• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی: مگر رینگ بوکس است که به حسینی سیلی بزنم؟/ باورمان نمی شود فقط با یک گل پرسپولیس را برده باشیم!

کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: پرسپولیس در نیمه دوم کمی بهتر بود اما ما شایسته برد بودیم.
مرتضی اسدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره ماجرای درگیری وی و جلال حسینی اظهارداشت: واقعا از برخی اظهارات تعجب می کنم. مگر رینگ بوکس است که بخواهم در گوش سید جلال حسینی سیلی بزنم؟ همه اخلاق من را می شناسند و می دانند که اهل حاشیه نیستم پس این وصله ها به من نمی چسبد. درگیری جزیی بوده اما آنقدر مهم نیست که بخواهم درباره آن حرف بزنم.
وی ادامه داد: تنها هدف ما این بود که بازی را ببریم. برای ما کسب ۳ امتیاز مهم بود. همه بچه ها سنگ تمام گذاشتند و با تمام محرومیتها و مصدومیتها بهترین بازی را مقابل پرسپولیس انجام دادیم. با توجه به اتفاقاتی که در بازی رفت رخ داده بود می خواستیم هرطور که شده این بازی را ببریم و خدا را شکر که با حمایت هواداران به این هدف رسیدیم.
اسدی درباره اینکه پرسپولیسی ها می گویند بازیکنان تراکتور باورشان نمی شده پرسپولیس را ببرند، گفت: اتفاقا ما باورمان نمی شد که فقط با یک گل پرسپولیس را برده باشیم چون هرسال در تبریز با بیش از ۳ گل پرسپولیس را بردیم. دلمان می خواست بیشتر از اینها به پرسپولیس گل بزنیم اما نشد.
کاپیتان تراکتور درخصوص اینکه علی دایی گفته پرسپولیس سوار بر بازی بود، خاطرنشان کرد: فکر نمی کنم اینطور باشد. ما نیمه اول فوق العاده ظاهر شدیم. می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم اما ۲ بار توپمان به تیر خورد. در نیمه دوم هم طبیعی بود که ما بخواهیم از گلمان محافظت کنیم و شرایط زمین هم باعث شد که محتاط تر بازی کنیم.پرسپولیس در نیمه دوم کمی بهتر بود اما ما شایسته برد بودیم.
اسدی درباره وضعیت خودش و علی کریمی گفت: خودم فقط دو روز تمرین کرده بودم و علی کریمی هم بدون تمرین بازی کرد. ما با هر سختی که بود بازی کردیم چون به برد این بازی نیاز داشتیم و با اینکه موقع گرم کردن درد داشتم اما تیمم را تنها نگذاشتم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قدردانی مدیرعامل تراکتور از رسول خطیبی
زینی‌زاده: بدون یاری داور، پرسپولیس را بردیم/ اگر رویانیان متاسف است ما هزار بار متاسفیم!

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی درباره پیروزی تیمش برابر پرسپولیس گفت: بدون یاری دیگران و بدون پنالتی حریف را بردیم. در سایر بازی‌های نیم فصل دوم هم باید مانند دیروز بازی کنیم.

حمید زینی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره پیروزی تیمش برابر پرسپولیس و رسیدن به صدر جدول، اظهار کرد: تلاش کردیم که اولین بازی نیم فصل دوم را با پیروزی پشت سر بگذاریم. ما به خاطر باخت بازی رفت در تهران هم قسم شده بودیم که در تبریز برنده شویم. خوشبختانه بدون یاری دیگران و بدون پنالتی توانستم سه امتیاز بازی را بگیریم.

وی ادامه داد: 14 بازی دیگر تا پایان فصل باقی مانده که همه آنها برای ما حکم فینال را دارند. اگر در همه آن بازی‌ها مانند بازی دیروز عمل کنیم و برایمان فرقی نکند که با کدام تیم بازی می‌کنیم، موفق می شویم. اگر خدا بخواهد، صدر جدول را تا آخر حفظ می‌کنیم ، اما فوتبال در هر بازی شرایط خودش را دارد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در حالی از پیروزی تیمش "بدون کمک و یاری داور" سخن گفت که پرسپولیسی‌ها معتقد بودند داور می توانست برای آنها یک پنالتی اعلام کند. زینی زاده در این باره گفت: همیشه می‌توانیم به داوران اعتراض کنیم، اما این داوران هستند که باید تشخیص دهند! عده‌ای تلاش می‌کنند با اعتراض‌هایشان داوران را تحت فشار بگذارند، اما خوشبختانه فقط یک یا دو داور تحت تاثیر این فشارها تصمیم می‌گیرند! خوشبختانه در تبریز با گلی که زدیم همه ملاحظات را بر هم زدیم. داوری خوب بود. هر چند ما هم می‌توانیم معترض باشیم که چرا سه اخطار به ما داده شد . شاید این اخطارها در سایه اعتراض کادر فنی حریف به ما داده شده باشد.

وی در ادامه گفت: برای اولین بار از کادر فنی تیم حریف دو بار قدردانی شد. یک بار در هتل شهریار و توسط مسئولان شهر و یک بار هم در زمین توسط استاندار و مسئولان ورزشی. این مساله نشان می‌دهد که ما مهمان نواز خوبی هستیم.

زینی زاده در ادامه درباره این که آیا شکست پرسپولیس در تبریز می‌تواند پایانی به ناکامی‌های داخل خانه برای تراکتورسازی باشد، گفت: تیم‌های صدر جدول به هم نزدیک هستند و یک باخت می‌تواند صدرنشین را تا رده پنجم پایین ببرد. کادر فنی، مدیریت، بازیکنان و هواداران تراکتورسازی مصمم هستند که با حفظ انسجام در صدر بمانیم. در این راه به حمایت مالی مسئولان استان هم امید داریم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی که صدرنشینی تیمش به نوعی مدیون تساوی گسترش فولاد و استقلال در تهران است همچنین گفت: پس از بازی با رسول خطیبی تماس گرفتم و از این که اول برای خودشان و بعد برای فوتبال شهرستان بازی کردند از او و بازیکنانش تشکر کردم.

زینی زاده همچنین درباره اتفاقات جنجال برانگیز رخ داده در ورزشگاه یادگار امام (ره) پس از بازی گفت: برخی از تیم‌های بزرگ همیشه به دنبال ایجاد جوی هستند که آن را به ما نسبت دهند. پرسپولیسی‌ها پس از بازی خودشان جوسازی کردند. مگر وقتی ما در تهران با یاری داور باختیم شرایط بد درست کردیم و درگیر شدیم؟ آیا در تونل و رختکن حرف بدی به پرسپولیسی‌ها زدیم؟

وی ادامه داد: آیا یادشان رفته که در تهران چه کارهایی کردند؟ شعارها، عکس‌ها و پلاکاردها که به مردم تبریز و زبان ما توهین کرده بود، یادشان رفته که حالا مدیرعامل باشگاه پرسپولیس می‌گوید که برای تبریزی‌ها متاسف است؟ اگر این طور است ما هزار بار متاسفیم.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بازیکنان تراکتور ۵ میلیون تومان پاداش گرفتند​

بازیکنان تیم فوتبال تراکتورسازی بعد از برتری یک بر صفر مقابل پرسپولیس هر کدام پاداشی ۵ میلیون تومانی دریافت کردند.

به گزارش تسنیم، به دنبال برتری یک بر صفر تراکتورسازی در بازی مقابل پرسپولیس مسئولان این باشگاه تبریزی برای هر کدام از بازیکنان و مربیان تیم‌شان پاداشی ویژه در نظر گرفتند.

براساس اعلام حمید زینی‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی به هر کدام از بازیکنان و مربیان این تیم به علت پیروزی مقابل پرسپولیس و صعود به صدر جدول پاداشی 5 میلیون تومانی پرداخت شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: رویانیان اتفاقات ورزشگاه آزادی را به یاد بیاورد/ با تلاش خودمان بردیم نه پنالتی قهرمانی!
پرسپولیس و تراکتورسازی و علی کریمی و کفشگری
خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: در بازی مقابل پرسپولیس نهایت میهمان‌نوازی را انجام دادیم و رویانیان بهتر است رفتارهایی که در ورزشگاه آزادی با ما شد را به یاد بیاورد.
حمید زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره برتری یک بر صفر تراکتورسازی مقابل پرسپولیس اظهار داشت: این نخستین بازی نیم‌فصل دوم بود و ما مصمم بودیم تا با پیروزی از زمین خارج شویم. برای رسیدن به این هدف کلیه تمهیدات را فراهم کرده و هم‌قسم شده بودیم تا نتیجه بگیریم. من به بازیکنان تیم خود تبریک می‌گویم و امیدوارم در ادامه فصل همدل و همراه باشیم و بتوانیم این نتایج را ادامه بدهیم.

وی در مورد اظهارات رویانیان که گفته برای باشگاه تراکتورسازی که میهمان‌نوازی نکرده متاسف است، پاسخ داد: هیچ‌کدام از ما اتفاقات ورزشگاه آزادی و کم‌لطفی‌هایی که همواره در این ورزشگاه در حق ما می‌شود را فراموش نکرده و نمی‌کنیم. ما در اولین بازی لیگ برتر در ورزشگاه آزادی با کمک دیگران به پرسپولیس باختیم! مطمئنم رویانیان هم آن اتفاق‌ها و برخوردها یادش نرفته است.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تاکید کرد: در کجا سابقه دارد که از سرمربی تیم حریف در یک روز 2 بار تجلیل شود. یک بار صبح جمعه در هتل شهریار و در مراسمی که برای بازیکنان سال 98 و خاطره‌سازان بازی ملبورن گرفته شده بود از علی دایی تقدیر شد و یک بار هم در ورزشگاه استاندار آذربایجان شرقی با اهدای هدیه‌ای از دایی تقدیر کرد. بنابراین ما میهمان‌نوازی را به بهترین‌شکل انجام دادیم.

زینی‌زاده تاکید کرد: این در حالی است که هیچگاه رفتار خوبی با تماشاگران ما و تیم ما در تهران و ورزشگاه آزادی انجام نشده است.

وی در مورد اعتراض دایی به داور مسابقه یادآور شد: ما هم به داوری این بازی معترض هستیم، چرا که در برخی صحنه‌ها به ضرر ما تصمیم‌گیری شد. البته نیاز به یادآوری نیست چرا که ما این بازی را با پنالتی که محسن قهرمانی گرفت، نبردیم بلکه بازیکنان ما زحمت کشیدند و با تلاش خودشان گل زدند و این برد را در سایه تلاش خودمان کسب کردیم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد صدرنشینی این تیم نیز خاطرنشان کرد: 14 بازی از لیگ برتر باقی مانده است و نمی‌خواهم هیچ قضاوتی را داشته باشم. ما سعی می‌کنیم شعار هر بازی فینال است را محقق کنیم و به تمامی دیدارها به چشم فینال نگاه کنیم. تراکتورسازی در دور برگشت 9 بازی در خانه دارد که اولین بازی از آنها را به سود خود خاتمه دادیم و اکنون می‌خواهیم در هر 8 دیدار خانگی آینده 3 امتیاز را کسب کنیم.

زینی‌زاده ابراز امیدواری کرد تراکتورسازی بتواند عملکرد مثبت خود را تا پایان فصل ادامه دهد و دل هواداران این تیم را با موفقیت در انتهای فصل شاد کند.

وی در مورد حوادث پیش‌آمده در بازی فولاد خوزستان و سپاهان که منجر به آسیب‌دیدگی داور مسابقه شده و اینکه بعد از تصمیمات کمیته انضباطی درباره تراکتورسازی اکنون انتظار برخورد جدی با فولاد را دارد نیز به تسنیم گفت: به هر صورت ما در بازی مقابل استقلال خوزستان با مشکلاتی روبه‌رو شدیم و فیلم توهین‌های صورت گرفته را به کمیته انضباطی دادیم اما متاسفانه تنها این تیم را یک بازی از حضور تماشاگران محروم کردند.

زینی‌زاده خاطرنشان کرد: با اتفاقاتی که در بازی فولاد و سپاهان افتاده کمیته انضباطی باید ورود کرده و برخورد جدی داشته باشد و امیدوارم در این باره شاهد تبعیض بین تیم‌ها نباشیم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی از در نظر گرفتن پاداشی ویژه برای بازیکنان تراکتورسازی به دلیل شکست دادن پرسپولیس خبر داد و تصریح کرد: بازیکنان تراکتورسازی قبل از بازی هم اعلام کردند که انتظار پاداش ندارند و وظیفه خود را انجام می‌دهند. آنها گفتند که خوشحالی هواداران را بهترین پاداش خود می‌دانند. با این حال پاداش ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته‌ایم که به هر بازیکن 5 میلیون تومان پاداش داده خواهد شد.

وی درباره آخرین وضعیت جاسم کرار و اینکه این بازیکن مدعی شده شکایتی از او در ایران وجود ندارد، به تسنیم گفت: در هر صورت من تلاش می‌کنم که اگر کرار مشکلی دارد آن را حل کند. خود این بازیکن هم از برخی مسائل مطلع است اما تلاش می‌کنم تا در هفته آینده نشستی با او داشته باشم و با برطرف کردن مشکلات، این بازیکن را جذب کنیم.

زینی‌زاده تاکید کرد: هر بازیکنی که رضایت هواداران را جلب کند به خدمت خواهیم گرفت و تمامی نفراتی که تاکنون جذب شده‌اند آنهایی بودند که کادرفنی و هواداران ما خواستار حضور آنها بوده و معتقد بودند می‌توانند به تیم کمک کنند. بی‌تردید هر چه که دل هواداران تراکتورسازی را شاد کند انجام خواهیم داد و امیدوارم بتوانیم کرار را هم جذب کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی: پیروزی تراکتورسازی مهمتر از شکستن سر من بود/ بازی با پرسپولیس حساس‌تر از یک فینال بود
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: شکسته شدن سرم مهم نبود، مهم پیروزی تراکتورسازی مقابل پرسپولیس در این دیدار حساس بود.
خبرگزاری فارس: طالبی: پیروزی تراکتورسازی مهمتر از شکستن سر من بود/ بازی با پرسپولیس حساس‌تر از یک فینال بود
Tweet
فرشید طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس گفت: خدا را شکر پیروزی بسیار شیرینی بود و شیرین‌تر از این پیروزی شور و نشاط فراوانی بود که در هوادارانمان به وجود آمد. هواداران ما در زیر باران تیم را به خوبی تشویق کردند و اگر بگوییم آنها بی‌نظیر هستند دروغ نگفتیم. آنها در نیم فصل اول به خوبی از تیم حمایت کردند.

وی در مورد اینکه با سر بخیه شده بیش از یک نیمه مقتدرانه در دفاع حضور پیدا کرد، عنوان کرد:‌کاری نکردم و تنها وظیفه‌ام را در کنار سایر بازیکنان که گوشه گلیم تراکتورسازی را در دست گرفتیم و با یک یا علی آن را بلند کردیم انجام دادیم. واقعا بازی بسیار زیبایی بود تمام بازیکنان ما ایثار کردند و در کنار یکدیگر عملکرد بسیار خوبی را ارائه دادیم.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه در پایان این مسابقه به عنوان بهترین بازیکن زمین معرفی شد، تصریح کرد: این لطف دوستان است کار خودم را انجام می‌دهم و از بین بهترین‌ها به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شدم. خدا را شکر می‌کنم توانستیم تمام تلاشمان را انجام دهیم و به خوبی از دروازه تراکتورسازی حفاظت کنیم. شکسته شدن سرم مهم نبود و مهم پیروزی تراکتورسازی بود. این مسابقه با توجه به شرایطی که داشت بسیار حساس و حیثیتی بود. یک دیدار فینال اینقدر حساسیت ندارد که بازی روز گذشته ما مهم بود.

طالبی با اشاره به اینکه حفظ صدرنشینی سخت‌تر از رسیدن به صدر جدول است، تاکید کرد: ما تازه بسم‌الله کارمان را گفتیم و باید در ادامه تلاش بیشتری انجام دهیم. با سپاهان سال قبل قهرمان نیم فصل شدیم اما نتوانستیم در پایان به رتبه اول برسیم. هنوز هیچ چیز تمام نشده است ما برایمان شروع قدرتمند در نیم فصل دوم اهمیت زیادی داشت و خدا را شکر توانستیم به این مهم دست پیدا کنیم. 14 مسابقه تا پایان لیگ برتر باقی مانده است و به امید خدا تلاش می‌کنیم تا بتوانیم در لیگ امسال به موفقیت برسیم. ما فقط تا پایان امشب وقت برای شادی داریم و پس از آن باید تمرکزمان را به ادامه لیگ معطوف کنیم. در غیر این صورت دچار مشکل خواهیم شد.

وی در پایان با اشاره به سه بازی بعدی تراکتورسازی که آنها مهمان هستند، یادآور شد: در نیم فصل اول در دیدارهای خانگی نتوانستیم عملکرد چندان قدرتمندی داشته باشیم اما در دیدارهای خارج از خانه این نتایج را جبران کردیم. شروع خوبی در نیم فصل دوم داشتیم خدا ما را خیلی دوست دارد که توانستیم در این دیدار سخت موفق شویم. زمانی که بازیکن سپاهان و ذوب‌آهن بودند وقتی به یادگار امام می‌آمدیم می‌دانستم که باید با دو تیم بجنگیم و هواداران تراکتورسازی حریف اصلی ما بودند. اکنون باید از این فرصت‌مان بهره ببریم تا در ادامه مسابقات نتایج خوبی بگیریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشید طالبی در گفتگو با آناج:شروع قدرتمند نیم فصل دوم خبر از قهرمانی تراکتور میدهد/هواداران تراکتورسازی بهترین بازیکن میدان بودند وظیفه داشتم از دروازه تیم دفاع کنم، عیبی ندارد سر و صورت ما خونی شود ولی هواداران تراکتور ناراحت نشوند. به گزارش آناج، "فرشید طالبی" مدافع تیم تراکتورسازی که در نیمه اول در برخورد با بازیکن تیم پرسپولیس از ناحیه سر دچار مصدومیت شده بود،در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج، در مورد پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس گفت: همانطور که قبل از بازی گفته بودیم، برای جبران باخت در دور رفت به میدان خواهیم رفت. به دلیل شرایط آب و هوایی نتوانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم ولی خوشحالیم که سه امتیاز شیرین بازی را کسب کردیم و توانستیم هواداران را با دلی شاد به خانه هایشان بفرستیم.

http://anaj.ir/uploads/1392-9-7/anaj13858207900zjujB.jpg

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه با سر بخیه شده بیش از یک نیمه در دفاع حضور پیدا کرد، عنوان کرد: وظیفه داشتم از دروازه تیم دفاع کنم، عیبی ندارد سر و صورت ما خونی شود ولی هواداران تراکتور ناراحت نشوند. خوشحالم که توانستیم هواداران را خوشحال کنیم،اول هم گفته ام سر و جانم را برای شادی این مردم می دهم.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه در پایان این مسابقه به عنوان بهترین بازیکن زمین معرفی شد، گفت: تمام بازیکنان تیم عملکرد بهتری داشتند. بهترین بازیکن میدان یار دوازدهم ما بود که باید به آنها هدیه دهیم. خدا را شکر میکنم توانستیم تمام تلاشمان را انجام دهیم و به خوبی از دروازه تراکتورسازی حفاظت کنیم. شروع قدرتمند در بازی اول نیم فصل دوم از اهمیت بالای برخوردار است که خوشبختانه توانستیم با حضور هواداران و یاری خداوند بازی اول را با پیروزی به پایان برسانیم.

طالبی در خصوص وضعیت خود ادامه داد: بعد از بازی استراحت کردم و هم اکنون مشکلی ندارم،از فردا برای ادامه بازی ها تمرینات را آغاز خواهیم کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
استادیوم یادگار امام (ره) برای بازی های آسیایی تایید شد

کمیته برگزاری رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا همزمان با اعلام ورزشگاههای نمایندگان کشورهای مختلف در لیگ قهرمانان آسیا، تاریخ برگزاری دیدارهای پلی آف و مرحله گروهی لیگ آسیا یا همان ای اف سی کاپ و مرحله یک هشتم نهایی این رقابتها را اعلام کرد.
afc
به گزارش تبریز بیدار ، دو دیدار پلی آف اول طی روزهای یکشنبه 13 بهمن 92 انجام می شود. پلی آف دوم در تاریخ شنبه 19 بهمن 92 و پلی آف سوم در تاریخ شنبه 26 بهمن 92 برگزار خواهند شد.
بازی اول مرحله گروهی ای اف سی کاپ در تاریخهای 6 و 7 اسفند 92، بازی دوم در تاریخهای 20 و 21 اسفند و بازی آخر مرحله گروهی در تاریخ 27 و 28 اسفند 92 برگزار می شود.
همچنین بازی اول مرحله یک هشتم نهایی این رقابتها، 23 و 24 اردیبهشت 93 به انجام می رسد.
در این نامه اسامی ورزشگاههای تایید شده باشگاهها برای انجام رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا آمده است که در این میان ورزشگاه آزادی تهران برای باشگاه استقلال، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برای باشگاه سپاهان، ورزشگاه یادگار امام(ره) برای باشگاه تراکتورسازی تبریز و ورزشگاه غدیر اهواز برای تیم فولادخوزستان تایید شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابراهیم زاده: حرفهایی به اسدی زدند که مجبور شد واکنش نشان دهد/ ۲۰۰دقیقه سرتر از پرسپولیس بودیم!

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: گر از ۳ بازی آینده خانگی ۷ امتیاز بگیریم خودمان را از بقیه رقبا جدا می کنیم.
مسعود ابراهیم زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره برد تیمش مقابل پرسپولیس اظهار داشت: این بازی برای ما خیلی مهم بود چون با برد در آن می توانستیم به صدر جدول برسیم. در ۲۵ دقیقه ابتدایی خیلی خوب کار کردیم اما بعد از آن بازی متعادل شد. در نیمه دوم هم باران آمد و زمین خیس شد . ما هم به دنبال کسب امتیاز بودیم و طبیعی بود که بخواهیم گل زده مان را حفظ کنیم . دم تماشاگرانمان هم گرم که ۹۰ دقیقه تیم را تشویق کردند و این برد مبارکشان باشد.
وی ادامه داد: از دقیقه ۷۰ پرسپولیس روی به بازی مستقیم آورد و فقط می خواستند سانتر کنند. اگر به این روش فوتبال می گویند که بازی دست آنها بوده پس ما هم ۲۰۰ دقیقه سرتر بودیم!
ابراهیم زاده درخصوص اینکه بازیکنان پرسپولیس می گویند حامد لک وقت تلف کرده، گفت: نیلسون که بیشتر از لک وقت تلف کرد. دقایق ابتدایی بازی که ما حمله می کردیم نیلسون همش خودش را روی زمین می انداخت. لک فقط ۲ بار روی زمین افتاد که یک بار آن فرزاد حاتمی پایش را زد و واقعا مصدوم شد.
وی افزود: پارسال هم ۴ گل به پرسپولیس زدیم. ۴ بازی پی در پی است که نمی توانند ما را ببرند و امیدوارم رکوردمان بیشتر از این شود. هر تیمی به تبریز می آید برای مساوی می آید و پرسپولیس هم از این قاعده مستثنی نبود. ما ابزار لازم برای قهرمانی را داریم و فکر می کنم اگر از ۳ بازی آینده خانگی ۷ امتیاز بگیریم خودمان را از بقیه رقبا جدا می کنیم.
ابراهیم زاده درباره درگیری مرتضی اسدی و جلال حسینی خاطرنشان کرد: پرسپولیسی ها خودشان بعد از بازی درگیری را آغاز کردند. ببینید چه حرفهایی به مرتضی اسدی با اخلاق زدند که او واکنش نشان داد.
وی با اشاره به دیدار استقلال و گسترش گفت: گسترش برادر کوچک ما است و دستشان درد نکند که استقلال را متوقف کردند. البته می توانستند بازی را ببرند اما همین تساوی هم برای تراکتور خوب بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عنایتی:باید حواس مان را جمع کنیم،جدول دو تکه شده است/برخی لیدرهای ملوان خیلی بی تربیت هستند/صبا بدشانس ترین تیم جهان است
مهاجم تیم صبا گفت:با توجه به رفع مشکلات، من تا پایان فصل در صبا می مانم.
رضا عنایتی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره شکست تیمش مقابل ملوان در انزلی عنوان کرد:بازی خوبی بود و هر دو تیم فرصن های زیادی داشتند.در نیمه اول ملوان بهتر بود و در نیمه دوم ما بهتر بودیم.متاسفانه باز هم در دقایق پایانی گل خوردیم تا این طلسم همچنان ادامه داشته باشد.این بار در شرایطی شکست خوردیم که فقط 20 ثانیه تا پایان بازی وقت باقی مانده بود.گل را که خوردیم،داور سوت کشید و به نظرم صبا بدشانس ترین تیم جهان است.
وی ادامه داد:فکر می کنم این ششمین مسابقه ای بود که صبا در لحظات پایانی یا بازی برده را مساوی کرد و یا شکست خورد.در سالهای بازی ام هرگز چنین اتفاقاتی را تجربه نکرده بودم.ما باید از این هفته هوشیارتر بازی کنیم و حواس مان را جمع کنیم.جدول لیگ برتر در حال دو تکه شدن است و این خیلی خطرناک است.می خواهم به باشگاه پیشنهاد بدهم در تمرینات آینده تیم،حتما خونی بریزند و گوسفندی ذبح کنند تا از این وضعیت خلاص شویم.امیدوارم عروسی به کوچه ما هم بیاید.
مهاجم تیم صبا درباره اعتراض ملوانی ها به صحنه ایکه از دید آنها توپ از خط دروازه گذشته بود گفت:من از آن صحنه دور بودم ولی بعدا که از دروازه بان تیم مان سوال کردم گفت همه توپ رد نشده است.البته داور و کمک داور جاگیری خوبی داشتند و به نظرم باید به تصمیم آنها احترام گذاشت.
وی ادامه داد:اتفاق بدی که در این بازی رخ داد،بی حرمتی بود که چند لیدر ملوان به بازیکنان صبا داشتند.پس از این صحنه مشکوک،همین افراد جو ورزشگاه تختی را به گند کشیدند.من دقیقا در جریان بازی حواسم بود و می دیدم همان افرادی در حال فحاشی هستند که لباس لیدری برتن دارند.
مهاجم صبا افزود:من پس از بازی هم با دوربین برنامه 90 صحبت کردم و از عادل فردوسی پور می خواهم حتما حرفهایم را پخش کند.برخی لیدرهای ملوان واقعا افراد بی تربیتی هستند و هر چه لایق خودشان بود را به بازیکنان صبا نسبت دادند.تا کی باید سکوت کنیم و بگذاریم برخی افراد کاسه داغ تر از آش بشوند؟خدا می داند روز جمعه در زمین چه چیزهایی شنیدیم.
وی درباره اینکه آیا مشکلش برای ادامه حضور در صبا حل شده است گفت:بله،خوشبختانه قول های مساعدی در این باره از سوی باشگاه داده شده است.با توجه به رفع مشکلات، من تا پایان فصل در صبا می مانم و مشکلی ندارم.
عنایتی درباره اینکه در بازی روز جمعه داماش مقابل سایپا،امیر محمد مظلوم که متولد سال 74 است،در ترکیب داماش به میدان رفت اظهار داشت:من از این مساله خیلی خوشحالم که جوان ها کم کم به فوتبال ما تزریق می شوند.من به عنوان یکی از بازیکنان قدیمی لیگ برتر،الان 19 سال با این بازیکن که جوانترین بازیکن لیگ برتر است تفاوت سن دارم و فکر می کنم اینطوری بازیکنان جوان می توانند در کنار نفرات با تجربه خودی نشان بدهند.پیشتوانه سازی در فوتبال همین است،نه اینکه به یکباره همه بازیکنان قدیمی را کنار بگذاریم و بگوییم داریم جوانگرایی می کنیم.
وی درباره اینکه به نظرش چه تیمی امسال قهرمان لیگ برتر می شود گفت:به نظر من قهرمان در هفته های پایانی مشخص می شود ولی از آنچه من تا اینجا دیده ام باید بگویم که فکر می کنم تراکتور شانس بالایی برای قهرمانی دارد.امیدوارم تا پایان فصل مسابقات خوبی را شاهد باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حسینی:انصاری فرد خیلی تغییر کرده بود/اسدی خواست کمی خودشیرینی کند
مدافع تیم پرسپولیس گفت:انصاری فرد در هر صحنه‌ ای مي‌خواست با بازيكنان پرسپوليس درگير شود و اينطور جلوي دوربين و هواداران تراكتور القا كند كه دينش را به تراكتور ادا می کند.
به گزارش خبرنگار اوج،سید جلال حسینی درباره شکسته نشدن طلسم نتایج پرسپولیس در خارج از خانه و شکست این تیم مقابل تراکتورسازی عنوان کرد:ما تيم دست و پا بسته‌ ای مقابل تراكتورسازي نبودیم. اگر عدالت فوتبال رعايت مي‌شد مي‌توانستيم در همان دقايق پاياني نيمه اول كار آنها را يكسره كنيم. توپ‌هايمان گل نشد و به نظر كمي بي‌مسووليت با موقعيت‌ها برخورد مي‌كنيم.ما كل نيمه دوم و تا حدودي در نيمه اول سوار بر بازي بوديم و مالكيت توپ را به دست داشتيم.اميدوارم مربي تراكتور آناليز كند، ببيند آيا فوتبال بازي كردند آقايان يا خير. با این وجود به آینده امیدوارم و اطمینان دارم خيلي زود نتايج مان را جبران مي‌كنيم و دوباره بلند مي‌شويم و به صدر برمی گردیم.
مدافع پرسپولیس درباره جو ورزشگاه یادگار و حواشی آن گفت:خیلی جالب است که پيام صادقيان که اصلا در ليست ما نبود از فحاشي‌ها جان سالم به در نبرد. دهنوي و حاتمي در تراكتور بازي كردند و نايب‌قهرماني لیگ برتر را كسب كردند اما باز مورد لطف‌ تماشاگران تراکتور قرار گرفتند. آقاي حسن‌زاده كه قلم دست شان گرفته‌اند تا سريع تيم‌ها را محروم كنند چرا به اين مساله ورود نمي‌كنند؟ مگر ما بازيكنان، خانواده‌مان را از سر راه آورده‌ايم؟
وی درباره درگیری اش با مرتضی اسدی، در پایان بازی و سیلی که گفته می شود کاپیتان تراکتور به او زده است عنوان کرد:من بعد از اينكه سوت زده شد از عصبانيت به توپ ضربه زدم كه كاپيتان‌شان آمد و حرف زشتي زد.البته سوال من این است که اسدي می تواند به من سيلي بزند؟اگر برخی آن ضربه اسدی را سيلي مي‌دانند، ضربه من را بايد ناك اوت اعلام كنند. به هر حال اسدی كاپيتان تراكتورسازي است و در آن صحنه كمي خودشيريني كرد.
مدافع پرسپولیس درباره اینکه گفته می شود به کریم انصاری فرد در جریان بازی فحاشی کرده است گفت:نمي‌دانم چرا در اين بازي رفتار او اينقدر تغيير كرده بود.انصاری فرد در هر صحنه‌ ای مي‌خواست با بازيكنان پرسپوليس درگير شود و اينطور جلوي دوربين و هواداران تراكتور القا كند كه دينش را به تراكتور ادا می کند.
حسینی درباره قرعه کشی جام جهانی که روز جمعه برگزار خواهد شد گفت:قرعه‌كشي برايم اهميت ندارد.من اميدوارم مسوولان تيم ملي و فدراسيون كاري كنند كه در جام جهاني زنگ تفريح نباشيم. بايد تدارك مناسبي داشته باشيم و با تمام توان و تمركز وارد جام جهاني شويم. جام جهاني فقط فوتبال نيست. در آنجا ما نماينده ميليون‌ها ايراني هستيم كه مي‌خواهيم فرهنگ و ورزش مان را به جهان نشان دهيم. پس بايد تدارك مناسبي ديده شود. هم از جهت اردوي تداركاتي و هم بازي‌هاي دوستانه تا با هماهنگي و تجربه بيشتري وارد اين ميدان شويم. اميدوارم قرعه هم به كام ايران شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:16 پنالتی برای تراکتورسازی نگرفته اند؛طالبی فداکارانه بازی کرد

جلالی:16 پنالتی برای تراکتورسازی نگرفته اند؛طالبی فداکارانه بازی کرد
تيم ما در حال پيشرفت است و در ضمن براي اين بازيها در نظر داريم كه تا حد ممكن تيم را از لحاظ نفرات ترميم نماييم.

بهادر نظرپور: مجيد جلالي سرمربي تيم تراكتورسازي تبريز كه اين روزها تيم خود را در صدر جدول رقابت هاي ليگ برتر مي بيند در گفت و گو
با سايت تماشاگر در خصوص بازي روز جمعه مقابل تيم پرسپوليس اظهارداشت: بالطبع بازي مقابل تيمي مثل پرسپوليس بسيار سنگين بود منتها بچه هاي تيم انگيزه ي بسيار بالايي داشتند و بسيار هوشمندانه بازي كردند. ضمن اینكه تيم ما عليرغم بارش باران از حمايت بي دريغ حدود 40000 نفر ازهواداران تبريزي بهره برد كه اين نتيجه وبه دنبال آن صدر نشيني در ليگ باعث شد كه هواداران نيز خوشحال به خانه هاي خود برگردند.
سرمربي تراكتورسازي در خصوص اعتراض پرسپوليسي ها به نحوه ي قضاوت بازي گفت:صحنه هاي بازي را به دقت بازبيني كرديم ودر اين رابطه تنها ميتوانم بگويم اگر اين صحنه ها پنالتي باشد از اول فصل تا كنون حدود 16پنالتي براي تيم ما گرفته نشده.

وي در خصوص انتخاب فرشيد طالبي به عنوان بهترين بازيكن گفت: طالبي باتوجه به شكستگي ابرو وسر، بسيار خوب و فداكارانه بازي كرد ودر رابطه بابازيهاي آينده دليلي نمي بينم كه او جزو نفرات ا صلي تيم نباشد.

جلالی در رابطه با صدر نشيني تيمش متذكر شد كه بايد اين نكته را به خاطرداشته باشيم كه تا پايان فصل14 گام مهم پيش رو داريم وبراي حفظ جايگاه خود هوشمندانه عمل كنيم.سرمربی تراکتور در خصوص بازيهاي آسيايي تيمش گفت تيم ما در حال پيشرفت است و درضمن براي اين بازيها در نظر داريم كه تا حد ممكن تيم را از لحاظ نفرات ترميم نماييم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: پرسپولیسی ها بازی رفت را یادشان رفته است؟!/ بهترین رفتار را با آنها کردیم، چطور خواستار کسر امتیاز هستند؟

مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی گفت: بعد از یک باخت تمام کاسه کوزه ها را سر ما می شکنند اما دلیلی برای این ادعاهایشان ندارند.
حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، درباره اینکه پرسپولیسی ها اعلام کرده اند باید از تراکتور به خاطر رفتار هوادارنش امتیاز کسر شود، اظهار داشت: من چه بگویم، مگر حرفی برای گفتن مانده است؟ بعد از یک باخت تمام کاسه کوزه ها را سر ما می شکنند اما دلیلی برای این ادعاهایشان ندارند. ما نهایت مهمانوازی را در قبال پرسپولیسی ها ابراز کردیم و همگان دیدند.
وی افزود: از دایی دو بار در تبریز تجلیل شد، یک بار در هتل شهریار و بار دیگر استاندار در ورزشگاه یادگار امام که این امر بی سابقه است اما آنها در تهران با ما چگونه رفتار کردند؟ در آزادی فحش خوردیم و توهین قومیتی و تعصبی به ما کردند و دیگری کاری نمانده بود که نکنند. از زدن این حرفها ترسی ندارم و اگر به کمیته انضباطی هم احضار شوم، حرفهای زیادی برای گفتن دارم.
زینی زاده درباره انتقال کرار و بازیکنان خارجی به این تیم اضافه کرد: کرار به احتمال فراوان امروز قراردادش نهایی می شود. بازیکنان خارجی دیگر نیز امروز و فردا نزد جلالی خواهند رفت و ایشان درموردشان تصمیم گیری خواهد کرد.
وی درباره بازی با گسترش در دربی تبریز خاطر نشان کرد: بازی آسانی برای تیم ما نیست. امیدوارم با تلاش بچه ها با کسب ۳ امتیاز جایگاهمان در صدر جدول تثبیت شود. البته هر نتیجه ای شکل گیرد به نفع فوتبال تبریز است. ما با تیم مقابل برادر و دوست هستیم.
مدیرعامل تراکتورسازی درباره شانس قهرمانی این تیم در این فصل افزود: تیم ما مدعی است. ما ۱۴ بازی در پیش داریم که همه انها برای ما یک فینال است. به هر حال رقابت شدید است و سعی می کنیم بهترین کیفیت را نشان دهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اگر موقعیتهایمان گل می شد، ادعایی نداشتند
کیانی: ما هم در تهران باختیم اما مثل پرسپولیسی ها حاشیه سازی نکردیم

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: می توانیم با حمایت هواداران ۳ بازی آینده خانگی را ببریم و به خاطر دل هواداران قهرمان شویم.
مهدی کیانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره پیروزی تیمش مقابل پرسپولیس اظهارداشت: بازی با کیفیتی از ۲ تیم دیدیم. هم پرسپولیس خوب کار کرد و هم تراکتور. نیم ساعت اول بازی توپ و میدان کاملا دست ما بود و پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشت. در همان ۳۰ دقیقه ابتدایی می توانستیم ۴ گل بزنیم.
وی درباره اینکه تراکتور در نیمه دوم محتاط تر بازی کرد، افزود: پرسپولیس تیم دست و پا بسته ای نبود که ما بخواهیم بعد از زدن گل هم بی محابا حمله کنیم. در واقع دلیلی نداشت اینطور بازی کنیم. در نیمه اول پرسپولیسی ها تا توانستند سرعت بازی را گرفتند و در نیمه دوم هم روی به بازی مستقیم آوردند. طبیعی بود که ما هم بخواهیم محتاط باشیم چون به ۳ امتیاز بازی شدیدا احتیاج داشتیم.
کیانی درخصوص ادعای پرسپولیسی ها که می گویند بازی در اختیار آنها بوده، گفت: تیمی که می بازد باید هم دنبال چنین حرفهایی باشد. ما خیلی خوب بودیم و ۷ موقعیت گل داشتیم. اگر توپهای ما گل شده بود الان پرسپولیسی ها این حرفها را نمی زند.
هافبک تراکتور درباره وقت تلف مردن حامد لک ادامه داد: ما تیمی نیستیم که بخواهیم از این کارها انجام دهیم. ما به خاطر هوادارانمان هم که شده سعی می کنیم بازی تهاجمی انجام دهیم.
وی با اشاره به درگیریهای پایان بازی گفت: من از صحنه دور بودم و نمی دانم چه اتفاقاتی افتاد. فوتبال تمام می شود و رفاقتها باقی می مانند. نباید پرسپولیسی ها آن برخوردها را بعد از بازی انجام می دادند.ما هم در تهران باختیم اما دست به این کارها نزدیم.
کیانی درباره بازیهای آینده تراکتور خاطرنشان کرد:ما بازیهای خانگی در پیش داریم و می خواهیم پله پله بالا برویم. می توانیم با حمایت هواداران ۳ بازی آینده خانگی را ببریم و به خاطر دل هواداران قهرمان شویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ارتباط مستقیم با ستاره های تراکتورسازی

201020 شماره ایست که هواداران می توانند با ستاره های محبوب خود در ارتباط باشند . از این رو مرتضی اسدی کاپیتان خوش اخلاق تیم تراکتورسازی در این سیستم عضو شده تا بتواند به صورت مستقیم و بدون واسطه با هواداران خود در ارتباط باشد ، همه هواداران می توانند پیامک های خود را به این بازیکن ارسال نمایند و پیام هایی را مستقیما از بازیکن مورد علاقه خود دریافت کنند . هواداران می توانند با ارسال کد 88888 به سامانه 201020 عضو کلوپ هواداران مرتضی اسدی شوند و از آن پس پیامک های ارسالی از سوی بازیکن انتخاب شده را دریافت نمایند ، همچنین هواداران می توانند به صورت مستقیم به شماره 20102088888 پیامک بفرستند تا به صورت مستقیم با این بازیکن در ارتباط باشند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسامی محرومان هفته هفدهم؛کریم انصاری فرد،فرشاد احمدزاده و احمد امیرکامدار محرومان دربی آذربایجان سازمان لیگ اسامی محرومان هفته هفدهم لیگ برتر را اعلام کرد. به گزارش آناج، اسامی محرومان هفته هفدهم لیگ برتر به شرح زیر است:

احمد امیرکامدار - گسترش فولاد
ادر لوسیانو - مس کرمان
روزبه چشمی - صبای قم
سینا عشوری - ذوب آهن اصفهان
عزیز معبودی حقیقی - ملوان بندر انزلی
کریم انصاری فرد و فرشاد احمدزاده - تراکتورسازی تبریز
محسن یوسفی - ملوان بندر انزلی
مرتضی تبریزی - ذوب آهن اصفهان
مهدی زارعی - راه آهن
مسابقات هفته هفدهم لیگ برتر روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته برگزار می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: تراکتورسازی به بازیکنی مثل جاسم کرار نیاز دارد

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: این تیم به دلیل فشردگی خاص بازی های نیم فصل دوم به بازیکنی مثل جاسم کرار نیاز دارد.

مجید جلالی افزود: با توجه به شرایط تیمی تراکتور و حضور در سه جام حذفی، لیگ برتر و باشگاه های آسیا بدون تردید حضور بازیکنی چون کرار می تواند در سیستم تهاجمی ما تاثیرگذار بوده و موجب تقویت تراکتورسازی شود.

وی با بیان اینکه حضور کرار در تراکتورسازی فقط با موافقت کادرفنی صورت می گیرد، از تلاش های مدیریت باشگاه برای رفع مشکلات مربوطه برای پیوستن این بازیکن به جمع تراکتورسازان خبر داد.

جلالی ادامه داد: با توجه به مذاکرات انجام شده با کرار و علاقه و اشتیاق وی به حضور در تبریز به احتمال زیاد ظرف روزهای آینده این بازیکن در تبریز حضور خواهد یافت.

ˈکرار جاسم محمدالمحمودی ˈ بازیکن 26 ساله تیم النجف عراق است که در لیگ برتر دهم و یازدهم عضو تیم تراکتورسازی بود.

وی در 47 بازی برای تراکتورسازی 12 گل به ثمر رساند و به دلیل ارایه بازی های زیبا از محبوبیت خاصی در میان هواداران این تیم برخوردار است.

این بازیکن عراقی سابقه بازی در تیم های الوکره قطر، استقلال تهران، شاهین بوشهر و عجمان امارات را دارد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز همچنین از حضور دو بازیکن خارجی دیگر در تمرینات این تیم خبر داد و گفت: براساس فیلم های موجود از این دو بازیکن به نظر می رسد از سطح کیفی خوبی برخوردار هستند.

جلالی اضافه کرد: این بازیکنان باید در تست های فنی باشگاه شرکت و در صورت صلاحدید کادرفنی به عضویت تیم درخواهند آمد.

تیم تراکتورسازی تبریز هم اکنون با 29 امتیاز در صدر جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد.

این تیم در هفته 17 لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام (ره) به مصاف گسترش فولاد دیگر تیم همشهری خود می رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار در آستانه تراکتوری شدنتوافقات نهایی شد ولی هنوز قراردادی بین کرار و تراکتورسازی ثبت نشده است آناج: جاسم کرار هافبک سابق تیم تراکتورسازی در آستانه پیوستن دوباره به این تیم می باشد. به گزارش آناج، طی جلسه ای که امروز در تهران بین مدیر برنامه های جاسم کرار و مدیریت باشگاه تراکتورسازی برگزار شده است، توافقات نهایی برای پیوستن این بازیکن به تراکتورسازی صورت گرفته است.

گفته می شود بیشتر صحبت ها بر سر مسائل مالی بوده است و برای جدایی کرار از تیم کنونی باید رضایت نامه از سوی تیم عراقی صادر شود و ظاهرا برای این رضایت نامه هزینه ای درخواست شده است.

علارغم خبرهای شنیده شده در خصوص ثبت قرارداد کرار با تراکتورسازی، با خبر شدیم هنوز قراردادی با این بازیکن بسته نشده است و تنها توافقات با مدیر برنامه های این بازیکن انجام شده است. در چند روز آینده در صورت نبود مشکل جاسم کرار برای پیوستن به تراکتورسازی به ایران خواهد آمد.
جاسم کرار

کرار در صورت پیوستن به تراکتورسازی از نیمه دوم دی ماه می تواند برای تیم تراکتورسازی بازی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با تایید مجید جلالی/کرار رسما به تراکتورسازی پیوست

هافبک عراقی اسبق تراکتورسازی رسما به این تیم بازگشت.
مجید جلالی،سرمربی تراکتورسازی با تایید این خبر به خبرنگار اوج عنوان کرد:پس از پیگیری های صورت گرفته،کار پیوستن کرار جاسم به تراکتورسازی نهایی شد و او در ادامه لیگ برتر،جام حذفی و فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا تیم را همراهی می کند.
کرار جاسم سابقه بازی در نجف، الوکره قطر، تراکتورسازی تبریز، استقلال ، شاهین بوشهر و عجمان امارات را در کارنامه خود دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی به ایپنا خبر داد؛
کرار رسما به تراکتورسازی پیوست

هافبک عراقی رسما به تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پیوست.
مجید جلالی در این باره به خبرنگار ایپنا گفت:با جاسم کرار توافق نهایی انجام شده است. از نظر فنی نیز او را تایید کردیم و قرار است به زودی قراردادش امضا شود.
کرار سابقه بازی در نجف، الوکره قطر، تراکتورسازی تبریز، استقلال ، شاهین بوشهر و عجمان امارات را در کارنامه خود دارد.

بالا