• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده در گفتگو با شبکه خبر:
در جدایی جلالی هواداران مطرح نیستند و نیاز به کار کارشناسی است
آناج: بحث هواداران مطرح نیست بلکه کار کارشناسی باید صورت بگیرد و عملکرد جلالی را بررسی می‌کنیم و در نهایت تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
به گزارش آناج، حمید زینی‌زاده که در گفت‌وگو با بخش خبری ساعت 14 و 30 دقیقه شبکه خبر در مورد جدایی قطعی مجید جلالی از تراکتورسازی گفت: ما فردا جلسه هیات مدیره داریم و موضوع در آن بررسی خواهد شد. دیروز هم جلسه‌ کوتاهی با مجید جلالی داشتم و اگر نیاز باشد بعد از بازی فجر هم جلسه‌ای با او خواهم داشت و در نهایت هیات مدیره در این مورد تصمیم‌گیری می‌کند.

وی در مورد شایعه سرمربیگری علی کریمی در تراکتورسازی، گفت: در حال حاضر هیچ گزینه‌ای نداریم زیرا مجید جلالی اکنون سرمربی ماست اگر با او به نتیجه نرسیم گزینه‌های مختلفی هست که آن را اعلام می‌کنیم.

زینی‌زاده در مورد اینکه ظاهرا شایعه سرمربیگری علی کریمی پررنگ است، گفت: امسال نمی‌توانیم از او به عنوان مربی استفاده کنیم زیرا او نقش به سزایی در تیم ما دارد کریمی می‌تواند در سال‌‌های آینده مربی خوبی باشد اما امسال از او به عنوان مربی استفاده نمی‌کنیم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه گفته است 15 میلیارد هزینه کرده‌ایم و باید همه بازی‌ها را ببریم، گفت: من این توضیح را در تکمیل حرف‌‌های فردوسی‌پور گفتم ایشان گفت بازی برد، باخت و مساوی دارد و من هم گفتم ما تمام فاکتورها را برای پیروزی مهیا کردیم و باید باخت و مساوی ما کمتر از برد باشد. ما مدعی قهرمانی هستیم و تیمی که مدعی قهرمانی است هر بازی را باید فینال ببیند و در فینال هم قطعا برد می‌خواهیم.

وی در مورد اینکه اما در سال‌های گذشته هم تیمی مثل استیل آذین هزینه‌های زیادی کرد و موفق نشد، زیرا توپ فوتبال می‌چرخد و گرد است، گفت: تمامی امکانات فراهم شده است. دستمزد مربیان و بازیکنان با پول پرداخت می‌شود.

وی در مورد اینکه وضعیت تراکتورسازی در جدول بد نیست و در صورت پیروزی مقابل فجر به صدر جدول نزدیک می‌شود و ظاهرا هواداران مخالف جدایی جلالی هستند، گفت:‌ بحث هواداران مطرح نیست بلکه کار کارشناسی باید صورت بگیرد و عملکرد جلالی را بررسی می‌کنیم و در نهایت تصمیم‌گیری خواهیم کرد. جدایی جلالی هنوز قطعی نیست اما هر تصمیمی که به نفع باشگاه باشد می‌گیریم. 50 درصد از بازی‌های ما باقی مانده است. ما در لیگ قهرمانان آسیا و همچنین جام حذفی بازی داریم و 9 بازی لیگ برتر هم مانده است بنابراین بازی ها برای ما تمام نشده است. اگر قطعا به نتیجه برسیم که تغییر کادر فنی به سود باشگاه است این کار را می‌کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار تراکتور_فجر/سردادن شعار عیبی وار و غیب شدن جلالی
هواداران تراکتورسازی علیه مدیرعامل این باشگاه شعار سر دادند.

به گزارش اوج،طرفداران تراکتورسازی در دقایق پایانی بازی شعارهایی علیه حمید زینی زاده سر دادند.

*مجید جلالی در نیمه دوم در جایگاهی که در نیمه اول حضور داشت دیده نشد.

*طرفداران تراکتورسازی شعار عیبی وار را سر دادند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار تراکتور_فجر/حمایت از علی کریمی و تشویق یکپارچه تونی
هافبک تیم تراکتورساز به شدت تشویق شد.

به گزارش اوج،پس از اینکه علی کریمی در دقایق پایانی بازی تراکتورسازی مقابل فجرسپاسی یک فرصت عالی گلزنی را با استفاده از خلاقیت خود به دست آورد،از سوی طرفداران تراکتورسازی تشویق شد.

*هواداران تراکتورسازی از کیفیت بازی تیم شان انتقاد کردند.

*تماشاگران حاضر در ورزشگاه در دقایق پایانی یک صدا تونی اولیویرا را تشویق کردند.آنها با شعار آذربایجان یک صدا،تونی اولیویرا،سرمربی سابق خود را تشویق کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بهروان در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال
نماینده تراکتورسازی روز دوشنبه در مراسم قرعه کشی جام حذفی حضور یابد
آناج: غلامرضا بهروان، رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال اعلام کرد که مراسم قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی یادواره آزادسازی خرشمهر روز دوشنبه در سازمان لیگ برگزار می شود.
به گزارش آناج به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بهروان در این باره گفت: با توجه به صعود 8 تیم به مرحله یک چهارم نهایی رقابتها، مراسم قرعه کشی جهت تعیین میزبان و میهمان این چهاربازی، راس ساعت 14 روز دوشنبه 16 دی 92 در سازمان لیگ برگزار خواهد شد.

وی در ادامه گفت: به مدیران 8 باشگاه استقلال، پرسپولیس، ذوب آهن، فولادخوزستان، تراکتورسازی، راه آهن، مس کرمان و صنعت نفت آبادان نامه زده ایم که یا خودشان یا نمایندگان تام الاختیارشان در مراسم حضور داشته باشند.

بهروان در پایان گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی روزهای سه شنبه اول بهمن و یکشنبه ششم بهمن 92 برگزار خواهند شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه های بازی تراکتورسازی و فجر سپاسی
شعار هواداران علیه زینی زاده/ابراهیم زاده قهر کرد
آناج:اندک هواداران حاضر در ورزشگاه علیه مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی شعار می دهند و خواستار برکنار وی از مدیریت شدند.
به گزارش آناج، اندک هواداران حاضر در ورزشگاه علیه مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی شعار می دهند و خواستار برکنار وی از مدیریت شدند.

مسعود ابراهیم زاده پس از تعویض با فرشاد احمد زاده به نشانه اعتراض در کنار تبلیغات پشت دروازه به زمین نشست و به سمت نیمکت نرفت.

مجید جلالی از ابتدای نیمه دوم در جایگاه ویژه حضور نیافته است و به نظر می رسد از داخل رختکن و از تلویزیون شاهد بازی شاگردانش است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا در تبریز تشویق شد/ جلالی: بعد از بازی تبریز را ترک می‌کنم

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92101407328
شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۸
بازی امروز تراکتورسازان مقابل فجرسپاسی با حضور بسیار کم هواداران تبریزی نسبت به بازی‌های گذشته در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دیدار تیم‌های فوتبال تراکتورسازی تبریز و فجر سپاسی در استادیوم یادگار امام تبریز در حالی به پایان نیمه اول رسید که گلی بین تیم‌ها رد و بدل نشد. حدود 3 هزار تن از هواداران تراکتورسازی از این بازی استقبال کردند که در این فصل رقابت‌ها شاهد حضور کم‌تعداد این چنینی هواداران تبریزی در استادیوم نبودیم.

تونی الیویرا، سرمربی فصل گذشته تراکتورسازی که شایعاتی مبنی بر حضور وی در این تیم به عنوان سرمربی مطرح شده است، مورد تشویق چندین باره هواداران حاضر در استادیوم قرار گرفت.

مجید جلالی به دلیل محرومیت در جایگاه ویژه حضور دارد و در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار داشته است که پس از پایان این بازی تبریز را ترک خواهد کرد و دیگر به کارش در این تیم ادامه نمی‌دهد.

از تابلوهای تبلیغاتی الکترونیکی یادگار امام در بازی امروز رونمایی شد و در طول بازی از این تابلوها استفاده شد. تعدادی از هواداران تراکتورسازی به دلیل سرمای هوا به همراه خود پتو آورده‌اند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره
تاریخ خبر : 1392/10/14 - 15:46
کد خبر : 74675
از پرسپولیس تا تراکتور...
آیا علی کریمی می تواند تراکتور را به سرمنزل مقصود برساند؟
آناج: آیا او یک پرسپولیسی دو آتشه نیست و آیا او به جهت مشکلی که با علی دایی دارد می خواهد سکان تراکتور را در دست بگیرد تا با دایی سرشاخ شود اگر کمی تامل کنیم پی به مسائل بیشتری خواهیم برد.
به گزارش آناج، پس از بحث استعفای مجید جلالی از سرمربیگری تراکتورسازی در بعضی از محافل خبرهایی مبنی بر تحویل دادن نیمکت تراکتورسازی تبریز به علی کریمی به گوش رسید.

حال با توجه به شرایط موجود و با توجه به اینکه تراکتور بایستی در سه جام لیگ برتر و جام حذفی و جام باشگاههای آسیا بازی کند و تیم تراکتور به وجود علی کریمی در داخل میدان نیاز مبرم دارد آیا به نظر نمی رسد که علی کریمی که حتی مدرک مربیگری ندارد و هیچ تجربه مربیگری هم ندارد از تیمهای کوچک تر شروع کند و دادن چنین سمتی به وی جز تضعیف جایگاه تیم و ایجاد حاشیه های بیشتر نتیجه ای نخواهد داشت.

و اگر این گمانه زنی در مورد سرمربیگری علی کریمی به حقیقت بپیوندد این نکته به نظر می رسد که بازی ضعیف بازیکنان تراکتورسازی از داخل تیم بوده و در جهت تخریب شخصیت سرمربی مستعفی می باشد که باز می تواند در مورد سرمربی احتمالی نیز از داخل تیم و حتی دسته کاپیتان تیم نیز هدایت شود .

اما منکر شخصیت و کارایی فنی علی کریمی نبوده و نخواهیم بود ولی آیا وقتی ایشان وقتی در استیل آذین بود و در مقابل بلاهایی که به سر تراکتورسازی آورده بود برای او شعارهایی از آذربایجان دیاریمیز کریمیه ......... درست نشده بود و آیا او یک پرسپولیسی دو آتشه نیست و آیا او به جهت مشکلی که با علی دایی دارد می خواهد سکان تراکتور را در دست بگیرد تا با دایی سرشاخ شود اگر کمی تامل کنیم پی به مسائل بیشتری خواهیم برد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شرمنده هواداران هستیم
پورغلامی: ‌در تراکتور نمی‌مانم/هنوز فرصت برای تیم ‌تمام نشده است
مربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: هنوز فرصت قهرمانی برای تیم ما تمام نشده و می‌توانیم مجدداً در کورس قهرمانی قرار بگیریم.

13920502000874_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، فرهاد پورغلامی عصر امروز در کنفرانس خبری بعد از بازی تیمش مقابل فجرسپاسی شیراز اظهار کرد: در بازی مقابل تیم شیرازی چهار موقعیت گل بالای 95 درصد داشتیم که اگر به گل تبدیل می‌شد، الان تیم تراکتورسازی در موقعیت دیگری بود.

وی گفت: پیش‌بینی بازی سخت با تیم فجرسپاسی را می‌کردم، این تیم با لایه‌های دفاعی خود یک امتیاز را از تراکتورسازی گرفت و متاسفانه ما موقعیت‌های خوبی را خلق کردیم که نتوانستیم در این بازی به پیروزی دست یابیم.

مربی تیم تراکتورسازی افزود: بازی در زمین یخ‌زده بسیار سخت است، سال‌های گذشته زمین در چنین وضعیتی قرار نداشت و این کار را برای تیم فجرسپاسی که به دنبال کسب یک امتیاز با بازی دفاعی بود، آسان کرده بود و آنها با یک دفع توپ همه چیز را به اول بازمی‌گرداندند.

هنوز دیر نشده است

پورغلامی با اشاره به اینکه برای قهرمانی تیم تراکتورسازی هنوز فرصت وجود دارد، ابراز داشت: بازی‌های زیادی باقیمانده است و حریفان اصلی ما نیز رو در روی هم قرار خواهند گرفت، ما نیز کار آسانی پیش رو نداریم با این همه معتقد هستم که برای تراکتورسازی هنوز فرصت وجود دارد و می‌توان با اتحاد به موفقیت‌های بزرگی دست یافت.

وی گفت: ما دو هفته در صدر جدول قرار داشتیم اما گل دقیقه 93 مقابل ذوب‌آهن همه چیز را برای ما به هم ریخت و اگر آن توپ به آن شکل وارد گل نمی‌شد اکنون وضعیت تیم کاملاً متفاوت بود.

با جلالی آمدم و با جلالی هم می‌روم

سرمربی سابق تیم ملوان بندرانزلی گفت: من از انزلی به تبریز نیامدم که دستیار مربی شوم و اگر قبول کردم فقط به خاطر مجید جلالی بود، با او به تراکتور آمدم و اگر وی در این تیم نباشد من هم از تراکتورسازی خواهم رفت.

وی اضافه کرد: جلالی دست هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی را باز گذاشته و با این وجود بر سر مواضع خود نیز هست.

کم‌کاری از سوی بازیکنان تراکتورسازی صورت نگرفت

پورغلامی با اشاره به اینکه بازیکنان تیم تراکتورسازی هیچ کم‌کاری نکرده و نهایت تلاش خود را داشته‌اند، عنوان کرد: تلاش بازیکنان خصوصاً در نیمه دوم قابل تقدیر بوده و من بابت این تلاش صادقانه از آنها سپاسگزار هستم.

وی افزود: ضمن اینکه جا دارد از داور این مسابقه بابت اعلام زمان کم تلف شده انتقاد کنم، هفته قبل مجید جلالی به دلیل اعتراض نسبت به عملکرد داور اخراج شد و ما نمی‌توانستیم کاری انجام دهیم.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: تلاش کادر فنی تیم تراکتورسازی موفقیت این تیم و کسب یک جام بود و ما شرمنده هواداران هستیم که امروز برنده نشدیم و اگر در تراکتورسازی ماندگار بودیم امیدوارم از شرمندگی آنها درآییم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حالی که بازی تراکتورسازی و فجرسپاسی بیش از یک ساعت است به پایان رسیده، مجید جلالی از رختکن خارج نشده است. این موضوع در حالی رخ می‌دهد که صحبت‌هایی مبنی بر استعفای او از سرمربیگری تراکتورسازی مطرح بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجید جلالی که شایعاتی مبنی بر رفتنش از این تیم مطرح شده بود، در حالی که بازی این تیم مقابل فجر سپاسی حدود یک ساعت است که به پایان رسیده ولی جلالی از رختکن تیمش خارج نمی‌شود و به خبرنگاران اظهار کرده که مصاحبه نخواهد کرد.

او خطاب به یکی از خبرنگارانی که به داخل رختکن رفته بود، اظهار کرد: اگر در حال حاضر صحبت کنم برای تراکتورسازی بد می‌شود، چون در حال حاضر عصبانی هستم و برای این تیم زحمات زیادی کشیده‌ام.

فرهاد پورغلامی نیز از خبرنگاران درخواست کرد تا اصراری برای مصاحبه جلالی نداشته باشند، زیرا شرایط روحی خوبی ندارد. او که اتومبیل شخصی خود را به استادیوم آورده، منتظر است تا مجید جلالی از رختکن خارج شده و به همراه وی استادیوم را ترک کند.

در حال حاضر چراغ‌های استادیوم هم خاموش شده ولی هنوز جلالی از رختکن بیرون نیامده است.

هواداران تراکتورسازی در پایان بازی شعارهایی را علیه زینی‌زاده، مدیرعامل این باشگاه سر دادند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آینده مبهم همکاری جلالی و تراکتورسازی

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92101407438
شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۰
سرنوشت مجید جلالی در تبریز و تراکتورسازی فردا رقم خواهد خورد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، صبح فردا جلسه‌ای در باشگاه تراکتورسازی برگزار خواهد شد که طی آن مدیرعامل این باشگاه و مجید جلالی درخصوص ادامه فعالیت یا عدم فعالیت جلالی به عنوان سرمربی صحبت خواهند کرد و تکلیف سرمربیگری این تیم مشخص می‌شود.

حمید زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) خبر فوق را تایید کرد.

مجید جلالی پس از حدود 1.5 ساعت بعد از بازی این تیم مقابل فجر سپاسی استادیوم را در حالی که ناراحت بود، ترک کرد. او از تعیین وضع خود در جلسه با سران باشگاه خبر داده بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
xanaj13856559224tkz40_related.jpg.pagespeed.ic.O5Hn8ESw2I.jpg

نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره
تاریخ خبر : 1392/10/14 - 18:0
کد خبر : 74714
در پی حواشی اخیر پیرامون تراکتورسازی:
فرهاد پور غلامی تیر خلاص حاشیه ها را زد، جلالی برود من هم میروم
جلالی با استعفایش دست هیئت مدیره را باز گذاشته است و اگر او برود من هم خواهم رفت تا شاید آرامش به تیم برگردد.
به گزارش آناج، فرهاد پورغلامی دستیار اول مجید جلالی که بعد از استعفای چراغ پور به تراکتورسازی پیوست، بعد از کنفرانس مطبوعاتی تیر خلاص حاشیه ها را زد و گفت: جلالی با استعفایش دست هیئت مدیره را باز گذاشته است و اگر او برود من هم خواهم رفت، حواشی به وجود آمده به طور کامل در نتایج و بازی بد تیم اثر گذاشته بود و مسائل و حواشی تیم فنی نبود.

در چند روز گذشته حواشی زیادی پیرامون باشگاه تراکتورسازی به وجود آمده است که گفته می شود به دلیل عدم مدیریت این حواشی از ابتدای فصل، تراکتورسازان لطمه های زیادی خورده اند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی:هیچ بازیکنی کم فروشی نکرد/بازی در این شرایط سخت است
مربی تیم تراکتورسازی گفت:در بازی با فجر تیم حریف درون هجده قدم خود به صورت فشرده بازی می کرد.

به گزارش اوج از تبریز،فرهاد پورغلامی در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل فجرسپاسی عنوان کرد:نیمه اول خوب نبودیم ولی در نیمه دوم با تغییر چیدمان در زمین توانستیم بر جریان مسابقه مسلط شویم و 4 موقعیت بالای 95 درصد گل را به دست آوردیم که متاسفانه هیچ کدام گل نشدند.توپ علی کریمی در آن شرایط به بدن بازیکن فجر خورد که این از بدشانسی ماست.

وی ادامه داد:بازی در این شرایط خیلی سخت و دشوار است.البته تیمی که بخواهد در این شرایط جوی و با این زمین دفاع کند کار راحتی دار.

مربی تراکتورسازی درباره وضعیت مجید جلالی گفت:او همان صحبت های قبلی اش را مطرح کرده است.این ها در حیطه وظایف من نیست و فقط درباره بازی صحبت می کنم.

وی تاکید کرد:ما تیمی بودیم که دو هفته در صدر حضور داشتیم.باید کالبدشکافی کنیم که چرا این وضعیت به وجود آمده است.

مربی تراکتورسازی افزود:در بازی با فجر تیم حریف درون هجده قدم خود به صورت فشرده بازی می کرد.ما چند موقعیت خوب در عمق به دست آوردیم.از کناره ها هم استفاده کردیم.

وی افزود:هیچ بازیکنی در تراکتورسازی کم فروشی نکرد.همه بچه ها تلاش خود را انجام دادند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مربی تراکتورسازی در کنفرانس بعد از بازی:
حواشی غیر فنی روزهای اخیر آرامش را از تیم گرفت/جلالی با استعفایش دست هیئت مدیره را باز گذاشت
همین که موقعیت ایجاد کردیم کار ما خوب و بازیکنان ما تلاش زیادی کردند و اگر فقط یکی از آن توپ ها گل می شد سه امتیاز بازی را گرفته بودیم که این از بدشانسی های فوتبال است.
به گزارش آناج، فرهاد پورغلامی درباره بازی ضعیف تراکتورسازی و نتیجه بدی که این تیم گرفت گفت: ما پیش بینی بازی این چنینی را در این زمین یخ زده کرده بودیم. نیمه اول پایاپای بازی کردیم اما موقعیت های خوبی داشتیم ولی در نیمه دوم چهار موقعیت 95 درصد گل داشتیم و توپ هایمان به گل تبدیل نشد. همین که موقعیت ایجاد کردیم کار ما خوب و بازیکنان ما تلاش زیادی کردند و اگر فقط یکی از آن توپ ها گل می شد سه امتیاز بازی را گرفته بودیم که این از بدشانسی های فوتبال است.

مربی تراکتورسازی در خصوص زمین بد و یخ زده یادگار گفت: همکارانم هم می گویند سال های قبل شاهد چنین شرایط بدی نبودیم و امسال شرایط چمن بد شده است. برای ارائه بازی خوب و با کیفیت روی زمین، باید زمین خوبی هم داشته باشیم.

وی در مورد ادامه همکاری خود با تراکتورسازی گفت: جلالی با استعفایش دست هیئت مدیره را باز گذاشته است و اگر او برود خواهم رفت، حواشی به وجود آمده به طور کامل در نتایج و بازی بد تیم اثر گذاشته بود و مسائل و حواشی تیم فنی نبود.

وی در مورد پاسخ به خبرنگار آناج در مورد اینکه آیا مسعود ابراهیم زاده به تعویضش اعتراض داشت گفت: مسعود بازیکن با اخلاقی است و ناراحتی و تأخیر او در آمدن به نیمکت به دلیل شرایط بازی بود. هیچ بازیکنی در تیم ما کم کاری نکرده است و همه آنها از جان بازی کردند. از همه شما خبرنگاران تبریزی و هواداران تراکتورسازی تشکر می کنیم که ما را در این سرما تنها نگذاشتید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی:تصمیمی برای مربیگری ندارم/جلالی تصمیم خود را گرفته است/همان زمانی که به پرسپولیس رفتم جایزه ام را گرفتم
هافبک تیم تراکتورسازی گفت:قرار نیست هر تیمی که قهرمان نمی شود مربی اش را از دست بدهد.

به گزارش اوج،علی کریمی پس از بازی تیمش مقابل فجرسپاسی درباره این مسابقه عنوان کرد:با این شرایط زمین طبیعتا نمی شود انتظار پیشرفت داشت.در واقع با این شرایط ما نمی توانیم از شرایط میزبانی بهره ببریم.

وی درباره حواشی رخ داده در تراکتورسازی گفت:به عنوان بازیکن وظیفه مان است در خدمت تیم باشیم و باشگاه باید پاسخگوی اتفاقات باشد.جلالی تصمیم خود را گرفته است و ما هم نمی دانیم باشگاه موافقت کرده است یا نه.

هافبک تراکتورسازی درباره اینکه آیا قرار است سرمربیگری این تیم را بپذیرد اظهار داشت:من این جایگاهی را که دارم به سختی به دست آورده ام.خیلی زحمت کشیدم و هیچ تصمیمی برای مربیگری ندارم.

وی تاکید کرد:بالاخره در فوتبال همیشه یک تیم قهرمان می شود و نه 16 تیم.قرار نیست هر تیمی که قهرمان نمی شود مربی اش را از دست بدهد.

کریمی درباره عدم حضور در جشن 50 سالگی پرسپولیس گفت:من همان زمانی که به پرسپولیس رفتم جایزه ام را گرفتم.نیازی نیست دیگران به من جایزه بدهند.بازیکنان زیادی هم بودند که شایسته این جایزه هستند و بهتر است از آنها تقدیر شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
10/14 - 17:11
کد خبر : 74702
تراکتورسازی 0-0 فجر سپاسی
حاشیه سازی ها کار خود را کرد/ توقف تراکتور مقابل فجر ده نفره
آناج: بازی دو تیم تراکتورسازی و فجر سپاسی از سری مسابقات هفته بیست و یک با تساوی بدون گل به پایان رسید.
به گزارش آناج، بازی دو تیم تراکتورسازی و فجر سپاسی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

این بازی که از ساعت 14:30 در ورزشگاه یادگار امام آغاز شده بود با استقبال کمتر از پنج هزار هوادار روبرو بود.

در نیمه اول این مسابقه، فجر سپاسی دقایق ابتدایی را با میل به هجوم آغاز کرد و در 20 دقیقه اول به سه کرنر نیز دست یافت ، اما در ادامه بازی حالت متعادل بخود گرفت وتا حدودی میزبان برای گرفتن نبض بازی به جلو کشید ، بازی دو تیم تا دقایق پایانی که با دو موقعیت خطرناک مواجه شد به دور از صحنه ای خاص دنبال شد.

نیمه دوم همانند نیمه اول با حرکات تهاجمی میزبان همراه بود که در دقیقه 50 فراری از کاظمیان که پشت محوطه جریمه سرنگون می شود. تراکتوری ها فرشاد احمدزاده و سعید دقیقی را وارد بازی کردند تا نفرات تهاجمی خود افزایش داده و به نتیجه برسند ولی حملات تراکتور قدرت گلزنی را در خود نمی دید.

مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی به خاطر مشکلاتی که بین او و باشگاه ایجاد شده بود، پیش از این عنوان کرده بود که این آخرین مسابقه‌ای است که در تیم تراکتورسازی حضور دارد و به این ترتیب وی تبریز را با این تساوی ترک خواهد کرد تا قصه های پردردسر وی در این تیم پرطرفدار با شیرینی به پایان نرسد.

قضاوت این دیدار به عهده بیژن حیدری بود که وی در این دیدار به حمید جوکار از تیم فجر سپاسی کارت قرمز و سعید دقیقی از تیم تراکتورسازی کارت زرد نشان داد.

تراکتورسازی در این دیدار با ترکیب، داود نوشی صوفیانی ،میلاد فخر الدینی ، حبیب گردانی ، محمد نصرتی ، فرشید طالبی ، مسعود ابراهیم زاده ، علی کریمی ، مهدی کریمیان ، مهدی کیانی ، جواد کاظمیان ، کریم انصاری فرد بازی کرد.

همچنین تیم فجر سپاسی نیز با ترکیب، محمد رضا خضراوی فرد، سعید قزل گجلی ، محمد انصاری ، حمید جوکار ، سیامک کوهنورد ،جلال الدین علی محمدی ، رامیتن سلیمان نژاد ، هادی ایمانی ، علیرضا جلیلی ،سمیر بکریچ ، محمد نزهتی بازی کرد.

تراکتورسازی تبریز با این تساوی 35 امتیازی شد تا فرصت کاهش اختلاف امتیاز با صدرنشینان را از دست بدهد و فجر شهید سپاسی شیراز نیز به امتیاز شانزدهم خود رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان با یک بازی سرد و بی روح با معلم فوتبال وداع کردند/ صدر جدول دورتر شد
مجید جلالی با توقف تیمش مقابل فجر سپاسی قعر نشین وداع تلخی با این تیم را تجربه کرد و تک امتیاز ارزشمندی برای فجر سپاسی به ارمغان آوردند
به گزارش احرار نیوز، دیدار دو تیم تراکتورسازی و فجر سپاسی از هفته بیست و یکم لیگ برتر با نتیجه تساوی بدون گل بهپایان رسید.

این بازی در حالی در هوای سرد و حضور کم تعداد هواداران در استادیوم آغاز گردید که از همان ابتدا بازی بی روح و کسل کننده ای را از هر دو تیم شاهد بودیم و حتی این تیم فجرسپاسی قعر نشین بود که در لحظاتی از نیمه نخست بازی بهتری ارائه دهد.

نیمه دوم با اخراج کاپیتان فجر سپاسی آغاز شد ولی بازهم بازی بدون هیچ هیجان و صحنه خاصی دنبال شد تا در نهایت بازی بدون اینکه توپی از خط دروازه ها بگذرد، به پایان رسید. تیم میهمان در نیمه دوم دروازه تراکتورسازی را گشود ولی با اعلام خطای آفساید از سوی کمک داور گل مردوداعلام شد.

طبق گفته مجید جلالی این آخرین حضورش در راس کادر فنی تراکتورسازی بود و وی امروز تبریز را ترک خواهد کرد.

تراکتورسازان با این نتیجه 35 امتیازی شدند و موقتا در رده پنجمی ایستادند؛ البته احتمال سقوط این تیم به رده ششم نیز با برد سپاهان مقابل صبای قم وجود دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یاوری:کمک داور بازی را درآورد/ از نظر مالی در حد تراکتور نیستیم
سرمربی تیم فجرسپاسی گفت:داورانی مثل مظفری زاده را برای ما نمی گذارند ولی برای تیم های دیگر می آیند.

به گزارش اوج از تبریز،محمود یاوری در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل تراکتورسازی عنوان کرد:بازی کسل کننده ای نبود.کمک داور بازی را در آورد.من از بازیکن تیمم سوال کردم و او گفت در نیمه اول رویش پنالتی شده بود.یک بازیکن ما هم اخراج شد و نزدیک به سی دقیقه 10 نفره بازی کردیم.

وی ادامه داد:برای این بازی خیلی زحمت کشیدیم و به یک امتیاز رسیدیم.در طول هفته هم خیلی کار کردیم.بچه های ما در بازی با تراکتورسازی خوب کار کردند ولی ما از نظر مالی در حد تراکتور نیستیم.نمی دانم چرا به فجر از نظر بودجه به چشم تراکتورسازی نگاه نمی شود.

یاوری با انتقاد دوباره از داوری بازی گفت:فوتبال ما همین مشکلات را دارد.مربی جوان و بازیکن جوان که این اتفاقات رخ می دهد.داورانی مثل مظفری زاده را برای ما نمی گذارند ولی برای تیم های دیگر می آیند.همیشه برای بازی های ما داوران جوان را می گذارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باشگاه تراکتورسازی در چنگال سودجویان ......

چند روز است که بحث تغییر در کادر فنی تیم تراکتورسازی همه هواداران را نگران و ناراحت کرده است. می خواهیم حال امروز باشگاه را با برگشت به اول فصل بررسی کنیم. زمانی که زینی زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه معرفی شد با ایراد سخنانی هدف باشگاه را در سال 92 کار بر روی تیم های پایه و تکمیل زیرساختها اعلام نمود و بر این منوال دنبال مربی بود که رزومه پرورش بازیکن را در کارنامه خود داشته باشد. او با این هدف گزاری به مجید جلالی رسید اما به محض رسانه ای شدن این خبر شنوندگان که شامل دو گروه هواداران و سودجویان بودند عکس العمل نشان دادند.... (لطفا به ادامه مطلب بروید )
گروه اول هواداران تراکتور بودند که چون مجید جلالی را برای رسیدن به قهرمانی و مدیریت تیم بزرگ و پرهواداری چون تراکتور توانمند نمی دیدند لب به انتقاد گشودند. در واقع انتقاد آنها از روی علاقه به تیمشان بود.
گروه دوم سودجویانی بودند که مجید جلالی و شخصیت او را مانعی برای رسیدن به اهداف خود و رسیدن به منافع مادی می دانستند زیرا به خوبی دریافته بودند که جلالی کسی نیست که با گفتار آنها بازیکنی را به تیم بیاورد و یا خودش برای بدست گرفتن سکوها و ترس از تهدیدها هزینه¬ کند. اما در ذهن این افراد گزینه ای متناسبتر با خودشان وجو داشت که حتی با ارتباطهای اینترنتی که با این فرد داشتند با او به توافق رسیده بودند که به شرط اینکه اوضاع سکوها را برای برگشت این مربی آماده کنند مبلغی از قرارداد مربی به آنها اختصاص یابد لذا شروع به انتقاد از جلالی و انتخاب مدیریت نمودند. تا جایی که با توهین های رکیک در صفحه های اجتماعی خود به مدیرعامل سعی در برهم زدن آرامش سکوها و در نتیجه رسیدن به هدف خود برآمدند
زینی زاده که فشارها را زیاد می بیند در اولین قدم جلسه ای با این افراد گذاشته و سعی در جلب حمایت آنها می نماید که بعدها به عنوان جلسه شبانه در سایتهای هواداری منتشر گردید. این افراد سود جو که با واسطه گری رئیس کانون تا حدی به منویات خود دست پیدا کرده بودند با چرخشی 180 درجه ای یک شبه حامی زینی زاده شدند به طوری که سایت منتسب به آنها که در فصلهای قبل از حاشیه سازترین سایت ها بود در این فصل کاسه داغتر از آش برای حمایت مدیریت شد. بر عکس سال قبل که هر کس از مدیریت حمایت می کرد جعفری یار و مزدور باشگاه معرفی می شد امسال هر کس از مدیریت انتقاد می کرد مزدور معرفی می گردید برای تشکر از رئیس کانون نیز در هر بازی او را تشویق و تمجید می کردند حتی بیش از مربی و بازیکنان
زینی زاده که حمایت آنها را جلب کرده بود برای فرار از فشار سایر منتقدان جلالی را علت نتایج ضعیف معرفی نموده و در مصاحبه ای تعجب انگیز به مربی در هفته دوم لیگ اولتیماتوم داد. با وجود عکس العمل تمامی سایتهای هواداری مبنی بر صحیح نبودن این رفتار حمایتهای همه جانبه این سود جویان بر گفته های پیشین صحه می گذارد.
تا نیم فصل که نتایج قابل قبولی برای تیم رقم خورد و این افراد در پشت نقاب هوادارای هم سود مادی می بردند و هم در بین هواداران دنبال محبوبیت بودند. اما در نیم فصل و هنگام یارگیری عملکرد ضعیف مدیریت بسیاری از سایتهای واقع بین را وادار به واکنش و اعتراض نمود و واکنش سودجویان تنها سکوت بود چون نمی خواستند با هیچ طرف دعوا درگیر شوند زیرا اگر برعلیه زینی زاده عکس العمل نشان می دادن مواجبشان به خطر می افتاد و اگر بر علیه هواداران موضع می گرفتند ممکن بود سکویی را که آنها ادعای مالکیت آنرا داشته و اسلحه آنها برای ایجاد فشار می باشد را از دست دهند.آنها باز هم برخلاف سال قبل عملکرد ضعیف در فصل نقل و انتقالات را متوجه جلالی نمودند

پس از این عملکرد ضعیف در فصل نقل و انتقالات و با آغاز نیم فصل دوم ، نتایج تیم بر وفق مراد هواداران نبود و کم کم انتقادها بالا گرفت. همچنین عدم مدیریت صحیح منابع مالی باشگاه موجب کاهش کیفیت بازی تیم شده و نارضایتی بازیکنان را به همراه داشت و با مشکلات مالی هزینه های رسانه ای باشگاه نیز به موقع پرداخت نمی شد لذا این سودجویان که کم کم زینی زاده و جلالی را برای برآورده کردن افکارشان مناسب نمی دیدند به فکر ایجاد تغییرات در تیم افتادند و بهترین گزینه تغییر سرمربی بود تا با آوردن گزینه خود بازهم اهداف سودجویانه خود را دنبال کنند لذا با فشار بر مدیریت و تهدید شعار علیه او زینی زاده را مجبور کردند در حالی که بازی جام حذفی به نفع تراکتور تمام شده بود و تراکتور تنها سه امتیاز با صدر جدول فاصله داشت اولتیماتوم خنده دار و توهین آمیز به مجید جلالی داده شود چرا که مجید جلالی با شخصیت ، هرگز اجازه نمی داد با این موضع گیریها شخصیتش زیر سوال رود و جدایی او از تراکتور پس از این سخنرانیها قطعی به نظر می رسید. حال که آقایان به هدف اول خود که فراری دادن جلالی بود دست یافته اند در قدم دوم در تلاشند زمینه را برای حضور گزینه مورد نظر آماده سازند. این اقدام شاید از نظر هواداران خوب و خوشایند باشد اما این را باید دانست که از دست دادن سرمربی در میانه راه و آوردن مربی که سال پیش با اکثریت بازیکنان تیم درگیر بود و توان مدیریت آنها را نداشت باعث حواشی بیش از پیش تراکتور خواهد شد و قطعا به بهبود اوضاع کمکی نخواهد کرد و حتی ممکن است باعث وخیمتر شدن اوضاع و پایین تر آمدن تراکتور در جدول رده بندی شود.
به نظر می رسد عامل اصلی این بحران تبعیت محض مدیرعامل از این افراد است که اگر تغییر رویه ای در مدیریت باشگاه ایجاد نگردد در آینده ای نه چندان دور باشگاه تراکتور ابزار کسب و کار برخی افراد و در نتیجه ضعف شدید باشگاه خواهد شد. همانطور که تمامی تیمهای پایه به لیگهای پایینتر سقوط کردند و آکادمی که کمکم در حال تثبیت بود در شرف انحلال می باشد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال
توقف مس کرمان و تراکتورسازی در خانه/ روزگار جلالی تلخ‌تر شد
دیدار مس کرمان و سایپا البرز و مسابقه تراکتورسازی فجرسپاسی با تساوی به پایان رسید.

13921014000530_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال امروز با برگزاری دو بازی به صورت همزمان از ساعت 14 و 30 دقیقه آغاز شد. نتایج نهایی این بازی‌ها به شرح زیر است:

مس کرمان 2 - سایپا کرج 2

گل‌ها: کاوه رضایی ثانیه 15، علی زینالی دقیقه 24 برای سایپا و هادی تامینی برای مس دقیقه 44 و ادینهو دقیقه 54

تراکتورسازی صفر - فجرسپاسی صفر

اخراج: حمید جوکار دقیقه 63 فجر سپاسی

به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به نتایج این بازی تراکتورسازی با همین 35 امتیازی شد و در همان رده پنجم باقی ماند. شاید این نتیجه باعث برکناری مجید جلالی که این روزها مشکلات زیادی در تراکتورسازی دارد شود.

سایپا با تساوی امروز 29 امتیازی شد و با یک پله صعود به رده هفتم صعود کرد. مس نیز باز کسب امتیاز شانزدهم همچنان در رده پانزدهم جدول قرار دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زور تراکتور به قعر نشین جدول هم نرسید / گزارش کامل بازی تراکتور - فجر

از سری رقابتهای لیگ برتر هفته بیست و یکم امروز یک دیدار در ورزشگاه یادگار امام تبریز با برگزاری دیدار تراکتورسازی با فجر سپاسی برگزار شد

برای تیم تراکتورسازی : نوشی صوفیانی ( دروازه بان) و محمد نصرتی ، میلاد فخرالدینی ، حبیب گردانی ، فرشید طالبی ، علی کریمی ، مهدی کریمیان ، مسعود ابراهیم زاده ، مهدی کیانی ، جواد کاظمیان ، کریم انصاری فرد به مربیگری فرهاد پور غلامی به میدان رفتند

برای تیم فجر سپاسی : خزائی فر به (دروازه بان) ،ایمانی ، جوکار ، خضر، انصاری ، سلیمان نژاد ، کوهنورد ، علی محمدی ، علیرضا جلیلی ، سمیر بکریچ ، نزهتی به سرمربیگری محمود یاوری به میدان رفتند

از تیم تراکتورستازی مرتضی اسدی و از تیم فجر مهرزاد معدنچیبه دلیل محرمیت در این بازی غائب هستند

مجید جلالی به دلیل اخراج در بازی مساز روی سکو ها بازی را به نظاره نشسته است

تراکتورسازی در این بازی به عنوان بهترین خط حمله لیگ در برابربدترین خط دفاع لیگ فجر سپاسی قرار گرفته است

هنوز برف در ورزشگاه یادگار امام و همچنین روی سکوهای این ورزشگاه به چشم می خورد

در دقیقه 12 و 17 بازی فجر سپاسی دو موقعیت خطرناک بوجود آوردند و با بی دقتی مهاجمان خود آنها را به هدر دادند

در دقیقه 22 تنها موقعیت خطرناک تراکتور با شوت سرکش کریمیان با برخورد به مدافعان فجر به بیرون رفت

موقعیت های خطرناک فجر در قیاس با موقعیت های تراکتور بیشتر بوده است و کلا عملکرد این تیم نسبت به میزبان در نیمه اول قابل قبول تر بود

مطابق پیش بینی استقبال خیلی کمی از این مسابقه صورت گرفته و در دقایقی از بازی تماشاگران اسم تونی الیویرا را صدا می زدند

در نیمه دوم بازی در اختیار تیم تراکتورسازی بود و تیم فجر موقعیتی را در این نیمه بدست نیاورد

در دقیقه 50 جوکار بازیکن فجر سپاسی بدلیل خطا بر روی جواد کاظمیان توسط داور از بازی اخراج شد

در دقیقه 69 شوت سرکش انصاری فرد از کنار دروازه به بیرون رفت

در دقیقه 81 زیبا ترین لحظه بازی با دریب های پی در پی علی کریمی شکل گرفت ، این بازیکن با دریبل 3 بازیکن فجر توپ خود را به بدن دروازه بان کوبید و در برگشت نیز بازیکنان تراکتور نتوانستند از این موقعیت استفاده کنند

این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید تا تراکتورثابت کند حتی قدرت برد قعر نشین جدول را هم ندارد ، تراکتوری ها به راحتی این فرصت طلایی برای نزدیک شدن به صدر را از دست دادند

بالا