اضافه می‌شود.
همچنین مهدی کریمیان که هفته پیش دچار سانحه رانندگی شد دیگر غایب تراکتورسازی است.
میلاد فخرالدینی نیز به دلیل مصدومیتی که از سال گذشته دارد هنوز شرایط بازی را پیدا نکرده تا به این ترتیب مجید جلالی تیم خود را در شرایطی به میدان بفرستد که 4 غایب داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمجید کرانچار از علی کریمی

قانون آنلاین- کرانچار که فردا تیمش با تراکتورسازی بازی دارد از علی کریمی تمجید کرد اما مدعی شد که تیمش در این بازی به این ستاره اجازه عرضه اندام نخواهد داد. سرمربی کروات سپاهان گفت: «وی در مورد اینکه چه تمهیدی برای مهار کریمی دارند عنوان کرد: به طور قطع علی کریمی بازیکن صاحب کلاسی در ایران است. شائبه‌ای وجود ندارد که او یکی از موثرترین‌هاست. باید توجه کنیم که در تراکتور‌سازی فقط علی کریمی وجود ندارد و آنها بازیکنان خوب و خطرناکی دارند. تمهیدات لازم را برای این موضوع اندیشیدیم امید به کسب نتیجه داریم و قطعا بازیکنان ما اجازه عرضه اندام به کریمی و سایر بازیکنان این تیم را نمی‌دهیم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ نصرتي: کريميان ما را مقابل ذوب برنده کرد!

بالاخره تراکتورسازي توانست اولين 3 امتياز ليگ سيزدهم را مقابل ذوب‌آهن دشت کند.
درنا آقاباشي
90: بالاخره تراکتورسازي توانست اولين 3 امتياز ليگ سيزدهم را مقابل ذوب‌آهن دشت کند. محمد نصرتي هم در خط دفاع تراکتور عملکرد خوبي داشت و بارها ناجي دروازه تيمش شد.
حرف‌هاي او را بخوانيد.
90: طلسم شکسته شد؟
بله خدا را شکر توانستيم هر 3 امتياز را مال خود کنيم. ما مستحق اين پيروزي بوديم. چرا که کنترل بازي در اختيارمان بود و تسلط کافي داشتيم. بعد از اينکه دو گل زديم چند موقعيت خوب ديگر روي دروازه ذوب‌آهن خلق کرديم و درنهايت توانستيم بازي را ببريم.
90: گويا قبل از بازي به مهدي کريميان قول داديد بازي را ببريد؟
واقعا جاي مهدي خالي بود. موضوع او همه ما را شوکه کرد.هرچند قبل از شروع بازي مهدي با بازيکنان صحبت کرد و به ما روحيه داد اما واقعا کمبود او را ميان بچه‌ها احساس مي کرديم. اين پيروزي را به مهدي تقديم مي‌کنيم.
90: مگر او مي‌توانست به خوبي حرف بزند؟
جسته، گريخته و خيلي بي‌حال حرف مي‌زد اما همين که او از آن حالت خارج شده و مي‌توانست حرف بزند خوشحال‌کننده بود. مهدي براي همه بازيکنان تراکتورسازي آرزوي موفقيت کرد و به ما گفت به خاطر دل مردم تبريز هم که شده بايد مقابل ذوب‌آهن پيروز شويم. ما در همان رختکن پيروز شديم چون روحيه گرفتيم.
90: راستي وضعيت سر مصدومت چطور است؟
فعلا 6 تا بخيه زدم. اما بهترم و مشکلي نيست.
90: در نيمه دوم افت فاحشي داشتيد چرا؟
بعد از دريافت گل شيرازه تيم به هم خورد. اما با صحبت‌هايي که کرديم و با تلاش بازيکنان توانستيم خودمان را پيدا کنيم.
90: علي کريمي هم گلزني خودش را شروع کرد نظرت چيست؟
علي در اين بازي خيلي تلاش کرد و مزد زحمات خودش را گرفت واقعا کريمي براي تراکتورسازي وزنه بزرگي است يقين بدانيد در ادامه بازي‌هاي ليگ شاهد گل‌هاي بيشتري از او خواهيم بود. همچنين بايد به کريم انصاري‌فرد هم تبريک بگويم او هم توانست گل زيبايي را به ثمر برساند.
90: اما با اين همه مهره توقع طرفداران تبريزي از تراکتورسازي بيشتر شده.
با حرف شما کاملا موافقم. از آنجا که دو سال نايب قهرمان ليگ شديم توقع از ما زياد شده اگر همين روند را ادامه بدهيم مي‌توانيم امسال به مقام قهرماني برسيم.
90: قبول کن بردتان مقابل ذوب‌آهن نمي‌تواند قدرت شما را نشان دهد؟
چرا؟
90: اين تيم چندان پرستاره نيست؟
اتفاقا ذوب‌آهن تيم خوبي است و نفرات خوبي را در اختيار دارد. ما بعد از شکستي که مقابل پرسپوليس داشتيم دچار تغيير و تحولات فراواني شديم. در اين بازي هم خودمان را به ذوب‌آهن تحميل کرديم و با اين حرف‌ها نبايد پيروزي تراکتورسازي را لوث کنيد.
90: پس توانستيد اتفاقات بازي با پرسپوليس را فراموش کنيد؟
اين اولين بازي ليگ بود و نمي‌توان با اين بازي بگوييد تراکتورسازي قدرت ندارد. ضمنا در ديدار با پرسپوليس کنترل بازي در اختيار ما بود همچنين بعد از مصدوميتي که گريبانگيرم شد 12 دقيقه براي مداوا بيرون از ميدان بودم و با اخراج اسدي تراکتورسازي در نيمه دوم ده نفره شد. پس مي‌بينيد در اين بازي اتفاقاتي رخ داد که نتوانيم برنده شويم.
90: و نيمکت نشين فرشيد طالبي؟
اين چه سئوالي است مي‌پرسيد؟ جواب نمي‌دهم.
90: چرا؟
در مورد خودم سئوال کنيد. مگر من مربي تيم هستم که بخواهم در مورد نيمکت‌نشيني بازيکنان حرف بزنم؟
90: پس در مورد اخراج بائو وحسيني صحبت کن؟
من مي‌گويم در مورد خودم بپرسيد آن وقت شما مي‌گوييد در مورد بائو و حسيني حرف بزن؟
90: اما اين دو نفر بازيکن تراکتورسازي هستند و اخراجشان به نفع تيم نيست.
صد درصد چنين است. اما من در اين مورد بهتر است حرف نزنم. لطفا سئوال بعدي.
90: عملکرد خط دفاع تراکتورسازي؟
تلاشمان را مي‌کنيم تا کادرفني از ما رضايت داشته باشد در بازي‌هاي قبلي عملکردمان بد نبود و در چند صحنه خط دفاع موفق عمل کرد.
90: سپاهان را مي‌بريد؟
انشاءاله هر 3 امتياز مال ما است. حتي پيروزي با زدن يک گل برايمان ارزشمند است. به اين فکر نمي‌کنيم با چند گل سپاهان را ببريم بلکه فقط 3 امتياز را مي‌خواهيم.
90: اما سپاهان هم تيم قدرتمندي است و توانسته استقلال را ببرد؟
قبول دارم آنها هم مانند تراکتورسازي تيم پرمهره‌اي هستند و از شرايط خوبي برخوردار هستند. بازي بسيار سختي است اما تراکتور هم تيم خوبي است و ما فقط براي برد وارد ميدان مي‌شويم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ قلب تراکتور منظم زد

کسب 4 امتياز در هفته سوم رقابتهاي ليگ‌برتر مقابل دو تيم اصفهاني باعث شور و شوق هواداران فوتبال آذربايجان شد.
فرزاد ملازاده
90: کسب 4 امتياز در هفته سوم رقابتهاي ليگ‌برتر مقابل دو تيم اصفهاني باعث شور و شوق هواداران فوتبال آذربايجان شد.
تيم تراکتورسازي تبريز در اصفهان دست به کاري بزرگ زد و در دقايق آخر بازي تساوي دو بر دو را با برد 4 بر دو عوض کرد. اما اين بازي اتفاقاتي را به همراه داشت که شادي هواداران را دو چندان کرد. اولين حضور فيکس کريم انصاري‌فرد براي تراکتور با گل اين بازيکن همراه شد تا انصاري‌فرد روند گلزني‌هاي خودش را آغاز کند. همينطور که علي کريمي با به ثمر رساندن گل حساس براي تراکتور نشان داد که در حال تبديل شدن به کريمي ايده‌آل هواداران است. اما نکته‌اي که در اين بازي به چشم آمد رويکرد مجيد جلالي به ترکيبي جديد و کم کردن سن بازيکنان حاضر در ميدان بود. حضور جواني به نام فرشاد احمدزاده که عملکرد خوبي هم در اولين حضورش براي تراکتور در ميدان به نمايش گذاشت و حضور فيکس محسن ربيع‌خواه در ترکيب تيم نشان از ايده‌هاي جديد مرد کامپيوتري تراکتور مي‌دهد. جلالي مقابل ذوب‌آهن آرامتر بود و مسئوليت در حين انجام بازي بيشتر به پورغلامي سپرده شده بود. پورغلامي در کنار زمين با صحبت‌هايي که به بازيکنان ارائه مي‌کرد کمک زيادي در برد خوب تراکتورسازي داشته است. جلالي مي‌تواند مسئوليت‌هاي بيشتري را به پورغلامي بسپارد چرا که او سابقه حضور در ليگ برتر به عنوان سرمربي ملوان را در کارنامه خود دارد. جلالي با قرار دادن حامد لک در درون دروازه و محمد نصرتي – مرتضي اسدي – گرداني و ايران‌پوريان در خط دفاعي تغييرات زيادي را متوجه ترکيب نکرده بود، جز بازگشت اسدي به ترکيب اصلي بعد از گذشت محروميت اما در خط مياني حضور کياني – کريمي- احمدزاده و ابراهيمي باعث شده بود که تجربه با رمز جواني آميخته شود و ذوبي‌ها اسير خط مياني تراکتور باشند. اما در خط حمله تراکتور کريم انصاري فرد و ربيع‌خواه حضور داشتند. جلالي با کسب اين سه امتياز تا هفته بعد خيالي آسوده خواهد داشت.
در اين بازي مشخص شد مشکل تراکتور در دو بازي ابتدايي ليگ به ترکيب ناهمگون خط مياني‌اش بازمي‌گشت. اما با خروج دو بازيکن ايستا و اضافه شدن قدرت جواني و دوندگي، خيلي از مشکلات اصلاح شد و کريمي هم با آزادي عمل بيشتري بازي کرد. در مقابل ذوب‌آهن، ربيع‌خواه و احمدزاده نقش کارگر را ايفا کردند و تا توانستند دويدند تا کريمي بتواند با بازي فانتري خود هم نبض زمين را بگيرد و هم حملات را طراحي کند.
البته کريم انصاري فرد هم با بازگشت‌ هاي اصولي و هدفمند خود بخشي از بار طراحي حملات را بر دوش کشيد تا کاپرفيلد در ميانه ميدان تنها نباشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ دقيقي: کدام بازيکن هفته دوم تمارض مي‌کند؟

سعيد دقيقي بازيکن مصدوم تراکتور سازي اين روزها مشغول مداواي آسيب ديدگي اش است.
90: سعيد دقيقي بازيکن مصدوم تراکتور سازي اين روزها مشغول مداواي آسيب ديدگي اش است. اين بازيکن در تهران به سر مي‌برد و هر روز فيزيوتراپي مي‌کند. دقيقي از اينکه در هفته دوم اين اتفاق برايش افتاده بسيار ناراحت است و مي‌خواهد هر چه زودتر به تمرينات بازگردد. شايعه شده بود دقيقي مصدوم نبوده و تمارض کرده در حاليکه اين بازيکن هر روز دو جلسه فيزيوتراپي مي‌کند. به همين بهانه گفت‌ و گويي با او داشتيم که مي‌خوانيد:
90: جريان اين شايعات چيست؟
خودم هم نمي‌دانم. کدام بازيکن هفته دوم آن هم قبل از بازي خودش را به مصدوميت مي‌زند . من واقعا ناراحت هستم که نمي‌توانم بازي کنم. هواداران از من انتظار داشتند.
90: در حال حاضر چه شرايطي داري؟
هر روز فيزيوتراپي مي‌کنم تا هر چه زودتر بتوانم بازي کنم.
90: به کلينيک دکتر نوروزي مي‌روي؟
ديروز (سه‌شنبه) براي اولين بار به کلينيک دکتر نوروزي رفتم. قبلا هر روز صبح و بعد از ظهر به کلينيک دکتر طباطبايي مي‌رفتم و خدا را شکر وضعيتم خيلي بهتر شده و درد کمتري دارم.
90: چه زماني مي‌تواني براي تراکتور بازي کني؟
به احتمال زياد بعد از بازي با سپاهان تمريناتم را شروع مي‌کنم و هنوز مشخص نيست چه زماني بتوانم بازي کنم. اميدوارم هر چه زودتر اين اتفاق بيافتد.
90: اين روزها انتقاداتي از تراکتور و جلالي مي‌شود، نظرت چيست؟
از زود هم زودتر است که بخواهيم انتقاد کنيم. تازه فصل شروع شده و به خاطر اتفاقاتي که افتاد چند بازيکن اصلي با تيم نيستند. آقاي جلالي در پاس هم موفق شد و من از ايشان مطمئن هستم.
90: اما مردم تبريز انتظار دارند؟
مردم هم صبورتر باشند. تراکتورسازي هماهنگ تر مي‌شود و مي‌تواند نتيجه بگيرد. ما فقط نياز به زمان داريم. دراين بازي هم با تمام مشکلاتي که وجود داشت خوب کار کرديم.
90: اما نتوانستيد امتياز بگيريد؟
در بازي‌هاي خانگي جبران مي‌کنيم و فقط از هواداران مي‌خواهم از ما حمايت کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیریت در حد توانش در خدمت تیم است - تراکتورچی

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی حسن آذرنیا در مورد شرایط تراکتورسازی گفت: پس از بازی با ذوب‌آهن در اصفهان ماندیم و برای رویارویی با سپاهان تمرینات خوبی را انجام دادیم. بازیکنان به خوبی استراحت کردند و کاملا آماده رویارویی با سپاهان هستیم. امیدواریم بتوانیم در این مسابقه هر سه امتیاز را کسب کنیم.
وی افزود: در این مدت ذوب‌آهن و سپاهان همکاری خوبی با ما داشتند و هیچ مشکلی نداشتیم از همه آنها تشکر می‌کنیم و واقعا در مدت حضورمان در اصفهان احساس غربت نکردیم.
آذرنیا در مورد مصدومان تراکتورسازی خاطرنشان کرد:‌ محسن ربیع‌خواه دچار مصدومیت شد و برای MRI و رسیدگی به شرایطش به تهران سفر کرد. همچنین سعید دقیقی نیز هنوز مصدومیتش برطرف نشده و کریمیان و فخرالدینی به دلیل مشکلی که دارند نمی‌توانند به میدان بروند علاوه بر این ها مصدومیت محسن دلیر هم باعث خواهد شد تا تراکتور مهاجم خود را در اختیار نداشته باشد؛کادر پزشکی در تلاش برای رساندن دلیر به بازی فرداشب می باشند..

حسن آذرنیا سرپرست تراکتورسازی
حسن آذرنیا سرپرست تراکتورسازی
وی در مورد اینکه قرار است پاداش بازی با سپاهان دو برابر بازی با ذوب آهن باشد،‌ گفت: باشگاه در حد توان خودش در خدمت تیم بوده است. فردا هم بازی بسیار مهم و بزرگی داریم. سپاهان دارای تشکیلات و مدیریت خوب و مناسبی است نتایج این تیم نشان داده اگر پاداش خوب و بزرگی برای این بازی در نظر بگیریم کار اشتباهی نکردیم. مدیریت چنین تصمیمی دارند و کار بسیار خوبی است مسئولان تیم تمام تلاش خود را برای موفقیت تراکتورسازی می کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه‌ای از حضور تراکتورسواران در اصفهان - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News

تسنیم: حضور تیم تراکتورسازی تبریز در اصفهان و اردوی تبریزی‌ها در شهر اصفهان با حاشیه‌های بسیاری همراه بوده که از آن جمله می‌توان به عکس یادگاری هواداران فوتبال با علی کریمی و سئوالات مختلف آنها از فرشید طالبی اشاره کرد.

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز فردا شب در در دیداری حساس از هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر به مصاف سپاهان خواهد رفت.

تراکتورسازی پس از شکست تیم فوتبال ذوب آهن از اصفهان خارج نشد و در اصفهان ماند تا با ادامه تمرینات خود در این شهر برای دیدار با سپاهان آماده شود.

حاشیه‌های تمرینات روزانه تراکتور سازی تبریزدر شهر اصفهان

تراکتورسازی تمرینات بسیار شادابی را در اصفهان برگزار کرد و فردا شب با آمادگی قابل توجهی به مصاف سپاهان خواهد رفت.

تیم تبریزی تاکنون دو جلسه تمرینی را در ورزشگاه ملت اصفهان که در مالکیت باشگاه ذوب آهن است برگزار و یک جلسه تمرینی را نیز در ورزشگاه آرارات اصفهان برپا کرده است.

در بین بازیکنان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز علی کریمی و فرشید طالبی بیش از سایر بازیکنان مورد توجه فوتبال دوستان اصفهانی هستند. علی کریمی هر شب در هتل کوثر اصفهان و در لحظات پس از صرف شام با علاقه مندانش که به محل هتل آمده اند عکس یادگاری می گیرند و فرشید طالبی هم به سپاهانی ها دلایل جدایی اش از سپاهان را توضیح می دهد.

بازیکنان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز برای مصاف با سپاهان هیچ بازیکن مصدوم یا محرومی ندارد و تنها مهدی کریمیان است که در این دیدار غایب خواهد بود.

تراکتورسازان امروز یک جلسه تمرینی دیگر در اصفهان برگزار خواهند کرد و آماده مصاف با تیم فوتبال سپاهان خواهند شد.

در بین بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی حضور فرشید طالبی و جواد کاظمیان که سابقه بازی در سپاهان را دارند برای هواداران این تیم جالب توجه خواهد بود.

گفته می شود هواداران سپاهان قصد دارد با نصب بنر در ورزشگاه فولادشهر همراهی خود را با مهدی کریمیان بازیکن محبوب خود و مصدوم تراکتورسازی نیز اعلام کنند.

دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و تراکتورسازی تبریز در چارچوب رقابت‌های هفته چهارم لیگ برتر از ساعت 19:45 روز یکشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نبرد مدعیان شهرستانی در اصفهان/ پرسپولیس در اندیشه صدرنشینی در کرج

هفته چهارم لیگ برتر فوتبال فردا(یکشنبه) با انجام ۶ دیدار در شهرهای مختلف به پایان می رسد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در یکی از دیدارهای حساس این هفته سپاهان و تراکتورسازی که هر دو از مدعیان فتح جام هستند و نمایندگان ایران در آسیا محسوب می شوند، در اصفهان با هم مصاف می دهند. شاگردا جلالی پس از کسب اولین بردشان در هفته گذشته در اصفهان مقابل ذوب آهن، این بار به دنبال کسب امتیاز مقابل دیگر تیم اصفهانی در همان شهر هستند تا از پس از پشت سر گذاشتن ۲ بازی دست پر به تبریز بازگردند. در آن سو نیز سپاهان که با تفاضل بهتر نسبت به پرسپولیس در صدر جدول ایستاده، باید برای حفظ صدرنشینی ۳ امتیاز خانگی را کسب کند و همچنین انتقام باخت همشهری اش را نیز بگیرد.

پرسپولیس در کرج در حالی به مصاف سایپا می رود که این برای اولین بار است که نارنجی پوشان در شهر خودشان از سرخابی های پایتخت میزبانی می کنند. شاگردان دایی پس از شکست مس در یک قدمی صدر جدول قرار گرفته اند و فقط با گل زده کمتر نسبت به سپاهان در صدر قرار دارند. آن ها قطعا در این دیدار نیز به ۳ امتیاز فکر می کنند تا در کرج صدر جدول را در اختیار بگیرند. سایپا نیز با فیرات وضعیت خوبی در جدول ندارد و باید به فکر این ۳ امتیاز خانگی باشد، هر چند که تیم دایی آماده پیروزی است.

برنامه هفته چهارم سیزدهمین دوره رقابت های لیگ برتر به شرح زیر است:

شنبه ۱۹ مردادماه

* ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه: فولاد خوزستان - داماش گیلان، ورزشگاه تختی اهواز

* ساعت ۲۱ و ۱۵ دقیقه: استقلال تهران - صبای قم، ورزشگاه آزادی تهران

یکشنبه ۲۰ مردادماه

* ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه: گسترش فولاد تبریز - فجر سپاسی، ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز

* ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه: مس کرمان - ذوب‌آهن، ورزشگاه امام علی(ع) کرمان

* ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه: نفت تهران - راه‌آهن، ورزشگاه دستگردی تهران

* ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه: ملوان بندرانزلی - استقلال خوزستان، ورزشگاه تختی انزلی

* ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه: سپاهان اصفهان - تراکتورسازی تبریز، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

* ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه: سایپای البرز – پرسپولیس، ورزشگاه انقلاب کرج

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان - با شعار تراکتور - سپاهان دو افتخار ایران به استقبال این دیدار می رویم

اولین دیدارمان در فصل جدید با طلایی دلان و هواداران و یاران سپاهانی یکشنبه 20 مردادماه همزمان با دیدار قهرمان طلایی ایران با تراکتور سازی نماینده شایسته و مقتدر خطه آذربایجان است و چقدر برای این رقابت و دیدار با هواداران مان لحظه شماری می کنیم.
از همه هواداران سپاهانی در خواست می کنیم تا در این دیدار شکوه حضور خود در اولین دیدار خانگی را به خوبی نشان دهند و انرژی و امید و روحیه ویژه ای را با حضورشان به شاگردان کرانچار تزریق کنند.
از سویی دیگر فراموش نکنیم که دوستان و عزیزمان در تیم تراکتورسازی تبریز که پس از سپاهان محبوب دل طلایی دلان و اصفهانی هاست مهمان ما در دیار نصف جهان هستند و شایسته است همچون همیشه بهترین میزبانی ممکن را برای این نماینده سرافراز و دوست داشتنی خطه آذربایجان به نمایش بگذاریم.
یکشنبه ضمن بهترین و کوینده ترین تشویق ها برای طلایی پوشان، با شعار تراکتور - سپاهان دو افتخار ایران به استقبال این دیدار که رقابت ستاره ها شایسته و بزرگ فوتبال ایران است می رویم.
دیدار تراکتور سازی - فولاد مبارکه سپاهان داربی یاران است. تماشای این دیدار را از دست ندهید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فراخوان باشگاه سپاهان قبل از دیدار با تراکتورسازی/ دربی یاران را از دست ندهید

باشگاه سپاهان قبل از دیدار با تراکتورسازی فراخوان صادر کرد.
به گزارش اوج نیوز، در این فراخوان که روی سایت باشگاه سپاهان قرار گرفته، آمده است:
«پایان انتظارمان برای دیدار با هواداران عزیز در ورزشگاه فولاد شهر و در فصل جدید است. اولین دیدارمان در فصل جدید با طلایی دلان و هواداران و یاران سپاهانی یکشنبه 20 مردادماه همزمان با دیدار قهرمان طلایی ایران با تراکتور سازی نماینده شایسته و مقتدر خطه آذربایجان است و چقدر برای این رقابت و دیدار با هواداران مان لحظه شماری می کنیم.از همه هواداران سپاهانی در خواست می کنیم تا در این دیدار شکوه حضور خود در اولین دیدار خانگی را به خوبی نشان دهند و انرژی و امید و روحیه ویژه ای را با حضورشان به شاگردان کرانچار تزریق کنند.
از سویی دیگر فراموش نکنیم که دوستان و عزیزمان در تیم تراکتورسازی تبریز که پس از سپاهان محبوب دل طلایی دلان و اصفهانی هاست مهمان ما در دیار نصف جهان هستند و شایسته است همچون همیشه بهترین میزبانی ممکن را برای این نماینده سرافراز و دوست داشتنی خطه آذربایجان به نمایش بگذاریم.
یکشنبه ضمن بهترین و کوینده ترین تشویق ها برای طلایی پوشان، با شعار (تراکتور - سپاهان دو افتخار ایران) به استقبال این دیدار که رقابت ستاره ها شایسته و بزرگ فوتبال ایران است می رویم. دیدار تراکتور سازی - فولاد مبارکه سپاهان دربی یاران است. تماشای این دیدار را از دست ندهید.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وب سایت رسمی و پایگاه اطلاع رسانی باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور سازی تبریز

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمام دوئل هائی که دیدار سپاهان-تراکتور را جذاب می کند / خلاق ها در محاصره جنگنده های مقاوم - Goal.com

304188_heroa.jpg

واقعیت آن است که در این دیدار سپاهان برابر تراکتورسازی شاهد دوئل بازیکنانی خواهیم بود که ستارگان دو تیم هستند و هر کدام در پست خود جز کم‌اشتباه‌ترین‌ها هستند.

سایت گل-در یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته‌ی چهارم لیگ سیزدهم، دو تیم سپاهان اصفهان و تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه فولادشهر به مصاف هم خواهند رفت که جهات بسیاری چشم‌ها را به خود خیره خواهد کرد و جذابیت‌ رقابت‌های این هفته را خواهد افزود. اگر از تقابل‌ها که خود یکی از جنبه‌های جذاب مصاف نماینده‌ی تبریز برابر نماینده‌ی اصفهان است، بگذریم به دوئل‌های تن به تن خواهیم رسید. تقابل مجید جلالی و کرانچار به عنوان دو برندی که در فوتبال برتر توانسته‌اند جام حذفی و لیگ برتر را هر کدام یک‌بار فتح کنند، تقابل علی کریمی و مجتبی جباری به عنوان برترین هافبک‌های خلاق حال حاضر فوتبال ایران که مشخصه‌های مشترک زیادی چه از نظر فنی و چه از نظر اخلاقی با هم دارند، دو شماره‌ی 8 یاغی که با طرد شدن از تیم‌های سرخآبی پایتخت به قطب‌های شهرستانی فوتبال ایران روی آورده‌اند، این تقابل‌ها به خودی خود جذابیت‌ها را دو چندان خواهد کرد، اما واقعیت آن است که در این بازی شاهد دوئل بازیکنانی خواهیم بود که ستارگان دو تیم هستند و هر کدام در پست خود جز کم‌اشتباه‌ترین‌ها هستند.
1) محمد نصرتی-آرش افشین : محمد نصرتی یکی از برترین مدافعان یک دهه‌ی اخیر فوتبال ایران بوده است که این روزها در ترکیب تراکتورسازی به شدت خوش می‌درخشد، آن هم با بازوبند کاپیتانی ! نصرتی مدافع تیم تراکتورسازی فردا کار سختی را برابر آرش افشین، مهاجم جوان و گل‌زن سپاهان خواهد داشت. بی‌تردید این دوئل تجربه و جوانی دو ستاره‌‌ای خواهد بود که برای قرار گرفتن در لیست مسافران برزیل مصاف سختی با یکدیگر خواهند داشت.
2) هادی عقیلی-انصاری‌فرد : در نقطه‌ی مقابل زوج نخست، این زوج قرار دارند، جفتی که یکی از ستارگان آن مورد غضب سرمربی تیم ملی واقع شده است و دیگری هم مدتی در دوران افول بوده است و در انتظار درخشش دوباره و اثبات ارزش‌های خود است. هادی عقیلی همان مسئولیتی را در برابر کریم خواهد داشت که نصرتی برابر افشین. انصاریفرد در بازی قبل گل نخست خود با پیراهن تراکتور را به ثمر رسانده است و در شرایط روحی مناسبی قرار دارد و این امر می‌تواند کار عقیلی با تجربه که کاپیتان سپاهان نیز هست را یه شدت سخت می‌کند. در این مورد نیز جدال تجربه و جوانی را فراموش نکنید.
3) امید ابراهیمی-علی کریمی : این روزها علی کریمی در تیم‌های مدعی با هافبک‌های دفاعی مقتدری روبرو است. کریمی که حالا تجربه‌ی مصاف با قاسم دهنوی در دیدار آغازین لیگ را در ذهن دارد، باید خود را آماده‌ی مصاف با یکی دیگر ازهافبک‌های دفاعی جوان و پرانگیزه به نام امید ابراهیمی کند که یکی از بازیکنان شوت‌زن نیز محسوب می‌شود و از ارکان موفقیت سپاهان در چند فصل اخیر نیز محسوب می‌شود. حالا باید جادوگر چگونه خلاقیت خود را در مسیر کیش و مات کردن جنگندگی ابراهیمی خرج خواهد کرد، البته اگر تصمیم به مقابل مثل با هافبک سپاهان نکند که بدون شک تراکتور و خود را از درخشش دور خواهد کرد.
4) مهدی کیانی-مجتبی جباری : جباری نیز برای راه انداختن تیمی که چشم امید خود در طراحی حملات را به او بسته است، برای ظهور نبوغ و خلاقیت خود باید از سدی به نام مهدی کیانی بگذرد، ستاره‌ای باتجربه که از ارکان تراکتورسازی در تمامی چند فصل اخیر بوده است، که تمام مربیان حتی قلعه‌نوئی نیز به ارزش‌های فنی او اذعان داشته‌اند. کیانی نیز به خوبی می‌داند نیمی از موفقیت سپاهان در گره حرکات جباری است و اگر یاغی شماره‌ی هشت اسبق آبی‌های پایتخت از حرکت انداخته شود، تراکتور 50 % کار برای پشت سر گذاشتن حریف پرافتخار خود را انجام داده است.
5) محمد ابراهیمی-شجاع خلیل‌زاده : مصاف اف.14 تبریزی‌ها با مدافع پر سر و صدای سپاهان هم جالب توجه خواهد بود. ابراهیمی برای اثبات توانائی‌های خود برای تضمین جناح چپ تراکتورسازی باید دوئل سختی را با خلیل‌زاده انجام دهد و بتواند تراکتور را راه بیندازد و در مقاطعی نیز کریم انصاریفرد مهاجم این تیم را تغذیه کند. در مقابل خلیل‌زاده بخوبی می‌داند اگر ابراهیمی بتواند حرکت‌های خود را تکمیل کند، انصاریفرد مهاجمی نخواهد بود که موقعیت‌ها را هدر دهد. بنابراین یک اشتباه خلیل‌زاده می‌تواند اتصال اف.14 و کریم را برقرار کند و رحمان احمدی را در عمل انجام شده‌ی پذیرفتن گل قرار دهد.
6) احسان حاج‌صفی-جواد کاظمیان : نفوذهای این دو ستاره که تقریبا یک دهه با هم اختلاف نسل دارند، در نوع خود بی‌نظیر است و هر کدام می‌توانند موتورهای محرک تیم‌شان در جناحین باشند، بنابراین دوئل این دو ستاره نیز یکی از جذاب‌ترین جلوه‌های این دیدار خواهد بود. هرچند تکنیک کاظمیان به مراتب بر حاج‌صفی چربش دارد و در مقابل جنگندگی ستاره‌ی جوان سپاهان کفه‌ی ترازو را در جناح راست به سود سپاهان پائین خواهد برد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آییــــــــــنۀ تراکـتور :: کلّ جهان در برابر نصف جهان! هفت دوئل تماشایی در تقابل آسیاییها

امروز یکشنبه(20/5/92) یکی از مهم ترین بازی های این هفته از ساعت ۱۹:۴۵ در ورزشگاه فولادشهر،، بین تیم های دوم و سوم فصل گذشته، برگزار می شود. نمایندگان ایران در فصل جدید لیگ قهرمانان، در حالی فردا در اصفهان با هم دیدار می کنند که سال گذشته رقابت نزدیکی با یکدیگر داشتند و در نهایت این تراکتوری ها بودند که در روز پایانی از رقیب اصفهانی خود سبقت گرقته و عنوان نایب قهرمانی را از مدافع عنوان قهرمانی گرفتند! حالا این دو تیم که از مدعیان فصل جدید هم به حساب می آید در شرایطی رو در روی هم قرار می گیرند که وضعیت متفاوتی در جدول دارند. سپاهان در پایان هفته سوم، با کسب دو پیروزی و یک تساوی، صدر جدول را با ۷ امتیاز در اختیار گرفت و این در حالی است که تراکتوری ها با چهار امتیاز جایگاه هشتم را به خود اختصاص دادند.
تیم های سپاهان و تراکتورسازی تا به حال ۱۰ بار در تاریخ لیگ برتر با یکدیگر رو به رو شده اند که در مجموع برتری با زردپوشان اصفهانی بوده است. سپاهانی ها در مصاف های گذشته ۵ بار برنده از زمین خارج شده اند و این در حالی است که تراکتوری ها ۳ بار موفق به شکست این تیم شده اند، در این میان ۲ مصاف تیم های اول اصفهان و تبریز هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. در دیدار های گذشته این دو تیم در مجموع ۲۵ گل به ثمر رسیده که سهم سپاهان ۱۴ گل و سهم تراکتورسازی ۱۱ گل بوده است. بهترین نتیجه ای که سپاهان مقابل تراکتورسازی گرفته، برد ۳ بر یک مقابل تراکتورسازی بوده و جالب اینکه بدانید این نتیجه ۳ بار برای اصفهانی ها تکرار شده است، و بهترین برد تراکتورسازی مقابل سپاهان هم برد ۴ بر یک بوده که در بازی رفت سال گذشته در اصفهان رقم خورد.
غایبان تراکتور
دراین دیدار تراکتور 5 نفر از یاران خود را به جهت مصدومیت در اختیار ندارد: دقیقی، کریمیان، دلیر، ربیع خواه، فخرالدینی
تراکتور آخرین تمرین خودرا از ساعت 18 و 30 دقیقه در زمین آرارات، پشت درهای بسته اصفهان برگزار کرد.
دوئل های خطرناک ودیدنی این بازی:
محمد نصرتی-آرش افشین.....هادی عقیلی-انصاری‌فرد.....امید ابراهیمی-علی کریمی...... مهدی کیانی-مجتبی جباری.....محمد ابراهیمی-شجاع خلیل‌زاده..... احسان حاج‌صفی-جواد کاظمیان..... وبالاخره تقابل مجید جلالی و کرانچار به عنوان دو برندی که در فوتبال برتر توانسته‌اند جام حذفی و لیگ برتر را هر کدام یک‌بار فتح کنند.
چهرۀ ویژۀ این بازی
talebbbb
چهره ویژه بازی فردای سپاهان و تراکتورسازی کسی نیست جز فرشید طالبی. این مدافع که سال گذشته برای سپاهانی ها فوتبال بازی می کرد، حالا به اصفهان برگشته تا رو در روی تیم سابقش قرار بگیرد و خیلی چیزها را ثابت کند. جواد کاظمیان و مهدی کریمیان دیگر تراکتوری هایی هستند که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را داشته اند، در طرف مقابل احسان حاج صفی هم تنها سپاهانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تراکتورسازی را داشته و حالا باید رو در روی تیم سابقش قرار بگیرد.
نشست خبری مربیان دوتیم

کرانچار: به طور قطع علی کریمی بازیکن صاحب کلاسی است و شائبه‌ای وجود ندارد که این بازیکن، یک بازیکن صاحب سبک و با کلاس در فوتبال ایران است. منتهی تیم تراکتورسازی متکی به یک یا چند بازیکن خاص نیست. آنها به معنای کامل یک تیم هستند. قطعا تمهیدات لازم برای مقابله با شیوه تیمی آنها در بازی فردا اندیشیده‌ شده است و قطعا در بازی فردا اجازه نخواهیم داد آنها به نتیجه‌ دلخواه خود دست یابند.

فرهاد پورغلامی: بازی سختی مقابل سپاهان داریم زیرا آنها در نقل و انتقالات خیلی خوب بودند، اما مابازیکنان خوب و قدرتمندی داریم و آمده‌ایم که با کسب امتیاز از اصفهان بیرون برویم و با کسب امتیاز هواداران خود را شاد کنیم، جلالی بخاطر ناراحتی تار صوتی، پورغلامی را بجای خودش به نشست خبری فرستاد.
اظهار نظر بازیکنان دوتیم در مورد این دیدار

کیانی: هر دو تیم تراکتور و سپاهان در فصل نقل انتقالات خوب عمل کردند اما فردا مشخص می شود که کدام تیم آماده تر است.
اسدی: امسال هم سپاهان به همراه استقلال رقیب اصلی ما برای قهرمانی است و با تدابیری که اندیشیده شده است می خواهیم با دست پر به تبریز برگردیم.
مجمدغلامی: این اولین بازی است که ما مقابل هواداران خودی انجام می‌دهیم و بسیار امیدوار به برد هستیم. تراکتور هفته‌ی گذشته یک برد خوب را کسب کرد و تیم خوبی دارند، اما ما فقط به دنبال کسب ۳ امتیاز هستیم تا دل هواداران را شاد کنیم.
افشین: بازی سختی است چون تراکتور جزو تیم های پرقدرت لیگ است که امسال برای قهرمانی تلاش می کند.آنها بازیکنان و مربی خوبی دارند و الان هم با شکست دادن ذوب آهن روحیه گرفته اند،تراکتور یک تیم قوی است ولی ما هم سپاهان هستیم و باید در این بازی خانگی سه امتیاز را بگیریم.»
حاج صفی: بازی با تراکتور همیشه در ۲ سال اخیر سخت بوده است، تراکتور امسال تیم خوبی بسته و بازیکنان بزرگی گرفته است. آنها بازی قبل را هم مقابل ذوب آهن در اصفهان برده اند اما نمی گذاریم با ۶ امتیاز از اصفهان بروند.
یه امید پیروزی تراکتور در این دیدار، ان شاالله

بالا