دقیقی:نیامدهام که برهانی نیمکتنشینم کند
قانون آنلاین- مدتی پیش خبر تراکتوری شدن آرش برهانی مطرح شد و هر چند که این خبر از سوی مدیران باشگاه و مجید جلالی سرمربی این تیم تکذیب شد اما همچنان زمزمه هایی پیرامون این قضیه شنیده می شود.در صورت تراکتوری شدن برهانی،یکی از مهاجمان این تیم به نیمکت تبعید می شوند مسئله ای که سعید دقیقی نسبت به آن واکنش نشان میدهد.ادامه صحبت های این بازیکن با قانون آنلاین را می خوانید.
می گویند که در بازی با راه آهن خیلی اتفاقی و شانسی گلزنی کرده ای؟
به هر حال همین اتفاقات است که باعث جذاب شدن فوتبال شده است.در آن صحنه کریم انصاری فر به قصد بازکردن دروازه حریف به توپ ضربه زد اما از شانس او توپ وارد دروازه نشد و در برخورد با تیرک دروازه مقابل پای من افتاد و من هم درنگ نکردم و آنرا تبدیل به گل کردم.
پس می توان گفت که کرم انصاری فر تو را به گل رسانده است؟
دقیقا همینطور است.در بازی های آتی این کار کریم را جبران می کنم و یک پاس گل خوب به او می دهم.هر چند که فوتبال یک کار تیمی است و ورزش انفرادی نیست که یک بازیکن بخواهد کار بازیکن دیگر را جبران یا تلافی کند.
به خاطر گل نزدنهایت در چند بازی گذشته هم که حسابی تحت فشار بودی!
وجود این انتقادات و فشارها نه تنها مرا اذیت نمی کرد بلکه حتی خوشحالم هم می کرد!
چرا؟
چون از بازیکنی زیاد انتقاد می شود که انتظارات از او بالاست.قطعا توقعات و انتظارات از من هم بالاست که تا گل نمی زنم مورد انتقاد قرار می گیرم.به هر حال خوشحالم که توانستم برابر راه آهن گلزنی و انتظارات هواداران را برآورده کنم.
اما از طرفی هم باعث شده که زمزمه هایی پیرامون تمایل جلالی برای جذب آرش برهانی شنیده شود.مثل اینکه سرمربی تان به دنبال این است تا یک مهاجم جدید به تیم اضاغه کند و مهاجمان فعلی نتوانسته ا ند انتظارات وی را آنطور که باید و شاید برآورده کنند.
به هر حالا نزدیک نقل و انتقالات نیم فصل هستیم و طبیعی است که چنین اخباری شنیده شود.خود من هم چند پیشنهاد دارم اما آیا باید آنها را رسانه ای کنم؟در هر حال حاضر تمام تمرکزم معطوف تراکتور است و فقط بع این تیم فکر می کنم.
اما با حضور برهانی احتمال دارد که در تراکتور به یک بازیکن نیمکت نشیم تبدیل شوی.دغدغه ای از این بابت نداری؟
نیامده ام که برهانی یا هر بازیکن دیگری بیاید تا نیمکت نشین شوم.اگر روزی بدانم که تراکتوری ها مرا نمی خواهند خودم از این تیم می روم اما هنوز نمی دانم که خبر تراکتوری شدن آرش صحت دارد یا خیر.وقتش که برسد تصمیم را می گیرم.
آیا در این مدت جلالی پیرامون عملکردت صحبتی با تو کرده است؟
صحبت خاصی نکرده ایم اما اگر از عمکلردم ناراضی بودند بدون شک بازی ام نمی دادند.در هر صورت این را بدانید که نه از آمدن برهانی و نه هیچ مهاجم دیگری ترسی ندارم چون اگر روزی این اتفاق بیفتد یکی از پیشنهاد هایی که از همین حالا با آنها مواجه شده ام را قبول می کنم.فعلا که نمی دانم این خبر راست است یا دروغ.پس بهتر است به این قضیه فکر نکنم.