• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تارتار: بازیکنان داماش مقابل گسترش انگیزه بالایی دارند/استعفا جلالی ارتباطی به من ندارد
سرمربی تیم گسترش فولاد گفت:این درست است که داماش درگیر مشکلات مالی است اما این مساله دلیل نمی شود که نسبت به این مسابقه و حریف مان بی توجه باشیم.

مهدی تارتار در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره دیدار تیمش مقابل داماش عنوان کرد:به طور حتم مسابقه سختی را در رشت پیش رو داریم.دو تیم در جدول همسایه هستند و ارزش این مسابقه از سه امتیاز بیشتر است.

وی ادامه داد:هدف ما این است با رسیدن به پیروزی خیال خود را در جدول راحت کنیم.داماش هم تیم شایسته ای است و من برای هواداران این تیم احترام زیادی قائل هستم.امیدوارم در مجموع مسابقه خوبی را شاهد باشیم.

سرمربی پیشین داماش درباره اینکه آیا سابقه حضورش در این تیم می تواند به او در این مسابقه کمک کند یا نه گفت:این مساله بی تاثیر نیست.البته الان در نیم فصل دوم لیگ برتر قرار داریم و همه تیم ها به خوبی از هم شناخت دارند.بنابراین کادر فنی داماش هم شناخت خوبی از تیم گسترش دارد.

وی درباره اینکه داماش در روزهای اخیر فقط سه جلسه تمرین کرده است اظهار داشت:این درست است که داماش درگیر مشکلات مالی است اما این مساله دلیل نمی شود که نسبت به این مسابقه و حریف مان بی توجه باشیم.در چنین مواردی در فوتبال ما معمولا تیم ها با انگیزه بالاتر بازی می کنند و اطمینان دارم بازیکنان داماش در مسابقه با گسترش انگیزه بالایی دارند.

سرمربی گسترش درباره غایبان تیمش در این مسابقه گفت:ما در این بازی ایمان موسوی را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم.بقیه نفرات در مسابقه با داماش می توانند حضور داشته باشند.

وی درباره اینکه آیا پس از حضورش در تبریز با رسول خطیبی،سرمربی سابق گسترش صحبت کرد یا نه اظهار داشت:من و رسول از سال های دور با هم رابطه نزدیکی داشتیم.وقتی به گسترش آمدم چند بار تلاش کردم تا با او صحبت کنم که موفق نشدم اما به رسول اس ام اس دادم و او هم رخصت داد.به هر حال فوتبال حرفه ای است و وقتی خطیبی رفت مسولان گسترش با من صحبت کردند و من هم این پیشنهاد را پذیرفتم.

تارتار درباره استعفا مجید جلالی از سمت سرمربیگری تراکتورسازی گفت:وارد این مسائل نمی شوم چون ارتباطی به من ندارد.بهتر است فقط درباره مسائلی صحبت کنم که به گسترش مربوط است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فخرالدینی:جلالی یک کلمه هم درباره رفتنش صحبت نکرد/همه چیز به اتفاقات روز بازی با فجر برمی گردد
مدافع تیم تراکتورسازی گفت:برخورد جلالی در این چند روز مثل روزهای دیگر بود و هیچ تفاوتی نکرد.

میلاد فخرالدینی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره دیدار روز شنبه تیمش مقابل فجرسپاسی عنوان کرد:فجر چون در انتهای جدول قرار دارد برای کسب یک امتیاز به تبریز می آید و با این وضعیت از آغاز مسابقه دفاع می کند.بنابراین ما کار دشواری در برابر این تیم داریم و باید خیلی تلاش کنیم که خط دفاعی فجر را باز کنیم.با توجه به شرایط آب و هوایی تبریز و اینکه زمین چمن یادگار در این هفته ها کاملا یخ زده است کلا شرایط سختی را در بازی روز شنبه سپری خواهیم کرد.

وی درباره خبر استعفا مجید جلالی از سمت سرمربیگری تراکتورسازی پس از بازی با فجر گفت:به نظرم آقامجید تحت فشار شدیدی قرار دارد و به همین دلیل زود تصمیم گرفته است.هر چند من فکر نمی کنم با استعفا او موافقت شود.

مدافع تراکتورسازی درباره اینکه آیا جلالی در روزهای گذشته در این باره با بازیکنان صحبتی کرده است یا نه اظهار داشت:نه،او در این زمینه یک کلمه هم صحبت نکرد.فقط در تمرین روز چهارشنبه بود که بین بازیکنان این موضوع مطرح شد.

وی تاکید کرد:برخورد جلالی در این چند روز مثل روزهای دیگر بود و هیچ تفاوتی نکرد. روز پنجشنبه تمرین خیلی خوب و شادابی را انجام دادیم و همه چیز طبق روال پیش رفت.

فخرالدینی درباره اینکه جلالی گفته است پس از بازی با فجر می رود افزود:همه چیز در نهایت به اتفاقات روز بازی برمی گردد.خود هواداران هم از این مساله ناراحتند و دوست ندارند تیم در شرایط حساس فعلی به بحران برود.امیدوارم روز شنبه تراکتورسازی با حمایت تماشاگرانش یک روز به یادماندنی را رقم بزند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یاوری:رفتن یا نرفتن جلالی بحث داخلی تراکتورسازی است و به ما ارتباطی ندارد/می خواهیم در 10 بازی آینده نتیجه بگیریم
سرمربی تیم فجرسپاسی گفت:فجر می خواهد در 10 بازی آینده نتیجه بگیرد و پرداختن به سایر مسائل حاشیه است.

محمود یاوری در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره وضعیت تیمش در آستانه بازی مقابل تراکتورسازی عنوان کرد:ما پس از بازی با سپاهان بدون حاشیه و توجه به مسائل جانبی تمرین کردیم.من به عنوان مربی تیم بر این باورم که فجر در روزهای گذشته روند مثبتی داشته است و سعی کردیم گذشته را فراموش کنیم.هدف ما این است در این 10 بازی نتیجه بگیریم.

سرمربی فجر درباره بازی در شرایط جوی خاص تبریز گفت:ظلم بالسویه عدل است.این درست است که هوای تبریز خیلی سرد است اما فوتبال داخل زمین گرم خواهد شد.اینطوری هم نبوده که ما در شیراز در هوای بهاری تمرین کرده باشیم و آنجا هم یخ بندان بوده است.مطمئن هستم وضعیت آب و هوا مشکلی برای تیم ما درست نمی کند.

وی درباره غایبان تیمش در بازی با تراکتورسازی اظهار داشت:مهرزاد معدنچی سه کارته است و فرشید اسماعیلی،محمد رضا حسینی و محمد حیدری مصدومان ما هستند.البته محمد آفند هم سرماخورده است.

سرمربی فجر تاکید کرد:من در یک ارزیابی کلی می توانم بگویم که تیم فجر در بازی با سپاهان روی اشتباهات جوانانش سه گل دریافت کرد.همانطور که داوران جوان به سهو اشتباه می کنند بازیکنان جوان هم مرتکب اشتباه می شوند و فعلا ما با این دو مساله باید کنار بیاییم تا آنها با تجربه شوند.

وی درباره اینکه فجر روز شنبه به مصاف حریفی می رود که سرمربی اش قصد دارد پس از پایان این مسابقه استعفا بدهد گفت:این مساله هیچ ارتباطی به من و تیمم ندارد.فجر می خواهد در 10 بازی آینده نتیجه بگیرد و پرداختن به سایر مسائل حاشیه است.

یاوری تاکید کرد:رفتن یا نرفتن جلالی بحث داخلی تراکتورسازی است و به ما ارتباطی ندارد.آنها خودشان بهتر می دانند چه باید بکنند.این مسائل هم هیچ ارتباطی به ما ندارد.همانطوری که مسائل مربوط به فجرسپاسی به تیم های دیگر مرتبط نیست.ما با جدیت کار خودمان را می کنیم و امیدوارم بچه ها در زمین بهترین عملکردشان را نشان بدهند.این هفته حریف ما تراکتورسازی است،هفته بعد تیم دیگری است.نباید به حاشیه برویم و به مسائل داخلی تیم های دیگر بپردازیم.ما کارهای مهم تری داریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انتخاب قطعی کریمی یا الیویرا به عنوان سرمربی تراکتور – آخرین اخبار از انتخاب سرمربی تراکتوری ها

با بحران شکل گرفته در باشگاه تراکتورسازی بین سرمربی این تیم مجید جلالی و هیئت مدیره حال به نظر نمی رسد این بحران ختم بخیر شود ، اخبار ضد ونقیضی از گوشه کنار دنیا مجازی به گوش می رسد یک سایت از انتخاب قطعی علی کریمی به سرمربیگری می گوید سایت دیگر از انتخاب قطعی تونی الیویرا ، تمامی تلاش این پایگاه خبری برای برقرای ارتباط با مدیر عامل تیم و اخذ اطلاعات در این موردنیز نتیجه ای در برنداشت در زیر متن دو خبر منتشر شده در این زمینه را می خوانید :

اولین خبر از سایت بانک ورزش نقل می گردد مبنی بر قطعی شدن سرمربیگری علی کریمی :

شایعه‌ای که از مدتی پیش در اطراف تیم تبریزی به گوش می‌رسید، سرانجام رنگ واقعیت به خودش گرفت. به گزارش بانک ورزش، در پی استعفای روز پنجشنبه مجید جلالی از هدایت تراکتورسازی، هیات مدیره این باشگاه تشکیل جلسه اضطراری داد و در آخرین دقایق شامگاه پنجشنبه به این نتیجه رسید که علی کریمی را به عنوان سرمربی بعدی سرخپوشان معرفی کند. به این ترتیب شماره هشت تراکتورسازی در ادامه لیگ سیزدهم سرمربی این تیم خواهد بود و حسن آذرنیا به عنوان مربی و یاوران تحت عنوان سرپرست او را همراهی خواهند کرد. یاوران پیش‌تر رییس کانون هواداران تراکتور بود.

برای مشاهده خبر کلیک کنید

دومین خبر به نقل از سایت تراکتور اسپور هم حکایت از بازگشت تونی اولیویرا به تبریز دارد

طبق اخبار دریافتی از عوامل باشگاه مذاکرات اولیه باشگاه تراکتورسازی با تونی الیویرای پرتغالی صورت گرفته است .به گزارش تراکتوراسپور ، ظهر امروز طی جلسه ای در باشگاه تراکتورسازی مسئولان این باشگاه با رصد کردن وب سایت های هواداری و نظرات هواداران تصمیم به بازگردانند تونی الیورا گرفته شد و تماسی با مرد پرتغالی گرفته می شود و صحبت های اولیه نیز مثبت عنوان شده است .

زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در گفتگویی با خبرنگار تراکتوراسپور با تائید ضمنیاین خبر را به 48 ساعت آینده موکول کرد که ظرف 48 ساعت آینده و با نهایی شدن تفاوقات (توافقات) قبل از دیدار تراکتور – فجر این خبر رسما توسط باشگاه اعلام خواهد شد .

برای مشاهده لینک خبر کلیک کنید

دو خبر فوق در حالی نقل می گردد که میلاد فخر الدینی بازیکن تراکتورسازی در مصاحبه ای گفته: "به نظرم آقا مجید تحت فشار شدیدی قرار دارد و به همین دلیل زود تصمیم گرفته است.هر چند من فکر نمی کنم با استعفا او موافقت شود، برخورد جلالی در این چند روز مثل روزهای دیگر بود و هیچ تفاوتی نکرد. روز پنجشنبهتمرین خیلی خوب و شادابی راانجام دادیم و همه چیز طبق روال پیش رفت."

باید منتظر ماند و دید عاقبت سکان تراکتور دست چه کسی سپرده خواهد شد هر چند در نظرسنجی های انجام گرفته در جامعه مجازی بالای 70درصد از هواداران این تیم مایل به تغییر سرمربی تیم خود نیستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور دوباره تونی الیویرا در تراکتور

حضور دوباره الیویرا در تراکتور

198616hp21.jpg

از گوشه و کنار خبر از حضور دوباره تونی الیویرا در تبریز میرسد

این مربی پرتغالی که هواداران تراکتور نیز به شدت دوستش دارند ممکن است دوباره هدایت تیم تراکتور را بر عهده بگیرد

یکی از سایت ها خبر حضور دوباره تونی در تراکتور را چنین آورده است

ظهر امروز طی جلسه ای در باشگاه تراکتورسازی مسئولان این باشگاه با رصد کردن وب سایت های هواداری و نظرات هواداران تصمیم به بازگردانند تونی الیورا گرفته شد و تماسی با مرد پرتغالی گرفته می شود و صحبت های اولیه نیز مثبت عنوان شده است .

زینی زاده در گفتگو با این سایت با تائید ضمنی این خبر را به ۴۸ ساعت آینده موکول کرد که ظرف ۴۸ ساعت آینده و با نهایی شدن تفاوقات قبل از دیدار تراکتور – فجر این خبر رسما توسط باشگاه اعلام خواهد شد .

همچنین در جدیدترین نظر سنجی ها هواداران علاقه خود را نسبت به حضور دوباره تونی در تراکتور اعلام کردند

نتایج نظر سنجی

۱- رسول خطیبی ۷%

۲- حسن آذرنیا ۱%

۳- تونی اولیویرا ۷۷٫۱%

۴- علی کریمی ۳٫۴%

۵- هیچکدام ۱۰٫۳%

۶- آذرنیا – کریمی ۰٫۹%

البته این نظر سنجی هنوز به پایان نرسیده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی:یاوری کسی بود که من را به لیگ آزادگان آورد/امیدوارم نهایت این اتفاقات برای تراکتورسازی خیر باشد
مدافع تیم تراکتورسازی گفت:من تیم شهرم را دوست دارم و خاطرات حضورم در فجر را هم هرگز فراموش نمی کنم.

فرشید طالبی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره وضعیت تراکتورسازی در آستانه بازی مقابل فجرسپاسی عنوان کرد:به رغم اینکه در روزهای اخیر به دلیل سرمای هوا باز هم در سالن تمرین کردیم ولی واقعا بچه ها با انگیزه بالایی تمرین کردند.کل تیم برای بازی روز شنبه انگیزه بالایی دارند و می خواهیم شروع دوباره ای در لیگ داشته باشیم.

مدافع تراکتورسازی تاکید کرد:بازی خوبی که مقابل تیم خوب نفت مسجد سلیمان ارائه دادیم به خاطر شرایط مطلوب تمرینی بود که قبل از این مسابقه در تهران سپری کردیم.ما تا قبل از اردوی تهران واقعا 3 روز نتوانسته بودیم در یک ماه قبل از آن تمرین کنیم.شاید باورتان نشود اما در تهران بازیکنان ما خیلی بیش از ظرفیت یک بازیکن در سطح لیگ برتر تمرین کردند تا جبران روزهای قبل از آن بشود.

وی دیدار مقابل فجرسپاسی و رویارویی با تیم سابق خود گفت:به هر حال فوتبال حرفه ای شده است و چنین روزهایی هم پیش می آید که یک بازیکن در برابر تیمی قرار بگیرد که او را به فوتبال معرفی کرد.

مدافع تراکتورسازی ادامه داد:من تیم شهرم را دوست دارم و خاطرات حضورم در فجر را هم هرگز فراموش نمی کنم.از طرف دیگر محمود یاوری کسی بود که من را به لیگ آزادگان آورد و نه تنها گردن فرشید طالبی که خیلی دیگر از بازیکنان شیرازی حق دارد.

طالبی درباره بحث جدایی مجید جلالی پس از بازی با فجر از تراکتورسازی گفت:من به عنوان یک بازیکن حرف زیادی در این باره نمی توانم داشته باشم.تنها چیزی که می توانم بگویم این است که امیدوارم آنچه برای باشگاه تراکتورسازی در نهایت به وجود می آید خیر باشد.فکر می کنم این صحبتی که من می کنم بهترین دعایی باشد که می توان در این مقطع بیان کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرهاد پور غلامی به جای مجید جلالی محروم در نشست خبری قبل از بازی
33.png
30.png

کنفرانس خبری قبل از دیدار تیم های تراکتورسازی تبریز با فجر سپاسی شیراز امروز عصر برگزار خواهد شد و مجید جلالی در آن حضور نخواهد یافت ... ( به ادامه مطلب بروید ) البته عدم حضور مجید جلالی به دلیل محرومیت وی از سوی کمیته انضباطی می باشد که به خاطر اخراج در دیدار با مس کرمان در این بازی اعمال خواهد شد و با توجه به قوانین مربی محروم علاوه بر اینکه حق نشستن در روی نیمکت مربیگری را در بازی مورد نظر ندارد حتی نمی تواند در نشست های خبری قبل و بعد بازی هم حاضر شود
در هر حال تراکتور که در این روز ها به دلیل سوء مدیریت آبستن حوادث متعددی می باشد باید منتظر معرفی مربی جدید یا ابقای جلالی از توسط هیئت مدیره باشد و فرد حاضر در نشست امروز می تواند به خیلی از ابهامات پاسخگو باشد البته ظاهرا امروز قرار است فرهاد پور غلامی به عنوان مربی تراختور در نشت خبری حاضر شود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جدیدترین نسخه پیچی ها برای حال ناخوش تراکتور/ کریمی سرمربی تراکتورسازی شد؛ اولیویرا به زودی درتبریز
نگاهی داریم به احوالات تیم محبوب تراکتورسازی که رسانه های مختلف شده اند مسئول انتخاب سرمربی برایش؛ مسئولان تیم هم فقط نظر هواداران و برخی سایت ها را تائید می کنند و وعده می دهند؛ تصمیم قاطعانه ای از آنها ندیده ایم تا بحال...
به گزارش احرار نیوز، با انتشار خبر استعفای مجید جلالی و رفتن آقا معلم از تبریز، سایت های مختلف بهنوبه خود با نوشتن خبر و تحلیل و گذاشتن نظر سنجی برای تیم محبوب آذربایجان سرمربی انتخاب کرده اند.

در یکی از جالب ترین این انتصابات سایت خبری بانک ورزش که به دست چند خبرنگار قدرتمند زردنویس چرخانده می شود، علی کریمی را سرمربی تراکتورسازی دانسته و در خبری فوری این انتصاب را اعلام کرده است. البته اعلام این موضوع که بسیاری از خبرهای این سایت که در حاشیه سازی و دروغ نویسی در مورد تیم های فوتبال آذربایجان حرفه ای است؛ دروغ آمده که به چند مورد از آن ها در سایت خبری احرار نیوز پرداخته شده است.

یکی دیگر از مصداق انتصاب سرمربی برای تراکتورسازی مربوط به سایت اصطلاحا هواداری یا همان حاشیه اسپور سابق می باشد که در آخرین مطلب موجود در سایت خبر از آمدن تونی اولیویرا به تبریز داده و از زبان مدیر عامل هم این مورد را تائید کرده است. این سایت در آخرین تشخیص خود قبل از انتشار خبر آمدن اولیویرا آذرنیا را بهترین گزینه موجود برای هدایت تراکتورسازی در ده بازی باقی مانده تعیین کرده بود.

نکته جالب توجه این است که سایت وزین گل تا به اینجا اقدام صریحی برای تعیین سرمربی تراکتورسازی انجام نداده است و خبری در این مورد منتشر نکرده است.

این که تونی اولیویرا در نظرسنجی سایت های مختلف با قاطعیت خاصی در صدر انتخاب ها به سر می برد، این موضوع که بیش از 70 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی های مختلف مخالف برکناری جلالی هستند یا بودند! جالب به نظر می رسد؛ چون اگر واقعا مخالف رفتن آقا مجید باشیم؛ به گزینه خاصی در این مقطع نظر نمی دهیم و بر حضور مجید جلالی در راس کادر فنی تیم تاکید می کنیم.

باز هم امیدواریم هر دارویی برای درد تراکتور تجویز شود، حال این روزهای این تیم را تسکین دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: بحث همکاری نکردن جلالی با باشگاه تراکتور جدی نیست
مدیر عامل تراکتورسازی تبریز گفت: همکاری نکردن جلالی سرمربی تراکتورسازی با این باشگاه به هیچ وجه جدی نیست و فقط رسانه‌ای شده است.
1892030_774.jpg
حمید زینی زاده، مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز درخصوص دیدار تیمش مقابل فجر سپاسی شیراز به خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: این بازی برای ما یک بازی خانگی است و از حمایت هواداران تبریز برخوردار هستیم قطعاً از امتیاز این بازی خانگی نهایت استفاده را می بریم.

وی افزود: قطعاً برای برد به زمین می‌آییم و این مهم با همت کادر فنی، بازیکنان تحقق خواهد یافت.

مدیر عامل تراکتورسازی تبریز در خصوص دور شدن تراکتور از روز‌های خوب این تیم تصریح کرد: مطمئناً این حرف شما درست است اما باید قبول کرد لیگ امسال سخت‌تر از سالهای گذشته است همه تیمها کار کرده‌اند آماده تر شده‌اند، فراموش نکنید پرسپولیس سال قبل صدر نشین امسال است ، فولاد سپاهان، و مابقی تیمها هم برنامه ریزی کرده‌اند و هم آماده تر شده‌اند.

حمید زینی زاده در پاسخ به سوال اگر بازی در حافظیه برگزار میشد آیا به میدان می رفتید؟گفت: بله قطعاًمی رفتیم زمین هر شکلی داشت ما بازی می کردیم اگر یخبندان، زمین کج یا هر شرایطی داشت برای ما مهم نبود. اگر تیمها حاضر نمی شدند بازی کنند صرفا به خاطر این بود که زمین را احتمالا عامل باخت خود می‌دانستند.

وی در خصوص محرومیت یک جلسه‌ای مجید جلالی سرمربی‌ تیم فوتبال تراکتور سازی نیز تصریح کرد: ظاهرا کمیته انضباطی تشکیل جلسه داده است و جلالی سرمربی‌ تیم را یک جلسه محروم کرده و مبلغی جریمه نموده است، این روش کمیته انضباطی است که گاهی اوقات سریع و بدون ابلاغ حکم را صادر می‌کند و گاهی نیز ماهها طول می‌کشد که حکمی صادر و اجرا شود.

زینی زاده ادامه داد: اگر چه حکم جلالی هنوز اعلام رسمی نشده است ولی وی در دیدار خود اصلا روی نیمکت نمی‌نشیند و کمک اول وی باغبانی و پور غلامی مسئولیت هدایت تیم تراکتور را در بازی فردا به عهده خواهند گرفت.

مدیر عامل تراکتور سازی تبریز با اشاره به گفته‌های جلالی مبنی بر عدم همکاری با تراکتور پس از بازی با فجر اظهار کرد: البته نامه رسمی اعلام نشده ولی جلالی این مطلب را که نمی‌خواهد در تیم تراکتور باشد رسانه ای کرده است، احتمالا دلیلش مطالب گفته شده و افکار هیئت مدیره تیم در برنامه 90 بوده است.

وی تاکید کرد: جلالی نباید تصمیمات خود را رسانه‌ای می‌کرد، فراموش نکنید تنها رای مدیر عامل خواهد بود که نقطه نظرات هیئت مدیره را جهت می‌بخشد و فعلا قضیه جلالی جدی نیست و فقط رسانه‌ای شده است اگر هم جدی اعلام شود، پس از اعلام در هیئت مدیره مطرح می‌شود ولی فعلا جلالی سر تمرین تیم حضور دارد و خبری از همکاری نکردن وی با باشگاه نیست.

زینی زاده در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم اتفاقات اخیر فوتبال موجبات موفقیت تیم تراکتور را به عنوان تیم محبوب شمال غرب کشور به همراه آورد و هر اتفاقی که رخ می‌دهد برای تراکتور منشأ خیر و پیشرفت باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آنتویو الیویرا : مذاکرات مثبتی با تبریز داشته ایم
توسط حیـــــران حیدری | در 2014/01/03 | 5 دیدگاه
اخبار سایت برترمصاحبه
339.jpg

بعد از کش و قوس فراورا بلاخره خبر مذاکره مسئولان باشگاه تراکتورسازی با تونی الیویرای پرتغالی به گوش رسید .

به گزارش تراکتوراسپور این خبر هر چند قابل باور نبود ولی توسط باشگاه تائید شد و این تائید باز هم برای هواداران قابل قبول نبود تا برای پیگیری این موضوع گفتگوی اینترنتی با آنتونیو الیویرا فرزند تونی , که به عنوان آنالیزور نیز در تبریز حضور داشته است برقرار کردیم .

آنتونیو که دوست نداشت در این شرایط مصاحبه ای کرده باشد با اصرار خبرنگار این موضوع را تائید می کند : بله مسئولان باشگاه تراکتور با ما تماس گرفتند و صحبت های را با پدر داشته اند و ما نیز 48 ساعت زمان خواستیم تا جواب قطعی خود را به مسئولان تبریزی بدهیم .

آنتونیو در مقابل این سئوال که آیا امکان دارید این پیشنهاد را قبول نکنید ، گفت : پدر من عاشق هواداران تراکتورسازی است و به خاطر آنان نمی تواند رد بدهد و نظر مشترک ما نیز مثبت است و به احتمال زیاد اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد به تبریز خواهیم رفت .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر فوری :حذف خبر استعفاي مجید جلالی از وب سایت رسمی خودش !
به گزارش لیگ برتر روز گذشته مجید جلالی در واکنش به مصاحبه تصویری حمید زینی زاده مدیر باشگاه تراکتورسازی، استعفای رسمی و کتبی خود را برای باشگاه تبریزی فرستاد و تصويري از آن را در وب سايت شخصي خود قرار داد. خبر استعفای مجید جلالی خیلی زود در تمام خبرگزاری های کشور کار شد. پس از اين بود كه شايعه حضور رسول خطيبي و حتي علي كريمي روي نيمكت تراكتورسازي هم شنيده شد.اما جالب استبدانید وب سایت شخصی مجید جلالی امروز صبح خبر مربوط به استعفايش را از روی خروجی برداشت تا در آينده نيمكت سرخپوشان تبريز همچنان ابهام وجود داشته باشد.

برای ورود به وب سایت رسمی مجید جلالی کلیک کنید

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: اگر تونی خوب بود چرا گذاشتند برود/ نباید کاری کنیم که جلالی از تراکتور خاطره بدی داشته باشد
ورزش > لیگ برتر - مهدی کیانی هافبک دفاعی تراکتورسازی تاکید کرد که در حال حاضر تغییر کادر فنی نمی تواند شرایط این تیم را بهتر کند و مجید جلالی باید همکاری اش را با تیم تبریزی ادامه دهد.

کیانی در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، ابتدا در مورد حاشیه های اخیر تراکتورسازی می گوید:«من معتقدم بهترین تیم دنیا هم اگر حاشیه داشته باشد قطعا زمین می خورد و تمرکز بازیکن و مربی با این وضعیت به هم می ریزد.در حال حاضر تیم ما وضعیت بدی ندارد و چیزی برای تراکتور تمام نشده است.ما می توانیم دوباره به صدر جدول برگردیم و اگر همه پشت هم باشیم دوباره صدرنشین خواهیم شد.»

او در مورد استعفای کتبی جلالی ادامه می دهد:«جلالی برای این تیم زحمت کشیده است و نباید طوری رفتار کنیم که خاطره بدی از تبریز و تراکتور داشته باشد.وقتی یک مربی را انتخاب می کنیم باید به او اعتماد شود و من معتقدم جلالی می تواند دوباره وضعیت خوبی را در تیم حاکم کند.او آدم با شخصیت و با آبرویی است و نباید باعث ناراحتی این مربی شویم.»

کیانی در قسمت دیگری از حرف هایش تاکید می کند:«خیلی از تیم ها صدرنشین بودند ولی موقعیت خود را از دست دادند.ما با همین جلالی صدرنشین شدیم و حالا با همین مربی دوباره می توانیم به صدر جدول برسیم.شما دیدید که قبلا سپاهان 9 امتیاز با تیم صدرنشین فاصله داشت ولی آنها دست به دست هم دادند و در نهایت قهرمان لیگ برتر شدند.این دنیا کوچک است و ما در سال های آینده قرار است دوباره چشم در چشم شویم.من معتقدم خوب نیست که همدیگر را ناراحت کنیم.»

او در خصوص شایعه بازگشت تونی اولیویرا به تراکتورسازی می گوید:«من هم این شایعه را شنیده ام و نمی دانم صحت دارد یا خیر.اگر تونی خوب بود پس چرا باشگاه او را از دست داد و باید می گذاشتند تا در این فصل هم برای تراکتور مربیگری کند.من معتقدم جلالی برای تراکتور زحمت کشیده و در این شرایط حساس بهتر است که به او اعتماد کنند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:بعد از بازی با فجر بر می گردم تهران/همیشه رابطه خوبی با کریمی داشته ام
ورزش > لیگ برتر - سرمربی تراکتورسازان امروز تیمش را تمرین می دهد و فردا هم برای آخرین بار روی نیمکت این تیم می نشیند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مجید جلالی روی تصمیمی که گرفته مصمم است؛بازگشت به تهران.ساعاتی پس از انتشار مصاحبه تصویری زینی زاده مدیر عامل تراکتورسازان جلالی نسبت به حرف های او واکنش نشان داد و در وب سایت شخصی اش استعفای کتبی داد و نوشت که به زودی به تهران باز می گردد.

این در حالی است که تراکتور امسال نتایج بدی با جلالی نگرفته است و هنوز هم یکی از مدعیان برای رسیدن به قهرمانی است.جلالی در گفت و گویی کوتاه با خبرآنلاین در این مورد حرف می زند و می گوید:«واقعا درک نمی کنم که برخوردها به چه دلیلی انجام می شود.من امروز هم به تمرین می روم و شاگردانم را تمرین می دهم،فردا هم برای بازی با فجر روی نیمکت تراکتور می نشینم و بعد از بازی به تهران می آیم.این تصمیمی است که من گرفته ام.»

از او درباره کریمی و اینکه آیا اختلافی بین او و کریمی وجود دارد سوال کردیم که جلالی گفت:«نه،چه اختلافی؟من همیشه رابطه خوبی با علی کریمی داشته ام و نمی دانم بیان کردن این حرفها چه معنی ای می تواند داشته باشد.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صندلی لرزان سرمربیگری در تراکتورسازی تبریز
ارسال به دوست نسخه چاپی
ماموریت اصلی خاتمه بخشیدن به بحران ها، بر دوش مدیریت است و دوستداران راستین تراکتورسازی امیدوارند با رهیافت به این فاکتور و نیز اتخاذ تصمیمات اصولی، حواشی کنونی رفع گردد.
۱۳۹۲ جمعه ۱۳ دی ساعت 13:43

به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، در فاصله 10 هفته مانده به اتمام رقابت های لیگ برتر، اخبار و موضوعات پیرامون تیم تراکتورسازی در صدر اتفاقات فوتبال ایران قرار گرفته است.
اولتیماتوم به مجید جلالی آن هم در برهه حساس جام خلیج فارس، با واکنش سرمربی تراکتورسازی همراه شد تا این ذهنیت ایجاد شود که صندلی هدایت فنی تراکتورسازی، لرزان تر از همیشه است.
از زمانی که خروجی نشست اعضای هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی در اظهارات سخنگوی این مجمع نمود یافت، آرامش از اردوی تراکتورسازان فاصله گرفت و بیانات مدیریت باشگاه و واکنش آقا معلم نیز این فضا را، خواسته یا ناخواسته تشدید کرد.
این رخدادها در حالی صورت گرفت که مدعیان قهرمانی در لیگ برتر، بیش از هر موضوعی به تقویت تعاملات و هم افزائی درونی متوسل شده اند و بی تردید گرفتاری تراکتورسازی در بحران درون تیمی، رقیبان این تیم قدرتمند را شادمان می سازد.
از طرفی ردیف شدن یک سری از اسامی برای جابجائی احتمالی در راس کادر فنی تراکتورسازی، به گمانه زنی ها رنگ واقعیت بخشید تا بیش از هر موضوعی در راه چاره سازی و رفع مشکلات پیش آمده، شاهد رژه رفتن نام هائی باشیم که برای جانشینی مجید جلالی مطرح و حتی توصیه می شوند.
پیشتر نیز اشاره کرده بودیم که وحدت رویه و انسجام درونی، نیاز فعلی تراکتورسازی است تا این تیم توانمند، همچنان در کورس مدعیان قهرمانی حضور داشته باشد.
در این راستا، یکی از ابزارهای تسلط بر امور، اداره کردن بحران است که بر عهده مدیریت می باشد و یقینا پیش درآمد این روند، خاتمه دادن به حواشی و موضوعاتی است که می تواند در صورت عدم چاره جوئی، به جایگاه تیم مردمی تراکتورسازی در جدول رده بندی آسیب جدی وارد سازد.
در واقع، نقش و ماموریت اصلی خاتمه بخشیدن به حواشی و بحران ها، بر دوش مدیریت است و دوستداران راستین و پرتعداد تراکتورسازی امیدوارند با رهیافت به این فاکتور و تدبیر کارگشا و نیز اتخاذ تصمیمات صحیح و اصولی، داستان حواشی کنونی از تیم محبوبشان فاصله گرفته و قرمزپوشان تبریزی مجددا تا صدر جدول مسابقات جام خلیج فارس پیشروی کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تساوی پرسپولیس و نفت به نفع تراکتورسازی و استقلال

به گزارش لیگ برتر از سری رقابتهای لیگ برتر هفته بیست و یکم امروز با برگزاری سه دیدار پیگیری شد ، در حساس ترین بازی این هفته پرسپولیس مقابل نفت تهران قرار گرفت و در پایان 90 دقیقه دو تیم به نتیجه مساوی صفر به صفر رضایت دادند ، تساوی این دو تیم مدعی قهرمانی به سود تیمهایی دیگر مدعی قهرمانی از جمله استقلال و تراکتور سازی و فولاد شکل گرفت با این تساوی پرسپولیس 40 امتیازی شد و نفت تهران نیز با 38 امتیازی در جای سوم جدول رده بندی لیگ قرار گرفت

در دیگر بازی این هفته فولاد خوزستان در اهواز ، همشهری خود را با نتیجه 2 بر صفر شکست داد و با 39 امتیاز به رتبه دوم صعود کرد ، فردا نیز دو دیدار حساس برگزار خواهد شد و طی آن استقلال به مصاف راه آهن می رود و همچنین در یک نبرد حساس تراکتورسازی بحران زده به مصاف قعر نشین جدول فجر سپاسی خواهد رفت و در صورت کسب پیروزی در این دیدار فاصیه خود را با صدر کاهش دهد و هم از بحران پیش آمده فاصله بگیرد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی:امیدوارم روز شنبه خلا جلالی حس نشود/سوال حاشیه ای نپرسید
مربی تیم تراکتورسازی گفت:امیدوارم در بازی با فجر خلا جلالی حس نشود.

به گزارش اوج،فرهاد پورغلامی که در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل فجر سپاسی حضور یافته بود در این باره عنوان کرد:به احترام رسانه ها به این نشست آمدم و خواهش می کنم قبل از جلسه ای که قرار است با مدیریت برگزار کنیم سوال حاشیه ای نپرسید.

وی درباره محرومیت جلالی از حضور در این مسابقه گفت:این حکم کمیته انضباطی است.جلالی در بازی فردا روی نیمکت نمی نشیند و از بالا مسابقه را تماشا می کند.البته من خودم همیشه دوست دارم از بالا بازی ها را ببینم چون اشراف بهتری دارم.

مربی تراکتورسازی افزود:فقط در یک مسابقه روز شنبه من مسولیت فنی تیم را برعهده دارم و امیدوارم خلا جلالی حس نشود.

پورغلامی درباره اینکه جلالی گفته است پس از بازی با فجر راهی تهران می شود گفت:او باید در جلسه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حضور پیدا کند و به همین دلیل به تهران می رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گلزنی بازیکن تراکتورسازی برای تیم ملی

تیم ملی جوانان که در مسابقات جام جهانی کوچک در سن پطرزبورگ روسیه حضور دارد امروز در اولین بازی خود ... ( لطفا به ادامه مطلب بروید ) موفق شد با نتیجه 0-3 بلاروس حریف اروپایی خود را شکست دهد در این بازی سعید آقایی بازیکن جوان تراکتورسازی تبریز موفق شد در دقیقه 9 بازی گل اول ایران را به ثمر رسانده و زمینه ساز برتری پر گل تیم ملی جوانان در این بازی شود .
تیم ملی جوانان در دومین بازی خود در این مسابقات روز یکشنبه 15 دی راس ساعت 11:30 به وقت تهران به مصاف تیم فنلاند خواهد رفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:اگر جلالی بماند خودش لطمه می خورد/خطیبی یکی از گزینه های ماست
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:در مجموعه ما افرادی هستند که می توانند تیم را با همین شکل اداره کنند.

به گزارش خبرنگار اوج از تبریز،حمید زینی زاده جمعه شب در یک نشست خبری درباره وضعیت کادر فنی تیم تراکتورسازی عنوان کرد:ما در جلساتی که در این باره داشته ایم در حال بررسی جوانب هستیم تا بهترین تصمیم را بگیریم.جلالی موظف است تا دقیقه 90 به کارش ادامه بدهد.ضمنا اینطور هم نیست که ما بایستیم و کاری از پیش نبریم و قطعا تصمیمی که به نفع باشگاه است را خواهیم گرفت.

وی ادامه داد:اعلام استعفا در رسانه ملی از طریق جلالی،رسما به منزله اعلام کناره گیری او تلقی می شود.با این وجود به خاطر بازی فردا؛ما فعلا تصمیم نمی گیریم و پس از مسابقه با فجر در این باره تصمیم گیری خواهیم کرد.

مدیرعامل تراکتورسازی درباره اینکه با این اتفاقات احتمال ماندن جلالی چقدر است گفت:احتمال این مساله خیلی کم شده است.چون مواردی مطرح شده است که اگر جلالی بماند خودش لطمه می خورد.

وی درباره احتمال حضور رسول خطیبی در تراکتورسازی اظهار داشت:خطیبی یکی از گزینه های ما برای حضور در کادر فنی است.

زینی زاده افزود:سال گذشته هم ما به این مشکل خوردیم ولی دست به دامان نیروهای خارج از تبریز نشدیم.در مجموعه ما افرادی هستند که می توانند تیم را با همین شکل اداره کنند.

زینی زاده تاکید کرد:شکست و مساوی مال تیم هایی است که 2 میلیارد هزینه کرده اند و نه تراکتورسازی که 20 میلیارد هزینه کرده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی : سرمای منفی 14 درجه اجازه تمرین در زمین را به ما نداد .
pour%20gholami(1).JPG
فرهاد پورغلامی مربی تیم تراکتورسازی با حضور در کنفرانس خبری پیش از بازی تیم های تراکتورسازی و فجرسپاسی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد
او در خصوص وضعیت تمرینات تیم برای این بازی گفت : بعد از بازی با مس کرمان به تهران برگشتیم و تمرینات خوبی را در تهران برگزار کردیم و توانستیم تیمی که سایپا را در کرج حذف کرده بود از گردونه مسابقات خارج کنیم ، ولی بعد از از این بازی فقط در سالن تمرین کردیم چرا که هوای منفی 14 در جه اجازه تمرین در زمین مسابقه را به ما نداد ، من و آقای جلالی اعتقادی به تمرین در سالن نداریم ولی با توجه به دمای هوای تبریز نمی توانستیم در چمن تمرین کنیم چراکه سوختن کالری در این دما تقریبا غیر ممکن است ما در این مدت فقط توانستیم در سالن تمرینات هوازی انجام دهیم، برای این بازی مرتضی اسدی را به خاطر محرومیت در اختیار نداریم ولی فرشاد احمدزاده دو جلسه با ما تمرین کرده و می تواند در بازی فردا حضور یابد .
جلالی سرمربی تراکتورسازان به خاطر محرومیت در این کنفرانس شرکت نکرد . سرمربی تیم فجر سپاسی هم به دلیل پرواز دیر هنگام این تیم به تبریز در نشست خبری حضور نیافت .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

من و دلفکار غیرحرفه‌ای عمل کردیم، جلالی چرا این کار را کرد؟
زینی‌زاده: با کسی مذاکره نکردیم/ استعفای جلالی را بعد از بازی با فجر بررسی می‌کنیم
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: تاکنون با هیچ مربی‌ای برای حضور در تراکتورسازی مذاکره نکردیم.

13920823000534_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید زینی‌زاده در حاشیه کنفرانس مطبوعاتی دیدار تراکتورسازی و فجرسپاسی گفت: هر مسابقه برای ما حکم فینال را دارد. تیمی مدعی در لیگ برتر بستیم و بازیکنان باید مثل سرباز بجنگند و فکر زنده ماندن نباشند. در 20 هفته گذشته این اتفاق نیفتاده و چند بازی را از دست دادیم.

وی افزود: بعد از حضور در تهران و تمریناتی که انجام دادیم در جام حذفی خوب نتیجه گرفتیم عملکرد تیم را هر هفته در هیئت‌مدیره بررسی می‌کنیم و سرمایه‌گذاری زیادی روی تیم داشتیم. شاخص‌هایی که برای تیم تعریف کردیم باعث می‌شود تا به چیزی به غیر از پیروزی فکر نکنیم. عادل فردوسی‌پور می‌گوید بازی برد و باخت دارد اما با هزینه 15 میلیاردی‌ای که انجام دادیم نمی‌توانیم به چیزی جز پیروزی فکر کنیم. منصفانه موضوعات را بررسی می‌کنیم تا عدم موفقیت از طرف هر کسی باشد را متوجه شود.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی خاطرنشان کرد: جواد دلفکار به عنوان سخنگوی هیئت مدیره نقطه نظرات شخصی خود را مطرح کرده است. قبول داریم شاید حرکت او غیرحرفه‌ای باشد و این مسائل باید در خانواده بیان می‌شد اما درست است که من و دلفکار غیرحرفه‌ای عمل کردیم چرا مجید جلالی که سابقه 40 ساله در فوتبال دارد این کار را کرد و در رسانه‌ها بیانیه دا؟. بعد از فروکش کردن این عصبانیت همه به اشتباه خود پی خواهیم برد.

زینی‌زاده تاکید کرد: باشگاه بزرگ تراکتورسازی شرایطی دارد که با رفتن من و جلالی دچار مشکل نخواهد شد. در این فصل باید 40 بازی انجام دهیم که تاکنون نیمی از آن گذشته است می‌توانیم از خستگی تیم‌ها استفاده کنیم و در ادامه موفق شویم.

وی یادآور شد: پیمپائو بازیکن برزیلی فردا به تبریز می‌آید و جاسم کرار چون بازیکن دارای حاشیه است با او با احتیاط بیشتری برخورد خواهیم کرد. تا ثانیه آخر تلاش می‌کنیم مشکلات تراکتورسازی حل شود. بازیکنان امسال ما کم‌حاشیه‌ترین نفرات تاریخ تراکتورسازی بودند. امیدوارم بتوانیم مقابل فجرسپاسی 3 امتیاز را به دست بیاوریم.

زینی‌زاده در مورد اینکه آیا جلالی استعفا داده است یادآور شد: او هنوز استعفای کتبی نداده است و شاید چون این چند روز تعطیل بود فردا استعفایش به ما برسد البته بیانیه ایشان به منزله نامه کتبی و استعفا است. تا آخرین لحظه تلاش می‌کنیم تعامل داشته باشیم و موضوعات را بررسی می‌کنیم اگر مجید جلالی مفید باشد او کنار ما می‌ماند. نظر هیئت‌مدیره تعامل تا لحظه آخر است. به جای جراحی سر به فکر جراحی دست هستیم. همانطور که 30 بازیکن در اختیار سرمربی قرار دارد و از 11 نفر استفاده می‌کند ما هم تمای مسائل را در نظر می‌گیریم که اگر مجید جلالی کنار برود جایگزین داشته باشیم ولی تا این لحظه با هیچ مربی داخلی‌ای وارد مذاکره نشده‌ایم.

وی افزود: مدیریت ما مشارکتی است و 10 معاونت دارم که از تمامی آنها مشاوره می‌گیرم. نتیجه را نیز در آخر خودم براساس تمامی نظرات اتخاذ می‌کنم. مدیرعامل حرفه‌ای در دفترش می‌نشیند و کارها را دنبال می‌کند اما من کنار تیم به کرمان و تهران می‌آیم تا وضعیت بازیکنان را بهبود ببخشم و به آنها روحیه بدهم. این کار از من انرژی می‌گیرد اما تلاش می‌کنم تا اگر خلائی وجود دارد برطرف کنیم و بدون مشکل به کارمان ادامه دهیم.

زینی‌زاده در مورد اینکه آیا مذاکره‌ای با تونی اولیویرا داشتند اظهار داشت: با هیچ مربی مذاکره نکردیم. در تراکتورسازی از ابتدا به فکر موفقیت بودیم و تمام هدفمان همین است. به دنبال حاشیه نیستیم. فردوسی‌پور به دنبال موفقیت تیم هم‌دانشگاهی خود است و ما به دنبال اصلاح هستیم و می‌خواهیم تیم را به موفقیت برسانیم.

بالا