• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
18 بازیکن تراکتورسازی برای دیدار با مس مشخص شدند/ تبریزی‌ها وارد کرمان شدند.

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بامداد امروز وارد کرمان شد.
خبرگزاری فارس: 18 بازیکن تراکتورسازی برای دیدار با مس مشخص شدند/ تبریزی‌ها وارد کرمان شدند

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی،کاروان تراکتورسازی تبریز برای رویارویی با مس کرمان از هفته بیستم سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال کشور، ساعت یک و 30 دقیقه بامداد دوشنبه دوم دی وارد کرمان و در هتل پارس این شهر مستقر شد.

حامد لک، داود نوشی صوفیانی، مرتضی اسدی، محمد نصرتی، فرشید طالبی، مهدی کیانی، مسعود ابراهیم زاده، حبیب گردانی، سعید آقایی، میلاد شیخ فخرالدینی، محمدحسین مهرآزما، علی کریمی، مهدی کریمیان، میثم بائو، فرشاد احمدزاده، جواد کاظمیان، کریم انصاری فرد و محسن دلیر هیجده بازیکن انتخابی مجید جلالی برای این دیدار را تشکیل می دهند.

تراکتورسازان برای آمادگی بیشتر و عملکرد بهتر در این دیدار، فردا یک جلسه تمرینی در کرمان را در برنامه دارند.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
جلالی چیکار کنه وقتی بازیکن بازی نمیکنه

من میگم چیکار کنه............وقتی اون بازیکن که خوب بازی نمیکنه میشیننش توی نیمکت ذخیره تا بینیش باد کنه و واسه بازی بعدش عبرت بشه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی تبریز در مورد وجود مشکلات مالی باشگاه گفت: سعی داریم به این مشکلات پایان دهیم و مدیرعامل فعلی باشگاه تراکتورسازی با اشاره به گفته جعفری مبنی بر اینکه “زینی زاده تیم را گران بسته و به مشکل مالی برخورد کرده است”، تصریح کرد: دلیل مشکلات مالی ما این است که ۳ میلیارد بدهی سال قبل را پرداخت کردیم و اگر این بدهی‌ها موجود نبود با همان پول تمامی مشکلات مالی را برطرف می‌کردیم ولی با وجود تمامی این مشکلات ما بیشترین پرداختی را نسبت به تیم های دیگر به بازیکنان دادیم.

زینی زاده اظهار داشت: اگر ما از شورای شهر کمک خواستیم به این دلیل بود که برخی افراد که در انتخابات شعار می‌دادند که برای کمک به تراکتورسازی راهی شورا می‌شویم به وعده‌هایشان عمل کنند وگرنه وظیفه هر مسئول شهری است که بتواند به این باشگاه کمک کند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی اضافه کرد: ما مثل آن‌ها مشکلات مالی را گردن دیگران نمی‌اندازیم و نمی‌گوییم که این بدهی‌ها مربوط به مدیرعامل پیشین است و این بدهی را مربوط به باشگاه می‌دانیم ولی برخی مواقع مجبور می‌شویم واقعیت‌ها را در رسانه عنوان کنیم.

زینی زاده در پاسخ به صحبت‌های اخیر جعفری مبنی بر اینکه شورای شهر حاضر است بدون درخواست باشگاه کمک یک میلیاردی به تراکتور داشته باشد، به خبرنگار تسنیم گفت: ما درخواست‌هایمان را به آن‌ها ارائه دادیم و امیدوارم آن‌ها نیز در عمل ثابت کنند که واقعاً به فکر تراکتورسازی هستند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص اینکه جعفری گفته درخواست باشگاه به دست اعضای شورای شهر نرسیده است، تاکید کرد: این به ساختار اداری شورای شهر بازمی‌گردد و ما نامه را به رئیس شورا ارائه کردیم و اینکه این درخواست در کدام کمیسیون باید بررسی شود و آیا باید تمام اعضای شورا در جریان باشند یا خیر به ما مربوط نمی‌شود.

وی گفت: آقای شیاری در شورای شهر عنوان کرده که باشگاه باید به فکر منابع پایدار باشد و ما نیز آماده هستیم هر پیشنهادی که داشته باشند را بررسی کنیم و با تعامل با شورا این مشکلات را برطرف کنیم.

زینی زاده تاکید کرد: در جلسه‌ای که با استاندار آذربایجان شرقی داشتیم پیشنهاداتی مطرح کردیم و می‌توان با دادن مجوز احداث پمپ‌ بنزین کمک کرد تا تراکتورسازی به منابع پایدار دست یابد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زمین تبریز به دلیل یخ‌زدگی سفت است
کیانی: مس را دست‌کم بگیریم ضربه می‌خوریم/ تعطیلی زیاد لیگ برای فوتبال خوب نیست....

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: با صحبت‌هایی که کادر فنی کرده هم‌قسم شدیم فردا بازی خوبی مقابل مس در کرمان انجام دهیم تا دوباره بتوانیم به صدر جدول برسیم.
خبرگزاری فارس: کیانی: مس را دست‌کم بگیریم ضربه می‌خوریم/ تعطیلی زیاد لیگ برای فوتبال خوب نیست

مهدی کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شرایط تیم تراکتورسازی تبریز بعد از باخت مقابل سپاهان و قبل از بازی مقابل مس کرمان، گفت: ما یک هفته بد را پشت سر گذاشتیم چرا که باخت به سپاهان اعصاب همه ما را خراب کرده بود اما به هر حال فوتبال بالا و پائین زیاد دارد و ما هنوز سه امتیازهای زیادی در پیش رو داریم. با صحبت‌هایی که کادر‌فنی کرده هم‌قسم شدیم تا فردا بازی خوبی مقابل مس در کرمان انجام دهیم تا دوباره بتوانیم به صدر جدول برسیم.

وی ادامه داد: باخت سپاهان نتیجه بسیار بدی بود اما فرصت برای جبران این نتیجه وجود دارد و ما می‌توانیم آن بازی را جبران کنیم. در این چند روز همه فکر ما به بازی با مس کرمان معطوف شده و بازی با سپاهان را فراموش کرده‌ایم.

کیانی درباره دیدار مقابل مس کرمان و سختی‌های این دیدار افزود: برخلاف اینکه خیلی‌ها فکر می‌کنند مس تیم ضعیفی است، اما من معتقدم که بازی با مس بازی بسیار سختی است و اگر این تیم را دست‌کم بگیریم قطعاً ضربه می‌خوریم. این تیم چیزی برای از دست دادن ندارد و با جان و دل برای دفاع از حیثیتش بازی می‌کند. ما نباید این تیم را از پیش بازنده بدانیم. ما هم تراکتورسازی هستیم و تیم دست و پا بسته‌ای نیستیم.

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز درباره انتقادات مجید جلالی از زمین‌های تمرین تراکتورسازی در تبریز تصریح کرد: تمام مسئولان استانی برای تراکتورسازی زحمت می‌کشند اما زمین به علت یخ‌زدگی سفت است. من امیدوارم که این موضوع هم تمام شود تا آقای جلالی با خیال راحت‌تری تیم را تمرین دهد.

وی در خصوص تعطیلی لیگ پس از برگزاری هفته بیستم، گفت: با اینکه ما در روز یکشنبه در جام حذفی بازی داریم اما به نظرم تعطیلی زیاد برای لیگ برتر خوب نیست. امیدوارم که فوتبال ما روز به روز به سمت حرفه‌ای شدن پیش برود.

کیانی در پایان درباره شانس قهرمانی تراکتورسازی بعد از دو سال نایب‌قهرمانی متوالی در لیگ برتر ادامه داد: ما صد در صد پتانسیل قهرمان شدن داریم چرا که کادر فنی، بازیکنان و تماشاگران خوبی داریم و فکر می‌کنم اگر خودمان باشیم بتوانیم قهرمان لیگ برتر شویم از این هفته به بعد دیگر نباید امتیاز از دست بدهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وقتی مدیری زود می‌رود وجود برخی بدهی‌ها طبیعی است
جعفری: من و زینی‌زاده رقابتی نداریم/ کمک به تراکتورسازی باید در صحن شورا تصویب شود
مدیرعامل سابق باشگاه تراکتورسازی و عضو شورای شهر تبریز گفت: من و حمید زینی‌زاده رقابتی‌ نداریم و چون صحبت ما در رسانه‌ها مطرح شده شاید منظور اصلی بیان نشده است.
خبرگزاری فارس: جعفری: من و زینی‌زاده رقابتی نداریم/ کمک به تراکتورسازی باید در صحن شورا تصویب شود

محمدحسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه شورای شهر چه زمانی کمک مالی خود را در اختیار باشگاه تراکتورسازی قرار می‌دهد، گفت: این مسئله در نوبت طرح لایحه‌های شورای شهر قرار دارد و باید در زمان مقرر در صحن بیان شده و به تصویب اعضاء برسد، پس از تائید این لایحه توسط رئیس شورا، این مسئله باید به تائید فرمانداری برسد و طی پروسه 20 روزه در اختیار باشگاه قرار می‌گیرد. تمام تلاشمان را می‌کنیم تا این پول هرچه زودتر به باشگاه برسد.

وی در پاسخ به این سئوال که قرار بود این لایحه بدون نوبت در صحن شورا ارائه شود، خاطرنشان کرد: این طرح 3 فوریتی است و در دو جلسه اخیر شورا هنوز لایحه‌ای ارائه نشده است، در حال پیگیری این مسئله هستیم تا هرچه زودتر این کار صورت بگیرد و این کمک به باشگاه انجام شود.

جعفری در مورد اینکه حمید زینی‌زاده اعلام کرده برخلاف نظر او بودجه سال قبل باشگاه تراکتورسازی 19 میلیارد تومان است، عنوان کرد: احتمالاً اطلاعات او از من بیشتر است، بودجه مصوب هیئت مدیره 14 میلیارد تومان بود که با مابه‌التفاوتی که به صورت ناخواسته به دلیل گرانی دلار به ما تحمیل شد این رقم را بالاتر برد در غیر اینصورت ابتدا 12 میلیارد هزینه اعضا تیم در نظر گرفته شد و 2.5 میلیارد تومان نیز برای مخارج بازی‌ها و سفرهای ما در نظر گرفته شد. حتی دولت قبل در بحث دلار کمک زیادی به ما کرد، اگر یک ریال بیشتر از بودجه هزینه کرده باشیم حاضریم آن را پرداخت کنیم.

وی در مورد اینکه زینی‌زاده اعلام کرده 3 میلیارد از بدهی‌های سال قبل را پرداخت کرده است، تاکید کرد: ما یک میلیارد تومان از دوران امیر قلعه‌نویی و بخشی از قراردادهای بازیکنان سال قبل را بدهکار بوده‌ایم، به هرحال وقتی تیم مدیریتی زودتر از موعد خود کنار می‌رود، این پول‌های پرداخت نشده باقی می‌ماند البته نباید فراموش کنیم ما مبالغی را نیز برای باشگاه کنار گذاشته بودیم، بخشی از درآمدهای زمان مدیریتی من از اسپانسر، حق پخش و 4 مغازه‌ای که شهرداری در اختیارمان قرار داده بود، پس از رفتن من به باشگاه رسید. قطعاً در زمانی که ما به عنوان مدیرعامل وارد باشگاه شدیم بدهی‌هایی وجود داشت و بنده حدود 4.5 میلیارد تومان پرداختی‌های گذشته را انجام دادم.

جعفری در مورد اینکه زینی‌زاده نسبت به صحبت او مبنی بر اینکه امسال تیم با هزینه سنگین بسته شده است، خاطرنشان کرد: نمی‌خواهم بین من و زینی‌زاده اختلافی بوجود بیاید، تمام صحبت من این بوده که ما باید با علم به اینکه تا چه اندازه توانایی مالی داریم، تیم را ببندیم، اگر توانایی مالی ما پایین است و نمی‌توانیم تیم قدرتمندی را ببندیم. اینکار که بخواهیم با انجام هزینه‌های فراوان تیم قدرتمندی داشته باشیم و در میانه‌های راه بخاطر مشکلات مالی از ادامه کار بازبمانیم کار درستی نیست.

وی افزود: اینطور که دوستان من در باشگاه و هیئت مدیره اعلام کرده‌اند امسال پول خوبی به تراکتورسازی آمده اما هزینه‌ها بالاست، تمام آرزوی ما موفقیت تراکتورسازی است، اگر تیم قهرمان شود مطمئناً ما در صحن شورا از حمید زینی‌زاده و مجید جلالی دعوت می‌کنیم و از آنها بخاطر افتخاری که کسب کردند تشکر می‌کنیم. حتی اگر نایب قهرمان شویم این کار را انجام خواهیم داد هرچند که در دو سالی که ما به عنوان نایب قهرمانی رسیدیم این اتفاق نیفتاد،

جعفری تاکید کرد: چون صحبت‌های ما در رسانه‌ها مطرح شده شاید منظور اصلی بیان نشده است. هیچ رقابتی بین ما وجود ندارد، مطمئناً زینی‌زاده دوست دارد تراکتورسازی قهرمان شود و ما نیز بعنوان یک عاشق تراکتورسازی خواهان رخ دادن این اتفاق هستیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:قرار بود مدیران مس خبر بدهند که اینطور نشد/پس از شکست مقابل سپاهان فشار روانی زیادی را تحمل کردیم

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:من معتقدم در این یکی،دو بازی اخیر کیفیت بازی تراکتورسازی پایین آمده است.
به گزارش اوج از کرمان،مجید جلالی در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل مس کرمان عنوان کرد:ما در مقطعی به کرمان آمدیم که این بازی برای هر دو تیم اهمیت دارد و برای هر دو تیم سخت است.پس از شکست مقابل سپاهان،فشار روانی زیادی را تحمل کردیم و برای اینکه خودمان را از این فشار رها کنیم باید بازی موفقیت آمیزی را مقابل مس انجام بدهیم.
وی ادامه داد:مس تنها تیم شرق ایران در لیگ برتر است.این مسابقه برای مس هم بازی سختی است و امیدوارم در بازی های آینده هم موفق باشند تادر لیگ برتر بمانند.
سرمربی تراکتورسازی درباره غایبان تیمش در این مسابقه گفت:سعید دقیقی محروم است و یکی،دو بازیکن هم آسیب دیده هستند.سعی می کنیم در بازی با مس عملکرد خوبی داشته باشیم.
وی ادامه داد:تراکتورسازی روند خوبی را طی می کرد.مقابل پرسپولیس و گسترش موفق بودیم.متاسفانه شرایط آب و هوایی طی روزهای گذشته به کیفیت تمرین لطمه زد.برای این مساله راههایی را پیش بینی کرده ایم که مشکل نداشته باشیم.
سرمربی تراکتورسازی افزود:در تبریز تیم ها مقابل ما،بازی درگیرانه و بر اساس ضد حمله را ارائه می دهند.امیدوارم با حضور بازیکنان جدید بتوانیم قابلیت حضور در این مسابقات را پیدا کنیم.
وی درباره اینکه آیا بازیکنان تراکتورسازی ممنوع المصاحبه شده اند گفت:اخیرا بازیکنان را ممنوع المصاحبه نکردیم.در گذشته برای برخی مسابقات حساس این کار را کردیم اما در حال حاضر چنین بحثی وجود ندارد.
جلالی خاطرنشان کرد:وقتی ببری،کارهای اشتباه ،صحیح دیده می شود و بالعکس.البته من معتقدم در این یکی،دو بازی اخیر کیفیت بازی تراکتورسازی پایین آمده است.
وی درباره مذاکراتش با باشگاه مس کرمان در آغاز فصل گفت:در آن مقطع با مدیرعامل وقت مس صحبت هایی داشتم و به توافق نسبی رسیده بودیم.مشکل مالی هم نداشتیم.قرار بود آنها خبر بدهند که دیگر خبر ندادند.اولین تیمی که برای این فصل صحبت کردم؛مس بود.
سرمربی تراکتورسازی درباره دیدارش با مربیان تیم ملی در تبریز اظهار داشت: ما می خواهیم به تیم ملی کمک کنیم.باید منافع همگان را در نظر گرفت.اطمینان دارم در آینده مشکلی نخواهیم داشت.
جلالی درباره کیفیت لیگ برتر گفت:کیفیت بازی به تحلیل های فنی از تیم های بالای جدول برمی گردد.در هر صورت،باید بپذیریم تیم ها روش های امتیازگیری را که خیلی هم با کیفیت بازی همخوانی ندارد بلدند و می توانند امتیاز حریف خود را خراب کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ارسال به دوستان
در ابتدای فصل با مس کرمان به توافق رسید.

جلالی: بعد از شکست مقابل سپاهان فشار روانی زیادی را تحمل کردیم
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: بعد از شکست خانگی مقابل سپاهان فشار روانی زیادی را تحمل کردیم.
خبرگزاری فارس: جلالی: بعد از شکست مقابل سپاهان فشار روانی زیادی را تحمل کردیم

به گزارش خبرگزاری فارس، مجید جلالی در نشست خبری پیش از بازی با مس کرمان، گفت: 3 امتیاز مسابقه اهمیت حیاتی دارد ما بازی سختی با مس داریم بعد از باخت مقابل سپاهان فشار روانی زیادی را تحمل کردیم، امیدوارم فردا بازی خوبی را به نمایش بگذاریم. مس کرمان تنها تیم در شرق ایران است که در لیگ برتر حضور دارد امیدوارم در هفته‌های آینده این تیم موفق باشد ما هم دو مصدوم و دو محروم برای بازی فردا داریم.

وی در مورد نوسان تراکتورسازی، گفت: ما مسیر خوبی را طی کردیم اما شرایط آب و هوایی تمرینات تیم ما را تحت تأثیر قرار داد و تیم‌ها هم مقابل ما درگیرانه بازی می‌کردند و چشم به ضد حملات داشتند.

جلالی در مورد ممنوع‌المصاحبه کردن بازیکنان تیمش گفت: در برخی مسابقات برای کنترل حواشی آنها را ممنوع‌المصاحبه کردیم. معمولا وقتی در یک بازی برنده می‌شویم تمام کارهایی که انجام داده‌ایم درست به نظر می‌رسد و وقتی هم که تیم بازنده می‌شود تمام کارهایی که انجام داده‌ایم حتی اگر صحیح باشد غلط به نظر می‌رسد.

جلالی در مورد مذاکره‌ای که ابتدای فصل با مس کرمان داشت، گفت: اولین باشگاهی که من با آنها مذاکره کردم مس کرمان بود و با هم به توافق هم رسیدیم اما قرار بود جلسه نهایی برگزار شود که این اتفاق نیفتاد و در نهایت من به تراکتورسازی آمدم.

سرمربی تراکتورسازی در مورد تضاد تیم ملی با باشگاه‌ها بر سر بازیکنان ملی‌پوش، گفت: همه دل‌مان می‌خواهد که به تیم ملی کمک کنیم و همه باشگاه‌ها چنین نظری دارند اما باید منافع همه در نظر گرفته شود.

وی در مورد امتیازگیری و کیفیت بازی‌های لیگ، گفت: باید قبول کنیم که تیم‌ها روش امتیاز گرفتن از یکدیگر را بلد هستند و امتیازگیری خیلی هم با کیفیت بازی ممکن است همخوانی نداشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
تراکتورسازان به کرمان رسیدند/ جلالی و مظلومی به دنبال پیروزی

تیم‌های فوتبال تراکتورسازی و مس کرمان در حالی در هفته بیستم لیگ برتر فوتبال باید به مصاف هم بروند که مربیان هر دو تیم به دنبال پیروزی هستند.
خبرگزاری فارس: تراکتورسازان به کرمان رسیدند/ جلالی و مظلومی به دنبال پیروزی

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حامد لک، داود نوشی صوفیانی، مرتضی اسدی، محمد نصرتی، فرشید طالبی، مهدی کیانی، مسعود ابراهیم‌زاده، حبیب گردانی، سعید آقایی، میلاد شیخ فخرالدینی، محمدحسین مهرآزما، علی کریمی، مهدی کریمیان، میثم بائو، فرشاد احمدزاده، جواد کاظمیان، کریم انصاری‌فرد و محسن دلیر 18 بازیکنان انتخابی مجید جلالی برای دیدار با مس کرمان را تشکیل می‌دهند.

سابقه بازی تیم‌های تراکتورسازی تبریز با مس کرمان

تیم‌های تراکتورسازی تبریز و مس کرمان تاکنون 9 بار در لیگ برتر به مصاف هم رفته‌اند که پنج بار تراکتورسازی مقابل تیم مس به برتری دست یافته است.

در لیگ نهم و نخستین جدال دو تیم در لیگ برتر، تیم فوتبال تراکتورسازی در تبریز با تک گل مهرداد پولادی مس را شکست داد، اما در کرمان با نتیجه 3 بر 2 مغلوب نارنجی‌پوشان شرق کشور شد.

گل‌های تراکتورسازی در این بازی توسط محمد ابراهیمی و فرهاد خیرخواه به ثمر رسید.

در لیگ دهم و فصل 90-89 بازی دو تیم در کرمان با تساوی یک بر یک خاتمه یافت، اما در تبریز تراکتورسازی با یک گل مقابل مس به برتری دست یافت.

محمد ابراهیمی در کرمان و علی علیزاده در تبریز برای تراکتورسازی موفق به گلزنی شدند.

در لیگ یازدهم فصل 91-90 تراکتورسازی در تبریز با گل‌های علی عیلزاده، توزی رودریگو و فلاویو لوپز سه بر یک مس را شکست داده اما در کرمان با یک گل مغلوب میزبان خود شدند.

فصل گذشته تیم تراکتورسازی هر دو بازی رفت و برگشت را به سود خود خاتمه داد، شاگردان تونی در تبریز دو بر یک مس را مغلوب کردند که فرزاد حاتمی و فلاویو لوپز برای تراکتور گلزنی کردند.

بازی برگشت نیز تراکتور با سه گل سید مهدی سید صالحی(دوگل) و جواد کاظمیان از سد میزبان خود گذشت.

بازی رفت این فصل نیز در تبریز با تساوی بدون گل خاتمه یافت.

تیم تراکتورسازی پیش از هفته بیستم با 33 امتیاز در مکان پنجم قرار گرفته و مس کرمان نیز با 14 امتیاز در قعرنشین جدول است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار جاسم: با تراکتورسازی به توافق نهایی رسیده.

هافبک عراقی الطلبه از توافق نهایی خود با تراکتورسازی خبر داد. او گفت پیشنهاد پرسپولیس و استقلال را رد کرد و ترجیح داد به تراکتورسازی تبریز بپیوندد.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از ایسنا، در حالی که عبدالوهاب ابوالهیل، سرمربی الطلبه عراق چند روز پیش اعلام کرد که به هیچ وجه اجازه نخواهد داد جاسم کرار به تراکتورسازی برود، این هافبک جنجالی اعلام کرد تصمیم خود را گرفته و به تراکتورسازی خواهد پیوست.

او در گفت‌وگویی که با روزنامه‌ "المدی" عراق داشت، گفت: سه روز پیش رسما با باشگاه تراکتورسازی تبریز به توافق رسیدم. باشگاه الطلبه با توجه به بندی که در قراردادم وجود داشت، اجازه جدایی را به من داد.

او افزود: تراکتورسازی در حال حاضر از تیم‌های بالانشین لیگ برتر ایران است. رابطه خوبی با این تیم دارم. وقتی به من پیشنهاد دادند یک لحظه در قبول آن شک نکردم. تراکتورسازی نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا است. من دو پیشنهاد دیگر از لیگ ایران هم داشتم. تیم‌های استقلال و پرسپولیس هم خواهان جذب من بودند، اما ترجیح دادم که به تراکتورسازی بپیوندم چرا که در این تیم احساس راحتی می‌کنم و پیش از این در تبریز تجربه بازی هم داشته‌ام.

کرار افزود: دوست داشتم بار دیگر فرصت بازی در لیگ ایران را به دست آورم، چرا که عاشق لژیونر شدن به ویژه در لیگ ایران هستم. بازی در این لیگ چیزهای زیادی به من یاد داد. من عاشقان و دوستداران خود را در ایران دارم. به خاطر دلایل زیادی از حضور در لیگ عراق احساس راحتی نمی‌کنم. دیدار دوشنبه الطلبه با نیروی هوایی آخرین دیدار من در لیگ عراق است. باشگاه الطلبه همکاری خوبی با من داشت و به محض آن که از لیگ ایران پیشنهاد داشتم چراغ سبز نشان داد. با باشگاه الطلبه درباره جدایی به توافق دو جانبه رسیدیم. همه همکاری خوبی با من داشتند، به ویژه عبدالوهاب الهیل سرمربی تیم. بدون شک در صورت بازگشت به لیگ عراق تنها برای الطلبه بازی خواهم کرد. الطلبه بازیکنان خوبی در اختیار دارد. بدون شک با جدایی من این تیم به مشکل بر نخواهد خورد. تجربه خوبی با الطلبه داشتم و امیدوارم که این تیم در رقابت‌های لیگ عراق موفق باشد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در صورت پرداخت نکردن بدهی بازیکنان الاتحاد عربستان احتمال حذف حریف تراکتورسازی از لیگ قهرمانان آسیا

باشگاه الاتحاد عربستان به خاطر پرداخت نکردن طلب بازیکن کروات خود در آستانه حذف از لیگ قهرمانان آسیا قرار گرفت. به گزارش آناج، تراکتورسازی در لیگ قهرمانان آسیا با تیم‌های العین امارات، الاتحاد عربستان همگروه است.
روزنامه الشرق نوشت الاتحاد عربستان در آستانه حذف از لیگ قهرمانان آسیا قرار گرفته است.
سایت گل عربی به نقل از روزنامه الشرق نوشت: باشگاه الاتحاد نامه‌ای رسمی را از فدراسیون فوتبال عربستان دریافت کرده و در آن آمده است که هر چه سریع‌تر طلب 9 میلیون ریالی (واحد پول عربستان) انس الشربینی بازیکن کروات - فلسطینی تبار این تیم را پرداخت کند در غیر این صورت از حضور در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا محروم خواهد شد.
در ادامه خبر "گل" آمده است که فیفا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال عربستان باشگاه الاتحاد را مقصر دانست و ملزم به پرداخت بدهی 9 میلیون ریالی به باشگاه هایدوک کرواسی که الشرینی قبل از پیوستنش به الاتحاد در آن توپ می‌زد، کرد.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ماشالله تراختور

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده 10 میلیون تومان جریمه شد

رای کمیته انضباطی در خصوص شکایت تورج حق وردی از حمید زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز، صادر شد. زینی‌زاده علیه حق وردی در یک خبرگزاری مصاحبه کرده بود که پس از بررسی پرونده، حمید زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی را به توبیخ کتبی با درج در سوابق انضباطی و پرداخت یکصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرده و موکدا به مدیرعامل تراکتورسازی یادآوری می‌شود، تکرار رویه موجود بسترساز اعمال جرایم و تنبیهات انضباطی شدیدتر خواهد بود. این رای قابل تجدیدنظر در کمیته استیناف است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کمیته انضباطی جریمه سنگین زینی زاده از سوی کمیته انضباطی کمیته انضباطی آخرین احکام و دعوتهایش را اعلام کرد. به گزارش آناج، کمیته انضباطی به جهت رسیدگی به دعوی مطالبه وجه کیانوش رحمتی از باشگاه استقلال روز سه شنبه 24 دی ماه در کمیته انضباطی با حضور طرفین پرونده برگزار می شود. عدم حضور مانع از رسیدگی نخواهد بود. همچنین در همین روز جلسه رسیدگی به مطالبه وجه جلال کرمی و محمد محمدی از باشگاه مس کرمان با حضور طرفین برگزار می شود و براساس اعلام کمیته انضباطی عدم حضور طرفین مانع از رسیدگی نیست.

همچنین کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در خصوص تجدیدنظرخواهی شجاع خلیل زاده نسبت به رای کمیته انضباطی فدراسیون بابت انعقاد قرارداد همزمان با باشگاههای پرسپولیس و سپاهان، رای خود را اعلام کرد:

محکومیت نامبرده به پرداخت ششصد میلیون ریال جریمه نقدی به لحاظ ارتکاب تخلف انعقاد همزمان قرارداد داخلی با دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان، با توجه به تصویر قرارداد تنظیمی نامبرده با باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه نامبرده، وارد کند به عمل نیامده و بر اساس ماده 17 آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال، ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره عینا تایید می شود.

زینی زاده 10 میلیون تومان جریمه شد

رای کمیته انضباطی در خصوص شکایت تورج حق وردی مبنی از حمید زینی زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز، صادر شد.زینی زاده علیه حق وردی در یک خبرگزاری مصاحبه کرده بود که پس از بررسی پرونده، حمید زینی زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی را به توبیخ کتبی با درج در سوابق انضباطی و پرداخت یکصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرده و موکدا به مدیرعامل تراکتورسازی یادآوری می شود، تکرار رویه موجود بسترساز اعمال جرایم و تنبیهات انضباطی شدیدتر خواهد بود.این رای قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نیمکت خالی تراکتور بالاخره کار دستش درد.

تیم تراکتورسازی در یک دیدار بسیار ضعیف مقابل تیم آخر جدولی مس کرمان به نتیجه تساوی آنهم در آخرین دقیقه رضایت داد. تیم مسی که از پرسپولیس تهران 6 گل دریافت کرده بود...(ادامه مطلب)
امروز نیمکت تراکتور نشان داد که بازیکن مطرحی ندارد. افرادی که از ابتدای فصل در بوق کرده بودند که اکنون نیمکت تراکتور پر شده است بهتر است اکنون کمی بیشتر به گفته خود بیندیشند. واقعا تراکتور در نیمکت خود بازیکن مطرحی که گره گشا باشد ندارد. بازیکنانی که نه ستاره اند و نه خلاقیت خاصی.
به هر ترتیب تراکتور در سومین بازی ضعیف خود 2 امتیاز طلایی دیگر را از دست داد تا بازهم از کورس قهرمانی عقب بیفتد؛ باید دید سایر حریفان تراکتور چه خواهند کرد.
هفته بعد برای تراکتورسازان هفته بسیار حساسی خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طبق دستور نبي؛
دهنوي تا اطلاع ثانوي محروم شد

دبيرکل فدراسيون فوتبال در نامه‌اي به دبيرسازمان ليگ حرفه‌اي، اعلام کرد که قاسم دهنوي حق حضور در مسابقات رسمي را نخواهد داشت.
دهنوي تا اطلاع ثانوي محروم شد
دبيرکل فدراسيون فوتبال در نامه اش به دبيرسازمان ليگ حرفه اي، نوشته است: با توجه به عدم اجراي دادنامه صادره از سوي کميته انضباطي فدراسيون بابت دعوي مطالبه وجه باشگاه فرهنگي ورزشي فولادمبارکه سپاهان اصفهان به طرفيت قاسم دهنوي، بازيکن تيم پرسپوليس تهران صادره شده تا زمان کسب رضايت خواهان از جانب قاسم دهنوي، کليه فعاليتهاي فوتبالي و مرتبط با فوتبال اعم از حضور در مسابقات رسمي و همراهي تيمش، به حالت تعليق درآمده و اين بازيکن حق حضور در مسابقات رسمي را نخواهد داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار مس_تراکتورسازی/جلالی اخراج شد.

سرمربی تیم تراکتورسازی اخراج شد.
به گزارش اوج از کرمان،مجید جلالی در دقایق پایانی بازی تیمش مقابل مس به دلیل اعتراض به داور از بازی اخراج شد.
*در حالیکه وقت اضافی این مسابقه 4 دقیقه اعلام شده بود اما داور بازی را تا دقیقه 96 ادامه داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار مس_تراکتورسازی/اختلاف نظر داور و کمک در یک صحنه و شعار علیه انصاری فرد
سرمربی تیم مس کرمان از جایگاه ویژه بازی تیمش مقابل تراکتورسازی را نظاره کرد.

به گزارش اوج از کرمان،پرویز مظلومی که از سوی کمیته انضباطی تا اطلاع ثانوی محروم شده است،به همراه آنالیزور تیم مس در بازی با تراکتورسازی در جایگاه حضور داشت.
*حدود 2 هزار تماشاگر در ورزشگاه باهنر حضور یافتند.
*هواداران تیم مس علیه کریم انصاری فرد شعار سر دادند.
*در یک صحنه بین داور و کمک داور اختلاف نظر به وجود آمد.به شکلی که داور معتقد بود تیم مس باید کرنر بزند و کمک داور بر این باور بود که در آن صحنه تیم تراکتورسازی باید ضربه کنار دروازه را بزند.در نهایت تیم مس در آن مقطع کرنر را زد.
*طرفداران مس آرمان شهداد نژاد،دروازه بان این تیم را به شدت تشویق کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آرا جدید کمیته انضباطی/جریمه 10 میلیون تومانی برای مدیرعامل تراکتور/خلیل زاده به پرداخت 60 میلیون محکوم شد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرا و دعوت‌های جدید خود را اعلام کرد.
به گزارش اوج و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی به جهت رسیدگی به دعوی مطالبه وجه کیانوش رحمتی از باشگاه استقلال روز سه شنبه 24 دی ماه در کمیته انضباطی با حضور طرفین پرونده برگزار می شود. عدم حضور مانع از رسیدگی نخواهد بود. همچنین در همین روز جلسه رسیدگی به مطالبه وجه جلال کرمی و محمد محمدی از باشگاه مس کرمان با حضور طرفین برگزار می شود و براساس اعلام کمیته انضباطی عدم حضور طرفین مانع از رسیدگی نیست.
همچنین کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در خصوص تجدیدنظرخواهی شجاع خلیل زاده نسبت به رای کمیته انضباطی فدراسیون بابت انعقاد قرارداد همزمان با باشگاه‌های پرسپولیس و سپاهان، رای خود را اعلام کرد:
محکومیت نامبرده به پرداخت ششصد میلیون ریال جریمه نقدی به لحاظ ارتکاب تخلف انعقاد همزمان قرارداد داخلی با دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان، با توجه به تصویر قرارداد تنظیمی نامبرده با باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه نامبرده، وارد کند به عمل نیامده و بر اساس ماده 17 آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال، ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره عینا تایید می شود.
زینی زاده 10 میلیون تومان جریمه شد
رای کمیته انضباطی در خصوص شکایت تورج حق وردی از حمید زینی زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز، صادر شد. زینی زاده علیه حق وردی در یک خبرگزاری مصاحبه کرده بود که پس از بررسی پرونده، حمید زینی زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی را به توبیخ کتبی با درج در سوابق انضباطی و پرداخت یکصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرده و موکدا به مدیرعامل تراکتورسازی یادآوری می شود، تکرار رویه موجود بسترساز اعمال جرایم و تنبیهات انضباطی شدیدتر خواهد بود. این رای قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مس 1 تراکتور 1 / علی آقا ناجی ، جلالی اخراج شد

از هفته 20 لیگ برتر مس کرمان میزبان تراکتورسازان بود که در حضور نزدیک به 100 هوادار کرمانی و 100 هوادار تراکتوری برگزار شد که در نهایت تساوی یک بر یک ثبت شد .

ترکیب مس کرمان : آرمان شهدادنژاد،شیث رضایی،علی ابراهیمی،مجتبی ترشیز،فرهاد سالاری پور،کیانوش رحمتی،فرزاد حسین خانی،احمد حسن زاده،محمد آبشک،ادینیو و کریم اسلامی

ترکیب تراکتورسازی : داوود نوشی صوفیانی،میلاد فخرالدینی،فرشید طالبی،مرتضی اسدی،حبیب گردانی،مهدی کیانی،میثم بائو،علی کریمی،فرشاد احمدزاده،جواد کاظمیان و کریم انصاری فرد

نیمه اول با نیمکت نشینی دو بازیکن تراکتور که متهم به کم کاری شده بودند آغاز شد و همان دقایق ابتدای که هنوز بازی جا نیفتاده بود ، حرکت خوب ادینهو از سمت چپ و پاس کات-بک این بازیکن با ضربه ی احمد حسن زاده بازیکن سرعتی مس، به تور دروازه تراکتورچسبید تا در دقیقه 7 بازی مس قعر نشین بر تراکتور مدعی پیشی بگیرد و در ادامه هر دو تیم بازی پایاپای را به نمایش گذاشتند ولی با تک گل مسی ها نیمه اول به پایان رسید

نیمه دوم تراکتوری ها را بازی با فشار بر حریف آغاز کردند و مس کرمان نیز چشم به ضد حملات دوخته بود که در طول 45 دقیقه نیمه دوم بخت و اقبال با کرمانی ها همراه بود تا حملات تراکتور به در بسته به خورد که در این میان مجید جلالی در زمان تلف شده بازی به دلیل اعتراض به داوری از کنار زمین اخراج شد و در ادامه حملات تراکتور ادامه داشت تا اینکه علی کریمی در غافل گیری مدافعان مس ، شوت سرکش خود را وارد دراوزه مس کند و نتیجه نهایی یک بر یک شود .

بالا