• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابراهيم زاده:خيلي چيزها از كريمي ياد گرفتم/از خوشحالي مردم تبريز خوشحاليم

هافبك تيم تراكتورسازي گفت:علي كريمي يك اسطوره به تمام معناست و من خيلي چيزها از او ياد گرفتم.
مسعود ابراهيم زاده درباره پيروزي تيمش مقابل سپاهان به اوج عنوان كرد:اين مسابقه يكي از پرفشار ترين بازي هايي بود كه در اين سالها من تجربه كرده بودم.قدرت سپاهان كه مشخص است و همه مي دانند چه تيمي است و به همين دليل ما براي اين بازي انگيزه بالايي داشتيم.
وي ادامه داد:تراكتورسازي در دو بازي خود در اصفهان 6 امتياز گرفت.كاري كه خيلي دشوار به نظر مي رسيد اما به لطف خدا محقق شد.اگر مس را هم در بازي بعدي ببريم مي توانيم بگوييم يكي از مدعيان اصلي قهرماني در ليگ برتر هستيم.با بچه ها كه صحبت مي كرديم مي گفتيم كه تراكتورسازي چون موتورش ديزلي است دير راه مي افتد ولي وقتي راه بيفتد بنز هم به گرد پايش نمي رسد.
هافبك تراكتورسازي درباره اينكه آيا از عملكرد خودش در اين بازي راضي بود يا نه اظهار داشت:من تازه از بند مصدوميت رها شده ام و بايد تلاش بيشتري داشته باشم تا خواسته هاي مربيان را انجام بدهم.سعي مي كنم در بازي هاي آينده بهتر شوم و به تيم بيشتر كمك كنم.
وي درباره حضورش در كنار علي كريمي در تركيب اصلي تراكتورسازي گفت:اين مساله افتخار بزرگي بود كه برايم در اين سن و سال به وجود آمد.علي آقا واقعا يك اسطوره به تمام معناست.او چه از نظر فني و چه بيرون زمين به تيم كمك زيادي مي كند.كريمي در اين دو بازي هم گره گشا بود.من به شخصه از كريمي خيلي چيزها ياد گرفتم.
ابراهيم زاده افزود:از خوشحالي مردم تبريز خوشحاليم.اينكه توانسنتيم در دو بازي سخت در اصفهان 6 امتياز بگيريم كار بزرگي بود كه در ادامه فصل كمك زيادي به ما مي كند.خوشحالم كه مردم تبريز خوشحالند و حالا با انگيزه بالاتري به مصاف حريفان مي رويم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده در گفت و گو با اوج نیوز:کمترین خواسته ما دفاع از عنوان نایب قهرمانی است/کریمی و انصاری فرد نشان دادند که فقط اسم نیستند/فکر نکنم ج

مدیرعامل تراکتورسازی گفت:دو بازی اخیر نشان داد که ما به دنبال جذب نامها نبوده ایم.
حمید زینی زاده در گفت و گو با اوج نیوز به مسایل مختلف درباره تیم تراکتورسازی پاسخ داد که مشروح آن در پی می آید.
دومین پیروزی شما در اصفهان انگار دلچسب تر بود؟
خدا را شکر که توانستیم با دست پر از اصفهان به خانه برگردیم.هواداران از ما انتظارات زیادی دارند و با این بردها امیدواریم بتوانیم جواب زحمات آنان را بدهیم.
آقای جلالی در نشست های خبری شرکت نمی کند.آیا او دلخور است؟
نه فکر نمی کنم اتفاق خاصی رخ داده باشد.ایشان احتمالا تقسیم کار کرده اند.
اما دقیقا از زمانی که شما بحث اولتیماتوم را مطرح کردید دیگر نه به نشست خبری آمده و نه مصاحبه ای کرده ؟
از ایشان می خواهیم در نشست بعدی شرکت کنند تا دیگر شائبه ای به وجود نیاید.
انگار موتور دیزلی تیم شما حسابی روشن شده؟
روشن شده اما داغ داغ نشده.ما باید تیم خود را کامل کنیم.نیاز به جذب 3 بازیکن خوب خارجی داریم.قرار بود یک بازیکن کامرونی و یک بازیکن نیجریه ای در تمرینات تیم ما شرکت کنند اما آنها با تیمهای خود قرارداد بستند و به تبریز نیامدند.اما یک بازیکن آرژانتینی روز سه شنبه به تبریز می آید.بازی او مورد پسند آقای جلالی و همکارانش قرار گرفته و اگر از تست موفق بیرون بیاید با وی قرارداد می بندیم.
چند سال دارد؟
26 ساله است.
بعد از اولتیماتومی که شما به کادر فنی و بازیکنان دادید و فشاری که از سوی هیئت مدیره بر شما بود حالا با این دو برد انگار از زیر فشارها به طور کامل خارج شده اید؟
بحث اولتیماتوم نبود.تراکتور نایب قهرمان فصل قبل است.آیا این تیم نباید در کورس مدعیان باشد؟ما که نمی توانیم 5 بازی صبر کنیم بعد بگوییم که بد بودیم.تحلیل ما باید بازی به بازی باشد.انتظار ما این است که حداقل مقام نایب قهرمانی فصل گذشته حفظ شود.البته کسب سهمیه آسیایی و گرفتن یک جام باید مد نظر ما قرار گیرد.تراکتور که از دسته یک به لیگ برتر نیامده که فکر کنیم در لیگ برتر بمانیم کافی است.مردم انتظار دارند و انتظارشان هم بجا است.من به بچه ها گفتم که هر بازی حکم فینال را دارد.این طور نیست که ما سپاهان را بردیم و تمام.این برد لذت بخش بود اما باید توجه کرد که موفقیت های ما باید تداوم داشته باشد.
آقای جعفری در مصاحبه ای عنوان کرده بود که تراکتور این فصل دنبال نامها بوده نه رفع نیازهایش...
من نمی دانم آقای جعفری این حرف را زده یا نه اما دو بازی اخیر نشان داد که دنبال اسمها نبوده ایم.آقای کریمی دیشب اگر رویش خطا نمی شد در جریان عادی بازی گل می زد نه از روی پنالتی.ما انصاری فرد را گرفتیم که در بازی با ذوب آهن یک گل زد و یک پاس گل داد.جذب بازیکنان بر اساس توان فنی و تجارب آنها بوده.شما ببینید که ربیع خواه در کنار کریمی چقدر خوب بازی کرد.او جوان است و داِنده دار.یا فرشاد احمدزاده که از آینده داران ماست.
انگار وضعیت پرونده کریمیان کمی پیچیده شده؟
ما باید به تبریز برگردیم . ببینیم پرونده در چه مرحله ای است.از رسانه ها هم می خواهم گمانه زنی نکنند تا پرونده مراحل خود را طی کند.ما نمی توانیم بگوییم که کریمیان مقصر است یا دیگران.باید پرونده مراحل خود را طی کند بعد اظهار نظر کنیم.
کی بر می گردید؟
الان در فردوگاه هستیم.من جلسه ای نیز با اتحادیه در تهران دارم و بعد به تبریز برمی گردم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی:آقای کرانچار ما تراکتور هستیم و مدعی بزرگ لیگ/اقا مجید شرایط خاصی را در تراکتور در پیش دارد - Goal.com

به نظر من تراکتور شرایطش با بقیه تیمها فرق می کند و فکر کنم تجربه جدید و خوبی را آقا مجید در پیش دارد.

سایت گل-مدافع با تجربه تراکتور حالا با بردن سپاهان در اصفهان خودشان را جدیترین مدعی لیگ می داند.محمد نصرتی مدافع ملی پوش تراکتور فصل سختی را برای قهرمانی پیش بینی می کند.مصاحبه سایت گل را با نصرتی بخوانید.
می توان گفت سخت ترین بازی نیم فصل اولتان را بردید؟
فقط با یکدلی این اتفاق افتاد،البته ما از نظر فنی هم تلاش خوبی انجام دادیم و توانستیم سپاهانی ها را تحت فشار قرار دهیم و بالاخره به گل برسیم.البته می توانستیم حداقل 2گل دیگر بزنیم اما با بد شانسی و بی دقتی این اتفاق نیفتاد.
چرا ابتدای فصل را نا امید کننده شروع کردید؟
باور کنید ما در ابتدای فصل بدشانس بودیم،اولاً که بازی اول 10 نفره بودیم و در بازی دوم هم تیم گسترش فولاد تیم خیلی خوبی است که با انگیزه بالایی روبروی ما بازی کرد اما خب حالا ما دوباره تبدیل شدیم به همان تیمی که همه دوست داشتند.
به نظرت می توانید این روند خوب را ادامه دهید؟
خب امسال لیگ سختی را در پیش داریم،و البته بازی های سختی که به آسانی سال قبل نیست چرا که فشرده تر است اما تمام تلاشمان را می کنیم که به همدلی به هدفمان برسیم و بتوانیم این روند خوب را ادامه دهیم.
آیا تراکتور می تواند مدعی جدی باشد؟
چرا نباشد،البته من هفته قبل در یکی از مصاحبه های آقای کرانچار شنیدم که ایشان ما را مدعی نداسته اما خب ما با بردن آنها در اصفها نشان دادیم که مدعی هستیم خیلی هم جدی مدعی هستیم و توانستیم این را در زمین ثابت کنیم.
تو قبلاً هم با مجید جلالی کار کرده ای،ایشان چطور مربی است؟
خب آقا مجید از نظر فنی در سطح بالایی است و همیشه هم تیمهای با کیفیتی در اختیار داشته که بازی های خوبی را هم انجام داده است.اما به نظر من تراکتور شرایطش با بقیه تیمها فرق می کند و فکر کنم تجربه جدید و خوبی را آقا مجید در پیش دارد.
شما در 2هفته ذوب آهن و سپاهان را در خانه شکست دادی،آیا این نشان دهنده برتری فوتبال تبریز نسبت به اصفهان است؟
خب این اتفاق خوبی است اما اینطور هم نمی شود گفت،ما بهتر بازی کردیم و توانستیم بازی را ببریم.
حال مهدی کریمیان چطور است؟
با او تلفنی صحبت کردم حالش خوب بود امیدوارم زودتر هم بهتر شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سوغاتی شیرین تراکتوری ها از نصف جهان / جشن وشادی همراه با پاداش ویژه - Goal.com

این پیروزی که همراه با ارائه بازی قابل توجه از سوی سرخپوشان بود موجب جشن وشادی در رختکن ودرادامه در اتوبوس حامل این تیم بود که تا رسیدن به هتل محل اقامت ادامه داشته است .

سایت گل – تراکتور سازان طی دو بازی سنگین در اصفهان امروز بار وبندیل خود را خواهند بست تا با پرواز مستقیم ساعت 20 اصفهان به تبریز خود را به این شهر برسانند .

مجید جلالی برای شاگردان موفق خود یک جلسه تمرینی را در اصفهان برنامه ریزی کرده است تا با انجام این تمرین ( ریکاوری ) با شرایطی خوب خود را اماده دیدار با مس کرمان در هفته پنجم بکنند.

از اصفهان واز اردوی تراکتوری ها خبر می رسد که برد سرخپوشان در مقابل ذوب آهن یک پاداش خوب برای این تیم به همراه داشت ، اما دیشب بازیکنان این تیم با برد سپاهان وکسب دومین پیروزی با ارزش در دیار نصف جهان با پاداش ویژه ای روبرو شده اند که مدیر عامل این باشگاه زینی زاده وعده پرداخت فوری انرا به مجموعه تیم داده است. این پیروزی که همراه با ارائه بازی قابل توجه از سوی سرخپوشان بود موجب جشن وشادی در رختکن ودرادامه در اتوبوس حامل این تیم بود که تا رسیدن به هتل محل اقامت ادامه داشته است .

تراکتور سازی با کسب 6 امتیاز از دو نماینده اصفهان خود را به یک قدمی صدر جدول رساند تا هفته های اینده را با شرایط روحی وروانی بالای گام به میدان حریفان بگذارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکن جدید در تمرینات تراکتور

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، به نقل از یک مقام آگاه در تیم تراکتورسازی طی روزهای آینده یک هافبک آرژانتینی وارد تبریز می شود و یک هفته فرصت دارد با حضور در تمرینات این تیم تبریزی نظر مجید جلالی را جلب کند.

در صورت قبولی این بازیکن که قابلیت بازی در خط حمله را نیز دارد و می تواند یک فصل در خدمت تراکتورسازی باشد. این بازیکن 26 ساله است و سه شنبه یا چهارشنبه هفته جاری به تبریز می رسد.

گفتنی است، تراکتورسازی دو جای خالی برای جذب بازیکن خارجی دارد پیش از این نیز یک بازیکن آفریقایی در تمرینات تراکتورسازی تست داد ولی مورد قبول کادر فنی واقع نشد./مح

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شکستن رکورد سپاهان بعد از 7 سال در هفته ی چهارم! - Goal.com

نکته جالب اینجاست که سپاهان و تراکتور در ادوار سیزده گانه لیگ یک بار دیگر هم در هفته چهارم اولین دوره لیگ برتر با یکدیگر رودررو شده بودند

سایت گل- پیروزی تراکتورسازی مقابل سپاهان در شرایطی اولین شکست کرانچار در لیگ سیزدهم را رقم زد که آمار لیگ در طی دوره های گذشته نشان می دهد که سپاهان بعد از باخت در هفته چهارم پنجمین دوره لیگ که اتفاقاً در مقابل تیم همشهری‌اش ذوب آهن رقم خورد در طی هفت دوره بعد هرگز در هفته چهارم شکستی را تجربه نکرده بود و پنالتی علی کریمی رکورد این تیم را شکست.
نکته جالب اینجاست که سپاهان و تراکتور در ادوار سیزده گانه لیگ یک بار دیگر هم در هفته چهارم اولین دوره لیگ برتر با یکدیگر رودررو شده بودند که آن بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید و تراکتورسازی بعد از دوازده سال دوباره در هفته چهارم از سپاهان امتیاز گرفت.
به نقل از ایمنا, سپاهان در شرایطی به تراکتورسازی باخت که در چهار دوره قبلی تیمی موفق در هفته چهارم بود و با پیروزی در مقابل تیمهای استقلال اهواز، شاهین بوشهر، شهرداری تبریز و ذوب آهن از دوره نهم تا دوازدهم دوازده امتیاز را به حساب خودش واریز کرده بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صید 6امتیازی و 30میلیونی تراکتوری‌ها از فولادشهر

قانون آنلاین- تراکتوری‌ها که بعد از دو بازی ناامید کننده در هفته اول و دوم لیگ سیزدهم، حتی شایعه شده بود سرمربی خود را از دست خواهند داد، در عرض چند روز دو برد ارزشمند در ورزشگاه فولادشهر به دست آوردند تا با این 6امتیاز به وضعیت خود در جدول رده‌بندی سروسامانی بدهند. این دو برد هر کدام مبلغ 15میلیون ریال برای بازیکنان تراکتورسازی پاداش به همراه داشت و به این ترتیب بازیکنان این تیم دو برد به دست آوردند، چند روز در شهر زیبای اصفهان اقامت داشتند و نفری سه میلیون تومان هم پاداش گرفتند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته چهارم لیگ برتر؛ هفته اولین ها

قانون آنلاین-هفته چهارم لیگ برتر را می توان هفته اولین ها و پر شدن بسیاری از خانه های خالی جدول رده بندی لقب داد.
اولین گل خورده پرسپولیس و اولین شکست این تیم
اولین شکست فصل استقلال خوزستان
اولین بازی بدون گل خورده برای استقلال
اولین شکست فصل سپاهان مقابل تراکتورسازی
اولین شکست فصل راه آهن
اولین پیروزی فصل گسترش فولاد تبریز
اولین پیروزی فصل ملوان بندرانزلی
اولین پیروزی فصل سایپا
به این ترتیب تنها هشت جای خالی در جدول رده بندی لیگ سیزدهم باقی مانده از که از این قرارند:
استقلال و فولاد - تیم های صدرنشین- به همراه صبا و فجرسپاسی قعرنشین سه تیمی هستند که هنوز تساوی را تجربه نکرده اند.
چهار تیم قعرنشین داماش، فجر، مس و ذوب آهن هنوز هیچ بردی را در کارنامه خود ثبت نکرده اند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاظمیان: تراکتورسازی از بحران خارج شد/ از نیمکت‌نشینی ناراحتم

جواد کاظمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ابتدا در خصوص پیروزی تراکتورسازی مقابل سپاهان اصفهان اظهار داشت: واقعا 3 امتیاز باارزش گرفتیم. قبل از بازی با ذوب‌آهن هیچکس فکر نمی‌کرد که از این 2 بازی 6 امتیاز بگیریم ولی خوشبختانه این اتفاق افتاد و خوشحالم که تراکتورسازی از بحران خارج شد. ما اگر این روند را ادامه دهیم مطمئنا می‌توانیم در هفته‌های آینده به صدر جدول برسیم.
وی در خصوص عملکرد علی کریمی در 2 بازی اخیر تراکتورسازی تبریز خاطر نشان کرد: من برای کریمی خوشحالم که در بازی با ذوب‌آهن خیلی خوب کار کرد و در بازی با سپاهان نیز خودش پنالتی گرفت و تک گل 3 امتیازی ما را به ثمر رساند. در 2 بازی ابتدایی روی او فشار بود اما خوشبختانه در 2 بازی اخیر توانست خودش را نشان دهد.
کاظمیان در پاسخ به این سوال که «آیا از نیمکت‌نشینی ناراحت هستید؟»، تاکید کرد: مطمئنا ناراحت هستم ولی به هر حال این تصمیمی است که کادرفنی گرفته و من به آن احترام می‌گذارم. بعد از ماجرایی که برای کریمیان اتفاق افتاد شرایط روحی من خوب نبود و شاید کادرفنی به همین دلیل تصمیم گرفت که در ترکیب ثابت از من استفاده نکند.
مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی در پایان تصریح کرد: پا قدم من برای تراکتورسازی خوب است. در بازی با ذوب آهن در شرایطی که نتیجه مساوی بود به زمین آمدم و 2 گل زدیم و پیروز شدیم. در این بازی هم نتیجه مساوی بود و من به میدان آمدم که خوشبختانه بازهم پیروز شدیم. امیدوارم در بازی‌های آینده بتوانم در ترکیب ثابت قرار بگیرم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فارس گزارش می‌دهد تبریز با تراکتور نصف‌جهان را فتح کرد/ جادوگر اینبار کیمیاگری کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بازی تراکتور برابر ذوب آهن در حالی 4 بر 2 به نفع تیم تبریزی به پایان رسید که دو تیم تا دقایق پایانی 2 بر 2 کار خود را ادامه می‌دادند که گل‌های علی کریمی و کریم انصاری‌فر به فاصله یک دقیقه نتیجه را به نفع تراکتوری‌ها تغییر داد.

اما در هفته چهارم تراکتور باید برای نبردی سنگین‌تر در اصفهان می‌ماند تا برابر تیم مدعی سپاهان بازی دیگری انجام دهد سپاهانی‌ها که در هفته سوم در دقایق پایانی از شکست برابر دیگر تیم تبریزی گریخته بودند این بار نتوانستند شانسی در برابر تیم اول شهر تبریز داشته و مجبور به باخت خانگی در برابر تراکتور شدند.

قرمزپوشان تبریزی از همان دقایق آغازین دروازه تیم میزبان را با حملات پی درپی تهدید کردند تا جایی که رحمان ابراهیمی در دومین دقیقه مسابقه با دست راست خود مانع از حرکت محمد ابراهیمی شد که داور این مسابقه هیچگونه خطایی را تشخیص نداد.

سپاهانی‌ها با مالکیت توپ قصد داشتند تا در خانه خود توپ و میدان را در دست گیرند در سویی دیگر تراکتوری‌ها با پرس‌های پرفشار مخصوصا روی خط هافبک به نوعی موفق شده بودند آنها را از کار بیاندازند در یکی از این موقعیت‌های بدست آمده برای سرخ جامگان محمد ابراهیمی با یک پاس عرضی انصاری‌فرد را در حالت تک به تک قرار داد اما رحمان احمدی با خروجی عالی از دروازه انصاری فرد را ناکام گذاشت.

سپاهانی با تغییر تاکتیک این بار با فرارهای علی حمودی از سمت راست مبادرت به سانتر کردند که در یکی از این موقعیت‌ها اگر مجتبی جباری کنترل سینه خود را روی پای راست خود فرود می‌آورد چه بسا دروازه حامد لک را باز می‌کرد که اینچنین نشد تا نیمه اول این مسابقه جذاب و تماشایی بدون رد وبدل شدن گل به پایان برسد.

شاگردان مجید جلالی با آغاز وقت دوم مسابقه به خوبی عمق دفاع تیمشان را بستند تا آرش افشین و محمد غلامی هوس باز گشایی دروازه لک را در ذهنشان نپرورانند. از این رو بازهم با همان پرس پرفشار روی بازیکنان سپاهان چشم به ضد حملات دوختند که در یکی از این حربه‌ها فرشاد احمدزاده وقتی از روی نیمه زمین پا به فرار گذاشت در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان سپاهان آن را به بیرون زد تا آه از نهاد جلالی و شرکا به هوا برخیزد.

زردپوشان با شوت‌های محمد غلامی و احسان حاج صفی تا حدودی تراکتوری‌ها را به عقب راندند تا اینکه جادوگر در کنج محوطه جریمه سپاهان وقتی به حرکت درآمد با خطای امید ابراهیمی متوقف شد که ضربه پنالتی را علی کریمی به گل تبدیل کرد. کرانچار بعداز گل مهدی شریفی جوان را که در تبریز ناجی تیمش لقب گرفته بود را بجای آرش افشین وارد زمین کرد اما این تراکتوری‌ها حریفی نبودند که به این راحتی‌ها به قهرمان جام حذفی بخواهند گل تقدیم کنند. سرمربی قرمز پوشان با وارد کردن جواد کاظمیان جان تازه‌ای به خط حمله تیمشان بخشیدند در عوض فرشید طالبی را برای حفاظت بیشتر از تگ گل خود به زمین فرستادند. سپاهانی‌ها هم هرچه در دقایق انتهایی بر روی دروازه لک فشار آوردند به در بسته زدند تا اینبار تراکتوری‌ها بجای نصف جهان همه جهان را در اصفهان تصاحب کرده باشند.

شرح گل

1-0 تراکتورسازی؛ جادوگر در کنج محوطه جریمه سپاهان وقتی به حرکت درآمد امید ابراهیمی با کف پا مانع از حرکت وی شد تا اینکه ضربه پنالتی را خود علی کریمی درگوشه سمت چپ دروازه رحمان احمدی به تور چسباند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایسنا - زینی‌زاده: از جلالی راضی‌ام/ از پرونده‌ کریمیان خبری ندارم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز می‌گوید که شرایط تیمش رو به بهبود است. او از پرونده‌ مهدی کریمیان خبری نداشت.

حمید زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فوتبال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وضعیت این تیم بعد از کسب سه امتیاز بازی برابر سپاهان اظهار کرد: تیم تمرین نوبت صبح خود را در اصفهان پیگیری می‌کند و ساعت 20:30 با پرواز مستقیم به تبریز برمی‌گردد. تیم شرایط خوبی دارد. ان‌شاءالله در بازی‌های آتی بتوانیم با این روحیه روند صعودی‌مان را ادامه دهیم.

وی درباره وضعیت بازیکنان خارجی که با آنها مذاکره شده، بیان کرد: یک بازیکن خارجی که فکر می‌کنم از سه‌شنبه به تبریز می‌آید، آرژانتینی است و از وی تست خواهیم گرفت. دو بازیکن کامرونی و نیجریه‌ایی حاضر به دادن تست نشدند ولی شرط ما برای عقد قرارداد دادن تست است. آنها باید نظر کادرفنی را جلب کنند تا قراردادشان امضا شود.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز درباره وضعیت مهدی کریمیان و شایعات درباره این بازیکن اظهار کرد: وضعیت مهدی کریمیان الحمدالله رو به بهبود است. از پرونده‌ او فعلا خبری نداریم. در تبریز این موضوع را پیگیری می‌کنم.

زینی‌زاده درباره این که آیا از مجید جلالی، سرمربی تراکتورسازی راضی است یا خیر، خاطرنشان کرد: ما راضی هستیم و شرایط تیم رو به پیشرفت است. ان‌شاءالله با هماهنگی بیشتر بتوانیم از آقای جلالی بیشتر استفاده کنیم.

وی درباره حمایت هواداران تراکتورسازی از این تیم بیان کرد: از هوادارانمان تشکر می‌کنم که به اصفهان آمده و تیم را تنها نگذاشتند. از هواداران سپاهان نیز تشکر می‌کنم که مهمان‌نوازی خوبی داشتند. هواداران ما و تیم سپاهان دو تیم را تشویق کردند. ان‌شاءالله بتوانیم همانند سپاهان میزبانی خوبی در تبریز داشته باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.khabaronline.ir/detail/307916

ورزش > لیگ برتر - محمد نصرتی مدافع میانی تراکتورسازی تبریز معتقد است که پیروزی مقابل سپاهان حق تیمش بود و موقعیت های تراکتور از حریفش بیشتر بود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛نصرتی در خصوص برد مقابل سپاهان می گوید:«بازی خوبی را از سوی هر دو تیم شاهد بودیم.گاهی اوقات آنها کنترل بازی را در دست داشتند و گاهی اوقات هم تیم ما ولی موقعیت های تراکتور انصافا بهتر از سپاهان بود.حتی اگر آن تک به تک انصاری فرد گل می شد شاید نتیجه بهتری هم می گرفتیم.به نظرم تراکتور مستحق برد بود و خوشحالم که 3 امتیاز را گرفتیم.»

او در پاسخ به این سوال که فکر می کردی در اصفهان 6 امتیاز از ذوب آهن و سپاهان بگیرید تاکید می کند:«قبل از این دو بازی فکر نمی کردم 6 امتیاز بگیریم ولی بعد از بازی با ذوب آهن گفتم که اگر همانطور بازی کنیم می توانیم سپاهان را هم شکست بدهیم.ما به بازی در زمین فولادشهر عادت کردیم و در نهایت توانستیم به برد برسیم.»
او در پاسخ به این سوال که فکرنمی کنی سپاهان نسبت به سال قبل ضعیف تر شده است می گوید:«من معتقدم سپاهان امسال هم مدعی جدی قهرمانی است.البته یک مصاحبه از کرانچار خواندم که گفته بود سپاهان امسال ضعیف تر شده ولی نظرم این است که آنها امسال هم مدعی هستند.»
از نصرتی در خصوص فشارهایی که روی تراکتور وجود داشت سوال کردیم که او می گوید:«این فشارها تا حدودی غیر طبیعی بود چون هنوز دو سه هفته از لیگ نگذشته بود که انتقادها شروع شد.ما امسال در همه خطوط بازیکنان خوبی داریم و می توانیم مدعی باشیم ولی فکر می کنم به یک بازیکن در خط هافبک نیاز داریم چون امسال در سه جام درگیر هستیم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان - حاشیه های ماندگار دیدار سپاهان - تراکتور سازی

دیدار تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و تراکتور سازی تبریز حاشیه هایی ماندگار و فراموش ناشدنی را خلق کرد.

قبل از آغاز این دیدار هواداران سپاهان و تراکتور سازی با شعارهای خود به تشویق یکدیگر و تیم های مقابل پرداختند. سپاهانی ها و تراکتوری ها در شعاری مشترک با یکدیگر بارها و بارها فریاد تراکتور- سپاهان دو قهرمان ایران را سر دادند.
- در هنگام قرائت اسامی دو تیم، هواداران تراکتورسازی و سپاهان به تشویق بازیکنان تیم مقابل پرداختند که نکته ای منحصر به فرد و استثنایی بود.
-قبل از آغاز دیدار سپاهانی ها شعار تراکتور به اصفهان خوش آمدی را سر دادند که این شعار باعث شد بازیکنان تراکتور به نزد آنان روند و از احترام و خوش آمدگویی سپاهانی ها سپاسگزاری کنند و البته هواداران تراکتور سازی هم چندین با به تشویق بازیکنان طلایی پوش پرداختند.
-هواداران سپاهان بنر بزرگی را در دست گرفته بودند که در آن از تراکتور سازی و سپاهان به عنوان تیم های متحد و قطب شکن ایران نام برده بودند.
- فرشید طالبی- جواد کاظمیان و شهریار شیروند بازیکنان سابق سپاهان و فعلی تراکتور سازی بودند که به شدت از سوی هواداران تشویق شدند.
- همچنین مهدی کریمیان بازیکن تراکتورسازی که به علت سانحه در این دیدار غایب بود از سوی سپاهانی ها تشویق شد.
- در بین دو نیمه به همت کانون هواداران باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، از هواداران تراکتور سازی پذیرایی به عمل آمد.
-تریبون ورزشگاه در چندین نوبت ضمن تبریک ایام عید سعید فطر و روز خبرنگار، از هواداران به خاطر همبستگی و اتحادشان سپاسگزاری کرد.
-علیرضا رحیمی قبل از آغاز دیدار با شاخه های گل به نزد خبرنگاران و عکاسان ، دست اندرکاران صدا و سیما و اصحاب رسانه حاضر در ورزشگاه رفت و ایام روز خبرنگار را به آنان تبریک گفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت رسمی هواداران تیم تراکتورسازی تبریز

تیم تراکتورسازی تبریز بعد از برد تیم های ذوب آهن و سپاهان در هفته سوم و چهارم لیگ برتر و با کسب شش امتیاز ارزشمند امروز ساعت 30/21 وارد فرودگاه تبریز خواهد شد علاقمندان جهت استقبال از تیم محبوب خود در فرودگاه تبریز خروجی ترمینال جنب دکه تاکسی رانی حضور بهم رسانند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لک: 6 امتیاز اصفهان را مدیون علی کریمی هستیم/ کاسیاس رادوست دارم اما به لقب هواداران تراکتور احترام می گذارم

دروازه بان تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: همه بازیکنان تراکتور به من کمک کردند تا مقابل سپاهان دروازه را بسته نگه داریم.
حامد لک در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص پیروزی تراکتور مقابل سپاهان، اظهارداشت: بازی خوبی ارایه دادیم. سپاهان امسال تیمی تهاجمی است و با توجه به خریدهای خوبش بسیار با کیفیت تر شده است. این تیم همیشه با شخصیت بوده و شکست دادن آن در فولادشهر کار آسانی نبود. آنها خوب بودند اما ما فوق العاده بودیم. بچه ها برای برد در این دیدار از جان مایه گذاشتند و تا دقیقه 90 هم دست از دویدن برنداشتند.
وی درباره بسته نگه داشتن دروازه تراکتور در فولادشهر، افزود: تلاش همه بچه ها بود که این اتفاق رخ داد. نمی خواهم کلیشه ای حرف بزنم اما همه بازیکنان در این گل نخوردن به من کمک کردند. از نصرتی گرفته تا اسدی و کریمی و گردانی و ایران پوریان همه در کار دفاعی به من کمک کردند. البته من هم یکی دو خروج خوب داشتم و خوشحالم که با کمک همه بچه ها توانستیم در این بازی حساس دروازه تیم را بسته نگه داریم.
لک ادامه داد: با 6 امتیاز شیرین به تبریز برمی گردیم. همه بچه ها در این 2 برد شیرین نقش داشتند اما علی کریمی سرآمد همه بود. ما این 6 امتیاز را مدیون او هستیم چون در بازی با ذوب آهن که وقتی بازی 2-2 شد کریمی گل زد و در این بازی هم روی خلاقیت خود پنالتی گرفت و آن را تبدیل به گل کرد. در واقع این 6 امتیاز را مدیون کریمی هستیم.
وی درخصوص اینکه هنگام پنالتی چه حرفی به کریمی زده؟ گفت: از او تشکر کردم. کریمی با تکنیک منحصر به فردش این پنالتی مهم را برای تراکتور گرفت.
لک ادامه داد: ما باید این روند خوب را ادامه دهیم. تراکتور باید به عنوانی بهتر از فصل گذشته دست پیدا کند که این عنوان هم قهرمانی است.
وی درباره اینکه میان هواداران تراکتور محبوب شده، خاطرنشان کرد: من از هواداران تراکتور ممنونم و دست آنها را می بوسم. چه چیزی بهتر از اینکه بتوانم محبوب این مردم خونگرم شوم. جالب است بدانید که من عاشق دروازه بانی کاسیاس هستم اما هواداران تراکتور به من لقب الیور کان را داده اند و من هم به این لقب احترام می گذارم. امیدوارم بتوانم جواب محبت هایشان را بدهم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تصویری دیدار سپاهان ، تراکتور سازی / نصف جهانی ها تسلیم کل جهانی ها / - Goal.com

خط دفاعی این تیم در سخت ترین بازی امتحان خوبی پس داد وبعد سه هفته دروازه خود را به همراه لک دروازه بان این بسته نگه داشت ، این می تواند نشانه های از یک روند رو به جلو باشد

سایت گل - دیدار دو تیم سپاهان وتراکتور سازی از حساسترین دیدار های هفته چهارم در شرایطی با برتری تیم تبرزی به پایان رسید که سپاهان با کسب پیروزی می توانست با ده امتیاز صدر جدول را بخود اختصاص دهد اما پیروزی شاگردان مجید جلالی وتوقف پرسپولیس یکبار دیگر تیم های با لا نشین جدول را به هم نزدیک کرد تا از همین روزهای آغازین رقابت میلیمتری را در جمع مدعیان شاهد باشیم ، تراکتور سازی با کسب دو پیروزی متوالی در دو بازی خود مقابل نمایندگان نصف جهان مقتدرانه موجب تسلیم آنها در مقابل کل جهانی ها شد.

304847hp2.jpg

فرشاد احمد زاده جوان ارومیه ای تراکتور سازی که فصل گذشته با پیراهن پرسپولیس در آخرین هفته مقابل تیم فعلی خود به میدان آمد ، توانست در دو بازی حساس وسنگین این تیم در مقابل ذوب آهن وسپاهان اعتماد کادر فنی را به خود جلب نماید ، عملکرد او خصوصا شب گذشته در کنار نام های بزرگ قابل ستایش بود ، او در این صحنه با عبور از خط دفاعی میزبان خود را با رحمان احمدی تک به تک کرد تا با یک بغل پا دروازه طلایی پوشان را هدف قرار دهد اما با خوش شانسی دروازه بان اول تیم ملی توپ راهی اوت شد.

304848hp2.jpg

مسعود ابراهیم زاده دیروز در ترکیب اصلی این تیم وارد میدان شد وبا بازی قابل قبول ودرگیرانه خود کاری کرد که جای خالی فرهاد ربیع خواه مصدوم که در بازی با ذوب آهن از جمله ستاره های تراکتور بود احساس نشود ، او بار ها با هم تیمی سابق خود احسان حاج صفی در صحنه های مختلف جنگید تا از دوربین عکاسان حاضر نیز بدور نباشد .

304849hp2.jpg

علی کریمی یکبار دیگر توانایی های فنی خود را به رخ کشید ، اوبا یک حرکت تکنیکی ابتدا یکی از بازیکنان سپاهان را جا گذاشت ودر ادامه تنها خطای مدافع حریف توانست سدی در مقابل او باشد که دوار مسابقه بلافاسصله نقطه پنالتی را نشان داد تا خود کریمی با یک شلیک تماشایی حساس ترین وبا ارزشترین گل هفته را بنام خود ثبت کند.

304851hp2.jpg

دستاورد تراکتور سازی از اصفهان برای این تیم امید وار کننده بود ، خط دفاعی این تیم در سخت ترین بازی امتحان خوبی پس داد وبعد سه هفته دروازه خود را به همراه لک دروازه بان این بسته نگه داشت ، این می تواند نشانه های از یک روند رو به جلو باشد. ،

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اختصاصی سایت :آناليز بازي سپاهان - سزاوارانه برديم

روند كار سپاهان،مشخص است.پاس كوتاه،حركت از عمق.چه با نويد كيا چه با جباري.يا بايد مهاجمان سرعتي سپاهان كنترل مي شد يا خط هافبك سپاهان-خصوصاً جباري - پرس شديد.امكان كنترل دو فوروارد سرعتي سپاهان براي خط دفاع كند تراختور به مراتب سخت تر از مهار خط هافبك قدرتمند سپاهان بود.دو فوروارد سپاهان،فوروارد بازي مستقيم نبودند ،پس با پرس خط مياني علناً تاكتيك تيمي سپاهان خنثي مي شد.اما براي اطمينان بيشتر، تراكتور با دو مهاجم بازي كرد تا عملاً امكان همين بازي مستقيم را نيز از دو دفاع مركزي سپاهان بگيرد.در 30 دقيقا ابتدايي ابراهيمي و انصاري فر با پرس شديد بازي سازي از خط دفاعي سپاهان را مختل كردند.خط هافبك تراكتور با 3 بازيكن جنگنده،كياني،احمد زاد و ابراهيم زاده پرس شديد را در ميانه ميدان در دستور كار خود قرار دادند.اين سه بازيكن به عنوان گارد مياني مسؤل از كار انداختن پاسورهاي سپاهان بودند.در عوض يك بازيكن خلاق بنام كريمي با پاس هاي خطرناك شرايط ضد حمله را بوجود مي آورد. در اين شرايط تيمي چون سپاهان ناخوداگاه به سمت كناره ها متمايل مي شد.با حمودي و حاج صفي كه اتفاقاً خوب هم نفوذ مي كنند.كادر فني اين مورد را نيز پيش بيني كرده بود.نفوذ ايران پوريان و گرداني مطلقاً ممنوع!.
اتفاقاً هردو جنگنده بودند،اما گرداني در چند مورد در توپ هايي كه پشت سر وي ارسال شد سردرگم عمل كرد كه با هوشياري مدافاعان مركزي پوشش داده شد.ايران پوريان در دفاع ساكن واقعاً خوب عمل مي كند فقط كمي حركاتش كند است.
سانتر از جناحين مسأله ايده آل تراختور بود،چون اولاً بك هاي كناري تراختور نفوذ نمي كردند ثانياً مهاجمان مركزي سپاهان روي سر نصرتي شانس چنداني براي نواختن ضربه نداشتند.
آنها در طول بازي تا دقيقه 80 فقط دوبار در شرايط خطرناك قرار گرفتند، يك صحنه اشتباه فردي ،افشين را در موقعيت تك به تك قرار داد كه لك به خوبي اين توپ را كنترل كرد ، و در صحنه ديگر جباري در شرايط خطرناك صاحب توپ شد كه با بي دقتي توپ را به آسمان كوبيد.
سپاهان وقتي بازي را از دست داد دست به يك ريسك بزرگ زد،آنها اميد ابراهيمي،هافبك دفاعي خود را بيرون بردند،تا يك مهاجم فيزيكي و سرزن را جايگزين كنند از طرف ديگر حمودي به عنوان دفاع راست بيرون رفت تا يعقوب كريمي به عنوان مهاجم راست روي دروازه تراختور توپ بريزد.اين يك ريسك بزرگ براي كرانچار بود،چرا كه با خروج اميد ابراهيمي عملاً عرصه براي علي كريمي بازتر مي شد،تراختور اگر هوشيار بود در ضد حملات براحتي كار سپاهان را تمام مي كرد اما به اندازه كافي نبود.

كادر فني تراختور به دو شيوه مي توانست با اين ترفند سپاهان مقابله كند،
1.تيم بدون تغيير به بازي ادامه دهد و تمركز بازيكنان روي دفع توپ ، پاس به علي كريمي و ضد حمله از عمق و جناح راست سپاهان انجام شود.
2.علي كريمي يا مسعود ابراهيم زاده تعويض شود تا جاي خود را به يك هافبك تازه نفس تر دهد و انصاري فر با فرشيد طالبي تعويض شود.

حالت اول خود يك سيستم ريسكي برابر سيستم ريسكي حريف بود.زماني كه كاظميان خود را در شرايط تك به تك قرار داد مجيد جلالي را در آستانه چشيدن ثمره بازي جسورانه پيش برد اما وقتي چنان توپي گل نمي شود ، بايد در همان لحظات فرشيد طالبي به بازي مي آمد.
شرايط بازي كاملاً مشخص بود.سپاهان و با سه فوروارد مركزي! تراختور با دو دفاع مركزي!در طول 90 دقيقه ، شايد تنها اشتباه كادر فني ، از دقيقه 80 تا 85 رخ داد جايي كه بايد طالبي وارد بازي مي شد تا تراختور با سيستم 541 بازي را كنترل كند.بايد قبول كرد كه در اين شرايط بخت با ما يار بود كه غلامي دروازه خالي را به بيرون مي زند.اين غفلت 5 دقيقه اي مي توانست دست تراختور را از تك امتياز بازي هم كوتاه كند.
بر خلاف 10 دقيقه پاياني كه سپاهان بر طبق روال عادي روي دروازه تراختور فشار آورد در اكثر دقايق بازي زير سايه تراختور بود.تراختور 20 دقيقه ابتدايي را طوفاني آغاز كرد،حق تراختور بود كه در همان دقايق ابتدايي صاحب يك ضربه پنالتي شود.تشخيص اين كه رحمان احمدي مستحق دريافت كارت قرمز بود يا نه شايد كمي سخت باشد اما حداقل جريمه اين صحنه،اخطار -پنالتي بود.
علي كريمي نيمه نخست در لابه لاي هافبك هاي جنگنده خودي خط حمله تراختور را با پاس هاي بلند صاحب موقعيت مي كرد.محمد ابراهيمي بسيار دونده و باهوش عمل مي كرد،در يك صحنه با توپ ربايي عالي،انصاري فر را در شرايط تك به تك قرار داد كه خروج رحمان احمدي براي بار دوم مانع از فروپاشي دروازه سپاهان شد.
انصاري فر به اندازه ابراهيمي در جنب و جوش بود ، همانند بازي با ذوب آهن يك پاس ايده آل به فرشاد احمد زاده داد كه اين بازيكن براي دومين بار متوالي يك صحنه تك به تك را به بيرون زد.اگرچه در اين صحنه هم شرايط مشكوك به خطاي رحمان احمدي مي توانست تأثير گذار باشد.داور اگر صحنه را خطا مي گرفت،رحمان احمدي با كارت قرمز مستقيم از بازي اخراج مي شد.
احمد زاده اگرچه تك به تك را به بيرون زد اما به نسبت بازي ذوب آْهن،بهتر عمل كرد.جنگندگي و دوندگي بي امان جايگزين حركات اضافي با توپ شده بود كه در مهار خط هافبك سپاهان بسيار مثمر ثمر بود.
ربيع خواه در بازي با ذوب آهن يكي از بهترين بازيكنان زمين بود كه شايد به علت محروميت يا مصدوميت به بازي گرفته نشد، ابراهيم زاده در پست غير تخصصي خوب دويد،جگنده بود اگرچه كار با توپ اين بازيكن پيشرفتي نداشته اما بدون شك خواسته هاي كادر فني را بخوبي در زمين مسابقه پياده كرد.دوندگي بي امان،تخريب هافبك هاي سپاهان.
باسارا ،همچنان يك تعويض ناموفق محسوب مي شود،يا اين بازيكن براي هماهنگ شدن به زمان نياز دارد و يا از نظر فني با فلاويو لوپز از زمين تا آسمان تفاوت دارد.
بايد واقع بين بود، بر خلاف اظهارات بازيكنان و كادر فني سپاهان و حتي كارشناسان بازي برنامه شبكه ورزش، نتيجه عادلانه برد تراختور بود چرا كه تراختور علاوه بر گلي كه زد سه موقعيت تك به تك(انصاري فر،احمد زاده،كاظميان) ،يك صحنه مشكوك به پنالتي و يك صحنه مشكوك به اخراج دروازه بان حريف را نيز خلق كرد.در عوض ضربه تك به تك آرش افشين و غلامي به بيرون رفت.اگرچه جباري نيز موقعيت خوبي را از دست داد.

بهترين بازيكن ميدان

لك : 7.5/10 . مهار يك تك به تك،خروج هاي بي نقص و بيرون كشيدن شوت سر ضرب حاج صفي.
ايران پوريان :6.5/10 .اگرچه اجازه نفوذ نداشت اما در معدود نفوذهايش خط دفاعي سپاهان را بهم مي ريخت در دفاع مسلط بود به غير از يك مورد تعلل اشتباه تأثير گذاري نداشت.
گرداني : 6.5/10 . جنگنده ظاهر شد اما در دو توپ پشت سر خود تعلل بي مورد داشت.
اسدي : 7/10 . در صحنه تك به تك شدن جباري جا ماند اما در بيشتر اوقات خط دفاعي را بخوبي رهبري كرد.
نصرتي: 7/10 . به غير از چند صحنه كه سپاهان با نفرات بيشتري حمله مي كرد شرايط بازي را كنترل كرد.به هر صورت مهار آرش افشين كار چندان آساني نبود.
كياني:7.5/10 . مهار خط هافبك قدرتمند سپاهان با رهبري گارد رأس تيم انجام پذيرفت.واقعاً يكي از اركان موفقيت هاي اين چند فصل اخير بوده است.
احمد زاده 7/10. مي توانست زمينه ساز اخراج دروازه بان سپاهان شود كه داور از اين صحنه چشم پوشي كرد.
ابراهيم زاده 6.5/10. در انجام وظايف محوله خوب بود اما حمل توپ او چندان تعريفي ندارد.
كريمي 8/10 . اگرچه توان بازي 90 دقيقه اي را ندارد اما اين سه امتياز در وهله اول اگرچه سخت كوشي همه بازيكنان اما با نبوغ كريمي بدست آمد.
ابراهيمي 7.5/10. انصاري فر را با دروازه بان تك به تك كرد،قبل از آن نيز در شرايط مشكوك به پنالتي در محوطه جريمه سپاهان سرنگون شد.تا دقيقه 65 خوب دويد.
انصاري فر 7/10. يك ضربه تك به تك را به بيرون زد اما در عوض احمد زاده را با احمدي تك به تك كرد.در خط حمله تراختور بسيار پرتلاش ظاهر شد.

كادر فني در اين ديدار عالي عمل كرد اما اگر طالبي ،5 دقيقه زودتر به بازي مي آمد،دروازه تراختور در آستانه فروپاشي قرار نمي گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور - فرشید طالبی : کریمی چیزهای زیادی دارد که هنوز رو نکرده است

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: تراکتور یکدل ترین تیم فوتبال ایران است. ... ( به ادامه مطلب بروید )
فرشید پس از دیدار با تیم سابق خود گفت خوشحالم که خاطره خوبی از خودم در اصفهان به جا گذاشتم که وقتی به این شهر برگشتم با تشویق هواداران روبرو شدم. من هم براییشان دسته گل آوردم و مطمئن می باشم لیاقتشان بیشتر از این بود.
وی درباره علت کمتر در ترکیب تراکتور به کار گرفته شدنش گفت: چون دیر به تیم ملحق اضافه شدم. به زمان نیاز دارم که با تیم هماهنگ شوم. البته تنها در دیدار با ذوب آهن به میدان نیامدم که این هم به خاطر تفکرات سرمربی تیم بود. من دوست ندارم فقط طمانی که در ترکیب تراکتور هستم برای تیمم آرزوی پیروزی کنم و همیشه برای تیمم آرزوی موفقیت خواهم نمود چه در ترکیب باشم و چه نباشم و در دقایق کوتاهی که در بازی با سپاهان وارد زمین شدم تلاش کردم وظیفه ام را انجام دهم. دوست دارم در هر شرایطی برای تیمم مفید باشم. بقیه بازیکنان هم زحمت زیادی برای تیم کشیدند تا از گلی که زدیم محافظت کنیم. وقتی علی کریمی می آید و در محوطه جریمه توپ دفع می کند یعنی یکدلی و تراکتور یکدل ترین تیم فوتبال ایران است.
فرشید درباره مجید جلالی گفت: فقط خدا می داند مجید جلالی در هفته های اخیر چه کشید و چقدر استرس داشت. او با روانشناسی و آرامش خاص خودش، بازیکنان را هم آرام کرد و روحیه همدلی را به تیم تزریق کرد. خدا را شکر که با 6 امتیاز ارزشمند از اصفهان به تبریز برمی گردیم و امیدوارم این روند را ادامه دهیم.
مدافع تراکتور با اشاره به نقش علی کریمی در بردهای اخیر تراکتور، خاطرنشان کرد: بالاخره علی کریمی است و همین هم از او انتظار می رود. او به تیم شخصیت می دهد و خدا را شکر می کنم که همبازی اش هستم. مطمئن باشید کریمی چیزهای زیادی دارد که هنوز رو نکرده است. حالا همه ارزش او را می فهمند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی: فقط خدا می داند جلالی چه کشید/ حالا همه ارزش کریمی را می فهمند

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: تراکتور یکدل ترین تیم فوتبال ایران است.
فرشید طالبی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز اظهارداشت: خوشحالم که خاطره خوبی از خودم در اصفهان به جا گذاشتم که وقتی به این شهر برگشتم با تشویق هواداران روبرو شدم. من هم برای آنها دسته گل بردم که البته لیاقتشان بیشتر از این بود.
وی درباره اینکه چرا کمتر در ترکیب تراکتور به کار گرفته شده، افزود: من خیلی دیر به تیم ملحق شدم. به زمان نیاز دارم که با تیم هماهنگ شوم. فقط در بازی با ذوب آهن بازی نکردم که این هم نظر سرمربی تیم بود. هنوز اتفاقی نیفتاده و تازه 4 هفته از لیگ گذشته است. من دوست ندارم فقط وقتی برای تراکتور آرزوی موفقیت کنم که در ترکیب باشم. اگر روی نیمکت باشم هم برای تیمم آرزوی موفقیت می کنم.
طالبی ادامه داد: در دقایق کوتاهی که در بازی با سپاهان وارد زمین شدم تلاش کردم وظیفه ام را انجام دهم. دوست دارم در هر شرایطی برای تیمم مفید باشم. بقیه بازیکنان هم زحمت زیادی برای تیم کشیدند تا از گلی که زدیم محافظت کنیم. وقتی علی کریمی می آید و در محوطه جریمه توپ دفع می کند یعنی یکدلی و تراکتور یکدل ترین تیم فوتبال ایران است.
وی درباره مجید جلالی گفت: فقط خدا می داند مجید جلالی در هفته های اخیر چه کشید و چقدر استرس داشت. او با روانشناسی و آرامش خاص خودش، بازیکنان را هم آرام کرد و روحیه همدلی را به تیم تزریق کرد. خدا را شکر که با 6 امتیاز ارزشمند از اصفهان به تبریز برمی گردیم و امیدوارم این روند را ادامه دهیم.
مدافع تراکتور با اشاره به نقش علی کریمی در بردهای اخیر تراکتور، خاطرنشان کرد: بالاخره علی کریمی است و همین هم از او انتظار می رود. او به تیم شخصیت می دهد و خدا را شکر می کنم که همبازی اش هستم. مطمئن باشید کریمی چیزهای زیادی دارد که هنوز رو نکرده است. حالا همه ارزش او را می فهمند.a

بالا