• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تیم تراکتورسازی در تهران
imagedisplay.aspx
تیم تراکتورسازی که خود را برای دیدار با تیم سایپای البرز آماده می کند به دلیل شرایط جوی تبریز و همچنین حساسیت بازی ها به تهران رفت تا تمرینات خود را در این شهر پیگیری نماید . اولین تمرین تراکتورسازان عصر امروز برگزار می گردد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیمپائو به تراکتورسازی پیوست
pimpaoo.jpg
رودریگو پیمپائو با عقد قرارداد رسما به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست این بازیکن پس از گذراندن تست های پزشکی در تهران امروز به تبریز بازگشت و قرارداد خود را با تیم نهایی کرد ، پیپمپائو سپس به همراه تیم راهی تهران شد تا در کنار تیم تمرینات خود را دنبال کند ، مسئولین باشگاه تلاش می کنند تا کارت بازی او را برای بازی با سایپا آماده کنند تا در صورت صلاحدید کادرفنی بنواند برای تراکتور بازی کند . این بازیکن سابقه حضور در تیم های برزیلی، سرزو اوزاکای ژاپن و سوان سامسونگ کره جنوبی و ... را در کارنامه دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جواد شالچی سرمربی تیم امید شد .

جواد شالچی به عنوان سرمربی تیم امید تراکتورسازی منصوب شد ، شالچی سابقه حضور چندساله در تیم بزرگسالان تراکتورسازی را در کارنامه دارد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده فردا استعفاء می‌دهد
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز فردا از سمتش استعفاء خواهد داد.
خبرگزاری فارس: زینی‌زاده فردا استعفاء می‌دهد

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز فردا از سمت خود استعفاء خواهد داد. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که پیش از این قرار بود مجید جلالی از سمتش کنار برود اما حالا با توجه به اتفاقات رخ داده در این باشگاه زینی‌زاده فردا به تهران می‌آید تا استعفایش را به پورجمشیدیان رئیس هیأت مدیره این باشگاه تحویل دهد.

گفتنی است زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس این خبر را تأئید کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: در باشگاه تراکتورسازی هیچکس جلالی را قبول ندارد/التماس به او نکردم
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: جلالی اگر به این صحبت‌ها ادامه دهد منتظر پاسخ قاطع ما باید، باشد.
خبرگزاری فارس: زینی‌زاده: در باشگاه تراکتورسازی هیچکس جلالی را قبول ندارد/التماس به او نکردم
Tweet
حمید زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص صحبت‌های امروز مجید جلالی مبنی بر اینکه با تماس‌های او جلالی از بازگشت به تهران منصرف شده اما حالا مدیرعامل تراکتورسازی حرف‌های دیگری می‌زند گفت: در پی استعفای آقای جلالی که در هیأت مدیره مطرح شد و اعضای هیأت مدیره با این استعفاء موافقت کردند ما جایگزین ایشان را مطرح کردیم که با موافقت اعضای هیأت مدیره روبرو شد و آقای تونی را به عنوان جایگزین ایشان انتخاب و اقدام به مذاکره با ایشان کردیم و قرارداد را نوشتیم و پیش‌نویس قرارداد را هم برای او ارسال نمودیم. تنها مانعی که در این میان وجود داشت طلب ایشان بود که 148هزار دلار از سال قبل باقیمانده بود و ایشان عنوان کرد که این مبلغ را بپردازید تا من به تبریز بیایم.

وی ادامه داد: ما هم جلسه‌ای در تبریز برگزار کردیم تا در خصوص تأمین منابع مالی حضور تونی در تبریز راهکاری بیاندیشیم و در آن جلسه هم آقای اسبقیان مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی که حامل پیامی از طرف استاندار آذربایجان شرقی بود در این جلسه شرکت کرد. خود آقای اسبقیان هم پیش از این با آقای جلالی مبنی بر اینکه در جلسه هیأت مدیره باشگاه به ایشان فرصت صحبت داده نشده حرف زده بود. آقای جلالی به ایشان گفته بود که در هیأت مدیره به من فرصت صحبت داده نشده بود. من به آقای جلالی زنگ زدم و به ایشان گفتم که هیأت مدیره می‌خواهد صحبت‌های شما را بشنود. ایشان هم اعلام آمادگی کرد تا در این جلسه حاضر شود و صحبت کند. آقای جلالی به این جلسه آمد و نقطه‌نظراتش را مطرح کرد بعد از او آقای پورجمشیدیان بنا بر توصیه‌هایی که آقای استاندار داشتند که توسط آقای اسبقیان منتقل شده بود تصمیم گرفتند که آقای جلالی در تیم باقی بماند. من التماس آقای جلالی را نکردم این درخواست آقای جلالی بود که در هیأت مدیره صحبت کنم و هیأت مدیره تصمیم گرفت که ایشان باقی بماند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه جلالی گفته زینی‌زاده به او پیشنهاد قرارداد 5ساله در این جلسه داده اما حالا صبحت‌های دیگری مطرح می‌شود اظهار داشت: ما صحبت‌هایی که داشتیم در ابتدای سال به این دلیل بود که ما ظاهر آقای جلالی را شناختیم نه باطن او را و با هم پیش از این کار نکرده بودیم به همین دلیل شناخت زیادی از او نداریم. همه بازیکنان هم به او آقامعلم و استاد می‌گفتند و ما هم طالب اینگونه صبحت‌ها هستیم ما هم آمدیم با ایشان صحبت کردیم اما به مرور زمان هر چه جلوتر رفتیم با واقعیت‌ها بیشتر آشنا شدیم و فهمیدیم که حرف با عمل و محتوا با ظاهر بسیار متفاوت است و به من ثابت شد که با جلالی یکسال هم نمی‌شود کار کرد چه برسد به 5سال!

وی در خصوص اینکه تکلیف جلالی برای ادامه کار در تراکتورسازی چه می‌شود، تأکید کرد: من در تراکتورسازی کاره‌ای نیستم من فردا به تهران می‌آیم تا استعفای خودم را تقدیم آقای پورجمشیدیان رئیس هیأت مدیره کنم و امیدوارم که ایشان هم این استعفاء را بپذیرند چون من به عملکرد مجید جلالی اعتقادی ندارم و هفته دوم هم این تشخص را دادم و اینگونه نیست که ما هفته دوم یا سوم نظرمان برگردد.

وی افزود:‌ اینها شرایطی ایجاد می‌کنند که کسی از آنها انتقاد نکند چون زمین به آسمان می‌رود و آسمان به زمین می‌آید شرایط را طوری می‌کنند که کسی نتواند حرف بزند. من دلایل استعفایم را فردا بر روی سایت باشگاه قرار می‌دهم تا همه از آن مطلع شوند.

زینی‌زاده درباره صحبت مجید جلالی مبنی بر اینکه تمام مشکلات تیم فوتبال تراکتورسازی به علت سوءمدیریت شما بوده اظهار داشت: من نمی‌دانم مدیریت یعنی چه من 35 سال است که مدیریت می‌کنم. زمانی که آقای جلالی می‌خواست تسویه‌حساب کند 65درصد از مبلغ قراردادش را گرفته بود این نشان از حسن مدیریت من است نه سوءمدیریت.

وی در خصوص صحبت‌های جلالی که گفته بود شماره تلفن همراه او در فضای مجازی منتشر شده و هر روز پیام‌های تهدیدآمیز و توهین‌آمیز زیادی به او می‌شود، ادامه داد: شماره موبایل من هم در شهر پخش شده و روزی هزاران بار تماس تلفنی و یا پیامک دارم. اگر ایشان راست می‌گوید برود پیگیری کند که چه کسی این کار را کرده و چه پیام‌هایی به او داده است. این را باید پیگیری کند اما این را باید بگویم که از ابتدای فصل ما جلالی را به تراکتورسازی آوردیم هیچکس در باشگاه به او اعتقاد نداشت اما من و کانون هواداران تلاش کردیم و حمایت همه را به نفع او جذب کنیم تا مورد قبول عامه مردم قرار گیرد. اما الآن به آن نتیجه می‌رسیم که همان هوادارانی که در ابتدای فصل می‌گفتند او به دردمان نمی‌خورد درست می‌گفتند و ما به حرف آنان توجهی نکردیم. ما تلاش کردیم که همه حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها از او بشود اما باید این را در نظر داشت که این عملکرد و رفتار ماست که باعث می‌شود با ما برخورد صورت بگیرد و یا تفرقه ایجاد شود. اینها عملکرد ماست نه جوسازی دیگران. جلالی به عملکرد خودش چه از نظر فنی و چه از نظر مدیریتی مورد ارزیابی قرار دهد و بعد این صحبت‌ها را انجام دهد.

زینی‌زاده درباره اینکه جلالی ادعا کرده برای حضور تونی در تراکتورسازی قرار است 150هزار دلار نصیب کسی شود، افزود: این حرف‌ها شائبه ایجاد می‌کند قرارداد تونی نصف قرارداد جلالی است. تونی برای خودش و دو دستیار دیگرش 200هزار دلار پول می‌خواست که این مبلغ تا زمان لیگ قهرمانان آسیا بود که نصف رقم قرارداد مجید جلالی است. جلالی در ابتدای فصل با ما قراردادی یک میلیارد و 200میلیون تومانی امضاء کرده است. قرار بود سه مربی به عنوان دستیار در کنار او باشد و سه مربی هم به عنوان آنالیزور کادر فنی را کمک کند. که این سه آنالیزور تبدیل به یک آنالیزور شد که آن هم حضور آقای حبیبی بود که او هیچ مدرکی در این زمینه نداشت. ایشان یک چهارم این قرارداد را برای 6 نفر اختصاص داد و 3چهارم آن را برای خودش برداشت.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز درباره اظهارات جلالی مبنی بر اینکه سال گذشته که تونی سرمربی این تیم بود او با جلالی مذاکره کرده و حرف‌های ناگفتنی‌ای در خصوص این مربی پرتغالی انجام داده اظهار داشت: ما در سال‌های گذشته آقایان تونی و قلعه‌نویی را به تبریز آوردیم ما درباره آقای تونی گفتیم که ایشان به دلیل تفاوت‌های فرهنگی نتوانستند تیم را به خوبی مدیریت کنند اما از نظر فنی بسیار خوب بودند.این مربی همزبان و هم فرهنگ ما نبود و من این حرف را همین حالا هم می‌زنم و حرف خاصی ندارم. رفتن آقای تونی به دلیل ضعف مدیریت بود چون نتوانست با بازیکنان ارتباط خوبی برقرار کند و موضوع دیگری در میان نبود.

وی ادامه داد: من هیچ صحبت خاصی نکردم و دلیل هم برای آن وجود ندارد الآن هم که آقای جلالی این حرف‌ها را زده من پاسخ دادم. قرارشده ما صحبت نکنیم اما اگر آقای جلالی بخواهد از فرصتی که به او داده شده سوءاستفاده کند و حرف بزند منتظر جواب قاطع و منطقی ما باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: متن استعفایم را نوشتم/بازگشت جلالی تصمیم من نبود
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با اعلام اینکه هیچ نقشی در بازگشت مجید جلالی نداشتم گفت: متن استعفایم را آماده کردم و از تراکتورسازی خواهم رفت.
حمیدزینی زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در خصوص اتفاقات اخیر تیم تراکتورسازی تبریز به خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: من از ابتدای فصل به هیچ وجه موافق حضور مربی داخلی در تیم تراکتور سازی نبودم همه‌ی اتفاقاتی که در تیم افتاد به عدم تخصیص منابع کافی در تیم برمی‌گردد.

وی افزود: متاسفانه منابع مالی تیم تراکتور در حد و اندازه‌های مربی خارجی نبود و ما به ناچار مجبور شدیم از گزینه داخلی استفاده کنیم.

زینی زاده در خصوص انتخاب جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی عنوان کرد: به هیچ وجه موافق جلالی نبودم و به این سرمربی اعتقادی نداشتم لذا با انتخاب هیئت مدیره وی انتخاب شد و فراموش نکنید من خودم به عنوان مدیرعامل تیم فقط صاحب یک رای هستم .

مدیرعامل تیم تراکتورسازی تبریز ادامه داد قطعاً معتقدم گزینه‌های خارجی بسیار بهتر از جلالی هستند و اگر ما به این رده در جدول لیگ برتر رسیدیم نتیجه‌ی انتخاب نادرست هیئت مدیره و سرمربی گری جلالی بوده است.

وی در خصوص اقدامات مدیرعامل گفت: ما وظیفه داشتیم از وی حمایت بکنیم نواقص کار را برطرف سازیم از وی حمایت کردیم هوادارن و رسانه‌ها را هم سو و متحد ساختیم به امید این که تیم تراکتور سازی نتیجه لازم را بگیرد اما متاسفانه چنین اتفاقی نیافتاد.

زینی زاده در خصوص استعفای جلالی عنوان کرد: وقتی جلالی استعفا داد من این مطلب را با هیئت مدیره مطرح کردم بنابراین شد جایگزینی برای وی تعیین شود .

در این اوضاع و شرایط تونی بهتر می‌تواند انرژی منفی را به مثبت تبدیل کند من موافق حضور تونی بودم اما هیئت مدیره مخالفت کرد و خواهان بازگشت مجید جلالی شدم.

وی در خصوص بازگشت جلالی نیز تصریح کرد: مجید جلالی با باشگاه تسویه حساب کرده بود و قرار عازم تهران شود در جلسه‌ای که با مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی تشکیل شد اعضای هیئت مدیره، جلالی و خودم در این جلسه حضور داشتیم و پس از شنیدن نظرات به این نتیجه رسیدیم که جلالی در تیم ماندنی شوند و از آمدن تونی الیویرا منصرف شدم در واقع این تصمیمات اولیه و ثانویه هیئت مدیره است ومن به غیر از رای خودم هیچ رای دیگری نداشتم.

حمیدزینی زاده در خصوص نابسامانی‌های اخیر تراکتورسازی گفت: متاسفانه انسجام لازم ونظم و ترتیب تیمی در باشگاه ما وجود ندارد وبه نظر من باید عامل تفرقه افکنی درتیم بررسی شود وقتی من مدیرعامل با هیئت مدیره هماهنگ نیستیم آیا در این شرایط ماندن من به سلاح است.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه‌ی مصاحبه از استعفای صریح خود خبرداد و گفت: با توجه به وجود عامل تفرقه در تیم و ناهماهنگی‌های موجود از همه‌ی هواداران خداحافظی می‌کنم وبرای تیم تراکتورسازی آرزوی موفقیت را دارم و امیدوارم این تیم با سرمربیگری جلالی وهیئت مدیره بتواند در لیگ جام حذفی و آسیا افتخار آفرینی کند ما به تصمیم هیئت مدیره احترام می‌گذاریم و رسماً استعفای خود را اعلام می‌کنیم.

وی ادامه داد: من متن استعفایم را نوشته‌ام و این متن را آماده کرده تا برای تاییده‌ای نهایی هیئت مدیره نظر خود را ابلاغ کنند. من در تیم تراکتور نمی‌مانم امیدوارم در جام های پیش‌رو موفق باشند.

زینی زاده در خصوص عدم هماهنگی خود با هیئت مدیره گفت: با هیئت مدیره تعامل خاصی نداریم زیرا هیئت مدیره به نظرات من که در جهت موفقیت تراکتورسازی‌است احترام نمی‌گذارد و فردا صبح برای پیگیری استعفام عازم تهران خواهم شد.

مدیرعامل تراکتورسازی تبریز در خصوص اتخاذ برنامه 5 ساله از جلالی اعلام کرد من از جلالی هیچ برنامه‌ای نخواسته بودم این درخواست هیئت مدیره بود که با جلالی موافقت کرده واز وی برنامه 5 ساله بخواهند.

پورجمشیدیان رییس هیئت مدیره در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود از وی برنامه‌ی 5 ساله بخواهند در حالی که این تصمیم موافق نظر من نبود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم همه‌ی این اتفاقات در نهایت منجر به موفقیت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکن سابق تراکتورسازی درگذشت والده سردار جعفری را تسلیت گفت قاسم دهنوی بازیکن سابق تراکتورسازی در پی درگذشت مادر محمد حسین جعفری مدیر عامل سابق تراکتورسازی بیانیه ای به پایگاه اطلاع رسانی آناج صادر کرد. به گزارش آناج، قاسم دهنوی بازیکن سابق تراکتورسازی در پی درگذشت مادر محمد حسین جعفری مدیر عامل سابق تراکتورسازی بیانیه ای به پایگاه اطلاع رسانی آناج صادر کرد که به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای سرداری جعفری

مدیرعامل سابق باشگاه تراکتورسازی

خبر درگذشت والده گرامی و مکرمه جنابعالی موجب تأسف و تألم خاطر گردید.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به حضرتعالی و خانواده محترم، از درگاه خداوند منان برای آن مرحومه مغفوره رحمت و آمرزش الهی و برای شما و خانواده گرامیتان صبر و بردباری مسالت می نمایم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی استعفا کرد/

به کار مجید جلالی اعتقاد ندارم
تبریز – خبرگزاری مهر: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با اعلام خبر استعفای رسمی خود به دلیل عدم ثبات مدیریتی و نبود مدیریت واحد در این باشگاه، گفت: متن استعفایم را تنظیم کرده و در تصمیم خود جدی هستم اما اگر هیات مدیره پیشنهاد من را قبول کند، احتمال دارد به کارم ادامه دهم.
حمید زینیزاده عصر امروز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه متن استعفای خود را تنظیم کرده و فردا تقدیم هیات مدیره خواهد کرد، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: من روی استعفای خود جدی هستم و از تصمیم خودم برنمی گردم، فقط اگر به من به پیشنهاد برای ادامه کار بدهند، شرطی دارم که هیات مدیره باید آن را بپذیرد.
وی در خصوص شرط خود عنوان کرد: شرط من این است که در باشگاه تراکتورسازی یک مدیریت واحد باشد و مدیرعامل و هیات مدیره متحد القول روی یک موضوع نظر دهند، اینکه من یک تصمیمی بگیرم و هیات مدیره با آن مخالفت کند، نمی‌توانم آن را قبول کنم.
به کار آقای جلالی اعتقادی ندارم
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در خصوص علت استعفای خود در این شرایط حساس تیم تراکتورسازی، گفت: من به کار آقای جلالی اعتقادی ندارم و امیدوارم این عقیده من اشتباه باشد، ایشان در تیم تراکتورسازی موفق عمل کند و در تیم بماند. با این حال نمی‌توانستم با یک مربی که کارش را نمی‌پسندم، کار کنم. من با تونی اولیویرا مذاکره کردم و توافق برای حضور ایشان در تبریز حاصل شده بود، با این حال هیات مدیره با تصمیمی که گرفت، به واقع به کار من ارزش نداد و کار خودشان را کردند.
وی ادامه داد: قطعا دلیل اصلی استعفای من اقدامی بود که هیات مدیره در خصوص انتخاب مربی اتخاذ کرد، من اعتقاد دارم که باید در یک مجموعه اتحاد کامل و مدیریت واحد باشد اما به عینه دیدم که در تراکتورسازی چنین چیزی نبود. من تا امروز تمام تلاش خودم را کردم تا تیم موفق باشد و از کادرفنی هم با وجود اینکه به کارش اعتقاد نداشتم، حمایت کردم تا شائبه ای ایجاد نشود. با این حال امیدوارم که آقای جلالی بتواند با یک مدیر جدید که به کار ایشان علاقه اعتقاد دارد، خوب کار کند و نتیجه خوبی بگیرد.
زینی‌زاده با بیان اینکه خواسته او از هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی وجود ثبات مدیریتی بوده است، تاکید کرد: تلاش زیادی کردم تا در باشگاه ثبات مدیریتی وجود داشته باشد چراکه این امر باعث موفقیت و پیشبرد اهداف مجموعه می شود. حتی در تغییر کادر فنی هم هدف من این بود که هر اتفاقی که می افتد، به نفع هواداران باشد و رضایت هواداران را برآورده کند.
وی افزود: اینکه من تونی اولیویرا را برای سرمربیگری تیم پیشنهاد دادم نیز به خاطر این بود که هواداران این مربی را می‌خواستند، می‌خواستم انرژی منفی که از سکوها به داخل میدان انتقال می‌یافت را تبدیل به انرژی مثبت کنم و می‌دانستم حتی اگر اولیویرا نتیجه هم نمی‌گرفت، باز هواداران اعتراضی نمی‌کردند.
ضعف مدیریتی باعث جدایی تونی از تراکتور شد
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در پاسخ به این سئوال که با وجود اینکه سال گذشته به عنوان قائم مقام باشگاه بود، چرا مانع از رفتن تونی اولیویرا قبل از پایان فصل نشد، گفت: فقط این را بگویم ضعف مدیریتی در فصل گذشته باعث شد تا تونی اولیویرا از تراکتورسازی برود. به نظر من می‌رسد در همان هفته‌های آخر فصل قبل مشکل تونی اولیویرا را برطرف کرد و در تیم نگه داشت که متاسفانه چنین نشد.
وی در پاسخ به این سئوال که اگر طرفدار تفکرات تونی اولیویرا بوده است، چرا در ابتدای فصل به دنبال این مربی پرتغالی نبود و مجید جلالی را به سرمربیگری تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز برگزید، خاطرنشان کرد: ببینید در ابتدای فصل شرایط مالی باشگاه به گونه ای نبود که ما سراغ تونی اولیویرا و یا حتی مربی مطرح دیگری برویم، مثلا ما یک میلیون دلار نداشتیم که به آقای کرانچار بدهیم و او را به تراکتورسازی بیاوریم، توان مالی ما در حدی بود که مربی داخلی انتخاب کنیم و دو گزینه هم بیشتر نبود، این دو گزینه را در اختیار کمیته ارزشیابی فنی باشگاه قرار دادیم که آنها هم آقای جلالی را انتخاب کردند.
زینی‌زاده به گفته خودش آخرین روز مدیریتش را در این باشگاه سپری می کند، تصریح کرد: من اکنون دیگر برای ادامه کار در باشگاه تراکتورسازی اعتماد به نفسم را از دست داده ام، این را در نظر می گیرم که اگر بازهم تصمیمی بگیرم، هیئت مدیره خلاف آن را انجام خواهد داد و تصمیم من بازهم نقض خواهد شد. بهترین مدیریت برای یک مدیر این است که اختیار تام داشته باشد و دخالتی در کارهایش وجود نداشته باشد. امیدوارم مدیر جدید که به باشگاه تراکتورسازی خواهد آمد، اختیار تام داشته باش
تراکتور سازی مشکل مالی ندارد و اندوخته سه میلیاردی دارد
وی افزود: تیم تراکتورسازی هیچ مشکلی ندارد و من هم نمی‌خواهم بهانه دست آقایان بدهم، نمی خواهم بگویند که سوء مدیریت در تیم وجود داشت. الان که تصمیمم را برای استعفا گرفته‌ام، همین جا اعلام م‌کنم که من تلاش کرده‌ام تمام تعهداتم را در قبال بازیکنان و اعضای کادرفنی به جا بیاورم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با بیان اینکه تراکتورسازی هم اکنون از نظر مالی وضعیت بهتری نسبت به قبل دارد، گفت: من اگر استعفا می دهم و می روم، هواداران بدانند که در باشگاه سه میلیارد موجودی می گذارم و می روم.آورده هایی که ما به باشگاه داشتیم با تراز مالی مثبت بوده و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد. این را هم بگویم که وقتی من مدیرعامل تراکتورسازی شدم، این باشگاه سه میلیارد بدهی از مدیریت قبلی داشت اما نه تنها ما این بدهی را جبران کردیم، بلکه حالا سه میلیارد هم پول در حساب باشگاه وجود دارد.
وی یادآور شد: اهداف و برنامه های خوبی برای موفقیت باشگاه داشتم که بعضی از آنها محقق شد و برای بعضی دیگر وقت نمی شود، من قاطعانه می گویم که در باشگاه تراکتورسازی طی چند ماهی که من مدیر بودم، حسن مدیریت بوده و نه سوء مدیریت. من همواره تلاش کردم تا محبت، عشق، انسجام و وحدت را در باشگاه ایجاد و حفظ کنم.
زینی‌زاده در پاسخ به این سئوال که به نظر او واکنش بازیکنان تیم نسبت به استعفای مدیرعامل باشگاه چه خواهد بود، عنوان کرد: من همیشه تلاش کردم تا در کنار مدیریت، به مشکلات بازیکنان هم رسیدگی و حق و حقوق آنها را به موقع پرداخت کنم، حتی پس از رفتن آقای جلالی من به بازیکنان گفته بودم که هیچ کس علیه ایشان مصاحبه نکند، حالا نمی دانم بازیکنان در مصاحبه های خود در مورد من چه خواهند گفت.
وی در این خصوص که آیا احتمال بازگشت او همچون مجید جلالی که پس از استعفا دوباره به تراکتورسازی بازگشت، وجود دارد یا نه؟، بیان کرد: همانطور که گفتم، خواسته من مدیریت واحد در باشگاه است و باید تفکرات مدیر باشگاه و مربی تیم فوتبال یکی باشد و اختلاف نظری وجود نداشته باشد. برداشت من از این وضعیت باشگاه تراکتورسازی این است که باید در این دریایی پرتلاطم، سکاندار خوبی در راس کار باشد که بتواند این شرایط را بهتر کند. من می خواهم مدیری باشم که هیئت مدیره تصمیم من را عوض نکند.
گفتنی است به دنبال استعفای مجید جلالی از سرمربیگری تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، حمید زینی‌زاده با تونی اولیویرا سرمربی پرتغالی فصل گذشته این تیم وارد مذاکره شد و در حالیکه مذاکرات دو طرف به خوبی پیش می‌رفت، در جلسه‌ ای که عصر دوشنبه در باشگاه تراکتورسازی برگزار شد، هیات مدیره این باشگاه با استعفای مجید جلالی مخالفت کرده و او را در راس کادر فنی تیم تراکتورسازی حفظ کردند.
به دنبال این اتفاقات و در حالیکه تصمیم زینی‌زاده عملا با مخالفت هیات مدیره مواجه شد، وی تصمیم گرفت که به دلیل اختلاف نظر با مجید جلالی و آنچه خود زینی زاده "عدم ثبات مدیریتی و نبود مدیریت واحد در باشگاه تراکتورسازی" خوانده است، از مدیرعاملی این باشگاه استعفا کند. استعفای حمید زینی‌زاده فردا در هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی مطرح و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
--------------------------------------------

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
با استعفاي زيني‌زاده موافقت شد

هيئت مديره باشگاه تراکتورسازي تبريز با استعفاي حميد زيني‌زاده موافقت کرد.
00946114.jpg

به گزارش فارس، حميد زيني‌زاده مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز پس از بازگشت مجيد جلالي به اين تيم به دليل برخي مسائل، امروز استعفاي خود را به هيئت مديره داد و اعضاي هيئت مديره با اين استعفا موافقت کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سردار نظمی مدیرعامل تراکتورسازی شد.

آناج: رئیس سابق هیئت فوتبال تبریز به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی انتخاب شد. به گزارش آناج، جمشید نظمی رئیس سابق هیئت فوتبال تبریز از سوی علی‌‌اکبر جمشیدیان رئیس هیئت مدیره و سایر مسئولان این تیم به عنوان مدیرعامل تراکتورسازی معرفی و جانشین زینی‌زاده شد.
به نقل از فارس، حمید زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی امروز از سمت خود استعفا کرد و هیئت مدیره با کناره گیری او موافقت کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: هواداران از رفت و برگشت جلالی ناراحت شدند
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92102010917
جمعه ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۰۱:۵۷
isna-13-129.jpg
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی ابراز امیدواری کرد با انتصاب نظمی به عنوان مدیرعامل شرایط بهتر شود.

مهدی کیانی، بازیکن تیم تراکتور سازی تبریز در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ابتدا در خصوص بازی پیش روی این تیم در مقابل سایپا البرز، بیان کرد: بازی حساسی داریم و سایپا تیم خوبی است. مربی و بازیکنان خوبی دارد. ما چند بازی است که اصلا نتوانسته ایم نتایج خوبی کسب کنیم. با تمام وجود، تلاش و بازی خواهیم کرد تا انشاالله سه امتیاز را کسب کرده و دل هوادارانمان را شاد کنیم. به سه امتیاز این بازی بسیار نیاز داریم.

وی در خصوص استعفای زینی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی تبریز معرفی شد
ارسال به دوست نسخه چاپی نسخه چاپی
مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی قرار است در تمرین صبح جمعه تیم فوتبال این باشگاه در تهران، حاضر شود.
۱۳۹۲ جمعه ۲۰ دی ساعت 00:09
به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، با قبول استعفای حمید زینی زاده از سوی اعضای هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز، جمشید نظمی به عنوان مدیرعامل جید این باشگاه انتخاب و معرفی شد.
در پی ابقای مجید جلالی، زینی زاده مدیرعامل پیشین باشگاه تراکتورسازی از حضور در محل کار خود انصراف و استعفای خود را تسلیم شرکت تراکتورسازی نمود.
با وصول استعفای کتبی زینی زاده، هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تشکیل جلسه داد و ضمن موافقت با جدائی زینی زاده، جمشید نظمی را به عنوان جانشین وی انتخاب کرد.
مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی قرار است در تمرین صبح جمعه تیم فوتبال این باشگاه در تهران، حاضر شود.
لازم به ذکر است جمشید نظمی علاوه بر مسئولیت مدیرکلی بنیاد شهید آذربایجان شرقی، از پیشینه ریاست هیئت فوتبال این استان نیز برخوردار است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نمی خواهیم از کورس قهرمانی عقب بمانیم/می خواستیم تیم را به یک مدیر فوتبالی و بومی بدهیم

علی اکبر پورجمشیدیان گفت: تلاش خود را انجام می دهیم تا جو را در تیم آرام کنیم.
خبرگزاری فارس: نمی خواهیم از کورس قهرمانی عقب بمانیم/می خواستیم تیم را به یک مدیر فوتبالی و بومی بدهیم
Tweet
علی اکبر پورجمشیدیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد استعفای حمید زینی زاده گفت: بعد از جلسه هیأت مدیره قرار شد باشگاه از حمید زینی زاده حمایت کند و او با قدرت کار خود را در باشگاه ادامه دهد اما وقتی ایشان استعفا کردند ما نمی توانستیم تیم را بدون مدیر بگذاریم.

رئیس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد انتخاب نظری به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه گفت: وقتی با استعفای زینی زاده موافقت کردیم قرار بر این شد که یک مدیر بومی و فوتبالی انتخاب کنیم و دلیل انتخاب آقای نظری همین مسئله بوده است.

وی در مورد حواشی اطراف تیم یادآور شد: به عنوان خدمتگذار مردم و پادو تیم تلاش می کنیم تا هرچه زودتر تیم را به شرایط خوبی برسانیم. تا زمانیکه در تراکتورسازی هستیم تلاش می کنیم تصمیماتی که مصلحت تیم است را اتخاذ کنیم.

وی در مورد اینکه آیا تراکتورسازی شانسی برای قهرمانی در فصل جاری دارد، عنوان کرد: به این مسئله امیدوار هستیم هنوز بازی های زیادی تا پایان فصل باقی مانده است همه تلاش خود را برای نتیجه گرفتن تیم می کنیم. با توجه به شرایط اخیر کار مشکل شده اما سعی می کنیم تیم شرایط خوبی پیدا کند و تراکتورسازی از کورس قهرمانی عقب نماند.

پورجمشیدیان در مورد اتفاقاتی که در آخرین تمرین تراکتورسازی رخ داد، گفت: تراکتورسازی تیم بزرگی است و هواداران زیادی دارد. در تیم های پرهوادار گاهی چنین مشکلاتی به وجود می آید و در استقلال و پرسپولیس نیز این شرایط بعضی اوقات وجود دارد. به عنوان خادم مردم می گویم مشکلاتی به وجود آمده و تمام تلاش ما این است که هرچه زودتر تیم شرایط بهتری پیدا کند. این همان هیأت مدیره ای است که دو سال با تصمیمات خود باعث شد تیم به مقام نایب قهرمانی لیگ برتر برسد. با نظرات همین اعضا مدیریت تیم مشخص شد. امیدواریم مردم به ما اعتماد داشته باشند و بدانند که ما هم مثل آنها روی تیم حساسیت و تعصب داریم. حساسیت ما از هواداران کمتر نیست چون ما ضمن علاقه به تراکتورسازی در این باشگاه مسئولیت هم داریم.

وی در پایان تأکید کرد: امیدواریم تصمیماتی که می گیریم منطقی و به نفع تیم باشد و باعث شود تراکتورسازی روند خوبی پیدا کند و دل هوادارن شاد شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر عامل جدید تراکتورسازی در گفتگو با آناج:بعد از جلسه معارفه برنامه هایم را خواهم گفت/

امروز با کادر فنی و بازیکنان جلسه دارم/بدنبال موفقیت تیم هستیم جمشید نظمی گفت: هنوز جلسه معارفه برگزار نشده است. بعد از جلسه معارفه برنامه هایم را خواهم گفت. به گزارش آناج، "جمشید نظمی" در گفتگوی کوتاه با خبرنگار ورزشی آناج، در خصوص انتخاب وی به عنوان مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی و برنامه های وی برای باشگاه گفت: هنوز زود است که بخواهیم در مورد اهداف خود در تراکتورسازی صحبت کنیم هنوز با اعضای تیم صحبت نکرده ام و باید در جلسه‌ای با آنها گفت‌وگو کنم. باید در مورد برنامه‌های خود با اعضای تیم صحبت کنیم و با تکمیل اطلاعات صحبتی انجام دهیم که بعدا نخواهیم آن را عوض کنیم.

وی ادامه داد: هم اکنون در حال رفتن پیش سرمربی تیم و بازیکنان هستم، اجازه بدهید بعد از صحبت با کادر فنی و معارفه برنامه ها و صحبت های خود را ارائه دهم.

مدیر عامل جدید باشگاه تراکتورسازی در خصوص زمان معارفه به خبرنگار آناج توضیح داد: هیئت مدیره باشگاه هنوز زمانی را در این خصوص مقرر نکرده اند. به احتمال زیاد طی دو روز آینده معارفه صورت گیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محسن دلیر مهاجم بومی تراکتورسازی:حضور در نیمکت تراکتور برایم بهتر از بازی در سرخابی های پایتخت است/میتوانیم دوباره به صدر برگردیم محسن دلیر گفت: آرزوی یک بازیکن بومی این است که در تراکتورسازی بازی کند و بتواند با پیراهن قرمز رنگ تراکتور افتخار آفرینی کند. بازی کردن در تیم تراکتورسازی ارزش بیشتری دارد تا بازی در تیم های مثل استقلال و پرسپولیس.
به گزارش آناج، محسن دلیر مهاجم بومی تیم تراکتورسازی در خصوص آخرین وضعیت خود و تیم گفت: همانطور که می بینید از اول فصل بازی نمی کنم. در گسترش فولاد آقای گل بودم و تا حدودی توانسته بودم به روزهای اوج خود برسم با هزار امید و آرزو به تراکتورسازی آمدم ولی متأسفانه بعد از مصدومیتی که در اوایل فصل گریبان گیر من شد دیگر موقعیتی برایم پیش نیامد تا بتوانم خودی نشان دهم.

وی افزود: مصدومیت اول فصل جلوی پیشرفت من را گرفت و به همین خاطر روحیه ام را از دست دادم. از هفته هشتم به بعد در تمرینات به خوبی ظاهر می شدم به طوری که اکثر بازیکنان به این موضوع اشاره می کردند. در اکثر بازی ها در لیست هجده نفره قرار می گرفتم ولی به دلیل شرایط حساس بازی موقعیتی برای حضورم پیش نمی آمد.

دلیر ادامه داد: مهره های خوبی در تیم داریم، هواداران بدانند تراکتورسازی پتانسیل قهرمانی دارد، سردی هوا در چند روز اخیر تیم را در شرایط سختی قرار داده بود. تعدادی از هواداران شعار می دادند که تیم بدون تاکتیک است، با وجود اینکه جلالی از من استفاده نمی کرد ولی باید بگویم که تیم ما تاکتیک های زیادی را در نظر داشت ولی شرایط هوا و یخ زدگی زمین مانع این امر شد.

مهاجم نیمکت نشین تراکتورسازی در خصوص حواشی پیرامون تیم اظهار داشت: حواشی اطراف تراکتورسازی یک مسئله عادی است. تیمی که دو سال نائب قهرمان شده است قطعا چنین حواشی هم خواهد داشت.

بازیکن بومی تراکتورسازی، به عنوان یکی از بازیکنان فیزیکی تیم در پاسخ به این سوال که گفته می شود در تیم تراکتورسازی بازیکن فیزیکی وجود ندارد، توضیح داد: بازیکن فیزیکی مثل من یا جواد کاظمیان در تیم وجود دارد ولی اگر کادر فنی به بازیکن فیزیکی و شوت زن احتیاج داشتند چرا از من استفاده نکرد. من زمان حضور در گسترش فولاد اکثر گل های خود را با شوت به ثمر رسانده بودم، اگر کادر فنی در چند بازی از من استفاده می کرد پشیمانشان نمی کردم.

وی در خصوص این که بازیکنان بومی به سرمای تبریز عادت دارند ولی بازیکنان غیر بومی نه گفت: شما در بازی فجر بازی فوق العاده حبیب گردانی را ببینید، یک بازیکن بومی در هوای سرد و روی زمین یخ زده چگونه توانسط جنگنده بازی کند. البته بازیکنان دیگر ما تمام تلاش خود را انجام دادند و من به عنوان یک عضو کوچک از خانواده تراکتورسازی این حرف را می زنم. من بیشتر از هشت سال در سرمای تبریز فوتبال بازی کرده ام و به این سرما عادت کرده ام.

دلیر در خصوص این موضوع که بازیکنان تیم گسترش فولاد چرا در هوای آزاد تمرین می کنند ولی تراکتورسازان در داخل سالن تمرینات خود را ادامه می دهند و آیا سرمای شدید برای گسترش فولادی ها وجود ندارد، تصریح کرد: باشگاه گسترش فولاد دارای دو زمین چمن استاندارد است که از شرایط و کیفیت بالایی برخوردار هستند ولی زمین چمن تراکتورسازی اصلا شرایط خوبی ندارد. سرمای هوا نیز همانطور که گفتم بازیکنان غیر بومی به هوای تبریز عادت ندارند و به همین دلیل شرایط تمرین در هوای سرد کمی سخت می شود.

دلیر در پاسخ این سوال که بعد از پایان شدن خدمت مقدس سربازی اش چه برنامه ای دارد و آیا از تراکتورسازی جدا خواهد شد یا نه گفت: آرزوی یک بازیکن بومی این است که در تراکتورسازی بازی کند و بتواند با پیراهن قرمز رنگ تراکتور افتخار آفرینی کند. بازی کردن در تیم تراکتورسازی ارزش بیشتری دارد تا بازی در تیم های مثل استقلال و پرسپولیس.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی :حتی زن کرار نمی داند او کجاست / شاید پیمپائو را نخواهم / طعنه به تونی اولیویرا

مجید جلالی در پایان تمرین امروز تیم تراکتورسازی اظهار داشت: شرایط تیم ما خوب است و چند روزی در تهران و در زمین مناسب تمرین کرده‌ایم. به دلیل مسایلی که وجود داشت و تمرکز تیم برهم خورده بود سعی کردیم تمرینات شادابی را برگزار کنیم تا حداقل بازیکنان از این فضا فاصله بگیرند و آماده شوند.
پیگیری تمرینات در تهران:
90 درصد از دلیلی که تمرینات را به تهران آوردیم این بود که در تبریز به خاطر زمین یخ‌زده نمی‌توانستیم تمرینات خود را برگزار کنیم.
اتهام زنی جلالی ؛
جلالی درباره اتفاقات آخرین تمرین تراکتورسازی در تبریز هم گفت: به نظرم آن چه رخ داد اتفاقی نبود. 100 نفر از ابتدای تمرین حضور پیدا کردند و مرتب اهانت می‌کردند. کار آنها سازماندهی شده بود و شماره همراه من را از شب قبل پیامک کرده و در صفحات اجتماعی گذاشته بودند. باز هم می‌گویم در تاریخ فوتبال‌مان مربی را سراغ ندارم که تا این اندازه اذیت شده باشد.
جلالی و نقل قولی از دکتر شریعتی ؛
جلالی تاکید کرد: دکتر شریعتی گفته است فلسفه هر کسی در عملش مشخص می‌شود نه در حرفش. با حرف زدن نمی‌توانیم خود را خوب جلوه دهیم و تبرئه کنیم .
طرح قرارداد 5 ساله از کجا آمد؛
این خود زینی‌زاده بود که به موضوع قرارداد 5 ساله را در هیئت مدیره مطرح کرد.
چرا جلالی در تراکتورسازی ماند ؛
اگر یک کلام بگویید من را نمی‌خواهید وسایلم را جمع می‌کنم و می‌روم اما خود آنها عنوان می‌کردند که از من حمایت می‌کنند و باید بمانم.
مسئله استعفای بعد از فجر ؛
در هر صورت من در آن زمان به این نتیجه رسیدیم که استعفا بدهم. این کار من واکنش به مصاحبه‌های درون باشگاه بود که عنوان کردند اگر جلالی تا آخر فصل هر باختی بدهد باید برود با این شرایط اگر می‌ماندم شان مربیگری زیر سوال
تهدید های هواداران تراکتور ؛
سرمربی تراکتورسازی درباره نگرانی از برخورد احتمالی هواداران تبریزی در تمرینات آینده این تیم تصریح کرد: در آنجا قشر خاصی وجود دارد. در شبی که شماره من را پخش کردند طی 24 ساعت 300 پیامک دریافت کردم که در نصفی از آنها من را تهدید کرده و گفته بودند اگر در تیم بمانی ورزشگاه را روی سرت خراب می‌کنیم و نصف دیگر گفته بودند باید بمانی و ما مانند کوه از تو حمایت می‌کنیم و اگر کس دیگری به تیم بیاید ورزشگاه را بر سر او خراب خواهیم کرد.
بحث کناره گیری هنوز ادامه دارد ؛
به دلیلی همین مسائل بود که به هیئت مدیره باشگاه گفتم اجازه دهید من بروم، چرا که این فضا با رفتن من از بین می‌رود امروز هم همین موضوع را در جلسه با هیئت مدیره باشگاه مطرح خواهم کرد.
هواداران تراکتورسازی ؛
من هواداران تیم تراکتورسازی را دوست دارم و به آنها احترام می‌گذارم و برای همه آنها آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
لیست 15 نفره برای چذب در نیم فصل ؛
در نقل و انتقالات نیم فصل فهرست 15 نفری را برای جذب بازیکن به باشگاه دادم که انصافاً باشگاه نیز تمام تلاش خود را انجام داد اما نتوانست آنها را جذب کند. من به باشگاه گفته بودم که اگر 2 بازیکن از مجموع 15 بازیکنی که می‌خواستم را جذب کنید خوب است اما با وجود همه تلاش‌ها این اتفاق رخ نداد.
شاید نتوانیم پیمپائو را جذب کنیم.
جلالی درباره وضعیت پیمپائو و جاسم کرار یادآور شد: هربار گفتند این 2 بازیکن هفته آینده می‌آیند اما هنوز این اتفاق رخ نداده است. البته پیمپائو آمد اما در تست پزشکی او مشکلاتی وجود دارد که شاید نتوانیم این بازیکن را جذب کنیم.
وضعیت جاسم کرار ؛
وضعیت جاسم کرار و اینکه گفته می‌شود که همسر او هم از این بازیکن خبر ندارد
کار در تبریز به عنوان تجربه بسیار تلخ ؛
جلالی از کار در تبریز به عنوان تجربه بسیار تلخ و سخت اما آموزنده یاد کرد و گفت: در فوتبال با همین مشقت‌ها و فشارها است که تکامل پیدا می‌کنیم. فوتبال پرفشارترین ورزش دنیا است و به خصوص مربیان بیشتر از همه زیر فشار هستند. البته یک مربی نباید زیر فشار بشکند بلکه باید شکوفا شود.
ایل گلی را تا حالا ندیدم ؛
اعتراف می‌کنم تاکنون این اندازه از فشار را تحمل نکرده بودم. من 8 ماه است که در تبریز هستم اما هنوز ایل‌گلی را از نزدیک ندیده‌ام یا در خانه بودم و یا در تمرین و ورزشگاه یادگار امام حضور داشته‌ام. خانه من در تبریز مانند اتاق کار است. متاسفانه با آنکه صادقانه کار کرده‌ام اما در تبریز بسیار سختی کشیده‌ام.
طعنه به سرمربی قبلی تراکتور ؛
یکی از سوالاتی که از همان ابتدا در تبریز از من می‌پرسیدند این بود که چرا کنار زمین پشتک نمی‌زنم اما من همیشه منش و رفتار خودم در مربیگری را داشته‌ام و نمی‌توانم غیر از آن کاری انجام دهم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور با برد امید را به تبریزی ها برگرداند/تراکتور بدون هوادارانش هیچ است

حسن آذرنیا گفت:تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بدون حضور هوادارانش معنایی ندارد.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران حسن آذرنیا در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی گفت:اگر از تراکتورسازی تبریز هوادارانش را بگیریم این تیم هیچ است.در تراکتور نه من نه زینی زاده نه جلالی و نه بازیکنان مهم هستند بلکه تنها هواداران هستند که مهم می باشند.

وی خاطرنشان کرد:تراکتور می تواند با یک یا 2 برد شادی و امید را به تبریز برگرداند و همه باید برای رسیدن به این هدف کمک کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هنوز شانس موفقیت داریم
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی خطاب به هواداران این تیم تبریزی اعلام کرد از تیم خود حمایت کنند زیرا بازیکنان و مربیان می‌آید و می‌رود اما این تیم و نتایج آن است برای هواداران باقی می‌ماند

.
به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی در خصوص حواشی اخیر که برای تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بوجود آمده، ضمن بیان مطلب فوق گفت: از هواداران تراکتورسازی می‌خواهم از تیم حمایت کنند زیرا بازیکن و مربی می‌آیند و می‌‍روند اما این تیم و نتایج آن است که برای هواداران باقی‌ می‌ماند پس در هر شرایطی از تیم خود را یاری کنند.
وی که با دوربین برنامه ورزش و مردم صحبت می‌کرد، از هواداران تیم تراکتورسازی خواست این تیم را همانند گذشته مورد تشویق قرار دهند و افزود: هنوز شانس موفقیت و قهرمانی وجود دارد، پس هواداران اتفاقات گذشته را فراموش کرده و به فکر تیم و موفقیت در بازی‌های آینده باشند.
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز همچنین تاکید کرد: اگر در بازی‌های بعدی نتایج بهتری بگیریم، همه چیز خوب می‌شود زیرا در موقع باخت و ناکامی همه چیز بد و خراب است و بعد از بردهای پست سر هم، همه چیز عالی می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شانس بالای تراکتور در دیدار با سایپا در کرج.

از هفته بیست و یکم لیگ برتر تراکتور سازی تبریز در حالی فردا در ورزشگاه انقلاب کرج مهمان سایپای این شهر می باشد که با توجه به امتیازات ارزشمندی که از دست داده است تلاش خواهد کرد تا با به دست آوردن تمام امتیاز این دیدار بیرون از خانه بار دیگر روند رو به رشد خود را در جدول آغاز کند .... ( لطفا به ادامه مطلب بروید )

تراکتور هر چند در هفته های گذشته روزهای پر فشاری را سپری کرده و با از دست دادن امتیازاتی ارزشمند از صدر جدول رده بندی سقوطی آزاد تا رتبه ششم جدول را تجربه کرده است می تواند فردا برنده بازی باشد این تیم پس از هفته هایی که مدیرعامل قبلی تیم با مصاحبه های نا بخردانه خود تیم را وارد بحران ساخت اکنون چند روزی است که به ساحل آرامش رسیده است از طرفی دیگر با توجه به اینکه ورزشگاه کرج در مقایسه با ورزشگاه یخ زده یادگار امام تبریز شرایط مناسبی را برای تراختور ایجاد می کند و از طرف دیگر تراختور هر چند در کرج مهمان این سایپا می باشد ولی در عمل با توجه به حضور پر تعداد هواداران تهرانی و کرج و شهرهای اطراف تهران عملا این تیم کرجی است که مهمان خواهد بود
دیدار دو تیم در نیم فصل اول :
دو تیم در نیم فصل اوله بندی برسد ولی با رسیدن به نتیجه مساوی در شیراز با انجام یک بازی ضعیف باعث شد تا هواداران ( ! ) از د مسابقات در حالی به مصاف هم رفتند که تراختور در دیدار قبلی خود می توانست با غلبه بر فجر به صدر جدول ردقیقه سی بازی شروع به انتقاد بر علیه جلالی کنند ولی تراختور آن بازی را با گل دقایق آخر محمد نصرتی که در شرایط مشکوک به آفساید به ثمر رسید به نفع خود به پایان رساند .
بازی های سایر تیم ها انگیزه ای دیگر برای تراکتور :
علاوه بر شرایط حاکم بر تراکتور سازی در بازی فردا جدول بازی های سایر مدعیان نیز باعث افزایش انگیزه تراکتور می باشد در حالی که نفت تهران دیروز در دیدار برابر ذوب آهن زمینگیر شده و بازنده از زمین مسابقه خارج شد تا تراکتور بار دیگر فرصت پیشی گرفتن از این تیم را بدست آورد از طرف دیگر دیدار حساس پرسپولیس با فولاد و در ادامه پرسپولیس با استقلال انگیزه های تبریزی ها را برای بازی فردا صد چندان می کند .
و اما سایپا میزبان روی کاغذ بازی فردا :
سایپا کرج در هفته های گذشته همانند تراکتور بازی های ضعیفی از خود به نمایش گذاشته است ولی بر خلاف تراکتور که حریفانش به سرعت از این تیم پیشی گرفتند حریفان سایپا از خود سایپا بدتر عمل کرده و به نوعی باعث تثبیت جایگاه این تیم میانه جدولی شده اند سایپا با سرمربی تراک تبار خود در تلاش است فردا به امتیازات کامل این بازی برسد تا خود را به نیمه بالایی جدول رده بندی برساند هر چند که عملا در حال حاضر جدول رده بندی به سه گروه تبدیل شده و 6 تیم بالایی فاصله امتیازی مناسبی با سایر تیم ها ایجاد کرده اند .
پیش بینی :
به نظر می رسد فردا شانس تراکتورسازی برای برد بیش از سایپای میزبان باشد از طرفی دیگر انگیزه های سایپا در برابر تیم پر تماشاگر تبریزی می گوید احتمال تساوی در این بازی بسیار کم بوده و اگر بازی هم مساوی شود با گل همراه خواهد بود
تراکتور در این بازی شانس 60 درصدی برای برد داشته و در مقابل برای سایپا 30 درصد شانس پیروزی در این بازی می توان قائل شد این بازی 10 درصد احتمال دارد با نتیجه مساوی به انتها رسد

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
گسترش تو همین هوای سرد و زمین یخ زده5تا به را ه آهن زد ولی تراکتور...

بالا