• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دایی با شهامت در پرسپولیس تغییر نسل ایجاد کرد
جلالی: نباید هواداران را تنبیه کنیم/ قهرمانی می‌خواهیم باید همه استان متحد شوند
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: با اطمینان می‌گویم این مردم شایسته بهترین‌ها هستند اصلا درست نیست برای چنین هوادارانی شاخصه‌های تنبیهی در نظر گرفته شود.
خبرگزاری فارس: جلالی: نباید هواداران را تنبیه کنیم/ قهرمانی می‌خواهیم باید همه استان متحد شوند
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، مجید جلالی پس از برتری تیمش مقابل پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی گفت: این پیروزی را به هواداران و مردم آذربایجان تقدیم می‌کنیم و با اطمینان می‌گویم این مردم شایسته بهترین‌ها هستند اصلا درست نیست برای چنین هوادارانی شاخصه‌های تنبیهی در نظر گرفته شود. فوتبال روح می‌خواهد و این تماشاگران شایسته تشویق هستند نه تنبیه. اما با آنها فقط با تنبیه رفتار شد.

وی ادامه داد: نباید به خاطر هزار نفر 60 هزار نفر را تنبیه کرد. من نمی‌گویم تنبیه نباشد ولی باید اولویت روی تشویق باشد. با این حال از همه هواداران خاضعانه تشکر می‌کنم و از همه بیشتر به این خاطر خوشحالم که آنها خوشحال ورزشگاه را ترک کردند.

جلالی در خصوص دیدار برابر پرسپولیس گفت: وقتی بازی را شروع کردیم تا دقیقه 20 خوب بودیم و این تا زمانی بود که گلر آنها خودش را بی‌مورد روی زمین انداخت. پس از این موضوع، بازی ریتم خودش را از دست داد اما در نهایت توانستیم در این نیمه گل برتری را به ثمر برسانیم. در نیمه دوم هم می‌توانستیم گل‌های بیشتری را به ثمر برسانیم اما خوشحالم که توانستیم یکی از بزرگترین نقاط ضعف در نیم فصل اول را برطرف کنیم. ما در نیم فصل اول روی ضربات ایستگاهی مشکل داشتم اما امروز از روی نقطه کرنر به گل رسیدیم و این یعنی روی نقاط ضعف کار کردیم و نشان دادیم برایش برنامه داریم در نهایت هم توانستیم از گل خود تا پایان مسابقه حفاظت کنیم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در مورد اینکه چرا تیمش تا این اندازه عقب بازی می‌کرد، گفت: وقتی مقابل تیمی بازی می‌کنید که به خوبی از حربه پای بلند استفاده می‌کند این موضوع شما را به عقب می‌کشد ما امروز بد نبودیم و در 20 دقیقه ابتدایی خیلی هم خوب بازی کردیم حتی برای نیمه دوم ایده داشتیم تا نتیجه را حفظ کنیم. بنابراین واقعا از تک تک بازیکنانم ممنونم که باعث افتخار هستند. چرا که آنها در اوج فداکاری بازی می‌کردند اما چون در این تفکر حل شده بودند که فقط سه امتیاز را بگیرند این موضوع ظرافت بازی را گرفت.

وی در مورد عملکرد ضعیف تراکتور در فصل نقل و انتقالات گفت: برای نیم فصل دوم با حدود 14 بازیکن وارد مذاکره شدیم اما شرایط مشکل بود و باشگاه‌ها بازیکن نمی‌دادند حتی از لیگ یک هم نتوانستیم بازیکن بگیریم چون مبالغی که می‌خواستند غیرمنطقی بود. برایمان مشکل است که هزینه‌های سنگینی را متقبل شویم مگر اینکه بازیکنی را به خدمت بگیریم که واقعا در اهداف تاکتیکی ما قرار داشته باشد.

جلالی یادآور شد: در حال حاضر تمرکزمان روی بازیکنان خارجی است کار ما با جاسم کرار تمام شده است. اگر کرار را بتوانیم به شاخصه‌های خوبش برسانیم می‌توانیم بهره خوبی از بازی وی گرفت. ضمن اینکه قرار است دو بازیکن خارجی نیز هفته آینده به تبریز بیاید.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در مورد مصدومان این تیم گفت: اعتقادم روی تمرین صد در صد است و بازیکن در تمرین تراکتورسازی از تمرین به ترکیب می‌رسد و چون تمرینات ما بسیار پرفشار دنبال می‌شود این موضوع احتمال مصدومیت را بالا می‌برد. در این بین یک سری از بازیکنان به خاطر عدم حضور در دوران بدنسازی و یک سری دیگر مانند علی کریمی و مرتضی اسدی به خاطر شرایط فنی مصدوم شده بود. البته ما هر روز یک جا تمرین می‌کنیم و این کار را مشکل کرده است.

جلالی گفت: به زمین تمرین احتیاج داریم و اگر می‌خواهیم قهرمان شویم باید همه استان متحد باشند با این حال معتقدم که امیدوارترین و شایسته‌ترین تیم تراکتورسازی است.

وی در مورد کارت‌های زرد و قرمز بی‌مورد بازیکنان تراکتورسازی گفت:‌نباید نگران این مسائل بود. دیدید که در بازی رفت مقابل پرسپولیس سرمان را شکستند و با ارائه یک بازی درگیرانه توانستند پیروز شوند. ما در آن مسابقه اخراجی هم دادیم. بنابراین نباید خیلی نگران این موضوع باشیم.

جلالی افزود:‌ مطمئن باشید در دور برگشت یک سری از بازیکنان مانند جواد کاظمیان بهترین بازی‌هایشان را برای تراکتورسازی انجام خواهند داد واگر نتوانستیم برای نیم فصل دوم یارگیری خوبی داشته باشیم این اطمینان را می‌دهم که یارهای خودمان از بهترین‌ها خواهد شد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در مورد برخی خصوصیات اخلاقی علی دایی گفت:‌این مسائل به خصوصیات ذهنی، روانی و شخصیتی دایی برمی‌گردد البته او در پرسپولیس کار بزرگی انجام داده و توانسته تغییر نسل ایجاد کند. چون هر مربی شهامت انجام این کار را ندارد آنها در یک برهه زمانی حتی با بازیکنان بزرگ دوازدهم شدند اما امسال دایی کار باارزشی را انجام داده ولی اینکه شرایط واقعیت را نمی‌پذیرد به خصوصیات ذهنی و روانی او برمی‌گردد.دایی با توجه به خصوصیاتی که دارد باخت را نمی‌پذیرد و به همین دلیل شاید یک سری از واقعیات را کنار بگذارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصار فرد:قسم می خورم توهین نکردم/حسینی به من توهین کرد/با هیچ کسی مشکلی ندارم
مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی گفت:قسم می خورم و دست روی قرآن می‌گذارم به کسی بی احترامی نکرده‌ام.
به گزارش اوج، کریم انصاری‌فرد پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس درباره جدایی اش از پرسپولیس گفت: هرچه بود تمام شد، امیدوارم پرسپولیس و تراکتورسازی در ادامه همینطور موفق باشند، با هیچ کسی مشکلی ندارم و مسئله خاصی نیست. این درگیریها درون زمین طبیعی است.
انصاری فرد درباره اظهانظر علی دایی که گفته بود او به بازیکنان توهین کرده است گفت: اگر من توهینی به کسی کرده باشم فوتبال را می‌بوسم و کنار می‌گذارم.قسم می خورم و دست روی قرآن می‌گذارم به کسی بی احترامی نکرده‌ام .این سید جلال حسینی بود که به من بی احترامی کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بائو: امروز مثل جنگ بود/هواداران یار دوازدهم ما بودند
مهاجم تراکتورسازی گفت: امروز بازی مثل یک جنگ بود که ما در آن پیروز شدیم.
خبرگزاری فارس: بائو: امروز مثل جنگ بود/هواداران یار دوازدهم ما بودند
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، میثم بائو پس از پیروزی تراکتورسازی مقابل پرسپولیس گفت: هواداران امروز یار دوازدهم ما بودند و به خوبی تیم را مورد تشویق قرار می‌دادند.

وی افزود: بازی خوبی را مشاهده کردیم. قبل از گل چند موقعیت صد در صد داشتیم که از آنها استفاده نکردیم.

بائو تاکید کرد: امروز بازی مثل یک جنگ بود و ما توانستیم در این جنگ پیروز شویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی:نه با سیدجلال درگیر شدم نه فحش دادم/ ده متر با هم فاصله داشتیم

ok
بعدی
قبلی
82

2013/11/29 19:02:00
ما بازی رفت را باختیم اما هیچ کدام مان یک مصاحبه انجام ندادیم.فوتبال همین است.یک روز می بری، یک روز هم می بازی

سایت گل – مرتضی اسدی کاپیتان تیم تراکتورسازی درباره اتفاقات بعد از بازی با پرسپولیس گفت:«واقعا نمی دانم چطور می گویند من با سیدجلال درگیری فیزیکی داشته ام.من ده متر با او فاصله داشتم.اتفاقا کریم باقری هم آنجا بود .ما فقط بگو مگوی لفظی داشتیم و اصلا با هم درگیر نشدیم.حالا برخی هم این اتفاقات را بزرگ کرده اند و کفته اند اسدی فحش داده در صورتی که اصلا هیچ ناسزایی از دهان من بیرون نیامد.»

وی درباره درگیری میلاد فخرالدینی مقابل رختکن پرسپولیس هم می گوید:«اصلا اینطور نبود.این مساله را هم بزرگ کرده اند.میلاد با خود من داشت به رختکن می رفت.آنجا یکی دو تا از تدارکاتچی های پرسپولیس داشتند رد می شدند که حرفی زدند اما من میلاد را کنار کشیدم و گفتم تو چیزی نگو و درگیر نشو. گفتم بگذار مسائل بین مسوولان دو تیم باشد.»

اسدی ادامه می دهد:«حالا ما یک بازی را بردیم و یک هفته باید درگیر حاشیه هایش باشیم.ما بازی رفت را باختیم اما هیچ کدام مان یک مصاحبه انجام ندادیم.فوتبال همین است.یک روز می بری، یک روز هم می بازی. بازی رفت را پرسپولیس برد و این بار هم خدا را شکر نوبت ما بود تا ببریم.»

وی درباره جریان بازی می گوید:«ما نیمه اول خیلی خوب بودیم و دو سه گل هم می توانستیم بزنیم اما در نیمه دوم آنها تاکتیک شان را عوض کردند و دو سه بازیکن بلند قد جلو آمدند و بازی مستقیم زیاد انجام دادند که خوشبختانه ما توانستیم دروازه مان را بسته نگه داریم.»

اسدی ادامه می دهد:«چند نفر از بچه های تیم ما با مصدومیت و در شرایطی سخت بازی کردند.خود من هم مصدوم بودم و عضله دوقلویم را تیپ کرده بودم و خدا خدا می کردم بازی زودتر تمام شود.علی کریمی 5 روز با تیم تمرین نکرده بود،فرشید طالبی را هم که دیدید با چه وضعیتی بازی کرد.با این حال خدا را شکر که بچه ها همه سنگ تمام گذاشتند و بازی را بردیم.»

وی درباره صدرنشینی تراکتورسازی می گوید:«هنوز راه زیادی تا پایان فصل باقی مانده.رسیدن به صدر راحت است اما حفظش سخت تر خواهد بود.هنوز بازی های زیادی تا پایان فصل مانده اما امیدوارم با فع مصدومیت ها در ادامه هم نتایج خوبی بگیریم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اظهارنظر انصاری‌فرد، طالبی، بائو و کیانی بعد از برد تراکتورسازی

بازیکنان تراکتورسازی تبریز بعد از برد تیمشان مقابل پرسپولیس اظهارنظر کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرشید طالبی بعد از پیروزی یک بر صفر تراکتورسازی مقابل پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: ما جانمان را هم برای شادی مردم تبریز می‌دهیم. با بردی که امروز به دست آوردیم شروعی قوی در نیم‌فصل دوم داشتیم که می‌تواند روحیه‌ی خوبی به تیم تزریق کند.

وی افزود: این پیروزی به ریکاوری بازیکنان از نظر روحی کمک خواهد کرد. امیدوارم امروز دیگر تیم تبریزی هم که با استقلال بازی دارد موفق باشد.

هم‌چنین کریم انصاری‌فرد زننده‌ی تک‌گل تیمش مقابل پرسپولیس درباره‌ی رفتنش به سمت دایی گفت: مگر قرار بود سمت او نروم؟ هرچه بوده تمام شده و هم تراکتورسازی و هم پرسپولیس در مسابقات موفق بوده‌اند. من هنوز هم همان احساسی که نسبت به دایی داشتم را دارم.

مهاجم تراکتورسازی هم‌چنین درباره‌ی بازی درگیرانه که با پرسپولیسی‌ها داشت، اظهار کرد: این نوع بازی عادی است. به هر حال هر دو تیم برای برد می‌جنگیدند اما ما با هم رفیقیم.

انصاری‌فرد هم‌چنین در مورد اظهارنظر دایی مبنی بر این‌که انصاری‌فرد به مدافع تیمش توهین کرده است، بیان کرد: اگر توهین کرده باشم فوتبال را می‌بوسم و کنار می‌گذارم اما دایی بیاید تا دست روی قرآن بگذارم که سید جلال به من بی‌احترامی کرد.

هم‌چنین مرتضی اسدی دیگر بازیکن تراکتورسازی عنوان کرد: خوب بازی کردیم و توانستیم سه امتیاز را کسب کنیم. کاری به صحبت‌های پرسپولیسی‌ها هم ندارم. آنها اگر می‌گویند ما برخلاف شایستگی‌مان بردیم بازی‌های خودشان که به زور برده‌اند را ببینند. ما امروز در شایستگی تمام پیروز شدیم.

به گزارش ایسنا، مهدی کیانی هم درباره‌ی پیروزی مقابل پرسپولیس خاطرنشان کرد: بازی محکم و جانداری بود و هر دو تیم خوب بازی کردند. در این میان ما مستحق برد بودیم. البته در نیمه‌ی دوم کمی عقب کشیدیم ولی طبیعی است و وقتی تیم گل می‌زند ناخودآگاه کمی عقب می‌کشد.

وی هم‌چنین در پاسخ به اعتراض پرسپولیسی‌ها به خشونت بازیکنان تراکتورسازی در این دیدار بیان کرد: درگیری جزئی از فوتبال است. پرسپولیسی‌ها هم چون باخته‌اند ناراحتند و این حرف‌ها را مطرح می‌کنند.

میثم بائو دیگر بازیکنی بود که درباره‌ی این دیدار در جمع خبرنگاران اظهارنظر کرد. بازیکن تراکتورسازی گفت: ما سه موقعیت صد در صد گل داشتیم که نزدیم اما با همین یک گل هم به صدر رسیدیم. امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

وی اضافه کرد: بازی امروز بیشتر از بعد فنی شبیه جنگ بود و ما یک جنگ را بردیم. ولی فوتبال همین است. پرسپولیس هم بازیکنان خوب زیادی دارد و نمی‌توان به چنین تیمی سه چهار گل زد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صدر جدول لیگ برتر در تسخیر سرخ‌پوشان تبریز+ویدئوی خلاصه بازی
تراکتورسازي با پیروزی مقابل پرسپوليس تهران صدرنشين ليگ برتر شد.

به گزارش اهراب نیوز، در يکي از حساس‌ترين مسابقات نیم فصل دوم لیگ برتر کشور تراکتورسازي و پرسپوليس در ورزشگاه يادگار امام تبريز و در حضور بيش از ۴۰ هزار تماشاگر به مصاف يکديگر رفتند که بازي با نتيجه يک بر صفر به سود تراکتورسازي به پايان رسيد تا سرخ پوشان تبریز صدر جدول لیگ را ازآن خود بکنند.

در دقيقه ۴۱ بازی کريم انصاري‌فرد گل برتری تراکتورسازي را به ثمر رساند. انصاری فرد روی کرنر ارسالی و با ضربه ای دقیق دروازه نیلسون را گشود.

در این بازی يدالله جهانبازي داور مسابقه به کريم انصاري فرد، فرشاد احمدزاده و مهدي کياني از تراکتورسازي و حميد علي‌عسگر از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.

پرسپوليس با اين شکست صدر جدول را از دست داد و در حال حاضر با ۲۷ امتياز به رده پنجم سقوط کرد و فولاد خوزستان به رده سوم رسيد و تراکتورسازي هم با ۲۹ امتياز صدرنشين ليگ برتر شد.

ترکيب تراکتورسازي:

حامد لک، ميلاد فخرالديني، مرتضي اسدي، فرشيد طالبي، مهدي کياني، مهدي کريميان، ميثم بائو( از دقيقه ۷۰ علي کريمي) ، فرشاد احمدزاده،( از دقيقه ۸۸ سعيد آقايي) مسعود ابراهيم زاده، سعيد دقيقي( از دقيقه ۷۵ جواد کاظميان) و کريم انصاري فرد.

سرمربي: مجيد جلالي

ترکيب پرسپوليس:

نيلسون، ماهيني، سيد جلال حسيني، محسن بنگر، علي عسگر، قاسم دهنوي( از دقيقه ۴۶ مهرداد کفشگري)، رضا حقيقي، محسن مسلمان، محمد نوري( از دقيقه ۸۶ محمد عباس‌زاده)، محمدرضا خلعتبري( از دقيقه ۶۳ فرزاد حاتمي) و سيد مهدي سيدصالحي.

سرمربي: علي دايي

حاشیه های بازی تراکتورسازی و پرسپولیس

کریم باقری و علی دایی دو ستاره آذری تیم ملی از سوی استاندار و اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی بدلیل فعالیت های خیرخواهانه در زلزله سال گذشته ارسباران مورد تجلیل قرار گرفتند.

در ابتدای بازی علی دایی از سوی هواداران تراکتورسازی تشویق شد و وی نیز به ابراز احساسات آنها پاسخ داد.

قبل از شروع مسابقه دو تیم، یک دقیقه سکوت و قرائت فاتحه به احترام حادثه دیدگان و جان باخته‌گان زلزله شب گذشته در استان بوشهر انجام شد.

کريم انصاري‌فرد بعد از گلزني براي خوشحالي شروع به دويدن کرد اما به يکباره سر جايش ايستاد و براي آنکه به تيم سابقش گل زده شادماني نکرد.

فرهاد پورغلامي مربي تراکتورسازي با محمدرضا خلعتبري بازيکن پرسپوليس در يک صحنه درگيري پيدا کردند که با حضور داور غائله ختم شد.

طالبي مدافع تراکتورسازي در صحنه ای بعد از درگیری با مهاجم پرسپولیس و ضربه وارده بر سرش، سرش شکسته شد. وی تا پایان بازی با سر بانداژ شده به بازي ادامه داد.

کريمي بازیکن خوش نقش تراکتور و سابق پرسپولیس که در دقيقه ۷۰ به جاي ميثم بائو وارد زمين شد به شدت از سوي هواداران تراکتورسازي تشويق شد.

پس از به صدا درآمدن سوت پایان بازی،سید جلال حسینی بسرعت به سمت تعدادی از بازیکنان تراکتورسازی یورش برد و بااسدی، کیانی و کریمی درگیری لفظی پیدا کرد که منجر به برخورد فیزیکی میان آنها شد.

این حرکت کاپیتان تیم پرسپولیس باعث ایجاد تنش در سکوها شد و تماشاگران تا دقایقی حاضر به ترک ورزشگاه نشدند اما در نهایت با وساطت ماموران انتظامی این غائله خاتمه یافت.

در پایان بازی فرشید طالبی مدافع جوان تراکتورسازی که چهره ای درخشان از خود ارائه داد، بعنوان فنی ترین بازیکن و نیلسون دروازه بان تیم پرسپولیس بعنوان بازیکن اخلاق انتخاب شدند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پس از بازی پرسپولیس/سر و پیشانی طالبی 7 بخیه خورد
مدافع تیم تراکتورسازی از ناحیه سر 7 بخیه خورد.
به گزارش خبرنگار اوج از تبریز،فرشید طالبی که در بازی تراکتورسازی مقابل پرسپولیس پس از برخورد با رضا حقیقی از ناحیه سر و پیشانی به شدت آسیب دید،بعد از بازی به بیمارستان رفت و سرش 7 بخیه خورد.
وی بر اساس نظر کادر پزشکی،از روز دوشنبه می تواند تمریناتش را با تراکتورسازی آغاز کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
بوسه مدیر عامل بر پیشانی مدافع با غیرت.

http://corneronline.ir/wp-content/uploads/2013/11/1450066_10202495815946985_1304795335_n-620x400.jpg

مدیر عامل تیم تراکتور سازی تبریز بعد از پایان بازی بر پیشانی فرشید طالبی مدافع با غیرت تراکتوری ها که با مصدومیت به بازی ادامه داد تا تیمش دچار مشکل نشود بوسه زد.

حقشه که ببوسن....باور کنید نیمه دوم یه چشمم به طالبی بود یه چشمم به بازی.... هر ضربه که به طرف گل تراکتور میرف چه زمینی چه هوایی....طالبی تو دفعه اون نقش داشت با اون سره زخمی خوب جنگید واقعآ.....

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حقشه که ببوسن....باور کنید نیمه دوم یه چشمم به طالبی بود یه چشمم به بازی.... هر ضربه که به طرف گل تراکتور میرف چه زمینی چه هوایی....طالبی تو دفعه اون نقش داشت با اون سره زخمی خوب جنگید واقعآ.....

بله دمش گرم.

Sent from my W910 using Tapatalk

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بوسه میلیونها نفر بر پیشانی شکافته

نه 7 تا بخیه ، نه باران ، نه سردی هوا و نه پرسپولیس هیچکدام حریف تراکتورسازی نشدند .
13تا بخیه در دو سر شکسته سهم تراکتور از بازی رفت و برگشت با پرسپولیس بود ، در بازی اول نصرتی 6 بخیه و در بازی دوم فرشید طالبی 7 بخیه خوردند فرشید با پیشانی و ابروی شکافته و پانسمان شده در نیمه دوم سلطانی کرد ، تمام توپهای بلند را سر زد ، هیچ توپی رد نشد و در نهایت بهترین بازیکن زمین انتخاب شد ، عشق فرشید به تراکتور و هوادارانش بر زخم سر پیروز شد ، وی پس از اتمام بازی راهی بیمارستان شد . وقتی سوت پایان بازی به صدا در آمد ، زینی زاده مدیرعامل باشگاه بر سر خونین فرشید بوسه زد ، چون هواداران امکان حضور در میدان را ندارند زینی زاده از طرف میلیونها هوادار بر وی بوسه زد ، دیروز تراکتور با خون نگاشت که سرخی ما سرخ تر بود .
جا دارد همین جا از آقای حسین رضاپور عکاسی که این صحنه ناب را شکار کرده بود تشکر کنیم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لک:طالبی مثل ابر بهار اشک می ریخت و باید او را آرام می کردم/از کمک داور اول عذرخواهی می کنم
دروازه بان تیم تراکتورسازی گفت:داور فکر کرد که می خواهم وقت را تلف کنم و به همین دلیل به من کارت زرد داد.
حامد لک در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره پیروزی تیمش در بازی مقابل پرسپولیس عنوان کرد:فکر می کنم همه یکی از بهترین بازی های لیگ را تماشا کردند.ما در نیمه نخست خیلی فشار آوردیم و به گل رسیدیم اما در نیمه دوم پرسپولیس بهتر بود.خوشحالم که مزد زحماتمان را گرفتیم و با سه امتیاز این بازی صدرنشین شدیم.
وی ادامه داد:یکی از دلایل اصلی که بازی جذاب شد،بارش باران بود.من خودم علاقه زیادی به بازی در این شرایط دارم.بازی جمعه هم از این نظر شبیه مسابقات لیگ برتر انگلیس شده بود.
دروازه بان تراکتورسازی درباره حواشی به وجود آمده در پایان بازی گفت:من در پایان بازی متوجه این مسائل نبودم و داشتم فرشید طالبی را آرام می کردم.او یکی از بازیکنان با شخصیت فوتبال ماست که متاسفانه پس از بازی به دلایلی حالش خیلی بد شده بود و مثل ابر بهار اشک می ریخت و در آن شرایط وظیفه داشتم به او دلداری بدهم تا آرام شود.سر او شکافته بود و در آن شرایط بیش از یک نیمه بازی کرد.
وی درباره اخطاری که در دقایق پایانی بازی گرفت خاطرنشان کرد:داور در آن صحنه چند بار به من گفت که بازی را شروع کنم.من اصلا قصد اتلاف وقت را نداشتم.خدا شاهد است دو تا همسترینگ پایم گرفته بود و هنوز درد می کند.داور فکر کرد که می خواهم وقت را تلف کنم و به همین دلیل به من کارت زرد داد.
لک درباره اینکه در آن صحنه با کمک داور اول بازی بگو مگو کرد گفت:من پس از بازی هم از رسول فروغی عذرخواهی کردم.کمی عصبی شدم و جا دارد یک بار دیگر از او عذرخواهی کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فخرالدینی:بازیکنان پرسپولیس پس از شکست خیلی عصبی بودند/کریمی گفت که زیاد نفوذ نکن
مدافع تیم تراکتورسازی گفت:بازیکنان پرسپولیس از شکست در تبریز خیلی عصبانی بودند و همین مساله باعث شد به برخی بازیکنان ما بی حرمتی شود.
میلاد فخرالدینی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره پیروزی تراکتورسازی مقابل پرسپولیس عنوان کرد:مهم ترین هدف ما برای این بازی کسب سه امتیاز بود.خوشبختانه به این هدف رسیدیم.در مجموع هر دو تیم هم بازی هجومی را ارائه کردند.
وی ادامه داد:بارش باران باعث شد که پرسپولیس رو به بازی هوایی بیاورد.این تیم بازیکن بلندزن زیاد داشت و سعی داشت از این طریق به دروازه ما نزدیک شود اما در نهایت با هوشیاری بازیکنان تراکتور راه به جایی نبرد.
مدافع تراکتورسازی درباره اینکه پس از گل این تیم،علی کریمی به سمت او رفت خاطرنشان کرد:کریمی همیشه لطف دارد و به من راهنمایی می کند.در آن صحنه،او گفت که زیاد نفوذ نکن.من هم چون دید فوتبالی اش را خیلی قبول دارم،در ادامه جریان بازی بیشتر سعی کردم روی کار تدافعی ام تمرکز کنم و جلو نروم.
وی درباره درگیری های به وجود آمده پس از پایان مسابقه و درگیری میان مرتضی اسدی و سید جلال حسینی گفت:پرسپولیس بازی را باخته بود و صدر جدول را از دست داد.فکر می کنم بازیکنان پرسپولیس از شکست در تبریز خیلی عصبانی بودند و همین مساله باعث شد به برخی بازیکنان ما بی حرمتی شود.
فخرالدینی افزود:مرتضی اسدی پس از بازی هم در شرایطی که همه در رختکن خوشحال بودند،خیلی ناراحت بود و مشخص بود او را ناراحت کرده اند.امیدوارم در مسابقات آینده چنین اتفاقاتی رخ ندهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی:مقابل پرسپولیس،هوشمندانه تر از مسابقه با استقلال بازی کردیم/بعید می دانم اسدی به حسینی سیلی زده باشد
مهاجم تیم فوتبال تراکتور سازی گفت:پس از بازی رفت مقابل پرسپولیس،ما برای بازی برگشت لحظه شماری می کردیم.
سعید دقیقی در گفتگو با خبرنگار اوج، درباره بازی روز جمعه تیمش مقابل پرسپولیس عنوان کرد بازی با پرسپولیس مسابقه حساس و مهمی بود و خدا را شکر می کنیم که توانسیتم سه امتیاز این مسابقه رابه دست بیاوریم.فکر می کنم این بازی به معنای واقعی،یک مسابقه 6 امتیازی بود.
وی ادامه داد:تا قبل از اینکه گل بزنیم بر جریان بازی مسلط بودیم و خوب حمله می کردیم .بعد از گل هم سعی در حفظ نتیجه داشتیم.در مجموع در این بازی،ما هوشمندانه تر از بازی استقلال بازی کردیم و در نهایت به پیروزی با ارزشی رسیدیم.
مهاجم تیم تراکتورسازی درباره تعویض خود در اواسط نیمه دوم گفت:من از عملکرد خودم راضی هستم و فکر می کنم می توانستم نود دقیقه بازی کنم. البته مشکلی با تعویض ندارم و این نظر کادر فنی است که تصمیم نهایی را می گیرد.
دقیقی درباره درگیری های بین مسابقه میان بازیکنان دو تیم اظهار داشت:این درگیری ها در فوتبال کاملا طبیعی است.به ویژه وقتی رقابت میان دو تیم نزدیک باشد.پس از بازی رفت مقابل پرسپولیس،ما برای بازی برگشت لحظه شماری می کردیم.ضمن اینکه در دو تیم بازیکنانی بودند که تجربه بازی در تیم مقابل را داشتند و همین مساله باعث افزایش حساسیت ها شده بود.
وی درباره حواشی پایان بازی و درگیری اسدی و حسینی و اینکه گفته می شود کاپیتان تراکتور،بر صورت مدافع پرسپولیس سیلی زده است گفت: من صحنه درگیری را ندیدم و فقط حرف هایی از این حادثه شنیده ام.فکر نمی کنم اسدی این کار را کرده باشد.
دقیقی درباره حمایت هواداران از این تیم در برابر پرسپولیس خاطرنشان کرد: از تمامی هواداران تیم مان تشکر می کنیم که ما را حمایت کردند و در این پیروزی سهیم بودند. من به حرف های جلالی اعتقاد دارم که گفت تیم تراکتور تنها تیمی است که استحقاق قهرمانی در لیگ برتر را دارد و ما می توانیم با روند رو به رشدمان در نیم فصل دوم به حق مان که قهرمانی در لیگ برتر است برسیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
می‌خواستم خوشحالی کنم اما یادم افتاد تیم مقابل پرسپولیس است
انصاری‌فرد: به کسی سیلی نزدم ما بازیکنان با هم شوخی داریم/حق نکونام را خوردند
مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: امیدوارم در جام جهانی به تیم‌های بالای رنکینگ فیفا برخورد نکنیم.
خبرگزاری فارس: انصاری‌فرد: به کسی سیلی نزدم ما بازیکنان با هم شوخی داریم/حق نکونام را خوردند
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، کریم انصاری‌فرد در گفت‌وگویی درباره بازی تیم‌های تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس، شرایطش در تیم ملی فوتبال و قرعه‌کشی جام جهانی صحبت کرد که در زیر می‌خوانید:

* در مورد بازی با پرسپولیس و برد مقابل این تیم بگو.

بازی خوبی بود به نظر هر دو تیم برای صدرنشینی تلاش می‌کردند. باران هم که باریده بود و بازی جانداری را شاهد بودیم. عملکرد فنی که در این بازی می‌شد دید به علت بارش باران کمی قفل کرده بود اما خدا را شکر ما در زمین خودمان برنده شدیم و این 3 امتیاز برای ما خیلی با ارزش بود. دل هوادارانمان را شاد کردیم و این بازی 6 امتیازی را به سود خودمان به پایان رساندیم. هوادارانمان را خوشحال کردیم و فکر می‌کنم یکی از بهترین بازی‌های لیگ بود.

* در صحنه‌هایی از بازی به داور بازی معترض بودی، دلیل اعتراض‌هایت چه بود؟

داور هند من را گرفته بود و به نظرم صد در صد اشتباه کرد چون اصلا توپ به دست من نخورده بود. من برای همه بازی‌ها انگیزه دارم چون امسال سال جام جهانی است و مهمترین اولویم حضور در جام جهانی است و به همین دلیل با انگیزه بیشتری بازی می‌کنم.

* اما به نظر می رسید مقابل پرسپولیس انگیزه‌ات خاص‌تر بود.

نه انگیزه خاصی نبود. پرسپولیس تیم سابق من است و یک سال آنجا بازی کردم. دوستان خیلی خوبی در این تیم دارم. آقای دایی مربی‌ام بوده و علیرغم اینکه می‌گویند اول فصل بین ما شکر آب شده اما اینها واقعیت‌های فوتبال است و من برای هر بازی انگیزه زیادی دارم. بازی با پرسپولیس هم بازی مقابل کم تیمی نبود. این بازی انگیزه خاص خودش را داشت نه برای من بلکه برای همه بازیکنان. خدا را شکر و با لطف خدا توانستیم از این بازی سربلند بیرون بیاییم.

* قبول داری بازی بیش از اندازه جنگنده بود به طوری که حتی آخر بازی چند سیلی هم رد و بدل شد.

من که به کسی سیلی نزدم. ما بازیکنان با هم شوخی داریم و با خیلی از بازیکنان پرسپولیس دوست و رفیق هستم چه در تیم ملی و چه در پرسپولیس ما با هم شوخی داشته و داریم. شاید یکسری درگیری‌ها هم در فوتبال می‌شد اما اینها طبیعی است چون فوتبال یک ورزش فیزیکی است و از این مسائل پیش می‌اید اما اگر من در صحنه‌ای بد خطا کردم و یا اعتراض‌هایی انجام داده‌ام از همه عذرخواهی می‌کنم. هر چه بود تمام شد و اینها جز زیبایی‌ها فوتبال است. من به هیچکس نه بی‌احترامی کردم و نه حرفی زده‌ام اگر هم کسی از من چیزی به دل گرفته از همه آنها عذرخواهی می‌کنم حتی اگر از سمت سایر بازیکنان هم صحبتی شده عذرخواهی می‌کنم. هوادارانمان البته خیلی خوب بودند و فقط تیم خودشان را تشویق کردند و هیچ بی‌احترامی به کسی نکردند.

* گل که زدی یک استارت سریع زدی اما سپس ایستادی و خوشحالی نکردی، دلیلش چه بود؟

بازی حساسی بود و وقتی گل زدم خواستم خوشحالی کنم که دیدم تیم مقابلم پرسپولیس است. از پرسپولیس سال گذشته پول گرفته بودم این پول را در زندگی‌ام استفاده کردم و نمی‌توانم آنها را ناراحت کنم حتی مقابل سایپا هم اگر گل بزنم خوشحالی نمی‌کنم. سال بعد اگر یک درصد هم در تراکتورسازی نبودم و در فوتبال ایران بازی می‌کردم اگر به این تیم گل هم بزنم خوشحالی نمی‌کنم این اخلاق من است و نه قصدم این است که خودم را برای کسی شیرین کنم و نه چیز دیگری. من قبل از اینکه به تراکتورسازی بیایم پرسپولیسی بودم از قبل از بازی هم تصمیم گرفتم که اگر گل زدم خوشحالی نکنم و وقتی هم گل زدم خوشحالی نکردم.

*قبل از شروع بازی همه بازیکنان تراکتورسازی به سمت علی دایی رفتند اما تو بیشتر از همه با دایی صحبت کردی، چه صحبت‌هایی بینتان رد و بدل شد؟

علی دایی مربی ما بوده از همه مهمتر همشهری من بوده، اگر کدورتی هم باشد که نیست وظیفه من است که به ایشان احترام بگذارم. علی آقا بزرگ من است و تحت هر شرایطی من به ایشان احترام می‌گذارم چرا که در این فوتبال با هیچکس مشکلی ندارم.

* با گلی که زدی باز هم در کورس آقای گلی هستی و به همراه رضا عنایتی از همه جلوتری، نظرت در این خصوص چیست؟

همه بازیکنان تلاش می‌کنند تا آقای گل شوند اما مردم عزیز تبریز دنبال این هستند که تیمشان قهرمان شود. امیدوارم به امید خدا قهرمان لیگ برتر شویم و این قهرمانی برایم از آقای گلی بسیار مهمتر است. دست هوادارانمان را می بوسم چرا که در باران تا آخرین لحظه از ما حمایت کردند و ما را تنها نگذاشتند.

* فکر می‌کنی تراکتورسازی امسال می‌تواند قهرمان لیگ برتر شود؟

رقابت امسال بسیار سخت است. رقبای ما با هم یک یا دو امتیاز فاصله دارند. ما باید همین روندی را که داریم باید ادامه دهیم چرا که شاید با یک برد صدرنشینی شویم و با یک تساوی4 پله پایین بیاییم. باید بتوانیم این شرایط را به کمک هوادارانمان حفظ کنیم تا به جایگاهی که هوادارانمان می‌خواهند برسیم.

*14 هفته باقی مانده تا لیگ برتر تمام شود، خودت فکر می‌کنی چه تیم‌هایی مدعی قهرمانی در لیگ برتر هستند؟

5 تیم بالای جدول به نظرم می‌توانند قهرمان لیگ برتر شوند اما من به همه تیم‌های حاضر در لیگ احترام می‌گذارم اما شرایط حال حاضر جدول به گونه‌ای است که 5 تیم بالای اول می‌توانند مدعی قهرمانی شوند.

*تراکتورسازی تیم پر ستاره‌ای دارد اما اول فصل صحبت‌هایی مبنی بر عدم نتیجه‌گیری این تیم شنیده می‌شد. خودت فکر می‌کنی این صحبت‌ها درست بود؟

تیم ما به لحاظ جابجایی بازیکن در ابتدای فصل خیلی مشکل داشت و هماهنگی بازیکنان با یکدیگر کار سختی بود. متأسفانه چند مصدوم دادیم که جایشان در تیم خالی است. آنها بازیکنان تأثیرگذاری بودند که البته بعضی از آنها خدا را شکر به تیم برگشتند. شرایط خیلی سخت بود اما تراکتورسازی تیم پرستاره و پر طرفداری است. این تیم، تیمی است که مردم تبریز عاشق تیمشان هستند. هر بازیکنی به این تیم بیاید مهم نیست و چیزی که برای مردم تبریز مهم است تیم فوتبال تراکتورسازی است. خیلی به تیمشان تعصب دارند و این تعصب مثال زدنی است و همانند تیم‌های پرسپولیس و استقلال مردم تبریز هم به تیمشان تعصب دارند. تبریز جزء شهرهای خوب کشورمان است و تراکتورسازی هم از تیم‌های ریشه‌دار فوتبال در ایران است و می‌تواند جزء مدعیان باشد.

* در این چند سال صحبت از ترانسفر تو به فوتبال اروپا بود و حتی ابتدای فصل گفته می‌شد از تیم‌هایی مثل بوخوم پیشنهاد داشتی، فکر می‌کنی بالاخره لژیونر می‌شوی؟

قسمت این بوده و خدا را شکر می‌کنم که در تراکتورسازی هستم اما امسال سال حضور در جام جهانی است و اگر قسمت شد من و امثال من که بازیکنان جوانی هستیم امیدوار هستم که بعد از جام جهانی بیشترین لژیونر را داشته باشیم.

* حالا که صحبت در مورد تیم ملی شد بگو که چرا همانند قبل در تیم ملی فیکس نیستی؟

من تلاشم را می‌کنم و فکر می‌کنم آقای کی‌روش در تمرینات تیم ملی از من راضی بوده است. همه چیز دست خداست و وظیفه من فقط تلاش کردن است و امیدوارم که تلاش‌هایم یک روزی جواب دهد.

*به نظر می‌رسد حضور رضا قوچان‌نژاد در تیم ملی کار تو را کمی سخت کرده است. او آمار فوق‌العاده‌ای دارد و با گلزنی‌های متوالی‌اش برای تیم ملی حضور تو را در تیم ملی تحت‌الشعاع قرار داده است.

من هم در کنار ایشان تلاش می‌کنم و امیدوارم که صد در صد به چیزی که در جام جهانی می‌خواهم برسم. یکسری هدف‌ها هست که بعد از جام جهانی درباره آنها صحبت می‌کنم.

*‌ بعد از سالها فوتبال ایران در رنکینگ فیفا به رتبه اول در آسیا رسید، نظرت در این باره چیست؟

اول از همه باید بگویم که حق دوست صمیمی من جواد نکونام کاپیتان تیم ملی را خوردند چون باید بهترین بازیکن آسیا می‌شد چون هم عملکردش در این مدت در تیم ملی خوب بوده و هم عملکرد قابل قبولی در استقلال داشته و به همراه این تیم به جمع 4 تیم برتر آسیا رفته و حالا هم که تیم ملی اول آسیا شده به نظرم واقعا جای تشکر از تمام بازیکنان و مسئولین فوتبال دارد. این موضوعی بوده که بعد از چند سال به آن رسیدیم حتی هوادارانی هم که در بازی‌های جام جهانی به ورزشگاه می‌آمدند و از ما حمایت می‌کردند هم در این رنکینگ سهیم هستند. فکر می‌کنم یک عزم ملی بود که این اتفاق افتاد و امیدوارم بعد از این هم تیم ملی کشورمان بدرخشد و باز هم تیم اول قاره آسیا باشد و در بازی‌های جهانی و آسیایی بهترین نتایج را بگیریم.

* فکر می‌کنی عمکرد ایران در جام جهانی شبیه اردن مقابل اروگوئه است که از این تیم شکست سنگینی خورد و یا شبیه ژاپن و کره جنوبی است که حریفان قدر اروپایی‌شان را شکست دادند.

به نظر من واقعا باید این را قبول کرد که به لحاظ امکانات و سخت‌افزاری از کره جنوبی و ژاپن خیلی عقب هستیم. خود مسئولین ما هم این را می‌دانند و امیدوارم این مشکلات برطرف شود و تیم ملی فوتبالمان بازی‌های دوستانه زیادی را انجام دهد تا در جام جهانی زنگ تفریح نباشیم. همه بازیکنان زمانی که سر تمرین می‌آیند از جان مایه می‌گذارند تا در جام جهانی عملکرد خوبی داشته باشند تا در شأن نام ایران باشد. به نظرم باید بیشتر کار کرد البته مسئولیت زحمت می‌کشند اما برای بازی‌های جهانی که بازی‌های سختی است چه مسئولین و چه مدیران باید دست به دست هم بدهند تا تلاش بیشتری صورت بگیرد تا نتایج خوبی در جام جهانی به ثمر برسد.

*‌ جمعه این هفته قرعه‌کشی جام جهانی انجام می‌شود و هم‌گروه‌های ایران در جام جهانی مشخص می‌شوند در این باره چه صحبتی داری؟

به نظرم قرعه سخت و آسان وجود ندارد. همه تیم‌هایی که به جام جهانی آمده‌اند در گروه‌های سختی بودند و به جام جهانی رسیدند. حتی شما نگاه کنید تیمی مثل پرتغال در پلی‌آف به جام جهانی می‌رسد و یا سوئد حذف می‌شود. این نشان می‌دهد که همه تیم‌ها خوب هستند و همه بازی‌ها سخت است. امیدوارم که در برزیل بازی‌های خوبی را به نمایش بگذاریم با اینکه کار سختی است و بازی‌های دشواری در انتظارمان است اما انشاء‌الله بتوانیم بازی‌های خوبی در جام جهانی 2014 انجام دهیم.

*‌ اگر کریم انصاری‌فرد قرار بود 3 تیم را برای هم‌گروهی با کشورمان انتخاب کند، چه تیم‌هایی را ترجیح می‌داد؟

هر چقدر نسبت به تیم‌هایی که در رنکینگ فیفا بالاتر هستند به آنها نخوریم بهتر است. چون فکر می‌کنم کار سختی خواهیم داشت.

*‌ امکان دارد در دو گروه متفاوت قرار بگیریم شاید در یک گروه با برزیل، هلند و فرانسه در یک گروه قرار بگیریم و شاید هم در گروهی باشیم که با سوئیس، بوسنی و کامرون هم گروه باشیم. ترجیح تو کدام است؟

انشاء‌الله که با تیم‌های آسانتری برخورد کنیم.

* فکر نمی‌کنی بازی با تیم‌های قدرتمند فوتبال جهان باعث بیشتر دیده شدن فوتبالیست‌های ایرانی شود؟

باعث می‌شود اما کلا می‌خواهم بگویم که امیدوارم در جام جهانی زنگ تفریح برای تیم‌های دیگر نشویم حالا چه برزیل و یا چه ضعیف‌ترین تیم که به نظر من در جام جهانی تیم ضعیف وجود ندارد. امیدوارم به تیم‌های بالایی رنکینگ نخوریم و امیدواریم که بازی‌های خوبی را در جام جهانی به نمایش بگذاریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نشان دادیم بدون پنالتی هم می‌توان پیروز شد
زینی‌زاده: پرسپولیسی‌ها حرمت میزبان را حفظ نکردند/ همیشه در تهران علیه ما شعار می‌دهند
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: اتفاقا از طرف پرسپولیسی‌ها صحبت‌های نامربوطی در مورد ما می‌شد و آنها حرمت میزبان را حفظ نکردند.
خبرگزاری فارس: زینی‌زاده: پرسپولیسی‌ها حرمت میزبان را حفظ نکردند/ همیشه در تهران علیه ما شعار می‌دهند
Tweet
حمید زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد پیروزی تیمش مقابل پرسپولیس گفت: روز گذشته بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم و توانستیم به پیروزی برسیم. برخلاف نیم فصل اول که مقابل پرسپولیس ناعادلانه شکست خوردیم، نشان دادیم که می‌توانیم بدون پنالتی نیز پیروز شد. بازیکنان همت خوبی نشان دادند و از قرار گرفتن در صدر جدول خرسندیم.

وی با اشاره به رفتار خوب هواداران تراکتورسازی اظهار داشت: قرار نیست در ورزشگاه مشکلی به وجود بیاید. حدود 50 تا 60 هزار هوادار در هر مسابقه ما به میدان می‌آیند و شاید 10 -20 نفر مشکل‌ساز شوند. خدا را شکر دیروز هیچ اتفاق بدی نیفتاد و غلامرضا بهروان که به عنوان ناظر ویژه در ورزشگاه یادگار امام حضور داشت این مسئله را تأیید کرد.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد اینکه آیا پاداشی برای بازیکنان خود در نظر گرفته‌اند، تصریح کرد: معمولا قبل از بازی این مسئله را اعلام نمی‌کنیم چرا که بازیکنان اعتقاد دارند بهترین پاداش شادی هواداران است اما به دلیل این پیروزی و حضور در صدر جدول اعلام کردیم به بازیکنان برتر زمین 5 میلیون تومان و به سایر بازیکنان به نسبت عملکردشان پاداش ویژه‌ای خواهیم داد.

زینی‌زاده در مورد اعتراض علی دایی به یکی از اعضای تدارکات تراکتورسازی که می‌گفتند او در راهروی ورزشگاه به پرسپولیسی‌ها فحاشی کرده است، عنوان کرد: اتفاقاً چه در زمین مسابقه و چه در راهروی ورزشگاه اعضای پرسپولیس بودند که به اعضای تراکتورسازی حرف‌های نامربوط می‌زدند. ما در تهران ناعادلانه باختیم اما دیروز مردانه پیروز شدیم. تبریز اولین شهری است که از یک مربی دو بار تقدیر می‌کنند و ما این کار را انجام دادیم. هر وقت در تهران بازی داریم علیه ما شعار می‌دهند ولی عکس‌العملی نشان نمی‌دهیم. در دیدار اول نیم فصل پرسپولیس با یک پنالتی ما را شکست داد اما دیروز میهمان‌نوازی کردیم و انتظار داشتیم حرمت میزبان را حفظ کنند.

وی در مورد درگیری مرتضی اسدی و سید جلال حسینی گفت: این برخوردها درون میدان اتفاق می‌افتد اما در نظر بگیرید که همیشه اعتراض‌ها از طرف پرسپولیس بود. علی کریمی در جریان مسابقه بازیکنان هر دو تیم را به آرامش دعوت می‌کرد. این بازی حساسیت زیادی داشت و برنده می‌توانست به صدر جدول برسد به همین خاطر بازیکنان محکم بازی می‌کردند.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد عملکرد داور مسابقه و اینکه پرسپولیسی‌ها اعتقاد به نگرفتن دو پنالتی به سود آنها داشتند، گفت: ما همین اعتراض را در بازی اول داشتیم که آنها با پنالتی نادرست مقابل ما پیروز شدند.

وی در پاسخ به این سؤال که پنالتی پرسپولیس در آن مسابقه به گل تبدیل نشد، عنوان کرد: به هر حال آنها با پنالتی نادرست و گلی که با پنالتی زدند ما را شکست دادند، اگر پنالتی غلط بود چطور داور مسابقه 4 جلسه به محرومیت رسید. ما در آن دیدار مظلوم واقع شدیم و دیروز مشکل خاصی نبود.

زینی‌زاده در مورد اینکه فرشید طالبی با سر شکسته یک نیمه برای تراکتورسازی بازی کرد، اظهار داشت: فرشید طالبی ایثار کرد و در طول مسابقه با وجود مصدمیت هر چه داشت به معرض نمایش گذاشت. واقعا تلاش او قابل تقدیر است.

زینی‌زاده در پایان در مورد اینکه حفظ صدرنشینی بسیار سخت است، عنوان کرد: 8 بازی داخل خانه و در 6 مسابقه باید در زمین حریفمان به میدان برویم. تیمی که ادعای قهرمانی دارد باید هر مسابقه را مثل فینال نگاه کند. مدیریت، کادر فنی و بازیکنان هدف خود را به خوبی مشخص کردند و قصد دارند هر طور شده امسال نتیجه مورد پسند هواداران را کسب کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: تراکتورسازی به بازیکنی مثل جاسم کرار نیاز دارد
تبریز- ایرنا - سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: این تیم به دلیل فشردگی خاص بازی های نیم فصل دوم به بازیکنی مثل جاسم کرار نیاز دارد.
جلالی: تراکتورسازی به بازیکنی مثل جاسم کرار نیاز دارد
مجید جلالی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: با توجه به شرایط تیمی تراکتور و حضور در سه جام حذفی، لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا بدون تردید حضور بازیکنی چون کرار می تواند در سیستم تهاجمی ما تاثیرگذار بوده و موجب تقویت تراکتورسازی شود.

وی با بیان اینکه حضور کراردر تراکتورسازی فقط با موافقت کادرفنی صورت می گیرد، از تلاش های مدیریت باشگاه برای رفع مشکلات مربوطه برای پیوستن این بازیکن به جمع تراکتورسازان خبر داد.

جلالی ادامه داد: با توجه به مذاکرات انجام شده با کرار و علاقه و اشتیاق وی به حضور در تبریز به احتمال زیاد ظرف روزهای آینده این بازیکن در تبریز حضور خواهد یافت.

ˈکرار جاسم محمدالمحمودی ˈ بازیکن 26 ساله تیم النجف عراق است که در لیگ برتر دهم و یازدهم عضو تیم تراکتورسازی بود.

وی در 47 بازی برای تراکتورسازی 12 گل به ثمر رساند و به دلیل ارایه بازی های زیبا از محبوبیت خاصی در میان هواداران این تیم برخوردار است.

این بازیکن عراقی سابقه بازی در تیم های الوکره قطر، استقلال تهران، شاهین بوشهر و عجمان امارات را دارد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز همچنین از حضور دو بازیکن خارجی دیگر در تمرینات این تیم خبر داد و گفت: براساس فیلم های موجود از این دو بازیکن به نظر می رسد از سطح کیفی خوبی برخوردار هستند.

جلالی اضافه کرد: این بازیکنان باید در تست های فنی باشگاه شرکت و در صورت صلاحدید کادرفنی به عضویت تیم درخواهند آمد.

تیم تراکتورسازی تبریز هم اکنون با 29 امتیاز در صدر جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد.

این تیم در هفته 17 لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام (ره) به مصاف گسترش فولاد دیگر تیم همشهری خود می رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: نمی‌توانستیم هم کتک بخوریم و هم ببازیم/ ندیدم اسدی به سید جلال سیلی بزند
ورزش > لیگ برتر - سعید دقیقی مهاجم تراکتورسازی معتقد است که این تیم مقابل پرسپولیس برخلاف خیلی از بازی‌ها بیشتر به فکر گرفتن سه امتیاز بود و به این هدف مهمش رسید.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛دقیقی ابتدا در مورد برد مهم تیمش مقابل پرسپولیس گفت: « ما بازی حساسی را بردیم و توانستیم بعد از مدت‌ها به صدرجدول برسیم. در واقع این بازی برای ما 6 امتیاز داشت و دیدید که پرسپولیس با یک باخت از صدرجدول به رده پنجم رفت. ما قبل از اینکه به گل برسیم فرصت‌های زیادی را از دست دادیم و تیم برتر میدان بودیم و بعد از گل هم دنبال حفظ نتیجه بودیم. این برد را مدیون تماشاگران هستیم که زیر بارش باران از ما حمایت کردند و در نهایت توانستیم برد مهمی را به دست بیاوریم.»

دقیقی در خصوص حرف‌های علی دایی که گفت پرسپولیس 75 دقیقه حاکم توپ و میدان بود افزود: «به هر حال سرمربی پرسپولیس نظرش را گفته ولی ما قبل از اینکه گل بزنیم تیم برتر میدان بودیم. ما در خیلی از بازی‌ها علاوه بر نتیجه، دنبال زدن گل‌های بیشتر بودیم ولی در این مسابقه هدفمان گرفتن 3امتیاز بود. خوشبختانه بعد از اینکه گل زدیم بازی را اداره کردیم و توانستیم به پیروزی برسیم.»

دقیقی در پاسخ به این سوال که آیا می‌‌توان گفت تراکتور امسال برای اولین‌بار قهرمان لیگ خواهد شد افزود:« به نظر من تراکتور امسال یکی از بهترین تیم‌های تاریخ خود را تشکیل داده و ما در تمامی پست‌ها نفرات خوبی داریم. امیدوارم امسال قهرمان شویم تا در نهایت بتوانیم مردم آذربایجان را خوشحال کنیم.»

دقیقی در خصوص حاشیه‌های این بازی و اظهارنظر پرسپولیسی‌ها که گفته‌اند برخورد خوبی با آنها صورت نگرفته می گوید: «وقتی یک بازی حساس باشد طبیعی است که برخوردهایی به وجود می‌آید. ما نمی‌توانستیم هم کتک بخوریم و هم ببازیم در ضمن شما دیدید که پرسپولیس در تهران از برخی مسائل سود برد و به پیروزی رسید. ما هم در این بازی میزبان بودیم و باید بازی را می‌بردیم.»

او در مورد شایعه برخورد مدافعان تراکتورسازی و پرسپولیس و اینکه می‌گویند مرتضی اسدی به جلال حسینی سیلی زده است می گوید: «من اصلا ندیدم که اسدی چنین کاری را انجام دهد و نمی‌دانم این خبر چگونه مطرح شده است.»

دقیقی در قسمت دیگری از حرف‌هایش در خصوص عملکرد خودش در این بازی افزود: «من با توجه به تغییر تاکتیک تیم در دقیقه 50، از پست فوروارد به سمت راست رفتم تا در کارهای دفاعی به تیم کمک کنم. در این مسابقه خیلی دویدم تا خواسته‌های کادرفنی را اجرا کنم ضمن اینکه در نیمه اول چند فرصت گلزنی داشتم ولی متاسفانه قسمت نبود که گل بزنم. با این حال باید بگویم نهایت تلاشم را انجام دادم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابراهیمی نماد غیرت آذربایجان

بازی دیروز تراکتور و پرسپولیس با تمامی حواشی آن یک حاشه دیگر نیز داشت. محمد ابراهیمی بعد از مصدومیت خود تراکتور را تنها رها نکرد و از بوشهر به تبریز آمد تا تراکتور را همراهی کند. هر بازیکن دیگری به جای محمد ابراهیمی بود حتما بعد از ۳ روز از عمل جراحی باید در خانه استراحت می گرد ولی محمد ابراهیمی نشان داد همراهی تراکتور واجبتر از استراحت پزشکی است.

http://tabrizsport.ir/wp-content/uploads/2013/11/1469949_630450756996278_282496992_n.jpg

ابراهیمی این فصل ناملایمتی های زیادی به خود دیده است و مورد کم لطفی گاها سرمربی و مدیر عامل واقع شده است. ولی با این وجود دلش همیشه با تراکتور است و تراکتور را رها نمی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
واکنش مدیرعامل تراکتور به اظهارات رویانیان
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: در بازی مقابل پرسپولیس نهایت میهمان‌نوازی را انجام دادیم و رویانیان بهتر است رفتارهایی که در ورزشگاه آزادی با ما شد را به یاد بیاورد. به گزارش آذرخبر، ...
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: در بازی مقابل پرسپولیس نهایت میهمان‌نوازی را انجام دادیم و رویانیان بهتر است رفتارهایی که در ورزشگاه آزادی با ما شد را به یاد بیاورد.

به گزارش آذرخبر، حمید زینی‌زاده درباره برتری یک بر صفر تراکتورسازی مقابل پرسپولیس اظهار داشت: این نخستین بازی نیم‌فصل دوم بود و ما مصمم بودیم تا با پیروزی از زمین خارج شویم. برای رسیدن به این هدف کلیه تمهیدات را فراهم کرده و هم‌قسم شده بودیم تا نتیجه بگیریم. من به بازیکنان تیم خود تبریک می‌گویم و امیدوارم در ادامه فصل همدل و همراه باشیم و بتوانیم این نتایج را ادامه بدهیم.
وی در مورد اظهارات رویانیان که گفته برای باشگاه تراکتورسازی که میهمان‌نوازی نکرده متاسف است، پاسخ داد: هیچ‌کدام از ما اتفاقات ورزشگاه آزادی و کم‌لطفی‌هایی که همواره در این ورزشگاه در حق ما می‌شود را فراموش نکرده و نمی‌کنیم. ما در اولین بازی لیگ برتر در ورزشگاه آزادی با کمک دیگران به پرسپولیس باختیم! مطمئنم رویانیان هم آن اتفاق‌ها و برخوردها یادش نرفته است.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تاکید کرد: در کجا سابقه دارد که از سرمربی تیم حریف در یک روز ۲ بار تجلیل شود. یک بار صبح جمعه در هتل شهریار و در مراسمی که برای بازیکنان سال ۹۸ و خاطره‌سازان بازی ملبورن گرفته شده بود از علی دایی تقدیر شد و یک بار هم در ورزشگاه استاندار آذربایجان شرقی با اهدای هدیه‌ای از دایی تقدیر کرد. بنابراین ما میهمان‌نوازی را به بهترین‌شکل انجام دادیم.
زینی‌زاده تاکید کرد: این در حالی است که هیچگاه رفتار خوبی با تماشاگران ما و تیم ما در تهران و ورزشگاه آزادی انجام نشده است.
وی در مورد اعتراض دایی به داور مسابقه یادآور شد: ما هم به داوری این بازی معترض هستیم، چرا که در برخی صحنه‌ها به ضرر ما تصمیم‌گیری شد. البته نیاز به یادآوری نیست چرا که ما این بازی را با پنالتی که محسن قهرمانی گرفت، نبردیم بلکه بازیکنان ما زحمت کشیدند و با تلاش خودشان گل زدند و این برد را در سایه تلاش خودمان کسب کردیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد صدرنشینی این تیم نیز خاطرنشان کرد: ۱۴ بازی از لیگ برتر باقی مانده است و نمی‌خواهم هیچ قضاوتی را داشته باشم. ما سعی می‌کنیم شعار هر بازی فینال است را محقق کنیم و به تمامی دیدارها به چشم فینال نگاه کنیم. تراکتورسازی در دور برگشت ۹ بازی در خانه دارد که اولین بازی از آنها را به سود خود خاتمه دادیم و اکنون می‌خواهیم در هر ۸ دیدار خانگی آینده ۳ امتیاز را کسب کنیم.
زینی‌زاده ابراز امیدواری کرد تراکتورسازی بتواند عملکرد مثبت خود را تا پایان فصل ادامه دهد و دل هواداران این تیم را با موفقیت در انتهای فصل شاد کند.
وی در مورد حوادث پیش‌آمده در بازی فولاد خوزستان و سپاهان که منجر به آسیب‌دیدگی داور مسابقه شده و اینکه بعد از تصمیمات کمیته انضباطی درباره تراکتورسازی اکنون انتظار برخورد جدی با فولاد را دارد نیز به تسنیم گفت: به هر صورت ما در بازی مقابل استقلال خوزستان با مشکلاتی روبه‌رو شدیم و فیلم توهین‌های صورت گرفته را به کمیته انضباطی دادیم اما متاسفانه تنها این تیم را یک بازی از حضور تماشاگران محروم کردند.
زینی‌زاده خاطرنشان کرد: با اتفاقاتی که در بازی فولاد و سپاهان افتاده کمیته انضباطی باید ورود کرده و برخورد جدی داشته باشد و امیدوارم در این باره شاهد تبعیض بین تیم‌ها نباشیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی از در نظر گرفتن پاداشی ویژه برای بازیکنان تراکتورسازی به دلیل شکست دادن پرسپولیس خبر داد و تصریح کرد: بازیکنان تراکتورسازی قبل از بازی هم اعلام کردند که انتظار پاداش ندارند و وظیفه خود را انجام می‌دهند. آنها گفتند که خوشحالی هواداران را بهترین پاداش خود می‌دانند. با این حال پاداش ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته‌ایم که به هر بازیکن ۵ میلیون تومان پاداش داده خواهد شد.
وی درباره آخرین وضعیت جاسم کرار و اینکه این بازیکن مدعی شده شکایتی از او در ایران وجود ندارد، به تسنیم گفت: در هر صورت من تلاش می‌کنم که اگر کرار مشکلی دارد آن را حل کند. خود این بازیکن هم از برخی مسائل مطلع است اما تلاش می‌کنم تا در هفته آینده نشستی با او داشته باشم و با برطرف کردن مشکلات، این بازیکن را جذب کنیم.
زینی‌زاده تاکید کرد: هر بازیکنی که رضایت هواداران را جلب کند به خدمت خواهیم گرفت و تمامی نفراتی که تاکنون جذب شده‌اند آنهایی بودند که کادرفنی و هواداران ما خواستار حضور آنها بوده و معتقد بودند می‌توانند به تیم کمک کنند. بی‌تردید هر چه که دل هواداران تراکتورسازی را شاد کند انجام خواهیم داد و امیدوارم بتوانیم کرار را هم جذب کنیم.

بالا