• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
واقعا خدا رو شکر میکنم جمشیدیان رو نخریدیم!!

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته دوازدهم لیگ برتر/تراکتورسازی 20 را رد کرد/توقف فجر در شیراز

تیم فوتبال تراکتورسازی با کسب برتری مقابل سورینت در تهران به رده دوم جدول رده بندی صعود کرد.
به گزارش اوج،در آغاز هفته دوازدهم لیگ برتر تیم های سورینت و تراکتورسازی از ساعت 16 در ورزشگاه تختی به مصاف هم رفتند که در این مسابقه شاگردان مجید جلالی به برتری دو بر 1دست یافتند.
سعید دقیقی 43 و فرشاد احمدزاده 45 برای تراکتورسازی و مجتبی شیری 88 برای سورینت در این بازی گل زدند.
تراکتورسازی با این برد 22 امتیازی شد و با یک بازی بیشتر نسبت به سپاهان در رده دوم جدول رده بندی قرار گرفت.
سورینت هم 10 امتیازی باقی ماند.
در دیگر بازی تیم های فجر سپاسی و ذوب آهن در شیراز به تساوی بدون گل رسیدند.
مجتبی زارعی که در نیمه دوم به بازی آمده بود،در دقیقه 91 به دلیل خطای شدید روی بازیکن تیم ذوب آهن از بازی اخراج شد.
ضمن اینکه سعید قزلگچلی و مهرزاد معدنچی از فجر و محسن مسلمان،محسن بیاتی نیا،میلان میاتوویچ و اکبر ایمانی هم کارت زرد دریافت کردند.
فجرسپاسی با این برد 10 امتیازی شد و تیم ذوب آهن هم 13 امتیازی شد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

دوستان لطفا دست کم سه خط خبر در هر پست استفاده کنید...

پاینده باشید

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پزشک تراکتورسازی خبر داد/ ربیع خواه رباط صلیبی پاره کرد

اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تدراکاتی تیم ملی فوتبال بزرگسالان از سوی کارلوس کی روش اعلام شد.
به گزارش اوج و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، رحمان احمدی، حامد لک، دانیال داوری، مهرداد بیت آشور، حسین ماهینی، پژمان منتظری، سید جلال حسینی، امیر حسین صادقی، شجاع خلیل زاده، احسان حاج صفی، هاشم بیگ زاده،محمدرضا خانزاده، مهرداد پولادی،جواد نکونام، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان،محمد نوری، مجتبی جباری، اشکان دژاگه، رضا قوچان نژاد،سردار آزمون، کریم انصاری فرد، مسعود شجاعی، محمدرضا خلعتبری، علیرضا جهانبخش، یعقوب کریمی و خسرو حیدری بازیکنانی هستند که باید روز یکشنبه راس ساعت 12:00 ظهر در هتل آزادی خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.
اردوی تدارکاتی فوق به منظور حضور ملی پوشان برای دیدار مقابل تایلند برگزار می شود.
دیدار دو تیم ملی ایران وتایلند روز بیست و سوم مهرماه برگزار می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ برهاني يک قدم به تراکتور نزديک‌‌تر شد

آرش حتي از جلالي به اين دليل که در فصل نقل‌وانتقالات رفتار صادقانه‌اي با اين مربي نداشته عذرخواهي هم کرده است.
نکته ويژه بازي استقلال و سئول، حضور چند دقيقه‌اي آرش برهاني در زمين بود؛ بازيکني که مدتهاست از سوي قلعه‌نوع مورد اعتماد قرار نمي‌گيرد و فرصت حضور در ميدان را پيدا نمي‌کند، اما در اين ديدار براي مدت کوتاهي شانس بازي پيدا کرد. برهاني بعد از حذف استقلال، نسبت به عملکرد کادر فني در قبال خودش ابراز نارضايتي کرده و مدعي شده دليل نيمکت‌نشيني‌هايش را نمي‌فهمد. همچنين تعريف و تمجيد او از مجيد جلالي هم احتمالا نشان مي‌دهد که اين بازيکن خودش را براي جدايي از جمع آبي‌پوشان و پيوستن به تراکتورسازي تبريز آماده کرده است. به ويژه از اين جهت که امير نشان داده نسبت به اين قبيل انتقادات بازيکنان از خودش چندان بردبار و با حوصله نيست. بايد صبر کرد و ديد بعد از برگزاري مسابقات اين چند هفته باقي مانده، بالاخره دوران حضور آرش در استقلال هم به پايان مي‌رسد يا نه؟ آرش حتي از جلالي به اين دليل که در فصل نقل‌وانتقالات رفتار صادقانه‌اي با اين مربي نداشته عذرخواهي هم کرده است. به هر حال چيزي که روشن است اين است که بيرون ماندن آرش از ترکيب استقلال دليل فني ندارد همان طور که خودش مي‌گويد در اولين بازي گل زده و از ترکيب بيرون مانده است. بايد ديد پشت پرده چه اختلافي بين سرمربي و اين بازيکن رخ داده که آستانه تحمل اين بازيکن خوش اخلاق را پايين برده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور - تکذیب خبر اخراج جواد کاظمیان

امروز خلرب توسط تعدادی از سایت ها مبنی بر اخراج جواد کاظمیان منتشر شد که باعث سردرگمی هواداران .... ( به ادامه مطلب بروید )
هواداران گردید برای اطلاعع از صحت و سقم موضوع با یکی از عوامل نزدیک به باشگاه تماس حاصل گردید تا درمورد این مسئله توضیح کوتاهی ارائه دهد در این باره وی گفت جای تعجب است که پس از اینکه تراکتور با پیروزی در برابر راه اهن به شرایط نسبتا مناسبی رسیده است برخی از دوستان اقدام به انتشار چنین مطلبی می نمایند که باعث تشویش اذهان عمومی گردد
وی همچنین اشاره کرد تراکتور پس از دیدار با راه اهن به تمام بازیکنان خود مرخصی داد و تمرینات تا روز سه شنبه تعطیل است و جای تعجب است که دو روز پس از دیدار با راه اهن و در حالی که تمرینات تیم تعطیل بوده است صحبت از اخراج بازیکن مطرح می شود
وی همچنین افزود منتظریم تا پس از پایان مرخصی و بازگشت کادر فنی و بازیکنان در این مورد و علت مطرح شدن این شایعات صحبت هایی داشته باشیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی:نیامده‌ام که برهانی نیمکت‌نشینم کند

قانون آنلاین- مدتی پیش خبر تراکتوری شدن آرش برهانی مطرح شد و هر چند که این خبر از سوی مدیران باشگاه و مجید جلالی سرمربی این تیم تکذیب شد اما همچنان زمزمه هایی پیرامون این قضیه شنیده می شود.در صورت تراکتوری شدن برهانی،یکی از مهاجمان این تیم به نیمکت تبعید می شوند مسئله ای که سعید دقیقی نسبت به آن واکنش نشان میدهد.ادامه صحبت های این بازیکن با قانون آنلاین را می خوانید.
می گویند که در بازی با راه آهن خیلی اتفاقی و شانسی گلزنی کرده ای؟
به هر حال همین اتفاقات است که باعث جذاب شدن فوتبال شده است.در آن صحنه کریم انصاری فر به قصد بازکردن دروازه حریف به توپ ضربه زد اما از شانس او توپ وارد دروازه نشد و در برخورد با تیرک دروازه مقابل پای من افتاد و من هم درنگ نکردم و آنرا تبدیل به گل کردم.
پس می توان گفت که کرم انصاری فر تو را به گل رسانده است؟
دقیقا همینطور است.در بازی های آتی این کار کریم را جبران می کنم و یک پاس گل خوب به او می دهم.هر چند که فوتبال یک کار تیمی است و ورزش انفرادی نیست که یک بازیکن بخواهد کار بازیکن دیگر را جبران یا تلافی کند.
به خاطر گل نزدنهایت در چند بازی گذشته هم که حسابی تحت فشار بودی!
وجود این انتقادات و فشارها نه تنها مرا اذیت نمی کرد بلکه حتی خوشحالم هم می کرد!
چرا؟
چون از بازیکنی زیاد انتقاد می شود که انتظارات از او بالاست.قطعا توقعات و انتظارات از من هم بالاست که تا گل نمی زنم مورد انتقاد قرار می گیرم.به هر حال خوشحالم که توانستم برابر راه آهن گلزنی و انتظارات هواداران را برآورده کنم.
اما از طرفی هم باعث شده که زمزمه هایی پیرامون تمایل جلالی برای جذب آرش برهانی شنیده شود.مثل اینکه سرمربی تان به دنبال این است تا یک مهاجم جدید به تیم اضاغه کند و مهاجمان فعلی نتوانسته ا ند انتظارات وی را آنطور که باید و شاید برآورده کنند.
به هر حالا نزدیک نقل و انتقالات نیم فصل هستیم و طبیعی است که چنین اخباری شنیده شود.خود من هم چند پیشنهاد دارم اما آیا باید آنها را رسانه ای کنم؟در هر حال حاضر تمام تمرکزم معطوف تراکتور است و فقط بع این تیم فکر می کنم.
اما با حضور برهانی احتمال دارد که در تراکتور به یک بازیکن نیمکت نشیم تبدیل شوی.دغدغه ای از این بابت نداری؟
نیامده ام که برهانی یا هر بازیکن دیگری بیاید تا نیمکت نشین شوم.اگر روزی بدانم که تراکتوری ها مرا نمی خواهند خودم از این تیم می روم اما هنوز نمی دانم که خبر تراکتوری شدن آرش صحت دارد یا خیر.وقتش که برسد تصمیم را می گیرم.
آیا در این مدت جلالی پیرامون عملکردت صحبتی با تو کرده است؟
صحبت خاصی نکرده ایم اما اگر از عمکلردم ناراضی بودند بدون شک بازی ام نمی دادند.در هر صورت این را بدانید که نه از آمدن برهانی و نه هیچ مهاجم دیگری ترسی ندارم چون اگر روزی این اتفاق بیفتد یکی از پیشنهاد هایی که از همین حالا با آنها مواجه شده ام را قبول می کنم.فعلا که نمی دانم این خبر راست است یا دروغ.پس بهتر است به این قضیه فکر نکنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: از دعوت نشدن به تیم ملی ناراحتم/ کاظمیان امسال بهتر از همیشه تمرین می کرد

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: باید برای مواجهه با کی روش حرفه ای عمل کرد و به نظرش احترام گذاشت.
محمد نصرتی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره پیروزی تیمش مقابل سورینت اظهار داشت: بچه ها در این دیدار فوق العاده بودند و با وجود اینکه دو گل زدیم اما موقعیت های بسیار زیادی از دست دادیم. سورینت با اینکه نتایج خوبی نگرفته اما از اوایل فصل خود بهتر کار می کرد اما توانستیم با انجام یک بازی منطقی و خوب به برد برسیم.
وی ادامه داد: خداراشکر در حال حاضر وضعیت خوبی داریم. چند روز تمرینات تعطیل است و باید در ادامه با انگیزه بیشتر کار کنیم و بتوانیم روند موفقیت آمیز خود را ادامه دهیم.
مدافع تراکتورسازی درباره اینکه جواد کاظمیان گفته از نصرتی سوال کنید وضعیتم چگونه است، تصریح کرد: من سال ها است جواد را از نزدیک می شناسم. به نظر من امسال بهترین سالی بود که او داشت. در تمرینات عالی کار می کرد و از لحاظ بدنی نیز سبک تر شده است. انگیزه بسیار زیادی هم دارد اما پس از بازی اول که هیچ کدام از ما خوب نبودیم او از ترکیب بیرون ماند و بازیکنی که هفته اول بیرون می نشیند سخت است بتواند برگردد. به هر حال مربیگری سلیقه ای است و با وجود تمرین خوب جلالی نظر می دهد چه کسی در ترکیب باشد و چه کسی بازی نکند.
نصرتی درباره عدم دعوتش به تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: من قطعا ناراحتم که نامم در بین دعوت شدگان به تیم ملی وجود ندارد. فکر می کنم جزو 3 خط دفاع برتر لیگ برتر هستیم. شخصا خیلی تلاش کردم که بتوانم به تیم ملی دعوت شوم اما اینطور نشد. البته نباید به کی روش خرده گرفت زیرا مربیگری سلیقه ای است و مربی گاهی اوقات از یک بازیکن خوشش می آید و گاهی نظرش جلب نمی شود.
وی افزود: کی روش مربی بزرگی است و حرفه ای عمل می کند. با این شرایط باید برای مواجهه با او نیز حرفه ای عمل کرد و به نظرش احترام گذاشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: کاظمیان اخراج نشده است/ جلالی درباره برهانی نظر می دهد

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: ما منتظر هستیم ایشان لیست مازاد و خرید تیم در نیم فصل را به ما اعلام کند تا اقدام کنیم.
حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شایعه اخراج جواد کاظمیان از تمرینات تراکتورسازی به خاطر مصاحبه علیه جلالی عنوان کرد: چنین چیزی صحت ندارد. فعلا بازیکنان به جای داخل زمین با مصاحبه هایشان گل می زنند. البته من مصاحبه کاظمیان را دیدم ولی شاشیعه اخراجش صحت ندارد.
وی ادامه داد: خوشبختانه شرایط تیم خوب است. بازیکنان پول خود را گرفته اند و مشکلی وجود ندارد. نتایج هم خوب بوده و می خواهیم با لطف خدا نیم فصل را باصدرنشینی به پایان ببریم.
مدیرعامل تراکتورسازی درباره اینکه جلالی مدام اعلام می کند عوامل بیرونی روی تراکتورسازی تاثیرگذار است، تصریح کرد: بهتر است از خود او بپرسید منظورش از این عوامل چیست اما ما سعی می کنیم با صحبت کردن موانع سر راه تراکتورسازی را برطرف کنیم.
زینی زاده در پایان درباره شایعه پیوستن آرش برهانی به تراکتورسازی افزود: آقای جلالی در این باره نظر می دهد. ما منتظر هستیم ایشان لیست مازاد و خرید تیم در نیم فصل را به ما اعلام کند تا اقدام کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مارکو در آستانه برکناری از تراکتورسازی | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

مارکو باشارا بازیکن صربستانی تراکتورسازی که به همراه سایر بازیکنان جدید در این فصل به تیم ملحق شده ، در آستانه برکناری و فسخ قرارداد با سرخپوشان قرار گرفته است.

به گزارش تبریز بیدار ، مارکو باشارا در بازی گذشته در تبریز ماند و به دلیل قرار نگرفتن در لیست هجده نفره به تهران سفر نکرد.
همچنین صحبت های مجید جلالی سرمبی تیم تراکتورسازی درباره عدم استفاده از این بازیکن نیز منتشر شد و وی دلیل این کار را عدم آمادگی مارکو اعلام کرد.
این در حالی است که مارکو باشارا از برخی تمرینان گروهی نیز منع شده بود و فرصت ارائه عملکرد خود در تمرینات را نیز نداشته است.
همچنین این برکناری زمانی رخ می دهد که محسن ربیع خواه به دلیل مصدومیت در اختیار تیم نمی باشد و شایعاتی نیز درباره اخراج کاظمیان شنیده می شود، به نظر می رسد که تراکتورسازی بیش از هر زمانی به این بازیکن میانی صربستانی نیازمند است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://tamashagar.net/index.php/permalink/5756.html

استقلال،صادقی در تراکتور؟!
بزرگترین جابه جایی نیم فصل؛طالبی در استقلال،صادقی در تراکتور؟!
با جدایی احتمالی طالبی از تراکتور و پیوستنش به استقلال امیرحسین صادقی به تراکتور خواهد پیوست.

از باشگاه استقلال خبر می رسد که امیر قلعه نویی از مدافع تیم خود،امیرحسین صادقی رضایت ندارد و این نارضایتی به حدی است که ممکن است صادقی در نیم فصل مجبور به جدایی از استقلال شود.

به گزارش"تماشاگر دات نت" حتی اعلام شده که امیر قلعه نویی جایگزین صادقی را نیز به مدیرعامل باشگاه استقلال معرفی کرده تا مقدمات حضور این مدافع جدید در نیم فصل به استقلال فراهم شود.

بازیکنی که قلعه نویی برای تیم خود انتخاب کرده فرشید طالبی مدافع فعلی تیم فوتبال تراکتورسازی است که اتفاقا کمتر مورد استفاده مجید جلالی قرار می گیرد.

طالبی که ابتدای فصل تیم هایی چون راه آهن، فولاد،ذوب آهن و... را خواهان خود می دید از همه آن تیم ها تراکتور را برگزید تا با حضور در این تیم حضوری خوب در سطح اول فوتبال کشور داشته باشد اما تاکنون آن گونه که باید از طرف مجید جلالی به بازی گرفته نشده و همین کار احتمال جدایی او از جمع سرخپوشان و پیوستنش به استقلال را بیشتر می کند.

حتی شنیده می شود با جدایی احتمالی طالبی از تراکتور و پیوستنش به استقلال به احتمال زیاد امیرحسین صادقی به تراکتور خواهد پیوست که باید گفت در صورت این اتفاق پرسروصداترین انتقال و جابه جایی نیم فصل لیگ برتر انجام خواهد شد.

باز هم گفته می شود فرشید طالبی که اهل حاشیه نیست مانند سالهای گذشته که تیم های پرسپولیس و استقلال را خواهان خود می دید اما در نهایت به هیچ کدام از این دو تیم نمی رفت آنچنان تمایلی به ترک تراکتور ندارد. ظاهرا او می خواهد با جلالی صحبت کند که اگر اعتقادی به بازی اش ندارد در این صورت تراکتور را ترک و به احتمال زیاد به استقلال بپیوندد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فوري : شايعه اي به نام برهاني و به كام حاشيه سازان!

شايعه اي به نام برهاني و به كام حاشيه سازان!
ما به چه زباني بگوييم كه برهاني جايي در تيم تراكتور ندارد
چرا بعضيا اين بازيكن را به ما تحميل ميكنند
ما چرا بايد حق انتخابمون را ازمون بگيرن
واقعا جاي تاسف داره
با آوردن برهاني تيم با حاشيه همراه ميشه
چون ما سعيد دقيقي و كريم رو داريم و به مهاجم كناري نياز داريم نه مهاجم نوك
ما بازيكن جوان نياز داريم نه بازيكن مسن بعدا هم لقب بگيريم كه تيم تراكتور مرده زنده ميكند
واقعا بايد به جوان ها اكتفا كنيم نميدونم چرا حاشيه به جان تيم و مهاجمان ميندازن
چرا چشم ديدن موفقيت دقيقي و انصاري فرد رو نداريد
حتي اين 2 مهاجم جانشين نيمكت نشين به تام دلير دارند و نيز مهاجماني همچون كاظميان و ابراهيمي و احمدزاده داريم
تورو خدا هوادارا ديگه خبر جذب برهاني رو دنبال نكنن و به نظر سنجي بذاريم تا همه متوجه بشوند كه برهاني در تيممون جايي نداره زيرا كريم و سعيد بهترينن
ياشا

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قرار نیست به اردو برویم جلالی: در مورد کاظمیان نظرم را به باشگاه گفتم/ ربیع‌خواه رباط پاره کرد

مجید جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه آیا قرار است تراکتور‌سازی به اردو برود عنوان کرد: چنین برنامه‌ای نداریم و تمرینات خود را در تبریز دنبال می‌کنیم.

وی در مورد اینکه آیا جواد کاظمیان را به خاطر مصاحبه علیه او اخراج کرده است عنوان کرد: من در این ارتباط نظرم را به باشگاه اعلام کردم و باید از مسئولان باشگاه در مورد این موضوع سوال کنید.

جلالی در مورد وضعیت محسن ربیع‌خواه عنوان کرد: متاسفانه او رباط صلیبی پایش دچار پارگی شد و مدت زیادی نمی‌تواند در تیم به میدان برود.

سرمربی تراکتور‌سازی در مورد اینکه گفته می‌شود مارکو بازیکن صربستانی تیمش را نمی‌خواهد و قرار است او نیم‌فصل از جمع قرمز‌پوشان تبریزی جدا شود خاطرنشان کرد: در مورد این بازیکن هم نظرم را به باشگاه گفتم و بهتر است این موضوع را مسئولان باشگاه اعلام کنند.

بالا