• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انتقاد تلویحی جلالی از مدیرعامل تراکتور؛تنهای تنهایم
جلالی در عین حال گفت که به تیمش اطمینان دارد و می خواهد با تراکتور لیگ برتر را فتح کند.

مجید جلالی در ارتباط تلفنی با برنامه نود به صورت تلویحی از مدیرعامل تراکتور گله کرد. به گزارش "تماشاگر دات نت" سرمربی تراکتورسازی گفت:تاکنون آقای زینی زاده در دیدارهای حضوری هیچ اولتیماتومی به من نداده اما برخی حرفها در مصاحبه ها آرامش را از تیم ما می گیرد.

جلالی ادامه داد: برایم در فیسبوک صفحه ای درست کرده اند و از طرف من به مردم تبریز توهین می کنند. وی از نیروی انتظامی خواست این فرد را شناسایی و دستگیر کنند.

سرمربی تراکتور افزود: در تبریز شرایط سختی دارم. تنها هستم و شرایط را با صبوری تحمل می کنم.

جلالی در عین حال گفت که به تیمش اطمینان دارد و می خواهد با تراکتور لیگ برتر را فتح کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نمي‌دانم چرا حاشيه‌هاي تراكتورخيلي زود پخش مي‌شود
جلالي: نگران نيستم آينده تيم‌مان روشن است.

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي چالشي بزرگ در دوران حرفه‌اي و كاري خود را پشت‌سر مي‌گذارد. مجيد جلالي هر وقت خوب نتيجه گرفته مشكلي نبوده اما به‌هنگام عدم نتيجه‌گيري بلافاصله با اولتيماتوم يا شايعه بركناري مواجه شده است. جلالي صحبت‌هايش را با اشاره به بحران اخير تيمش در نتيجه‌گيري شروع مي‌كند:«ما در 3 باز اخر نتاج لازم را نگرفتم و خودمان م‌دانم كه ان شراط خوب نست. الان تمام لحظات ما انگونه سپر م‌شود كه بدانم چه اتفاقات افتاد و چه دلال باعث شد تا ان امتازات را از دست بدهم. با ان حال باد بگوم كه شراط تراكتورساز مطمئنا بهتر خواهد شد. بعد از باز با مس كرمان ترجح دادم تمرنات خود را در تهران برگزار كنم، چون شراط آب‌وهوا در تبرز اجازه نم‌داد كه ك زمن تمرن خوب داشته باشم. مطمئن باشد تراكتورساز در كوتاه‌ترن زمان ممكن به روزها خوبش بازم‌گردد.»
سرمرب تم فوتبال تراكتوساز درخصوص سوالي مبني بر اينكه آا نگران آنده تم‌تان نستد؟ چنين پاسخ داد:«خر به هچ عنوان نگران نستم و اطمنان دارم كه آنده تراكتورساز روشن است. من به كار كه انجام م‌دهم اطمنان دارم و م‌دانم تراكتورساز از باز آنده دوباره رتم خوب خود را پدا خواهد كرد و حت بهتر از قبل خواهم شد. به هر حال مسوولت سرمرب ان است كه وقت مشكل اجاد م‌شود به فكر برطرف كردن آن باشد و من هم تمام لحظات ان روزها را با ان فكر پشت سر م‌گذارم كه مشكلات تراكتورساز برطرف شود.»
صحبت‌هاي پاياني جلالي درخصوص باز نكردن محمد نصرت مقابل مس كرمان و حاشه‌ها است كه در ان باره به وجود آمد:«در هر تم ان مسايل به وجود م‌آد ول نم‌دانم چرا هر وقت در تراكتورساز چنن اتفاقات رخ م‌دهد خل زود پخش م‌شود و نسبت به ان مسايل حاشه‌پرداز م‌شود. باز نكردن نصرت تصمم كادرفن بود و فكر نم‌كنم ان موضوع غرطبع باشد. به هر حال گاه اوقات ك مسايل پش م‌آد كه درون خانوادگ است و الان هم مشكل خاص وجود ندارد.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ا تمرين در تهران مشغول عقده‌گشايي هستيم!
طالبي: شايعات به ما ضربه مي‌زند، هر اتفاقي بايد در خفا رخ دهد.

تيم فوتبال تراكتورسازي با حواشي مخربي دست و پنجه نرم مي‌كند. در شرايطي كه شاگردان جلالي صدر جدول را از دست داده‌اند و بايد براي به دست آوردن اين جايگاه، تلاش و تمركز مضاعفي داشته باشند، اخبار نااميدكننده‌اي از اردوي اين تيم به بيرون درز پيدا مي‌كند. فرشيد طالبي مدافع تراكتورسازان هم اين مساله را قبول دارد.
اين روزها اردوي تيم تراكتورسازي تبريز در تهران برگزار مي‌شود.
اردوي ما در تهران خيلي خيلي خوب است و مي‌توانم بگويم كه به خاطر شرايط آب و هوايي تبريز حدود سه هفته‌اي بود كه به درستي تمرين نكرده بوديم و در همان 3هفته هم به مشكل خورديم و تاثير اين تمرين نكردن در نتيجه‌گيري ما كاملا مشهود بود اما الان و در چند روزي كه در تهران هستيم واقعا بچه‌ها با تمرين كردن دلي از عزا درآورده‌اند!
اما قرار نيست تراكتورسازي هميشه در تهران تمرين كند و بايد دوباره به تبريز برگرديد.
خب واقعا آب و هواي تبريز امسال به صورت استثنايي سرد بوده و خود مردم اين شهر هم مي‌گويند در اين چند سال آب و هواي تبريز به اين صورت نبوده است. در بعضي روزها سردي هوا به منفي 18 درجه هم مي‌رسد اما ما بايد خودمان را با اين شرايط وفق دهيم. قبول دارم دوباره برگشتن ما به تبريز و تمرين در هواي خيلي سرد اين شهر كار ما را سخت مي‌كند اما بايد با آن كنار بياييم. فعلا كه در تهران مشغول عقده‌گشايي در تمرين كردن هستيم!
شما در جام حذفي بايد فردا مقابل نفت مسجد سليمان قرار بگيريد، حضور تراكتورسازي در اين جام را چطور مي‌بيني؟
من 5 بار تاكنون در فينال‌ جام حذفي حضور داشتم و كاملا به اين موضوع واقفم كه جام حذفي، جام شگفتي‌هاست و تيم‌هايي كه در عرصه ليگ برتر نيستند قصد نشان دادن خودشان در اين بازي‌ها را دارند و همين موضوع براي تيم‌هاي ليگ برتري مشكل‌ساز مي‌شود. مي‌توانيم كمبود نتيجه‌گيري در ليگ برتر را در اين جام جبران كنيم. فكر مي‌كنم اگر جام حذفي را جدي بگيريم براي ما مفيد باشد اما اين را هم مي‌دانم كه تيم‌هاي ليگ يكي مقابل تيم‌هاي ليگ برتري انتحاري بازي مي‌كنند.
در چند روز گذشته صحبت از تغييرات كادر فني تراكتورسازي به گوش مي‌رسد.
من بازيكن هستم و بايد در هر شرايطي براي تيمم زحمت بكشم اما تا جايي كه مي‌دانم اين اخبار تكذيب شده اما چيزي كه مشخص است اين است كه هميشه تيمي قهرمان مي‌شود كه در آرامش كامل باشد. اين صحبت‌ها و اين به هم زدن آرامش به هيچ عنوان به سود تراكتورسازي نيست. اين شايعه‌ها به ما ضربه مي‌زند و اگر قرار است هر اتفاقي در تيم رخ دهد بايد در خفا باشد البته اين اخبار تكذيب شده است.
البته تراكتورسازي امسال در كانون شايعات و حواشي بوده است، در نيم فصل اول ماجراي مهدي كريميان به وجود آمد، اين روزها صحبت از بركناري مجيد جلالي به گوش مي‌رسيد و حالا هم بحث كنار گذاشتن محمد نصرتي از تراكتورسازي شنيده مي‌شود، فكر مي‌كني اين شايعات چرا براي تراكتورسازي ساخته مي‌شود؟
من نمي‌توانم در مورد جزء جزء اين موارد صحبت كنم اما در خصوص حاشيه‌ها بايد بگويم هر تيمي كه زبانزد است خود به خود حاشيه‌ها هم كنار آن مي‌آيد، يكي از دلايلي كه حواشي زيادي را براي ما به وجود آورده انتظارات زيادي است كه از تراكتورسازي وجود دارد و ديدگاه فوتبال‌دوستان به تراكتورسازي تغيير كرده و همه از ما انتظار قهرماني دارند. همين انتظارات زياد باعث مي‌شود كه حاشيه‌ها هم در اطراف تيم ما باشد اما به نظرم باشگاه‌ها مثل يك خانواده هستند و هر موضوع و اختلافي هم بايد در خود خانواده حل شود البته اختلاف سليقه در هر تيمي وجود دارد.
بعد از شروع نيم فصل دوم تراكتورسازي به صدر جدول ليگ برتر رسيد اما حالا با 5 امتياز اختلاف نسبت به صدر جدول در رده‌هاي پايين‌تر قرار دارد، فكر مي‌كني اين اختلاف جبران شدني است؟
ببينيد زماني كه ما به صدر جدول رسيديم 3 امتياز از تيم اول كم داشتيم كه آن را جبران كرديم و حالا شرايط برعكس شده اما دو موضوع در اين ميان دخيل است يكي اينكه هر تيمي كه زيرك‌تر باشد موفق‌ مي‌شود و دوم اينكه تيم‌هاي بالاي جدول قطعا امتياز از دست مي‌دهند و ما بايد حواس‌مان جمع باشد اما باور كنيد كه شرايط زمين، آب و هوا روي ما بسيار تاثيرگذار بود به طوري كه ما نتوانستيم تمرين كنيم و افت محسوسي هم كه داشتيم به همين دليل بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فقط خودكارم را از روي عصبانيت پرت كردم روي صندلي
نصرتي: علي كريمي چه كاره است كه حرفم را به او بزنم
نويسنده : سحر هادي

مي‌گفتند كه بابت نيمكت‌نشيني‌اش برابر مس كرمان ناراحت بوده و به همين دليل هم بعد از بازي و با داد و فريادهايش رختكن تيم را به هم ريخته است. محمد نصرتي خبر درگيري‌اش با مجيد جلالي و علي كريمي بعد از بازي با مس را تكذيب مي‌كند و حتي منكر اخراجش از تمرينات مي‌شود و مدعي است كه هيچ اخراجي در كار نبوده است.
ادامه صحبت‌هاي اين مدافع در زير از حضورتان مي‌گذرد.
مي‌گفتند اخراج شده‌اي. حالا چطور است كه در تمرين شركت مي‌كني؟
كاري نكرده‌ام كه بخواهم اخراج شوم، عده‌اي بي‌جهت جو دادند و يك قضيه كوچك را بزرگ كردند.
يعني بعد از بازي با مس رختكن تيم را به هم نريخته‌اي؟
من اصلا حرفي نزدم كه بخواهم رختكن تيم را به هم بريزم.
اما شنيده‌ايم بعد از بازي با علي كريمي و جلالي درگيري لفظي داشته‌اي؟
باور كنيد هيچ يك از اين خبرها صحت ندارد. نه با كريمي درگير شده‌ام و نه با جلالي. برايم حرف درآورده‌اند.
مي‌خواهي بگويي كه بابت نيمكت‌نشيني‌ات برابر مس ناراحت نبودي و با كريمي و جلالي مشاجره لفظي نداشته‌اي؟
بابت نيمكت‌نشيني‌ام ناراحت بودم اما مگر كريمي چكاره است كه بخواهم بابت نيمكت‌نشيني با او بحث كنم؟ حرفي هم داشته باشم به سرمربي تيم مي‌زنم نه يك بازيكن! كريمي هم مثل من بازيكن است. من حتي به سرمربي تيم هم حرفي نزدم آن وقت چطور ممكن است كه با كريمي جروبحث كرده باشم؟
پس قضيه از چه قرار بوده؟ بالاخره يك اتفاقي رخ داده كه اين اخبار منتشر شده است؟
قبل از بازي معمولا من و برخي از بازيكنان چند ساعت مانده به اعلام ارنج و در نشست فني كه با مربيان تيم داريم، روي كاغذ ارنج احتمالي را مي‌نويسيم. يكي از بازيكنان تيم ارنج احتمالي‌اش را نوشت و ديدم كه نام من را در ارنج قرار نداده است. به او گفتم كه اشتباه مي‌كند و من بازي خواهم كرد. بعد از اينكه تركيب اعلام شد و وقتي ديدم نيستم آن كاغذي كه هم‌تيمي‌ام ارنج را نوشته بود را خط‌خطي كردم و با عصبانيت خودكار را روي صندلي پرت كردم. همين حركتم كافي بود تا برايم حرف دربياورند و بگويند كه درگير شده‌ام. تمامي اين اتفاقات قبل از بازي رخ داد و بعد از بازي در رختكن ما هيچ اتفاقي رخ نداد.
يعني فقط به خاطر همين حركت جلالي تو را اخراج كرد؟
باور كنيد اصلا اخراج نشدم. بعد از بازي با مس و وقتي رفتم سرتمرين گفتند كه نبايد تمرين كنم من هم ساكم را برداشتم و رفتم خانه. فرداي آن روز آقاي زيني‌زاده و آذرنيا تماس گرفتند و گفتند كه بروم سر تمرين و من هم رفتم. من كار خودم را مي‌كنم و الان هم مشكل خاصي وجود ندارد. خبر اخراجم را هم بهتر است از همان كساني كه اين تصميم را گرفتند و اعلامش هم كردند بپرسيد.
حالا به نظرت دليل نيمكت‌نشيني‌ات در ديدار با مس چه بود؟
باور كنيد نمي‌دانم و به همين دليل هم وقتي فهميدم برابر مس نيمكت‌نشين هستم ناراحت شدم. برابر سپاهان و در آن زمين يخ زده بهترين عملكرد را داشتم و نمي‌دانم چرا بايد در بازي با مس نيمكت‌نشين مي‌شدم؟ خودم را مستحق نيمكت‌نشيني نمي‌دانستم.
تراكتور سه هفته‌اي است كه دچار افت شده. چرا؟
دليل اصلي‌اش اين است كه خوب تمرين نمي‌كنيم. شايد برف و سرما هم عاملش باشد اما تمريناتي كه در هفته‌هاي گذشته داشتيم را الان نداريم.
از صدر هم كه حسابي فاصله گرفتيد.
درست است كه از صدر فاصله گرفتيم اما استقلال و پرسپوليس هم درچند هفته آينده بازي‌هاي سختي پيش‌رو دارند و دوباره مي‌توانيم به صدر برگرديم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازی تراکتور نفت مسجد سلیمان پخش زنده نمی شود .

بنابه اعلام صداوسیما با توجه به تغییر مکان برگزاری دیدار تیم های تراکتورسازی و نفت مسجد سلیمان از سری مسابقات جام حذفی کشور از شهر اهواز به مسجد سلیمان این دیدار با توجه به نبود امکانات پخش زنده در این شهر به صورت زنده از شبکه های سیما پخش نخواهد گردید

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گلایه‌های جلالی از مدیران تراکتورسازی؛
دندان روی جگر گذاشته‌ام و حرف نمی‌زنم/ فیس بوک ندارم که توهین کنم
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با انتقاد از تهدیدهای مداوم مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز در خصوص برکناری وی گفت: از هفته دوم این جریان وجود داشت و من دندان روی جگر گذاشته‌ام و حرفی نمی‌زنم.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید جلالی در خصوص مصاحبه اخیر مسئولان باشگاه تراکتورسازی مبنی بر اخراج وی از این تیم، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: این موضوعی است که از هفته دوم آغاز شده بود و در هیچ باشگاه دیگری چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد. متاسفانه فشارهای زیادی را تحمل کرده‌ام ولی دندان روی جگر گذاشته‌ام و حرفی هم نمی‌زنم. مگر می‌شود از هفته دوم بحث اخراج یک مربی مطرح شود؟
وی افزود: من در جلساتی که با زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه داشته‌ام هرگز بحثی از اخراج یا برکناری به میان نیامد ولی از مصاحبه‌هایی که انجام می‌گیرد، به شدت گله‌مند هستم. این حرف‌ها روی تیم تاثیر می‌گذارد. تراکتورسازی هم مثل همه باشگاه‌های دیگر با مشکلاتی مواجه است ولی من هیچگاه این مشکلات را مطرح نکردم.
سرمربی تیم تراکتورسازی که با برنامه تلویزیونی 90 گفتگو می‌کرد، در واکنش به این سوال که چقدر شانس موفقیت برای تیم خود قایل هستید، تاکید کرد: من به تیم خودم ایمان کامل دارم که کار را با قدرت ادامه می‌دهم. ما هم در لیگ برتر و هم جام حذفی به بهترین عنوان ممکن فکر می‌کنیم و شانس مسلم قهرمانی هستیم.
وی همچنین حضورش در سایت اجتماعی فیس بوک را تکذیب کرد و افزود: من در فیس بوک هیچ وقت حضور نداشتم و نخواهم داشت ولی اخیرا فردی با نام من صفحه‌ای را ایجاد کرده که از این طریق به هواداران تراکتورسازی توهین می‌کند. من این موضوع را به مسئولان اطلاع داده‌ام و می‌خواهم این قضیه را پیگیری کنند.
جلالی در پایان گفت: این فرد با داریوش یزدانی در آمریکا هم ارتباط برقرار کرد و قصد داشت از وی اخاذی کند که یزدانی با من تماس گرفت و به وی گفتم اصلا صفحه‌ای در فیس بوک ندارم. من از مسئولان امنیتی تقاضا دارم که این فرد را شناسایی کرده و هر چه سریع‌تر به این کار غیر اخلاقی پایان دهند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زيني‌زاده: هنوز ابلاغ رسمي در مورد بازي در مسجد سليمان به ما داده نشده است/دعوت شدن جلالي به كميته انضباطي شايعه است.

مدير عامل تراكتورسازي تبريز گفت: تاكنون هيچ ابلاغيه‌اي از سوي فدراسيون در مورد برگزاري بازي تراكتور- نفت در مسجد سليمان داده نشده است.
حميد زيني‌زاده، مدير عامل تراكتورسازي تبريز در خصوص "محل برگزاري بازي تراكتور-نفت مسجد سليمان" به خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ما هم اكنون اهواز هستيم و قرار است همين جا در هتل اقامت كنيم و به هيچ وجه تاكنون هيچ ابلاغيه‌اي مبني بر برپايي بازي در مسجد سليمان به ما داده نشده است و چون ابلاغيه‌اي از طريق فدراسيون به دست ما نرسيده است قطعاً همين‌جا يعني اهواز بازي جام حذفي را انجام مي‌دهيم.

وي در خصوص احضار "مجيد جلالي" سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي نيز افزود: اگر كسي به كميته انضباطي احضار شود قطعا از طريق فكس و نامه‌نگاري به وي ابلاغ صورت مي‌گيرد اما هيچ ابلاغيه‌اي از طريق كميته انضباطي مبني بر حضور جلالي به اين باشگاه ارسال نشده است و اين خبر را رد مي‌كند به هرحال حاشيه هميشه اطراف تيم‌هاي بزرگ است و تيم ما نيز از اين قاعده مستثني نيست.

زيني‌زاده با اشاره به خبر درج شده مبني‌ بر بركناري جلالي نيز تصريح كرد: بايد با قاطعيت اعلام كنم كه از روش جلالي به عنوان سرمربي رضايت دارم و از او حلاليت مي‌خواهم و اگر حادثه‌اي رخ ندهد جلالي سرمربي تيم ما براي رويارويي با قدرتهاي همگروهي جام باشگاههاي آسيا خواهد بود.

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز در خصوص دعواي نصرتي و علي كريمي گفت: خودتان قضاوت كنيد در هر خانواده‌اي درگيري رخ مي‌دهد واين بحث نيز مهم نبوده مطمئنا درون خانواده تراكتور حل مي‌شود.

وي با اشاره به بازي با نفت مسجد سليمان عنوان كرد: جام حذفي شرايط خاص خود را دارد و با يك باخت عملا تيم از گردونه مسابقات خارج مي‌شود بايد اين بازي را ببريم زيرا اگر پيروز نشويم هواداران اجازه ورود ما به تبريز را نخواهند داد.

زيني‌زاده در مورد انتصاب "رحمان ياوري" به عنوان مدير تيم عنوان كرد: البته ياوري مدير تيم نيست بلكه با حكم مديرعامل و با حفظ سمت (مسئول کانون هواداران تراكتور) به عنوان جانشين مدير تيم در تراكتورسازي به خدمت گرفته مي‌شود.

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز در پاسخ به این سؤال که آيا قرار است بازي خداحافظي علي كريمي برگزار شود؟ تصريح كرد: مگر قرار است علي كريمي خداحافظي كند؟ علي كريمي بازيكن بسيار متعصبي است كه براي موفقيت تيم تراكتور زحمات زيادي كشيده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر خوش برای هواداران - بازی تراکتور ، نفت مسجد سلیمان از شبکه سهند

برابر پیگیری های مستمر باشگاه ، بازی بین تیم های تراکتورسازی تبریز و نفت مسجد سلیمان از شبکه استانی سهند و مرکز خوزستان به صورت زنده پخش خواهد شد . در گفتگوی تلفنی ، مسئولین صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی از فراهم شدن امکانات پخش زنده این دیدار خبر دادند . قبلا طبق اعلام قرار بود این بازی پخش نگردد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتي:حرف‌هايم را با زيني‌زاده زدم/ باكريمي درگير نشدم، نمي‌خواهم حاشيه ایجاد كنيد.

مدافع تيم فوتبال تراكتو‌رسازي گفت: نمي‌خواهم براي تراكتورسازي حاشيه ایجاد كنم اما بهتر بود دليل نيمكت نشيني‌‌ام را مي‌گفتند.
محمد نصرتي در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: آقاي آذرنيا، سرپرست تيم تراكتورسازي با من تماس گرفت و اطلاع داد مي‌توانم به تمرينات اين تيم برگردم. او با من صحبت كرد و من به تمرينات برگشتم. در اين خصوص با حميد زيني‌زاده نيزصحبت كردم و تمام حرف‌هايم را به مديرعامل زدم.

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی در مورد درگيري با علي كريمي گفت: موضوع درگيري من با علي كريمي شايعه است. من در رختكن نه با علي بلكه با هيچ بازيكني درگير نشدم حتي به مربيان هم چيزي نگفتم. در تمرينات هم مشخص بود با كسي مشكل ندارم و با كريمي هم خيلي شوخي كرديم.

نصرتي در مورد بازي و نتايج اخير تراكتورسازي گفت: در بازي‌هاي اخير چندان هم بد نبوديم ولي قبول دارم كه بايد بهتر بازي كنم آنچه گذشته را بايد رها كرد و به فكر بازي‌هاي بعدي بود. البته سرمای هواي تبريز و تمرين گاه و بيگاه در سالن بر روي كيفيت كار ما تأثير گذاشته است. در واقع كار ما درخانه سخت‌تر شده است ولي اين بهانه‌اي براي از دست دادن بالاي جدول نيست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تکذیب تمام شایعات از زبان زینی‌زاده.

حثی در خصوص تغییر کادرفنی وجود ندارد و حمایت ما از مجید جلالی همچنان تداوم خواهد داشت. البته امیدوارم نتایج در آینده طوری رقم بخورد که جبران عقب‌ افتادگی ما در کورس قهرمانی بشود

سایت گل – در حالی که همه دنیا از اختلاف شدید بین حمید زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی و مجید جلالی سرمربی این تیم و از عزم جزم آقای مدیرعامل برای برای برکناری مجید جلالی در صورت کسب یک نتیجه ضعیف دیگر، زینی‌زاده در برنامه 90 کلی اخبار مربوط به این مسئله را از بیخ و بن تکذیب کرد که البته طبیعی است قبل از بازی مقابل نفت مسجدسلیمان که امروز در جام حذفی برگزار می‌شود، گفت هیچ آدم عاقلی بهانه دست مربی‌اش نمی‌دهد.
او در این‌باره گفت: بحثی در خصوص تغییر کادرفنی وجود ندارد و حمایت ما از مجید جلالی همچنان تداوم خواهد داشت. البته امیدوارم نتایج در آینده طوری رقم بخورد که جبران عقب‌ افتادگی ما در کورس قهرمانی بشود. چون هیات مدیره پیگیر نتایج تیم است.
زینی‌زاده همچنین اعلام کرد که این مسئله را در جلسه‌ای با حضور کادرفنی به بازیکنان اعلام کرده تا همه بدانند جلالی به کار ادامه خواهد داد.
تراکتور امروز در مرحله یک هشتم جام حذفی مقابل نفت مسجدسلیمان به میدان خواهد رفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
تراکتورسازی با عبور از سد نفت مسجدسلیمان به ایستگاه راه‌آهن رسید.

تراکتورسازی در مرحله یک هشتم نهایی موفق شد نفت مسجدسلیمان را شکست دهد.
خبرگزاری فارس: تراکتورسازی با عبور از سد نفت مسجدسلیمان به ایستگاه راه‌آهن رسید

به گزارش خبرگزاری فارس، نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی تبریز در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی از ساعت 14 و 30 دقیقه در ورزشگاه بهنام محمودی به مصاف یکدیگر رفتند.

شاگردان مجید جلالی در این دیدار موفق شدند حریف خود را با نتیجه دو بر صفر شکست دهند.

فرشید طالبی دقیقه 53 و کریم انصاریفرد دقیقه 55 برای تراکتورسازی گل زنی کردند.

در نیمه اول تراکتورسازی بازی خوبی انجام داد اما موفق به گلزنی نشد. در نیمه دوم تراکتورسازی تیم برتر زمین بود و موفق شد حریف خود را شکست دهد.

تراکتورسازی در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف راه آهن می‌رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار نفت مسجد سلیمان - تراکتورسازی...

کریمی لباس محلی به تن کرد/ تشویق فردوسی‌پور در مسجد سلیمان
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز قبل از شروع دیدار مقابل نفت مسجد سلیمان لباس محلی جنوب کشور را به تن کرد.
خبرگزاری فارس: کریمی لباس محلی به تن کرد/ تشویق فردوسی‌پور در مسجد سلیمان
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال کشور از ساعت 14 و 30 دقیقه تراکتورسازی به مصاف نفت مسجد سلیمان رفت و در پایان نماینده تبریز با نتیجه 2 بر صفر به برتری رسید.

* قبل از شروع مسابقه از علی کریمی توسط مسئولان نفت مسجد سلیمان تجلیل به عمل آمد.در این مراسم لباس محلی به علی کریمی داده شد و او با پوشیدن آن در ورزشگاه دور افتخار زد که از سوی هواداران مسجد ******* به شدت مورد تشویق قرار گرفت.

* حدود 10 هزار هوادار در ورزشگاه حضور داشتند و تیم خود را به شدت تشویق کردند.

* عادل فردوسی‌پور که در برنامه 90 از میزبانی مسجد سلیمان حمایت کرده بود قبل از شروع مسابقه از سوی هواداران به شدت مورد تشویق قرار گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور با پیروزی مقابل نفت مسجد سلیمان بالاخره بعد از پنج سال به یک چهارم نهایی جام حذفی راه یافت

آناج: بازی دو تیم نفت مسجد سلیمان و تراکتورسازی با نتیجه دو بر صفر به نفع تراکتورسازی به پایان رسید. به گزارش آناج، از سری مسابقات یک هشتم نهایی جام حذفی ایران، تیم تراکتورسازی میهمان نفت مسجد سلیمان بود. این بازی با توجه به حرف و حدیث های فراوان در خصوص این که بازی در اهواز برگزار شود یا مسجد سلیمان، در پایان ورزشگاه مسجد سلیمان تأیید شد.

جمشید محمدی، قاضی این مسابقه کیومرث چراغی و فرزاد محمدی را از نفت مسجد سلیمان، کریم انصاریفرد و جواد کاظمیان از تراکتورسازی را با کارت زرد جریمه کرد.

تیم تراکتورسازی تبریز که در نیمه نخست برابر میزبان خود نفت مسجد سلیمان به تساوی بدون گل رضایت داده بود در نیمه دوم دو گل به این تیم زد تا با عبور از سد حریف دسته اولی خود به جمع تیم‌های حاضر در مرحله یک چهارم نهایی راه یابد و حریف راه‌آهن سورینت شود.

گل های این مسابقه را فرشید طالبی و کریم انصاریفرد در دقایق 53 و 55 برای تراکتورسازی به ثمر رساندند تا آرامش به اردوی تراکتورسازی بازگردد و جلالی از خطر برکناری رهایی یابد.

برای تراکتورسازی نوشی صوفیانی به عنوان دروزاه بان و مرتضی اسدی ، فرشید طالبی ، میلاد فخرالدینی ، مهدی کیانی ، مهدی کریمیان (میثم بانو)، علی کریمی ، سعید دقیقی ، جواد کاظمیان(محمد حسین مهر آزما) ، کریم انصاری فرد بازی کردند.

سرخ پوشان محبوب آذربایجان در مدت حضور خود در لیگ برتر نتوانسته بودند به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی صعود کنند که مجید جلالی توانست این کار را بکند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به گزارش سایا، تیم تراکتورسازی توانست با پیروزی مقابل تیم نفت مسجد سلیمان جواز حضور در یک چهارم نهایی را کسب کند.

تراکتورسازان مدعی با تساوی در بازی های اخیر لیگ برتر تا حدودی از کورس قهرمانی جدا شده اند و از طرفی حواشی و فشار های زیادی بر روی این تیم بوجود آمده است.
شاگردان جلالی توانستند با پیروزی در مسابقه امروز تا حدودی از حواشی پیرامون تیم دوری کنند و با روحیه مضاعف به مسابقات لیگ فکر کنند.
تراکتورسازی در مدت حضور پنج ساله اخیر خود در لیگ برتر، در مسابقات جام حذفی در مقابل تیم های گسترش فولاد، ملوان، یاسوج و داماش متوقف شده و از صعود به مراحل بعد باز مانده بود. ولی اینبار مجید جلالی توانست با این پیروزی به مرحله یک چهارم صعود کند و طلسم چند سال اخیر سرخ پوشان را بشکند.
حال نوبت مسئولین باشگاه است که با حمایت های همه جانبه خود از بازیکنان و کادر فنی، راه قهرمانی را هموار تر کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان با عبور از مسجد سلیمان به تیم بابک زنجانی رسیدند
تراکتورسازی در مرحله یک هشتم نهایی موفق شد نفت مسجدسلیمان را شکست دهد.
به گزارش احرار نیوز، شاگردان مجید جلالی در ادامه رقابت های مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی عصر امروز (یکشنبه) تیم نفت مسجد سلیمان را 2 بر صفر شکست دادند و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافتند.

در این دیدار که در ورزشگاه مسجد سلیمان برگزار شد، فرشید طالبی و کریم انصاری فرد به ترتیب در دقایق 53 و 56 برای تیم تراکتورسازی گلزنی کردند.

جمشید محمدی قضاوت این دیدار را بر عهده داشت، سعید قاسمی و محمد راهی نیز به عنوان کمک، محمدی را در امر داوری یاری کردند.

تراکتورسازی در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی به مصاف تیم راه آهن سورینت خواهد رفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی در گفت و گو با برنا:
تراکتورسازی تبریز به صدر جدول باز می گردد

جلالی گفت: فوتبال با کیفیتی را مقابل فجر به معرض نمایش خواهیم گذاشت تا علاوه بر موفقیت در بازی خانگی، خشنودی و رضایت هواداران راستین تراکتورسازی را نیز تامین کنیم.
۱۳۹۲ دوشنبه ۹ دی ساعت 01:48

به گزارش خبرگزاری برنا، سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از بازگشت این تیم به صدرجدول رده بندی لیگ برتر خبر داد.
مجید جلالی به خبرنگار برنا در تبریز گفت: تراکتورسازی استحقاق و توانائی حضور در صدر جدول رده بندی جام خلیج فارس را دارد و مطمئنا طی هفته های آینده این مهم باثبت نتایج مورد انتظار محقق خواهد شد.
وی افزود: تمرینات خوبی را در تهران پشت سر گذاشتیم که ثمره آن با غلبه بر تیم نفت مسجد سلیمان و صعود تراکتورسازی به مرحله یک چهارم نهائی جام حذفی نمایان شد.
جلالی در مورد بازی هفته بیست و یکم تیمش مقابل فجر سپاسی شیراز اظهار داشت: فوتبال با کیفیتی را مقابل فجر به معرض نمایش خواهیم گذاشت تا علاوه بر موفقیت در بازی خانگی، خشنودی و رضایت هواداران راستین تراکتورسازی را نیز تامین کنیم.
وی در خصوص حواشی پیرامون محمد نصرتی نیز گفت: این مسئله یک موضوع درون تیمی بود که متاسفانه در سطح رسانه ها نیز بازتاب داشت علی ایحال نصرتی از بازیکنان قدیمی و صاحب بازوبند سرگروهی تیم بوده و طبیعی بود که در این قضیه مانع ایجاد آسیب به وی شویم.
وی اضافه کرد: در چنین شرایطی ورود مسئولانه کادر فنی باعث می شود مسائل و موضوعات به نحو احسن مدیریت شود تا برنامه های آماده سازی نفرات تیم با نظم و انضباط در جهت وحدت و انسجام تیمی پیش رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
روزهای خوب انصاری فرد در تبریز / کریم دو رقمی شد

آمادگی انصاری فرد در سال منتهی به جام جهانی قطعا کارلوس کی روش را خوشحال خواهد کرد

سایت گل - انصاری فرد دو رقمی شد.
مهاجمی که پارسال فصل نسبتا کابوس واری را در پرسپولیس سپری کرده بود امسال با 9 گل زده برای تراکتورسازی در صدر جدول گلزنان قرار دارد
کریم که احیای دوباره اش را باید مدیون جلالی باشد در بازی امروز تراکتور مقابل نفت مسجد سلیمان یکی از گلهای تیمش را به ثمر رساند تا دهمین گلش با پیراهن تراکتور را ثبت کند.
آمادگی انصاری فرد در سال منتهی به جام جهانی قطعا باعث خوشحالی کارلوس کی روش می شود چرا که او دوست دارد به جز قوچان نژاد یک مهاجم آماده دیگر هم در تیمش داشته باشد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امیر توپچی پور/

عبور تراکتور از کوچه میهمان نوازان

نصرنیوز: پر هوادارترین تیم شمال غرب کشور برای اولین بار مزه میهمان‌نوازی را در شهر مسجدسلیمان و در دیدار مقابل تیم نفت این شهر دید.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، هواداران تراکتور عادت دارند به هر شهری که بروند توهین بشنوند و شعارهای قومیتی را به جان بخرند. آن‌ها عادت دارند که همیشه به چشم بدبینی دیده شوند و با بدترین مجازات ها محاکمه شوند.

هیچ کس نفهمید هوادار تراکتور چه کشید تا سیاه نمایی‌های رسانه‌ای را کنار بزند و چهره واقعی خود را به فوتبال ایران معرفی کند.

در روزهایی که فوتبال در ایران با شعارهای رکیک پیش می‌رفت فوتبال ما با پدیده‌ای جدید آشنا شد. پدیده‌ای که تشویق‌های اروپایی را به همراه داشت و شعارهای شنیدنی جای توهین‌های رکیک را گرفت. هوادار تراکتور پرده‌ها را کنار زد و با ظهور خود رنگ و بویی نو به فوتبال ما بخشید.

هوادار تراکتور رسم میهمان‌نوازی را به جا آورد. از دیار زاینده‌رود تا دیار میرزا کوچک خان جنگلی دیدند که این هوادار در یادگار امام تبریز چگونه نمایندگان آن‌ها را تشویق کرد و رسم میهمان‌نوازی را به جای آورد.

حتی بازیکنان تیم های آسیایی با دیدن عظمت این هوادار سر تعظیم فروآوردند و از لحظه‌های شیرین بودن کنار این هوادار فیلم‌برداری کردند تا صحنه‌هایی را به یادگار با خود به همراه ببرند.

اما در میان تعجب تراکتور در هر شهری که حضور یافت بدون مقدمه مورد عنایت هوادارانش قرار گرفت. همین هواداری که در تبریز رسم میهمان‌نوازی را به جا آورده بود در تهران سرش شکست و چیزی نگفت؛ در رشت چاقو خورد و دم نزد؛ در آبادان بنرهای زشت و زننده دید و ساکت ماند؛ در بوشهر با شعارهای رکیک پذیرایی شد ساکت ماند؛ ولی کسی از درد سینه او باخبر نشد.

گفتیم لااقل ما رسانه ای‌ها اعتراض کنیم مگر ما خودمان را از آن‌ها نمی‌دانیم؟ پس چرا ما هم سکوت کرده‌ایم؟ تا خواستیم قلم بر دست بگیریم و بنویسیم گفتند ساکت!

نمی‌دانم چرا سرخ‌های فوتبال دیار ما این قدر مظلوم ماندند. نمی‌دانم چرا کسی به دادشان نرسید. هنوز برایم سؤال است که چرا فقط تراکتور؟؟؟

آن روزها کسی نپرسید این هوادار مگر چه گناهی داشته که این‌گونه باید تاوان دهد؟! مگر در دیار ستارخان و باقرخان به کدام قوم توهین کرده بود که باید پاسخ می‌شنید؟! مگر در دیار شهید باکری‌ها و تجلایی ها با چاقو از میهمان پذیرایی شده بود؟! مگر در دیار شهریار و پروین اعتصامی رسم میهمان‌نوازی این‌گونه بود؟!

برایم هنوز هم سؤال است. هر چه گشتم پاسخی نیافتم. اما بس است! هرچه از نامهربانی‌ها بگوییم دردی را دوا نیست...

بگذار زشتی‌ها را کنار بگذاریم و از زیبایی‌ها سخن‌گوییم. آری امروز شاهد زیبایی‌های فوتبال بودیم. در دیار فوتبال خیز خوزستان تراکتور میهمان نفت مسجدسلیمان بود. امروز شور و حال سکوهای ورزشگاه شهید محمدی هواداران تراکتور را یاد روزهای حضور در دسته یک انداخت.

همه یکدل و یک صدا تیم خود را تشویق می‌کردند و نام بازیکنان تیم میهمان هم به نیکی آورده می‌شد. هوادار تراکتور که در ورزشگاه حاضر شده بود نه شعار قومیتی شنید و نه توهینی. خوزستان؛ دیار بیرق‌های سیاه عاشوراییان میزبان شایسته‌ای از نماینده آذربایجان بود.

هواداران نفت مسجدسلیمان می‌دانستند که شکست مقابل تیم پرقدرت تراکتور پایان کار نیست. این هواداران پس از پایان بازی و حذف تیمشان از جام حذفی فرهنگ جدیدی به فوتبال کشور معرفی کردند.

ای کاش هواداران فوتبال در بوشهر، آبادان، رشت و... این صحنه‌ها را می‌دیدند و یاد می‌گرفتند که رسم میهمان‌نوازی چیست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زمان بلیط فروشی دیدار تراکتورسازی و فجرشهید سپاسی شیراز

بنابه اعلام کمیته بلیط فروشی باشگاه تراکتورسازی تبریز فروش بلیط های دیدار تراکتورسازی و فجرشهید سپاسی شیراز که روز شنبه 14 آذرماه از ساعت 14:30 در استادیوم یادگار امام(ره) برگزار می شود از ساعت 11:30 همان روز در گیشه های فروش بلیط استادیوم شروع خواهد شد . ضمنا گیت شماره 14 برای دارندگان کارت هواداری که بلیط های خود را به صورت اینترنتی شارژ کرده اند در نظر گرفته شده است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار از تمرینات الطلبه قهر کرد/ پروژه حضور هافبک عراقی در تراکتورسازی پیچیده‌تر شد

هافبک عراقی مد نظر تراکتورسازی برای اخذ رضایتنامه دچار پروژه پیچیده‌تر شد.
خبرگزاری فارس: کرار از تمرینات الطلبه قهر کرد/ پروژه حضور هافبک عراقی در تراکتورسازی پیچیده‌تر شد
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، جاسم کرار هافبک عراقی باشگاه الطلبه بغداد حدود یک ماه است مد نظر باشگاه تراکتورسازی قرار دارد. این بازیکن قرار بود تا حداقل 7 دی در تبریز حاضر شود اما هنوز این اتفاق رخ نداده است.

گفته می‌شود عبد الوهاب ابوالهیل بازیکن سابق سپاهان که اکنون هدایت الطلبه بغداد را بر عهده دارد با جدایی جاسم کرار مخالفت کرده و هنوز این بازیکن مجوز خروج خود را از باشگاه دریافت نکرده است.

در همین راستا هافبک عراقی پس از حضور در پیاده‌روی اربعین هنوز به تمرینات این تیم بازنگشته و به نوعی به نشانه اعتراض برای عدم صدور رضایت‌نامه قهر کرده است از طرف دیگر باشگاه‌ها تراکتورسازی نیز خواهان حضور هر چه سریعتر کرار در تمرینات هستند تا بتوانند با فرا رسیدن 16 دی از او در مسابقات خود استفاده کنند.

جاسم کرار از حضور در تراکتورسازی استقبال زیادی انجام داده و علاقه زیادی دارد هر چه زودتر به این تیم انتقال پیدا کند. به هر حال با توجه به اتفاقات اخیر معادله حضور جاسم کرار در تراکتورسازی هر روز پیچیده‌تر می‌شود و باید دید در نهایت چه اتفاقی رخ می‌دهد. طبق اخباری که حول این محور وجود دارد گفته می‌شود سرانجام نهایی این مسئله طی یکی دو روز آینده مشخص خواهد شد.

بالا