• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده:کرار را جذب خواهیم کرد
تلاشمان را انجام می‌دهیم اگر این بازیکن مورد رضایت کادر فنی قرار گیرد او را جذب تیم کنیم
قانون آنلاین- در حالی که حاسم کرار پیش از این از علاقه اش برای پیوستن به تراکتور صحبت کرده بود زینی زاده مدیرعامل تراکتور هم خبر از جذب این بازیکنا عراقی داد.جاسم کرار که سابقه حضور در تراکتورسازی و استقلال را دارد به دلیل یک مشکل قانونی و شکایتی که از او شده است در صورت حضور در ایران ممنوع الخروج می شود. موضوع از این قرار است که بحث مهریه همسر او در میان است و کرار در صورت به ایران آمده یا باید مهریه همسرش را کاملا پرداخت کند و یا ممنوع‌الخروج می‌شود. زینی زاده در این مورد هم گفته:«به هرحال مسئولان تراکتورسازی به دنبال رفع این مشکل هستند تا بتوانند شرایط حضور این بازیکن در تمرینات این تیم را فراهم کنند. تمایل داریم این بازیکن به تمرینات ما بیاید و اگر شرایط خوبی داشت او را جذب کنیم. البته ایشان مشکل قانونی دارد که ورودش به کشور را مشکل می‌کند. تلاشمان را انجام می‌دهیم اگر این بازیکن مورد رضایت کادر فنی قرار گیرد او را جذب تیم کنیم »

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده : ۳ میلیارد از بدهی‌های سال گذشته را پرداخت کردیم ، بازیکن خوبی آزاد نشده که جذب کنیم
به گزارش لیگ برتر حمید زینی‌زاده در خصوص وضعیت تراکتورسازی در تعطیلات نیم فصل گفت: هفته اول تعطیلات نیم فصل که تمرینات‌مان برگزار نشد و تیم از این هفته دوباره تمرینات را در تبریز آغاز کرده است. فردا هم بازی دوستانه‌ای با شهرداری تبریز خواهیم داشت تا برای بازی با پرسپولیس آماده شویم.

وی افزود: تیم وضعیت خوبی دارد و اکنون به دنبال جذب چند بازیکن هستیم. من و آقای جلالی پیگیر کارهای نقل‌وانتقالات هستیم و تلاش می‌کنیم تراکتورسازی در نیم فصل دوم از نظر کمّی به بازیکنی نیاز نداشته باشد و کمبودی در ترکیب حس نکنیم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با بیان اینکه نباید از نظر بازیکن در نیم فصل دوم به مشکل بخوریم، گفت: به دنبال جذب بازیکن هستیم اما هنوز بازیکن خوبی آزاد نشده که بخواهیم جذب کنیم. جذب بازیکن در نیم فصل هم سخت است، چون باید رضایت باشگاه‌ها را هم جلب کنیم. البته ما منتظر نمی‌مانیم و احتمالا چند بازیکن خوب از لیگ دسته یک جذب خواهیم کرد تا بتوانیم تیم را تا هفته آینده کامل کنیم.

زینی‌زاده در خصوص اینکه پیش از این پیشنهاد تراکتورسازی به کرار جاسم را تکذیب کرده بود اما اکنون این موضوع جدی شده است، خاطرنشان کرد: آن موقع که ما موضوع را تکذیب کردیم به کرار پیشنهادی نداده بودیم، اما اکنون آقای جلالی او را خواسته و قرار است این بازیکن عراقی به تمرینات ما بیاید تا اگر سرمربی تیم تائید کرد با او قرارداد امضا کنیم. البته این در صورتی است که کرار بتواند رضایت شاکی خصوصی‌اش را بگیرد و مشکلی از این بابت نداشته باشد. ما هم به دنبال استعلام این موضوع هستیم تا اگر قابل حل بود او را به تبریز بیاوریم.

وی با اشاره به جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی، اظهار داشت: این جلسه در تهران برگزار می‌شود و ظهر امروز درباره منابع مالی و شرایط باشگاه با اعضای هیئت مدیره صحبت خواهیم کرد. همچنین قرار است از ایران‌پوریان و ابراهیمی ۲ بازیکن تیم‌مان که در بیمارستان هستند و قرار است جراحی کنند ملاقات کنیم.

مدیرعامل تراکتورسازی درباره مسائل مالی این باشگاه گفت: در نیم فصل که هیچ مشکلی نداشتیم و با همت مسئولان و اعضای هیئت مدیره بودجه ما تامین شد. برای نیم فصل دوم هم منابعی پیش‌بینی شده تا مشکلی پیش نیاید و امروز در جلسه این موضوع بررسی خواهد شد.

زینی‌زاده تصریح کرد: خوشبختانه توانستیم در نیم فصل اول ۳ میلیارد از بدهی‌های سال گذشته را پرداخت کنیم و به دنبال این هستیم تمهیداتی داشته باشیم تا بدهی‌های قبلی را نیز پرداخت کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: کریمیان را باافشین و کریمی معاوضه نمی‌کنیم
اگر بازیکنی را بخواهیم باید باشگاه او را راضی کنیم و چنین کاری را انجام نخواهیم داد.
قانون آنلاین- طی یکی دو هفته اخیر بحث معاوضه کریمیان با افشین و البته بعد هم یعقوب کریمی میان دو باشگاه تراکتور و سپاهان در رسانه ها مطرح شد اما مدیرعامل تراکتور این موضوع را رد کرده و گفته به دنبال معاوضه بازیکن نیستند و اگر این دو بازیکن را بخواهند به خدمت بگیرند بدون معاوضه این کار را خواهند کرد.«اصلا هیچ بازیکنی را معاوضه نمی‌کنیم. از اول هم با این موضوع مخالفت کردیم و چنین تمایلی نداریم. اگر بازیکنی را بخواهیم باید باشگاه او را راضی کنیم و چنین کاری را انجام نخواهیم داد.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: در صورت رفع مشکل قانونی، کرار به تمرینات می‌آید/ هیچ بازیکنی را معاوضه نمی‌کنیم

به گزارش آناج، حمید زینی‌زاده در مورد مسائل مختلف باشگاه تراکتور‌سازی و عملکرد این تیم در فصل نقل و انتقالات صحبت‌های زیر را انجام داد.
تراکتور‌سازی در فضایی آرام و به دور از حاشیه تمرینات خود را ادامه می‌دهد. شرایط تیم چطور است؟
از اول فصل به دنبال همین مسئله بودیم تا بدون حاشیه کارمان را جلو ببریم. از شنبه تمرینات ما آغاز شد و قرار است هفته آینده دو بازی تدارکاتی برای آماده‌سازی تیم انجام دهیم.
آیا اصل تقویت تیم خود را در نیم‌فصل نقل و انتقالات ندارید؟
نقل و انتقال در نیم‌فصل بسیار سخت است چرا که علاوه بر بازیکن باید رضایت باشگاه را نیز جلب کنیم. با یکی دو بازی‌ها در لیگ دسته یک مذاکراتی داشتیم و طی امروز و شنبه به احتمال فراوان به توافق می‌رسیم. این نفرات را به عنوان بازیکنان جانشین و نفرات دوم جذب می‌کنیم. در پست هافبک و دفاع به بازیکن نیاز داریم.
شما اعلام کردید دنبال بازیکنی هستید که رضایتنامه دارد و آیا نمی‌خواهید برای جذب بازیکن با باشگاه‌ها وارد مذاکره شوید؟
این صحبت‌ها مطرح نیست. این موضوع بستگی به نیاز تیم دارد و اگر مجبور باشید و بازیکن را به طور قطع بخواهیم برای گرفتن رضایتنامه با باشگاه‌ها نیز وارد مذاکره خواهیم شد.
آیا قصد جذب جاسم کرار بازیکن سابق تراکتور‌سازی را دارید؟
تمایل داریم این بازیکن به تمرینات ما بیاید و اگر شرایط خوبی داشت او را جذب کنیم. البته ایشان مشکل قانونی دارد که ورودش به کشور را مشکل می‌کند.
فارس: آیا این مشکل همان مسئله مهریه‌ای است که همسر او بابت آن شکایت کرده است؟
بله این مسئله وجود دارد و باید مشکل را حل کنیم. تلاشمان را انجام می‌دهیم اگر این بازیکن مورد رضایت کادر فنی قرار گیرد او را جذب تیم کنیم.
گفته می‌شد در ابتدا مجید جلالی راضی به انجام این انتقال نبود اما به نظر می‌رسد او نیز با این مسئله موافقت کرده است.
تلاش می‌کنیم بازیکنانی را جذب کنیم که حاشیه نداشته باشند البته برخی بازیکنان از لحاظ فنی شرایط خوبی دارند و اگر بتوان حاشیه‌ها را کنترل کرد نسبت به جذب آنها اقدام می‌کنیم. در این مورد نیز سعی می‌کنیم مشکل این بازیکن را برطرف کنیم.
قرار است چه زمانی جاسم کرار به ایران بیاید؟
هنوز ارتباط ما با او برقرار نشده طی امروز و فردا با او ارتباط برقرار می‌کنیم و پیگیر می‌شویم تا بتوانند در تمرینات ما شرکت کنند. فقط شرط این مسئله این است که بتوانیم مشکل قانونی او را حل کنیم در این دو روز پیگیر این مسئله بودم و به نظر می‌رسد اگر خود او بخواهد مسئله حادی در پیش نباشد.
گفته می‌شود اعلام کردید در صورت جذب یعقوب کریمی و آرش افشین راضی می‌شوید مهدی کریمیان را را به این تیم بدهید؟
اصلا هیچ بازیکنی را معاوضه نمی‌کنیم. از اول هم با این موضوع مخالفت کردیم و چنین تمایلی نداریم. اگر بازیکنی را بخواهیم باید باشگاه او را راضی کنیم و چنین کاری را انجام نخواهیم داد.
فارس: مثل اینکه شایعه شده بود لغو اردوی امارات به خاطر مشکلات مالی بوده است که این مسئله را حسن آذرنیا تکذیب کرد؟
اصلا چنین حرفی مطرح نشده است. یک خبرگزاری تبریزی که بدون مجوز فعالیت می‌کند و در تلاش است که برای ما حاشیه بسازد چنین موضوعی را مطرح کرده بود که حسن آذرنیا اعلام کرد اصلا چنین مصاحبه‌ای را نکرده است. ما از بخش حقوقی باشگاه درخواست کردیم این مسئله را بررسی کنند و شکایت خواهیم کرد.
امروز جلسه هیئت‌مدیره باشگاه تراکتورسازی برگزار می‌شود. آیا در نیم‌فصل دوم مشکل مالی نخواهید داشت؟
خوشبختانه مشکلی از این بابت وجود ندارد. امروز در جلسه هیئت مدیره در مورد منابع مالی صحبت خواهیم کرد. سه میلیارد تومان از بدهی‌های فصل گذشته را پرداخت کردیم. از فصل قبل حدود 8 _ 9 میلیارد بدهی داشتیم و امسال 3 میلیارد آن را پرداخت کردیم. هیئت‌مدیره در مورد تامین مابقی آن تصمیم می‌گیرد. از بابت مسائل مالی تا به اینجا طراز منفی نداریم و تعهداتمان را برای بازیکنان تلاش کردیم عملی کنیم. از برج 9 تلاش می‌کنیم ادامه پرداختی‌ها را نیز داشته باشیم.
پس از اینکه از علی کریمی درخواست کردید با پرسپولیس دچار مسائل حاشیه‌ای نشود او دیگر جوابی به حواشی نداده است؟
علی کریمی بازیکن بزرگی است و ما از او خیلی راضی هستیم. از همه بازیکنان درخواست کردیم تمرکز خود را روی مسابقات بگذارد و روی این مسائل فکر نکند.
پس از تائید کسر یک امتیاز از سوی کمیته استیناف آیا اقدام دیگری برای اعاده حق خود انجام دادید؟
ما از فدراسیون اعاده دادرسی کردیم چرا که این کسر امتیاز به ناحق بوده است. مدارکی را هم برای این درخواست ارائه دادیم. در بازی مقابل استقلال خوزستان توهین‌ها ده برابر بیشتر بود اما هواداران از حضور در ورزشگاه محروم شدند به نظر من اگر توهینی از سوی هواداران انجام می‌شود باید آنها جریمه شوند و این رای قابل قبول‌تر است. هرچند که معتقدم رفتار هواداران ما مستحق محرومیت نبود.
آیا بازیکن مازاد دیگری نیز دارید و یا بازیکن خارجی جذب خواهید کرد؟
مجید جلالی پیگیر این مسئله است و دو بازیکن مورد بررسی قرار می‌گیرد. اگر این موضوع به نتیجه برسد این دو بازیکن در تمرینات شرکت خواهند کرد.
آیا باشگاه مس کرمان برای جذب فلاویولوپز با شما مذاکره کرده است؟
آنها با ما صحبت کرده‌اند و گفتیم لوپز با ما قرارداد دارد. یا خود بازیکن یا باشگاه خواهان او باید برای کسب رضایتنامه از ما اقدام کند وگرنه او تا آخر فصل نمی‌تواند در تیمی به میدان برود. فعلا اقدام جدی از سوی هیچ کدام از باشگاه‌ها انجام نگرفته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار: آرزویم بازگشت به تبریز است/ دوست دارم با پیراهن تراکتورسازی از فوتبال خداحافظی کنم
چهار شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۴۱ : ۱۳ کد خبر : ۹۸۶۵۰
تعداد بازدیدکننده : ۱۶۵۰ نسخه چاپی
هافبک عراقی سابق تراکتورسازی گفت: امیدوارم شرایط برای حضورم مهیا شود و بتوانم دوباره پیراهن تراکتورسازی را بپوشم.
جاسم کرار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره احتمال حضورش در تراکتورسازی اظهار داشت: هنوز با من و مدیربرنامه هایم هیچ صحبتی انجام نشده است اما امیدوارم این اتفاق بیفتد. آرزویم بازگشت به تبریز است و اینکه بتوانم هواداران پرشور تراکتورسازی را از نزدیک ببینم.
وی ادامه داد: من خاطرات بسیار خوبی از تراکتورسازی دارم و دوست دارم با پیراهن این تیم از فوتبال خداحافظی کنم. امیدوارم شرایط برای حضورم مهیا شود و بتوانم دوباره پیراهن تراکتورسازی را بپوشم.
هافبک عراقی درباره اینکه مشکل قانونی اش حل می شود یا خیر، تاکید کرد: من هیچ مشکل قانونی ندارم. قراردادم با نجف هم مشکلی ندارد و اگر تراکتورسازان بخواهند آن را فسخ می کنم و با جان و دل به تبریز می آیم.
کرار در خاتمه افزود: امیدوارم تراکتورسازان به من پیشنهاد دهند تا بتوانم دوباره به تیم محبوبم برگردم. من دیگر آن کرار گذشته نیستم و مطمئن باشید دیگر آن حرکات قبلی را از من نخواهید دید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی:پیشنهادی از استقلال به من نرسیده است/ نمی توانند پشت سرم حرف و حدیث بسازند
چهار شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۵۱ : ۱۳ کد خبر : ۹۸۶۵۳
تعداد بازدیدکننده : ۳۷۰ نسخه چاپی
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: از اینکه قرار است تا پایان فصل در تراکتوسازی بمانم خوشحال می شوم.
فرشید طالبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، اظهارداشت: من برای رسیدن به هدف بزرگی به تراکتور آمدم و امیدوارم در نیم فصل دوم شرایط به گونه ای مهیا شود که بتوانم به هدفم برسم.
وی ادامه داد: خودم هم حرف و حدیث هایی شنیده بودم که قرار است استقلال به سراغم بیاید اما تا همین لحظه پیشنهادی از این باشگاه به دست من نرسید. اگر هم پیشنهادی می دادند باشگاه تراکتور باید ان را بررسی می کرد چون من بازیکن تراکتور بودم و نمی توانستم خودم برای جدایی از این تیم تصمیم بگیرم.
طالبی افزود: باور کنید من از اینکه در تراکتور مانده ام بسیار خوشحال هستم. می دانم تراکتور چه تیم بزرگی است و با اینکه در نیم فصل اول خیلی به آن چیزی که می خواستم نرسیدم اما امیدوارم در نیم فصل دوم شرایط برایم مهیا شود و بتوانم به هدفم نزدیک تر شوم. در حال حاضر همه حواس من معطوف به تراکتور است و به همین دلیل اولین بازکنی بودم که در تمرینات حاضر شدم.
مدافع تراکتور درباره اینکه آیا به دلیل شایعات فصل گذشته به استقلال نرفته، گفت: همه من را می شناسند. من پیش وجدان خودم راحت هستم و کسی هم نمی تواند پشت سرم حرف و حدیث بسازد.
طالبی خاطرنشان کرد: می خواهم با تراکتور هم طعم قهرمانی را بچشم. خیلی برای نیم فصل دوم انگیزه دارم و امیدوارم خدا کمکمان کند و هواداران هم حمایت کنند تا بتوانیم این افتخار بزرک را برای مردم شایسته تبریز رقم بزنیم و قهرمان ایران شویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرپرست سپاهان:احتمال معاوضه افشین و کریمی با کریمیان وجود دارد/پرسپولیس پاسخی درباره سید صالحی نداده است
سرپرست تیم سپاهان گفت:باشگاه ذوب آهن درخواست رسمی برای جذب گردان ارائه نداده است.
محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره اینکه باشگاه تراکتورسازی اعلام کرده برای حضور مهدی کریمیان در سپاهان،یعقوب کریمی و آرش افشین را از تیم اصفهانی می خواهد اظهار داشت:افشین و کریمی از بازیکنان بزرگ فوتبال ما محسوب می شوند.ما باید این بحث را با دقت بیشتری بررسی کنیم و در صورت تایید کادر فنی مقدمات انجام آن را فراهم کنیم.
وی ادامه داد:رضایت خود بازیکنان هم در هر نقل و انتقالی شرط است.باید با افشین و کریمی در این باره صحبت کنیم.در مجموع احتمال این معاوضه وجود دارد.
سرپرست سپاهان درباره مذاکره باشگاه ذوب آهن با شهاب گردان گفت:شاید ذوب آهن با گردان مذاکره کرده باشد اما به صورت رسمی درخواستی در این باره به باشگاه سپاهان ارسال نشده است.ضمن اینکه ما همچنان تاکید داریم که به گردان نیازمندیم و او را برای بازی های پیش رو می خواهیم.
فرامرزی درباره اینکه با حضور فرزاد حاتمی در پرسپولیس احتمال پیوستن سید مهدی سید صالحی به سپاهان زیاد شده است گفت:ما پس از درخواست رسمی که برای جذب سید صالحی داشتیم،هنوز پاسخی از باشگاه پرسپولیس نگرفته ایم.در اینگونه بحث ها هم ما با بازیکن کاری نداریم و طرف نمی شویم و بحث مان با باشگاه است.اگر در فرصت باقیمانده تا پایان نقل و انتقالات پرسپولیس رضایت بدهد،سید صالحی را جذب می کنیم و در غیر این صورت این انتقال منتفی می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد ایرانپوریان : برای عمل جراحی اماده می شوم / من دست تک تک هواداران تراکتور را می بوسم
به گزارش لیگ برتر و به نقل از گل مدافع سخت کوش مدافع دوست داشتنی و محجوب باشگاه تراکتورسازی در شرایطی که فصل جدید را از نظر فنی خیلی خوب سپری کرده بود ،او در هفته سیزدهم در مقابل فولاد خوزستان در دقیقه 58 با برخوردی که با اسماعیل شریفات داشت دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد تا در اوج امادگی ادامه فصل سیزدهم را از دست بدهد
چه خبر ؟
بعد یک هفته ای که بعد بازی با فولاد خوزستان در تبریز بودم راهی شیراز شدم تا ادامه کار درمانیم را در پیش خانواده پیگیری کنم والان هم چند روزی است در تهران بسر می برم تا ساعاتی دیگرهم احتمالا در کلینیک شایانمهر زیر نظر دکتر کیهانی مورد عمل جراحی قرار بگیرم.
بخاطرپاره گی رباط ؟
بله ، البته در این مدتی که فیزیو تراپی انجام می دادم خوشبختانه مصدومیت رباط داخلی ام بهبود پیدا کرده وتنها از نظر رباط صلیبی باید مورد عمل قرار بگیرم .
در اوج امادگی با این اتفاق روبرو شدی ، دلتنگ نشدی ؟
باور کنید دوری از بچه ها و مجموعه تیم وخصوصا هواداران تراکتوری مرا بشدت دلتنگ وناراحت کرده ، اما بدلیل ارتباطی که با هواداران دارم این شرایط را بخوبی تحمل می کنم ، انها چه حضوری چه تلفنی همیشه جویای حالم بوده اند ومن دست تک تک انها را می بوسم واز همه شان تشکر می کنم.
حضوری در شیراز ؟
بله ، هواداران تراکتوری در شیراز هم مثل همه جای ایران پیگیر اتفاقات این تیم هستند ،هواداران تراکتوری از تبریز وشهر های دیگر بصورت تلفنی ودر شیراز بصورت حضوری در کلینیکی که برای فیزیو تراپی هر روز می رفتم در انجا مرا مورد لطف محبت خود قرار می دادند.
از باشگاه تماسی بوده ؟
بله ، اقای زینی زاده که چند بار پیگیر وضعیتم بوده و خود اقای جلالی هم همینطور وسایر بازیکنان واعضای کادر فنی که همین جا از همه انها تشکر می کنم.
بازی ها را پیگیری می کردی ؟
بله ، همه بازی ها را از طریق تلویزیون دنبال می کردم ، فکر می کنم اگر امتیازات کامل فولاد واستقلال را می گرفتیم الان صدر را در اختیار داشتیم ، البته بچه ها تمام تلاش خود را کردند ،فوتبال جذابیت اش به همین غیر قابل پیش بینی هاست .
جدایی سید محسن حسینی و مصدومیت سه بازیکن اصلی ، تراکتور نیاز به تقویت دارد ؟
صدرصد ، با توجه به از دست دادن سه مهره اصلی باید جای انها پر شود ،تراکتور در نیم فصل دوم زیر فشار حضور در سه جام حذفی ، لیگ قهرمانان ورقابت های فشرده لیگ برتر خواهد بود ،لذا تیمی متشکل از بازیکنان هم طراز در همه پست ها باید داشته باشد وبازیکنانی جذب شوند که در حد نام این تیم باشند
از لیست باشگاه خارج شده ای، قرار دادت چند ساله است ؟
از این موضوع خبر ندارم ، قرار دادم هم یک ساله تا پایان فصل است ،من با توجه به شرایطی که دارم تا پایان فصل نمی توانم تراکتور را همراهی کنم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازی تراکتورسازی مهم‌تر از بازی با ستارگان میلان است

به گزارش آناج، تیم‌های فوتبال ستارگان میلان و پیشکسوتان پرسپولیس برای دیداری نمادین و تقدیر از برخی پیشکسوتان قرمز‌پوش و مخصوصا مهدی مهدوی کیا پنجشنبه 7 آذر به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
با توجه به اینکه پرسپولیس 8 آذر در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر باید به مصاف تراکتور‌سازی تبریز برود به همین دلیل علی دایی اعلام کرد که در این مسابقه نمادین به دلیل حضور در تبریز حضور پیدا نخواهد کرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس باز هم برای دومین بار از علی دایی درخواست کردند که هرطوری شده در این بازی حضور داشته باشد اما دایی در این باره به فارس گفت: من به تمام پیشکسوتان و بزرگان پرسپولیس احترام خاصی قائلم اما به من حق بدهید بازی با تراکتور‌سازی برای ما خیلی حساس است و من باید در این بازی به آرامش بازیکنانم بیشتر فکر کنم. امیدوارم که سایر دوستانم در این بازی موفق باشند. من پنجشنبه به تبریز می‌روم و در بازی با میلان نیستم.

che226

Registered User
لایک‌ها
419
تراکتورسازی به خاطر رفتار تماشاگرانش جریمه و تهدید شد

tractor-sazi-1-1-esteghlal-7011.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پس از مشورت پروین با بزرگان پرسپولیس/ اسامی تیم ستارگان پرسپولیس اعلام شد/کریمی هم هست
اسامی تیم فوتبال ستارگان پرسپولیس برای رویارویی مقابل ستارگان میلان اعلام شد.
به گزارش اوج و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس پس از برگزاری نشست محمد رویانیان با علی پروین و دیگر اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس و متعاقب آن نشست بزرگان دهه 40 و 50 پرسپولیس در باشگاه و مشورت و تبادل نظر درباره نحوه انتخاب تیم ستارگان پرسپولیس اسامی این تیم برای رویارویی با میلان اعلام شد.

در این باره علی پروین به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: قبلا هم گفتم و حالا هم تاکید می کنم این بازی می تواند بهانه ای برای همدلی و اتحاد هرچه بیشتر خانواده بزرگ پرسپولیس باشد. این بازی بهانه ای شده تا کدورت ها و دلخوری ها را کنار بگذاریم و همه آنهایی که به عشق پرسپولیس و هواداران روزگاری در این تیم بوده و دوران جوانی شان را با این تیم سپری کرده اند بیایند و کنار هم باشند. خدا را شکر پرسپولیس بزرگان و مردان پرافتخار بسیاری دارد و انتخاب یک تیم برای یک بازی شاید سخت ترین کار ممکن باشد اما ماشاالله پرسپولیسی ها آن قدر با معرفت و صمیمی هستند که وقتی دور هم جمع شوند این حرف که کی بازی کند معنی و مفهومی پیدا نمی کند.

ما یک جلسه با آقای رویانیان داشتیم و یک نشست صمیمی هم با بزرگان پرسپولیس و آنهایی که بانی شکل گیری پرطرفدارترین تیم فوتبال آسیا بودند. با آقایان جاسیمان ، کلانی ، معینی ، ممبینی، طاووسی ، وطنخواه و خوردبین در باشگاه جلسه داشتیم. آقای ظلی عضو کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال هم به دعوت بنده قبول زحمت کرده و تشریف آورده بودند تا با فدراسیون هم هماهنگ باشیم. بنده هم روز سه شنبه و هم امروز با این عزیزان و بزرگان یا جلسه داشتم یا تلفنی صحبت کردم ، آقای رضا وطنخواه چون در تبریز بودند نتوانستند در جلسات حضور یابند ، با آقای همایون بهزادی هم چون در کرج ساکن هستند و کسالت داشتند تلفنی صحبت کردم . این دوستان ما نظرات و دیدگاه هایی داشتند که آنها را در نظر گرفتیم. بنده هم چند وقتی بود روی این موضوع فکر می کردم که چه کنیم و با چه معیاری تیم را شکل دهیم. در نهایت سه لیست انتخاب کردیم. یک لیست نفراتی که در تمرینات حضور پیدا می کنند و از بین آنها 20 الی نهایت 25 نفر برای بازی انتخاب می شوند. یک لیست هم شامل بزرگان پرسپولیس است که به علت عدم آمادگی جسمانی و آسیب دیدگی ها قادر به بازی نیستند اما در مراسم های خاص ، تمرینات ، کنفرانس خبری ، خداحافظی مهدوی کیا ، ضیافت شام و ... کنار تیم خواهند بود. همچنین عزیزانی که طی این سالها از پیشکسوتان و باشگاه به طرق مختلف حمایت مالی و معنوی کرده اند در کنار این تیم از روز اول خواهند بود. اعضای کادر تیم هم پس از مشورت با دوستان انتخاب شده اند. البته ممکن است نام افرادی از قلم افتاده باشد که در این صورت متعاقبا اطلاع رسانی خواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال ستارگان پرسپولیس در ادامه گفت: آقای رویانیان در جلسه سه روز پیش تاکید کردند که ملاک انتخاب نفرات موافق بودن یا مخالف بودن پیشکسوتان با ایشان نباشد که باید از چنین دیدگاهی تقدیر کرد . همچنین انصافا ایشان در لیست هیچ دخالتی نکرده و حتی یک بار هم از ما سوالی در این باره نپرسیدند و صرفا طی یکی دو روز اخیر برای تشکر از بنده و سایر بزرگان پرسپولیس تماس هایی با ما داشتند. آقایان منتقمی ، استیلی و قدوسی هم با ما در تماس بوده و امروز هم به دفتر بنده آمدند تا اقدامات مربوط به پشتیبانی برای بازی را انجام دهند. ما روز شنبه و یکشنبه و سه شنبه ساعت سه بعدازظهر در ورزشگاه کارگران تمرین می کنیم و هیچ محدودیتی برای هواداران و رسانه های وجود ندارد و جا دارد از همکاری مدیران ورزشگاه کارگران که زمین را در اختیار ما قرار دادند تقدیر و تشکر کنیم.

علی پروین اسامی اعضای تیم ستارگان پرسپولیس را به شرح ذیل در اختیار روابط عمومی باشگاه پرسپولیس قرار داد:

بزرگان پرسپولیس که تیم را از زمان شروع تمرینات همراهی خواهند کرد: همایون بهزادی ، جعفر کاشانی ، حسین کلانی ، امیر عابدینی ، بیوک و رضا وطنخواه ، هادی طاووسی ، فریدون معینی ، فریدون ممبینی ، کاظم رحیمی ، ابراهیم آشتیانی ، محمد دادکان ، محمد مایلی کهن ، محمد صادقی ، بهرام میرشیبانی ، علیرضا عزیزی ، محمدحسن انصاری فرد ، عباس کارگر ، وازگن سفریان ، محمد رزمجو ، داریوش مصطفوی ، جواد الله وردی ، جواد منافی ، محمد دستجردی ، محمد زادمهر ، بیژن ذوالفقارنسب ، ناصر نورایی ، یعقوب فاطمی مقدم و مصطفی قنبرپور.

اسامی کادر تیم : حمید جاسمیان (مدیر) ، محمود خوردبین (سرپرست) ، کاظم سیدعلی خانی و محمد پنجعلی (دستیار) ، علی قربانی (پزشک) ، رضا ریاضتی (مدیر امور رسانه ای) ، روح الله صابری و علی شاجانی (ماساژور) ، الیاس مژده جو و حسین رحیمی کرمانشاهی(تدارکات)

اسامی حامی پیشکسوتان و باشگاه که در کنار تیم خواهند بود: حسین کلانی ، حسین هدایتی ، احمد یوسفی ، آقای طباطبایی ، شاهین خلیج

بازیکنان: حمید درخشان ، ضیاء عربشاهی ، حسین کاشی نژاد ، وحید قلیچ ، بهروز سلطانی ، ناصر محمدخانی ، جواد حسن زاده ، روح الله عبادزاده ، مرتضی فنونی زاده ، نادر محمدخانی ، رحیم یوسفی ، محسن عاشوری ، مرتضی کرمانی مقدم ، سعید نعیم آبادی ، حسن شیرمحمدی ، سعید عزیزیان ، فرشاد پیوس ، حسین عبدی ، حمید استیلی ، مجتبی محرمی ، محمد خاکپور ، نادر باقری ، محمود خوراکچی ، بهزاد داداش زاده ، رضا شاهرودی ، علی دایی ، افشین پیروانی ، احمدرضا عابدزاده ، مهدی مهدوی کیا ، نعیم سعداوی ، نیما نکسیا ، بهروز ***** فرد ، یحیی گل محمدی ، کریم باقری ، ادموند بزیک ، مهرداد میناوند ، حامد کاویانپور ، مهدی هاشمی نسب ، اسماعیل هلالی ، داود فنایی ، علی انصاریان ، پایان رافت ، مهدی تارتار ، رحمان رضایی ، رضا جباری ، حسن خان محمدی ، علیرضا امامی فر ، علی کریمی ، پژمان جمشیدی ، هادی مهدوی کیا ، بهنام ابوالقاسم پور
پس از برگزاری نشست محمد رویانیان با علی پروین و دیگر اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس و متعاقب آن نشست بزرگان دهه 40 و 50 پرسپولیس در باشگاه و مشورت و تبادل نظر درباره نحوه انتخاب تیم ستارگان پرسپولیس اسامی این تیم برای رویارویی با میلان اعلام شد.

در این باره علی پروین به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: قبلا هم گفتم و حالا هم تاکید می کنم این بازی می تواند بهانه ای برای همدلی و اتحاد هرچه بیشتر خانواده بزرگ پرسپولیس باشد. این بازی بهانه ای شده تا کدورت ها و دلخوری ها را کنار بگذاریم و همه آنهایی که به عشق پرسپولیس و هواداران روزگاری در این تیم بوده و دوران جوانی شان را با این تیم سپری کرده اند بیایند و کنار هم باشند. خدا را شکر پرسپولیس بزرگان و مردان پرافتخار بسیاری دارد و انتخاب یک تیم برای یک بازی شاید سخت ترین کار ممکن باشد اما ماشاالله پرسپولیسی ها آن قدر با معرفت و صمیمی هستند که وقتی دور هم جمع شوند این حرف که کی بازی کند معنی و مفهومی پیدا نمی کند.

ما یک جلسه با آقای رویانیان داشتیم و یک نشست صمیمی هم با بزرگان پرسپولیس و آنهایی که بانی شکل گیری پرطرفدارترین تیم فوتبال آسیا بودند. با آقایان جاسیمان ، کلانی ، معینی ، طاووسی ، وطنخواه و خوردبین در باشگاه جلسه داشتیم. آقای ظلی عضو کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال هم به دعوت بنده قبول زحمت کرده و تشریف آورده بودند تا با فدراسیون هم هماهنگ باشیم. بنده هم روز سه شنبه و هم امروز با این عزیزان و بزرگان یا جلسه داشتم یا تلفنی صحبت کردم ، آقای رضا وطنخواه چون در تبریز بودند نتوانستند در جلسات حضور یابند ، با آقای همایون بهزادی هم چون در کرج ساکن هستند و کسالت داشتند تلفنی صحبت کردم . این دوستان ما نظرات و دیدگاه هایی داشتند که آنها را در نظر گرفتیم. بنده هم چند وقتی بود روی این موضوع فکر می کردم که چه کنیم و با چه معیاری تیم را شکل دهیم. در نهایت سه لیست انتخاب کردیم. یک لیست نفراتی که در تمرینات حضور پیدا می کنند و از بین آنها 20 الی نهایت 25 نفر برای بازی انتخاب می شوند. یک لیست هم شامل بزرگان پرسپولیس است که به علت عدم آمادگی جسمانی و آسیب دیدگی ها قادر به بازی نیستند اما در مراسم های خاص ، تمرینات ، کنفرانس خبری ، خداحافظی مهدوی کیا ، ضیافت شام و ... کنار تیم خواهند بود. همچنین عزیزانی که طی این سالها از پیشکسوتان و باشگاه به طرق مختلف حمایت مالی و معنوی کرده اند در کنار این تیم از روز اول خواهند بود. اعضای کادر تیم هم پس از مشورت با دوستان انتخاب شده اند. البته ممکن است نام افرادی از قلم افتاده باشد که در این صورت متعاقبا اطلاع رسانی خواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال ستارگان پرسپولیس در ادامه گفت: آقای رویانیان در جلسه سه روز پیش تاکید کردند که ملاک انتخاب نفرات موافق بودن یا مخالف بودن پیشکسوتان با ایشان نباشد که باید از چنین دیدگاهی تقدیر کرد . همچنین انصافا ایشان در لیست هیچ دخالتی نکرده و حتی یک بار هم از ما سوالی در این باره نپرسیدند و صرفا طی یکی دو روز اخیر برای تشکر از بنده و سایر بزرگان پرسپولیس تماس هایی با ما داشتند. آقایان منتقمی ، استیلی و قدوسی هم با ما در تماس بوده و امروز هم به دفتر بنده آمدند تا اقدامات مربوط به پشتیبانی برای بازی را انجام دهند. ما روز شنبه و یکشنبه و سه شنبه ساعت سه بعدازظهر در ورزشگاه کارگران تمرین می کنیم و هیچ محدودیتی برای هواداران و رسانه های وجود ندارد و جا دارد از همکاری مدیران ورزشگاه کارگران که زمین را در اختیار ما قرار دادند تقدیر و تشکر کنیم.

علی پروین اسامی اعضای تیم ستارگان پرسپولیس را به شرح ذیل در اختیار روابط عمومی باشگاه پرسپولیس قرار داد:

بزرگان پرسپولیس که تیم را از زمان شروع تمرینات همراهی خواهند کرد: همایون بهزادی ، جعفر کاشانی ، حسین کلانی ، امیر عابدینی ، بیوک و رضا وطنخواه ، هادی طاووسی ، فریدون معینی ، فریدون ممبینی ، کاظم رحیمی ، ابراهیم آشتیانی ، محمد دادکان ، محمد مایلی کهن ، محمد صادقی ، بهرام میرشیبانی ، علیرضا عزیزی ، محمدحسن انصاری فرد ، عباس کارگر ، وازگن سفریان ، محمد رزمجو ، داریوش مصطفوی ، جواد الله وردی ، جواد منافی ، محمد دستجردی ، محمد زادمهر ، بیژن ذوالفقارنسب ، ناصر نورایی ، یعقوب فاطمی مقدم و مصطفی قنبرپور.

اسامی کادر تیم : حمید جاسمیان (مدیر) ، محمود خوردبین (سرپرست) ، کاظم سیدعلی خانی و محمد پنجعلی (دستیار) ، علی قربانی (پزشک) ، رضا ریاضتی (مدیر امور رسانه ای) ، روح الله صابری و علی شاجانی (ماساژور) ، الیاس مژده جو و حسین رحیمی کرمانشاهی(تدارکات)

اسامی حامی پیشکسوتان و باشگاه که در کنار تیم خواهند بود: حسین کلانی ، حسین هدایتی ، احمد یوسفی ، آقای طباطبایی ، شاهین خلیج

بازیکنان: حمید درخشان ، ضیاء عربشاهی ، حسین کاشی نژاد ، وحید قلیچ ، بهروز سلطانی ، ناصر محمدخانی ، جواد حسن زاده ، روح الله عبادزاده ، مرتضی فنونی زاده ، نادر محمدخانی ، رحیم یوسفی ، محسن عاشوری ، مرتضی کرمانی مقدم ، سعید نعیم آبادی ، حسن شیرمحمدی ، سعید عزیزیان ، فرشاد پیوس ، حسین عبدی ، حمید استیلی ، مجتبی محرمی ، محمد خاکپور ، نادر باقری ، محمود خوراکچی ، بهزاد داداش زاده ، رضا شاهرودی ، علی دایی ، افشین پیروانی ، احمدرضا عابدزاده ، مهدی مهدوی کیا ، نعیم سعداوی ، نیما نکسیا ، بهروز ***** فرد ، یحیی گل محمدی ، کریم باقری ، ادموند بزیک ، مهرداد میناوند ، حامد کاویانپور ، مهدی هاشمی نسب ، اسماعیل هلالی ، داود فنایی ، علی انصاریان ، پایان رافت ، مهدی تارتار ، رحمان رضایی ، رضا جباری ، حسن خان محمدی ، علیرضا امامی فر ، علی کریمی ، پژمان جمشیدی ، هادی مهدوی کیا ، بهنام ابوالقاسم پور

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلسه هیئت مدیره تراکتورسازی در تهران برگزار شد

به گزارش آناج: جلسه هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی با حضور سردار پورجمشیدیان، اسماعیل سعیدی و دیگر اعضاء عصر امروز در ساختمان باشگاه تراکتورسازی در تهران برگزار شد.

مهم ترین مسائل مطرح شده در این جلسه مشکلات مالی تیم تراکتورسازی بود که مدیریت باشگاه تراکتورسازی این مشکل را کتمان می کرد ولی در جلسه هیئت مدیره به دنبال حل کردن این مشکل بود.

از دیگر مبحث های مطرح شده در این جلسه، سردار پورجمشیدیان طرحی را ارائه کرد که این طرح در خصوص احداث مجتمع تفریحی، تجاری تراکتورسازی با همکاری شهرداری تبریز بود.

گفته می شود در این طرح باشگاه دارای یک مجتمع در حد باشگاه های اروپایی خواهد شد و استادیوم استاندارد و مدرن، مرکز تفریحی، تجاری و هتل از امکانات این مجتمع می باشد که در روز های آینده با شهردار جدید در خصوص این بحث گفتگو و مشاوره کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور تهدید به کسر امتیاز شد؛ تبریزی‌ها مراقب رفتار با محسن باشند

قانون آنلاین-کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را درباره تخلفات صورت گرفته در دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران صادر کرد.

کمیته انضباطی اعلام کرده که در دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران که در تبریز برگزار شد از سوی تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز تخلفاتی صورت گرفت.

بر همین اساس طبق بند 4 ماده 22 آیین نامه انضباطی تیم تراکتورسازی تبریز به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

همچنین این کمیته به باشگاه تراکتورسازی تبریز اعلام کرد که در صورت تکرار تخلفات، کسر امتیاز از این تیم و برگزاری یک دیدار بدون حضور تماشاگر و جریمه نقدی سنگین‌تر را در دستور کاری خود قرار می‌دهد.
این رای در حالی اعلام شده که تراکتور هفته بعد یک بازی حساس برابر پزسپولیس دارد و این تهدید کمیته انضباطی نشان می‌دهد که تراکتوری‌ها باید حسابی حواسشان جمع باشد که بهانه دست کمیته انضباطی ندهند. تراکتوری ها که پیش از این گفته بودن با «سه محسن» یعنی قهرمانی ، ترکی و مسلمان مشکل دارند باید در بازی هفته بعد بی‌خیال محسن مسلمان شوند تا دوباره کسر امتیاز را به جان نخرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پاسخ دایی به تراکتور؛ با جدایی سید مشکلی نداریم

قانون آنلاین -پس از آن‌که بحث انعقاد قرار داد فرزاد حاتمی با پرسپولیسی‌ها از شایعه به واقعیت نزدیک شد این بازیکن به زودی بر سر تمرینات پرسپولیس حاضر می‌شود. به نظر می‌رسد علی دایی برای جدایی سید صالحی مثل سابق مقاومت نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار قانون آنلاین باغ‌آبادی مربی تراکتورسازی طی تماسی با علی دایی در خصوص دریافت رضایت‌نامه وی برای انتقال سید به تراکتور با سرمربی پرسپولیس به طور مفصل صحبت کرده است.بنا به شنیده‌ها پس از آنکه باغ‌آبادی از علی دایی پرسیده که :«آیا فرزاد را برای نیمکت می‌خواهید یا خیر؟:» که دایی در پاسخ گفته من به هیچکس قول فیکس بازی کردن نداده‌ام.

در پایان نیز علی دایی خطاب به مربی تراکتور گفته :« هر بازیکنی نخواهد رضایت نامه‌اش را می‌دهیم , سید اگر فکر می‌کند در اینجا بازی کمتری به او می‌رسد اگر بخواهد رضایت‌نامه‌اش را می‌دهیم.

در همین راستا تراکتوری‌ها با سیدصالحی صحبت کرده‌اند تا نظر او را هم جویا شوند. با حضور حاتمی در پرسپولیس جدایی سید صالحی و انتقالش به سپاهان یا تراکتور قریب‌الوقوع به نظر می‌رسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراكتورسازي هيچ بازيكني را به‌زور نگه نمي‌دارد

خبري بود مبني بر اينكه مجيد جلالي، جواد كاظميان را نمي خواهد و به او گفته به تيم ديگري برود.

طبق آخرين اخباري كه خبرنگار بانك ورزش از تبريز ارسال كرده، مجيد جلالي هيچ مشكلي با جواد كاظميان ندارد و اين موضوع را به گوش اين بازيكن هم رسانده است. جلالي به كاظميان گفته كه اگر احساس مي كند در تيم‌هاي ديگر بيشتر به او بازي مي رسد و در آنجا موفق تر خواهد بود، مي تواند از تراكتورسازي جدا شود. جلالي هيچ بازيكني را در ليست مازاد قرار نداده و حالا اين خود كاظميان است كه بايد براي آينده اش تصميم بگيرد. او اگر بخواهد، تراكتورسازي رضايتنامه اش را براي تيم هاي ديگر صادر خواهد كرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عاليشاه مشمول شد، تراكتورسازي دست به كار

بانك ورزش - حميد زيني زاده، مديرعامل تيم تراكتورسازي براي يك سري از كارهاي باشگاه تبريزي در تهران به سر مي‌برد.

به گزارش بانك ورزش، زيني زاده به دنبال بازيكن جوان و آينده دار پرسپوليس است. اميد عاليشاه كه ظاهرا مشمول خدمت سربازي شده، مورد توجه اين تيم قرار گرفته و زيني زاده براي به خدمت گرفتن او دست به كار شده است. شنيده شده مديرعامل تيم تبريزي به عاليشاه گفته اگر مي خواهد به تبريز برود و در اين تيم خدمت سربازي اش را پشت سر بگذارد. حالا آنها منتظر جواب عاليشاه هستند تا ببينند او دوست دارد زودتر به خدمت برود يا مي خواهد اين نيم فصل را در پرسپوليس بماند و فصل بعد براي رفتن به خدمت سربازي اقدام كند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیا : با 13 بازیکن امکان برگزاری اردو وجود نداشت / تا بازی پرسپولیس در کمپ اختصاصی تمرین نمی کنیم .

با توجه به پیگیری هواداران در خصوص آخرین وضعیت تیم به سراغ مدیر تیم آقای آذرنیا رفتیم تا در این خصوص توضیحاتی بگیریم .

آقای آذرنیا تمرینات در استادیوم اختصاصی باشگاه انجام نمی گیرد جریان چیست ؟

با توجه به تعطیلی مسابقات در نیم فصل تصمیم گرفته شد زمین چمن استادیوم اختصاصی مرمت گردد ، کارشناسان امر مدت 15 روز را برای مرمت زمین پیش بینی کردند و از این راستا با توجه به تعطیلی یک هفته ای تمرینات ، 8 روز باقی مانده را نیز در زمین های دیگر تمرین می کنیم تا زمین به شرایط مطلوب خود باز گردد قرار است بعد از بازی پرسپولیس دوباره در کمپ اختصاصی تمرین کنیم .

در این مدت تمرینات خود را در کدام زمین برگزار می کنید ؟

جا دارد همین جا از اداره کل ورزش و جوانان استان ، باشگاه گسترش فولاد و **** عاشورا نهایت تشکر و قدردانی را نمایم چراکه در این مدت نهایت همکاری را با ما کردند تا زمین های مناسبی برای تمرین در اختیار تیم قرار بگیرد ما این چند روز را در زمین فجر عاشورا ، زمین گسترش فولاد و زمین های دیگر تمرین خواهیم نمود .

شرایط آمادگی تیم در چه حدی است ؟

با توجه به اینکه از شنبه تمرینات را شروع کرده ایم تمرینات به شکل ایده آل دنبال می شود ، البته قرار بود از روز جمعه اردویی یک هفته ای در امارات داشته باشیم ولی بعلت کمبود بازیکن این اردو برگزار نشد چرا که تنها 13-14 بازیکن داشتیم و با این تعداد برگزاری اردو کاملا بی نتیجه بود و بر این اساس تصمیم گرفتیم تمرینات را در تبریز پیگیری کنیم ، ما 4 بازیکن را به خاطر مصدومیت در اختیار نداشتیم ، 5 بازیکن در رده های مختلف تیم ملی داشتیم و این کار را برای برگزاری اردو سخت می کرد . ولی شرایط تمرینات در تبریز به خوبی دنبال می شود و امیدداریم نیم فصل دوم را به خوبی شروع کنیم و در آخر فصل نتیجه در خور هواداران پرشور و بی نظیرمان را کسب نماییم .

هفته آینده تیم بازی حساسی مقابل پرسپولیس دارد در مورد این بازی توضیح دهید ؟

ما در نیم فصل دوم 9 بازی را در تبریز میزبانی می کنیم ، 9 بازی که با یک یار بیشتر نسبت به حریف به نام هوادار وارد زمین مسابقه می شویم ، همه می دانیم شرایط نیم فصل دوم بسیار سخت تر از نیم فصل اول است و این 9 بازی با حضور حماسی هوادارانمان می تواند پیمودن بیشترین مسیر رسیدن به قهرمانی را تسهیل بخشد ، بازی پرسپولیس نیز اولین بازی نیم فصل دوم است که با شناختی که از هوادارانمان دارم می دانم این بازی نیز صندلی خالی در استادیوم وجود نخواهد داشت تا نیم فصل دوم را با یک برد روحیه بخش شروع کنیم ، هواداران در این 9 بازی خانگی باید سکوها را پر کنند تا با نهایت استفاده از این شرایط مقامی در خور این هواداران و مردم آذربایجان کسب نماییم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار:بخواهند با تمام وجود برمیگردم/هواداران تراکتور بی نظریند.

بدون هیچ مقدمه ای فقط بگویم بنده شخصا با جاسم کرار بازیکن سابق تراکتور به سختی ارتباط برقرار کردم تا چند کلام از ایشان در مورد تراکتور پرس و جو کنم که بعدا تصمیم گرفتم این مصاحبه را در سایت قرار دهم تا شما عزیزان هم مصاحبه ی محبوب ترین بازیکن خود را ببنید.

-در ایران شدیدا بحث آمدن تو به تراکتور مطرح هست واقعا بر میگردی؟
فعلا که نه با بنده و نه با مدیر برنامه هایم صحبتی نشده هست.
ما به سختی با تو ارتباط برقرار کردیم فقط بگو دوست داری به تراکتور بازگردی؟
بله با کمال میل دوست دارم به تراکتور برگردم و با پیراهن این تیم هم از فوتبال خداحافظی کنم.

در ایران پیشنهاد دیگری هم داری؟
بله از استقلال و سپاهان پیشنهاد دارم از امارات هم پیشنهاداتی هست اما باید بگویم فقط دوست دارم به تراکتور بیایم تا دینم را به هواداران تراکتور ادا کنم.

-اما مسئولین تیم از حاشیه های تو میترسند؟
نه قول میدهم این کرار دیگر ان کرار سابق نیست.

میدانی در این مدت هواداران تراکتور مدام پیگیر وضعیتت بودند و مدام از مدیر و مربی تیم درخواست جذب تورا میکردند؟
من دست همه هواداران تراکتور را میبوسم همانطور که قبلا هم گفته بودم من لطفی که از هواداران تراکتور دیدم از پدر و مادر خودم هم ندیدم آنها واقعا در دنیا بی نظیرند.

قول میدهی زود به تراکتور برگردی؟
اگر پیشنهاد ارائه شود سریعا خود را به ایران و شهر دوم خودم یعنی تبریز میرسان تا با تیم تمرین کنم.

حرف پایانی؟
قول میدهم اگر به تراکتور بیایم بهترین بازی هارا انجام دهم حتی بهتر از زمانی که قبلا در تراکتور بودم.هواداران هم منتظر من باشند چون به احتمال زیاد می آیم چون مثل اینکه مسئولین باشگاه واقعا به دنبال جذب بنده هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد، عنایتی و پریرا مؤثرترین بازیکنان نیم فصل بوده اند
کریم انصاریفرد
به گزارش تبریز بیدار ، کریم انصاری فرد و غلامرضا عنایتی دو مهاجم از دو نسل متفاوت فوتبال ایران در کنار لوسیانو پریرای برزیلی صدر جدول مؤثرترین بازیکنان نیم فصل را به خود اختصاص داده اند.
انصاری فرد، عنایتی و پریرا که عنوان اشتراکی برترین گلزن نیم فصل را همراه با سجاد شهباززاده در اختیار دارند، در فهرست مؤثرترین بازیکنان نیم فصل نخست نیز صدرنشین شده اند. انصاری فرد، عنایتی وپریرا هر کدام 7 گل در دور رفت زده و 4 گل را پایه گذاری کردند، با این تفاوت که تمام گل های انصاری فرد در جریان بازی و بدون استفاده از پنالتی به ثمر رسیده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
درخواستی از طرف باشگاه تراکتورسازی به شورا نیامده است

نماینده شورای شهر افزود: به دلیل اینکه تراکتورسازی پرطرفدار ترین تیم کور و یکی از تاثیر گذارترین موارد در ایجاد شادی در شهر می باشد نباید منتظر اقدام باشگاه بود ولی به دلیل اینکه شورا درگیر انتخاب شهردار و هیئت رئیسه بوده است زمان بررسی این موضوع را نداشتیم.

به گزارش تبریز بیدار ، سعید حاجی زاده به عنوان یکی از نمایندگانی که عضو ائتلاف تراکتورسازی در گفت و گو با خبرنگار تبریز بیدار گفت: بدلیل اینکه در بحث کمک و حمایت از تیم تراکتورسازی باشگاه ذینفع می باشد و مسئولیت بیشتری نسبت به شورا و شهرداری دارد، به نظر می رسد باید باشگاه از شورا درخواست کند. وی ادامه داد: درباره حمایت از باشگاه تراکتورسازی نیازمند برگزاری جلسات مشترک و همفکری با یکدیگر می باشیم.

نماینده شورای شهر افزود: به دلیل اینکه تراکتورسازی پرطرفدار ترین تیم کور و یکی از تاثیر گذارترین موارد در ایجاد شادی در شهر می باشد نباید منتظر اقدام باشگاه بود ولی به دلیل اینکه شورا درگیر انتخاب شهردار و هیئت رئیسه بوده است زمان بررسی این موضوع را نداشتیم.

حاجی زاده با اشاره به نقل و انتقالات نیم فصل گفت: هنوز باشگاه به ما اعلام نکرده است که از شهرداری و شورا چه درخواستی دارد و همینطور برخی اظهار نظرات ضد و نقیض دیده می شود، از طرف باشگاه اعلام می شود تیم با مشکل مالی مواجه نیست ولی از طرف دیگر برخی بایکنان و نفرات جدا شده از تیم مشکل مالی تیم را دلیل جدایی خود اعلام می کنند.

وی با اشاره به اینکه در نیم فصل بازیکن بزرگی جذب تیم نشد گفت: دنبال حمایت از باشگاه هستیم ولی تا باشگاه اقدامی انجام ندهد نمی توانیم کاری انجام بدهیم، تلاش می کنیم با حمایت از باشگاه در جهت استقلال مالی این تیم برای همیشه جز مدعیان قهرمانی باشد.

بالا