• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باید صدرجدول را پس بگیریم
نصرتی: هیچ اختلافی با جلالی ندارم/ برخی می خواستند مرا از تراکتورسازی دور کنند.

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: باید صدر را از پرسپولیس پس بگیریم و به همین دلیل دیگر حق از دست دادن امتیاز نداریم.
محمد نصرتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در پاسخ به این سوال که آیا در تمرینات تراکتورسازی حاضر می شود؟ اظهارداشت: دلیلی ندارد که در تمرینات حاضر نشوم. من مشکلی نداشتم و ظاهرا برخی به دنبال این بودند که من را از تیم دور کنند که خوشبختانه به هدفشان هم نرسیدند.
وی ادامه داد: من بازیکن بی تجربه و جوان نیستم که بخواهم برای خودم و تیمم حاشیه بسازم. الان هم بدون مشکل در تمرینات حاضر می شوم و تاکید می کنم که هیچ اختلافی هم با مجید جلالی ندارم.
نصرتی افزود: من از اینکه در بازی قبل نیمکت نشین بودم ناراحت شدم اما نه قهری در کار بود و نه برخوردی. تراکتور در حال حاضر شرایط حساسی دارد و ما فقط به موفقیت تیم فکر می کنیم.
وی در پایان گفت: در ۲ بازی اخیر امتیازات مهمی را از دست دادیم و این باری ما خوب نیست. باید صدر را از پرسپولیس پس بگیریم و به همین دلیل دیگر حق از دست دادن امتیاز نداریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در جام حذفی زیرک باشیم موفق می‌شویم
طالبی: شایعات به ما ضربه می‌زند/ با تمرین در تهران مشغول عقده گشایی هستیم!
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: یکی از دلایلی که حواشی زیادی را برای ما به وجود آورده انتظارات زیادی است که از تراکتورسازی وجود دارد.
خبرگزاری فارس: طالبی: شایعات به ما ضربه می‌زند/ با تمرین در تهران مشغول عقده گشایی هستیم!
Tweet
فرشید طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص تمرینات این روزهای تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز و بازی این تیم در جام حذفی صحبت‌هایی کرد که در زیر می‌خوانید.

فارس: این روزها اردوی تیم تراکتورسازی تبریز در تهران برگزار می‌شود، نظرت در خصوص برگزاری این اردو چیست؟

اردوی ما در تهران خیلی خیلی خوب است و می‌توانم بگویم که به خاطر شرایط آب و هوایی تبریز حدود سه هفته‌ای بود که به درستی تمرین نکرده بودیم و در همان 3هفته هم به مشکل خوردیم و تأثیر این تمرین نکردن در نتیجه‌گیری ما کاملا مشهود بود اما الان و در چند روزی که در تهران هستیم واقعا بچه‌ها با تمرین کردن دلی از عزا درآورده‌اند!

فارس: اما قرار نیست تراکتورسازی همیشه در تهران تمرین کند و باید دوباره به تبریز برگردید. فکر نمی‌‌کنی باز هم با تمرین در تبریز به مشکل بر بخورید؟

خب واقعا آب و هوای تبریز امسال به صورت استثنایی سرد بوده و خود مردم این شهر هم می‌گویند در این چند سال آب و هوای تبریز به این صورت نبوده است. در بعضی روزها سردی هوا به منفی 18 درجه هم می‌رسد اما ما باید خودمان را با این شرایط وفق دهیم. قبول دارم دوباره برگشتن ما به تبریز و تمرین در هوای خیلی سرد این شهر کار ما را سخت می‌کند اما باید با آن کنار بیاییم. فعلا که در تهران مشغول عقده‌گشایی در تمرین کردن هستیم!

فارس: شما در جام حذفی هم روز یکشنبه باید مقابل نفت مسجد سلیمان قرار بگیرید، حضور تراکتورسازی در این جام را چطور می‌بینی؟

من 5 بار تاکنون در فینال‌ جام حذفی حضور داشتم و کاملا به این موضوع واقفم که جام حذفی، جام شگفتی‌هاست و تیم‌هایی که در عرصه لیگ برتر نیستند قصد نشان دادن خودشان در این بازی‌ها را دارند و همین موضوع برای تیم‌های لیگ برتری مشکل‌ساز می‌شود. امسال هم دیدیم که تیم‌های لیگ برتری مانند سپاهان، گسترش فولاد و ... در جام حذفی مقابل تیم‌های لیگ یکی حذف شدند اما تجربه نشان داده که اگر در جام حذفی زیرک باشی می‌توانی موفق شوی. در این جام با 5 بازی می‌شود به فینال رسید و می‌توان کمبود نتیجه‌گیری در لیگ برتر را در این جام جبران کرد. فکر می‌کنم اگر جام حذفی را جدی بگیریم برای ما مفید باشد اما این را هم می‌دانم که تیم‌های لیگ یکی مقابل تیم‌های لیگ برتری انتحاری بازی می‌کنند.

فارس: در چند روز گذشته صحبت از تغییرات کادر فنی تراکتورسازی به گوش می‌رسد. نظرت در این باره چیست؟

من بازیکن هستم و باید در هر شرایطی برای تیمم زحمت بکشم اما تا جایی که می‌دانم این اخبار تکذیب شده اما چیزی که مشخص است این است که همیشه تیمی قهرمان می‌شود که در آرامش کامل باشد. این صحبت‌ها و این بهم زدن آرامش به هیچ عنوان به سود تراکتورسازی نیست. این شایعه‌ها به ما ضربه می‌زند و اگر قرار است هر اتفاقی در تیم رخ دهد باید در خفا باشد البته این اخبار تکذیب شده است.

فارس: البته تراکتورسازی امسال در کانون شایعات و حواشی بوده است، در نیم فصل اول ماجرای مهدی کریمیان به وجود آمد، این روزها صحبت از برکناری مجید جلالی به گوش می‌رسید و حالا هم بحث کنار گذاشتن محمد نصرتی از تراکتورسازی شنیده می‌شود، فکر می‌کنی این شایعات چرا برای تراکتورسازی ساخته می‌شود؟

من نمی‌توانم در مورد جزء جزء این موارد صحبت کنم اما در خصوص حاشیه‌ها باید بگویم که هر تیمی که زبانزد است خود به خود حاشیه‌ها هم کنار آن می‌آید، یکی از دلایلی که حواشی زیادی را برای ما به وجود آورده انتظارات زیادی است که از تراکتورسازی وجود دارد و دیدگاه فوتبال‌ دوستان به تراکتورسازی تغییر کرده و همه از ما انتظار قهرمانی دارند. همین انتظارات زیاد باعث می‌شود که حاشیه‌ها هم در اطراف تیم ما باشد اما به نظرم باشگاه‌ها مثل یک خانواده هستند و هر موضوع و اختلافی هم باید در خود خانواده حل شود البته اختلاف سلیقه در هر تیمی وجود دارد.

فارس: بعد از شروع نیم فصل دوم تراکتورسازی به صدر جدول لیگ برتر رسید اما حالا با 5 امتیاز اختلاف نسبت به صدر جدول در رده‌های پایین‌تر قرار دارد، فکر می‌کنی این اختلاف جبران شدنی است؟

ببینید زمانی که ما به صدر جدول رسیدیم 3 امتیاز از تیم اول کم داشتیم که آن را جبران کردیم و حالا شرایط برعکس شده اما دو موضوع در این میان دخیل است یکی اینکه هر تیمی که زیرک‌تر باشد موفق‌ می‌شود و دوم اینکه تیم‌های بالای جدول قطعا امتیاز از دست می‌دهند و ما باید حواسمان جمع باشد اما باور کنید که شرایط زمین و آب و هوا بر روی ما بسیار تأثیرگذار بود به طوری که ما نتوانستیم تمرین کنیم و افت محسوسی هم که داشتیم به همین دلیل بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وقتی حضور هواداران را می‌بینم اشک در چشمانم جمع می‌شود
یاوران: اگر نیاز باشد به آذرنیا در امور تیم کمک می‌کنم/ بین ما در باشگاه تعامل خوبی وجود دارد
رئیس کانون هواداران و جانشین سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: حسن آذرنیا استاد بنده است و اگر نیاز باشد در برخی امور تیم به او کمک می‌کنم.
خبرگزاری فارس: یاوران: اگر نیاز باشد به آذرنیا در امور تیم کمک می‌کنم/ بین ما در باشگاه تعامل خوبی وجود دارد
Tweet
رحمان یاوران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد انتخابش به عنوان جانشین سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: چند روزی است که این حکم به بنده داده شده البته باید بگویم حسن آذرنیا استاد بنده است و ایشان هم از نظر اخلاقی و هم از لحاظ ورزشی از من بهتر هستند. ما برای اینکه جای کسی تنگ شود به اینجا نیامده‌ایم و اگر دوستان فرمایشی داشته باشند و کمکی باشد آن را انجام می‌دهیم.

وی افزود: تعامل بسیار خوبی بین ما وجود دارد و همان روال اخلاقی را ادامه می‌دهم. آذرنیا استاد بنده است. من در کانون هواداران تراکتورسازی به فعالیت خودم ادامه می‌دهم و اگر احساس کنم حضور بنده مشکلی ایجاد می‌کند خیلی زود کنار می‌کشم.

رئیس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی در مورد سازماندهی هواداران تراکتورسازی و اینکه با وجود هوای منفی 15 درجه، 5 هزار هوادار در دیدار مقابل سپاهان در ورزشگاه حضور یافته بودند، عنوان کرد: واقعا باید این مسئله را قدر بدانیم. من وقتی می‌بینم این همه هوادار در این شرایط به ورزشگاه می‌آیند و گاهی تیم نتیجه نمی‌گیرد واقعا گریه‌ام می‌گیرد و اشک در چشمانم جمع می‌شود. ما به وظیفه خود عمل می‌کنیم و تا جایی که از دستمان برمی‌آید تلاش می‌کنیم که هواداران وضعیت خوبی در ورزشگاه داشته باشند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یاوران به عنوان جانشین مدیر تیم فوتبال تراکتورسازی انتخاب شد
رئیس کانون هواداران باشگاه
تراکتورسازی با حفظ سمت به عنوان جانشین مدیر تیم فوتبال‌ (سرپرست) تراکتورسازی انتخاب شد.
خبرگزاری فارس: یاوران به عنوان جانشین مدیر تیم فوتبال تراکتورسازی انتخاب شد
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، رحمان یاوران که به عنوان رئیس کانون هواداران تراکتورسازی فعالیت می کند با حفظ سمت به عنوان جانشین سرپرست باشگاه تراکتورسازی انتخاب شد.

مدیر تیم فوتبال (سرپرست) تراکتورسازی حسن آذرنیا است که چند سالی است در این سمت فعالیت می کند. با حکم زینی زاده یاوران با توجه به سنگینی کارها و در جایی که لازم است با تعامل به آذرنیا کمک کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گرداني: گل به خودي هاي من از عمد نبود/شكايت از شايعه پردازان

مدافع تراكتورسازان به شدت اين حرف را تكذيب مي كند و مي گويد نوشي كه سهل است به خاطر برادرش هم هرگز به تيم محبوب شهرش گل به خودي نمي زند.

سايت گل-حبيب گرداني در دو بازي متوالي مقابل ذوب آهن و سپاهان به اشتباه دروازه تراكتورسازي را گشود تا در بازي برابر مس كرمان، مجيد جلالي مجبور شود درون دروازه از نوشي صوفياني عوض حامد لك استفاده كند. همين تغيير و تحولات موجب شد اين شايعه به وجود بيايد كه گرداني عامدانه دروازه لك را گشوده تا همشهري اش فرصت حضور در درواره تراكتور را پيدا كند.

اما مدافع تراكتورسازان به شدت اين حرف را تكذيب مي كند و مي گويد نوشي كه سهل است به خاطر برادرش هم هرگز به تيم محبوب شهرش گل به خودي نمي زند. حبيب گرداني ضمنا وعده داد كه به زودي از افرادي كه اين شايعه را ساختند شكايت مي كند چرا كه ذهنيت مردم تبريز با اين شايعه نسبت به او عوض شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زيني زاده خبر برکناري مجيد جلالي را تکذيب کرد

ورزش آذربايجان, فوتبال و فوتسال,
حميد زيني زادهمدير عامل باشگاه تراکتورسازي گفت: خبر برکناري مجيد جلالي شايعه است. زيني زاده از ادامه تمرينات تراکتورسازي در تهران خبر دادو افزود: عدم همکاري با جلالي شايعه بوده و کماکان وي سرمربي تراکتورسازي بوده و تلاش مي‌کند در ادامه مسابقات نتايج خوبي را کسب کرده تا به موفقيت دست يابيم.

به گزارش اسپور نيوز ، حميد زيني‌زاده در خصوص وضعيت اين تيم اظهار داشت: تيم بعد از بازگشت از کرمان به دليل بدي هوا و شرايط جوي تبريز که امکان تمرين را کمتر مي‌کند، چند روز است که در تهران به سر مي‌برد و تمرينات خود را در پايتخت انجام مي‌دهد. ان‌شاءالله فردا (شنبه) عازم اهواز خواهيم شد تا با نفت مسجدسليمان از سري مسابقات جام حذفي ديدار کنيم.

وي ادامه داد: الحمدلله تيم از وضعيت خوبي برخوردار است و اميدوارم که بازيکنان با پيروزي مقابل نفت مسجدسليمان و ادامه بازي‌ها نتايجي که در مقابل ذوب‌آهن، سپاهان و مس کرمان گرفته شده است را جبران کنند. 10 بازي در ليگ برتر داريم و بازي‌هاي هفته‌ بعد نيز حساس است. ان‌شاءالله که نتيجه‌ مطلوب را در ادامه مسابقات بگيريم و خودمان را به صدر جدول برسانيم.

وي درباره وضعيت مالي اين باشگاه گفت: پيگير مسائل مالي هستيم و مشکل خاصي در اين زمينه وجود ندارد و ان‌شاءالله از اين به بعد نيز مشکلي نخواهيم داشت. ان‌شاءالله مجموعه‌هايي که از ما حمايت مي‌کردند به حمايت خود ادامه بدهند. استاندار، اعضاي شوراي شهر و شهرداري براي رسيدن به منابع مالي پايدار به ما کمک خواهند کرد.

مديرعامل تراکتورسازان درباره وضعيت محمد نصرتي و شايعه اخراج وي از تمرينات اين تيم بيان کرد: مشکل خاصي نبود و در تيم مي‌تواند هر اتفاقي رخ دهد. نصرتي به تمرينات خود از ديروز ادامه مي‌دهد. او بنا به نظر آقاي جلالي در تمرينات حضور نداشت.

وي درباره شايعه برکناري مجيد جلالي از سرمربيگري اين تيم و طرح نام‌هاي مختلف جايگزيني جلالي خاطرنشان کرد: همه اين موضوعات و برکناري آقاي جلالي شايعه بوده و کماکان وي به عنوان سرمربي تيم است و تلاش مي‌کند در ادامه مسابقات نتايج خوبي را کسب کرده و به موفقيت دست يابيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد در انتظار پیشنهادهای بزرگ

کریم به لیگ هلند فکر نمی کند.او به یکی از دوستانش گفته اگر می خواسته به تیمی در سطح نایمخن بپیوندد دو سال قبل به فوتبال اروپا می رفت

سایت گل – از زمان درخشش کریم انصاری فرد در سایپا و در سن 19 سالگی هر بار صحبت از حضور او در اروپا بوده این بحث به جایی نرسیده است.کریم بعد از آقای گلی در سایپا و حضور نه جندان موفق در پرسپولیس حالا در تراکتورسازی همان ستاره گلزنی است که احتمالا در جام جهانی اگر فرصت بازی کردن داشته باشد نگاه های بیشتری را به خود جلب خواهد کرد.

در دو سه سال اخیر در چند مقطع زمانی صحبت از پیشنهاد تیم های اروپایی به انصاری فرد بود و هر بار نام تیم هایی مثل روبین کازان،دورتموند،بلکبرن،موناکو،اورتون،استه آوا بخارست و ... مطرح می شد که البته برخی از آنها اساسا واقعیت نداشت.

کریم بعد از حضور در پرسپولیس در قراردادش شرطی گذاشت که اگر پیشنهاد خوب اروپایی به دستش برسد می تواند از این تیم جدا شود و ظاهرا در تراکتورسازی هم این شرط را گذاشته است.

در میانه فصل گذشته شایعه رفتن انصاری فرد به اروپا جدی شد اما او ماند تا زیر نظر گل محمدی احیا شود و البته جواب محبت های هواداران پرسپولیس را بدهد.قبل از فصل جاری و بعد از دست ردی که دایی به سینه او زد باز هم صحبت از رفتن به اروپا بود اما ظاهرا یا پیشنهادی در کار نبود یا هیچ کدام آنقدر جدی نبود که حتی بشود به آنها فکر کرد.

ظاهرا با نزدیک شدن به پنجره زمستانی نقل و انتقالات اروپایی باز هم صحبت از رفتن کریم انصاری فرد به اروپاست و این بار نام نایمخن تیم قعرنشین لیگ هلند به گوش می رسد که از به خدمت درآوردن یک مهاجم ایرانی جوان ضررنکرده.

اما کریم به لیگ هلند فکر نمی کند.او به یکی از دوستانش گفته اگر می خواسته به تیمی در سطح نایمخن بپیوندد دو سال قبل به فوتبال اروپا می رفت.کریم منتظر پیشنهادهای بزرگتر و جدی تری است.او در فوتبال اروپا ،لالیگا و بوندس لیگا را به سایر لیگ ها ترجیح می دهد و منتظر پیشنهادهایی از این لیگ هاست. آن هم از تیم هایی که فرصت بازی در آنها پیدا شود و البته جای رشد و پیشرفت هم وجود داشته باشد.

شاید انصاری فرد برای دریافت این پیشنهادها باید چند ماه دیگر هم دندان روی جگر بگذارد.برای او جام جهانی یک سکوی پرتاب بزرگ خواهد بود به شرطی که کی روش از او در ترکیب تیم ملی استفاده کند که البته با بودن گوچی گلزن و صاحب تجربه بین المللی کار بسیار سختی است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تصمیم عجیب مجید جلالی در تمرینات امروز تراکتورسازی

تراکتورسازی که اخیراً نتایج قابل قبولی در لیگ نگرفته است برای جبران این نتایج در اندیشه برد مقابل تیم مسجد سلیمان است تا اولا نیم نگاهی به قهرمانی در جام حذفی داشته باشد و دوماً تجدید روحیه ای برای ادامه مسابقات لیگ برتر داشته باشد اما مجید جلالی که بخاطر سردی هوا این روز های تبریز تیم خود را در تهران تمرین می دهد امروز تصمیمی عجیب و غیرقابل پیش بینی گرفت ، بازیکنان تراکتورسازی ساعت 12 امروز در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی یک جلسه تمرین کردند. در تصمیمی قابل تامل مجید جلالی سرمربی تراکتورسازی اعلام کرده بود تماشاگران می‌توانند در تمرین حاضر شوند اما خبرنگاران اجازه حضور در تمرین و پوشش عملکرد بازیکنان را ندارند به همین خاطر مسئولان حراست ورزشگاه آزادی از حضور خبرنگاران در محل تمرین تراکتورسازی جلوگیری کردند ، کاروان تیم فوتبال تراکتورسازی فردا برای دیدار مقابل نفت مسجد سلیمان در جام حذفی عازم اهواز می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با حکم حمید زینی‌زاده؛
مدیر تیم فوتبال تراکتورسازی انتخاب شد

نصر نیوز: طی حکمی از سوی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز جانشین مدیر تیم فوتبال بزرگسالان این باشگاه منصوب شد.

به گزارش نصر نیوز، این روزها اخبار ضد و نقیضی در خصوص تغییرات احتمالی روی نیمکت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز شنیده می‌شود که گویا چندان هم دور از واقعیت نیست. اگرچه تغییرات اساسی روی نیمکت تیم تراکتورسازی بستگی به نتایج این تیم در یکی، دو هفته آتی لیگ برتر و حتی جام حذفی دارد اما شنیده‌ها از صدور حکم از سوی مدیرعامل به نفرات جانشین حکایت دارد.

در این خصوص رحمان یاوران که رئیس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی است، با حکم زینی‌زاده به سمت جانشین مدیر (سرپرست) تیم فوتبال بزرگسالان این باشگاه منصوب شده است. گفته می‌شود یاوران در کارهای سرپرستی به حسن آذرنیا، مدیر فعلی تیم فوتبال بزرگسالان کمک خواهد کرد.

این در حالیست که رحمان یاوران مشغله کمی در باشگاه تراکتورسازی ندارد و مسئولیت مهم کانون هواداران به او سپرده شده است. با توجه به نتایج احتمالی تیم تراکتورسازی در لیگ و جام حذفی، احتمال اینکه واژه جانشین از حکم فعلی یاوران برداشته شده و او به عنوان سرپرست تیم تراکتورسازی منصوب شود، چندان دور از ذهن نیست.

البته شنیده می‌شود که حسن آذرنیا نیز در اثر این تغییرات و پس از دادن صندلی خود به یاوران، ارتقای سمت خواهد یافت و شاید مسئولیتی که خودش دوست دارد و فصل قبل هم تجربه کرده است، به او داده شود.

تفاقات اخیر پیرامون تیم تراکتورسازی که قبل از بازی با مس رخ داد و حتی موجب اخراج موقت محمد نصرتی از تیم شد، می‌تواند ناشی از همین تغییرات قابل پیش بینی باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی:به جلالی،اس ام اس های تهدید آمیز زده شده است/کرار اخلاق تندش را کنار بگذارد.

هافبک تیم تراکتورسازی گفت:تشویق تونی یا هر مربی دیگری در این مقطع فصل اصلا کار درستی نیست و این مساله باعث به حاشیه کشاندن تراکتورسازی می شود.
مهدی کیانی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره وضعیت تیم تراکتورسازی درآستانه بازی مقابل نفت مسجد سلیمان در جام حذفی عنوان کرد:پس از بازی مقابل مس،تمرینات خوبی را در تهران سپری کردیم.همانطور که اکثر بازیکنان تیم و کادر فنی بیان کردند در هفته های اخیر به دلیل شرایط آب و هوایی تبریز نتوانسته بودیم به خوبی تمرین کنیم ولی در این چند روز روند خوبی را طی کردیم.برای بازی جام حذفی آمادگی لازم را داریم و می دانیم در این مسابقات نباید به اسم و جایگاه حریف توجه کرد.امیدوارم با پیروزی در این مسابقه با انگیزه بالایی جام حذفی و لیگ برتر را ادامه بدهیم.
وی درباره بازی تراکتورسازی مقابل مس گفت:ما برای برد به کرمان رفته بودیم و به دنبال سه امتیاز بودیم.متاسفانه در دقایق آغازین مسابقه گل بدی خوردیم ولی با حملاتی که در ادامه بازی داشتیم،گل مساوی را زدیم.فکر می کنم مساوی کمترین حق ما در این بازی بود.
هافبک تراکتورسازی درباره اخراج مجید جلالی در این بازی توسط داور اظهار داشت:از آغاز مسابقات لیگ برتر روی مجید جلالی فشار زیادی وجود دارد.او وقتی می بریم تحت فشار است و وقتی چند بازی نتیجه نمی گیریم هم باز تحت فشار است.اخراجش هم به نظر من به خاطر همین فشاری بود که روی او وجود دارد.
وی ادامه داد:اخیرا در یکی از جلساتی که کادر فنی با بازیکنان داشت متوجه شدیم بعضا اس ام اس های تهدید آمیزی هم به آقا مجید زده می شود.شاید خودش هم راضی نباشد من این بحث را بگویم اما واقعیت دارد.فکر کنم در همین چند ماه،موهایش خیلی سفید شده اند.ما بازیکنان هم با جان و دل کار می کنیم تا بتوانیم نتیجه بگیریم.
هافبک تراکتورسازی درباره اینکه در دقایق پایانی مسابقه این تیم مقابل سپاهان در تبریز،تونی اولیویرا از طرف برخی هواداران تراکتورسازی تشویق شد گفت:احترام هواداران تراکتورسازی واجب است.ما برای شاد کردن آنها بازی می کنیم اما خطابم به آنهایی است که چنین بحث هایی را مطرح کردند.به نظرم تشویق تونی یا هر مربی دیگری در این مقطع فصل اصلا کار درستی نیست و این مساله باعث به حاشیه کشاندن تراکتورسازی می شود.امیدوارم در مسابقات آینده همه به تیم کمک کنند تا بتوانیم در آرامش به کارمان ادامه بدهیم.
وی درباره دوری یک روزه محمد نصرتی از تمرین تراکتورسازی اظهار داشت:نصرتی بازیکن بزرگی است و در تیم حرمتش حفظ می شود.از طرف دیگر،احترام سرمربی هم واجب است.خوشحالم با مدیریت زینی زاده نصرتی خیلی زود به تمرین بازگشت.همه اعضا تیم فکر و ذکرشان موفقیت تراکتورسازی است.
هافبک تراکتورسازی درباره حضور کرار جاسم در این تیم گفت:کرار به طور حتم در ایران و آسیا به درد ما می خورد.امیدوارم او اخلاق تندش را کنار بگذارد.من که در کنار او بازی کردم می دانم هیچ چیزی در دلش نیست اما افرادی که از او شناخت ندارند فکر می کنند چقدر تند است.امیدوارم این بار در حضور دوباره اش در ایران آرامش بیشتری داشته باشد.
کیانی درباره استعفا رسول خطیبی از سرمربیگری گسترش فولاد اظهار داشت:من وقتی این خبر را شنیدم شوکه شدم.آقا رسول نتایج خوبی در گسترش گرفته بود و نمی دانم چه اتفاقی افتاد که از این تیم جدا شد.امیدوارم هر جایی هست موفق باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تغییرات قابل تامل در تراکتورسازان!یاوران به عنوان جانشین مدیر تیم فوتبال تراکتورسازی انتخاب شد رئیس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی با حفظ سمت به عنوان جانشین مدیر تیم فوتبال‌ (سرپرست) تراکتورسازی انتخاب شد.
به گزارش آناج به نقل از فارس، رحمان یاوران که به عنوان رئیس کانون هواداران تراکتورسازی فعالیت می کند با حفظ سمت به عنوان جانشین سرپرست باشگاه تراکتورسازی انتخاب شد.
مدیر تیم فوتبال (سرپرست) تراکتورسازی حسن آذرنیا است که چند سالی است در این سمت فعالیت می کند. با حکم زینی زاده یاوران با توجه به سنگینی کارها و در جایی که لازم است با تعامل به آذرنیا کمک کند.
البته شنیده می‌شود که حسن آذرنیا نیز در اثر این تغییرات و پس از دادن صندلی خود به یاوران، ارتقای سمت خواهد یافت و شاید مسئولیتی که خودش دوست دارد و فصل قبل هم تجربه کرده است، به او داده شود.
تفاقات اخیر پیرامون تیم تراکتورسازی که قبل از بازی با مس رخ داد و حتی موجب اخراج موقت محمد نصرتی از تیم شد، می‌تواند ناشی از همین تغییرات قابل پیش بینی باشد.

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
آره وایسته رئال بخرتش!
همین جهانبخش در آینده خواهید دید از تیم نایمخن به کجاها که نمیره.البته اگه به حاشیه نره.
چه اعتمادی به نفسی داره کریم جان!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مکان بازی تراکتورسازی و نفت مسجدسلیمان هنوز مشخص نیست
مکان بازی تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی هنوز مشخص نیست.
خبرگزاری فارس: مکان بازی تراکتورسازی و نفت مسجدسلیمان هنوز مشخص نیست
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، نفت مسجدسلیمان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی میزبان تراکتورسازی است.

مکان این دیدار هنوز مشخص نیست. بعد از بازدید یکی از اعضای سازمان لیگ از ورزشگاه نفت مسجد سلیمان ایرادهایی به این مجموعه وارد شد و قرار بود این مسئله مرتفع شود.

طبق اعلام عزیز صادقی رئیس کمیته مسابقات استان خوزستان شب گذشته بعد از بازدید مجدد از این ورزشگاه آخرین گزارش در این ارتباط به سازمان لیگ ارائه شد.

قرار است در جلسه امروز سازمان لیگ مکان بازی نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی مشخص شود تا در نهایت معلوم شود بازی در شهر مسجد سلیمان برگزار می شود یا اهواز؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی امروز عازم اهواز می‌شود
تیم فوتبال تراکتورسازی برای دیدار مقابل نفت مسجدسلیمان امروز عازم اهواز می‌شود.

خبرگزاری فارس: تراکتورسازی امروز عازم اهواز می‌شود
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال تراکتورسازی در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فردا از ساعت 15 به مصاف نفت مسجدسلیمان می‌رود.

میزبان این مسابقه نفت مسجدسلیمان است اما مکان قطعی مسابقه هنوز مشخص نشده است.

در همین راستا کاروان تراکتورسازی امروز با پرواز ساعت 13 و 30 دقیقه از تهران عازم اهواز می‌شود تا در این مرحله مقابل حریف خود به میدان برود.

با توجه به شرایط آب و هوایی تبریز، تراکتورسازی بعد از دیدار مقابل مس کرمان به تهران آمد و سه روز در این شهر تمرینات خود را برگزار کرد.

امروز از بین اهواز و مسجدسلیمان یک شهر برای میزبانی این بازی انتخاب می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
نفت‌سوزی تراکتور برای صعود
تیم تراکتورسازی تبریز در نخستین بازی خود در جام حذفی به مصاف نفت مسجد سلیمان می‌رود.
خبرگزاری فارس: نفت‌سوزی تراکتور برای صعود
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی کشور تیم تراکتورسازی تبریز فردا در اهواز به مصاف تیم مسجد سلیمان می‌رود.

تراکتورسازی همانند سایر تیم‌های لیگ برتر از مرحله یک شانزدهم نهایی وارد جدول مسابقات شده است. اولین حریف شاگردان مجید جلالی تیم ماشین‌سازی بود که از رویارویی با تراکتورسازی انصراف دادند تا این تیم صعود راحتی به این مرحله داشته باشد.

حریف تراکتورسازی در بازی فردا تیم دسته اولی نفت مسجد سلیمان است. نفت مسجد سلیمان ابتدا باید با پیکان تهران بازی می‌کرد که با انصراف حریف خود، سه بر صفر پیروز اعلام شده و در مرحله دوم مقابل تیم پرسپولیس گناوه در ضربات پنالتی با نتیجه 9 بر 8 به برتری دست یافت و در مرحله یک شانزدهم نهایی در کرج برابر سایپای این شهر به برتری دست یافت تا یکی از تیم‌های شگفتی‌ساز این رقابت‌ها باشد.

برنده بازی تیم‌های تراکتورسازی تبریز با نفت مسجد سلیمان به مصاف تیم راه‌آهن تهران خواهد رفت.

تراکتورسازی اگر بتواند از سد این دو حریف عبور کند، در نیمه نهایی به مصاف برنده فولاد خوزستان با پرسپولیس تهران می‌رود تا چهره یکی از فینالیست‌های این رقابت‌ها مشخص شود.

در طرف دیگر جدول برنده بازی تیم‌های استقلال تهران با ملوان بندرانزلی و نفت امیدیه با مس کرمان چهره دو تیم دیگر مرحله یک چهارم نهایی را مشخص خواهد کرد.

ذوب‌آهن اصفهان و نفت آبادان دو تیم صعودکننده به جمع هشت تیم نهایی این رقابت‌ها هستند.

تیم تراکتورسازی تبریز تاکنون دو بار به دیدار پایانی رقابت‌های جام حذفی کشور راه یافته اما موفق به کسب عنوان قهرمانی این رقابت‌ها نشده است.

این تیم نخستین بار در سال 55 به دیدار نهایی جام حذفی راه یافت اما در بازی فینال با نتیجه 4 بر 1 مغلوب ملوان بندرانزلی شد.

تراکتورسازی در سال 73 نیز به دیدار نهایی صعود کرد و در بازی رفت در تبریز با گل حسین حسن‌دخت مقابل بهمن کرج به پیروزی دست یافت اما در بازی برگشت با نتیجه دو بر صفر مغلوب شده و از کسب عنوان قهرمانی بازماند.

از فوتبال تبریز یک بار هم گسترش فولاد در سال 89 به دیدار نهایی راه یافته بود که در بازی فینال مغلوب پرسپولیس تهران شد.

مسیر هموار تراکتورسازی

مسیر تیم تراکتورسازی برای صعود به دیدار پایانی و قهرمانی در این رقابت‌ها هموار می‌باشد و اگر تراکتورسازان بتوانند در این رقابت‌ها تمرکز کنند می‌توانند نخستین قهرمانی خود را جشن بگیرند.

جالب اینکه تا صبح امروز مکان بازی تیم تراکتورسازی هنوز مشخص نشده است. ورزشگاه مسجد سلیمان نواقصاتی دارد که در صورت عدم رفع آن بازی تیم‌های تراکتورسازی با نفت مسجد سلیمان در اهواز برگزار خواهد شد.

تراکتورسازی بعد از بازی خود در کرمان مقابل مس در تهران به تمرینات خود ادامه داده و امروز با پرواز روانه اهواز شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی در مسجدسلیمان به میدان می‌روند
در نهایت پس از انجام بررسی‌های مسئولان سازمان لیگ ورزشگاه شهید بهنام محمودی به عنوان میزبان دیدار نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی مشخص شد.
خبرگزاری فارس: نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی در مسجدسلیمان به میدان می‌روند
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اینکه شائبه‌های زیادی در مورد مکان بازی تراکتورسازی و نفت مسجدسلیمان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی شنیده می‌شد در نهایت پس از بررسی‌هایی که انجام شد مکان این دیدار از سوی سازمان لیگ مشخص شد.

پس از رفع ایرادهای وارده به ورزشگاه شهر مسجدسلیمان عزیز صادقی رئیس کمیته مسابقات استان خوزستان اعلام کرد: مسئولان سازمان لیگ ورزشگاه شهیدبهنام محمودی مسجدسلیمان را تایید کردند و این مسابقه در این مکان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس پیش از این اعلام می‌شد ممکن است بازی نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار شد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احضار جلالی به کمیته انضباطی در سفر تراکتور به مسجد سلیمان
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شد.
خبرگزاری فارس: احضار جلالی به کمیته انضباطی در سفر تراکتور به مسجد سلیمان.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز با توجه به انجام مصاحبه در جراید و رسانه های گروهی پس از دیدار مقابل پرسپولیس و عدم رعایت مفاد ماده 23 آیین نامه انضباطی، فردا یکشنبه هشتم آذرماه به کمیته انضباطی دعوت شده است.

مجید جلالی در حالی به کمیته انضباطی دعوت می شود که تیم تراکتورسازی از سری مسابقات جام حذفی فردا هشتم آذر در مسجد سلیمان باید در برابر نفت این شهر قرار گیرد.

تیم تراکتورسازی بعد از بازی مقابل تیم مس کرمان به تبریز بازنگشته و در تهران به تمرینات خود ادامه داده است و امروز ظهر روانه اهواز شد.

بازی تراکتور سازی با نفت در مسجد سلیمان برگزار می‌شود

بازی تیم‌های تراکتورسازی تبریز با نفت مسجد سلیمان از مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی کشور در ورزشگاه شهید بهنام محمود شهر مسجد سلیمان برگزار می‌شود.

با توجه به نواقصات موجود این ورزشگاه، احتمال داده می‌شد که بازی دو تیم در اهواز برگزار شود اما عزیز صادقی رئیس کمیته مسابقات استان خوزستان اعلام کرد: مسئولان سازمان لیگ ورزشگاه شهیدبهنام محمودی مسجدسلیمان را تایید کردند و این مسابقه در این مکان برگزار می‌شود.

برنده این بازی در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف تیم راه آهن تهران خواهد رفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جام حذفی را مانند لیگ جدی می‌گیریم
کریمی: امیدوارم روزی ورزشگاه‌ها ساده‌ترین امکانات را داشته باشند/

میزبانی حق هر تیمی است
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: امیدوارم روزی باشگاه‌های ما ساده‌ترین امکانات مانند تمرین و ورزشگاه خوب را داشته باشند.
خبرگزاری فارس: کریمی: امیدوارم روزی ورزشگاه‌ها ساده‌ترین امکانات را داشته باشند/ میزبانی حق هر تیمی است
Tweet
علی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص تمرینات تراکتورسازی در تهران گفت: با توجه به اینکه در تهران هستیم شرایط تمرین خوبی را دنبال می کنیم.

وی افزود: خوشبختانه شرایطمان خوب است و جام حذفی را مانند لیگ برتر جدی خواهیم گرفت چون این جام هم برای ما بسیار مهم است و می‌خواهیم در جام حذفی دست پر باشیم. اما الان باید تمام فکرمان را به حریف پیش رو مشغول کنیم.

کریمی در خصوص تغییر مکرر زمین بازی در مسجد سلیمان نیز گفت: اولا حق طبیعی هر تیمی است که به بهترین نحو از شرایط میزبانی خود استفاده کند. فوتبال حرفه‌ای است و این هم در آن وجود دارد.

هافبک تراکتورسازی افزود: فقط من امیدوارم در این فوتبال حرفه‌ای روزی برسد که ساده‌ترین امکانات را مانند ورزشگاه و زمین بازی داشته باشیم تا دیگر دغدغه‌ای در این مورد نداشته باشیم البته ما تابع تصمیماتی هستیم که می‌گیرند و همیشه هم معتقدم میزبانی حق همه تیم‌ها است و آنها مشخص می‌کنند که میهمان باید در کدام زمین بازی کند.

کریمی خاطر نشان کرد: ما مشکلی با این مسائل نداریم و تابع تصمیماتیم اما باز هم می‌گویم امیدوارم که روزی برسد که ساده‌ترین امکانات را در فوتبال حرفه‌ای خودمان داشته باشیم.

وی در پایان در مورد شرایط تراکتورسازی نیز گفت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم و امیدوارم دست پر بازی خودمان در جام حذفی را پشت سر بگذاریم تا سپس به بازی‌های بعدی فکر کنیم. بازی کردن با هر تیم شرایط سخت خود را دارد و زیبایی‌های جام حذفی به همین است. یک تیم لیگ برتری یک بار با یک تیم لیگ یکی روبرو می‌شود و شاید هم یک بار با تیم لیگ دسته 3. اینها زیبایی‌های جام حذفی است اما این موضوع انگیزه‌ها را بیشتر می‌کند که ما باید مراقب این مسائل باشیم تا انشاء‌الله حریف خودمان را پشت سر بگذاریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نبرد سوم تراکتورسازی با پرسپولیس
آنچه شاید هیچ‌ یک از هواداران دو تیم فکرش را هم نمی‌کردند، یک دوئل سوم

Saw و تعیین‌کننده است؛ مسابقه‌ای که مساوی هم ندارد و حتما یکی از دو تیم باید در آن ردای برتری به تن کند ، دو نبرد پرسپولیس و تراکتورسازی در لیگ سیزدهم حاشیه‌های فراوانی را به همراه داشت. در بازی رفت مساله فن کمر دهنوی به کریمی و مصاحبه‌های آتشین دایی و جادوگر علیه هم حسابی بازار حواشی را داغ کرد و در مسابقه برگشت هم داستان اشتباهات داوری و درگیری‌های آخر مسابقه بین اسدی و سید جلال خبرساز شد. هر کدام از این دو مسابقه را هم یکی از دو تیم بردند تا به اصطلاح حساب بی حساب شوند، اما آنچه شاید هیچ‌یک از هواداران دو تیم فکرش را هم نمی‌کردند، یک دوئل سوم و تعیین‌کننده است؛ مسابقه‌ای که مساوی هم ندارد و حتما یکی از دو تیم باید در آن ردای برتری به تن کند. سرخپوشان تهرانی و تبریزی در مسابقات جام‌حذفی دقیقا در یک مسیر قرار گرفته‌اند و احتمال قابل توجهی وجود دارد که در جام حذفی به هم برخورد کنند. پرسپولیس اگر بتواند فولاد را در مسابقه‌ای که هنوز میزبانش معلوم نشده شکست بدهد، به نیمه‌نهایی می‌رسد و تراکتورسازی هم در صورت غلبه بر نفت مسجد سلیمان و راه‌آهن سر از این مرحله درمی‌آورد. به طور قطع مصاف دوباره پرسپولیس و تراکتورسازی جذابیت‌های فوق‌العاده‌ای خواهد داشت و می‌تواند ثابت کند به اصطلاح کت تن کیست

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاپرفید علیه جاسم کرار/ حضور ستاره عراقی در تبریز منتفی می شود؟

گفته می‌شود پشت پرده این ماجرا ردپای علی کریمی‌دیده می‌شود! ظاهرا بعد از انتشار خبر حضور کرار در تراکتور، کریمی‌به شدت نسبت به آن واکنش نشان داده و از مدیران تراکتور بابت خرید چنین ستاره پرحاشیه ای انتقاد کرده است.
به گزارش احرار نیوز، قرار است جاسم کرار ستاره جنجالی و پرحاشیه عراقی پیراهن قرمز تراکتور را بر تن کند. با این وجود از تبریز خبر می‌رسد ظاهرا حضور کرار در تراکتور منتفی شده و قرار نیست تا این ستاره عراقی به تبریز برود!

به نقل از روزنو، گفته می‌شود پشت پرده این ماجرا ردپای علی کریمی‌دیده می‌شود! ظاهرا بعد از انتشار خبر حضور کرار در تراکتور، کریمی‌به شدت نسبت به آن واکنش نشان داده و از مدیران تراکتور بابت خرید چنین ستاره پرحاشیه ای انتقاد کرده است. کریمی‌اساسا رابطه خوبی با این عراقی ندارد و از همین حالا ناراحتی اش را بابت جذب کرار اعلام کرده است. حتی گفته می‌شود که کریمی‌در یکی از تمرینات تراکتور ادعا کرده که اگر کرار به تبریز بیاید و مثل همیشه دست به حاشیه سازی بزند، شخصا او را ادب خواهد کرد!

خبری که به سرعت به گوش زینی زاده و مسئولان باشگاه رسیده و آنها تصمیم گرفته‌اند از خیر جذب ستاره پرحاشیه ای چون کرار بگذرند. به ویژه اینکه می‌دانند که کریمی‌در این مسائل با کسی شوخی ندارد!

بالا