• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

fritz

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2013
نوشته‌ها
885
لایک‌ها
1,917
از برادر جواد خبری نیست... !
فعلا که جورشو ما داریم میکشیم
writer.gif
writer.gif
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
فوری : اف 14 تبریزیها دربخش مغز واعصاب - Goal.com

سایت گل – در تمرین عصر امروز تیم تراکتور سازی محمد ابراهیمی مهاجم این تیم در یک برخورد با دروازه بان این تیم حامد لک دچار مصدومیت از ناحیه گیج گاهی سر شد وبه حالت بیهوش به زمین افتاد.

به گزارش خبر نگار سایت گل لحظاتی پیش محمد ابراهیمی بصورت اورژانسی به بیمارستان امام رضا ی تبریز منتقل وتحت درمان قرار گرفت ، دکتر مولایی پزشک تیم در این مورد می گوید : محمد ابراهیمی در برخورد با زانوی حامد لک از ناحیه سر دچار مصدومیت شد وبمدت 10 ثانیه در حالت بیهوش بوده که تیم پزشکی اقدامات اولیه را انجام واین بازیکن را سریعا به بیمارستان امام رضا ی تبریزمنتقل کردیم .

مولای که در کنار دکترمیرزای متخصص مغز واعصاب آخرین وضعیت محمد ابراهیمی را جویا می شد اضافه کرد : طبق گفته پزشک معالج وی باید 24 ساعت در بخش مغز واعصاب این بیمارستان تحت نظر باشد تا از نظر سلامتی مشکلی پیش نیاید ، به گفته میرزایی برای اطمینان کامل بعد 24 ساعت ابراهیمی می تواند از بیمارستان ترخیص شود.

دکتر مولای می گوید : همینک حال عمومی ابراهیمی را پزشکان مساعد توصیف کردند و هواداران این تیم نگران این بازیکن نباشند واین بستری جنبه احتیاطی دارد.
 

fritz

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2013
نوشته‌ها
885
لایک‌ها
1,917
گزارش تمرين تراکتورسازي | ورزش 3

در اين تمرين مسعود ابراهيم زاده حضور نداشت. جالب اينجا بود که هيچکس از ابراهيم زاده خبري نداشت و دليل غيبت او را نمي دانست.

به گزارش اوج، حدود 500 هوادار از تمرين امروز تراکتورسازان ديدن کردند.

* حامد لک دروازه بان تراکتورسازي که روز گذشته عامل مصدوميت محمد ابراهيمي شده بود، پس از حضور مهاجم اين تيم به سمت او رفت و رويش را بوسيد.

* مرتضي اسدي فرزندش را نيز با خود به تمرين آورده بود. پسر اسدي با لباس تيم ملي اسپانيا حضور داشت.

* قبل از شروع تمرين مجيد جلالي دقايقي کلاس تئوري با بازيکنان برگزار کرد.

* در تمرين امروز پاس هاي تکضرب و جايگيري در اولويت کادرفني تراکتورسازي بود.

* در پايان تمرين علي کريمي و مهدي کياني تمرين پنالتي کردند
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
جواد 93 کو ؟ پیداش نیست ...

اسلام دوستان خسته نباشىد...

اين روزا يه کمى گرفتارم ....

دوستان تايپکو با اطلاعات بروز و ارزندتون بالا نگه داريد ... ممنون.

به اميد خدا بازى مقابل سايپا رو مى بريم. تا موتور تراختورمونم يه تک نى به خودش بده وووو اساسى روشن بشه .
 

fritz

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2013
نوشته‌ها
885
لایک‌ها
1,917
جلالي: به هواداران قول مي‌دهم يک جام بگيريم | ورزش 3

مجيد جلالي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل سايپا، گفت: زير اين هجمه فشار هواداران که به عنوان فرمانده نقش دارند، تراکتورسازي به جز 15 دقيقه اول بد ظاهر نشد.

به نقل از فارس، وي افزود: فوتبالي که در اصفهان و مقابل فجر سپاسي و مس کرمان ارائه کرديم بسيار رو به جلو بود، اما بعد از آن که مقابل مس گلي نزديم هجمه عليه ما وارد شد. مي‌دانم از کجا نشأت گرفت. الان زمان حرف زدن در اين مورد نيست.

جلالي در مورد اينکه شعارهايي داده مي‌شد و اوليويرا مربي سابق تراکتورسازي را تشويق مي‌کردند، عنوان کرد: به بازيکنان گفتم شما به اين حرف‌ها کاري نداشته باشيد. اين هجمه‌ها عليه من است، مي‌دانستم از قبل در اين بازي برنده مي‌شويم. اين قول را همين جا به هواداران مي‌دهم که يک جام مي‌گيريم. امروز ديديم که فولاد نتيجه نگرفت و در فوتبال اين اتفاقات مي‌افتد اما ما برنامه داريم که به موفقيت برسيم.

سرمربي تراکتورسازي خاطرنشان کرد: به هواداران پيشنهاد مي‌دهم که دو دسته نشوند، با شناختي که من دارم حتما فوتبال زيبايي از تراکتورسازي مي‌بينند و بهتر از اين خواهيم شد. امروز اولين شکست فصل سايپا را رقم زديم و در دو سال گذشته تراکتورسازي نتوانسته بود اين تيم را شکست دهد.
 

Neobux4iranian

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2011
نوشته‌ها
699
لایک‌ها
53
محل سکونت
Tabriz
تراکتور در رده 302 باشگاههای جهان قرار گرفت در حالی که پرسپلوس در رده 446 قرار دارد



رده بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي فوتبال جهان اعلام شد که تيم استقلال با صعود نسبت به ماه قبل در رده هشتاد و پنجم جهان و سوم آسيا قرار گرفت.

به گزارش ايسنا، رده بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي فوتبال جهان از سوي پايگاه footballdatabase اعلام شد که در اين رده بندي بايرن‌ مونيخ هم چنان برترين تيم جهان است. پس از تيم بايرن‌ مونيخ، رئال مادريد و بارسلونا در رده‌هاي دوم تا سوم قرار دارند.

** رده بندي 10 تيم برتر باشگاه‌هاي فوتبال جهان به اين شرح است:

1- بايرن‌ مونيخ (آلمان)

2- رئال مادريد (اسپانيا)

3- بارسلونا (اسپانيا)

4- بوروسيادورتموند (آلمان)

5- چلسي (انگليس)

6- منچستر يونايتد (انگليس)

7- پورتو (پرتغال)

8- يوونتوس (ايتاليا)

9- پاري سن ژرمن (فرانسه)

10- آرسنال (انگليس)

در بين تيم‌هاي آسيايي نيز الهلال عربستان بهترين تيم‌هاي آسيا است که در رده هفتاد و دوم قرار دارد. پس از الهلال تيم‌هاي گوانگژوي چين و استقلال ايران در رده‌هاي دوم و سوم آسيا قرار دارند.

** هشت تيم برتر تيم‌هاي آسيايي در رده بندي باشگاه‌هاي جهان به شرح زير است:

1- الهلال عربستان، هفتاد و دوم

2- گوانگژوي چين، هفتاد و سوم

3- استقلال ايران، هشتاد و پنجم

4- اف سي سئول کره جنوبي، يکصد و دوم

5- الاتحاد عربستان، يکصد و بيست و يکم

6- جونبوک کره جنوبي، يکصد و سي و يکم

7- الاهلي عربستان، يکصد و پنجاه دوم

8- سپاهان ايران، يکصد و پنجاه و هشتم

در اين رده بندي پس از استقلال و سپاهان، تراکتورسازي در رده 302 ، فولاد 431 و پرسپوليس در رده 446 قرار دارند.

 

fritz

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2013
نوشته‌ها
885
لایک‌ها
1,917
گزارش تمرين تراکتورسازي | ورزش 3


عصر امروز تمرينات تيم تراکتور سازي در مجموعه اختصاصي اين باشگاه از ساعت 18 اغاز شد ، در ابتداي ورود مجيد جلالي به زمين تمرين تماشاگران حاضر که تعدا د آنها نزديک به سيصد نفر بود سرمربي تراکتور سازي را مورد تشويق قرار دادند.

به نقل از گل، حاضرين در تمرين تراکتور در ادامه بازيکنان را نيز مورد تشويق خود قرار دادند، حضور در تمرين امروز براي بازيکنان اصلي اين تيم اختياري بود و عده اي از بازيکنان اصلي در استراحت بسر مي بردند، در پايان تمرين امروز سرپرست اين تيم حسن آذرنيا اعلام کرد که فردا دوشنبه تنها يک جلسه تمرين صبحگاهي برگزار خواهد شد و تمرينات عصر فردا تعطيل مي باشد.
 
بالا