• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا:
برف تبریز را دیدم و با برف هم برگشتم/ در این پیروزی کمترین نقش را داشتم
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریزگفت: پیروزی تیم تراکتورسازی حاصل زحمات باغ آبادی و بازیکنان تیم بود و من کمترین نقش را داشتم.

13921115000648_PhotoA.jpg

-------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تونی اولیویرا عصر امروز در کنفرانس خبری بعد از پیروزی تیمش برابر فولاد خوزستان اظهار کرد: در ابتدا این پیروزی را به هواداران این تیم تبریک گفته و باید بگویم این برد حاصل زحمات باغ آبادی و بازیکنان تیم تراکتورسازی بوده و من تنها دو روز است که در این تیم هستم و کمترین نقش را در این برد داشته‌ام.

وی افزود: در بازی مقابل فولاد خوزستان در نیمه نخست فرصت‌های خوبی برای گلزنی داشتیم که از آن استفاده نکردیم، اما در نیمه دوم سردرگم بازی کرده و در نهایت با تیزهوشی توانستیم گل برتری را به ثمر رسانده و در این بازی به پیروزی دست یابیم.

تونی گفت: زمانی اندک در اختیار دارم و فشردگی مسابقات مانع از آن می‌شود که به بازیکنانم فشار وارد کنم و کار اصلی من ساماندهی تیم است تا به حالت اولیه خود باز گردد.

سرمربی سابق تیم بنفیکای پرتغال با ابراز خوشحالی از حضور تیمش در رقابت‌های آسیایی خاطرنشان کرد: در موقعیت خوبی برای قرار گرفتن در ویترین قرار داریم و 12 بازی در لیگ برتر، جام حذفی و رقابت‌های آسیایی پیش روی داریم و باید با برنامه و تیزهوشی روی این مسابقات تمرکز کنیم تا بتوانیم به موفقیت دست یابیم.

اولیویرا به اهیمت بازی‌های باقیمانده تیمش اشاره کرده و عنوان کرد: تمام بازی‌ها تیم تراکتورسازی مهم هستند و بازی با تیم نفت تهران نیز مهم است، زیرا اگر بازی را ببازیم از کورس عقب خواهیم افتاد و باید این نکته را اضافه کنم که هر بازی شرایط خاص خود را دارد و به بازیکنان کلیدی استراحت خواهم داد تا در بازی با نفت تهران و فینال جام حذفی بازی خوبی از خود به نمایش بگذارند.

وی گفت: سال گذشته خبرنگار به من گفت که آیا برف تبریز را خواهی دید و من برف آن سال را دیدم و امسال نیز در برف به تبریز بازگشتم.

تیم تراکتورسازی تبریز در مرحله نیمه نهایی جام حذفی کشور برابر تیم فولاد خوزستان به برتری دست یافته و بعد از 19 سال به فینال این رقابت‌ها راه یافت.

13921115180452271_PhotoL.jpg

13921115180450882_PhotoL.jpg

1392111518044859_PhotoL.jpg

13921115180443113_PhotoL.jpg

13921115180437185_PhotoL.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
قهرمانی تیم تراکتور در جام حذفی را به هوادارانش تبریک عرض میکنم :)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی : این برد حاصل زحمات باغ آبادی و بازیکنان تیم است.

تونی اولیویرا عصر امروز در کنفرانس خبری بعد از پیروزی تیمش برابر فولاد خوزستان اظهار کرد: در ابتدا این پیروزی را به هواداران این تیم تبریک گفته و باید بگویم این برد حاصل زحمات باغ آبادی و بازیکنان تیم تراکتورسازی بوده و من تنها دو روز است که در این تیم هستم و کمترین نقش را در این برد داشته‌ام.

وی افزود: در بازی مقابل فولاد خوزستان در نیمه نخست فرصت‌های خوبی برای گلزنی داشتیم که از آن استفاده نکردیم، اما در نیمه دوم سردرگم بازی کرده و در نهایت با تیزهوشی توانستیم گل برتری را به ثمر رسانده و در این بازی به پیروزی دست یابیم.

تونی گفت: زمانی اندک در اختیار دارم و فشردگی مسابقات مانع از آن می‌شود که به بازیکنانم فشار وارد کنم و کار اصلی من ساماندهی تیم است تا به حالت اولیه خود باز گردد.

سرمربی پرتغالی تیم با ابراز خوشحالی از حضور تیمش در رقابت‌های آسیایی خاطرنشان کرد: در موقعیت خوبی برای قرار گرفتن در ویترین قرار داریم و 12 بازی در لیگ برتر، جام حذفی و رقابت‌های آسیایی پیش روی داریم و باید با برنامه و تیزهوشی روی این مسابقات تمرکز کنیم تا بتوانیم به موفقیت دست یابیم.

اولیویرا به اهیمت بازی‌های باقیمانده تیمش اشاره کرده و عنوان کرد: تمام بازی‌ها تیم تراکتورسازی مهم هستند و بازی با تیم نفت تهران نیز مهم است، زیرا اگر بازی را ببازیم از کورس عقب خواهیم افتاد و باید این نکته را اضافه کنم که هر بازی شرایط خاص خود را دارد و به بازیکنان استراحت خواهم داد تا در بازی با نفت تهران و فینال جام حذفی بازی خوبی از خود به نمایش بگذارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برد شیرین با تونی اولیویرا - تراکتورسازی یک پای فینال

تراکتورسازی تبریز و فولاد خوزستان در مرحله نیمه نهایی جام حذفی فوتبال کشور از ساعت 14 و 30 دقیقه در ورزشگاه یادگار امام به مصاف یکدیگر رفتند که سرخپوشان تبریزی توانستند با غلبه بر حریف اهوازی خود فینالیست شوند، تراکتورسازان که با حمایت تماشگران پرشور خود توانستند بازی بسیار روان و تماشاگر پسندی را از خود به نمایش بگذارند و با نتیجه یک بر صفر مهمان اهوازی خود را با شکست بدرقه کنند و با برنده بازی استقلال و مس کرمان در فینال جام حذفی دیدار کند.

نیمه اول بازی با برتری مطلق تراکتورسازی آغاز شد اما شاگردان تونی اولیویرا نتوانستند از موقعیتهای بدست آمده استفاده کنند و نتیجه تساوی بدون گل در نیمه اول رضایت دادند و در نیمه دوم بازی نیز سرخپوشان تبریزی باز هم بازی خوبی را به نمایش گذاشته و توانستند با گل دقیقه 76 سعید دقیقی مهمان اهوازی خود را حذف کنند.
این بازی در دمای -8 درجه استادیوم یادگار امام و با حضور 11 هزار هوادار برگزار شد .

سرخپوشان تبریزی با شکست نفت مسجدسلیمان و راه آهن به این مرحله رسیده بودند.

مهدی بدرلو و حامد لک از داور بازی کارت زرد دریافت کردند.

تماشگران تبریزی با وجود سرمای شدید هوا از تیم محبوب شهر خودشان حمایت کردند و در پایان بازی با بازیکنان و کادر فنی جشن صعود به فینال جام حذفی را جشن گرفتند.
ترکیب تراکتورسازی در این بازی : حامد لک(87 کارت زرد)، مرتضي اسدي، محمد نصرتي، حبيب گرداني، ميلاد شيخ فخرالديني، مهدي کريميان، مهدي کياني، علي کريمي، رودريگو پیمپائو(مسعود ابراهیم زاده )، سعيد دقيقي (1+90 فرشاد احمد زاده) و کريم انصاري فرد(3+90 فرشید طالبی)
سرمربی : تونی اولیویرا

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیام تشکر مدیرعامل باشگاه به هواداران و بازیکنان

جمشید نظمی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در پیامی از همه هوادارانی که در بازی تراکتورسازی تبریز و فولاد خوزستان در استادیوم حاضر شدند تشکر کرد .
نظمی گفت : امروز شاهد بودیم در هوای بسیار سرد استادیوم هواداران با عشق و علاقه و با نفس های گرم خود هم زمین و هم بازی را گرم کردند و هم شریک اصلی این برد شدند هوادارانی که 90 دقیقه بدون حاشیه تیم خود را تشویق کردند تا تیم پس از 20 سال بتواند به فینال مسابقات جام حذفی برسد ، امید داریم انشاالله با حمایت همین هواداران در فینال مسابقات نیز پیروز از زمین خارج شویم و کاپ قهرمانی این مسابقات را برای هواداران به ارمغان آوریم ، جا دارد همین جا از بازیکنان شایسته تیم نیز تشکر کنم که در این هوای سرد با ارائه یک بازی بسیار گرم ، زیبا و توام با نتیجه و از خود گذشتگی در طول بازی هواداران را با شادی و نشاط به خانه ها رهسپار نمایند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تبریک باشگاه سپاهان به هواداران تراکتورسازی برای صعود به فینال جام حذفی

باشگاه سپاهان صعود تیم تراکتورسازی به فینال جام حذفی را به هواداران تبریک گفت.

به گزارش اوج و به نقل از سایت باشگاه سپاهان،با درود به دو تیم بزرگ فوتبال کشورمان فولاد خوزستان و تراکتور سازی تبریز، صعود خاطره انگیز تیم محبوب خطه آذربایجان را به فینال جام حذفی باشگاه های ایران تبریک می گوئیم.
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، کانون هواداران باشگاه و اتحادیه هواداران سایبری سپاهان این رخداد شیرین را به هواداران تیم محبوب تبریز تبریک و شادباش می گویند.
این صعود خاطره انگیز گوارای وجود هواداران تراکتور سازی تبریز و مردمان عزیز خطه آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعضای تراکتورسازی پاداش می‌گیرند

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی پاداش ویژه‌ای را برای بازیکنان این تیم بعد از صعود به فینال جام حذفی در نظر گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی روز گذشته در مرحله نیمه نهایی جام حذفی مقابل فولاد خوزستان به پیروزی رسید تا در فینال حریف مس کرمان شود.

مدیرعامل تراکتورسازی برای بازیکنان این تیم پاداش ویژه‌ای که بیشتر از پاداش بازی‌های معمولی است برای بازیکنان این تیم در نظر گرفته است.

طبق اعلام جمشید نظمی این پاداش تا قبل از دیدار فینال جام حذفی در تاریخ 25 بهمن به حساب بازیکنان واریز می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: هدفمان قهرمانی در جام حذفی است/ لیگ برتر را جدی می‌گیریم

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: هدفمان قهرمانی در جام حذفی است و مقابل مس کرمان می‌توانیم پیروز شویم.

سعید دقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد پیروزی تراکتورسازی مقابل فولاد خوزستان در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی گفت: در تمام دقایق مسابقه از حریفمان برتر بودیم و موقعیت‌های خوبی داشتیم. فولاد بازیکنان بسیار خوبی دارد اما آنها مقابل ما دست و پا بسته بودند. این برد را به هوادارانمان که در گرما و سرما از ما حمایت می کنند تبریک می‌گویم. خواست خدا بود و از این بابت که به فینال صعود کردیم خدا را شکر می‌کنم.

وی در مورد گلی که در بازی دیروز به ثمر رساند، اظهار داشت: در چند صحنه سوشا مکانی روی ضربات من عکس‌العمل خوبی نشان داد اما در نهایت توانستم گلی را به ثمر برسانم تا راهی فینال شویم.

مهاجم تراکتورسازی در مورد اینکه آیا تراکتورسازی دیگر حواشی خود را پشت سر گذاشته است، عنوان کرد: ما تیم بسیار خوب و پرمهره‌ای داریم اگر برخی مسائل به وجود نمی آمد اکنون در صدر جدول قرار داشتیم. به هر حال در حال حاضر وضعیت ما بسیار خوب است.

دقیقی در پاسخ به این سوال که فولادی‌ها سرمای هوا را در نتیجه این مسابقه موثر می‌دانند، تاکید کرد: به هر حال سرما روی کیفیت بازی تاثیر می‌گذرد اما در این مسابقه نمی‌توان این بحث را موثر دانست. کاملا مستحق پیروزی بودیم و در اکثر دقایق توپ و میدان در اختیار ما قرار داشت. فولاد خوزستان از بازیکنان و کادر فنی خوبی بهره می‌برد اما در این دیدار ما مستحق پیروزی بودیم.

وی با تاکید بر حضور موثر تونی اولیویرا در اولین مسابقه به عنوان سرمربی تراکتورسازی، خاطرنشان کرد: اولیویرا با حضور خود انگیزه زیادی در میان بازیکنان ایجاد کرد او از لحاظ روحی روی بازیکنان کار کرد و حضورش موثر بود.

مهاجم تراکتورسازی در مورد اینکه آیا ترجیح می‌دادند در فینال با استقلال روبرو شوند یا اینکه به مصاف مس کرمان بروند، عنوان کرد: برایمان این مسئله فرقی نمی‌کرد. ما به دنبال قهرمانی هستیم و حتی اگر استقلال هم به فینال می‌رسید به دنبال کسب مقام قهرمانی جام حذفی بودیم. ما می توانیم قهرمان شویم و این مسئله دور از دسترس نیست.

دقیقی در مورد دیدار لیگ برتر مقابل نفت تهران در روز یکشنبه اظهار داشت: بازی‌های لیگ برتر به طور قطع برای ما حائز اهمیت است. ما لیگ را جدی می‌گیریم و با تمام قوا در این مسابقات حضور پیدا می‌کنیم. امیدواریم پس از پیروزی مقابل نفت تهران بتوانیم در جام حذفی نیز موفق شویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: روی قله قاف هم باید قهرمان شویم/ فینال جام حذفی، بازی با فولاد بود

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: مکان فینال حذفی فرقی نمی‌کند بالای قله کوه قاف هم قهرمان می‌شویم.

جمشید نظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد پیروزی تراکتورسازی مقابل فولاد خوزستان گفت: بازیکنان عملکرد بسیار خوبی داشتند. خدا را شکر با پیروزی مقابل فولاد خوزستان توانستیم به فینال صعود کنیم. امیدوارم قهرمان جام حذفی شویم.

وی افزود: از هواداران تشکر می‌کنم که در آن شرایط سرما به ورزشگاه آمدند و از تیم حمایت کردند. هواداران تراکتورسازی نمونه هستند و هیچوقت تیم خود را تنها نمی‌گذارند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد رویارویی با مس کرمان در فینال جام حذفی،‌ اظهارداشت: برای ما فرقی نمی‌کرد که استقلال یا مس کرمان به فینال برسد. از قبل چیزی در نظر نداشتیم. مطمئن باشید تراکتورسازی جام را می‌گیرد. فینال ما دیدار مقابل فولاد خوزستان بود. به بازیکنان گفته بودم فینال اصلی برای ما بازی با فولاد خوزستان است چراکه این تیم بازیکنان خوبی دارد و از کادرفنی بسیار فهیم و با دانشی بهره می‌برد. فرکی مربی کاربلدی است. خوشحالیم که دیروز مقابل فولاد خوزستان برنده شدیم. البته این چیزی از ارزش‌های فولاد و حسین فرکی نمی‌کاهد.

نظمی در ادامه خاطرنشان کرد: پاداشی برای بازیکنان در نظر گرفتیم که کمی بیشتر از پاداش بازیکنان در حالت عادی است. قبل از فینال جام حذفی تلاش می‌کنیم این پاداش را به بازیکنان بدهیم.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد حضور تونی اولیویرا برای اولین بار در نیمکت این تیم، خاطرنشان کرد: دست او درد نکند. این از خوبی‌های سرمربی جدید ما است. اولیویرا سرمربی خوبی است. اولین حضور اولیویرا در بازگشت به نیمکت تراکتورسازی بازی بسیار سختی بود که خوشبختانه توانستیم به موفقیت برسیم.

وی در مورد قرعه کشی فینال جام حذفی و اینکه آیا تراکتورسازی با بازی در زمین بی‌طرف موافق است، اظهار داشت: فکر نمی‌کنم بازی در زمین بی طرف درست باشد. قرار است مکان فینال جام حذفی قرعه کشی شود و مکان مسابقه معلوم شود. مثل اینکه بازی در زمین بی طرف در قانون وجود ندارد. به نظر من اگر قرعه کشی کنند تا یا ما یا مس کرمان میزبان شویم بهتر است. تراکتورسازی جام را می‌خواهد و بالای قله کوه قاف هم اگر بازی کنیم باید قهرمان شویم.

نظمی در مورد دیدار در هفته بیست و ششم لیگ برتر مقابل نفت تهران، عنوان کرد: این مسابقه مقدمه فینال جام حذفی است. نفت تیم بسیار خوبی است. امیدواریم بازی تماشاگر پسندی را مشاهده کنیم که با پیروزی ما همراه شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی: می‌خواهیم اتفاقی جدید را در تاریخ تراکتورسازی رقم بزنیم/ لیگ برتر را رها نمی‌کنیم

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: توانستیم اتفاقی بزرگ را رقم بزنیم و می‌خواهیم کاری کنیم که پیش از این در تاریخ تراکتورسازی نیفتاده بود.

مرتضی اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد صعود تراکتورسازی به فینال جام حذفی و شرایط این تیم صحبت‌های زیر را انجام داد.

فارس: بازی دیروز مقابل فولاد چطور بود؟

بازیکنان ما به این باور که این مسابقه حکم مرگ و زندگی را دارد، رسید. دیدار مقابل فولاد از چند جنبه دارای اهمیت بود اول اینکه در تاریخ تراکتورسازی قهرمانی این تیم در جام حذفی اتفاق نیفتاده و رسیدن ما به فینال بسیار پراهمیت بود. نکته بعدی انگیزه‌ای بود که این پیروزی به بازیکنان ما می‌داد و می‌توانستیم در لیگ برتر با انگیزه بیشتر به مصاف رقیبان برویم. فولاد خوزستان در دیدار دیروز یک موقعیت هم نداشت و توانستیم به 3 امتیاز برسیم.

فارس: شرایط آب و هوایی دیروز فولادی‌ها را خیلی اذیت کرد.

این مسئله درست است، هوا یک مقدار سرد بود اما نسبت به 2 روز پیش شرایط بسیار بهتر شد البته این وضعیت سرما برای هر دو تیم وجود داشت. خوشبختانه برف کمی نیز قبل از بازی بارید که این از سرمای هوا کاست. در کل ما محکوم به کسب پیروزی بودیم و خدا را شکر به این مهم نائل شدیم.

فارس: فکر می‌‌کردی در این شرایط آب و هوایی 15 هزار هوادار به ورزشگاه بیایند؟

هویت تراکتورسازی هواداران است. تیمی که هوادار دارد از جان مایه می‌گذارد. واقعا هواداران ما در طول مسابقه پشتیبان ما هستند و کمترین تشکر ما از آنها می‌تواند نتایج خوبی باشد که به دست می‌آوریم.

فارس: بازی فینال مقابل مس کرمان را چطور ارزیابی می‌کنی؟

برای ما حضور استقلال یا مس کرمان فرقی نمی‌کرد، هر تیمی که به فینال می‌رسد نشان می‌دهد که در دیدارهای گذشته خود آنقدر خوب بوده که شایستگی قرار گرفتن در این جایگاه را داشته باشد. امیدوارم در قرعه‌کشی مکان جام حذفی ما میزبان شویم تا مقابل هوادارانمان بتوانیم قهرمان شده و جشن باشکوهی را برگزار کنیم.

فارس: اولین حضور تونی اولیویرا پس از بازگشت به تبریز با برد همراه شد. حضور او چقدر مؤثر بود؟

به هر حال حضور اولیویرا نمی‌تواند بی‌تأثیر باشد. او مرد محبوب هواداران است و می‌تواند باعث حضور پرتعدادتر آنها در ورزشگاه شود. اولیویرا از تراکتورسازی با توجه به تجربه سال قبل شناخت دارد. او نیاز به زمان دارد تا بتواند تیم را به شرایط بهتری برساند و دارای وضعیت بهتری شود. امیدواریم که در هفته‌های آینده نتایج بهتری بگیریم.

فارس: آیا در لیگ برتر همچنان دارای امید هستید؟

قهرمانی در لیگ برتر بسیار سخت است. ما با تیم‌های مدعی و بالای جدولی بازی داریم و تمام فکر و ذهنمان قرار گرفتن در بین 3 تیم اول است. البته برای قهرمانی توجه اصلی ما به جام حذفی است و می‌خواهیم در کنار آن در لیگ قهرمانان آسیا نیز قدرتمند ظاهر شویم.

فارس: دیدار مقابل نفت تهران را چطور پیش‌بینی می‌کنی؟

نفت تهران یکی از تیم‌های خوب لیگ برتر فوتبال ایران است که دارای سازماندهی بسیار مناسبی است. پیروزی مقابل فولاد خوزستان انگیزه تیم ما را بالا برد و مطمئنا در ادامه مسیر به کمک‌مان می‌آید. ما به تهران سفر می‌کنیم تا ضمن ارائه یک بازی خوب بتوانیم روحیه خوبی قبل از بازی فینال به دست بیاوریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کانون هواداران : هواداران تیم متشکریم .

کسی باور نمی کرد که برای دیدن مسابقه تراکتور ، فولاد در هوای چند درجه زیر صفر 11 هزار نفر تماشاگر به استادیوم بیایند ، اما شد و این در حالی است که در سایر شهر ها در هوای خوب و در روز جمعه نصف این جمعیت هم برای تماشای مسابقه تیم های خودشان حضور نمی یابند .
کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی از همه هواداران که توانستند در هوای بسیار سرد و در روز کاری وسط هفته خود را به ورزشگاه رسانده و تیم را جانانه تشویق نمایند تشکر می نماید.
دیروز همه چیز عالی بود ، هواداران ، لیدرها ، عوامل انتظامی و مسئولین برگزار کننده کمک کردند تا مسابقه به بهترین وجه برگزار گردد ، اینک یک قدم تا قهرمانی جام حذفی باقی مانده است ، اگر در قرعه کشی امروز با طالع نیک مواجه شویم و قرعه میزبانی به نام تبریز بیافتد حماسه ای هفتاد هزار نفری را رقم خواهیم زد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: باخت فولاد از ارزش‌های این تیم کم نکرد/ با قهرمانی در جام حذفی جواب حمایت هواداران را می‌دهیم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریزگفت: باخت فولاد مقابل تیم ما از توانایی‌های فولاد کم نکرد و با قهرمانی در جام حذفی جواب هواداران پرشور تبریز را می‌دهیم.

جمشید نظمی درخصوص پیروزی تیمش مقابل فولاد خوزستان به خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بازی خوبی بود، موفقیت شیرینی به دست آوردیم و این برد را به هواداران تبریک می‌گویم.

مدیرعامل باشگاه تراکتور‌سازی تبریز در ادامه افزود: در این بازی هم ما و هم فولادی‌ها بسیار خوب بازی کردیم و موقعیت‌های زیادی به دست آمد و بدانید تیمی که از موقعیت‌ها استفاده کند، برنده میدان است و خوشحالیم که استفاده از موقعیت‌ها برای تیم ما رقم خورد.

وی با تقدیر از هواداران پر‌شور تیمش تصریح کرد: از هوادارانی که در این هوای سرد تبریز به استادیوم آمدند نهایت تشکر را داریم و بدانید هواداران برای تیم و تیم برای هواداران است.

نظمی در ادامه با تقدیر از کادر فنی و بازیکنان نیزعنوان کرد: از بازیکنان تیمم به خاطر بازی خوبشان تشکر می‌کنم زیرا با این بازی جواب حمایت‌های هواداران را داده‌اند و در این سرما با برد کام هواداران را شیرین کردند.

مدیرعامل باشگاه تراکتور‌سازی تبریز در خصوص عملکرد " تونی" سرمربی تراکتور‌سازی تأکید کرد: تونی مربی بزرگی است و درحالیکه تازه به تبریز آمده بود توانست تیم را از آن شرایط بحران خارج ساخته و با برد در این بازی تیم را به سمت موفقیت بکشاند.

وی سپس به تمجید از تیم فوتبال فولاد خوزستان پرداخته و اظهار داشت: از " فرکی" و تیمش هم تشکر می‌کنم زیرا این تیم هم فوتبال خوبی بازی کرد و این باخت عملاً چیزی از ارزش‌های فولاد کم نکرد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در ادامه به تشریح بازی فینال جام حذفی پرداخت و بیان کرد: تراکتورسازی در بازی فینال با برنامه‌ریزی، همت بازیکنان و تمرین مستمر برای قهرمانی جام حذفی به میدان می‌رود و ما پس از پشت سرگذاشتن این دیدار برای قهرمانی بازی می‌کنیم و با کسب قهرمانی جام حذفی جواب حمایت هوادارانمان را می‌دهیم.

وی با اشاره به بازی‌های باقی‌مانده و نتیجه تلاش تیمش اضافه کرد: با آمدن " تونی" باقدرت در بازی‌های باقی‌مانده برای کسب همه امتیازات به میدان می‌رویم و هفته‌هایی که نتیجه نگرفته‌ایم را جبران می‌کنیم و جایگاه جدولی را بهبود می‌بخشیم.

نظمی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم تراکتورسازی با حمایت هواداران، همت بازیکنان و کادر فنی تراکتور‌سازی به روز‌های خوب خودش برگردد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مقصد کرمان/باقطار شور و اشتیاق

جمشید نظمی مدیر عامل با شگاه تراکتور سازی در گفتگو با سایت باشگاه از تدارک قطاری ویژه برای هواداران تراکتور خبر داد.
وی اعلام نمود بعد از اینکه شهر کرمان به میزبانی فینال جام حذفی انتخاب شد در صدد تهیه قطاری ویژه جهت رفت و برگشت هواداران به کرمان میباشیم که اقدامات اولیه را نیز انجام داده ایم و نتیجه و نحوه اعزام متعاقبا اعلام خواهیم کرد .
هدف باشگاه این است که هواداران تیم را با یک قطار به کرمان اعزام نماید تا با حمایت و تشویق هواداران تیم ان شاالله قهرمانی این مسابقات را کسب نماید تا هواداران با خاطره ای خوش به تبریز بازگردند.

(علاقمندان اعزام به کرمان منتظر خبرهای بعدی باشگاه باشند.)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیا:سازمان لیگ با درخواست مس مخالفت کرد/تونی مشکلی با بازی در کرمان ندارد

سرپرست تیم تراکتورسازی گفت:برای تونی فرقی نداشت در تهران بازی کند یا کرمان.

حسن آذرنیا در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره عدم حضور مدیرعامل باشگاه در مراسم قرعه کشی تعیین محل برگزاری فینال جام حذفی عنوان کرد: ما نتوانستیم در تهران حضور پیدا کنیم و مدیر تدارکات تراکتور در این مراسم شرکت کرد که البته این هم از وظایف مدیر تدارکات تیم هم هست.

وی ادامه داد:قبلا با مسئولان مس توافق کرده بودیم که بازی در تهران برگزار شود اما شرط این باشگاه این بود که بازی آنها با گسترش در لیگ برتر کنسل شود و یا به وقت دیگری موکول شود که سازمان لیگ با این مساله مخالفت کرد چرا که برنامه آماده سازی تیم ملی در پیش است.پس از این مسئولان مس هم با برگزاری بازی در تهران مخالفت کردند و در ادامه پیشنهاد دادند تا قرعه کشی بین یکی از شهرهای تهران و کرمان برگزار شود.

سرپرست تراکتورسازی درباره تمهیدات باشگاه برای حضور هر چه بیشتر هواداران در این بازی هم گفت :در این باره جلسه ای را در باشگاه برگزار خواهیم کرد و مدیرعامل باشگاه قصد دارد تمهیداتی برای حضور هواداران و رسانه های تبریزی در این مسابقه حساس در نظر بگیرد.

آذرنیا درباره نظر تونی اولیویرا درباره اینکه تراکتورسازی باید در کرمان به مصاف مس برود گفت : من با تونی هم در این باره حرف زدم.او روحیه خاصی دارد و با این روحیه خوب به من گفت که برایش فرقی نمی کند در تهران بازی کند یا در کرمان.تونی می گوید تیمی که جام می خواهد باید در هر کجا که بازی باشد بازی را ببرد و جام را به خانه بیاورد و مشکلی با بازی در کرمان ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی در تهران اردو می زند...

تیم تراکتورسازی در تهران اردو می زند.

به گزارش اوج از تبریز،تراکتورسازی روز یکشنبه در لیگ برتر در تهران به مصاف نفت تهران می روند و بعد از این دیدار در تهران اردویی را برگزار خواهند کرد تا در تهران تمرینات خود را ادامه خواهند کرد و روز پنجشنبه برای دیدار با مس در فینال جام حذفی به کرمان می روند.

تراکتورسازی در زمان مجید جلالی هم دو بار در تهران اردو زده بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته بیست‌وششم لیگ برتر

برنامه نشست خبری تراکتورسازی برای بازی با نفت تهران اعلام شد

برنامه نشست خبری پیش از مسابقه سرمربیان ۲ دیدار از مسابقات هفته بیست‌وششم لیگ برتر اعلام شد.

به گزارش آناج، برنامه نشست خبری پیش از مسابقه مربیان در هفته بیست‌وششم لیگ برتر به شرح زیر اعلام شد:

شنبه 19 بهمن 1392

ساعت 13 عصر ( نشست خبری دیدار استقلال تهران - سایپا البرز)

ساعت 14 عصر ( نشست خبری دیدار نفت تهران - تراکتورسازی)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر خوش برای هواداران تراکتور/ تدارک قطار ویژه جهت عزیمت از تبریز به کرمان

هواداران تیم تراکتورسازی تبریز جهت تماشای دیدار این تیم برابر مس در فینال جام حذفی فوتبال باشگاه های کشور با یک قطار ویژه عازم کرمان می شوند.

تاریخ انتشار: پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۳۵

کد مطلب : 16066

به گزارش اهراب نیوز، باشگاه تراکتورسازی در اقدامی جالب در نظر دارد تا با تدارک یک قطار ویژه هواداران علاقه مند به تماشای دیدار فینال جام حذفی را عازم شهر کرمان، محل برگزاری این مسابقه حساس کند.

در این خصوص جمشید نظمی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد بعد از اینکه شهر کرمان به میزبانی فینال جام حذفی انتخاب شد، این باشگاه در صدد تهیه قطاری ویژه جهت رفت و برگشت هواداران به کرمان است و در این خصوص اقدامات اولیه نیز انجام داده شده است.

به گفته نظمی هدف باشگاه تراکتورسازی این است که هواداران تیم را با یک قطار به کرمان اعزام کند تا با حمایت و تشویق آنها تیم تراکتورسازی قهرمانی این مسابقات را به دست آورد تا هواداران با خاطره ای خوش به تبریز بازگردند.

بنا بر اعلام مسئولان باشگاه تراکتورسازی، نحوه اعزام هواداران از طریق قطار از تبریز به تهران متعاقبا اعلام خواهد شد .

دیدار نهایی بیست و هفتمین دوره رقابت های فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور بین تیم های تراکتورسازی تبریز و مس کرمان روز جمعه ۲۵ بهمن در ورزشگاه امام علی (ع) کرمان برگزار خواهد شد.

میزبان این بازی دیروز طی قرعه کشی در سازمان لیگ تعیین شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هواداران تراکتورسازی راهی کرمان می شوند

ثبت نام قطار از شنبه/ 2 پرواز چارتر با تخفیف ویژه هدیه زنوزی به هواداران تراکتور

آناج: طبق آخرین اخبار رسیده گفته می شود ثبت نام قطار تبریز-کرمان از روز شنبه در کانون هواداری آغاز خواهد شد.

به گزارش آناج، طبق آخرین اخبار رسیده گفته می شود ثبت نام قطار 10 واگنی که باشگاه تراکتورسازی برای هواداران خود در اختیار گرفته است، از روز شنبه در کانون هواداری باشگاه تراکتورسازی آغاز خواهد شد.

همچنین، طبق آخرین شنیده ها، زنوزی مطلق مالک هواپیمایی آتا 2 پرواز چارتر برای هواداران تراکتورسازی در نظر گرفته است و گفته می شود این پرواز ها هر یک 142 نفر را به کرمان خواهد برد.

این پرواز ها رفت و برگشت بوده و گفته می شود هزینه آن نیز با تخفیف ویژه به هواداران تراکتورسازی 250 هزار تومان می باشد.

از گوشه و کناره ها شنیده می شود هواداران زیادی از شهر های نزدیک کرمان اعلام آمادگی کرده اند و گفته می شود عاشقان تراکتور این بار هم می خواهند تیم محبوب خود را در کرمان حمایت کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هواداران تراکتورسازی راهی کرمان می شوند

ثبت نام قطار از شنبه/ 2 پرواز چارتر با تخفیف ویژه هدیه زنوزی به هواداران تراکتور

آناج: طبق آخرین اخبار رسیده گفته می شود ثبت نام قطار تبریز-کرمان از روز شنبه در کانون هواداری آغاز خواهد شد.

به گزارش آناج، طبق آخرین اخبار رسیده گفته می شود ثبت نام قطار 10 واگنی که باشگاه تراکتورسازی برای هواداران خود در اختیار گرفته است، از روز شنبه در کانون هواداری باشگاه تراکتورسازی آغاز خواهد شد.

همچنین، طبق آخرین شنیده ها، زنوزی مطلق مالک هواپیمایی آتا 2 پرواز چارتر برای هواداران تراکتورسازی در نظر گرفته است و گفته می شود این پرواز ها هر یک 142 نفر را به کرمان خواهد برد.

این پرواز ها رفت و برگشت بوده و گفته می شود هزینه آن نیز با تخفیف ویژه به هواداران تراکتورسازی 250 هزار تومان می باشد.

از گوشه و کناره ها شنیده می شود هواداران زیادی از شهر های نزدیک کرمان اعلام آمادگی کرده اند و گفته می شود عاشقان تراکتور این بار هم می خواهند تیم محبوب خود را در کرمان حمایت کنند.

بالا