• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور بازیکن برزیلی در تمرینات تیم + تصاویر
رودریگو پیمائو بازیکن برزیلی جدید تیم تراکتورسازی تبریز در تمرین تیم حاضر شد و با مجموعه تیم تمرین نمود او در اردوی تهران قبل از بازی با سایپا نیز در کنار تیم بود .

a%20%2813%29.JPG

a%20(19).JPG

a%20(8).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور یک تیم پر مهره، قدرتمند و با تجربه است/سرمای هوای تبریز کار را برای تیم ها سخت می‌کند
رضا عنایتی گفت: دیدار با تراکتورسازی یقیناً بازی سختی است. تراکتور یک تیم پر مهره، قدرتمند و با تجربه است.
به گزارش آناج، رضا عنایتی درباره دیدار آینده این تیم با تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: دیدار با تراکتورسازی یقیناً بازی سختی است. تراکتور یک تیم پر مهره، قدرتمند و با تجربه است که علاوه بر این مسائل سرمای هوای شهر تبریز هم کار را برای هر تیمی سخت می‌کند. ما در این بازی میهان تراکتورسازی خواهیم بود و کار سختی داریم اما با بردی که این هفته مقابل فجرسپاسی کسب کردیم شرایط بهتری داریم و می‌خواهیم با دست پر از تبریز برگردیم.
او در خصوص پیروزی تیمش مقابل فجرسپاسی تصریح کرد: بازی بسیار خوبی را برابر فجرسپاسی انجام دادیم و از معدود دیدارهای این فصل بود که توانستیم با آرامش و برنامه بازی کنیم.

وی افزود: یک بازی تاکتیکی را انجام دادیم اما روی بدشانسی و اشتباه خودمان گل اول بازی را خوردیم که خوشبختانه خیلی زود توانستیم این گل را جبران کنیم و بازی را به تساوی بکشانیم. از نمایشی که در بازی با فجرسپاسی داشتیم مشخص بود که بچه‌ها فقط به پیروزی فکر می‌کنند و به همین دلیل گل دوم را هم به ثمر رساندیم. توانستیم 3 امتیاز این دیدار را که برای‌مان خیلی مهم بود و حکم 6 امتیاز را داشت بگیریم و اکنون شرایط‌مان بهتر از قبل است.

مهاجم تیم فوتبال صبای قم در خصوص گلزنی خودش در این دیدار گفت: تیمی که گل می‌زند با کار تیمی موفق به انجام دادن این کار شده و گل من هم حاصل تلاش تمام بچه‌ها بود. همه آنهایی که مقابل فجرسپاسی بازی کردند و حتی روی نیمکت نشستند، برای پیروزی در این دیدار انگیزه داشتند و گل من هم حاصل زحمت تمام بازیکنان بود.

عنایتی با اشاره به حضورش در صدر جدول گلزنان لیگ برتر و قرار گرفتن در کنار انصاری‌فرد و بایرامی، خاطرنشان کرد: من برای همه احترام قائلم و باید بگویم به این چیزها فکر هم نمی‌کنم. تمام تمرکز من روی موفقیت صبا و خروج از شرایط بحرانی است که به لطف خدا توانستیم تا حدودی هم از این شرایط بحرانی خارج شویم. مهمترین مسئله موفقیت تیم است و برای من آقای گلی مهم نیست.

وی در خصوص اینکه آمار گلزنی مهاجمان لیگ پایین آمده و آقای گل لیگ در 22 هفته 10 گل به ثمر رسانده است، عنوان کرد: این موضوع نشان دهنده تدافعی بازی کردن تیم‌ها است که کار مهاجمان را برای گلزنی سخت می‌کند. اینکه تیم‌ها دفاعی بازی می‌کنند و ابتدا به فکر گل نخوردن هستند، علت اصلی کم گل زدن مهاجمان است و اگر دقت کنید در این هفته‌ها همه تیم‌ها با برنامه دفاعی وارد زمین می‌شوند و برای گل زدن روی ضد حمله‌ها برنامه دارند.

مهاجم تیم فوتبال صبای قم ادامه داد: مربی در بازی هر تفکری که داشته باشد، همان در زمین پیاده می‌شود و اکنون تفکر مربیان لیگ ابتدا گل نخوردن است. در همین چند هفته گذشته دیدید که استقلال با نتیجه یک بر صفر برنده می‌شود که البته تاکتیک خوبی برای پیروز شدن به حساب می‌آید.

عنایتی در پاسخ به این سوال که ضعف هافبک‌ها در ایجاد موقعیت چقدر در این مسئله تاثیرگذار است، گفت: در اینکه تعدا هافبک‌های خلاق در لیگ کم شده تردیدی وجود ندارد و این یک واقعیت است که ما در تیم‌ها هافبک خلاق کم داریم. مطمئناً وقتی وظایف دیگری به هافبک‌ها محول می‌شود آزادی عمل از آنها گرفته شده و هافبک هم فرصت کمتری برای ایجاد موقعیت گلزنی دارد.

مهاجم تیم فوتبال صبای قم همچنین در خصوص مشکلات مالی این تیم عنوان کرد: مشکلات مالی همچنان ادامه دارد اما مسئولان قول داده‌اند که این مشکلات زودتر برطرف شود. استاندار قم قول داده که این هفته مشکلات مالی را حل کند و ما هم منتظر پایان هفته هستیم.

به نقل از تسنیم، عنایتی در پایان تصریح کرد: ما به حساب باز کردن روی قول مسئولان عادت کرده‌ایم اما امیدوارم این بار قول آنها قول باشد، چون همه بازیکنان تیم شرایط مالی بدی دارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جریمه ۱۸ میلیون ریالی برای تراکتورسازی و فجر/ داماش به خاطر اهانت تماشاگرانش محکوم شد
کمیته انضباطی آرای خود را درباره تیم‌های تراکتورسازی، فجر سپاسی، گسترش فولاد و داماش اعلام کرد.

13920929000091_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم شمشاد شهرداری دلیجان و پرسپولیس مشهد از سری رقابت های لیگ برتر فوتسال بانوان روز سیزدهم دی ماه برگزار شد که از سوی سارا شیربیگی، بازیکن پرسپولیس مشهد تخلفاتی مبنی بر اعتراض به داور مسابقات بود، صورت گرفت. بر همین اساس وی به توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم شد.

جریمه نقدی برای فجر شهید سپاسی و تراکتورسازی تبریز

دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و فجر شهید سپاسی شیراز روز چهاردهم دی ماه در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار شد که تیم تراکتورسازی با چهار دقیقه تاخیر در ابتدای مسابقه و دو دقیقه تاخیر در نیمه دوم بازی، وارد زمین شد. بر همین اساس این باشگاه به پرداخت 000/000/18 ریال جریمه نقدی محکوم شد. تیم فجر شهید سپاسی نیز با چهار دقیقه تاخیر در ابتدای مسابقه و دو دقیقه تاخیر در نیمه دوم بازی، وارد زمین شد که این باشگاه هم به پرداخت 000/000/18 ریال جریمه نقدی محکوم شد.

جریمه نقدی برای گسترش فولاد تبریز و داماش گیلان

دیدار دو تیم گسترش فولاد تبریز و داماش گیلان در حالی 14 دی ماه برگزار شد که تیم گسترش فولاد تبریز با یک دقیقه تاخیر در نیمه دوم وارد زمین شد. بر همین اساس باشگاه گسترش فولاد تبریز به پرداخت 3 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

تیم داماش گیلان نیز به خاطر فحاشی و اهانت تماشاگرانش به داور مسابقه به پرداخت 3 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی:فقط بلدند هارت و پورت کنند/رویانیان 40 میلیارد بدهی دارد/امروز کار را تمام می‌کنم

هافبک تیم تراکتورسازی گفت:امروز یک کاری می‌کنم که دیگر برخی افراد جرأت نکنند اسم من را هم بیاورند.
به گزارش اوج،علی کریمی که برای رسیدگی به شکایت باشگاه پرسپولیس از او در جلسه کمیته انضباطی حاضر شده درباره اینکه به نظر می رسد اولین بار است در دنیا که یک بازیکن به باشگاه بدهکار شده عنوان کرد: این هم از شانس ماست، متأسفانه آقایان فقط حرف می‌زنند اما امروز کار را تمام می‌کنم و یک کاری می‌کنم که دیگر جرأت نکنند اسم من را بیاورند.
وی ادامه داد: آنقدر درباره این چک‌ها صحبت کرده‌ایم که دیگر فایده ندارد. گوش‌شان از این مسائل پُر است.در جلسه کمیته انضباطی مدارک خود را ارائه خواهم داد و درباره این شکایت صحبت می‌کنیم. من پیگیر طلبم نبودم خودشان شکایت کردند.
کریمی افزود:کمیته انضباطی محل رسیدگی به شکایات افراد است نه رسیدگی به سوءتفاهم‌ها. آنقدر شجاعت نداشتند که بخواهیم مشکل را برطرف کنیم آنها شکایت کردند و حالا کمیته انضباطی به مسئله رسیدگی می‌کند. شکایت آنها هم موجود است و امضای مدیر هم پای آن است. وقتی شجاعت ندارند چگونه پا پیش می‌گذارند. فقط بلدند هارت و پورت کنند.پول‌های اضافی برای کسانی است که قراردادشان را ثبت نمی‌کنند تا چک اول‌شان پاس شود نه من که خیلی روراست جلو آمدم.
وی ادامه داد: تمام مدارک موجود است. من پاکتی همراه خود دارم که مدارک زیادی بابت این نقل و انتقالات در دست دارم. آقایان اگر حرفی هم می‌زنند نیم‌ ساعته آن را تکذیب می‌کنند. شجاعت ندارند که حتی پای حرف خود هم بایستند.
کریمی درباره اینکه گفته می‌شود بدهی رویانیان در باشگاه پرسپولیس 20میلیارد است گفت: چیزی دوبرابر این مبلغ است.
وی درباره اینکه چقدر از پرسپولیس گرفته است اظهار داشت: مبلغ قرارداد من یک میلیارد و 200میلیون تومان بود که 50تومان هم به خاطر مدیر برنامه‌هایم که دوستم بود گفتم در قراردادم بیاورند.تمام عکس‌ها و مدارک آن هم موجود است اما این قرارداد آن چیزی نبود که در سازمان لیگ ثبت شد به علت اینکه در آن زمان مشکل سقف قرارداد وجود داشت قراردادی که در سازمان لیگ ثبت شد همان سقف بود و سایر مبالغ در قراردادهای داخلی عنوان شد. متأسفانه من به طرف خود اعتماد کردم.
وی درباره اینکه باشگاه پرسپولیس قصد دارد او را مقابل هواداران قرار دهد گفت: چنین کاری را نمی‌توانند بکنند. اول فصل هم من می‌توانستم از باشگاه شکایت کنم.مردم هم در جریان هستند.
کریمی درباره اینکه خیلی از پرسپولیسی‌ها دوست داشتند او با پیراهن پرسپولیس در دربی به میدان برود، گفت: من هم چون با خیلی بازیکنان دیگر که زمانی در این تیم حضور داشتند و هم‌اکنون نیستند در این بازی حضور ندارم، شما دیدید خیلی‌هایی که ستاره بودند در جشن تولد این باشگاه جایی برای نشستن نداشتند. با آنها چنین برخوردی کردند.
کریمی در خصوص اینکه در جشن 50 سالگی باشگاه پرسپولیس از بابک زنجانی که یک پرسپولیسی نبوده بسیار اسم برده شد گفت: فکر می‌کنم اگر زنجانی در آن جلسه حاضر نمی‌شد این مشکلات هم برایش پیش نمی‌آمد. آنقدر او را صدا کردند که مورد توجه قرار گرفت.
هافبک تراکتورسازی درباره شرایط این تیم پس از تغییرات و جابه‌جایی‌هایی که در مدیریت به وجود آمده گفت: قبل از هرچیز باید از زینی‌زاده تشکر کنم، به هر حال این اتفاقات برای هر باشگاهی رخ می‌دهد. ما هم در این مدت درگیر یکسری حاشیه‌ها و مسائل شدیم.
کریمی در پاسخ به این پرسش که آیا روزی به پرسپولیس برمی گردد یا نه گفت: وقتی چنین وصله‌هایی به من می‌زنند در آینده هم خیلی وصله‌های دیگر خواهند زد، اما امروز یک کاری می‌کنم که دیگر برخی افراد جرأت نکنند اسم من را هم بیاورند. در جلسه کمیته انضباطی حاضر می‌شوم و صحبت‌های خود را انجام می‌دهم .آقایان آنقدر به خودشان اطمینان دارند که قائم‌مقام باشگاه صبح با من تماس گرفته و می‌گوید بیا بنشینیم حرف بزنیم در حالیکه این موضوع را می‌توانستند پیش از این انجام دهند اما هم‌اکنون که کار به شکایت کشیده کمیته انضباطی باید در این‌باره تصمیم بگیرد.پول اضافه را به بازیکنانی می‌دهند که برای ثبت قراردادشان 10 روز طول می‌کشد که مفاد آن آماده شود. قراردادشان را هم ثبت نمی‌کنند تا چک اول پاس شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی:سعادت نداشتم چک های دستفروش را بگیرم/ این پرونده باید به جایی برسد؛یا صلح و یا دعوا
هافبک تیم تراکتورسازی گفت:برای روشن شدن واقعیت باز هم به تهران می آیم.

به گزارش خبرنگار اوج،علی کریمی پس از پایان جلسه کمیته انضباطی خود در فدراسیون فوتبال عنوان کرد:در این جلسه صحبت هایی کردیم.قرار شد در جلسه بعدی وضعیت مشخص شود و در جلسات آینده به آن رسیدگی کنیم.
وی درباره اینکه مسولان پرسپولیس گفته اند از کریمی شکایت نکردند گفت:نه،اینطور نیست.وقتی به کمیته انضباطی می آییم حتما شکایتی صورت گرفته است.
هافبک سابق پرسپولیس درباره اینکه آیا به نظرش این پرونده به صلح می رسد یا نه اظهار داشت:بالاخره این پرونده باید به جایی برسد؛یا صلح و یا دعوا.
وی درباره اینکه قبل از جلسه گفته بود کاری می کند که آقایان دیگر درباره او حرفی نزنند گفت:همین مدارک را گفتم چیز خاصی نبود.به خاطر اتفاقاتی که افتاده بود این بحث را گفتم.
کریمی افزود:به طور حتم تا آخر این بحث را پیگیری می کنم.هر کسی برنده شد برنده است.
وی تصریح کرد:در جلسه هم گفتم از اول می شد نشستی برگزار شود تا کار به اینجا کشیده نشود ولی چون این اتفاق نیفتاد به اینجا آمدیم.کمیته انضباطی هم سرش شلوغ بود و وقتشان را زیاد گرفتیم.
کریمی درباره اینکه زودتر از اعضای کمیته انضباطی به فدراسیون آمده است گفت:من چون کمی بی انضباط هستم زودتر آمدم تا دیر نشود.
وی درباره اینکه چک هایی که گرفته بود مال شیرینی بود یا دستفروش اظهار داشت:نه،من سعادت نداشتم چک های دستفروش را بگیرم.این چک ها مال آقای شیرینی بود.
کریمی درباره اینکه سعید شیرینی پس از دیدن او محل فدراسیون را ترک کرده است اظهار داشت:خیلی بد است.وقتی می فهمد که کسی اینجاست فرار می کند. خودتان پیگیری کنید و ببینید چه خبر است.
وی افزود:برای روشن شدن واقعیت باز هم به تهران می آیم تا مشخص شود حق با چه کسی است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهندس نظمی : موفقیت تیم را سرلوحه کارهایم خواهم کرد
a%20(11).JPG
مهندس نظمی در مراسم معارفه خود به پرسنل باشگاه با تشکر و سپاس از زحمات آقای زینی زاده و سردار جعفری مدیران قبلی باشگاه اظهار داشت که مدیران سابق زحمات خودشان را کشیده اند من نیز به نوبه خودم راه موفقیت تیم را سرلوحه کارهایم خواهم کرد، من هم سعی می کنم استعداد ها و تجاربی که دارم به میدان بیاورم و تقدیم پیشرفت تیم کنم من یک نفر هستم و طبیعی است برای ادامه کار نیازمند افراد و همکاران کاربلد هستم و پرسنل باشگاه افراد خوبی به این منظور هستند و من از افراد حاضر باشگاه بهترین استفاده را خواهم کرد .
من از هواداران فهیم تراکتور که یاران دوازدهم تیم هستند تشکر می کنم که همواره تیم را مورد حمایت و تشویق خود قرارداده اند . من از همگان انتظار همکاری و کمک دارم ، امیدوارم دوستان کمک کنند تا با همکاری هم این رسالت را به نحو احسن انجام داده و در آخر کار ، کارنامه خوب و مثبتی به جای بگذاریم .
هدف من موفقیت تیم و خوشحالی علاقمندان است . لذا از هواداران می خواهم که تیم را حمایت کنند ، تیم مال آن هاست خیلی ها بدنبال این هستند که تیم تراکتور لطمه بخورد و نتیجه نگیرد ، وظیفه خطیر ما در این لحظه حمایت بیش از بیش از تیم است . هنر علاقمندان تراکتور در این خواهد بود که در مواقع بحرانی تیم را تشویق کنند ، وقتی تیم در صدر باشد ، طبیعی است که همه تشویق کنند ، مهم این است که در شرایط دشوار و بحرانی تیم را تشویق نماییم .
هویت هوادار واقعی و عاشق تیم در این شرایط معلوم می شود و محک می خورد، من اعتقاد دارم که موفق خواهیم شد ، استحقاق تیم بیشتر از این است .
ما در بحث کار در داخل باشگاه نیز به همدلی و همزبانی نیازمندیم ، امیدواریم که با همکاری هم بر مشکلات پیروز شویم و راه موفقیت را هموار کنیم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هندس جمشید نظمی معرفی گردید . + تصاویر
a%20(4).JPG
امروز قبل از ظهر جلسه معارفه مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی به پرسنل باشگاه برگزار شد . مهندس دلفکار عضو هیئت مدیره به همراه هیئتی در این جلسه شرکت داشته اند ، دلفکار با تبریک سالروز آغاز امامت حضرت صاحب عصر امام زمان (عج) اظهار داشت ، هدف ما شادی و خوشحالی مردم است و ما برای خوشحالی هواداران تمام سعی خود را بکار خواهیم بست ، امیدواریم که تیم ما جام های قهرمانی لیگ و جام حذفی را برای شهرمان هدیه بیاورد ، ایشان از زحمات آقای زینی زاده تشکر و بعد از معرفی مهندس نظمی بعنوان مدیرعامل جدید به سوابق درخشان مدیریتی آقای نظمی در عرصه مختلف اشاره کرد و افزود ایشان در هر کجا که حضور یافته و مسئولیت قبول کرده اند کارنامه موفقی داشته است ، مجتمع فرهنگی ورزشی صدرای تبریز نمونه ای از کارهای کوچک ایشان است ، دلفکار در ادامه برای ایشان آرزوی موفیت نمود .

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

a%20(4).JPG

a%20(5).JPG

a%20(6).JPG

a%20(7).JPG

a%20(8).JPG

a%20(10).JPG

a%20(11).JPG

a%20(12).JPG

a%20(13).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی شرمنده محبت دوستان هستم – تشکر از ابراز محبت دوستان
a%20(9).JPG
بعد از اعلام انتخاب اینجانب به مدیرعاملی باشگاه مردمی تراکتورسازی، مردم ، هواداران ، دوستان و ... با بیش از دو هزار پیامک و تماس تلفنی اینجانب را مورد تفقد قرار داده و با ابراز محبت اعلام تبریک نموده اند .
زبان از ابراز مکنونات قلبی قاصر و از ادای حق مطلب عاجز است .
بدینوسیله مراتب تشکر و امتنان خود را نسبت به ابراز محبت همه عزیزان اعلام داشته و استدعا دارم که در مراجعات حضوری از آوردن دسته گل و... خود داری نمایند .

جمشید نظمی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد : هیچ وقت مسائل مالی برای کریمی مهم نبوده است .

به گزارش لیگ برتر مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس ضمن دفاع از علی کریمی در مورد حواشی بوجود آمده بین کریمی و باشگاه گفت : علی کریمی همیشه در رابطه با پرسپولیس حسن نیت داشته و مسائل مالی برایش در اولویت نبوده و هر موقع هر چقدر در پرسپولیس به او پول داده‌اند، بحث مالی نداشته و حاضر بوده با پولی کمتر از تیم‌های دیگر برای پرسپولیس بازی کند ، عباس انصاری فرد مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس ضمن دفاع از علی کریمی گفت : این روزها پرسپولیس و علی کریمی دچار مشکلات مالی شده‌اند و کار به شکایت کشیده، شاید الان بیشتر بحث گلایه علی کریمی از مدیران باشگاه باشد که این قضیه را پیگیری می‌کنند اما مسائل مالی برای کریمی مهم نیست و شرایطی را برایش به وجود آورده‌اند که این مسئله را پیگیری می‌کند. من در جریان مشکلات حال حاضر بین علی کریمی و باشگاه پرسپولیس نیستم اما روحیات کریمی اینطوری است که زیاد بحث مالی ندارد ،

وی افزود : مهمترین شاخصه علی کریمی در درجه اول بازی او است و فوتبالیست خیلی خوبی است و در درجه دوم یک پرسپولیسی است. در گذشته بین من و کریمی مشکلاتی پیش آمد که یکسری شیطنت‌ها بود و در نهایت بین ما و کریمی جدایی انداختند، اما نه ما و نه کریمی دنبال این نبودیم که علی کریمی در پرسپولیس نباشد. به هر حال یکسری حاشیه و شیطنت‌ها بود و فقط بحث علی کریمی نبود. آنها برای کل تیم مشکل ایجاد کردند تا پرسپولیس نتیجه نگیرد. در بحث جذب مربی با هر کسی که صحبت می‌کردیم، سریع با او تماس می‌گرفتند که به پرسپولیس نیاید. آنها می‌گفتند پرسپولیس مشکلات زیادی دارد.

وی افزود: در آن مقطع ما بعد از اینکه 10 نفر را برای هدایت پرسپولیس کاندیدا کردیم، در نهایت کرانچار را آوردیم چون آن زمان بحث انتخابات ریاست جمهوری بود و سریع با مربیان مدنظر ما تماس می گرفتند و آنها را پشیمان می‌کردند. قبل از کرانچار ما با بولوخین مربی اهل اوکراین تمام کردیم که به او گفتند ایران شلوغ شده و بندی در قراردادت بیاور که هر موقع خواستی از پرسپولیس برو و ایران را ترک کن که ما نپذیرفتیم و آن قرارداد امضا نشد. آن موقع با برانکو هم صحبت کردیم که خیلی تهدیدش کردند و نگذاشتند بیاید و چنین مشکلاتی را برای ما ایجاد کردند.

انصاری‌فرد در پایان گفت: مشکلات زیادی در آن مقطع برای ما ایجاد کردند که از این مشکلات در مورد علی کریمی ایجاد شد که در نهایت باعث جدایی از پرسپولیس شد، اما کلا کریمی و ما حسن نیت داشتیم و بحث مسائل مالی اصلا مطرح نبود اما نگذاشتند کریمی در پرسپولیس بماند.

ارسال نظر

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دل گویه ای با یاران دوازدهم تراکتور
havadar.jpg
با آغاز نیم فصل مسابقات لیگ و پیروزی تراکتور بر پرسپولیس که تیم به صدر جدول رفت و دو هفته متوالی در صدر جدول بود و هفته هیجدهم را نیز با تفاضل گل دوم بود . حاشیه خواران به تکاپو افتاده و به روش های مختلف سعی کردند تیم را دچار مشکل نمایند ، انتشار اخبار کذب از تیم و باشگاه ، فضاسازی منفی و زیر سوال بردن تیم و بازیکنان و کادر فنی شروع شد و متاسفانه تا حدودی جا افتاد اما قاطبه هواداران فهیم و نیکو بصیرت تراکتورسازی قاطی حواشی نشده و منافع تیم را لحاظ نمودند ، متاسفانه فرارسیدن زمستان سرد بر کیفیت میدان و تمرینات تاثیر منفی گذاشته و تیم در چند بازی نتایج مورد دلخواه هواداران را کسب نکرد و تا حدودی موجب تکوی خاطر علاقمندان گردید ، و صحبتهای پیرامون کادرفنی به میان آمد ، بازیهای پیش رو هرکدام حکم فینال را دارند ، روز اول بهمن بازی جام حذفی داریم و روز 7 اسفند اولین بازی آسیایی در پیش است یعنی اینکه تیم به آرامش و حمایت نیاز دارد ، کادرفنی و بازیکنان می بایست با تمرکز کامل و فارغ از جنجال و هیاهو به تمرینات بپردازد ، در مسابقات مورد حمایت هواداران قرار بگیرد و هرچه باشد تیم و هوادار دو بازوی باشگاه هستند ، سکوها باید به بازیکنان داخل میدان انرژی مثبت بدهند تا بازیکنان هم با بازی خوب خود ورزشگاه را به هیجان آورد ، هواداران تراکتور که در سال گذشته پدیده فرهنگی ورزشگاه های کشور لقب گرفته اند . نیک می دانند که تیم محبوب تراکتور در هر شرایطی سفیر فضیلت های آنان است ، هواداران در همه فرازونشیب ها تیم را حمایت کرده و با نتیجه شیرین آن را دیده اند . خیلی وقت ها شاهد بوده ایم که تیم از حریفان عقب افتاده اما با تشویق و حمایت یاران دوازدهم خود ، نتیجه را جبران و به پیروزی رسیده است ، در مواقعی که روحیه تیم افت کرده باید تشویق ها اثر خود را نشان دهند ، انتظار می رود که علاقمندان فهیم و بی بدیل تراکتور با حضوری از جنس تشویق و حمایت در روز پنجشنبه با همدلی و همزبانی ، یکپارچه تیم را تشویق نمایند ، فوتبال بغیر از برد و باخت نیست اما هواداران ما هرگز اخلاق را نخواهند باخت و همواره پیروز میادین اخلاق و فرهنگ هستند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
میثم بائو: بعید است به صدر برسیم

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92102414023
سه‌شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز می‌گوید که می‌توانند با قهرمانی در جام حذفی سهمیه آسیایی را کسب کرده و کاپ قهرمانی را به تبریز بیاورند.

میثم بائو، بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص وضعیت تیمش بیان کرد: هوای تبریز سرد است و تمرین کردن در این هوا برایمان سخت است، ولی خدا را شکر لحظات پایانی بازی با سایپا توانستیم نشان دهیم که ما می‌توانیم به روزهای اوجمان باز گردیم. ما همان تیمی هستیم که یک ماه قبل در صدر جدول بودیم و وضعیتمان خوب است. جو آرام شده است و ان‌شاءالله ادامه دار باشد تا بتوانیم با تمامی تمرکز تمرین کنیم و ان‌شاءالله تراکتور را به جایی که مستحقش است برسانیم.

وی در خصوص تغییر و تحولات اخیر این باشگاه و انتساب "نظمی" به عنوان مدیرعامل و هم‌چنین بازگشت مجید جلالی به عنوان سرمربی این تیم، بیان کرد: من در کار مدیریتی نمی‌توانم دخالتی داشته باشم، چون وظیفه‌ای ندارم و به عنوان بازیکن حرفه‌ای کار خودم را انجام می‌دهم، تمرین می‌کنم. ان‌شاءالله هر کسی که به این تیم می‌آید بتواند به این تیم کمک کند و مثمرثمر باشد. هر کسی که از این تیم می‌رود دستتش درد نکند زحمت کشیده است.

بائو در خصوص بازی پیش روی تراکتورسازان با صبای قم اظهار کرد: بازی سختی است. صبا همیشه در تبریز نتیجه‌ خوبی کسب کرده است. فکر می‌کنم که زمین بازی در روز بازی زیاد مساعد نباشد و این موضوع مقداری کارمان را سخت می‌کند. ان‌شاءالله بتوانیم با کسب سه امتیاز از این بحرانی که پنج یا شش هفته‌ گریبانگیر‌مان شده است خارج شویم.

بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز در خصوص این که آیا تیمشان می‌تواند به صدر جدول برسد؟ بیان کرد: بعید نیست. اما در حال حاضر واقعاً رسیدن به صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر مقداری سخت شده است و استقلال با هشت امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار گرفته است. ولی بازی‌های زیادی باقی مانده است و امیدوارم که همانند گذشته به صدر جدول دست یابیم.

وی در خصوص صحبتش با هواداران تراکتورسازی گفت: همیشه از آنها تشکر کرده‌ام و الان نیز از آنها تشکر می‌کنم که به بازی مقابل سایپا به استادیوم کرج آمدند و در آن هوای سرد واقعا سنگ تمام گذاشتند، دستشان درد نکند و از آنها می‌خواهم در بازی‌های پیش‌رو نیز به استادیوم بیایند و از تیمشان حمایت کنند، زیرا همه دلخوشی ما به این هواداران است.

بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز در خصوص مجید جلالی، سرمربی این تیم بیان کرد: من نظری ندارم و در حال حاضر نمی‌توانم صحبتی در این باره کنم. تمرین می‌کنم و وظیفه‌ام است و باید در مورد این موضوع باید کارشناسان نظر بدهند. آقای جلالی تلاش خود را انجام می‌دهند.

وی در پایان در خصوص این که آیا می‌توانند به مقام قهرمانی جام حذفی دست یابند یا خیر؟ اظهار کرد: در جام حذفی امیدمان بیشتر از لیگ برتر است. در جام حذفی می‌توان سهمیه آسیایی و نیز کاپ قهرمانی را کسب کرد و به نظرم اگر خوب تمرکز کنیم و هواداران حمایت کنند می‌توانیم کاپ جام حذفی را حداقل کسب کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بایرامی: عاشق رونالدو هستم/ چون در تبریز هستم دوست دارم تراکتور قهرمان شود
ورزش > لیگ برتر - مهرداد بایرامی مهاجم تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در بازی با راه آهن ستاره تیمش بود.

مهرداد بایرامی مهاجم تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در بازی با راه آهن ستاره تیمش بود. او در این مسابقه نمایش فوق‌العاده‌ای داشت و توانست با به ثمر رساندن 4 گل به صدرجدول گلزنان برود و در کنار کریم انصاری‌فرد و رضا عنایتی قرار بگیرد. بایرامی از اینکه در بازی با راه آهن درخشید بسیار خوشحال است و امیدوار است که به تیم ملی دعوت شود. او در خصوص برد مقابل راه آهن، گل‌هایی که به ثمر رساند و مسائل مختلف دیگر به سوالات خبرآنلاین پاسخ می‌دهد.

بازی با راه آهن چطور بود؟

در ابتدا کار برای ما سخت بود ولی چون زود به گل رسیدیم شرایط تغییر کرد. خیلی خوشحالم که برد پرگلی به دست آوردیم و حتی می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم. تیم ما در این مسابقه بی‌نقص بازی کرد و نشان دادیم که پتانسیل بالایی داریم.

از اینکه 4 گل زدی چه احساسی داری؟

خیلی خوشحال هستم و واقعا لطف خدا شامل حال من شد. البته باید از بچه‌ها تشکر ویژه‌ای داشته باشم چون آنها از خود گذشتگی کردند تا من بتوانم 4 گل بزنم.

این گل‌ها را به چه کسی تقدیم می‌کنی؟

به خودم تقدیم می‌کنم چون خیلی دوست داشتم گل بزنم. امیدوارم این روند در بازی‌های آینده ادامه داشته باشد تا در نهایت به تیم ملی دعوت شوم .

فکر می‌کنی دعوت شوی و با تیم ملی به جام جهانی بروی؟

آرزوی هر بازیکنی دعوت به تیم ملی کشورش است و من امیدوارم که این اتفاق رخ بدهد. اگر این روند را ادامه بدهم فکر می‌کنم که کروش دعوت کنم. من ناامید نیستم و انسان همیشه باید امیدوار باشد.

حالا شانس خوبی برای آقای گلی داری، درست است؟

اول از این خوشحالم که تیم ما توانست برد خوبی به دست بیاورد. برای من موفقیت گسترش از همه چیز مهمتر است ولی هر مهاجمی دوست دارد آقای گل شود. من امیدوارم در پایان فصل نتایج خوبی بگیریم و من هم گل‌های زیادی بزنم.

فکر می‌کنی در چه رده‌ای قرار بگیرید؟

از همان ابتدای فصل هدف من این بود که در بین 8 تیم اول باشیم و اگر این اتفاق بیافتد فوق‌العاده خواهد شد.

برخی معتقدند تو می‌توانی به فوتبال اروپا بروی، خودت چه نظری داری؟

خودم هم دوست دارم در اروپا بازی کنم ولی این بستگی به تلاش و زحمات خودم دارد. اگر خوب تمرین کنم و خوب بازی کنم مطمئنا این شانس را به دست خواهم آورد.

دوست داری در کدام لیگ اروپایی بازی کنی؟

دوست دارم در لیگ برتر انگلیس بازی کنم.

کدام مهاجم الگوی تو است؟

در ایران علی دایی الگوی من است و در خارج هم سوارس را دوست دارم. البته من عاشق رونالدو هستم ولی سوارس خیلی آماده است و خیلی او را دوست دارم.

کار کردن با مهدی تارتار چطور است؟

او مربی باشخصیتی است که به بازیکنان اعتماد به نفس می‌دهد. من امیدوارم بتوانیم در بازی‌های باقیمانده بیشترین امتیاز را بگیریم. تیم ما خیلی خوب فوتبال بازی می‌کند و حتی وقتی نتیجه نمی‌گیریم باز هم طرفداران تبریزی از سبک بازی ما راضی هستند.

فکر می‌کنی چه تیمی قهرمان شود؟

از بین پرسپولیس، استقلال و تراکتور یک تیم قهرمان خواهد شد. من چون در تبریز زندگی می‌کنم دوست دارم تراکتور قهرمان شود تا مردم تبریز خوشحال شوند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
می سر تمرین تیم تراکتورسازی تبریز + تصاویر
مهندس جمشید نظمی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز دیروز با حضور در زمین چمن طبیعی کمپ اختصاصی از امکانات مجموعه دیدار و سپس از نزدیک تمرینات تیم را نظاره نمود وی سپس و با مربیان و بازیکنان تیم به گفتگو پرداخت .

b%20(1).JPG

b%20(2).JPG

b%20(3).JPG

b%20(4).JPG

b%20(5).JPG

b%20(6).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد ابراهیمی به تمرینات ملحق شد +تصاویر
محمد ابراهیمی مهاجم پرسرعت تیم تراکتورسازی که مدتی بود به خاطر شکستگی مچ پا مراحل درمانی خود را سپری می کرد از امروز نرم دوی در زمین چمن را شروع کرد امید است با روند پیش روی مراحل درمانی بتواند کم کم به تمرینات گروهی نیز بپیوندد و در مسابقات آینده کمک حال تیم باشد .

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

a%20(4).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پزشک تراکتورسازی:تلاش می کنیم فرشید طالبی را به بازی بعدی برسانیم

8:57 am - 1392/10/24 : نوشته شده در تاريخ
thumbnail.php
روز گذشته از پای طالبی ام آر آی گرفته شد که متوجه شدیم کشیدگی مختصری در عضله دوقلوی پای راست وی ایجاد شده است.

با این که در بازی تراکتور-سایپا اعلام شد که فرشید طالبی در ترکیب اصلی قرمزپوشان قرار دارد اما این اتفاق روی نداد و نام مدافع تراکتور سازی دقایقی فبل از شروع مسابقه از ترکیب اصلی تراکتور خارج شد و این بازیکن نتوانست در این بازی به میدان برود.

گویا عضله دوقلوی پای راست طالبی دچار کشیدگی شده و او اکنون در حال فیزیوتراپی است.

برای آگاهی از آخرین وضعیت فرشید طالبی با دکتر مولایی پزشک تیم تراکتور تماس گرفتیم. وی ضمن تایید مصدومیت طالبی گفت:در بازی تراکتور-سایپا طالبی هنگام گرم کردن دردشدیدی در پای راست خود احساس کرد که ما برای جلوگیری از مصدومیت بیشتر و خطرات احتمالی به وی اجازه ندادیم در میدان حاضر شود.

وی افزود: روز گذشته از پای طالبی ام آر آی گرفته شد که متوجه شدیم کشیدگی مختصری در عضله دوقلوی پای راست وی ایجاد شده است.

دکتر مولایی گفت: پس از آن برنامه های منظمی از جمله جلسات متعدد فیزیوتراپی برای بهبود طالبی انجام داده ایم. وی ادامه داد: معمولا دوره بهبودی چنین مصدومیت هایی یک هفته تا 10 روز است.

پزشک تیم تراکتور سازی گفت:سلامتی بازیکن از همه چیز برای ما مهم تر است با توجه به این مورد تلاش داریم فرشید طالبی را برای بازی آتی تیم تراکتور آماده کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیرعامل جدید تراکتورسازی فردا پاسخگوی خبرنگاران
جمشید نظمی فردا در کنفرانس مطبوعاتی پاسخگوی اصحاب رسانه خواهد بود.

13921024000183_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، جمشید نظمی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی که کمتر از یک هفته است کار خود را در این تیم شروع کرده، قرار است در کنفرانس مطبوعاتی پاسخگوی خبرنگاران باشد.

هنوز ساعت و مکان برگزاری این جلسه مشخص نشده است و به زودی این امر توسط مسئولان رسانه‌ای باشگاه اعلام می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور و گسترش بدون محرم به مصاف حریفان می روند / اسامي محرومان هفته 23

به گزارش لیگ برتر به نقل از سايت سازمان ليگ فوتبال ايران، کميته مسابقات سازمان ليگ اسامي محرومان هفته بيست‌وسوم ليگ برتر را به شرح زير اعلام کرد ، طبق اعلام کمیته انظباطی سرخ آبی های تهران و تبریز در این هفته هیچ بازیکن و یا مربی محرومی را نخواهند داشت : مهدي جعفري‌پور و ابراهيم شکوري از سايپاي البرزسيامک کوهنورد از فجرسپاسي شيرازمحمدعلي احمدي و هادي عقيلي از سپاهان اصفهانمسعود حق‌جو از صباي قممرتضي پورعلي‌گنجي از نفت تهران (انضباطي)اکبر دارستاني، احمد سجادي (مربيان فولاد خوزستان – انضباطي)
هفته بيست‌وسوم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور طي روزهاي پنج‌شنبه و جمعه هفته جاري برگزار خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
xanaj1368511795vjzo3K_related.jpg.pagespeed.ic.rKCPQmNMM5.jpg

نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره
تاریخ خبر : 1392/10/23 - 15:23
کد خبر : 76134
هم تراکتورسازی جریمه شد هم گسترش فولاد تبریز
کمیته انضباطی تراکتور را نقره‌داغ کرد/ تیم‌های تبریزی جریمه شدند
آناج: کمیته انضباطی فرقی بین تیم‌های تبریزی نگذاشته و هر دو تیم را جریمه کرد.
به گزارش آناج، کمیته انضباطی فدارسیون فوتبال تیم‌های تراکتورسازی و گسترش فولاد تبریز را جریمه کرد.
دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و فجر سپاسی شیراز روز چهاردهم دی ماه در ورزشگاه یادگار امام برگزار شد که تیم تراکتورسازی با چهار دقیقه تاخیر در ابتدای مسابقه و دو دقیقه تاخیر در نیمه دوم بازی، وارد زمین شد.

بر همین اساس این باشگاه به پرداخت 18 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. تیم فجر شهید سپاسی نیز با چهار دقیقه تاخیر در ابتدای مسابقه و دو دقیقه تاخیر در نیمه دوم بازی، وارد زمین شد که این باشگاه هم به پرداخت 18 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

همچنین دیدار دو تیم گسترش فولاد تبریز و داماش گیلان در حالی 14 دی ماه برگزار شد که تیم گسترش فولاد تبریز با یک دقیقه تاخیر در نیمه دوم وارد زمین شد. بر همین اساس باشگاه گسترش فولاد تبریز به پرداخت 3 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

به نقل از فارس، تیم داماش گیلان نیز به خاطر فحاشی و اهانت تماشاگرانش به داور مسابقه به پرداخت 3 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به منظور آمادگی هرچه بیشتر جهت حضور در مسابقات کشوری
تیم امید ماشین سازی مقابل جوانان تراکتورسازی پیروز شد
آناج: تیم های جوانان و امید تراکتورسازی تبریز طی دیدارهایی به ترتیب برابر تیم های امید ماشین سازی و امید گسترش فولاد تبریز تن به شکست دادند.
به گزارش آناج، تیم های پایه فوتبال تبریز به منظور آمادگی هرچه بیشتر جهت حضور در مسابقات کشوری، دیدارهای دوستانه ای را برگزار کردند که طی آن صبح امروز دو بازی در زمین چمن مصنوعی باشگاه تراکتورسازی تبریز به انجام رسید.

در دیدار اول، تیم امید تراکتورسازی برابر تیم امید گسترش فولاد به میدان رفت که این دیدار در پایان با نتیجه دو بر صفر به سود تیم گسترش فولاد به پایان رسید. هدایت تیم امید تراکتورسازی به عهده جواد شالچی (سرمربی) و رحیم عالی (مربی) است و تیم امید گسترش فولاد تبریز را هم ستار نوبری هدایت می کند.

در دیدار دوم امروز هم تیم های امید ماشین سازی و جوانان تراکتورسازی به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی دو بر یک ماشین سازان به پایان رسید. در این دیدار شاگردان قادر رحیم زاده در تیم تراکتورسازی و شاگردان رسول محمدپور در تیم ماشین سازی بازی با کیفیتی را به نمایش گذاشتند.

تیم جوانان تراکتورسازی تبریز که محمدتقی بیرام زاده سرپرست این تیم است، در مسابقات کشوری جوانان در گروه شمال صدرنشین است و در فاصله چهار هفته مانده به پایان مرحله مقدماتی، از شانس بیشتری برای صعود برخوردار است.
به نقل از مهر، همچنین تیم امید ماشین سازی تبریز با کادر فنی جدید خود را برای حضور در مسابقات زیرگروه کشوری آماده می کند.

بالا