• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره
تاریخ خبر : 1392/10/25 - 9:49
کد خبر : 76388
جلالی در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی:
از همان ابتدای کارم به سختی کار در تراکتورسازی واقف بودم/ 25 بهمن ماه می توانیم جام قهرمانی را بالای سر ببریم
جلالی گفت: در باشگاه تراکتورسازی نیز قواعد بازی طور دیگری است و در بخشی که به من و کادر فنی مربوط می شود سعی کرده ام اهدافم را در تیم پیش ببرم و از همان ابتدای کارم به سختی کار در تراکتورسازی واقف بودم.
به گزارش آناج به نقل از ایرنا، مجید جلالی سه شنبه شب در دیدار اعضای هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز با استاندار آذربایجان شرقی، افزود: در حالی که در تمام دنیا همه چیز در داخل زمین اتفاق و مشخص می شود، در فوتبال ایران 40 درصد در داخل زمین و مابقی در خارج از آن تعیین کننده است.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که تیم شهرستانی می خواهد به قطب فوتبال کشور تبدیل شود، قطب های قبلی فوتبال به تیم اجازه نمی دهند و آن را به چالش می کشانند.

جلالی گفت: در باشگاه تراکتورسازی نیز قواعد بازی طور دیگری است و در بخشی که به من و کادر فنی مربوط می شود سعی کرده ام اهدافم را در تیم پیش ببرم و از همان ابتدای کارم به سختی کار در تراکتورسازی واقف بودم.

وی خاطرنشان کرد: همه چیز بجز سرما و یخبندان را در تیم پیش بینی کرده بودم و یخبندان های اخیر مرا غافلگیر کرد و اگر می دانستم بازیکنان فیزیکی تری به خدمت می گرفتم تا از عهده این شرایط هم برآیم.

جلالی گفت: من در فوتبال، تخصص حاشیه ندارم و با توجه با اینکه مربی فوتبالم و حواشی چیزی نیست که در حیطه مربیگری باشد از این رو توانایی در بحث حواشی و مسایل آن را ندارم.

وی اضافه کرد: مساوی با ذوب آهن، باخت به سپاهان و تساوی مقابل تیم های فجر، مس و سایپا تیم را وارد حاشیه کرد در حالی که اگر پس از بازی با ذوب آهن و سپاهان، تیم را تخریب نمی کردند هم اکنون در جمع مدعیان بودیم.

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: با فشار زیادی هم از درون و هم از بیرون باشگاه مواجه بودم و می دانستم که به خاطر حضور من در تیم، بازیکنان نیز تحت فشارند از این رو استعفا دادم که ابتدا با موافقت هیات مدیره و سپس مخالفت این هیات مواجه شد و به خاطر احترامی که به شخص رییس هیات مدیره سردار پورجمشیدیان قایلم به تیم بازگشتم و با تمام توان خواهم ایستاد.

جلالی گفت: بهمن ماه، ماه سرنوشت تیم است و تراکتورسازی می تواند در این ماه با انجام سه بازی و برتری در آنها، بیست و پنجم این ماه جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: گردش کاری در تراکتورسازی به گونه ای است که مردم را به طور مقطعی خوشحال می کند و این خوشحالی دایمی نیست.

جلالی افزود: برای باشگاهی همانند تراکتورسازی باید چرخه تولید ایجاد کرد و در چهار بخش تولید فرهنگ فوتبال، تولید علم فوتبال، تولید ثروت فوتبال و تولید بازیکن باید کارهای زیربنایی و اساسی کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: اگر تمام دنیا هم تونی را صدا کنند من از جلالی حمایت می کنم/ بیش از 2500 پیام دریافت کردم
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:تونی اولیویرا 500 میلیون تومان از ما می خواست تا قرارداد امضاء کند.

به گزارش اوج از تبریز،جمشید نظمی در نشست خبری خود عنوان کرد: من به بحث قضاوت و تحلیل ها چند هفته گذشته ورود نمی کنم اما واقعیت این است که تیم را رده ششم تحویل گرفته ام و متاسفانه شرایطی تحویل گرفتم که تیم دچار حاشیه ها بود.این روند موجب شده که تیم مقطعی نتیجه بگیرد و این نشان از این است که ما نیاز داریم تا حرفه ای باشیم، در این مورد باید فرهنگ سازی کنیم.

وی ادامه داد: سایت های هواداری در برخی موارد با مطالبی به باشگاه آسیب می رسانند. در کنار این 15 رقیب در لیگ داریم که جنگ روانی موجب شده که در محیط های ورزشی بحث فضا سازی روانی هم وجود دارد.

نظمی با خطاب قرار دادن هواداران تراکتور گفت : بین هوادار و تماشاگر باید فرقی باشد، در روزهای گذشته بیش از 2500 پیام دریافت کردم و این نشان می دهد که هوادار جزیی از تیم هستند و یار دوازدهم ما محسوب می شوند ولی تماشاگر همان کسی که صرفا همان شخصی است که بلیط دارد و به صرف وقت تلف کردن و در واقع لذت بردن از بازی به بازی می آید.

وی ادامه داد:تراکتورسازی نیاز به آرامش دارد، تیم ما باید آرامش خود را به دست بیاورد و سپس وارد بحث های تاکتیکی و تکنیکی شود .بهمن ماه ماه سرنوشت ساز برای تیم است باید در جام حذفی طوری بازی کنیم که بتوانیم به فینال برویم.

مدیر عامل جدید باشگاه تراکتور گفت : برای بازی 5 شنبه آمادگی کامل داریم و تیم یکدل شده و امیدواریم که آن شور و نشاطی که در هواداران هم هست بازی رو با موفقیت به پایان ببریم.

مدیر عامل جدید باشگاه درباره کرار هم گفت : آقای زینی زاده قراردادی با مدیر برنامه های وی بسته بودند که قرار بود که وی در مقابل این قرارداد در نیم فصل به تراکتور بیایند و در تراکتور بازی کند.دوبار هم باشگاه برای وی بلیط خریداری کرده بو که دیروز در طی حضورم در تهران با دیدار با مدیر برنامه های وی صحبت کردیم و در مورد کرار با وی صحبت کردیم و تکلیف وی را جویا شدم تا آمدن و نیامدن را وی را به ما اعلام کنند. تیمی که کرار در آن بازی می کند اجازه حضور وی را در تراکتور نمی دهد و وی از ما عذر خواهی کرد .

وی اولویت دیگر خود را برطرف کردن مشکلات مالی عنوان کرد و گفت: از امروز با توجه به برنامه ها قرار است تا این مشکلات را حل کنیم.
خبرنگاری از نظمی درباره حد و حدود اختیارات اش در باشگاه پرسید که وی گفت : حد و حدود یک مدیر عامل باشگاه در قوانین باشگاه کاملا مشخص است و به نظرم حد و حدود من هم در باشگاه مشخص و معین است.

خبرنگاری از وی در مورد تشویق تونی در استادیوم نظر وی را جویا شد و اینکه هواداران از این اظهار نظر وی که تمام قد از جلالی حمایت می کند دلگیر شده اندکه مدیر عامل تراکتور گفت : من باز هم تمام قد از جلالی حمایت می کنم و شعار حمایت از تونی که بعضی مواقع ان را در استادیوم می شنویم که این سخن هواداران واقعی نیست و کار عده ای تماشاگر است که به نظرم باید از این مردم پرسید اگر تونی مربی خوبی است چرا برای خود نتوانسته تیمی در این مدت دست و پا کند. تونی اولیویرا 500 میلیون تومان از ما می خواست تا قرارداد امضاء کند و آیا این موضوع می تواند در شرایط اقتصادی کنونی مورد قبول باشد؟ دوم اگر تمام دنیا هم تونی را صدا کنند من از جلالی حمایت می کنم.

مدیر عامل جدید باشگاه در قبال این موضوع که هواداران خواستار تونی هستند هم گفت:تصمیم گیرنده باشگاه هیئت مدیره باشگاه است که پول به باشگاه آورده اند و انها نمی توانند در تصمیمات هیئت مدیره باشگاه دخالت کنند.البته باشگاه و هواداران در یک جناح هستند ولی الان **** مالک این باشگاه است و آنها هم پول آورده اند و حق دارند که مربی را که دوست دارند به باشگاه بیاورند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
0/25 - 19:44
کد خبر : 76514
جمشید نظمی خبر داد
حضور کرار در تراکتور منتفی شد/الطلبه رضایت نامه کرار را صادر نکرد
آناج: جمشید نظمی مدیر عامل تراکتورسازی از منتفی شدن حضور کرار در تبریز خبر داد.
به گزارش آناج، جمشید نظمی مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی، در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در خصوص حضور کرار در تبریز و تراکتورسازی گفت: در مورد کرار باید بگویم که زینی زاده قراردادی با مدیر برنامه های این بازیکن بسته بود و در حال حاضر نیز در دست ما هست و قرار بود بر اساس این قرارداد وی نیم فصل دوم در تراکتورسازی توپ بزند ولی متأسفانه هنوز به تبریز نیامده است.

وی ادامه داد: دیروز با حضور در تهران، به دنبال حل معمای حضور کرار در تبریز بودیم که با مدیر برنامه های وی دیدار کردیم و اعلام نمودیم که تکلیف کرار را مشخص کنید. متأسفانه نتوانستیم با وی تماسی برقرار کنیم و 24 ساعت به وی وقت دادیم تا تکلیف نهایی را مشخص کند. که بعد از چند ساعت اعلام کرد که کرار قادر نیست از تیمش جدا شود چرا که باشگاه الطلبه رضایت نامه این بازیکن را صادر نمی کند و حضور وی در تبریز خاتمه یافت و قرارداد با وی منتفی شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جاسم کرار به تراکتورسازی برنمی‌گردد

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92102515105
چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵

جاسم کرار که خبرهایی مبنی بر حضور وی در تراکتورسازی مطرح بود بعد از چندین هفته به این تیم نرفته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مدیر برنامه‌های جاسم کرار که با باشگاه تراکتورسازی برای حضور این بازیکن عراقی در این تیم چند ماه پیش قرارداد امضا کرده بود و در زمان مدیرعاملی زینی‌زاده نیز چندین بار زمان حضور وی در تبریز به تاخیر افتاد ولی این بار حضور جاسم کرار در تبریز کاملا منتفی شده است.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در نشست خبری خود با رسانه‌ها ضمن تایید خبر فوق اظهار داشت: با موسوی، مدیر برنامه‌های جاسم کرار در تهران دیداری داشتیم و از وی پرسیدیم که چرا وی به تمرین‌ها نیامده است. اظهار داشت که من یک هفته است نمی‌توانم کرار را پیدا کنم و ما در پاسخ به او گفتیم که ما منتظر هستیم که شما کرار را پیدا کنید و با چند شماره‌ای که از جاسم کرار داشت تماس گرفت و در نهایت پس از اینکه موفق به تماس با کرار شد، این بازیکن عراقی به مدیر برنامه‌هایش گفته بود که باشگاهی که من در آن بازی می‌کنم، رضایت‌نامه من را صادر نمی‌کند و اگر تراکتورسازی بخواهد، می‌توانم پس از پایان فصل به تبریز بیایم و ما با توجه به این مسئله حضور کرار در تبریز را منتفی تلقی می‌کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
درخواست هواداران از مدیرعامل باشگاه

در حالی که تراکتور در روزهای گذشته دچار تغیرات مدیریتی شد و جمشید نظمی به عنوان مدیرعامل سکان هدایت این تیم را به دست گرفت هواداران امیدوار شدند تا شاید با مدیریت جدید حواشی تیم جمع شده تا شاید تراکتورسازی به ساحل آرامش برسد در این شرایط مدیر کانون هواداران تراکتورسازی که توسط مدیریت قبلی به این پست گماشته شده بود نیز استفا داد تا در روزهای گذشته کانون هواداران بدون مسئول باشد .... در دوره مدیریت حمید زینی زاده متاسفانه کانون هواداران تراکتور به محلی برای عرض اندام گروهی خاص جهت پیشبرد اهداف خود تبدیل شده و شرایطی پیش آمده بوده که عملا کانون هواداران تراکتورسازی به پاتوق گروهی خاص تبدیل شده بود و در عمل نیز همین گروه و کانون در نیم فصل دوم و البته در طول فصل زمینه را برای ورود تیم به حاشیه محیا ساختند و در نهایت شد آنچه نمی باید می شد .

ولی اکنون شرایط فرق کرده و مدیرعامل باشگاه باید در مورد کانون هواداران تصمیم گیری کند در همین حال هواداران انتظار دارند کانون در ادامه راه به گونه ای اداره شود که اولا به معنی واقعی کانون هواداران باشد و در ادامه یار و همراه تیم در رسیدن به موفقیت باشد و امیدوارند مدیرعامل باشگاه قبل از اینکه مدیر کانون هواداران را منصوب کنند با هواداران تعامل کافی داشته و پس از استماع سخنان و نکته نظزات هواداران اپدر این زمینه تصمیم گیری نمایند

البته در این مورد برای اینکه کانون در این روزهای حساس در سایه قرار نگیرد به مدیریت باشگاه پیشنهاد می شود به جای مدیر برای مدتی کوتاه کانون را به صورت سرپرستی اداره کنند تا در نهایت بهترین و کارآمد ترین تصمیم لازم برای کانون هواداران و موفقیت تیم در این مقوله اتخاذ شود

جناب سردار همان سان که به هم رزم بودن با شهید بزرگواری مانند مهدی باکری به خود می بالید با ارج نهادن به خواسته های هواداران که همانا صاحبان واقعی تراکتور می باشند نشان دهید که برای ساختن آمده اید نه تاختن

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شما از جیب خود خرج این تیم نکرده اید که بر سر هوادار منت می گذارید

مدتی است باشگاه تراکتورسازی گرفتار بحرانهایی خود خواسته از طرف مدیران و مربیان این تیم است ، بعد از تغییر و تحولاتی که بیشتر به فیلم هندی شبیه بود بالاخره هیئت مدیره این تیم ، مدیر عامل جدیدی را برای این باشگاه بزرگ و مردمی انتخاب کرد ؛ سردار جمشید نظمی

سردار نظمی که سابقه مدیریت هیئت فوتبال تبریز را در 19 سال پیش (زمانی که روسای هیئت ها انتصابی بود) در کارنامه دارد ، هر چند رشادتهای وی در عرصه دفاع مقدس غیر قابل انکار است .

جمشید نظمی عصر امروز در نخستین نشست رسانه‌ای خود در جمع خبرنگاران اظهار جالبی را مطرح کرد ، اظهاراتی که نشان از ناپخته بودن اغلب آنهاست ، با وجود این در مقطع زمانی که تراکتور در شرایط بحرانی قرار دارد جواب دادن به آنها بر آتش حاشیه ها خواهد افزود و این بر خلاف رسالت رسانه ای ماست ، در اینجا فقط به ذکر نکته ای بسیار مهم بسنده می کنیم و نقد کامل بر سخنان امروز مدیر عامل محترم را در زمان مناسب مطرح خواهیم کرد

سردار نظمی در بخشی از صحبت های خود گفتند "هیأت مدیره ای که 21 میلیارد هزینه کرده است می تواند در خصوص مسائل تیم تصمیم گیری کند و هوادار تنها یار دوازدهم تیم است و قدرت تصمیم گیری ندارد . " (مشاهده منبع خبر)

البته مدیر عامل محترم تراکتورسازی در صحبت های خود اشاره نکرده که آیا هیئت مدیره محترم مبلغ 21 میلیارد را از جیب خودشان خرج این باشگاه کردنده اند یا از بیت المال همین مردم خرج این تیم شده ، اگر از جیب خود اعضاء هیئت مدیره خرج شده که هیچ ، حق با مدیر عامل محترم است . ولی اگر از بیت المال همین مردم خرج کرده باشند حکایت فرق دارد ، و ایشاننمی توانند منت پولهای خرج شده را بر سر این هواداران بگذارند ، در ضمن مدیر عامل محترم فراموش نکنند این تیم مال این مردم است و حکایت ایشان همانند مدیران قبلی است ، و نباید فراموش کنند که هر آمدنی رفتنی دارد ، این مردم صاحبان واقعی این تیم هستند و می توانند حتی در تصمیم گیری برای تیم خود شرکت کنند

بهر حال سردار نظمی به تازگی مدیر عامل این باشگاه بزرگ را بعهده گرفته و حرفهایی از این دست را باید به حساب کم تجربیگی این مدیر عامل متعهد گذاشت ، چرا که مدیران در ایران اسلامی خود را باید وام دار این مردم بدانندو با درشتی با مردم سخن نگویند .

سخن آخر اینکه فردا تراکتورسازی مصاف حساسی را در برابر صبای قم خواهد داشت امیدواریم این بازی در نهایت آرامش برگزار شود و تیم بزرگ تراکتور با نتیجه ای که در بازی فردا کسب خواهد کرد از این وضعیت بحرانی خارج گردد.

جلالی: هوا را پیش بینی نکرده بودم / در زمان باخت تراکتورسازی تنها بودم / پرونده کرار بسته شد

هواداران تصمیم گیرنده تیم نیستند/ اگر تونی اولیویرا مربی خوبی بود پس چرا الان بیکار است؟

مصدوميت مدافع تراكتور به خاطر يخ زدگي زمين/سرما بزرگترين دشمن جلالي و تيمش

حضور جاسم کرار در تبریز قطعاً منتفی شد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی:
هر اتفاقی ممکن است در بازی با صبا رخ دهد/
سه نفر از هواداران به من گفتند در کنار زمین پشتک بزنم
ورزشي 20:59:39 1392/10/25
9210-14688-5 كد خبر
RSS ::

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: هر اتفاقی می تواند در بازی با صبا رخ دهد چرا که بازیکنانم از لحاظ روحی در وضعیت بدی هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، مجید جلالی در نشست خبری قبل بازی با صبای قم در رابطه با این بازی اظهار کرد: فردا هر اتفاقی ممکن است در زمین بی افتد، وضعیت روحی بازیکنان اصلأ خوب نیست و در طول هفته روی این مسئله خیلی کار کرده ایم و اگر تلاش هایمان جواب دهد فردا صبا را شکست خواهیم داد.

وی افزود: بخاطر مسائل روحی و روانی، در هفته های اخیر روی اشتباهات بچه گانه گل دریافت کرده ایم و باید هواداران نیز تلاش کنند تا آرامش به تیم برگردد، چراکه وضعیت تراکتور خوب نیست.

سرمربی تیم تراکتورسازی خاطرنشان کرد:برای این بازی، ابراهیمی، فرشید طالبی، مهدی کیانی و حبیب گردانی را به خاطر مصدومیت در اختیار نداریم و علی کریمی نیز به من اعلام کرده که نمی‌تواند از ابتدا بازی کند.

جلالی تأکید کرد: زمانی‌که نتایج را واگذار می‌کنیم تنها هستم ولی وقتی نتیجه می‌گیریم همه در کنارم هستند، مربیان سایر تیم های رده بالایی جدول هر نتیجه ای که کسب می کنند بازهم حمایت می شوند.

وی گفت: مردم آذربایجان همیشه به من لطف دارند و این مسئله را در برخورد با مردم از نزدیک لمس می کنم و حساب مردم با فرهنگ تبریز را با چند نفری که شعار می دهند جدا کرده ام و همواره این مسئله را یادآوری خواهم کرد.

خاطرنشان کرد: در یکی از بازی ها زمانی که داشتم به سمت اتاق کنفرانس مطبوعاتی می رفتم، سه نفر از هواداران عین واژه "پشتک" را استفاده کردند و از من خواستند این کار را در کنار زمین انجام دهم که مدیر رسانه ای تیم نیزبر این مسئله واقف هستند.

گفتنی است دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و صبای قم از هفته ی 23 رقابت های لیگ برتر فردا ( پنج شنبه) رأس ساعت 14:30 در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی - صبای قم/
تراکتوری ها به دنبال فرار از بحران
ورزشي 12:10:39 1392/10/25
9210-13888-5 كد خبر
RSS ::

تراکتورسازی تبریز در دیداری حساس میزبان صبای قم است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، این دیدار روز پنج شنبه 26 دی ماه رأس ساعت 14:30 در ورزشگاه هفتاد هزار نفری یادگار امام تبریز برگزار خواهد شد.

سرخپوشان در حالی به مصاف صبای قم می روند که این روز ها حال و هوای خوشی ندارند و از چهار بازی اخیر تنها سه امتیازکسب کرده اند و همچنین حاشیه نیز در این تیم بیداد می کند؛ بطوریکه در دو هفته اخیر، هیأت مدیره، زینی زاده و مجید جلالی سه ضلع مثلث "حاشیه" را تشکیل می دادند که در نهایت جمشید نظمی جانشین زینی زاده شد تا اتحاد مسئولان تراکتور تشکیل شود.

در طرف دیگر هواداران این تیم محبوب، هم اکنون رو در روی کادرفنی تیم قرار دارند و این مسئله را با شعارهایشان در تمرین هفته گذشته و همچنین در بازی با سایپای کرج اثبات کردند، در حالیکه مجید جلالی تیم اش را در سکوت و بدون حضور هواداران و خبرنگاران برای رویارویی با راه راه پوشان قم آماده می کند؛ در طرف دیگر هواداران این تیم نیز بی صبرانه منتظر بازی روز پنج شنبه هستند.

تراکتوری ها با 36 امتیاز در رده ی ششم جدول قرار دارند و اختلاف شش امتیازی با صدر جدول تا حدودی سرخپوشان را از کسب عنوان قهرمانی نا امید کرده و اگر تراکتورسازان از بازی با صبا نیز امتیاز دلخواه را کسب نکنند حتی گرفتن سهمیه آسیایی نیز در معرض خطر است.

تراکتورسازان برای این بازی، بازیکن محروم ندارند و تنها مهدی کیانی و محمد ابراهیمی به خاطر مصدومیت نمی توانند سرخپوشان را در این بازی همراهی کنند.

در سوی دیگر شاگردان صمد مرفاوی با 22 امتیاز در ره 12 قرار داردند همچنین خطر سقوط را نیز احساس می کنند و از این رو سیاه و سفید پوشان صبا نیز به شدت دنبال کسب امتیاز از این بازی هستند، بازی صبا برای کسب تک امتیاز کار تراکتور را سخت خواهد کرد چرا که سرخپوشان مقابل تیم هایی که بازی بسته به نمایش می گذارند، دچار مشکل می شوند.

شایان ذکر است بازی رفت این دو تیم در قم با نتیجه ی سه بر یک به نفع تبریزی ها به پایان رسیده بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رونمائی از پیمپائو بازیکن جدید تراکتورسازی / ترکیب احتمالی تراکتور در بازی امروز
به گزارش لیگ برتر امروز تراکتورسازی در هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام میزبان صبای قم خواهد بود . این تیم برای دور نماندن از قافله مدعیان قهرمانی لیگ همچنین برای دور شدن از حواشی های پیش آمده برای این تیم نیاز مبرم به پیروزی در این بازی دارد

مجید جلالی در حالی تیم خود را به زمین مسابقه خواهد فرستاد که چندین بازیکن خود را در اختیار ندارد ، با بررسی شرایط این تیم احتمالاً جلالی از بازیکنان زیر در ترکیب اصلی تیم خود در بازی امروز استفاده خواهد کرد

دورازه بان : جلالی که در چند بازی اخیر به داود نوشی صوفیانی دروازه بان جوان این تیم میدان داده بود ، ولی این دروازه بان ظاهراً انتظارات جلالی را برآورده نکرده و بخاطر همین امروز جلالی از حامد لک به عنوان دروازه بان استفاده خواهد کرد

مدافعان : با مصدومیت فرشید طالبی ظاهراً حبیب گردانی نیز در تمرینات این تیم مصدوم شده و جلالی به ناچار از ترکیب اسدی ، نصرتی ، فخرالدینی و ابراهیم زاده در این پست استفاده خواهد کرد

هافبک ها : بدترین خبر برای تراکتوری ها مصدومیت مهدی کیانی هافبک جنگنده و محبوب این تیم است در کنار این بازیکن بنا بر اعلام روز گذشته جلالی ، علی کریمی نیز نمی تواند از اول بازی در این مسابقه تیم خود را همراهی کند پس بنا براین پیش بینی می شود جلالی از تر کیب مهدی کریمیان ، میثم بائو ، فرشاد احمد زاده و احتمالاً رودریگو پیمپائو بازیکن جدید این تیم در این پست استفاده کند

مهاجمان : بدون شک مهاجم آماده این روزهای تراکتورسازی یعنی کریم انصاری فرد در این بازی حاضر خواهد بود و به احتمال زیاد در کنار سعید دقیقی خط حمله این تیم را شکل خواهند داد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدافع تراکتور به بازی امروز می رسد؟

11:13 am - 1392/10/26 : نوشته شده در تاريخ
thumbnail.php
باید دید با توجه وضعیت نه چندان مناسب خط دفاعی تراکتور آیا فرشید طالبی به بازی امروز می رسد یا خیر؟

ظاهرا سرمای تبریز و یخ زدگی زمین تمرین تراکتور دشمن اصلی این تیم است. آسیب دیدگی مهدی کیانی، حبیب گردانی و فرشید طالبی همه سوغات نامیمون این زمین یخ زده بوده است.

در این میان غیبت مهدی کیانی لااقل برای بازی امروز که قطعی است. بازی کردن گردانی هم در ابهام قرار دارد اما گویا پزشکان تراکتور سخت در تلاشند تا فرشید طالبی را به بازی امروز با صبا برسانند.

چند روز پیش نیز دکتر مولایی پزشک تراکتورسازی در گفت و گو با تماشاگر دات نت اعلام کرد سعی می کنیم طالبی را به بازی با صبا برسانیم.

باید دید با توجه وضعیت نه چندان مناسب خط دفاعی تراکتور آیا فرشید طالبی به بازی امروز می رسد یا خیر؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره
تاریخ خبر : 1392/10/26 - 13:45
کد خبر : 76604
نظمی هم رسانه ای شد
دوربین آناج/اولین نشست خبری مدیر عامل جدید تراکتورسازی
آناج: جمشید نظمی دیروز با حضور در ین اصحاب رسانه به تبیین برنامه های خود برای دوری تراکتورسازی از حواشی و قرارگرفتن در جمع مدعیان اصلی قهرمانی لیگ و جام حذفی پرداخت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قضاوت داوران هنگ کنگی در دیدار تراکتورسازی تبریز و الاتحاد
تهران - ایرنا - داورانی از هنگ کنگ دیدار دو تراکتورسازی تبریز از ایران و الاتحاد عربستان را در چارچوب رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2014 قضاوت خواهند کرد.

81000172-5431805.jpg

به گزارش روز شنبه ایرنا از فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم تراکتوسازی و الاتحاد در چارچوب بازی های گروه سوم لیگ قهرمانان آسیا است که هفتم اسفند ماه سال جاری در شهر تبریز برگزار می شود.

براساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم داوری از هنگ کنگ شامل من لیو کوک به عنوان داور وسط، کیت چو چون به عنوان کمک داور اول و چو چنگ اوی به عنوان کمک داور دوم این بازی را قضاوت خواهند کرد.

همچنین احمد عبدالرحیم از مالدیو به عنوان داور چهارم، تیم داوری را همراهی خواهد کرد.

ناظر بازی رمادان مازن از لبنان و ناظر داوری حسین غدهانفرین از کویت در این بازی حضور خواهند داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اختصاصی ایسنا
جلالی باز هم استعفا داد/ اولیویرا برمی‌گردد؟

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92102816031
شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷

مجید جلالی دوباره از سمتش در تراکتورسازی استعفا داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجید جلالی، سرمربی تیم تراکتورسازی صبح امروز (شنبه) جلسه‌ای را با مدیرعامل این باشگاه در تراکتورسازی برگزار کرد و در این جلسه طبق اخبار دریافتی خبرنگار ایسنا در تبریز مجید جلالی استعفای خود را به مدیرعامل این باشگاه داده و خواهان پذیرش استعفای خود از سوی این باشگاه شده است.

رفتار برخی از هواداران تراکتورسازی در بازی برابر صبا باعث دل آزردگی این مربی اخلاق‌گرا شده و به نظر می‌رسد شرایط برای ماندن این مربی در تراکتورسازی فراهم نیست.

به گزارش ایسنا، با این شرایط احتمال پذیرش استعفای هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی بسیار بالاست. باید دید پس از پذیرش استعفا، تونی اولیویرا به تبریز می‌آید یا مسولان تراکتورسازی گزینه‌های دیگری هم مدنظر دارند یا خیر.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای چهارمین بار/جلالی از سمت خود استعفا داد
سرمربی تراکتورسازی چهارمین بار از سمت خود استعفا داد.

به گزارش اوج از تبریز،مجید جلالی که در سه نوبت قبلی استعفایش با مخالفت مسولان باشگاه تراکتورسازی روبرو شده بود،صبح امروز در جلسه با هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه بار دیگر از سمت خود استعفا داد.

این در حالی است که وی پس از بازی تراکتورسازی مقابل صبا عنوان کرد که قصد کناره گیری ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی استعفا داد . / هیئت مدیره استعفای جلالی را بررسی می کند
estefa.jpg
مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز امروز با حضور در باشگاه طی نامه ای رسمی استعفای خود را تقدیم مدیرعامل باشگاه کرد . جمشید نظمی استعفای آقای جلالی را به هیئت مدیره برد تا مورد بررسی قرار بگیرد ، نتیجه قطعی تصمیمات هیئت مدیره متعاقبا توسط مدیرعامل باشگاه از طریق سایت رسمی اعلام خواهد شد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دریافت قرارداد مالی فصل قبل مهمترین شرط مربی پرتغالی
بعد از استعفای دوباره مجید جلالی از باشگاه تراکتورسازی، بازهم زمزمه بازگشت تونی اولیویرا به گوش می‌رسد.

13920207000115_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که مجید جلالی برای چندمین بار از سمت مربیگری تراکتورسازی استعفا کرده است و به نظر می رسد جدایی این مربی قطعی باشد بار دیگر زمزمه‌هایی مبنی بر بازگشت تونی اولیویرا مرد محبوب سکوهای ورزشگاه یادگار امام، به گوش می‌رسد.

هواداران تراکتورسازی در چند بازی اخیر همواره خواستار بازگشت مربی پرتغالی سال قبل این تیم بودند و بار دیگر شایعه شده این مربی گزینه اول این تیم است.

مدیربرنامه های این مربی اعلام کرده هنوز باشگاه تراکتورسازی درخواست جدیدی برای جذب این مربی ارائه نکرده است و مذاکره‌ای در این ارتباط با او صورت نگرفته است. مهمترین شرط اولیویرا برای بازگشت به تراکتورسازی دریافت حقوق معوقه سال قبل است. البته تونی اولیویرا علاقه زیادی به تراکتورسازی و مخصوصا هواداران این تیم دارد.

به گزارش فارس، تونی اولیویرا حدود 170 هزار دلار (500 میلیون تومان) از باشگاه تراکتورسازی از سال قبل طلب دارد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921028000769#sthash.uBWwdDGu.dpuf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نصرتی، ‌مدافع تراکتورسازی در گفتگو با «نسیم»: وقتی از دقایق ابتدایی بازی علیه سرمربی تیم شعار می‌دهند، مسلما تمرکز بازیکنان به هم می‌خورد/ واقعیت این است که هواداران جلالی را قبول ندارند/ یا مردم باید از موضع خودشان کوتاه بیاند، یا هیات‌مدیره باید فکری به حال تغییر شرایط کند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
متن استعفا مجید جلالی از تراکتورسازی/فضای بیرونی بسیار متشنج و آسیب‌رسان است
سرمربی تیم تراکتورسازی متن استعفایش را منتشر کرد.

به گزارش اوج،بر این اساس متن استعفا مجید جلالی به شرح ذیل است:

به نام خدا
به هیات‌مدیره محترم باشگاه فرهنگی- ورزشی تراکتورسازی تبریز
احتراما با توجه به وضعیت موجود و شرایط حساسی که در پیش داریم ضروری می‌دانم نکاتی را به عرض برسانم:
قبل از هر چیز از حسن اعتماد شما، هیات مدیره محترم و مسئولین استانی کمال تشکر و قدرانی را دارم و اینکه مانده‌ام و تمام این فشارها و ناملایمات را تحمل می‌کنم، تنها و تنها به این دلیل است که نمی‌خواهم در این موقعیت سخت و حساس به طور یک جانبه تصمیم بگیرم و علی رغم فضای بسیار سنگین و توهین‌آمیزی که برایم به وجود آورده‌اند، ترجیج می‌دهم که تصمیم براساس تحلیل جمع باشد و لازم می‌دانم در امتداد تجریبات خودم به این تحلیل کمک کند.
1. در درجه اول شرایطی که در حال حاضر در آن کار می‌کنم به هیچ‌وجه فضای کار از نظر فنی نیست که من بتوانم با توجه به تخصص خودم کمکی به بهبود آن کنم. این مهم‌ترین موضوعی است که باید در نظر گرفته شود.
2. جام حذفی به عنوان مرحله مهمی در این فصل جهت آسیایی شدن تیم می‌باشد.
3. در این مرحله دو حالت وجود دارد که باید بررسی شود که با حفظ شرایط موجود شانس کدام حالت بیشتر است. موفقیت یا عدم موفقیت؟
4. فضای بیرونی بسیار متشنج و آسیب‌رسان است که تاثیرات مخرب و منفی خود را کاملا برتیم گذاشته؛ به طوریکه بازیکنان به شدت زیر فشار هستند و در بازی‌های اخیر به هیچ‌وجه کیفیت اصلی خود را نتوانسته‌اند داشته باشند.
5. با توجه به اینکه حضور من تداوم این وضعیت سخت برتیم و بازیکنان می‌شود و فضای کار هم اصلا جایی برای کار فنی نیست که من بتوانیم تاثیر تخصصی خودم را داشته باشم، بنابراین فکر می‌کنم کناره‌گیری اینجانب بهترین و کوتاه‌ترین راه برای ترمیم و از بین بردن این فضای مشکل‌ساز است و تغییر این وضعیت شانس تیم را برای موفق شدن در بازی مقابل راه‌آهن نیز افزایش می‌دهد. همچنین برای شما هم فضای بهتری برای کار، فکر برای آینده باشگاه بزرگ تراکتورسازی را فراهم می‌آید
با تشکر و احترام فراوان
امضا مجید جلالی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهدی کیانی، هافبک تراکتورسازی در گفتگو با «نسیم»: رسول خطیبی، بهترین گزینه برای کمک به تیم است/ عدم حفظ تمرکز در 20 دقیقه پایانی باعث شد گل تساوی را از صبای قم دریافت کنیم/ بازیکنان بزرگی در اختیار داریم و می‌توانیم در هفته‌های آینده به شرایط خوب قبلی بازگردیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:از نظر من کار تمام شده است/رفتنم شانس تراکتور را در بازی با راه آهن بیشتر می کند
سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:با استعفایم شانس پیروزی تراکتورسازی مقابل راه‌آهن بیشتر می‌شود.

به گزارش اوج،مجید جلالی درباره استعفا خود از سمت سرمربیگری تراکتورسازی عنوان کرد:من استعفایم را نوشته ام اما هنوز مدیرعامل باشگاه با این مساله موافقت نکرده است.هر چند از نظر من کار تمام شده و رفتنم به فضای تیم کمک می‌کند.

وی افزود:با استعفایم شانس پیروزی تراکتورسازی مقابل راه‌آهن بیشتر می‌شود و امیدوارم این تیم بتواند در بازی های آینده دل هوادارانش را شاد کند.

بالا