• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی امروز در اصفهان تمرین می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پس از پیروزی یک بر صفر خود در بازی روز گذشته مقابل سپاهان امروز نیز در اصفهان یک جلسه تمرین می‌کند.

شاگردان مجید جلالی صبح امروز با حضور در زمین باشگاه آرارات اصفهان ریکاوری می‌کنند.

کاروان تیم فوتبال سپاهان پس از حدود یک هفته حضور در اصفهان امشب با پرواز مستقیم ساعت 20 اصفهان را به مقصد تبریز ترک می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکنی از آرژانتین در تمرینات شرکت می‌کند زینی‌زاده: پاداش دو برابری به بازیکنان می‌دهم/ رفتار هواداران تراکتور و سپاهان باید الگو شود

حمید زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد کسب 6 امتیاز از دو بازی تیم خود در اصفهان گفت: کسب پیروزی در این دو دیدار را به هواداران‌مان تبریک می‌گوییم درست است در شروع در تهران نتیجه خوبی نگرفتیم اما همان طور که گفتم مثل تراکتور موتورمان دیر گرم شد و در نهایت توانستیم به روند خوبی برسیم. بازیکنان‌مان در دو بازی خود در اصفهان به خوبی تلاش کردند و با کسب هماهنگی نتیجه مناسبی را به دست آوردند. وضعیت تیم در هفته‌های آینده بهتر می‌شود و با تلاش بازیکنان و کادر فنی می‌توانیم عملکرد بهتری داشته باشیم. باز هم از تلاش بازیکنان و کادر فنی تشکر می‌کنم.

وی در مورد پیروزی مقابل سپاهان عنوان کرد: در این دیدار ترکیبی از بازیکنان با تجربه و جوان را داشتیم که بسیار خوب کار کردند. سپاهان میزبان بود اما در 25 دقیقه اول ما صاحب توپ و میدان بودیم در ادامه بازی متعادل شد اما با بهره‌ بردن از موقعیت‌های‌مان نتیجه خوبی کسب کردیم. سپاهان قهرمان فصل قبل مسابقات جام حذفی بود. دیروز اتفاق بزرگی رخ داد که می‌تواند الگوی سایر تیم‌ها شود. هواداران سپاهان هم تیم خود و هم تراکتورسازی را تشویق کردند که در واکنش به این اقدام هواداران‌ ما نیز چنین کاری کردند امیدوارم این مسئله الگویی برای هواداران ایرانی شود.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد اینکه گفته بود پاداشی دو برابر بازی مقابل ذوب‌آهن به بازیکنان تیمش می‌دهد، خاطرنشان کرد: حتماً پاداش را پرداخت خواهیم کرد و این مسئله می‌تواند در روحیه تیم تأثیر بگذارد. پاداش بازی با ذوب‌آهن را بلافاصله به 11 بازیکن اصلی و نفرات ذخیره دادیم و بخشی هم به بازیکنان همراه پرداخت کردیم. با توجه به اینکه در اصفهان هستیم شاید از لحاظ مالی پول‌هایمان در اختیار نباشد و پس از حضور در تبریز این پاداش‌ها را به طور کامل پرداخت خواهیم کرد.

زینی‌زاده در مورد دیدار بعدی تیمش مقابل مس کرمان و اینکه از این هفته به بعد بازی‌های تراکتورسازی آسان‌تر می‌شود، گفت: تمامی بازی‌ها حکم فینال را دارند مس کرمان، ذوب‌آهن و تیم‌های دیگر هم مثل سپاهان قدرتمند هستند و اگر می‌خواهیم موفق شویم باید در این دیدارها هم نتیجه بگیریم.

وی در مورد وضعیت میثم بائو و محسن حسینی که از سوی کادر فنی در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار گرفته بودند، خاطرنشان کرد:‌ با این دو بازیکن صحبت کردیم و باز هم این کار را خواهیم کرد باید بدانیم که همه ما یک هدف داریم و برای موفقیت تراکتورسازی باید نهایت تلاش‌مان را به کار بگیریم. در کلیه مسابقات لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا که حدود 40 بازی می‌شود باید با تمام تلاش در میدان ظاهر شویم این بازیکنان نیز باید بدانند که تمام تلاش خود را به کار بگیرند و ان‌شاءالله مشکلی وجود نخواهد داشت.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد جذب بازیکنان خارجی عنوان کرد: سه‌شنبه قرار است یک هافبک آرژانتینی برای دادن تست به تمرینات ما بیاید دو جای خالی برای جذب بازیکنان خارجی داریم و ان‌شاءالله به مرور زمان و با دقت کامل این نفرات را جذب خواهیم کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراكتور آنلاین - تئوری درست یعنی تفكر درست برای بازی درست

دراینكه آغاز هركاری سخت است كسی بحثی ندارد اما اینكه بیشترعوامل در این سالها دست به دست هم داده تا كار تراكتور در نتیجه گیری سخت تر از بقیه باشد درست تر است .
رویارویی در ابتدای فصل آن هم با آن وضعیت داوری و و بعد ازآن دوبازی پی در پی خارج ا زخانهئ و آن هم در یك شهر بسیاری از بد خواهان ورقیبان تراكتور را شاد مان كرده بود . اما به قول یكی از سایت ها قند اصفهان در كام تبریزی ها شیرین تر از عسل بود .خیلی ها ها به جلالی به عنوان یك مربی تئوریك و حرف گرا در فوتبال ایران اعتقاد داشته باشند اما این مربی در عمل هم نشان دادكه بی تئوری در ست برد پایدار بدست نمی آید . آنالیز درست نقاط ضعف وقوت حریفان و تمرین براساس آخرین تئوری ها درست و به روز جهان از تراكتور حاضر در اصفهان تیمی كم اشتباه و هوشیار ساخته است كه با وجود میانگین سنی بالای مهره های تاثیر گذار این تیم هم خوب بازی میكند و هم خوب نتیجه میگیرد . اما تدوم این هوشیاری وتقویت تیم از هر لحاظ باید در ذهن همه عوامل تیم باشد .
امیدواریم با برگشتن بازی ها به تبریز و حضور پر شور هواداران و تقویت بیشتر تیم از لحاظ روحی شاهد تراكتور ی قدرتمند باشیم كه حریفان تنها امید شان گرفتن مساوی از این تیم باش حتی در خانه خود شان . آرزویی كه دوتیم اصفهانی داشتند تا تیم شان حدا اقل در خانه خودشان نمی باخت . البته مسئولان استادیوم و شهردار ی هم برا ی حضور راحت تر هوتداران هم باید برنامه ریزی های درست و دقیقی انجام بدهند . انشالله
مارا از نظر تان بهره مند سازید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پور غلامی: سلامتی جلالی از همه چیز مهم تر است/از هواداران سپاهان تشکر میکنم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، فرهاد پورغلامی پس از پیروزی یک بر صفر یکشنبه شب تراکتورسازی برابر سپاهان در ورزشگاه فولادشهر اصفهان ضمن بیان این مطلب افزود: ما شروع خوبی در این دیدار داشتیم و می توانستیم در همان ابتدا به گل برسیم اما درخشش رحمان احمدی مانع از این اتفاق شد. با این حال در سایر دقایق بازی توانستیم فوتبال خوبی را ارائه دهیم و به پیروزی برسیم.

وی تاکید کرد: گرفتن شش امتیاز از ذوب آهن و سپاهان در ورزشگاه فولادشهر کار سختی بود که تراکتورسازی توانست انجام دهد. در دقایق پایانی سپاهان فشار زیادی آورد تا به گل تساوی برسد اما ما توانستیم با دفاع خوب به یک پیروزی ارزشمند دست پیدا کنیم.

پورغلامی در مورد دلایل غیبت مجید جلالی در نشست خبری گفت: ایشان مشکلی از ناحیه حنجره دارد و به همین خاطر نتوانست به نشست خبری بیاید. سلامتی ایشان برای ما از همه چیز مهمتر است و به همین خاطر در نشست خبری شرکت نکرد و قصد فرار از پاسخ دادن به سوالات را نداشت.

مربی تیم فوتبال تراکتورسازی در پایان با ابراز رضایت از میزبانی سپاهانی گفت: باید از هواداران اصفهانی تشکر کنم که در این دیدار رعیات اصول مهمان نوازی را انجام دادند و هیچ توهینی به بازیکنان حریف نکردند. امیدوارم این روند برای سایر تماشاگران هم الگو شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی:قضاوت را به مردم می سپارم/یک روزی آمده ام ویک روزی میرم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، علی کریمی پس از پیروزی یک بر صفر یکشنبه شب تراکتورسازی تبریز برابر سپاهان در جمع خبرنگاران حاضر در محل انجام مصاحبه ورزشگاه فولادشهر اصفهان، ضمن بیان این مطلب گفت: به نظرم بهتر است آقایان عوام فریبی نکنند و اشتباهات و نقایص خودشان را گردن دیگران نیندازند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر هم حرفی هست باید مثل دو مرد تسویه حساب کنیم. اینکه بخواهیم با زدن این حرف‌ها مردم را فریب بدهیم، کار درستی نیست. نباید شکست‌ها و ناکامی‌هایمان را بیندازیم گردن دیگران.

کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: اگر ایشان اعتقاد داشت که در بازی‌های گذشته به خاطر مصاحبه من تیمش با مشکل مواجه شده است چرا این بار برابر سایپا شکست خورد. این بار که من مصاحبه نکرده بودم. بهتر است آقای دایی تمرکزش را روی تیمش بگذارد و اینقدر به این مسائل نپردازد. من حرف‌های زیادی برای گفتن دارم اما به احترام هواداران پرسپولیس چیزی نمی‌گویم.

وی خاطرنشان کرد: بعد از مصاحبه‌ای که داشتم، خیلی از هواداران پرسپولیس به من پیامک زدند و خواستند که این ماجرا را تمام کنم. من هم تصمیم گرفتم دیگر جوابی ندهم و به احترام هواداران پرسپولیس سکوت کنم. من اگر هم حرفی زدم شخصی بود و به هیچ عنوان در مورد باشگاه پرسپولیس و هوادارانش حرفی نزده‌ام. البته طرفداران و دوستان آقای دایی مصاحبه‌هایی کرده بودند که برای من اصلا مهم نیست.

علی کریمی در پاسخ به این پرسش که دایی گفته بود شما در حرف‌هایتان ثبات ندارید، گفت: این حرف‌ها خنده دار است. به کسی ربطی ندارد که من چه زمانی خداحافظی می‌کنم. به هر حال این یک تصمیم شخصی است. درست است که من تصمیم احساسی گرفتم اما بعد از اینکه با چند نفر مشورت کردم، هرکدام دلیلی آوردند و من برگشتم. همانطور که گفتم این یک موضوع کاملا شخصی است و به کسی ارتباطی ندارد.

وی در ادامه یادآور شد: آقای دایی بیاید دو کلمه حرفی بزند که به درد مردم بخورد. ما باید حرف‌هایی بزنیم که به درد مردم بخورد و چیزی برای آنها داشته باشد. ایشان سرمربی پرسپولیس است و باید تمرکزش را روی تیمش بگذارد نه اینکه بیاید و به این مسائل بپردازد.

کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با یادآوری اتفاقاتی که در زمان حضور علی دایی در تیم ملی رخ داده بود، خاطرنشان کرد: ایشان یادش رفته زمانی که در تیم ملی بود، گفت که کریم باقری به تاکتیک من نمی‌خورد اما بعد از اینکه من اعلام کردم به تیم ملی نمی‌آیم، رفت باقری را دوباره به تیم ملی دعوت کرد.

وی همچنین تاکید کرد: آقا کریم که آن موقع خداحافظی کرده بود اما ایشان او را دوباره دعوت کرد. اینها را می‌گویم و قضاوت را به مردم می‌سپارم. آرشیو برنامه نود هم فیلم این اتفاقات را دارد.

کریمی در مورد اینکه گفته است اسطوره باشگاه پرسپولیس است، گفت: شما بروید یک مصاحبه از من بیاورید که گفته باشم من اسطوره هستم. من یک روزی به فوتبال آمده‌ام و یک روزی هم خواهم رفت. هر چه هم دارم از فوتبال است و بابت بازی که کرده‌ام، پول گرفته‌ام. هیچ منتی هم سر کسی ندارم. ما باید شجاعت داشته باشیم، تقصیرات را گردن بگیریم نه اینکه بیندازیم گردن دیگران.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرانچار: سپاهان به دستیار احتیاج ندارد/ نتوانستیم کریمی را مهار بکنیم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، زلاتکو کرانچار پس از شکست یک بر صفر تیمش برابر تراکتورسازی تبریز در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس خبری ورزشگاه فولادشهر گفت: با اینکه در اکثر دقایق بازی تیم برتر بودیم و نبض بازی را در اختیار داشتیم اما روی یک بی احتیاطی به حریف پنالتی دادیم و همین پنالتی باعث شد نتیجه بازی را واگذار کنیم.

وی با بیان اینکه این باخت غافلگیرکننده بود، افزود: ما موقعیت‌های زیادی برای گلزنی داشتیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. با این حال این باخت تغییری در روند رو به جلوی ما ایجاد نخواهد کرد و تلاش می کنیم در دیدارهای آینده همین روند را ادامه دهیم. ما باید رو به جلو حرکت کنیم و با یک باخت روندمان را متوقف نخواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در مورد هشدارهایی که پیرامون مهار علی کریمی به او داده شده بود، تصریح کرد: در طول بازی سعی کردیم علی کریمی را مهار کنیم اما در یک صحنه ابراهیمی بی‌احتیاطی کرد و روی کریمی خطای پنالتی انجام داد، خطایی که باعث پیش افتادن حریف شد.

کرانچار در مورد عملکرد مهاجمان سپاهان هم تاکید کرد: بعد از دریافت گل نیز ما موقعیت‌های بسیاری برای گلزنی داشتیم و در دو صحنه محمد غلامی صاحب موقعیتهای تک به تک شد که از آنها استفاده نکرد که اگر آنها وارد دروازه می‌شد، شاید با برتری زمین را ترک می‌کردیم.

وی اضافه کرد: با وجود این شکست اعتقادم را به مهاجمان از دست نمی‌دهم و هنوز می‌گویم افشین، ‌غلامی و جالوویچ کیفیت‌های بسیاری دارند که باید آنها را برای موفقیت سپاهان به کار گیرند.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در مورد اینکه آیا به دستیار احتیاج ندارد، گفت: محمود کریمی دستیار من است و در همه امور به من کمک می‌کند، به همین خاطر در کادرفنی نیاز به دستیار ندارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته چهارم لیگ برتر فوتبال تراکتورسازی در اصفهان گل کاشت / دومین گل جادوگر برای تیم تبریزی

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال کشور تیم تراکتورسازی تبریز در اصفهان موفق شد با یک گل تیم قدرتمند سپاهان اصفهان را شکست دهد.

تنها گل تراکتورسازی را علی کریمی از نقطه پنالتی در دقیقه 65 به ثمر رساند. این پنالتی بابت خطای مدافعان تیم میزبان روی کریمی از سوی داور اعلام شده بود.

با این پیروزی تیم تراکتورسازی هفت امتیازی شده و به رده سوم جدول صعود کرد. سپاهان صدرنشین سه هفته نخست لیگ برتر نیز به رده چهارم جدول سقوط کرد.

تراکتورسازی پیش از عید فطر ذوب‌آهن را شکست داده بود و بعد از عید فطر نیز سپاهان را مغلوب کرد تا قبل و بعد از عید به طرفداران خود عیدی داده باشد.

تراکتورسازی در هفته پنجم میزبان تیم مس کرمان است.

سومین برد متوالی تراکتورسازی در اصفهان

تیم تراکتورسازی تبریز با پیروزی مقابل سپاهان اصفهان، سومین برد متوالی خود در این شهر را جشن گرفت. تراکتورسازی سال گذشته در اصفهان موفق شده بود سپاهان را با نتیجه چهار بر یک شکست دهد.

شاگردان جلالی هفته گذشته نیز ذوب‌آهن را با نتیجه چهار بر دو شکست دادند و این هفته نیز سپاهان را با یک گل مغلوب کردند، به نظر می‌رسد تراکتورسازی سازگاری خوب در پیروزی در اصفهان به دست آورده است.

این یازدهمین بازی دو تیم در لیگ برتر بود که چهارمین برد تراکتورسازی را به همراه داشت، جالب اینکه تراکتورسازی از چهار برد خود مقابل زردپوشان اصفهانی، سه برد را در اصفهان به دست آورده است.

نقش مؤثر علی کریمی در این برد و پیروزی قبلی تراکتورسازان نیز پاسخ خوبی برای منتقدان این خرید بود.

نخستین برد گسترش فولاد در لیگ برتر

گسترش فولاد در چهارمین بازی خود در لیگ برتر نتیجه درخشانی را کسب کرده و فجر سپاسی شیراز را با دو گل شکست داد.

این نخستین برد گسترشی‌ها در لیگ برتر بود. جالب اینکه این برد 24 ساعت بعد از اعلام خداحافظی رسمی رسول خطیبی از دنیای بازیگری فوتبال به دست آمد تا به نوعی برد گسترش نخستین پیروزی رسول خطیبی در کسوت مربیگری نیز محسوب شود.

گسترشی‌ها با این پیروزی پنج امتیازی شده و به رده نهم جدول صعود کردند.

آبی‌پوشان تبریزی اگر مقابل استقلال تهران و سپاهان اصفهان در ثانیه‌های پایانی گل نمی‌خوردند، امروز با هفت امتیاز بعد از تراکتورسازی در رده چهارم جدول جای داشتند.

گسترش فولاد هفته پنجم در نخستین بازی خارج از خانه خود در قم میهمان صبای این شهر است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هواداران اصفهانی در دلم هستند/ از تیم‌های زخم‌خورده باید ترسید طالبی: جدایی‌ام از سپاهان مربوط به خودم نبود/ با این ۶ امتیاز وضعیت‌مان خ

فرشید طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد دو پیروزی اخیر تیمش مقابل ذوب‌آهن و سپاهان، گفت: خدا را هزار مرتبه شکر که توانستیم به وضعیت خوبی پس از بدشانسی‌هایی که در هفته‌های اول و دوم گریبانمان را گرفت و این 6 امتیاز کمک کرد که به وضعیت خوبی برسیم.

وی افزود: قبل از سفر به اصفهان خواسته‌مان کسب 6 امتیاز بود که خدا را شکر به این مهم رسیدیم. تقریبا با بدشانسی مقابل گسترش فولاد و پرسپولیس نتیجه را واگذار کرده بودیم که این دو پیروزی آن را پوشش داد و توانستیم جایگاه خود را ارتقاء دهیم.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه روز گذشته به خوبی از سوی هواداران سپاهان مورد تشویق قرار گرفت، عنوان کرد:‌واقعا ممنون هواداران هستم. سپاهانی‌ها یقین کنند که در دل من جای دارند و با این لطفی که کردند هیچوقت آنها را فراموش نخواهم کرد. جدایی من از این تیم تنها به خودم مربوط نمی‌شد، باور کنید از زمانی که به فرودگاه اصفهان آمدم و چند روزی که در اصفهان بودم مردم جوری برخورد می‌کردند که انگار یک دهه در سپاهان خدمت می‌کردم امیدواریم روزی برسد که این محبت‌ها را جبران کنم. هواداران بدانند که جدایی من مربوط به خودم نبود.

وی در مورد اینکه آیا از مسئولین سپاهان ناراحت است، اظهار داشت:‌اصلا و به هیچوجه چنین موضوعی وجود ندارد. شاید آدم از چیزهایی ناراحت شود که گفتن ندارد اما در این ارتباط از سپاهانی‌ها ناراحت نبودم در این مدت هواداران سپاهانی به من حقیر لطف بسیاری کردند و خدا را شاکر هستم اگر قرار است جایی خادمی کنم باید در تبریز این کار را انجام بدهم.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه آیا تیمش توانسته به روند خوبی برسد، گفت: اگر روند تیم‌مان را ببینید متوجه می‌شوید مقابل گسترش بهتر از پرسپولیس، مقابل ذوب‌آهن بهتر از گسترش و مقابل سپاهان بهتر از تمامی بازی‌های قبل ظاهر شدیم. همه چیز دست خودمان است و باید شرایط بهتری را رقم بزنیم. بازیکنانمان همه تلاش کردند تا عقب‌افتادگی که بوجود آمده بود جبران کنیم. باید خیلی باهوش باشیم. ببینیم قبل از بازی کجا بودیم و اکنون کجا هستیم. واقعا امسال کار سخت است.

طالبی در مورد دیدار مقابل مس کرمان در هفته پنجم، اظهار داشت: از این تیم‌ها که زخم خورده هستند، خیلی باید ترسید. در تیم امسال تیم ضعیفی وجود ندارد دیدید در بازی صبا و استقلال در نیمه دوم صبا بی‌نظیر بازی کرد و حتی شنیدم که خود قلعه‌نویی اعلام کرده که باید بازی را در این نیمه واگذار می‌کردم. تیم‌ها همه مجهز در مسابقات حاضر شدند و ساده‌ پنداشتن حریفان بی‌تجربگی محض است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان مسافر پرواز ساعت 20:35 اصفهان تبریز

تیم تراکتورسازی که جهت برگزار دو بازی با تیم های ذوب آهن و سپاهان اصفهان یک هفته ای در اصفهان حضور داشت پس از کسب 6 امتیاز از دوبازی امروز به تبریز باز خواهد گشت . تراکتورسازان با پرواز مستقیم ساعت 20:30 اصفهان را به مقصد تبریز ترک می کنند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - با کریمی صحبت کردیم اما آقایان مراعات کنند/ با هرشکست اولتیماتوم می‌دهیم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با بیان این که علی کریمی بازیکن تاثیرگذار و مهمی برای این تیم است، به درگیری لفظی وی با علی دایی اشاره کرد و گفت: ما در خصوص حاشیه‌های به وجود آمده بین وی و سرمربی پرسپولیس با کریمی صحبت کردیم و امیدواریم آقایان مراعات کنند. این دو جزو سرمایه های فوتبال ایران هستند و نباید چنین اتفاقی بین آنها رخ دهد.
حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص برد این تیم مقابل سپاهان اصفهان خاطرنشان کرد: دو برد متوالی ما در اصفهان دور از ذهن نبود و بدون برنامه نبودیم ولی در مجموع روی کسب 4 امتیاز حساب باز کرده بودیم و نیم نگاهی به 6 امتیاز داشتیم که این مهم با تلاش کادر فنی و بازیکنان و حمایت هوادارانمان رخ داد.

تقدیر از هواداران سپاهان
وی در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر افزود: باید به این نکته اشاره کنم که برنده اصلی این دیدار هواداران دو تیم بودند. من بابت رفتار هواداران سپاهان از مسئولان این باشگاه و شخص رحیمی تشکر کردم. آنها رفتار عالی با ما داشتند و امیدوارم در تبریز بهترین میزبانی را از سپاهان و هوادارانش داشته باشیم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با اشاره به دیدار یکشنبه شب دو تیم ادامه داد: ما حتی می‌توانستیم گل‌های بیشتری را به ثمر برسانیم. سپاهان قهرمان جام حذفی بود و ما هم نایب قهرمان لیگ برتر. در واقع این بازی یک نوع فینال بود که خدا را شکر آن را به سود خود خاتمه دادیم.

اولتیماتوم زودهنگام
زینی‌زاده در خصوص این که گفته می‌شود اولتیماتوم هیات مدیره باشگاه به کادر فنی نتیجه مثبتی به دنبال داشته است، خاطرنشان کرد: تیم ما مدعی است و همیشه باید کنترل لازم را داشته باشیم. تراکتورسازی با تیم های دیگر فرق می‌کند. در واقع نمی‌توانیم پنج بازی صبر کنیم و دوباره به عقب بازگردیم و تحلیل کنیم که چرا نتیجه نگرفتیم. برای ما هر دیدار حکم فینال را دارد و اگر نتیجه لازم گرفته نشود اولتیماتوم داده خواهد شد.

شرط بازیکنان افریقایی
وی در پاسخ به این پرسش که چرا بازیکنان آفریقایی در تمرینات این تیم حضور پیدا نکردند، گفت: ما دو بازیکن از نیجریه و کامرون را در نظر داشتیم و مذاکرات لازم را با آنها داشتیم. شرط ما این بود که بازیکنان خارجی در هر سطحی که باشند باید 10 روز در تمرینات ما حضور داشته باشند تا در صورت تایید کادر فنی با آنها قرارداد بسته شود. البته آن دو بازیکن هم شرایط خود را داشتند و می‌گفتند که ما ملی‌پوش هستیم و در تست فنی شرکت نمی‌کنیم که به همین خاطر حضور آنها در تبریز منتفی شد.

مدیرعامل تراکتورسازی ادامه داد: ما به دنبال یک هافبک طراح هستیم و رزومه یک بازیکن آرژانتینی را مورد ارزیابی قرار دادیم که ظرف یکی دو روز آینده به ایران می‌آید. آقای جلالی رزومه این بازیکن را که در سطح اول لیگ آرژانتین و اروپا بازی کرده را مورد تایید قرار داده و باید ببینیم که در تمرینات چه عملکردی خواهد داشت.

صحبت با کریمی
واکنش علی کریمی به اظهارات علی دایی که بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت موضوع دیگری بود که زینی‌زاده در این باره عنوان کرد: ما تلاش می‌کنیم که جلوی حاشیه‌سازی ها را بگیریم. در این باره با علی کریمی صحبت کردیم. قرار بر این نیست که هر حرفی را در رسانه‌ها جواب بدهیم بلکه باید با عمل خودمان را ثابت کنیم و نشان بدهیم.

وی تاکید کرد: علی کریمی بازیکن بزرگی است و ما باید از او مراقبت کنیم و قدر او را بدانیم. دایی و کریمی از سرمایه‌های فوتبالی ما هستند. خوشبختانه ما تیم یکدستی داریم که همه به موفقیت تیم فکر می‌کنند. من به همه بزرگان و جوان‌های تیم تبریک می‌گویم و جلوی حاشیه سازی‌ها را می‌گیریم. ما با کریمی در این باره صحبت کردیم و آن طرف بزرگان هم باید مراعات کنند. آنهایی که مدعی مدیریت و سرمربیگری هستند باید مراعات کنند.

پاداش ویژه
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز از اهدای پاداش ویژه به اعضای این تیم خبر داد و گفت: برد برابر سپاهان اهمیت زیادی برای ما داشت و در واقع یک بازی فینال را بردیم. ما برای برتری برابر ذوب‌آهن هم برای تیم پاداش اختصاص دادیم ولی برد مقابل سپاهان فرق می‌کرد و به خاطر این برد دو برابر پاداش ذوب‌آهن را به خاطر پیروزی شب گذشته اختصاص دادیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تیتر جالب روزنامه نود در مورد برتری تراکتور مقابل سپاهان | کرنر

600_Navad-1392-05-21.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بهترین های هفته چهارم/ تراکتور بهترین تیم هفته| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال شب گذشته با برگزاری 6 دیدار به پایان رسید که در حساس‌ترین دیدارها پرسپولیس در کرج از سایپا شکست خورد و تراکتورسازی هم در اصفهان مقابل سپاهان به برتری رسید.

**در زیر نگاهی می‌اندازیم به نتایج، ترین‌ها و اتفاقات رقم خورده در هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر:

استقلال یک - صبا صفر

گل: محمد قاضی (31)

فولاد خوزستان 3 – داماش گیلان یک

گل‌ها: لوسیانو پریرا (26 و 46)، بختیار رحمانی (53) برای فولاد - مسعود حسن‌زاده (47) برای داماش

سایپا یک – پرسپولیس صفر

گل: روزبه شاه‌علیدوست (30)

نفت تهران 2 - سورینت تهران یک

گل‌ها: رضا نوروزی (52 - پنالتی) و محمدامین حاج‌محمدی (88) برای نفت - بهادر عبدی (49) برای سورینت

سپاهان اصفهان صفر - تراکتورسازی تبریز یک

گل: علی کریمی (70 - پنالتی)

گسترش فولاد تبریز 2 – فجرسپاسی شیراز صفر

گل‌ها: مهرداد بایرامی (65) و سامان نریمان‌جهان (91)

ملوان انزلی 2 – استقلال خوزستان یک

گل‌ها: جلال رافخایی (44) و مازیار زارع (87 - پنالتی) برای ملوان - ابراهیم صالحی (90) برای استقلال

مس کرمان صفر – ذوب‌آهن اصفهان صفر

برترینهای هفته چهارم لیگ برتر:

در هفته چهارم رقابت‌ها و در 8 مسابقه‌ای که برگزار شد 15 گل به ثمر رسید تا در این هفته تنها یک گل با میانگین 2 گل در هر مسابقه فاصله داشته باشیم.

در این هفته دیدار فولاد و داماش با 4 گل به عنوان پرگل‌ترین و مس و ذوب‌آهن که صفر - صفر به پایان رسید به عنوان کم‌گل‌ترین دیدار به ثبت رسیدند.

بهترین تیم‌ هفته: تراکتورسازی تبریز

در هفته‌ای که سپری شد تیم‌های مدعی استقلال و فولاد به بردهای ارزشمندی رسیدند و از سوی دیگر سایپا هم اولین شکست پرسپولیس را در هفته چهارم به این تیم تحمیل کرد، اما تراکتورسازی در ادامه روند خوبش و پس از شکست ذوب‌آهن در اصفهان در هفته سوم، در هفته چهارم هم مقابل سپاهان به برتری رسید تا با 6 امتیاز ارزشمند نصف جهان را به مقصد تبریز ترک کند.

ناکامان هفته: پرسپولیس و سپاهان

دو تیم مدعی قهرمانی که اتفاقا فصل را هم به خوبی آغاز کرده بودند شب گذشته نخستین شکست‌های فصل خود را پذیرا شدند.

سپاهان در خانه مقابل تراکتورسازی باخت و پرسپولیس هم در کرج مقابل سایپا تن به شکست داد تا ضمن متوقف شدن روند موفقیت شاگردان کرانچار و دایی، این دو تیم به عنوان ناکامان هفته معرفی شوند.

بازیکن هفته: روزبه شاه‌علی‌دوست

در هفته چهارم لوسیانو پریرا سهم بسزایی را در برد فولاد ایفا کرد و در تهران هم محمد قاضی ضمن به ثمر رساندن تک گل 3 امتیازی تیمش، بازی مؤثری را از خود ارائه داد. سید مهدی رحمتی نیز در برد استقلال مقابل صبا بیشترین نقش را داشت، اما عنوان بازیکن هفته به روزبه شاه‌علی‌دوست تعلق می‌گیرد که توانست شاگردان دایی را با تک گل 3 امتیازی‌اش با شکست به تهران بدرقه کند.

سرمربی هفته: مجید جلالی

در انتخاب مربی که در دو هفته پیاپی توانست تیمش را در اصفهان به برتری برساند به عنوان بهترین مربی هفته شکی باقی نمی‌ماند تا بر همین اساس مجید جلالی، سرمربی تراکتورسازی به عنوان سرمربی هفته انتخاب شود.

19 کارت زرد و بدون کارت قرمز

در هفته چهارم 19 کارت از جیب داوران خارج شد و مانند هفته سوم هیچ کارت قرمزی به بازیکنان تعلق نگرفت تا در هفته چهارم شاهد بازی جنجالی خاصی نباشیم.

تعداد تماشاگران هفته چهارم: حدود 57 هزار نفر

در هفته چهارم حدود 57 هزار نفر از نزدیک 8 دیدار برگزار شده را از نزدیک تماشا کردند.

در این هفته دیدار تیم‌های استقلال و صبا به عنوان پرتماشاگرترین و نفت و راه‌آهن هم به عنوان کم‌تماشاگرترین دیدارها معرفی می‌شوند.

رده‌بندی گلزنان در پایان هفته چهارم: 10 دو گله!

2 گل: محمد قاضی و فرهاد مجیدی (استقلال) - میرمهدی قریشی و مهرداد بایرامی (گسترش فولاد) - رضا نوروزی و محمدامین حاج محمدی(نفت تهران) -

علی کریمی(تراکتورسازی) - رضا عنایتی(صبای قم) - لوسیانو پریرا(فولاد) - محمد غلامی(سپاهان)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری آريا - سپاهان صفر – تراکتور يک : سوغات تراکتور از اصفهان شيرين تر از گز بود

خبرگزاري آريا -اميرسفيدان، هفته چهارم ليگ برتر در حالي برگزار گرديد که در حساس ترين بازي اين هفته سپاهان و تراکتور در جدالي حساس در مقابل هم صف آرايي کردند در حالي که سپاهان به خاطر باخت سنگين سال قبل در اصفهان هواي انتقام در سر داشت از طرفي ديگر تراکتور سازي تبريز هم به لطف اتراق در اصفهان به خاطر برنامه ريزي عجيب سازمان ليگ ديگر خودش يک پا ميزبان شده بود و به دنبال سه امتياز بازي مي گشت .
به گزارش خبرگزاري آريا از تبريز ، با آغاز ديدار باز هم تراکتور سازي تبريز نشان داد که براي مصاف با سپاهان اصفهان برنامه ريزي کاملي انجام داده است و با فشرده کردن خط دفاع خود از يک طرف عملا مهاجمان ميزبان را از کار انداخته وهمچنين استفاده از بازيکنان سرعتي در خط حمله براي رسيدن به دروازه سپاهان نشان از عزم راسخ تراکتورسازي براي کسب سه امتياز بازي داشت در طرف ديگر سپاهان که در هفته سوم در برابر ديگر تيم تبريزي با خوش شانسي در دقايق وقت اضافي از شکست گريخته بود در اين ديدار سخت به دنبال سه امتياز بازي بوذ تا دوباره به صدر جدول برگردد .
روند بازي در نيمه اول به گونه اي پيش مي رفت که هر دو تيم فرصت هاي مناسبي براي گلزني ايجاد کردند با شروع نيمه دوم ديدار تراکتورسازي تبريز در خط دفاعي متمرکزتر از نيمه اول بازي کرد تا عملا فرصت بازيسازي به مهاجمان ميزبان را ندهد و چشم به ضد حملات بدوزد البته تراکتور و سپاهان در اين نيمه هم فرصت هاي مناسبي را براي گلزني ايجاد کردند ولي در نهايت اين تراکتورسازي بود که در دقيقه 70بازي روي تيزهوشي کريمي صاحب ضربه پنالتي شد و خود علي کريمي ضربه پنالتي را گل برتري تراکتور تبديل کرد تا تراکتور در سفر يک فته اي خود به اصفهان با شش امتياز کامل به تبريز برگردد .
با انجام بازي ديروز تراکتور با رسيدن به امتياز هفت به لطف تفاضل گل بهتر بالاتر از سپاهان ، پرسپوليس و نفت تهران در رتبه سوم جدول رده بندي قرار گرفت و سپاهان هم به رتبه چهارم جدول سقوط کرد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هر آنچه در برنامه موج فوتبال دیشب گذشت | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

به گزارش تبریز بیدار ، برنامه پر طرفدار موج فوتبال از ساعت 23/35 دقیقه دیشب به روی آنتن شبکه سهند رفت.
اجرای این برنامه را میلاد وطن پرست عهده دار بود.مهمان برنامه دیروز موج فوتبال احد شیخ لاری مربی کاردان تبریزی بود.
در ابتدای برنامه بازی تیم های گسترش فولاد و سپاهان پخش شد و سپس شیخ لاری با تمجید از شاگردان خطیبی گسترش را از تیم های خوب امسال عنوان کرد.
در ادامه بعد از پخش صحنه های حساس دیدار ذوب آهن و تراکتور سازی با رسول خطیبی تماس تلفنی گرفته شد که خطیبی از هواداران تیم هایی که در آنها بازی کرده بود حلالیت طلبید گفت:به خاطر موفقیت در دنیای مربیگری از دنیای بازیکنی فوتبال خداحافظی کردم.
سپس زینی زاده مدیر عامل تراکتورسازی به روی خط آمد و با تقدیم این شش امتیاز از اصفهان به هواداران تراکتور گفت:از این به بعد از جلالی میخواهم تا خودش در کنفرانس های خبری شرکت کند.
احد شیخ لاری از بازیکن پروری در تیم های استان انتقاد کرد و گفت تیم های پایه باشگاه های ما بسیار ضعیف عمل میکنند و توجهی به بازیکن سازی ندارند.
در ادامه دیدار تیم های فجر سپاسی و گسترشفولاد و سپس تراکتور و سپاهان پخش شد.
سوال نظرسنجی برنامه موج فوتبال هم در مورد دلیل کم شدن هواداران در ورزشگاه بود که به ترتیب گزینه:همزمان بودن بازی های تراکتور و گسترش و سپس امکانات دسترسی ضعیف به ورزشگاه یادگار امام و در آخر عدم ارائه بازی زیبا توسط تیم ها رای آوردند.در این نظر سنجی حدود هفت هزار نفر شرکت کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیام تشکر مدیر کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی از باشگاه سپاهان

دیروز شاهد بازی بودیم که علاوه بر بعد فنی و فوتبالی بر روی سکوها نیز شاهد وقوع اتفاقاتی بسیار خوب بودیم که در نوع خود بی نظیر بود ، احترام به تیم حریف و تشویق ، دوستی و محبت بین هواداران دو تیم رقیب در این بازی بیشتر از همه چیز نظرها را به خود جلب می کرد حرکتی که باید الگوی تمامی بازی ها قرار بگیرد تا دور از هیاهوی فوتبال رقابتی خوب و جوانمردانه شکل بگیرد . مدیر کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی تبریز در پیامی از تمامی مسئولین ، لیدر ها و هواداران فهیم تیم سپاهان تشکر و قدردانی نمود ، مدیر کانون هواداران تیم تراکتورسازی لزوم تداوم چنین رفتارهایی را در استادیوم های سرتاسر کشور امیدوار شد و افزود دیروز از بدو ورود هوادارانمان به شهر اصفهان مورد تکریم هواداران سپاهان قرار گرفتیم امید داریم بتوانیم محبت این هواداران را جبران نماییم و این رفتار حرفه ای را در همه استادیوم ها شاهد و ناظر باشیم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور ریکاوری کرد .

تیم تراکتورسازی امروز آخرین تمرین خود را در زمین آرارات شهر اصفهان انجام داد تا آماده سفر به تبریز گردد . در این تمرین که از ساعت 11 شروع شد بازیکنان پس از انجام ریکاوری به دو دسته تقسیم شدند گروه اول 11 نفر اصلی بازی دیروز بودند که زیر نظر کاظم محمودی تمرین کردند و پس از 30 دقیقه به استخر رفتند تا بدن های خود را برای بازی با مس کرمان آماده کنند . بقیه بازیکنان هم زیر نظر مجید جلالی تمرینات خود را ادامه دادند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تازه اول راه هستیم/ بازیکنان از تجربه علی کریمی استفاده می‌کنند انصاری‌فرد: تراکتور با هوادارانش زنده می‌ماند/ می‌خواهم در برزیل باشم

کریم انصاری‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره حضورش در تبریز اظهار داشت:‌خدا را شکر می‌‌کنم، پس از توافقی که با تراکتورسازی‌ها داشتم شرایطم در این تیم روز به روز بهتر می‌شود تا بتوانم به هدف اصلی‌ام در روزهای آینده با پیراهن این تیم خوب و پرطرفدار تبریزی برسم.

وی افزود: ما بازی‌های خوبی را در هفته‌های گذشته انجام دادیم اما در برخی بازی‌ها غافلگیر شدیم و شاید این در هفته‌های اولیه لیگ طبیعی باشد اما خوشبختانه خیلی خوب به خودمان آمده‌ایم و حالا هم‌ردیف تیم‌های دیگر مدعی در بالای جدول هستیم. من معتقدم هنوز اتفاقی نیافتاده و تازه اول راه هستیم. ما مسیر طولانی در راه داریم، چون اتفاقات زیادی در پیش است و باید با تلاش و یکدلی که در تیم وجود دارد مشکلات را کنار بزنیم و به موفقیت برسیم.

وی در پاسخ سؤالی که آیا در تبریز راحت هستی یا خیر، گفت: خدا را شکر، از آن چیزی که خیال می‌کردم واقعا از من استقبال خوبی شد. در تبریز راحتم و انشاءالله با کمک هوادارانی که واقعا در آسیا تک هستند به کار خودم ادامه می‌دهم.

انصاری فرد یادآور شد: ‌مطمئن باشید همیشه تراکتورسازی با این هوادارانش زنده خواهد ماند و به نظرم این هواداران تبریزی هستند که این تیم را با تشویق‌ها و حضورشان دلگرم می‌کنند و مسئولان را مجبور می‌کنند تا به صورت ویژه به تراکتور نگاه کنند. واقعا من از هواداران تراکتور سپاسگزارم که در همین مدت من را قبول کردند و باید کاری کنم که دل آنها را بیشتر به دست بیاورم.

وی افزود: همچنین به دنبال این هستم تا نظر مسئولان تراکتور را بیشتر جلب کنم تا جواب زحماتشان را در خصوص حضورم در این تیم بدهم.

مهاجم تراکتورسازی درباره حرف و حدیث‌ها در خصوص قراردادش نیز گفت: در این باره از باشگاه بپرسید، من یک بازیکن هستم و الان هم هدفم خدمت به تراکتورسازی است و به هیچ چیز دیگری به جز این مسئله فکر نمی‌کنم. من هدفم حضور در جام جهانی 2014 برزیل است و آمده‌ام تا در تبریز پس از مؤثر بودن برای تیمم دوباره پیراهن تیم ملی را بپوشم. تمام تلاش و کوششم را به کار خواهم گرفت تا مسافر جام جهانی باشم. مطمئن باشید از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنم.

انصاری فرد در خصوص گلزنی‌اش در دیدار با ذوب‌آهن نیز گفت: بالاخره هر مهاجمی دوست دارد پایش به گلزنی باز شود، این برایم خوب بود که هفته سوم هم گل زدم و هم خدا را شکر در زدن گل های دیگر هم مؤثر باشم، اما باز هم می‌گویم راه ما تازه شروع شده و هنوز هیچ اتفاق خاصی نیافتاده است. البته من قبول دارم گرفتن 6 امتیاز از اصفهان کار راحتی نیست، اما باید این‌ بردها را زود فراموش کنیم و به دیدارهای آینده فکر کنیم. این برد مبارک هواداران، کادر فنی و مسئولان تراکتورسازی است.

انصاری فرد در خصوص شرایط پرسپولیس نیز گفت: من بازیکن تراکتورسازی هستم و درباره مسائل دیگری حرفی نمی‌زنم. فقط از صمیم قلب برای هواداران پرسپولیس مثل همیشه که مانند تراکتوری‌ها واقعا پرشور و تک هستند آرزوی موفقیت می‌کنم.

وی درباره عملکرد علی کریمی نیز گفت: بالاخره کریمی را همه می‌شناسند و ایشان تجربه بالایی دارند، همه بچه‌ها هم سعی می‌کنند از تجارب ایشان بهترین استفاده را کنند و به همین دلیل خوشبختانه در تیم همدلی و اتحاد بسیار خوبی به وجود آمده است.

انصاری فرد در مورد آخرین وضعیت مهدی کریمیان پس از سانحه رانندگی نیز گفت: خدا را شکر می‌کنم که وضعیت مهدی کریمیان بهتر شده است. روز حادثه ما اوقات بسیار سختی را سپری کردیم اما واقعا راز و نیاز هواداران تراکتور برای سلامتی بازیکن دلخواهشان برای من بسیار جالب و شیرین بود. هواداران تراکتور در بیمارستان، کوچه و خیابان برای او دعا می‌کردند که من دست تک تک آنها را می‌فشارم و از همه آنها بابت دعاهای پاکشان در ماه مبارک رمضان به عنوان یک عضو کوچک سپاسگزارم. هواداران تراکتور واقعا در روزهایی که کریمیان در بیمارستان بود، سنگ تمام گذاشتند و این هم نشانگر دل بزرگ آنها و عاشق بودن نسبت به تیمشان است. انشاءالله ما بتوانیم دل این هواداران را شاد کنیم.

وی در پایان در پاسخ سؤالی که آیا امید به قهرمانی دارید یا خیر، گفت: همه چیز دست خداست، اما مطمئن باشید شخصا از هیچ سعی و تلاشی دریغ نمی‌کنم و تا آنجایی که خدا به من یاری بدهد برای تراکتورسازی تلاش خواهم کرد تا به هدفش برسد اما باز هم می‌گویم تازه اول راه هستیم و باید همینطور ادامه دهیم چون خدای ناکرده اگر بخواهیم دست کم بگیریم دچار مشکل خواهیم شد. خوشبختانه ما کادر فنی و بازیکنان خوب و با تجربه‌ای داریم که همه شرایط را به خوبی درک می‌کنند. امیدوارم که امسال، سال خوبی برای تراکتور و هواداران خونگرمش باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://traxtordoslari.ir/تو-دهني-تراختور-به-کرانچار-دشت-اولين-س/

هفته خوشحال کننده لیگ برتر برای مردم تبریز
تراختور و گسترش فولاد دو نماینده آذربایجان درهفته چهارم لیگ برتر در مقابل رقبای خود به پیروزی رسیدند
تراختور که در مقابل سپاهان اصفهان در فولاد شهر با گل علی کریمی یک بر صفر رقیب خود را شکست داد این در حالی است که تیم تراختور هفته ی قبل هم در مقابل تیم ذوب آهن دیگر نماینده شهر اصفهان به پیروزی دست یافته بود وتراختور شش امتیاز شیرین در مقابل تیم های اصفهانی کسب کرد این دو بازی تراختور در شهر اصفهان در ورزشگاه فولادشهر انجام پذیرفت نکته قابل توجه در این بازی هواداران دو تیم بودند که به جای فحش و ناسزا گفتن به یکدیگر یکدیگر را تشویق کردند تا الگویی باشند برای دیگر تیم ها.
دیگر مطلبی که باید بهش اشاره کرد این است که کرانچار در هقته ی گذشته اعلام کرده بود که تراکتور این فصل مدعی نیست و امید ابراهیمی به کلی علی کریمی را محار خواهد کرد اما نه تنها تراختور بازی را برد بلکه امید ابراهیمی نتوانست کریمی را مهار کند و یک پنالتی ارزشمند تقدیم تراختور کرد و که تراختور با این برد تو دهنی محکمی به این مربی زد تا اضافه تر از حد خود حرف نزند.
دیگر نماینده تبریز، گسترش فولاد هم که همه ی بازی هایش را در استادیوم یادگار امام انجام داده است دیروز در مقابل مقاومت شهید سپاسی شیراز ته جدولی که تا به الان امتیازی کسب نکرده با نتیجه دو بر صفر شکست داد این برد و گسترش فولاد اولین سه امتیاز خود را دشت کند.
با این اوصاف دو نماینده شایسته تبریز هر دو در ایستگاه چهارم به پیروزی رسیدند تا تبریز غرق در شادی باشد.

بالا