• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جزو 10 تیم اول لیگ برتر خواهیم شد خطیبی: داور به بازیکن من گفت اگر حرف بزنی پنالتی می‌گیرم/مساوی عادلانه‌تر بود

به گزارش خبرگزاری فارس، رسول خطیبی پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس، گفت: در بازی با پرسپولیس اگر توپ‌‌هایمان به گل می‌رفت، حداقل می‌توانستیم یک امتیاز را بگیریم، اما در مورد بازی به پرسپولیس و برادر بزرگ‌ترم علی دایی به خاطر بردشان تبریک می‌گویم، من علی دایی را دوست دارم. ما در 10 دقیقه آخر نیمه اول تیم‌مان عقب کشید و متاسفانه گل خوردیم، اما در بقیه دقایق بازی پایاپای با پرسپولیس بودیم و موقعیت‌های زیادی را ایجاد کردیم، می‌توانستیم بازی را ببریم اما مساوی هم عادلانه بود.

سرمربی تیم گسترش فولاد تبریز گفت: 7،8 بازیکن ما برای اولین بار بود که در استادیوم آزادی بازی می‌کردند و تلاش‌های آنها قابل تقدیر است، ضمن اینکه در مورد صحنه‌های داوری صحبتی نمی‌کنم و آن را به کارشناسان داوری می‌سپارم، اما خواهشم از کارشناسان این است که صحنه‌های نیمه اول را بیشتر نگاه کنند.

وی افزود: در این بازی حداقل در سه مورد داور می‌توانست به بازیکنان ما کارت ندهد، بازیکنان ما به خاطر این کارت‌ها استرس گرفتند و از ترس اینکه اخراج شوند، نتوانستند بازی خودشان را انجام دهند و این باعث شد که کیفیت بازی ما پایین بیاید.

وی در خصوص شرایط و کیفیت بازی تیم پرسپولیس نیز گفت: پرسپولیس تیم خوب و جوانی دارد و مطمئنم اگر به آنها فرصت داده شود و با آنها هماهنگ شوند، حرفی برای گفتن در لیگ برتر دارند.

خطیبی در مورد داوری این دیدار نیز اظهار داشت:‌ همانطور که گفتم در مورد داوری صحبت نمی‌کنم، ترکی یکی از بهترین داوران ماست و من هم به او احترام می‌گذارم. اما در یک صحنه او با مربی‌های ما بد صحبت کرد و من به او گفتم که «کمی بد صحبت می‌کنی، بهتر صحبت کن» ضمن اینکه یک کارت زرد در نیمه اول نیز به اشتباه به بازیکنان ما داد. همچنین در این بازی پنالتی روی موسوی گرفته نشد و در یک صحنه پای بازیکن ما را زدند که این بازیکن به من گفت که ترکی به او گفته است «اگر حرف بزنی پنالتی می‌گیرم».

سرمربی گسترش فولاد تبریز در پایان گفت:‌ خواهشی که از کمیته داوران دارم، این است که ترکی بهترین داور است، اما اگر می‌شود ترکی را برای تیم‌های تبریزی نگذارند، من فکر می‌کنم بعضی از اشتباهات داوری او عمدی است و خواهشم از کمیته داوران این است که از ترکی برای تیم ما و تیم‌های تبریزی کمتر استفاده کند. ما در آینده تیم‌مان شرایط بهتری پیدا خواهد کرد و مطمئن باشید قطعا جزو 10 تیم برتر لیگ خواهیم شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی : - Goal.com

به پرسپولیس و علی دایی و هواداران این تیم این برد را تبریک می‌گویم و به بازیکنان خودم هم تبریک می‌گویم که فوتبال جوانمردانه و قابل قبولی انجام دادند.

سایت گل - رسول خطیبی که مدام لب خط حرص می خورد و گاهی اوقات خودش می خواست داخل زمین شود و بازی کند یا گوش شاگردانش را بگیرد بعد از باخت زیاد هم ناراحت نبود و البته در سالن کنفرانس خیلی کم حرف زد.خطیبی در مصاحبه اش گفت: «به پرسپولیس و علی دایی و هواداران این تیم این برد را تبریک می‌گویم و به بازیکنان خودم هم تبریک می‌گویم که فوتبال جوانمردانه و قابل قبولی انجام دادند. از دقیقه 30 تا 40 تیم ما کمی عقب کشید و از آنجا ضربه خوردیم اما از بازیکنانم راضی هستم چون آنها اولین بار بود که در ورزشگاه آزادی بازی می‌کردند و از همه آنها تشکر می‌کنم.»

وی باز هم به بحث داوری اعتراض داشت و البته خواهشی جالب از کمیته داوران :« در این مدت زمان که لیگ شروع شده پنالتی‌های تیم ما را نگرفته‌اند و هیچ اعتراضی هم به داور نکرده‌ایم امامحسن ترکی در نیمه اول از 4 کارت زرد سه کارت بی‌مورد به بازیکنان ما داد و همین مسئله بازیکنان ما را دچار استرس کرد. ترکی از بهترین داوران است اما از کمیته داوران می‌خواهم که او را برای قضاوت بازی‌ تیم‌های تبریزی انتخاب نکنند و احترام او را هم نگه‌ می‌داریم و این فقط یک خواهش است و اگر چنین کاری بکنند مردم آذربایجان راضی خواهند شد. در نیمه اول هم یک صحنه مشکوک پنالتی روی ایمان موسوی رخ داد که کارشناسان نظر بدهند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خط دفاعي تراكتور انسجام نداشت/زيني‌زاده: نتايج بدي نگرفتيم و از جلالي حمايت مي‌كنيم

IranSport_4608_4_165724_NewsCut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مقابل داماش بايد جبران كنيم/دقيقي: خطاي بازيكن ملوان روي من پنالتي بود

IranSport_4608_4_165723_NewsCut.jpg

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
همسترینگ کریمی پاره شد

هافبک تیم تراکتورسازی دچار پارگی از ناحیه همسترینگ شد.

دکتر فریدون مولایی،پزشک تراکتورسازی درباره وضعیت علی کریمی به اوج عنوان کرد:پس از اینکه کریمی روز چهارشنبه از پایش M.R.I گرفت،مشخص شد همسترینگ او 6 سانت دچار پارگی شده است.به همین دلیل این بازیکن به مدت 3 تا 4 هفته از میدان به دور خواهد بود.

کریمی که در حال حاضر در تهران به سر می برد،از روز پنجشنبه با حضور در آکادمی فوتبال فیزیوتراپی اش را آغاز می کند.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
در یک کلام امروز به سعید دقیقی باختیم!و خوشحالم که مساوی نکردیم و باختیم چون دیگه حالم از مساوی به هم میخوره...(تیمی که گل نزنه بالاخره میخوره!)
مطمئن بودم با اومدن دقیقی و بائویی که همینا باعث شدن 2 سال پیش شهرداری به لیگ 1 سقوط کنه امسال این اتفاقات خواهد افتاد...
امیدوارم کمتر از دقیقی اونم به عوان تک مهاجم استفاده باشه تا بعد از این شاهد همچین روزایی نباشیم...
یاشاسین تراختور،عیبی یوخخخخخخخخخخخ.................

che226

Registered User
لایک‌ها
419
هفتصد و هفتاد و هفتمین (777) پستم
به عشق تراختور
در کلوپ هواداران تراختور
یاشاسین آذربایجانم
یاشاسین تراختور

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایگاه خبری تحلیلی خبر نــو - بهتربن بازیکن تراکتور قول داد تا جبران کند

به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ این در حالی است که تراکتور هم بابت از دست دادن چند موقعیت مناسب در نهایت شکست خورد.
دقیقی ابتدا در خصوص باخت تراکتور می‌گوید:« واقعا شکست تلخی بود و من از هواداران تراکتور و مردم تبریز عذرخواهی می‌کنم. آنها باید بدانند که ما نهایت تلاش خود را در زمین انجام دادیم ولی متاسفانه با بدشانسی مواجه شدیم و جمعه روز تراکتور نبود. مطمئنا در بازی‌های آینده این باخت را جبران می‌کنیم.»
دقیقی در مورد موقعیت‌هایی که از دست داد و انتقادهایی که از او صورت گرفت ادامه می‌دهد:«من تلاش می‌کنم تا بهترین بازی را برای تراکتور انجام دهم در ضمن ملاک قضاوت در مورد یک مهاجم فقط نمی‌تواند گل زدن باشد. من در زمین مسابقه تا آنجا که توانستم دویدم و قبول دارم که چند فرصت خوب را از دست دادم. معمولا در فوتبال ایران عملکرد مهاجمان را با گل زدن بررسی می‌کنند و اگر یکی از آن توپ‌ها گل می‌شد الان من از نظر خیلی‌ها بهترین بودم.»
او در قسمت دیگری از حرف هایش خاطرنشان می کند:«من خواسته های کادر فنی را در زمین پیاده کردم ولی فوتبال هیچ وقت قابل پیش بینی نیست.بزرگترین فوتبالیست های دنیا هم گاهی اوقات دچار بدشانسی می شوند و من هم از این قاعده مستثنی نیستم.با این حال در بازی های آینده تلاش می کنم تا فرصت هایی که در بازی با داماش از دست دادم را جبران کنم.بدشانسی جزئی از فوتبال است ولی امیدوارم دیگر بدشانس نباشم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
درد اهلی بیلر دردیمی بیگانه سی بیلمز | تراکتور اسپور

چند صباحی از قلم فرسای ما گذشته است و بیشتر به فعالیت رسانه سراسری می پردازیم و ازخاله زنک بازی های اخبار داخلی فارغیم ولی مواردی پیش می آید که ناگذیر به جوابگویی و دفاع از خواسته هوادارن می شویم

چند صباحی هست که وب سایتی جبهه خاصی گرفته است و در حرکتی سومبولیک مدیریت را به توپ بسته و زیر مجموعه را یاغی می نامد و یکدل از مجید جلالی حمایت می کند و این در شرایطی است که اکثریت هواداران در مجامع مجازی دل خوشی از این مربی ندارند و انتقادات زیادی را بر این مربی وارد کرده اند

از طرفی مدیر کانون هواداران طی مصاحبه ای از درد دل هواداران سخن گفته است و این سخنان باب میل مدیران این سایت نبوده است تا حملاتی را برای او داشته باشند که بر ما ، بعنوان سایت هواداری واجب است مطالبی را عنوان کنیم

اولا : مطالب این روزهای شما بی ارتباط با دلخوری بوجود آمده با مدیر عامل باشگاه نیست !

دوما : یاوران بعنوان نماینده هواداران تنها خلاصه ای از سخنان هواداران را بیان کرده است که با حمایت هواداران نیز مواجه بوده است و حال شما که فعالیت رسانه ای زیادی نیز ندارید و دایه شیرین تر از مادر شده اید جای سئوال دارد

سوما : شما کارشناس هستید ؟ و یا با کدام کارشناس فوتبالی ارتباط دارید که این چنین از کارشناسی و اظهار نظر کارشناسی سخن می گوئید ؟

چهارما : گفته اید فردی غیر فوتبالی ؟ متاسفم ، که مرا مجبور می کنید از تاریخ فوتبال ایران بگویم . زمانی بود که شما یادتان نمی آید و سن تان قد نمی دهد ولی مسابقات کشوری برگزار می شد با منتخب تیم های استان ها و استان ما چهار تیم داشت به نام تراکتور ، شهرداری ، ماشین و فجر ! یاوران در آن زمان و در تیم فجر کاپیتان بود و هم تیمی های همچون هدایت شهریاری - علیرضا ‍پژمان – ناصر فرشباف – ناصر ساعی – مرحوم حسن زاده و بخش زاده داشت که بعد از بازیکن بودن به دوره مربیگری آسیا رفته و زیر نظر استاد اقبال دوره مربیگری c آسیا را در کنار ولی حاتمی – ستار نوبری – امیر داداش زیایی دیده است که تاریخ آن نزدیک به ۱۵ سال پیش می رسد که سن شما قد نمی دهد و در همان سال ها نیز در کنار آذرنیا و باغ آبادی هدایت تیم فجر را عهده دار بوده است که شما یادتان نمی آید ولی باز از شورت ورزشی سخن بگوئید

ما نه از کسی بی جهت حمایت می کنیم و نه بی جهت تخریب و داخل بازی خاله زنکی نمی شویم ، ولی آنچه تا به حال مشخص است پشتوان هواداران و خواسته آنان بوده و هستیم . و اگر کسی از هواداران تراکتور کبیر حمایت کند ، ما نیز از او حمایت می کنیم .

ضمنا ، شما استادیوم آزادی ندیده اید ! چونکه اگر دیده بودید حتما شعار ( یاوران یر یرئستروخ ، یاوران یر یرئستروخ ) را شنیده بودید و چنین بی اختیار ترمز خالی نمی کردید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور - زمانی که کمالوند تراختور را از زمین بیرون کشید

شفقم را آرزوست..
یاد روزهایی می افتم که کمالوند در بازی با ابومسلم جهت اعتراض به داوری تیم را بیرون کشید....( لطفا به ادامه مطلب بروید)
و این کار می توانست جریمه های سنگینی برای تراختور و کمالوند داشته باشد.اما شفق توانست با مدیریت خویش و با نفوذی که داشت همه جنجالها را بخواباند و حتی فردوسی پور را ناک اوت کند و زبان کسانی مانند خداداد عزیزی را ببندد. تراختور چه در زمان جعفری و چه در زمان زینی زاده مظلوم بوده و هست. گواه این موضوع داوریهای فصل 11 و دوازدهم و بازی اول فصل دهم می باشد که هیچ اعتراضی از باشگاه و دادخواستی از سوی مدیریت صورت نگرفت. امسال هم که ماشاء ا...جناب زینی زاده نه بازی اول را اعتراض کردند و نه امروز که مظلوم بودن تراختور را فریاد بزند...وای بحال تراختور با این مدیریتهایش..مدیریتهایی که بیشتر مامور شده اند تراختور را در یک سطح نگهدارند. و رفته رفته حساسیتها را از این تیم با ایجاد دلسردی کم کنند. چون می دانند که تراختور فراتر از فوتبال است.
ای کاش این تیم خصوصی و در دست خود هواداران می بود.لااقل یک مربی مانند خطیبی می توانستیم بیاوریم که شجاعانه و با منطق حرف دل مظلومان را بزند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای تامین منابع مالی/تراکتورسازی اموالش را می فروشد

باشگاه تراکتورسازی برای رفع مشکلات مالی،فروشگاههای متعلق به این باشگاه را به فروش می رساند.
به گزارش اوج،بر اساس اعلام باشگاه تراکتورسازی،این باشگاه دو دهنه مغاره تحت مالکیت خود را خواهد فروخت.این فروشگاه ها شامل دو دهنه مغازه در پاساژ شهریار و پانزده دهنه مغازه در مجتمع تجاری آیسان می باشد.
باشگاه تراکتورسازی در راستای تامین منابع مالی ناگزیر به فروش برخی اموال خود شده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هافبک ساحل عاجی در تمرین تراکتور

بعد از بازیکنان نیجریه ای و برزیلی که در تمرین تراکتور شرکت کردند تا ضعف خط هافبک این تیم را برطرف کنند این بار تراکتور به سراغ یک بازیکن آفریفایی دیگر رفته
قانون آنلاین- بعد از بازیکنان نیجریه ای و برزیلی که در تمرین تراکتور شرکت کردند تا ضعف خط هافبک این تیم را برطرف کنند این بار تراکتور به سراغ یک بازیکن آفریفایی دیگر رفته تا از او در این پست استفاده کند. در تمرین امروز یتراکتور محمدکابا حضور یافت و با پوشیدن پیراهن شماره 15 تمرین کرد. این بازیکن که در پست هافبک بازی می کند در صورتی که نظر مساعد جلالی را جلب کند، با تراکتورسازان قرار داد می بندد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مرتضی اسدی: تراکتور چرا باید 6 امتیاز با صدر فاصله داشته باشد؟
ImageThumb2

قانون آنلاین-مرتضی اسدی کاپیتان تراکتور در خصوص بازی با داماش و دومین باخت خارج از خانه این تیم در این فصل معتقد است که در این بازی حق انها باخت نبوده چرا که 90 دقیقه مقابل داماش حمله کرده اند اما مشکل گلزنی داشتند.
برای دومین هفته متوالی نتوانستید سه امتیاز را بگیرید.
بله باخت خیلی بدی داشتیم چرا که می‌توانستیم این بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.

فکر می‌کنی دلیل عدم نتیجه گیری تراکتور در این هفته ها چه می‌تواند باشد؟

ما مشکل گلزنی داریم. مقابل همین داماش 90 دقیقه حمله کردیم اما در نهایت یک توپ آمد و وارد دروازه ما شد تا در نهایت بازی را واگذار کنیم. قبلا بحث استرس بود در بازی های خانگی اما در این بازی استرس هم نداشتیم و تنها مشکل ما عدم گلزنی و استفاده از موقعیت هاست

به نظر خیلی عصبانی هستی؟

بله واقعا عصبانی هستم چرا باید تراکتور 6 امتیاز با صدر جدول فاصله داشته باشد. تراکتور تیم بسیار بزرگی است و این فصل هم بازیکنان و مربی بسیار خوبی دارد. باور کنید ما بازیکنان خجالت می‌کشیم وقتی با مردم روبه رو می‌شویم

در مورد بازی بعدی که در استادیوم یادگار امام برگزار می‌شود چه صحبتی داری؟ فکر نمی‌کنی در صورت عدم نتیجه گیری هواداران اعتراض کنند

ما واقعا شرمنده هواداران هستیم اما به دنبال این هستیم که در این بازی جبران کنیم. تنها خواهشم از هوادارن این است که به استادیوم بیایند و 90 دقیقه تیم را تشویق کنند. اگر نتیجه نگرفتیم آن وقت بعد از پایان بازی شعار بدهند.

مجید جلالی هم این روزها ناراحت به نظر می‌رسد.

بله من هم برای او ناراحتم چرا که برای تیم خیلی زحمت می‌کشد. او مربی خوبی است و امیدوارم فصل را با او به پایان ببریم و در پایان یک جام را هم برای هوادارانمان به دست بیاوریم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر اعلام شد

اسامی بازیکنان محروم هفته یازدهم لیگ برتر اعلام شد.
به گزارش اوج،سازمان لیگ اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتررا به شرح زیر اعلام کرد:
پرسپولیس: میثم حسینی
ذوب آهن : سینا عشوری
راه آهن : پیروز قربانی
صبای قم: مجید هوتن
فولاد خوزستان: بختیار رحمانی
ملوان:امیرحسین فشنگچی
نفت تهران: احمد آل نعمه

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایگاه خبری تحلیلی خبر نــو - تراکتورسازی به دنبال مهاجمی مثل عنایتی

به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ مصاحبه ای با علی اکبر استاد اسدی در مورد تراکتور در ذیل می خوانیم:

انگار از باخت تراکتور مقابل داماش خیلی ناراحت شده‌ای؟
بله، همین‌طور است. به این دلیل که مشکل تراکتورسازی یکی، دو تا نیست. شما می‌بینید سعید دقیقی در بازی سه موقعیت گلزنی را به راحتی از دست داد. باور کنید تراکتور به یک مهاجم گلزن و بزرگ مثل همین رضا عنایتی نیاز دارد. مهاجمی که در آستانه سن 38 سالگی تا به حال 6 گل برای صبای قم در لیگ برتر به ثمر رسانده است. ولی متاسفانه تراکتورسازی با این همه ستاره‌ هنوز با مشکل گلزنی روبه‌رو است.

آیا غیبت علی کریمی در این باخت موثر بود؟
بله، مگر می‌شود منکر توانایی و شایستگی‌های مثال‌زدنی کریمی نباشم؟ من فکر می‌کنم نبود کریمی در بازی‌های حساس آینده تراکتورسازی نیز محسوس خواهد بود. حالا مجید جلالی حتما باید یک بازیکن واجد شرایط را برای جایگزینی کریمی در بازی‌های بعدی انتخاب کند. اصلا برای تراکتور خوب نیست که به یک بازیکن متکی باشد.

فکر می‌کنی جلالی می‌تواند در تراکتورسازی دوام بیاورد؟
ببینید این مسئله اصلا به من هیچ ربطی ندارد. ولی اگر تراکتورسازی در بازی بعدی خانگی خود مقابل نفت تهران هم متوقف شود آنگاه احتمال سر دادن شعار «تونی» از سوی بعضی از تماشاگران تبریزی هم وجود خواهد داشت بالاخره تبریزی‌ها از جلالی و بازیکنان تراکتورسازی توقع ارائه بازی‌های خوب و منطقی‌تر و کسب نتایج بهتری را دارند.

تونی پارسال با وجود اینکه موفق شده بود تراکتورسازی را بعد از استقلال نایب قهرمان لیگ برتر کند اما او را از مجموعه تراکتورسازی اخراج کردند. پس دیگر حساب جلالی مشخص است او اصلا نتوانسته انتظارات را برآورده کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایگاه خبری تحلیلی خبر نــو - سعید دقیقی مهاجم تراکتورسازی:شرمنده هواداران و بازیکنان هستم

به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ البته شاید اگر از ابتدا در کنار انصاری‌فرد قرار می‌گرفت، ماجرا فرق می‌کرد چرا که این دو بازیکن نشان داده‌اند زوج خوبی هستند دیروز دقیقی با کلافگی و به قول خودش شرمندگی پاسخگو بود!

حتما می‌دانی اولین سئوالی که به ذهن‌مان می‌رسد، چیست؟
بله، می‌خواهید بپرسد چرا گل نزدی؟

چرا 3 موقعیت تک‌ به تک را نزدی؟
خودم هم نمی‌دانم و واقعا کلافه هستم. به اعتقاد خودم بازی خوبی کردم و در زمین باتمام وجود می‌دویدم.

دویدن کافی است برای خوب بودن؟
از نظر فنی خیلی خوب بودم و از بهترین روزهایم بود. خیلی جنگدگی داشتم و می‌خواستم گل بزنم. البته من 3 بازی است که به تیم اضافه شده‌ام و در این مدت هم می‌خواستم بهترین عملکردم را داشته باشم. فقط در زدن ضربات آخر بی‌دقت بودم.

از دقیقی بعید است بی‌دقتی کند!
من هم فوتبالیست هستم و ممکن است این شرایط برای هر فوتبالیستی پیش بیاید. من تمام سعی و تلاشم را کردم و نمی‌دانم چرا جلوی داماش این اتفاقات افتاد. من سخت‌ترین موقعیت‌ها را گل کردم.

اما این بار توپ‌های راحتی را بیرون زدی؟
نمی‌دانم چمن مصنوعی مقصر بود. تمرکز نداشتم یا اتفاقات دیگر بازی ... بعضی وقت‌ها هم توپ گل نمی‌شود و از بدشانسی بد من بود. من خیلی دویدم و حتی بارها موقعیت درست کردم اما قسمت نبود!

فکر نمی‌کنی هفته‌های آینده باید حسرت بخورید ...
حسرت که می‌خوریم و واقعا ناراحت هستم. دلم می‌خواهد تراکتورسازی نتیجه بگیرد چون لیاقتش را دارد. چند سال تلاش کردم به تراکتور بیایم و حالا باید بخاطر مردم آذربایجان خودم را نشان دهم.

مردم تبریز فقط برد می‌خواهند واقعا چه جوابی برای آنها دارید؟
از تمام مردم عذرخواهی می‌کنم و قول می‌دهم در بازی‌های بعدی جبران کنم. مردم تبریز فوتبال را خوب می‌فهمند و همیشه از ما حمایت می‌کنند. اما هیچ کس به اندازه خودم ناراحت نیست چون همیشه می‌خواهم مثمرثمر باشم. شانس نداشتم و شاید هم خدا نخواست.

بعد از بازی جلالی حرفی نزد؟
ایشان هم ناراحت بود. اما خودم از تمام بازیکنان عذرخواهی کردم و شرمنده هواداران هم شدم. قول می‌دهم در بازی‌های بعدی هم گل بزنم و هم پاس گل بدهم.

بازی با نفت هم سرنوشت‌ساز است؟
باید طلسم را بشکنیم و در خانه پیروزی بگیریم تااین باخت جبران شود. اگر مربیان باز هم به من اعتماد کنند، بهترین بازی‌ام را انجام می‌دهم.

قبول داری در نیمه اول دو تیم بی‌برنامه بودند؟
بخاطر چمن مصنوعی بازی فشرده شده بود و 2 تیم نتوانستند در نیمه اول خوب بازی کنند. چون 5 بعدازظهر هم بازی می‌کردیم هوای شرجی بازی را تحت تاثیر قرار داده بود. اما در نیمه دوم تراکتورسازی بهتر بازی کرد و موقعیت‌های زیادی داشتیم. داماشی‌ها روی موقعیت 50درصدی گل زدند.

برای دومین‌بار روی اشتباه خط دفاع گل خوردید، عملکرد مدافعان را چطور دیدی؟
وقتی تیمی گل می‌خورد همه مقصر هستند ما کلا بدشانس بودیم و نتوانستیم نتیجه بگیریم.

به نظر می‌رسد با انصاری‌فرد راحت‌تر بازی می‌کنی؟
مشخص است چون با هم هماهنگ شدیم و خوب همدیگر را پیدا می‌کنیم. البته کریم آمد کل تیم قوی‌تر شد.

پس دوست داری در بازی‌های آینده کنار کریم قرار بگیری؟
من تابع کادرفنی هستم و فقط برای موفقیت تیم تلاش می‌کنم. ما بازیکنان خوب دیگری هم داریم اما همه می‌دانند انصاری‌فرد از مهره‌های تاثیرگذارتراکتورسازی است.

حرف آخر؟
تمام بازیکنان تلاش کردند و همه ناراحت هستند. اما نوک پیکان سمت من است اما خدا وکیلی خیلی زحمت کشیدم و جبران می‌کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علیزاده در گفت‌وگو با فارس: هر بازیکن تبریزی آرزوی پوشیدن پیراهن تراکتورسازی را دارد

رسول علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: پیش از بازی ذوب آهن تمرینات منظمی را زیر نظر کادر فنی تیم برگزار کرده بودیم و نقاط ضعف و قوت حریف را نیز شناسایی کرده و برای کسب سه امتیاز بازی مقابل این تیم قرار گرفتیم و خوشبختانه با هدایت خوب کادر فنی و تلاش بازیکنان تیم به پیروزی با ارزشی مقابل این تیم اصفهانی دست یافتیم.

وی تیم گسترش فولاد را یک تیم جوان و بومی ذکر کرده و ابراز داشت: حمایت از بازیکنان بومی و جوان فوتبال تبریز پویایی این رشته را در این منطقه به دنبال خواهد داشت و با توجه به اینکه بیشتر بازیکنان‌مان نیز جوان هستند، حمایت هواداران و مسئولان می‌تواند بر روحیه این بازیکنان تأثیرگذار باشد و امیدوارم با ادامه روند نتیجه‌گیری شاهد حمایت بیش از این نیز باشیم.

رسول علیزاده خاطرنشان کرد: میانگین سنی بازیکنان ما کم است و انگیزه زیاد باعث می‌شود این بازیکنان با توان بیشتری بازی کنند و نتیجه بهتری نیز کسب کنیم.

نیت کرده بودم که پیراهنم را در بیاورم

رسول علیزاده در مورد گل‌هایش به تیم ذوب آهن گفت: وقتی پشت ضربه ایستگاهی قرار گرفتم، نیت کردم که اگر توپ گل شود، با توجه به نام ائمه اطهار که بر روی پیراهن دومم نوشته شده بود، جریمه کارت زرد را به جان خریده و پیراهن اول را در بیاورم.

کاپیتان تیم گسترش فولاد تبریز تصریح کرد: تاکنون از نتایجی که کسب کرده‌ایم راضی هستیم و تلاش خواهیم کرد که در نیمه اول جدول رده‌بندی جای گیریم و در پایان فصل جزو هشت تیم اول رقابت‌ها باشیم.

رسول علیزاده در مورد تراکتورسازی نیز اظهار کرد: آرزوی هر بازیکن تبریزی است که روزی پیراهن تیم تراکتورسازی را بر تن نماید، اما من الان تنها به موفقیت تیم گسترش فولاد فکر می‌کنم و جا دارد از مدیران شرکت و باشگاه آقایان زنوزی و سمندر و همچنین مربی خوب فوتبال ایران آقای رسول خطیبی تشکر کنم که با تلاش خود توانسته‌اند تیم خوبی را در فوتبال تبریز تشکیل داده و نتایج قابل قبولی نیز کسب کنند.

بالا