• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بعد از مدت ها کش و قوس تراکتور اولین خرید نیم فصلش را انجام دادهافبک سابق تیم نفت تهران به تراکتورسازی تبریز پیوست هافبک سابق تیم نفت تهران با عقد قراردادی 6 ماهه به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست محمد حسین مهر آزما با نظر مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی جهت حضور در نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر جذب تیم شد ، این بازیکن نیم فصل اول را در تیم پدیده شاندیز مشهد توپ می زده است . به گزارش آناج، هافبک سابق تیم نفت تهران با عقد قراردادی 6 ماهه به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست.

محمد حسین مهر آزما با نظر مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی جهت حضور در نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر جذب تیم شد ، این بازیکن نیم فصل اول را در تیم پدیده شاندیز مشهد توپ می زده است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بعد خروج ابراهیمی از فهرست تراکتورسازی صحت ندارد
مولایی: وضعیت کریمی چهارشنبه مشخص می‌شود/ اسدی مقابل پرسپولیس بازی می‌کند
علی کریمی
خبرگزاری تسنیم: پزشک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: در خصوص بازی کردن و یا نکردن کریمی همه چیز روز چهارشنبه هفته جاری مشخص خواهد شد.
فریدون مولایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت مصدومیت علی کریمی اظهار داشت: کریمی روز شنبه در جریان تمرین از ناحیه همسترینگ ران پای راست احساس درد کرد که همان روز از پای وی MRI گرفتیم. پس از بررسی شرایط کریمی متوجه شدیم این بازیکن در عضله پا دچار کشیدگی شده است.

وی افزود: کریمی روزی 3 نوبت تحت درمان است و کار فیزیوتراپی را انجام می‌دهد. کریمی تا روز سه‌شنبه تحت درمان خواهد بود و روز چهارشنبه بار دیگر از او MRI می‌گیریم. در خصوص بازی کردن و یا نکردن کریمی همه چیز روز چهارشنبه مشخص خواهد شد.

پزشک تراکتورسازی در خصوص وضعیت محمد ابراهیمی عنوان کرد: ابراهیمی از ناحیه مچ پا عمل جراحی انجام داده و به مدت یک ماه‌ و نیم از میادین دور خواهد بود. با احتساب هفته گذشته، وی 4 هفته دیگر به تمرینات تراکتورسازی بازمی‌گردد.

مولایی در مورد اینکه گفته می‌شود ابراهیمی از لیست تراکتورسازی خارج خواهد شد، تصریح کرد: چنین چیزی صحت ندارد. او بازیکن تراکتورسازی است و از 4 هفته دیگر کار نرم‌دوی و تمرین با وزنه را آغاز خواهد کرد. امیدواریم ابراهیمی در بازی‌های آخر لیگ و دیدارهای لیگ قهرمانان آسیا کنار ما حضور داشت.

وی درباره شرایط مرتضی اسدی، کاپیتان تراکتورسازی گفت: این بازیکن از ناحیه عضله پای راست دچار مصدومیت شد که به مدت 4 هفته فیزیوتراپی انجام داد. اسدی از روز گذشته به تمرینات اضافه شد و از فردا (سه‌شنبه) در تمرینات گروهی نیز شرکت خواهد. انتظار داریم اسدی روز بازی با پرسپولیس در ترکیب تیم حضور داشته باشد.

پزشک تراکتورسازی در پایان خاطرنشان کرد: به غیر از ایران‌پوریان و ربیعی‌خواه مصدومی دیگر نداریم. این 2 بازیکن به دلیل آسیب‌دیدگی از فهرست تراکتورسازی خارج خواهند شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اختصاصی آناج از آخرین اخبار خرید جاسم کرارکرار به تبریز نمی آید، هواداران منتظر نمانند / خرید کرار با مشکل مواجه شد / تلاش استقلال برای خرید کرار آناج: شنیده ها حاکیست جاسم کرار هافبک مورد نظر تراکتورسازان به تبریز نمی آید و مدیر عامل باشگاه در تهران مذاکرات را انجام خواهد داد. به گزارش آناج، طبق شنیده ها جاسم کرار هافبک مورد علاقه هواداران تراکتورسازی، به تبریز نخواهد آماد و مذاکرات مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی با مدیر برنامه های این بازیکن امروز در تهران صورت خواهد گرفت.

گفته می شود باشگاه استقلال نیز خواهان سر سخت کرار می باشند، ولی کرار تراکتورسازی را اولویت قرار داده است و ابتدا با مسئولان باشگاه تراکتورسازی مذاکره خواهد کرد.

البته ناگفته نماند که جاسم کرار هم اکنون در تیم دانشجویان عراق حضور دارد.

گفته می شود در صورتی کرار می تواند با تراکتوری ها قرارداد امضاء کند که باشگاه هزینه رضایت نامه کرار را به تیم دانشجویان پرداخت کند.

تنها مشکل به وجود آمده برای کرار این است که این بازیکن در سال 2013/8/18 برای تیم النجف بازی کرده است و بعد به تیم دانشجویان پیوسته است و در صورت بازی در این تیم نیز کرار نمی تواند تا پایان فصل برای تراکتورسازی به میدان برود.

هفته 15 لیگ عراق 2013/8/18 النجف با تک گل جاسم کرار مقابل تیم پالایشگاه میدلند به پیروزی رسیده است.

هفته 13 لیگ عراق 2013/7/29 با گل تساوی بخش کرار النجف مقابل تیم زاخو به تساوی رسیده است.

هفته 12 2013/7/23 تیم النجف توانست با سه گل جاسم کرار که یکی از روی نقطه پنالتی زده شده بود در مقابل تیم سلیمانیه به پیروزی برسد و نتیجه پایانی این بازی نیز چهار بر دو به نفع تیم النجف می باشد.

هفته 10 لیگ عراق 2013/7/10 جاسم کرار بعد از زدن گل از زمین مسابقه اخراج شده است و بعد از اخراج کرار تیم وی با دریافت دو گل بازنده بازی می شود. این بازی بین النجف و تیم دانشجویان عراق (تیم کنونی کرار) بود. که دانشجویان دو بر یک تیم النجف، تیمی که کرار در آن حضور داشت را برد.

از نکات جالب توجه نیز حضور جاسم کرار به همراه تیم ملی عراق در مسابقات مقدماتی جام ملت های آسیا می باشد که در مقابل تیم لبنان در میدان حضور داشت که گلی به ثمر نرساند. ولی در مسابقه بین عراق-اندونزی در میدان حضور داشت و از روی نقطه پنالتی گل دوم تیم عراق را به ثمر رسانده است. این بازی با نتیجه دو بر صفر به پایان رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقيقي: از استقلال پيشنهاد داشتم اما در تراكتور ماندم
سعيد دقيقي اميدوار است با وجود محرومان و مصدومان زيادي كه براي بازي با پرسپوليس دارند در اين مسابقه نتيجه لازم را كسب كنند و در جدول رده‌بندي بالاتر از حريف قرار بگيرند.
با اين همه مصدوم و محروم كار سختي برابر پرسپوليس داريد؟
ما تعدادي از بازيكنان خود را به خاطر محروميت و مصدوميت در اختيار نداريم كه همه آنها تاثيرگذار هستند ولي مي‌خواهيم با غيرت و تعصب خود پرسپوليس را شكست دهيم. ما يار دوازدهم داريم و هواداران در اين مسابقه از ما حمايت خواهند كرد. اميدوارم يك برد شيرين را به آنها هديه دهيم و شكست دور رفت مقابل پرسپوليس را جبران كنيم.
از ديد تو نقاط ضعف و قوت پرسپوليس كجاست؟
يكي از فاكتورهاي مثبت پرسپوليس اين است كه تمامي نفراتش را در اين بازي در اختيار دارد. پرسپوليس خط هافبك تاثيرگذاري دارد و بازي مقابل اين تيم قطعا سخت خواهد بود. البته پرسپوليس نقطه ضعف هم دارد. فكر مي‌كنم اين تيم در كناره‌ها مشكل دارد.
نتيجه بازي را پيش بيني نمي‌كني؟
فوتبال قابل پيش بيني نيست اما ما براي 3 امتياز بازي مي‌كنيم. در عين حال اميدوارم تراكتورسازي برنده بازي روز جمعه باشد.
تا به امروز چندبار به پرسپوليس گل زده‌اي؟
2 بار گل زده و 3 بار هم پاس گل داده‌ام. معمولا مقابل تيم‌هاي بزرگ خوب بازي مي‌كنم و در بازي روز جمعه هم اگر فرصت داشته باشم از دست نخواهم داد. البته در اين بازي پيروزي تراكتورسازي براي من از هر چيزي مهمتر است.
مجيد جلالي گفته است كه تراكتورسازي در تمام پست‌ها از جمله خط حمله به بازيكن نياز دارد.
من بازيكن هستم و نبايد در اين مورد دخالت كنم. بهتر است در خصوص دلايل جذب مهاجم از جلالي سوال كنيد. من هم در رسانه‌ها چنين خبرهايي را مي‌خوانم ولي به نظر من تراكتورسازي بهترين خط حمله ليگ را دارد و تمامي عناصر تهاجمي تيم ما در اين فصل عملكرد خوبي داشته‌اند. خوشبختانه من و كريم انصاري‌فر بازي به بازي هماهنگ‌تر مي‌شويم و مطمئنا مي‌توانيم بهتر از اين باشيم.
در نيم فصل از ديگر تيم‌ها پيشنهاد داشتي؟
بله من از راه آهن، نفت، فولاد، سايپا و استقلال پيشنهاد داشتم ولي تمام تمركزم روي تراكتورسازي است و به پيشنهادها فكر نكردم. من پيراهن تراكتورسازي را به راحتي از دست نمي‌دهم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نوری‌در گفت‌و گو با دانا:
پرسپولیس مدعی اول قهرمانی است /در تبریز باید در سه جبهه بجنگیم

پرسپولیس مدعی اول قهرمانی است /در تبریز باید در سه جبهه بجنگیم
هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس گفت : امسال شرایط به گونه ای است که می توانیم جام قهرمانی لیگ برتر را تصاحب کنیم هر چند که این کار، کار مشکلی است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،محمد نوری با بیان مطلب فوق در گفت و گو با خبر نگار ورزشی دانا ادامه داد:در ابتدای فصل کمتر کسی روی پرسپولیس حساب باز کرده بود اما با گذشت چند هفته همه فهمیدند که این پرسپولیس باپرسپولیس یکی دو سال اخیر خیلی فرق دارد. گواه این موضوع هم صدرنشینی پرسپولیس در لیگ است.
وی در ادامه گفت : صدرنشینی ما در لیگ از روی حوادث فوتبال نیست ما امروز اگر صدر جدول را در اختیار داریم فقط و فقط به دلیل قدرت خودمان است و بس. ما د رنیم فصل اول در 7 بازی خانگی خود پیروزی شدیم که موضوع با اهمیتی است.
نوری در ادامه و در پاسخ به این سوال که شانس قهرمانی پرسپولیس را در لیگ چقدر می داند گفت : خیلی زیاد. پرسپولیس مدعی اول قهرمانی است. این حرف من از روی احساس نیست. ما در نیم فصل اول خیلی خوب بازی کردیم و امتیازات خوبی هم جمع کردیم. امتیازات یکه در نیم فصل دوم و در پایان مسابقات لیگ به کمک ما خواهند آمد. البته همانطور که گفتم این کار به این راحتی ها هم نیست.
هافبک پرسپولیس یکی از مشکلات پیش روی پرسپولیس را در نیم فصل دوم انجام بازی های خارج از خانه این تیم دانست و گفت : این موضوع کمی کار ما را مشکل می کند اما پرسپولیس تیمی است که در گوشه گوشه این مملکت هوادار دارد و ما در نیم فصل دوم بیش از همه به حمایت های آنان نیاز داریم که راهی را که شروع کرده ایم به سرانجام برسانیم.
وی نقش علی دایی را در پرسپولیس نقشی غیر قابل انکار دانست و گفت : علی آقا یک وزنه سنگین برای پرسپولیس است. بزرگی علی دایی باعث شده است که خیلی از حاشیه هایی که در سال های قبل به تیم ضربه می زد امسال جرات نکند که حتی به پرسپولیس نزدیک شوند.
نوری در ادامه در خصوص بازی مقابل تراکتور سازی گفت : بازی سختی است. تراکتور یکی از تیم های خوب لیگ بر تر است. بازی در تبریز هم بر مشکلات اما افزوده است. چون باید در سه جبهه بجنگیم. اول تراکتور، بعد هوادارانتراکتور و بعد از آن هم سردی هوای تبریز. البته امیدوارم در روز بازی هوا زیادی سرد نباشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی به بازی با پرسپوبیس می رسد
دیروز درد پشت ران پای چپ کریمی کمتر شد و به گفته پزشک تراکتورسازی به بازی حساس مقابل پرسپولیس خواهد رسید.
دیروز خبری کار کردیم مبنی بر اینکه دایی به مصدومیت کریمی مشکوک شده و به بازیکنان گفته او دارد پرسپولیسی ها را سیاه می کند. به گزارش بانک ورزش، دایی در تمرین امروز به حقیقت پیوستن حرفش را به رخ نزدیکانش کشید و به آنها گفت: دیدید گفتم کریمی مقابل پرسپولیس بازی می کند؟ او از اول هم مشکلی برای این بازی نداشت.

دیروز درد پشت ران پای چپ کریمی کمتر شد و به گفته پزشک تراکتورسازی به بازی حساس مقابل پرسپولیس خواهد رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر برنامه های کرار: جلسه خوبی با زینی زاده داشتیم/ دو، سه روز دیگر به تراکتورسازی جواب می دهیم

مدیربرنامه های جاسم کرار گفت: جلسه خوبی با مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی داشتیم.
صادق موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره جاسه ای که با زینی زاده داشت، اظهارداشت: امروز در جلسه ای با مدیرعامل باشگاه تراکتور شرکت کردم. هم پیشنهاد تراکتور بررسی شد و هم من خواسته های کرار را مطرح کردم. قرار بر این شد که طرفین بیشتر شرایط را بررسی کنند و وضعیت نهایی مشخص شود.
وی افزود: فکر می کنم تا یکی دو روز آینده به تراکتور جواب دهیم و مشخص شود که کرار به تبریز می آید یا نه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکن تراکتور در گفتگو با نصرنیوز:
با 2 گل پرسپولیس را شکست می دهیم/ پرسپولیس با کمک داور ما را برد

نصرنیوز: بازیکن تیم تراکتورسازی گفت: دیدار رفت در حالی با پیروزی پرسپولیس به پایان رسید که تیم‌ها هماهنگ نبودند و پرسپولیس هم با کمک داور توانست پیروز مسابقه باشد و نمی‌توان آن مسابقه را با این دیدار مقایسه کرد.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصر نیوز، فرشاد احمدزاده در گفت و گو با نصرنیوز، در خصوص تعطیلات نیم فصل، نقل و انتقالات نیم فصل، اردوی تیم ملی زیر 23 سال و دیدار تراکتور مقابل پرسپولیس گفتگویی انجام داد.

تعطیلات نیم فصل برای تراکتور چطور بود؟

تعطیلی لیگ شاید برای برخی تیم‌ها خوب نباشد ولی برای تراکتور مفید واقع شد. متأسفانه امسال تیم ما مصدومیت‌های زیادی داشته است و خوشبختانه در این تعطیلی برخی از مصدوم‌ها به تیم بازگشتند و هماهنگ‌تر شدیم تا نیم فصل دوم را قدرتمند تر ادامه دهیم.

اردوی تیم ملی زیر 23 سال چطور بود؟

تیم ملی اردوی خوبی برگزار کرد و خوشحالم که به عنوان نماینده تراکتور در این اردو حاضر بودم. این اردو یکی از بهترین اردوهای ما بود و سطح برگزاری بالایی داشت. تیم ملی زیر 23 سال بازیکنان خوبی دارد و بیشتر بازیکنان ما در لیگ برتر بازی می‌کنند و نفرات خوبی داریم.

به محض بازگشت از اردو هم که در دیدار دوستانه مقابل شهرداری برای تراکتور گلزنی کردی.

در اولین روزی که از تیم ملی برگشته بودم ما با شهرداری تبریز بازی دوستانه ای داشتیم. گلی که من در این بازی زدم حاصل تلاش و حرکت خوب محسن دلیر بود. مهم این است که در مقابل پرسپولیس و در دیدار رسمی گلزنی کنم و تیمم به پیروزی برسد.

تراکتور این هفته هم دیدار حساسی مقابل پرسپولیس دارد. بازی را چطور می‌بینی؟

دیدار تراکتور و پرسپولیس همیشه حساس است و دو تیم رقیب جدی برای یکدیگر هستند. ما هم در این بازی باید در تبریز به مصاف حریف برویم و محکوم به برد هستیم و تلاش خواهیم کرد با سه امتیاز از زمین مسابقه خارج شویم. در این بازی امید ما به هواداران است تا مثل همیشه کنار تیمشان باشند و از تراکتور حمایت کنند.

تراکتور در دیدار رفت مقابل پرسپولیس شکست خورده است. این دیدار می‌تواند مصافی برای انتقام باشد؟

دیدار رفت در حالی با پیروزی پرسپولیس به پایان رسید که تیم‌ها هماهنگ نبودند و پرسپولیس هم با کمک داور توانست پیروز مسابقه باشد و نمی‌توان آن مسابقه را با این دیدار مقایسه کرد. جمعه هر دو تیم هماهنگ به میدان می‌آیند و در این مسابقه می‌توان تفاوت تیم‌ها را دید.

ولی در این بازی هم تراکتور چندین بازیکن اصلی خود را در خط دفاعی ندارد. این موضوع مشکل ساز نخواهد شد؟

با وجود اینکه مصدومیت بازیکنان به تیم ما ضربه می‌زند، تراکتور بازیکنان بزرگی دارد و نبود مصدوم‌ها زیاد به چشم نمی‌آید. همه بازیکنانی که در ترکیب قرار بگیرند تمام تلاششان را در این دیدار خواهند کرد تا تیم بتواند مقابل پرسپولیس به پیروزی برسد.

در دیدار مقابل پرسپولیس نقش هواداران در تعیین نتیجه چقدر است؟

در بازی با استقلال هواداران ما 90 دقیقه سر پا بودند و تراکتور را تشویق می‌کردند. این باعث شد تا تیم ما بتواند رو به جلو حرکت کند و گل تساوی را هم به ثمر برساند. در این بازی هم ما چشم امیدمان به هواداران است و حضور جدی آن‌ها کمک زیادی به ما خواهد کرد.

ولی با این وجود تراکتور در نیم فصل اول در دیدارهای خانگی عملکرد خوبی نداشت. این موضوع از استرس بازیکنان برای بازی مقابل هواداران ناشی می‌شود؟

به نظر من توپ‌های ما در یادگار گل نمی‌شود. به جز یکی دو بازی اول لیگ، ما در تبریز استرس نداشتیم و هواداران تا آخرین لحظه از تیم حمایت کردند و این نمی‌تواند دلیلی برای عدم نتیجه گیری تیم باشد.

پیش بینی می‌کنی این دیدار با چه نتیجه ای تمام شود؟

از شروع تعطیلات نیم فصل ما تمام فکر و ذکرمان را برای این دیدار حساس گذاشته‌ایم و تلاش می‌کنیم تا سه امتیاز این بازی را نصیب خودمان کنیم. فکر می‌کنم اگر باز هم بدشانس نباشیم با دو گل پرسپولیس را شکست دهیم.

مقابل پرسپولیس گلزنی خواهی کرد؟

من این قول را به هواداران می‌دهم که اگر مقابل پرسپولیس در ترکیب تیم باشم حتماً مقابل این تیم گلزنی خواهم کرد ولی آن‌ها هم باید کنار تیم باشند و به ما روحیه بدهند.

تراکتور در نقل و انتقالات کم فروغ ظاهر شد. با توجه به حضور تراکتور در لیگ برتر، جام حذفی و جام باشگاه های آسیا این باعث نمی‌شود که تیم با مشکل برخورد کند؟

شاید تراکتور بازیکن جذب نکرد ولی بقیه تیم‌ها هم عملکرد پرفروغی نداشتند. تیم ما بازیکنان خوبی دارد و کادر فنی این‌طور تصمیم گرفتند و بازیکنان تلاش خواهند کرد تا تیم بتواند در سه جام موفق باشد.

به طور حتم کرار جاسم بازیکن پرهیاهوی سال‌های گذشته تراکتور را می‌شناسی. این روزها بحث حضور دوباره این بازیکن در تراکتور مطرح است. حضور کرار در تراکتور را چگونه می‌بینی؟

کرار بازیکن محبوبی است و بازگشتش به تراکتور هواداران را خوشحال می‌کند و بازگشت او می‌تواند به تیم هم کمک کند.

اگر جلالی کرار را در پست تو به کار بگیرد از رقابت با این بازیکن هراسی نداری؟

برای من فرقی ندارد که کدام بازیکنان در پست من باشند و از رقابت کردن با هیچ بازیکنی ترسی ندارم. سعی می‌کنم همیشه آماده باشم و هر بازیکنی که باشد با او رقابت می‌کنم.

در ادامه مسابقات لیگ برتر شانس تراکتور برای کسب عنوان قهرمانی چقدر است؟

تراکتورسازی در ابتدای فصل تیم را برای قهرمانی بسته است و ما در اواخر نیم فصل در یکی دو بازی بدشانسی آوردیم. اگر کمی خوش شانس‌تر بودیم می‌توانستیم قهرمان نیم فصل باشیم ولی با این وجود فکر می‌کنم در نیم فصل دوم تراکتور بتواند شایسته قهرمانی باشد.

حرف پایانی؟

آخرین حرفم این است که به امید خدا و با حمایت هواداران روز جمعه تراکتور برای کسب سه امتیاز مقابل پرسپولیس گام به زمین مسابقه خواهد گذاشت و پیروز این دیدار تراکتور خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش نصر از تمرینات تراکتورسازان برای مصاف با پرسپولیس/
عدم حضور هواداران در روز غیبت کریمی

نصرنیوز: در روزی که علی کریمی به دلیل مصدومیت در تمرینات سرخ پوشان حضور نیافته بود هیچ هواداری به ورزشگاه یادگار امام تبریز نیامد.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، تمرین تراکتورسازان حواشی مختلفی داشت که در ادامه می‌خوانید:

* قبل از شروع تمرین به مدت 30 دقیقه جلالی در رختکن با بازیکنان صحبت کرد.

* تمرین امروز تراکتور از ساعت 11 و 30 در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد.

* علی کریمی به دلیل مصدومیت غایب بزرگ تمرین امروز سرخ پوشان بود.

* مرتضی اسدی کاپیتان تراکتور به دلیل مصدومیت زیر نظر دکتر مولایی پزشک تیم به تمرینات اختصاصی پرداخت و دور زمین دوید.

* محمد نصرتی و مهدی کیانی در طول تمرین بارها با یکدیگر شوخی می‌کردند. تمرین امروز سرخ پوشان در نوع خود شادابی خاصی داشت.

* حمید زینی زاده مدیرعامل باشگاه برای رفع مشکلات پیوستن کرار به تراکتور در تهران حضور داشت.

* در طول تمرین هواداران تراکتور بارها با یاوران رییس کانون هواداران باشگاه تماس می‌گرفتند و در خصوص قطعیت حضور کرار در تبریز پرسش می‌کردند.

* کادر پزشکی تراکتورسازان در خصوص مصاحبه های نشر شده از طرف آن‌ها در رسانه‌ها با یکدیگر به گفتگو پرداختند. طبق اعلام دکتر مولایی وضعیت کریمی روز چهارشنبه مشخص خواهد شد.

* حسن آذرنیا سرپرست تیم با تأخیر سی دقیقه ای وارد زمین تمرین شد.

* سعید حاجی زاده سخنگوی شورای شهر تبریز در محل تمرین تراکتور حاضر شد و با سرپرست این تیم به گفت و گو پرداخت.

* به دلیل عدم آگاهی هواداران از زمان تمرین این تیم هیچ هواداری در استادیوم یادگار امام حضور پیدا نکرده بود. این در حالی است که حضور هواداران در آستانه دیدار مقابل پرسپولیس در تمرینات آزاد است.

* حامد لک و نوشی صوفیانی دو دروازه به ان تراکتور زیر نظر مربی دروازه به ان‌ها به طور اختصاصی تمرین کردند.

* پس از یک ساعت تمرینات تاکتیکی تراکتورسازان در دو تیم آبی و قرمز مقابل یکدیگر صف آرایی کردند و در نصف زمین تمرینات خود را ادامه دادند.

* حسن آذرنیا سرپرست تیم از بازیکنان خواست آرام‌تر بازی کنند و مراقب ساق پاهای یکدیگر باشند تا تیم بیش از این مصدوم نداشته باشد.

* 21 بازیکن در تمرینات امروز سرخ پوشان حضور یافته بودند.

* بعد از تمرین امروز بازیکنان تراکتور در رختکن تیم برای حامد لک جشن تولد گرفتند.

* تمرین تراکتورسازان ساعت 13 و 30 به پایان رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشید طالبی : با تمرکز بالا و بازی هدفدار به دنبال کسب هر سه امتیاز بازی با پرسپولیس هستیم
به گزارش لیگ برتر در حالی که فقط چند روز به آغاز نیم فصل دوم لیگ برتر باقی مانده است ، شاید به جرات بتوان گفت یکی از حساس ترین بازی نیم فصل دوم را بازی تراکتور با پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام تبریز است ، تراکتورسازی در شرایطی رو در روی حریف صدرنشین خود قرار خواهد گرفت که اکثرا مدافعان خود را یا به دلیل نقل و انتقالات و یا مصدومیت و محرومیت در اختیار نخواهد داشت ، فرشید طالبی را شاید یکی از تعیین کننده ترین بازیکنان تراکتور در بازی مقابل پرسپولیس نامید ، خواندن مصاحبه زیر از فرشید طالبی در آستانه بازی تراکتور با پرسپولیس خالی از لطف نیست :
فرشید طالبی درباره شرایط تیم تراکتورسازی گفت : بعد از آنکه یک هفته تمرین بدنسازی داشتیم چند روز پیش بازی دوستانه خوبی را با تیم شهرداری تبریز برگزار کردیم، تیمی که به لحاظ تاکتیکی و بدنی به خوبی ما را محک زد و از آنجا که در بدنسازی بودیم شرایط‌مان را برای ادامه کار بسیار بهبود بخشید.
* درست است که هم ما مدعی قهرمانی هستیم و هم پرسپولیس اما لیگ و قهرمانی آن در بازی هفته‌ای مشخص نمی‌شود و لیگ در واقع مانند یک اتوبان است که هر تیمی در این اتوبان با اطمینان و زیرکی خاصی حرکت کند می‌تواند در اتوبان لیگ موفق شود.
* وجود دایی همیشه برای تیم‌های مقابل انگیزه به‌وجود می‌آورد همان‌گونه که امیر قلعه‌نویی هم همین حالت را ایجاد می‌کند اما ما سعی می‌کنیم با تمرکز به اهداف تاکتیکی و سه امتیاز بازی برسیم.
* طالبی در جواب سوال اینکه شما در برابر پرسپولیس در در اولین بازی فصل گذشته باخته اید آیا به قصد انتقام وارد میدان می شود یا نه گفت : ما اصلاً در دیدار با پرسپولیس به فکر انتقام نیستیم چون اگر تفکرمان این‌گونه باشد ممکن است با مشکل مواجه شویم بنابراین با تمرکز بالا و بازی هدفدار به دنبال کسب سه امتیاز خواهیم بود.
* وی همچنین درباره حساسیت های حضور علی کریمی در مقابل تیم سابق خود گفت : مگر علی کریمی که در بازی رفت مقابل پرسپولیس بازی کرد حاشیه و جنجالی درست شد؟! من مطمئنم حاشیه‌ و جنجالی در بازی ما با پرسپولیس به‌وجود نخواهد آمد. علی کریمی هم همان‌طور که در بازی رفت مورد تشویق تماشاگران دو تیم قرار گرفت، در بازی برگشت هم از جانب هواداران دو تیم مورد تشویق قرار خواهد گرفت. فوتبال هم فقط به مستطیل سبز خلاصه نمی‌شود و ممکن است کیلومترها حاشیه به همراه داشته باشد به همین دلیل بازیکنان دو تیم پرسپولیس و تراکتور بدون کوچکترین تنش و حاشیه کاذبی فقط به کسب سه امتیاز بازی فکر خواهند کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اروپایی در راه تراکتور
در آستانه بازی حساس تراکتور با پرسپولیس حمید زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی حرفهای جالبی در مورد قهر کریمیان ، حضور علی کریمی در بازی پرسپولیس و جذب بازیکنان جدید زده مصاحبه زیر را بخوانید :
قهر مهدی کریمیان از تراکتور ؛
مدیرعامل تراکتورسازی تبریز درباره اینکه شنیده می‌شود او به دلیل جریمه 400 میلیون تومانی‌‌ای از باشگاه تراکتورسازی ناراحت است، گفت : این صحبت‌ها کذب محض است و او در تمرینات حضور مستمری دارد و مشکلی هم بین این بازیکن و باشگاه نیست. او به جریمه 400 میلیون تومانی اعتراض کرد و در همین راستا کمیته استیناف باشگاه تشکیل جلسه داد که رأی به تقلیل این مبلغ به یک سوم داده شده است. قرار است امروز این رأی اعلام شود.
حساسیت بازی با پرسپولیس ؛
وی در مورد دیدار تراکتورسازی و پرسپولیس در هفته شانزدهم لیگ برتر هم افزود: بازی حساسی است اما این بازی هم همانند سایر بازی‌ها فقط 3 امتیاز دارد اما چون اولین بازی نیم‌فصل است امیدوارم بازی را ببریم تا نیم‌فصل دوم لیگ برتر را با برد شروع کنیم بعد از آن هم سه بازی پشت سر هم در تبریز داریم که برد در مقابل پرسپولیس می‌تواند روحیه زیادی به ما بدهد.
حضور طرفداران پرسپولیس در یادگار امام؛
زینی‌زاده در خصوص حضور تماشاگران پرسپولیس و اینکه چند درصد از ظرفیت ورزشگاه را به آنها می‌دهند، ادامه داد: اگر بیایند که همه ورزشگاه را به آنها می‌دهیم چرا که آنها میهمان ما هستند و حتی اگر شده از صندلی‌های خودمان به آنها می‌دهیم. اما قانون در این خصوص فقط 10 درصد را مجاز اعلام کرده است.
مصدومیت علی کریمی ؛
وی درباره مصدومیت علی کریمی و حضور یا عدم حضورش در بازی مقابل پرسپولیس، افزود: او حتما به این بازی می‌رسد. پزشک تیم قول داده که او در بازی با پرسپولیس برای ما بازی می‌کند.
حضور علی کریمی در برابر میلان ؛
زینی‌زاده در خصوص اینکه اگر کریمی بخواهد باشگاه تراکتورسازی اجازه حضور نمادین این بازیکن را در بازی پرسپولیس و میلان می‌دهد، اظهار کرد: امکان این موضوع وجود ندارد چرا که حتی اگر نخواهد در این بازی به میدان برود و فقط قصد حضور در ورزشگاه را داشته باشد باز هم شدنی نیست چرا که او باید در جلسات هماهنگی فنی بازی پرسپولیس و تراکتورسازی حاضر باشد. ضمن اینکه خود کریمی هم علاقه‌ای به رفتن ندارد.
جذب بازیکنان جدید ؛
مدیرعامل تراکتورسازی تبریز در مورد جذب بازیکنان جدید برای این تیم هم ادامه داد: احتمالاً امروز با یک بازیکن به توافق می‌رسیم. برای گرفتن بازیکن خارجی هم تا 14 آذر فرصت داریم. البته یک بازیکن خارجی که سابقه بازی در لیگ ایران و لیگ‌های اروپایی را دارد مد نظر داریم که به احتمال فراوان او را به تراکتورسازی می‌آوریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فیزیوتراپی کریمی،اختصاصی اسدی/8 و 88 به پپرسپولیس می رسند؟

بعدی
قبلی
12

2013/11/25 16:48:00
کریمی امروز هم برنامه های فیزیوتراپی اش را ادامه داد اما هنوز نمی توان گفت به بازی پرسپولیس خواهد رسید یا نه.

سایت گل – مصدومیت علی کریمی هنوز رفع نشده و حضور او در دیدار جمعه مقابل پرسپولیس در هاله ای از ابهام قرار دارد.

ظهر امروز تمرین تیم تراکتورسازی در زمین شاره 2 ورزشگاه یادگار امام برگزار شد که البته علی کریمی در این تمرین حضور نداشت.

کریمی امروز هم برنامه های فیزیوتراپی اش را ادامه داد اما هنوز نمی توان گفت به بازی پرسپولیس خواهد رسید یا نه.کریمی روزانه دو نوبت و در هر نوبت حدود سه ساعت فیزیوتراپی می کند تا برای بازی با پرسپولیس آماده شود اما در فاصله چهار روز تا این بازی هنوز قادر به تمرین نیست.

از طرفی تراکتوری ها نگران کاپیتان مصدوم خود مرتضی اسدی هستند که او نیز وضعیت مبهمی برای بازی با پرسپولیس دارد.مدافع همه فن حریف تراکتورسازی که معمولا خیلی کم مصدوم می شود طی دو روز گذشته تمرینات اختصاصی اش را شروع کرده و از شدت مراحل درمانی اش نسبت به هفته گذشته تا حدود زیادی کاسته است.

اسدی امروز هم در تمرین تیمش به صورت اختصاصی کار کرد و در استارت ها و کارهای سرعتی دردی احساس نکرد اما مجید جلالی به او گفت زیاد روی خودش فشار نیاورد و مراعات کند.

بعید نیست اگر وضعیت اسدی اینگونه باشد او فردا یا پس فردا در تمرین گروهی شرکت کند اما چنانچه در تمرین گروهی به مشکل بر بخورد حضورش در دیدار حساس جمعه با ابهام جدی مواجه خواهد شد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی اری ، کریمی شاید / همه چیز دقیقه 90 مشخص می شود

بعدی
قبلی
5

2013/11/25 17:23:00
ولی برای روشن شدن این موضوع که کریمی می تواند در ترکیب 11 نفره قرار بگیرد یا نه ؟ باید تا روز چهارشنبه صبر کرد .

سایت گل – تراکتور سازی در استانه اولین بازی دور برگشت وشروع سریالی 4 بازی خانگی قرار دارد ، در همین حال خبر های رسیده حاکیست که مصدومیت علی کریمی اصلی ترین دغدغه کادر فنی این تیم برای حساس ترین بازی جمعه پیش رو است ، طبق اظهارات دکتر مولایی هنوز حضور علی کریمی در ترکیب اصلی این تیم در مقابل پرسپولیس در هاله ای از ابهام قرار دارد ، مولایی در مورد اینکه گفته می شد تکلیف کریمی امروز صبح مشخص می شود، می گوید : ما اقدامات درمانی را بطور مرتب انجام می دهیم ولی برای روشن شدن این موضوع که کریمی می تواند در ترکیب 11 نفره قرار بگیرد یا نه ؟ باید تا روز چهارشنبه صبر کرد .

مرتضی اسدی کاپیتان تراکتور سازی با محرومیت محمد نصرتی ( سه کارته ) جای خالی وی را با احتمال زیاد پر خواهد کرد وجلالی از بابت قلب دفاعی مشکل خاصی ندارد، اما تکلیف کریمی در اخرین تمرین اصلی این تیم در روز چهارشنبه که در واقع دقیقه 90 تصمیم گیری در مورد بازیکنان اصلی خواهد بود روشن خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده : کرار و آرش افشین تراکتوری میشوند / بازیکنان برزیلی در سطح عالی هستند

اختصاصی traxtorchi.ir- طی چند روز گذشته انتقادات زیادی در مورد نقل و انتقالات نیم فصل لز سوی هواداران به مدیریت باشگاه و کادر فنی تیم وارد بود که ما را بر این داشت گفتگوی صریحی با حمید زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی داشته باشیم.در ادامه مطلب متن این گفتگو را می خوانید.
شرایط باشگاه و تیم در نیم فصل دوم را چگونه عرض یابی می کنید؟
شکر خدا از لحاظ روحی روانی تیم در سطح عالی به سر می برد و تمامی پرسنل تیم و باشگاه درصدد آماده سازی خود برای شروع مسابقات نیم فصل دوم می باشد .

با توجه به سخنان جناب عالی,قرار بود تیم سال آینده در نیم فصل بسته شود ولی تا کنون هیچ بازیکنی به تیم اضافه نشده است ؟
تمامی تلاشمان بر این است که از فرصت باقی مانده که تا 14 آذرماه ادامه دارد استفاده کنیم و در نقاط لازم یارگیری خوبی انجام دهیم , همانطور که قبلا اعلام کرده ایم بازیکنانی را استخدام میکنیم که در حد نام و آوازه تراکتور سازی باشند.دو بازیکن سطح اول برزیلی که هم اکنون در کشور خودشان مشغول بازی هستند مد نظر هستند و مذاکرات خوبی انجام شده که تشریفات ورود آنها به تبریز در حال انجام است و به هواداران قول می دهیم که هیچ کم کاری صورت نگیرد.

تا کنون بازیکنان خارجی زیادی به تبریز آمده و دیپورت شده اند این 2 بازیکن برزیلی هم چنین خواهند شد ؟
بحث دیپورت شدن و عدم تائید فنی , بر عهده شخص آقای جلالی میباشد ولی این بازیکنان برزیلی از سوی مجید جلالی رصد شده و امید واریم که در تمرینات نیز مورد تائید جلالی قرار گیرند.

آیا انتقاد از سرمربی برای عدم انتخاب و شناخت بازیکنان سطح بالا را قبول دارید؟
با توجه به جایگاه تراکتور و نائب قهرمانی دوساله تمامی انتقادات هواداران! مورد قبول است و قابل توضیح و روشن سازی است
ولی جوی را برخی از رسانه های محلی به وجود آورده اند قابل قبول نیست وبیشتر جنبه تخریب تیم را دارد,بازیکنان خوبی از سوی سرمربی پیشنهاد شده است که اکثرا با مشکل رضایت نامه باشگاه شان روبرو هستند.

منظور از برخی رسانه های محلی همان سایت های هواداری معتبر و قدیمی است ؟
نخیر !, بنده تا کنون به هیچ یک از هواداران و زحمت کشان واقعی و متعصب تراکتور به چشم حاشیه ساز نگاه نکرده ام و از این که شعور هواداری از شور آنها فراتر است بر خود می بالم و همیشه مطالب اصلی چند سایت هواداری را به صورت روزانه مطالعه میکنم و در این چند روز گذشته مطلب "مدیر عامل در خواب " شما را نیز خوانده ام ولی نوشته های شما با انها فرق دارد شما هواداران صاحب اصلی تیم هستید و ولی نعمت باشگاه ولی بنگا های خبری که با قرار داد 120 میلیون تومانی انتظار دارند تراکتور با میلیونها هوادار به انها باج دهد تا در مدح بنده بنویسند در اشتباه هستند ما انتقاد را دوست داریم ولی نه تخریب را ! آنهم انتقاد توسط افرادی و هوادارنی که هر بازی می بینیم با چه مشکلات فراوانی به ورزشگاه می آیند. از طریق شما اعلام میکنم که هواداران به تیتر این گونه افراد دقت کنند و بدانند که چه نوشته اند برای چه نوشته اند.

پس تخریب کننده گان تیم چه کسانی هستند؟
یک سایت خبری که از روی دلسوزی بیش از حد برخی مطالب را در خروجی سایت خود قرار میدهند که بیش از وظایف خودشان است و بیشتر به عنوان دخالت در امور فنی و مدیریتی باشگاه اقدام کرده اند که از سوی هیئت مدیره در حال بررسی است .

اکنون که کمتر از 5 روز به مسابقه حساس پیروزی تهران زمان باقی نمانده است آیا نقاط ضعف تیم ترمیم شده است ؟
بحث فنی را باید از سرمربی تیم پیگیر باشیم ولی طبق گزارشات داخلی شرایط فنی تیم بیش از نیم فصل اول بهبود یافته و انشالله با یارگیری در چند روز آینده با تمام قدرت در مقابل این تیم قرار خواهیم گرفت .

مشکلات مالی آیا مانع انتقالات می گردد ؟
البته که مشکلات مالی دست ما را بسته است اگر 10 میلارد بدهی سال قبل نبود اکنون وضع خوبی داشتیم و بازهم از هیت مدیره خواهان منابع مالی هستیم اگر منابع مالی نباشد جذب بازیکن خوب و سطح اول غیر ممکن خواهد بود

تراکتور چرا نمی تواند در نقل و انتقالات که بیشتر برای ترمیم کمبود هایش است با قدرت کار کند ؟(هر ساله در نیم فصل یارگیری خوبی انجام نشده و در ادامه مسابقات گرفتار شده ایم )
تیم بزرگی همچون تراکتور رقیبان بزرگی نیز دارد شما دقت کنید که اکثر باشگاه ها برای واگذاری بازیکنان مورد نظر تراکتور با حساسیت زیادی برخورد میکند برای این که نمی خواهند رقیب اصلی خود را مسلح کنند این امر مشکلی است که بیش از این نمیتوان در مقابلش ایستاد ولی مطمئن باشید بازیکنان خوبی را جذب خواهیم کرد

در مورد گزینه های مورد بحث نقل و انتقالات تیم صحبت کنید
گزینه های خارجی را با وسواس زیادی مد نظر گرفته ایم دو بازیکن برزیلی طراز اول را در چند روز آینده به تبریز می آوریم و امید واریم که به تیم اضافه شوند و چند بازیکن داخلی نیز مد نظر است و امروز فردا خبر های خوبی را می شنوید.

بحث آمدن جاسم کرار به کجا رسید ؟ شنیده می شود از دوستان قدیمی کرار پادر میانی کرده اند و رابط اصلی باشگاه با کرار هستند !(لطفا کامل توضیح دهید)
بحث جاسم کرار فوق نقل انتقالات است , کرار محبوب ترین بازیکن چند سال اخیر تراکتور است و هنوز هم مشاهده میشود پیراهنهایی با شماره 13 و نام جاسم کرار بر تن هواداران گرامی نقش بسته این نشان میدهد کرار فوق محبوب است و حتی انتقالش به استقلال تهران نیز این محبوبیت را خدشه دار نکرده است.ما از این شرایط به خوبی آگاه هستیم و علاقه شخصی بنده به دلبستگی های هواداران دو چندان است.
نزدیک به 5 جلسه ویژه در تبریز و تهران برای جذب جاسم کرار برگزار شده و تصمیم جدی برای این انتقال داریم تا جایی که گفته میشد کرار شاکی خصوصی دارد و با پشت کار همکاران و استعلام قانونی شاکی کرار را ملاقات کرده و شخصا پیگیر حل و فصل این مشکل جزئی هستم.اینکه دوستان قدیمی کرار که از هواداران متعصب باشگاه و تیم نیز هستند در این کار بزرگ یار و یاور ما هستند و با تعاملی که با همه هواداران داریم همه باید برای سر بلندی تیم محبوبمان تلاش کنیم .

بالاخره کرار می آید ؟
انشالله کرار به تبریز خواهد آمد و نیم فصل طوفانی را شروع خواهیم کرد.قرار ما روز دوشنبه با مدیر برنامه کرار در تهران است امید وارم مشکلی برای ورود کرار به تبریز باقی نماند و هواداران بعد از 3 سال با محبوب ترین بازیکنشان دیدار کنند.

بحث آرش افشین به کجا رسید آیا افشین ارزش معاوضه با کریمیان پر حاشیه را ندارد ؟
آرش افشین باید از سپاهان رضایت نامه بگیرد در این صورت حتما نسبت به جذب این بازیکن اقدام و تراکتوریش میکنم ولی بحث معاوضه به سرمربی مربوط می باشد این را نیز بگویم که کریمیان یکی از بازیکنان خوب و فنی تیم میباشد.

به غیرازاین گزینه ها , بازیکنان دیگری مد نظر نیست ؟
ما که نمی خواهیم تیم اول فصل ببندیم ! اصلاح نقاط ضعف دستور کار , کادر فنی میباشد.و این اطمینان را به همه هواداران می دهم که تیم یکدست و قدرتمندی را خواهند دید.

آیا با حضور کرار و کریمی در خط میانی تراکتور حواشی به وجود نخواهد آمد؟
اصلا چنین نگرشی نداریم-اولا علی کریمی بهترین و با نظم ترین بازیکن تیم است و بزرگ تیم به حساب می آید.دوما این که با توجه به مذاکرات انجام شده با کرار این بازیکن پر هیجان و جوان بعد از سپری شدن چند سال دیگر به مرز پختگی رسیده و در تماسهای خود با دوستانش به این امر اعتراف کرده است که تنها برای فوتبال بازی کردن و قهرمانی تراکتور در لیگ فکر میکند و کرار گذشته با کرار کنونی فرق زیادی دارد.

جناب زینی زاده بحث عکس یادگاری پسر شما با قله نویی و همینطور حضور شما در رختکن استقلال حاشیه ساز بود توضیحی می فرمائید ؟
همه تبریزی ها عاشق تراکتور هستند و پسر بنده نیز از این امر مستثنا نمی باشد هنگامی که سجاد از اتاق مربوط تیم خودمان خارج میشد قله نویی نیز در مسیر راه رو بوده اند که عکاس یکی از خبرگزاری ها این صحنه را شکار کرده اند, این که یک سایت خبر گزاری به این عکس حساسیت نشان داده است امری طبیعی است چرا که آنها تنها عکس را مشاهده کرده اند.
ولی در مورد حضور بنده در رختکن حریف باید بگویم مساله ای پیش آمد که به رختکن استقلال رفتیم و مشکل خاصی وجود نداشت.

اگر حرف خاصی دارید بفرمائید
با تشکر از شما و تمامی هواداران جامعه مجازی تراکتور همیشه پیگیر نوشته ها و مقالات چند سایت هواداری هستم و از زحمت کشان این ضلع حساس و قوی هواداری ممنون هستم و دوست دارم با نوشته ها و انتقادات به جا و به موقع مارا نیز از تجزیه و تحلیل هواداری خویش مطلع سازید.پل ارتباطی ما با هواداران بی شمار در جای جای میهن اسلامی همین سایتهای قدیمی هواداری می باشد و صد البته بیش از نوشته های اصلی مشتری پرو پاقرص نظرات کاربران میباشم که با حوصله فراوان تک تک نظرات را می خوانم و از آنها نیز سپاس گذارم که تمامی مشکلات و کمبود ها را بیان میکنند و در مواقع لازم زبان به تشویق و تحسین باز میکنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به 2 دلیل تراکتور باید پرسپولیس را ببرد

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز تاکید کرد برای دیدار مقابل پرسپولیس هیچ نگرانی ندارد.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال تراکتورسازی که در اولین بازی لیگ برتر مقابل پرسپولیس شکست خورد این‌بار و در آغاز نیم فصل دوم این مسابقات در تبریز میزبان شاگردان علی دایی خواهد بود.

تراکتورسازان در حالی خود را آماده بازی با پرسپولیس می‌کنند که ویروس مصدومیت به جان این تیم افتاده و آنها چند بازیکن کلیدی خود را در بازی روز جمعه در اختیار نخواهند داشت. با این حال مجید جلالی هیچ نگرانی ندارد و تاکید می‌کند که تیمش آماده بازی با پرسپولیس است.

مجید جلالی در گفت‌وگو با تسنیم در مورد دیدار تراکتورسازی - پرسپولیس و مسائل مربوط به تیمش به اظهارنظر پرداخته است که مشروح آن در زیر می‌آید:

دلیل مصدومیت بازیکنان تراکتورسازی چیست؟

این موضوع دلایل خاص خودش را دارد. بعضی از بازیکنان ما مثل ایران‌پوریان و ربیع‌خواه در تمرینات آماده‌سازی پیش‌ فصل حضور نداشتند و یک هفته مانده به شروع لیگ به تیم اضافه شدند. موضوع دیگر به کیفیت نامطلوب زمینی که در آن تمرین می‌کنیم برمی‌گردد و بازیکنانی مثل اسدی، کریمی و ابراهیمی به خاطر همین شرایط و بدون اینکه برخوردی صورت بگیرد مصدوم شدند.

پس از دید شما دلیل مصدومیت بازیکنان تراکتورسازی همین مسائلی است که عنوان کردید؟

من چیز غیرطبیعی نمی‌بینم. همیشه دوست دارم تیمم خیلی جدی تمرین کند و به کیفیت تمرین خیلی اهمیت می‌دهم. اگر سطح کیفی تمرینات بالا نباشد تیم من در یک سطح باقی خواهد ماند ولی برای اینکه پیشرفت کنیم باید خیلی خوب تمرین کنیم. من معتقدم اگر زمین با کیفیتی در اختیار داشتیم این مصدومیت‌ها به وجود نمی‌آمد.

علی کریمی به بازی مقابل پرسپولیس می‌رسد؟

هنوز مشخص نیست او به بازی روز جمعه می‌رسد یا نه. کریمی فعلاً به صورت مرتب فیزیوتراپی می‌کند و باید ببینیم تا روز جمعه وضعیت او چگونه خواهد شد.

هنوز بازیکن جدید جذب نکرده‌اید؟

ما شبانه‌روزی تلاش می‌کنیم ولی هنوز با هیچ بازیکنی به توافق نرسیده‌ایم.

با این وضعیت نگران بازی با پرسپولیس نیستید؟

خیر، بچه‌ها خیلی خوب، با انگیزه و با کیفیت تمرین می‌کنند و من نگران نیستم. مهم این است که تیم ما پیشرفت کند و الان بچه‌ها در سطح خوبی هستند. خیلی از بازیکنانی که نتوانستند خودشان را در دور رفت نشان دهند قطعاً در دور برگشت وضعیت بهتری پیدا خواهند کرد.

در مورد پرسپولیس چه صحبتی دارید؟

در مورد پرسپولیس باید به یک موضوع مهم اشاره کنم. علی دایی در پرسپولیس کار مهمی انجام داد و در این تیم تغییر نسل به وجود آورد. من به مربیانی که کارهای بنیادی و اساسی می‌کنند احترام می‌گذارم هر چند که شاید خودشان در معرض تلف شدن باشند. به نظر من دایی در پرسپولیس کار قابل ستایش و بزرگی انجام داد و این تیم در نتیجه‌گیری هم خوب عمل کرده است. با تمام اینها ما به 2 دلیل باید پرسپولیس را ببریم.

چه دلایلی؟

اول اینکه در زمین خودمان بازی می‌کنیم و از حمایت هواداران بهره می‌بریم و دوم اینکه حق ما در بازی رفت ضایع شد و حالا دنبال جبران هستیم.

این روزها بحث انتخاب بهترین بازیکن سال جهان مطرح است. شما فکر می‌کنید چه کسی انتخاب شود؟

وقتی می‌گوییم که قرار است بهترین بازیکن انتخاب شود پس باید تمامی فاکتورهای او را در نظر بگیریم. اگر بخواهیم از لحاظ تیمی صحبت کنیم قطعاً ریبری می‌تواند توپ طلا را ببرد. البته علی‌رغم اینکه به سبک بازی مسی علاقه زیادی دارم فکر می‌کنم رونالدو انتخاب شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جاسم محمد کرار : برای دیدن تبریز و هواداران تراکتور لحظه شماری میکنم

اختصاصی traxtorchi.ir - طبق هماهنگی های انجام شده مدیر برنامه های بازیکن محبوب سالهای نچندان دور تراکتورسازان امروز در تهران با سران باشگاه جلسه خواهد داشت برای اطلاع دقیق از روند مذاکرات لحظاتی پیش توسط دوست قدیمی کرار با این بازیکن گفتگوی تلفنی برقرار کرده ایم که در زیر می خوانید.
""برای حضور در تبریز و دیدن هواداران تراکتور لحظه شماری میکنم""
ٰبرایمان از روند مذاکرات بگویئد
من از جزئیات کامل مذاکره خبر ندارم ولی مدیر برنامه هایم دقایقی پیش اعلام کرد که جلسه به بعد از ظهر موکول شده است و امید وارم که نتیجه خوشحال کننده ای به من اعلام کند

آیا خودت برای حضور در تراکتور شرایط خاصی را انتخاب کرده ای ؟
نه من هیچ شرطی برای حضور در تراکتور ندارم و از صمیم قلب برای رسیدن به تراکتور لحظه شماری میکنم دیدن دوباره دوستانم و دیدن هواداران مجنون تراکتور برایم یک آرزو شده است هیچ شرطی به غیر عقد قرار داد زود ندارم

بحث مشکل شاکی خصوصی خودت به کجا انجامید
با صحبتهایی که با رئیس کانون هواداران که داشتم و همیشه مرا مورد لطف خود قرار داده اند پیگیری این موضوع را به آنها سپرده ام و امید وارم که حل شود

مبلغ پیشنهادی شما آیا بیش از حد انتظار و محبوبیت تان است ؟
مبلغ قرار داد با توجه به شرایط مذاکره به توافق خواهد رسید و در این مورد تنها میتوانم بگویم که برایم تفاوتی ندارد که چه مبلغی باشد فقط هر چه زود تر برگردم پیش شما و استادیوم یادگار امام را پر پر ببینم

میدانید که روز آمدن شما هواداران زیادی به استقبالتان خواهد آمد؟
من انتظاری از هواداران ندارم . من خودم هیجان زده هستم و نمیدانم چه بگویم

بازهم مثل سالهای قبل حضوری پر حاشیه و ناهنجاری خواهی داشت ؟

نه هر گز ، هرگز من پدر 3 فرزند هستم و به بلوغ حرفه ای رسیده ام و دوست ندارم دیگر حاشیه ساز و جنجالی باشم.برای رسیدن به تراکتور از هیجانات درونی یم می گذرم و دیگر اجازه نمی دهم برای تیم و هواداران محبوبم مشکل ساز باشم ... قول مردانه میدهم که کراری دیگر ببینید

آیا مشکل رضایت نامه نداری ؟
من بازیکن شهر خودم یعنی تیم النجف هستم و باید رضایت نامه بگیرم که مشکل خاصی ندارد و مسئولین این باشگاه که من به بازی کردن در آن راغب بودم و افتخار میکردم منرا به چشم یک بازیکن ملی و بزرگ نگاه میکنند و همیشه به من لطف داشتند

شعار مخصوص تشویقت را به یاد داری ؟
البته که به یاد دارم حتی فرزندم هم حفظش کرده است می توانم برایتان بخوانم ""کرار کرار تراختری عزییزی -گئل ور شادی بیزی جاااااااسم کرار ""

کی به تبریز می آیید ؟
من هم مثل شما روز شماری میکنم امروز بعد از ظهر مشخص میشود و قول میدهم زمان دقیق را به دوستم بگویم و شما هم از انتظار رها شوید

حرف خاصی ندارید ؟
خیلی ممنون که همیشه به فکر من بودید و به من لطف دارید در این چند سالی که از تراکتور جدا شده ام همیشه پشیمان بودم و در حسرت شما به سر برده ام دوستم همیشه به من روحیه میداد که دوباره بر میگردم و تلافی میکنم برخی چیزها را که اکنون به این آرزو میرسم

سوال های کرار که از ما پرسید:
کرار-چند روز به بازی مانده ؟
4 روز

کرار-پرسپولیس چندم لیگ است چند امتیاز دارد؟
تیم صدر نشین است و 27 امتیاز دارد

کرار- ما کجا هستیم چند امتیاز ؟
ماهم تیم 4 هستم با 26 امتیاز ...

کرار-ناراحت شدم ولی قهرمان میشویم با کمک همه بازیکنان و سرمربی و شما قهرمان میشویم

کرار- بازهم پر میکنید ورزشگاه را ؟
در بازی استقلال 90 هزار نفر بودیم
کرار - ای کاش من هم با شما بودم به امید بازی روز جمعه ...

کرار-از قدیمی ها دوستانم مانده اند در تیم ؟
بلی محمد ابراهیمی که مصدوم است -مهدی کیانی -مسعود ابراهیم زاده-نصرتی -محسن حسینی که به تازگی جدا شده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عکس/محمد ابراهیمی در محاصره مدافع و مهاجم تراکتورسازی

آناج: این روزها بازیکنان تراکتورسازی در کنار شور و شوق هواداران این تیم هر کدام با تیپ خاصی جلوه گر میشوند.محمد ابراهیمی که با مصدومیت پیش آمده عملا نیم فصل دوم رو از دست داده در کنار مدافع و مهاجم تراکتوری ها نشسته است..

http://anaj.ir/uploads/1392-8-30/xanaj1385376775XCHe01.jpg.pagespeed.ic.uvHQI97l3p.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایمون زاید در یک قدمی تراکتور

به گزارش تراکتور اسپور امروز عصر قرار بود نماینده باشگاه تراکتور با مدیر برنامه های ایمون زاید بازیکن اسبق تیم پرسپولیس برای امضای پیش قراداد با هم دیدار کنند . ولی دشب قبل از عزیمت نماینده باشگاه به تهران ، مجید جلالی از جذب این بازیکن صرف نظر کرده و در مورد ای بازیکن مردد است. طبق شنیده ها باشگاه راه آهن یکی از مشتریان پرپا قرص این بازیکن است ولی خود ایمون زاید دوست دارد به تراکتور بپیوندد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی بهترین بازی خود را انجام خواهد داد
در حال حاضر همه بازیکنان پرسپولیس و تراکتورسازی بواسطه دیدار این دو تیم در تیررس رسانه ها قرار دارند و هر یک از بازیکنان این دو تیم نظرات جالب و گاه متفاوتی را در مورد دیدار روز جمعه مقابل حریف بیان می کنند محمد نوری کاپیتان پرسپولیس نیز در مصاحبه ای درباره آخرین شرایط پرسپولیس،بازی با تراکتورسازی و رویارویی‌اش با علی کریمی و شرایط تیم ملی صحبت های زیر را مطرح کرده است :
* ما مقابل یک تیم خوب و پرمهره بازی داریم مهره‌هایی که همه با تجربه هستند اما این باعث نمی‌شود چشم از هدفمان برداریم.
ما سه امتیاز را می‌خواهیم تراکتور و پرسپولیس هر دو تیم می‌دانند مساوی به دردشان نمی‌خورد و به همین دلیل ما باید به سه امتیاز فکر کنیم. امیدوارم در یک بازی خوب بتوانیم برنده این بازی حساس باشیم تا از کورس قهرمانی عقب نمانیم.
* علی کریمی بزرگ فوتبال این مملکت است و مطمئن باشید او هم بهترین بازی خودش را می‌خواهد مقابل پرسپولیس به نمایش بگذارد. شناخت بسیار خوبی از تراکتور و تک‌تک بازیکنانش داریم و مطمئن باشید ان‌شاءالله راه مهار بازیکنان حریف را به خوبی می‌دانیم. ما به دنبال سه امتیاز بازی با تراکتور هستیم و اجازه نمی‌دهیم که مسئله‌ای جلودار ما باشد.
* شناخت بازیکنان ما نسبت به کریمی خیلی بالا است چون هر دو تیم و بازیکنانش سه امتیاز را می‌خواهند ما با شناخت کافی به مصاف تراکتور می‌رویم و قطعاً در خانه حریف کار سختی داریم اما باید دست پر تبریز را ترک کنیم.
* بازیکنان خوبی مثل حاتمی و مسلمان را جذب کرده‌ایم اما شرایط پرسپولیس با همه تیم‌ها فرق دارند و باید این موضوع را همه بدانند. بازی کردن در پرسپولیس بسیار سخت است و من برای بازیکنان جدید از صمیم قلب آرزوی موفقیت می‌کنم تا بتواند به پرسپولیس کمک کنند و با حضورشان پرسپولیس را به هدفشان برسانند. باور کنید خیلی خوشحالم که این افراد به پرسپولیس اضافه شدند.
* ما مربی به نام علی دایی داریم و ایشان تصمیم می‌گیرند که کدام بازیکن به میدان برود و کدام روی نیمکت بنشیند. من نگران نیستم و کار خودم را دنبال می‌کنم.
* از جو ورزشگاه یادگار هم ترسی نداریم ، ما تجربه بازی در اینگونه ورزشگاه‌ها را داریم و بازیکنانی نیستیم که تازه به لیگ برتر آمده باشیم. مطمئن باشید با جو یادگار کنار خواهیم آمد و به امید خدا بازی در فضای آرام دنبال خواهد شد تا هواداران از یک فوتبال خوب لذت ببرند.
* خدا را شکر پس از مدتها الآن می‌توانیم با قدرت بگوییم تیم ملی قوی داریم و هر تیمی سه یا چهار گل می‌زنیم و فوتبال خوبی را به نمایش می‌گذاریم. به نظرم به جز دو یا سه نفر همیشه در تیم تغییراتی است و شکل بازی‌ها متفاوت می‌شود. امیدوارم که همین روند ادامه‌دار باشد.
* کی‌روش دو سال زحمت کشیده و به فوتبال ملی شکل داده و الآن هم باید جواب زحماتش را در جام جهانی ببیند، ما تیم خوبی داریم اما باز هم می‌گویم به بازی‌های تدارکاتی نیاز داریم تا بهترین تیم آسیا در جام جهانی باشیم. پس مسئولان فدراسیون آستینشان را بالا بزنند و از همه افرادی که در ورزش هستند بخواهند که به تیم ملی کمک کنند.
* فعلاً درباره مشکلات مالی پرسپولیس حرفی ندارم اما مشکلاتی هست که امیدوارم حل شود. ما بازی تراکتورسازی را داریم انشالله بعداً در مورد سایر مسائل صحبت می‌کنم. اما باید این را اضافه کنم که اگر بازیکنی از تیم جدا شده آنها بازیکنان خوبی بودند که من مطمئنم در تیم‌های خودشان موفق خواهند شد و من از همینجا به همه بچه‌ها خسته نباشید می‌گویم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چند خبر داغِ برای تراکتوری ها
پس از اعتراضات گسترده هواداران تراکتورسازی، این باشگاه حسابی در نقل و انتقالات فعال شده است.
حمید زینی‌زاده روی خط برنامه ورزشی شبکه سهند آمد و چند خبر خوش را به هواداران تراکتورسازی داد.
او گفت علی کریمی قطعا به بازی روز جمعه با پرسپولیس خواهد رسید و برنامه‌ای برای شرکت در مسابقه سرخپوشان با میلان ندارد.
مدیرعامل تراکتورسازی همچنین با اشاره به پیوستن محمد حسینی به گسترش فولاد مدعی شد هیچ بازیکن دیگری از جمع شاگردان جلالی جدا نخواهد شد.
زینی‌زاده همچنین در پاسخ به سوال مجری برنامه در مورد دغدغه هواداران تراکتورسازی پیرامون پایان فصل نقل و انتقالات گفت: «جای نگرانی نیست. ما روز دوشنبه با دو بازیکن داخلی قرارداد خواهیم بست و دو بازیکن خارجی هم در راه تراکتور هستند.»
مدیرعامل تیم تبریزی همچنین مدعی شد باشگاه به شدت درگیر حل مشکلات کرار جاسم است و تکلیف این بازیکن عراقی تا پایان روز دوشنبه روشن خواهد شد. زینی‌زاده در پایان احتمال جذب امیر شاپورزاده را هم منتفی ندانست.
* سکوت انصاري فرد به خاطر پرسپوليس
کريم انصاري فرد در نيم فصل اول موثرترين بازيکن ليگ لقب گرفت و به همين خاطر انتظار مي‌رفت در ترکيب تيم ملي بيشتر از اين بازي کند.
اين بازيکن مي‌خواهد با تمرکز بيشتري در تمرينات شرکت کند و تا سهم بيشتري در ترکيب تيم ملي داشته باشد. وی در چند روز گذشته براي تمديد پاستورتش تهران بود.
اين بازيکن قصد دارد قبل از بازي با پرسپوليس مصاحبه اي نکند چرا که به خاطر اين بازي حساسيت هايي وجود دارد و او مي‌خواهد بعد از بازي صحبت کند.

بالا