• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تاج: 50 درصد از ظرفیت ورزشگاه در اختیار هواداران تراکتورسازی قرار می گیرد

مهدی تاج گفت: از آنجایی که این بازی فینا جام حذفی می باشد و از قبل به دو طرف گفته شده بود که چه کرمان و چه تبریز میزبان باشد باید 50 درصد استادیوم در اختیار تیم میزبان و 50 درصد نیز در اختیار تیم میهمان باشد
مهدی تاج امروز (یکشنبه) در تبریز با مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز و مس کرمان برای هماهنگی فینال جام حذفی جلسه داشت، عنوان کرد: روز جمعه دیدار فینال جام حذفی را در پیش داریم و به همین جهت تصمیم گرفتیم جلسه ای با مسئولین باشگاه مس و تراکتورسازی برگزار کنیم. نشستی باید باشد تا در آن نوع اختتامیه در آن مورد بحث قرارگیرد، یه فضایی بوجود آوریم تا همانند سال های قبل جشنی در خور ایران برگزار شود. امروز در این خصوص با مدیران عامل 2 باشگاه تراکتورسازی و مس جلسه داشتیم.
در روزهای گذشته مسئولان باشگاه مس اعلام کرده بودند که فقط 10 درصد ظرفیت ورزشگاه را در اختیار هواداران تراکتورسازی قرار می‌دهند و از آنجایی که این بازی فینال جام حذفی می باشد و از قبل به دو طرف گفته شده بود که چه کرمان و چه تبریز میزبان باشد باید 50 درصد استادیوم در اختیار تیم میزبان و 50 درصد نیز در اختیار تیم میهمان باشد.سال گذشته هم در دیدار فینال جام حذفی بین پرسپولیس و سپاهان این کار انجام گرفت و همانطور که شاهد بودید سپاهان هواداران زیادی را با خود به تهران آوره بود.

تاج اظهار داشت: قرار شد باشگاه ها تلاش کنند تا طرفدارانشان صرف نظر از هر نتیجه ای که رخ خواهد داد، بعد از پایان بازی در برنامه اختتامیه حضور داشته باشند. وقتی هواداران تراکتورسازی از شهرهای مختلف به کرمان بروند ما نمی‌توانیم از آنها بخواهیم به خانه‌های‌شان برگردند و بازی را از تلویزیون تماشا کنند. باید مدیران عامل 2 باشگاه با یکدیگر هماهنگ شوند تا مشکلی در این زمینه به وجود نیاید

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بهروان:قرار نیست برگزاری فینال جام حذفی به تهران منتقل شود.

رییس کمیته مسابقات لیگ حرفه ای بر برگزاری فینال جام حذفی در کرمان تاکید کرد.

غلامرضا بهروان در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره شایعه تغییر محل برگزاری فینال جام حذفی و انجام این بازی در تهران عنوان کرد:چنین بحثی اصلا صحت ندارد.دیدار فینال جام حذفی مطابق برنامه قبلی در کرمان برگزار خواهد شد و این برنامه تغییر نکرده است.

وی افزود:امروز جلسه ای در سازمان لیگ درباره چگونگی برگزاری هر چه بهتر فینال جام حذفی داشتیم.امیدوارم جمعه روز خوبی برای فوتبال ما باشد.از دوستان هم تقاضا دارم به شایعات اینچنینی دامن نزنند و بدانند بازی تحت هر شرایطی در کرمان برگزار می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اتوبوس جایگزین قطار

به اطلاع هواداران علاقمند به تماشای مسابقه تراکتورسازی با صنعت مس کرمان می¬ رساند با توجه به اینکه پس از چند روز تلاش مستمر باشگاه مسئولین راه آهن نتوانستند برای باشگاه قطار ویژه اختصاص دهند . باشگاه در حرکتی دیگر اقدام به جایگزینی اتوبوس بجای قطار نمود. بدین منظور با چندین دستگاه اتوبوس اسکانیا آماده اعزام هواداران میباشد . اتوبوس ها روز پنجشنبه 24 بهمن راس ساعت 9 صبح از مقابل کانون هواداران واقع در خیابان راه آهن – چهار راه خطیب - خیابان دامپزشکی جنب شرکت گازآماده حرکت می¬باشند که مبلغ پرداختی 80 هزارتومان اعلام شده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مرتضی اسدی در گفتگو با آناج:

در بازی فینال باید از غیرت و تعصب خود خرج کنیم تا جام را به تبریز بیاوریم/ مثل همیشه به حضور هواداران نیاز داریم

سرگروه تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: با بازگشت تونی اولیویرا به تراکتور، هواداران دوباره به ورزشگاه آمدند و بازیکنان هم به آرامش نسبی رسیده اند، انشاالله بتوانیم با همکاری یکدیگر موفق باشیم و عنوان قهرمانی را به نام خود ثبت کنیم.

به گزارش آناج، "مرتضی اسدی" در خصوص نتیجه بازی دیروز تیمش مقابل نفت تهران به خبرنگار ورزشی آناج گفت: متاسفانه بد بازی کردیم و شرمنده هوادارانمام شدیم. قول جبران نتیجه های قبلی را می دهم و تمام سعی مان ثبت نتایج خوب و در خور شان تراکتورسازی می باشد.

سرگروه تیم فوتبال تراکتورسازی با تأکید بر اینکه در بازی فینال محکوم به پیروزی هستیم، تصریح کرد: در جدال با مس برای قهرمانی و آمدن جام قهرمانی به تبریز فقط و فقط پیروزی می خواهیم و امیدوارم با یاری خداوند متعال بتوانیم به این مهم دست یابیم.

وی ادامه داد: از هواداران می خواهم برای حمایت از تیم خودشان به کرمان بیایند و همانند گذشته ثابت کنند بهترین و پرشور ترین هواداران دنیا ازآنِ تیم تراکتورسازی است. امیدوارم بازی جاندار و زیبایی را شاهد باشیم که در نهایت به آمدن اولین جام قهرمانی جام حذفی به تبریز منجر شود.

اسدی اضافه کرد: با بازگشت تونی اولیویرا به تراکتور، هواداران دوباره به ورزشگاه آمدند و بازیکنان هم به آرامش نسبی رسیده اند، انشاالله بتوانیم با همکاری یکدیگر موفق باشیم و عنوان قهرمانی را به نام خود ثبت کنیم؛ البته نباید فراموش کنیم که آقای جلالی زحمات زیادی برای تیم کشیدند.

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی در رابطه با میزبانی مس کرمان در بازی فینال عنوان داشت: برای ما فرقی ندارد در کجا بازی کنیم، حالا که در زمین حریفمان بازی خواهیم کرد باید چندین برابر از غیرت و تعصب خود خرج کنیم و تلاش کنیم تا بتوانیم همراه جام زرین قهرمانی به تبریز بازگردیم.

وی در پایان صحبت هایش عنوان داشت: بعد از کسب قهرمانی در جام حذفی، با انگیزه و قوت قلب ویژه ای وارد نبرد در جبهه لیگ قهرمانان آسیا خواهیم شد و با تکرار حضور هشتاد هزار نفری هواداران که هویت تیم هستند در روز نهم اسفند، خاطرات خوبی را از این مسابقات به جای خواهیم گذاشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: هواداران آذربایجانی همیشه اخلاق و ادب را رعایت کرده اند/

جمشید نظمی مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی گفت: هواداران آذربایجانی که همیشه و در همه جا اخلاق و ادب را رعایت کرده اند و به این خصلت ها مشهور هستند.
جمشید نظمی در حاشیه جلسه امروز (یک‌شنبه) مسئولان سازمان لیگ با مسئولان تراکتورسازی و مس کرمان برای هماهنگی دیدار فینال جام حذفی به خبرنگار باشگاه گفت: ما آذربایجانی‌ها میهمان شهری هستیم که مردمی با کرامت دارد و خوشحال هستم که اولین حضورم در کرمان با رقابتی حساس و سالم روبرو شده است. برنده این بازی نماینده ایران در جام باشگاه های آسیا خواهد شد و هر تیمی این جام را ببرد را در جام باشگاه های آسیا حمایت خواهیم کرد.
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی اشاره کرد: هواداران آذربایجانی که همیشه و در همه جا اخلاق و ادب را رعایت کرده اند و به این خصلت ها مشهور هستند می خواهم در بازی روز جمعه باردیگر چهره زیبا، پرنشاط و شعور بالای خود در ورزش کشور را نشان داده و با حمایت قاطع از تیم محبوب شان و احترام به رقیب بی نظیر بودنشان را ثابت کنند. هر دو طرف، هواداری هستند که برای دیدن یک بازی خوب در استادیوم حضور خواهند داشت و هر تیمی که پیروز این بازی باشد به عنوان نماینده ایران در آسیا حضور خواهد داشت. در این دیدار مهم هر دو تیم علاوه بر ارایه بازی فنی زیبا و تماشاگرپسند باید اخلاق ورزشی و روح بازی جوانمردانه را نیز در زمین مسابقه به نمایش بگذارند.
وی در خصوص نحوه توزیع بلیت فینال جام حذفی اظهار داشت: با توجه به ظرفیت 10 هزار نفری استادیوم امام علی کرمان ، امیدواریم 3 هزار بلیت در اختیار باشگاه تراکتورسازی قرار بگیرد تا بتوانیم در اختیار هواداران‌مان که از تبریز راهی کرمان می‌شوند، قرار دهیم. همچنین 2 هزار بلیت دیگر نیز باید در ورزشگاه به هواداران تراکتورسازی که از شهرهای دیگر راهی کرمان می‌شوند تعلق بگیرد تا تعداد تماشاگران ما 5 هزار نفر باشد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با اشاره به ظرفیت محدود ورزشگاه امام علی (ع) از هواداران تیم خود درخواست کرد با لحاظ قرار دادن قوانین مربوطه و گنجایش کم ورزشگاه اقدام به سفر به این شهر کنند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدرسه فوتبال تراکتورسازی جمعه تعطیل است .

با توجه به اینکه روز جمعه مسابقه فینال جام حذفی کشور در شهر کرمان بین تیم های تراکتورسازی و مس برگزار می شود ، مدرسه فوتبال باشگاه تراکتورسازی روز جمعه مورخه 25 بهمن ماه تعطیل می باشد مابقی کلاس های این مدرسه طبق برنامه برگزار می گردد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قطار هواداران مقدور نشد

باشگاه تراکتورسازی جهت اعزام هواداران خود به شهر کرمان برای شرکت در مسابقه فینال جام حذفی در پی فراهم کردن قطاری ویژه بود که هزینه رفت و برگشتش را نیز باشگاه متقبل شده بود ، در این زمینه باشگاه به موقع اقدامات خود را نیز انجام داده بود ولی علیرغم مکاتبه با استاندار محترم و مدیرکل محترم راه آهن متاسفانه پس از چند روز انتظار اختصاص قطار توسط راه آهن مقدور نشد و باشگاه شرمنده هواداران خود شد ، با پوزش و اعتذار از هواداران فهیم به اطلاع می رساند که هواداران عزیزی که قصد دارند به تماشای مسابقه بروند از سایر وسایل نقلیه استفاده نمایند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

قطار لغو شد

سفر زمینی هواداران تراکتور به کرمان با 80 هزار تومان

باشگاه تراکتورسازی تبریز از اختصاص اتوبوس برای هواداران این تیم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، باشگاه تراکتورسازی تبریز پیش از این از انتقال تماشاگرانش به کرمان با قطار خبر داده بود اما امروز این باشگاه اعلام کرد که با وجود تلاش زیاد و با وجود تقبل هزینه توسط باشگاه، امکان سفر با قطار برای تماشاگران تراکتورسازی فراهم نشد.

باشگاه تراکتورسازی تبریز در اطلاعیه جدید خود از اختصاص اتوبوس برای تماشاگران خود خبر داد که متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

به اطلاع هواداران علاقمند به تماشای مسابقه تراکتورسازی با صنعت مس کرمان می‌رساند با توجه به اینکه پس از چند روز تلاش مستمر باشگاه، مسئولان راه آهن نتوانستند برای باشگاه قطار ویژه اختصاص دهند باشگاه در حرکتی دیگر اقدام به جایگزینی اتوبوس به جای قطار کرد. بدین منظور چندین دستگاه اتوبوس اسکانیا آماده اعزام هواداران است.

اتوبوس‌ها روز پنجشنبه 24 بهمن رأس ساعت 9 صبح از مقابل کانون هواداران واقع در خیابان راه آهن – چهار راه خطیب، خیابان دامپزشکی جنب شرکت گاز آماده حرکت هستند که مبلغ پرداختی 80 هزار تومان اعلام شده .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین تمهیدات برای بازی فینال

قطار هواداران مقدور نشد / تراکتورسازی از تهران به کرمان می‌رود

تراکتورسازی تبریز روز جمعه 25 بهمن‌ماه برای کسب نخستین جام قهرمانی‌اش به مصاف کرمان می‌رود.

● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

ه گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم تراکتورسازی روز جمعه در دیدار پایانی جام حذفی کشور در کرمان به مصاف مس خواهد رفت.

آخرین اخبار دیدار نهایی جام حذفی کشور به شرح زیر است:

*تراکتورسازی با شکست به کرمان رفت

تیم تراکتورسازی تبریز در آخرین بازی پیش از دیدار فینال در تهران به مصاف نفت این شهر رفته و متحمل شکست سنگین سه بر صفر شد؛ با این نتیجه تراکتورسازی عملاً شانس قهرمانی در لیگ برتر را از دست داد و تنها فرصت این تیم برای کسب سهمیه حضور در باشگاه‌های آسیا برای سال آینده پیروزی در بازی پایانی این رقابت‌ها است.

مس کرمان نیز با تساوی در تبریز شانس ماندنش در لیگ برتر به حداقل رسیده و این تیم نیز به جام حذفی به عنوان آخرین شانس نگاه می‌کند.

*هواپیمای اختصاصی برای تراکتورسازان

تیم تراکتورسازی با پرواز چارتر از تهران به کرمان سفر کرده و با همان شرایط به تبریز باز خواهد گشت.

مالک باشگاه گسترش فولاد تبریز برای حمایت از تیم تراکتورسازی هواپیمای اختصاصی سفر تراکتورسازان از تهران به کرمان و بازگشت به تبریز را فراهم کرده است تا با تسهیل کردن شرایط سفر تراکتورسازان در قهرمانی این تیم کمک کرده باشد.

*قطار هواداران مقدور نشد

باشگاه تراکتورسازی از لغو قطار هواداران این تیم برای سفر به کرمان خبر داد.

باشگاه تراکتورسازی برای اعزام هواداران خود به شهر کرمان برای شرکت در مسابقه فینال جام حذفی در پی فراهم کردن قطاری ویژه بود که هزینه رفت و برگشتش را نیز باشگاه متقبل شده و در این زمینه باشگاه اقداماتی را نیز انجام داده بود، ولی پس از چند روز اختصاص قطار توسط راه‌آهن مقدور نشد.

باشگاه تراکتورسازی در اطلاعیه‌ای ضمن پوزش از هواداران خود، از آنان خواسته است که با سایر وسایل نقلیه امکان سفر خود به کرمان را فراهم کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور ثابتی در کادر فنی تراکتورسازی منتفی شد

حضور دروازه‌بان سابق تیم فوتبال تراکتورسازی در کادرفنی این تیم منتفی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از جدایی مجید جلالی از کادرفنی باشگاه تراکتورسازی سفال‌منش مربی دروازه‌بانان این تیم نیز جدا شد.

تونی اولیویرا بعد از حضور در تراکتورسازی، مهدی ثابتی که فصل قبل وظیفه حراست از دروازه این تیم را برعهده داشت را به عنوان مربی دروازه‌بانان معرفی کرد. در زمان بازگشت اولیویرا ثابتی در کربلا بود. او بعد از بازگشت به ایران با تونی اولیویرا جلسه‌ای برگزار کرد که در نهایت به توافق نرسید و حضور در کادرفنی این تیم منتفی شد.

ثابتی قصد داشت فصل بعد نیز به فعالیت خود به عنوان دروازه‌بان ادامه دهد به همین خاطر با تراکتورسازی به توافق نرسید.

در حال حاضر امیر یوسفی مربی دروازه‌بانان تیم‌های پایه تراکتورسازی در تیم بزرگسالان دروازه‌بانان را تمرین می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی ثابت در نیم فصل اول در سایپا و در نیم فصل دوم در ملوان به عنوان دروازه‌بان حضور داشت. او چندی پیش از ملوان جدا شد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921122000741#sthash.enW9uLra.dpuf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ثابتی: امنیت شغلی می‌خواستم/ قصد دارم سال بعد بازی کنم

دروازه‌بان سابق تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: اگر مربی تراکتورسازی می‌شدم سال بعد نمی‌توانستم بازی کنم، به همین خاطر امنیت شغلی می‌خواستم.

مهدی ثابتی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد عدم پذیرش پیشنهاد حضور در کادر فنی تراکتورسازی گفت: زمانی این مسئله اعلام شد که بنده در کربلا حضور داشتم. وقتی به ایران بازگشتم با من تماس گرفتند و گفتند برای صحبت به هتل محل اردوی تراکتورسازی بروم. به من پیشنهاد شد 2 ماه به عنوان کمک مربیگری دروازه‌بانان این تیم را برعهده بگیرم.

وی افزود: من می‌خواستم سال بعد فوتبال بازی کنم و اگر اکنون به جرگه مربیان وارد می‌شدم دیگر نمی‌توانستم این فعالیت را انجام دهم. از مسئولان تراکتورسازی خواستم به من امنیت شغلی بدهند تا سال بعد نیز در پست خود باقی بمانم. من حتی حاضر هستم در دو ماه پیش رو به صورت مجانی در باشگاه تراکتورسازی به خاطر هواداران خوب این تیم فعالیت کنم اما باید امنیت شغلی برای من وجود داشته باشد. کاری ندارم که مربی و بازیکن شرط کرده‌اند هیچ کدام از گلرهای سال قبل تراکتورسازی نباشند. کار خودم را ادامه می‌دهم و به این مسائل فکر نمی‌کنم.

ثابتی در ادامه تأکید کرد: طرفدار پر و پا قرص تراکتورسازی هستم. مطمئنا اگر بتوانم به کرمان می‌روم و تماشاگر بازی تراکتورسازی می‌شوم تا به امید خدا این تیم قهرمان شود.

وی در پایان گفت: هنوز طلبم را از سال قبل دریافت نکرده‌ام اما به خاطر مردم تبریز و تونی اولیویرا همه کار می‌کنم. افراد زیادی هستند که از علاقه من به تراکتورسازی باخبرند و حاضرم برای این تیم هر کاری که می‌توانم انجام دهم اما شرایطی به وجود آمد که این مسئله اتفاق نیفتاد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا:تفکر لوکا را می شناسم/هواداران تراکتور زودتر از ما به کرمان می رسند

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:فکر می کنم روز جمعه دیداری را ببینیم که پر از جذابیت است.

تونی اولیویرا در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره دیدار تیمش در فینال جام حذفی مقابل مس کرمان عنوان کرد:من قصد ندارم تا 24 ساعت قبل از بازی درباره این مسابقه صحبت کنم ولی فکر می کنم هم تراکتورسازی و هم مس تیم های خوبی هستند که تا این مرحله پیش آمده اند.اصلا نمی پذیرم که صعود این تیم ها را به فینال جام حذفی شانسی بدانیم و قطعا روی شایستگی این اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد:شانس برنده شدن فینال و قهرمانی در جام حذفی به نظر من 50_50 است.اینطور نیست که یک تیم شانس بیشتری نسبت به حریفش داشته باشد.تراکتورسازی هم می تواند برنده باشد و مس هم چنین شرایطی دارد.امیدوارم ما در نهایت به این هدف مهم برسیم.بازیکنان تراکتورسازی می دانند مسابقه سختی را در پیش دارند و به همین دلیل نهایت تلاش خود را برای پیروزی در این بازی انجام خواهند داد.

تونی اولیویرا درباره اینکه چه نظری درباره رویارویی خود با لوکا بوناچیچ دارد گفت:لوکا را می شناسم و از تفکرات او باخبرم.لوکا مربی است که در ایران مورد احترام است و من هم برایش احترام قائل هستم.

سرمربی تراکتورسازی درباره اینکه به نظرش چقدر احتمال دارد این بازی به وقت اضافی یا پنالتی برسد گفت:نمی شود این را پیش بینی کرد اما فکر می کنم روز جمعه دیداری را ببینیم که پر از جذابیت است.

وی درباره اینکه کارلوس کی روش به برزیل رفته و به همین دلیل بازی فینال حذفی را نخواهد دید اظهار داشت:کارلوس در قبال تیم ملی ایران مسولیت دارد و به همین دلیل به برزیل رفته است.من از او ناراحت نیستم و اطمینان دارم این بازی توسط همکارانش بررسی خواهد شد.

کی روش درباره حضور هواداران تراکتورسازی در کرمان برای بازی با مس گفت:من می دانم هواداران تراکتور زودتر از ما به کرمان می رسند.آنها در زندگی من نقش مهمی دارند و فراموششان نمی کنم.در کرمان تنها نخواهیم بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابراهیمی:با تونی مشکلی ندارم/از بازی با راه آهن می توانم تراکتور را همراهی کنم

مهاجم تیم تراکتورسازی گفت:طبق نظر پزشکان می توانم از بازی با راه آهن،تراکتورسازی را همراهی کنم.

محمد ابراهیمی در گفت و گو با اوج درباره دیدار تیمش مقابل مس کرمان در فینال جام حذفی عنوان کرد:به طور کلی بچه های ما در جام حذفی جور دیگری بازی می کنند.نمی دانم چه دلیلی دارد ولی نگاه کنید فوتبالی که تراکتور در سرمای تبریز و آن شرایط زمین برابر فولاد انجام داد چقدر تاکتیکی بود.

وی ادامه داد:همین حالا هم اطمینان دارم به رغم زمین بد کرمان،تراکتورسازی مقابل نفت فوتبال به مراتب بهتری را نسبت به بازی نفت انجام می دهد.

مهاجم تراکتورسازی درباره پیش بینی خود از نتیجه بازی گفت:فکر می کنم هر دو تیم شانس برابری داشته باشند ولی انگیزه بچه های ما برای قهرمانی در جام حذفی بالاست و من به شخصه اصلا به این فکر نمی کنم که در این بازی شکست بخوریم.باخت در این مسابقه عواقب بدی خواهد داشت و نمی دانم آینده باشگاه چه می شود.به همین دلیل به طور حتم تیم با همه توان به دنبال قهرمانی خواهد بود.

وی درباره اینکه سفر هواداران تراکتورسازی با قطار به کرمان منتفی شده است اظهار داشت:من فکر نمی کنم مشکلی باشد و شما روز جمعه خواهید دید که در کرمان بیش از 50 درصد طرفدار تراکتورسازی حضور خواهند داشت.هواداران تراکتور هر جور شده به کرمان می روند.

مهاجم تراکتورسازی درباره وضعیت آسیب دیدگی خود و زمان بازگشتش به میدان گفت:من در بازی های اخیر می توانستم در حضور داشته باشم و تونی هم گفته بود تیم را همراهی کنم ولی پس از بررسی که توسط کادر پزشکی صورت گرفت در تبریز ماندم.طبق نظر پزشکان می توانم از بازی با راه آهن،تراکتورسازی را همراهی کنم.هدفم این است زمانی که به آمادگی کامل رسیدم به تمرینات اضافه شوم.

ابراهیمی درباره اینکه گفته می شود با تونی مشکل دارد و در دوره قبلی حضورش با او دچار اختلاف شده بود اظهار داشت:نه،من با تونی مشکلی نداشته و ندارم.دو،سه روز بعد از اینکه او آمد به تمرین بازگشتم و خوشحالم تونی را دوباره می بینم.نه من و نه سایر بازیکنان مشکلی با تونی ندارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قیمت بلیت بازی فینال جام حذفی مشخص شد

قیمت بلیت فینال جام حذفی ۵ هزار تومان تعیین شد.

به گزارش آناج، قیمت بلیت‌های مسابقه دیدار دو تیم مس کرمان و تراکتورسازی تبریز 5 هزار تومان تعیین شد.

بلیت‌ها از سوی سازمان لیگ چاپ و در اختیار هیات فوتبال کرمان قرار می‌گیرد و روز جمعه 25 بهمن ماه بلیت‌ها در کرمان فروخته می‌شود.

به نقل از فارس، دیدار فینال روز جمعه در ورزشگاه امام علی کرمان برگزار می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عیادت مسئولین باشگاه از محمد ایرانپوریان

مهندس نظمی به همراه مسئولین باشگاه دیروز به دیدار محمد ایرانپوریان رفتند و در خانه این بازیکن خوش اخلاق تیم از او عیادت کردند ایرانپوریان اوایل فصل با پارگی رباط صلیبی مواجه شد و پس از جراحی فعلا در حال سپری کردن مراحل درمانی خود می باشد . سایت رسمی باشگاه برای این بازیکن آرزوی موفقیت دارد تا انشاالله بعد از بهبودی کامل بتواند کمک حال تیم تراکتورسازی باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قیمت بلیت فینال جام حذفی ۵ هزار تومان تعیین شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، قیمت بلیت‌های مسابقه دیدار دو تیم مس کرمان و تراکتورسازی تبریز 5 هزار تومان تعیین شد.

بلیت‌ها از سوی سازمان لیگ چاپ و در اختیار هیات فوتبال کرمان قرار می‌گیرد و روز جمعه 25 بهمن ماه بلیت‌ها در کرمان فروخته می‌شود.

دیدار فینال روز جمعه در ورزشگاه امام علی کرمان برگزار می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اطلاعیه روابط عمومی : قطار اختصاصی برای هواداران فراهم نشد .

دیشب در برنامه 90 مصاحبه ای ضبط شده از مدیرعامل باشگاه مبنی بر فراهم شدن شرایط حمل و نقل ریلی از تبریز به کرمان در بازی فینال جام حذفی پخش شد که شائبه فراهم شدن دوباره این سفر ریلی را در ذهن هواداران تقویت کرد ولی روابط عمومی باشگاه تراکتورسازی اعلام می نماید این مصاحبه قبل از فراهم نشدن این قطار ضبط شده بود و مطابق خبر قبلی منتشره از سایت رسمی سفر این قطار منتفی شده است ، باشگاه از مسئولین رجا تشکر می نماید که تا دقایق آخر پیگیر برقرار شدن این مسیر ریلی بودند ولی متاسفانه با توجه به تعطیلات آخر هفته این امکان از سوی شرکت رجا فراهم نگردید .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فینال جام حذفی؛

جهانبازی قاضی دیدار تراکتور و مس

کمیته داوران فدراسیون فوتبال قضاوت دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور را به یدالله جهانبازی سپرد.

به گزارش آناج، یدالله جهانبازی را در امر قضاوت دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور بین مس کرمان و تراکتورسازی تبریز، محمدرضا ابوالفضلی و علی میرزابیگی همراهی می‌کنند.

موعود بنیادی‌فر داور چهارم دیدار مس - تراکتورسازی است و بر عملکرد داوران این بازی فریدون اصفهانیان نظارت خواهد کرد.

دیدار تیم‌های مس کرمان و تراکتورسازی تبریز از ساعت 16:10 روز جمعه 25 بهمن ماه در ورزشگاه امام علی (ع) کرمان برگزار خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شرایط آب و هوایی و چمن ورزشگاه کار ما را سخت می‌کند

فخر‌الدینی: مس کرمان تیم زهرداری است/ مقابل نفت خسته بودیم

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: سابقه حضور در مس کرمان را دارم و می‌دانم تیم زهرداری است.

میلاد فخر‌الدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط تراکتورسازی گفت: وضعیت تیم بسیار خوب است و با تمریناتی که انجام می‌دهیم آماده موفقیت در فینال جام حذفی می‌شویم.

وی در مورد علت شکست تیمش در دیدار هفته بیست و ششم مقابل نفت تهران اظهار داشت: در این مسابقه بیش از اندازه خسته بودیم. ما 4 روز قبل از بازی به مصاف فولاد خوزستان رفته بودیم و به دلیل فشار بیش از حد آن مسابقه از نظر بدنی افت کردیم. این در حالی بود که نفت تهران 11 روز استراحت کرده بود البته چند بازیکن ما نیز غایب بودند. در این دیدار گل‌های دوم و سوم نفت تهران روی ضد حمله به ثمر رسید و شرایط به نحوی رقم خورد که بازنده شویم.

مدافع تراکتورسازی در مورد دیدار فینال جام حذفی مقابل مس کرمان خاطر نشان کرد: شرایط بسیار سختی است. با توجه به شرایط آب و هوایی کرمان و وضعیت بد چمن ورزشگاه این شهر کار بسیار دشواری داریم. امیدوارم شرایط به شکلی رقم بخورد که قهرمان جام حذفی شویم.

وی در پاسخ به این سؤال که سابقه حضور در مس کرمان را دارد و این تیم را چطور ارزیابی می‌کند، عنوان کرد: اهل کرمان هستم و 4 سال در تیم مس به میدان رفت. آنها تیم زهرداری هستند و بدون شک کار سختی در پیش داریم.

فخر‌الدینی در پاسخ به این سؤال که آیا قرار گرفتن مقابل تیم سابقش مقابل او سخت نیست، گفت: فوتبال حرفه‌ای این مسائل را قبول نمی‌کند، باید برای موفقیت تیمی که تحت تعهد آن هستم تلاش کنم. کسب قهرمانی برای من و تراکتورسازی بسیار خوب است و امیدوارم دست پر به خانه بازگردیم.

وی در مورد اختصاص یافتن 50 درصد ورزشگاه به هواداران تراکتورسازی عنوان کرد: مطمئنا 50 درصد هواداران ما پر می‌شود و شاهد حضور پرشور هواداران تراکتورسازی هستیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای تشویق تیم تبریزی در فینال جام‌حذفی

هواداران تراکتورسازی از فردا به کرمان می‌روند/ اتوبوس جای قطار را گرفت

طبق اعلام مسئولان کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی اتوبوس‌های حامل هواداران این تیم ساعت ۹ صبح فردا از تبریز به سمت کرمان حرکت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تراکتورسازی در فینال جام حذفی روز جمعه در ورزشگاه امام علی کرمان به مصاف مس کرمان می‌رود.

با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده قرار است تعدادی از هواداران تراکتورسازی به کرمان سفر کنند تا از تیم خود در این مسابقه حساس حمایت کنند.

جهانبخش رئیس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مورد نحوه سفر هواداران تراکتورسازی به کرمان خاطر نشان کرد: باشگاه پیگیری‌های زیادی برای انجام سفر هواداران با یک دستگاه قطار انجام داد. در ابتدا به ما قول مساعد دادند که این اتفاق می‌افتد اما در نهایت کمی کم‌لطفی شد تا انجام این کار منتفی شود.

وی افزود: به جای قطار چند دستگاه اتوبوس تدارک دیدیم که فردا ساعت 9 صبح از مقابل کانون هواداران در خیابان دامپزشکی تبریز حرکت می‌کند. بیش از 5 هزار هوادار تبریزی روز مسابقه به کرمان سفر می‌کنند. عده‌ای از تهران، شیراز و شهرهای آذری‌نشین اتوبوس‌هایی را هماهنگ کردند که به سمت کرمان می‌رود. ما درخواست کردیم و به احتمال فراوان بلیت‌های مربوط به هواداران تراکتورسازی در اختیارمان قرار می‌گیرد و با قرار دادن گیت‌های جداگانه یا سیار آنها را در اختیار هواداران قرار خواهیم داد.

رئیس کانون هواداران تراکتورسازی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد اینکه آیا در صورت قهرمانی احتمالی تراکتورسازی برنامه خاصی را در نظر دارد، تأکید کرد: ما در نظر داریم در صورت رسیدن به مقابل قهرمانی، روز 25 بهمن در تالار صدرای شهر تبریز که حدود 6 هزار نفر گنجایش دارد جشنی را برگزار کنیم.

بالا