• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین وضعیت مصدومان تراکتورسازی از زبان معاون پزشکی باشگاه

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

معاون پزشکی باشگاه تراکتورسازی گفت: فرشید طالبی و مهدی کیانی دو روز است که همراه تیم تمرین می‌کنند و چند بازیکن دچار سرماخوردگی شده‌اند ولی به بازی پیش‌رویشان می‌رسند.

دکتر رسول صادق، معاون پزشکی باشگاه تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در خصوص وضعیت مصدومیت فرشید طالبی و مهدی کیانی دو بازیکن این تیم اظهار داشت: فرشید طالبی و مهدی کیانی دو روز است که همراه تیم تمرین می‌کنند و ان‌شاالله به بازی پیش رو ملوان خواهند رسید.

وی در خصوص سایر بازیکنان مصدوم این تیم گفت: چند بازیکن‌مان دچار سرماخوردگی شده‌اند که به وضعیت آنها رسیدگی می‌کنیم و تحت مراقبت و درمان هستند و سرماخوردگی ویروسی است که ان‌شاالله آنها نیز به بازی پیش رو با ملوان می‌رسند.

صادق در پایان گفت: به غیر از محمد ایرانپوریان و محمد ابراهیمی که از گذشته مصدوم بودند مورد خاص دیگری وجود ندارد و بازیکنان آماده بازی هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرخپوشان تبریزی به دنبال اعاده حیثیت در لیگ؛ باغ آبادی طلسم شکست ناپذیری ملوان مقابل تراکتور در خانه را می شکند؟

از هفته بیست و چهارم رقابت های لیگ برتر تراکتورسازی فردا در حالی در یک دیدار خارج از خانه به مصاف ملوان انزلی خواهد رفت که سه امتیاز این دیدار برای شاگردان باغ آبادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

سرویس ورزشی آناج: هفته بیست و چهارم لیگ برتر، روز یکشنبه با انجام چند دیدار ادامه خواهد یافت که در یکی از این دیدارها تراکتورسازی تبریز از ساعت 14:30 در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف ملوان خواهد رفت، قضاوت این دیدار را یدالله جهانبازی بر عهده خواهد داشت.

نتایج بازی های گذشته دو تیم:

تراکتورسازی 2 - 1 ملوان / ملوان 1 - 1 تراکتورسازی /تراکتورسازی 2 - 0 ملوان/ملوان 2 - 0 تراکتورسازی / ملوان 0 - 0 تراکتورسازی / تراکتورسازی 2 - 0 ملوان/ملوان 1 - 1 تراکتورسازی /تراکتورسازی 1 - 0 ملوان/تراکتور سازی 2 - 2 ملوان.

اشاره: دو تیم تا به حال 10 بار روی در روی هم قرار گرفته اند که 9 تای آن ها در رقابت های لیگ برتر و یک بازی نیز در قالب رقابت های جام حذفی برگزار کرده اند. از 9 دیداری که دو تیم در لیگ برگزار کرده اند، 4 برد سهم تراکتورسازی و تنها یک برد سهم ملوان بوده و 4 دیدار نیز به تساوی انجامیده است. در تک بازی جام حذفی نیز تیم ملوان در ضربات پنالتی موفق شد تراکتورسازی را در تبریز شکست دهد.

تیم میزبان : ملوان بندر انزلی

فردا ملوان بندر انزلی در حالی میزبان تراکتورسازی است که هم اکنون با 34 امتیاز و 3 امتیاز کمتر نسبت به سرخ پوشان تبریزی در رده هفتم جدول رده بندی لیگ برتر قرار گرفته اند.

شاگردان اسکوکیچ که این فصل لیگ برتر را ناامید کننده شروع کرده بودند، با چند پیروزی پیاپی در اواخر نیم فصل اول رقابت ها به شرایط خود در جدول سر و سامان دادند و موفق شدند تا رتبه هفتم جدول نیز خود را بالا بکشند.

آمار این تیم در بازی های خانگی به این ترتیب است که از مجموع 11 بازی خانگی انجام شده، این تیم 5 بازی را با برد به پایان رسانده و در 5 بازی متحمل شکست شده و یک دیدار نیز که اتفاقا دربی گیلان با داماش بوده به تساوی انجامیده است.

بهترین پیروزی این تیم در بازی های خانگی در برابر فجرسپاسی شیراز و با نتیجه سه یر یک رقم خورده است، بدترین شکست این تیم نیز در برابر سایپا البرز و با نتیجه 3 بر صفر بوده است.

سید جلال رافخایی مهاجم این تیم با به ثمر رساندن 9 گل بهترین گلزن این تیم در رقابت های لیگ برتر محسوب می شود.

نکته جالب توجه در تقابل دو تیم آمار شکست ناپذیری دو تیم در رقابت های لیگ برتر و در خانه بوده است که نشان می دهد هیچ یک از این دو تیم تا بحال در تقابل های رو در روی خارج از خانه موفق به کسب پیروزی نشده اند.

باید دید که آیا فردا تراکتورسازی موفق می شود این طلسم را باطل کند یا خیر...

طبق اعلام سازمان لیگ برتر ملوان برای دیدار فردا محرومی ندارد.

تیم میهمان : تراکتورسازی تبریز

تیم تراکتورسازی روزهای خوبی را در لیگ برتر سپری نمی کند و برای اولین بار در لیگ برتر در 6 بازی متوالی نتوانسته است رنگ پیروزی را به خود ببیند که این موضوع باعث اعتراض شدید هواداران این تیم و تغییرات در مدیریت و کادر فنی این تیم شد.

بدین ترتیب که حمید زینی زاده مدیر عامل سابق این تیم جای خود را به جمشید نظمی داد و بعد از موافقت با استعفای جلالی هدایت این تیم به طور موقت به غلامرضا باغ آبادی مسئول فنی تیم سپرده شده است.

تراکتورسازی هم اکنون با 37 امتیاز از 23 بازی در رده ششم جدول قرار گرفته است که با پیروزی در بازی فردا نیز با توجه به شرایط جدول در همان رتبه ششم باقی خواهد ماند.

بازی با ملوان از اهمیت فراوانی برای تیم تبریزی برخوردار است که یکی به بدلیل همسایه بودن دو تیم در جدول و فاصله 3 امتیازی تراکتور با ملوان است که در صورت شکست تراکتور دو تیم هم امتیاز خواهند شد، دیگری شانس حضور در لیگ قهرمانان آسیا و طلسم شکست ناپذیری ملوان در خانه است که تراکتور با پیروزی در این دیدار می تواند بخت خود برای حضور در این رقابت ها را افزایش داده و به روند بدون پیروزی خود در انزلی خاتمه دهد.

تراکتورسازی در این فصل رقابت های لیگ برتر در بازی های خارج از خانه عملکرد نسبتا خوبی نشان داده است و در 8 بازی موفق به کسب 5 پیروزی،یک مساوی و 2 باخت شده است.

بهترین پیروزی این تیم در بازی های خارج از خانه مقابل استقلال خوزستان و در هفته چهاردهم رقابت ها با درخشش کریم انصاری فرد، در اهواز با نتیجه 4 بر یک رقم خورد، بدترین شکست این تیم نیز شکست های یک بر صفر در مقابل تیم های پرسپولیبس و داماش گیلان رقم خورده است.

کریم انصاری فرد مهاجم اردبیلی این تیم با 10 گل بهترین گلزن این تیم بوده است که در رده دوم جدول بهترین گلزنان لیگ برتر با رضا عنایتی همسایه است. و تنها مهرداد بایرامی مهاجم جوان گسترش فولاد و هم شهری خود را با 11 گل بالای خود می بیند.

طبق اعلام سازمان لیگ تراکتورسازی برای بازی فردا هیچ محرومی ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رکوردشکنی تراکتور بدون آقامعلم در باتلاق انزلی

تیم تراکتورسازی تبریز در یک بازی سخت خارج از خانه مهمان ملوان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال کشور میهمان ملوان در انزلی است.

این نخستین بازی تراکتورسازی در این رقابت‌ها بدون مجید جلالی است. البته تراکتورسازی در مرحله یک چهارم نهایی با هدایت باغ‌آبادی موفق به حذف راه‌آهن شده بود تا این تیم با روحیه بالا به مصاف رقیب سنتی‌اش رود.

تراکتورسازی تبریز دور برگشت لیگ برتر فوتبال کشور را با پیروزی بر تیم‌های پرسپولیس تهران و گسترش فولاد تبریز و دو هفته صدرنشینی آغاز کرد اما این تیم در تبریز برای نمایندگان اصفهانی تنها یک امتیاز به دست آورد.

تراکتورسازی بعد از شکست برابر سپاهان در پنج بازی متوالی برابر تیم‌های ذوب آهن، مس کرمان، فجر سپاسی، سایپای کرج و صبای قم به تساوی دست یافت تا عملا از جمع تیم‌های مدعی قهرمانی جا بماند.

تیم تراکتورسازی تبریز با 37 امتیاز در مکان ششم جدول قرار دارد.

ملوان بندرانزلی در چند هفته گذشته نتایج خوبی را کسب کرده و خود را از جمع تیم‌های پایین جدولی جدا و در میانه‌های جدول رسانده است. این تیم در دور برگشت برابر تیم‌های استقلال خوزستان، صبای قم و داماش گیلان به پیروزی رسیده و در اصفهان با ذوب‌آهن مساوی کرده است.

دو باخت این تیم برابر پرسپولیس و راه آهن هر دو در انزلی بوده که نشان می‌دهد این تیم در شهر خود آسیب‌پذیر بوده و تراکتورسازی می‌تواند رکورد عدم پیروزی بر ملوان را بعد از 41 سال بشکند.

تراکتورسازی تاکنون برابر ملوان در انزلی پیروزی نداشته است.

ملوان بندرانزلی با 34 امتیاز بعد از تراکتورسازی در رده هفتم جدول قرار دارد.

دو تیم تراکتورسازی تبریز با ملوان بندرانزلی فردا یکشنبه 6 بهمن در شهر انزلی به مصاف هم می‌روند. بازی رفت دو تیم تبریز با تساوی 2 بر 2 خاتمه یافته بود.

تراکتور 11- ملوان 7

تراکتورسازی با ملوان در مجموع 29 بار به مصاف هم رفته‌اند که 11 بار تراکتورسازی به پیروزی رسیده و هفت بار ملوان فاتح بازی با تراکتور شده و 11 بازی نیز منجر به تساوی شده است.

نخستین بازی دو تیم در تاریخ 17 اسفند 1353 برگزار شد که ملوان در این بازی با سه گل به پیروزی رسید.

آخرین بازی دو تیم به غیر از دیدار رفت امسال، بازی برگشت فصل گذشته بود که تراکتورسازی با گل جواد کاظمیان به پیروزی دست یافت.

بهترین برد تراکتورسازی مقابل ملوان در سال 82 با نتیجه سه بر صفر به دست آمد و بهترین برد ملوان در سال 68 با چهار گل به ثبت رسیده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فوتبال تبریز در تدارک میزبانی شایسته جام باشگاه های آسیا

ارسال به دوست  نسخه چاپی 

اسبقیان گفت: همانند فصل گذشته و در کیفیت بهتر و بالاتر از استانداردهای AFC میزبان شایسته ای برای این رقابت ها خواهیم بود.

۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن ساعت 12:59

به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی پس از بازدید میدانی از استادیوم یادگار امام ( ره ) گفت: میزبانی شایسته رقابت های فوتبال جام باشگاه های آسیا در تبریز سرافرازی ****، استان و تبریز همیشه سرافراز را به همراه دارد.
سیدمحمد شروین اسبقیان پس از بازدید در جلسه با مسئولین اداره کل ورزش و جوانان و هیات فوتبال استان افزود: شرح وظایف اداره کل، هیات فوتبال، باشگاه تراکتورسازی، ارگان ها و دستگاه های اجرایی و انتظامی تببین شده و در جلسه هماهنگی برای حضور شایسته تیم تراکتورسازی تبریز ارائه خواهد شد.
وی افزود: رقابت های فوتبال جام باشگاه های آسیا و حضور مقتدرانه تراکتورسازی از اهمیت بالایی برخودار بوده و همانند فصل گذشته و در کیفیت بهتر و بالاتر از استانداردهای AFC میزبان شایسته ای برای این رقابت ها خواهیم بود.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: تمامی امکانات در یادگار امام ره برای رقابت های فوتبال جام باشگاههای آسیا در راستای رضایت مندی تماشاگران عزیز و پرشور تراکتورسازی است و تماشاگران سرمایه های گرانبهایی برای ورزش استان و خصوصا فوتبال هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی پس از پایان نشست در استادیوم یادگار امام ره تبریز گفت: حفظ نظم و امنیت و ایجاد شرایطی که بتوان فرهنگ واقعی و اصیل مردم تبریز و آذربایجان شرقی نشان داد از وظایف مسئولین ستاد برگزاری بوده و در این راستا اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی تمامی امکانات خود را برای حضور تماشاگران عزیز در یادگار امام در جریان رقابت های لیگ باشگاه های آسیا به کار خواهیم بست.
در این نشست در خصوص برنامه حضور پرقدرت تراکتورسازی، ارتقاء ارائه خدمات پارکینگ ها، نحوه چاپ، توزیع و ارائه بلیط، راهکارهای حضور پرشور تماشاگران، آنتن دهی تلفن های همراه در استادیوم، جایگاه ویژه، توجه به مسائل فرهنگی، تابلوهای راهنما در مسیرهای دسترسی و داخل استادیوم در 2 زبان، برق پایدار و برق اضطراری، پروژکتورهای سیار، اورژانس و خدمات درمانی، ایاب و ذهاب تماشاگران، رختکن و نیمکت ها، تجهیزات اتاق ها، پوشش رسانه ای و تصویری و ارائه خدمات بهتر به خبرنگاران و عکاسان، ارائه الگوی صحیح رفتاری، اینترنت پرسرعت در جایگاه خبرنگاران و ناظرین، اطلاع رسانی در خصوص اشیاء ممنوعه و تنظیم نور استادیوم و ثبت 1200 لوکس برای پروژکتورها و ارائه به AFC بحث و بررسی شد و راهکارهای لازم ارائه گردید.
لازم به ذکر است تیم تراکتورسازی تبریز در اولین دیدار خود در رقابت های فوتبال جام باشگاه های آسیا 7 اسفند از ساعت 16 در استادیوم یادگار امام ( ره ) تبریز میزبان تیم الاتحاد عربستان خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تکذیب اخبار رسانه ها از طرف روابط عمومی باشگاه

در چند روز اخیر حتی سایت های معتبر ورزشی نیز در خصوص سرمربی حدید تیم تراکتورسازی گمانه زنی هایی کرده اند و در بعضی از اخبار از تایید خبر مذاکره باشگاه با مربی پرتغالی (آقای مانوئل کاخودا )گفته اند و از زبان این مربی حضورش را در راس کادر فنی تیم تراکتورسازی تایید نموده اند ولی روابط عمومی باشگاه تراکتورسازی تبریز به اطلاع می رساند این باشگاه تاکنون با این مربی تماسی نداشته و مذاکره با این مربی تکذیب می گردد و از عموم علاقمندان فهیم تیم تراکتورسازی تقاضا دارد در این برهه حساس اخبار موثق را از انتخاب سرمربی جدید تیم ، از سایت رسمی پیگیری نمایند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاروان تراکتورسازی راهی انزلی.

تیم تراکتورسازی تبریز که در تهران حضور دارد امروز برای برگزاری بازی با تیم ملوان بندر انزلی ساعت 17:40 از فرودگاه مهرآباد تهران راهی شهر رشت می شود تا خود را به انزلی برساند تراکتورسازان از ساعت 14:30 فردا در انزلی میهمان تیم ملوان این شهر هستند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حریف تراکتورسازی در لیگ عربستان شکست خورد

الاتحاد در هفته نوزدهم لیگ عربستان مقابل الاهلی شکست خورد.

به گزارش آناج، تیم فوتبال الاتحاد عربستان حریف تراکتورسازی در گروه C پیکارهای لیگ قهرمانان آسیا در خانه الاهلی عربستان به میدان رفت و با نتیجه دو بر یک شکست خورد.

به نقل از فارس، الاتحاد با این باخت در امتیاز 23 و رده ششم باقی ماند.

این تیم عربستانی در گروه C با تیم های تراکتورسازی ایران و العین امارات همگروه است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی تیم فوتبال ملوان در نشست مطبوعاتی قبل از بازی:

تراکتور را تحلیل کرده ام و مشکلاتشان به من مربوط نیست/ قراردادم با ملوان معادل دستمزد چهل روز حضور در لیگ عربستان است

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در نشست خبری پیش از دیدار عصر یکشنبه مقابل تراکتورسازی گفت : می خواهم برنده شویم و امیدوارم که بازیکنانمان هم همین تفکر را داشته باشند.

به گزارش آناج، دراگان اسکوچیچ ˈ اظهار کرد : بعد از کسب نتیجه راضی کننده از سه بازی اخیر شرایط مان خوب است و به دنبال کسب سه امتیاز این مسابقه هستیم .

وی خاطرنشان کرد : تنها مشکل ما نبود امیرحسین فشنگچی و جلال رافخایی است که برای این مسابقه آماده نشده اند.

سرمربی ملوان متذکر شد: باید همیشه در پی برنده شدن باشیم و بازی فردا هم از این قاعده مستثنی نیست .

وی اضافه کرد : هیچوقت نگاهم به جدول نیست من حتی در بازی های دوستانه هم دوست دارم تیمم برنده شود.

اسکوچیچ در مورد جوان بودنش به عنوان یک مربی در لیگ برتر گفت: جوان هستم اما بی تجربه نیستم و در کارنامه ام هم سابقه قهرمانی دارم هم سابقه حفظ تیم از سقوط . یک سال تیمی که هفت امتیاز کمتر از تیم بالای خود داشت و در استانه سقوط بود را حفظ و آن تیم را قهرمان جام حذفی هم کردم .

وی خاطرنشان کرد : ، حضور در ایران هم برایم تجربه خوبی بود اما باید بگویم وقتی به اینجا آمدم جوّ واقعاً بدی بود اما حالا از این که مردم در موردم خوب می گویند خوشحالم .

اسکوچیچ در مورد تعریف وحید هاشمیان از بازیکنان سابق تیم ملی از او گفت: از هاشمیان تشکر می کنم، من واقعاً بازیکنانم را دوست دارم و مثل یک خانواده با هم کار می کنیم، اگر به نتیجه برسیم در ملوان می مانم در غیر اینصورت زندگی ادامه دارد.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر احتمال پیوستنش به تیمی دیگر گفت: شایعات همیشه هست، روزی که بروم دلم برای شایعات تنگ می شود، در مورد تیم زیر 22 سال هم نمی توانم جواب بدهم، تنها پاسخ من این است که پشت سر یک اسب خوب همیشه گرد و خاک است.

اسکوچیچ در مورد وضعیت تیم تراکتورسازی و احتمال عدم حضور برخی ستاره های این تیم در بازی فردا و تاثیرش بر کیفیت مسابقه گفت: من همواره تیم حریف را تحلیل می کنم،مشکلات تراکتور سازی هم به خودشان مربوط است و من فقط روی تیم خودم تمرکز می کنم.

سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی در مورد بازی نکردن سعید عزت الهی گفت: او بازیکن جوانی است و من می خواهم شیوه بازی کردن خودم را به او بیاموزم و صد درصد هم برای این کار فرصت دارم به علاوه این که سعید عزت الهی تنها بازیکن جوان ما نیست و ما بازیکنان جوان دیگری هم داریم، سعی می کنم همیشه بهترین ها را داشته باشم، عزت الهی مورد حمایت من است.

وی در باره دستمزد مربی گری اش گفت: من اگر بخواهم می توانم در کشور خودم بمانم تا رئیس آکادمی شوم و همین دستمزد را بگیرم بدون این که فشاری تحمل کنم اما من این فشار و چالش مربی گری را دوست دارم و از آن لذت می برم، همیشه بازیکنانی که شایسته هستند را در میدان می گذارم. من امسال برای هیچ در ملوان کار کردم زیرا دستمزد یکساله من در ملوان به اندازه 40 روز کارم در باشگاه النصر عربستان است.

اسکوچیچ یاداور شد : وقتی به اینجا آمدم شرایط فرق می کرد، مریض بودم و مشکل شخصی داشتم، آن زمان پذیرفتم با دستمزد خیلی پایینی به ملوان بیایم اما من آدم جاه طلبی هستم و یک مربی هیچوقت در یک سطح نمی ماند، من برای خانواده ام کار می کنم اما این را هم بگویم لیگ ایران بهتر از لیگ عربستان است اما النصر هم باشگاه بزرگی است.

اسکوچیچ تصریح کرد: شرایط هر جا با جای دیگر فرق می کند، انزلی شرایطش با تهران هم فرق می کند، در اینجا باید به شایعات خندید همچنین در انزلی یک مربی شاغل در بنگلادش را می آورند در تلویزیون تا کار من را نقد کند.

وی در پاسخ به این که در قراردش خواستار بهبود چمن ورزشگاه تختی خوب شود گفت : من چنین کاری نمی کنم زیرا این مسئله مربوط به باشگاه است، اگر چمن خوب داشته باشیم آن چمن مربوط به باشگاه است همانطور که باشگاه باید مدرسه فوتبال هم داشته باشد.

سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی در مورد اینکه نظرش در مورد چمن مصنوعی چیست، گفت: چمن مصنوعی خوب نیست زیرا باعث مصدومیت می شود، من چمن طبیعی را ترجیح می دهم.

تیمهای ملوان بندرانزلی و تراکتورسازی تبریز عصر یکشنبه شش بهمن در ورزشگاه تختی انزلی به دیدار یکدیگر خواهند رفت .

به نقل از ایرنا، ملوان در حال حاضر با 34 امتیاز در رده هفتم و تراکتور سازی با 38 امتیاز در رده پنجم جدول مسابقات لیگ قرار دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاروان تراکتورسازان وارد انزلی شد . + تصاویر

تیم تراکتورسازی تبریز که با پرواز ساعت 17:20 تهران به انزلی راهی این شهر بود با تاخیری یک و نیم ساعته راهی این شهر شد ، کاروان تراکتورسازان ساعت 20 وارد شهر رشت شد و با اتوبوس راهی هتل محل اقامت تیم در انزلی شد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تقابل تراکتوری ها با نفتی ها + تصاویر

تیم تراکتورسازی تبریز در حالی که در فرودگاه مهر آباد تهران منتظر اعلام برای سوارشدن به هواپیما بود با تیم نفت تهران روبرو شد ، در این میان برخورد بسیار گرم و صمیمی بین بازیکنان و کادرفنی دوتیم شکل گرفت . بازیکنان و کادر فنی دو تیم دقایقی را در سالن انتظار فرودگاه به گپ و گفتگو با هم پرداختتند . نفتی ها راهی کرمان بودند که هم زمانی پرواز دو تیم این دیدار را شکل داد . یحیی گل محمدی سرمربی تیم نفت که سابقه بازی در تیم تراکتورسازی را در کارنامه دارد با حسن آذرنیا سرپرست تیم که زمانی سرمربی گل محمدی در این تیم بود گفتگو کرد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان ساعت 12:30 راهی استادیوم می شوند .

تیم تراکتورسازی تبریز که جهت برگزاری بازی با ملوان بندر انزلی از هفته بیست و چهارم لیگ برتر در انزلی میهمان ملوان این شهر است امروز ساعت 12:30 راهی استادیوم این شهر می شود ، تراکتورسازان از ساعت 14:30 در استادیوم تختی انزلی به مصاف این تیم می رود کاروان تراکتورسازان بعد از بازی با ملوان و صرف شام در انزلی ، با اتوبوس راهی تبریز می شوند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشید طالبی، مدافع تراکتورسازی در گفتگو با «نسیم»: با وجود تحولات به وجود آمده در تیم، حاشیه‌ها تراکتور را رها نکرده است/ هیچ‌کس نمی‌داند که قرار است چه اتفاقی بیفتند/ باغ‌آبادی تمرینات را زیرنظر دارد اما هرروز حرف و حدیثی تازه‌ای درباره انتخاب سرمربی جدید شنیده می‌شود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیشنهاد قرارداد به زودی در اختیار اولیویرا قرار می‌گیرد/ آمادگی مربی پرتغالی برای حضور در تبریز

قرار است به زودی قرارداد پیشنهادی مربی پرتغالی در اختیار او قرار گیرد و شرایط حضور این مربی در تبریز فراهم شود.

Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از جلسه هیأت مدیره باشگاه تراکتورسازی با حضور تونی اولیویرا در تبریز موافقت شد و قرار است کارهای حضور این مربی در این تیم فراهم شود.

در همین راستا اولیویرا بعد از شنیدن موافقت هیأت مدیره تراکتورسازی با حضور خود در تبریز از این موضوع استقبال کرده و آمادگی دارد بعد از پذیرفته شدن شروطش هدایت تراکتورسازی را بپذیرد.

یکی از اصلی‌ترین شروط این مربی دریافت طلب فصل قبل از تراکتورسازی است.

البته هنوز اقدام جدی برای حضور اولیویرا انجام نشده است. قرار است امروز قرارداد پیشنهادی و برنامه‌های این تیم از سوی مدیریت در اختیار اولیویرا و مدیربرنامه او قرار بگیرد تا مذاکرات به طور رسمی برای حضور این مربی آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، مشخص است که هم باشگاه تراکتورسازی و هم تونی اولیویرا به عقد قرارداد رضایت دارند و در صورت رسیدن به توافق مانعی برای انجام این انتقال وجود ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مربی محبوب تبریزی‌ها در یک قدمی تراکتورسازی

سرمربی سابق تراکتورسازی در آستانه بازگشت به این تیم قرار دارد.

به گزارش نامه نیوز،‌ پس از استعفای مجید جلالی از سرمربیگری تراکتورسازی مسئولان این باشگاه هنوز جانشین وی را مشخص نکرده اند.

در شرایطی که صحبت از حضور نفراتی مثل حمید استیلی و رسول خطیبی مطرح شد هواداران باشگاه در فضای مجازی و ورزشگاه خواستار بازگشت تونی اولیویرا شدند.

گفته می شود وی برای بازگشت به تبریز خواستار دریافت طلب 500 میلیون تومانی خود شده است که همین مسئله بازگشت وی را با ابهام مواجه کرد اما تازه ترین اظهارات سران تراکتورسازی نشان می دهد که توافقات لازم انجام شده است.

مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در این خصوص گفت: طی جلسه ای که در تهران با اعضای هیئت مدیره داشتیم، پیشنهاد بنده برای حضور تونی در تبریز با مستندات و نتایج گفتگو مطرح شد که اعضای هیئت مدیره با اتفاق کامل به حضور وی در تبریز رای دادند و امیدواریم که با حضور این مربی پرتغالی در تبریز بتوانیم از ایشان حمایت کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری ایمنا: در جدول آقای گلی لیگ برتر فعلاً مهاجمان اردبیلی لیگ برتر در صدر هستند.

دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰

به گزارش ایمنا، کریم انصاری، مهاجم تراکتورسازی و مهرداد بایرامی، مهاجم دیگر تیم تبریزی یعنی گسترش فولاد با تک گل هایی که در این هفته به ثمر رساندند با 11 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارند.
پس از آنها غلامرضا عنایتی با 10 گل قرار دارد که در این هفته نتوانست گلی بزند.
اما بهترین گلزن تیم های اصفهانی کسی نیست جز مهدی شریفی که با 7 گل زده در تعقیب گلزنان برتر است. محمد غلامی نیز با 6 گل در تعقیب دیگر گلزنان است.
نکته جالب اینکه در بین بازیکنانی که 7 گل و بیشتر به ثمر رسانده اند 3 بازیکن اردبیلی یعنی انصاری فرد، بایرامی و شهباززاده، دو بازیکن اصفهانی یعنی بهزادی کریمی و شریفی قرار دارند. از خوزستان، مشهد و انزلی هم یک بازیکن در این لیست حضور دارد.
لیست گلزنان لیگ سیزدهم تا پایان هفته بیست و چهارم به شرح زیر است:
11 گل: کریم انصاری فرد(تراکتورسازی) و مهرداد بایرامی(گسترش فولاد)
10 گل: غلامرضا عنایتی(صبای قم)
9 گل: لوسيانو پريرا(فولاد) و سيد جلال رافخايي(ملوان)
8 گل: سجاد شهباززاده(سايپا)
7 گل: فريد بهزادي کريمي(صباي قم)، رضا نوروزي(نفت تهران) و مهدي شريفي(سپاهان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتي در تراکتور ماندنی شد.

محمد نصرتي مدافع با تجربه تراکتورسازي در اکثر بازي هاي تيم حضور داشته و پس از چند سال بازي در تبريز به خوبي شرايط بازي در اين تيم را مي داند.

محمد نصرتي مدافع با تجربه تراکتورسازي در اکثر بازي هاي تيم حضور داشته و پس از چند سال بازي در تبريز به خوبي شرايط بازي در اين تيم را مي داند. اين مدافع از ابتداي فصل به دعوت شدن به تيم ملي اميدوار بوده تا براي سومين بار جام جهاني را تجربه کند. نصرتي معتقد است ،در حال حاضر تيم با رفتن جلالي و زيني زاده به آرامش رسيده و حضور توني در تراکتور هم به موفقيت در بازي هاي آينده کمک مي کند.نصرتي چندي پيش با پيشنهاد خوبي از چين روبرو شد اما به خاطر نابساماني اوضاع باشگاه تصميم گيري را به تعويق انداخت و در نهايت تراکتور را ترجيح داد.گزارشي از پيشنهاد اين باشگاه چيني به مدافع تراکتور را مي خوانيد:
پيشنهاد باشگاه چيني
نصرتي مانند مدافعان ديگر حاضر در ليگ مانند پژمان منتظري يا سيد جلال حسيني با پيشنهاد خارجي روبرو بود که با اين انتقال هم پول خوبي نصيب خودش مي شد و باشگاه هم مي توانست با پول رضايتنامه او، طلب هاي بازيکنان ديگر را پرداخت کند. اين باشگاه براي يک فصل حضور نصرتي در اين کشور حاضر بود يک ميليون و سيصد هزار دلار بپردازد که قرار بود 20 درصد از اين مبلغ هم به حساب تراکتورسازي واريز شود.اما جدايي اين مدافع که يکي از مهره هاي اصلي تراکتور به حساب مي آيد زياد راحت هم نبود چراکه باشگاه و کادر فني اعتقاد داشتند او مي تواند در بازي هاي حذفي و ليگ قهرمانان آسيا کمک کند.
زيني زاده به خاطر پول راضي شد
نصرتي بعد از دريافت اين پيشنهاد صلاح ديد ماجرا را با زيني زاده در ميان بگذارد و بعد از مشورت با او تصميم بگيرد.بعد از صحبت ها و برگزاري 4 جلسه مديرعامل وقت تراکتور با رفتن نصرتي به خاطر درآمدزايي موافقت کرد. اين مذاکرات پيش از استعفاي زيني‌زاده انجام شده بود. زيني زاده و نصرتي مشغول مذاکره بودند اما اين بازيکن به خاطر نا مشخص بودن وضعيت تيم و نتايج بد، مدام با بهانه هاي مختلف، مذاکرات نهايي با نمايندگان چيني را عقب مي انداخت.
جلالي بعد از موافقت استعفا داد
بعد از اينکه زيني زاده موافقت نهايي اش را اعلام کرد ،استعفا داد! به همين خاطر نصرتي قضيه را با نظمي در ميان گذاشت تا او هم اجازه دهد. اما نظمي همه چيز را به جلالي واگذار کرد و گفت،در صورتيکه آقا معلم موافقت کند مشکلي براي جدايي او وجود ندارد. در همين راستا پيش از بازي با صبا نصرتي و جلالي با هم صحبت کردند و سرمربي تراکتور هم موافقت خودش را اعلام کرد.اما جلالي هم استعفا کرد تا کار اين مدافع دوباره گره بخورد.نصرتي در همين خصوص با دوستان فوتبالي و چند مربي مشورت کرد تا تصميم درست بگيرد.

مارکار نصرتي را منصرف کرد
مدافع تراکتور در همين خصوص با مارکار آقاجانيان مربي تيم ملي هم مشورت کرد و چون تيم ملي برايش مهم بود نمي خواست با اين انتقال از جام جهاني دور شود! از آنجايي که ليگ چين اسفند ماه آغاز مي شود اين بازيکن نمي تواند مانند حالا زير ذره بين مربيان تيم ملي باشد. بعد از اين مشورت نصرتي تصميم گرفت اين فصل را در تراکتور به پايان برساند و در تراکتور ماندني شود.
تراکتور ارجحيت دارد
البته يکي ديگر از دلايلي که نصرتي را منصرف کرد بازي هاي ليگ قهرمانان آسيا است. در حال حاضر باشگاه از بازيکنان با تجربه از جمله نصرتي خواسته به باغ آبادي کمک کنند و او در گفت و گو با نظمي اعلام کرد به خاطر هواداران و تيم ملي فعلا از ايران خارج نمي شود و به باشگاه چيني جواب رد داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز مورد تایید فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیاست

تبریز - ایرنا - رییس هیات فوتبال آذربایجان شرقی گفت: ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز یکی از ورزشگاه های تایید شده از سوی فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیاست.

ˈجواد ششگلانیˈ روز دوشنبه در اولین جلسه ستاد برگزاری بازی های آسیایی تراکتورسازی، افزود: این ورزشگاه از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان یکی از ورزشگاه های میزبان جام ملت های آسیا به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی شده است، پس تمام ویژگی های یک ورزشگاه برای برگزاری مسابقات رسمی و بین المللی را دارد.

وی با اشاره به دومین حضور تیم تراکتورسازی در جام باشگاه های آسیا، گفت: باید از فرصتی که در اختیارمان قرار گرفته برای معرفی و شناساندن بهتر و بیشتر تبریز و آذربایجان شرقی استفاده کنیم.

ششگلانی اضافه کرد: تمام دستگاه های اجرایی باید با نگاهی فرابخشی و فرااداری در میزبانی شایسته این مسابقات با اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی همراهی و همکاری داشته باشند.

وی گفت: تمام زحمات و تلاش دستگاه های اجرایی، در طول مسابقه بازدهی خود را نشان خواهد داد و امیدوارم نمره بالایی در برگزاری این بازی ها بگیریم.

وی همچنین از مسوولان باشگاه تراکتورسازی خواست با فعال کردن کانون هواداران و استفاده از ظرفیت آنها، از بروز مسایل و مشکلات ناخواسته در ورزشگاه جلوگیری کنند.

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در اولین بازی از مرحله گروهی رقابت های جام باشگاه های آسیا، هفتم اسفند ماه سالجاری در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز میزبان الاتحاد عربستان خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولیویرا با پرداخت طلبش به تبریز می‌آید

تونی اولیویرا با پرداخت باقی مانده قراردادش از سال گذشته به تبریز می‌آید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تونی اولیویرا که خبر مذاکره باشگاه تراکتورسازی با این مربی در سایت رسمی این باشگاه دیروز ارسال شده بود، با پرداخت بدهی سال گذشته‌اش از باشگاه تراکتورسازی به تبریز می‌آید.

گفته می‌شود تراکتورسازان با این مربی به توافق رسیده‌اند و تنها موضوعی که باقی مانده است باقی مانده طلب وی است و احتمالا اولیویرا در بازی نیمه نهایی تراکتورسازان با فولاد خوزستان هدایت این تیم را بر عهده خواهد گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چراغ سبز اولیویرا به تراکتورسازی/ مرد پرتغالی با قرداد ۱۵ ماهه به تبریز می‌آید؟

تونی اولیویرا برای حضور در تراکتورسازی به مسئولان این تیم چراغ سبز نشان داد.

Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان تراکتورسازی برای جذب تونی اولیویرا در حال رایزنی هستند و به زودی در این راستا اقدام می‌کنند.

بعد از مطلع شدن اولیویرا از مصاحبه روز گذشته جمشید نظمی با خبرگزاری فارس و اینکه او اعلام کرده اگر دست من باشد می‌گویم اولیویرا تا 5 روز دیگر به تبریز می‌آید این مربی چراغ سبز نشان داده و اعلام کرده علاقه دارد تا راهی تراکتورسازی شود.

به نظر می‌رسد تقریبا این انتقال در حال انجام شدن است و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

قرار است امروز پیش‌قرارداد اولیویرا برای او ارسال شود تا توافقات نهایی نیز صورت بگیرد. به نظر می‌رسد تقریبا انجام این انتقال در مراحل نهایی خود به سر می‌برد.

مسئولان تراکتورسازی خواستار عقد قرارداد 15 ماهه با این مربی هستند.

مدیر برنامه‌های اولیویرا در گفت و گو با خبرنگار ورزشیخبرگزاری فارس این خبر را تایید کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعلام برنامه هفته های 26 - 27 لیگ برتر

برنامه بازی های هفته بیست و ششم و بیست و هفتم لیگ برتر جام خلیج فارس اعلام شد ، مطابق برنامه اعلامی تراکتورسازی باید 20 بهمن و 1 اسفند به مصاف تیم های نفت تهران و راه آهن سورینت برود .

هفته 26 – گرامیداشت ولادت حضرت امام حسن عسگری(ع) و تکریم جشن پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی

یکشنبه 20 بهمن ماه
نفت تهران – تراکتورسازی تبریز ساعت 15:00 استادیوم تختی تهران

هفته 27 - گرامیداشت قیام مردم تبریز در سال 1356

پنجشنبه 1 اسفند ماه
تراکتورسازی تبریز – راه آهن سورینت ساعت 15:30 استادیوم یادگار امام تبریز

بالا