• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:تصمیم داور باعث شد منفجر شوم/باید تاوان غفلت را پس داد
سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:.به نظر من وقت تلف شده در نیمه دوم بازی با مس بیش از این ها بود.

به گزارش اوج از کرمان،مجید جلالی پس از بازی تیمش مقابل مس کرمان عنوان کرد:دو،سه هتفه است که ما ریتم بازی خود را از دست داده ایم.به دلیل شرایط جوی و زمین نامناسب تمرین خوبی در این مدت نداشتیم.به همین دلیل قصد داریم به تهران برویم و اردویی را در این شهر برپا کنیم.
وی درباره بازی گفت:مس تیم سخت کوش و پرتوانی است و نشان داد جایگاهش در اینجای جدول نیست.وقتی در برابر تیمی مثل مس غفلت می کنیم باید تاوان آن را تا پایان بازی پس بدهیم.
سرمربی تراکتورسازی درباره اخراجش اظهار داشت:فشار زیادی در این بازی وجود داشت و زمانی که داور فقط 4 دقیقه وقت تلف شده اعلام کرد بسیار ناراحت شدم.به نظر من وقت تلف شده در نیمه دوم بازی با مس بیش از این ها بود و این تصمیم داور باعث شد من منفجر شوم.
جلالی تاکید کرد:با این حال دلیل نمی شود که من از کوره در بروم.تقصیر خودم بود که اخراج شدم و همین جا از داور عذرخواهی می کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اخراجم اشتباه خودم بود
جلالی: مشکل از خودمان است که ریتم را از دست دادیم/به خاطر آب‌وهوای تبریز خوب تمرین نکردیم

سرمربی تراکتورسازی تبریز گفت:مشکل درون خودمان است و چند هفته‌ای است که ریتم خوبمان را در لیگ از دست داده‌ایم.
خبرگزاری فارس: جلالی: مشکل از خودمان است که ریتم را از دست دادیم/به خاطر آب‌وهوای تبریز خوب تمرین نکردیم

به گزارش خبرگزاری فارس، مجید جلالی پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل مس کرمان گفت: می‌دانستیم بازی پرفشار و سنگین می‌شود و همین اتفاق هم افتاد. مشکل درون خودمان است و چند هفته‌ای است که ریتم خوبمان را در لیگ از دست داده‌ایم.

وی ادامه داد: البته در این مورد فکر هم کرده‌ایم و مشورت گرفته‌ایم و به این نتیجه رسیده‌ایم که به خاطر آب و هوای تبریز نتوانسته‌ایم درست تمرین کنیم به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم تا اردویی در تهران برگزار کنیم.

جلالی در مورد اخراجش گفت: اشتباه از خود من بود و زمانی که وقت‌های تلف‌شده را دیدم یک مقدار عصبانی شدم با اینحال از داور عذر می‌خواهم با اینکه به نظرم 4 دقیقه کم بود.

سرمربی تراکتورسازی گفت: در چند بازی آینده ریتممان درست خواهد شد و با تغییر روند امتیازگیری تراکتورسازی دوباره به کورس بازخواهیم گشت.

وی افزود: مس تیم بسیار خوب و پرقدرتی است و این بازی نشان داد جایگاهش در قعر جدول نیست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاپرفیلد؛ تراکتورسازان را از باخت حتمی نجات داد.

تیم مس کرمان در هفته بیستم رقابت های لیگ برتر فوتبال عصر سه شنبه در دیدار مقابل تراکتورسازی تبریز در آخرین ثانیه های بازی، پیروزی را با مساوی عوض کرد و توانست جایگاه خود را در جدول رده بندی یک پله ارتقا دهد.
به گزارش احرار نیوز، این دیدار که در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد با نتیجه مساوی یک بر یک پایان یافت.

در این دیدار احمد حسن زاده در دقیقه 7 برای تیم مس کرمان و علی کریمی در دقیقه 90+6 برای تیم تراکتورسازی تبریز گلزنی کردند.

فرزاد حسین خانی از مس در دقیقه 68 و مرتضی اسدی از تراکتورسازی تبریز در دقیقه 84 با دریافت کارت زرد از سوی داور میدان جریمه شدند.

سید مهدی سید علی با کمک مصطفی فراهانی و هادی طوسی این دیدار را قضاوت کردند و علی صفایی و نادر جعفری نیز داور چهارم و ناظر داوری این دیدار بودند.

شاگردان مجید جلالی با تک امتیاز این دیدار 34 امتیازی شد و در رده پنجم با فاصله 5 امتیازی صدر جدول ایستاد.

بازی بعدی سرخپوشان شنبه چهاردهم دی ماه مقابل فجر سپاسی در تبریز خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمای تبریز کیفیت تمرینات و بازی ما را کاهش داد/ حدس می زدم نیمه دوم 10 دقیقه وقت اضاقی داشته باشد
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: بازی سنگینی با مس کرمان داشتیم و برای هر دو تیم بازی سختی بود.

به گزارش احرار نیوز، مجید جلالی عصر سه شنبه پس از دیدار دو تیم مس کرمان و تراکتورسازی تبریز در جمع خبرنگاران افزود: دو، سه هفته است که ریتم بازی خود را از دست داده ایم و در این رابطه با همکاران بررسی هایی انجام می دهیم تا بدانیم چرا آن ریتم خوب بازی ما نزول کرده است.

وی ادامه داد: کیفیت تمرینات و بازی های ما به دلیل همان شرایط آب و هوایی در تبریز افت کرد و قصد داریم چند روز در تهران بمانیم و تمرینات بهتری را انجام دهیم.

جلالی، اظهار کرد: تیم ما در ابتدای بازی بر روی یک شوت ساده گلی را دریافت کرد و اوایل بازی مس کرمان را یک تیم پرتوان و باانگیزه دیدم.

وی بیان کرد: وقتی تیم مس کرمان قابلیت چنین بازی را دارد نباید در پایین جدول باشد و امیدواریم این تیم خوب بتواند خود را در لیگ برتر حفظ کند.

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: در رابطه با کلیات داوری این دیدار اعتراضی ندارم چون داور خوب قضاوت کرد، اما هنگامی که چهار دقیقه وقت اضافه اعلام کرد این مسئله برای من غیرقابل قبول بود.

وی بیان کرد: من هم پس از اعلام چهار دقیقه وقت اضافه این دیدار به دلیل فشار بازی نتوانستم خود را کنترل کنم و از داور عذرخواهی می کنم و هر مواخذه ای که باشد می پذیرم زیرا اشتباه از من بود.

وی افزود: من حدس می زدم که داور حداقل 10 دقیقه وقت اضافه در نیمه دوم اعلام کند.

جلالی، تصریح کرد: شرایط زمین در این ورزشگاه مناسب نبود و نمی توانستیم توپ را حرکت دهیم.

به نقل از ایرنا، وی گفت: ما پس از این دیدار یک بازی جام حذفی داریم که به ما کمک می کند تا کارهای خود را ترمیم کنیم و برای 10 بازی آخر آماده شویم که به آن امیدوار هستیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سری مسابقات لیگ برتر هفته بیستم تراکتورسازی با جادوی جادوگر از باخت گریخت آناج: دیدار مس کرمان و تراکتورسازی از سری مسابقات هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید. به گزارش آناج، دیدار مس کرمان و تراکتورسازی از سری مسابقات هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید.

این بازی که در ورزشگاه شهید باهنر کرمان انجام می شد از ساعت 15 با سوت سیدمهدی سیدعلی آغاز شد.

سید علی در این مسابقه، حسین‌خانی، شیث رضایی، آبشک را از مس کرمان و مرتضی اسدی را از تراکتورسازی توسط کارت زرد جریمه کرد.

تک‌گل مس را احمد حسن‌زاده در اوایل نیمه نخست این دیدار به ثمر رساند و علی کریمی با گشودن دروازه مس در دقایق تلف‌شده، نیمه دوم این دیدار را به تساوی کشاند.

این در حالی بود که داور مسابقه وقت تلف‌شده نیمه دوم را چهار دقیقه اعلام کرده بود و علی کریمی در دقیقه 96 این بازی گل زد.

بیش از 1000 تماشاگر کرمانی برای تشویق تیمشان به ورزشگاه باهنر آمده‌اند. نزدیک به 50 تماشاگر تبریزی هم در ورزشگاه حضور داشتند.

از اتفاقات ویژه این مسابقه، در دقیقه 2+90 در حالی که روند عادی بازی به سود مس دنبال می‌شد مجید جلالی اعتراض حرفه‌ای جو بازی را به سود خود تغییر داد. اگرچه جلالی از زمین اخراج شد و به روی سکوها رفت اما مکث ناشی از این فعل و انفعال باعث شد داور وقت اضافه بیشتری بگیرد و کریمی در لحظات آخر کار را تمام کند.

تراکتورسازان با تساوی در دقیقه پایانی توانستند با 33 امتیاز در رتبه پنجم باقی بمانند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی در نشست خبری بعد از بازی با مسمشکل درون خودمان است /به خاطر آب‌وهوای تبریز خوب تمرین نکردیم.

سرمربی تراکتورسازی تبریز گفت:مشکل درون خودمان است و چند هفته‌ای است که ریتم خوبمان را در لیگ از دست داده‌ایم. به گزارش آناج، مجید جلالی پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل مس کرمان گفت: می‌دانستیم بازی پرفشار و سنگین می‌شود و همین اتفاق هم افتاد. مشکل درون خودمان است و چند هفته‌ای است که ریتم خوبمان را در لیگ از دست داده‌ایم.

وی ادامه داد: البته در این مورد فکر هم کرده‌ایم و مشورت گرفته‌ایم و به این نتیجه رسیده‌ایم که به خاطر آب و هوای تبریز نتوانسته‌ایم درست تمرین کنیم به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم تا اردویی در تهران برگزار کنیم.

جلالی در مورد اخراجش گفت: اشتباه از خود من بود و زمانی که وقت‌های تلف‌شده را دیدم یک مقدار عصبانی شدم با اینحال از داور عذر می‌خواهم با اینکه به نظرم 4 دقیقه کم بود.

سرمربی تراکتورسازی گفت: در چند بازی آینده ریتممان درست خواهد شد و با تغییر روند امتیازگیری تراکتورسازی دوباره به کورس بازخواهیم گشت.

وی افزود: مس تیم بسیار خوب و پرقدرتی است و این بازی نشان داد جایگاهش در قعر جدول نیست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مس يك-تراكتور يك/

فرار ديرهنگام شاگردان جلالي از شكست/
هواي كرمان نيز باعث برد تراكتوري ها نشد!

تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز، باز هم در ليگ برتر و اين بار مقابل تيم قعرنشين جدول متوقف شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه ي آذربايجان شرقي، در چارچوب هفته ي بيستم ليگ برتر فوتبال، دو تيم مس كرمان و تراكتورسازي تبريز از ساعت 15 امروز (سه شنبه) در ورزشگاه امام علي (ع) كرمان به مصاف هم رفتند.
بازي اين دو تيم، با سوت سيدمهدي سيد علي آغاز شد و در همان دقايق ابتدايي بازي و در دقيقه ي هفت، احمد حسن زاده توانست تيم ميزبان را با يك گل پيش بيندازد و نيمه ي اول اين ديدار، با همان تك گل حسن زاده به پايان رسيد و دو تيم راهي رختكن شدند.
نيمه ي دوم اين ديدار نيز گلي در بر نداشت و بازي با برتري كرماني ها رو به پايان بود كه اعتراض مجيد جلالي به داور در دقيقه ي 92 اين مسابقه، باعث ايجاد وقفه در بازي شد و جلالي از سوي داور اخراج شد و به سكوها رفت؛ پس از اين اتفاق و در آخرين دقيقه از زمان هاي تلف شده، علي كريمي توانست گل تساوي تراكتورسازان را وارد دروازه ي مس كند و اين تيم را از شكست خارج از خانه نجات دهد.
علي كريمي با اين گل حساسي كه به ثمر رساند، مجموع امتيازات تراكتورسازان را به عدد 34 رساند و اين تيم در رده ي پنجم جدول ماندني شد؛ گفتني است هم اكنون در پايان هفته ي بيستم، فاصله ي سرخپوشان تبريزي با صدر جدول به پنج امتياز افزايش يافت و كار شاگردان جلالي براي ادامه ي فصل، سخت تر شد. شايان ذكر است كه تراكتورسازان از سه بازي اخير خود، تنها دو امتياز كسب كرده اند و با بردي كه سپاهان در بازي امروز كسب كرد، فاصله ي خود را با تراكتورسازي به يك امتياز كاهش داد و يكي ديگر از تعقيب كنندگان خطرناك سرخپوشان تبريزي شد.
مس كرمان نيز با اين تساوي با 15 امتياز در رده ي چهاردهم جدول ماندني شدند.
لازم به ذكر است كه سيدمهدي سيد علي در اين ديدار، به حسین‌خانی، شیث رضایی و محمد آبشک از تيم مس و به مرتضي اسدي از تيم تراكتور، كارت زرد نشان داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سردار کریمیان در گفتگو با آناج:عدم حمایت **** از تراکتور شایعه است/زینی زاده مدیران قبلی را زیر سوال نبرد/مشکلات مالی را حل میکنیم

فرمانده **** عاشورا و عضو هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد شایعه عدم حمایت **** عاشورا از این تیم و عدم علاقه خودش به پشتیبانی از تراکتور گفت: همه ی این حرف ها شایعه ای بیش نیست و با تمام توان در کنار تیم هستیم. به گزارش آناج، "سردار کریمیان" فرمانده **** عاشورا و عضو هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز بعد از تساوی این تیم مقابل مس در کرمان در گفتگو با خبرنگار آناج گفت: بعد از یکسری ناکامی های تیم فوتبال تراکتورسازی شایعاتی مبنی بر اینکه شخص کریمیان و **** عاشورا مایل به پشتیبانی مالی و معنوی از تیم نمی باشند بر سر زبان ها افتاد که هواداران عزیز و جامعه ورزشی باید بدانند که این حرف ها شایعاتی بیش نیست.

از تراکتور به عنوان پرطرفدارترین تیم فوتبال حمایت میکنیم

عضو هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی افزود: همانند گذشته از تراکتورسازی به عنوان مهم ترین و پرطرفدارترین تیم آذربایجان و ایران حمایت میکنیم و با توجه به علایق مردم به این تیم انگیزه هایمان در راه حمایت از این تیم هر روز بیشتر هم میشود.

سردار کریمیان: عدم حمایت **** از تراکتور شایعه است/زینی زاده مدیران قبلی را زیر سوال نبرد/مشکلات مالی را حل میکنیم

شخصا طرفدار تراکتورسازی هستم/محکم تر از قبل کنار تیم هستیم

وی در ادامه گفت: **** عاشورا متعلق به آذربایجان است و ما هم تعصب زیادی به این تیم داریم، صراحتا اعلام میکنم که شخصا طرفدار تراکتورسازی هستم و با تمامی وجود تلاش میکنم تا محکم و استوار تر از گذشته از این تیم پشتیبانی کنم.

فرمانده **** عاشورا در مورد عدم نتیجه گیری تیم در روزهای اخیر نیز گفت: شاید بخاطر برخی مشکلات تاکتیکی و تکنیکی تراکتورسازان نتوانسته خواسته مردم را برآورده نماید ولی باید بدانیم که هنوز فرصت جبران وجود دارد و مطمئنا با همت، تلاش و تعصب بازیکنان و کادر فنی میتوانیم نتایج خوبی را در ادامه لیگ کسب کنیم.

وی همچنین افزود: از تماشاگران و مسئولین باشگاه میخواهم با تمام توان از تیمشان پشتیبانی کنند، نه اینکه با ایجاد شایعات تیم را به حاشیه کشانده و باعث تضعیف آن شوند.

**** عاشورا و تراکتورسازی هر دو متعلق به آذربایجان هستند

وی گفت: باز هم میگویم، تراکتور متعلق به آذربایجان است و **** عاشورا هم جزو همین آذربایجان است.با احترام ویژه ای که به علایق جوانان داریم سعی میکنیم از هیچ حمایتی دریغ نکنیم البته نباید فراموش کرد که توپ گرد و بازی فوتبال همیشه به نفع ما نیست و روزهای باخت هم جزوی از همین فوتبال است ولی امیدواریم تیم تراکتورسازی با حمایت هواداران و مسئولین به نتایج در خوری دست یابد.

سردار کریمیان: عدم حمایت **** از تراکتور شایعه است/زینی زاده مدیران قبلی را زیر سوال نبرد/مشکلات مالی را حل میکنیم

فعلا رئیس هیات مدیره نیستم ولی در جلسات شرکت میکنم

کریمیان در مورد شایعه حضور نیافتنش در جلسات هیات میره و عدم تمایلش به ریاست هیات مدیره تراکتورسازی به خبرنگار آناج گفت: فعلا ریاست هیات مدیره باشگاه را از آقای پورجمشیدیان تحویل نگرفته ام و هنوز ایشان به عنوان رئیس هیات مدیره این باشگاه فعالیت میکنند ولی در دو جلسه تهران و تبریز هیات مدیره شرکت کرده ام و تا به امروز هم ماموریت های متعددی برای پشتیبانی از تیم انجام داده ام.

وی در مورد تشکیل نشدن جلسه هیات مدیره باشگاه در آغاز هفته جاری نیز گفت:قرار بود روز شنبه هفته جاری جلسه هیات مدیره برگزار شود ولی بخاطر عدم حضور آقای پورجمشیدیان به عنوان رئیس یهات مدیره به دلیل ماموریت کاری این جلسه تعطیل شدکه قرار است هفته آینده برگزار شود.

مدیر عامل فعلی بدنبال زیر سوال بردن مدیران قبلی نباشد

سردار کریمیان در مورد تنش های موجود بین مدیر عامل فعلی و مدیر عامل سابق باشگاه در فضای رسانه ای نیز به خبرنگار آناج گفت: اعتقاد دارم که مدیر عامل باید وظیفه خود را در زمان حال درست انجام دهد و بدنبال زیر سوال بردن مدیران قبلی نباشد و انتقادات را فقط بصورت دوستانه بیان کند.به اعتقاد بنده سردار جعفری زحمات زیادی برای این تیم کشیده است و باید از وی تقدیر و تشکر شود، البته مدیر عامل فعلی هم تمام تلاشش را برای حل مشکلات انجام میدهد.روز شنبه هفته جاری در یک صبحانه کاری تذکرات لازم را به زینی زاده در مورد مشکلات تیم داده ام.

دوست ندارم به تیم شوک وارد شود/به مرور ریاست هیات مدیره را تحویل میگیرم

وی در مورد دلیل عدم تحویل گرفتن پست ریاست هیات مدیره باشگاه تا به امروز از سردار پورجمشیدیان نیز گفت: دوست ندارم و نمیخوام که به تیم شوک وارد شود برای همین سعی میکنم در بین راه تغییرات زیادی در باشگاه اعمال نشود و عجله ای هم برای تحویل گرفتن ریاست هیات مدیره ندارم اما تمام تلاشم را باری موفقیت تیم انجام میدهم.

مگر تیمی پیدا میشود که مشکل مالی نداشته باشد؟ / مشکلات باید مدیریت شود

عضو هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد مشکلات مالی این تیم به خبرنگار اناج گفت: در فوتبال این روزهای کشور کدام تیم را میتوانید پیدا کنید که مشکلات مالی ندارد، حتی پرسپولیس و استقلالی هم که از بودجه های کلان دولتی استفاده میکنند هر روز با مشکلات مالی مواجه هستند پس تراکتورسازی هم جزوی از همین فوتبال است و مشکلات خودش را دارد ولی باید این مشکلات مدیریت شوند.

فرق مدیر و غیر مدیر در این روزها مشخص میشود

وی در ادامه افزود: فرق فرد مدیر و غیر مدیر در اداره خوب تشکیلات در روزهای بحرانی و در زمان وجود مشکلات است وگارنه مجموعه عاری از ایراد و مشکلات که نیازی به مدیر ندارد ولی در کنار این مسائل با تمام وجد به دنبال حل کم و کسری های تیم هستیم.

مدیر عامل باشگاه پیشنهاد ایجاد مجموعه صنعتی را نداده است

فرمانده **** عاشورا در مورد اینکه آیا مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی پیشنهاد ایجاد مجموعه صنعتی و اقتصادی برای باشگاه را داده است گفت: این پیشنهاد از سوی مدیر عامل باشگاه نبوده ولی یکی از مدیران استانی پیشنهاد تاسیس مجموعه اقتصادی زیر نظر باشگاه تراکتورسازی جهت خودکفایی این باشگاه داده تا با استفاده از سود حاصل از این مجموعه مشکلات مالی تراکتورسازان برای همیشه حل شود که متافانه این طرح هم در کوتاه مدت نتیجه ای نمیدهد و برای آینده باشگاه خوب است.

نوکر مردم هستم/ هواداران تیم را تنها نگذارند

کریمان در مورد صحبتش با مردم و هواداران فوتبال آذربایجان و تراکتورسازی هم گفت: نوکر مردم هستم و بین همین مردم بزرگ شده ام و میدانم که مردم داری و مردم بینی از صفاتاصلی **** است، از مردم عزیز آذربایجان و فوتبال دوستان و هواداران تراکتورسازی تقاضا دارم که تیم را تنها نگذارند و هیچ وقت اجازه ندهند احساسات بر عقل غلبه کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرار از شکست با گل دقیقه 94 / جلالی عذرخواهی کرد.

به گزارش اهراب نیوز، دیدارهای هفته بیستم از رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور، عصر امروز با برگزاری چهار مسابقه همزمان پیگیری شد که مس در کرمان در حالی که با یک گل از تراکتورسازی پیش بود علی کریمی در دقیقه ۹۴ گل تساوی تراکتور را به ثمر رساند.

این سومین مسابقه‌ای بود که تراکتورسازان از کسب پیروزی در آن محروم شدند. ولی تراکتورسازی به دلیل تفاضل گل بیشتر نسبت به سپاهان همچنان در رده پنجم ماند.

در دیگر مسابقه سپاهان موفق شد در خانه خود تیم فجرسپاسی را شکست داده و با توجه به تفاضل گل کمتر نسبت به تیم تراکتورسازی در رده ششم ماند.

در تهران تیم نفت مقابل صنعتی خوزستان به تساوی بدون گل رسید. هرچند شاگردان گل‌محمدی رده دوم را حفظ کردند اما در صورت پیروزی استقلال در بازی عصر امروز برابر داماش، این رده را از دست خواهند داد. فولاد هم در خانه برابر راه‌آهن سورینت تن به تساوی داد و موقتا به رده سوم صعود کرد.

نتایج کلی این بازی‌ها به شرح زیر است:

* مس کرمان ۱ - تراکتورسازی تبریز ۱
گل: احمد حسن‌زاده (۷) مس ، علی کریمی (۶+۹۰) تراکتورسازی

* سپاهان اصفهان ۳ - فجرسپاسی شیراز ۰
گل‌ها: مهدی شریفی (۳ و ۶۳) و علی کریمی (۱۸) برای سپاهان

* فولاد خوزستان ۰ - راه‌آهن سورینت ۰

* نفت تهران ۰ - استقلال صنعتی خوزستان ۰

مجید جلالی بعد از تساوی تیمش مقابل مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز بازی سنگین و پرفشاری را برابر حریف داشتیم.

وی ادامه داد: تیم ترکتورسازی روند خوبش را از دست داده، کیفیت بازیمان پایین آمده و عامل آن خوب تمرین نکردن تیم به دلیل برف و سرمای تبریز است.

سرمربی تراکتورسازی از اردو این تیم در تهران خبر داد و افزود: به دلیل سرمای تبریز به تهران می رویم و در آنجا تمریناتمان را ادامه می دهیم.

وی تاکید کرد: با تمرینات خوب و منظم دوباره کیفیت گذشته را پیدا کرده و به کورس قهرمانی بازخواهیم گشت.

جلالی در مورد اخراجش توسط داور اذعان داشت: من باید از داور عذرخواهی کنم.

وی تصریح کرد: زمانی که وقت تلف شده را دیدم عصبانی شدم زیرا احساس می کنم وقت اضافه بیشتری بازی داشت و لحظه ایی کنترل خود را از دست دادم.

سرمربی تراکتورسازان همچنین در مورد مس کرمان گفت: اگر مس تمام بازی ها را مثل امروز بازی کند مطمئنا جایگاه اکنون را نخواهد داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بزرگترین اشتباه مجید جلالی.

این روزها تراکتورسازان حال و هوایی خوبی ندارند ، در سه بازی اخیر خود فقط دو امتیاز کسب کردند ، در مقابل رقیب دیرینه خود سپاهان در تبریز تحقیر شده و بازی را باختند ، تراکتوری ها که تا سه هفته قبل صدر را در اختیار داشتند حالا خود را از صدر دور می بینند و با تداوم این روند بازی ها باز گشت به صدر دور از دسترس این تیم خواهد بود
دیروز شاگردان مجید جلالی در مقابل مس کرمان تیم قعر نشین جدول و همان تیمی که دو هفته قبل در ورزشگاه خودشان شش گل از تیم پرسپولیس دریافت کردند نمایش بسیار ضعیفی از خود نشان دادند و در نهایت با تک گل علی کریمی آنهم در اواخر بازی تن به تساوی دادند ، هر چند این مساوی در این مقطع حکم باخت را برای تراکتوری ها داشت ، چرا که فاصله این تیم با سایر مدعیان قهرمانی را زیاد کرد ، در کنفرانش خبری بعد از بازی جلالی در مورد دلایل عدم نتیجه گیری تیمش گفت : "در مورد عدم نتیجه گیری تراکتور در هفته های اخیر فکر هم کرده‌ایم و مشورت گرفته‌ایم و به این نتیجه رسیده‌ایم که به خاطر آب و هوای تبریز نتوانسته‌ایم درست تمرین کنیم به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم تا اردویی در تهران برگزار کنیم."
سرمربی تراکتورسازی مهم ترین علت عدم نتیجه گیری این تیم را آب و هوای سرد شهر تبریز می داند ، آب و هوایی که ظاهراً دیگر تیم هایی لیگ مثل ذوب آهن و سپاهان در آن راحت تر از تراکتورسازی بازی می کنند ، در این که مجید جلالی مربی با اخلاق و با دانشی است اصلاً شکی نیست ولی جای تاسف است که مجید جلالی هوای سرد تبریز را برای تیم خودش تهدید حساب می کند در حالی جلالی و تیمش با اندکی تحمل سختی ، می توانستند از این سردی هوا بر علیه دیگر تیمهای لیگ استفاده کنند و این تهدید را تبدیل به یک فرصت خوب برای تحت فشار قرار دادن حریف و بهتر نتیجه گرفتن بکنند ، مجید جلالی بجای برگزاری اردوی این تیم در تهران می توانست با اتخاذ تدابیری مانند تمرین در هوای باز بجای تمرین در سالنهای سرپوشیده و گرم و عادت دادن شاگردانش به بازی در این هوای سرد ، همین هوای سرد را به مهم ترین سلاح تراکتور برابر حریفان تبدیل کند . برگزاری اردو در تهران و هر شهری بغیر از تبریز در این مقطع می تواند یکی از بزرگترین اشتباهات جلالی باشد چرا که این تیم در نهایت تراکتور بایستی در همین هوای سرد و در ورزشگاه یادگار امام به مصاف حریفان برود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: افت تراکتورسازی ناشی از استرس رسیدن به صدر جدول است/ باید از این بحران خارج شویم.

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: امیدوارم به زودی با تدابیر کادر فنی و تلاش بیشتر بچه ها و بازی در جام حذفی استارت دوباره بزنیم.
سعید دقیقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، درباره شرایط نامطلوب تراکتورسازی اظهار داشت: تیم ما به بحران رفته و افت محسوسی داشته است. افت تراکتورسازی بی شک ناشی از استرس رسیدن به صدر جدول است. این استرس باعث کاهش کیفیت تیم ما شده است. از این رو در بحث فنی تیم ما هم بی تاثیر نبوده است و ما زیبا هم بازی نمی کنیم و نتیجه هم نمی گیریم که امیدوارم به زودی با تدابیر کادر فنی و تلاش بیشتر بچه ها و بازی در جام حذفی استارت دوباره بزنیم.
وی ادامه داد: در بازی دیروز مقابل مس کرمان تیم ما خوب بازی نکرد و آهنگ همیشگی را نداشتیم. کم دقت و با ترس زیاد بازی کردیم که گل هم خوردیم. مس با تمام قوا جنگید و دیگر چیزی برای از دست دادن نداشت اما گل مساوی را زدیم که اگر این گل را نمی زدیم اوضاع بدتر هم می شد.
مهاجم تراکتورسازی همچنین گفت: تمام تیمهای لیگ برتری آرزو دارند بازیکنان ما را داشته باشند؛ از هر نظر تیم ما جز برترین ها است.
دقیقی درباره بازی با فجر سپاسی اضافه کرد: فجرسپاسی تیم جوان و پر تلاشی است و برای سقوط نکردن می جنگد. امیدوارم از این بازی استارت موفقیت بزنیم و بتوانیم نتایج خوبی کسب کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مید نمازی، مربی تیم ملی فوتبال در گفتگو با آناج:کی روش بدنبال بازیکنانی بین المللی و اثر بخش است/توجه بیشتری به بازیکنان تراکتور و گسترش میکنیم دستیار کی روش با حضور در تبریز و بازدید از تمرینات و امکانات ورزشی تیم های گسترش فولاد و تراکتورسازی سخن از احتمال دعوت بازیکنان جدید از این دو تیم به اردوهای تیم ملی به میان آورد.

سرویس ورزشی آناج: در حاشیه بازدید دستیاران سرمربی تیم ملی از باشگاه های تبریزی خبرنگار ورزشی آناج گفتگویی با "امید نمازی" در مورد تیم ملی و وضعیت بازیکنان تیم های تبریزی در تیم ملی داشت که در ادامه میخوانیم.

چه شرایطی باید محیا شود که از امتیاز آب و هوای کوهستانی تبریز و سرمای آن استفاده کنیم؟

تیمی که در شرایط سخت و آب و هوای سرد تمرین و تلاش می کند به نحوی می تواند در مقابل حریفی که در آب و هوای گرم تر قرار دارند، مقاوم تر شده و عملکرد بهتری داشته باشد. البته در چنین آب و هوایی بازیکنان باید از لحاظ فیزیکی قوی باشند.

امید نمازی

آیا از تیم گسترش بازیکنانی را برای تیم ملی مدنظر دارید؟

گسترش تیمی است که تازه از دسته پایین به لیگ برتر صعود کرده است و به خاطر نتایج خوبی که در بازی ها کسب می کند مورد توجه قرار گرفته است. ما ماموریت داریم که به تمام تیم های لیگ برتر سر بزنیم و به همین دلیل جهت بازدید از تیم گسترش به اینجا آمدیم تا هم از کم و کیف امکانات اطلاعاتی کسب کنیم و هم با کادر فنی آن ارتباط برقرار کنیم. خوشبختانه ما توانستیم با آقای خطیبی صحبت کرده و در مورد بازیکنان تبادل نظر بکنیم. ما از نکته نظرات آقای خطیبی استفاده کردیم و شاید توجه بیشتری به بازیکنان گسترش داشته باشیم.

آیا آقای کیروش بازیکن خاصی از تیم گسترش در نظر گرفته است؟

نه خیر. هرچند محسن فروزان قبلا در تیم ملی بوده است و ایمان موسوی هم قبلا به تیم دعوت شده بود ولی در حال حاضر ما قصد داریم تبادل نظر بیشتری با کادر فنی تیم انجام دهیم تا اگر کادر فنی بازیکنی را در نظر داشته باشد، ما روی آن بازیکن توجه بیشتری داشته باشیم و از طرفی خودمان نیز بازی ها را میبینیم.

آیا این احتمال را می دهید که چند بازیکن از تیم های تراکتور و گسترش به تیم ملی دعوت شوند؟

من به این موضوع که یک تیم در تهران باشد یا نباشد اهمیت نمی دهم و این بستگی به سلیقه ی کادر فنی و آقای کیروش دارد. آقای کیروش بازیکنانی را در نظر دارد که بتواند او را در عرصه ی بین الملل یاری کرده و در تیم ملی نیز اثر بخش باشند.

خیلی از بازیکنانی که اکنون در تیم هایی مثل پرسپلیس هستند، قبلا در تیم های مختلف بازی کرده اند و چون عملکرد خوبی داشته اند مورد توجه این تیم قرار گرفته اند که از جمله این بازیکنان می توان به حسین نائینی یا خلعت بری اشاره کرد.
بنابراین ما اگر فکر کنیم بازیکنی برای تیم ملی مثمر ثمر خواهد بود، در هر تیمی که باشد او را دعوت می کنیم.

امید نمازی

یعنی آقای کیروش روی تیم های شهرستانی مثل تراکتور و گسترش نیز نظر دارند؟

البته ایشان دقیقه به دقیقه بازی ها را دنبال می کند و اگر خودشان هم نتوانند بازی را ببینند ما گزارش بازی یا دی وی دی آن را به ایشان می رسانیم و ایشان تمام آن را با دقت مشاهده می کنند.

آیا در تراکتورسازی هم بازیکن خاصی بجز انصاری فرد و حامد لک، جهت دعوت به تیم ملی در نظر ندارید؟

هدف اصلی این سفر ارتباط با کادر فنی تیم است که به موجب این ارتباط ما دقت بیشتری روی بازیکنان تیم داشته باشیم تا حق کسی ضایع نشود.

یعنی در این سفر قصد سنجش میزان آمادگی بازیکنان را نداشتید؟

البته در کنار ارتباط با کادر فنی این موضوع را هم در نظر داشتیم اما این سفر به خاطر سنجش آمادگی یک فرد بخصوصی نیست.

و حبیب گردانی ...؟

ما همه ی بازیکنان را زیر نظر داشتیم و شما اتفاقا کسی را نام بردید که ما به ایشان توجه داشتیم اما باید ببینیم در ادامه نیز عملکرد خوبی خواهد داشت یا خیر. سپس اگر آقای کیروش تصمیم به دعوت ایشان بگیرد حتما این کار را انجام خواهد داد و از توانایی این بازیکن استفاده خواهیم کرد.

امکانات باشگاه گسترش فولاد را چگونه ارزیابی می کنید؟

به نظر من این امکانات در ایران لنگه ندارد و من به آقای خطیبی و مدیریت این باشگاه تبریک می گویم و امیدوارم شانزده تیم دیگری که در لیگ برتر هستند این امکانات را ببینند و از آن الگو بگیردند چرا که اگر ما بتوانیم هر تیم از لیگ برتر را به این سطح از امکانات برسانیم، قطعا فوتبال ترقی خواهد کرد زیرا اگر بازیکنان بتوانند در زمینی بازی کنند که توپ روی زمین می ماند، همین یک مورد خیلی از مشکلات را رفع می کند.

آیا امکان دارد که از این امکانات و پتانسل تماشاگر برای تیم ملی نیز استفاده کرد و کمپ ها و اردوهای تیم ملی را در تبریز برگزار کرد؟

یکی از محاسن این سفر این بود که ما با این امکانات آشنا شدیم و گزارش آن را به آقای کیروش خواهیم داد و قطعا اگر آقای کیروش از این امکانات باخبر شوند تصمیم به برگزاری یک اردو در تبریز خواهند گرفت. زیرا امکانات و زمین خوب و حمایت تماشاگران اهمیت زیادی دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ائو:اغراق نمی کنم،در سرمای منفی 17 درجه تمرین می کردیم/در کرمان یاد زمین های نوشهر افتادم.

هافبک تیم تراکتورسازی گفت:نوک پای همه بازیکنان تراکتورسازی در روزهای گذشته بی حس می شد و ما اصلا نمی توانستیم تمرین کنیم.
میثم بائو در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره دیدار تیمش مقابل مس در کرمان عنوان کرد:ما این مسابقه را بد شروع کردیم و همین باعث شد که یک گل زودهنگام بخوریم اما در ادامه بر جریان مسابقه مسلط بودیم و فرصت های زیادی داشتیم.فکر می کنم مساوی کمترین حق ما برای این مسابقه بود.
وی ادامه داد:زمین ورزشگاه باهنر شرایط خیلی بدی داشت و من را به یاد زمین نوشهر در هنگام حضورم در شموشک انداخت.خودم در جریان بازی چند بار سعی کردم پا به توپ شوم اما توپ بالا و پایین می رفت و در این شرایط راهی جز ارائه بازی مستقیم نداشتیم.
هافبک تراکتورسازی درباره اظهارنظر آتیلا حجازی،مربی مس که گفته بود تراکتورسازی فقط به بازی مستقیم توجه داشت گفت:به نظرم ما در این مسابقه راه دیگری نداشتیم.اگر زمین شرایط خوبی داشت می توانستیم از تکنیک بازیکنانمان استفاده کنیم ولی وضعیت زمین مسابقه خیلی بد بود.ما در مسابقات گذشته نشان داده ایم روی زمین می توانیم بازی خوبی ارائه بدهیم و مقابل مس ناچار بودیم رو به بازی مستقیم بیاوریم.
وی ادامه داد:تراکتورسازی در این مدت مدت روزهای سختی را سپری کرد.ما در شرایطی در تبریز تمرین می کردیم که دمای هوا در ساعت 12 ظهر،17 درجه زیر صفر بود و ما در آن شرایط تمرین می کردیم.اغراق نمی کنم و عین واقعیت را می گویم.نوک پای همه بازیکنان تراکتورسازی در روزهای گذشته بی حس می شد و ما اصلا نمی توانستیم تمرین کنیم.
بائو افزود:روز سه شنبه در کرمان که بازی می کردیم،هوا برای ما عالی بود و فکر می کردیم بهار آمده است.هوای تهران هم برایمان مثل کرمان بهاری است و امیدوارم بتوانیم در این مدت تمرینات خوبی را در تهران سپری کنیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی 3 اخطاره شد.

مرتضی اسدی بازیکن تیم تراکتور سازی، بازی بعدی تیم تراکتور سازی با فجر سپاسی را از دست داد
مرتضی اسدی
به گزارش تبریز بیدار ، در حالیکه هواداران تراکتور سازی و کارشناسان معتقد بودند زوج طالبی و نصرتی در چند بازی گذشته جواب داده و انتظار می رفت جلالی در بازی با مس کرمان هم از آنها در خط دفاع استفاده کند این اتفاق نیافتاد و نصرتی نیمکت نشین شد ! این مدافع روی نیمکت نشست و کاپیتان اسدی باز هم در ترکیب قرار گرفت و در کنار طالبی بازی کرد.
طالبی هم بعد از یک بازی نیمکت نشینی به ترکیب بازگشت و عملکرد خوبی داشت. جالب است که باز هم اسدی در ترکیب حضور داشت و جلالی اصرار زیادی به بازی کردن او دارد. اسدی در این بازی یک کارت زرد گرفت و 3 کارته شد و به خاطر محرومیت بازی با فجر سپاسی را از دست داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی پیراهنش را پرت کرد
علی کریمی ستاره تراکتور سازی در بازی مقابل مس بود و با درخشش قابل توجهش تراکتور را از یک شکست بیرون از خانه نجات داد.

به گزارش تبریز بیدار، روزنامه ورزشی 90 در صفحه مخصوص آذربایجان در حاشیه بازی مس کرمان - تراکتور سازی نوشت: کریمی که بعد از گلزنی در آغوش هم تیمی ها بود و به سمت هواداران تراکتور در کرمان رفت، به محض خروج از زمین توسط توپ جمع کن های کم سن و سال کرمانی محاصره شد. آنها از کریمی می خواستند تا پیراهن او را به یادگار بگیرند که کریمی لحظه قبل از ورود به رختکن درخواست آنها را اجابت کرد و پیراهنش را به آنها هدیه داد .
کاری که با استقبال شدید توپ جمع کن ها مواجه شد البته این پیراهن به یکی از آنها رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نصرتی از تمرین تراکتورسازی اخراج شد

محمد نصرتی به دلیل اعتراض به نیمکت نشینی از تمرینات تراکتورسازی اخراج شد.

به گزارش تبریز بیدار ، محمد نصرتی بازیکن تراکتورسازی که در بازی روز گذشته نیمکت نشین بود امروز از تمرینات تراکتورسازی اخراج شد.

برابر اطلاعات به دست آمده نصرتی به دلیل اعتراض به نیمکت نشینی در بازی روز گذشته از طرف مجید جلالی از تمرینات تراکتورسازی اخراج شده است.

تلاش خبرنگار تبریز بیدار برای برقراری تماس با جلالی و نصرتی بی نتیجه ماند. به محض دریافت اطلاعات تکمیلی این خبر بروز رسانی خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نوشی صوفیانی:با لک مشکلی ندارم/هر دروازه بانی پس از 19 هفته نیمکت نشینی خود به خود استرس دارد.

دروازه بان تیم تراکتورسازی گفت:اطمینان دارم در پایان فصل تیمی که در رتبه اول قرار خواهد داشت،تراکتورسازی است و در این مساله تردید ندارم.
داوود نوشی صوفیانی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره بازی تراکتورسازی مقابل مس عنوان کرد:ما در این مسابقه فرصت های زیادی داشتیم و بر بازی مسلط بودیم.خدا را شکر گل لحظات پایانی علی کریمی باعث شد شکست نخوریم و به کمترین حق مان که مساوی بود برسیم.
وی درباره حضورش در ترکیب اصلی تراکتورسازی در این مسابقه پس از گذشت 20 هفته از آغاز لیگ برتر گفت:من در این 20 هفته سعی کرده بودم تمرین خودم را در سطح بالا انجام بدهم.قسمت این بود که تا این هفته صبر کنم ولی واقعیت این است که دروازه بانی پست بسیار حساسی است و اگر یک بازیکن در این پست،19 هفته بازی نکند،خود به خود استرس پیدا خواهد کرد.
دروازه بان تراکتورسازی افزود:شرایط سختی بود اما خدا کمک کرد که کارم را در بازی با مس انجام بدهم.بزرگترهای تیم هم خیلی به من در این بازی روحیه دادند.البته هنوز خودم از خودم راضی نیستم و فکر می کنم باید بهتر از این ها باشم.
وی درباره اینکه فکر می کند در مسابقات آینده هم می تواند در ترکیب اصلی تیمش قرار بگیرد یا نه گفت:این به نظر کادر فنی بازمی گردد.من تمریناتم را با تمام توان انجام می دهم و امیدوارم بتوانم مهره موثری برای تراکتورسازی باشم.همین جا هم بگویم رابطه خوبی میان من و حامد لک وجود دارد و او در بازی با مس هم برخورد خوبی با من داشت.ما هیچ مشکلی با هم نداریم و هر دو هدف مان این است به تراکتورسازی کمک کنیم.
صوفیانی درباره سقوط جایگاه تراکتورسازی در جدول رده بندی لیگ برتر اظهار داشت:بین تیم های بالانشین رقابت نزدیکی وجود دارد.من اطمینان دارم در پایان فصل تیمی که در رتبه اول قرار خواهد داشت،تراکتورسازی است و در این مساله تردید ندارم.ما از کادر فنی خوب و بازیکنان بزرگی بهره می بریم.در کنار آن،هواداران تراکتورسازی هم هستند که ما را حمایت می کنند.امیدوارم بتوانیم با اقتدار بازی هایمان را ادامه بدهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ادینیو:تراکتور خیلی شانس آورد که نباخت/آرژانتین اول می شود،ایران دوم
مهاجم برزیلی تیم مس کرمان گفت:همه بازیکنان از فکر بازی پرسپولیس بیرون آمدند و ما الان فقط به مسابقه با سایپا فکر می کنیم.

ادینیو در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره بازی تیمش مقابل تراکتورسازی عنوان کرد:ما بازی خیلی خوبی را در برابر تراکتورسازی انجام دادیم.به برد در این مسابقه هم کاملا نزدیک بودیم اما تراکتورسازی شانس آورد که در لحظات پایانی گل مساوی را زد و نباخت.
وی ادامه داد:داور مسابقه وقت اضافی را 4دقیقه اعلام کرده بود اما من فکر می کنم ما در دقیقه 6 وقت اضافی گل خوردیم و این عادلانه نبود.در خود مسابقه هم مس فرصت های زیادی داشت و می توانست بیش از یک گل بزند.ولی خوشحالم که تماشاگران ما را تشویق کردند.
مهاجم مس درباره عملکرد خود در این بازی گفت:خودم فکر می کنم بازی خوبی انجام دادم.بیشتر از قبل به تیم کمک کردم.سعی می کنم در بازی با سایپا گل بزنم.
وی ادامه داد:بازیکنان مس دیگر به مسابقه با پرسپولیس فکر نمی کنند.هر چه بود تمام شد.ما باختیم و مسابقات دیگری را در پیش داریم.همه بازیکنان از فکر بازی پرسپولیس بیرون آمدند و ما الان فقط به مسابقه با سایپا فکر می کنیم.
مهاجم مس درباره عدم حضور پرویز مظلومی روی نیمکت این تیم گفت:مظلومی مربی بزرگی است.او به ما کمک زیادی می کند.قبل از بازی توصیه های لازم را ارائه می کند.امیدوارم در مسابقات آتی کنار ما باشد.
ادینیو درباره نظرش پیرامون گروه ایران در جام جهانی 2014 برزیل عنوان کرد:من فکر می کنم ایران در گروه خوبی قرار گرفت.پیش بینی می کنم آرژانتین در این گروه اول شود و ایران دوم.تیم ایران می تواند نیجریه را شکست بدهد و از بوسنی هم یک مساوی می گیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی از سرمربیگری گسترش فولاد استعفا داد خطیبی در گفتگوی کوتاه با خبرنگار ورزشی آناج از اعلام استعفای خود به مدیریت باشگاه به صورت شفاهی خبرداد و گفت: دیگر امکان همکاری با باشگاه را ندارد و خواهان جدایی از این تیم است.

به گزارش آناج، رسول خطیبی سرمربی تیم گسترش فولاد تبریز که سال قبل با این تیم بعد از کسب عنوان قهرمانی در لیگ دسته یک به لیگ برتر راه یافته بود بعد از نیم فصل فعالیت در این تیم به عنوان سرمربی در لیگ سیزدهم فوتبال امروز رسما از این سمت استعفا داد.

خطیبی در گفتگوی کوتاه با خبرنگار ورزشی آناج از اعلام ستعفای خود به مدیریت باشگاه به صورت شفاهی خبر داد و گفت دیگر امکان همکاری با باشگاه را ندارد و خواهان جدایی از این تیم است.

خطیبی به خبرنگار آناج گفت: آرزویم موفقیت گسترش فولاد در نیم فصل دوم است و همانطوری که در ابتدای فصل قول داده بودم توانستم تیم را در نیم فصل جزو ده تیم اول لیگ کنم و امروز هم که تیم را تحویل میدهم در جایگاه یازدهمی قرارداریم که فقط دو امتیاز با رده دهم فاصله دارد.

رسول خطیبی مربی جوان فوتبال آذربایجان در ادامه افزود:آرزو میکنم که مربی جدیدی که هدایت این تیم را در دست میگیرد بتواند با کسب نتایج عالی تیم را به سوی موفقیت سوی دهد و برای وی آرزوی موفقیت در گسترش فولاد را میکنم.

وی همچنین افزود: در این دو سال زحماتی که برای گیترش وفلاد و فوتبال تبریز کشیدم شاید در یک دهه اخیر در این فوتبال دیده نشده باشد، آرزو دارم از ثمره این زحمات در سالهای آتی استفاده شود و بازیکنان جوان و بومی آذربایجان در تیم های لیگ برتری و بخصوص تیم های بومی مورد استفاده قرار گیرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بلاتکلیفی حیرت آور تراکتورسازی در مسابقات جام حذفی.

به گزارش لیگ برتر ، چهار روزمانده به مسابقه تراکتورسازی با نفت مسجد سلیمان در جام حذفی به طور حیرت آوری هنوز شهر و ورزشگاه برگزاری این مسابقه مشخص نیست مطابق معمول شاهکاری دیگر از فدراسیون فوتبال.
در این رابطه مهدی تاج ، رئیس سازمان لیگ در مورد برگزاری این بازی گفت : با فشردگی مسابقات ، تیم‌ها وقت مجهز کردن ورزشگاه‌ها را ندارند به همین خاطر ما به تیم فوتبال مسجد سلیمان نامه ‌ای ارسال کردیم که شرایط خود را برای برگزاری بازی در جام حذفی اعلام کند. وی افزود من معتقدم که باید تیم از حق میزبانی خود استفاده کند اما شرایط باید مهیا باشد چند روز دیگر این تیم باید میزبان تراکتورسازی باشد ، من چند سوال از مدیرعامل این باشگاه کردم که شرایط را برای ما اعلام کند آنها امروز به سوالات ما جواب بدهند تا در مورد آن تصمیم بگیریم اینکه آیا مسجدسلیمان هتلی داشته باشد و یا مسافت فرودگاه تا محل برگزاری بازی چقدر باشد مهم است

بالا