• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور به خبر اخراج نصرتی در یکی از سایت هاجلالی: موضوعات داخلی تیم نباید رسانه ای شود/محمودی:تکذیب می کنم، هیچ مشکلی نیست.

آناج: ساعاتی قبل خبر اخراج محمد نصرتی در خروجی یک از سایت ها قرار گرفت و موجب واکنش کادر فنی انی تیم شد. به گزارش آناج، ساعاتی قبل بر روی یکی از سایت ها خبر اخراج محمد نصرتی قرار گرفت. خبرنگار ورزشی آناج در این خصوص با کادر فنی تیم تراکتورسازی گفتگوی کوتاهی داشت که در ادامه می خوانید:

مجید جلالی: موضوعات داخل تیم است و همانطور که قبلا گفته بودم این اخبار نباید رسانه ای شود. چون یک موضوع درون تیم است نباید در این خصوص صحبت و آن را رسانه ای کرد.

کاظم محمودی: شما این خبر را از کجا شنیدید؟ تکذیب می کنم. هیچ مشکلی نیست و هم اکنون در تهران حضور داریم و خود را برای بازی با نفت مسجد سلیمان آماده می کنیم.

فرهاد پورغلامی: اجازه بدهید یک یا دو روز دیگر مصاحبه کنم، چند روز است تمرکزم را از دست داده ام.

تا بدین لحظه حسن آذرنیا و علیرضا پژمان، سرپرست و عضو کادر فنی تیم تراکتورسازی نیز پاسخگوی تلفن همراه خود نیستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان: من حرفه‌ای هستم و اعتراض نمی‌کنم

سایت گل – مهدی کریمیان بازیکن باسابقه تراکتورسازی در بازی روز گذشته تیمش مقابل مس کرمان در 20 دقیقه پایانی به میدان آمد و نمایش نسبتا خوبی مقابل شاگردان پرویز مظلومی داشت.

کریمیان که به طرز عجیبی از ترکیب تیمش بیرون آمده بود در این‌باره می‌گوید:« من یک بازیکن حرفه‌ای هستم و در خدمت سرمربی تیم. طبیعتا هر تایمی مربی بخواهد بازی خواهم کرد.»

از او درباره رختکن می‌پرسیم که جواب می‌دهد:« هرگز چنین اتفاقی در مورد من نخواهد افتاد خوشحالم که دقایقی برای تراکتور بازی کردم و تاثیر کوچک خود را گذاشتم.»

او درباره شرایط تراکتورسازی در جدول و از دست دادن صدرنشینی می‌گوید:« برف و سرما خیلی به ما لطمه زد، ما تمرین‌های خوبی نکردیم و شرایط زمین‌ها هم علیه فوتبالی است که ما بازی می‌کنی. البته امیدوارم با اردویی که در تهران داریم اوضاع دوباره به نفع ما برگردد. هنوز 10 بازی از لیگ باقی مانده و رقبای ما امتیاز از دست می‌دهند ولی ما هم باید خیلی حواس جمع‌تر بازی کنیم.»

سوال آخر ما هم از مهدی کریمیان در مورد شایعه‌ای است که درباره او در وب‌سایت‌های هواداری راه افتاده بود. اینکه او در بازی تراکتور – سپاهان پیراهن سپاهان را به تن کرده بود. کریمیان در این‌باره می‌گوید:« من اگر دلم می‌خواست با توجه به شرایط باشگاه و درخواست سپاهان نیم فصل به سپاهان می‌رفتم اما اینجا ماندم تا برای قهرمانی بجنگیم اصلا چه دلیلی دارد که من این کار را انجام بدهم. آن هم با توجه به شرایط خاصی که در این چند وقت داشته‌ایم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در گفتگو با نصرنیوز/
زینی زاده: نصرتی اخراج نشده است

نصرنیوز: مدیرعامل باشگاه.

تراکتورسازی گفت: طبق تصمیم مجید جلالی مدافع تیم از حضور در تمرینات محروم شده است ولی خبر اخراج این بازیکن صحت ندارد.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، حمید زینی زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار سرویس ورزشی نصرنیوز در خصوص اخبار مبنی بر اخراج محمد نصرتی مدافع تراکتورسازی اظهار داشت: نصرتی از تیم اخراج نشده است و این خبر صحت ندارد.

وی افزود: طبق تصمیم مجید جلالی سرمربی تیم وی در حال حاضر از حضور در تمرینات تیم محروم است تا وضعیت این بازیکن مشخص شود.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تاکید کرد: جلالی هنوز دلیل تصمیم خود را به مدیریت باشگاه نگفته است و منتظر هستیم تا دلایل خود را به طور کتبی به ما ابلاغ کند تا ما در این خصوص تصمیم‌گیری کنیم.

زینی زاده تصریح کرد: احتمال این که دلیل این تصمیم تخلفات انضباطی باشد وجود دارد ولی تا زمانی که جلالی به طور رسمی دلایل خود را مطرح نکند نمی‌توانیم چیزی بگوییم.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
تراکتور چش شده اصلآ خوب بازی نمیکنه...اعصاب آدم میره زیره صفر...باور کنید شانسی نباختیم.حقمون بود که ببازیم !!!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور چش شده اصلآ خوب بازی نمیکنه...اعصاب آدم میره زیره صفر...باور کنید شانسی نباختیم.حقمون بود که ببازیم !!!

بله این سه بازی اخیر تراختور اصلا در حد و اندازه ای خودش ظاهر نشد.
ما که همچنان امیدواریم. وحمایت می کنیم.. ولی خوب اینا هم تا دیر نشده باید به خودشون بیان.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:با کریمی مذاکره ای برای سرمرببگری نداشتیم/نصرتی به تمرین بازگشت

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:نصرتی در تمرین تراکتورسازی حضور یافت.
حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره شایعه مذاکره با علی کریمی برای سرمربیگری تراکتورسازی عنوان کرد:ما به اینگونه بحث ها عادت کرده ایم که معمولا پس از نتایج نامطلوب شایعاتی منتشر شود.در حالیکه چنین بحث هایی اساسا صحت ندارد و ما مذاکره ای با علی کریمی برای سرمربیگری تراکتورسازی نداشته ایم.
وی ادامه داد:مبنای مدیریت تراکتورسازی،حمایت از مجید جلالی است و اطمینان داریم تیم در بازی های آینده نتایج خوبی می گیرد و امتیازات از دست رفته را جبران می کند.
زینی زاده درباره وضعیت محمد نصرتی گفت:نصرتی از روز پنجشنبه در تمرین تراکتورسازی حضور یافت.او یک روز با نظر کادر فنی تمرین نکرد و این بحث ها در حوزه مسائل درون خانوادگی است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی و خطیبی جانشین جلالی نمی شوند

نصرنیوز: طبق اعلام مسئولان باشگاه تراکتورسازی خبر جانشینی کریمی و خطیبی به جای جلالی صحت ندارد.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، پس از نتایج ضعیف تراکتور در سه هفته گذشته اخباری مبنی بر کنار گذاشته شدن مجید جلالی از سمت سرمربی گری این تیم منتشر شد و علی کریمی و رسول خطیبی به عنوان نامزدهای احتمالی این مربی معرفی شدند.

از گوشه و کنار خبر می‌رسد نام حسن آذرنیا سرپرست فعلی این تیم نیز به عنوان یکی از نامزدهای احتمالی جایگزینی جلالی در تراکتور مطرح می‌شود.

آذرنیا سال گذشته پس از برکناری تونی اولیویرا در بازی‌های پایانی لیگ هدایت تراکتور را بر عهده داشت.

رحمان یاوران دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار تسنیم با تکذیب خبر فوق اظهار کرد: تراکتورسازی هیچ مذاکره‌ای با رسول خطیبی نداشته و خبر جانشینی کریمی به جای جلالی نیز صحت ندارد.
وی در خصوص احتمال جایگزینی آذرنیا در سمت سرمربی گری خاطرنشان کرد: هنوز چنین خبری نیز وجود ندارد و بر اساس تصمیم مدیرعامل باشگاه مجید جلالی به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

تیم تراکتورسازی تبریز برای رویارویی با تیم نفت مسجدسلیمان تمرینات آمادگی خود را در تهران دنبال می‌کند و روز یکشنبه هفته آینده در چارچوب رقابت‌های جام حذفی به مصاف این تیم می‌رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاپیتان تراکتور و مهاجم گسترش مهم ترین محرومان هفته 21 لیگ برتر
هفته 21

به گزارش لیگ برتر به نقل از سایت فدارسیون ، کمیته مسابقات سازمان لیگ، اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:

مربیان:

مجید جلالی - تراکتورسازی تبریز

پرویز مظلومی - مس کرمان (انضباطی - تا اطلاع ثانوی)

بازیکنان:

سید محمد مهدی سید صالحی - پرسپولیس تهران

محمد قاضی نجف آبادی - حنیف عمران زاده - استقلال تهران

مرتضی اسدی - تراکتورسازی تبریز

ابراهیم صادقی سنجابی - سایپا البرز

ابوالفضل ابراهیمی - صبای قم

سهراب بختیاری زاده - محمود تیغ نورد- استقلال خوزستان

سید ایمان موسوی - گسترش فولاد تبریز

عبدالکریم اسلامی - فرزاد حسین خانی - مس کرمان

عبدالله کرمی قلعه طوقی - فولاد خوزستان

غلامعباس آشوبی - راه آهن سورینت

مهرزاد معدنچی اردکانی - فجر سپاسی شیراز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدافع تراکتورسازان در واکنش به خبر روزنامه ایران ورزشی:نوشی که سهل است بخاطر برادرم هم به تراکتور گل بخودی نمیزنم/از شایعه سازان شکایت میکنم

حبیب گردانی مدافع بومی تراکتورسازان بعد از انتشار شایعاتی در مورد تعمدی بودن گل بخودی هایش در گفتگو با آناج گفت: از شایعه سازان شکایت میکنم، همه باید بدانند که فرزندان آذربایجان تراکتور را به هیچ قیمتی نمی فروشند. به گزارش آناج، با انتشار خبری در صفحه چهار روزنامه ایران ورزشی امروز در مورد گل بخودی های مدافع تیم پرطرفدار تراکتورسازی برای تغییر دروازبان این تیم و قرار گرفتن خبری بر روی خروجی یکی از سایت های ورزشی با تیتر "اتهام سنگین روزنامه دولت به تیم تبریزی/ تبانی در تراکتورسازی؟ " که صحبت از گل بخودی های تعمدی حبیب گردانی بخطار حضور نوشی صوفیانی در ترکیب اصلی تیم بوده خبرنگار ورزشی آناج گفتگویی با حبیب گردانی در این مورد داشته که در ادامه میخوانید.

شایعه سازان اهداف خاصی را دنبال میکنند/مثل یک سرباز برای موفقیت تراکتور میجنگم

از روزی که به تراکتورسازی پیوسته ام همیشه تمام سعی ام را کرده تا تا به عنوان یک سرباز برای تیم محبوب و پرطرفدار شهرم بجنگم و با دوری از حاشیه ها همیشه بدنبال نموفقیت تراکتورسازی بوده ام.نمیدانم چرا برخی آقایان با شایعه سازی میخواهند برایم مشکل سازی کنند، یا از حضورم در ترکیب ناراحت هستند یا میخواهند مشکلات تیم را به گردن من بیاندازند ولی باید بدانند که مردم خود به خوبی میدانند که چه کسانی خائنین تراکتورسازی هستند.

تراکتورسازی را به پول نمیفروشم/با کمترین مبلغ قرارداد برای تیم شهرم بازی میکنم

با کمترین مبلغ قرارداد در بین بازیکنان لیگ برتری برای تیم شهرم توپ میزنم و اگر بدنبال منافع شخصی بودم میتوانستم در ابتدای فصل پیشنهاد یکی از تیم های لیگ برتری را با دستمزد دو برابری قبول کنم ولی ما فرزند آذربایجان هستیم و هیچ وقت تیممان را با پول یا هیچ چیز دیگری عوض نمیکنیم.

نوشی که سهل است بخاطر برادرم هم به تراکتور گل بخودی نمیزنم

خدا میداند که چقدر تمرین میکنم تا شاهد موفقیت های تراکتورسازی باشم و دل هواداران را شاد کنم، اینکه بخاطر دو گل بخودی غیر عمدی بخواهند اینگونه با من رفتار کنند اصلا منطقی بنظر نمی آید.خودم میدانم که اشتباه من به ضرر تیم بوده و از هواداران هم قبلا معذرت خواهی کرده ام اما حرف هایی که رسانه های پایتخت در مورد گل بخودی هایم زده اند اصلا قابل قبول نیست و شایعه تلاش من برای فیکس شدن داود نوشی حرفی خنده دار است.

داود نوشی دوست و همشهری من هست ولی او که سهل است بخاطر برادرمهم حاضر نمیشوم به تراکتور گل بخودی بزنم، شایعه سازان قصد تخریب من را دارند و همه میدانند که تعویض لک و نوشی در ترکیب ربطی به من ندارد و شاید اگر مصدومیت لک بوجود نمی امد الان نوشی هم در دروازهنبود ولی باز هم میگویم که تغییر ترکیب تیم توسط کادر فنی انجام میگرد و من یا هیچ بازیکن دیگری نقشی در این کار نداریم.

از شایعه سازان شکایت میکنم / روزنامه ایران ورزشی باید جوابگوی اخبارش باشد

با هماهنگی هایی که با مشاور حقوقی ام انجام داده ام در اولین فرصت ممکن از طریق قانونی پیگیر موضوع خواهم بود تا شایعه سازان جوابگوی اعمالشان باشند.روزنامه ایران ورزشی که وابسته به دولت است باید از من معذرت خواهی کند وگرنه تا آخرین لحظه پیگیر شکایتم خواهم بود، مگر میشود یک بازیکن را به این راحتی به خیانت متهم کرد، ما برای تیم شهرمان جان هم میدهیم و هیچ وقت هم بخاطر دوستان یا حتی اعضای خانواده مان به این تیم خیانت نمیکنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صوفیانی: بیست بازی من نیمکت نشین بودم یک بازی هم حامد / جلالی از عملکردم راضی بود/ بازی بعد هم خودم در دروازه می ایستم

من 20 هفته نیمکت نشین بودم و صدایم در نیامد. حالا یک هفته هم او نیمکت نشین شود

سایت گل- ترکیب تراکتوری ها در بازی با مس یک نکته غافلگیر کننده داشت. نیمکت نشینی حامد لک و بازی دادن جلالی به داوود صوفیانی، گلر جوان و بومی تراکتور. او می گوید در بازی بعدی تیمش در جام حذفی هم در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت

داوود صوفیانی چطور سر از تراکتور سازی در آورد؟
من چند سالی است که در تیمهای تبریزی بازی می کنم. در لیگ یک در شهرداری فیکس بودم و دوست داشتم در تراکتور بازی کنم تا بتوانم پیشرفت کنم.

نترسیدی در تراکتور به تو بازی نرسد؟
نه. من آدمی هستم که رقابت را دوست دارم. قبلا هم با آقای میرزاپور و همامی و... رقابت کرده ام و به کار خودم ایمان دارم.

بازی با مس چطور بود؟
بازی خوبی بود و ما از هر جهت شایسته برد بودیم. ولی گل زود هنگامی که خوردیم تمرکزمان را گرفت. در کل ما باید با اختلاف 3-4 گل می بردیم.

قرار گرفتنت در ترکیب اصلی غیر منتظره بود.
نه. فکر می کنم بلاخره نوبت من بود تا به من هم بعد از 20 هفته بازی برسد.

حامد لک در این بازی مصدوم بود؟
نه. خدارا شکر حامد هیچ مشکلی ندارد و پا به پای هم تمرین می کند

از نیمکت نشینی ناراحت نشد؟
برای چه باید ناراحت شود؟ من 20 هفته نیمکت نشین بودم و صدایم در نیامد. حالا یک هفته هم او نیمکت نشین شود.

ولی ادامه این روند شاید باعث شود با هم وارد چالش شوید؟
نه. حامد قبل از اینکه رقیب من باشد، دوست و هم اتاقی من است و مشکلی با هم نخواهیم داشت. هدف جفتمان سربلندی تراکتور است.

در مورد گلی که خوردی صحبت کن؟
وقتی یک تیم گل می خورد همه بازیکنان مقصر هستند و نه فقط دروازه بان. به نظرم یک گل روی اشتباه کل تیم به ثمر می رسد.

جلالی از عملکردت راضی بود؟
بله. در صحبتی که با ایشان داشتم نسبت به بازی من ابراز رضایت کرد.

برای بازی بعد معلوم نیست تو بازی میکنی یا لک؟
به امید خدا در بازی بعد در جام حذفی هم من بازی می کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی:امروز تمرین کردم ،با هیچ کس هم مشکل ندارم/نتیجه نمی گیریم چون خوب تمرین نمی کنیم

خدا شاهد است نمی دانم چرا این تصمیم را گرفتند .امروز هم هیچ صحبتی با آقای جلالی نداشتم .من با هیچ کسی هیچ مشکلی ندارم و نمی دانم چرا دیروز تمرین نکردم

سایت گل – خبر کنار گذاشتن محمد نصرتی از حضور در تمرینات تراکتورسازی عجیب بود اما ظاهرا این مدافع باتجربه امروز به تمرین تیمش برگشته بدون اینکه چیزی درباره اتفاقات دیروز بداند:«من امروز سر تمرین بودم و خبر کنار گذاشتنم را از کسی بپرسید که اعلامش کرده بود.البته من دیروز تمرین نکردم ولی امروز سر تمرین بودم.»

وی ادامه می دهد:«من بازیکن تراکتورسازی هستم و تابع باشگاه.موفقیت تیم برای من مهم است و مشکلی هم ندارم.دیروز جزو اولین نفراتی بودم که در محل تمرین حاضر شدم اما گفتند تمرین نکن من هم تمرین نکردم.»

نصرتی درباره علت این تصمیم می گوید:«خدا شاهد است نمی دانم چرا این تصمیم را گرفتند .امروز هم هیچ صحبتی با آقای جلالی نداشتم .من با هیچ کسی هیچ مشکلی ندارم و نمی دانم چرا دیروز تمرین نکردم اما امروز بدون مشکل در محل تمرین حاضر شدم و تمرین کردم.»

نصرتی درباره نتایج بد تراکتورسازی در سه هفته اخیر می گوید:«دلیل اصلی اش این است که خوب تمرین نمی کنیم.شاید برف و سرما هم عاملش باشد اما آنطور که در هفته های گذشته کار می کردیم الان تمرین نمی کنیم.»

آیا تراکتور همچنان به قهرمانی فکر می کند:«صد در صد اما فکر کنم برای رسیدن به قهرمانی باید خیلی بهتر و با کیفیت تر تمرین کنیم تا بعد از دو سال نایب قهرمانی قهرمان شویم.»

وی درباره مسابقه با مس و تساوی در دقیقه 95 می گوید:«به نظرم در این بازی خوب بازی کردیم اما در نهایت در اواخر مسابقه مساوی را گرفتیم.»

مدافع میانی تراکتورسازی ادامه می دهد:«ما چون در جام حذفی بازی داریم تمرینات مان تعطیل نشده اما فکر می کنم این وقفه در بازی ها به نفع ما تمام شود.»

نصرتی درباره بازی با نفت مسجد سلیمان می گوید:«هنوز معلوم نیست که در مسجد سلیمان بازی می کنیم یا نه .اگر استادیوم شان امکانات لازم را داشته باشد در مسجد سلیمان بازی خواهیم کرد اما اگر اینطور نباشد در اهواز بازی می کنیم.»

وی ادامه می دهد:«بازی سختی در پیش داریم .جام حذفی همیشه جام شگفتی ها بوده.یک بار گسترش فولاد به فینال این رقابت ها رسیده و همیشه تیم های بی نام و نشان انگیزه و حرف های زیادی برای گفتن در این جام دارند اما ما برای قهرمانی در این جام هم انگیزه زیادی داریم.»

نصرتی در پایان می گوید:«درست است که کمی از صدر فاصله گرفتیم اما استقلال و پرسپولیس هم در چند هفته آینده بازی های سختی پیش رو دارند و ما دوباره می توانیم به صدر برگردیم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آشنایی با حریف تراکتور در یک هشتم نهایی جام حذفی (شیران زاگرس)

پایتخت نفتی خاورمیانه برای نخستین بار پس ازپیروزی انقلاب اسلامی پذیرایی یک تیم لیگ برتری و مدعی قهرمانی است ، پس ازکشف نفت در مسجدسلیمان و حضور چشمگیر کارکنان انگلیسی شاهد ورود رشته های مختلف ورزشی در مسجدسلیمان بودیم. فوتبال یکی از رشته هایی است که پس از اکتشاف نفت در شهر مسجدسلیمان، از جایگاه ویژه ای در این شهر برخوردار شد. تا پیش از انقلاب اسلامی تیم های همچون تاج(استقلال)، هخامنش، شاهین، دارایی و پاس در مسجدسلیمان وجود داشت. دراین سال ها تیم تاج مسجد سلیمان اولین تیم شهرستانی کشورمان بود که موفق شد در سال ۱۳۵۱ تیم پرسپولیس تهران را با تمامی نفرات سرشناس خود شکست دهد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فوتبال مسجدسلیمان درسال ۱۳۶۷ که در مسابقات جام فلق ویژه تیم های منتخب شهرهای مختلف کشور حضور پیدا کرد و به مقام قهرمانی کشور رسید . پس از انقلاب رقابت تیم های دارایی، نفت، استقلال، پرسپولیس، شاهین، قدس، آزادگان و نمره یک در دهه ۶۰ مشتاقان زیادی را به استادیوم می کشاند .پرافتخارترین این تیم ها در سطح شهرستان و استان دارایی، نفتون و استقلال بودند
اما پس ازگذشت سی سال ما شاهد حضور فوتبالیست های مسجدسلیمانی درمسابقات فوتبال باشگاههای کشور هستیم . نفت مسجدسلیمان در اولین تجربه حضور خود در لیگ دسته یک جام آزادگان ۹۰-۱۳۸۹ توانست به مدد حمایت های هواداران پرشور و متعصب مسجدسلیمانی تا رده چهارم جدول لیگ دسته یک صعود نماید. تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان هم اکنون در لیگ دسته اول فوتبال ایران (جام آزادگان) به رقابت با دیگر تیم‌ها می‌پردازد. و با 11 بازی و کسب 14 امتیاز در جایگاه هشتم گروه ب قرار دارد
تیم مسجد سلیمان در رقابتهای امسال با به ثمر رساندن 15 گل بعد از تیم ایران جوان بهترین خط حمله گروه خود را در اختیار دارد این تیم در عوض با دریافت 14 گل وضعیت خوبی از لحاظ خط دفاعی ندارد
مدیرعامل باشگاه مناطق نفت خیز جنوب اخیرا مربی قبلی خود داریوش یزدی را به دلیل نتایج ضعیف کسب شده از تیم خود اخراج و به جای وی بهروز مکوندی را به عنوان سرمربی تیم منصوب کرده است
هوادران تیم مسجد سلیمان لقب شیران زاگرس را برای تیم شهر خود انتخاب کرده اند
ورزشگاه اصلی تیم نفت، ورزشگاه شهید بهنام محمدی واقع در نمره چهل مسجدسلیمان می‌باشد. این ورزشگاه را می توان اولین زمین فوتبال مدرن در ایران نامید که دارای زهکشی و ابعاد استاندارد می باشد.این ورزشگاه دارای قدمتی یکصد ساله می باشد و مقارن با اکتشاف نفت در مسجدسلیمان احداث گردیده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تغییرات در نیمکت تراکتورسازی/ جانشین آذرنیا حکم گرفتن.

به دنبال حرف و حدیث های فراوان مبنی بر احتمال تغییر در نیمکت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، طی حکمی از سوی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز جانشین مدیر تیم فوتبال بزرگسالان این باشگاه منصوب شد.
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۵ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۳۹کد مطلب : 15663
این روزها اخبار ضد و نقیضی در خصوص تغییرات احتمالی روی نیمکت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز شنیده می شود که گویا چندان هم دور از واقعیت نیست.

اگرچه تغییرات اساسی روی نیمکت تیم تراکتورسازی بستگی به نتایج این تیم در یکی، دو هفته آتی لیگ برتر و حتی جام حذفی دارد اما شنیده ها از صدور حکم از سوی مدیرعامل به نفرات جانشین حکایت دارد.

در این خصوص رحمان یاوران که رئیس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی است، با حکم زینی زاده به سمت جانشین مدیر (سرپرست) تیم فوتبال بزرگسالان این باشگاه منصوب شده است.

گفته می شود یاوران در کارهای سرپرستی به حسن آذرنیا، مدیر فعلی تیم فوتبال بزرگسالان کمک خواهد کرد. این در حالیست که رحمان یاوران مشغله کمی در باشگاه تراکتورسازی ندارد و مسئولیت مهم کانون هواداران به او سپرده شده است. با توجه به نتایج احتمالی تیم تراکتورسازی در لیگ و جام حذفی، احتمال اینکه واژه جانشین از حکم فعلی یاوران برداشته شده و او به عنوان سرپرست تیم تراکتورسازی منصوب شود، چندان دور از ذهن نیست.

البته شنیده می شود که حسن آذرنیا نیز در اثر این تغییرات و پس از دادن صندلی خود به یاوران، ارتقای سمت خواهد یافت و شاید مسئولیتی که خودش دوست دارد و فصل قبل هم تجربه کرده است، به او داده شود.

اتفاقات اخیر پیرامون تیم تراکتورسازی که قبل از بازی با مس رخ داد و حتی موجب اخراج موقت محمد نصرتی از تیم شد، می تواند ناشی از همین تغییرات قابل پیش بینی باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی:اگر اخراج شده بودم،چطور پنجشنبه تمرین کردم؟/از نیمکت نشینی ناراحت شدم اما اعتراض نکردم

مدافع تیم تراکتورسازی گفت:در بازی با سپاهان زمین ورزشگاه یادگار جوری بود که انگار داشتیم روی آسفالت تمرین می کردیم.
محمد نصرتی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره اینکه روز چهارشنبه در تمرین تیم تراکتورسازی حضور نداشت عنوان کرد:مورد خاصی وجود نداشت.من چهارشنبه در محل تمرین حاضر شدم اما قرار شد استراحت کنم و پنجشنبه برگردم.نمی دانم برخی،چطور به این راحتی از واژه اخراج درباره من استفاده کردند.اگر اخراج شده بودم،چطور پنجشنبه تمرین کردم؟
وی درباره اینکه آیا به خاطر نیمکت نشینی در بازی با مس،به کادر فنی معترض نشده بود گفت:من اعتراضی نکردم.البته از این بابت ناراحت شدم و هر بازیکنی از نیمکت نشینی ناراحت می شود ولی اینطور نبود که برخی نوشتند.
مدافع تراکتورسازی افزود:یکی،دو مشکل کوچک وجود داشت که باید درباره آن صحبت می کردیم و این کار انجام شد.از طرف دیگر،موفقیت تراکتورسازی برای من مهم تر است.دوست ندارم این مسائل باعث شود برخی از آب گل آلود ماهی بگیرند.من برای مجید جلالی احترام زیادی قائل هستم و اطمینان دارم همه در تیم تلاش می کنند تا به موفقیت برسیم.
وی درباره بازی تراکتورسازی مقابل مس گفت:ما در این مسابقه اصلا خوب بازی نکردیم.دلیلش این بود که در چند هفته اخیر خوب تمرین نکردیم.در سال های گذشته هیچ وقت این سرما را در تبریز تجربه نکرده بودم.همین مساله باعث شد نتوانیم کیفیت قبلی مان را نشان بدهیم.در بازی با سپاهان زمین ورزشگاه یادگار جوری بود که انگار داشتیم روی آسفالت تمرین می کردیم.
نصرتی تاکید کرد:جو یکدلی و صمیمی در تیم تراکتورسازی وجود دارد.اگر هم اتفاقی بیفتد،درون خانوادگی است و مهم این است که روند تیم دچار مشکل نشود.من به آینده تراکتورسازی امیدواری زیادی دارم و مطمئنم می توانیم دوباره به صدر جدول بازگردیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابهام بزرگ مسابقه حساس تراکتور با نفت مسجد سلیمان

از سری مسابقات جام حذفی روز یکشنبه یعنی تا دو روز دیگر تراکتور سازی در حالی باید رو در روی حریف دسته یکی خود ، نفت مسجد سلیمان قرار بگیرد که هنوز شهر و ورزشگاه محل برگزاری این مسابقه به قطع مشخص نشده و در هاله ای از ابهام قرار دارد

در تازه ترین اظهار نظر مسولان برگزاری این بازی ، دبیر هیات فوتبال استان خوزستان گفت: بازی تیم های فوتبال نفت مسجدسلیمان و تراکتورسازی تبریز در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال (گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر) به احتمال زیاد در شهرستان مسجدسلیمان برگزار می شود. کارون یعقوبی نژاد افزود: برای این منظور، موافقت ضمنی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال گرفته شده است.
از طرف دیگر رییس هیات فوتبال شهرستان مسجدسلیمان گفت: ورزشگاه مسجدسلیمان برای انجام این دیدار، کاملا مجهز و آماده است، غلامعلی قاسمی افزود: موافقت شورای تامین هم برای انجام این بازی اخذ شده است، به طوری که برای انجام مسابقه بین تیم های نفت این شهرستان و تراکتورسازی تبریز، جای نگرانی وجود ندارد.

این در حالی است که مهدی تاج رئیس سازمان لیگ ایران پیش تر در چند مصاحبه جداگانه از برگزاری این بازی در ورزشگاه الغدیر اهواز خبر داده بود و علت آنرا عدم وجود استانداردهای لازم برای برگزاری این دیدار اعلام کرده بود و تا این لحظه هنوز فدراسیون فوتبال به طور قطع محل برگزاری این دیدار حساس را بصورت رسمی اعلام نکرده است ، طبق برنامه سازمان لیگ، این مسابقه ساعت 15 روز یکشنبه هفته آینده انجام خواهد شد و تیم برنده این دیدار به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی راه پیدا می کند و حریف راه آهن تهران خواهد شد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:کرار بین روزهای 7 تا 10 دی ماه به تبریز می آید/همه چیز طبق برنامه پیش می رود.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:با کرار در تماس هستیم و همه چیز طبق برنامه پیش می رود.
حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره اینکه آیا طبق برنامه قبلی،کرار جاسم روز 7 دی ماه به تهران می آید یا نه عنوان کرد:ما در آخرین تماسی که با مدیربرنامه های کرار داشتیم قرار شد او بین روزهای 7 تا 10 دی ماه به تبریز بیاید.او پس از حضور در تبریز بلافاصله قراردادش را امضا می کند و به تمرین تیم می رود.
وی در پاسخ به این پرسش که گفته می شود احتمال عدم حضور کرار در تراکتورسازی وجود دارد گفت:چنین بحثی نیست.ما با کرار در تماس هستیم و همه چیز طبق برنامه پیش می رود.او هم در اوایل هفته به ایران می آید و در تمرین تراکتورسازی حضور خواهد یافت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: برکناری جلالی شایعه است

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی می‌گوید خبر برکناری مجید جلالی شایعه است. او از ادامه تمرینات تراکتورسازی در تهران خبر داد.

حمید زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص وضعیت این تیم اظهار داشت: تیم بعد از بازگشت از کرمان به دلیل بدی هوا و شرایط جوی تبریز که امکان تمرین را کمتر می‌کند، چند روز است که در تهران به سر می‌برد و تمرینات خود را در پایتخت انجام می‌دهد. ان‌شاءالله فردا (شنبه) عازم اهواز خواهیم شد تا با نفت مسجدسلیمان از سری مسابقات جام حذفی دیدار کنیم.

وی ادامه داد: الحمدلله تیم از وضعیت خوبی برخوردار است و امیدوارم که بازیکنان با پیروزی مقابل نفت مسجدسلیمان و ادامه بازی‌ها نتایجی که در مقابل ذوب‌آهن، سپاهان و مس کرمان گرفته شده است را جبران کنند. 10 بازی در لیگ برتر داریم و بازی‌های هفته‌ بعد نیز حساس است. ان‌شاءالله که نتیجه‌ مطلوب را در ادامه مسابقات بگیریم و خودمان را به صدر جدول برسانیم.

وی درباره وضعیت مالی این باشگاه گفت: پیگیر مسائل مالی هستیم و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد و ان‌شاءالله از این به بعد نیز مشکلی نخواهیم داشت. ان‌شاءالله مجموعه‌هایی که از ما حمایت می‌کردند به حمایت خود ادامه بدهند. استاندار، اعضای شورای شهر و شهرداری برای رسیدن به منابع مالی پایدار به ما کمک خواهند کرد.

مدیرعامل تراکتورسازان درباره وضعیت محمد نصرتی و شایعه اخراج وی از تمرینات این تیم بیان کرد: مشکل خاصی نبود و در تیم می‌تواند هر اتفاقی رخ دهد. نصرتی به تمرینات خود از دیروز ادامه می‌دهد. او بنا به نظر آقای جلالی در تمرینات حضور نداشت.

وی درباره شایعه برکناری مجید جلالی از سرمربیگری این تیم و طرح نام‌های مختلف جایگزینی جلالی خاطرنشان کرد: همه این موضوعات و برکناری آقای جلالی شایعه بوده و کماکان وی به عنوان سرمربی تیم است و تلاش می‌کند در ادامه مسابقات نتایج خوبی را کسب کرده و به موفقیت دست

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال کشور.

محرومیت مدافع تراکتورسازی و مهاجم گسترش فولاد تبریز
در هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال کشور تیم تراکتورسازی مدافع خود و گسترش فولاد مهاجمش را به همراه نخواهد داشت.
خبرگزاری فارس: محرومیت مدافع تراکتورسازی و مهاجم گسترش فولاد تبریز
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در هفته ششم دور برگشت لیگ برتر فوتبال کشور تیم تراکتورسازی تبریز در خانه میزبان فجر سپاسی شیراز است. در این بازی تراکتورسازی کاپیتان خود مرتضی اسدی را به دلیل محرومیت نخواهد داشت همچنین مجید جلالی سرمربی این تیم به دلیل اخراج در بازی با مس کرمان از سکو نظاره‌گر تلاش شاگردانش خواهد بود.

بازی رفت 2 تیم در شیراز به تساوی بدون گل منجر شد.

اما گسترش فولاد در گیلان به مصاف تیم داماش این شهر خواهد رفت. آبی‌پوشان تبریزی نیز در این بازی ایمان موسوی را به دلیل سه اخطاره بودن نخواهند داشت تا به نوعی در خط حمله با مشکل مواجه باشند. این نخستین بازی گسترش فولاد تحت هدایت مهدی تارتار است.

بازی رفت 2 تیم در تبریز با 2 گل به سود تیم داماش خاتمه یافته بود.

اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر به شرح زیر است؛

مربیان:

مجید جلالی ـ تراکتورسازی تبریز

پرویز مظلومی ـ مس کرمان (انضباطی ـ تا اطلاع ثانوی)

بازیکنان:

سید محمدمهدی سیدصالحی ـ پرسپولیس تهران

محمدقاضی نجف‌آبادی ـ حنیف عمران‌زاده ـ استقلال تهران

مرتضی اسدی ـ تراکتورسازی تبریز

ابراهیم صادقی‌سنجابی ـ سایپای البرز

ابوالفضل ابراهیمی ـ صبای قم

سهراب بختیاری‌زاده ـ محمود تیغ‌نورد ـ استقلال خوزستان

سید ایمان موسوی ـ گسترش فولاد تبریز

عبدالکریم اسلامی ـ فرزاد حسین‌خانی ـ مس کرمان

عبدالله کرمی قلعه‌طوقی ـ فولاد خوزستان

غلامعباس آشوبی ـ راه‌آهن سورینت

مهرزاد معدنچی‌اردکانی ـ فجر سپاسی شیراز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وضعیت مبهم کرار برای حضور در ایران
وضعیت حضور هافبک عراقی مدنظر باشگاه تراکتورسازی در ایران همچنان در ابهام قرار دارد.

خبرگزاری فارس: وضعیت مبهم کرار برای حضور در ایران
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، جاسم کرار هافبک عراقی باشگاه الطلبه که مدنظر تراکتورسازی قرار دارد و قرار است به این تیم بپیوندد همچنان وضعیت حضورش در ایران در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

در حالی که حمید زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی خبر داده بود او فردا در ایران حاضر می شود بعید است این اتفاق رخ دهد.

مدیربرنامه های کرار در این ارتباط اعلام کرده از وقتی این بازیکن برای پیاده روی اربعین به سمت کربلا حرکت کرده خبری از او ندارم و با توجه به خستگی راه بعید می دانم که او طی یکی دو روز آینده بتواند در ایران حاضر شود.

همچنین گفته می شود عبدالوهاب ابوالهیل سرمربی باشگاه الطلبه با جدایی جاسم کرار مخالفت کرده است. در همین ارتباط مدیربرنامه های این بازیکن اعلام کرد او نیز چنین حرفی را شنیده است اما در ابتدا ابولهیل قول مساعدت داده و با این انتقال به دلیل اصرار و علاقه جاسم کرار موافقت کرده بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که حمید زینی‌زاده از حضور جاسم کرار به صورت قطعی خبر می دهد با توجه به شایعاتی که در این مورد شنیده می شود هنوز این مسئله قطعی نیست و باید منتظر اتفاقات روز‌های آینده بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در 3 بازی گذشته بد بازی کردیم
احمدزاده: به دلیل مصدومیت کنار تیم ملی زیر 22 سال نیستم.

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: به دلیل مصدومیت و کشیدگی همسترینگ پا کنار تیم ملی زیر 22 سال نیستم.
خبرگزاری فارس: احمدزاده: به دلیل مصدومیت کنار تیم ملی زیر 22 سال نیستم
Tweet
فرشاد احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد عدم حضورش در تمرینات تیم ملی زیر 22 سال گفت: متأسفانه مصدوم هستم و به دلیل کش آمدن همسترینگ پایم باید فیزیوتراپی کنم. در حال حاضر با تراکتورسازی نیز تمرین نمی‌کنم.

وی افزود: مشخص نیست تا چه زمانی شرایط بازی را دارم اما مقابل نفت مسجد سلیمان نیز غائب هستم و فکر می‌کنم 3- 4 روز مدت درمانم است.

مهاجم تراکتورسازی در مورد شرایط تراکتورسازی عنوان کرد: وضعیتمان خوب است. پس از بازگشت از کرمان در تهران تمرین می‌کنیم و خدا را شکر شرایط مناسبی داریم.

وی در مورد عدم نتیجه‌گیری تیمش در 3 مسابقه گذشته خاطر نشان کرد: در این 3 دیدار عملکرد خوبی نداشتیم اما با تمریناتی که انجام می‌دهیم تمام تلاشمان این است که بتوانیم نتایج را جبران کنیم و به وضعیت بهتری دست یابیم.

بالا