• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دیدار پرسپولیس و تراکتور‌سازی به تعویق نمی‌افتد/ بازی پرسپولیس و میلان بعد‌ از‌ ظهر انجام می‌شود

رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال ایران گفت: دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتور سازی تبریز به هیچ عنوان به تعویق نخواهد افتاد.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، مهدی تاج اظهار داشت: با توجه به اینکه تیم پرسپولیس قرار است یک دیدار دوستانه را با تیم فوتبال آث میلان برگزار کند، این موضوع موجب نمی‌شود تا دیدار سرخپوشان پایتخت با تراکتور‌سازی تبریز که پیش از این در برنامه‌ها و تقویم سازمان لیگ گنجانده شده بود را به تعویق بیاندازیم.

وی تصریح کرد: مسئولان باشگاه پرسپولیس جلسه ای را جهت هماهنگی های لازم در خصوص دیدار دوستانه خود با میلان برگزار کرده اند و از ما نیز در این خصوص راهنمایی گرفتند ضمن اینکه مسئولان تیم سرخپوش پایتخت این درخواست را داشتند که در هر نیمه از بازی با میلانی ها با ترکیبی متفاوت وارد میدان شوند اما تعویض هایی که انجام می دهند طبق قوانین باشد .

وی افزود: به احتمال فراوان دیدار پرسپولیس با میلان پس از اذان مغرب روز پنج شنبه 7 آذر ماه انجام می گیرد.

تاج خاطر نشان کرد: در خصوص استاندارد سازی ورزشگاه های ایران طبق آنچه که مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا از ما خواستند عمل کرده ایم و تلاش های ما نیز به ثمر نشست و توانستیم 4 سهمیه را از آن خود کنیم اما مسئولان AFC هنوز هم چند ورزشگاه ما را تائید نکرده اند که از این میان ورشگاه حافظیه شیراز در الویت است و به همین خاطر نیز مسئولان فجر شهید سپاسی شیراز اخطار داده ایم تا هر چه سریعتر به استاندارد سازی ورزشگاه حافظیه بپردازند وگرنه مجبور خواهیم شد بازیهای فصل آینده این باشگاه در استادیوم دیگری برگزار کنیم.

گاهی داوران با یک سوت اشتباه موجب زیانهای هنگفتی برای باشگاه ها می شوند

همچنین تاج در گفتگو با یک برنامه رادیویی ما حصل کلاس داوری صبح پنجشنبه را چنین توصیف کرد: داوران در مورد کمی دستمزد خود در این کلاس اشاره کردند و اعلام داشتند پانصد هزار تومان دستمزد داوران نسبت به هزینه ها و دستمزدهای دیگر در فوتبال بسیار کم است و خواستار افزایش دستمزد ها شدند.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه افزود: در این کلاس در مورد ناملایمتی نسبت به داوری تبادل نظر شد و من گفتم که این ناملایمات را قبول دارم و این حجمه بی مهری ها نسبت به داوران از طرف باشگاه ها، مدیران، مربیان، تماشاچیان را صحیح نمی دانم البته معتقدم که باید در داوری ها دقت بیشتری کنند زیرا یک سوت اشتباه موجب بهم خوردن تمام برنامه های تیم ها می شود.

تاج در پایان گفت: باید یک تعامل سازنده میان داوران و باشگاه ها ایجاد شود تا هیچ یک صدمه ای نبیند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی:برای جذب بازیکن جدید و جایگزین توفیقی نداشتیم/ دو بازیکن برزیلی در راه تبریز در حالی که تنها چند روز تا شروع نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال باقی مانده است، باشگاه تراکتورسازی بازیکنان جدیدی جذب نکرده که این مساله باعث نگرانی شدید مجید جلالی، سرمربی این تیم شده است. به گزارش آناج، در حالی که همه تیم‌های لیگ برتری در ایام نقل و انتقالات نیم فصل با هدف ترمیم و تقویت تیم خود به دنبال بازیکنان جدید می‌گردند، باشگاه تراکتورسازی هنوز نتوانسته بازیکنان مورد نظر خود را جذب کند. این مساله باعث شده که مجید جلالی، سرمربی تراکتورسازان به شدت نگران شرایط تیمش باشد.
جلالی در گفت و گو با ایسنا، درباره همین موضوع، اظهار کرد: در ایام تعطیلات نیم فصل، از نظر تمرین عملکرد خوبی داشتیم و خدا را شکر بازیکنان روند خوبی را طی کرده‌اند، اما وضعیت نقل و انتقالات ما را نگران کرده است، چون نقص‌ها و کمبودها را شناسایی ‌کرده‌ایم و بر اساس آن به دنبال بازیکن جدید رفته‌ایم، ولی تا این لحظه هیچ توفیقی نداشته‌ایم.
وی ادامه داد: در این روزها تلاش‌های شبانه روزی برای جذب بازیکنان جدید داشته‌ایم، اما مشکل اینجاست که باشگاه‌های آن بازیکنان را نمی‌توانیم راضی کنیم. شرایط سخت است، اما سعی می‌کنیم همین تیمی را که داریم به کیفیت لازم برسانیم. جلالی اما از جذب بازیکن جدید ناامید نشده است.
او در این باره گفت: در روزهای باقی مانده باز هم تلاش می‌کنیم تا بازیکنان مورد نظرمان را جذب کنیم. هدف ما جذب پنج یا شش بازیکن بود،‌اما با این وضعیت اگر نیمی از این تعداد را هم بگیریم راضی هستیم.
چند فصل است که تراکتورسازان از جذب بازیکن خارجی صرف نظر کرده‌اند، اما شرایط این فصل باعث شده که کادر فنی سرخپوشان تبریزی به گزینه‌های خارجی هم فکر کند.
جلالی در این باره هم به گفت: شرایط فعلی باعث شده که بیشتر روی جذب بازیکن خارجی متمرکز شویم. از بین 35 سی دی و رزومه، دو بازیکن برزیلی را که اکنون در سری B برزیل بازی می‌کنند، انتخاب کردیم که به زودی به تبریز می‌آیند تا در تمرین آنها را آزمایش کنیم. روی کیفیت اعلام شده در سی دی و رزومه نمی‌شود خیلی حساب کرد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی همچنین درباره احتمال جذب دوباره جاسم کرار، بازیکن عراقی اسبق این تیم گفت: صحبت کوتاهی درباره این بازیکن با باشگاه داشتم، اما آن طور که به من گفتند کرار برای ورود به ایران مشکل دارد و مشکلش خارج از بحث فوتبال است.
جلالی البته می‌داند که برای جذب بازیکن خارجی باید تا دی ماه صبر کند: می‌توانیم الان بازیکن مورد نظرمان را انتخاب کنیم تا در دی ماه با او قرارداد ببندیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تاج: دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتور سازی تبریز به هیچ عنوان به تعویق نخواهد افتاد.
به گزارش لیگ برتر مهدی تاج اظهار داشت: باتوجه به اینکه تیم پرسپولیس قرار است یک دیدار دوستانه را باتیم فوتبال آث میلان برگزار نماید این موضوع موجب نمی شود تا دیدار سرخپوشان پایتخت با تراکتور سازی تبریز که پیش از این در برنامه ها و تقویم سازمان لیگ گنجانده شده بود را به تعویق بیاندازیم.

وی تصریح کرد: مسئولان باشگاه پرسپولیس جلسه ای را جهت هماهنگی های لازم در خصوص دیدار دوستانه خود با میلان برگزار کرده اند و از ما نیز در این خصوص راهنمایی گرفتند ضمن اینکه مسئولان تیم سرخپوش پایتخت این درخواست را داشتند که در هر نیمه از بازی با میلانی ها با ترکیبی متفاوت وارد میدان شوند اما تعویض هایی که انجام می دهند طبق قوانین باشد .

وی افزود: به احتمال فراوان دیدار پرسپولیس با میلان پس از اذان مغرب روز پنج شنبه 7 آذر ماه انجام می گیرد.

تاج خاطر نشان کرد: در خصوص استاندارد سازی ورزشگاه های ایران طبق آنچه که مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا از ما خواستند عمل کرده ایم و تلاش های ما نیز به ثمر نشست و توانستیم 4 سهمیه را از آن خود کنیم اما مسئولان AFC هنوز هم چند ورزشگاه ما را تائید نکرده اند که از این میان ورشگاه حافظیه شیراز در الویت است و به همین خاطر نیز مسئولان فجر شهید سپاسی شیراز اخطار داده ایم تا هر چه سریعتر به استاندارد سازی ورزشگاه حافظیه بپردازند وگرنه مجبور خواهیم شد بازیهای فصل آینده این باشگاه در استادیوم دیگری برگزار کنیم.

گاهی داوران با یک سوت اشتباه موجب زیانهای هنگفتی برای باشگاه ها می شوند

همچنین تاج در گفتگو با یک برنامه رادیویی ما حصل کلاس داوری صبح پنجشنبه را چنین توصیف کرد: داوران در مورد کمی دستمزد خود در این کلاس اشاره کردند و اعلام داشتند پانصد هزار تومان دستمزد داوران نسبت به هزینه ها و دستمزدهای دیگر در فوتبال بسیار کم است و خواستار افزایش دستمزد ها شدند.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه افزود: در این کلاس در مورد ناملایمتی نسبت به داوری تبادل نظر شد و من گفتم که این ناملایمات را قبول دارم و این حجمه بی مهری ها نسبت به داوران از طرف باشگاه ها، مدیران، مربیان، تماشاچیان را صحیح نمی دانم البته معتقدم که باید در داوری ها دقت بیشتری کنند زیرا یک سوت اشتباه موجب بهم خوردن تمام برنامه های تیم ها می شود.

تاج در پایان گفت: باید یک تعامل سازنده میان داوران و باشگاه ها ایجاد شود تا هیچ یک صدمه ای نبیند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی بدون پنج مدافع ارزشمند خود مقابل پرسپولیس
به گزارش لیگ برتر ، تراکتورسازی تا چند روز دیگر در حالی حساس ترین بازی نیم فصل را با پرسپولیس برگزار می کند که تا کنون عملکرد چندان مطلوبی در نقل و انتقالات نیم فصل نداشته ولی این تیم تهرانی بر خلاف تراکتور عملکرد قابل قبولی در جذب بازیکنان جدید داشته و علی الخصوص در خط حمله خود را بهبود داده و بازیکنان تاثیر گذار و خوبی مثل محسن مسلمان و فرزاد حاتمی را به خدمت گرفته در نقطه مقابل تراکتورسازی در خط دفاع خود واقعاً در حالت بحران قرار دارد ، تراکتور 5 بازیکن سرشناس خود در خط دفاع را در این بازی در اختیار نخواهد داشت :
سید محسن حسینی ؛ دفاع وسط ، به گسترش فولاد پیوسته است.
محمد نصرتی ؛ دفاع وسط ، به دلیل سه اخطاره بودن در دیدار تراکتور پسپولیس غائب است
مرتضی اسدی ؛ تا یک ماه به دلیل مصدومیت در اختیار تیم نخواهد بود
حبیب گردانی ؛ دفاع کنار ، به دلیل سه اخطاره بودن در دیدار تراکتور پسپولیس غائب است
محمد ایرانپوریان ؛ دفاع کنار به دلیل مصدومیت انتهای فصل در اختیار تیم نخواهد بود
با مشاهده آمار فوق و با بررسی بازیکنانی که باشگاه تراکتور قصد داشت آنها را به خدمت بگیرد از قبیل آرش افشین (مهاجم)، بختیار رحمانی (هافبک)، رضا نوروزی (مهاجم) ، یعقوب کریمی (هافبک)، آرش برهانی (مهاجم) ، محمد حسین مهر آزما (هافبک) و.. در خواهید یافت تا حالا هیچ بازیکنی در پست دفاع حتی شایعه پیوستنش به تیم تراکتورسازی هم مطرح نبوده ، این برای تیمی که می خواهد در سه جبهه لیگ برتر ، جام حذفی و لیگ باشگاههای آسیا بجنگد شاید چندان مطلوب نباشد ، با یادآوری شرایط تراکتور در فصل قبل و کمبود نفرات جایگزین در این تیم ضرورت این جذب بازیکنان موثر در تمامی پست ها علی الخصوص در خط دفاع دو چندان می شود ، تیمی که هوادارانش در میان فقر امکانات در سرما و گرما عاشقانه دست از همراهی تیم خود برنمی دارند . هر چند هنوز هم هواداران این تیم امیدوارند مدیران و مربیان زحمتکش تراکتورسازی فرصت های باقی مانده از زمان نقل و انتقالات را غنیمت شمرده و تیمی قوی را روانه هر سه میدان کنند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: با سیدصالحی خاطرات خوبی داریم؛ با کریمی درباره دایی صحبت کردیم
زینی‌زاده درباره بازی با پرسپولیس درباره وضعیت تیمش توضیح داد: «بازیکن مصدوم و سه کارته زیاد داریم اما برای شکست پرسپولیس آماده‌ایم.»
قانون آنلاین- مدیرعامل تراکتورسازی از مذاکره با چند بازیکن لیگ برتری و لیگ یکی به قانون خبر داد اما حاضر نشد نام آنها را تا قبل از دو سه روز دیگر که موضوع قطعی می‌شود بگوید. او در پاسخ به این سوال قانون که آیا سیدصالحی را می‌خواهید یا خیر، گفت: «با سیدصالحی خاطرات خوبی داریم. او را می‌خواهیم. طلبی هم از ما دارد که آن را به زودی می‌دهیم. اگر پرسپولیس حاضر به آزاد کردن این بازیکن باشد او را می‌خواهیم.»

زینی‌زاده درباره بازی با پرسپولیس درباره وضعیت تیمش توضیح داد: «بازیکن مصدوم و سه کارته زیاد داریم اما برای شکست پرسپولیس آماده‌ایم.»

او درباره اینکه اختلاف بین علی دایی و علی کریمی ممکن است روی بازیکنان تیم هم تاثیر بگذارد و حاشیه‌هایی درست کند گفت: «هم من هم آقای جلالی با علی کریمی صحبت کرده‌ایم. مطمئنم که این بازیکن حرفه‌ای احساسی بازی نمی‌کند و چون حرفه‌ای است قطعا یک بازی منطقی را پیاده خواهد کرد. این اختلاف هم زیر سر شما رسانه‌ها بوده و این‌قدر شدید نیست. بازی‌های لیگ که تمام بشود مشکل این‌ها هم حل می‌شود و می‌خواهیم آنها را آشتی بدهیم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تعدیل در مواضع علی کریمی؛ «دوست داشتم جلوی میلان بازی کنم»
به نظر می‌رسد صحبت‌هایی که مدیریت و سرمربی باشگاه تراکتور در این روزها درباره آرامش به دعوت او و کوتاه آمدن از مصاحبه‌های تند علیه رویانیان و دایی داشته کارساز واقع شده وگرنه همه می‌دانند که او اصلا تمایلی به حضور در این بازی و رویارویی با رویانیان و احتمالا دایی نداشته است.
قانون آنلاین- درحالی که اصلا به نظر نمی‌رسد علی کریمی قلبا علاقه‌ای به حضور در بازی میلان-پرسپولیس داشته باشد، او در گفت‌وگویی با فارس بهانه‌های دیگری را برای غیبت در این بازی ردیف کرده است: «راستش را بخواهید خیلی دوست داشتم در جمع بزرگان و مو سفیدان پرسپولیس و مقابل هواداران خونگرم این تیم به میدان بروم و در بازی شرکت می‌کردم. من به عشق خیلی از این پیشکسوتان در زمانی که خودم دیدن فوتبال را دوست داشتم به ورزشگاه می‌رفتم اما امروز بازیکن تراکتورسازی هستم و باید به این باشگاه متعهد باشم. از طرفی ما یک بازی بسیار حساس را پیش رو داریم و طبیعتاً نمی‌توانم در کنار بزرگان و پیشکسوتان پرسپولیس باشم. با توجه به این شرایط، ضمن عذرخواهی از تک تک پیشکسوتان و کادر فنی پرسپولیس که من را به این بازی دعوت و انتخاب کردند ابتدا از آنها سپاسگزارم و از آنها عذرخواهی می‌کنم که نمی‌توانم در این بازی باشم. همه می‌دانند ما روز جمعه یک بازی حساس را پیش رو داریم.»

به نظر می‌رسد صحبت‌هایی که مدیریت و سرمربی باشگاه تراکتور در این روزها درباره آرامش به دعوت او و کوتاه آمدن از مصاحبه‌های تند علیه رویانیان و دایی داشته کارساز واقع شده وگرنه همه می‌دانند که او اصلا تمایلی به حضور در این بازی و رویارویی با رویانیان و احتمالا دایی نداشته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصطفی اکرامی در گفتگو با آناج:عاشق تراکتورسازی بودم ولی مجبور به ترک این تیم شدم/از تراکتورسازی طلب دارم ولی حساب بانکی باشگاه خالی است مدافع جدید گسترش فولاد تبریز گفت: دلم خیلی برای تبریز، مردم خوب و هواداران فوتبالش تنگ شده بود. خوشحال هستم که توانستم دوباره به دیار غیور مردان برگردم و بتوانم به یکی دیگر از تیم های آذربایجان کمک کنم سرویس ورزشی آناج: "مصطفی اکرامی" مدافع سابق تیم تراکتورسازی که نزدیک به پنج سال از دوران فوتبال خود را در این تیم سپری کرده بود، بعد از نشستن زینی زاده بر روی صندلی مدیریت، با آوردن مجید جلالی اکرامی را از تراکتورسازی کنار گذاشت. این بازیکن خوش اخلاق که در بین هواداران نیز به اکرامی با مرام معروف بود بعد از شنیدن این خبر ذوب آهن را به عنوان تیم آینده خود انتخاب کرد. وی بعد از بازی در این تیم به مدت نیم فصل با پیشنهاد رسول خطیبی از طرف گسترش فولاد روبرو شد. اکرامی هم اکنون با عقد قرار داد یک و نیم ساله در خدمت آبی پوشان تبریزی می باشد. در ادامه گفتگوی خبرنگار ورزشی آناج را با این بازیکن می خوانید.

چطور شد از تراکتورسازان جدا شدی؟

هنوز هم نمی دانم چرا از تراکتورسازی جدا شدم. بعد از حضور جلالی در تراکتورسازی از باشگاه با من تماس گرفته شد که با سیستم جلالی هم خوانی نداری.

با جلالی در این خصوص صحبت نکردی؟

نه، چرا که من اصلا انتظار نداشتم این خبر را بشنوم. بعد از حضور در اکثر بازی های لیگ برتر و 5 بازی از 6 بازی جام باشگاه های آسیا فکر نمی کردم چنین اتفاقی بیافتد.

در مورد پیوستن به ذوب آهن بگویید؟

بعد از شنیدن خبر تراکتوری ها مبنی بر خواسته شان در مورد جدا شدنم از تراکتورسازی، تمرکزم را از دست دادم. فکر نمی کردم بعد از پنج سال خدمت به تیم و و تلاشی که برای موفقیت های این تیم داشتم با چنین بی مهدی مواجه شوم. در آن زمان از باشگاه های گسترش فولاد تبریز و فولاد خوزستان هم پیشنهاد داشتم.

پیشنهاد گسترش فولاد را به دلیل این که در تبریز تمرکز نداشتم و نمی تونستم با آن شرایط کنار بیایم قبول نکردم و اگر با آن شرایط روحی پیشنهاد گسترش را قبول می کردم به نظرم به این تیم خیانت بود، بخاطر همین علارغم میل باطنی از تبریز رفتم. فولاد خوزستان را هم به دلیل شرایط آب و هوایی که دارد انتخاب نکردم و در نهایت ذوب آهن برایم بهترین گزینه بود.

در مورد بازگشت دوباره به تبریز و پیوستن به گسترش فولاد صحبت کنید

دلم خیلی برای تبریز، مردم خوب و هواداران فوتبالش تنگ شده بود. خوشحال هستم که توانستم دوباره به دیار غیور مردان برگردم و بتوانم به یکی دیگر از تیم های آذربایجان کمک کنم. وقتی آقای خطیبی و مسئولین باشگاه گسترش فولاد پیشنهاد دادند با کمال میل قبول کردم. امیدوارم بتوانم با بازی هایی که انجام خواهم داد جواب اعتماد و محبت های کادر فنی و مسئولین باشگاه گسترش را بدهم. از لحاظ آمادگی بدنی هم در شرایط ایده آلی قرار دارم و امیدوارم نتایج خوبی را در نیم فصل دوم رقم بزنیم.

و در مورد تیم گسترش فولاد ؟

تیم جوان و یکدست با بازیکنان بومی و جویای نام که به دنبالمطرح کردن خود در لیگ بر تر هستند و در رأس این بازیکنان سرمربی جوان و پرانرژی این تیم است. رسول خطیبی یکی از مربیان جوان لیگ و فکر میکنم آینده درخشانی در انتظار وی باشد.

یکی از ویژگی های باشگاه گسترش فولاد که من در دوران بازیگری خود به ندرت دیده ام، حمایت همه جانبه مسئولین باشگاه از کادر فنی و بازیکنان است که در همه حال و همه جا از تیم خود حمایت می کنند و برای یک هدف مشخص برنامه ریزی کرده و تلاش میکنند.

خیلی ها رسول خطیبی را پدیده امسال لیگ میدانند، نظر تو چیست؟

رسول خطیبی یکی از چهره های نام آشنای کشور است که در عرضه بازیگری و مربیگری رزومه خوبی دارد. بازیکنی است که توانسته در کشورهای اروپایی و عربی لژیونر شود و در لیگ های خارجی عملکرد بسیار خوبی را از خود جای بگذارد.

در این مدتی که به گسترش پیوسته ام و با این تیم تمرین میکنم،به این نتیجه رسیده ام که خطیبی می تواند از این بیشتر هم پیشرفت کند و هر چقدر که کارنامه دوران بازیگری وی درخشان بوده، در آینده کارنامه مربیگری درخشانی هم خواهد داشت چرا که استعداد زیادی دارد و در آینده میتواند افتخارات زیادی را برای آذربایجان کسب کند. امیدوارم مسئولین استان نیز این تیم را تنها نگذارند و در آینده در کنار تیم باشند.

اکرامی

در مورد نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال چه نظری داری؟

کار گسترش فولاد در نیم فصل دوم خیلی سخت تر خواهد بود. چرا که تیم ها از یکدیگر به خوبی شناخت پیدا کرده اند. جای جبرانی هم وجود ندارد و تمام تیم ها برای کسب امتیاز خواهند آمد تا رتبه خوبی در جدول کسب کنند. البته گسترش بازیکنای خوبی جذب کرده است و عملکرد تیم در نیم فصل دوم نسبت به نیم فصل اول بهتر خواهد بود.

چه صحبتی با هواداران داری؟

به عنوان یک برادر کوچکتر از هواداران آذربایجانی می خواهم گسترش فولاد را تنها نگذارند، این تیم هم نماینده آذربایجان و تبریز در لیگ برتر می باشد. امیدواریم همانند بازی های تراکتورسازی که از شهرهایی مثل زنجان، تهران، ارومیه و دیگر نقاط ایران برای تماشای بازی ها هواداران به استادیوم می آیند، برای حمایت و تماشای بازی های گسترش نیز در بازی های خانگی این تیم حضور داشته باشند. نیم فصل دوم به حمایت تک تک آنها احتیاج داریم و امیدواریم با نتایج خوب بتوانیم از فوتبال این استان دفاع کنیم.

از شرایط اردوی تهران برایمان بگویید

در چند روز اخیر اردوی خیلی خوبی را پشت سر گذاشته ایم. تغذیه خوب، استراحت کافی و تمرینات منظمی داشته ایم. تنها موضوعی که باقی مانده است هماهنگی بازیکنان جدید با بازیکنان قدیمی تیم است که امیدواریم به مرور زمان این هماهنگی نیز رخ دهد تا بتوانیم بازی های خوبی را ارائه دهیم.

بازی با نفت آبادان در جام حذفی را چگونه میبینی؟

نفت هم تیم خیلی خوبی است. توانسته تیم مدعی قهرمانی جام را حذف کند و هواداران پر شوری را هم دارد. بازی های جام حذفی تفاوت زیادی با بازی های لیگ دارد. باید باهوش بازی کنیم، اول گل نخوریم و بعد به فکر به گل زدن باشیم.

مدیر عامل تراکتورسازی در مصاحبه های اخیر خود اعلام کرده که بدهی های بازیکنان سابق این تیم را پرداخت نموده و با همه تسویه کرده است، از تراکتور طلب کار نیستی؟

تسویه که نکرده، از شش فقره چکی که به من داده شده بود تاکنون چهار فقره پاس نشده و امروز هم با مراجعه به بانک پنجمین چک هم پاس نشد.

انشالله بعد از حضور در تبریز با مسئولین باشگاه صحبت خواهم کرد. امیدوارم بخشی از پولی که به باشگاه می آید به این موضوع اختصاص یابد. بلاخره من هم یکی از بازیکنانی بودم که با تمام وجود و از جان و دل برای این تیم کار کرده بودم . امیدوارم لطفی هم در حد ما انجام دهند.

و حرف پایانی . . .

از رسول خطیبی تشکر می کنم که این بستر را فراهم کرد تا بتوانم بار دیگر به تبریز برگردم و بتوانم به فوتبال آذربایجان کمک کنم. فکر کنم خدای بزرگ، مصطفی اکرامی را آفریده تا در تبریز به فوتبال این شهر خدمت کند.

تا به امروز در شهرهای زیادی مثل تهران، اهواز، اصفهان حضور داشته ام ولی احساس آرامشی که در تبریز دارم را در هیچ یک از این شهرها نداشته ام، شاید چون اصالتی آذربایجانی دارم این اتفاق می افتد.

از آقای زنوزی و سمندر هم که یک باشگاه خصوصی بوجود آورده اند و با سرمایه گذاری که انجام می دهند از جوانان بومی حمایت می کنند تشکر میکنم. فکر می کنم این کار آنها اجر معنوی هم دارد و خیلی ارزش مند است و امیدوارم مسئولان استانی حمایت و نگاه ویژه ای به این تیم داشته باشند و قدر این افراد را بدانند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رضایت نامه ای با مبلغی بالا
یعقوب کریمی از تراکتور دورتر شد
سپاهان نمی خواهد این بازیکن را به همین سادگی از دست دهد

به گزارش تبریز بیدار ، هافبک سپاهان از تیم های تراکتور و استقلال پیشنهاد دارد و با توجه به قرارداد این بازیکن و زردپوشان اصفهانی ، مبلغ رضایت نامه باید برای به حدمت گرفتن این بازیکن پرداخت شود.غدم موفقیت سپاهان در نقل و انتقالات نیز باعث شده تا جلب رضایت مقامات باشگاه برای خروج این بازیکن از اصفهان، سخت تر از گذشته شود تا مبلغ بالای رضایت نامه کار را برای تراکتور و استقلال ، سخت ترکند. با این وجود احتمال ، پیوستن قرضی یعقوب کریمی به استقلال وجود دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خواب زمستانی در تبریز/روزهای پایانی فصل نقل و انتقالاتدومین بازیکن دسته یکی در تراکتور آسیایی/ بازیکن شاندیز در راه تبریز + روزمه آناج: به احتما ل زیاد محمد حسین مهرآزما اولین خرید نیم فصل تیم تراکتورسازی باشد تا این تیم با از دست دادن سه بازیکن بخاطر مصدومین و انتقال سید محسن حسینی به گسترش فولاد با جذب تنها یک بازیکن دسته یکی خود را مهیای سه جام بزرگ کند. به گزارش آناج، بعد از سکوت چند روزه باشگاه تراکتورسازی در نقل و انتقالات نیم فصل، حالا اسم یک بازیکن دسته یکی به گوش می رسد که مسئولان باشگاه با وی در حال مذاکره هستند و گفته می شود مذاکرات نیز نهایی شده است.

بعد از خرید محسن ربیع خواه بازیکن دسته یکی که بعد از حضور در ترکیب اصلی تیم در نیم فصل اول از ناحیه رباط صلیبی مصدوم شد، حال نوبت به مهرآزما بازیکن تیم پدیده رسیده است.

مهر آزما از سال 89 در تیم نفت تهران حضور داشته است. این بازیکن که متول 30 شهریور سال 66 می باشد متولد شهر تهران و پست اصلی وی هافبک راست است.

این روزها در حالی که گسترش فولاد تبریز دیگر تیم همشهری سرخ ها پنج بازیکن را در پست های مورد نیاز خود جذب کرده و چند روزی هم میشود که بازیکنان جدید به تمریناتش اضافه شده اند، سرخ های محبوب آذربایجان با خروج سه بازیکن از لیست بخاطر مصدومیت و انتقال سیدمحسن حسینی به آبی های تبریز هنوز نتوانسته بازیکن جدید جذب کند و به قول مجید جلالی خرید های تراکتورسازی خیالی است.

معلوم نیست تیمی که در نیم فصل دوم میخواهد در سه جام معتبر و بزرگ به عنوان یک مدعی تمام عیار ظاهر شود چگونه میتواند تنها با جذب یک بازیکن دسته یکی و از دست دادن چندین مهره موثر حرف ازقهرمانی در لیگ برتر و صعود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا بزند.

تراکتورسازان که در شورع لیگ با خرید های چند صد ملیونی و بعضی میلیاردی خود دهان همه را باز گذاشته بودند امروز بی پولی همان ولخرجی ها را میکشند و برعکس دیگر تیم های مدعی لیگ برتر هنوز نتوانسته اند بازیکن درخور نام تراکتورسازان را جذب کنند.

جذب بازیکن شاندیز از سوی تراکتورسازان درحالی اتفاق می افتد که در یکی دو روز اخیر پرسپولیس تهران یکی از مهاجمانش را به پدیده شاندیز داد.

در ادامه عملکرد بازیکن جدید سرخ ها را در تیم پدیده شاندیز و نفت تهران مشاهده می کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رقابت سپاهان و تراکتور برای جذب مهاجم سابقشان
تراکتور خواهان جدی مهدی سید صالحی
تراکتور و سپاهان به دنبال جذب مهاجم سابق خودشانند.

به گزارش تبریز بیدار ، این روزها بحث حضور مهدی سید صالحی در تراکتور داغ تر از گذشته دنبال می شود و حضور فرزاد حاتمی در پرسپولیس به همراه مهاجمین دیگر، احتمال حضور او را در تراکتور، بیشتر از گذشته کرده است.زینی زاده در گفتگو با قانون مذاکره با این بازیکن را تایید می کند و می گوید: گفت: «با سیدصالحی خاطرات خوبی داریم. او را می‌خواهیم. طلبی هم از ما دارد که آن را به زودی می‌دهیم. اگر پرسپولیس حاضر به آزاد کردن این بازیکن باشد او را می‌خواهیم. باید دید سید صالحی که به خاطر مسائل خانوادگی و شخصی خود تصمیم به ترک تبریز گرفت،دوباره به تراکتور می آید یا این انتقال نیز همچون مذاکرات نیم فصل تراکتور، به در بسته خواهد خورد.پاسخ این مساله را تا پایان این هفته خواهید یافت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
همه ی چشم ها به نجف دوخته شده است
کرار احتمالاً دوشنبه یا سه شنبه در تبریز
کرار به احتمال فراوان دوشنبه یا سه شنبه به تبریز می آید.

به گزارش تبریز بیدار ، خبرها حاکی از حل شدن مشکلات و موانع بر سر انتقال جاسم کرار به سرخ پوشان تبریز می باشد. این خبر را نماینده ی این بازیکن و همچنین یکی از اعضای هیئت مدیره تایید می کند . کرار دوشنبه یا سه شنبه وارد ایران می شود تا با مسئولان باشگاه ، برای پیوستن به تراکتور مذاکره کند. با این وجود ، کرار را باید تراکتوری دانست مگر اینکه همچون مجتبی جباری در تهران بماند و استقلالی شود. تمامی چشم ها به نجف دوخته شده است تا مبلغ رضایت نامه ی این بازیکن ، به باشگاه النجف پرداخته شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
روز پرحاشیه مسلمان در تبریز
به گزارش لیگ برتر و به نقل از گل نیم فصل دوم لیگ سیزدهم از روز پنجشنبه همین هفته آغاز می شود تا دوباره هیجان به عرصه فوتبال داخلی ایران بازگردد اما بدون شک یکی از مهم ترین بازی های هفته شانزدهم دوئل قرمزهای فوتبال ایران در شهر تبریز است که می تواند حاشیه های زیادی را به همراه داشته باشد. حضور پرسپولیسی های سابق در ترکیب تراکتورسازی و البته بازگشت بازیکنانی مثل سید صالحی و حاتمی به شهر تبریز این بازی را به یکی از مهم ترین بازیهای هفته تبدیل کرده است. البته علی دایی هرچند که در این بازی پیام صادقیان هافبک تبریزی تیمش را در اختیار ندارد اما حضور محسن مسلمان در میانه میدان پرسپولیس و حاشیه هایی که در بازی فصل گذشته ذوب آهن در شهر تبریز برای این بازیکن ایجاد شد می تواند نام مسلمان را هم در صدر حاشیه های این بازی قرار دهد. اما نکته مهم اینجاست که مسلمان در پایان نیم فصل اول لیگ با دو کارت زرد در کارنامه اش از ذوب آهن جدا شد و به پرسپولیس رفت و در صورتیکه در اولین بازی رسمی خودش برای قرمزها کارت زرد دیگری دریافت کند بازی هفته هفدهم پرسپولیس در مقابل ذوب آهن را که جمعه ۱۵ آذر در ورزشگاه آزادی برگزار می شود از دست خواهد داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دکتر صادق به آناج خبر داد:علی کریمی از ناحیه همسترینگ مصدوم شده/احتمال غیبت کریمی مقابل پرسپولیس وجود دارد آناج: علی کریمی مدتی است که انفرادی تمرین می کند و هنوز از ناحیه همسترینگ رنج می برد. به گزارش آناج،"رسول صادق" معاون پزشکی باشگاه تراکتورسازی، در خصوص وضعیت مصدومیت جدید علی کریمی به خبرنگار ورزشی آناج گفت: علی کریمی مدتی است که انفرادی تمرین می کند و هنوز از ناحیه همسترینگ رنج می برد.

فردا مشخص خواهد شد که آیا بازی پرسپولیس را از دست خواهد داد یا نه که امیدواریم مشکل خاصی نباشد و کادر فنی بتواند از این بازیکن در این بازی استفاده کند.

گفتنیست علی کریمی براسا اخبار موجود در تمرینات روزهای اخیر تراکتورسازان با مصدومیت جدید از ناحیه همسترینگ مواجه شده که با این حساب تعداد مصدومان تراکتورسازی با احتصساب کاپیتان اسدی به 6 نفر میرسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
میلاد نوری هافبک ملی پوش سابق تیم راه آهن که در نیم فصل اول روزهای خوبی را سپری نکرده است ،مورد توجه تراکتورسازان استمیلاد نوری روز گذشته در یکی از هتل های معروف تبریز دیده شد و گفته می شود که اتاق وی توسط باشگاه تراکتورسازی رزرو شده است تا موضوع کمی جدی به نظر برسد .

فعلا خبری در این مورد بصورت رسمی منتشر نشده است ولی عوامل باشگاه بصورت غیر رسمی مذاکرات را تائید می کنند

میلاد نوری سابقه شاگردی مجید جلالی را در باشگاه فولاد داشته است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
همانطور که در هفته های گذشته اخباری در مورد مذاکرات استقلال تهران با باشگاه تراکتورسازی جهت انتقال فرشید طالبی مطرح شد و جلالی به این انتقال رضایت نداد

ولی شنیده می شود مذاکرات دو باشگاه وارد فاز جدیدی شده است و باشگاه استقلال درخواست معاوضه طالبی با صادقی شده است ولی تراکتورسازان به درخواست رضایت نداده و خواستار معاوضه مدافع خود با ساموئل شده اند تا با کمک این بازیکن کمربند میانی تیم خود را محکم کنند که بعید به نظر می رسد که قلعه نویی به این انتقال رضایت دهد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر فوری/ کرار دوشنبه پای میز قرارداد

طبق آخرین اخبار دریافتی عصر امروز، طبق صحبت های تکمیلی مدیر باشگاه با جاسم کرار، قرار شد روز دوشنبه قرارداد فی مابین به امضا برسد.

عصر امروز بعد از تمرین تراکتور سازان اتفاق جالبی رخ داد. عده ای از هواداران که برای تماشای تمرین در محل حضور یافته بودند، جهت جذب جاسم کرار گفتگویی را با یاوران، رئیس کانون هواداران داشتند و یاوران برای اینکه اثبات کند مذاکراتی با جاسم کرار داشته اند و موضوع بازگشت کرار جدی است، به همراه زینی زاده مدیر عامل باشگاه در حضور هواداران تماسی تلفنی با جاسم کرار بر قرار کردند و بعد از صحبت های مفصل، تفاوقات لازم انجام شده و قرار به این شد که مدیر برنامه های جاسم کرار و مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی در روز دوشنبه طی نشستی قرارداد یک و نیم ساله این بازیکن را به امضا برسانند و جاسم کرار مستقیما راهی تبریز گردد.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فقط تراکتور
یاشاسین

بالا