• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

مقابل نفت شکست بدی خوردیم

کیانی: می‌خواهیم هدیه خوبی به مردم تبریز بدهیم/ قهرمان نشویم کارمان سخت می‌شود

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: تمام تمرکزمان را روی دیدار جام حذفی مقابل مس کرمان گذاشته‌ایم و می‌خواهیم هدیه خوبی به مردم تبریز بدهیم.

مهدی کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط تراکتورسازی قبل از فینال جام حذفی فوتبال ایران مقابل مس کرمان گفت: خدا را شکر وضعیت تیم بسیار خوب است. مقابل نفت تهران شکست بدی خوردیم و در این مسابقه تمرکز نداشتیم. امیدوارم بتوانیم در دیدار فینال جام حذفی این نتیجه را جبران کنیم.

وی با اشاره به اینکه مقابل نفت تهران بازیکنان تراکتورسازی در روز خوب خود قرار نداشتند، افزود: این وضعیت ممکن است برای هر تیمی به وجود بیاید. متأسفانه در این دیدار عملکرد خوبی نداشتیم و شکست خوردیم. البته نفت تهران تیم بسیار خوبی است که امسال نشان داده توانایی زیادی دارد. امیدوارم بتوانیم روز جمعه با پیروزی که به دست می‌آوریم این شکست را فراموش کنیم.

هافبک تراکتورسازی در مورد شرایط اردوی این تیم در تهران اظهار داشت: زمانی که از تبریز به تهران آمدیم هوای این شهر نیز بسیار سرد بود. اکنون که هوای تهران خوب شده وضعیت تبریز نیز مناسب است. به هر حال چند روزی است که تمرینات خود را در تهران دنبال می‌کنیم و آماده مسابقات فینال جام حذفی می‌شویم.

وی در ادامه تأکید کرد: جام حذفی، جام تیم‌های باتجربه است. مشاهده کردید که تیم‌های خوب و زیادی در این رقابت‌ها موفق عمل نکردند و بازی را به حریفان واگذار کردند. باید با ارائه یک بازی منطقی مقابل مس کرمان نتیجه بگیریم و قهرمانی جام حذفی را به هوادارانمان هدیه کنیم.

کیانی در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، خطاب به هواداران تراکتورسازی خاطر نشان کرد: مطمئن هستیم هواداران تراکتورسازی به ورزشگاه می‌آیند. آنها برای موفقیتمان لحظه‌شماری می‌کردند و از همین حالا شرایط سفر به کرمان را فراهم کرده‌اند. امیدوارم بتوانیم هدیه خوبی به آنها بدهیم و دست پر به تبریز بازگردیم. لیگ را از دست دادیم و تمام تمرکز ما روی جام حذفی است. خدایی ناکرده اگر نتوانیم در این رقابت‌ها موفق شویم شرایط بسیار بد می‌شود. تمام تلاشمان را برای قهرمانی تراکتورسازی به کار می‌گیریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشید طالبی: قول قهرمانی در جام حذفی را می‌دهیم/ مس را نباید دست کم گرفت

چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸

بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز می‌گوید که امیدوار است با کسب جام قهرمانی در جام حذفی هواداران تیمشان که از مسافت 1600 کیلومتری به کرمان خواهند آمد را خوشحال کنند.

فرشید طالبی، بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص دیدار این تیم در مقابل نفت تهران، اظهار داشت: به نظر من این بازی یکی از بی‌نظم‌ترین بازی‌هایی بود که از تراکتورسازی دیدم. بی‌نظمی‌ها کاملا بر تیم حاکم شده بود و بازیکنان نتوانستند دستورات مربی را اجرا کنند. نیمه اول نسبتاً بهتر بودیم، ولی در نیمه دوم شرایط اصلا خوبی نداشتیم و تیم نفت با نظمی که داشت توانست سه امتیاز بازی را از ما بگیرد.

وی در خصوص این که آیا نتیجه‌ دیدار مقابل نفت می‌تواند به بازی فینال جام حذفی تاثیر بگذارد یا خیر؟ گفت: ما به بازی با نفت از بُعد مثبت نگاه می‌کنیم، زیرا همیشه در کار خدا حکمتی وجود دارد. دیدار مقابل نفت یک هوشیاری به بازیکنان داده است. متاسفانه دیدار مقابل نفت زمانی انجام شد که ما تفکرات متفاوتی و مستقیماً به بازی با مس فکر می‌کردیم و شرایطی که در مقابل نفت به وجود آمد یک هوشیاری برای بازیکنان بود تا آماده بازی مقابل مس باشیم. ما نباید هیچ حریفی را در فوتبال دست کم بگیریم و اگر ما اتفاقات دیدار مقابل نفت را به فال نیک بگیریم، می‌تواند تاثیر مثبتی بر روی بازی فینال داشته باشد.

طالبی درباره این که مس در جام حذفی و در لیگ برتر دو عملکرد متفاوت از خود به نمایش گذاشته است، بیان کرد: مس چهار سال گذشته نیز در لیگ برتر نتایج خیلی ضعیفی می‌گرفت و تا رده سیزدهم سقوط کرد، ولی در همان سال در جام باشگاه‌های آسیا عملکرد خیلی خوبی داشت و توانست از گروه خود صعود کرده و در یک هشتم به تیم سابق من ذوب آهن برده بود، ولی خدا را شکر آن سال تیم ما توانست مس را حذف کند و با توجه به این موضوع مس این سابقه را دارد که اگر در یک جام خوب کار نکند، در جام دیگر خیلی غیر منتظرانه ظاهر شود. سرمربی تیم مس اخیرا گفته چون کار سختی در لیگ برتر داریم پس تمام تمرکزمان را بر روی جام حذفی می‌گذاریم.

وی ادامه داد: این صحبت‌ها سختی بازی فینال را برای ما دو چندان می‌کند و همه می‌دانیم که بازی با مس یک بازی خیلی سختی خواهد بود، زیرا این همان مسی است که استقلال را در خانه خودش حذف کرده است و این نشان می‌دهد که باید از این تیم ترسید. مس از یکسری بازیکنان خلاق استفاده می‌گیرد که این بازیکنان به دادش رسیده‌اند. من فکر می‌کنم که باید این بازی را آسان نگیریم و هوشیار باشیم.

بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز در خصوص این که آیا بازیکنان این تیم قول قهرمانی در جام حذفی را به هواداران تیم‌شان می‌دهند یا خیر، اظهار داشت: اگر خدا کمک کند و بازی مقابل مس پنجمین فینال جام حذفی خواهد بود که من در آن حضور دارم. سال گذشته در فینال مقابل تیم پرسپولیس در حضور آن همه هوادار ما توانستیم تیم پرسپولیس را مغلوب کنیم، اما واقعا نمی دانیم که چرا لذتی که این فینال برای من دارد، هیچ کدام از بازی‌های من برایم چنین لذتی را نداشت، زیرا تراکتور در افتخارات خود قهرمانی نداشت، اما این قول را به مردم می‌دهیم که قهرمانی در جام حذفی را به آنها هدیه دهیم. به شدت دلم روشن است که از این بازی سربلند بیرون خواهیم آمد. ان‌شاءالله با دعای خیر مردم و تلاش بازیکنان قولی که به مردم داده‌ایم را عملی کنیم. امیدوارم خدا کمکمان کند و بتوانیم نتیجه‌ خوبی بگیریم، زیرا لیاقت این هواداران حداقل یک قهرمانی در جام حذفی است.

وی درباره این که حضور هواداران تراکتورسازی در بازی فینال می‌تواند برای تیم‌شان در کسب جام قهرمانی کمک کند یا خیر؟ گفت: اصلا جای شکی وجود ندارد که تراکتورسازی بدون هوادار یعنی هیچ ارزشی ندارد. شک نکنید که این هواداران ما هستند که به ما انرژی و نیرو می‌دهند. خدا را شکر که ما شنیدیم قرار است هواداران زیادی راهی کرمان شوند و حضور آنها در کرمان دلگرمی خاصی به ما خواهد داد و امیدوارم همان طور که هواداران به عشق تیمشان 1600 کیلومتر به کرمان می‌آیند ما هم بتوانیم به عشق آنها قهرمانی در جام حذفی را کسب کنیم و خستگی راه را از تن‌شان بیرون کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حبیب گردانی فینال جام حذفی را از دست داد

به گزارش لیگ برتر، بازیکن بومی باشگاه تراکتورسازی هر چند این فصل برای تیم خودش خوب ظاهر شده اما در بازی با نفت اشتباه کرد به جای اینکه توپ را دفع کند توپ را جلوی پای رضا نوروزی انداخت.گردانی بعد از این بازی از عملکرد خود خیلی ناراحت بود اما تونی الیویرا به او دلداری داد. البته در این فصل اولین بار نبود که گردانی اشتباه می کرد گرچه بازی های خوبی هم انجام داده است.

متاسفانه حبیب گردانی به خاطر مصدومیت بازی با مس را از دست داد ، او در بازی با نفت مصدوم شد و به همین خاطر از پایش عکس گرفت و مشخص شد مینیسک پایش کشیده شده و نمی تواند تمرین کند. این بازیکن جمعه استراحت خواهد کرد.

طبق اعلام معاونت پزشکی باشگاه تراکتور گردانی دیدار فینال جام حذفی مقابل مس کرمان در روز جمعه 25 بهمن در ورزشگاه امام علی کرمان را از دست داد.در حال حاضر این بازیکن یک هفته از بازی ها دور است تا با انجام بررسیهای مجدد میزان کامل مصدومیت او مشخص شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با 6090 به کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی بپیوندید

شما میتوانید با عضویت در این سامانه اخبار واطلاعات باشگاه را بصورت پیام کوتاه مستقیماً از طریق سامانه باشگاه دریافت نمایید. قابل ذکر است خدمات این سامانه فعلا به دارندگان سیم کارتهای همراه اول میسر است.
هواداران فهیم تراکتورسازی تبریز برای پیوستن به این گروه بدین صورت عمل نمایید .

1- ابتدا یک پیامک خالی به شماره 6090 بفرستید .
2- از طرف مرکز، پیامکی تحت عنوان طرفدار کدام تیم هستید دریافت می نمایید
3- حروف TR نام اختصاری باشگاه تراکتور سازی تبریز است
4- این دو حرف را به شماره 6090 بفرستید .

بدین صورت شما به عضویت کانون طرفداران باشگاه تراکتور سازی در می آیید.
شماره تماس جهت اطلاع بیشتر 4249621- 0411 (واحد فناوری اطلاعات)

نمونه :
متن پیام : TR
شماره : 6090
ارسال

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تخفیف ویژه برای هواداران تراکتورسازی

با توجه به اینکه ثبت نام هواداران برای اعزام به کرمان از طریق زمینی و اتوبوس انجام می پذیرد امروز با تصمیم مدیرعامل باشگاه در جهت رفاه هواداران عزیز قیمت 80 هزار تومان به 30 هزارتومان کاهش یافت تا هواداران با پرداخت مبلغ بسیار کم تری بتوانند برای حمایت از تیم محبوب خود راهی کرمان شوند . این تخفیف 50 هزار تومانی در راستای تکریم هواداران فهیم تیم تراکتورسازی صورت می پذیرد . لازم به ذکر است خدماتی که در اخبار قبلی منشر شده بود به قوت خود باقی است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا:بحث خاصی میان من و قلعه نوعی مطرح نشد/نتوانستم به ژوزه پاسخ منفی بدهم

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:با قلعه نوعی درباره کلیات فوتبال و اتفاقات لیگ برتر صحبت کردیم.

تونی اولیویرا در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره دیدارش با امیر قلعه نوعی در شب بازی با نفت و حواشی که پس از این مساله به وجود آمد عنوان کرد:نمی دانم چرا درباره برخی مسائل این قدر حاشیه و پرسش وجود دارد.مطمئن نیستم این بحث ها از کجا به وجود می آیند ولی به نظرم اصلا جالب نیست.

وی ادامه داد:تیم استقلال در همان هتلی حضور داشت که تراکتور بود.امیر قلعه نوعی هم همکار من است و وقتی همدیگر را دیدیم برخورد گرمی با من داشت.همه مربیان ایرانی به من لطف دارند و از رابطه با آنها لذت می برم.

سرمربی تراکتورسازی افزود:هیچ بحث خاصی هم بین ما مطرح نشد.قرار هم نبود بحث خاصی مطرح باشد.ما درباره کلیات فوتبال و اتفاقات لیگ برتر صحبت کردیم.

تونی درباره حضورش در برنامه تلویزیونی مانوئل ژوزه در پرتغال گفت:ژوزه چند ماهی است همکاری اش را با این شبکه آغاز کرده است.او دوست خوب من است و وقتی دعوت کرد نتوانستم به این مساله پاسخ منفی بدهم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرپرست تراکتورسازی: برای قهرمانی مصمم هستیم

سرپرست تیم تراکتورسازی می‌گوید که بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم برای کسب جام قهرمانی مصمم هستند تا بتوانند هواداران‌شان را در آستانه عید نوروز خوشحال کنند.

حسن آذرنیا سرپرست تیم تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وضعیت این تیم در حال حاضر گفت: تیم در حال حاضر در تهران حضور دارد و تمرین‌های خود را برای بازی با مس کرمان در فینال جام حذفی انجام می‌دهد. آقای تونی و همکارانش و مدیریت باشگاه تلاش داشتند تا این تیم را بعد از باختی که مقابل نفت داشتیم، ریکاوری کنند. بازیکنان با انگیزه و روحیه مناسب مصمم هستند تا روز جمعه با ارائه یک بازی خوب، نتیجه لازم را کسب کنیم و برای اولین بار جام قهرمانی جام حذفی را به اهالی آذربایجان و هواداران پرشور تراکتور، هدیه کنیم.

وی درباره اینکه آیا فکر می‌کند نتیجه دیدار تراکتورسازان در مقابل نفت تهران می‌تواند برای بازی فینال جام حذفی اثر بگذارد یا خیر بیان کرد: من فکر نمی‌کنم زیرا آقای تونی و همکارانش با بازیکنان صحبت کرده‌اند. آقای تونی بازیکنان را به خوبی نمی‌شناخت و به چند نفر از بازیکنان‌ استراحت داده بود. این موضوع باعث شده که تیم مقداری ناهماهنگ باشد. ولی هدف اصلی ما بازی روز جمعه است. تیم به حالت ریکاوری رسیده است و امیدواریم بازی‌مان مقابل نفت از یاد برود و به فکر بازی فینال باشیم.

سرپرست تراکتورسازان درباره هوادارانی که از تبریز به کرمان خواهند رفت گفت: همیشه گفته‌ام که تراکتور بدون هواداران هیچ ارزشی ندارد. تراکتور اگر وجود دارد و در چند سال گذشته در مسابقه‌ها سربلند ظاهر شده است، بزرگ‌ترین علت آن حضور هواداران است. ان‌شاءالله به تیم در استادیوم کرمان با حمایت‌هایشان کمک کنند و تیم را تنها نگذارند و حضور هواداران انگیزه بازیکنان را همیشه چند برابر کرده است. امیدوارم روز جمعه که استادیوم به صورت 50 درصدی بین هواداران دو تیم تقسیم خواهد شد حداقل بتوانیم 50 درصد‌مان را پر کنیم و با کمک همه به جام قهرمانی دست یابیم.

وی درباره شرایط تیم مس کرمان و شناخت‌شان از این تیم گفت: مس با وجود اینکه در انتهای جدول قرار دارد و در لیگ برتر نیز نتایج خوبی کسب نکرده است امیدوارم بتوانیم فوتبال خوبی را ارائه بدهیم و باید تلاش کنیم. محکوم به پیروزی در مقابل مس کرمان هستیم زیرا در لیگ برتر شانس زیادی نداریم و اگر بخواهیم هواداران تیم‌مان را در آستانه عید خوشحال کنیم باید به هدف‌مان دست یابیم. بازیکنان و اعضای کادر فنی برای کسب جام قهرمانی مصمم هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پزشک تیم تراکتورسازی در گفتگو با آناج:

گردانی 4 هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود/کریمی برای بازی روز جمعه آماده است

مولایی گفت:تأسفانه حبیب گردانی به خاطر کشیدگی مینیسک داخلی به مدت چهار هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

به گزارش آناج، فریدون مولایی در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج، در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت حبیب گردانی گفت: متأسفانه حبیب گردانی به خاطر کشیدگی مینیسک داخلی به مدت چهار هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود. بعد از ام آر آیی که از زانوی این بازیکن گرفته شد، جواب آن توسط متخصص زانو در تهران مورد بررسی قرار گرفته شد و امیدواریم بتوانیم با تلاش های کادر پزشکی و خود بازیکن در سریع ترین زمان بتوانیم گردانی را به تمرینات تیم بازگردانیم.

وی در خصوص این که آیا زانوی گردانی جراحی خواهد شد یا نه اظهار داشت: قصد داریم زانوی این بازیکن را بدون جراحی درمان کنیم و بعد از سپری کردن مدتی توسط متخصص زانو دوباره معاینه خواهد شد. گردانی هم اکنون برای استراحت و درمان در تبریز می باشد.

وی در خصوص حضور محمد ابراهیمی در ترکیب 18 نفره تیم برای بازی فینال روز جمعه ادامه داد: با توجه به شرایط ابراهیمی، تصمیم گرفتیم این بازی نیز استراحت کند تا طول درمان پای وی تکمیل شود.

مولایی در مورد وضعیت علی کریمی توضیح داد: در خصوص مصدومیت علی کریمی، خوشبختانه گرفتگی که داشت با تلاش های ماساژور های تیم رفع شد و می تواند تراکتورسازی را در بازی روز جمعه همراهی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زمان حرکت تراکتورسازان مشخص شد

پنج شنبه حرکت به سوی فتح جام حذفی/پرواز تراکتوری ها از تهران به کرمان

آناج: تراکتورسازان بعد از سپری کردن اردوی چند روزه در تهران روز پنج شنبه به سمت کرمان حرکت خواهند کرد.

به گزارش آناج، تراکتورسازان بعد از سپری کردن اردوی چند روزه در تهران روز پنج شنبه به سمت کرمان حرکت خواهند کرد.

کاروان سرخ پوش تراکتوری ها با انجام تمرین از روز دوشنبه در تهران، روز پنج شنبه ساعت 6.20 با پرواز تهران به کرمان، برای فتح جام حذفی حرکت خواهند کرد.

گفته می شود تراکتوری ها در هتل پارس کرمان مستقر خواهند شد

حبیب گردانی تنها مصدوم این تیم در بازی روز جمعه می باشد که نمی تواند تراکتوری ها را در بازی فینال جام حذفی همراهی کند.

طبق آخرین اخبار، محمد ایرانپوریان مدافع مصدوم و سابق این تیم نیز قصد دارد با حضور در کرمان بازی هم تیمی های خود را تماشا کند.

تراکتوری ها بعد از پایان بازی روز جمعه با پرواز ساعت 20 به تبریز بازخواهند گشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بعد از باخت در مقابل تیم نفت تهران

آخرین اخبار از اردوی تراکتورسازان در تهران

آناج: تیم تراکتورسازی بعد از باخت مقابل تیم نفت تهران، اردوی چند روزه ای را در تهران برپا کرد.

به گزارش آناج، تراکتورسازان بعد از باخت سه بر صفر مقابل نفت تهران، برای آمادگی هر چه بهتر در بازی روز جمعه اردویی را در تهران برپا کرده اند و تمرینات خود را در این شهر ادامه می دهند.

تمرینات سرخ پوشان محبوب آذربایجان از روز دوشنبه در زمین سایپا آغاز شده است و گفته می شود کادر فنی در این مدت چند روزه علاوه بر کارهای تاکتیکی در تمرینات، روی روحیه بازیکنان نیز کار کرده اند تا با فراموش باخت مقابل تیم نفت تهران با روحیه بالا به مصاف فینال جام حذفی بروند.

تمرین امروز تراکتورسازان ساعت 13 در زمین شهید فکوری برگزار شد و گفته می شود تراکتورسازان آخرین تمرین خود را روز پنج شنبه در تهران انجام خواهند داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حبیب گردانی در گفتگو با آناج:

برای موفقیت تیم دعا می کنم/هواداران تراکتور را تنها نگذارند/روحیه بچه ها بالاست

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی گفت:می خواهم در تبریز بمانم و با فیزیوتراپی و ادامه روند درمان، زود تر به تیم برگردم؛ بازیکنان مطمئن باشند که من نیز در کنار سایر هواداران برای موفقیت تیم در این بازی دعا خواهم کرد.

به گزارش آناج، حبیب گردانی مدافع تراکتورسازان در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت خود به خبرنگار آناج گفت: متأسفانه در بازی با نفت تهران، مینیسک زانویم کش آمد و انشاالله با تلاش های تیم پزشکی باشگاه و خودم بتوانم سه هفته دیگر به میادین برگردم.

گردانی در خصوص این موضوع که نمی تواند تراکتورسازی را در بازی فینال همراهی کند گفت: از این موضوع که نمی توانم تراکتور را در بازی فینال همراهی کنم خیلی ناراحت هستم. زحمت زیادی برای رسیدن به فینال کشیده ایم، امیدوارم با حمایت هواداران و تلاش بازیکنان قهرمان جام حذفی شویم.

مدافع تراکتورسازی در خصوص این که روز جمعه به کرمان خواهد رفت یا نه گفت: می خواهم در تبریز بمانم و با فیزیوتراپی و ادامه روند درمان، زود تر به تیم برگردم؛ بازیکنان مطمئن باشند که من نیز در کنار سایر هواداران برای موفقیت تیم در این بازی دعا خواهم کرد.

وی در مورد آخرین وضعیت تیم برای حضور در بازی فینال گفت: با وجود باخت سه بر صفر مقابل تیم نفت تهران، بازیکنان از روحیه بالایی برخوردار هستند. باخت در این بازی تلنگری بود تا مغرور نشویم، فکر می کنم با توجه به پیروزی در بازی فولاد غرور ما بالا رفته بود و به همین دلیل نتوانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم. هواداران مطمئن باشند که در بازی روز جمعه تراکتور متفاوتی را خواهند دید.

گردانی در پایان با بیان این موضوع که هواداران در این بازی تراکتور را تنها نگذارند، توضیح داد: مس کرمان بازی خوبی را به نمایش می گذارد. بازیکنان به تنهایی نخواهند توانست این بازی را ببرند، قهرمانی در کرمان با نبود حضور هواداران نخواهد چسبید و امیدوارم هواداران مثل همیشه در این بازی حضور داشته باشند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاپ قهرمانی از تبریز راهی کرمان شده.

هواداران پرشور تراکتورسازی از ساعات اولیه صبح امروز در حال آماده شدن هستند تا از طریق مختلف راهی کرمان شوند.
ساعت 10 صبح امروز هواداران تراکتور در قالب چند دستگاه اتوبوس به سوی کرمان عازم شدند. هوادارانی که 1637 کیلومتر مسیر را طی خواهند کرد تا دیدار فینال جام حذفی را از نزدیک تماشا کنند. در بین هواداران تراکتور می‌توان سنین مختلف را دید. نوجوانانی که همراه با پدر خود راهی کرمان می شوند پرچم‌های سرخ رنگ خود را از امروز در دست گرفته اند و پیرمرد مسنی که علاقه به تراکتور را دلیل این سفر خود می‌داند. نکته جالب این سفر حضور هواداران تراکتور از شهرستان‌های مختلف است که نشان می‌دهد تراکتور فقط در تبریز هوادار ندارد. شهرهای ارومیه، ماکو، کلیبر، جلفا و چندین شهر مختلف از استان‌های آذربایجان‌شرقی، غربی و اردبیل نمایندگانی در بین مسافران این سفر دارند.

کاپ قهرمانی از تبریز راهی کرمان شد

حسن رحیم پور در اقدامی جالب کاپ قهرمانی نمادین را نیز با خود به کرمان می برد. وی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در این رابطه می‌گوید: من این کاپ را آماده کردم تا به صورت نمادین به کرمان ببریم چون ما اطمینان داریم که تراکتور قهرمان جام حذفی خواهد بود پس تصمیم گرفتیم کاپ قهرمانی را از امروز با خود داشته باشیم.

این هوادار تراکتور هزینه ساخت این کاپ را نزدیک به 5 میلیون ریال تخمین می زند و ادامه می دهد: جنس و اندازه این کاپ با کاپ های معمولی متفاوت است ولی با این وجود هزینه مهم نبود و دوست داشتیم برای تراکتور از روی عشق و علاقه این کاپ را تهیه کنیم.

وی خاطرنشان می‌کند: ما تا به امروز فقط به قهرمانی فکر کردیم و بدون کاپ قهرمانی به تبریز باز نمی‌گردیم.

سختی سفر برای هوادار تراکتور بی‌معنی است

حبیب عظیمی هدف خود را از سفر به کرمان تنها نگذاشتن تیم محبوبش می داند و می گوید: ما خیلی دیر از جزئیات این سفر آگاه شدیم و به محض اطلاع با کانون هواداران تماس گرفتیم و آماده سفر به کرمان شدیم.

این هوادار تراکتور که از جلفا عازم سفر می شود، ادامه می دهد: تراکتور همیشه مقابل چشمان ما قرار دارد و در زندگی روزمره ما نیز حضور دارد. سفر به کرمان با عشق و علاقه ای که به این تیم داریم چیزی نیست و حس می کنیم از جلفا به تبریز آمدیم و سختی 1637 کیلومتر راه برای ما معنی ندارد.

وی خاطرنشان می کند: هواداران تراکتور غیور هستند و غیرت آن ها اجازه نمی دهد در کرمان تیمشان را تنها بگذارند و ما سختی این سفر را به جان می خریم تا در کنار تراکتور حضور پیدا کنیم.

به عنوان نماینده مردم آذربایجان راهی کرمان می‌شویم

مسعود قاسمی کلیبری می‌گوید: هواداران تراکتور به عنوان نماینده‌ای از مردم آذربایجان راهی کرمان می‌شوند و باید رفتاری از خود نشان دهند که همه مردم از این ملت الگو برداری کنند و غیرت مثال زدنی مردمان ما بیش از پیش بر همگان ثابت شود.

وی افزود: ما به عنوان نمایندگان هواداران پرشمار تراکتور به کرمان می‌رویم باید فرهنگ اصیل خود را به نمایش بگذاریم.

این هوادار کلیبری تراکتور خاطرنشان می‌کند: عازم کرمان می‌شویم تا به بازیکنان تیم روحیه بدهیم تا با حمایت هواداران عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارند تا کاپ قهرمانی را به دست آوریم.

امید زیادی به کسب قهرمانی داریم

احد نوروزی از آذربایجان‌غربی در کاوران اعزامی تراکتورسازان حضور دارد. وی در باره سفر به کرمان می‌گوید: برای تراکتور سفر به کرمان چیزی نیست و خوشبختانه امکانات خوبی هم فراهم شده است و لازم است از کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی تشکر کنم که این امکانات رفاهی را با کمترین هزینه برای ما تهیه کرده است.

وی که از شهرستان ماکو حضور می یابد، می افزاید: امید زیادی به کسب قهرمانی داریم و از بازیکنان تراکتور می خواهم به عشق مردم آذربایجان غیرت به خرج دهند و کاپ قهرمانی جام حذفی را برای این هواداران به ارمغان بیاورند.

هواداران به حریف احترام بگذارند

عبدالله مهدی پور ‌ قدیمی‌ترین لیدر تیم تراکتورسازی است.

وی می‌گوید: هواداران تراکتور جوانان با ارزشی هستند و من حدود 50 سال است که تراکتور را تشویق می کنم و با این هواداران زندگی کرده‌ام.

لیدر باسابقه تراکتور از هواداران می‌خواهد در هر صورت به حمایت از تیم خود بپردازند و افزود: فوتبال برد و باخت دارد و در برخی مواقع تیم در سرازیری موفقیت است و روزی هم می رسد که تیم به مشکل برخورد می کند و از هواداران می خواهم در مواقع سختی پشت تیم خود بمانند.

وی گفت: هواداران باید در کرمان به هواداران حریف احترام بگذارند تا بتوانیم با دوستی و محبت این بازی را به پایان برسانیم و به امید خدا سهمیه لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا را هم کسب کنیم.

گزارش از امیر توپچی‌پور

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دعوت از هواداران باشگاه تراکتورسازی.

روابط عمومی باشگاه تراکتورسازی در پیامی از هواداران خود خواست در بازی فینال جام حذفی تیم خود را تنها نگذارند . در این پیام آمده است :

از تمامی هواداران تیم تراکتورسازی ساکن استان کرمان و شهر های نزدیک دعوت می شود با حضور در ورزشگاه امام علی کرمان تیم محبوب خود را حمایت کنند . ضمنا از همه هواداران تراکتورسازی که در استادیوم حاضر می شوند درخواست می گردد ، با صرف نظر از نتیجه بازی تا پایان مراسم اهدای جوایز ورزشگاه را ترک ننمایند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تحلیلی بر فینال جام حذفی

بار اصلی بر دوش کریمی است/مراقب ادینهو باشیم/از داور خاطرات خوبی نداریم!

در کل میتوان گفت:وضعیت ما بهتر از مس کرمان است و می توانیم با انجام یک بازی هوشمندانه نتیجه لازم را بگیریم.

سرویس ورزشی آناج/ فردا وسط دل کویر به دنبال طلاییم. تراکتور در دوران تیمداری خود اینقدر به یک جام نزدیک نبوده است! فردا از هر زمان دیگر برای کسب جام نزدیکتریم و البته شایسته تر! بازی فردا به قول باغ آبادی بازی مرگ و زندگی است. فردا باید کاری کرد که بعد از بازی نگوییم اشکهایی که میریزیم همان عرقهایی است که برای پیروزی نریختیم. فردا همه بازیکنان باید فعل خواستن را به بهترین نحو ممکن صرف کنند.

فردا بار اصلی تیم بر دوش کریمی است. او یکشنبه در بازی مقابل نفت تهران بازی نکرد و به استراحت پرداخت. او باید تیم را در داخل میدان هدایت کند. کارلوس کیروش جمله زیبایی دارد میگوید:" پيش از اينکه سن بازيکنان را در نظر بگيريد فهم انها را از فوتبال در نظر بگيريد". حتما کریمی با کوله باری از تجربه باید تیم را مدیریت کند. فهم اینکه باید چگونه توپ را در داخل میدان به گردش در بیاوریم خیلی مهم است و اینکه تفکرات تونی چگونه در زمین پیاده شود مهم است.

نکته مهم دیگری که باید کادر فنی به آن توجه وبژه داشته باشد فشار روانی بازی است که بیش از هر بازی دیگر، روی دوش بچه ها سنگینی خواهد کرد. ورزشگاه کرمان فردا هیاهویی به پاست و بازی کردن در جو کرمان همیشه سخت است و از سویی دیگر بازی فینال است و این بخودی خود استرس زاست در این گونه مواقع بازیکنان بزرگ باید نقش آفرینی کنند.

تیم باید بدور از حاشیه ها با آرامش بازی خود را انجام دهد. اگر بازی در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز برگزار می شد از پرداختن به حاشیه ها و تحت فشار قرار دادن تیم حریف میتوانستیم نتیجه بگیریم اما حال که بازی در کرمان برگزار می شود هر بازیکنی که بخواهد در روند تیم تنش ایجاد کند عملاً در پازل تیم حریف بازی کرده و به نوعی شاید بتوان گفت با این رفتارها به حریف پاس گل داده است.

از لحاظ فنی هم امید اصلی تراکتور، به تونی است که با اتخاذ تاکتیکی مناسب بتواند تیم را به موفقیت برساند. هر دو مربی یعنی لوکا و تونی اولیویرا مربیان صاحب سبکی هستند و اگر استرس بازی بر بازیکنان حاکم نشود میتوان به دیدن یک بازی تماشاگر پسند امیدوار بود.

خط دفاعی تراکتور باید مراقب ادینهو باشد. نکته مهم این است که ادینهو فضا برای مانور نداشته باشد. او بازیکن باهوش و با استعدادی و از فواصل دور هم میتواند دروازه ما را تهدید کند پس مهم است که فضای لازم در اختیارش نباشد. پرس و تحت فشار دادن حریف در زمین خودی نباید از ذهن بازیکنان حذف شود بار اصلی در این بخش بر عهده کیانی است.البته نباید پشت هجده قدم خودمان خطا کنیم که هرگونه ضربه ایستگاهی میتواند توپ را به دروازه ما بچسباند چون ادینهو متخصص این کار است.

گل خوردن در این بازی جبرانش سخت است، هر چند غیر ممکن نیست اما دشوار است. چون طبیعی است حریف در این شرایط به دفاع خواهد پرداخت و در ضد حمله ها میتواند گلهای بعدی را نیز بثمر برساند و ابزار این کار را در اختیار دارد.

مالکیت توپ مهم است اما نه به اندازه ایجاد موقعیت. اینکه صاحب توپ باشیم اما نتوانیم آنرا به محوطه جریمه حریف برسانیم فایده ای نخواهد داشت، باید هوشمندانه به دنبال ایجاد موقعیت باشیم و البته ما هم ابزار استفاده از موقعیتهای خود را داریم. مهاجم خلاقی مانند کریم انصاری فرد می تواند تک موقعیتهای ما را به گل تبدیل کند.

در کل میتوان گفت وضعیت ما بهتر از مس کرمان است و می توانیم با انجام یک بازی هوشمندانه نتیجه لازم را بگیریم.

البته از داور بازی هم خاطرات خوبی نداریم امیدواریم فردا سوت اشتباه نزند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آرزوی موفقیت گسترشی ها برای تراکتورسازی / اتحاد تراکتورسازی و گسترش فولاد تکمیل گر پازل فوتبال تبریز

پیشرفت و موفقیت توأمان با کسب افتخار، همواره یکی از مهم ترین چالش و خواسته مجموعه گسترش فولاد تبریز بوده است.

امری که گروه هدف آن، جوانان این خطه از ایران اسلامی را شامل می شود. همانگونه که پیش از بارها از سوی مدیریت مجموعه اظهارگردیده، سیاست گذاری و برنامه ریزی این مجموعه از بدو تاسیس، ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی پایدار از طریق جوانان و برای همین جوانان غیور و با استعداد تبریز و خطه آذربایجان همیشه سرافراز است. زیرا که باورمان، الهام از این فرموده بزرگان **** مقدس مان است که جوانان قلب تپنده جامعه هستند و با نشاط بودن آنان تضمینی برای توسعه و موفقیت کشور عزیزمان است.

مجموعه گسترش فولاد تبریز، همواره در برنامه ها و سرمایه گذاری های خود، این امر را سر لوحه کار خود قرار داده و ثمرات آن نیز به وضوح قابل مشاهده است. علاوه بر این، گسترش فولاد تبریز براساس همان اصل کمک به پیشرفت و افتخار آفرینی برای استان و منطقه، همواره علاوه بر سرمایه گذاری و تحت پوشش قرار دادن جوانان برای پرورش و کسب افتخار، در مواقع مختلف، همراه مجموعه های دیگری نیز که هدف مشترک پیشرفت و کسب افتخار برای تبریز و آذربایجان عزیز را دنبال می نمایند بوده است.

از این رو، باشگاه فرهنگی ورزشی گسترش فولاد تبریز، باردیگر، با تبریک صعود تیم فوتبال تراکتورسازی به فینال جام حذفی فوتبال کشور، همبستگی و اتحاد خود را با این باشگاه و هواداران پرشور فوتبال تبریز ابراز و آمادگی کامل خود را جهت همکاری های لازم اعلام می نماید.

عقیده مجموعه گسترش فولاد تبریز همچنان و همیشه بر آن اصل استوار است که سردار پورجمشیدیان، رییس هیأت مدیره باشگاه تراکتورسازی به همراه مهندس زنوزی، مالک باشگاه گسترش فولاد تبریز، در جشن صعود تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز به لیگ برتر تاکید داشتند که؛ حضور و اتحاد تراکتورسازی و گسترش فولاد به عنوان سرخابی آذربایجان، در سطح اول فوتبال کشور، پازل فوتبال تبریز را تکمیل نموده و موجب ترسیم آینده ای روشن برای ورزش و جوانان این خطه از ایران زمین خواهد شد. در همین راستا، تحکیم این اتحاد و همبستگی همواره در اولویت های این مجموعه بوده است.

اکنون، حضور تیم فوتبال تراکتورسازی در فینال جام حذفی، که فوتبال تبریز را پس از نزدیک به دو دهه در آستانه کسب جام قهرمانی فوتبال کشور قرار داده است، رویدادی مهم برای کسب افتخاری بزرگ قلمداد می کنیم. اين حضور غرور آفرین، از آن جهت برای فوتبال تبریز و آذربایجان، ويژه و خاص نموده پیدا می کند، که جوانان پرشور و با تعصب این خطه، پیش از این ها لایق کسب عنوانی به مراتب بهتر بوده اند و کسب جام قهرمانی، احقاق حقی دیرین و شیرین برای همه جوانان و عموم مردم محسوب می شود.

اميد مجموعه گسترش فولاد تبریز بر آن است که با کسب مقتدرانه عنوان قهرمانی جام حذفی فوتبال کشور از سوی تیم اول شهر اولین ها، زمينه موفقيت‌هاي بزرگ‌تر براي این تيم و کل فوتبال تبریز در همه عرصه ها فراهم گردد.

باشگاه فرهنگی ورزشی گسترش فولاد تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تدابیر یگان ویژه کرمان برای نظم و امنیت بازی مس و تراکتورسازی؛

درب های ورزشگاه ساعت 12:30 باز می شوند/ در اطراف ورزشگاه تلویزیون های شهری تعبیه شده اند

فرمانده یگان ویژه پاسداران استان کرمان گفت: نیروهای یگان ویژه برای تامین نظم و امنیت بازی فینال مس کرمان و تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه شهید باهنر، آمادگی کامل دارند و تدابیر ویژه ای در این زمینه بکار گرفته شده است.

به گزارش آناج، سرهنگ محمد ابراهیم سلمانی گفت: یگان ویژه پاسداران استان کرمان آمادگی کامل و تجربیات بسیاری از بازی های حساس فوتبال را دارد.

وی با اشاره به این که درب های ورزشگاه از ساعت 12 و 30 دقیقه روز جمعه باز می شود و به محض تکمیل ظرفیت، درب های ورزشگاه بسته می شود، ادامه داد: تماشاچیان باید با مدیریت زمان سعی کنند در نخستین ساعات تعیین شده برای ورود به ورزشگاه در این مکان حضور یابند.

وی عنوان کرد: اگر افرادی در پشت درب های بسته قرار گیرند در اطراف ورزشگاه تلویزیون های شهری در نظر گرفته شده تا این افراد بتوانند بازی را تماشا کنند.

سرهنگ سلمانی گفت: درب شماره یک ورزشگاه شهید باهنر دارای 15 گیشه بازرسی بدنی است که هشت گیشه مربوط به هواداران تیم مس و هفت گیشه مربوط به هواداران تراکتورسازی است و درب شماره دو نیز ویژه ورود خبرنگاران خواهد بود.

وی با بیان اینکه درب واقع در بلوار رضوان نیز مخصوص میهمانان تیم های مس و تراکتورسازی خواهد بود، گفت: برابر ابلاغیه فدراسیون فوتبال، ضلع شمالی ورزشگاه و سکوهای شماره یک تا شش مربوط به هواداران تیم مس و سکوهای هفت تا 11 مربوط به هواداران تیم تراکتورسازی خواهد بود که بر این اساس، سکوها به تعداد مساوی برای هواداران تیم ها قرار گرفته است.

وی از طرفداران هر دو تیم خواست همانند بازی های گذشته، با سعه صدر و رفتار خوب، بازی را دنبال کنند.

فرمانده یگان ویژه استان کرمان افزود: براساس مصوبه جلسه هماهنگی قبل از بازی، یک قاضی ویژه در جایگاه ویژه ورزشگاه شهید باهنر مستقر می شود و تماشاگرنماهایی که قصد اخلال در بازی را داشته باشند، توسط یگان ویژه دستگیر و تحویل دستگاه قضایی می شوند.

وی در گفتگو با ایرنا اظهار کرد: ورود وسایل نوک تیز مانند چاقو، پنجه بوکس، وسایل قابل پرتاب، مواد محترقه و هر گونه پلاکارد، بنر و دست نوشته به ورزشگاه ممنوع است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تشکر جمشید نظمی از آقای زنوزی

آقای زنوزی مدیرعامل محترم گسترش فولاد جهت رفت و برگشت تیم تراکتورسازی به کرمان برای برگزاری مسابقه فینال جام حذفی یک فروند هواپیمای چارتر به صورت رایگان در اختیار باشگاه قرار داد ، جمشید نظمی مدیرعامل محترم باشگاه تراکتورسازی در گفتگو با سایت باشگاه اعلام داشت که از زحمات حاج آقا زنوزی که در حق باشگاه لطف کرده اند نهایت سپاس و تشکر را دارم ، محبت ایشان از خاطر مردم تبریز فراموش نخواهد شد ، و بنده نیز خودم را موظف می دانم از طرف همه هواداران تراکتور از ایشان سپاسگذاری نمایم ، در این خصوص از آقای سمندر مدیرعامل محترم باشگاه گسترش فولاد نیز که در کارهای اجرایی کمک حال این باشگاه بودند نیز تقدیر و تشکر می نمایم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علیرضا اکبر پور در گفتگو آناج؛

تراکتور از هر لحاظ نسبت به حریف برتری دارد!

بازیکن اسبق استقلال در گفتگو با آناج گفت:تونی اولیویرا در مقطع حساسی به تیم سابقش برگشت و زمان کمی برای انجام کارهای مد نظرش در اختیار دارد.

سرویس ورزشی آناج: علیرضا اکبرپور در تحلیل بازی فردای دو تیم تراکتورسازی و مس کرمان در فینال جام حذفی فوتبال به خبرنگار ورزشی آناج گفت: هر دو تیم تغییراتی در کادر فنی داشته اند و از این لحاظ شرایط یکسانی دارند ولی با توجه به این که مس کرمان در قعر جدول به سر می برد و بازی در زمین خودش خواهد بود، انتحاری بازی خواهد کرد.

وی اضافه کرد: تیم تراکتورسازی از هر لحاظ نسبت به حریفش برتری دارد و در دیدار فردا باید هوشمندانه عمل کند. تراکتور باید با ارائه بازی منطقی و فراموش کردن ناکامی هایش در لیگ برتر بتواند بازی را با پیروزی به پایان رسانده و به حق خود که قهرمانی در جام حذفی می باشد، برسد.

بازیکن اسبق تیم استقلال بازی در خانه حریف را تنها عاملی دانست که کار را برای تراکتورسازی سخت می کند و اضافه کرد: نتایج خوب تراکتورسازی در بازیهای خارج خانه ثابت می کند که برای بازی در کرمان هم هیچ مشکلی ندارد، بازیکنان تراکتورسازی باید با ترس و دلهره مقابله کنند و در مقابل از بی احتیاطی هم پرهیز کنند.

اکبرپور بیان داشت: با توجه به این که بازی در خانه حریف است باید تیم تراکتورسازی در ابتدا به حفظ توپ، کار کشیدن و خسته کردن حریف توجه کند بعد از آن به گلزنی روی آورد؛ در بازی با فولاد تراکتورسازی عملکرد خوبی داشت و می تواند با پیاده سازی همان سیستم و تاکتیک سربلند از زمین بیرون بیاید.

وی در خصوص تغییرات کادر فنی تراکتور و تأثیرات آن خاطرنشان کرد: تونی اولیویرا در مقطع حساسی به تیم سابقش برگشت و زمان کمی برای انجام کارهای مد نظرش در اختیار دارد. حضور وی باعث افزایش انگیزه در تیم شده است ولی با نتیجه این بازی نمی توان گفت که وی مربی خوب یا بدی است.

اکبرپور در خصوص باخت اخیر تراکتورسازی مقابل نفت تهران تأکید کرد: در آن بازی تراکتور عملکرد بدی نداشت ولی عملکرد نفتی ها که یکی از بهترین تیم های این فصل هستند بسیار خوب بود. خط هافبک تیم در بازی با نفت بد بازی کرد و حتی در مقطعی هم کاپیتان تیم به وسط زمین آورده شد.

مربی اسبق تیم ماشین سازی ضمن اشاره به اینکه خط میانی تراکتورسازان تأثیر زیادی در عملکرد بازیکنان دارد، اذعان کرد: به نظر من هافبک تیم می تواند با تغذیه مناسب مهاجمان و فوروارد های تیم و کم کردن فشار روی مدافعان، در عملکرد کلی تیم اثرگذار باشد.

وی علی کریمی را یکی از مهره های مهم در بازی فینال برشمرد و گفت: با وجود انتقادی که از کریمی به خاطر کم دویدن می باشد، حضور وی در هر تیمی می تواند به آن تیم کمک زیادی بکند. علی کریمی می تواند با به حرکت درآوردن تیم و رساندن توپ های مدافعان به خط حمله در کسب نتیجه خوب برای تیمش موثر باشد. نقش اساسی وی را در بازی فردا نمی توان کتمان کرد و شاید با انجام چند حرکت در دقایق پایانی با وجود این که در طول بازی عملکرد چندانی نداشته باشد، نتیجه را تغییر دهد.

علیرضا اکبرپور اظهار داشت: شرایط و قدرت تیمها در حین بازی تعیین می شود و جایگاه تیمها استدلال محکمی برای ضعیف یا قوی بودن تیمی نیست. بازیکنان تراکتورسازی در بازی با مس نباید مغرور شوند و با ارائه بازی خوب و منطقی، جام را همراه خودشان به تبریز بیاورند.

بازیکن تبریزی اسبق تیمهای استقلال و ماشین سازی در مورد نقش هواداران در بالا بردن روحیه تیم بیان کرد: حضور پر تعداد تماشاگران طرفدار تیم تراکتورسازی در بازی فردا بسیار مهم می باشد و من با صراحت می گویم که هر طرفدار آذری زبان برابر با ده نفر از هواداران دیگر تیمها می باشد. هواداران تراکتور تنها پشتوانه پر قدرت تیمشان هستند و در بازی های گذشته ثابت کرده اند که با حضورشان به تیم انگیزه و اقتدار بخشیده اند. ضمن گلایه از هواداران بابت اینکه تراکتورسازی متعلق به مربی یا شخص خاصی نیست، از آنها تقاضا دارم با حمایت از تیمشان که ازآنِ خودشان است؛ مقدمات قهرمانی را بهتر فراهم کنند.

وی در پایان سخنانش ضمن تأکید مجدد بر اینکه قهرمانی در جام حذفی لایق تراکتورسازی است، گفت: باید از این فرصت بسیار عالی برای قهرمانی استفاده کنیم تا ضمن جبران ناکامی های لیگ، بتوانیم در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا هم حضور داشته باشیم. قهرمانی تراکتور باعث افتخار من و تمامی پیشکسوتان و ورزشکاران آذربایجان است؛ حتی با وجود اینکه افتخار پوشیدن پیراهن این تیم را نداشته ایم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا:همه ایران انتظار داشتند استقلال و فولاد به فینال جام حذفی برسند/در کرمان تنها نیستیم

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:برای فینال جام حذفی نمی شود واژه قوی و ضعیف را به کار برد.

به گزارش اوج از کرمان،تونی اولیویرا در نشست خبری قبل از بازی تیمش مقابل مس کرمان در فینال جام حذفی عنوان کرد:قبل از اینکه صحبت هایم را شروع کنم خیرمقدم به خبرنگاران می گویم.از تاخیر هم عذرخواهی می کنیم چون هواپیما تاخیر داشت.وقتی درباره یک بازی فینال صحبت می شود نمی شود تصمیم گیری قطعی درباره آن داشت.بازی سختی در پیش داریم.

وی ادامه داد:مس مربی خوبی دارد که تیمش را به خوبی ساماندهی کرده است.تراکتور می داند تیم مس از مهره های خوبی برخوردار است.ولی ما هم تیم خوبی هستیم و از باشگاه تراکتور و شهر تبریز دفاع می کنیم.

سرمربی تراکتورسازی تاکید کرد:همه ایران انتظار داشتند استقلال و فولاد به فینال جام حذفی برسند ولی مس و تراکتورسازی به این موفقیت رسیدند.تیم هایی که قدرتمند بودند شانس نیاوردند و تیم هایی که پایین تر بودند به فینال رسیدند.

وی ادامه داد:انتظار داریم در بازی هواداران ما را حمایت کنند و بازی جذابی را شاهد باشیم.امیدوارم هر تیمی برتر است قهرمان شود.به نظر من تراکتور قوی تر است.

سرمربی تراکتورسازی افزود:قبل از بازی نفت ما به چه تیمی بازی کردیم؟کسی یادش می آید؟فوتبال همین است.برد،باخت و مساوی.مجموع این مسائل فوتبال را می سازد.

وی ادامه داد:من نمی گویم از همه قوی تر هستیم.برای فینال جام حذفی نمی شود واژه قوی و ضعیف را به کار برد.وقتی مس در خانه خودش بازی می کند شانس بیشتری دارد چون میزبان است.هر کسی لیاقت بیشتری داشته باشد در این بازی برنده می شود.دو تیم هستند که هدفشان یکی است.هم مس می خواهد ببرد و هم ما.

تونی تاکید کرد:خیلی خوشحالم دوباره در کرمان هستم.سال گذشته هم به اینجا آمدم.با وجود اینکه در خانه حریف هستیم ولی تنها نیستیم.هواداران تراکتورسازی هزار و خورده ای کیلومتر را طی می کنند تا به اینجا برسند.برای همین نهایت تلاشمان را می کنیم در این مسابقه به پیروزی برسیم.آنها قدرت تراکتورسازی هستند.

بالا