• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیرعامل تراکتور خبر داد
علی کریمی به پرسپولیس می‌رسد
قانون آنلاین- درحالی که گفته می‌شد ممکن است علی کریمی به خاطر مصدومیت به بازی روز جمعه تراکتور مقابل پرسپولیس نرسد، زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی به قانون آنلاین گفت که امروز با علی کریمی صحبت کرده و تمرینات او را از نزدیک دیده و با توجه به صحبتی که بین این دو نفر رد و بدل شده زینی‌زاده به این نتیجه رسیده که او به بازی روز جمعه می‌رسد. کریمی تا آن روز علاوه بر تمرین باید فیزیوتراپی را هم پیگیری کند تا بدون مشکل به این بازی حساس برسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جمعه آسمان تبریز سرخ می‌شود
تراکتورسازی درصدد چوبله کردن پرسپولیس/ کابوس عدد 4 برای قرمزپوشان پایتخت
تیم فوتبال تراکتورسازی روز جمعه در هفته اول دور برگشت لیگ برتر فوتبال میزبان پرسپولیس تهران است و برای تحمیل چهارمین شکست خود به قرمزپوشان پایتخت در ورزشگاه یادگار امام تبریز است.
خبرگزاری فارس: تراکتورسازی درصدد چوبله کردن پرسپولیس/ کابوس عدد 4 برای قرمزپوشان پایتخت
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم فوتبال تراکتورسازی با وجود اینکه در هفته اول مغلوب تیم پرسپولیس شده است، اما در سه بازی آخر خود در تبریز این تیم را شکست داده و به دنبال چهارمین برد متوالی خود مقابل پرسپولیس در خانه است.

در پایان دور رفت تیم فوتبال پرسپولیس با 27 امتیاز در صدر جدول قرار دارد و تراکتورسازی با یک امتیاز کمتر تیم سوم جدول است. تراکتورسازی در صورت پیروزی مقابل پرسپولیس و احتمال توقف فولاد برابر سپاهان می‌تواند برای اولین بار در طول فصل صدرنشین شود.

سابقه بازی‌های تیم‌های تراکتورسازی با پرسپولیس

دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران تاکنون 33 بار به مصاف هم رفته‌اند که 15 بار تیم پرسپولیس به برتری دست یافته، 12 بار بازی با تساوی خاتمه یافته و 6 بار نیز تیم تراکتورسازی مقابل حریف نامدارش با پیروزی از میدان خارج شده است.

نخستین بازی دو تیم در 29 فروردین‌ 1354 در تهران برگزار شد که این بازی با سه گل به سود تیم میزبان به پایان رسید.

نخستین پیروزی تیم تراکتورسازی در 12 آذر 1372 در ورزشگاه باغشمال تبریز به دست آمد که این تیم با گل‌های حسن‌علی شیری و حبیب پاک‌نژاد تیم پرسپولیس را شکست داد.

این بازی با نتیجه دو بر یک به سود تراکتورسازی به اتمام رسید و تنها گل پرسپولیس را جمشید شاه‌محمدی به ثمر رساند.

مهاجمان تیم پرسپولیس موفق به 50 بار گلزنی به تیم تراکتور‌سازی تبریز شده‌اند. در مقابل مهاجمان تیم تراکتور‌سازی نیز 34 بار دروازه تیم پرسپولیس را گشوده‌اند.

فرشاد پیوس با 9 گل زده بهترین عملکرد بین مهاجمان پرسپولیس در مقابل تراکتورسازی را داشته است. اکبر ذوالمجیدیان، کوروش برمک، داود رستمی، فرهاد خیرخواه، سید مهدی صالحی و فلاویو لوپز با زدن دو گل به پرسپولیس بهترین عملکرد بین مهاجمان تبریزی را دارند.

علی باغمیشه، ناصر فرشباف، یونس باهنر، اسماعیل حلالی، ابوالفضل حاجی‌زاده، محمد نصرتی و نبی‌الله باقری‌ها، سید مهدی صالحی و قاسم دهنوی از تیم تراکتورسازی به صورت مستقیم به تیم پرسپولیس تهران پیوسته‌اند.

عباس کارگر و کریم باقری بازیکنانی هستند که ابتدا برای تراکتور بازی کرده و بعدها پیراهن پرسپولیس را بر تن کرده‌اند.

عباس کارگر از تراکتور به هما رفته و از هما به تیم پرسپولیس پیوسته است. کریم باقری نیز از تراکتورسازی به تیم کشاورز تهران ملحق شده و بعد از سه فصل حضور در این تیم، روانه پرسپولیس گشته است.

فرهاد خیرخواه، علی کریمی، جواد کاظمیان و کریم انصاری‌فرد نیز از تیم پرسپولیس به صورت مستقیم به تراکتورسازی پیوسته‌اند. محمد نصرتی در بین بازیکنان تراکتورسازی سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس را بر تن دارد.

از بازیکنان پرسپولیس رضا وطن‌خواه و فرشاد پیوس سابقه ***** تیم تراکتورسازی را داشته‌اند.

بهترین نتیجه پرسپولیس مقابل تراکتورسازی پیروزی پنج بر دو در سال 78 و چهار بر یک در سال 70 است. تراکتورسازی نیز در سال 90 با نتیجه 4 بر 1 مقابل پرسپولیس به پیروزی دست یافت تا بهترین برد خود را جشن بگیرد.

لیگ برتر

دو تیم در لیگ برتر 11 بار به مصاف هم رفته‌اند که پنج پیروزی برای تیم پرسپولیس حاصل شده و یک بازی نیز با تساوی یک بر یک به اتمام رسیده و سهم تراکتورسازی نیز پنج برد است.

اولین شکست پرسپولیس در لیگ برتر مقابل تراکتورسازی با هدایت علی دایی اتفاق افتاده است و تراکتورسازان به دنبال شکست پرسپولیس با هدایت دایی برای بار دوم هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چند خبر کوتاه از باشگاه تراکتورسازي
شماره خبر : 83951
فريدون مولايي پزشک تيم تراکتورسازي در خصوص خبر مصدوميت علي کريمي مي‌گويد:« کريمي در بازي دوستانه با تيم شهرداري بازي نکرده است که مصدوم هم شود. اين خبر را تکذيب مي‌کنم و هيچ مشکلي وجود ندارد.

تغييرات مجدد در هيات مديره تراکتور
شهردار به جاي شهردار؟!
دلفکار سخنگوي باشگاه تراکتورسازي احتمال حضور نجفي شهردار تبريز را در جمع اعضاي هيئت مديره کنوني بسيار بالا دانست و از ارائه پيشنهاد به شهردار تبريز در اين هفته خبرداد.پيشنهادي که به نظر مي رسد با موافقت نجفي همراه باشد.
پيش از اين عليرضا نوين، شهردار سابق تبريز در جمع اعضاي هيات مديره حضور داشت که او خيلي زود از اين سمت استفعا داد. او مدعي بود به طرح‌هايش توجهي نمي‌شود!
غلام عسگر کريميان،‌ محمد اسماعيل سعيدي، محمد جواد دلفکار، حميد زيني زاده، دارا غزنوي و کارگري شش عضو هيئت مديره تراکتورسازي را تشکيل مي‌دهند. پيش از اين خروج محمد حسين جعفري و سردار محمد پور جمشيديان، موجبات تغييراتي در اعضاي هيئت مديره باشگاه شده بود و احتمال تغيير و تحولات احتمالي در آينده ي باشگاه وجود خواهد داشت. به نظر مي‌رسد تراکتوري‌ها مي‌خواهند با عضويت نجفي راه را براي حل برخي مشکلات مالي باشگاه از طريق شهرداري هموار کنند!

تکذيب مصدوميت کريمي
فريدون مولايي پزشک تيم تراکتورسازي در خصوص خبر مصدوميت علي کريمي مي‌گويد:« کريمي در بازي دوستانه با تيم شهرداري بازي نکرده است که مصدوم هم شود. اين خبر را تکذيب مي‌کنم و هيچ مشکلي وجود ندارد.
وي در خصوص آخرين وضعيت مرتضي اسدي ادامه مي‌دهد:« تمام سعي و تلاش کادرپزشکي تيم اين است که کاپيتان تراکتورسازان را به بازي با پرسپوليس برساند و اميدواريم اسدي بتواند تيم را در اين بازي همراهي کند.»
گرداني: تراکتور به هيچ کسي متکي نيست!
حبيب گرداني درباره شرايط تراکتور مي‌گويد: خوشبختانه شرايط خوبي داريم. در تعطيلات نيم فصل روزهاي خوبي را سپري کرديم و تيم از نظر جسماني کاملا آماده است.
وي ادامه مي‌دهد: متاسفانه برخي بازيکنان ما مصدوم شدند و اميدوارم کادرفني جايگزين خوبي براي آنها پيدا کند. تيم ما به معناي واقعي يک تيم است و اميدوارم بتوانيم در نيم فصل دوم نتايج بهتري بگيريم.
مدافع تراکتورسازي همچنين گفت: متاسفانه در بازي با پرسپوليس به علت 3 اخطاره بودن غايب هستم اما اطمينان دارم بچه ها سنگ تمام خواهند گذاشت و انشاءاله 3 امتياز را مال خود کنند.
گرداني در پايان ادامه مي‌دهد: هواداران تراکتورسازي در جاي من حضور دارند و تحت هر شرايطي آنها را دوست دارم. اميدوارم به کمک آنها بتوانيم در فصل جاري جام قهرماني را بدست آوريم.

خوش هوا زوج طالبي
محمد نصرتي در بازي با پرسپوليس غايب است و به همين خاطر خط دفاعي با تغييراتي به ميدان مي‌رود.نويد خوش هوا در بازي تدارکاتي برابر شهرداري تبريز در کنار فرشيد طالبي زوج مياني خط دفاع را تشکيل داده بودند .البته در نيمه دوم جلالي خوش هوا را تعويض کرد تا زياد خسته نشود.خوش هوابه احتمال زياد مقابل پرسپوليس اولين بازي اش براي تراكتور را انجام مي‌دهد و مقابل مهاجمان کهنه کار پرسپوليس کار سختي دارد.
آقايي در ليست 18 نفره
با توجه به مصدوميت محمد ابراهيمي جلالي مي‌خواهد در نيم فصل دوم از سعيد آقايي در ترکيب تراکتورسازي استفاده کند.اين بازيکن هم انگيزه بالايي داردو جلالي هم در بازي با شهرداري تبريز او را به ميدان فرستاد.آقايي به احتمال زياد در بازي با پرسپوليس بعنوان يار تعويضي به ميدان مي‌رود و در ليست 18 نفره قرار مي‌گيرد.
سکوت انصاري فرد به خاطر پرسپوليس
کريم انصاري فرد در نيم فصل اول موثرترين بازيکن ليگ لقب گرفت و به همين خاطر انتظار مي‌رفت در ترکيب تيم ملي بيشتر از اين بازي کند.اين بازيکن مي‌خواهد با تمرکز بيشتري در تمرينات شرکت کند و تا سهم بيشتري در ترکيب تيم ملي داشته باشد.اين مهاجم از امروز در تمرينات تراکتور شرکت مي‌کند وديروز براي تمديد پاستورتش تهران بود.اين بازيکن قصد دارد قبل از بازي با پرسپوليس مصاحبه اي نکند چراکه بخاطر اين بازي حساسيت هايي وجود دارد و او مي‌خواهد بعد از بازي صحبت کند. البته اين روزها به خاطر 100 ميليوني که شنيده مي‌شود از باشگاه گرفته سوژه شده است.
اعتراض بازيکنان به زمين لشگر
بخاطر ترميم چمن زمين کمپ اختصاصي تراکتورسازي تمرينات اين تيم در چند روز گذشته در زمين لشگر برگزار شده است. ظاهرا بازيکنان از وضعيت زمين لشگر راضي نيستند و معتقدند در اين زمين احتمال آسيب ديدگي بازيکنان زياد است.در بازي با شهرداري سرخپوشان خيلي با احتياط بازي مي‌کردند و مي‌گفتند قبل از بازي با پرسپوليس بايد در يک زمين خوب تمرين کنيم اما نه اردو رفتيم و نه زمين خوب داريم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعتراض تراکتوري‌ها به مسئولان باشگاه
شماره خبر : 83954
بازيکنان تراکتورسازي هر روز در تمرينات انتظار حضور بازيکن جديدي را مي‌کشند تا تيم شان تقويت شود!
اعتراض تراکتوري‌ها به مسئولان باشگاه
با 14 بازيکن قهرماني مي‌خواهند!
بازيکنان تراکتورسازي هر روز در تمرينات انتظار حضور بازيکن جديدي را مي‌کشند تا تيم شان تقويت شود!اما تراکتور توفيقي در جذب بازيکن نداشته وهمين مسئله علاوه بر جلالي اعتراض بازيکنان را هم در پي داشته است. در تمرينات بازيکنان شوخي و جدي مي‌گفتند؛ "چرا بازيکن نمي گيرند؟ اگر همينطور پيش بروند نيم فصل دوم بايد براي نيفتادن بجنگيم نه قهرماني!"بازيکنان از اين وضعيت ناراحت بودند و اعتقاد داشتند کمبود بازيکن در جام حذفي و مخصوصا ليگ قهرمانان آسيا به تيم فشار وارد مي‌کند.حتي شنيديم بعضي از بازيکنان گفتند؛با هواداران که نمي توانند بازي کنند و ما مجبور هستيم صد برابر در زمين توان بگذاريم."تراکتوري‌ها در رختکن از تيم هاي ديگر حرف زدند وگفتند؛"پرسپوليسي‌ها هم مي‌گويند پول ندارند اما بازيکن گرفتند.استقلالي‌ها هم کاري کردند اما تراکتور هيچ کاري نکرده!"
بازيکنان که هم از بي پولي ناراحت بودند و هم از کمبود بازيکن سر درد دلشان باز شده بود وشنيديم از کار سخت تراکتورسازي براي قهرماني صحبت کردند و بعضي از بازيکنان باتجربه ادامه دادند؛"تيمي که مي‌خواهد قهرمان شود چرا بايد با 14 بازيکن تمرين کند؟!"با اين حساب مي‌توان برداشت کرد بازيکنان تراکتورسازي خيلي نگران هستند و از اين شرايط رضايت ندارند..

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسماعیل حلالی در گفتگو با نصرنیوز:
مصاف تراکتور و پرسپولیس حساسیت زیادی دارد/ نتایج تراکتور در خانه ضعیف بوده است

نصرنیوز: بازیکن سابق تراکتورسازی گفت: هر دو تیم وضعیت خوبی برای این دیدار حساس دارند و دیدار خوبی خواهد بود و اگر تعطیلی نیم فصل نبود دو تیم بهتر می‌توانستند در این دیدار ظاهر شوند.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

اسماعیل حلالی در گفتگو با نصرنیوز، در خصوص دیدار دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس اظهار داشت: هر دو تیم وضعیت خوبی برای این دیدار حساس دارند و دیدار خوبی خواهد بود و اگر تعطیلی نیم فصل نبود دو تیم بهتر می‌توانستند در این دیدار ظاهر شوند.

وی ادامه داد: هر دو تیم می‌خواهند نیم فصل دوم را خوب شروع کنند و در نیم فصل به طور حتم هر دو مربی برنامه‌هایی برای این دیدار داشتند و حریف خود را به خوبی آنالیز کرده و خود را محیای این دیدار کردند.

بازیکن سابق تراکتورسازی خاطرنشان کرد: تراکتور تاکنون نتوانسته در دیدارهای خانگی خود نتایج مطلوبی کسب کند و در این بازی سعی خواهد کرد این طلسم را از بین ببرد و در نیم فصل دوم انتقام دیدار رفت را مقابل پرسپولیس بگیرد و با قدرت گام به نیم فصل دوم بگذارد. البته تراکتور در خانه رقبا خوب نتیجه گرفته است و عدم نتیجه گیری در خانه را جبران کرده است.

اسماعیل حلالی تصریح کرد: من هر دو تیم را دوست دارم و فوتبالم را مدیون این تیم‌ها هستم و نمی خواهم در خصوص نتیجه دیدار اظهار نظری کنم ولی فکر می کنم این دیدار حساس مساوی به پایان برسد.

بازیکن سابق پرسپولیس در خصوص دعوت به تیم پیشکسوتان پرسپولیس برای مصاف با میلان ایتالیا گفت: از من برای این دیدار دعوت شده است ولی هنوز مشخص نیست که بتوانم در این دیدار حضور پیدا کنم یا نه. چون من سرمربی تیم مس سونگون هستم و در آستانه این دیدار تیمم در لیگ دسته دوم مسابقه خواهد داشت ولی سعی خواهم کرد بتوانم در این دیدار حضور پیدا کنم.

وی برگزاری این دیدار را بسیار پسندیده دانست و افزود: امیدوارم در تبریز هم چنین بازی‌هایی تدارک ببینند و پیشکسوتان فوتبال آذربایجان در کنار یکدیگر جمع شوند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وضعیت کریمی مشخص نیست
جلالی: نگران بازی با پرسپولیس نیستم/ کار دایی بزرگ و قابل ستایش است

خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز تاکید کرد برای دیدار مقابل پرسپولیس هیچ نگرانی ندارد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال تراکتورسازی که در اولین بازی لیگ برتر مقابل پرسپولیس شکست خورد این‌بار و در آغاز نیم فصل دوم این مسابقات در تبریز میزبان شاگردان علی دایی خواهد بود.

تراکتورسازان در حالی خود را آماده بازی با پرسپولیس می‌کنند که ویروس مصدومیت به جان این تیم افتاده و آنها چند بازیکن کلیدی خود را در بازی روز جمعه در اختیار نخواهند داشت. با این حال مجید جلالی هیچ نگرانی ندارد و تاکید می‌کند که تیمش آماده بازی با پرسپولیس است.

مجید جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مورد دیدار تراکتورسازی - پرسپولیس و مسائل مربوط به تیمش به اظهارنظر پرداخته است که مشروح آن در زیر می‌آید:

تسنیم: دلیل مصدومیت بازیکنان تراکتورسازی چیست؟

این موضوع دلایل خاص خودش را دارد. بعضی از بازیکنان ما مثل ایران‌پوریان و ربیع‌خواه در تمرینات آماده‌سازی پیش‌ فصل حضور نداشتند و یک هفته مانده به شروع لیگ به تیم اضافه شدند. موضوع دیگر به کیفیت نامطلوب زمینی که در آن تمرین می‌کنیم برمی‌گردد و بازیکنانی مثل اسدی، کریمی و ابراهیمی به خاطر همین شرایط و بدون اینکه برخوردی صورت بگیرد مصدوم شدند.

تسنیم: پس از دید شما دلیل مصدومیت بازیکنان تراکتورسازی همین مسائلی است که عنوان کردید؟

من چیز غیرطبیعی نمی‌بینم. همیشه دوست دارم تیمم خیلی جدی تمرین کند و به کیفیت تمرین خیلی اهمیت می‌دهم. اگر سطح کیفی تمرینات بالا نباشد تیم من در یک سطح باقی خواهد ماند ولی برای اینکه پیشرفت کنیم باید خیلی خوب تمرین کنیم. من معتقدم اگر زمین با کیفیتی در اختیار داشتیم این مصدومیت‌ها به وجود نمی‌آمد.

تسنیم: علی کریمی به بازی مقابل پرسپولیس می‌رسد؟

هنوز مشخص نیست او به بازی روز جمعه می‌رسد یا نه. کریمی فعلاً به صورت مرتب فیزیوتراپی می‌کند و باید ببینیم تا روز جمعه وضعیت او چگونه خواهد شد.

تسنیم: هنوز بازیکن جدید جذب نکرده‌اید؟

ما شبانه‌روزی تلاش می‌کنیم ولی هنوز با هیچ بازیکنی به توافق نرسیده‌ایم.

تسنیم: با این وضعیت نگران بازی با پرسپولیس نیستید؟

خیر، بچه‌ها خیلی خوب، با انگیزه و با کیفیت تمرین می‌کنند و من نگران نیستم. مهم این است که تیم ما پیشرفت کند و الان بچه‌ها در سطح خوبی هستند. خیلی از بازیکنانی که نتوانستند خودشان را در دور رفت نشان دهند قطعاً در دور برگشت وضعیت بهتری پیدا خواهند کرد.

تسنیم: در مورد پرسپولیس چه صحبتی دارید؟

در مورد پرسپولیس باید به یک موضوع مهم اشاره کنم. علی دایی در پرسپولیس کار مهمی انجام داد و در این تیم تغییر نسل به وجود آورد. من به مربیانی که کارهای بنیادی و اساسی می‌کنند احترام می‌گذارم هر چند که شاید خودشان در معرض تلف شدن باشند. به نظر من دایی در پرسپولیس کار قابل ستایش و بزرگی انجام داد و این تیم در نتیجه‌گیری هم خوب عمل کرده است. با تمام اینها ما به 2 دلیل باید پرسپولیس را ببریم.

تسنیم: چه دلایلی؟

اول اینکه در زمین خودمان بازی می‌کنیم و از حمایت هواداران بهره می‌بریم و دوم اینکه حق ما در بازی رفت ضایع شد و حالا دنبال جبران هستیم.

تسنیم: این روزها بحث انتخاب بهترین بازیکن سال جهان مطرح است. شما فکر می‌کنید چه کسی انتخاب شود؟

وقتی می‌گوییم که قرار است بهترین بازیکن انتخاب شود پس باید تمامی فاکتورهای او را در نظر بگیریم. اگر بخواهیم از لحاظ تیمی صحبت کنیم قطعاً ریبری می‌تواند توپ طلا را ببرد. البته علی‌رغم اینکه به سبک بازی مسی علاقه زیادی دارم فکر می‌کنم رونالدو انتخاب شود.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
پیش‌بینی "کامپیوتر" از بازی تراکتور و پرسپولیس

تیم فوتبال تراکتورسازی که در اولین بازی لیگ برتر مقابل پرسپولیس شکست خورد این‌بار و در آغاز نیم فصل دوم این مسابقات در تبریز میزبان شاگردان علی دایی خواهد بود.
تراکتورسازان در حالی خود را آماده بازی با پرسپولیس می‌کنند که ویروس مصدومیت به جان این تیم افتاده و آنها چند بازیکن کلیدی خود را در بازی روز جمعه در اختیار نخواهند داشت. با این حال مجید جلالی هیچ نگرانی ندارد و تاکید می‌کند که تیمش آماده بازی با پرسپولیس است.مجید جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مورد دیدار تراکتورسازی - پرسپولیس و مسائل مربوط به تیمش به اظهارنظر پرداخته است که مشروح آن در زیر می‌آید:

تسنیم: دلیل مصدومیت بازیکنان تراکتورسازی چیست؟
این موضوع دلایل خاص خودش را دارد. بعضی از بازیکنان ما مثل ایران‌پوریان و ربیع‌خواه در تمرینات آماده‌سازی پیش‌ فصل حضور نداشتند و یک هفته مانده به شروع لیگ به تیم اضافه شدند. موضوع دیگر به کیفیت نامطلوب زمینی که در آن تمرین می‌کنیم برمی‌گردد و بازیکنانی مثل اسدی، کریمی و ابراهیمی به خاطر همین شرایط و بدون اینکه برخوردی صورت بگیرد مصدوم شدند.

تسنیم: پس از دید شما دلیل مصدومیت بازیکنان تراکتورسازی همین مسائلی است که عنوان کردید؟
من چیز غیرطبیعی نمی‌بینم. همیشه دوست دارم تیمم خیلی جدی تمرین کند و به کیفیت تمرین خیلی اهمیت می‌دهم. اگر سطح کیفی تمرینات بالا نباشد تیم من در یک سطح باقی خواهد ماند ولی برای اینکه پیشرفت کنیم باید خیلی خوب تمرین کنیم. من معتقدم اگر زمین با کیفیتی در اختیار داشتیم این مصدومیت‌ها به وجود نمی‌آمد.

تسنیم:علی کریمی به بازی مقابل پرسپولیس می‌رسد؟
هنوز مشخص نیست او به بازی روز جمعه می‌رسد یا نه. کریمی فعلاً به صورت مرتب فیزیوتراپی می‌کند و باید ببینیم تا روز جمعه وضعیت او چگونه خواهد شد.

تسنیم: هنوز بازیکن جدید جذب نکرده‌اید؟
ما شبانه‌روزی تلاش می‌کنیم ولی هنوز با هیچ بازیکنی به توافق نرسیده‌ایم.

تسنیم: با این وضعیت نگران بازی با پرسپولیس نیستید؟
خیر، بچه‌ها خیلی خوب، با انگیزه و با کیفیت تمرین می‌کنند و من نگران نیستم. مهم این است که تیم ما پیشرفت کند و الان بچه‌ها در سطح خوبی هستند. خیلی از بازیکنانی که نتوانستند خودشان را در دور رفت نشان دهند قطعاً در دور برگشت وضعیت بهتری پیدا خواهند کرد.

تسنیم: در مورد پرسپولیس چه صحبتی دارید؟
در مورد پرسپولیس باید به یک موضوع مهم اشاره کنم. علی دایی در پرسپولیس کار مهمی انجام داد و در این تیم تغییر نسل به وجود آورد. من به مربیانی که کارهای بنیادی و اساسی می‌کنند احترام می‌گذارم هر چند که شاید خودشان در معرض تلف شدن باشند. به نظر من دایی در پرسپولیس کار قابل ستایش و بزرگی انجام داد و این تیم در نتیجه‌گیری هم خوب عمل کرده است. با تمام اینها ما به 2 دلیل باید پرسپولیس را ببریم.

تسنیم: چه دلایلی؟
اول اینکه در زمین خودمان بازی می‌کنیم و از حمایت هواداران بهره می‌بریم و دوم اینکه حق ما در بازی رفت ضایع شد و حالا دنبال جبران هستیم.

تسنیم: این روزها بحث انتخاب بهترین بازیکن سال جهان مطرح است. شما فکر می‌کنید چه کسی انتخاب شود؟
وقتی می‌گوییم که قرار است بهترین بازیکن انتخاب شود پس باید تمامی فاکتورهای او را در نظر بگیریم. اگر بخواهیم از لحاظ تیمی صحبت کنیم قطعاً ریبری می‌تواند توپ طلا را ببرد. البته علی‌رغم اینکه به سبک بازی مسی علاقه زیادی دارم فکر می‌کنم رونالدو انتخاب شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعتراض کریمیان نتیجه دادکاهش جریمه 400 میلیونی بازیکن

تراکتورسازی با رای کمیته استیناف باشگاه تراکتورسازی تبریز جریمه مالی بازیکن این باشگاه به یک سوم کاهش یافت. به گزارش آناج، در حالی که گفته می‌شود مهدی کریمیان چند روزی در تمرینات تراکتورسازی تبریز ‌حاضر نمی‌شود، اما زینی‌زاده مدیرعامل این تیم در گفت‌وگو با فارس، این خبر را تکذیب کرد.
همچنین این بازیکن که پیش از این به دلیل مسائل به وجود آمده به مبلغ 400 میلیون تومان از سوی باشگاهش جریمه شده بود، به این رأی اعتراض کرد که کمیته استیناف باشگاه تراکتورسازی مبلغ جریمه را به یک سوم کاهش داد. این رای امروز اعلام خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین وضعیت مصدومان تراکتور برای دیدار مقابل پرسپولیس.

به گزارش کرنر، حمید زینی زاده از حضور علی کریمی در بازی مقابل پرسپولیس خبر داد و گفت کریمی آسیب دیدیگی خاصی ندارد و در بازی مقابل پرسپولیس به میدان خواهد رفت.همچنین مرتضی اسدی کاپیتان تراکتور سازان هم به این بازی خواهد رسید تا مشکلی در خط دفاعی تیم بوجود نیاید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای عقد قرارداد با تراکتورسازی
مدیربرنامه های کرار امروز به دفتر زینی زاده می رود

مدیربرنامه های هافبک عراقی امروز به دفتر حمید زینی زاده می رود.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، پس از مطرح شدن ماجرای بازگشت جاسم کرار به تراکتورسازی و ابراز تمایل مجید جلالی برای به خدمت گرفتن او، امروز مدیربرنامه های کرار به دفتر حمید زینی زاده مدیرعامل تراکتورسازی می رود تا در صورت توافق نهایی قرارداد امضا شود.

احتمال اینکه کرار امروز به تراکتورسازی بپیوندد بسیار است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی بهترین تیم هجومی، پرسپولیس برترین در دفاع در پایان رسمی دور رفت لیگ ایران، فولاد و تراکتورسازی هجومی‌ترین تیم‌ها شناخته شدند، پرسپولیس بهترین خط دفاع مسابقات را معرفی کرد و استقلال در جمع برترین‌ها در دفاع و حمله جای گرفت. به گزارش آناج، با انجام بازی روز گذشته استقلال تهران و ملوان بندرانزلی، پرونده دور رفت پیکارهای لیگ برتر ایران با قهرمانی غیر رسمی پرسپولیس به پایان رسید. این مسابقات در حالی آغازشد و به پایان رسید که فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران بهترین‌ها در عرصه فوتبال هجومی و دفاعی شدند.
*فولاد و تراکتورسازی،‌گلزن‌ترین‌ها!
تیم فولاد خوزستان و تراکتورسازی برای قرارگرفتن در صدر بهترین‌های لیگ باشگاهی ایران از نظر بازی هجومی و گلزنی، 22 گل در مسابقات دور رفت یعنی 15 بازی این مرحله به ثمر رساندند.
به این ترتیب هر دو صاحب میانگین گل زده 1.47 در هر بازی شدند.
پس از این دو تیم استقلال قهرمان فصل گذشته و نفت تهران با 20 گل زده در جایگاه دوم قرار گرفتند.
آبی‌پوشان که پس از آنکه دیدارهای معوقه خود را انجام داده، در فهرست هجومی‌ترین تیم‌های لیگ، خود را بالا کشیده و در کنار نفت قرار گرفتند.
تیم امیر قلعه‌نویی و رقیب نفتی،‌موفق شدند در هر مسابقه میانگین 1.33 گل زده را ثبت کنند.
جایگاه سوم در این طبقه بندی از آن صبا قم شد که به 18 گل زده در مسابقات رسید و میانگین گل 1.2 در هر بازی را ثبت کرد.
* پرسپولیس علی دایی با بهترین زنجیره دفاعی
در طبقه‌بندی بهترین‌های لیگ از نظر کار دفاعی، پرسپولیس با 6 گل خورده در رده نخست جای گرفت. تیم تحت هدایت علی دایی در 15 مسابقه تنها 6 گل دریافت کرد و صاحب میانگین 0.4 گل در هر بازی شد.
به این ترتیب پرسپولیس دایی صاحب بهترین زنجیره دفاعی در میان تیم‌های حاضر در لیگ شد.
*سپاهان در رده دوم
در رده دوم این فهرست سپاهان اصفهان که توسط زلاتکو کرانچار هدایت شد، با 11 گل دریافت کرده، صاحب میانگین گل خورده 0.73 گل در هر بازی شد.
عنوان سوم این طبقه‌بندی به سایپا کرج رسید. تیم فیرات 12 گل در مسابقات دریافت کرد و صاحب میانگین 0.8 در هر بازی شد.
*استقلال پیشرفت می‌کند
استقلال تهران که پس از پشت سر گذاشتن هفته‌های نخست فصل، به تدریج صاحب هماهنگی بهتری در در زمینه دفاعی شد تا جایی که توانست در هفته پایانی خود را تا رده پنجم بهترین‌ها در این عرصه بالا بکشد.
تیم امیر قلعه نویی با دریافت 14 گل و میانگین 0.93 در این رده پس از تراکتور سازی (13 گل، میانگین گل 0.87 در هربازی) قرارگرفت و این امیدواری را بوجود آورد در ادامه فصل همچنان از نظر دفاعی پیشرفت کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکنی از اسلواکی به تراکتور می آید
کمیل کوپونک مد نظر تراکتور سازی
کمیل کوپونک در آستانه ی پیوستن به تراکتورسازی قرار دارد.

به گزارش تبریز بیدار ، تراکتورسازی به دنبال جذب بازیکنی از اسلواکی است .کمیل کوپونک 29 ساله که سهمیه ای آزاد به حساب می رود ، سابقه ی 17بازی ملی دارد و از سال 2002 در لیگ اسلواکی به مدان رفته است.

بنابه گفته ی مدیر عامل باشگاه ،دعوت نامه ی این بازیکن ارسال شده است و این بازیکن برای تست دادن به تبریز می آید.

با این وجود حضور بازیکنان برزیلی در تراکتور ضعیف تر از گذشته به حساب می رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد حسین مهرآزمای به تراکتور پیوست

مهرآزمای رسما به تراکتور پیوست

به گزارش تبریز بیدار ، محمد حسین مهرآزمای بازیکن پدیده شاندیز و نفت تهران رسما تراکتوری شد وی که متولد سال 1366 در تهران است، از سهمیه های دسته یک به حساب می آید.

همچنین حضور صادق نجفی در هیئت مدیره تراکتور تا بعد از بازی پرسپولیس منتفی است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با انجام بازی روز گذشته استقلال تهران و ملوان بندرانزلی، پرونده دور رفت پیکارهای لیگ برتر ایران با قهرمانی غیر رسمی پرسپولیس به پایان رسید. این مسابقات در حالی آغازشد و به پایان رسید که فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران بهترین‌ها در عرصه فوتبال هجومی و دفاعی شدند.

*فولاد و تراکتورسازی،‌گلزن‌ترین‌ها!

تیم فولاد خوزستان و تراکتورسازی برای قرارگرفتن در صدر بهترین‌های لیگ باشگاهی ایران از نظر بازی هجومی و گلزنی، 22 گل در مسابقات دور رفت یعنی 15 بازی این مرحله به ثمر رساندند.

به این ترتیب هر دو صاحب میانگین گل زده 1.47 در هر بازی شدند.

پس از این دو تیم استقلال قهرمان فصل گذشته و نفت تهران با 20 گل زده در جایگاه دوم قرار گرفتند.

آبی‌پوشان که پس از آنکه دیدارهای معوقه خود را انجام داده، در فهرست هجومی‌ترین تیم‌های لیگ، خود را بالا کشیده و در کنار نفت قرار گرفتند.

تیم امیر قلعه‌نویی و رقیب نفتی،‌موفق شدند در هر مسابقه میانگین 1.33 گل زده را ثبت کنند.

جایگاه سوم در این طبقه بندی از آن صبا قم شد که به 18 گل زده در مسابقات رسید و میانگین گل 1.2 در هر بازی را ثبت کرد.

* پرسپولیس علی دایی با بهترین زنجیره دفاعی

در طبقه‌بندی بهترین‌های لیگ از نظر کار دفاعی، پرسپولیس با 6 گل خورده در رده نخست جای گرفت. تیم تحت هدایت علی دایی در 15 مسابقه تنها 6 گل دریافت کرد و صاحب میانگین 0.4 گل در هر بازی شد.

به این ترتیب پرسپولیس دایی صاحب بهترین زنجیره دفاعی در میان تیم‌های حاضر در لیگ شد.

*سپاهان در رده دوم

در رده دوم این فهرست سپاهان اصفهان که توسط زلاتکو کرانچار هدایت شد، با 11 گل دریافت کرده، صاحب میانگین گل خورده 0.73 گل در هر بازی شد.

عنوان سوم این طبقه‌بندی به سایپا کرج رسید. تیم فیرات 12 گل در مسابقات دریافت کرد و صاحب میانگین 0.8 در هر بازی شد.

*استقلال پیشرفت می‌کند

استقلال تهران که پس از پشت سر گذاشتن هفته‌های نخست فصل، به تدریج صاحب هماهنگی بهتری در در زمینه دفاعی شد تا جایی که توانست در هفته پایانی خود را تا رده پنجم بهترین‌ها در این عرصه بالا بکشد.

تیم امیر قلعه نویی با دریافت 14 گل و میانگین 0.93 در این رده پس از تراکتور سازی (13 گل، میانگین گل 0.87 در هربازی) قرارگرفت و این امیدواری را بوجود آورد در ادامه فصل همچنان از نظر دفاعی پیشرفت کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دایی : اين مصدوميت واقعي نيست و كريمي مي خواهد پرسپوليسي ها را غافلگير كند

ديروز خبري منتشر شد در مورد مصدوميت علي كريمي و اينكه احتمالا او به بازي حساس تراكتورسازي و پرسپوليس نمي رسد.

علي دايي معتقد است اين مصدوميت واقعي نيست و كريمي مي خواهد پرسپوليسي ها را غافلگير كند.

هر چند پزشك تراكتورسازي هم اين موضوع را تاييد نكرده كه مصدوميت كريمي جدي است و او به بازي مقابل پرسپوليس نمي رسد.

دايي مي گويد كريمي پيش از اين هم از اين كارها كرده و مطمئنا در بازي مقابل پرسپوليس به ميدان خواهد رفت.

حالا بايد صبر كرد و ديد واقعا مصدوميت كريمي جدي است يا به قول دايي او دارد كادر فني تيم حريف را سياه مي كند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احتمال حضور شاپورزاده در تراکتور / امید برای حضور کرار در تیم

حمید زینی‌زاده روی خط برنامه ورزشی شبکه سهند آمد و چند خبر خوش را به هواداران تراکتورسازی داد.

او گفت علی کریمی قطعا به بازی روز جمعه با پرسپولیس خواهد رسید و برنامه‌ای برای شرکت در مسابقه سرخپوشان با میلان ندارد.

مدیرعامل تراکتورسازی همچنین با اشاره به پیوستن محمد حسینی به گسترش فولاد مدعی شد هیچ بازیکن دیگری از جمع شاگردان جلالی جدا نخواهد شد.

زینی‌زاده همچنین در پاسخ به سوال مجری برنامه در مورد دغدغه هواداران تراکتورسازی پیرامون پایان فصل نقل و انتقالات گفت: «جای نگرانی نیست. ما روز دوشنبه با دو بازیکن داخلی قرارداد خواهیم بست و دو بازیکن خارجی هم در راه تراکتور هستند.»

مدیرعامل تیم تبریزی همچنین مدعی شد باشگاه به شدت درگیر حل مشکلات کرار جاسم است و تکلیف این بازیکن عراقی تا پایان روز دوشنبه روشن خواهد شد. زینی‌زاده در پایان احتمال جذب امیر شاپورزاده را هم منتفی ندانست.

* سکوت انصاري فرد به خاطر پرسپوليس

کريم انصاري فرد در نيم فصل اول موثرترين بازيکن ليگ لقب گرفت و به همين خاطر انتظار مي‌رفت در ترکيب تيم ملي بيشتر از اين بازي کند.

اين بازيکن مي‌خواهد با تمرکز بيشتري در تمرينات شرکت کند و تا سهم بيشتري در ترکيب تيم ملي داشته باشد. وی در چند روز گذشته براي تمديد پاستورتش تهران بود.

اين بازيکن قصد دارد قبل از بازي با پرسپوليس مصاحبه اي نکند چرا که به خاطر اين بازي حساسيت هايي وجود دارد و او مي‌خواهد بعد از بازي صحبت کند. البته اين روزها به خاطر 100 ميليوني که شنيده مي‌شود از باشگاه گرفته سوژه شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولین خرید تراکتورسازان

هافبک سابق تیم نفت تهران با عقد قراردادی 6 ماهه به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست محمد حسین مهر آزما با نظر مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی جهت حضور در نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر جذب تیم شد ، این بازیکن نیم فصل اول را در تیم پدیده شاندیز مشهد توپ می زده است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بعد از مدت ها کش و قوس تراکتور اولین خرید نیم فصلش را انجام دادهافبک سابق تیم نفت تهران به تراکتورسازی تبریز پیوست هافبک سابق تیم نفت تهران با عقد قراردادی 6 ماهه به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست محمد حسین مهر آزما با نظر مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی جهت حضور در نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر جذب تیم شد ، این بازیکن نیم فصل اول را در تیم پدیده شاندیز مشهد توپ می زده است . به گزارش آناج، هافبک سابق تیم نفت تهران با عقد قراردادی 6 ماهه به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست.

محمد حسین مهر آزما با نظر مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی جهت حضور در نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر جذب تیم شد ، این بازیکن نیم فصل اول را در تیم پدیده شاندیز مشهد توپ می زده است .

بالا