• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: استعفا نداده ام اما از هیات مدیره انتطار دارم/ در تراکتورسازی همیشه به روی سیدصالحی باز است
جمعه ۱ آذر ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۴۶ : ۱۰ کد خبر : ۹۸۷۳۴
تعداد بازدیدکننده : ۱۱۱۷ نسخه چاپی
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: اگر افشین بتواند رضایتنامه اش را از سپاهانی ها بگیرد با او مذاکره می کنیم.
حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره مشکلات مالی تراکتورسازی اظهار داشت: بنده در جلسه هیات مدیره مسائل را مطرح کردم. هیات مدیره باید کمک کند تا مشکلات حل شود. ما باید در نیم فصل دوم بهتر و قدرتمندتر ظاهر شویم به همین خاطر باید تدابیری اندیشیده شود تا مشکلات مالی مرتفع گردد.
وی درباره شایعه استعفایش گفت: چنین بحثی مطرح نیست اما باید هیات مدیره در کنارمان باشد. باید با تدبیر مشکلات را حل کنیم.
مدیرعامل تراکتورسازی درباره نقل و انتقالات و شایعه معاوضپه افشین با کریمیان تاکید کرد: ما هیچ بازیکنی را از دست نمی دهیم و تاکنون هم با آرش افشین صحبتی نکرده ایم. اگر افشین بتواند رضایتنامه اش را از سپاهانی ها بگیرد با او مذاکره می کنیم.
زینی زاده درباره احتمال جذب سیدصالحی افزود: ما صحبتی با او نداشته ایم اما تراکتور خانه او است و هروقت بخواهد می تواند برگردد. در تراکتورسازی به روی سیدصالحی همیشه باز است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مرتضی اسدی کاپیتان تراکتور هم به بازی پرسپولیس نمی رسد
به گزارش لیگ برتر تراکتورسازی در حالی روز جمعه 10 آذر در ورزشگاه یادگا امام به مصاف صدرنشین جدول ، پرسپولیس خواهد رفت که بسیاری از بازیکنان این تیم در بند مصدومیت هستند ، در نیم فصل اول محمد ایرانپوریان و محسن ربیع‌خواه از ناحیه رباط صلیبی دچار آسیب دیدگی شدند که تا آخر فصل قادر به همراهی تیم خود نیستند ، همچنین محمد ابراهیمی که در هفته های پایانی نیم فصل اول دچار مصدومیت شد چهارشنبه پای خود را عمل کرد. انتهای نازک نی پای این بازیکن دچار شکستگی کوچکی شده بود که برای بهبودی زودتر وی پزشکان تصمیم به جراحی پای او گرفتند. ابراهیمی حدود 2 ماه از میادین دور است ، و سید محسن حسینی نیز از این تیم جدا شده است و حالا آخرین اخبار مرتضی اسدی کایپتان تراکتورسازی نیز حاکی از آن است که که عضله کشاله پایش دچار کشیدگی شده است حدود دو - سه هفته ای از میادین دور است و نمی تواند به میدان برود به همین خاطر او در دیدار روز جمعه غایب است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سید جلال حسینی : سنگین ترین بازی ما در کل لیگ بازی با تراکتورسازی در تبریز است
به گزارش لیگ برتر - سید جلال حسینی درباره دو برد تیم ملی مقابل تایلند و لبنان در مقدماتی جام ملت های آسیا عنوان کرد:ما دو پیروزی خوب را کسب کردیم.در کنار اینکه توانستیم به جام ملت ها صعود کنیم،دو مسابقه تدارکاتی را هم برگزار کردیم تا خودمان را ارزیابی کنیم.امیدوارم تا زمان برگزاری جام جهانی بازی های دوستانه زیادی را برگزار کنیم.
وی که در این دو مسابقه در ترکیب اصلی تیم ملی به میدان رفت درباره اینکه در خط دفاعی با پژمان منتظری راحت تر است یا امیر حسین صادقی گفت:واقعا برایم تفاوتی نمی کند در کنار کدام یک از این بازیکنان بازی کنم.ما چند سال است در کنار هم بازی می کنیم و با شرایط و ویژگی های یکدیگر آشنا هستیم.
مدافع تیم ملی درباره انفجار در روز بازی ایران مقابل لبنان در بیروت و جو اردو پیش از برگزاری مسابقه اظهار داشت:من به شخصه صدای انفجار را نشنیدم.البته در اخبار تلویزیون مرتبا تصاویر این اتفاق پخش می شد و بچه ها می گفتند این اتفاق در نزدیکی هتل تیم ملی رخ داده است.
وی ادامه داد:وقتی این خبر در ایران پخش شد،خانواده هایمان هم نگران این بودند که چه اتفاقی افتاده است و مرتبا تماس می گرفتند.به هر حال این هم تجربه ای بود.
مدافع پرسپولیس درباره اظهارات خود مبنی بر رقم دریافتی اش از باشگاه و پاسخ مدیر روابط عمومی پرسپولیس در این باره گفت:من با سردار در این باره صحبت خواهم کرد.مشکلی نیست و از روز شنبه در تمرین پرسپولیس خواهم بود.
وی درباره وضعیت سرخپوشان افزود:ما نیاز به این داشتیم برای دور برگشت تقویت شویم.در این چند روز هم چند بازیکن به جمع ما اضافه شدند.آنها باید بدانند به کجا می آیند و پیراهن چه تیمی را می پوشند.پیراهن پرسپولیس بزرگ است و بازیکنان جدید باید بدانند برای کمک به تیم آمده اند و خیلی باید زحمت بکشند تا باری را از روی دوش بقیه بردارند.
حسینی تاکید کرد:نیم فصل دوم خیلی از دور رفت سخت تر است.به قول فوتبالی ها در دور برگشت،دروازه ها کوچک می شوند و گل زدن سخت می شود.هر بازی تا پایان فصل یک فینال است و ما باید حضور بازیکنان جدید را در تیم حس کنیم.
وی درباره بازی با تراکتورسازی در تبریز خاطرنشان کرد:سنگین ترین بازی ما در کل لیگ بازی با تراکتورسازی در تبریز است.برای این مسابقه باید خیلی تلاش کنیم تا با دست پر از میدان بیرون بیاییم.
حسینی درباره حواشی به وجود آمده میان علی دایی و علیرضا حقیقی گفت:این بحث ها در فوتبال پیش می آید اما اطمینان دارم چیز خاصی نیست و برطرف می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هيئت مديره تراکتور در انتظار عضو جديد
به گزارش لیگ برتر اعضاي هيئت مديره باشگاه تراکتورسازي روز چهارشنبه در جلسه اي در مورد مسائل مختلف اين باشگاه بحث و گفت وگو کردند.

هيئت مديره تراکتورسازي بعد از انتخاب غلام عسگر کريميان به عنوان فرمانده **** عاشورا آذربايجان شرقي به جاي محمد پورجمشيديان با حضور 6 عضو جلسات خود را برگزار مي کند. در همين راستا از آنجايي که بايد تعداد افراد حاضر در هيئت مديره عدد فرد باشد اعضاي تراکتورسازي در نظر دارند عضو جديدي را به هيئت مديره اضافه کنند.

با توجه به اينکه پيش از اين شهردار سابق شهر تبريز علي رضا نوين عضو هيئت مديره اين تيم بود به احتمال فراوان صادق نجفي شهردار تبريز به عنوان هفتمين عضو هيئت مديره تراکتورسازي معرفي خواهد شد.

غلام عسگر کريميان،‌ محمد پور جمشيديان، محمد جواد دلفکار، حميد زيني زاده، دارا غزنوي و کارگري اعضاي هيئت مديره تراکتورسازي را تشکيل مي‌دهند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی به بازی با پرسپولیس نمی رسد
جمعه ۱ آذر ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۱۵ : ۱۲ کد خبر : ۹۸۷۵۲
تعداد بازدیدکننده : ۷۷۰ نسخه چاپی
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی به دیدار با پرسپولیس نمی رسد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، مرتضی اسدی که از ناحیه عضله دوقلو پای خود دچار آسیب دیدگی شده است، با نظر پزشکان احتیاج به دو هفته استراحت و درمان دارد. به همین خاطر او در بازی هفته آینده تیمش مقابل پرسپولیس غایب خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مس به دنبال مهاجم فراری تراکتور
این بازیکن با باشگاه تراکتورسازی قرارداد دارد و باید ببینیم چه وضعیتی پیش می‌آید.
قانون آنلاین- در حالی که لوپز هافبک فصل پیش تراکتوری ها همچنان با این باشگاه مشکل دارد اما مس کرمان خواسستار جذب او شده است. سرپرست تیم مس کرمان در مورد تمایل مس به جذب این بازیکن گفت: «ما به دنبال یک مهاجم ششدانگ گلزن هستیم. صحبت‌های ابتدایی با فلاویو لوپز مهاجم تیم تراکتورسازی انجام شده اما این بازیکن با باشگاه تراکتورسازی قرارداد دارد و باید ببینیم چه وضعیتی پیش می‌آید. گزینه اول‌مان هم یک مهاجم ایرانی است.» لوپز به رغم اینکه با تراکتور قرارداد دارد اما از این تیم جدا شده و چندین باز علیه این باشگاه هم مصاحبه کرده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مشکل بزرگ تراکتور قبل از بازی بزرگ
قانون آنلاین- مجید جلالی برای بازی حساس هفته شانزدهم تراکتورسازی مقابل پرسپولیس با مشکل کمبود بازیکن در مرکز خط دفاعی تیمش مواجه است. پس از آنکه محمد نصرتی به دلیل سه اخطاره شدن این بازی را از دست داد، جلالی امیدوار بود مرتضی اسدی، کاپیتان و دیگر مدافع تیمش که مصدوم بود به بازی برسد اما کادر پزشکی تراکتورسازی در فاصله یک هفته به بازی حساس به جلالی اطمینان داد که امکان استفاده از اسدی در بازی مقابل پرسپولیس وجود ندارد. به این ترتیب سرمربی تراکتورسازی چاره ای غیر از آزمایش کردن یک زوج جدید در مرکز خط ذفاعی تیمش ندارد. او به احتمال زیاد در این بازی از زوج حسینی و طالبی در خط دفاعی استفاده خواهد کرد. دو بازیکنی که در نیم فصل اول اغلب نیمکت نشین بودند و هرگز در کنار هم به میدان نرفتند. غیبت نصرتی و اسدی فرصت ویژه ای است برای علی دایی و پرسپولیس تا در آغاز نیم فصل دوم مسابقات دست خالی از تبریز به تهران برنگردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد جواد دلفکار : برخورد ها با تراکتور تبعیض آمیز است
محمد جواد دلفکار در مورد جلسه روز چهارشنبه هئیت‌ مدیره تراکتورسازی گفت: جلسه طبق روال همیشگی باشگاه برگزار شد و در این جلسه مدیرعامل باشگاه گزارش‌هایی در مورد عملکرد تیم و بحث شیرین مالی را ارائه کرد!
به گزارش لیگ برتر و به نقل از فارس، وی درمورد وضعیت مالی باشگاه تراکتورسازی، عنوان کرد: همیشه در این موضوع مشکلاتی وجود دارد و تمام شدنی نیست، می‌دانید قراردادهای بازیکنان در فوتبال بسیار بالاست و باید برای این مسئله همیشه برنامه داشته باشیم.
سخنگو و عضو هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه چه برنامه‌ای برای تامین مسائل مالی دارند، عنوان کرد: به هر حال خود باشگاه طرح‌هایی برای درآمدزایی دارد، بحث اسپانسر و مجتمع تجاری آیسان که اسپانسر تیم است بخش عمده پول را تامین می‌کند. به هر حال اعضای هئیت مدیره نیز در این راستا اگر طرحی دارند ارائه می‌کنند تا از این بابت دچار مشکل نشویم.
وی در مورد اینکه آیا در ماه جاری پرداختی به بازیکنان دارند، گفت: قرار است پولی به بازیکنان پرداخت شود و قطعا این کار را صورت می‌دهیم.
دلفکار در مورد اینکه باشگاه تراکتورسازی برخلاف سایر تیم ها در نقل و انتقالات نیم فصل هنوز بازیکن جدیدی جذب نکرده است، اظهار داشت: حمید زینی زاده این موضوع را پیگیری می کند و در مورد جزئیات تیم خود او صحبت می‌کند. به هر حال باید مشکلات نقدینگی ما حل شود و مدیریت تیم اگر لازم باشد بازیکن جدید جذب می‌کند.
وی در مورد اینکه در نهایت کمیته استیناف حکم کسر یک امتیاز به خاطر تخلف هواداران تراکتورسازی را تایید کرد، گفت: بله این مسئله تایید شد و متاسفانه در بازی با استقلال نیز هواداران ما را جریمه کردند. به نظر می‌رسد برخورد با تیم‌ها تبعیض آمیز است، وقتی ۱۰۰ هزار نفر به ورزشگاه می‌ایند ممکن است ۲ نفر حرفی بزنند، نباید به این خاطر باشگاه را محروم کرد. هواداران تراکتورسازی همیشه رفتار خود و شخصیت بالا خود را نشان دادند.
سخنگوی هیئت مدیره تراکتورسازی در مورد اینکه اعضای هیئت مدیره این تیم ۶ نفر است در حالی که تعداد هیئت مدیره باید فرد باشد، خاطرنشان کرد: پیگیری ها برای حضور یک عضو جدید انجام می شود. به هر حال چند ما تیم شهر تبریز هستیم و همه شهروند این شهر هستیم حضور شهردار در هیئت مدیره بسیار موثر است و در برنامه های باشگاه حضور دائمی شهردار در هیئت مدیره وجود دارد. به احتمال فروران شهردار محترم شهر تبریز در صورت موافقت به هیئت مدیره می آید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بائو: از قول من مصاحبه خیالی زدند/ از آمدن به تبریز پشیمان نیستم
جمعه ۱ آذر ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۲۶ : ۱۵ کد خبر : ۹۸۷۷۷
تعداد بازدیدکننده : ۳۹۵ نسخه چاپی
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: تصمیمی برای جدایی از تراکتورسازی نداشتم.
میثم بائو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، با تکذیب نقل قولی که از وی در یکی از رسانه ها مطرح شده بود، اظهارداشت: از قول من مصاحبه خیالی زده اند. من اصلا این حرف را نزده ام که از حضور در تبریز پشیمان هستم. الان که جا افتاده ام و شرایط خوبی در تیم دارم دلیلی ندارد از این حرفها بزنم.
وی ادامه داد: ۲ ماه پیش از شرایطم ناراضی بودم و می خواستم از تراکتور بروم اما با صبر و تلاش توانستم خودم را اثبات کنم. الان تقریبا به ۷۰ درصد از آن چیزی که می خواستم دست پیدا کردم. در ادبتذای فصل یک سری مشکلات داشتم و بعد هم مصدوم شدم اما خدا به من کمک کرد تا در ۵ بازی اخیر شرایط خوبی داشته باشم و بتوانم به تراکتور کمک کنم.
بائو افزود: از اینکه در تبریز هستم خیلی هم خوشحالم. ما ۱۰۰هزار تماشاگر با غیرت داریم و خوشحالم که افتخار بازی کردن در تبریز را به دست آورده ام. امیدوارم در نیم فصل دوم هم بتوانم همین روند خوب را ادامه دهم و به تراکتور کمک کنم. ما تیم خوبی داریم و سعی می کنیم فراتر از انتظار ظاهر شویم. بازیکنانی داریم که هر لحظه می توانند بازی را تغییر دهند و امیدوارم بتوانیم برای مردم خوب تبریز جام قهرمانی بیاوریم.
هافبک تراکتور درباره اینکه پیشنهاداتی از مس و استقلال داشته، گفت: پیشنهاداتی بوده اما من توجهی به آنها نکردم. ترجیح دادم در تراکتور بمانم و به تیم محبوبم کمک کنم.
وی درخصوص دیدار تیمش مقابل پرسپولیس خاطرنشان کرد: بازی سختی است. در خط دفاع نصرتی و اسدی را نداریم اما حسن بازی اینجاست که میزبان هستیم و می توانیم از شرایط میزبانی به نحو احسن استفاده کنیم. در نیم فصل دوم همه بازیها برای ما فینال هستند و باید از چنین بازیهای بزرگی امتیاز بگیریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لیست غایبین تراکتورسازی مقابل پرسپولیس

کد خبر: ۱۲۳۴ / تاریخ مخابره: ۱۳۹۲/۹/۱ - ۱۲:۳۴ | نسخه چاپی | ارسال به دوستان
موافقم ۱ - ۰ مخالفم
بانک ورزش - تراکتورسازی در دیدار مقابل پرسپولیس دو بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. مرتضی اسدی کایپتان تراکتورسازی که عضله کشاله پایش دچار کشیدگی شده است حدود دو - سه هفته ای از میادین دور است و نمی تواند به میدان برود به همین خاطر او در دیدار روز جمعه غایب است. همچنین محمد ابراهیمی که در هفته های پایانی نیم فصل اول دچار مصدومیت شد چهارشنبه پای خود را عمل کرد. انتهای نازک نی پای این بازیکن دچار شکستگی کوچکی شده بود که برای بهبودی زودتر وی پزشکان تصمیم به جراحی پای او گرفتند. ابراهیمی حدود 2 ماه از میادین دور است. علاوه بر این دو، محمد نصرتی و حبیب گردانی هم به علت محرومیت بازی با پرسپولیس را از دست داده اند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ارسال فرم‌هاي وروديه تراکتورسازی ، سپاهان ، استقلال و فولاد به مالزي
هوشنگ نصيرزاده در خصوص ارسال مدارک 4 باشگاه ايراني براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرد: فرم‌هاي باشگاه‌هاي استقلال، تراکتورسازي، سپاهان و فولاد خوزستان جهت شرکت در ليگ قهرمانان آسيا موسوم به اينتري‌فرم که شامل اطلاعات کامل ورزشگاه‌هاي مسابقات، امکانات آنها رنگ اول و دوم لباس از روز چهارشنبه از سوي فدراسيون فوتبال به کوالالامپور مالزي ارسال شد.

وي ادامه داد: در صورت تصويب نهايي 4 سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا اين 4 تيم وارد مسابقات خواهند شد و در صورتي که همان سهميه 1+ 3باقي بماند يک تيم که فولاد خوزستان است براي مسابقات پلي‌آف ملاحظه مي‌شود.

رئيس کميته تدوين و مقررات فدراسيون فوتبال خاطر نشان کرد: فدراسيون فوتبال هم اکنون مشخصات هر 4 باشگاه ايران را که کانديداي حضور در ليگ قهرمانان آسيا هستند ارسال کرده است و در صورتي که تغييراتي صورت نگيرد هر 4 باشگاه در رقابت‌ها شرکت خواهند کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ادبیات محترمانه دایی نسبت به تراکتور و هواداران آن ؛ تراکتور تیمی بسیار خوب است و هواداران پرشوری دارند.
به گزارش لیگ برتر علی دایی دیروز طی مصاحبه ای که انجام داد پیرامون مسائل مختلف تیمش صحبت کرد از جمله حضورش در تیم پرسپولیس در برابر تیم ستارگان قدیمی میلان و همچنین تیم رقیب خود تراکتور سازی ، علی دایی در مورد بازی پیشکسوتان پرسپولیس و ستارگان میلان تأکید کرد : برای بازی برابر میلان مشکل خاصی نیست اما ما بازی سرنوشت‌ساز تراکتورسازی را پیش رو داریم و من نباید چشم از روی تیمم بردارم . دوست داشتم باشم اما الآن برای من موفقیت پرسپولیس خیلی مهم‌تر است. من به همه احترام می‌گذارم و امیدوارم که بازی خوبی برگزار شود اما من نمی‌توانم در این بازی به میدان بروم و یا در ورزشگاه حضور داشته باشم.
وی در مورد بازی تراکتوسازی گفت : ما نیم‌فصل دوم راه سختی را در پیش داریم و امیدوارم با یک همدلی و مخصوصاً کمک هوادارانمان در داخل خانه و حتی خارج از خانه بتوانیم به خواسته‌های خود برسیم. در اولین بازی خود باید درتبریز میهمان تیم خوب تراکتورسازی باشیم که آنها تیمی بسیار خوب هستند و هواداران پرشوری دارند. با وجود احترامی که برای این تیم و هوادارانش قائل هستم امیدوارم با ارئه بازی زیبا آنها را راضی از ورزشگاه به منزل بفرستیم. از سخنان دایی می توان برداشت کرد که علی دائی حواشی بوجود آمده بین خود و هواداران تراکتورسازی در سالهای قبل را فراموش کرده و حال به تراکتور و هوادارانش فهیم و پرشور تراکتور احترام خاصی قائل است . هر چند به نظر نمی رسد هواداران تراکتور جز با نتیجه برد تیم محبوبشان راضی به منزل بروند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدافع تراکتورسازی: دوست داشتم مقابل پرسپولیس بازی کنم/ هواداران تراکتورسازی در قلب من جا دارند
شنبه ۲ آذر ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۴۷ : ۹ کد خبر : ۹۸۸۱۵
تعداد بازدیدکننده : ۱۰۷۶ نسخه چاپی
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: امیدوارم به کمک هواداران بتوانیم در فصل جاری جام قهرمانی را بدست آوریم.
حبیب گردانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره شرایط تیمش اظهار داشت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. در تعطیلات نیم فصل روزهای خوبی را سپری کردیم و تیم از نظر جسمانی کاملا آماده است.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی بازیکنان ما مصدوم شدند و امیدوارم کادرفنی جایگزین خوبی برای آنها پیدا کند. تیم ما به معنای واقعی یک تیم است و امیدوارم بتوانیم در نیم فصل دوم نتایج بهتری بگیریم.
مدافع تراکتورسازی همچنین گفت: متاسفانه در بازی با پرسپولیس به علت ۳ اخطاره بودن غایب هستم اما اطمینان دارم بچه ها سنگ تمام خواهند گذاشت و انشاءالله ۳ امتیاز را مال خود کنند.
گردانی در پایان گفت: هواداران تراکتورسازی در قلب من حضور دارند و تحت هر شرایطی آنها را دوست دارم. امیدوارم به کمک آنها بتوانیم در فصل جاری جام قهرمانی را بدست آوریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبالفرم‌های ورودیه باشگاه تراکتورسازی به AFC ارسال شد رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال گفت: فرم‌های ورودیه 4 باشگاه ایرانی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به مالزی ارسال شد. به گزارش آناج، هوشنگ نصیرزاده در خصوص ارسال مدارک 4 باشگاه ایرانی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: فرم‌های باشگاه‌های استقلال، تراکتورسازی، سپاهان و فولاد خوزستان جهت شرکت در لیگ قهرمانان آسیا موسوم به اینتری‌فرم که شامل اطلاعات کامل ورزشگاه‌های مسابقات، امکانات آنها رنگ اول و دوم لباس از روز چهارشنبه از سوی فدراسیون فوتبال به کوالالامپور مالزی ارسال شد.

وی ادامه داد: در صورت تصویب نهایی 4 سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا این 4 تیم وارد مسابقات خواهند شد و در صورتی که همان سهمیه 1+ 3باقی بماند یک تیم که فولاد خوزستان است برای مسابقات پلی‌آف ملاحظه می‌شود.

رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: فدراسیون فوتبال هم اکنون مشخصات هر 4 باشگاه ایران را که کاندیدای حضور در لیگ قهرمانان آسیا هستند ارسال کرده است و در صورتی که تغییراتی صورت نگیرد هر 4 باشگاه در رقابت‌ها شرکت خواهند کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکن تراکتورسازی پیروزی والیبال ایران بر آمریکا را تبریک گفت
10:02 am - 1392/9/2 : نوشته شده در تاريخ
image بازیکن تراکتورسازی پیروزی والیبال ایران بر آمریکا را تبریک گفت
امروز روحیه ما هم برای تمرین کردن بیشتر است.دست مریزاد بچه های تیم ملی والیبال ایران همیشه سرفراز"

فرشید طالبی مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با انتشار یادداشت کوتاهی در سایت شخصی خود پیروزی تیم ملی والیبال کشورمان بر آمریکا را تبریک گفت.

به گزارش تماشاگر دات نت فرشید طالبی در یادداشت کوتاه خود نوشته است:"امروز شنبه دوم آذرماه که البته سومین ماه فصل پاییز برگ ریز هم هست برای همه ما ایرانی ها روز خوبی خواهد بود.

امروز تیم ملی والبال ما در یک بازی سخت و نفس گیر موفق شد آمریکا را شکست دهد.

این پیروزی غرور آفرین را به مردم کشورم و تمام ایرانیان سرار جهان تبریک می گویم.

امروز روحیه ما هم برای تمرین کردن بیشتر است.

دست مریزاد بچه های تیم ملی والیبال ایران همیشه سرفراز"

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در آستانه دیدار با پرسپولیس
کریمی مصدوم شد
شنبه ۲ آذر ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۲۶ : ۱۲ کد خبر : ۹۸۸۶۳
تعداد بازدیدکننده : ۸۲۹ نسخه چاپی
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی دچار آسیب دیدگی شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، علی کریمی در جریان بازی دوستانه روز پنجشنبه تیم تراکتورسازی مقابل شهرداری تبریز از ناحیه همسترینگ دچار کشیدگی شد و با نظر پزشکان تمرینات سبک انجام می دهد.
قرار است کریمی فردا تست بدهد تا مشخص شود می تواند مقابل پرسپولیس به میدان برود یا خیر.
مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی هم به دیدار با پرسپولیس نمی رسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی: از اسقلال و تراکتورسازی پیشنهاد دارم/ امیدوارم باشگاه بهترین تصمیم را بگیرد
شنبه ۲ آذر ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۱۱ : ۱۲ کد خبر : ۹۸۸۵۶
تعداد بازدیدکننده : ۸۳۱ نسخه چاپی
هافبک تیم فوتبال سپاهان گفت: فعلا در تمرینات هستم و هر باشگاهی با مسئولان سپاهان به توافق برسد به آن تیم می روم.
یعقوب کریمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره شرایط سپاهان اظهار داشت: شرایط بدی نداریم. تمرینات خود را دنبال می کنیم و الان هم در اردوی کیش برای دیدار با فولاد خوزستان آماده می شویم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ماندنش در سپاهان قطعی شده است، گفت: من از چند تیم از جمله استقلال و تراکتورسازی پیشنهاد دارم اما همه چیز را به عهده باشگاه گذاشته ام. فعلا در تمرینات هستم و هر باشگاهی با مسئولان سپاهان به توافق برسد به آن تیم می روم.
هافبک سپاهان همچنین گفت: بحث دوست داشتن من نیست. من با سپاهان قرارداد دارم و تابع نظر باشگاه هستم. هر تصمیمی گرفته شود، می پذیرم و امیدوارم هر چیزی صلاح است، برایم پیش آید.
کریمی در پایان افزود: این هفته بازی سختی با فولاد داریم. من افتخار شاگردی حسین فرکی را داشته ام و می دانم مربی کاربلدی است. فولاد تیم خوبی است اما باید نتیجه خوبی در اهواز کسب کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پرسپولیس را ببریم، قهرمان می شویم
فخرالدینی: از تراکتورسازی قهر نکرده ام
شنبه ۲ آذر ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۴۰ : ۱۲ کد خبر : ۹۸۸۶۷
تعداد بازدیدکننده : ۲۳۳ نسخه چاپی
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: تعداد زیادی مصدوم و محروم داریم و این کارمان را سخت می کند.
میلاد فخرالدینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره شایعه قهرش از تراکتورسازی در جریان بازی دوستانه مقابل شهرداری تبریز اظهار داشت: چنین چیزی صحت ندارد. بازیکن حریف در یک صحنه به من فحاشی کرد و من نیز تصمیم گرفتم به بازی ادامه ندهم.
وی در باره بازی با پرسپولیس افزود: بازی دشواری با پرسپولیس داریم. به نظرم اگر بتوانیم در تبریز پرسپولیس را شکست دهیم، می توانیم در این فصل قهرمان شویم. البته تعداد زیادی مصدوم و محروم داریم و این کارمان را سخت می کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصدومیت علی کریمی را تکذیب می کنم

به گزارش آناج، فریدون مولایی پزشک تیم تراکتورسازی، در گفتگوی کوتاه با خبرنگار سرویس ورزشی آناج در خصوص خبر مصدومیت علی کریمی گفت: علی کریمی در بازی دوستانه با تیم شهرداری بازی نکرده است که مصدوم هم شود. این خبر را تکذیب می کنم و هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی در خصوص آخرین وضعیت مرتضی اسدی ادامه داد: تمام سعی و تلاش کادر پزشکی تیم تراکتورسازی این است که کاپیتان تراکتورسازان را به بازی با پرسپولیس برساند و امیدواریم اسدی بتواند تیم را در این بازی همراهی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی در گفت‌وگو با فارس:
دوست داشتم در جمع پیشکسوتان پرسپولیس باشم اما به تراکتورسازی تعهد دارم/ به عشق آنها به ورزشگاه می‌رفتم
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: به عشق خیلی از پیشکسوتان و بزرگان پرسپولیس به ورزشگاه می‌رفتم.
خبرگزاری فارس: دوست داشتم در جمع پیشکسوتان پرسپولیس باشم اما به تراکتورسازی تعهد دارم/ به عشق آنها به ورزشگاه می‌رفتم
Tweet
علی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص دعوتش به تیم پیشکسوتان پرسپولیس اظهار داشت: راستش را بخواهید خیلی دوست داشتم در جمع بزرگان و مو سفیدان پرسپولیس و مقابل هواداران خونگرم این تیم به میدان بروم و در بازی شرکت می‌کردم.

وی افزود: من به عشق خیلی از این پیشکسوتان در زمانی که خودم دیدن فوتبال را دوست داشتم به ورزشگاه می‌رفتم اما امروز بازیکن تراکتورسازی هستم و باید به این باشگاه متعهد باشم. از طرفی ما یک بازی بسیار حساس را پیش رو داریم و طبیعتاً نمی‌توانم در کنار بزرگان و پیشکسوتان پرسپولیس باشم.

کریمی ادامه داد: با توجه به این شرایط، ضمن عذرخواهی از تک تک پیشکسوتان و کادر فنی پرسپولیس که من را به این بازی دعوت و انتخاب کردند ابتدا از آنها سپاسگزارم و از آنها عذرخواهی می‌کنم که نمی‌توانم در این بازی باشم. همه می‌دانند ما روز جمعه یک بازی حساس را پیش رو داریم.

کریمی در خصوص موفقیت والیبال کشورمان نیز گفت: من قبلا هم گفته‌ام در چند روز اخیر والیبال ما با پیروزی‌های شیرینش ثابت کرد قطب جدیدی در والیبال دنیا است و من به نوبه خودم به بازی‌های زیبا و دل شادکن والیبالیست‌های خوب کشورمان خسته نباشید و تبریک می‌گویم و مطمئن هستم با این بازی هایی که بچه‌ها انجام دادند پیروزی مقابل ژاپن هم کار سختی نیست.

هافبک تراکتورسازی در مورد موفقیت فوتبال ساحلی کشورمان نیز گفت: به نظرم برد برزیل، روسیه و ایتالیا در جام بین قاره‌ای هرگز کار ساده‌ای نیست و من امیدوارم بچه‌های فوتبال ساحلی کشورمان همواره در مسابقات جهانی نیز موفق شوند. من به این بچه‌ها نیز از صمیم قلب تبریک می‌گویم و امیدوارم مثل همیشه موفق و مؤید باشند و در مسابقات دیگر نیز به هدفشان برسند.

بالا