• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی‌: باید به اولیویرا پول بدهیم تا قرارداد امضا شود/ طلسم تساوی‌های ما نشکست

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: امروز صحبت‌های نهایی را با تونی اولیویرا انجام می‌دهیم و کارهای قرارداد این مربی را به پایان می‌رسانیم.

جمشید نظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت مذاکره با تونی اولیویرا گفت: امروز صحبت‌هایی نهایی در مورد عقد قرارداد انجام می‌دهیم. اولیویرا دیروز با حضور در ورزشگاه مسابقه را از نزدیک مشاهده کرد.

وی افزود: روز گذشته استقبال خوبی از این مربی در فرودگاه صورت گرفت و هواداران زیادی به ورزشگاه آمدند. امیدواریم به زودی تاثیرگذاری این مربی را مشاهده می‌کنیم. با توجه به اینکه امروز تمرینات تعطیل است اولیویرا از فردا در تمرینات تراکتورسازی شرکت خواهد کرد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در مورد تساوی مقابل داماش گیلان گفت: در چند هفته اخیر بازی های ما به تساوی رسیده و نتوانستیم طلسم این تساوی را متاسفانه دیروز بشکنیم. امیدواریم در بازی‌های آینده با عملکرد خوبی که ارائه می‌کنیم بتوانیم نتایج قابل قبولی را به دست بیاوریم.

وی در مورد اینکه چه مسئله‌ای برای عقد قرارداد با اولیویرا هنوز حل نشده عنوان کرد: باید به اولیویرا مقداری پول بدهیم که امروز در تدارک حل این مسئله هستیم.

نظمی در ادامه تاکید کرد: ما تمام تلاشمان را برای جذب تونی اولیویرا انجام دادیم. امیدواریم در سایه حمایت هواداران پازل موفقیت تیم تراکتورسازی تکمیل شود و بتوانیم در ادامه نتایج خوبی بگیریم. هواداران در تراکتورسازی نقش پراهمیتی دارند و تمام تلاش‌ها برای ایجاد جوی مناسب و روحیه خوب میان هواداران است. ما به حمایت هواداران امید داریم و دوست داریم در دیدار مقابل فولاد با حضور آنها نتیجه قابل قبولی کسب کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی: عشق و محبت به هواداران تراکتور من را به تبریز کشاند

تبریز - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: عشق، محبت و علاقه به هواداران خونگرم این تیم مرا به تبریز کشاند تا باردیگر در میان آنها باشم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تونی اولیویرا روز جمعه در حاشیه بازی تراکتورسازی و داماش در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بسیار خوشحالم که هم اکنون در میان هواداران هستم و آنها همیشه در قلب من جای داشته و دارند.

وی ادامه داد: زمانی که فصل گذشته از تراکتورسازی جدا شدم، گفتم تنها چیزی که با خود از تبریز می برم محبت آنهاست و همیشه در قلب من خواهند بود.

تونی در باره مذاکرات خود با باشگاه تراکتورسازی، گفت: با مدیرعامل باشگاه مذاکرات خیلی خوب و امیدوارکننده ای داشتم اما امیدوارم آنچه در مذاکرات گذشت و در قراردادم وجود دارد، مدیران باشگاه عمل کنند تا من با دلگرمی بیشتر و امیدوارانه به کارم ادامه دهم.

وی اظهارکرد: من یک مربی حرفه ای هستم و می دانم کار خود را چگونه و به خوبی انجام دهم.

سرمربی جدید تراکتورسازی تبریز، مدت قرارداد کنونی خود را سه ماه اعلام کرد و گفت: اگر شرایط مهیا بود و ارزیابی من و باشگاه از نحوه عملکرد یکدیگر مناسب بود دوست دارم فصل آینده نیز در تراکتورسازی باشم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولیویرا از فردا در تمرینات تراکتورسازی حاضر می‌شود

مربی پرتغالی مدنظر تیم فوتبال تراکتورسازی از فردا در تمرینات این تیم حاضر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی در هفته بیست و پنجم لیگ برتر مقابل داماش گیلان به تساوی بدون گل رسید.

تونی اولیویرا سرمربی سال قبل تراکتورسازی بعد از کناره‌گیری مجید جلالی گزینه اول مسئولان این تیم برای هدایت تراکتورسازی است.

توافقات نهایی برای حضور اولیویرا انجام شده و تنها امضای قرارداد باقی مانده است. این مربی پرتغالی دیروز به تبریز سفر کرد و دیدار تراکتورسازی را از نزدیک مشاهده کرد.

تمرین تراکتورسازی امروز تعطیل است و این تیم از فردا کار خود را برای دیدار مقابل فولاد خوزستان در مرحله نیم‌نهایی لیگ برتر فوتبال دنبال می‌کند.

طبق اعلام مدیرعامل تراکتورسازی اولیویر از فردا در تمرینات این تیم شرکت می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برگزاری مسابقه در سایه زحمات تماشاگران

بارش برف سنگین در شب قبل از مسابقه در تبریز برگزاری مسابقه را با ابهام روبرو ساخت مسئولین برگزاری مسابقه در ساعات اولیه صبح با بکارگیری تعداد زیادی از عوامل شروع به تمیز کردن زمین مسابقه نمودند تا بتوانند سر موقع زمین را آماده کنند ، هواداران تیم که از چندین ساعت قبل در استادیوم حضور داشتند به یاری عوامل خدماتی شتافتند و حدود 200 نفر وارد زمین مسابقه شدند و با همکاری عوامل خدماتی توانستند برف ها را کنار زده و زمین را آماده کنند .
باشگاه تراکتورسازی از همه دستندرکاران بخصوص هواداران پرشور که عاشقانه به کمک تیم شتافتند صمیمانه تشکر نموده و برایشان آرزوی توفیق می نمایند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اطلاعیه

بدینوسیله به اطلاع هواداران می رساند که باشگاه تراکتورسازی به منظور استقبال از تونی اولیویرا در فرودگاه تبریز برنامه ریزی کرده و قصد داشت که ایشان در ترمینال حجاج با هواداران دیدار و صحبت نماید ، متاسفانه آقای تونی اولیویرا بدلیل خستگی ناشی از سفر دچار افت فشار شده و لازم شد که هرچه سریعتر تحت مداوا قرار بگیرد ، لذا سریعا به هتل منتقل شده و تحت درمان قرار گرفتند ، باشگاه تراکتورسازی با تشکر فراوان از هوادارانی که از ساعات اولیه در فرودگاه حضور یافته بودند از آنها عذر خواهی نموده و به اطلاع می رساند که فرصت دیدار هواداران با اولیویرا در فرصتی مناسب فراهم خواهد آورد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فخرالدینی: بحث خاصی بین من و اسدی رخ نداد/ تنها حضور یک نفر نمی‌تواند عامل موفقیت شود

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: بین من و مرتضی اسدی مشکل خاصی به وجود نیامد و به دلیل مصدومیت تعویض شدم.

میلاد فخرالدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد تساوی بدون گل تراکتورسازی مقابل داماش گیلان گفت: در این بازی هم با توجه به شرایط آب و هوایی و مشکل زمین نتوانستیم نتیجه بگیریم. داماش با نفرات زیادی دفاع می کرد و به دنبال گل نخوردن بود.

وی با اشاره به اینکه امسال امتیاز‌های زیادی را به دلیل شرایط آب و هوایی از دست دادند، عنوان کرد: در این وضعیت انجام بازی روی زمین سخت می‌شود. اگر تیمی در این لغزندگی زمین، به دفاع برود کار بسیار سخت می‌شود. در اکثر بازی‌های خانگی با این مشکل روبرو شدیم و حریفان برای کسب تساوی مقابل ما صف آرایی کردند.

مدافع فولاد خوزستان در مورد حضور تونی اولیویرا در تبریز اظهار داشت: اولیویرا مربی بسیار خوبی است. تنها حضور یک نفر نمی‌تواند به تیم کمک کند. برای موفقیت یک تیم تمامی عوامل باید دست به دست یکدیگر دهند تا تیم به موفقیت برسد.

فخرالدینی در پاسخ به این سوال که آیا تراکتورسازی روی جام حذفی تمرکز کرده است، اظهار داشت: جام حذفی را بیشتر دنبال می‌کنیم. در این جام فرصت خوبی داریم تا با کسب دو پیروزی به عنوان قهرمانی برسیم.

وی در مورد اینکه آیا در دیدار دیروز مقابل داماش گیلان با مرتضی اسدی دچار مشکل شد، خاطرنشان کرد: مشکل خاصی نبود. همیشه این صحبت‌ها در زمین بین بازیکنان مطرح می‌شود و موضوع خاصی در میان نبوده است.

فخرالدینی در پاسخ به این سوال که آیا در نیمه دوم به خاطر همین مشکل از زمین بیرون آمده است، گفت: به دلیل مصدومیتی که از ناحیه آشیل پا برایم به وجود آمد از زمین بیرون آمدم. اصلا مشکل خاصی بوجود نیامده بود.

مدافع تراکتورسازی در مورد دیدار در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل فولاد خوستان عنوان کرد: دیدار مقابل فولاد خوزستان بسیار سخت است. فولاد تیم خوب و مستحکمی است. اگر شرایط آب و هوایی خوب باشد در این دیدار برنده می شویم. برای موفقیت در جام حذفی انگیزه زیادی داریم و با حمایت هواداران موفق می‌شویم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نصرتی، مدافع تراکتورسازی در گفتگو با «نسیم»: امتیاز مثبت ما در دیدار حساس مقابل فولاد خوزستان در نیمه‌نهایی جام حذفی، میزبانی است/ اولیویرا مربی خوبی است و مطمئنا می‌تواند به تراکتورسازی کمک کند/ او می‌تواند جو بد سکوها را تا حد زیادی تعدیل کند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مرتضی اسدی:

از فخر الدینی معذرت می خواهم

کاپیتان تیم تراکتور سازی گفت:در درگیری با میلاد فخرالدینی من مقصر بودم و به خاطر یک حرکت نخواسته درگیری به وجود آمد.

به گزارش تبریز بیدار ، مرتضی اسدی در گفت و گو با خبرنگار تبریز بیدار گفت،در درگیری با میلاد فخرالدینی من مقصر بودم و به خاطر یک حرکت نخواسته درگیری به وجود آمد،اما با این حال ما یک تیم هستیم و با هم رفاقت داریم.

وی درخصوص بازی با داماش افزود،اول از اینکه هوا خیلی سرد بود اما این دلیل نمی شود که ما نتوانیم نتیجه بگیریم ،بالاخره این سرما وجود دارد و ما باید به این عادت کنیم و بتوانیم سه امتیاز بازی ها را کسب کنیم تا از رقبا دیگر عقب نمانیم

اسدی در مورد انتخاب شدن تونی الیویرا به عنوان سرمربی تیم گفت،انشاالله با اضافه شدن آقای تونی بتوانیم روند رو به رشدی را شروع کنیم و بتوانیم نتایج خوب و در شان تراکتور سازی را کسب کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی بازیکن تیم تراکتور سازی تبریز گفت:به تونی الیویرا خوش آمد می گویم.

به گزارش تبریز بیدار ، علی کریمی در گفت و گو با خبرنگار تبریز بیدار در خصوص بازی با داماش گیلان افزود،بازی زیاد جذابی نبود در نیمه دوم هم وقتی از زمان بازی می گذشت زمین یخ می زد و نمیتوانستیم بازی خوبی ارایه بدهیم طبیعتا این در روند بازی تاثیر زیادی دارد.

وی درخصوص انتخاب شدن تونی الیویرا به عنوان سرمربی تیم تراکتور سازی و وجود افرادی که می خواستند در همان ابتدا کریمی را در مقابل تونی قرار دهند گفت،افرادی که از این کارها را می کنند دنبال چیز دیگری هستند و نمیخواهند به فوتبال کمک کنند وبیشتربه دنبال منافع شخصی خودشان هستتندکه مطمئن باشند چیزی به دست نمی آورند.

بازیکن تراکتور سازی درخصوص اینکه گفته در تیم ملی بعضی از اشخاص دوست داشتند تمامی توپ ها به آنها ختم بشود افزود،من صحبت هایم را کرده ام و آن کسی که باید بفهمد متوجه شده است به هرحال مردم هم شنیده اند و خودشان می دانند که منظورم چه کسی بوده است.

کریمی درخصوص بازی با فولاد خوزستان نیز افزود،بازی در این وضعیت هیچ جذابیتی نخواهد داشت و با این وضعیت چمن ورزشگاه نمیتوان بازی خوبی انجام داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیشنهاداتی به مدیران باشگاه تراکتورسازی:

آنچه این روزها تراکتورسازی به آن نیاز دارد/از مدیریت بازیکنان تا استفاده بهینه از سرمای تبریز

در حال حاضر حداقل انتظار هوادار از این تيم كسب سهميه آسياست در واقع تمامي تلاشهاي تراكتور در جام حذفي و ليگ برتر متمركز به اين موضوع مي شود كه اي بسا توجه به برخی موارد حائز اهمیت باشد.

سرویس ورزشی آناج: با آمدن توني اليويرا موجي از خوشحالي قلب هاي هواداران تراكتور را پر كرده است، هواداراني كه يك فصل مداوم از بازيهاي آنچناني اعصابشان به هم ريخته بود منتظر هستند تا تاثير اليويراي محبوب را شاهد باشند و اندكي از تالمات روحي مربوط به مدير و سرمربي قبلي بكاهند.

در حال حاضر حداقل انتظار هوادار از این تيم كسب سهميه آسياست در واقع تمامي تلاشهاي تراكتور در جام حذفي و ليگ برتر متمركز به اين موضوع مي شود كه اي بسا توجه به موارد زير در نيل به اين مهم مي تواند حايز اهميت باشد.

اميد است مسئولان باشگاه تراكتور سازي كه زحمات فراواني را براي به تراکتوری کردن دوباره توني متحمل شده اند با توجه به اين موارد تلاششان به بار بنشيند.

1- پيگيري خبرهاي مربوط به مخالفان توني كه هدفشان تداوم نتايج ضعيف تراكتور سازي در جهت اثبات ادعاي خود و بي پايه بودن خواسته هواداران كه به هر طريقي و از طرف هر شخصي مي تواند اتفاق بيفند.

2- متاسفانه خصوصا در ايران و تيم هايي كه اميدشان براي قهرماني كمرنگ تر مي شود عده اي معدود و انگشت شمار از بازيكنان در انتهاي فصل به فكر مواظبت بيشتر از ساق پاهاي خود هستند، شايد ترس از مصدوميت و از دست دادن فصل آينده گريبان تيم هاي بسياري را گرفته است شناسايي اين افراد و اولتيماتوم مخفي مبني بر كسر مبلغ قرارداد مي تواند كارساز باشد به شرطي كه رسانه اي نشود و درون باشگاهي اتفاق بيفتد.

3- نيمه نهايي جام حذفي در پيش است از جمله عوامل موفقيت در كنار توجه به تيم خودي تضعيف روحیه حريف است. معمولا گزينه دوم و كنترل آن در باشگاه تراكتورسازي ناديده گرفته شده است و شايد يكي از عوامل از دست دادن صدر جدول در فصل كنوني همين مورد باشد. احتمال به راه انداختن جنگ هاي رواني و حاشيه اي از سمت حريفان مستقيم و غير مستقيم تراكتور سازي در جام حذفي محتمل است.

4- فراهم نمودن زيرساخت ها و برنامه راهبردي با پيش بيني شرايط: از ياد نبريم هواي تبريز تا فرا رسيدن اواسط فروردين گرايش زيادي به سرما و برف و بوران دارد و شايد در ظاهر اين مورد بحران تلقي شود اما با تمرين مناسب در شرايطي كه حريفان قادر به ايجاد آن در شهر خود نيستند اين بحران در واقع فرصتي است كه بايد غنيمت شمرد.

5- شور و شوق ناشي از صعود تيم ملي به جام جهاني و پوشيدن پيراهن تيم ملي يكي از عواملي بود كه مي توانست موجبات انگيزه بيشتر بازيكنان را در اين فصل ايجاد كند اما وقتي چند ماه مانده به جام جهاني حتي ماموران و مدافعان مستقيم مهار مسي از سوي طرفدارانشان مشخص شدند عملا اين انگيزه از بين رفت لذا انگيزه قرار گرفتن در تركيب تراكتور در ليگ قهرمانان آسيا مي تواند جايگزين مناسبي برای این موضوع در این تیم باشد.

6- توجه به حاشيه هاي دروني تيم و مديريت مناسب آنها: انگار با قوت گرفتن خروج جلالي از تبريز عده اي انگشت شمار در باشگاه با تشكيل جبهه هر كدام خواستار حضور سرمربي مورد علاقه خود در تيم بودند، مطرح شدن اسامي مختلف در حالي كه احدي از درون هيئت مديره و مديريت خبري از آنها ندارند گواهي بر اين مطلب است.

حال با قطعي شدن حضور توني در تبريز تمامي اين جبهه هاي مجازي بايد تبديل به جبهه واحد براي موفقيت تراكتور شود و اگر هم نیاز به حضور دستیاران جدید در کنار تونی می باشد هرچه سریع تر از سوی مدیریت باشگاه در این مورد اقدام شود تا جو سازی رسانه ای در مورد کادر فنی وجودنداشته باشد.

7- همكاري سازمان ها و دستگاه هاي ذيربط براي اوج گرفتن تيم:

آماده نشدن زمين مسابقه در شرايطي كه بارش برف از ساعت هفت صبح قطع شده است تا ساعت دو و نيم و در فاصله نه ساعت و نيم تا زمان مسابقه چه معنايي دارد ؟

آيا اين زمان حدودا ده ساعته با مديريت مناسب حتي براي برف روبي جاده هاي منتهي به استاديوم كافي نيست ؟

تاخير در آغاز مسابقه بيشتر به نفع تيمي است كه براي كسب حداقل امتياز پا به تبريز گذاشته است، چنين مسايلي با دست در دست هم دادن و همكاری سازمان ورزش و جوانان استان و تبریز و نیز هيئت فوتبال استان و حتي اداره هواشناسي با باشگاه قابل حل می باشد.

8- توجه بيشتر به داشته ها و استعداد هاي پنهان: مدير عامل جديد باشگاه به مانند مديران قبلي در بدو تصدي سمت مديريت حرف از توجه به تيم هاي پايه به ميان آوردند، حال بازيكني كه در پست تخصصي خود انتظارات را برآوره نكرده است چگونه قادر به برآورده ساختن انتظارات در پست غير تخصصي خود خواهد بود ؟

آيا بازيكناني همچون شيروند و دلير محصول گسترش فولادي نيستند كه مهرداد بايرامي ها را به عنوان پديده معرفي كرده است ؟ آیا بهتر نیست از بازیکنان جوان، بومی و جویای نامی همچون شیروند، دلیر، سعید آقایی و چندین چهره دیگر در ترکیب اصلی تیم استفاده نمود؟

9- مديريت باشگاه و تیم مطابق استاندارد هاي روز و حرفه اي فوتبال جهان:

همه مي دانند پنج هفته حداقل زماني است كه ميتوان براي جاري ساختن تفكرات فني مربيان جديد در نظر گرفت، در وضعيت كنوني كه 5 هفته بيشتر تا پايان فصل باقي نيست حضور توني بيشتر از لحاظ روحي و رواني مثمر ثمر خواهد بود تا بار فنی و به نوعی با کشاندن هواداران به ورزشگاه یار دوازدهم تیم را تقویت خواهد نمود پس اگر مديريت باشگاه و اعضاي هيئت مديره براي حضور توني و شايستگي هاي او متفق القول هستند ثبت قرارداد تا انتهاي فصل آينده با وی یا هر مربی که برای این تیم انتخاب شده و از سوی مدیران باشگاه نیز تائید میشود ، هم تمركز او را بيشتر میکند و هم به نوعي موجب مي شود تراكتور در عمليات سخت تصميم براي فصل آينده زودتر از رقبا عمل كند.

10- توجه بيشتر به سرمايه هاي اصلي تيم: بايد دست هواداراني كه در سرماي زير صفر تيم را تنها نمي گذارند بوسيد، آنها با به جان خريدن سرماي طاقت فرسا براي چندمين بار است كه جور مسئولان استاديوم یادگار امام و مدیران ورزش استان را كشيده و خودشان دست به كار مي شوند تا زمين را برف روبي كنند در شرايطي كه صندلي هايشان پر برف و يخ است و نود دقیقه باید سر پا ایتاده و نظاره گر بازی باشند.

البته متاسفانه در قبال چنين اقدامي توني محبوب هواداران در فرودگاه از دستشان فراري داده مي شود تا آنهايي كه بي خيال خواب جمعه شده اند تا دلتنگي شان كمتر شود سرخورده شوند و بر دلخوری هایشان از مدیران باشگاه افزوده شود.

شاید بهتر باشد اندكي با آنها مهربان باشيم . . .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی: بعضی از بازی های تراکتورسازی را دنبال می کردم (منبع : ایرنا)

تبریز - ایرنا - سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: بعضی از بازی های این تیم را در پرتغال دنبال می کردم.

تونی اولیویرا روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: من زمانی که اوایل امسال تبریز را ترک کردم با خاطرات خوش گذشته با تراکتورسازی زندگی کرده ام و به همین دلیل تعدادی از بازی های این تیم را از طریق ماهواره و اینترنت دیده ام.

وی با اشاره به وجود چند بازیکن فصل گذشته در تیم تراکتورسازی، افزود: بازیکنانی همچون محمد نصرتی، مسعود ابراهیم زاده، مرتضی اسدی و مهدی کیانی جزو نفرات اصلی تیم پارسال و امسال هستند که شناخت دقیقی از آنها دارم.

تونی اضافه کرد: با انجام تمرینات مرتب و منظم از نفرات دیگر تیم نیز به تدریج شناخت پیدا خواهم کرد.

وی کسب نتایج مناسب و شایسته را از جمله اهداف خود در تراکتورسازی بیان کرد و گفت: باید با همت بازیکنان و البته حمایت هواداران تیم را به جایگاه اصلی خود بازگردانیم.

سرمربی جدید تراکتورسازی نسبت به استقبال هواداران از خود در فرودگاه تبریز ابراز خرسندی کرد و گفت: آنها همیشه در قلب من جای دارند و هیچگاه محبت آنها را فراموش نخواهم کرد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولیویرا از فردا در تمرینات تراکتورسازی

در انتظار استقبال از تونی

طبق اعلام مدیرعامل تراکتورسازی اولیویرا از فردا در تمرینات این تیم شرکت می‌کند.

۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن ساعت 12:56

به گزارش سرویس ورزشی برنا، تونی اولیویرا سرمربی سال قبل تراکتورسازی که بعد از کناره‌گیری مجید جلالی، برای نشستن روی نیمکت سرمربیگری این تیم به تبریز سفر کرده، قرار است از فردا در تمرینات حاضر شده و رسما هدایت این تیم را در دست بگیرد. توافقات نهایی برای حضور اولیویرا انجام شده و تنها امضای قرارداد باقی مانده است. این مربی پرتغالی دیدار تراکتورسازی با داماش را از نزدیک مشاهده کرد. تمرین تراکتورسازی امروز تعطیل است و این تیم از فردا کار خود را برای دیدار مقابل فولاد در مرحله نیم‌نهایی جام حذفی دنبال می‌کند. طبق اعلام مدیرعامل تراکتورسازی اولیویرا از فردا در تمرینات این تیم شرکت می‌کند. از همین رو هواداران تراکتور که استقبال پرشوری را از تونی در فرودگاه داشتند، از همه اکنون برنامه های مفصلی برای تمرینات فردا و حضور اولیویرا دارند

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
عجیبه تیمی با این همه طرفدار فقط یه نفر تو این تایپیک میاد پست میذاره . از سپاهان که کمتر نیست تراکتور.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور تونی الیویرا در باشگاه تراکتورسازی برای مذاکرات نهایی

تونی الیویرا که صبح دیروز برای برعهده گرفتن هدایت سرخ پوشان تبریزی وارد تبریز شده است امروز در باشگاه حضور یافت.

به گزارش آناج، تونی الیویرا سرمربی سابق باشگاه تراکتورسازی تبریز که دیروز برای بر عهده گرفتن هدایت این تیم وارد تبریز شده بود امروز در باشگاه تراکتورسازی حضور یافت.

وی قرار است درباره قرارداد سه ماهه خود تا پایان این فصل با مدیر عامل باشگاه مذاکره کرده و قرارداد خود را رسما امضا نماید تا روز سه شنبه در بازی با فولاد روی نیمکت تراکتورسازان بنشیند.

قرار است مربی پرتغالی شرایط خود را برای فصل آینده نیز مطرح کند تا در صورت کسب رضایت دو طرف، قرارداد همکاری وی برای فصل آتی نیز در روزهای آینده نهایی شود.

البته برخی شنیده ها حکایت از اختلاف طرفین بر سر مسائل مالی دارد و طبق اخبار موثق از منابع آگاه تونی اعلام نموده در صورتی که مبلغ مورد درخواست وی آماده نشده و به وی داده نشود قراردادی نخواهد بست.شاید تا ساعاتی دیگر تکلیف نهایی حضور تونی در تراکتور با امضای قرارداد مشخص شد.

گفتنیست با توجه به حضور تونی اولیویرا در تبریز گمانه زنی هایی مبنی بر ایجاد تغییراتی در کادر فنی این تیم به گوش میرسد که احتمالا در مذاکرات امروز طرفین تکلیف دستیاران بومی و غیر بومی تونی هم مشخص خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عجیبه تیمی با این همه طرفدار فقط یه نفر تو این تایپیک میاد پست میذاره . از سپاهان که کمتر نیست تراکتور.

خب دوستان یه ذره کم لطفی می کنند سر نمی زنن... ولی طرف دار تراکتور تو این سایت کم نیست ولی خب دیگه

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور تونی الیویرا در باشگاه تراکتورسازی برای مذاکرات نهایی

تونی الیویرا که صبح دیروز برای برعهده گرفتن هدایت سرخ پوشان تبریزی وارد تبریز شده است امروز در باشگاه حضور یافت.

به گزارش آناج، تونی الیویرا سرمربی سابق باشگاه تراکتورسازی تبریز که دیروز برای بر عهده گرفتن هدایت این تیم وارد تبریز شده بود امروز در باشگاه تراکتورسازی حضور یافت.

وی قرار است درباره قرارداد سه ماهه خود تا پایان این فصل با مدیر عامل باشگاه مذاکره کرده و قرارداد خود را رسما امضا نماید تا روز سه شنبه در بازی با فولاد روی نیمکت تراکتورسازان بنشیند.

قرار است مربی پرتغالی شرایط خود را برای فصل آینده نیز مطرح کند تا در صورت کسب رضایت دو طرف، قرارداد همکاری وی برای فصل آتی نیز در روزهای آینده نهایی شود.

البته برخی شنیده ها حکایت از اختلاف طرفین بر سر مسائل مالی دارد و طبق اخبار موثق از منابع آگاه تونی اعلام نموده در صورتی که مبلغ مورد درخواست وی آماده نشده و به وی داده نشود قراردادی نخواهد بست.شاید تا ساعاتی دیگر تکلیف نهایی حضور تونی در تراکتور با امضای قرارداد مشخص شد.

گفتنیست با توجه به حضور تونی اولیویرا در تبریز گمانه زنی هایی مبنی بر ایجاد تغییراتی در کادر فنی این تیم به گوش میرسد که احتمالا در مذاکرات امروز طرفین تکلیف دستیاران بومی و غیر بومی تونی هم مشخص خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خرید اینترنتی بلیط بازی تراکتورسازی و فولاد خوزستان

بنا به اعلام کمیته بلیط فروشی باشگاه تراکتورسازی امکان شارژ کارت های هواداری برای بازی با فولاد خوزستان از سری مسابقات جام حذفی فراهم شده است و هواداران محترم می توانند به صورت اینترنتی بلیط این بازی را خریداری نموده با کارت هواداری خود از گیت اختصاصی دارندگان کارت هواداری (شماره 14) وارد استادیوم شوند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فخرالدینی : قصد جسارت نداشتم

میلاد فخرالدینی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه در خصوص عصبانیت خود در حین مسابقه با داماش گیلان گفت : هوای بسیار سرد و سوزناک که تا مغز استخوان نفوذ می کرد بر ورزشگاه حاکم بود و بازیکنان داخل میدان را خیلی اذیت می کرد ، از طرفی فشار روانی بازی نیز روی بازیکنان سنگینی می کرد ،در این میان وقتی مرتضی اسدی قصد توضیح مسئله فنی را داشت دستش به صورت من خورد که البته بعدا گفت نظر خاصی نداشته و اتفاقی بوده است .
در هر صورت صحبت کاپیتان تیم با بازیکنان و تذکر دادنش حق کاپیتان تیم است و مرتضی اسدی در رختکن نیز از من عذرخواهی کرد و روبوسی کردیم و اصلا مورد داخل میدان مسئله مهمی نبود .
انتظار می رود که بازیکن در اوج سرما و فشار روانی ناشی از بازی در داخل میدان از طرف هواداران تشویق شود ، من هم وقتی بازی نیمه اول تمام شد و داشتم به رختکن می رفتم از طرف تعدادی از تماشاگران که از اتفاقات داخل میدان برداشت خوبی نکرده بودند مورد اعتراض واقع شدم ، من به طرف آن ها رفتم که بگویمدر داخل میدان مسئله ای اتفاق نیافتاده و نباید اعتراض کنند ، اما فاصله زیاد بود و کسی صدای مرا نشنید ، من قصد جسارت نداشتم و حرفی نیز نزدم به هر حال حرمت هواداران را که در آن سرما آمده بودند تیم را تشویق کنند و حتی برف های زمین را نیز تمیز کردند باید پاس داشت ، من هم بعنوان یک بازیکن که برای تیم زحمات زیادی کشیده ام و حتی رباط پاره کرده و عذاب آن را به عشق تیم و هواداران عزیز تحمل کرده ام انتظار برخود بهتری داشتم و دارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
میلاد شیخ فخرالدینی و مهدی کیانی بازیکنانی هستند که در بازی مقابل داماش با دریافت کارت زرد و ۳ اخطاره شدن بازی بعدی تراکتورسازی را در لیگ برتر از دست دادند.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی خانه مطبوعات آذربایجان شرقی ، بازی تراکتورسازی و داماش جمعه یازدهم بهمن ماه در حالی با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید که ۲ بازیکن تیم تراکتورسازی از سوی داور با کارت زرد جریمه شدند و هر دوی این بازیکنان به دلیل داشتن ۲ اخطار در بازی های قبلی ، در بازی بعدی این تیم مقابل نفت تهران محروم شدند.

گفتنی است در هفته بیست و ششم لیگ برتر ایران و در روز یکشنبه ۲۰ بهمن ماه تراکتورسازی در یک بازی بسیار حساس مهمان نفت تهران خواهد بود و برای ادامه بقا در صدر جدول و امید برای کسب سهمیه آسیایی باید این تیم را شکست دهد. هم اکنون نفت تهران در رده چهارم جدول رقابت ها قرار گرفته است.

بالا