• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشید طالبی به جای حنیف یا صادقی؟

ن-در حالی که به نظر می‌رسد امیر قلعه نویی از وضعیت خط دفاعی خود طی هفته های گذشته و خصوصا در جام باشگاه های آسیا ناراضی است و از تغییرات در این پست در نیم فصل خبر داده از هم اکنون گمانه زنی هایی برای فروش مدافعان این تیم و خرید یکی دو مدافع جدید در نیم فصل می‌شود. قلعه نویی که به نظر از میان منتظری و صادقی و حنیف تنها از عملکرد منتظری رضایت دارد به جایگزینی حداقل یک مدافع به جای حنیف و یا صادقی فکر می‌کند و شاید محتمل ترین گزینه در این میان فرشید طالبی مدافع تراکتور باشد که مجید جلالی نشان داده اعتقاد چندانی به بازی اش ندارد.در این بین احتمال حضور یکی از مدافعان استقلال در تراکتور هم چندان دور از ذهن نیست. طالبی فصل گذشته هم یکی از گزینه های خرید استقلال و امیر قلعه نویی بود. به هر حال باید منتظر نیم فصل ماند و دید امیر چه خوایی برای مدافعان تیمش دیده اما آنچه مسلم است تغییرات در این پست در استقلال حتمی است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: جلالی بخواهد برهانی را می‌گیریم

در حالی که این روزها شایعات مختلفی در مورد جدایی آرش برهانی از استقلال و حضور این بازیکن در تراکتور شنیده می‌شود زینی زاده مدیرعامل تراکتور در این خصوص همه چیز را بسته به نظر مجید جلالی دانسته.مدیرعامل تراکتور در خصوص جذب مهاجم ناراضی استقلالی ها در نیم فصل به اوج گفته «آقای جلالی در این باره نظر می دهد. ما منتظر هستیم ایشان لیست مازاد و خرید تیم در نیم فصل را به ما اعلام کند تا اقدام کنیم.» با توجه به مشکلاتی که تراکتور در نیم فصل اول در خط حمله داشته و اینکه نیاز به یک تمام کننده در این تیم احساس می‌شود و البته با توجه به جدایی قریب‌الوقوع جواد کاظمیان که در نیم فصل تقریبا قطعی به نظر می‌رسد حضور آرش برهانی در تراکتور بسیار محتمل به نظر می‌رسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرینات تراکتورسازی از فردا آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی پس از کسب پیروزی دو بر یک در دیدار روز پنجشنبه خود مقابل نفت تهران در هفته دوازدهم لیگ برتر به تعطیلات رفته است.

تراکتورسازی پس از این استراحت ریکاوری از فردا کار خود را آغاز می‌کند. با توجه به اینکه شاگردان مجید جلالی در سه بازی آخر خود به مصاف تیم‌های فولاد خوزستان، استقلال تهران و استقلال خوزستان می‌روند و این بازی برایشان اهمیت زیادی دارد، برنامه دارند تا خود را برای حضور پرقدرت در ادامه لیگ آماده کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - تیم ملی فقط با بازی تدارکاتی پیشرفت نمی‌کند/ شخصا با کی‌روش صحبت می‌کنم

مجید جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اعلام فهرست تیم ملی فوتبال ایران برای انجام بازی با تایلند و اعتراض‌هایی که به این فهرست می‌شود، گفت: در این چند سال هر موقع فهرست تیم ملی اعلام شده، همیشه اعتراض و انتقاد نسبت به آن وجود داشته است. به یاد ندارم هیچ زمانی فهرستی منتشر شود که همه از آن راضی باشند. به هر حال همه باید به نظر سرمربی تیم ملی احترام بگذاریم.
وی درباره اینکه آیا "از دعوت دو بازیکن تراکتورسازی به تیم ملی ناراضی نیست"؟ گفت: من هم نظرات خاص خودم را دارم و می‌گویم از تراکتورسازی بازیکنان بیشتری این شانس را داشتند که به تیم ملی بروند ولی درباره این موضوع شخصا با کارلوس کی‌روش جلسه می‌گذارم و نظراتم را به وی می‌گویم.
سرمربی تراکتورسازی همچنین با اشاره به انتقاداتی که نسبت به از دست دادن فرصت تیم ملی برای انجام بازی تدارکاتی می‌شود، یادآور شد: این گردش کاری فوتبال است پیشرفت آنرا تعیین می‌کند. اینکه چند بازی تدارکاتی انجام بدهیم مهم نیست. ما باید به موضوعات کلان‌تر نگاه کنیم مسائلی از قبیلی کیفیت لیگ، خروجی و تولیدات لیگ، مسائل مدیریتی و امثال این. این که سه بازی تدارکاتی انجام بدهیم یا نه اهمیت آنچنانی ندارد.
جلالی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره احتمال جدایی جواد کاظمیان از تراکتورسازی، تصریح کرد: من بعد از مسابقه با راه آهن به طور کلی در این خصوص صحبت کردم. امروز هم شنیدم که جواد صحبت کرده و گفته از تراکتورسازی جدا می‌شود. باید این موضوع را بررسی کنم و بعد از آن نظرم را بدهم.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر احتمال جذب بازیکن خارجی در نیم فصل، خاطرنشان کرد: من امسال در تراکتورسازی حدود 200 سی‌دی بازی از بازیکنان خارجی را تماشا کردم که از این تعداد، حدود 10 نفر مورد تایید قرار گرفتند. از این 10 نفر هم فقط شش نفر به تبریز آمدند که تست بدهند و از میان آنها، فقط مارکو باسارا تایید شد. البته باسارا هم طبق شرایط قراردادش تا چند روز دیگر با باشگاه فسخ قرارداد می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.khabaronline.ir/detail/316326/sport/premiere-league

تراکتورسازی با شکست دادن راه آهن نشان داد که وارد کورس قهرمانی شده و حالا در جمع مدعیان قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در این میان مجید جلالی سرمربی تراکتور معتقد است که اگر بعضی‌ها بگذارند، تراکتور حتی می‌تواند نتایج بهتری بگیرد و به اهدافی که دارد برسد. جلالی در مورد شرایط تراکتور، تصمیمی که برای اخراج جواد کاظمیان گرفته و مسائل مختلف دیگر به سوالات خبرآنلاین پاسخ می‌دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سعید دقیقی پس از گذراندن دوران نقاهت رفته رفته شرایط بهتری پیدا کرده و در بازی با راه آهن موفق به گلزنی شد. گلی که البته روی تلاش کریم انصاری فرد و در مقابل دروازه خالی راه آهن به ثمر رسید.
*در تهران برابر راه‌آهن سه امتیاز ارزشمند کسب کردید؟
خداراشکر در این بازی عملکرد خوبی داشت و توانستیم سه امتیاز را بگیریم. البته بازی سنگینی بود چراکه راه آهنی ها هفته قبل پیروز شده بودند و با انگیزه مقابل ما قرار گرفتند و اگر می بردند وضعیت خوبی پیدا می کردند. اما در مجموع شرایط به سود ما بود و سه امتیاز با ارزش و مهم بدست آوردیم.

*با توجه به توقف فولاد و سپاهان، فاصله تراکتور با صدر جدول کم شد؟
ما هر بازی شرایط بهتری پیدا می کنیم و در جدول جایگاه خوبی بدست آوردیم. هدف ما این است که پله پله در جدول رده بندی بالا بیاییم و به صدر نزدیک شویم. این هفته هم مثل هر بازی برای رسیدن به این هدف به میدان رفتیم و با توجه به تعلل سایر تیم ها موقعیت خوبی داریم.

*نکته جالب توجه اینکه در لیگ امسال بیشتر بردهای تراکتور در خارج از خانه رقم خورده. به نظر تو دلیل این موضوع چیست؟
تفاوتی ندارد که کجا بازی می کنیم اما در تبریز هوادران توقع قهرمانی دارند و در طول بازی استرس و فشار زیادی تحمل می کنیم تا به گل برسیم. با این وضعیت تمرکزمان را از دست می دهیم اما تیم مان بهتر از قبل در خانه نتیجه می گیرد وامیدوارم این راه را ادامه دهیم و خواسته هوادارن مان را اجابت کنیم.

*گل عجیب و غریبی هم به ثمر رساندی؟!
قبل ازاین موقعیت من یک ضربه به تیر دروازه زده بودم که گل نشد. در صحنه گل ضربه زیبای کریم به تیرک خورد من هم از آن استفاده کردم و توپ را دون دروازه زدم. گل آسانی زدم اما خدارا شکر می کنم که این فرصت خوب نصیبم شد.

*اما به نظر می‌رسید ضربه سر انصاری‌فر از خط دروازه عبور کرده بود؟
فرقی ندارد که من گل بزنم یا کریم، در این شرایط مهم موفقیت تراکتورسازی است. وقتی توپ برگشت خورد همه تلاشم را انجام دادم تا آن را گل کنم و پس از گل از داور پرسیدم گل را چه کسی زده و گفت که به نام من نوشته است. اگر به نام انصاری فر بود بیشتر خوشحال می شدم، همه زحمت را کریم کشید و من فقط آن را به گل تبدیل کردم. امیدوارم در بازی های آینده من این فرصت را برای او به وجود بیاورم و جبران کنم.

*تو و انصاری‌فر تبدیل به زوج هماهنگی در خط حمله تراکتوسازی شده‌اید؟
من تا هفته هفتم مصدوم بودم و پس از آن جلالی به ما اعتماد کرد و از هر دوی ما در خط حمله استفاده کرد. تا این هفته بدشانس بوده و بیشتر زحمت خط حمله با انصاری فر بوده است. در واقع او از من موفق تر بوده و با کمک سایر بازیکنان این عملکرد را داشته باشیم. امیدوارم زوج من و انصاری فر بهتر از این شده و گل های بیشتری بزنیم.

*امیدوار بودی به تیم ملی دعوت شوی؟
در یکی دو سال اخیر، من شرایطی بهتر از این داشتم اما در لیست قرار نمی گرفتم. به نظرم در این مدت نفرات بودند که از من بهتر باشند و سعی می کنم با نمایش عملکردی قابل قبول در اردوی بعدی حضور داشته باشم.

*گفته می‌شود آرش برهانی در نیم فصل دوم به تراکتور می‌آید؟
این مسئله در حد گمانه زنی و شایعه است! در این مدت با من هم صحبت شده و پیشنهادات زیادی دارم. با تراکتورسازی تا نیم فصل کار می کنیم و در فصل نقل وانتقالات این مسائل مطرح می شود. فرقی ندارد که چه کسی می آید، برای من ابتدا موفقیت تیم مهم است و پس از آن در مورد آینده تصمیم می گیرم.

*این طور به نظر می‌رسد که با آمدن این مهاجم قصد رفتن داری؟
هر کس با توجه به شرایطش تصمیم می گیرد و من هم در حال حاضر همه فکرم برروی تراکتور متمرکز است. نیم فصل در این مورد فکر می کنم، هر احتمالی وجود دارد اما فعلا به این قضایا توجه نمی کنم.

*بازی با فولاد را چطور می‌بینی؟
مصاف بسیار سختی است که قهرمان نیم فصل را مشخص می کند و ما برای کسب سه امتیاز به زمین می رویم. امیدوارم دراین بازی پیروز شده ، با ادامه این روند به صدر جدول رسیده و قهرمان نیم فصل شویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جادوگر به بازی فولاد نمی رسد | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

به گزارش تبریز بیدار ، باغ آبادی مربی تیم فوتبال تراکتور سازی در برنامه دیشب موج فوتبال در مورد وضعیت مصدومیت علی کریمی گفت: در تهران با وی صحبت کردم و فکر میکنم به بازی فولاد نرسد .وضعیت آسیب دیدگی او رو به بهبود است ولی کریمی بازیکن ویژه ای است و باید به شرایط کاملا ایده ال برسد تا در تیم از وی استفاده شود.
باغ آبادی خبر پارگی رباط صلیبی ربیع خواه را تایید کرد و گفت: در ابتدای فصل وی مصدوم نبوده و به گفته زینی زاده از تمام بازیکنان در ابتدای فصل تست پزشکی به عمل آمده بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علي كريمي:قدرتي تمرين مي كنم تا به شرايط بازي برسم/ انتقاد از ليست تيم ملي را فراموش كنيد/ لك خيلي با استعداد است، قطعا پيشرفت مي كند - Goal.com

طبق دستور پزشك، روز پنج‌شنبه يك‌بار ديگر. MRI مي‌گيرم و اگر مشكلي نباشد از روز شنبه دويدن را آغاز مي‌كنم

سایت گل- حضور علي كريمي در تراكتورسازي تبريز خيلي از معادلات و پيش‌بيني‌ها را بر هم زد. بعضي‌ها بر اين باور بودند كه او و مجيد جلالي كارشان به هفته ششم و هفتم نمي‌رسد، عده‌اي فكر مي‌كردند بحث كاپيتاني شايد مساله‌ساز شود و در اين ميان هم بودند كساني كه فكر مي‌كردند او به لحاظ فني خيلي به كار تراكتورسازي نمي‌آيد اما غير از بازي هفته اول مقابل پرسپوليس كه همه تيم خوب نبودند، او در بقيه بازي‌ها يكي از تاثيرگذارترين بازيكنان مجيد جلالي بود.

از وضعيت مصدوميت‌تان بگوييد.

خيلي بهترم و زير نظر پزشك متخصص مداوا مي‌شوم و در حال حاضر تمرينات قدرتي را پشت سر مي‌گذارم. از روزي كه اين مصدوميت پيش آمد به‌طور منظم پيگير شدم تا هر چه سريع‌تر به شرايط بازي برسم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذربایجان در تیم ملی احقاق حق خواهد کرد

به گزارش مجله خبری-هواداری تراکتورسازی مدیرعامل باشگاه دبیری تبریز در گفتگو با “پایگاه خبری فوتسال ایران” با اظهار داشت: تندیس قم از تیم هایی است که فوتسال را خوب ارائه می دهد و با حضور شمس مسائل فنی شان قطعا بهتر شده است. شاید از لحاظ ظاهری قمی ها بازیکن شاخصی نداشته باشند اما جوان و باانگیزه هستند. با این حال نسبت به فصل گذشته عدم حضور اصغر حسن زاده ای که نقش آفرین بوده، مقداری آنها را ضعیف کرده است.

وی به تساوی هفته گذشته تیمش برابر گیتی پسند اشاره کرده و افزود: آن بازی شرایط خاصی داشت که دو تیم از انگیزه بسیار بالایی بهره می بردند اما دبیری تبریز به خودباوری رسیده و جوری برابر گیتی پسند در اصفهان بازی کرد که انگار داخل خانه به میدان رفته است.

دبیری با بیان اینکه سه امتیاز مقابل گیتی پسند حق تیمش بوده تاکید کرد: موقعیت های بیشمار گلزنی با بدشانسی به هدر رفت اما مهم این بود که تیم با برنامه و از لحاظ فنی خوب بود و توانست برابر تیم پرمهره ای چون گیتی پسند به نحو احسنت سوار کار شود. از این خوشحالیم که تمام تلاش لازم از سوی کادر مدیریتی و فنی بدون حاشیه در حال انجام است و تیم به این باور رسیده که می تواند بهترین نتیجه را بگیرد. ما با توجه به اینکه بازیکنان تمام انرژی خود را برای موفقیت گذاشته اند هم از هیچ چیز برایشان دریغ نداریم و تمام قول ها سر موعد زمانی انجام می شود.

وی صحبت از قهرمانی را زود دانسته و خاطرنشان کرد: تیم های دیگر لیگ بیکار ننشسته اند و می بینید که چهار تیم در بالای جدول نزدیک به هم هستند و نتیجه را نمی شود پیش بینی کرد چراکه مهره ها در لیگ خوب پخش شده اند

اما مدیرعامل دبیری در خاتمه از دعوت بازیکنانش به اردوی تیم ملی ابراز خوشحالی کرده و یادآور شد: بازگشت جواد اصغری مقدم و فرهاد فخیم به تیم ملی را باید به فال نیک گرفت. آذری های تیم ملی باید توانایی های خود را نشان دهند. حضور فرهاد فخیم و اصغری مقدم در تیم ملی به بالارفتن بیشتر روحیه تیم دبیری نیز کمک کرده ضمن اینکه رشید قلی پور با بازگشت به لیگ نشان داده یکی از کاندیداهای اردوهای بعدی تیم ملی خواهد بود.

دیدار دبیری و ماهان تندیس قم روز جمعه ۱۹ مهر ماه به میزبانی دبیری و از ساعت ۱۶:۳۰ برگزار خواهد شد در حالی که دبیری در صدر و ماهان تندیس قم نیز رده سوم را در اختیار دارد.

برچسب‌هاآذربایجان در تیم ملی احقاق حق خواهد کرد, افشین دبیری, باشگاه دبیری, تیم دبری, تیم فوتیال دبیری, فرزین دبیری, لیگ برتر فوتسال, پایگاه خبری فوتسال ایران

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهم ترین رویدادهای ورزشی امروز| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، امروز چهارشنبه هفدهم مهرماه سال 1392 هجری شمسی، مصادف است با سوم ذی‌الحجه سال 1434 هجری قمری و نهم اکتبر سال 2013 میلادی.

- چهارمین تمرین تیم ملی فوتبال جهت آماده‌سازی برابر رویارویی با تایلند در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا امروز برگزار می‌شود.

- مسابقات والیبال قهرمانی زیر 23 سال جهان امروز هم با حضور تیم ایران در برزیل پیگیری می‌شود.

- تیم فوتبال زیر 17 سال (نوجوانان) ایران که خود را برای حضور در مسابقات جام جهانی 2013 امارات آماده می‌کند، امروز صبح یک نوبت تمرین می‌کند.

به نقل از مهر، نخستين کارگاه فنی مشترک استعدادهای بالقوه کشتی آزاد در رده‌‎های سنی جوانان و بزرگسالان در سال فنی 92-93 از امروز در محل خانه کشتی تهران آغاز به کار می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان، کاظمیان و بائو در لیست مازاد تراکتورسازی نیستند/ جدایی مارکو قطعی شد

به گزارش خبرگزاری فارس، شایعه شده بود جواد کاظمیان، مهدی کریمیان و میثم بائو در لیست مازاد تراکتورسازی قرار گرفتند و در نیم فصل از این تیم جدا خواهند شد.

مدیرعامل تراکتورسازی با رد این موضوع به خبرنگار ورزشی فارس اعلام کرد که هیچ لیست مازادی وجود ندارد و در نیم فصل مجید جلالی نظرش را در این ارتباط اعلام می کند.

همچنین مارکو بارسا بازیکن صربستانی تراکتورسازی نتوانست انتظارات را در این تیم برآورده کند و تراکتورسازی را ترک می کند. جدایی این بازیکن از جمع قرمزپوشان تبریزی قطعی شده و قرار است با او به زودی تسویه حساب شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حماسه ای دیگر در راه است...

07321851789725798467.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پس از مخالفت هیئت مدیره زینی‌زاده از استعفا منصرف شد
زینی‌زاده از استعفا منصرف شد
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی که چند روز پیش از سمت خود استعفا کرده بود از این موضوع منصرف شد.
خبرگزاری فارس: زینی‌زاده از استعفا منصرف شد
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، حمید زینی زاده بعد از اتفاقات دیدار تراکتورسازی مقابل فولاد خوزستان در هفته سیزدهم لیگ برتر و کسر یک امتیاز از مجموع امتیازات این تیم در اعتراض به این اتفاقات از مدیرعاملی تراکتورسازی استعفا کرد.

هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی با این استعفا مخالفت کرد و بعد از صحبت هایی که با حمید زینی زاده انجام شد او در نهایت از این موضوع منصرف شد و قرار شد به حضور خود به عنوان مدیرعامل در باشگاه تراکتورسازی ادامه دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی: تیم های بزرگ حاشیه دارند/ هواداران دهنوی را می پذیرند
کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: دهنوی فوتبالیست خوبی است و برای تراکتورسازی مفید بوده است.
مرتضی اسدی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره اتفاقات حاشیه ای پیرامون تراکتورسازی اظهار داشت: من فکر می کنم الان جو کمی آرام شده است. البته از کمیته انضباطی دلگیر هستیم که چرا یک امتیاز از تراکتورسازی کسر کرده است. هواداران تراکتورسازی متعصب هستند و وقتی داور در بازی با فولاد آن اشتباه را می کند، آنها واکنش نشان می دهند. سر کلاس که نیستند آرام بنشینند و هیچ حرفی نزنند.
وی ادامه داد: شرایط تراکتورسازی خاص است. ما با دوستانمان در استقلال و پرسپولیس که حرف می زنیم می گویند شرایط تیمهایشان خاص است اما اینجا با کل ایران فرق می کند. هواداران تراکتورسازی هم متعصب هستند و هم با جان و دل تیشمان را دوست دارند. آنها دوست دارند برنده باشند و نباید اینطور برخورد کرد. شاید کمیته انضباطی چون از استقلال و داماش و ملوان امتیاز کسر کرده، حالا می خواهد عدالت برقرار شود و از همه تیم ها به مرور امتیاز کسر کند ولی به نظر من این کار ناعدالتی است.
کاپیتان تراکتورسازی همچنین گفت: متاسفانه حواشی زیادی برایمان ایجاد می کنند. در جریان یکی از تمرینات بائو روی پای من تکل زد و من فقط خیلی آرام روی سینه اش زدم و گفتم آرام تر کار کند که یک روزنامه تیتر زده بود پس گردنی اسدی به بائو. این مسائل درست نیست. من به بازیکنان هم گفته ام از مصاحبه با برخی رسانه ها بپرهیزند. تیم ما بزرگ است و تیم های بزرگ حاشیه دارند اما بیشتر حواشی را برای ما درست می کنند.
اسدی درباره شرایط تیمش عنوان کرد: شرایط خوبی داریم. تمرینات خوبی را دنبال می کنیم. من فقط برای دو بازیکنمان ناراحتم که رباط پاره کرده اند. امیدوارم آنها خیلی زود به شرایط ایده آل برگردند و بتوانند به تراکتورسازی کمک کنند. در حال حاضر هم برای دیدار با استقلال خوزستان آماده می شویم. این تیم بسیار خطرناک است. آنها تیم های بزرگی را شکست داده اند اما ما نیز برای بردن به میدان می رویم و امیدوارم به هدفمان دست پیدا کنیم.
وی درباره ترافیک بازیکنان در خط دفاع تاکید کرد: ما بازیکنان خوبی داریم که بر اساس نیاز مربی در ترکیب قرار می گیرند. در خط دفاع همه ما برای موفقیت تراکتورسازی تلاش می کنیم و فرقی نمی کند کدامیک در زمین باشیم. اینکه کدام بازیکن در ترکیب قرار بگیرد، با نظر جلالی صورت می گیرد. اینکه همه بازیکنان دوست دارند بازی کنند طبیعی است اما باید به نظر جلالی احترام بگذاریم.
اسدی در پایان درباره شایعه بازگشت قاسم دهنوی به تراکتورسازی افزود: دهنوی فوتبالیست خوبی است و برای تراکتورسازی مفید بوده است. او بسیار باهوش است و اگر برگردد می تواند به تیم ما کمک کند. از طرفی هواداران نیز قبولش می کنند چون آنها دلشان بسیار بزرگ است و از آمدن دهنوی به تراکتورسازی استقبال می کنند.

che226

Registered User
لایک‌ها
419
عجب بازی کردن بچه ها
بخصوص کریم و علی که فقط 8 دقیقه بازی کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
▒▓█T█►تراختور بايراقي ◄█T█▓
انصاري فرد پنجمين گلزن برتر تاريخ ليگ برتر شد‎

بر اساس شنیدها کریم انصاری فرد، مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که در دیدار این هفته تیمش مقابل استقلال خوزستان سه گل به ثمر رساند این هفته مهمان برنامه 90 خواهد

کريم انصاري فرد مهاجم تيم تراکتورسازي تبريز با 3 گلي که در ديدار مقابل استقلال خوزستان زد، ضمن ثبت اولين هت تريک اين فصل آمار گل هاي خود در ليگ برتر را به 70 رساند انصاري فرد در حالي در 13 بازي اين فصل 7 گل زده است که فصل قبل در 33 بازي براي پرسپوليس فقط 8 گل زد! انصاري فرد که در سايپا نيز 55 گل زده بود، اکنون با 70 گل به همراه عماد رضاي عراقي در رده پنجم گلزنان تاريخ ليگ برتر قرار گرفته است. رضا عنايتي، آرش برهاني، مهدي رجب زاده، و فريدون فضلي 4 گلزن اول تاريخ ليگ برتر ايران هستند.

با توجه به دشمنیه دیرینه فردوسی پور با تراکتور و احتمال تکرار سناریوی پریرا علیه انصاریفرد به خاطر بازی استقلال از انصاریفرد میخواهیم برنامه نود تا پس از بازی استقلال و پرسپولیس تحریم کند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی : غربال مدعیان در نیم فصل دوم / حرمت جامعه داوری را باید خود داوران حفظ کنند - Goal.com
ما برای جدایی کسی برنامه نداریم ولی اگر بازیکنی به هر علت دلش با ما نباشد ودر مجموعه ما احساس راحتی نکند دیگر نمی توان با این شرایط کسی را نگه داشت .

سایت گل – مجید جلالی سر مربی تراکتور سازی در خصوص بازی شب گذشته این تیم در اهواز واتفاقات پیش رو در نیم فصل مسابقات به سوالات خبرنگار سایت گل پاسخ داده که از نظرتان می گذرد.

بازی با استقلال خوزستان؟

بازی خیلی سختی بود وفضای استادیوم هم به همراه اب وهوای گرم وشرجی اهواز این سختی را برای ما دو چندان کرده بود ،تیم حریف هم تیم خوبی بود ولی بچه های ما بر اساس برنامه ای که برای این بازی در نظر گرفته بودیم توانستند نتیجه لازم را گرفته وبازی خیلی خوبی را به نمایش بگذارند ، ما در نیمه دوم دقیقا همان کاری که می خواستیم انجام دادیم ومن از همه بازیکنان ممنون هستم .

بازگشت تاثیر گذار علی کریمی ؟

ما 4 بازی بود که نمی توانستیم از کریمی استفاده کنیم ، ولی غیر از بازی داماش نتایج کسب شده در سه بازی بعدی هم خوب بود ، تاثیر گذاری علی کریمی همیشه مشهود بوده ولی هم بازیان وی هم سعی کردند جای وی را پر کنند .

برنامه برای جذب بازیکن ؟

در کل هدف ما حفظ اکثریت مجموعه فعلی است وسعی خواهیم کرد دو سه بازیکن نیز درجاهای که احساس نیاز می کنیم به جمع بازیکنان اضافه کنیم ، دنبال بازیکن خارجی فعلا نیستیم مگر اینکه مجبور بشویم برای رفع کمبود مان دنبال جذب آنها باشیم ، ما برای جدایی کسی برنامه نداریم ولی اگر بازیکنی به هر علت دلش با ما نباشد ودر مجموعه ما احساس راحتی نکند دیگر نمی توان با این شرایط کسی را نگه داشت .

رقابت میلیمتری مدعیان ؟

به نظر من این رقابت فشرده ای که فعلا در بالای جدول وجود دارد بعد شروع نیم فصل دوم کمی غربال خواهد شد وفکر نمی کنم که این 6 و 7 تیم تا اخر کار در یک سطح قرار داشته باشند وتغییراتی را شاهد خواهیم بود .

لطمه به جایگاه داوران ؟

به هر حال به نظر بنده حرمت وجایگاه داوران را باید در وحله اول خود جامعه داوری حفظ کند ، آنها برای حفظ شان واعتبار خود به اصول کاری شان باید مقید باشند ، از طرفی جامعه فوتبال هم از مربیان ومدیران وبازیکنان متحدا برای حمایت از این رکن فوتبال تلاش خود را انجام دهند تا اعتماد لازم وکافی که باید وجود داشته باشد بر قرارشود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فوتبال آذربایجان - هدف برنامه نود : صیانت یا خیانت 2

هدف برنامه نود : صیانت یا خیانت 2

آیا این توهین به هموطن شما که خود را مدافع او میدانیدنیست؟ چرالاپوشانی میکنید؟ چه باید به شما گفت شما خود را تافته جدا بافته از ایران وهموطن ایرانی میدانید یا ما دچار توهمات و ........ شده ایم ؟ آیا اگر همین حرکت برای تیمها وکسانی که در برنامه خود برای آنها دست و پا میشکنید و سر تعظیم فرود می اورید اتفاق می افتاد همین موضع را اتخاذ میکردید ؟ اگر جواب شما مثبت باشد ! بنده بایستی به تفکر خود مرحبا بگویم که در مورد تشخیص بهره هوشی شما دچار اشتباه نشده‌ام . .... ( لطفا ادامه مطلب را مطالعه فرمایید )

لطفا این مطلب را تا انتها بخوانید
از طولانی بودن مطلب پوزرش می طلبم
*- آقای فردوسی پور کجای تصاویریکه در مورد توپ زیر پیراهن بازیکنان نشان دادید عمل تهییج کننده اتفاق افتاد چرا توپ بسوی تماشاگران شوت نشد میخواهید چه چیز را نشان دهید و ثابت کنید ؟ تا زمانی که توپ داخل شکم (( زیر پیراهن )) پریرا بود هواداران به روند طبیعی تشویق خود ادامه میدادند , چرا دنبال علت و اسباب تنش نگشتید ؟ آیا علت اصلی تهییج و تنش و تشنج همان نبود که نباید میشد (( پرتاب توپ)) ؟؟ آقای فردوسی پور شما عمل ناشایست را چگونه معنا میکنید خود معترفید که کار صحیح نبوده است آیا کار غیر صحیح توجیه و لاپوشانی دارد یا شفاف سازی ؟ چرا سعی میکردید هر طور شده آن حرکت را نوعی شادی قلمداد نمائید ؟ آیا هیچ میدانید با این توجیه و تعبیر غلط از فردا هر بازیکنی در قبال یک جلسه محرومیت بدین منوال بخواهد شادی کنددر استادیومها کار به چه جاهائی میکشد البته شاید این جار و جنجالها به نفع شما و برنامه جنجالی شما باشد و خواسته قلبی شما ست تا بلکه بیشتر جلب توجه نمائید و آیا تصور نمیکنید که این میتواند حاصل تعبیر و تفسیر و حمایت بی ربط شما باشد ؟ بگذارید راستش را بگویم اصلا شما خود یکی از عوامل تشنج زا در فوتبال هستید . آیا شما فکر میکنید پریرا موقعی که میخواسته توپ را بسوی تماشاگران شوت کند با دسته گل عوضی گرفته است اگر باز چنین تصوری دارد برایتان متاسفم !! فکر نمی کنید او با این حرکت خود به ریش شما و ما بعنوان یک ایرانی و در کشور ما میخندد ؟
*- آقای فردوسی پور كدامیک از بازیكنانی که توپ را از زیر پیراهن در آورد و به سمت تماشاگران شلیك كرد , ببتو, كاكا, مسی, ونكونام؟یا بازیكن آرسنال؟کدام یک مرتکب چنین عملی شد چرا عوام فریبی میکنید ؟ لازم میدانم متذکر شوم که شما در محاسبات خود دچار یک اشتباه محرز شدید که , اولا تیم های كاكا، مسی، نكونام و بازیكن آرسنال هر چهار نفر میزبان بودند! و در زمین خودی چنین رفتاری داشتند , دوما یك عمل در شرایط متفاوت احكام متفاوتی دارد .آیا نگرش شما نیز متفاوت بود ؟
*- آقای فردوسی پور یك شادی گل در استادیوم خانگی یا بیرون از خانه احكام متفاوتی دارد شما که مدعی هستید شبانه روز قوانین و مقررات فوتبال را مطالعه میکنید و به مسائل آن اشراف کامل دارید آیا تصور نمیکنید جوی که در استادیوم پر و خالی از سوی یک بازیکن بوجود می آید متفاوت است و در استادیوم پر میتواند در نحوه قضاوت داور ونوع تشویق و شعارهای هوادار تاثیر بگذارد پس چرا دنبال علت نمی گردید وصراحتا علت را بیان نمیکنید؟ فکر نمی کنید مردم میفهمند و دانا هستند , چرا اینقدرتبعیض در نگاه شما به برخی تیمها و قشرها و افراد وجود دارد مگر آنها چه هیزم تری به شما فروخته اند ؟ جناب نودی پست و مقام و نام وشهرت کسب نمودن به هر قیمت و بهائی ارزش ندارد .
* - آقای فردوسی پور ما وقتی به عدالت شما اذعان داریم که به عینه عدالت را در رفتارو گفتار و کردار شما ببینیم مگر میشود صحنه های بازی شدید و خطاهای گرفته نشده از سوی داور بازی را که بارها و بارها اتفاق افتاد و حتی در یک صحنه منجر به خانه نشینی ایرانپوریان گردید نشان ندهید و آیا صحنه برخورد و خطای بازیکن فولاد را روی میلاد فخرالدینی نبینید , ضربه دست بازیکن فولاد را به توپ چه ؟ یا در فیلم ارسالی برای شما آن صحنه ها سانسور شده بود بنظر میرسد زیر سوال بردن اعتدال و عدالت در برنامه شما و برای شما با این اوصاف غیر منصانه نباشد . نگاه شما و امثال شماها فقط معطوف کسانی است که من باب میل شما عمل میکنند و بس و این عمل بسیار نابخشودنی است .
*- آقای فردوسی پور تا كی میخواهی این مردم را بی سواد و بی منطق نشان دهی و خودت را عقل كل این فوتبال بدانی؟من نمیدانم چرا و چه کسانی این اجازه را به شما میدهند که براحتی و با هرگونه الحانی با هر کس که دوست داشتی صحبت کنی و موقعی که خود را در مقام دفاع و پاسخگوئی ضعیف می پنداری به قول خودت مغلطه بازی و سیاهکاری براه می اندازی و حتی فرصت سخن گفتن را از وی میگیری و بلافاصله به خدا میسپاری , آقای فردوسی پور راست راستی اینطور نیست ؟ این همان مسئله ای است که به وفور از سوی کارشناسان یا میهمانانی که چه از لحاظ حضور در برنامه و چه از لحاظ مکالمه و ارتباط تلفنی از شما نقد شده است آیا پاسخی دارید ؟ شما چطور با این همه اجحاف و نا عدالتی شب را تاصبح سپری میکنید در صورتیکه با این قضاوت بی عدالت خود آه و نفرین هزاران مظلوم پشت سرتان میبینید !! شاید هم قلبتان مرده و چشمانتان بسته شده است .
*- آقای فردوسی پور در حساس ترین هفته و در اوج ترافیك پربینندگی یك برنامه تحلیلی فوتبال ، یك ساعت تمام به نقد سریال آقا پژمان خودتان که هیچگونه ارتباطی با هویت برنامه شما ندارد و اوقات ارزشمند آن را به دلخواه خود متصرف می شوی اما در یک دقیقه سر وته اتفاقات مهم بازی تراکتور , فولاد را که چند روز با استرس و نگرانی همه منتظر بودند (( البته ازشما بعید بنظر میرسید ))) در برنامه شما به حقانیت خود پی ببرند و شمارا مدافع حق (( به خیال خود )) که البته آزموده را آزمودن خطاست میدانستند جمع و جور میکنی بنوعی که حتی این تیم و عوامل آنرا مقصرجلوه میدهی آیا این بزرگترین خیانت به فوتبال و تراختور نبود؟ این شرایط و وضعیت فوتبال ماست !! این فوتبال درد زیاد دارد و شما بخشی از آن هستی , آری , آری و بازهم آری .
آقای فردوسی پور از کجا و از چه بگوییم , از محسن تركی , محسن قهرمانی , جهانبازی , حقوردی یا .... ؟ ازکدامین قضاوت ناحق آنها در حق تراکتور ؟ از چه بگوییم , از آرائی كه همگی مغرضانه و بودار است یا از رئیس دپارتمانی داوری که بدون دیدن بازی تراکتور و فولاد که بنا به اعتراف خود از طریق شنود اقدام به صدور حکم میکند و میگوید پنالتی صحیح است و روز روشن را شب قلمداد می کند . امام حسین ( ع ) میفرماید : اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید ؟ آیا هستید . مسلما که .......
مگر نه این است همان کمیته ای که حکم تخلف تیم البدر را پس از ارائه 5 بازی در لیگ یک صادر کرده حکم کسر امتیاز تراکتور را میدهد مگر این دلیل بر بی کفایتی آنها کفایت نمیکند ؟ پس چرا وقتی پای صحبت از تراکتور و برخی تیمهای مظلوم شهرستانها به میان می آید بقل خودتان لالمونی میگیرید ؟ چگونه و با چه روئی اینها خود را عقل کل میدانند .
این چه فدراسیون و کمیته انضباطی است که بر اساس قوانین ای اف سی اصلاحات انضباطی را اعمال میکنند اما بدون اشراف به موضوع اقدام به صدور حکم می‌نمایند و یکی نیست به آنها بفهماند که بابا کسر امتیاز از تیمها در خصوص اعتراضات هواداران نادرست است این موضوع بوضوح نشان میدهد که این اشخاص اصلا در باغ نیستند و بدون توجه به اصل و اساس موضوعات که خودشان نیز بی اطلاعند نمیدانند که چه موردی را امضا نموده اند , حقیقتا خنده دار نیست؟ واقعا نمی‌دانیم بحال این فدراسیون و کمیته ها باید خندید یا گریه کرد .
آقایان تاریخ آئینه تمام قد زمان نماست و حقایق را ثبت وثابت کرده و ازاین به بعد هم اثبات خواهد نمود کمی بخود آئید و باز آئید و باز آئید ونگذارید با این ندانم کاری و خود را به بیراهه زدن آه و نفرین کسانی که بعد از شما بعنوان وارثان و متولیان این برنامه و موضوعات می آیند گریبنتان را بگیرد و حتی حسرت یک آن عنایت خدواندی در سرای باقی در دلتان بماند تا هستید بخود آئید و اصلاح و انابه پیشه کنید تا شاید ....... که خداوند توابین را دوست دارد .
آقای فردوسی پور شما متصورید که بازیگر و گارگردان توانمندی هستید اما غافل از آنید که ما بازیخوان توانمندتری هستیم و بدون شك حق بر باطل پیروز است چون این وعده خداوند متعال است . در خاتمه با تمامی مطالب فوق الاشاره که امیدوارم مورد توجه دلهای مکدر واقع شده و لااقل در زندگی خصوصی شما موثر افتد دو بیت شعر تقیم میکنم که سعی کنید با ترجمه آن , مفهوم آنرا فرا راه خود قراردهید که زندگی , شرف , آبرو و حیا در همین است و بس ولا غیر :
سسلییب غیبـدن هاتف گلیـری بـاد وزان خواب غفلتدن اویان کی اولوری عمر خزان
سرنوشتین قلمی چون بئله منظومه چکیب هر کس آخر درجاق بار وبرین هر نه اکیب
(((( والسلام ))))
با تشکر از هوادار گرامی ح - سلطانی

بالا