• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حال و روز تراكتور خوب نیست!
اين را متوان هم از نتايج اين تيم فهميد و هم از حاشيه هايي كه بمانند خوره بر جان اين تيم افتاده.
آناج: حال و روز تراكتور خوب نيست! اين را می توان هم از نتايج اين تيم فهميد و هم از حاشيه هايي كه بمانند خوره بر جان اين تيم افتاده و اين تيم را دچار مشكلات امروزي كرده است. براي رسيدن به دلايل اين مشكلات، نكاتي را ميتوان پشت سر هم رديف كرد. نكاتي كه برخيها اظهر من الشمس اند و همگان از هوادار گرفته تا اصحاب رسانه و اهالي فن مي دانند و برخيها هم نياز به موشكافي بيشتر دارند .

مشكلات تراكتور از زماني آغاز شد كه در فصل گذشته بجاي حمايت از توني اوليويرا دست رد بر سينه او زده شد و براي دو بازي پاياني مربي موقت گماشته شد تا در آخر فصل، فردي مناسب جايگزين وي گردد. از همه گزينه ها، مديران باشگاه به جلالي رسيدند. فردي ماخوذ به حيا در اين فوتبال بي در و پيكر كه البته از دانش كافي هم بهره مند بود اما اينكه ميتوانست در تيمي به مانند تراكتور موفق بشود و در مقابل حاشيه ها كمر خم نكند، خودش محل ايراد بود كه مديران تراكتور از اعتناي به اين اصل غفلت كردند و جلالي هدايت تراكتور را در دست گرفت.

عدم رفتار حرفه اي مدير عامل تراكتور در ابتداي فصل و اولتيماتوم مبتديانه وي به جلالي به خاطر عدم ارايه بازي خوب در هفته دوم، نشانه هايي از دچار شدن تراكتور به حاشيه هاي مخرب را بروز داد.

همه كساني كه در فوتبال سررشته اي دارند مي توانند به سهولت بگويند كه مشكلات تراكتور بيش از آنكه فني باشد و مربوط به مستطيل سبز، مربوط به حواشي و مشكلات بيروني است و در يك كلام تراكتور همه امتيازاتي را كه از دست داد و از صدر به زير كشيده شد قبل از آنكه دلايلش را در زمين سبز جستجو كنيم بايد در خارج ميدان و در حواشي خود ساخته تراكتور كه مديريت و البته خودِ مجيد جلالي آنرا ساخته اند، جستجو نماييم.

اما امروز چه بايد كرد؟ راه حل خروج از بحران چيست؟ آيا قبول استعفاي جلالي مي تواند تراكتور را به ساحل آرامش برساند؟ آيا برگرداندن توني راه نجات است؟

بديهي است در اين مقطع از فصل، بركناري مربي نتيجه اي جز از دست دادن امتياز نخواهد بود. هر مربي كه بخواهد هدايت تيمي را در اين مقطع برعهده بگيرد به هفته ها زمان نياز دارد تا تيم مورد نظر خود را بسازد. يادمان نرفته كه توني در بازيهاي ابتدايي فصل قبل، تيمش نه خوب نتيجه ميگرفت و نه خوب بازي ميكرد اما كم كم تيم مورد نظر اين مربيِ كاركشته براه افتاد پس اين نكته خيلي واضح است كه توني براي اين فصل و ادامه بازيها نمي تواند مثمر ثمر باشد كه البته اگر مديران باشگاه بخواهند از خير اين فصل بگذرند و براي فصل آتي برنامه ريزي كنند بحث ديگري است كه در آنصورت بايد سطح توقعات مديريت باشگاه براي اين فصل پايين آورده شود و به هر نتيجه اي كه به دست بيايد راضي باشد.

اتفاقاتي كه در طي اين دو روز افتاد اتفاقات خوب و خوشايندي بود، الزام هيئت مديره مبني بر بازگشت جلالي و حمايت هيئت مديره از وي، مي تواند شيب مشكلات اين تيم را كُند نمايد و هواداران را به ادامه مسير اميدوار نگه دارد. اصرار مديرعامل براي قطع همكاري با جلالي كمي مبهم به نظر مي رسد و بيشتر به لجاجت شباهت دارد تا دلايل فني. البته مجيد جلالي هم ميتوانست مسير بهتري را براي تعامل با مديريت باشگاه برگزيند نه اينكه بلافاصله با يك مصاحبه استعفا داده و باشگاه را در مقابل عمل انجام شده قرار دهد.

نكته پاياني اينكه،تصميم هيئت مديره تصميم معقولي بود كه ميتواند مشكلات را كاهش دهد بشرطي كه مديريت باشگاه آرامش را به باشگاه و بدنه تيم برگرداند. اميدواريم اين اتفاق در همين روزها خودش را نشان بدهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سردار آجرلو پشت پرده ابقاء جلالی در تراکتورسازی / روابط جلالی با مسئولین و هواداران تراکتور در 4 اپیزود

به گزارش لیگ برتر ، روابط مجید جلالی با مسئولین باشگاه تراکتورسازی و همچنین حمایت هواداران این تیم از این مربی با اخلاق فوتبال کشورمان را بصورت خلاصه بررسی و ماجرای استعفای جلالی و ابقاء وی از زاویه جدید در چهار اپیزود تقدیم حضورتان می گردد :

اپیزود اول

ابتدای نیم فصل دوم با یک بازی درخشان از تراکتور و برد رقیب مدعی قهرمانی یعنی پرسپولیس ، تراکتور جلالی به صدر جدول لیگ صعود می کند دو هفته بعد از آن با یک گل به خودی مدافع این تیم ، جلالی صدر را از دست می دهد ، هفته های بعدی وضعیت را برای این مربی آرام بدتر می کند ، تا بازی جام حذفی فرا می رسد و جلالی و تیمش با بردی که مقابل تیم دسته یکی ، نفت مسجد سلیمان کسب می کنند وضعیت تیم اندکی فرق می کند و امید به بازگشت به روند قبل و بازپس گیری صدر از دیگر مدعیان نزد هواداران بیشتر می شود ، هنوز جلالی مورد اقبال هواداران این تیم است

اپیزود دوم :

فردای بازی با نفت مسجد سلیمان ، مصاحبه و التیماتوم یکی از اعضاء هیئت مدیره باعث تحریک جلالی می گردد وی نیز مصاحبه ای آتشین انجام می دهد و اعلام می کند بعد از بازی با فجر از این تیم جدا خواهد شد البته به امید کسب یک نتیجه خوب مقابل فجر و قرار دادن هواداران این تیم مقابل مدیران تراکتورسازی ، البته حمایت هواداران از جلالی نیز جالب توجه بود چرا که بیش از 70 درصد هواداران در نظر سنجی های مختلف مخالف جدائی مجید جلالی هستند

اپیزود سوم :

بازی با فجر مساوی خاتمه پیدا می کند و تراکتورسازی مدعی از پس فجر سپاسی بر نمی آید ، حال همه هواداران تراکتور منتظر عکس العمل مدیرعامل و دیگر مسئولین این تیم هستند ، زینی زاده در مصاحبه های مختلف خبر از آمدن تونی می دهد و تراکتور با جلالی تسویه می کند حتی جلالی اعلام می کند که هیچ طلبی از تراکتور ندارد اما جلالی در سخنان آخر ناراحتی خود را از عدم برگزاری جلسه ای با هیئت مدیره در طول مدتی که تبریز کار می کرده ابراز می کند.

ایپزود چهارم :

بلیط جلالی و الیویرا رزرو شده و حال که جلالی قطعاٌ از این تیم جدا شده است ، هیئت مدیره که در طول چند ماهی که وی در تبریز مشغول به کار بود هیچ جلسه ای با جلالی برگزار نکرده ، این بار هر چه سریعتر جلسه ای با حضور جلالی برگزار می کند و نه تنها به این نتیجه می رسد که جلالی در این تیم بماند بلکه از او برنامه پنج ساله نیز درخواست می گردد ، البته حالا با مروری بر نظر سنجی های این بار بیش از 80 درصد هواداران دوست ندارند جلالی در تبریز بماند . بهت و حیرت فضای رسانه ایرااز این تصمیم هیئت مدیره تراکتور فرا می گیرد ، همه در حیرت رفتن و ماندن جلالی فرورفته اند ، پایگاه خبری ،خبر آنلاین از پشت پرده ابقاء جلالی خبر می دهد و نقل می کند که سردار آجرلو در لحظات آخر مانع از جدایی این مربی از تراکتورسازی شد. خواندن مطلب زیر خالی از لطف نیست :

لطفا برای مشاهده منبع خبر کلیک کنید

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: باید تلاش کنیم از این گرداب بیرون بیاییم/جلالی خودش برنگشت
هافبک تیم تراکتورسازی گفت:امروز تونی را تشویق می کردند و این کار روند تمرین را دچار مشکل کرد.

مهدی کیانی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره حواشی رخ داده در تمرین روز سه شنبه تراکتورسازی عنوان کرد:واقعا یکی از بدترین روزهای زندگی ام را سپری کردم.جو بدی در تمرین بود که در این چند سال سابقه نداشت.ما حتی وقتی سال گذشته از آسیا حذف شدیم و شرایط بدی هم داشتیم اینطور اتفاقاتی رخ نداد.

وی تاکید کرد:هواداران ما ناراحتند.آنها می گفتند جلالی استعفا داده و نباید برمی گشت.البته جلالی خودش برنگشت بلکه با نظر و اصرار هیات مدیره دوباره آمد و بنابراین چنین رفتارهایی حقش نیست.

هافبک تیم تراکتورسازی درباره صحبت های خود با هواداران معترض گفت:این کار وظیفه ام بود.جلالی آدم بسیار خوب و محترمی است و با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد.هواداران ما هم حق دارند نگران نتایج تیم باشند ولی باید تیم را کمک کنند از این حاشیه دربیاید.امروز تونی را تشویق می کردند و این کار روند تمرین را دچار مشکل کرد.حتی متاسفم بگویم که برخی نفرات که من دیگر آنها را هوادار واقعی تراکتور نمی دانم،تمرینات را به تمسخر می گرفتند که این مساله خیلی عجیب بود.

کیانی افزود:هواداران ما به صبوری معروفند.امیدوارم اوضاع درست شود.دوستان بدانند ما با جلالی صدر جدول هم آمدیم.اگر صدر را نمی دیدیم حرف معترضین درست بود اما حالا باید تلاش کنیم از این گرداب بیرون بیاییم.

وی درباره اینکه آیا پس از این اتفاقات مجید جلالی قصد استعفا دوباره ندارد گفت:نمی دانم.واقعا امیدوارم او بماند و در بازی های آتی تیم را همراهی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شایعه قهر زینی‌زاده/ یک روز غیرمعمولی و پر تنش در تمرین تراکتورسازی
پس از ابقای مجید جلالی توسط هیأت مدیره در جلسه روز گذشته اوضاع این تیم در شرایط نامشخص قرار گرفت.

13920512000500_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه تراکتورسازی تبریز روزهای پرحاشیه و پرتلاطمی را پشت سر می‌گذارد. پس از ابقای مجید جلالی یک روز پس از استعفایش، همه چیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

جلالی در حالی روز گذشته در این تیم ماندگار شد که صحبت از بازگشت تونی اولیویرا مربی پرتغالی فصل قبل این تیم مطرح بود و حتی توافقات به مرحله نهایی خود رسیده بود. اولیویرا طلبی 170 هزار دلاری داشت که برای بازگشت به این تیم اولین شرط خود را دریافت این مبلغ بیان کرده بود. اوضاع بد مالی و مشکلاتی که تراکتورسازی دارد باعث می‌شد بازگشت این مربی بسیار پرهزینه باشد.

بعد از کناره‌گیری مجید جلالی عده‌ای از بازیکنان علیه این مربی دست به مصاحبه زدند تا اختلافات و دو دستگی در این تیم علنی شود.

در جلسه روز گذشته هیأت مدیره پس از اینکه ابقای مجید جلالی به صورت رسمی اعلام شد شرایط به حالتی پیچیده درآمد. عده‌ای از بازیکنان که علیه سرمربی خود مصاحبه کرده بودند با بازگشت دوباره این مربی شرایط برای آنها بسیار سخت شد. از طرف دیگر پس از موضع‌گیری حمید زینی‌زاده و مصاحبه‌هایی که او انجام داد مشخص شد ابقای جلالی برخلاف نظر او صورت گرفته است. تمامی این مسائل خبر از دودستگی و عدم همدلی در تبریز می ‌دهد.

از سوی دیگر مدیرعامل تراکتورسازی اعلام کرده به زودی استعفای خود را تقدیم هیأت مدیره می‌کند و از سمت خود کنار می‌رود. شنیده می‌شود حمید زینی‌زاده امروز در باشگاه تراکتورسازی حاضر نشده و حتی در تمرین امروز این تیم که با حواشی بسیار زیادی روبرو شده است حضور نداشت. زینی‌زاده معمولا در مدت اخیر در تمامی تمرینات و اکثر بازی‌های تراکتورسازی حضور پیدا می‌کرد و هیچ وقت در چنین شرایط حساسی خود را از تیم دور نمی‌کرد. این اتفاق باعث شده تا شایعه قهر مدیرعامل تراکتورسازی در تبریز شنیده شود.

تمرین امروز تراکتورسازی در شرایطی برگزار شد که هواداران برای نخستین بار علیه جلالی موضع گرفتند و خواستار جدایی او از این تیم شدند. این در حالی بود که در دیدار مقابل فجر سپاسی هواداران از این مربی حمایت کرده و خواستار ادامه فعالیت او در باشگاه تراکتورسازی شدند.

شعار علیه جلالی در شرایطی رخ داده که این فصل هواداران تراکتورسازی هیچ گاه موضع گیری نسبت به سرمربی خود نداشتند و یک روز پس از ابقای جلالی موضع گیری علیه او در تمرین مشکوک به نظر می رسد و بوی گره انداختن در کار به خوبی احساس می شود.

واکنشی که امروز در تمرین از سوی هواداران دیده شد با رفتارهای آنها طی مدت اخیر تفاوت داشت. اعتراض هواداران به قدری گسترده بود که حتی نیروی انتظامی وارد عمل شد تا نظم را در تمرین به وجود بیاورد.

در حالی که هیأت مدیره از حمایت 5 ساله از مجید جلالی صحبت می‌کند حمید زینی‌زاده مخالف سرسخت این مربی است و می‌خواهد تونی اولیویرا را به این باشگاه بازگرداند.

به نظر می‌رسید پس از ابقای مجید جلالی تمامی حواشی در تراکتورسازی به پایان رسیده باشد اما صحبت‌های حمید زینی‌زاده و اتفاقات تراکتورسازی نشان‌دهند رقم خوردن اتفاقات جدیدی در این تیم پرطرفدار است.

بدون شک طی 48 ساعت آینده اتفاقات زیادی در باشگاه تراکتورسازی رقم خواهد خورد و باید منتظر تغییراتی گسترده در این باشگاه بود.

باید دید آیا حمید زینی‌زاده که مخالف حضور مجید جلالی در این تیم است و تمایلی نسبت به ابقای این مربی نداشت آیا می‌تواند با تصمیم هیأت مدیره کنار بیاید یا در نهایت تصمیم دیگری برای ادامه فعالیت خود در این باشگاه می‌گیرد. در حال حاضر در تراکتورسازی هیچ چیز قطعی نیست و معلوم نیست آیا تا یک ساعت دیگر همین کادر مدیریتی و کادر فنی فعالیت می‌‌کنند یا تصمیمات جدیدی اتخاذ خواهد شد.

اتفاقات اخیر در باشگاه تراکتورسازی و رفت و برگشت‌های که در این مدت رخ داده هیچ اتفاقی ما را متعجب نمی‌کند باید منتظر ماند و دید در نهایت داستان اخیر باشگاه تراکتورسازی چه پایانی دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرین تراکتورسازان در حضور جلالی و اعضای هیئت مدیره
a%20(5).JPG
تراکتورسازان تمرین امروز خود را در زمین اختصاصی کمپ باشگاه انجام دادند ، قبل از شروع تمرین اعضای هیئت مدیره آقایان مهندس ابراهیمی ، دلفکار و همچنین اسبقیان مدیرکل ورزش و جوانان استان در جلسه قبل از تمرین حضور یافتند ، اعضای هیئت مدیره در این جلسه توضیحاتی در مورد علت حمایت از آقای جلالی ارائه کرده و از کادرفنی و بازیکنان خواستند که با صمیمیت و یکدلی به تمرینات ادامه داده و با قدرت تمام در بازیهای باقی مانده ظاهر شوند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولینی دیگر در شهر اولین ها / کتاب باشگاه تراکتورسازی زیر چاپ انبوه
BOOK%20EN.jpg
کتاب باشگاه تراکتورسازی در دو نسخه متفاوت به زبان های فارسی و انگلیسی زیر چاپ انبوه رفت . کتاب باشگاه برای اولین بار در تاریخ باشگاه به همت پرسنل باشگاه گرد آوری و طراحی شده است . این کتاب حاوی قسمت های مختلفی چون : پیام مدیرعامل ، معرفی اعضای هیئت مدیره ، مدیران عامل اسبق ، مسئولین باشگاه ، مربیان از ابتدای تشکیل باشگاه ، جدول مقامات از ابتدا تا کنون ، تاریخچه باشگاه ، عکس های تیم از ابتدا تا کنون ، کانون هواداران ، آکادمی ، زیرساخت ها و ... است ، نسخه انگلیسی این کتاب زودتر از نسخه فارسی آن تهیه و در تیراژ محدود چاپ شد و در مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا توسط مدیرعامل باشگاه به مسئولین AFC و به مسئولین تیم های همگروه اهدا شد ، علاقمندان می توانند کتاب مذکور را هم اکنون در سایت رسمی باشگاه به صورت آنلاین و فعلا به زبان انگلیسی مطالعه نمایند ، امکان دانلود این کتاب به صورت الکترونیکی نیز برای هواداران وجود خواهد داشت . در نسخه آنلاین این کتاب امکان بوکمارک کردن مطالب ، قابلیت چاپ تک تک صفحات به همراه انتخاب صفحات با قابلیت زوم و مطالعه ریز صفحات وجود خواهد داشت ، نسخه الکترونیکی این کتاب در سه نسخه برای کاربران دارای اینترنت پرسرعت ، کاربران با سرعت کم ارتباط اینترنتی و همچنین کاربران موبایل و تبلت ها به صورت هوشمند منتشر شده است . به زودی نسخه فارسی این کتاب نیز جهت استفاده عزیزان بر روی سایت رسمی باشگاه منتشر می گردد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نصرتی: زینی زاده می خواست درخواست مردم را اجرا کند/ با پای برهنه داریم روی سرامیک تمرین می کنیم

ورزش > لیگ برتر - مدافع تراکتورسازان می گوید با شرایطی که پیش آمده خیلی سخت است آنها در لیگ برتر قهرمان شوند.

محمد نصرتی در گفت و گو با خبرآنلاین درباره تعطیلی تمرین امروز تراکتورسازان می گوید:«تعطیلی که نبود،فقط یک تمرین خیلی سبک را برگزار کردیم و آمدیم خانه.»

از او درباره شعارهایی که هواداران درباره جلالی دادند پرسیدیم که نصرتی این واکنش را نشان داد:«راستش نمی دانم چه بگویم.به هر حال هواداران هم انتظارهایی دارند.من نمی توانم درباره کادر فنی و اتفاقاتی که افتاده حرفی بزنم.به هرحال آقا مجید هم چند سال مربی من بوده است اما هواداران از زمانی که ما وارد ورزشگاه شدیم نسبت به جلالی و هیات مدیره موضع گرفتند.»

نصرتی که چند هفته قبل با جلالی به مشکل خوره بود همه چیز را تکذیب می کند و می گوید:«من با کسی مشکلی ندارم حتی با آقا مجید که مربی ام بوده است.»

از مدافع تراکتورسازان پرسیدیم که با شرایط فعلی تیم شما قهرمان لیگ برتر می شود یا نه که او گفت:«اینجا خیلی سرد است و زمین یخ می زند.کسی باورش نمی شود اما انگار با پای برهنه داریم روی سرامیک فوتبال بازی می کنیم.خیلی ها می گویند این شرایط برای مهمانان هم یکی است اما آنها یک بازی اینجا می کنند و تمام تلاش شان برای گرفتن یک امتیاز است.اینجا اصلا نمی توانیم تمرین کنیم که بدنهایمان آماده باشد.این از شرایط تمرینی و بدنی.حاشیه هم که آنقدر زیاد است که هر روز اتفاق جدیدی می افتد.با شرایط موجود قهرمان شدن ما خیلی سخت است.بنده خدا هواداران هم در این سرما به ورزشگاه می آیند و توقع دارند تراکتور مسابقات را ببرد.»

به نظر تو آیا جلالی می تواند در تراکتورسازی دوام داشته باشد؟:«نمی دانم،این تصمیمی است که هیات مدیره و خود جلالی گرفته اند.زینی زاده داشت خواسته مردم را اجرا می کرد.به هر حال او نمی تواند بیاید با همه تک به تک جلسه برگزار کند.هواداران در ورزشگاه خواسته ای دارند و او داشت خواسته مردم را اجرا می کرد.در هر صورت امیدوارم که همه دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم بهترین نتایج را با تراکتورسازان بگیریم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زماني عليه او صحبت كردم كه ماندن و رفتن او مشخص نبود
دقيقي: قصد بي‌احترامي به جلالي را نداشتم

سعيد دقيقي كه مصاحبه تندي عليه مجيد جلالي انجام داده بود، حالا تلاش مي‌كند زهر حرف‌هايش را بگيرد:«در مصاحبه‌ام تاكيد كردم كه جلالي براي من قابل احترام است و به هيچ عنوان حرف‌هايم مبني بر بي‌احترامي به اين مربي نيست. او به هر حال در تراكتورسازي 21هفته حضور داشت و من از جلالي مثل ديگر مربياني كه با آنها كار كردم چيزهايي ياد گرفتم. در دوران بازيگري‌ام هيچ وقت دوست نداشتم حرمت بازيكن، مربي، مديرعامل يا ديگران را زير پا بگذارم و هميشه سعي كردم احترام افراد را نگه دارم. در مورد جلالي هم بايد بگويم كه دوست ندارم او از حرف‌هايم ناراحت باشد چون من در مورد مسايل فني و اينكه چرا در بازي با فجرسپاسي به يكباره نيمكت‌نشين شدم ناراحت بودم و منظور كلي حرف‌هايم بيشتر به نيمكت نشيني مربوط مي‌شد. تنها دلخوري من بابت بازي نكردن بود.»
مهاجم تراكتورسازي در مورد ناراحتي‌اش از سرمربي بركنارشده تيم اين‌گونه توضيح مي‌دهد:«در بازي با نفت مسجد سليمان عملكرد خوبي داشتم ولي در بازي با فجر در حالي كه انتظار نداشتم نيمكت نشين شدم. جلالي هم روي وايت برد و كامپيوتر توضيحاتي را ارايه داد و گفت كه قرار است تغيير سيستم بدهيم ولي ما تمريني روي زمين چمن براي تغيير سيستم انجام نداده بوديم. من در اين خصوص قانع نشدم و اين موضوع برايم غيرقابل هضم بود. حتي به خودم گفتم كه بعد از بازي با خودش صحبت مي‌كنم و مي‌گويم بابت بازي نكردنم در تركيب ثابت ناراحت هستم.»
او مدعي است در حالي اين صحبت‌ها را انجام داده‌ كه نمي‌دانسته جلالي بركنار شده است:«من زماني مصاحبه كردم كه ماندن يا جدايي جلالي مشخص نبود. اميدوارم سوءتفاهمي هم براي ديگر مربيان تراكتورسازي كه امسال زحمت كشيدند پيش نيايد چون كار آنها هم ارزشمند است. باز هم بايد تاكيد كنم كه جلالي مربي من بوده و احترامش واجب است و اصلا دوست ندارم اين ماجرا باعث ناراحتي جلالي شده باشد.»
دقيقي معتقد است جلالي بهترين تراكتورسازي تاريخ را در اختيار داشت:«شايد برخي معتقد باشند در مورد مشكلات فني يا مسايل تاكتيكي نبايد حرف مي‌زدم ولي هدف خاصي از حرف‌‌هايم نداشتم و موفقيت تيم و خوشحالي هواداران تراكتورسازي از هر چيزي برايم مهم‌تر است. تراكتورسازي امسال بهترين تيم تاريخ ليگ‌برترش را در اختيار دارد و حق تيم ما كسب نتايج بهتري بود. با اين حال معتقدم بازيكنان تراكتورسازي به خاطر اينكه اعتماد به نفس ايده‌آل را نداشتند نتوانستد پتانسيل واقعي خود را نشان دهند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هافبک عراقی در آستانه بازگشت به تبریز
کرار در تهران تست پزشکی داد
هافبک عراقی مد نظر باشگاه تراکتورسازی پس از حضور در ایران تست پزشکی داد.

13920911000220_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، جاسم کرار هافبک عراقی مد نظر باشگاه تراکتورسازی پس از توافق با باشگاه الطلبه بغداد در ایران حاضر شد و در تست پزشکی شرکت کرد.

جواب نهایی تست این بازیکن فردا به باشگاه ارائه می‌شود تا پس از آن قرارداد او به امضا برسد.

طبق اعلام پزشک باشگاه تراکتورسازی مسئولان فدراسیون پزشکی به صورت شفاهی اعلام کردند این بازیکن مشکلی بابت مصدومیت ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به دلیل اتفاقات رخ داده در تمرین روز سه شنبه/کاروان تراکتورسازی به تهران می آید.

کاروان تیم تراکتورسازی روز چهارشنبه به تهران می آید.
به گزارش خبرنگار اوج،با توجه به اتفاقات رخ داده در تمرین روز سه شنبه تیم تراکتورسازی،کادر فنی این تیم تصمیم گرفته است همانند دو هفته قبل تمرینات تراکتور را در تهران برگزار کند.
شاگردان مجید جلالی روز شنبه از هفته بیست و یکم لیگ برتر در کرج به مصاف سایپا می روند و طبق برنامه تمرینات تراکتورسازی تا آن روز در زمین شماره 2 آزادی برگزار خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
xanaj1369719016yG6R0B_related.jpg.pagespeed.ic.lz4pF1eEiU.jpg

نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره
تاریخ خبر : 1392/10/17 - 16:44
کد خبر : 75267
مجید جلالی سرمربی تراکتورسازی
جلالی: متقاعد شدم اتفاقات گذشته تکرار نمی‌شود
آناج: مسئولان باشگاه متقاعدم کردند که دیگر اتفاقات گذشته تکرار نمی‌شود و حالا همه همدل هستند تا تیم موفق باشد.
به گزارش آناج، مجید جلالی که پس از استعفا از مربیگری تراکتورسازی و تسویه حساب با این باشگاه در چرخشی جالب توجه بار دیگر هدایت این تیم تبریزی را بر عهده گرفت، در این باره گفت: مسئولان باشگاه متقاعدم کردند که دیگر اتفاقات گذشته تکرار نمی‌شود و حالا همه همدل هستند تا تیم موفق باشد.

به نقل از ایسنا، جلسه هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی دیشب در حالی با حضور مجید جلالی برگزار شد که او پس از فسخ قرارداد و تحویل منزلش قصد بازگشت به تهران را داشت. خبرنگار ورزشی ایسنا در همین رابطه با مجید جلالی گفت‌وگویی داشت که در ادامه می‌خوانید:

آقای جلالی! دیروز از فسخ قراردادتان با تراکتورسازی خبر دادید، اما همان شب بار دیگر به عنوان سرمربی این تیم معرفی شدید. ماجرا از چه قرار بود؟

ساعت 14:30 دیروز در باشگاه حاضر شدم و پس از تسویه حساب قراردادم را فسخ کردم. سپس منزلم را تحویل دادم و وسایلم را در خودرو‌ گذاشتم تا به تهران برگردم. حدود ساعت 17 بود که به من زنگ زدند و گفتند که باید در جلسه هیات مدیره باشگاه شرکت کنم.

مگر قراردادتان را فسخ نکرده بودید؟

من هم همین را گفتم اما اصرار داشتند که در جلسه شرکت کنم. در آن جلسه سردار پورجمشیدیان، رییس هیات مدیره باشگاه، ابراهیمی، مدیرعامل کارخانه تراکتورسازی، اسبقیان، مدیر کل ورزش و جوانان استان و اعضای هیات مدیره حضور داشتند و به من گفتند که باید در تراکتورسازی بمانم و حتی برنامه بلندمدت داشته باشم.

پس از صحبت‌های مطرح شده و اتفاقاتی که رخ داد، بازگشت شما به تراکتورسازی چندان به مذاق برخی از هواداران تیم خوش نیامده و در سایت‌های هواداری مطالبی علیه شما منتشر شده است. در این باره چه نظری دارید؟

نمی‌دانم که دقیقا چه حرف‌هایی زده شده اما ظاهرا کسی شماره تلفن من را در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی گذاشته و از دیشب رفتارهایی شروع شده که مسئولان باید برایش فکری کنند. در این شرایط از دست من کاری بر نمی‌آید ولی شرایطی دیدم که استعفا کردم و آنها خودشان من را از مسیری که می‌رفتم، برگرداندند. قصدم این است که به تیم کمک کنم، چون به آن امیدوار هستم.

گفته بودید که دلیل اصلی استعفایتان این بود که مسئولان باشگاه با صحبت‌ها و رفتارهایشان به جایگاه مربیگری بی‌احترامی کرده‌اند. با این وضعیت چطور حاضر شدید که بازگردید؟ آیا در جلسه هیات مدیره در این باره هم صحبت شد؟

دقیقا تمام این مسائل را در جلسه مطرح کردم و موضوعاتی را که باعث نگرانی و دلخوری‌ام شده بود، به اعضای هیات مدیره گفتم. آنها به من اطمینان دادند که دیگر این رفتارها صورت نمی‌گیرد و همه همدل شدند تا تراکتورسازی به موفقیت برسد. این گونه بود که متقاعد شدم به تیم بازگردم.

پس از آن که استعفای شما مطرح شد، برخی بازیکنان تراکتورسازی علیه شما مصاحبه کردند. حالا که بازگشته‌اید درباره این صحبت‌ها چه برنامه‌ای دارید؟

تنها یک بازیکن بود که مطالب منفی درباره من مطرح کرده بود. او نظرش را گفته و شاید دلیل ناراحتی‌اش این بود که به او بازی نرسیده است. به هر حال باید به این مساله رسیدگی شود.

این که می‌گویید رسیدگی شود یعنی خودتان به آن رسیدگی می‌کنید یا آن بازیکن را به باشگاه می‌سپارید؟

به هر حال باید رسیدگی شود.

حمید زینی‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در اظهارنظری گفت که نمی‌خواهد به کارش ادامه دهد و از دخالت هیات مدیره در کارش ناراحت بود. آیا نگران وجود اختلاف با مدیرعامل باشگاه نیستید؟

اتفاقا در جلسه دیشب آقای زینی‌زاده حضور داشت و اصلا خود او بود که به من زنگ زد و گفت برگردم. آخر کار نیز همه همدل شدند و محیط خوبی شکل گرفت. فضای دیشب خوب و توام با همدلی و اتحاد بود.

جریان برنامه پنج ساله‌ای که از شما خواسته‌اند، چیست؟ در فوتبال ایران در بهترین حالت یک مربی سه سال در یک جا مانده است. آیا باید باور کنیم که مسئولان تراکتورسازی می‌خواهند به مدت پنج سال کادر فنی تیم‌شان را تغییر ندهند؟

سردار پورجمشیدیان و زینی‌زاده به من گفتند که باید یک برنامه پنج ساله آماده کنم. شاید این حرفشان به خاطر این بوده که می‌خواستند از من دلجویی کنند وگرنه همه می‌دانند که در فوتبال ما چنین چیزی محقق نمی‌شود.

دیروز (دوشنبه) و پس از تسویه حساب با باشگاه از هواداران تراکتورسازی تشکر کردید و آنها را الگوی سایر هواداران فوتبال دانستید. حالا که بازگشته‌اید چه صحبتی با آنها دارید؟

هواداران باید بدانند آنچه در جلسه دیشب گذشت تلاشی بود برای این که آنها خوشحال باشند. تمام حرف آقایان این بود که هواداران باید به آرامش برسند. من هم که چنین دیدم گفتم که باید این مسئولیت را قبول کنم. هواداران در راس تمام امور تراکتورسازی قرار دارند. اعضای هیات مدیره هم همدل شده‌اند که همه با جان و دل کار کنیم.

حالا که به تراکتورسازی بازگشته‌اید، برایتان آرزوی موفقیت می‌کنیم.

من هم امیدوارم همه سعی کنند با همدلی و اتحاد با یکدیگر تراکتورسازی را به موفقیت برسانند. آنهایی هم که مرا دوست ندارند و مربی قبلی تیم را ترجیح می‌دهند، بهتر است بدانند که این تصمیمی است که به خاطر تراکتورسازی گرفته شده و بهترین کار در حال حاضر این است که همه همدل شویم تا در بازی‌های پیش‌رو موفق باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حمایت قاطع رییس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی از جلالی؛
مصلحت تراکتورسازی از نظر ما حمایت از مجید جلالی است/ هوادران حمایت خود را از تراکتورسازی دریغ نکنند
رییس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز با اعلام اینکه اعضای این هیات از مجید جلالی قاطعانه و جدی حمایت می کند، گفت: این باشگاه روی برنامه پنج ساله این مربی فهیم حساب باز کرده است.
به گزارش آناج، سردار علی اکبر پورجمشیدیان امروز در جمع خبرنگاران، افرود: عصر روز گذشته /دوشنبه/ در جلسه هیات مدیره چند ساعت در مورد مسایل مختلف باشگاه بحث شد و در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که از مجید جلالی خواهش کنیم بار دیگر به هدایت تیم بازگشته و کار خود را ادامه دهد.

وی گفت: خودم شخصا خدمت او رفتم و خواهش کردم به تیم بازگردد و حاصل زحماتی که در چند وقت اخیر کشیده است را در ادامه برداشت کند.

پورجمشدیان اضافه کرد: امیدواریم این تصمیمات و تلاش ها منجر به نتیجه برای مردم عزیز آذربایجان شود و هواداران تراکتورسازی را بتواند شاد کند.

وی با اشاره به اینکه در جلسه روز گذشته مجید جلالی استعفای خود را پس گرفت و بازگشت به تراکتورسازی را قبول کرد، گفت: در کنار این توافق حمایت کاملی را در استان از سوی استاندار، شهردار و شورای شهر تبریز مشاهده خواهیم کرد.

پورجمشدیان بر حمایت قاطع هیات مدیره از سرمربی و مدیریت باشگاه تاکید کرد و افزود: تمام این اقدامات برای کسب نتیجه از سوی باشگاه است و بازهم تاکید می کنم برنامه باشگاه حمایت کامل از مجید جلالی برای 5 سال آینده است تا او به فعالیت خود در تراکتورسازی ادامه دهد و تیم را به موفقیت برساند.

وی تصمیم بر ابقای جلالی را حاصل اجماع اعضای هیات مدیره باشگاه دانست و یادآوری کرد: مصلحت تراکتور سازی از نظر ما حمایت از مجید جلالی است و اینکه اجازه ندهیم در آینده مشکلی به وجود بیاید.

پورجمشیدیان ادامه داد: بر این اساس از کادر فنی و شخص مجید جلالی درخواست دارم محکم تر و با انگیزه تر از قبل کار را ادامه دهد و بازیکنان نیز مثل همیشه تمام تلاش خود را در راستای موفقیت تیم انجام خواهند داد.

وی گفت: مردم شریف و هواداران پرشور تراکتورسازی نیز از حمایت خود دریغ نکنند چراکه مطمئن هستیم نتیجه مورد نظر و در حد شخصیت و جایگاه تراکتورسازی را کسب خواهیم کرد.

رییس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی خاطرنشان کرد: دیگر بحث اولتیماتوم در باشگاه وجود نخواهد داشت و کار درست و اصولی فنی در تیم ادامه خواهد داشت که امیدواریم تیم روند خوبی را در پیش بگیرد.

پورجمشیدیان در مورد مصاحبه برخی بازیکنان علیه کادر فنی، گفت: این مسایل را حل خواهیم کرد و با تمام مسوولان باشگاه در جمع بازیکنان حضور پیدا می کنیم و اگر خدای ناکرده کدورتی به وجود آمده با بزرگواری بزرگترها که قطعا محبت خواهند کرد این مسایل را حل می کنیم.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
فرار جلالی و تیمش به تهران!

بعد از اينکه هواداران تراکتورسازي در تمرين دیروز اين تيم شعارهايي را سر دادند و موجب حاشيه‌هايي شد مجيد جلالي تصميم گرفته است تا با شاگردانش در تهران تمرين کند.

ایسنا: بعد از حواشي و مشکلاتي که در جريان تمرين دیروز تراکتورسازان در پي ابقاي مجيد جلالي ايجاد شد و هواداران اين تيم عليه مجيد جلالي شعار سر دادند و موجب حضور نيروي انتظامي شد، مجيد جلالي تصميم گرفته است که تمرين‌هاي اين تيم را به دور از حاشيه‌ها و در تهران برگزار کند تا هرچه بيشتر براي ادامه مسابقه‌ها آماده‌ شوند و بتوانند امتيازات خوبي را کسب کنند.

گفته مي‌شود به بازيکنان اين تيم اعلام شده است که تمرين‌هاي پيش روي اين تيم تا مدتي در تهران برگزار خواهد شد.

تعدادي از بازيکنان تراکتورسازي اين خبر را تاييد کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده همچنان در باشگاه حاضر نمی‌شود / قهر مدیرعامل ادامه دارد؟
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز همچنان غایب است و در باشگاه حضور پیدا نمی‌کند.

13920619000122_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، گفته می شود حمید زینی‌زاده که با استعفای مجید جلالی موافقت کرده بود بعد از اینکه هیأت مدیره به این نتیجه رسید که این مربی در سمت خود ابقا شود از باشگاه قهر کرده و فعلا تکلیف حضورش در این تیم مشخص نیست.

زینی‌زاده بعد از بازگشت جلالی اعلام کرد که از سمت خود استعفا می‌دهد و نامه استعفا خود را بعد از سه روز تقدیم هیأت مدیره می‌کند. در حال حاضر استعفایی به دست هیأت مدیره نرسیده اما هنوز از حضور حمید زینی‌زاده نیز در این باشگاه خبری نیست.

قرار است هیأت مدیره جلسه‌ای برگزار کند تا این مسئله را حل کنند و تراکتورسازی به روال خوبی برسد.

بعد از اتفاقاتی که در تمرین تراکتورسازی رخ داد این تیم امروز به تهران سفر می‌کند و تا قبل از دیدار روز شنبه مقابل سایپا در کرج تمرینات خود را در پایتخت ادامه می‌دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
معاونت پزشکی تراکتورسازی خبرداد
جاسم کرار هنوز به ایران نیامده است/تایید تست‌پزشکی بازیکن برزیلی تراکتورسازی

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92101709875
سه‌شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۹

در حالی که گفته می‌شد جاسم کرار در تست پزشکی تراکتورسازی شرکت کرده است اما این خبر از سوی معاونت پزشکی این باشگاه تکذیب شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در حالی که گفته می‌شد جاسم کرار هافبک عراقی مد نظر تراکتورسازان امروز در تست پزشکی شرکت کرده است اما این موضوع صحت ندارد و طبق گفته دکتر صادق، معاونت پزشکی باشگاه تراکتورسازی، جاسم کرار هنوز به ایران نیامده است و او حضور جاسم کرار در تست پزشکی را تکذیب کرد.

وی اظهار کرد: همچنین تست پزشکی «پیمپائو» بازیکن برزیلی تراکتورسازان انجام شده و مشکلی در تست پزشکی وی دیده نشده است و فردا جواب نهایی این تست به باشگاه ارسال خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی:تراکتورسازی تبریز هستیم و در تبریز تمرین می کنیم/برخی شعارها مثل پتک توی سرمان کوبیده می شد
1392-10-18-12-35-1.jpg

کاپیتان تیم تراکتورسازی گفت:از هوادارانی که در روزهای بعد به تمرین می آیند خواهش می کنم وضعیت را مدیریت کنند تا جو از این بدتر نشود.

مرتضی اسدی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره اتفاقات رخ داده در تمرین روز سه شنبه تراکتورسازی عنوان کرد:من خودم واقعا مانده ام این اتفاقات و حواشی چه بود.ما همین حالا این شانس را داریم که جزو دو تیم اول جدول باشیم و نباید کاری کنیم که این فرصت خوب را از دست بدهیم.

وی ادامه داد:امسال،سال چهارم حضورم در تراکتورسازی است.از سال اول هم چیزی جز حمایت از هواداران تراکتورسازی ندیدم ولی نمی دانم چرا در تمرین سه شنبه باید این اینگونه رفتارها از سوی برخی هواداران صورت بگیرد.ما تمرین می کردیم اما برخی شعارها مثل پتک توی سرمان کوبیده می شد.

اسدی افزود:حالا که با استعفا جلالی مخالفت شده است باید همه از او حمایت کنند تا کارش را ادامه بدهد.ما دو سال پشت سر هم نایب قهرمان لیگ شدیم و هنوز خیلی فرصت داریم.

کاپیتان تراکتورسازی درباره این شایعه که گفته می شود تمرینات این تیم به دلیل حواشی اخیر و سرمای هوای تبریز در آینده به طور کامل در تهران برگزار می شود اظهار داشت:نه،اینطور نیست.ما تراکتورسازی تبریز هستیم و قطعا در تبریز به کارمان ادامه می دهیم.چون با سایپا بازی داشتیم کمی زودتر به تهران می رویم تا بتوانیم با توجه به شرایط جوی بهتر تمرین کنیم.فقط از هوادارانی که در روزهای بعد به تمرین می آیند خواهش می کنم وضعیت را مدیریت کنند تا جو از این بدتر نشود.

اسدی درباره اینکه آیا جلالی با او صحبتی کرده است یا نه گفت:آقا مجید قبل از آغاز تمرین سه شنبه با من و چند بازیکن دیگر تیم صحبت کرد و خواست که کمک کنیم تا تیم از این شرایط بحرانی در بیاید.او گفت سپاهان هم دچار مشکلاتی بود و چند هفته نتیجه نمی گرفت ولی با آرامشی که داشت به شرایط خوب بازگشت.حالا ما هم با چند برد پیاپی در هفته های آینده به وضعیت مطلوب برمی گردیم و من به این مساله خیلی امیدوارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازي بيمار نيست بلکه مديرانش قاعده بازي را نمي‌دانند.

روزي که مجيد جلالي پذيرفت هدايت تيمي مثل تراکتورسازي را بر عهده بگيرد اولين اشتباه بزرگ رقم خورد. اين درست که آقا معلم مربي با دانشي است اما او پا به تيمي گذاشت که مسئولانش نه تنها اهل صبوري و مدارا نيستند بلکه خودشان گاهي اوقات بدجوري جوگير مي‌شوند. از آن گذشته جلالي سرمربي تيمي شده بود که فصل گذشته به مقام نايب قهرماني رسيده بود. به عبارت ساده‌تر حداقل انتظار تبريزي‌ها تکرار عنوان سال گذشته و حتي قهرماني در سيزدهمين دوره ليگ برتر بوده و هست. انتظار مي‌رفت جلالي با بررسي تمامي جهات، بهترين تصميم را اتخاذ کند. او مي‌دانست توني و قلعه‌نوعي عليرغم آنکه نتايج خوبي کسب کرده بودند اما در روزهايي که تراکتورسازي دچار نوسان مي‌شد به شدت تحت فشار قرار مي‌گرفتند.آقا مجيد مي‌دانست اين نوع برخوردها با روحيات او سازگاري ندارد. اما عليرغم تمامي اين مسائل دست به ريسک بزرگي زد و اتفاقا در همان هفته‌هاي اوليه که تراکتورسازي با بدشانسي از کسب نتيجه مطلوب محروم مي شد فهميد بزرگترين مشکل او مديراني است که اهل مدارا نيستند و امروز در حالي که هنوز فرصت زيادي تا بازگشت به دوران اوج وجود دارد به خاطر همين نوع برخورها غزل خداحافظي را خوانده است. اشتباه دوم را مسئولان باشگاه و مديرعامل تراکتورسازي مرتکب شده‌اند. آنها در کمال تاسف از فشردگي رقابتهاي ليگ برتر بي‌خبر هستند و انگاري نمي‌بينند صدر جدول هفته‌‌هاست که دست به دست مي‌شود. اتفاقا تيم‌هايي مثل استقلال و پرسپوليس هم مثل تراکتورسازي نزديک به ۲۰ ميليون تومان هزينه کرده‌اند حتي سپاهان که هم به اين اندازه و شايد بيشتر خرج کرده هفته‌هاست از رسيدن به جمع سه تيم بالاي جدول محروم است.اگر مديران «تراکتور» صبور بودند و با شناخت از روحيه و توانمندي جلالي به حمايت از وي در روزهاي سخت مي‌پرداختند الان تيمشان در جايگاه معتبرتري قرار داشت.هر چه بود گذشت و جلالي و تراکتور با دو اشتباه وحشتناک ناخواسته مقابل هم قرار گرفتند ولي چه تضميني است که گزينه بعدي حتي اگر «توني» باشد بتواند با آرامش به کارش بپردازد؟واقعيت اين است که تراکتورسازي با اين رويه و اين روحيه و تماشاگران پرشمارش تا وقتي با واقعيت منطقي روبرو نشوند اين تيم هيچوقت آب خوش از گلويش پايين نمي‌رود. هنوز از ياد نبرده‌ايم «توني» به خاطر چند ناکامي در رقابتهاي آسيايي به شدت مورد غضب مديران وقت باشگاه تراکتورسازي قرار گرفت و عطاي ماندن را به لقايش بخشيد. اميدواريم او بتواند فرشته نجات تراکتور شود به شرطي که مديران اين باشگاه تغييراتي در افکار خود بدهند! چرا که نمي‌شود به شيوه مديران کم حوصله و عجول تيم‌هاي عربي در فوتبال ايران کار کرد و موفق هم شد!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیمپائو به تراکتورسازی پیوست
آناج: این بازیکن پس از گذراندن تست های پزشکی در تهران امروز به تبریز بازگشت و قرارداد خود را با تیم نهایی کرد.
به گزارش آناج،رودریگو پیمپائو رأس ساعت 12:30 با حضور در هیئت فوتبال، با عقد قرارداد رسما به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست این بازیکن پس از گذراندن تست های پزشکی در تهران امروز به تبریز بازگشت و قرارداد خود را با تیم نهایی کرد.

پیپمپائو سپس به همراه تیم راهی تهران شد تا در کنار تیم تمرینات خود را دنبال کند ، مسئولین باشگاه تلاش می کنند تا کارت بازی او را برای بازی با سایپا آماده کنند تا در صورت صلاحدید کادرفنی بنواند برای تراکتور بازی کند .

این بازیکن 26 ساله پیش از پیوستن به تیم آمریکانای برزیل، در تیم‌های واسکادوگاما، پارانانزه و پونته‌پرتا برزیل بازی کرده بود. این بازیکن یک متر و 78 سانتیمتری همچنین در دو سال گذشته، در تیم‌های باشگاهی شرق آسیا نیز سابقه توپ زدن داشته است. سرزو اوزاکای ژاپن و سوان سامسونگ کره جنوبی، تیم‌هایی هستند که این بازیکن برزیلی عضو آنها بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
xanaj13713959505jM7mK_related.jpg.pagespeed.ic.0jGDlrtZH8.jpg

نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره
تاریخ خبر : 1392/10/18 - 16:27
کد خبر : 75419
شماره من را پخش کردند تا مورد توهین و تهدید قرار بگیرم
جلالی: تمام مشکلات به خاطر سوء‌مدیریت زینی‌زاده است/با اصرار زینی زاده برگشتم
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: در جلسه هیات مدیره همه اعضا از من خواستند در تیم باقی بمانم حتی خود آقای زینی‌زاده. خود او بود که برای من قرارداد ۵ ساله را طرح کرد و از من خواست به صورت زیربنایی در تیم کار کنم.
به گزارش آناج، مجید جلالی در خصوص حضور تیم تراکتورسازی در تهران، بازگشتش به تیم فوتبال تراکتورسازی و حاشیه‌های به وجود آمده در این تیم صحبت‌هایی کرد که در زیر می‌خوانید.
چه شد که تمرینات تیم فوتبال تراکتورسازی را به تهران منتقل کردید؟

واقعیتش هوای بسیار سرد تبریز باعث این قضیه شد چرا که در تمرین دیروز ما هوای این شهر 7درجه زیر صفر بود و زمین کاملاً یخ زده بود. مهدی کیانی به دلیل سفتی زمین دستش از دو جا شکست و همه مشکلات ما از زمانی شروع شد که هوا سرد شد و برف بارید وگرنه ما تیم خوبی داشتیم به طوری که صدر جدول هم رفتیم اما یخبندان که به وجود آمد نتوانستیم خوب تمرین کنیم و به تبع آن هم نتایج خوبی در بازی‌ها نگرفتیم.

البته شنیده می‌شود که به علت حاشیه‌های به وجود آمده در تمرینات دیروز تراکتورسازی تمرینات را به تهران انتقال دادید؟

دیروز در تمرین چیزی در حدود 7 نفر اعتراض‌هایی داشتند که مسئولان باید به آنها رسیدگی کنند.

البته گفته می‌شود که این تعداد خط گرفته بودند، این موضوع صحت دارد؟

من چنین چیزی را نمی‌دانم و برای من مشخص نیست که می‌خواستند مشکل بسازند یا نه اما در یکی دو روز آینده همه چیز مشخص می‌شود که این موضوع سازماندهی شده بود یا نه؟

گفته می شود طی روزهای آینده تحولاتی در رده مدیریتی باشگاه تراکتورسازی به وجود می‌آید. نظر شما درباره برکناری زینی‌زاده از مدیرعاملی این تیم چیست؟

من درباره برکناری زینی‌زاده حرفی ندارم از نظر مدیریتی در باشگاه مسائلی بود که همه آن را می‌دانند و از هفته دوم این مشکلات شروع شد. این مشکلات از اولین روزها وجود داشت. زمانی که تیم به صدر جدول رفت من از سمتم استعفاء کردم. خیلی‌ها به من می‌گفتند که تیم را رها کن و برو چون واقعاً شما نمی‌دانید که من در چه شرایطی کار می‌کردم و با همه وجود برای تراکتورسازی فداکاری می‌کردم اما دوست داشتم تیم به جایی برسد و بعد استعفاء کنم. بعد از بازی با سپاهان جوی علیه من درست شد که استعفاء دادم اما آقای زینی‌زاده گفت که این استعفاء کتبی نبوده اما من استعفای کتبی را به او داده بودم تا برایشان جدایی کم بار مالی نداشته باشد. من با باشگاه قراردادم را فسخ کردم و همه چیز را تحویلشان دادم و به سمت تهران در حرکت بودم که زینی‌زاده با من تماس گرفت و گفت که برگرد. من گفتم آقای زینی‌زاده من همه چیز را تمام کردم که او گفت برگرد کجا می‌روی؟!

یعنی شما با اصرار زینی‌زاده از برگشت به تهران منصرف شدید؟

بله من با اصرار ایشان برگشتم و در جلسه هیئت‌مدیره صحبت کردم اما صحبت‌هایم به دلیل بازگشتم به تراکتورسازی نبود بلکه گفتم تا مشکلات را بدانند اما آقای پورجمشیدیان رئیس هیئت مدیره تراکتورسازی تبریز از من خواست که برگردم. ایشان به من گفت که تیم در این شرایط با جدایی من ضرر می‌کند من در همان جلسه گفتم اگر من را برگردانید در تیم چالش به وجود می‌آید چرا که می‌گویند به خاطر مشکلات مالی نتوانستید تونی را بیاورید و من را بازگردانید که پورجمشیدیان گفت ما اگر 20میلیاردتومان پول لازم داشته باشیم 21میلیارد هزینه می‌کنیم چرا که هیچ مشکل مالی نداریم. در این جلسه همه اعضای هیئت مدیره از من خواستند که در تیم باقی بمانم حتی خود آقای زینی‌زاده. خود او بود که برای من قرارداد 5ساله را طرح کرد و از من خواست که به صورت زیربنایی در تیم کار کنم.

پس الآن مشکل چیست؟‌

الآن یکسری مشکلات و دعواها بین خودشان است. هدف من فوتبال است 8ماه در تبریز شبانه‌روز و بدون کوچکترین اتلاف وقت کار کردم اما حالا می‌بینم یکسری‌ها با هم دعوا دارند و خرده‌حساب‌هایشان را می‌خواهند با من صاف کنند. بعضی‌ می‌خواهند یکسری‌ها بیایند تا با حضور آنها 150هزار دلار گیرشان بیاید و این وسط من مورد حمله قرار می‌گیرم. امشب با رئیس هیئت مدیره باشگاه صحبت می‌کنم چرا که من نمی‌خواهم در این فضاها قرار بگیرم که آزار دهنده باشد تمام این ماجراها به من مربوط نمی‌شود چون من هدفم فقط فوتبال است اما می‌بینم این ماجراها چیزهای دیگری است و این وسط من نوک پیکان شده‌ام. اگر پذیرفتم که برگردم به دلیل این بود که همه اعضای هیئت مدیره اصرار داشتند که برگردند و من هم به تیمم امیدوار بوده و هستم که می‌تواند حداقل یک جام کسب کند چون شرایط محیاست اما فضایی درست می‌کنند که موضوعش فوتبال نیست.

منظور شما به تحرکات و اتفاقات روی سکوهاست که مسائلی خارج از فوتبال را پیگیری می‌کنند و یا مشکلات مدیریتی مورد نظرتان است؟

روی سکوها که ما مشکل داریم و یکسری موضوعات هست که این جنجال‌ها به تیم فوتبال تراکتورسازی ربطی ندارد. من نمی‌توانم در این مصاحبه همه چیز را شفاف بگویم اما یکسری جوان روی سکوها احساساتی می‌شوند و بعضی‌ها هم به صورت جهت‌دار در این زمینه فعالیت می‌کنند و موضوعات را جلو می‌برند. اگر فضا فقط تیم فوتبال تراکتورسازی باشد که می‌توان فضا را آرام کرد چرا که تیم خوبی داریم چون در هفته سوم ما تیم دوازدهم بودیم اما تا هفته هفدهم ما صدرنشین بودیم. اما یکسری نمی‌خواهند تیم جان بگیرد و من نمی‌دانم در این میان چه منافعی دارد و نمیخواهم که در این بازی‌ها باشم اگر فضا مناسب باشد من هم هستم. باید ببینم فضای حاکم چیست چرا که اگر فضایی جز فوتبال باشد که الآن می‌بینم هست وظیفه‌ای ندارم مبارزه کنم.

اگر زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی باقی بماند و شرایط به همینگونه باشد، فکر نمی‌کنید که باز هم در چنین فضایی به مشکل خواهید خورد؟

ببینید تمام مشکلات به وجود آمده به خاطر سوءمدیریت ایشان در باشگاه بود. ایشان الآن مصاحبه می‌کند که من جلالی را نمی‌خواستم و هیئت مدیره او را به من تحمیل کرده اما خود ایشان بود که به من زنگ زد و گفت که برگردم حتی او اصرار می‌کرد که در تیم بمانم اما الآن حرف‌های دیگری می‌زند. او در جمع چیز دیگری می‌گوید اما بیرون از جمع حرف‌هایش تغییر می‌کند. سال گذشته که تونی سرمربی تراکتورسازی بود در بازی با پرسپولیس در نیم‌فصل اول همین آقای زینی‌زاده که آن زمان قائم‌مقام باشگاه بود به تهران آمد و با من جلسه گذاشت که اگر تراکتورسازی به پرسپولیس ببازد او را بردارند و من را جایگزین او کنند. حالا بماند که او درباره تونی چه‌ها که به من نگفت و من آنها را نمی‌گویم من به او گفتم شما الآن با مربی دیگری کار می‌کنید و نباید با من حرف بزنید وقتی که برای لیگ امسال با من صحبت شد از او پرسیدم که چرا تونی را کنار گذاشته است و او حرف‌های دیگری درباره او زد. من به زینی‌زاده گفتم چرا این حرف‌ها را به مردم نمی‌گویید؟ گفت نمی‌شود! چرا باید انسان اینگونه رفتار کند تا تیمش دچار تنش شود؟‌ تیمی که می‌تواند قهرمان لیگ و حذفی شود نباید دچار تنش بشود. او مدیر تیم یا هر چیز دیگری که اسمش نمی‌دانم چیست اگر هست نباید هر روز مصاحبه کند و حرف‌های متناقض بزند. من راجع به همین مسائل باید با آقای پورجمشیدیان صحبت کنم چرا که مسائل هر چه جلوتر می‌رود پیچیده‌تر می‌شود.

گفته می‌شود شماره تلفن شما در فضای مجازی و سطح شهر پخش شده است و پیامک‌ها و تماس‌های توهین‌آمیز،‌تهدید‌آمیز و رکیک داشته‌اید، خودتان این موضوع را تأئید می‌کنید؟

شبی که هیأت مدیره تصمیم گرفت تا من در تیم باقی بمانم به فاصله یک ساعت شماره من در سطح شهر بین آدم های این افراد پخش شد و حتی شماره من را در فیسبوک منتشر کردند تا تهدید شوم و توهین بشنوم. من امروز شماره تماس جدیدی گرفتم تا از این موضوع خلاص شوم. من واقعاً از مردم تعجب می‌کنم که فرق بین آدمهای خدمتگزار و فرصت‌طلب را نمی‌دانند. من در تبریز خدمت کردم و با کسی هم دعوا ندارم که الآن اینگونه علیه من جبهه‌گیری می‌شود.

به نقل از فارس: ما شنیده‌ایم که این اتفاق از طریق کانون هواداران تراکتورسازی رخ داده است، خودتان هم این موضوع را شنیده‌اید؟

من هم شنیده‌ام که از طرف کانون هواداران این اتفاق افتاده و باید این موضوع مورد رسیدگی قرار بگیرد. من کجای این ماجرا هستم که این همه مورد حمله قرار گرفته‌ام، هدف من فوتبال و خدمت است. من در تبریز زجر کشیدم و تلخ‌ترین روزهای زندگی‌ام را گذرانده ام که هیچوقت این روزها را فراموش نمی‌کنم.

برچسب ها : مجید جلالی , تراکتورسازی , جعفری , زینی زاده ,

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تسلیت
tasleiat.jpg
سردار محمدحسین جعفری

درگذشت والده گرامیتان را محضر شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نماییم .

باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی تبریز

مراسم تشییع جنازه آن مرحومه ساعت 10 صبح روز پنجشنبه - وادی رحمت
مراسم شام غربیان روز پنجشنبه بعد از نماز مغرب و عشا مسجد امام جواد (کوی فروردین ما بین خیابان بهار و قره آغاج)

بالا