• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دفاع چپ بومی تراکتور سازی در مورد بازی گذشته این تیم برابر داماش گیلان گفت :

بازی خوبی بود . خوب هم دویدیم اما متاسفانه نتوانستیم تماشاگرانی را که در آن هوای سرد به ورزشگاه آمده بودند را با دست پر به خانه هایشان بفرستیم.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی خانه مطبوعات آذربایجان شرقی ، حبیب گردانی همچنین در مورد بازی روز سه شنبه این تیم برابر فولاد در یک چهارم نهایی جام حذفی نیز تصریح کرد : فولاد تیمی نیست که غیر قابل شکست باشد . مخصوصا اگر تماشاگران و هوادارانمان مثل قبل به ورزشگاه بیایند می شود این تیم را با حمایت آنها و بسیار راحت شکست داد. تراکتور با تماشاگرانش معنا پیدا می کند و تصور تراکتور بی هوادار برای من تبریزی غیر ممکن است . هرچه جمعیت بیشتری به ورزشگاه بیاید کار فولاد سخت تر خواهد شد و کار ما برای رسیدن به فینال آسان تر خواهد شد.

گردانی در مورد احتمال برد تراکتور و رسیدن این تیم پس از سال ها به فینال جام حذفی اشاره ای به حساس بودن این بازی کرده و ادامه داد : بازی با فولاد فینال زودرس است . حتی این بازی حساس تر از بازی فینال خواهد بود و باید به یاری خدا و حمایت هوادارانمان این بازی را ببریم تا پس از سال ها تراکتور را در فینال جام حذفی ببینیم و کارمان برای گرفتن سهمیه برای مسابقات سال آینده لیگ قهرمانان آسیا راحت تر شود.

این بازیکن تیم تراکتور سازی در خصوص پیوستن تونی اولیویرای پرتغالی به این تیم اظهار کرد : با تونی یک سال کار کرده ام . مربی با دانش و با اخلاقی است که حفظ توپ از تاکتیک های تخصصی اوست و او در این تاکتیک تبحر خاصی دارد . خوشحالم که قبلا با او کار کرده ام چون هم من به سبک کاری او آشنا هستم و هم او با بازی و سبک بازی من آشنا است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی:مردم می دانند یک مربی به تبریز آمده،نه جادوگر/فخرالدینی پشیمان است،هواداران او را ببخشند

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:وقتی پیشنهاد حضور در تراکتورسازی را دریافت کردم،خواستم تحت هر شرایطی آذرنیا و باغ آبادی در تیم باشند.

به گزارش اوج از تبریز،تونی اولیویرا درباره عقد قراردادش با تیم تراکتورسازی عنوان کرد:از اینکه در شهر تبریز و باشگاه تراکتورسازی هستم واقعا خوشحالم.وقتی چند ماه قبل داشتم از تبریز می رفتم در لحظه ای همه خاطراتی که در اینجا داشتم از ذهنم گذشت.با این وجود آن روز، احساسم این بود که روزی برمی گردم.البته من حتی اگر به تبریز هم برنمی گشتم این خاطرات را فراموش نمی کردم و هواداران تراکتورسازی را از یاد نمی برم.بارسلونا،بنیفیکا و رئال مادرید بدون هوادار معنا ندارد.تراکتورسازی هم بدون هوادار،مفهوم خاصی ندارد.

وی درباره اینکه آیا با حضور در تراکتورسازی در این شرایط ریسک نکرده است گفت:من شخصا هیچ ریسکی را در این باره نمی بینم. کارم را با قدرت انجام می دهم و انگیزه بالایی دارم.این خیلی اهمیت دارد که مردم می دانند یک مربی به تبریز آمده و نه یک جادوگر.بنابراین کارمان را جلو می بریم و به هدف های بزرگ می اندیشیم.

سرمربی تراکتورسازی افزود:یک نکته مهم را باید مطرح کنم.وقتی پیشنهاد حضور در تراکتورسازی را دریافت کردم،خواستم تحت هر شرایطی آذرنیا و باغ آبادی در تیم باشند.آنها در دوره قبلی حضورم در تراکتورسازی زحمات زیادی کشیدند و به خوبی از شرایط تیم باخبرند.ما در کنار هم تیمی خوبی هستیم.

تونی درباره درگیری رخ داده میان میلاد فخرالدینی با هواداران تراکتورسازی در بازی با داماش عنوان کرد:من از این مساله باخبر شدم.فخرالدینی اشتباهی کرده است و به عنوان سرمربی تیم ،با همه وجود از هواداران تراکتورسازی می خواهم او را ببخشند.فخرالدینی به شدت از اتفاقی که افتاد پشیمان است و باز هم از هواداران تراکتورسازی می خواهم او را ببخشند.من اطمینان دارم او به تیم کمک خواهد کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمودی: حضور اولیویرا شوک مثبت است/ خدمتگذار تراکتورسازی هستم

مربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: حضور تونی اولیویرا در تراکتورسازی شوک مثبت است و می‌تواند به تیم کمک زیادی کند.

کاظم محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد حضور تونی اولیویرا در تراکتورسازی گفت: هواداران اولیویرا را خیلی دوست دارند. او سال قبل نتایج خیلی خوبی با تراکتورسازی گرفت. آمدن اولیویرا شوک مثبتی به تیم است و با کمک مسئولان و هواداران می‌توانیم نتایج خوبی در ادامه بازی ها بگیریم. امیدواریم مردم از تیم حمایت کنند تا در جام حذفی موفق شویم.

وی در مورد دیدار در مرحله نیمه‌نهایی مقابل فولاد خوزستان، افزود: فولاد یکی از بهترین تیم‌های ایران است. حسین فرکی مربی بسیار خوبی است که تیمی قدرتمند را تشکیل داده است. مطمئنا بازی خوبی را مشاهده می کنیم که امیدوارم با پیروزی تراکتورسازی همراه شود.

مربی تراکتورسازی در ادامه یادآور شد: از هواداران تراکتورسازی خواهش می کنم در این دیدار ما را تنها نگذارند. آنها باید تا انتها تیم را حمایت کنند. امیدوارم در این مسابقه بتوانیم دست پر میدان را ترک کنیم و هدیه خوبی به هواداران بدهیم.

محمودی در ادامه خاطرنشان کرد: منتظر حضور هواداران در ورزشگاه هستیم تا با پر کردن سکوها کمک خوبی به ما کنند. اولیویرا مربی بسیار خوبی است. سال قبل در این تیم نبودم اما به واقع حضور او می‌تواند بسیار مثبت باشد.

وی در مورد ادامه فعالیتش در تراکتورسازی خاطرنشان کرد: ما خدمتگذار تراکتورسازی هستیم و هرجا لازم باشد کمک می کنیم. خودم را مدیون تراکتورسازی می دانم و در این تیم به موفقیت‌های زیادی رسیدم. امیدوارم بتوانم با حضورم به این تیم کمک کنم و تیم با آمدن اولیویرا شرایط بهتری پیدا می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
والی: برای صعود به فینال به تبریز آمدیم/ فشردگی بازی‌ها تیم را دچار مشکل می‌کند

مدافع تیم فوتبال فولاد خوزستان عنوان کرد: برای صعود به فینال به تبریز آمدیم و بازیکنان تمام تلاش خود را برای پیروزی انجام می‌دهند.

ایوب والی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط فولاد خوزستان گفت: شرایط تیم بسیار خوب است. در چند وقت اخیر نتایج مناسبی کسب کردیم و آماده دیدار مقابل تراکتورسازی هستیم.

وی افزود: بازی بسیار سختی است. با سرمای شدید هوای تبریز کارمان سخت‌تر هم می‌شود البته این شرایط برای دو تیم یکسان است اما فکر می‌کنم روی کیفیت بازی اثر بگذارد. با تیم به تبریز آمدیم تا تمام توانمان را به معرض نمایش بگذاریم.

مدافع فولاد خوزستان در مورد اتفاقات بازی رفت لیگ برتر مقابل تراکتورسازی خاطر نشان کرد: در آن مسابقه بازیکن خارجی ما حرکتی انجام داد که هواداران به اشتباه معنای آن را توهین تلقی کردند در حالی که بعد از برنامه 90 مشخص شد آن خوشحالی گل چیز عادی بود. البته او به خاطر مصدومیت همراه ما به تبریز نیامده اما فکر نمی‌کنم در بازی این مسائل حاشیه‌ساز شود.

والی در مورد حضور تونی اولیویرا در تراکتورسازی خاطر نشان کرد: هواداران این تیم اولویویرا را دوست دارند و مطمئنا به ورزشگاه می‌آیند. این مسئله کار ما را مشکل می‌کند اما چاره‌ای نداریم و تلاش می‌کنیم تا به مرحله فینال صعود کنیم. بازیکنان ما همدل هستند تا در این مسابقه نتیجه خوبی کسب کنند.

وی در مورد فشردگی مسابقات اظهار داشت: شرایط بسیار سخت است. بعد از روز بازی مقابل سایپا هوای تهران سرد شد و نتوانستیم تمرینات خوبی انجام دهیم. ما بدون بازگشت به اهواز از تهران به تبریز آمدیم تنها یک جلسه توانستیم امروز کارهای تاکتیکی انجام دهیم و همین مسئله کارمان را سخت می‌کند. مطمئنا اگر وقت بیشتری داشتیم کیفیت تیم بالا می‌رفت. با این فشردگی از چند وقت دیگر لیگ قهرمانان آ‌سیا نیز شروع می‌شود. چاره‌ای نداریم و امیدوار هستیم که بتوانیم موفق شویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولیویرا: می‌دانستم دوباره به تبریز برمی‌گردم/ از من به اندازه سه ماه توقع داشته باشید

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: زمانی که از تبریز می‌رفتم می‌دانستم دوباره به این شهر برمی‌گردم.

به گزارش خبرگزاری فارس، تونی اولیویرا سرمربی جدید تیم تراکتورسازی تبریز شب گذشته با حضور در برنامه موج فوتبال شبکه سهند آذربایجان شرقی درخصوص حضورش در تراکتورسازی تبریز گفت: قبل از هر چیز باید بگویم که از حضور دوباره در تبریز خوشحالم، وقتی که سوار بر هواپیما شدم تا تبریز را ترک کنم و درست در لحظه‌ای هواپیما از روی باند بلند شد آن لحظه تمام خاطرات خوب من در تبریز به ذهنم آمد و این احساس را کردم که یک بار دیگر دوباره به تبریز می‌آیم چراکه اینجا خانه من است.

وی درباره اینکه هواداران تراکتورسازی هم راجع به او چنین احساسی را داشتند افزود: این احساس دوطرفه بود و من چه به این تیم می‌آمدم و چه نمی‌آمدم یک چیز همیشه برای من مثبت بود و آن هم خاطرات خوبی بود که از تراکتورسازی در ذهنم داشتم چراکه عشق هواداران این تیم همیشه در قلب من است و تا آخر عمرم این روزهایی که در تبریز بودم را فراموش نخواهم کرد.

سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز درباره اینکه او ریسک کرده که به تراکتورسازی آمده چراکه این تیم فقط در جام حذفی شانس دارد تصریح کرد: من احساس کردم که تراکتورسازی به من نیاز دارد حتی آن زمانی که از این تیم رفتم خبرهای تراکتورسازی را پیگیری می‌کردم و همیشه این احساس مسئولیت با من وجود داشت که به این تیم برگشتم. جا دارد که از هواداران تراکتورسازی تشکر کنم چراکه می‌دانید حتی بارسلونا و رئال مادرید هم بدون هوادار فوتبالشان معنی ندارد. در رابطه با ریسک کردن هم باید بگویم که من چنین فکری نمی‌کنم و تازه کارم را شروع کردم. همانگونه که بار قبل به تبریز آمد و از من استقبال شد اینبار هم همانگونه بود و این موضوع برای من خیلی مهم است. البته مردم باید بدانند که مربی به این تیم آمده نه جادوگر و نباید از من انتظار معجزه داشته باشند.

وی ادامه داد: البته پسرم هم که به همراه من به تبریز آمده تا عید پدر می‌شود و من از این موضوع بسیار خوشحالم.

اولیویرا در خصوص دستیارانش در این تیم هم گفت: برای بار دوم که می‌خواستم به تبریز بیایم در صحبت‌هایم گفتم که آقایان باغ‌آبادی و آذرنیا باید حتما در کنار من باشند چراکه من شناخت خوبی از آنها دارم.

سرمربی جدید تیم تراکتورسازی تبریز درباره اینکه میلاد فخرالدینی را بخشیده بیان کرد: میلاد فخرالدینی اشتباه کرد که با مرتضی اسدی به مشکل خورد. او فهمیده اشتباه کرده و خودش هم از این موضوع پشیمان است و من هم او را می‌بخشم. امیدوارم که مردم و هواداران هم او را ببخشند.

وی ادامه داد: باید از مدیر برنامه‌هایم هم تشکر کنم که زحمت زیادی کشید تا من دوباره به تبریز بیایم اما باید هواداران بدانند که وقتی یک مربی سه ماه تا پایان لیگ می‌آید فقط باید به اندازه همان سه ماه از او توقع داشته باشند.

وی ادامه داد: وقتی یک مربی تنها سه روز با بازی حساس تیمش وارد آن تیم می‌شود نمی‌شود از او انتظار خاصی داشت اما من همیشه در کنار هواداران و بازیکنان تیمم قرار دارم.

تونی در مورد دیدار فردای تیمش مقابل فولاد خوزستان در جام حذفی افزود: فولاد تیم خوبی است و حتما می‌خواهد در تبریز برنده شود اما ما هم از این بازی برد می‌خواهیم و امیدوارم که هوادارانمان به ورزشگاه بیایند و با کمک آنها می‌توانیم هر تیمی را شکست دهیم.

سرمربی جدید تراکتورسازی تبریز در پایان درباره اینکه چرا قرارداد سه ماهه بسته تصریح کرد: هیچگاه مسائل مالی برای من اولویت نداشته است. نه در ایران بلکه در همه‌جای دنیا وقتی یک تیم نتیجه نمی‌گیرد همه مربی را مقصر می‌دانند اما من آمده‌ام که در تبریز کار کنم البته به خاطر شرایط جوی احتمال دارد که تیم با افت مواجه شود اما ما می‌خواهیم به سمت موفقیت برویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاپ قهرمانی در انتظار فوتبال آذربایجان/ تراکتور شخم زنان می آید

نصرنیوز: تراکتورسازان برای کسب کاپ قهرمانی جام حذفی شحم زنان با تونی پیش می روند.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، رقابت های جام حذفی فوتبال کشور فردا پیگیری می شود و در مرحله نیمه نهایی تراکتور به مصاف فولاد می رود و استقلال از مس پذیرایی خواهد کرد.

در تبریز تراکتور از ساعت 14 و 30 میزبان فولاد خواهد بود و ورزشگاه 70 هزار نفری یادگار امام تبریز بار دیگر رنگ و بوی تونی را به خود خواهد گرفت.

تیم تراکتورسازی در چارچوب این رقابت‌ها پیش از این باید به مصاف ماشین‌سازی دیگر نماینده فوتبال آذربایجان می‌رفت که با انصراف این تیم تراکتور به مرحله بعد راه پیدا کرد و در این مرحله تیم نفت مسجدسلیمان را در خانه مغلوب خود کرد.

پس از آن سرخ‌پوشان دیار آذربایجان راهی پایتخت شدند تا در مقابل تیم راه‌آهن صف آرایی کنند. تراکتور در نخستین دیدار خود بدون جلالی پیروز شد و راه‌آهن را از پیش رو برداشت تا راهی مرحله نیمه‌نهایی شود و منتظر باشد تا دیدار پرسپولیس و فولاد رقیب این تیم را مشخص سازد.

در سوی مقابل فولاد در دیدارهای گذشته خود باید به مصاف فولاد یزد و فولاد نوین اهواز می‌رفت. این تیم نیز همانند تراکتور با خوش‌اقبالی مواجه شد و رقبایش از گردونه رقابت‌ها انصراف دادند تا به راحتی مرحله یک چهارم نهایی شود.

در این مرحله سرخ‌پوشان پایتخت در اهواز مقابل این تیم قرار گرفتند. این مسابقه در وقت قانونی و اضافی به تساوی رسید ولی این فولاد بود که با پیروزی در ضربات پنالتی تیم راه‌یافته به مرحله نیمه‌نهایی لقب گرفت.

تراکتورسازان با وجود تمامی حواشی و نتایج ضعیف اخیر خود بسیار امیدوار هستند. پس از استقبال 4 هزار نفری از تونی اولیویرا در فرودگاه تبریز جو پیرامون تراکتورسازی به یک‌باره تغییر یافت و هواداران این تیم همانند گذشته پشت تیم خود ایستادند.

این روزها در تمامی وب‌سایت‌های هواداری و فضای مجازی می‌توان تکاپوی هواداران تراکتور برای این دیدار را دید و به نظر می‌رسد اگر سردی هوای تبریز اجازه دهد فردا ورزشگاه یادگار امام شاهد حضور پرشور سرخ‌های دیار آذربایجان باشد.

استقبال هواداران در سرمای زیر 15 درجه تبریز استقبالی بی نظیر بود که از تونی اولیویرا صورت گرفت.

تونی اولیویرا در بدو ورودش به تبریز به خبرنگار ورزشی نصرنیوز می‌گوید: بازگشت به این شهر خیلی شیرین است و خیلی خوشحالم که بازگشتم و این تعداد هوادار را از نزدیک می‌بینم.

وی که در اقدامی جالب از لفظ «انشاالله» استفاده می‌کند، صحبت‌هایش را این‌چنین ادامه می‌دهد: «انشاالله» در بازی امروز مقابل داماش پیروز شویم و شروع خوبی داشته باشیم. هواداران تراکتورسازی در دنیا بی‌نظیر هستند و به نظرم تراکتورسازی بدون این هواداران چیز دیگری ندارد.

تونی درباره مذاکراتش با باشگاه برای پیوستن به تراکتورسازی می‌افزاید: با باشگاه صحبت کردیم و قرار شد تعامل خوبی را هم داشته باشیم. در حال حاضر قرارداد من 3 ماهه و تا پایان فصل جاری است.

اولیویرا افزود: در صورت رضایت طرفین از یکدیگر برای سال آینده صحبت خواهیم کرد و قرار شده شرایطی به وجود بیاوریم که بتوانیم به خوبی کارمان را انجام دهیم و مدیریت باشگاه هم قول داده که از من حمایت کند.

..................................

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: فردا هواداران، هوای سرد تبریز را گرم می‌کنند

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز می‌گوید که بازی سرنوشت‌سازی با فولاد خوزستان خواهند داشت و امیدوارند که به مقام قهرمانی جام حذفی دست یابند.

جمشید نظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وضعیت فعلی تراکتورسازی بیان کرد: تیم تمرینات خود را برای بازی حساس با فولاد خوزستان از سری مسابقات جام حذفی در مرحله نیمه نهایی انجام می‌دهد و آماده مسابقه می‌شود. آقای تونی اولیویرا را قبل از تمرین دیروز (یکشنبه) به بازیکنان معرفی کردیم و اولین تمرین تیم دیروز با حضور او برگزار شد.

وی ادامه داد: کارهایی که وظیفه ما و تیم است انجام می‌دهیم، فردا (سه شنبه) بازی حساس و سرنوشت‌سازی خواهیم داشت و ان‌شاءالله با وجود هوای سرد تبریز با حضور پرشور هواداران هوای استادیوم گرم می‌شود چرا که تیم به دلگرمی و انگیزه بیشتری نیاز دارد.

نظمی درباره هوای سرد تبریز و این که آیا برنامه‌ای برای ادامه تمرینات این تیم دارید یا خیر؟ گفت: تمرینات را انجام می‌دهیم و مجبور هستیم تا در این هوا تمرین کنیم، زیرا در این شرایط بازی خواهیم کرد. تیم دیروز نیز در هوای سرد تمرین کرده است. بازیکنان باید به این هوا عادت کنند و این موضوع می‌تواند برگ برنده ما در بازی فردا مقابل فولاد باشد، زیرا آنها از جنوب کشور خواهند آمد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی درباره صحنه پیش آمده بین میلاد فخرالدینی و هواداران تراکتورسازی و ناراحتی هواداران این تیم، اظهار کرد: خود من آن صحنه را ندیده‌ام، ولی از کادر فنی موضوع را جویا شدم که آقای باغ‌آبادی چون زودتر به رختکن رفته بودند آن صحنه را ندیده بودند، ولی گفتم تا آن صحنه را بررسی کنیم تا ببینیم که قابل برخورد است یا خیر و باید این موضوع را در تیم حل کنیم. من فقط صحنه آخر که از کنار سکوی هواداران بر می‌گشت را دیدم.

وی در خصوص وضعیت مالی این باشگاه اظهار کرد: نیاز شدیدی به پول نداریم، ولی به شرایط مطلوب نیز نرسیده‌ایم. اگر وعد‌ه‌هایی که مسئولان داده‌اند محقق شود، ان‌شاءالله وضعیت مالی تیم بهتر از این خواهد بود. وضعیت مالی قابل تعریف نیست.

وی درباره این که آیا می‌توانند در جام حذفی قهرمان شوند و در لیگ به چه رده‌ای فکر می‌کنند؟ خاطر نشان کرد: تلاش داریم تا در جام حذفی به مقام قهرمانی دست یابیم و در لیگ برتر نیز به سهمیه آسیایی توجه خواهیم کرد زیرا در مسابقات لیگ به احتمال بسیار زیاد دیگر نمی‌توانیم به مقام قهرمانی دست یابیم. با این حال همان گونه که گفتم امیدوارم کاپ قهرمانی را از مسابقات جام حذفی کسب کنیم.

جمشید نظمی در پایان گفت: آقای حسین جهانبخش به عنوان رییس جدید کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی انتخاب شده‌اند که از امروز (دوشنبه) در محل کارشان حضور می یابند و امیدوارم که برنامه‌های کانون هواداران نیز به خوبی پیش برود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امیدوارم با اولیویرا یک جام بگیریم

طالبی: هواداران فردا به استادیوم می‌آیند/ آمدن تونی شوک خوبی بود

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت:برای بازی فردا مطمئن هستم که هوادارانمان به استادیوم می‌آیند چراکه آمدن تونی که کارنامه درخشانی دارد برای هواداران اتفاق خوبی است.

فرشید طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درخصوص دیدار فردای تراکتورسازی مقابل فولاد خوزستان گفت: فولاد امسال یکی از بهترین تیم‌های لیگ بوده و فکر می‌کنم حسین فرکی توانسته تحول خوبی در این تیم ایجاد کند و فولاد نشان داده که تیم خطرناکی است اما جالب اینجا است که هر دو تیم هم برای جام حذفی و هم برای لیگ برتر شانس قهرمانی دارند اما من امیدوارم که بازی فردا زیبا باشد و شرایط زمین اجازه دهد که بتوانیم بازی خوبی ارائه دهیم البته ما حتما تیم خوبی بودیم که توانسته‌ایم برای اولین‌بار به جمع 4 تیم حذفی بیاییم.

وی ادامه داد: برای بازی فردا مطمئن هستم که هوادارانمان به استادیوم می‌آیند چراکه آمدن تونی که کارنامه درخشانی دارد برای هواداران اتفاق خوبی است. واقعا نمی‌دانم چرا تونی را در سال گذشته از تیم کنار گذاشتند. من تا الان مربی‌ای با این همه محبوبیت ندیده بودم و فکر می‌کنم حالا هم به تیم بازگشته خواسته هواداران بوده و این می‌تواند به آشتی‌کردن آنها با استادیوم کمک کند. هوادار اسلحه بی‌نظیر تیم ما است و تراکتورسازی که در همه‌جای ایران هوادار دارد بدون هوادار معنی ندارد.

طالبی درباره حضور تونی در تراکتورسازی تبریز و شوکی که او به این تیم وارد کرده افزود: در ابتدا باید از زحمات مجید جلالی تشکر کنم که برای ما زحمات زیادی کشید اما از زمانی که تونی به این تیم آمده شوک خوبی به ما وارد شده و من این موضوع را در بچه‌ها دیده‌ام و تا الان که این شوک مثبت بوده است. امیدوارم در آینده هم بهتر از این باشیم اما این را باید در نظر بگیریم که هر مربی‌ای عقاید خاص خودش را دارد و همین عقاید است که کارنامه‌های آنها را رقم می‌زند. من امیدوارم که بتوانیم با تونی یک جام بگیریم اما قبول دارم که کار ما سخت شده است.

وی در پایان گفت: امیدوارم حساسیت بازی فردا به کیفیت فنی دیدار کمک کند و امیدوارم بازی قشنگی از آب در بیاید تا بتوانیم یک برد به هوادارانمان هدیه دهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمای تبریز تمرین فولاد خوزستان را لغو کرد

با توجه به سرمای شدید شهر تبریز تمرین تیم فولاد خوزستان تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی و فولاد خوزستان فردا در چارچوب مرحله نیمه نهایی جام حذفی از ساعت 14 به مصاف یکدیگر می‌روند.

فولاد خوزستان جهت آماده شدن برای دیدار مقابل تراکتورسازی دو روز زودتر به تبریز سفر کرد. در حالی که اعضای این تیم قصد داشتند امروز یک جلسه تمرین کنند به دلیل سرمای شدید هوا و یخ‌زدگی زمین از این کار منصرف شدند و امروز استراحت خواهند کرد. در حال حاضر دمای شهر تبریز 10 درجه زیر صفر است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
معارفه مدیر جدید کانون هواداران برگزار شد . +تصاویر
امروز صبح طی جلسه ای در باشگاه مراسم معارفه مدیر جدید کانون هواداران برگزار گردید و حسین جهان بخش بعنوان مدیر کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی به مسئولین باشگاه معرفی گردید ، جهان بخش به همراه جمعی از مسئولین باشگاه به کانون هواداران باشگاه و توسط مسئولین به پرسنل کانون معرفی شد ، جهان بخش از امروز رسما کار خود را بعنوان مدیر کانون شروع کرد .

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

a%20(4).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرین تیم فولاد خوزستان در تبریز لغو شد

ساق‌های فولاد در منفی 8 یخ بست/ تکچرخ تراکتور روی برف

تمرین امروز تیم فولاد خوزستان در تبریز به دلیل برودت هوا لغو شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم فولاد خوزستان دو روز پیش از بازی با تراکتورسازی وارد تبریز شده است تا با فرصت کافی در مرحله نیمه نهایی در مقابل تیم میزبان قرار گیرد.

قرار بود امروز تیم فولاد خوزستان در ورزشگاه یادگار امام یک جلسه تمرینی برگزار کند، اما به علت برودت و سرمای شدید هوای تبریز تمرین امروز تیم فولاد خوزستان لغو شد.

در حال حاضر هوای تبریز زیر منفی هشت است اما به طور حتم دما در ورزشگاه یادگار امام چند درجه هم سردتر از سطح شهر بوده و فولادی‌ها ترجیح دادند که امروز به استراحت پرداخته و بدون تمرین پیش از بازی برابر تراکتورسازی قرار گیرند.

در مرحله نیمه نهایی جام حذفی کشور فردا ساعت 14.30 دقیقه تیم تراکتورسازی میزبان تیم فولاد خوزستان می‌باشد تا برنده به دیدار نهایی این رقابت‌ها راه یابد.

دیگر فینالیست جام حذفی نیز بعد از بازی تیم‌های استقلال تهران با مس کرمان مشخص می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قرعه‌کشی دیدار فینال جام حذفی 16 بهمن‌ماه برگزار می‌شود

مراسم قرعه‌کشی فینال جام حذفی 16 بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت سازمان لیگ، مراسم قرعه کشی تعیین میزبان دیدار نهایی این فصل جام حذفی (یادواره آزادسازی خرمشهر) روز چهارشنبه 16 بهمن در محل روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران برگزار می شود.

نماینگان باشگاه های صعود کننده به دیدار نهایی باید در این مراسم حضور پیدا کنند.

در مرحله نیمه نهایی جام حذفی فردا استقلال در تهران میزبان مس کرمان است و در تبریز نیز تیم تراکتورسازی در خانه به مصاف فولاد خوزستان می رود.

فصل گذشته تیم سپاهان اصفهان با غلبه بر پرسپولیس در ضربات پنالتی در تهران مقام قهرمانی را از آن خود کرد. تیم فوتبال استقلال تهران با کسب 6 عنوان قهرمانی در جام حذفی پر افتخار ترین تیم این جام محسوب می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولیویرا: آمده ام جوی ایجاد کنم که تیم و هواداران نفس راحت بکشند

شبکه ایران/ تونی اولیویرا گفت: من برای مربیان ایرانی به خصوص جلالی که پیش از من هدایت تراکتورسازی را برعهده داشته احترام زیادی قائلم.

به گزارش شبکه ایران، تونی اولیویرا از دیروز رسما کار خود را با تراکتوری ها آغاز کرد. اولین ماموریت مهم او رساندن تراکتورسازی به فینال رقابت های جام حذفی است. تونی فردا شاگردانش را به مصاف فولاد خوزستان می فرستد.
اولیویرا در گفت و گو با خبرنگار شبکه ایران،صحبت هایش را با استقبالی که تبریزی ها در فرودگاه از او داشتند شروع کرد: من سال گذشته اینجا بودم و هواداران پارسال هم ابراز احساسات زیادی به من داشتند. این آمادگی را داشتم که چنین استقبالی از من شود و چنین حالتی به وجود بیاید.
وی درباره شکستن شیشه اتومبیلش به دلیل ازدحام جمعیت اظهارداشت: واقعا پیش بینی چنین استقبالی را می کردم اما بعد از شکستن شیشه اتومبیل، کمی ترسیدم. هواداران علاقه زیادی به من دارند و واقعا از ته قلب دوست داشتند که مرا در آغوش بگیرند. من حتی خودم را آماده کرده بودم که با هواداران در فرودگاه صحبت کنم اما وقتی این اتفاق افتاد، قید آن را زدم.
تونی درخصوص سوالی مبنی بر اینکه اگر از ابتدای امسال سرمربی تیم بود آیا الان تراکتور مدعی اول قهرمانی محسوب می شد؟ چنین پاسخ داد: من برای مربیان ایران به خصوص جلالی که قبل از این هدایت تیم را برعهده داشت احترام زیادی قائلم. الان هم می خواهم راه جلالی را بروم البته با روش خودم. من تمام سعی و تلاشم را می کنم تا تیم و هواداران نفس راحتی بکشند و تراکتورسازی از موقعیتی که در آن قرار گرفته، خارج شود. امیدوارم برای شروع بتوانیم فولاد را شکست دهیم و به فینال جام حذفی برسیم.//24

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در صورت عدم وجود سیستم گرمایشی باید تاسف خورد

ابن‌قاسم: در این سرما بازیکنان دچار آسیب‌دیدگی خواهند شد/ فرکی ترجیح داد پریرا نباشد

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در این شرایط آب و هوایی بازیکنان دچار مشکل می‌شوند و باید سلامتی آنها در نظر گرفته شود.

حسین ابن‌قاسم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت فولاد خوزستان گفت: شرایط ما خوب است اما تنها مشکل سرمای هوا است. در حال حاضر روی زمین 5 تا 25 سانتیمتر برف یخ‌زده مشاهده می‌شود و واقعا شرایط بسیار سختی است.

وی افزود: روی زمین مسابقه کاملا یخ نشسته است. شرایط زمین تمرین نیز مناسب نبود و به همین خاطر برای حفظ سلامتی بازیکنان تمرین را لغو کردیم. در شهر تبریز درجه هوا 7 تا 10 درجه زیر صفر است. با توجه به اینکه ورزشگاه در بیرون از شهر قرار دارد دمای آنجا چیزی حدود 17 تا 18 درجه زیر صفر است. وضعیت بسیار سخت است.

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان در ادامه درمورد اینکه آیا شرایط برگزاری بازی مرحله نیمه نهایی جام حذفی با تراکتورسازی وجود دارد، تاکید کرد: وضعیت بی‌سابقه است. نماینده سازمان لیگ و ناظران فدراسیون باید به ورزشگاه بیایند و شرایط مسابقه را ارزیابی کنند. به نظر من اگر وضعیت همین‌گونه باشد امکان آسیب‌دیدگی بازیکنان وجود دارد و ممکن است اتفاق بدی بیفتد. به نظر من سلامتی بازیکنان در اولویت قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: فولاد خوزستان تیمی است که فوتبال را روی زمین بازی می‌کند در این شرایط کار بسیار سخت است امیدوارم ورزشگاه یادگار امام سیستم گرمایشی زمین داشته باشد حیف است وقتی ورزشگاهی با این عظمت ساخته شده است زمین آن سیستم گرمایشی نداشته باشد واقعا اگر اینطور باشد جای تاسف دارد که در این منطقه با شرایط آب و هوایی سرد وقتی چنین ورزشگاهی ساختند سیستم گرمایشی در نظر نگرفتند.

ابن‌قاسم در مورد عدم سفر لوسیانو پریرا به تبریز و اینکه آیا او مصدومیتی دارد؟ خاطرنشان کرد: این بازیکن مصدوم هم هست اما حسین فرکی ترجیح داد با توجه به اتفاقات دیدار رفت لیگ برتر مقابل تراکتورسازی این بازیکن با تیم سفر نکند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره

اسامی محرومان هفته بیست ششم

مهدی کیانی و سعید مهدی پور محرومان سرخابی های تبریز

اسامي محرومان هفته بیست وششم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور اعلام شد.

به گزارش آناج، کمیته مسابقات سازمان لیگ، اسامي محرومان هفته بیست و ششم ليگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:

ابوالقاسم دهنوي(پرسپولیس تهران)

جي لويد ساموئل(استقلال تهران)

مهدي شريفي(فولاد مبارکه سپاهان)

آرمان قاسمي(راه‌آهن سورينت)

سعيد مهدي‌پور(گسترش فولاد)

سيداحمد مهدي‌زاده(ملوان بندر انزلي)

مهدي كياني(تراکتورسازي تبریز)

ميلاد ميداودي( استقلال خوزستان)

هادي تاميني(مس كرمان)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حسین فرکی در نشست مطبوعاتی قبل از بازی:

تمهیدات لازم برای بازی در هوای سرد را اندیشیده ایم/ پریرا به علت مصدومیت به تبریز نیامد

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: با آمدن تونی اولیویرا به تراکتورسازی، همه چیز مطابق خواسته هواداران پیش می رود و مطمئناً فردا با وجود هوای سرد تبریز، عده زیادی به ورزشگاه می آیند.

حسین فرکی در نشست مطبوعاتی قبل از دیدار تیمش با تراکتورسازی گفت: تیم فوتبال تراکتورسازی یکی از مجموعه های بی نظیر کشور می باشد و هواداران این تیم فوق العاده هستند.

وی تأکید کرد: با آمدن تونی اولیویرا به تراکتورسازی، همه چیز مطابق خواسته هواداران پیش می رود و مطمئناً فردا با وجود هوای سرد تبریز، عده زیادی به ورزشگاه می آیند. امیدواریم فردا همه کسانی که بازی را می بینند، از تماشای آن لذت کافی را ببرند.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان ادامه داد: کیفیت چمن استادیوم یادگار را در دو، سه بازی اخیر را از فیلم های بازی تراکتورسازی دیده ام و اگر زمین وضعیت خوبی داشته باشد، به نفع هر دو تیم خواهد بود. ما تأکید به بازی روی زمین داریم و امیدواریم شرایطش فراهم باشد تا بتوانیم زمینی بازی کنیم، اگر چیزی غیر این باشد، تمهیدات لازم را برای تغییر تاکتیک اندیشیده ایم.

وی علت نیامدن پریرا بازیکن خارجی تیمش به تبریز را مصدومیت وی در بازی های گذشته دانست و افزود: نیامدن این بازیکن هیچ دلیل دیگری ندارد و اتفاقاتی که بعد از گلزنی وی در بازی دور رفت اتفاق افتاد، از روی عمد نبود و وی هم چندین بار از هواداران تراکتورسازی عذرخواهی کرد و من امیدوارم بازی فردا بدون هیچ حاشیه ای برگزار شود.

فرکی اذعان داشت: برای بازی فردا بازیکن محرومی نداریم و فقط پریرا به علت مصدومیت همراه تیم نیست.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پایان تصریح کرد: تمرین امروز تیم ما برگزار شده است و خبر لغو شدن آن به علت سرما صحت ندارد. بازی در هوای سرد برای بازیکنان بسیار وحشتناک می باشد و امیدوارم این موضوع روی کیفیت بازی تأثیر زیادی نگذارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا در نشست مطبوعاتی قبل از بازی:

قرار نیست تراکتور دو روزه بارسلونا شود!/ فردا هواداران تحت هر شرایطی به ورزشگاه می آیند

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: وقتی که امکانات حرفه ای و مورد نیاز در یک باشگاه فراهم نباشد هر مربی بزرگی به این باشگاه بیاید، نخواهد توانست دست به کار خاصی بزند.

به گزارش آناج، تونی اولیویرا در نشست مطبوعاتی قبل از بازی تیمش با فولاد گفت: من روز جمعه به تبریز آمده ام و فقط دو جلسه تمرینی با تیم انجام داده ام و فردا بازی مهمی داریم.

وی ادامه داد: از کادر فنی قبلی تیم فقط پسرم حضور دارد و آقای باغ آبادی هم که همانند دست راست من کنارم حضور دارد. تمام اتفاقاتی که بعد از این برای تراکتورسازی اتفاق می افتد، مسئولیتش با من می باشد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تأکید کرد: برای تشکیل یک مجموعه و ساماندهی تیم فرصت بسیار کمی دارم. تیمی که از 8 بازی گذشته خود نتوانسته پیروز شود، نیازمند کار زیاد است و باید از تمامی امکانات استفاده کرد، هوادارانی که از ورزشگاه ها جدا شده اند، باید از نزدیک بازی تیمشان را ببیند و با استادیوم آشتی کنند.

اولیویرا ضمن اشاره به اینکه تیمی که بهتر بازی کند، برنده می شود، تصریح کرد: بازی با فولاد بسیار حساس می باشد و علاوه بر این بقیه بازی ها نیز اهمیت زیادی ویژه ای برایمان دارند. جدا از اینکه هر نتیجه ای رقم بخورد، مسئولیت آن متوجه من می شود.

وی در خصوص سرمای هوای تبریز و تأثیر آن بر عملکرد تیمش و حضور هواداران در استادیوم، اذعان داشت: من زمستان گذشته هم در تبریز بودم ولی سرمای زمستان امسال این شهر بسیار وحشتناک است. سرمای هوا هواداران را اذیت می کند ولی من اطمینان دارم حتی اگر 20 درجه زیر صفر هم باشد، هواداران تیمشان را در این بازی حساس تنها نخواهند گذاشت و گرمای بازی را افزایش خواهند داد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در پاسخ به این سئوال که آیا از تیم فولاد شناخت کافی دارید یا خیر، گفت: از تیم فولاد از سال گذشته شناخت نسبی داریم و این تیم با تلاش زیادی که انجام داده، در صدر جدول لیگ برتر حضور دارد. ما ابزار و روش های خودمان را برای پیروزی مقابل این تیم داریم.

اولیویرا درباره دلایل انتخاب شدن مهدی ثابتی به عنوان مربی دروازه بانان بیان داشت: مقرر بود مربی دروازه بانان توسط من انتخاب شود ولی چون زمان قرارداد فعلی کوتاه بود و مربی مد نظر من با یک تیم بلغارستانی قرارداد بسته است، تصمیم گرفتیم با مهدی ثابتی قرارداد ببندیم.

وی با اشاره به وضعیت بد چمن ورزشگاه مانع از اجرای تمامی تاکتیک ها خواهد شد، خاطرنشان کرد: قرار نیست من در دو روز معجزه کنم و در این مدت کوتاه تراکتور را به بارسلونا تبدیل کنم! من یک مربی عادی هستم و تلاش می کنم تا بیشتر در بازی هایم پیروز شده و کمتر ببازم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی یکی از دلایل اصلی بازگشتش به تبریز را احساسات و خاطره خوشی که از هواداران تراکتورسازی به یاد داشت، برشمرد و ادامه داد: وقتی که امکانات حرفه ای و مورد نیاز در یک باشگاه فراهم نباشد هر مربی بزرگی به این باشگاه بیاید، نخواهد توانست دست به کار خاصی بزند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرکی : بازی در هوای سرد برای بازیکنان وحشتناک است .

حسین فرکی در نشست مطبوعاتی قبل از دیدار تیمش با تراکتورسازی گفت: تیم فوتبال تراکتورسازی یکی از مجموعه های بی نظیر کشور می باشد و هواداران این تیم فوق العاده هستند.
وی تأکید کرد: با آمدن تونی اولیویرا به تراکتورسازی، همه چیز مطابق خواسته هواداران پیش می رود و مطمئناً فردا با وجود هوای سرد تبریز، عده زیادی به ورزشگاه می آیند. امیدواریم فردا همه کسانی که بازی را می بینند، از تماشای آن لذت کافی را ببرند.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان ادامه داد: کیفیت چمن استادیوم یادگار را در دو، سه بازی اخیر را از فیلم های بازی تراکتورسازی دیده ام و اگر زمین وضعیت خوبی داشته باشد، به نفع هر دو تیم خواهد بود. ما تأکید به بازی روی زمین داریم و امیدواریم شرایطش فراهم باشد تا بتوانیم زمینی بازی کنیم، اگر چیزی غیر این باشد، تمهیدات لازم را برای تغییر تاکتیک اندیشیده ایم.

وی علت نیامدن پریرا بازیکن خارجی تیمش به تبریز را مصدومیت وی در بازی های گذشته دانست و افزود: نیامدن این بازیکن هیچ دلیل دیگری ندارد و اتفاقاتی که بعد از گلزنی وی در بازی دور رفت اتفاق افتاد، از روی عمد نبود و وی هم چندین بار از هواداران تراکتورسازی عذرخواهی کرد و من امیدوارم بازی فردا بدون هیچ حاشیه ای برگزار شود.

فرکی اذعان داشت: برای بازی فردا بازیکن محرومی نداریم و فقط پریرا به علت مصدومیت همراه تیم نیست.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پایان تصریح کرد: تمرین امروز تیم ما برگزار شده است و خبر لغو شدن آن به علت سرما صحت ندارد. بازی در هوای سرد برای بازیکنان بسیار وحشتناک می باشد و امیدوارم این موضوع روی کیفیت بازی تأثیر زیادی نگذارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا : هواداران باید با استادیوم آشتی کنند.

تونی اولیویرا در نشست مطبوعاتی قبل از بازی تیمش با فولاد گفت: من روز جمعه به تبریز آمده ام و فقط دو جلسه تمرینی با تیم انجام داده ام ولی همه تلاشمان را می کنیم تا برنده این بازی باشیم چراکه نزدیک ترین مسیر را برای کسب سهمیه آسیا پیش رو داریم .
وی ادامه داد: از کادر فنی قبلی تیم فقط پسرم آنتونیو حضور دارد و آقای باغ آبادی هم که همانند دست راست من کنارم حضور دارد. تمام اتفاقاتی که بعد از این برای تراکتورسازی اتفاق می افتد، مسئولیتش با من می باشد. و من بعنوان **** تیم تمام مسئولیت ها را برعهده دارم .
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تأکید کرد: برای تشکیل یک مجموعه و ساماندهی تیم فرصت بسیار کمی دارم. تیمی که از 8 بازی گذشته خود نتوانسته پیروز شود، نیازمند کار زیاد است و باید از تمامی امکانات استفاده کرد، هوادارانی که از ورزشگاه ها جدا شده اند، باید از نزدیک بازی تیمشان را ببیند و با استادیوم آشتی کنند.
اولیویرا ضمن اشاره به اینکه تیمی که بهتر بازی کند، برنده می شود، تصریح کرد: بازی با فولاد بسیار حساس می باشد و علاوه بر این بقیه بازی ها نیز اهمیت زیادی ویژه ای برایمان دارند. جدا از اینکه هر نتیجه ای رقم بخورد، مسئولیت آن متوجه من می شود.
وی در خصوص سرمای هوای تبریز و تأثیر آن بر عملکرد تیمش و حضور هواداران در استادیوم، اذعان داشت: من زمستان گذشته هم در تبریز بودم ولی سرمای زمستان امسال این شهر بسیار وحشتناک است. سرمای هوا هواداران را اذیت می کند ولی من اطمینان دارم حتی اگر 20 درجه زیر صفر هم باشد، هواداران تیمشان را در این بازی حساس تنها نخواهند گذاشت و گرمای بازی را افزایش خواهند داد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در پاسخ به این سئوال که آیا از تیم فولاد شناخت کافی دارید یا خیر، گفت: از تیم فولاد از سال گذشته شناخت نسبی داریم و این تیم با تلاش زیادی که انجام داده، در صدر جدول لیگ برتر حضور دارد. ما ابزار و روش های خودمان را برای پیروزی مقابل این تیم داریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
توني اوليويرا:
حتي دما 20درجه زير صفر هم باشد، هوادارانمان به ورزشگاه مي آيند/بازیکنان
بايد اعتماد به نفس خودشان را به دست
بیاورند

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: با شناختي كه من از هوادارنمان دارم، حتي اگر دماي هوا 20 درجه زير صفر هم باشد، باز هم به ورزشگاه مي آيند و كساني كه به ورزشگاه مي آيند، بايد مرد جنگ باشند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه ي آذربايجان شرقي، توني اوليويرا در نشست خبري پيش از بازي جام حذفي مقابل فولاد خوزستان، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: من روز جمعه به تبريز آمدم و ديروز و امروز، دو جلسه ي تمريني با تيم داشتم و فردا مقابل فولاد بازي خواهيم كرد و همانطور كه مي دانيد، از كادري كه سال گذشته همراه من بود، فقط پسرم همراهم آمده است و آقاي باغ آبادي، دست راست من هستند و فردا اسامي بازيكنان را اعلام خواهيم كرد، از اين به بعد مسئوليت هاي تيم بر عهده ي من است.

وي افزود: هميشه وقتي مي خواهيم تيمي درست كنيم، بايد برنامه هاي كوتاه مدت و بلندمدت داشته باشيم و من بايد بدانم كه تا پايان فصل، چقدر فرصت دارم تا بتوانم تيم را سازماندهي كنم؛ زمان كوتاهي داريم و از سويي، تراكتور هشت مسابقه است كه پيروز نشده است و من بايد به بازيكنان انگيزه بدهم و هم هوادارانمان را كه از تيم جدا شده اند را برگردانيم و با اين كمبود وقت، كار ما براي رسيدن به هدفمان مشكل است.

اوليويرا در خصوص بازي حساس فردا مقابل فولاد خوزستان بيان كرد: فردا دو تيم كاملاً متعادل را شاهد خواهيم بود و تيمي كه بيشتر تلاش كند و حواسش جمع باشد، مي تواند به پيروزي برسد و مهمترين مسئله در حال حاضر، بازگرداندن اعتماد به نفس بازيكنان است و هر نتيجه اي كه به دست آيد، بر عهده ي مربي است.

وي افزود: از تيم فولاد، هم از سال گذشته شناخت داشتيم و هم اين كه كادرفني نيز اطلاعاتي را در مورد اين تيم به من داده است؛ اين تيم هم اكنون در بالاي جدول قرار دارد و جاي شك نيست كه مقابل يك تيم قدرتمند بازي خواهيم كرد.

وي در خصوص سرماي هواي تبريز و حضور هواداران در ورزشگاه خاطرنشان كرد: من زمستان گذشته هم در تبريز بودم، اما سرماي امسال بسيار شديدتر است و براي تماشاگران، تماشاي بازي در اين شرايط سخت است؛ اما با وجود آن ها بازي گرم مي شود و با شناختي كه من از آن ها دارم، حتي اگر دماي هوا 20 درجه زير صفر هم باشد، باز هم به ورزشگاه مي آيند و كساني كه به ورزشگاه مي آيند، بايد مرد جنگ باشند.

سرمربي جديد تراكتورسازان درباره ي بازگشت خود به تبريز بيان كرد: من سال گذشته نيز اينجا بودم و هواداران خيلي به من لطف داشتند و اگر به تبريز بر نمي گشتم هم ياد و خاطره ي آن ها همواره با من بود، هر مربي ديگري نيز كه به اينجا بيايد، اگر امكاناتي نداشته باشد، نمي تواند به كاري بكند و به همين دليل، من قرارداد سه ماهه را براي آغاز كار انتخاب كردم تا بازيكنانم را نيز محك بزنم.

وي افزود: براي ساختن يك تيم، احتياج به زمان است و نمي شود با يك بشكن زدن تيم را درست كرد و معجزه كرد؛ من بخاطر عشق به فوتبال و بخاطر انتقال تجربياتم به تبريز آمده ام.

بالا