• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعلام اسامی داوران ۳ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر و دو دیدار از جام حذفی
کمیته داوران اسامی قضاوت‌کنندگان 3 دیدار از لیگ برتر و 2 دیدار از جام حذفی را اعلام کرد.

13920706000358_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته داوران اسامی داوران سه دیدار از رقابت‌های لیگ برتر و دو دیدار از جام حذفی را اعلام کرد.

سه‌شنبه اول بهمن ماه-هفته بیست و چهارم لیگ برتر

فولاد خوزستان- مس کرمان، ساعت 15 و 30 دقیقه، ورزشگاه غدیر اهواز

غلامرضا جباری-حسین طالقانی-علی اکبر عظیم پور-پیروز سیف اله پور- ناظر: ایرج نظری

گسترش فولاد – پرسپولیس، ساعت 14 و 30 دقیقه، ورزشگاه یادگار امام تبریز

محمدرضا اکبریان-آرمان اسعدی-حمید غمزه-محمد ملکی-ناظر: حسین خوشخوان

نفت – سایپا ساعت 14 و 30 دقیقه، ورزشگاه دستگردی تهران

حسین زرگر-رضا عبدوس-سخاوت سلیمان نژاد-وحید کاظمی-ناظر: مسعود عنایت

سه‌شنبه اول بهمن ماه-جام حذفی

ذوب‌آهن - استقلال ساعت 14 - ورزشگاه فولادشهر اصفهان

علیرضا فغانی-علی میرزابیگی-حسن ظهیری-موعود بنیادی فر-ناظر: عبدالله باعزم

راه‌آهن - تراکتورسازی ساعت 14 - ورزشگاه تختی تهران

احمدصالحی-بابک داوری-بهرام کیانی-سید مهدی سید علی-ناظر: علی خسروی

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921028000940#sthash.HGEe0CjE.dpuf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
xanaj13713959505jM7mK_related.jpg.pagespeed.ic.0jGDlrtZH8.jpg

نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره
تاریخ خبر : 1392/10/28 - 15:19
کد خبر : 76852
متن استفعای مجید جلالی
کناره‌گیری اینجانب بهترین راه برای ترمیم این فضای مشکل‌ساز است
آناج: فکر می‌کنم کناره‌گیری اینجانب بهترین و کوتاه‌ترین راه برای ترمیم و از بین بردن این فضای مشکل‌ساز است و تغییر این وضعیت شانس تیم را برای موفق شدن در بازی مقابل راه‌آهن نیز افزایش می‌دهد.
به گزارش آناج، مجید جلالی متن استفعای خود را نیز در اختیار خبرگزاری «نسیم» قرار داد که در ادامه می‌آید:

به نام خدا

به هیات‌مدیره محترم باشگاه فرهنگی- ورزشی تراکتورسازی تبریز

احتراما با توجه به وضعیت موجود و شرایط حساسی که در پیش داریم ضروری می‌دانم نکاتی را به عرض برسانم:

قبل از هر چیز از حسن اعتماد شما، هیات مدیره محترم و مسئولین استانی کمال تشکر و قدرانی را دارم و اینکه مانده‌ام و تمام این فشارها و ناملایمات را تحمل می‌کنم، تنها و تنها به این دلیل است که نمی‌خواهم در این موقعیت سخت و حساس به طور یک‌جانبه تصمیم بگیرم و علی‌رغم فضای بسیار سنگین و توهین‌آمیزی که برایم به وجود آورده‌اند، ترجیح می‌دهم که تصمیم براساس تحلیل جمع باشد و لازم می‌دانم در امتداد تجریبات خودم به این تحلیل کمک کند.

1. در درجه اول شرایطی که در حال حاضر در آن کار می‌کنم به هیچ‌وجه فضای کار از نظر فنی نیست که من بتوانم با توجه به تخصص خودم کمکی به بهبود آن کنم. این مهم‌ترین موضوعی است که باید در نظر گرفته شود.

2. جام حذفی به عنوان مرحله مهمی در این فصل جهت آسیایی شدن تیم می‌باشد.

3. در این مرحله دو حالت وجود دارد که باید بررسی شود که با حفظ شرایط موجود شانس کدام حالت بیشتر است. موفقیت یا عدم موفقیت؟

4. فضای بیرونی بسیار متشنج و آسیب‌رسان است که تاثیرات مخرب و منفی خود را کاملا بر تیم گذاشته؛ به طوریکه بازیکنان به شدت زیر فشار هستند و در بازی‌های اخیر به هیچ‌وجه کیفیت اصلی خود را نتوانسته‌اند داشته باشند.

5. با توجه به اینکه حضور من تداوم این وضعیت سخت برتیم و بازیکنان می‌شود و فضای کار هم اصلا جایی برای کار فنی نیست که من بتوانیم تاثیر تخصصی خودم را داشته باشم، بنابراین فکر می‌کنم کناره‌گیری اینجانب بهترین و کوتاه‌ترین راه برای ترمیم و از بین بردن این فضای مشکل‌ساز است و تغییر این وضعیت شانس تیم را برای موفق شدن در بازی مقابل راه‌آهن نیز افزایش می‌دهد. همچنین برای شما هم فضای بهتری برای کار و البته فکر برای آینده باشگاه بزرگ تراکتورسازی را فراهم می‌آورد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
xanaj1361019813GaeZGT_related.jpg.pagespeed.ic.PjlQeud9f2.jpg

تاریخ خبر : 1392/10/28 - 15:38
کد خبر : 76854
اسامی داوران دیدار تراکتورسازی و الاتحاد مشخص شد
هنگ‌کنگی‌ها دیدار تراکتورسازی را قضاوت می‌کنند
آناج: تیم داوری هنگ‌کنگی دیدار تراکتورسازی و الاتحاد را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا قضاوت خواهد کرد.
به گزارش آناج،
به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، الکس سوسی، دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به مهدی محمدنبی، ر از رقابت‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2014 که در تاریخ 7 اسفند 92 در شهر تبریز برگزار می‌شود را اعلام کرد.

براساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم داوری این دیدار را «من‌لیو کوک»، «کیت چو چون» و «چو چنگ اوی» از هنگ‌کنگ تشکیل می‌دهند و «احمد عبدالرحیم» از مالدیو نیز به عنوان داور چهارم تیم داوری هنگ‌کنگی را همراهی خواهد کرد.

ناظر بازی رمادان مازن از لبنان و ناظر داوری حسین غدهانفرین از کویت است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شانس اندک اولیویرا
خطیبی یکی از گزینه‌های جدی سرمربیگری تراکتورسازی
ارسال به دوست نسخه چاپی
سرمربی سابق تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز یکی از گزینه های مربیگری تراکتورسازی است.
۱۳۹۲ شنبه ۲۸ دی ساعت 16:10

به گزارش سرویس ورزشی برنا، بعد از استعفای مجدد مجید جلالی از سرمربیگری تراکتورسازی، مسئولان این باشگاه به دنبال این هستند تا بهترین تصمیم را برای آینده تیم خود بگیرند.

در همین راستا از رسول خطیبی سرمربی سابق تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز به عنوان یکی از گزینه های جدی مربیگری تراکتورسازی نام برده می شود.

این در شرایطی است که مدیرعامل تراکتوسازی اعتقادی به حضور مربی خارجی ندارد و با این وضعیت نباید به حضور تونی اولیویرا امیدوار بود.

تماس های خبرنگار ورزشی برنا با خطیبی نتیجه ای نداشت و باید منتظر ماند تا تکلیف تراکتورسازی مشخص شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی در گفتگو با نصرنیوز:
استعفای جلالی به دستم نرسیده است/ اگر جلالی استعفا دهد بررسی می شود

نصرنیوز: مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی گفت: اگر استعفای جلالی به دست ما برسد، باید تمامی ابعاد آن را بررسی کنیم و پس از آن نظر دهیم.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید
sdfsdfs_1.jpg

http://nasrnews.ir/news/tabid/243/A...-نرسیده-است-اگر-جلالی-استعفا-دهد-بررسی-می-شود

به گزارش نصرنیوز، جمشید نظمی در خصوص استعفای مجید جلالی به خبرنگار ورزشی نصرنیوز گفت: من تا این لحظه در باشگاه بودم و اگر قرار باشد استعفایی صورت گیرد باید ابتدا استعفا به دست من برسد اما تاکنون خبری از استعفای مجید جلالی نبوده است.

وی افزود: اگر مجید جلالی استعفا دهد استعفای او در هیئت مدیره بررسی خواهد شد. من نمی‌توانم در حال حاضر به نمایندگی از هیئت مدیره صحبت کنم و تصمیم هیئت مدیره پس از برگزاری جلسه اعلام می‌شود.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تاکید کرد:‌ در کنفرانس خبری با خبرنگاران صحبت‌هایی انجام دادم که برخی افراد می‌خواستند با برداشت‌های ناصحیح از صحبت‌هایم هیئت مدیره را مقابل هواداران قرار بدهند ولی به نظر من تیم ما سه رکن اساسی دارد و آن هوادار، هیئت مدیره و سایر عوامل مدیریتی است و نمی‌توان وظایف آنها را مقابل یکدیگر قرار داد. هیئت مدیره وظایف خاص خودش را دارد و هوادار هم وظیفه خاص خودش را.

نظمی تصریح کرد: نمی‌توانیم نقش هواداران را نادیده بگیریم و بگوییم که هیئت مدیره بیایند و روی سکوهای ورزشگاه شعار بدهند. وظایف هوادار با هیئت مدیره متفاوت است و هوادار هم باید نقش خود را ایفا کند و نباید در تصمیمات مدیریتی نقش داشته باشد.

وی ادامه داد: بنده نیز نقش مدیریتی تیم را برعهده دارم و نمی‌توانم حتی در کار کادر فنی تیم دخالت کنم و فقط می‌توانم از لحاظ روحی و روانی به تیم کمک کنم و هواداران می‌توانند همین حمایت روحی روانی را انجام دهند.

مدیر عامل تراکتورسازی تاکید کرد: تازه‌کار نیستم و می‌دانم که نقش هوادار در فوتبال ما تا چه حدی است. حضور در ورزشگاه بدون هوادار مانند حضور در قبرستان است و روحیه انسان را می‌گیرد.

نظمی در پایان در پاسخ به اینکه استعفای مجید جلالی در برهه کنونی به نفع این تیم است یا به ضرر به نصرنیوز گفت:‌ اگر این استعفا به دست ما برسد، باید تمامی ابعاد آن را بررسی کنیم و پس از آن نظر دهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی در گفتگو با نصرنیوز:
به هیچ وجه قصد مربی گری ندارم

نصرنیوز: بازیکن تیم تراکتورسازی گفت: من به هیچ وجه قصد مربی گری ندارم و نمی‌توانم سرمربی گری این تیم را عهده دار شوم.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید
MEA_4878_1.jpg

http://nasrnews.ir/news/tabid/243/ArticleID/11509/به-هيچ-وجه-قصد-مربي-گري-ندارم

به گزارش نصرنیوز، علی کریمی پس از استعفای مجید جلالی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی نصرنیوز در خصوص احتمال پیشنهاد سرمربی گری تراکتورسازی از سوی هیات مدیره به وی اظهار داشت: من به هیچ وجه قصد مربی گری ندارم و نمی‌توانم سرمربی گری این تیم را عهده دار شوم.

وی در پاسخ به اینکه آیا تراکتورسازی می‌تواند با توجه به جو موجود در رقابت با راه آهن در جام حذفی موفق شود، افزود: باید همه منتظر بمانیم تا ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.

کریمی تصریح کرد: همه بازیکنان برای بهتر شدن وضعیت تیم سهم یکسانی دارند و من هم مثل بقیه بازیکنان برای بازگشتن تیم به‌روزهای اوج تلاش می‌کنم و امیدوارم در شرایط موجود هر چیزی که خیر است اتفاق بیفتد.

بازیکن تیم تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال خبرنگار نصرنیوز مبنی بر اینکه ماندن یا رفتن جلالی تا چه میزان می‌تواند در عملکرد تراکتور تأثیرگذار باشد خاطرنشان کرد: این اتفاقی است که برای همه می‌افتد و مجید جلالی در عرصه مربی‌گری چنین اتفاقاتی برایش رخ داده و باتجربه است.

کریمی تاکید کرد: این اتفاقات برای جلالی طبیعی بود و به این نتیجه رسید که در شرایط کنونی استعفا دهد و امیدوارم اگر هواداران فکر می‌کنند با دعوا چیزی درست شدنی است همه مشکلات درست شود.

کریمی با انتقاد از برخی سوالات خبرنگاران ادامه داد: برخی اوقات خبرنگاران می‌گویند که فلان بازیکن از روی عمد بازی نمی‌کند تا سرمربی تیم را خراب کند ولی اگر بازیکن خوب بازی نکند تا مربی خودش را خراب کند قبل از اینکه مربی مورد اتهام قرار بگیرد خودش خراب می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: رفتنم شانس موفقیت تراکتورسازی را افزایش می‌دهد
مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز از سمت خود استعفا داد و متن آن را منتشر کرد.

13920818000165_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز در حالی از سمت خود استعفا داد که قبلاً هم سه بار اقدام به استعفا کرده بود اما مورد موافقت هیئت مدیره قرار نگرفته بود با این حال به نظر می‌رسد که این بار رفتن مربی با اخلاق کشور از تیم تراکتورسازی جدی باشد.

متن کامل استعفای مجید جلالی به شرح زیر منتشر شده است:

با توجه به وضعیت موجود و شرایط حساسی که در پیش داریم، ضروری می‌دانم نکاتی را به عرض برسانم، قبل از هر چیز از حسن اعتماد شما، هیئت مدیره محترم و مسئولان استانی کمال تشکر و قدردانی را دارم و اینکه مانده‌ام و تمام این فشارها و ناملایمات را تحمل می‌کنم، تنها و تنها به این دلیل است که نمی‌خواهم در این موقعیت سخت و حساس به طور یکجانبه تصمیم بگیرم.

با وجود فضای بسیار سنگین و توهین‌آمیزی که برایم به وجود آورده‌اند، ترجیح می‌دهم که تصمیم براساس تحلیل جمع باشد، لازم می‌دانم در امتداد تجربیات خودم به این تحلیل کمک کند.

در درجه اول شرایطی که در حال حاضر در آن کار می‌کنم به هیچ‌وجه فضای کار از نظر فنی نیست که من بتوانم با توجه به تخصص خودم کمکی به بهبود آن کنم؛ این مهم‌ترین موضوعی است که باید در نظر گرفته شود.

دوم اینکه جام حذفی به عنوان مرحله مهمی در این فصل برای آسیایی شدن تیم است،سوم اینکه در این مرحله دو حالت وجود دارد که باید بررسی شود که با حفظ شرایط موجود شانس کدام حالت بیشتر است. موفقیت یا عدم موفقیت؟

دیگر اینکه، فضای بیرونی بسیار متشنج و آسیب‌رسان است که تاثیرات مخرب و منفی خود را کاملاً بر تیم گذاشته؛ به گونه‌ای که بازیکنان به شدت زیر فشار هستند و در بازی‌های اخیر به هیچ‌وجه کیفیت اصلی خود را نتوانسته‌اند داشته باشند.

بنابراین با توجه به اینکه حضور من باعث تداوم این وضعیت سخت برای تیم و بازیکنان است و فضای کار هم اصلاً جایی برای کار فنی نیست که من بتوانیم تاثیر تخصصی خودم را داشته باشم، از این رو فکر می‌کنم کناره‌گیری اینجانب بهترین و کوتاه‌ترین راه برای ترمیم و از بین بردن این فضای مشکل‌ساز باشد و تغییر این وضعیت شانس تیم را برای موفق شدن در بازی مقابل راه‌آهن نیز افزایش می‌دهد همچنین برای شما هم فضای بهتری برای کار و البته فکر برای آینده باشگاه بزرگ تراکتورسازی فراهم می‌آورد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921028001179#sthash.0joZgvZR.dpuf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
xanaj13616372557jio61_related.jpg.pagespeed.ic.uQh8BZevda.jpg

تاریخ خبر : 1392/10/28 - 19:6
کد خبر : 76862
گزینه های هدایت تراکتور لو رفت
استیلی،خطیبی،شیخ لاری و آذرنیا مطرح ترین گزینه ها/احتمال حضور مربی مطرح آلمانی در کنار خطیبی در تراکتورسازی
آناج: طبق آخرین شنیده ها چهار گزینه شانس بیشتری از بقیه دارند.با شرایط موجود معلوم نیست مدیران باشگاه کدامیک از گزینه ها را برای هدایت جنجالی ترین صندلی مربی گری لیگ در فصل جاری انتخاب خواهند کرد.
به گزارش آناج، بعد از اعلام استعفای رسمی جلالی از هدایت تراکتورسازان که با استقبال هواداران نیز همراه بود، گزینه های متعددی برای قرار گرفتن بر روی صندلی سرمربی گری این تیم از سوی رسانه ها مطرح شدند.

طبق آخرین شنیده ها چهار گزینه شانس بیشتری از بقیه دارند که منابع آگاه خبر از حضور حمید استیلی(سرمربی سابق پرسپولیس)، رسول خطیبی(سرمربی سابق گسترش فولاد)، احد شیخ لاری(سرمربی سابق تراکتورسازی و مس سونگون) و حسن آذرنیا(سرپرست تراکتورسازی) می دهند که به نظر می رسد هیئت مدیره در حال بررسی این گزینه ها می باشند.

شنیده ها حاکی از این است که رسول خطیبی برای حضور دستیار آلمانی در تبریز در صورت انتخاب به عنوان سرمربی تراکتورسازی اقدام خواهد نمود. افراد نزدیک به وی خبر از انجام مذاکراتی از سوی خطیبی با چندین مربی مطرح و نام آشنای بوندسلیگا و مذاکره با برخی مربیان جوان و مطرح داخلی برای حضور در کادر فنی در کنار وی در تراکتورسازی را می دهد.

مطرح شدن نام های مختلف در حالی انجام می گیرد که هواداران تراکتور علاقه شدیدی به حضور مربی سال قبل این تیم در تبریز دارند ولی آنچنان که به نظر می رسد مدیران باشگاه به خاطر بدهی 500 میلیونی که باعث می شود قیمت این مربی برای نیم فصل نزدیک به یک و نیم میلیارد برآورد شود مانع از حضور وی در تبریز خواهد شد.

همچنین مدیران باشگاه اعتقاد دارند در صورت عدم همراهی کمک های قبلی تونی که هر کدام امسال در تیم جدیدی مشغول به کار هستند وی قادر به کسب موفقیت در تبریز نخواهد شد.

با شرایط موجود معلوم نیست مدیران باشگاه کدامیک از گزینه ها را برای هدایت جنجالی ترین صندلی مربی گری لیگ در فصل جاری انتخاب خواهند کرد.

تراکتورسازی امسال علاوه بر لیگ برتر باید در مسابقات جام حذفی و مسابقات جام باشگاه های آسیا حضور یابند که این نشان از نیاز این تیم به حفظ آرامش، حضور مربی قوی و حمایت هواداران برای تکرار افتخارات گذشته می باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
xanaj1378137981HYfqhq_related.jpg.pagespeed.ic.0XWGSIq3YI.jpg

تاریخ خبر : 1392/10/28 - 18:17
کد خبر : 76861
دکتر مولایی در گفتگو با آناج:
ابراهیمی 20 روز زودتر تمرینات را آغاز کرد/بائو 3 هفته از میادین دور است/گردانی به بازی راه آهن می رسد
پزشک تراکتورسازی گفت:در این مدت که حضور داشتم سعی کرده ام تمام تلاش خود را برای بهبود مصدومان تیم انجام دهم و از این به بعد نیز همین روند ادامه خواهد داشت.
به گزارش آناج، فریدون مولایی پزشک تیم تراکتورسازی، در خصوص آخرین وضعیت محمد ابراهیمی گفت: ابراهیمی که دچار شکستگی مچ پا شده بود، تمرینات اختصاصی خود را چند روزی است که آغاز کرده است. البته در خصوص وضعیت مصدومیت این بازیکن باید بگویم که برآوردی که کادر پزشکی انجام داده بود، 15 بهمن ماه در نظر گرفته شده بود ولی خوشبختانه با تلاش های شبانه روزی و تلاش خود بازیکن نزدیک به 20 روز زود تر آغاز به دوین کرده است. ابراهیمی از دو هفته دیگر وارد تمرینات تیمی خواهد شد و انشالله انتظار داریم بتواند تیم را در بازی های آسیایی همراهی کند.

وی در مورد آخرین وضعیت مصدومیت مهدی کیانی اظهار کرد: این بازیکن نیز به دلیل شکستگی از ناحیه دست مدتی بود دست وی را گچ گرفته بودیم و در تمرینات شرکت نمی کرد، از اواخر این هفته گچ دست کیانی را باز خواهیم کرد تا از هفته بعد بتواند در تمرینات گروهی شرکت کند.

پزشک تراکتورسازی در خصوص مصدومیت حبیب گردانی توضیح داد: کشاله گردانی کشیدگی پیدا کرده بود، با انجام سه جلسه فیزیوتراپی در روز روی پای این بازیکن، امیدواریم برای بازی روز سه شنبه آماده شود و در صورت نظر کادر فنی بازی کند.

مولایی در خصوص مصدومیت میثم بائو ادامه داد: بائو در بازی با تیم صبای قم دچار کشیدگی مینیسک زانوی راست شده است، این بازیکن را برای بررسی بیشتر نزد پزشک فوق تخصص زانو در تهران معرفی کرده ایم. میثم قطعا به بازی راه آهن نمی رسد، در بازی با ملوان نیز سه کارته می باشد. از این بابت زمان داریم تا بتوانیم در مدت دو الی سه هفته آینده مصدومیت این بازیکن را نیز برطرف کنیم.

وی در خصوص مصدومیت فرشید طالبی گفت: این بازیکن نیز به دلیل کشیدگی از ناحیه دوقلوی پا چند روزی را زیر نظر کادر پزشکی تیم استراحت کرد. خوشبختانه امروز در تمرین حضور داشت و دویدن در دور میدان را آغاز کرد. این بازیکن نیز متأسفانه به بازی روز سه شنبه نخواهد رسید. ما امید داریم این بازیکن را به بازی ملوان برسانیم.

مولایی در خصوص آخرین وضعیت محمد ایرانپوریان و محسن ربیع خواه به آناج گفت: خوشبختانه این دو بازیکن در وضعیت خوبی قرار دارند، عمل آنها به خوبی صورت گرفته است و هم اکنون زانوی هر دو کاملا خم می شود.مرتب در جریان کارهای این بازیکنان هستیم و از دو الی سه هفته دیگر کار با وزنه را آغاز خواهند کرد.

وی در پایان در خصوص حواشی و متغییرات پیرامون کادر فنی تراکتورسازی افزود: برای کادر پزشکی موفقیت تراکتورسازی از همه چیز مهم تر است. من هیچ موقع در کار فنی دخالت نکرده ام و نخواهم کرد. در این مدت که حضور داشتم سعی کرده ام تمام تلاش خود را برای بهبود مصدومان تیم انجام دهم و از این به بعد نیز همین روند ادامه خواهد داشت. من و کادر پزشکی با تمام وجود برای موفقیت تراکتورسازی تلاش خواهیم کرد. برای من همه مربی ها محترم هستند و امیدوارم هر فردی که لایق این تیم است سکان دار شود و بتواند تیم را در مسابقات لیگ برتر و آسیایی موفق کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انتخاب داور هنک گنگی برای قضاوت اولین دیدار تراکتورسازی در جام قهرمانان باشگاه های آسیا
davar%20(1).jpg
به گزارش سایت رسمی باشگاه به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، الکس سوسي-دبير کل کنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه‌اي به مهدي محمد نبي، اسامي داوران بازي ميان تراکتورسازي و الاتحاد عربستان از سري رقابتهاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا 2014 که در تاريخ 7 اسفند 92 در شهر تبريز برگزار مي‌شود را اعلام کرد.

براساس اعلام کنفدراسيون فوتبال آسيا، تيم داوري از هنگ کنگ شامل "من ليو کوک" به عنوان داور وسط، "کيت چو چون" به عنوان کمک داور اول و "چو چنگ اوي" به عنوان کمک داور دوم اين بازي را قضاوت خواهند کرد. همچنين "احمد عبدالرحيم" از مالديو به عنوان داور چهارم تيم داوري را همراهي خواهد کرد.

ناظر بازي "رمضان مازن" از لبنان و ناظر داوري "حسين غدهانفرين" از کويت در اين بازي حضور خواهند داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صالحی قاضی دیدار تراکتور و راه آهن
davar%20(4).jpg
سه‌شنبه اول بهمن ماه-هفته بيست و چهارم ليگ برتر

فولاد خوزستان- مس کرمان ساعت 15:30 ورزشگاه غدير اهواز
غلامرضا جباري-حسين طالقاني-علي اکبر عظيم پور-پيروز سيف اله پور- ناظر: ايرج نظري

گسترش فولاد – پرسپوليس ساعت 14:30 ورزشگاه يادگار امام تبريز
محمدرضا اکبريان-آرمان اسعدي-حميد غمزه-محمد ملکي-ناظر: حسين خوشخوان
نفت – سايپا ساعت 14:30 ورزشگاه دستگردي تهران
حسين زرگر-رضا عبدوس-سخاوت سليمان نژاد-وحيد کاظمي-ناظر: مسعود عنايت

سه‌شنبه اول بهمن ماه-جام حذفي

ذوب‌آهن - استقلال ساعت 14 - ورزشگاه فولادشهر اصفهان
عليرضا فغاني-علي ميرزابيگي-حسن ظهيري-موعود بنيادي فر-ناظر: عبداله باعزمراه‌آهن - تراکتورسازي ساعت 14 - ورزشگاه تختي تهران
احمدصالحي-بابک داوري-بهرام کياني-سيد مهدي سيد علي-ناظر: علي خسروي

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تیم نوجوانان تراکتورسازی در رده چهارم جدول
bi%20aks.jpg
تیم نوجوانان تراکتورسازی در هفته 12 مسابقات لیگ سراسری کشور میزبان نوجوانان داماش رشت بود ، داماشیها در این مسابقه حاضر نشدند و به این دلیل از طرف فدراسیون 3 بر صفر بازنده اعلام شدند .
تراکتورسازی در حال حاضر در رده چهارم جدول رده بنده حضور دارد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بسمه تعالی

پیام مدیر عامل

رواق منظر چشم من آشیانه ی توست - کرم نما و فرود آی که خانه،خانه ی توست (حافظ)

با عرض تبریک هفته وحدت و تبریک پیشاپیش ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و و با سپاس فراوان از دوستان محترم که با ابراز محبت،بنده را مشمول لطف خود قرار داده اند و مکرراً خواستار دیدار حضوری در باشگاه هستند،اینجانب ضمن تقدیر از همه عزیزان،به احترام ایشان روز دو شنبه مورخه 92/10/30 را جهت تجدید دیدار با عزیزان اختصاص داده ام تا بتوانم از محضرتان توان و نیروی مضاعفی برای ادامه کار اخذ نمایم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تساوی در روز بدشانسی تراکتورسازان
a%20(5).JPG
تیم تراکتورسازی از ساعت 14:30 در استادیوم یادگار امام به مصاف میهمان خود صبای قم رفت تراکتورسازی که نبض بازی را در دست داشت در همان دقایق ابتدایی یک موقعیت مسلم گل زنی را از دست داد ، تراکتورسازی که صاحب زمین و توپ بود با ارایه یک بازی تهاجمی موقعیت های گل زنی فراوانی داشت به طوریکه در یکی از همین صحنه ها دروازبان صبا مصدوم شد و دروازبان ذخیره این تیم جایگزین این بازیکن شد ، تراکتورسازی نیمه اول را با نتیجه تساوی بدون
گل به پایان رسید تیم نیمه دوم را نیز با قدرت شروع به کار کرد و توانست روی یک کار تیمی در همان دقایق ابتدایی بازی به گل برتری دست یابد ، بعد از گل تراکتورسازان چند موقعیت گل نیز داشت که یکی پس از دیگری از دست رفت ، کم کم این تیم صبا بود که برای جبران گل خورده نبض بازی را در دست گرفت و در دقیقه 88 روی غفلت تراکتورسازان به گل تساوی دست یابد ، تراکتور بعد از گل فشارش را روی دروازه حریف بیشتر کرد ولی نتوانست کار کند و به نتیجه تساوی در این بازی رضایت داد .

گل: سعید دقیقی در دقیقه 48 برای تراکتورسازی و ابوالفضل ابراهیمی در دقیقه 88 برای صبا

ترکیب تراکتورسازان : حامد لک ، مرتضی اسدی ، محمد نصرتی ، مسعود ابراهیم زاده ، میلاد فخرالدینی ، مهدی کریمیان ، فرشاد احمد زاده ، میثم بائو ، کریم انصاری فرد ، سعید دقیقی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گفتگوی سردار نظمی با بخش اخبار ورزشی ساعت 11 شبکه سهند

با توجه به استفا مجید جلالی از سمت مربیگری تراکتورسازی تبریز شایعات متعددی در مورد مربی آینده تراکتور در ساعات گذشته بر سر زبان ها افتاد و از افراد مختلفی به عنوان جانشین وی یاد شد .... از فیروز کریمی گرفته تا رسول خطیبی و حسن آذرنیا و ... نام های مختلفی بودند که در باره حضور آنها در تراکتور نقل قول های مختلفی مطرح شد و حتی بحث رسیدن مذاکرات با شیخ لاری به مراحل نهایی نیز مطرح گردید ولی هیچکدام از این اخبار توسط منبع موثقی تائید نشد
برای اینکه هواداران از سردرگمی در آیند سردار جمشید نظمی با خبر 23 شبکه سهند به طور مستقیم گفتگو خواهد نمود که می تواند به بسیاری از شایعات پایان دهد
در هر حال به نظز می رسد تراکتور و هوادارانش ساعات پر التهابی را در حال سپری کردن باشند و امید است این در در نهایت ختم به خیر شود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز فردا نهایی می شود
تبریز-خبرگزاری مهر: گزینه انتخابی هئیت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز جهت جایگزینی مجید جلالی سرمربی مستعفی تیم فوتبال این باشگاه فردا اعلام می شود.

به گزارس خبرنگار مهر، امروز شنبه مجید جلالی برای سومین بار از سر مربی گری تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز استعفا کرد تا این بار هئیت مدیره باشگاه بدنبال یافتن جانشینی مناسب برای وی باشند.

براین اساس از ساعت16/30 امروز جلسه ای در محل خارج از باشگاه تراکتورسازی برگزار و اعضای هیئت مدیره گزینه جانشینی جلالی را انتخاب کردند با این حال طبق تصمیم هیئت مدیره باشگاه تراکتور سازی سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان این باشگاه هنوز به طور رسمی مشخص نشده و به گفته یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه جانشین مجید جلالی تا ظهر فردا بطور رسمی اعلام می شود.

به نظر می رسد اعلام نکردن سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بدلیل تمام نشدن مذاکرات با طرفین مد نظر برای تصدی این سمت است.

براساس شنیده ها تونی الیویرا،حسن آذرنیا(سرپرست فعلی تیم)،رسول خطیبی و حمید درخشان از گزینه های مطرح و مد نظر هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی جهت تصدی سمت سرمربیگری این تیم هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعلام نتیجه جلسه هیئت مدیره تراکتورسازی درباره جلالی تا بعد از ظهر فردا
باشگاه تراکتورسازی تبریز اعلام کرد: نتیجه جلسه هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز درباره استعفای مجید جلالی سرمربی تراکتورسازی تبریز بعد از ظهر فردا اعلام می‌شود.

13921016000054_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بعد از استعفای مجید جلالی از هدایت تیم تراکتورسازی تبریز، هیئت‌مدیره این باشگاه بعد از ظهر امروز تشکیل جلسه داد، اما نتیجه این جلسه فردا اعلام می‌شود.

باشگاه تراکتورسازی تبریز نیز تنها مرجع اخبار صحیح خود را سایت این باشگاه اعلام کرد.

در این بین مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی به همراه مربیان و سرپرست تیم تراکتورسازی به هیچ تماسی پاسخ نمی‌دهند.

مدیر روابط عمومی باشگاه تراکتورسازی نیز خود را بی‌خبر از نتیجه هیئت‌مدیره باشگاه عنوان کرد و از خبرنگاران خواست که از طریق سایت این باشگاه پیگیر اخبار جدید باشند.

در همین زمینه شنیده می‌شود که به احتمال قریب به یقین هیئت‌مدیره باشگاه تراکتورسازی با استعفای جلالی موافقت خواهد کرد.

گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که گزینه جدید تراکتورسازی قطعاً مربی داخلی بود و به دلیل بدهی 500 میلیون تومانی تراکتورسازی به تونی اولیویرا، این مربی شانسی برای این پست ندارد.

حسن آذرنیا، رسول خطیبی و حمید درخشان گزینه‌های احتمالی نامبرده می‌شوند، اما هنوز هیچ خبری در مورد صحت این اخبار از سوی هیئت‌مدیره باشگاه تراکتورسازی منتشر نشده است.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921028001376#sthash.I1YbxJ3X.dpuf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
روزنامه فرانسوی'استار آفریکا' نوشت: مسئولان باشگاه 'العین' امارات برای تقویت تیم خود در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا قصد دارند 'امانوئل آد‌بایور'، مهاجم توگویی 'تاتنهام' را به خدمت بگیرند/ العین، یکی از هم‌گروه‌های تراکتورسازی تبریز در لیگ قهرمانان آسیا است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: هواداران نباید به من توهین می‌کردند/برخی می‌خواهند من و باشگاه را مقابل هواداران قرار دهند
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: برخی خبرنگاران در کنفرانس خبری می‌خواستند من را مقابل هواداران قرار دهند و دائم در این مورد سوال می‌کردند.

13921027000038_PhotoA.jpg

جمشید نظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط تراکتورسازی و رفتار هواداران در دیدار مقابل صبای قم گفت: بنده روز چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی صحبت‌های خود را گفتم و نمی‌خواهم زیاد این مسئله را باز کنم. هواداران معترض هستند و شاید تا حدی هم حق دارند اما باید فرصت جمع‌بندی را پیدا کنیم تا بتوانیم به نتیجه بهتری در مورد این رفتارها برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که تکلیف استعفای جلالی چه می شود، اظهار داشت: امروز همه چیز مشخص می شود. من نیز حدود یک هفته است کار خودم را آغاز کرده‌ام و هنوز به آن شکلی که باید در باشگاه مستقر نشده‌ام. اگر قرار باشد کاری انجام دهم باید قانونا حکم مدیرعامل را دریافت کنم. هنوز حکم خود را از هیأت مدیره دریافت نکرده‌ام و اگر قرار باشد کاری هم انجام دهیم باید در آن زمان انجام دهم.

نظمی در پاسخ به این سؤال که آیا فکر نمی‌کند شعارهایی که علیه او در ورزشگاه داده می‌شود بی‌انصافی است چرا که او تازه کار خود را در باشگاه آغاز کرده است، تصریح کرد: حضور من در باشگاه تراکتورسازی هنوز به 10 روز هم نرسیده است. من دوشنبه هفته گذشته در باشگاه معرفی شدم. به هر حال هوادار دارای احساسات است و اگر هم توهینی به من می‌کنند ناراحت نشده‌ام. آنها حداقل در رابطه با من نباید این کار را انجام می‌دادند چرا که بنده هنوز امور تیم را به طور کامل در اختیار نگرفته‌ام و کار خاصی انجام نداده‌ام. هوادار دارای احساسات است و تحت تأثیر شرایط بازی مسئله‌ای را بیان می‌کند که درست نیست.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه چه برنامه‌ای برای برطرف شدن این وضعیت دارد، گفت: این مسئله درست می‌شود. برنامه‌های خود را در کنفرانس خبری به طور کامل بیان کردم اما متأسفانه یک مقدار صحبت‌های من تحریف شد و برخی دوستان با جابجا نوشتن صحبت‌ها مشکلاتی را به وجود آورده‌اند. اعلام مواضع و صحبت‌های من روی سایت باشگاه قرار دارد و همان موثق است. آن صحبت‌ها مواضع رسمی من و کاملا درست است.

نظمی در مورد اینکه از صحبت‌های او در کنفرانس مطبوعاتی برداشت غلط شده است و او اصلا نگفته که هواداران در باشگاه هیچ کاره هستند، خاطر نشان کرد: برخی دوستان قصد شیطنت داشتند. آنها قصد داشتند از صحبت‌های من چیزی دربیاورند که باشگاه و هیأت مدیره را مقابل هواداران قرار دهند. 3 بار این موضوع را از من پرسیدند و من به آنها گفتم به دنبال بیرون آوردن چه منظوری از صحبت‌های من هستید. من اعلام کردم هوادار، مدیریت و هیأت مدیره 3 رکن مهم تشکیلات باشگاه هستند که هر کدام دارای نظریات و عقاید خود هستند اما آن دوستان تلاش می‌کردند هیأت مدیره و باشگاه را مقابل هواداران قرار دهند اما من اجازه چنین کاری را به آنها ندادم اما متأسفانه آن چیزی که در ذهن خودشان وجود داشت روی کاغذ نوشتند. حتی صدا و سیمای استان نیز بعد از انجام کنفرانس خبری مصاحبه‌ای که انجام داده بودم را از اخبار پخش کردند. اگر این دو مصاحبه را مشاهده کنید متوجه می‌شوید چیزی که از اخبار پخش شده با چیزی که برخی دوستان نوشتند کاملا متفاوت است. برخی به دنبال پیشرفت و مطرح شدن باشگاه نیستند بلکه می‌خواهند خود را مطرح کنند. این کار درست نیست.

نظمی در ادامه خاطر نشان کرد: من هنوز کار باشگاه را به طور کامل تحویل نگرفته‌ام که هواداران بخواهند علیه من شعاری بدهند یا تعریف کنند. من اگر مورد تشویق هم قرار می‌گرفتم از این مسئله خوشحال نمی‌شدم. اگر هم صحبتی بیان شده نباید مورد توهین قرار می‌گرفتم. تشویق و توهین من در این مقطع کار بی‌پایه‌ای است چرا که هنوز هیچ چیز مشخص نشده است. پس از گذشت یک سال و با دیدن کارهایی که من انجام دادم می‌توانند من را مورد تعریف یا انتقاد قرار دهند. اکنون زمان انجام این کار نیست.

مدیرعامل تراکتورسازی در پایان تأکید کرد: انتظار من از رسانه‌ها این است در مسیری که قرار گرفتیم به ما کمک کنند، رسانه‌ها نیز رکنی در این مسیر هستند. باید همه به هم کمک کنیم تا بتوانیم شرایط تیم را به موفقیت برسانیم. بنده آن روز در کنفرانس مطبوعاتی از خبرنگاران خواستم به یکدیگر کمک کنیم تا در مسیر تقویت باشگاه قدم برداریم. من اعلام کردم روز دوشنبه که به عنوان مدیرعامل معرفی شدم یک روز نیز باید باشگاه را ترک کنم و هر آمدنی رفتنی دارد. از آنها خواهش کردم لازم نیست از من حمایت کنند بلکه باشگاه تراکتورسازی را مورد حمایت قرار دهند. تغییراتی انجام شده و طی آن حمید زینی‌زاده از باشگاه کنار رفت. او برای تراکتورسازی زحمت کشید و دوست ما است و به هیچ کس اجازه نمی‌دهم به او توهین کند. زینی‌زاده تلاش خود را کرد اما اتفاقاتی افتاد که شرایط به این گونه رقم خورد حالا من نیز برای خدمت کردن آمدم تا نام نیکی از خود به جا بگذارم. در پایان همه ما می‌رویم اما تنها تیم است که می‌ماند. افتخاری که تیم کسب می‌کند برای شخص من نیست بلکه برای استان آذربایجان، هواداران و مردم تبریز است. اکنون نیز از رسانه‌ها و هر کسی که می‌تواند کمک بکند خواهش می‌کنم از این مسئله دریغ نکند و تیم را مورد حمایت قرار دهد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921028000277#sthash.mcjec5Cc.dpuf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
معرفی گزینه‌های سرمربیگری تراکتورسازی؛ 4 ایرانی، رقیب تونی اولیویرا
مسئولان تراکتورسازی برای معرفی سرمربی جدید تیم خود 5 گزینه را در نظر دارند.

به گزارش نامه نیوز، مجید جلالی برای چندمین بار در طول فصل از سمت خود کناره گیری کرد و مسئولان تراکتورسازی به دنبال گزینه جانشین هستند.

هواداران تراکتورسازی خواستار بازگشت تونی اولویرا هستند اما این مربی شرط گذاشته که اول باید مطالبات قبلی اش را دریافت کند و بعدا سر میز مذاکره می نشیند.

تراکتوری ها چهار گزینه ایرانی را نیز مد نظر قرار دارند که جدی ترین گزینه، رسول خطیبی سرمربی مستعفی گسترش فولاد تبریز است.

احد شیخ لاری سرمربی سابق تراکتورسازی دیگر گزینه باشگاه است و حمید استیلی نیز که پیش از این نیز شایعه حضورش در تبریز مطرح بود همچنان یکی از گزینه هاست.

جالب اینجاست که برخی منابع اعلام کرده اند حسن آذرنیا سرپرست تراکتورسازی نیز یکی از گزینه های جانشینی جلالی است!

بالا