• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار جاسم: مثل مجیدی نداریم، نمی‌دانم چرا خداحافظی کرد/ سال بعد به تراکتورسازی برمی‌گردم

نیم فصل به استقلال نمی‌آیم
کرار جاسم: مثل مجیدی نداریم، نمی‌دانم چرا خداحافظی کرد/ سال بعد به تراکتورسازی برمی‌گردم
کرار جاسم و فرهاد مجیدی
خبرگزاری تسنیم: بازیکن سابق استقلال با اشاره به خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال گفت: او بهترین بازیکن ایران بود و نمی‌دانم چرا از فوتبال خداحافظی کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، کرار جاسم که ابتدای فصل برای آمدن به استقلال با علی فتح‌الله‌زاده صحبت کرده و به توافق رسیده بود، به دلیل اتمام زمان قانونی نقل‌وانتقالات نتوانست به جمع آبی‌پوشان بپیوندد. قرار بود این بازیکن نیم فصل به استقلال بیاید اما ظاهراً به دلیل مسائل مالی دوطرف به توافق نرسیده‌اند تا حضور این بازیکن در جمع آبی‌پوشان فعلاً منتفی شود.

کرار جاسم در‌گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این خصوص و خداحافظی فرهاد مجیدی صحبت کرده است که مشروح آن در زیر می‌آید:

تسنیم: مجیدی از فوتبال خداحافظی کرد، این خبر را شنیده‌ای؟

فرهاد مجیدی؟! یعنی فوتبالش تمام شد؟

تسنیم: هفته پیش در بازی با مس برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد.

به نظر من مجیدی بهترین بازیکن ایران است. او هم از نظر فنی و هم اخلاقی بازیکن بزرگی است. واقعاً نمی‌دانم در استقلال چه اتفاقی افتاده که باعث شده است او برود. مثل مجیدی نداریم، نمی‌دانم چرا از فوتبال خداحافظی کرد.

تسنیم: وقتی در استقلال بودی رابطه خوبی با او داشتی؟

در استقلال که بودم هیچ چیز برای مجیدی مهم‌تر از استقلال نبود. باید بگویم که مثل فرهاد مجیدی بازیکنی نیست. بازیکنی که خیلی خوب بود و مشکلی با هیچکس نداشت.

تسنیم: اما تو با کاپیتان دوم تیم یعنی جباری رابطه خوبی نداشتی. چه فرقی میان این 2 است؟

مجتبی بازیکن بسیار خوبی است. من هیچ مشکلی با او ندارم. آن موقع سر یک ضربه کاشته میان ما اختلاف پیش آمد اما من احترام زیادی برای او قائل هستم. در آن بازی من می‌خواستم ضربه کاشته بزنم که جباری گفت تو نزن، این مسئله همان موقع تمام شد و رفت. اخلاق جباری خیلی خوب است اما فقط در بازی کمی عصبانی می‌شود. هم مجیدی و هم جباری بازیکنان بزرگ و خوبی هستند.

تسنیم: صحبت‌هایت با استقلالی‌ها به کجا رسید؟ قرار بود نیم فصل به این تیم بیایی؟

با من صحبت کردند و گفتند که به استقلال بیا اما نمی‌خواستند پول من را کامل بدهند و موقع قرارداد بستن هم خبری از پول نبود. من هم گفتم اگر اینطور است، نمی‌آیم.

تسنیم: فقط به خاطر مسائل مالی به توافق نرسیدی؟

خب استقلالی‌ها با من و مدیر برنامه‌هایم صحبت کرده بودند، من هم خواستم وضعیت قراردادم و پولی که می‌خواهم بگیرم مشخص شود و گفتم پولم را کامل می‌خواهم اما استقلالی‌ها گفتند که فعلاً پول ندارند. من هم دیدم وضعیت مالی استقلال خوب نیست و نمی‌توانند پول من را بدهند از آمدن به این تیم منصرف شدم.

تسنیم: پس این فصل حضورت در استقلال منتفی شد.

بله، به هیچ وجه به استقلال نمی‌آیم.

تسنیم: فرهاد مجیدی قرار است مربی شود. اگر در استقلال مربی شود، آن موقع حاضری به این تیم بیایی؟

من مجیدی را خیلی دوست دارم و او هم من را دوست دارد. اگر او بخواهد به استقلال می‌آیم، چون رابطه خوبی میان ما وجود دارد و با هم دوست هستیم. فعلاً اما برنامه‌ای برای استقلالی شدن ندارم و در لیگ عراق بازی می‌کنم.

تسنیم: برای فصل بعد برنامه‌ای برای آمدن به لیگ ایران داری؟

می‌خواهم به تراکتورسازی بیایم و فصل بعد در این تیم بازی کنم. خاطرات خوبی از تراکتورسازی دارم و صحبت‌هایی هم با این باشگاه انجام داده‌ام.

تسنیم: یعنی حضورت در تراکتورسازی قطعی است؟

من استقلال را دوست دارم و به هواداران این تیم علاقمندم، اما تراکتورسازی، هواداران این تیم و شهر تبریز برای من یک چیز دیگر است. آنها من را دوست دارند و خاطرات خوبی از تراکتورسازی دارم. اگر مشکلی نباشد فصل بعد به این تیم می‌روم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور خواهان جذب آندو؟ | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار
به گزارش تبریز بیدار ، با توجه به عدم حضور آندو تیموریان در تمرینات استقلال، تیم های صدر جدولی به دنبال آندرانیک استقلال هستند .با توجه به احتمال اندک پیشنهاد پرسپولیس ،شایعه ی پیشنهاد تراکتور و فولاد ، قوت بیشتری گرفته است. مصاحبه ی روزهای سرژیک تیموریان، وجود پیشنهاد های داخلی را تایید می کند.باید دید که آیا این اختلافات با ریش در میان گذاشتن فتح الله زاده حل می شود یا تیموریان ،
دوباره تصمیم به ترک استقلال می گیرد. اتفاقی که پیش از این در مورد نکونام صورت گرفته بود. پیش از این باشگاه هایی از قطر و کره خواهان به خدمت گرفتن آندرانیک هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار‌:استقلال نه، برمی‌گردم تراکتور،جایی که دوستم دارند

قانون آنلاین- کرار جاسم بازیکن عراقی دو فصل پیش استقلال که قرار بود در نیم فصل بار دیگر به استقلال بیاید مشکلات مالی استقلال و این که در این تیم خبری از پول نیست را دلیل عدم پیوستنش به این تیم عنوان کرد اما از بازگشتش به ایران و البته تبریز خبر داد.کرار که در الطلبه عرق بازی می‌کند در صورتی که تراکتور خواهان او باشد فصل بعد به تراکتور باز خواهد گشت. او در این مورد به تسنیم گفته: «می‌خواهم به تراکتورسازی بیایم و فصل بعد در این تیم بازی کنم. خاطرات خوبی از تراکتورسازی دارم و صحبت‌هایی هم با این باشگاه انجام داده‌ام. من استقلال را دوست دارم و به هواداران این تیم علاقمندم، اما تراکتورسازی، هواداران این تیم و شهر تبریز برای من یک چیز دیگر است. آنها من را دوست دارند و خاطرات خوبی از تراکتورسازی دارم. اگر مشکلی نباشد فصل بعد به این تیم می‌روم»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قلعه‌نویی برای دشمن تراکتوری‌ها پیغام فرستاد؛ فلاویو لوپز نیم‌فصل در استقلال
سرمربی آبی ها به امیری معاون اجرایی استقلال سپرده تا پیگیر وضعیت این بازیکن باشد و مذاکرات ابتدایی را با این بازیکن انجام دهد
قلعه‌نویی برای دشمن تراکتوری‌ها پیغام فرستاد؛ فلاویو لوپز نیم‌فصل در استقلال
قانون آنلاین- امیر قلعه نویی برای پر کردن جای خالی جباری یک نیم فصل را از دست داد تا همچنان عدم حضور هافبکی بازیساز و خلاق در این تیم حس شود اما گویا قلعه نویی برای این پست به دنبال بازیکن سابق خود در تراکتور است. فلاویو لوپز بازیکن موثر تراکتور در فصل پیش که اخیرا از این باشگاه به خاطر مسائل مالی شکایت کرده و علیه این تیم هم مصاحیه های تندی انجام داده بود بازیکن مورد نظر قلعه نویی برای نیم فصل است. سرمربی آبی ها به امیری معاون اجرایی استقلال سپرده تا پیگیر وضعیت این بازیکن باشد و مذاکرات ابتدایی را با این بازیکن انجام دهد تا در صورت موافقت این بازیکن پرتغالی که به گفته خودش دل خوشی از ایران ندارد را بار دیگر به ایران و البته این بار تهران بیاورد. لوپز که بعد از جدایی از تراکتور در تیمی حضور نداشته باید دید در صورت پیوستن به استقلال چه میزان آماده است و آیا مشکلات خط هافبک استقلال با بازیکنی که شاید هفته ها زمان ببرد که به شرایط آرمانی خود برسد حل خواهد شد یا نه. قلعه‌نویی بعد از جدا شدن از تراکتور هم چند بازیکن این تیم را با خود به تهران آورد. اکبرپور، صادقی و توزی بازیکنانی بودند که همراه قلعه‌نویی از تراکتور جدا شدند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فغانی و سیدعلی داوران سرخ آبی های تبریز| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir
به گزارش آناج، اسامی داوران قضاوت کننده در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال اعلام شد. اسامی داوران به شرح زیر است:

هفته پانزدهم

یکشنبه 12/8/92

مس‌کرمان - داماش ساعت 15 ورزشگاه امام علی کرمان

داواران: امیر حسین فتاحی - حسن ظهیری-بابک عباسقلی زاده-قاسم واحدی-ناظر:عبود سنگاشکن

ملوان- فجرشهید سپاسی ساعت 15 و 30 دقیقه ورزشگاه تختی انزلی

داواران:غلامرضا جباری-آرمان اسعدی-یعقوب سخندان-منصور نوری-ناظر: مسعود مرادی

ذوب‌آهن- راه‌آهن ساعت 15 و 30 دقیقه ورزشگاه فولادشهر اصفهان

داوران: جواد شرفی-علیرضا ایلدروم-حسین رحیمی پور-علی صفائی-ناظر:حیدر شکور

نفت‌تهران- سپاهان ساعت 15 و 30 دقیقه ورزشگاه دستگردی تهران

داوران: یداله جهانبازی-مهدی الوندی-آرمان اسعدی-محمد ملکی-ناظر: محمد پیروز رام

فولادخوزستان- گسترش فولاد ساعت 15 و 45 دقیقه ورزشگاه تختی اهواز

داوران: سید مهدی سید علی-مهدی عالیقدر-قهرمان نجفی-روح الله شریفی-ناظر: سعید بطحائی

چهارشنبه 15/8/92

پرسپولیس- استقلال خوزستان ساعت 15 و 15 دقیقه ورزشگاه آزادی

داوران: محمدرضا اکبریان- محمدرضاابوالفضلی-بهرام کیانی-حمید حاج ملک-ناظر: ایرج نظری

جمعه 17/8/92

سایپا- صبای قم ساعت15 و 30 دقیقه ورزشگاه انقلاب کرج

رسول رهبرفام-سعید آل وردی-فرزاد بهرامی-امید سعید فر-ناظر: حاتم بک پور

تراکتورسازی تبریز - استقلال ساعت15 و 15 دقیقه ورزشگاه یادگار امام تبریز

علیرضا فغانی - حسن کامرانی فر-بابک داوری-فرشید افشار

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتوری ها ، تراکتور را شکست دادند / دهه هفتادی ها همه را متحیرکردند - Goal.com

درخشش غلامحسین دین محمدی با 46 سال سن در کنار هم بازیان دهه هفتادی تعجب حاضرین وتیم رقیب را موجب شده بود .

سایت گل – سالن شقایق واقع در غرب شهر تبریز پنجشنبه شب شاهد حضور بازیکنانی از دهه 70 وفعلی تراکتور سازی بود که برای انجام یک بازی سالنی دور هم جمع شده بودند ، هزار پانصد نفر از این بازی استقبال کرده بودند که در بین انها تعدادی از خانواده ها هم حضور داشتند که با اشتیاق خاصی این مسابقه را پیگیری کردند ، در تیم تراکتوری های دهه هفتاد بازیکنانی همچون اکبر ذوالمجیدیان ، غلامحسین دین محمدی، اسماعیل هلالی ، ناصر فرشباف ، کاظم نورمحمدی و داود فعال بعنوان دروازه بان حضور داشتند ودر تیم تراکتور سازی میهمان هم محمد نصرتی ، کریم انصاری فرد ، سعید دقیقی و داود نوشی صوفیانی وبابک نهرین و ... بازی می کردند.

بازی پر گل دو تیم که از جذابیت خاصی هم برخوردار بود با برتری 9 بر7 تیم تراکتوری های دهه هفتاد به پایان رسید تا امادگی وکیفیت کار پیشکسوتان تراکتوری همه را متحیر کند .

کریم انصاری فرد در این بازی هم اماده گی خود را به رخ کشید وتوانست 5 گل را به نام خود ثبت کند ، درخشش غلامحسین دین محمدی با 46 سال سن در کنار هم بازیان دهه هفتادی تعجب حاضرین وتیم رقیب را موجب شده بود . پایان بازی با هجوم جمعیت برای عکس یادگاری با ستاره های تراکتور همراه شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ فرصت ايده‌آل براي آشتي پرشورها
شانزدهم تا نوزدهم از دور برگشت رقابت‌هاي ليگ برتر از سوي کميته مسابقات فدراسيون فوتبال اعلام شد ، بر اساس اين برنامه از روز پنجشنبه 7 آذرماه 1392 با ديدار دو تيم تراکتور سازي وپرسپوليس تهران ديدار‌هاي دور برگشت شروع مي شود .
5 بازي خانگي پياپي براي تراکتور!
برنامه هفته‌ شانزدهم تا نوزدهم از دور برگشت رقابت‌هاي ليگ برتر از سوي کميته مسابقات فدراسيون فوتبال اعلام شد ، بر اساس اين برنامه از روز پنجشنبه 7 آذرماه 1392 با ديدار دو تيم تراکتور سازي وپرسپوليس تهران ديدار‌هاي دور برگشت شروع مي شود .

با نگاهي به برنامه اعلامي، تراکتور سازي با احتساب بازي با استقلال تهران در آخرين هفته دور رفت در تاريخ 17 آبانماه و همچنين ديدار با گسترش فولاد در تبريز 5 هفته متوالي در ورزشگاه يادگار امام تبريز به ميدان خواهند رفت ، سه ديدار با سه تيم مدعي در بالاي جدول استقلال ، پرسپوليس وسپاهان در پنج هفته متوالي مي تواند تبريزي‌ها را با يک فرصت مناسب روبرو کند ، اينکه ميزبان از 15 امتياز ، چند امتياز را به حساب خود واريز خواهد کرد ؟ بايد منتظر 50 روز ديگر در پايان هفته نوزدهم عملکرد 5 بازي زير را مورد ارزيابي قرار داد. برنامه ديدارهاي خانگي سرخپوشان به اين شرح است:
جمعه 17 آبانماه 1392- هفته پانزدهم : تراکتور سازي – استقلال تهران
پنجشنبه 7 آذرماه – هفته شانزدهم : تراکتور سازي – پرسپوليس
جمعه 16 آذرماه – هفته هفدهم : گسترش فولاد – تراکتور سازي
جمعه 22 آذرماه – هفته هيجدهم : تراکتور سازي – ذوب آهن اصفهان
جمعه 29 اذرماه – هفته نوزدهم : تراکتور سازي - سپاهان اصفهان
نکته ويژه البته اين است که شايد جلالي ترجيح مي‌داد با توجه به نتايج نه چندان خوب خانگي اين قرعه هرگز اين‌گونه رقم نمي‌خورد هر چند برگزاري اين بازي‌ها در روز تعطيل مي‌تواند ورزشگاه يادگار را پر کند و نقطه پاياني باشد بر قهر پرشورها با ورزشگاه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ تراکتور استقلال را مي‌برد

ميثم نقي زاده بازيکن گسترش اميدوار است بعد از 3 باخت پياپي اين تيم بتواند در بازي آخر نيم فصل جلوي فولاد خوزستان نتيجه قابل قبولي بگيرد.
واشقاني
ميثم نقي زاده بازيکن گسترش اميدوار است بعد از 3 باخت پياپي اين تيم بتواند در بازي آخر نيم فصل جلوي فولاد خوزستان نتيجه قابل قبولي بگيرد. اين بازيکن از ابتداي فصل يکي از مهره‌هاي اصلي اين تيم محسوب مي‌شد اما در چند بازي تعويض شد. او در چند بازي گذشته تلاشش را بيشتر کرد تا خطيبي بيشتر به او اعتماد کند. از آنجايي که خطيبي قاطعيت خود در اخراج بازيکنان را نشان داده بازيکنان گسترش مي‌خواهند هر چه در توان دارند را بگذارند تا مبادا مورد غضب سرمربي قرار بگيرند.در خصوص آخرين شرايط گسترش گفت و گوي کوتاهي با نقي زاده داشتيم که مي‌خوانيد:
90: اوضاع تيم چطور است؟
بعد از باخت‌هايي که داشتيم کادر فني با بازيکنان صحبت کردند و حالا شرايط تيم از لحاظ روحي بهتر شده . البته قبل از اين بچه‌ها ناراحت بودند که به خاطر صحبت‌هاي کادر فني او ضاع بهتر شده..
90:اما به نظر مي‌رسد با مصاحبه‌هاي خطيبي و نارضايتي اش از بازيکنان اوضاع تيم خوب نيست؟
من نمي توانم در مورد سرمربي و کادر فني صحبت کنم چون بازيکن هستم وفقط بايد تمرين کنم.
90:يعني اوضاع تيم آشفته نيست؟
نه به نظر من هيچ مشکلي وجود ندارد و ما مي‌توانيم در بازي‌هاي بعدي جبران کنيم.
90:چرا گسترش در اين 3 بازي نتيجه نگرفت؟
ما در اين چند بازي خوب شروع کرديم اما نتوانستيم نتيجه را حفظ کنيم. البته قبول دارم جلوي سايپا خوب کار نکرديم. اما در بازي با ملوان و نفت خوب بازي کرديم و حق‌مان باخت نبود. موقعيت‌هاي خوبي داشتيم ولي استفاده نکرديم.
90:چرا گسترش در بعضي بازي‌ها مثل پرسپوليس خوب بازي مي‌کند اما در بازي‌هاي ديگر نه؟
قبول دارم هميشه بايد يک روند را داشته باشيم.در بعضي از بازي‌ها وقتي شرايط بازي به نفع ما نيست نمي توانيم به شرايط خوب مان برگرديم و تمرکزمان را از دست مي‌دهيم.اما واقعيت اين است که در بازي‌هاي خارج از خانه هم براي برد مي‌رويم.در نيم فصل دوم تيم به ثبات خوبي مي‌رسد و جبران مي‌کنيم.
90:بازي با فولاد را چطور مي‌بيني؟
ما مي‌خواهيم نيم فصل را با برد تمام کنيم.
90:اما فولاد صدرنشين است و برد راحت نيست؟
فولاد تيم قوي است ولي گسترش هميشه جلوي تيم‌هاي بزرگ خوب کار مي‌کند و مي‌خواهيم اين بازي به نفع ما تمام شود. بايد خيلي چيزها را ثابت کنيم.
90:از خودت تا اينجاي ليگ راضي هستي؟
من تمام تلاشم را کردم. هر وقت افت کردم با تمرينات زياد به شرايط خوبم برگشتم و مي‌خواهم مفيد باشم. اميدوارم کادرفني هم از من راضي باشد.
90:نتيجه بازي تراکتورسازي و استقلال را چطور پيش بيني مي‌کني؟
من دوست دارم تيم شهرم يعني تراکتورسازي ببرد و صدر نشين شود.
90:دوست نداشتي در حال حاضر در پرسپوليس صدر نشين حضور داشته باشي؟
من پرسپوليس را دوست دارم و براي اين تيم آرزوي موفقيت مي‌کنم اما در حال حاضر تمام فکر و ذکرم گسترش است. اتفاقا خيلي‌ها اين سوال را از من پرسيدند ولي من فقط براي موفقيت تيم خودم تلاش مي‌کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولتيماتوم جلالي به بازيکنان

تراکتوري‌ها به ممنوع المصاحبه شدن عادت کردند و اين حکم براي دومين‌بار در اين فصل ديروز براي بازيکنان صادر شد!

مصاحبه کنيد 15 درصد جريمه مي‌شويد!
تراکتوري‌ها به ممنوع المصاحبه شدن عادت کردند و اين حکم براي دومين‌بار در اين فصل ديروز براي بازيکنان صادر شد! پيش از بازي با فولاد خوزستان زيني‌زاده براي دوري از حاشيه‌ها و به آرامش رسيدن تيم بازيکنان را ممنوع‌المصاحبه کرد و دقيقا همان زمان حاشيه هاي زيادي آرامش تيم را گرفت.ظاهرا مسئولان باشگاه از صحبت نکردن بازيکنانشان در رسانه‌ها هراس دارند و مي‌خواهند آنها سکوت کنند تا نيم‌فصل به خير و خوشي تمام شود. بعد از بازي با فولاد سرخپوشان طبق روال عادي مصاحبه کردند تا اينکه ديروز مجيد جلالي وسط زمين به بازيکنان هشدار داد.
آقا‌معلم رو به بازيکنان گفت: «تا بازي با استقلال حق مصاحبه نداريد چون مي‌خواهيم با آرامش کار کنيم. نبايد در هيچ روزنامه يا خبرگزاري مصاحبه کنيد.»
او حتي تهديد به جريمه کرد و گفت:«به آقاي آذرنيا سپردم تمام روزنامه‌ها را هر روز ببيند و به من گزارش دهد. اميدوارم به حرف کادر فني گوش دهيد وگرنه جريمه مي‌شويد.» بازيکنان وقتي درصد جريمه را متوجه شدند با تعجب همديگر را نگاه مي‌کردند. جلالي اولتيماتوم داد براي هر مصاحبه 15 درصد از مبلغ قرارداد بازيکنان را کسر مي‌کند!
بازيکنان هم در رختکن در اين خصوص صحبت مي‌کردند و گفتند؛ بالاخره بايد اين روش‌ها پول نيم‌فصل را دربياورند. بازيکنان گفتند، بچه‌ها مواظب باشيد 2 تا مصاحبه نکنيد چون نيم‌فصل بايد يک پولي هم به باشگاه بدهيد! البته سرخپوشان زير لب از پاداش ندادن هم گلايه کردند و غرولند هاي‌شان به گوش کادر فني هم رسيد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ الو‌‌... الو... من تراكتوري‌ام!

يکي از معيارهايي که به يک تيم اعتبار مي دهد و بزرگي تيمي را مشخص مي کند هوادارانش است.
گزارش تلفني از پرشورها

نيلوفر واشقاني
يکي از معيارهايي که به يک تيم اعتبار مي دهد و بزرگي تيمي را مشخص مي کند هوادارانش است. در دهه اخير تراکتورسازي به خاطر هواداران پرشورش به يک قطب تبديل شده وحتي در بازي هايي که تراکتورسازي در تهران ميهمان است مسئولان اين باشگاه درخواست اختصاص دادن 50 در صد از ظرفيت ورزشگاه حريف را مي کنند و معتقد هستند حتي در بازي هاي خارج از خانه هم 50 هزار نفر براي تشويق تيم شان مي آيند. وقتي در بازي هاي خارج از خانه چنين هواداراني پشتيبان اين تيم هستند به وضوح مشخص است در تبريز هم تيم شان را تنها نمي گذارند.تراکتورسازي يکي از دغدغه هاي شيرين مردم تبريز شده كه با تاروپود زندگي آنها عجين شده است. به قول معروف به خاطر علاقه شديد تبريزي ها اين تيم سر سفره هايشان آمده و اکثر خانواده هاي آذربايجاني بازي هاي اين تيم را پيگيري مي کنند و به اميد قهرماني در اين فصل هستند.علاقه تبريزي ها به تيم شان جذابيت خاصي دارد و آنها را مي توان به «روح» تيم تعبير کرد.به همين خاطر به صورت اتفاقي با شماره‌هاي تبريزي تماس گرفتيم تا ببينيم تراکتور در اين فصل چقدر انتظارات مردم را برآورده کرده و اين تيم چقدر در زندگي مردم اين شهر سهم دارد. اين گزارش را از زبان چند تبريزي بخوانيد:
نااميدي از قهرماني
جعفر کامران ابتدا مي‌گويد به خاطر کار زياد فرصت نمي کند زياد نتايج و بازي هاي اين تيم در فصل جاري را پيگيري کند اما وقتي با او هم صحبت مي‌‌شديم چنان از تراکتور حرف زد که مشخص بود تمام اطلاعات را دارد و فقط براي يکي ،دو بازي به ورزشگاه نرفته و به همين دليل از خودش ناراحت بود! کامران مي‌گويد: چرا نبايد از تراکتورسازي راضي باشم ؟تيم ما امسال خيلي خوب کار کرده و اگر يک امتياز را از تراکتور کسر نمي کردند الان دوم جدول بوديم.حالا که تيم شهرمان 4 تا در خوزستان مي‌‌زند خيلي خوشحال هستيم چون انتقام هواداران تبريزي را گرفتند.حالا مي خواهيم در تبريز استقلال را شکست بدهيم . براي حمايت از تيم مان جلوي استقلال هر کاري هم داشته باشم و سنگ هم از آسمان ببارد به ورزشگاه مي روم و تيمم را تنها نمي‌گذارم.او با وجود علاقه شديدي که به تراکتور دارد به قهرماني اميد ندارد!اين طرفدار تراکتور مي‌گويد: فکر نکنم تراکتورسازي در اين فصل قهرمان شود چون اول فصل خوب کار نکرد و امتياز از دست داد و در نيم فصل دوم کارش سخت است.ما به همان نايب قهرماني راضي هستيم و نمي خواهيم زياد فشار بياوريم تا تيم استرس بگيرد.کامران ماندن جلالي را به صلاح تيم مي داند و مي‌گويد: جلالي در اين تيم موفق مي شود و بايد تا آخر فصل بماند. اگر اجازه بدهند کارش را انجام دهد حالا که از تيم شناخت پيدا کرده راحت تر مي تواند کار کند.من تيم الان را دوست دارم البته قبول دارم اول فصل خوب کار نکرد.
به فوتبال علاقه ندارم فقط تراکتور!
محمد فردوسي نقاش ماشين است و در حالي‌که به شدت مشغول کار است جواب ما را مي‌‌دهد و بعد از اينکه مي‌‌شنود قراراست در خصوص تراکتورسازي با او حرف بزنيم استقبال کرد و براي چند دقيقه اي کارش را رها مي‌‌كند.او گفت: زياد وقت نکردم بازي ها را ببينم اما نتايج را دنبال مي کنم و خوشحالم تيم شهرمان جزو 3 تيم بالاي جدول است.من در روز خيلي کار مي کنم و شايد بعضي وقت ها نتوانم بازي ها را ببينم. شايد اگر بگويم به فوتبال علاقه اي ندارم تعجب کنيد. اما من فقط تراکتورسازي را دوست دارم و هيچ علاقه اي به تيم ديگري ندارم.بايد در اين فصل بيشتر به تراکتور توجه کنيم چون ما 2 بار نايب قهرمان شديم و حالا نوبت قهرماني است."او در جواب اين سوال که قهرماني انتظار زيادي نيست، مي‌‌گويد: نه انتظار زيادي نيست چون در اين فصل تيم خيلي ستاره گرفته و ما با انصاري فرد خيلي خوب مي توانيم گل بزنيم. وقتي علي کريمي را داريم قهرماني را مي خواهيم.
فردوسي در خصوص ماندن جلالي در تراکتورسازي هم مي‌گويد: تيم توني را بيشتر دوست داشتم چون تيم زياد حمله مي کرد اما تيم جلالي محتاط بازي مي کند.به هر حال چاره اي نيست و جلالي بايد در تراکتور بماند چون نيم فصل اول با تيم بوده و حالا مي داند چه کار کند.
قهرمان مي‌‌شويم بدون بازيكن!
مهدي جباري از ساکنان تبريز صفت عالي را به تيم امسال مي‌‌دهد و در حالي‌که در دفتر کارش نشسته است پاسخگوي ما مي‌‌شود..جباري مي‌گويد: تراکتورسازي امسال عالي کار کرده و بهتر از پارسال است. شايد پارسال توني به خاطر هيجاني که مي داد تيم بيشتر در چشم بود اما جلالي آرام و بي ادعا تيم را بالاي جدول برد. من راضي هستم و وقتي جدول را نگاه مي‌کنم از بالانشيني تيمم لذت مي برم.اين تازه اول روزهاي خوب تراکتورسازي است و ما مي توانيم در نيم فصل دوم بهتر نتيجه بگيريم. خداراشکر بازي هاي داخل خانه زياد داريم و به ورزشگاه مي رويم تا تيم نتيجه بگيرد.اوايل فصل مربي با جو تيم آشنا نبود و مشکلاتي وجود داشت اما حالا مي توانيم خوب کار کنيم و تيم با روحبه مي‌جنگد.
او بر خلاف کامران ديگر همشهري اش معتقد است تراکتور مي تواند قهرمان شود و مي‌گويد: اختلاف امتيازي در بالاي جدول کم است و تراکتور فاصله زيادي با صدر ندارد. ما مي توانيم قهرمان شويم چون پتانسيل زيادي داريم. البته امسال بازيکنان زياد خوبي نگرفتيم! «از او پرسيديم انصاري‌فرد يا کريمي خوب نيستند که جواب مي‌‌‌دهد: «خوب هستند اما کريمي که مصدوم شد و انصاري فرد تازه موتور گلزني اش شروع شده. ما بايد بازيکنان بهتري مي گرفتيم. اما با اين شرايط هم مي گويم تيم قهرمان مي شود.» جباري در رابطه با ماندن جلالي مي‌گويد: با عوض شدن مربي چيزي درست نمي شود. تا مربي جديد بخواهد از تيم شناخت پيدا کند فصل تمام مي شود.به نظر من جلالي بايد بماند.
كريم چشم‌‌مايي
بهنام علي نژاد از جوانان عاشق فوتبال تبريز است که با هيجان خاصي از تيمش تعريف مي‌‌کند: من هر جا بروم از تراکتورسازي حمايت مي کنم چون تيمم را دوست دارم و خيلي هم راضي هستم. تراکتور در اين فصل خوب کار کرده و ما هواداران هم از تيم حمايت کرديم. من قبول ندارم که مي گويند تراکتور حاشيه دارد .اگر داشت الان جزو 3 تيم بالاي جدول نبود. ما به خاطر تراکتورسازي جان مي دهيم. خداراشکر کريم انصاري فرد را داريم . پرسپوليسي ها قدر کريم را ندانستند اما اينجا کريم آقاي گل را روي چشم مي گذاريم. تراکتور از اول فصل مشکل داشت اما خودش را جمع و جور کرد و حالا هم از ديدن بازي هاي تيم لذت مي بريم. فرقي ندارد چه کسي سرمربي باشد مهم تيم است. من که راضي ام از بچه ها! او قهرماني را حق مسلم تراکتورسازي مي‌‌داند: چرا قهرمان نشويم. از نظر مالي از تيم هاي ديگر شايد کمتر باشيم، اما تراکتور هواداران زيادي دارد. فعلا که انصاري فرد موثرترين بازيکن ليگ بوده و از اين به بعد هم ما اول جدول مي شويم. بهنام از جلالي هم راضي است: »چرا جلالي برود؟بايد بماند چون خودش تيم را بسته . هر نتيجه اي تيم بگيرد جلالي مسئول است پس بايد تا آخر فصل بماند.»
مي‌‌زنيم 4 تا 4 تا
شهرام حيدري شغل اداري دارد ومعمولا روزهاي تعطيل به تمرين مي رود يا براي تماشاي بازي هاي تراکتور در ورزشگاه حضور پيدا مي کند.حيدري رضايت نسبي از تراکتور دارد و هنوز اين تيم را ايده آل نمي داند.حيدري در خصوص بازي هاي تراکتور مي‌گويد: «در اين فصل ترکيب اصلي تيم معلوم نيست و در هر بازي چند بازيکن عوض مي شوند. اما در مجموع خوب کار کرده. تراکتور در چند بازي آخر خوب کار کرد چون تازه جلالي تيم را شناخته و مي داند چه کار کند. البته در اين فصل بدشانسي به تبريز آمده تيم ما مصدوم خيلي داده. اوايل فصل از بازي تراکتورسازي لذت نمي بردم و به دلم نمي چسبيد.اما حالا تيم خوب شده و رو آمده. فقط اميدوارم بچه در تبريز هم 4 تا 4تا گل بزنند. ما دلمان لک زده براي گل هاي زياد.» او از قهرماني حرف مي‌‌زند: «نمي‌توانم بگويم قهرمان مي شويم يا نه!چون تراکتور روند ثابتي نداشته اميدوارم قهرمان شويم اما خيلي سخت است. البته اگر بخواهند امتياز کم کنند که حق تراکتور را مي خورند و شايد در بازي آخر به خاطر يک امتيار باز هم نايب قهرمان شويم.» حيدري هم معتقد است جلالي بايد بماند و مي‌گويد: «جلالي برود که چه کسي مربي شود؟پس بهتر است بماند.»
تهراني عاشق تراكتور
علي ذوالفقاري اصالتا تهراني است اما در تبريز زندگي مي کند. باوجود اينکه آذري نيست اما تراکتور را دوست دارد و مي‌گويد: «من بازي تمام تيم ها را دنبال مي کنم اما تراکتور را بيشتر دوست دارم. وقتي مي‌بينم تبريزي ها چقدر تيم شان را دوست دارند لذت مي برم. ذوالفقاري از عملکرد تراکتورسازي هم اينگونه حرف مي‌‌زند: «کاش تراکتور داخل خانه هم مثل خارج از خانه نتيجه مي گرفت. اما از نظر امتيازي تيم خوب است چون بالاي جدول است. به نظر من بازيکنان و جلالي بايد براي نيم فصل دوم تلاششان را بيشتر کنند. بازي هاي اين تيم خوب است اما نه هميشه. در بعضي از بازي ها تيم خيلي هماهنگ کار مي کند اما بعضي وقت ها در زمين خيلي بد هستند.» او در خصوص قهرماني مي‌گويد: «خيلي‌ها مي‌گويند مردم تبريز فقط قهرماني مي خواهند اما اينطور نيست. آنها بازي خوب را بيشتر دوست دارند. قهرماني تراکتور معلوم نيست چون تازه تيم خودش را پيدا کرده است.» او از جلالي هم تعريف مي‌‌كند: «جلالي بايد بماند مگر توني پارسال نيم فصل کجاي جدول بود. جلالي با کريمي و انصاري فرد تيم را قهرمان مي‌کند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آرزو می کنم روزی در تیم های تبریز یا ارومیه بازی کنم/هواداران تراکتور جمعه این تیم را تنها نخواهند گذاشت| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | A

سرویس ورزشی آناج: برای گفتگو با بازیکنان و کادر فنی تیم والیبال متین ورامین راهی هتل محل اقامت این تیم در تبریز شدیم. در ورود به هتل تمامی بازیکنان و کادر فنی تیم مشغول صرف شام بودندوبه رسم ادب منتظر ماندیم تا گفتگویی با آنها ترتیب دهیم. سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال حاضر به گفتگو با ما نشد و همچنان دیگر بازیکنان به گفتگو با ما حاضر نشدند.ولی در این میان احمد مساجدی سرمربی سال گذشته شهرداری تبریز با گرمی از ما استقبال کرد و سپس شهرام محمودی بازیکن میانه ای و پشت خط زن خوب تیم ملی کشورمان و متین ورامین با رویی باز و بدون غرور بازیکنان دیگر با سرویس ورزشی آناج به گفتگو پرداخت که در زیر می خوانید:

آناج: با توجه به حضور ایران در سطح اول والیبال جهان آیا سطح لیگ ایران هم در سطح جهانی است؟

محمودی: با توجه به پخش شدن بازیکنان خوب و سطح اول کشور در تیم های مختلف بازی های مهیجی در لیگ برتر ایران دیده خواهد شد.آمار و ارقام نشان می دهد که لیگ برتر ایران جزو شش لیگ برتر دنیاست.البته در این چند سال گذشته لیگ ایران پیشرفت چشمگیری داشته است.

آناج+لیگ برتر والیبال+شهرام محمودی+متین ورامین+والیبال شهرداری تبریز

آناج: در مورد آخرین وضعیت خود و تیم متین ورامین توضیح دهید؟

محمودی: من دو فصل در کاله حضور داشتم و هر دو فصل را به لطف خدا قهرمان شدیم ولی امسال مدیریت تیم کاله تصمیم به بومی سازی گرفت و با من هم به توافق مالی نرسید و من هم از چند تیم پیشنهاد داشتم که پیشنهاد ارومیه ای ها جدی تر بود.نمی دانم چه اتفاقی افتاد که ارومیه ای ها به حرف های خود پایبند نبودند و در مجموع من و سعید معروف و محمد موسوی تصمیم گرفتیم که به تیم متین ورامین بپیوندیم.

آناج: کدام تیم ها را در لیگ امسال مدعی می بینید؟

محمودی: از ابتدا نمی شود تیم ها را ارزیابی کرد.ولی از لحاظ یارگیری تیم ما و پیکان و کاشان وکاله عملکرد خوبی داشته اند.

آناج: بازی مقابل شهرداری تبریز را چگونه ارزیابی می کنید؟

محمودی: در دو فصل گذشته که مقابل تیم شهرداری تبریز بازی کرده ام بازی آسانی نداشتیم و انتظار دارم بازی تماشاگر پسندی را به نمایش بگذاریم.یقین دارم که هواداران تبریزی فقط تیم خود را تشویق خواهند کرد و به ملی پوشان تیم متین هم احترام خواهند گذاشت.متاسفانه در بعضی از شهرها به ملی پوشان بی احترامی می شود.ولی هواداران تبریزی با فرهنگ ترین هواداران ایران هستند.

آناج: شما که اصالتا اهل میانه هستید به این شهرستان رفت و آمد می کنید؟

محمودی: بله صد در صد.ما اصالتا اهل روستای خاتون آباد میانه هستیم و اقوام ما در این شهرستان ساکن هستند. متاسفانه در شهرستان میانه به ورزش اهمیت نمی دهند.از میانه ورزشکاران بزرگی به ورزش ایران همچون یوسف کرمی، بهنام محمودی و پرویز پزشکی معرفی شده اند، ولی جای تاسف دارد که شهرستانی که این همه ورزشکار بزرگ به کشور معرفی کرده است مورد بی مهری مسئولان قرار می گیرد.

آناج:در رفت و آمد به میانه برخورد مردم با شما چگونه است؟

محمودی: مردم میانه با احترام و به گرمی از من استقبال می کنند.همیشه با آنها رابطه خوبی داشته ام،ولی متاسفانه حتی یکبار یکی از مسئولان ورزش آذربایجان شرقی یک پیامک تبریک یا قدردانی به من ارسال نکرده است.من توقع قدردانی مالی از هیچ یک از مسئولان ندارم ولی انتظار دارم تا به قهرمانانمان ارزش دهیم.وقتی محمد موسوی به زادگاهش یعنی دزفول برگشته بود با استقبال گرم مسئولان روبرو شده بود ولی انگار نه انگار که من هم قهرمان ورزشی این استان هستم.باز هم میگویم توقع قدردانی مالی از کسی ندارم ولی دلم می خواهد به ورزشکاران این استان اهمیت داده شود.

آناج: آقای محمودی فوتبالی هم هستید؟

محمودی: بله.

آناج: طرفدار کدام تیم فوتبال هستید؟

محمودی: مگر می شود به غیر از تراکتور طرفدار تیم دیگری هم باشم؟من به شدت هوادار تراکتور هستم ونتایج این تیم را پیگیری میکنم.از هوداران تراکتور یک خواهش دارم و آن هم این است که از آقای جلالی حمایت کنندایشان مربی بسیار بزرگ و با دانشی هستند.یقین دارم جلالی تراکتور را به جایگاه اصلی اش یعنی قهرمانی در ایران خواهد رساند.

آناج: تراکتور روز جمعه به مصاف استقلال خواهد رفت.در مورد این بازی چه نظری دارید؟

محمودی: نمی دانم چرا هوادارن تراکتور آن ذوق و شوق سالهای گذشته را ندارند، ولی از آنها به عنوان یک هوادار تراکتور می خواهم در بازی استقلال با حضور هشتاد هزار نفری در ورزشگاه عامل اصلی موفقیت تیم محبوبمان باشند.به لطف خدا تراکتور استقلال را شکست خواهد داد و دل تک تک هوادرانش را شاد خواهد کرد.

آناج: سخن آخر؟

محمودی: امیدوارم ورزش آذربایجان شرقی به بالاترین جایگاه دست یابد و آرزو میکنم روزی شرایطی پیش آید تا در یکی از تیم های تبریز یا ارومیه به والیبال ادامه دهم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در آستانه بازی مقابل استقلال/کریم انصاری فرد در سالن 4 گل زد

روزنامه خراسان نوشت:
پنج‌شنبه شب در يکي از سالن‌هاي ورزشي شهر تبريز مسابقه فوتسال جالبي برگزار شد که در جريان آن کريم انصاري‌فرد، مهاجم جوان و7 گله تراکتورسازي خوش درخشيد.
بنا به دعوت تيم پيشکسوتان دهه 70 تراکتورسازي از چند بازيکن حال حاضر اين تيم براي انجام يک بازي دوستانه سالني کريم انصاري فرد، محمد نصرتي، ميثم بائو، نوشي صوفياني و سعيد دقيقي به همراه بابک نهرين کمدين معروف تبريزي راهي سالن شدند تا با تيمي متشکل از بازيکنان دهه 70 باشگاه تراکتورسازي تبريز ديداري دوستانه برگزار کنند. گويا براي اين ديدار اطلاع‌رساني خوبي هم شده بود و با توجه به برگزاري بازي‌هاي تيم‌هاي پايه‌اي باشگاه در اين سالن، خانواده‌هاي زيادي براي تماشاي بازي فرزندانشان و در ادامه بازي دوستانه تيم تراکتورسازي دهه 90 با تيم دهه 70 به سالن رفته بودند. در حالي که قرار بود علي کريمي، بازيکن سرشناس تراکتورسازي هم که زماني با تيم فتح تهران در بازي‌هاي سالن جام رمضان شرکت مي‌کرد در اين بازي دوستانه حضور داشته باشد بنا به دلايلي از حضور در بازي عذرخواهي کرد و تراکتورسازان با بابک نهرين راهي مسابقه شدند. تيم دهه 90 تراکتورسازي متشکل از نوشي صوفيان، نصرتي، انصاري‌فرد، دقيقي، بائو و نهرين برابر تيم دهه 70 متشکل از غلامحسين دين‌محمدي، اسماعيل هلالي، ذوالمجيديان، ناصر فرشباف و نورمحمدزاده قرار گرفتند و ديداري پرگل و ديدني را به نمايش گذاشتند. در اين ديدار 14 گل رد و بدل شد که سهم تيم پيشکسوتان 8 گل بود و آن‌ها موفق شدند با نتيجه 8-6 تيم دهه 90 تراکتورسازي را شکست دهند. اما نکته قابل توجه درخشش کريم انصاري‌فرد، مهاجم جوان تراکتورسازي در اين بازي بود که به تنهايي 4 گل از 6 گل تيم دهه 90 تراکتورسازي را به ثمر رساند و نصرتي و دقيقي هم ديگر گلزنان اين تيم بودند. انصاري‌فرد که هفته گذشته مقابل تيم استقلال خوزستان در هفته چهاردهم ليگ برتر هت‌تريک کرده بود در ادامه درخشش خود موفق شد 4 گل هم در بازي سالني به ثمر برساند و در آستانه بازي حساس با تيم استقلال تهران آمادگي‌اش را به رخ حريف تهراني بکشد. انصاري‌فرد در سالن هم به شدت مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت و استقبال از او براي گرفتن عکس و امضا به حدي بود که با تاخير به رختکن رفت تا براي بازي با پيشکسوتان آماده شود. در جريان بازي هم کريم بارها مورد تشويق تماشاگران قرار گرفت.

Last edited:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده به کمیته انضباطی دعوت شد/ جریمه نقدی گسترش فولاد تبریز| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir
گسترش 9 میلیون جریمه شد

در جریان بازی تیم های گسترش فولاد تبریز و نفت تهران از هفته چهارم لیگ برتر در تاریخ سوم آبانماه در ورزشگاه یادگار امام تبریز، تیم گسترش فولاد تبریز در نیمه دوم با سه دقیقه تاخیر به زمین آمد که به پرداخت 9 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. رای صادره قطعی است. همچنین احمد آل نعمه بازیکن تیم نفت تهران، به دلیل رفتار غیرورزشی و ضربه محکم به توپ پس از سوت داور به نشانه اعتراض، از سوی کمیته انضباطی تذکر دریافت کرد. این رای هم قطعی است.

دعوت از زینی زاده به کمیته انضباطی

پس از شکایت تورج حق وردی، داور دیدار تیم های تراکتورسازی تبریز و فولاد خوزستان، ازباشگاه تراکتورسازی تبریز، کمیته انضباطی از زینی زاده مدیرعامل این باشگاه دعوت کرده است تا جهت ادای توضیح پیرامون مطالب مطرح شده با در دست داشتن مدارک و مستندات روز سه شنبه 28 آبان در کمیته انضباطی حضور پیدا کند. عدم حضور مانع از رسیدگی نیست.

رای کمیته انضباطی درباره تیم گیتی پسند

پس از انصراف باشگاه گیتی پسند از اینکه بازیکنانش را در اختیار تیم ملی فوتسال برای حضور در تورنمنت گرندپریکس بگذارد، رئیس کمیته فوتسال در نامه ای به دبیرکل فدراسیون فوتبال نسبت به عدم حضور چند بازیکن ملی پوش، این اتفاق را مخالفت باشگاه دانسته و ممانعت از تکرار رویه مذکور شده است. با توجه به توضیحات نماینده تام الاختیار باشگاه و ارائه مدارک پزشکی بازیکنان، کمیته انضباطی با بررسی سوابق و احراز عدم سونیت در اقدامات و مواضع مسئولین باشگاه فرهنگی ورزشی گیتی پسند صرفا به تذکر به مسئولین باشگاه مبنی بر ضرورت همکاری و تعامل بیشتر با تیم ملی در آینده بسنده می کند. این تصمیم به استناد مقررات ماده 15 آیین نامه قطعی است.

مهدی جاوید دو جلسه محروم شد

باشگاه فرهنگی ورزشی فرش آرای مشهد، طی شکایتی از مهدی جاوید، بازیکن تیم گیتی پسند اصفهان، به دلیل مصاحبه این بازیکن علیه باشگاه فرش آرای مشهد، به کمیته انضباطی شکایت کرد که این کمیته پس از بررسی مصاحبه مهدی جاوید را به کمیته انضباطی دعوت کرد که وی به دلیل حضور در رقابتهای جام باشگاههای آسیا نتوانست به جلسه بیاید. کمیته انضباطی یک بار دیگر از جاوید دعوت کرد اما وی بازهم در جلسه حاضر نشد. در نهایت کمیته انضباطی حکم به محرومیت دو جلسه ای از همراهی با تیم گیتی پسند و پرداخت یک میلیون تومان جریمه نقدی، داده است. این رای قطعی و لازم الاجراست.

ویژن هرمزگان سه بر صفر بازنده شد

به دلیل عدم حضور تیم ویژن هرمزگان در دیدار 24 مهرماه مقابل دریانوردان بوشهر در رقابتهای لیگ برتر فوتبال ساحلی در بوشهر، این تیم سه بر صفر بازنده و به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این تیم بدون عذرموجه از حضور در میدان مسابقه خودداری کرده بود و مراتب توسط داور و سایر عوامل برگزاری بازی صورت جلسه شده بود.رای صادره قطعی است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سالگادو: پدیده پرسپولیس را به رئال می‌برم

سالگادو: پدیده پرسپولیس را به رئال می‌برم
و بازیکن بسیار جوانی است. زمانی که او 12 ساله شود، شخصا او را به آکادمی باشگاه رئال خواهم برد
قانون آنلاین- میشل سالگادو کاپیتان سابق رئال که قرار است چهارشنبه این هفته همراه با بلاتر به ایران بیاید در گفت و گویی که با سایت پرشین لیگ داشته مدعی شده که امیرحسین حاجی زاده پدیده 9 ساله‌ای که با پرسپولیس چندی پیش قرارداد بست را به رئال مادرید خواهد برد. سالگادو در مورد پدیده اردبیلی گفته: « او بازیکن بسیار جوانی است. زمانی که او 12 ساله شود، شخصا او را به آکادمی باشگاه رئال خواهم برد. حاجی زاده بازیکن بسیار مستعدی است که قطعا به درد رئال مادرید می خورد».

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: استقلالی ها برای جذب لوپز باید با ما مذاکره کنند/ هیچ توافقی برای بازگشت کرار به تراکتورسازی انجام نشده است

زینی زاده: استقلالی ها برای جذب لوپز باید با ما مذاکره کنند/ هیچ توافقی برای بازگشت کرار به تراکتورسازی انجام نشده است
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: مشکلات مالی مساله ای نیست که یک شبه حل شود.
حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان اظهار داشت: با نظر آقای جلالی بازیکنان از انجام هرگونه مصاحبه ای منع شده اند. این تصمیم برای حفظ آرامش تیم تا قبل از بازی با استقلال گرفته شده است. البته بنده و آقای جلالی در خدمت رسانه ها خواهیم بود. بدیهی است که هر بازیکنی مصاحبه کند، با جریمه مواجه خواهد شد.
وی درباره این شایعه که استقلالی ها به دنبال جذب فلاویو لوپز هستند، تاکید کرد: او تا پایان فصل با ما قرارداد دارد و هر باشگاهی لوپز را بخواهد باید با تراکتورسازی وارد مذاکره شود. استقلالی ها نیز اگر او را می خواهد باید با ما صحبت کنند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی درباره مصاحبه جاسم کرار که اعلام کرده سال آینده به تراکتورسازی می رود، گفت: ما هیچ صحبتی با این بازیکن انجام نداده ایم و توافقی برای بازگشتش صورت نگرفته است.
زینی زاده درباره مشکلات مالی تراکتورسازی افزود: در صدد هستیم این مشکلات حل شود البته مشکلات مالی مساله ای نیست که یک شبه حل شود. ما پیگیر هستیم تا به خودکفایی برسیم و در این راه نیازمند کمک مسئولان وزارت ورزش و جوانان نیز هستیم.
وی درباره دعوتش به کمیته انضباطی اضافه کرد: این رای تا این لحظه به ما ابلاغ نشده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سازمان لیگ اعلام کرد/ تغییر زمان دیدار تراکتورسازی و استقلال

سازمان لیگ اعلام کرد/ تغییر زمان دیدار تراکتورسازی و استقلال
سازمان لیگ برتر از تغییر زمان دو دیدار از رقابتهای فوتبال کشور در هفته پانزدهم و مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی خبر داد.
به گزارش اوج و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران روز جمعه 17 آبانماه راس ساعت 15:15 در ورزشگاه یادگار امام(ره) برگزار می شود. پیش از این قرار بود تا این دیدار راس ساعت 15:45برگزار شود.
همچنین با توجه به درخواست باشگاه های صنعت نفت ابادان و گسترش فولاد تبریز، دیدار این دو تیم در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی از روز جمعه 17 آبانماه به روز یکشنبه سوم آذرماه راس ساعت 15:00 در ورزشگاه تختی اهواز موکول شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد ابراهیمی بازی استقلال را از دست داد / مولایی : ابراهیمی حداقل یک ماه تمرین نخواهد کرد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، محمد ابراهیمی به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا بازی روز جمعه 17 آبان را از دست داد.

در تمرین امروز محمد ابراهیمی به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا تمرینات خود را نا تمام گذاشت و همراه با پزشک تیم برای گرفتن عکس به بیمارستان منتقل شد.

دکتر مولایی، پزشک تیم تراکتورسازی در گفتگویی کوتاه با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص آخرین وضعیت محمد ابراهیمی گفت: ابراهیمی به دلیل شکستگی استخوان نازک نی مچ پا حداقل 1 یا 2 ماه قادر به انجام تمرین نمی باشد و امروز نیز مچ پای این بازیکن گچ گرفته می شود. نظر قطعی در خصوص این بازیکن تا چند ساعت دیگر مشخص خواهد شد و باید بگوییم که این بازیکن بازی استقلال را از دست داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا/ابراهیمی بازی با استقلال را از دست داد

به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا/ابراهیمی بازی با استقلال را از دست داد
مهاجم تیم تراکتورسازی بازی مقابل استقلال را از دست داد.
به گزارش اوج،محمد ابراهیمی به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا که در تمرین صبح روز یکشنبه برایش به وجود آمد نمی تواند در مسابقه با استقلال در روز جمعه تیمش را همراهی کند.
دکتر مولایی؛پزشک تراکتورسازی در این باره عنوان کرد:بر اساس بررسی که داشته ایم ابراهیمی تا یک ماه و نیم آینده نمی تواند در تمرینات حاضر شود.

بالا