• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در اردوی تهران اتفاق افتاد برتری ماشین‌سازی مقابل تیم لیگ برتری

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم ماشین‌سازی تبریز که در اردوی یک هفته‌ای در تهران به سر می‌برد در یک دیدار دوستانه مقابل نفت تهران به برتری دست یافت. گل‌های سبزپوشان تبریزی مقابل تیم لیگ برتری نفت تهران را یونس قاسمی و توحید قوجایی به ثمر رساندند.

این بازی در آخرین روز اردوی ماشین‌سازی برگزار شده و این تیم بعد از این دیدار دوستانه روانه تبریز شد تا تمریناتش را در شهر خود پیگیری کند.

ماشین‌سازی برای حضور در رقابت‌های لیگ دسته دو کشور آماده می‌شود و این تیم امیدوار است در پایان فصل جواز صعود به لیگ دسته یک را کسب کند.

با استعفای امیر داداش‌ضیایی هنوز سرمربی این تیم انتخاب نشده و تمرینات تیم ماشین‌سازی زیر نظر کاظم‌ نورمحمدزاده و سعید پرخیده برگزار می‌شود.

ماشین‌سازی با 44 سال قدمت قدیمی‌ترین تیم فوتبال آذربایجان به شمار می‌رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تحلیل هفته سوم لیگ برتر فوتسال کشور تیم‌های تبریزی در نیمه نخست جدول

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در هفته سوم لیگ برتر فوتسال کشور رقابت تیم‌های همشهری دبیری با شهرداری به تساوی سه بر سه انجامیده و هلال احمر نیز در ماهشهر تیم عملیات غیر صنعتی این شهر را با چهار گل شکست داد.

نتایج کامل هفته سوم به شرح زیر است:

راه ساری 3، شهرداری ساوه 5

عملیات غیرصنعتی صفر، هلال احمر آذربایجان شرقی 4

گیتی‌پسند اصفهان 3، تاسیسات دریایی 2‌

ماهان تندیس قم 4، شرکت حفاری خوزستان 6

شهرداری تبریز 3، دبیری تبریز 3

میثاق تهران 6، زمزم اصفهان 2

فرش‌آرا مشهد 2، منصوری قرچک 2

در پایان هفته سوم تیم گیتی پسند اصفهان، دبیری تبریز و میثاق تهران با 7 امتیاز و تفاضل گل در صدر جدول قرار داشته و هلال احمر با 6 امتیاز تیم پنجم و شهرداری تبریز نیز با 4 امتیاز تیم ششم جدول هستند.

از نکات قابل ذکر این هفته شکست نخوردن هیچ کدام از سه نماینده فوتسال تبریز بود.

پیش از آغاز هفته چهارم لیگ برتر فوتسال کشور یک تیم و یک بازیکن تبریز در صدر گلزنان قرار دارند.

در سه هفته اول لیگ برتر فوتسال کشور در مجموع 128 بار توپ از خط دروازه‌ها گذشته که تیم دبیری تبریز با 14 گل زده به همراه میثاق تهران بهترین خط حمله مسابقات را بین 14 تیم به خود اختصاص داده‌اند.

تیم عملیات صنعتی ماهشهر نیز هنوز گلی را وارد دروازه حریفان خود نکرده است.

چهار بازیکن نیز با زدن پنج گل در صدر گلزنان قرار دارند.

احمد اسماعیل پور (گیتی پسند اصفهان)، وحید شفیعی (شهرداری تبریز)، مجتبی حسن نژاد (میثاق تهران)، محمد کرمانی (ماهان تندیس قم) بهترین گلزنان لیگ برتر تا پایان هفته سوم هستند.

اسامی کامل گلزنان لیگ برتر فوتسال کشور تا پایان هفته سوم به شرح زیر است.

5 گل

احمد اسماعیل پور (گیتی پسند اصفهان)، وحید شفیعی (شهرداری تبریز)، مجتبی حسن نژاد (میثاق تهران)، محمد کرمانی (ماهان تندیس قم)

4 گل

جواد اصغری مقدم (دبیری تبریز)، حمید نصیری (منصوری قرچک)، مسلم رستمی‌ها (شهرداری تبریز)، مجتبی مریدی (حفاری خوزستان)

3 گل

وحید شمسایی، فرهاد فخیم (دبیری تبریز)، مصطفی ظریفیان (شهرداری ساوه)، شهرام شریف زاده، مصطفی اخلاصیان (هلال احمر)، محسن فرهمند (میثاق تهران)، محمد کوهستانی (ماهان تندیس قم)

2 گل

حمیدرضا پرگی، مرتضی توکلی، محمد شجری (شهرداری ساوه)، علی رهنما (منصوری قرچک)، سعید تقی‌زاده، افشین کاظمی، محمد طاهری (گیتی پسند)، ابوالفضل حسینی، محمد زارعی (تاسیسات دریایی)، حامد عبداللهی (زمزم اصفهان)، امیرحسین رسولی (راه ساری)، ایمان احمدی (فرش آرای مشهد)، اسماعیل وطن خواه، احمد ملا علی (شهید منصوری قرچک)، مهران عالیقدر (حفاری خوزستان)

1 گل

محمد رضا سنگ سفیدی، بابک اکبری، نصرالله مومن، وحید قاسمی (دبیری تبریز) ، بابک الله‌وردی خانی، جواد منتظر، مجتبی وفادار، احمد صفری (هلال احمر)، مجید لطیفی، قدرت بهادری، ناصر عجم،امیر رییسی، (فرش آرای مشهد)، علی ابراهیم بیگی، علیرضا وفایی، مهدی زاهدی (ماهان تندیس)، مرتضی توکلی (شهرداری ساوه)، رامین رستمیان، بابک نصیری، هادی بافنده(شهرداری تبریز)، ابراهیم مسعودی، علی ابراهیمی، علی شیرافکن، حمید یوسفی، سعید عباسی (تاسیسات دریایی)، موسی حسن دوست، مجید رئیسی، محسن حسن‌نژاد، محمد بیضایی، حسین سلطانی، الیاس براتی (میثاق تهران)، فرشاد شارقی، محمد کشاورز (گیتی پسند اصفهان)، مهدی عربیان، حمید سالاری (راه ساری)، بهرام عظیمی، فرید نمازی، میثم برمشوری (حفاری خوزستان)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرین تراکتورسازان بدلیل اعتصاب بازیکنان تعطیل شد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، تمرین ساعت 10 صبح امروز تیم محبوب آذربایجان بدلیل آنچه اعتصاب بازیکنان و اعتراضشان به مشکلات مالی بیان شده، تعطیل شد.

طبق گفته های بازیکنان تیم تراکتورسازی در صورت ادامه روند فعلی مشکلات مالی تمرین عصر امروز نیز تعطیل خواهد شد.

طبق شنیده ها از بازیکنان، صبح امروز بعد از آماده شدن کادرفنی و اعضای تیم برای شروع تمرین بازیکنان زمانیکه در جواب سوال هایشان درباره دریافت طلبهایشان با وعده های تکراری روبرو شدند همگی با ترک محل تمرین اعتراضشان را به مشکلات مالی نشان داده و اعلام نمودند در صورتی که تا عصر امروز طلب هایشان را دریافت نکنند، تمرین عصرگاهی نیز تعطیل خواهد شد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی: من روی گل داماش مقصر نبودم/ خودمان هم از این نتایج ناراحت هستیم

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: تراکتور باید تیم کاملی باشد تا بتواند نتایج خوبی بگیرد.
فرشید طالبی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درخصوص شکست تراکتور مقابل داماش اظهارداشت: چند برابر داماش موقعیت داشتیم. باید این بازی را با یک برد پرگل به پایان می رساندیم. همه تیمهای بزرگ که در گیلان بازی می کنند به خاطر شرایط زمین دچار مشکل می شوند اما ما اصلا مقابل داماش اذیت نشدیم و اتفاقا خیلی هم راحت بودیم.
وی ادامه داد :قانون فوتبال همین است. وقتی تیمی گل نمی زند خیلی راحت گل می خورد. ما موقعیت های زیادی را از دست دادیم و در نهایت روی یک توپ بادآورده گل خوردیم. الان هم حسرت امتیازات از دست رفته را می خوریم و باید زودتر به خودمان بیاییم و جبران می کنیم.
طالبی افزود: خود ما هم از باخت بدمان می آید. کدام مربی و بازیکن را سراغ دارید که از باخت تیمشان خوشحال شوند؟ همه ما از نتایج تراکتور ناراحت هستیم و دوست داریم زودتر به شرایط ایده آل برگردیم.
وی درباره اینکه گفته می شود روی گل خورده تراکتور مقصر بوده، گفت: اصلا این حرف را قبول ندارم. من تقصیری نداشتم و این حرفها واقعیت ندارد.
طالبی درباره غیبت علی کریمی خاطرنشان کرد: کریمی شخصیت بالایی دارد و وزنه مهمی برای تراکتور است. متاسفانه به مدت یک ما ه او را در اختیار نداریم و باید با این موضوع کنار بیاییم. تراکتور باید تیم کاملی باشد تا بتواند نتایج خوبی بگیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در تمرینات تیم فوتبال گسترش فولاد + تصاویر| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

حمید زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی روز گذشته که مصادف با سالروز تولد رسول خطیبی سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد بود، در محل تمرینات این تیم حضور یافت. به گزارش آناج، روز گذشته تمرینات تیم فوتبال گسترش فولاد در حالی سپری شد که جشن تولد رسول خطیبی سرمربی این تیم به همت اعضای تیم گسترش فولاد برگزار شد.

حمید زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی یکی از میهمانان ویژه تمرینات تیم فوتبال گسترش فولاد و جشن تولد رسول خطیبی بود.

وی ضمن حضور و بازدید از تمرینات این تیم، تولد 35 سالگی خطیبی را به سرمربی جوان این تیم تبریک گفته و برایش آرزوی موفقیت کرد.

anaj1379936189N4ITFJ.jpg

anaj1379936189I0sR7y.jpg

anaj13799361890aII3m.jpg

فایل های ضمیمه

• anaj1379936189N4ITFJ.jpg
    anaj1379936189N4ITFJ.jpg
    312.4 KB · نمایش ها: 10

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظرات - سایت هواداران تراکتورسازی تبریز

از زمانی که تیم تراختور به لیگ برتر فوتبال صعود نمود همیشه شاهد بودیم که طرفداران بی شماری خود را از شهرهای غرب آذربایجان با تمام مشقتهایشان به استادیوم سهند تبریز می رسانند. هوادارانی که با ظهور دوباره تیم تراختور به خود امده و از دردانه دیار خود حمایت می نمایند.
آن هایی که در حماسه هشت اسفند حضور داشتند شاهد بودند که اکثر شهرستانی های حاضر در آن بازی تاریخی طرفداران اورمیه ای تراختور بودند که به هر طریقی خود را به استادیوم سهند تبریز رسانده بودند.
چند هفته ای است که شاهد هستیم در شبکه اورمیه در برنامه آنسوی ورزش مجری برنامه بادعوت از رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در صدد راه اندازی تیم نوجوانان پرسپولیس در شهر اورمیه می باشد. چندین بار نیز در خلال برنامه مجری برنامه فرامرز مبارز در صدد القای طرفداری مردم اورمیه ار دو تیم پایتخت می بود که باید به این مجری غریبه پرست شهر اورمیه تاکید نماییم که اگر در بازی های تراختور راهتان به جاده شهید کلانتری دریاچه مظلوم اورمیه بیافتد حتما ماشینها و اتوبوس های با پرچم های قرمز را مشاهده خواهید نمود.
هوادارانی که حتی طرفداری خود از تیم تراختور را در بازی های شهرداری اورمیه را نیز نشان داده اند حال جای سوال است که چرا باید در صدا وسیمای استانی بر استقلالی و پرسپولیسی بودن اورمیه ای ها تاکیید نمایید؟ چرا به دنبال گشایش آکادمی فوتبال این دو تیم در اورمیه هستید؟
در اولین سال حضور تراختور در لیگ برتر شاهد بودیم که با حضور ناصر شفق مدیرعامل وقت تراختور در شهر اورمیه آکادمی فوتبال تراختور افتتاح گردید اما با تغییر مدیریت به طور کلی این آکادمی تعطیل گردید. حال از مدیرعامل جدید باشگاه تراختور ما هواداران اورمیه ای انتظار داریم که در این شهر برای طرفداران بی شمارش آکادمی فوتبال ایجاد نموده و با گشایش کانون هواداران اورمیه ای ها را نیز به مشارکت در تیم خود سهیم بدارند .
مردم اورمیه چشم به راه مسئولان تیم تراختورسازی می باشند تا شاهد نباشیم استعدادهایمان همچون فرشـــاد احمد زاده ( فرشاد اورمولو) در آینده ای نزدیک در تیم های استقلال و پرسپولیس توپ بزنند و برای آن ها افتخار آفرینی بنمایند بلکه از هم اکنون با نام و برند تراختور رشد یافته، چهره شده و ستاره گردنند
به امید آن روز...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آییــــــــــنۀ تراکـتور :: معرفی اجمالی سید حسین زرگر، داور دیدار حسّاس تراکتور - نفت تهران+ عکس

معرفی اجمالی سید حسین زرگر، داور دیدار حسّاس تراکتور - نفت تهران+ عکس

بازی حساس دوتیم بالای جدولی تراکتور - نفت را سید حسین زرگر قضاوت خواهد کرد، او پیش از این در فصل حاضر لیگ برتر، 4 دیدار را سوت زده است واین پنجمین مسابقه است که او قضاوت خواهد کرد، زرگر یکی از سه داور سمنانی فوتبال کشوراست، سمنان سه داور به نامهای سید حسین زرگر، رضا عبدوس، هادی طوسی، در فوتبال کشور، دارد، این داور 41 ساله، کارمند هلال احمر است، قابل ذکر است که بازی معروف وبه یادماندنی "تراکتور - گهر زاگرس" را که با نتیجۀ 5 بر 0 به نفع تراکتور تمام شد، زرگر سوت زده بود.

تراکتورسازی - نفت تهران، ساعت 16 و 30 دقیقه در ورزشگاه یادگار امام تبریز، برگزار خواهدشد، تیم داوری این مسابقه را بشناسیم:
داور: امیرحسین زرگر، کمک‌ها: محمدرضا منصوری - مهدی ناصحی، داور چهارم: حمید حاج ملک، ناظرداوری: ابراهیم میرزابیگی.

♣♣♣♣♣

نام و نام خانوادگی: سید حسین زرگر
تاریخ تولد: ۱۳۵۲/۴/۱۵
محل تولد: سمنان
قد: ۱۷۶ سانتیمتر
وزن: ۷۳ کیلوگرم
میزان تحصیلات: لیسانس تربیت بدنی
شغل: کارمند هلال احمر
سال شروع داوری: ۱۳۷۷
سال ورود به لیگ برتر: ۱۳۸۴
رشته قضاوت: فوتبال – داور وسط

♣♣♣♣♣

در این تصویر علی کریمی و حسین کعبی را در کنار زرگر می بینید، جادوگر امروزها، مصدوم است که امیدواریم هر چه زودتر، او را سرحال وقبراق در ترکیب تراکتور ببینیم.

حسین زرگر، قبل از بازیهای هفتۀ یازدهم، در هفته اول بازی تیم‌های "گسترش فولاد و استقلال تهران" را در تبریز قضاوت کرده بود.

وی همچنین بازی تیم‌های "گسترش فولاد با داماش گیلان" را نیز داوری کرده بود. "پرسپولیس با مس کرمان" و "فولاد خوزستان و ذوب‌آهن اصفهان" نیز بازی‌های دیگری است که داوریش به نام زرگر ثبت شده است.
زرگر مسابقات زیادی را در گذشته سوت زده است که به بعضی از آنها اشاره میکنیم:

بازیها
پنجشنبه ژوئیه 19 فجر سپاسی 3 - 0 ذوب آهن
سه‌شنبه ژوئیه 31 سپاهان 2 - 2 راه آهن
جمعه اوت 24 ملوان 1 - 3 نفت تهران
چهارشنبه اوت 29 آلومینیوم هرمزگان 1 - 0 مس
جمعه سپتامبر 21 تراکتورسازی 5 - 0 گهر زاگرس
چهارشنبه سپتامبر 26 پیکان 0 - 5 فولاد
دوشنبه اکتبر 01 آلومینیوم هرمزگان 3 - 3 فجر سپاسی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایگاه خبری تحلیلی خبر نــو - جلالی: هواداران را دوست دارم به من فرصت دهند

مجید جلالی ،در خصوص انتقادهای خود از مهاجمان تراکتورسازی پس از باخت برابر داماش گفت: وقتی همه چیز در طول بازی خوب پیش میرود و فقط در زدن ضربات آخر مشکل دارید این آزار دهنده است. تمام چشمانی که این بازی را دنبال کردند متوجه شدند که با وجود فضای سنگین ورزشگاه و کیفیت بد زمین ما چقدر خوب بازی کردیم.

به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ وی اضافه کرد: ما پنج، شش تغییر در ترکیب تیم داشتیم ولی موقعیتهای زیادی را خلق کردیم که این خیلی مهم است. من بعید میدانم که از نظر موقعیت سازی در لیگ هیچ تیمی مثل ما عمل کرده باشد. در همین دیدار برابر داماش پنج موقعیت صد در صد گلزنی را از دست دادیم.

سرمربی تیم تراکتورسازی در پاسخ به این پرسش که آیا در غیاب کریمی کار برای تیم شما دشوارتر نخواهد شد، گفت: کریمی در این فصل خوب بازی کرده و واقعا بازیکن موثری برای تیم ما بوده است ولی این مصدومیت باعث شده که او را برای چند هفته در اختیار نداشته باشیم. البته این را بگویم که در نبود ایشان هم توانستیم بازی قابل قبولی را انجام دهیم که این ظرفیت بالای تیم ما را نشان میدهد ولی در زدن ضربات آخر دقت نداشتیم.

جلالی در این باره ادامه داد: شما بازی با ملوان را ببینید که ما چقدر موقعیت از دست داده بودیم. این موضوع برای ما آزار دهنده شده است. من مربی نیستم که از مسئولیت شانه خالی کنیم ولی واقعا بیش از حد بدشانس بوده ایم. البته تمام کردن هم بخشی از بازی است و انرژی زیادی را در تمرین صرف این کار میکنیم تا روند خود را تغییر دهیم. بازی حساس با نفت در انتظار تراکتورسازان است. سرمربی تراکتورسازی در این باره خاطرنشان کرد: به طور حتم برای این دیدار تغییراتی را در بخش تاکتیکی و آرایش تیمی خواهیم داشت. چند بازیکن ما که سرماخورده بودند به این دیدار میرسند. هواداران بدانند که اگر نفت را ببریم به عنوان یک مدعی بزرگ مطرح خواهیم شد.

من از همه هواداران میخواهم که فضا را برای ما آرام کنند و در طول بازی به حمایت از تیم بپردازند. وی با اشاره به مشکلات تراکتورسازی در بازیهای خانگی تصریح کرد: بیشترین مشکلات ما به همان تمام کنندگی تیم باز میگردد. باید در این باره خیلی تمرین کنیم و تمرکز لازم را در دیدارها داشته باشیم. این مشکل را باید هر چه سریعتر رفع کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایگاه خبری تحلیلی خبر نــو - دوست دارم از تراکتور به تیم ملی دعوت شوم

مهرداد بایرامی که دوشنبه شب در برنامه 90 حضور پیدا کرده بود درباره حضورش در تیم های پایه ای پرسپولیس عنوان کرد: وقتی در تهران بودم در رده جوانان برای پرسپولیس بازی کردم. حتی در زمان کرانچار و دایی به تیم بزرگسالان هم رفتم و مدتی در کنار بازیکنان تیم اصلی تمرین کردم. ضمن اینکه در جام ولایت هم برای پرسپولیس بازی کردم. بایرامی در مورد آینده اش گفت: دوست دارم با بازی در گسترش فولاد و یا تراکتورسازی به تیم ملی دعوت شوم.

به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ او در ابتدای صحبت‌هایش با اذعان به اینکه فکر نمی‌کرده تیمش انقدر خوب کار کند، گفت: به دلیل قرعه‌کشی و اینکه ما در همان بازی‌های اول با استقلال، سپاهان و تراکتور روبه‌رو شدیم، از لحاظ اعتماد به نفس خیلی شرایطمان خوب شد. او درباره‌ی اینده‌اش هم صحبت کرد و افزود: دوست دارم با بازی در گسترش فولاد و یا تراکتورسازی به تیم ملی دعوت شوم.

وی ادامه داد:آن زمان به عنوان سهمیه زیر 23 سال می توانستم در تیم پرسپولیس بازی کنم و قرار هم این بود که این اتفاق بیفتد اما روز آخر خوردبین،سرپرست پرسپولیس گفت که تو را نمی خواهیم.به همین دلیل ناگزیر شدم به زادگاهم برگردم و دوباره از لیگ دو شروع کنم.

بایرامی درباره اظهارنظر منتسب به خود که گفته بود علاقمند است در آینده در استقلال یا پرسپولیس بازی کند گفت:من در آن مصاحبه گفته بودم که به دایی علاقه زیادی دارم اما هرگز نگفتم آرزو دارم در استقلال یا پرسپولیس بازی کنم.هدف من این است در گسترش موفق شوم و روزی در تراکتورسازی بازی کنم و از همین جا به تیم ملی برسم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایگاه خبری تحلیلی خبر نــو - دربی آذربایجان در جام حذفی

فدراسیون فوتبال برنامه دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی را اعلام کرد تا تیم‌های لیگ برتری حاضر در این رقابت ها حریفان خود را بشناسند.

به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ به این ترتیب استقلال تهران (قهرمان فصل گذشته لیگ برتر) با کاسپین قزوین دیدار می‌کند، پرسپولیس (نایب قهرمان سال گذشته جام حذفی) با پدیده مشهد روبه‌رو می‌شود و سپاهان (مدافع عنوان قهرمانی) رو در روی صنعت نفت آبادان قرار می‌گیرد.

همچنین میزبان و مهمان بودن تیم‌ها فردا (سه‌شنبه) طی مراسم قرعه‌کشی در سازمان لیگ فوتبال تعیین می‌شود.

برنامه دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال به این شرح است:

استقلال تهران – کاسپین قزوین

ملوان انزلی – مس رفسنجان

نفت تهران – پارسه تهران

ذوب آهن اصفهان – پیام صنعت آمل

صبای قم – نفت امیدیه

مس کرمان – شهرداری دزفول

گسترش فولاد – میناب طیور هرمزگان

سپاهان اصفهان – صنعت نفت آبادان

و در سوی دیگر جدول:

سایپا البرز – نفت مسجدسلیمان

تراکتورسازی – ماشین‌سازی تبریز

داماش گیلان – یزد لوله

راه آهن سورینت – تالار وحدت همدان

فولاد خوزستان – فولاد یزد

فجر سپاسی شیراز – فولاد نوین اهواز

پرسپولیس تهران – پدیده مشهد

استقلال خوزستان – الوند همدان
فلقاهنلاب

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از انتخاب مجيد جلالي پشيمان نيستم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: مجيد جلالي را آگاهانه انتخاب کرديم و تا آخرين بازي هم روي نيمکت حضور خواهد داشت و به هيچ عنوان از اين انتخاب پشيمان نيستيم.

مديرعامل تراکتورسازي مي گويد از انتخاب مجيد جلالي پشيمان نيست و تا آخرين هفته هم حمايت خواهد کرد.

حميدرضا زيني زاده در گفت و گو با برنا مي گويد، بازيکنان بايد امتيازات از دست رفته را جبران کنند.

*عملکرد تراکتورسازي را تا اين هفته چطور ارزيابي مي‌کنيد؟
تا الان از سي امتياز ممکن، شانزده امتياز کسب کرده ايم و آمار و ارقام نشان مي دهد که متوسط رو به بالا بوده ايم. با اين اين حال بايد در ديدارهاي بعدي بازيکنان تلاش بيشتري انجام بدهند و امتيازات از دست رفته را جبران کنند.

*در دو بازي اخير تنها يک امتياز گرفتيد!
به نظرم در ديدار با ملوان و داماش بدشانس بوديم و اگر بازيکنان کمي دقت بيشتري مي کردند و اشتباهات آنها کمتر بود، نتايج ديگري ثبت مي شد. بازيکنان بايد دقت و از خودگذشتگي شان را بيشتر کنند تا مجموعه بتواند به موفقيت برسد.

*مجيد جلالي در صحبت‌هاي خود عنوان کرده پيامک‌هاي تهديد آميز برايش مي‌آيد. در اين خصوص چه نظري داريد؟
يک سري آدم هاي مغرض سعي در برهم زدن آرامش تراکتورسازي دارند و دست به اين کارهاي غيراخلاقي مي زنند. تراکتور نعمت بزرگي به نام هوادارانش دارد و با حمايت اين طرفداران روزهاي سخت را سپري مي کنيم.

*باشگاه پيگير اين ماجرا بوده است؟!
هميشه اين اتفاقات رخ مي دهد و به نظرم چيز عجيبي نيست و سرمربي تيم بايد در آرامش برنامه هايش را پيگيري کند.

*تراکتورسازي تا الان انتظارات شما را برآورده کرده است؟
بهترين حالت اين است که تراکتورسازي در تمام بازي هايش برنده باشد و در واقع اين تيم براي قهرماني بسته شده و انتظارات هواداران هم نابجا نيست. به همين دليل همه بايد به هم کمک کنيم تا تراکتورسازي به صدر جدول صعود کند.

*اگر اين گونه نشود صبر و حمايت شما تا چه زماني ادامه خواهد داشت؟!
مطمئنا تا آخر حمايت مي کنيم و صبرمان هم زياد است و تا آخرين روز از مجيد جلالي و کادر فني پشتيباني خواهيم کرد.

*پس از انتخاب مجيد جلالي پشيمان نيستيد؟!
جلالي را آگاهانه انتخاب کرديم و تا آخرين بازي هم روي نيمکت حضور خواهد داشت و به هيچ عنوان از اين انتخاب پشيمان نيستيم.

*گويا بازيکنان هم دست به اعتصاب زده بودند!
اعتصابي که در کار نبود اما بازيکنان حق دارند که مطالبات خود را بگيرند و به همين خاطر با اعضاي تيم جلسه گذاشتيم و قرار شد بزودي بخشي از پول هايشان را پرداخت کنيم.

*جريمه 400 ميليوني مهدي کريميان هم عجيب به نظر مي‌رسيد؟!
اين حکم را کميته انضباطي داده است و هر بازي غيبت سبب مي شود تا 15 درصد از قرارداد بازيکن کسر شود. همچنين هر جلسه غيبت در تمرينات باعث مي شود تا اين جريمه براي بازيکنان خاطي بيشتر شود. البته کريميان مي تواند به اين موضوع اعتراض کند تا باشگاه دوباره رسيدگي کند.

*اما شنيده مي‌شود جريمه کريميان به خاطر خط دادن به بازيکنان درخصوص مساله اعتصاب بوده است.
هيچ بازيکني حق ندارد که به اين و آن خط بدهد و اين موضوع را قويا تکذيب مي کنم.

*داستان علي کريمي چطور؟
کريمي مصدوم است و تنها بازيکني که قهرم نمي کند، همين کريمي است. کريمي بعد از بازيابي سلامتي اش دوباره در تمرينات و بازي هاي تراکتورسازي حضور پيدا مي کند.

*براي نيم فصل قصد داريد تيم را تقويت کنيد؟
جلالي از ما خواسته تا اين کار را انجام بدهيم و قطعا به دنبال اين موضوع خواهيم بود تا شرايط تراکتور را بهتر کنيم. فعلا هم بازيکني از ساحل عاج در تمرينات حضور دارد و قرار است جلالي بعد از يک هفته تمرين در خصوص اين بازيکن تصميم گيري کند.

*دو مهاجم سرشناس تراکتور هم انتظارات را برآورده نکرده‌اند!
از سعيد دقيقي و کريم انصاري فرد به عنوان مهاجمان خوب فوتبال کشور انتظار داريم تا از موقعيت ها به نحو مطلوبي استفاده کنند و فرصت سوزي نداشته باشند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعجوبه ۹ ساله اردبیلی که رئال مادرید او را می‌خواهد+فیلم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

در برنامه نود دوشنبه ۲۵ شهریور عوامل این برنامه به شهر اردبیل رفته بودند و در بخشی از گزارش تصاویری خیره کننده از بازی یک کودک اردبیلی پخش شد.
به گزارش آناج، این پسر بچه ۹ ساله حرکاتی تکنیکی شبیه به آنچه از مسی دیده‌ایم، انجام می‌داد و جالب اینکه همه این حرکات در حین بازی ضبط شده بود و نمایشی نبود.

امیرحسین حاجی‌زاده متولد ۳۰ مرداد ۸۳ است و تا چند روز دیگر پشت نیمکت کلاس چهارم دبستان خواهد نشست. او از شش سالگی به مدرسه فوتبال می‌رود و از همان روزها هم به قدری استعداد نشان داده که پدرش تمام بازی‌های او را ضبط می‌کند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/7/2/410960_711.flv

حرکات پا به توپ امیرحسین که تحسین عادل فردوسی‌پور را هم به دنبال داشت، مورد توجه علی دایی هم قرار گرفته. مهدی شیخلووند مربی او در مدرسه فوتبال این را می‌گوید و اضافه می‌کند: «علی آقا حتی گفتند اگر مشکل خروجی نداشته باشد، می‌شود با رایزنی با چند مدرسه فوتبال اروپایی او را به خارج بفرستیم.» آنها همین امسال وقتی پرسپولیس در اردوی سرعین بود، فیلم ۱۰ دقیقه‌ای حرکات امیرحسین را به علی دایی نشان داده‌اند و او قول داده در به ثمر رساندن این استعداد اردبیلی کمک کند.

البته آنچه که در نود دیدیم تنها یک دهم این فیلم بود. عزیز حاجی‌زاده پدر امیرحسین هم همان‌قدر که به استعداد پسرش ایمان دارد، روی کمک ویژه‌ علی دایی هم حساب کرده است.

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37

مجيد جلالي در نشست خبري پس از بازي با تيم نفت تهران که با برتري يک بر صفر تبريزي‌ها همراه بود، اظهار کرد: تيم نفت من را شوکه کرد و با کيفيت بازي کرد. بازيکنان ما زير فشار بودند و با استرس زياد بازي مي‌کردند. آنها مي‌خواستند نتيجه را حفظ کنند و هرچه مي‌توانستند در زمين انجام دادند.

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: از اين پيروزي خوشحالم و ان‌شاءالله بازي‌هاي بعدي نيز بهتر بازي کنيم.

جلالي بيان کرد: در مقابل داماش نيز خوب بازي کرده بوديم ولي زير فشار بوديم و نتوانستيم نتيجه لازم را کسب کنيم. هواداران امروز واقعا عالي بودند و اين پيروزي را تقديم آن‌ها مي‌کنم. بازيکنان را به خوبي حمايت کردند و تيم به اين حمايت احتياج داشت زيرا در فشار بوديم. اين پيروزي به ما خيلي کمک کرد و اعتماد به نفس بازيکنان را بالا برد.

وي درباره غيبت مهدي کريميان در اين بازي گفت: کريميان بعد از تصادفي که داشت، از نظر قواي بدني تحليل رفته و زمان مي‌خواهد تا به شرايط قبلي بازگردد.

جلالي درباره برخي حواشي پيرامون اين تيم گفت: عده‌اي هستند که تيم را وارد حاشيه مي‌کنند و فضا را براي کار کردن‌مان سخت مي‌کنند و عده‌اي جوان را هم با خود همراه مي‌کنند. دو بازيکن به خانه من آمده بودند و اشک مي‌ريختند که بگذاريد ما از اين تيم برويم و اين‌ها از فشارهايي است که برخي ايجاد کرده‌اند. بايد فرصت داد تا تيم به شرايط خوبي برسد. دو سال زمان مي‌برد تا بهترين تيم باشيم. از هواداران مي‌خواهم مثل امروز به حمايت‌هايشان ادامه بدهند.

منبع:varzesh3

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
[h=2]عجایب لیگ تمامی ندارد/گزارشگر فوتبال برای خدمت سربازی به تراکتورسازی می‌رود![/h][h=2][/h]یکی از گزارشگران تبریزی برای حضور در باشگاه تراکتورسازی با مسئولان این تیم به توافق رسید. به نظر می رسد تنها بازیکنان فوتبال نیستند که می توانند برای گذراندن خدمت سربازی به تیم های خاص و نظامی بپیوندد.

یکی از سایت ها که اخبار مربوط به آذربایجان را منتشر می کند، در خبری جالب و عجیب عنوان کرد که مجتبی ساعی مجری و گزارشگر محبوب آذربایجان که علاوه بر گزارشگری بازی های فوتبال تراکتورسازی و بخش ورزشی اخبار شبکه سهند با اجرای برنامه موج فوتبال در سالهای قبل شناخته شده است، این روزها خبر از سرباز شدنش در اکثر مجامع ورزشی بر زبان هاست.

طبق شنیده ها باشگاه تراکتورسازی تبریز و مجتبی ساعی به توافقات اولیه برای گذراندن دوران خدمت مقدس سربازی در این باشگاه رسیده اند و قرار است در روزهای آینده با نهایی شدن این موضوع مجتبی در تراکتورسازان حضور یابد.

این گزارشگر صدا و سیمای تبریز به دلیل گزارش های یک جانبه اش و طرفداری از تیم خودی به خصوص در مسابقاتی که از شبکه سه سیما پخش می شود همواره حاشیه ساز بوده بخصوص گزارشی که آن را با گفتن جمله معروف" از تبریز شهر اولین ها خدمت شما سلام می کنم!" آغاز کرد.

مشخص نشده که این گزارشگر تحت چه عنوانی قرار است در تراکتورسازی فعالیت کند. باشگاهی که با نام و سرمایه صنعتی شکل گرفته و مزیت گرفتن بازیکن نظامی در آن به اندازه کافی برای اهالی فوتبال تعجب برانگیز و مورد اعتراض قرار گرفته بود حالا علاوه بر بازیکن ، گزارشگر و خبرنگار سرباز هم می تواند جذب کند!
اما جالب است چنین اشخاصی می توانند به راحتی در رسانه ملی فعالیت کرده ، به تیم های مورد علاقه خود بپیوندند و از تریبون عمومی به جانب داری از مواضع مطلوب خود بپردازند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احتمال پیوستن انصاری فرد به استقلال وجود ندارد - کرنر احتمال پیوستن انصاری فرد به استقلال وجود نداردنوشته شده در مهر ۹, ۱۳۹۲
علی امیری درباره شکایت مجتبی جباری از استقلال اظهار داشت: شکایت جباری از استقلال به معاونت حقوقی باشگاه مربوط است و در جریان شکایت این بازیکن نیستم.

وی درباره شایعه مذاکره باشگاه استقلال با کریم انصاری‌فرد مهاجم تراکتورسازی برای پیوستن به این تیم در نیم فصل گفت: انصاری‌فرد بازیکن تراکتورسازی است و هیچ صحبتی از سوی باشگاه استقلال با این بازیکن انجام نشده است. او حتی پیش از آغاز فصل نیز در لیست امیر قلعه‌نویی حضور نداشت.

معاون ورزشی باشگاه استقلال تصریح کرد: قلعه‌نویی هنوز لیستی برای جذب بازیکن جدید در نیم فصل دوم نداده و ممکن است بخواهد برای برطرف کردن نقاط ضعف تیم لیستی به باشگاه دهد ولی در حال حاضر باشگاه استقلال هیچ برنامه‌ای برای جذب انصاری‌فرد ندارد.

امیری با انتقاد از کسانی که این شایعه را مطرح کرده‌اند، خاطرنشان کرد: در حالی که ۶،۷ بازی به پایان نیم فصل باقیمانده طرح این نوع مسائل ایجاد حاشیه برای باشگاه استقلال است.

وی با اشاره به دیدار فردا بین تیم‌های استقلال – اف سی سئول عنوان کرد: از هواداران خواهش می‌کنم فردا (سه‌شنبه) با حضور در ورزشگاه آزادی به استقلال کمک و از این تیم حمایت کنند. همچنین از آنها درخواست می‌کنم در جریان بازی هیچ‌گونه اشیایی به داخل زمین پرتاپ نکنند چون در دیدار گذشته خانگی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا، AFC به استقلال به دلیل پرتاپ بطری تذکر داده بود و اعلام کرد اگر بار دیگر این مسئله تکرار شود عواقب بدی برای استقلال خواهد داشت.

معاون ورزشی باشگاه استقلال تاکید کرد: از تماشاگران عزیز می‌خواهم به خاطر منافع ملی و استقلال به معدود تماشاگرنماهایی که قصد برهم زدن جو بازی را دارند، توصیه و راهنمایی لازم را ارائه کنند تا کارهای آنها، عواقب بدی برای استقلال در پی داشته باشد.

بالا