• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حمایت از جلالی و کمک به آینده تراکتور / برای هوادار واقعی

حمایت از جلالی و به آینده تراکتور / برای هوادار واقعی

asdkjashjkdad-300x186.jpg

این نامه یک هوادار تراکتور است که صادقانه نوشته و دوست داشت در سایت قرار بگیره. اگر کسی خواست مطالبش در سایت قرار بگیره مطالب رو برای ما ارسال کنه

قطعا یکی از پاکترین مربیان ایران و یکی از فنی ترین مربیان ایران مجید جلالی است

مربی که خبر بازگشتش به تراکتور خیلی ها را خوشحال کرد. اما گویا برخی از سایت های مثلا هواداری از بازگشت این مربی ناراحت هستند. سایت هایی که فقط به فکر خود و سایت خود هستند و گمان نمیکنم به پیشرفت تراکتور اهمیتی بدهند. اگر هم غیر این باشد در مسیر اشتباهی هستند

همه ما تونی را دوست داریم. اما این حق جلالی نبود که اینگونه بدرقه شود

جلالی اولین فصل حضورش را در تراکتور سپری میکند. هیچ مربی تمیتواند در فصل اول موفق باشد.به مربیان بزرگ تیمهای بزرگ نگاه کنید؟ از این مربیان بزرگ بسیارند که قهرمان نمیشوند؟ اصلا مگر میشود یک تیم همیشه قهرمان باشد؟ مدیران این تیمها با این مربیان چه برخوردی دارند؟

جواب یک کلمه است. حمایت

جلالی فصل اول حضورش را در تراکتور سپری میکند. نباید انتظار بیجا از او داشت. در اینکه او یکی از بهترین مربیان ایران است شکی نیست. پس بیایید فریب این افراد را که میخواهند خود را هوادار تراکتور نشان دهند را نخوریم و همگی مانند چند سال پیش (زمان کمالوند) از تراکتور فقط و فقط حمایت کنیم

شکی نیست مجید جلالی در آینده نزدیک تراکتور را به موفقیت های بسیاری میرساند انشا الله

و این را هم از یاد نبریم که مجید جلالی مثل مربیان دیگر نیست که فقط به پول اهمیت دهد و اگر از تیم های پایتخت پیشنهادی داشت به این تیم ها برود. جلالی تراکتور را از صمیم قلب دوست دارد و با حمایت از او میتوانیم او را تبدیل به محبوب ترین مربی تراکتور کنیم

جلالی در این چند مدت نشان داد که چقدر به هواداران تراکتور احترام قائل است چقدر صادقانه آن ها را دوست دارد

پس وظیفه ما هواداران واقعی

حمایت از تراکتور و مجموعه تراکتور مثل زمانی که تراکتور تازه صعود کرده بود

حمایت از جلالی=حمایت از تراکتور

حمایت از تراکتور=قهرمانی تراکتور

همگی موفق باشید در پناه خدا انشا الله

یا علی مدد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
توضیحات مفصل رئیس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد ابقاء جلالی

به گزارش لیگ برتر علی اکبر پورجمشیدیان رئیس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد جلسه امروز هیئت مدیره این باشگاه و بازگشت جلالی به تراکتورسازی گفت: امروز در جلسه هیئت مدیره چند ساعت در مورد مسائل مختلف باشگاه بحث و گفت‌وگو کردیم و در نهایت به این جمع‌بندی رسیدیم که از مجید جلالی خواهش کنیم بار دیگر به هدایت تیم بازگردد و کار خود را ادامه دهد. خودم شخصاً خدمت او رفتم و خواهش کردم به تیم بازگردد و حاصل زحماتی که در چند وقت اخیر کشیده است را در ادامه برداشت کند.

وی تأکید کرد: امیدواریم این تلاش‌ها منجر به نتیجه برای مردم عزیز آذربایجان شرقی شود و هواداران تراکتورسازی را بتواند شاد کند. مجید جلالی استعفای خود را پس گرفت و بازگشت به تراکتورسازی را قبول کرده است. در کنار این توافق حمایت کاملی را در استان از سوی استاندار محترم، شهردار و شورای شهر تبریز مشاهده خواهیم کرد. اسبقیان نیز همچون این عزیزان به تیم کمک خواهد کرد تا همگی حمایت قاطعی از مدیریت تیم و شخص مجید جلالی داشته باشیم. تمام این کارها برای کسب نتیجه از سوی باشگاه است. بازهم تأکید می‌کنم برنامه باشگاه حمایت کامل از مجید جلالی برای 5 سال آینده است تا او به فعالیت خود در تراکتورسازی ادامه دهد و تیم را به موفقیت برساند.

پورجمشیدیان در پاسخ به این سؤال که آیا فکر نمی‌کند اتفاقات اخیر منجر به عدم بی‌اعتمادی به تصمیمات مدیریت این تیم شود، خاطرنشان کرد: ما جمعاً پس از بررسی‌هایی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که این تصمیم را اتخاذ کنیم. مصلحت تراکتورسازی از نظر ما حمایت از مجید جلالی است و اینکه اجازه ندهیم در آینده مشکلی به وجود بیاید. در مورد این مسئله به تصمیم قاطع رسیدیم. در کنار این مسئله کادر فنی و شخص مجید جلالی محکم تر و با انگیزه‌تر کار را ادامه دهد و بازیکنان نیز مثل همیشه تمام تلاش خود را در راستای موفقیت تیم انجام خواهند داد. مردم شریف و هواداران پرشور تراکتورسازی نیز از حمایت خود دریغ نخواهند کرد و مطمئن هستیم که نتیجه مورد نظرو در حد شخصیت و جایگاه تراکتورسازی را کسب خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که مجید جلالی از موضوعاتی مثل اولتیماتوم ناراحت شده است، خاطرنشان کرد:‌ دیگر بحث اولتیماتوم نداریم. کار درست فنی در ادامه انجام خواهد شد و امیدواریم تیم روند خوبی را در پیش بگیرید.

رئیس هئیت مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد بحث حضور شهردار تبریز به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره این تیم یادآور شد: این مسئله در برنامه‌های ما وجود دارد بنده هم با شخص شهردار و هم با رئیس شورای شهر تبریز صحبت کردم، صحبتی هم با آقای دبیری داشتم بنا داریم که شهرداری حمایت محکم‌تری را از باشگاه داشته باشد. قبل از این نیز شهرداری از باشگاه تراکتورسازی حمایت می‌کرد اما آقای دبیری و آقای نجفی قول دادند که حمایت بیشتری را نسبت به فصل‌های قبل به تیم تراکتورسازی داشته باشند. قرار است یک جلسه با حضور آقای شهردار رئیس شورای شهر در خدمت آقای استاندار داشته باشیم استاندار هم قول محکمی از طرف استانداری و دولت محترم داده است که حمایت خوبی از تیم داشته باشد نسبت به آینده و حمایت‌های شهرداری و استانداری امید بسیار زیادی داریم.

پورجمشیدیان در مورد اینکه چرا تصمیم به برکناری سرمربی تیم گرفتند تا دوباره مجید جلالی را در سمت خود ابقا کنند، یادآور شد: به هر حال در فرازونشیب‌های باشگاه برخی اوقات سلایقی وجود دارد ما در هیئت مدیره وظیفه داریم تمامی این مسائل را بررسی کنیم و آنچه تشخیص می‌دهیم به مصلحت باشگاه است تذکر می‌دهیم و تأکیدهایی در برخی موضوعات داریم در نهایت بعد از جلساتی که برگزار شد به این نتیجه رسیدیم که این اتفاق خیلی به مصلحت تیم نیست و باید یک روند مثبت و خوبی داشته باشیم. مدیران، کادر فنی و اعضای تیم باید حواشی را به حداقل برسانند تا دیگر مشکلی از این دست که باعث نگرانی افکار عمومی شود، نداشته باشیم.

پورجمشیدیان در مورد اینکه برخی بازیکنان علیه کادر فنی مصاحبه کردند و شاید این مسائل در ادامه مشکل‌ساز شود، گفت: این مسائل را حل خواهیم کرد، ما با تمامی مسئولان باشگاه در جمع بازیکنان حضور پیدا می‌کنیم و اگر خدای ناکرده کدورتی به وجود آمده با بزرگواری بزرگترها که قطعاً محبت خواهند کرد این مسائل را حل خواهیم کرد.

وی در مورد بدهی به اولیویرا و اینکه مذاکراتی برای بازگشت او انجام شده بود، اظهار داشت: اگر او طلبی داشته باشد این مسئله پیگیری می‌شود و قطعاً حقوق او به این مربی تعلق خواهد گرفت. دیگر این مسائل ارتباطی به اتفاقات اخیر ندارد و مثل بقیه جاها که شاید بدهی کم و بیش وجود داشته باشد به این مسئله رسیدگی خواهیم کرد.

رئیس هئیت مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه آیا حمید زینی‌‌زاده به عنوان مدیرعامل به فعالیت خود ادامه خواهد داد، اظهار داشت: آقای زینی‌زاده محکم سر جای خود هستند اعضای هیئت مدیره حمایت جدی از کادر فنی و مدیریت باشگاه دارند. ما از حمید زینی‌زاده حمایت کامل داریم، امروز زینی‌زاده و جلالی به خواهش بنده در هیئت مدیره حاضر شدند، برخی از صحبت‌ها و کدورت‌های جزیی را برطرف کردیم و با هم و با جدیت کامل به کار خود ادامه خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: خواهش من از هواداران این است که باز هم با جدیت از باشگاه حمایت کنند ما به عنوان خادم آنها به این نتیجه رسیدیم که این تصمیم برای تراکتورسازی بهتر است. ما به عنوان یک خادم هواداران که آنها می‌دانند برای‌شان در این مدت «پادویی» کردیم خواهش می کنمکه حمایت جدی از تیم داشته باشند و از تصمیمات باشگاه در این مدت حمایت کنند. از مسئولین، دست‌اندرکاران، شهردار، استاندار و دولت عزیز این است که از تیم فوتبال تراکتورسازی به عنوان یک باشگاه بزرگ و عزیز حمایت مادی و معنوی خود را دریغ نکنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: خداراشکر جلالی با خاطره بد از تبریز نرفت/ در تراکتورسازی هیچ چیز روی اصول نیست
سه شنبه ۱۷ دی ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۳۴ : ۰کد خبر : ۱۰۲۲۱۸
تعداد بازدیدکننده : ۸۱نسخه چاپی
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: تیمی که می خواهد قهرمان شود همه چیز آن باید روی اصول باشد اما در تراکتور اینطور نیست.
مهدی کیانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درخصوص شکستگی دست خود اظهارداشت: زمین سفت و یخبندان ورزشگاه یادگار امام باعث شد دست من بشکند. در این زمین نمی شود فوتبال بازی کرد و خدا را شکر که تنها تلفات تراکتور در یخبندان ورزشگاه شکستن دست من بود.
وی ادامه داد: دقیقه ۳۵ بازی با فجر سر توپ زدم و روی زمین افتادم. همان لحظه صدای شکستن دستم را شنیدم و مطمئن بودم که دستم شکسته است اما شرایط بازی تراکتور حساس بود و نمی توانستم تیم را تنها بگذارم به همین دلیل تا پایان بازی در زمین ماندم.دو روز قبل از بازی هم به دلیل تب و لرز زیر سرم بود و روز بازی شرایط خوبی نداشتم اما نمی خواستم تیمم را تنها بگذارم.
کیانی با انتقاد از زمین ورزشگاه یادگار امام گفت: در چند بازی چوب وضعیت نامساعد زمین را خوردیم. شرایط آنقدر بد است که نمی توانیم در طول هفته در زمین چمن تمرین کنیم و گاهی باید در سالن تمرین کنیم. همین باعث می شود تیم افت کند. در زمین یادگار امام رفتن با خودمان است برگشتن با خدا چون کف زمین واقعا یخ زده است.
وی با اشاره به رفت و برگشت مجید جلالی بیان کرد: ما با جلالی به صدر جدول رسیدیم و شرایط برایمان خوب بود اما ناگهان همه چیز تغییر کرد. من به خاطر جدایی جلالی ناراحتم بودم و دوست داشتم او با خاطره خوش از تراکتور برود نه با خاطره تلخ که خوشبختانه این اتفاق رخ داد.
کیانی درخصوص اینکه تراکتور چقدر شانس قهرمانی دارد، گفت: همه چیز باید در تراکتور بازسازی شود. تیمی که می خواهد قهرمان شود همه چیز آن باید روی اصول باشد اما در تراکتورسازی اینطور نیست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسبقیان به ایپنا خبر داد؛
جلالی به نیمکت تراکتورسازی بازگشت/ هیات مدیره با استعفای سرمربی موافقت نکرده بود!
دو شنبه ۱۶ دی ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۱۹ : ۲۰کد خبر : ۱۰۲۲۴۶
تعداد بازدیدکننده : ۶۵۲نسخه چاپی
مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی گفت: در جلسه هیات مدیره امروز تراکتورسازی تصمیم گرفته شد که مجید جلالی همچنان هدایت تیم را بر عهده داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در حالی از ۲ روز قبل بحث استعفای جلالی مطرح شد و هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی و زینی زاده مدیر این باشگاه از مذاکره با گزینه های جدید خبر دادند، ناگهان این مربی به نیمکت تراکتورسازی بازگشت.
شروین اسبقیان، مدیر کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی در این خصوص به ایپنا گفت: به هر حال سوءتفاهماتی پیش آمده بود اما خوشبختانه در جلسه امروز همه چیز حل و قرار بر این شد تا جلالی به کارش ادامه دهد. از طرفی جلالی از این مساله ناراحت بود که هیات مدیره به او اولتیماتوم داده اما امروز مشخص شد اصلا اولتیماتومی در کار نبوده است.
وی افزود: استاندار آذربایجان شرقی هم خواستار حفظ مجید جلالی بود و به هر حال او ماندنی شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هنوز هم مدعی هستیم
اسدی: جلالی خالصانه کار می کند/ امیدوارم سرنوشت قهرمانی به بازی استقلال و تراکتورسازی کشیده نشود
سه شنبه ۱۷ دی ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۲۵ : ۰کد خبر : ۱۰۲۲۳۶
تعداد بازدیدکننده : ۱۵۴نسخه چاپی
کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: شاید از نظر مسئولان جایگاه فعلی تراکتور خوب نیست و به همین دلیل تصمیم گرفتند شوک وارد کنند.
مرتضی اسدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درخصوص شرایط تیمش اظهارداشت: به نظر من مشکل امسال تراکتور قابل قیاس با سال گذشته نیست. پارسال ما درگیر بازیهای آسیایی شدیم و کمبود بازیکن داشتیم اما مشکل امسال ما سرمای شدید تبریز است. زمین سفت و یخ زده است و این موضوع کار را برای بازیکنان تراکتور که اکثرا تکنیکی هستند دشوار کرده است. به اعتقاد من دلیل اصلی که در ۳ هفته اخیر نتیجه نگرفته ایم مشکل بد بودن زمین است.
وی ادامه داد: باید بتوانیم از شرایط میزبانی به خوبی استفاده کنیم. در هوای منفی ۲۰ درجه که نمی توان روی چمن تمرین کرد. وقتی هم که تمرین خوب نداشته باشیم کیفیت کار تیم پایین می آید. قرار است برای بازی با سایپا زودتر به تهران بیاییم و چند روز تمرین مناسب داشته باشیم.
اسدی درخصوص رفت و برگشت مجید جلالی افزود: باید از جلالی و پورغلامی تشکر کنم که زحمات زیادی برای تراکتور کشیدند. جلالی با وجود تمام کم و کاستی ها خالصانه برای تراکتور زحمت کشید و سختی های زیادی را تحمل کرد. بالاخره باشگاه هم باید جوابگو باشد و نتیجه می خواهد. شاید از نظر مسئولان جایگاه فعلی تراکتور خوب نیست و به همین دلیل تصمیم گرفتند شوک وارد کنند. به هر حال خوشحالیم که باشگاه تصمیم گرفت با همین کادر ادامه دهد.
کاپیتان تراکتور درباره اینکه آیا تیمش می تواند همچنان مدعی باشد، گفت: شک نکنید که ما همچنان مدعی قهرمانی هستیم. هفته های آینده خیلی حساس هستند و بازیهای پیش رو تا اندازه زیادی تکلیف تیم قهرمان را مشخص خواهند کرد. به نظر من اتفاقات زیادی در پیش است و همانطور که صدر بین تراکتور، فولاد و پرسپولیس دست به دست شد استقلال هم صدرنشین نخواهد ماند. امیدوارم همه چیز به بازی استقلال و تراکتور در هفته پایانی کشیده نشود چون در آن صورت کار بسیار سخت خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی در گفت و گو با فارس:
قرار شد اتفاقات روزهای قبل را فراموش کنیم/ روی برنامه 5 ساله فکر می کنم
مجید جلالی بعد از بازگشت به تراکتورسازی گفت: قرار شد از امروز اتفاقات رخ داده در روزهای گذشته را فراموش کنیم.

13920818000165_PhotoA.jpg

مجید جلالی بعد از بازگشت دوباره به هدایت تیم تراکتورسازی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: پس از اتفاقاتی که در این چند روز رخ داد امروز با باشگاه تسویه حساب کردم و وقتی در حال بازگشت به تهران بودم با من تماس گرفته شد که امروز جلسه هیات مدیره تراکتورسازی است.

وی افزود: من به درخواست مسئولان احترام گذاشتم و در این جلسه شرکت کردم. در این نشست آقایان اسبقیان مدیر کل تربیت بدنی استان، پورجمشیدیان، رئیس هیات مدیره و ابراهیمی مدیر عامل کارخانه و همچنین زینی زاده و سایر مسئولان تراکتورسازی حضور داشتند و صحبت های زیادی را مطرح کردیم که در نهایت با توجه به درخواستی که از من برای بازگشت صورت گرفت پذیرفتم که به کارم باز گردم.

جلالی ادامه داد: قرار شد که همه روزها را فراموش کنیم و با قدرت و تمرکز بهتر به موفقیت تیم فکر کنیم. البته پیشنهاد طرح 5 ساله را دادند و قرار شده تا روی این موضوع فکر کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده در گفتگو با یکی از سایت های ورزشی کشور:
تا 3 روز بعد استعفا می‌دهم/حق انتخاب سرمربی با مدیرعامل است
آناج: من قصد دارم تا 3 روز آینده استعفای خود را به هیات مدیره اعلام کنم.
به گزارش آناج، به نقل از سایت گل، من به آنها گفتم مردم تونی را می‌خواهند و این مربی در تبریز بالای 90 درصد محبوبیت دارد اما آنها زیربار نرفتند و تصمیمشان را بدون من گرفتند.

حمید زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی با وجود تصمیمی که بر استخدام تونی اولیویرا مربی پرتغالی گرفته بود امروز با تصمیم هیات مدیره باشگاه دست‌های را به علامت تسلیم بالا برد تا بازنده جنگ چند روزه‌اش با مجید جلالی باشد. این در حالی بود که او دیروز تصمیم گرفته بود هدایت تیمش را به تونی اولیویرا واگذار کند و در این زمینه همه توافق‌ها را با تونی انجام داده بود.

زینی‌زاده در مصاحبه با سایت گل با ناراحتی از تصمیمات جدید باشگاه حرف می‌کند و در پایان از استعفای غریب ‌الوقوعش می‌گوید، استعفای که البته به گفته او 3 روز به طول خواهد انجامید. با زینی‌زاده که صحبت می کنیم او چنین می‌گوید: امروز قرار بر تامین وجه لازم برای پرداخت طلب آقای اولیویرا و ردیف کردن مقدمات ورود ایشان به ایران بود که در کمال تعجب هیات مدیره تصمیم دیگری گرفت و رای بر ماندن آقای جلالی داد.

زینی‌زاده که از این مسئله راضی نیست می‌گوید: البته از نظر قانونی حق انتخاب سرمربی با مدیرعامل است اما دوستان هیات مدیره نظر خود را به بنده تحمیل کردند.

زینی‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا با وجود این اتفاق در باشگاه تراکتورسازی می‌ماند یا نه می‌گوید: فکر نمی‌کنم چنین اتفاقی بیافتد. من قصد دارم تا 3 روز آینده استعفای خود را به هیات مدیره اعلام کنم.

وقتی از او می‌پرسیم که چرا همین امروز انجام نمی‌دهد می‌گوید: ملاحظاتی دارم و استعفایم تا 72 ساعت دیگر آماده خواهد شد.

زینی‌زاده می‌گوید: من به دوستان هیات مدیره گفتم که ما با تونی قرار گذاشته و تمام کرده‌ایم و حتی در مورد جزییاتی مثل دستیاران او هم صحبت شده ضمن اینکه دستیاران آقای جلالی هم تسویه کرده و از تبریز رفته‌اند. من به آنها گفتم مردم تونی را می‌خواهند و این مربی در تبریز بالای 90 درصد محبوبیت دارد اما آنها زیربار نرفتند و تصمیمشان را بدون من گرفتند.

باید در انتظار تحولات روزهای آینده در باشگاه تراکتورسازی باشیم. حالا مجید جلالی مسئولیتی سنگین‌تر و دشوارتر را برعهده دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عملکرد سرخود زینی زاده تراکتورسازی را از قهرمانی دور کرد
دسته: ورزشی
نمایش از دوشنبه, 16 دی 1392 20:36
کد خبر:277

inspector.jpg
جار و جنجال به پا شده ناشی از رفتن جلالی به شدت سوژه رسانه ها و هواداران شده است و باعث شده تا بحث های زیادی حول و حوش سرمربی تراکتور ایجاد شود.

همه می دانند که با ورود جلالی به تراکتورسازی عده ای که حتی برخی از این افراد داخل باشگاه بودند تلاش کردند تا جلالی را فراری دهند و به همین دلیل از هفته دوم شروع به برهم زدن تمرکز جلالی نمودند. از طرفی رفتار غیر حرفه ای دلفکار عضو هیئت مدیره و زینی زاده مدیرعامل باشگاه سبب شد تا فشار روی تیم زیاد شود. کار به همین منوال طی شد تا تراکتور به صدر رسید و همه ابراز رضایت نمودند. زینی زاده در برنامه موج فوتبال اقدامات مدیریتی خود را عامل موفقیت تراکتور اعلام نمود اما غافل از این بود که این آرامش قبل از طوفان است. بعد از برد مقابل نفت مسجد سلیمان به ناگهان شاهد یک اظهار نظر عجیب از سوی دلفکار که خود را منتسب به سخنگوی هیئت مدیره می دانست بودیم. " اگر جلالی یک باخت هم بدهد خودش استعفا بدهد!" معلوم نبود که این سخن از دل جلسه هیئت مدیره خارج شده بود یا نظر شخصی زینی زاده و دلفکار بوده است. این اقدام سر خود آقایان باعث شد تا جلالی بازی با فجر را آخرین بازی خود معرفی کند تا عملا تیم بدون انگیزه به کارش ادامه دهد و این کار باعث از دست رفتن دو امتیاز دیگر مقابل فجر شد. جلالی رفت! آقایان که شاد و مسرور از موفقیتشان در فراری دادن جلالی بودند بر طبل کوبیدند که با استعفای جلالی در هیئت مدیره موافقت شد و ما تونی را می آوریم و کار را با او تمام کرده ایم و اینرا هیئت مدیره تصویب کرده و متاسفانه عمل شیطنت آمیز صدا و سیما استانی و برنامه موج فوتبال آتش را بیشتر برافروخت. کار تا جایی پیش رفت که زینی زاده با کمال افتخار در برنامه حاضر شد و تونی را عملا سرمربی اعلام کرد و به طرفداران تونی مژده داد بعد هم کلیپی از خاطرات تونی...

اما امروز شاهد یک خبر تکان دهنده بودیم؛اعضای هیئت مدیره اعلام کردند که دلفکار سخنگو نیست و ما هم استعفای جلالی را نپذیرفته ایم! سوال اینجاست که زینی زاده با اجازه چه کسی با جلالی تسویه کرده و با تونی مذاکره نموده و آنرا رسما از طریق رسانه ها اعلام نموده است؟

این شایعه که زینی زاده توسط یک عده خاص سکو نشین هدایت می شود اینجا قوت می گیرد. چرا جلالی باید می رفت در حالی که اختلاف امتیاز جلالی و تونی تا به اینجا فقط 3 امتیاز بود آنهم در این شرایطی که مدیریت به غیر از برهم زدن تمرکز تیم و کادر فنی کاری نکرده؛ کاری بزرگ بوده است.

آری مشکل تراکتور اکنون سرمربی نیست،مشکل مدیریت ناکارامدی است که کارش شده حاشیه سازی برای رسیدن برخی سکو نشینها به منافع خاص. همانهایی که شده بودند کارد چاق کن تونی و از او مبلغ کلان درخواست کرده بودند تا مدیریت را وادار به بستن قرارداد میلیاردی با تونی کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نقش هواداران تراکتور در روند صعودی و نزولی این تیم
ارسال توسط:admin ۱۶ دی ۱۳۹۲ در ورزشنظری بدهید

نقش هواداران تراکتور در روند صعودی و نزولی این تیم

13920502000601_PhotoA1.jpg

هیچ وقت از یادمان نمیرود زمانی که تراکتور تازه به لیگ برتر صعود کرده بود. لیگ برتر کشورمان تیمی جدید و خاص را به خود میدید

تیمی خاص با هواداران خاص که تا آخرین لحظه تیم خود را تشویق میکردند. هواداران تراکتور هر روز بیشتر از روز گذشته بزرگتر و مطرح تر میشدند و همه جا صحبت از این هواداران بود, تراکتوری ها تیمشان را به شبک اروپایی تشویق میکردند و این هواداران و نوع تشویقشان را با هواداران گالاتاسارای ترکیه مقایسه میکردند که پر صداترین و پرشورترین هواداران دنیا انتخاب شده اند

هواداران تراکتور در یک برنامه زنده تلویزیونی (برنامه ۹۰) به عنوان پر شورترین هواداران ایران انتخاب شدند که انصافا لایق این عنوان هم بودند

اما کم کم و بعد از گذشت چند سال تعداد این هواداران کم شد. علت چه بود که لیگ ایران از حضور چنین تماشاگرانی محروم شد و تراکتور ضربه شدیدی از این عدم حمایت خودی ها خورد

اگر به گذشته و به زمانی که تراکتور تازه صعود کرده بود نگاه کنیم تراکتور آن زمان این تعداد بازیکن نامی نداشت. ولی یادگار امام همیشه پر از تماشاگر بود. در تامامی بازیها بالای ۵۰ هزار هوادار به خود میدید

اما متاسفانه در این لیگ و حتی لیگ گذشته حمایت هواداران تراکتور مانند گذشته نبود

به نظر میرسد تنها کمبود تراکتور برای رسیدن به قهرمانی و روزهای اوج در این شرایط و وضعیت فقط و فقط حمایت است و این حمایت فقط و فقط از هواداران انتظار میرود

به امید پر شدن استادیوم یادگار امام و دیگر استادیوم ها در روز های آینده, که واقعا دلتنگ حضور پرشور هواداران به مانند گذشته هستیم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
جلالی سرمربی تراکتورسازی ماند!

سرمربی مستعفی تراکتورسازی در سمت خود باقی ماند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجید جلالی پس از توافق با مدیران این باشگاه همچنان به کارش ادامه خواهد داد.

ابقای جلالی در حالی صورت گرفته که حمید زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی از توافق با آنتونیو اولیویرا سرمربی فصل گذشته سرخ‌پوشان تبریز خبر داده بود. همچنین عصر امروز (دوشنبه) هم جلالی به باشگاه رفته و تسویه حساب کرده بود اما ظاهرا 2 طرف در مذاکره‌ای مجدد به همکاری با هم رضایت داده‌اند.

جلالی پیش از این در نامه‌ای به اعضای هیئت مدیره خواستار رفع برخی مشکلات و برآورده شدن خواسته‌هایش شده بود.

گفته می‌شود وجود مشکلات مالی برای عقد قرارداد با اولیویرا یکی از دلایل اصلی تصمیم مدیران تراکتورسازی برای ابقای جلالی بوده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یک هفته استراحت مطلق برای هافبک تراکتورسازی
مهدی کیانی به دلیل مصدومیتی که در دیدار مقابل فجرسپاسی با آن مواجه شد، نیاز به یک هفته استراحت مطلق دارد.

13920508000024_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی کیانی در دیدار تراکتورسازی مقابل فجرسپاسی با مصدومیتی از ناحیه کف دست روبرو شد.

پزشکان دست کیانی را گچ گرفتند تا هرچه زودتر سلامتی خود را بازیابد.

طبق نظر پزشکان او در حال حاضر باید یک هفته به صورت مطلق استراحت کند تا مشکل دستش تشدید نشود. او پس از یک هفته می تواند در تمرینات حاضر شود اما طول درمانش چیزی حدود دو هفته زمان می برد.

محمد ابراهیمی دیگر مصدوم تراکتورسازی هنوز شرایط مسابقه را پیدا نکرده است. او در حال حاضر فیزیوتراپی می کند و بعد از معایناتی که دو هفته بعد انجام می دهد زمان بازگشتش به میادین به طور دقیق مشخص می‌شود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کدورت بین من و زینی‌زاده؟! فقط می‌خواهم قواعد کار رعایت شود
جلالی: من و علی کریمی از یک جنس هستیم/ تراکتورسازی به صدر جدول بازمی‌گردد
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: در این اتفاقاتی که رخ داد شأن مربیگری حفظ شد.

13921014000535_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته مجید جلالی پس از چند روز هیاهو بابت موضع گیری های برخی از مدیران تراکتورسازی و در حالی که با این باشگاه فسخ قرارداد کرده بود بار دیگر در این تیم ماندگار شد. جلالی در خصوص اینکه چه شد که برگشت و چه شد که این اتفاقات رخ داد با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس صحبت های زیر را انجام داد:

فارس: چه شد که دوباره به عنوان سرمربی تراکتورسازی به کار بازگشتید؟

من روز گذشته تسویه حساب کرده بودم و قراردادم هم فسخ شده بود. آپارتمانم را هم تحویل داده بودم و می خواستم به سمت تهران حرکت کنم که با من تماس گرفتند و گفتند جلسه هیئت مدیره است و بیا. من گفتم با من دیگر چه کار دارید من که قراردادم را فسخ کردم اما گفتند که بروم. من هم برای این دعوت احترام قائل شدم و رفتم.

فارس: در این جلسه چه کسانی بودند که شما را برای بازگشت متقاعد کردند؟

آقایان اسبقیان مدیرکل تربیت بدنی استان، پورجمشیدیان رئیس هیات مدیره باشگاه، ابراهیمی مدیرعامل کارخانه و سایر مسئولان باشگاه در این جلسه حضور داشتند. آنها از من خواستند که به کارم بازگردم و من هم واقعا برای حرف آنها احترام زیادی قائل هستم. من به خاطر مشکلاتی که وجود داشت استعفا کردم در حالی که تیمم را دوست داشتم و دلم نمی خواست از تراکتورسازی بروم.

فارس: شما که به کار خود در این تیم علاقه مند بودید و نتایج بدی هم نگرفته بودید پس چرا برخی از مسئولان باشگاه این طور موضع گیری کردند؟

واقعا من هم نمی دانم. بهتر است در این خصوص صحبتی نکنیم و این روزها را فراموش کنیم.

فارس: در جلسه شب گذشته در مورد این مسئله حرفی نشد؟

صحبت های زیادی در این خصوص مطرح شد و من همه مشکلات را گفتم. آقای پورجمشیدیان می گفت بنا را به آینده بگذاریم و گلایه ها را کنار بگذاریم. قرار بر این شد که با قدرت و حمایت همه جانبه به کار خود ادامه دهیم.

فارس: یعنی دیگر بین شما و زینی زاده کدورتی نیست؟

کدورت؟! ما اصولی در کار داریم و انتظارم این است که قواعد کار رعایت شود. به نظر من بهتر است شما در مورد این مسائل با خود ایشان صحبت کنید.

13920817195904869_PhotoL.jpg

فارس: در این چند روز که چنین اتفاقاتی رخ داد خیلی این مسئله مطرح بود که علی کریمی مسبب این جریانات است. در حالی که خودش در مصاحبه ای اصلا چنین چیزی را تایید نکرد. واقعا نقش علی کریمی در این ماجرا چیست؟ چرا باید نام او مطرح شود؟ آیا از اسم او سو استفاده نشد؟

تا جایی که می دانم و از علی کریمی شناخت دارم او خودش را وارداین ماجراها نمی کند. او بازیکن با تجربه ای است. خود او م یداند وارد شدن در این ماجراها چه تبعاتی دارد و چه کار ناپسندی است. مطمئن باشید یکی مثل علی کریمی هیچ وقت خودش را وارد این ماجراها نمی کند. من در طول این مدتی که با کریمی کار کردم خیلی راحت و خوب با هم کار کردیم. او یکی از منظم ترین بازیکنان تمرین ماست و ما دو نفر رابطه خیلی خوبی با هم داریم.اگر این مسائل را از خودش هم بپرسید همین را می گوید. نمی دانم واقعا چرا بحث اسم او مطرح شد. من و علی کریمی هر دو از یک جنس هستیم. من سال ها با خداداد عزیزی، علی دایی، مهدی مهدوی کیا، کریم باقری کار کردم و همه اینها اخلاق و رفتار من را می شناسند و با هیچ کدام هم مشکلی نداشتم.

فارس: وقتی خبر بازگشت شما به تراکتورسازی شنیده شد شاید خیلی ها یاد مصاحبه سعید دقیقی افتادند. شما قرار است چطور یا دقیقی مواجه شوید؟ به نظر می رسد وقتی خبر کنار رفتن شما مطرح شد دو دستگی در تیم ایجاد شد؟

فکر می کنم تنها کسی که مصاحبه منفی کرد سعید دقیقی بود. این که چرا او این حرف ها را زد باید از خودش بپرسید. هر بازیکنی باید در حیطه وظایف خودش صحبت کند و حد و حدود خود را بداند.

فارس: با توجه به بازگشت به کار تراکتورسازی را چندم جدول تحویل می دهید؟

من کماکان به تیم امیدوارم. شما خواهید دید که به امید خدا ما می توانیم دوباره به صدر بازگردیم. ما مدعی جام حذفی هم هستیم. من فقط بابت اتفاقاتی که افتاد باید این را بگویم که شان مربیگری حفظ شد. بیشترین چیزی که من را متقاعد کرد که بازگردم همین مسئله بود. در جلسه ای که شب گذشته داشتیم حتی بحث واگذاری 5 ساله تیم به من هم مطرح شد.

فارس: این موضوع را قبول کردید؟

اگر این باشگاه برنامه ریزی کاملی داشته باشد می تواند پیشنهاد خوبی باشد.

فارس: صحبتی با هواداران ندارید؟

همه تلاش ما این است که آنها را خوشحال کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولین تمرین تراکتورسازی بعد از بازگشت جلالی
تیم فوتبال تراکتورسازی امروز بعد از بازگشت مجید جلالی اولین تمرین خود را برگزار می‌کند.

13920627000062_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال تراکتورسازی امروز اولین تمرین خود بعد از بازگشت مجید جلالی را از ساعت 11 و 30 دقیقه برگزار می‌کند.

در این تمرین برخی از مسئولان و اعضای هیأت مدیره حاضر می‌شوند تا در جلسه‌ای با بازیکنان به تمامی حواشی اخیر پایان داده شود.

در این تمرین قرار است در مورد مسائل اخیر صحبت شود تا اگر اختلافی وجود دارد به تمام آنها پایان داده شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حرف بزنم چاپلوس می‌شوم اما نباید همه تقصیرات را گردن سرمربی انداخت
طالبی: بین جلالی و دقیقی مشکلی پیش نمی‌آید/ حاشیه‌ها باعث شد صدر را از دست بدهیم
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: اگر من درباره صحبت‌های سعید دقیقی حرفی بزنم شاید علیه من جبهه‌ای درست شود اما همیشه یاد گرفتم باید به بزرگتر و پیشکسوت احترام گذاشت.

13920917000603_PhotoA.jpg

فرشید طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره ابقاء مجید جلالی در سرمربیگری تیم تراکتورسازی تبریز گفت: خودمان هم نمی‌دانیم چه شده و چه اتفاقی افتاده، فکر می‌کنم اواخر دیشب بود که من هم متوجه شدم آقای جلالی قرار شده در تیم باقی بماند. در هر حال امیدوارم باشگاه تصمیمی اتخاذ کند که به نفع تیم باشد و امیدوارم اگر این خبر صحت داشته باشد اتفاقی بیفتد که به سود تیم تراکتورسازی باشد.

وی ادامه داد: همین مسائل باعث شده بود در دو سه هفته اخیر حاشیه‌های تیممان بسیار زیاد شده بود که این موضوع اصلا به سود تراکتورسازی نبود و اثرات آن را هم دیدیم. امیدوارم تصمیماتی اتخاذ شود که آرامش را به تیم بازگرداند و باید از این به بعد با آرامش به ادامه بازی‌هایمان بپردازیم.

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در خصوص برکناری و ابقاء جلالی از سمت سرمربیگری تراکتورسازی و اینکه این موضوع به بازیکنان این تیم شوک وارد کرده، افزود: این شوک فقط به بازیکنان تراکتورسازی نبود بلکه شوکی بود که به کل جامعه فوتبال وارد شد و فکر می‌کنم شوک در شوک شده! امیدوارم حالا که قرار است آقای جلالی در تیم باقی بماند در 9 بازی باقی مانده در لیگ برتر، 3 بازی جام حذفی و همچنین رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا عملکرد خوبی داشته باشیم.

وی افزود: همین حاشیه‌ها باعث شد که ضرر کنیم و خیلی راحت صدر جدول را از دست بدهیم. قبول دارم که وضعیت آب و هوا و زمین عامل اصلی نتیجه نگرفتن ما بوده اما ناآرامی‌هایی که بر تیم حاکم شد و همه از آن باخبر بودند هم بی‌تأثیر نبود و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

طالبی در پاسخ به این سؤال که پس از خبر برکناری جلالی، سعید دقیقی علیه او مصاحبه تندی کرد و حالا با ابقاء جلالی تکلیف این بازیکن چه می‌شود، اظهار داشت: هر کس جوابگوی اعمال خودش است و فکر می‌کنم اگر من چیزی بگویم جسارت به همبازی‌ام باشد اما فکر می‌کنم انسان در بدترین شرایط هم باید شخصیت خودش را حفظ کند. شاید اگر حرفی بزنم خیلی‌ها آن را به چاپلوسی تعبیر کنند اما بی‌انصافی است که همه اتفاقات و مشکلات تراکتورسازی را گردن جلالی بیندازیم.

وی ادامه داد: در ناکامی‌ها همه مقصر بودیم. ما اگر در تراکتورسازی هستیم به خواست خود مجید جلالی بوده و حالا باید دست به دست هم بدهیم تا کار جلو برود. اگر من درباره صحبت‌های سعید دقیقی حرفی بزنم شاید علیه من جبهه‌ای درست شود اما همیشه یاد گرفتم که باید به بزرگتر و پیشکسوت احترام گذاشت. حالا شاید سعید دقیقی که آن حرف‌ها را زده به خاطر فشار روحی و روانی بوده که به خاطر نیمکت‌نشینی به او وارد شده اما با شناختی که از جلالی و دقیقی دارم می‌دانم که مشکلی میان این دو نفر به وجود نمی‌آید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی از فردا به تمرینات تراکتورسازی باز می‌گردد
مربی تیم فوتبال تراکتورسازی که از این تیم جدا شده بود، به تمرینات تراکتورسازی بازمی‌گردد.

13920502000874_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد پورغلامی بعد از جدایی موقت مجید جلالی از تراکتورسازی کناره‌گیری کرد و استعفای خود را به مدیرعامل این تیم داد.

در همین راستا بعد از بازگشت دوباره این مربی به باشگاه تراکتورسازی طی تماسی که مجید جلالی با او داشت قرار شد این مربی نیز بار دیگر به تمرینات این تیم بازگردد.

البته فرهاد پورغلامی به دلیل شرکت در مراسم ترحیم یکی از بستگانش در انزلی حضور دارد اما از فردا با بازگشت به تبریز در تمرینات این تیم شرکت می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی در تراکتور ماندنی شد/زینی‌زاده استعفا می‌دهد

مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی گفت:در نشست هیئت رییسه باشگاه تراکتورسازی تبریز با حضور سردار پورجمشیدیان ریاست هیأت مدیره باشگاه و اعضاء تصمیم بر ادامه همکاری با مجید جلالی سرمربی این تیم گرفته شد و مجید جلالی همچنان با قندرت به فعالیت خود در این باشگاه ادامه دهد و بار دیگر امور فنی این تیم را بر عهده بگیرد.

تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۲۲
کد مطلب : 15787

به گزارش اهراب نیوز، سید محمد شروین اسبقیان با اعلام این خبر گفت: مجید جلالی با این امر موافقت کرده و بازگشت او به تراکتورسازی قطعی است.

وی در ادامه بیان کرد: طبق تصمیم هیات مدیره قرار است مجید جلالی هدایت این تیم را برعهده داشته باشد.

وی افزود: امروز رو در رو با مجید جلالی صحبت شد تا مشکلات بیان شده و برطرف شوند و بعد از حضور سرمربی در جلسه هیأت مدیره با اکثریت آراء تصمیم بر ادامه همکاری با آقای جلالی گرفتند.

اسبقیان تصریح کرد: دکتر جبازاده، استاندار آذربایجانشرقی تاکید بر حمایت از تیم تراکتورسازی داشته و دارند و با حمایتهای دکتر جبازاده و سردار کریمیان فرمانده **** عاشورا روزهای خوبی را برای تیم تراکتورسازی تبریز همچون سنوات گذشته و افتخارات بیشتر را شاهد خواهیم بود.

سید محمد شروین اسبقیان از هواداران، اصحاب رسانه و جامعه فوتبال استان خواست بدون توجه به حواشی و جوسازی ها با حمایت خود از تیم، کادر فنی و بازیکنان به دنبال موفقیت روز افزون باشگاه تراکتورسازی باشند.

تراکتورسازی نماد اقتدار استان در میادین ورزشی کشور است
مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی افزود :تراکتورسازی نماد اقتدار استان در میادین ورزشی کشور است و حمایتهای دکتر جبارزاده از تیم تراکتورسازی نشان از توجه ویژه وی به ورزش استان دارد.

وی گفت: اداره کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی با قاطعیت و عزم و اراده راسخ از تیم تراکتورسازی محبوب ترین تیم مردم آذربایجان حمایت کرده و این رسالت مهم و خطیر را با تمام توان و قوا و امکانات ادامه خواهد داد.

اسبقیان افزود: یکی از اولویت های کاری دولت تدبیر و امید حمایت از ورزشکاران است و در این رابطه با حمایت دکتر اسماعیل جبارزاده نیز از ورزش آذربایجان شرقی و به ویژه تیم فوتبال تراکتورسازی به طور جدی و با حساسیت ویژه حمایت خواهیم کرد.

اسبقیان تیم تراکتورسازی را تبلور غیرت آذربایجان در میادین ورزشی خواند و یادآوری کرد: این تیم محبوب باید همیشه در صدر فوتبال کشور باشد که برای جامه عمل پوشاندن به این هدف مهم باید همه در کنار یکدیگر باشیم.

وی ادامه داد: در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده و در عمل خواهم کوشید تراکتورسازی بدون کوچکترین دغدغه در میادین ظاهر شده و اعضای این تیم فقط به فکر ارایه فوتبال بهتر باشند.

روزهای گذشته را فراموش می كنیم
مجید جلالی بعد از بازگشت به تراکتورسازی گفت: قرار شد از امروز اتفاقات رخ داده در روزهای گذشته را فراموش کنیم.

جلالی ادامه داد: قرار شد که همه روزها را فراموش کنیم و با قدرت و تمرکز بهتر به موفقیت تیم فکر کنیم. البته پیشنهاد طرح ۵ ساله را دادند و قرار شده تا روی این موضوع فکر کنم.

گفتنی است در این نشست اسبقیان، مدیر کل ورزش و جوانان استان، سردار پورجمشیدیان، رئیس هیات مدیره و ابراهیمی مدیر عامل کارخانه و همچنین زینی زاده و سایر مسئولان تراکتورسازی حضور داشتند .

تا ۳ روز بعد استعفا می‌دهم/حق انتخاب سرمربی با مدیرعامل است

زینی‌زاده در مصاحبه با سایت گل با ناراحتی از تصمیمات جدید باشگاه حرف می‌کند و در پایان از استعفای غریب ‌الوقوعش می‌گوید، استعفای که البته به گفته او ۳ روز به طول خواهد انجامید. با زینی‌زاده که صحبت می کنیم او چنین می‌گوید: امروز قرار بر تامین وجه لازم برای پرداخت طلب آقای اولیویرا و ردیف کردن مقدمات ورود ایشان به ایران بود که در کمال تعجب هیات مدیره تصمیم دیگری گرفت و رای بر ماندن آقای جلالی داد.

زینی‌زاده که از این مسئله راضی نیست می‌گوید: البته از نظر قانونی حق انتخاب سرمربی با مدیرعامل است اما دوستان هیات مدیره نظر خود را به بنده تحمیل کردند.

زینی‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا با وجود این اتفاق در باشگاه تراکتورسازی می‌ماند یا نه می‌گوید: فکر نمی‌کنم چنین اتفاقی بیافتد. من قصد دارم تا ۳ روز آینده استعفای خود را به هیات مدیره اعلام کنم.

وقتی از او می‌پرسیم که چرا همین امروز انجام نمی‌دهد می‌گوید: ملاحظاتی دارم و استعفایم تا ۷۲ ساعت دیگر آماده خواهد شد.

زینی‌زاده می‌گوید: من به دوستان هیات مدیره گفتم که ما با تونی قرار گذاشته و تمام کرده‌ایم و حتی در مورد جزییاتی مثل دستیاران او هم صحبت شده ضمن اینکه دستیاران آقای جلالی هم تسویه کرده و از تبریز رفته‌اند. من به آنها گفتم مردم تونی را می‌خواهند و این مربی در تبریز بالای ۹۰ درصد محبوبیت دارد اما آنها زیربار نرفتند و تصمیمشان را بدون من گرفتند.

باید در انتظار تحولات روزهای آینده در باشگاه تراکتورسازی باشیم. حالا مجید جلالی مسئولیتی سنگین‌تر و دشوارتر را برعهده دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حمایت از جلالی است/ زینی‌زاده می‌ماند
Snapshot_2014-01-06_103906.png

به گزارش سایت خانه ورزش و به نقل از سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی تبریز، علی اکبر پورجمشیدیان در مورد جلسه ی دیروز هیأت مدیره‌ی این باشگاه و بازگشت جلالی به تراکتورسازی گفت: در جلسه ی هیأت مدیره، چند ساعت در مورد مسائل مختلف باشگاه بحث و گفت‌وگو کردیم و در نهایت، به این جمع‌بندی رسیدیم که از مجید جلالی خواهش کنیم تا بار دیگر به هدایت تیم بازگردد و کار خود را ادامه دهد.

وی افزود: خودم شخصاً خدمت او رفتم و خواهش کردم به تیم بازگردد و حاصل زحماتی که در چند وقت اخیر کشیده را در ادامه برداشت کند.

پورجمشیدیان تأکید کرد: امیدواریم این تلاش‌ها منجر به نتیجه برای مردم عزیز آذربایجان شرقی شود و هواداران تراکتورسازی را بتواند شاد کند. مجید جلالی استعفای خود را پس گرفت و بازگشت به تراکتورسازی را قبول کرده است. در کنار این توافق، حمایت کاملی را در استان از سوی استاندار محترم، شهردار و شورای شهر تبریز مشاهده خواهیم کرد.

وی افزود: مدیر کل اداره‌ی ورزش و جوانان استان نیز همچون این عزیزان به تیم کمک خواهد کرد تا همگی حمایت قاطعی از مدیریت تیم و شخص مجید جلالی داشته باشیم. تمام این کارها برای کسب نتیجه از سوی باشگاه است و بازهم تأکید می‌کنم برنامه باشگاه حمایت کامل از مجید جلالی برای پنج سال آینده است تا او به فعالیت خود در تراکتورسازی ادامه دهد و تیم را به موفقیت برساند.

پورجمشیدیان در پاسخ به این سؤال که آیا فکر نمی‌کند اتفاقات اخیر منجر به عدم بی‌اعتمادی به تصمیمات مدیریت این تیم شود، خاطرنشان کرد: ما جمعاً پس از بررسی‌هایی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که این تصمیم را اتخاذ کنیم. مصلحت تراکتورسازی از نظر ما حمایت از مجید جلالی است و اینکه اجازه ندهیم در آینده مشکلی به وجود بیاید. در مورد این مسئله به تصمیم قاطع رسیدیم و در کنار این مسئله، کادر فنی و شخص مجید جلالی محکم تر و با انگیزه‌تر کار را ادامه دهد و بازیکنان نیز مثل همیشه تمام تلاش خود را در راستای موفقیت تیم انجام خواهند داد. مردم شریف و هواداران پرشور تراکتورسازی نیز از حمایت خود دریغ نخواهند کرد و مطمئن هستیم که نتیجه مورد نظر و در حد شخصیت و جایگاه تراکتورسازی را کسب خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که مجید جلالی از موضوعاتی مثل اولتیماتوم ناراحت شده است، خاطرنشان کرد:‌ دیگر بحث اولتیماتوم نداریم. کار درست فنی در ادامه انجام خواهد شد و امیدواریم تیم روند خوبی را در پیش بگیرید.

رئیس هئیت مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد بحث حضور شهردار تبریز به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره این تیم یادآور شد: این مسئله در برنامه‌های ما وجود دارد. بنده هم با شخص شهردار و هم با رئیس شورای شهر تبریز صحبت کردم، صحبتی هم با آقای دبیری داشتم بنا داریم که شهرداری حمایت محکم‌تری را از باشگاه داشته باشد. قبل از این نیز شهرداری از باشگاه تراکتورسازی حمایت می‌کرد اما آقای دبیری و آقای نجفی قول دادند که حمایت بیشتری را نسبت به فصل‌های قبل به تیم تراکتورسازی داشته باشند. قرار است یک جلسه با حضور آقای شهردار رئیس شورای شهر در خدمت آقای استاندار داشته باشیم استاندار هم قول محکمی از طرف استانداری و دولت محترم داده است که حمایت خوبی از تیم داشته باشد نسبت به آینده و حمایت‌های شهرداری و استانداری امید بسیار زیادی داریم.

پورجمشیدیان در مورد اینکه چرا تصمیم به برکناری سرمربی تیم گرفتند تا دوباره مجید جلالی را در سمت خود ابقا کنند، یادآور شد: به هر حال در فرازونشیب‌های باشگاه برخی اوقات سلایقی وجود دارد. ما در هیئت مدیره وظیفه داریم تمامی این مسائل را بررسی کنیم و آنچه تشخیص می‌دهیم به مصلحت باشگاه است تذکر می‌دهیم و تأکیدهایی در برخی موضوعات داریم. در نهایت بعد از جلساتی که برگزار شد به این نتیجه رسیدیم که این اتفاق خیلی به مصلحت تیم نیست و باید یک روند مثبت و خوبی داشته باشیم. مدیران، کادر فنی و اعضای تیم باید حواشی را به حداقل برسانند تا دیگر مشکلی از این دست که باعث نگرانی افکار عمومی شود، نداشته باشیم.

پورجمشیدیان در مورد اینکه برخی بازیکنان علیه کادر فنی مصاحبه کردند و شاید این مسائل در ادامه مشکل‌ساز شود، گفت: این مسائل را حل خواهیم کرد. ما با تمامی مسئولان باشگاه در جمع بازیکنان حضور پیدا می‌کنیم و اگر خدای ناکرده کدورتی به وجود آمده با بزرگواری بزرگترها که قطعاً محبت خواهند کرد این مسائل را حل خواهیم کرد.

وی در مورد بدهی به اولیویرا و اینکه مذاکراتی برای بازگشت او انجام شده بود، اظهار داشت: اگر او طلبی داشته باشد این مسئله پیگیری می‌شود و قطعاً حقوق او به این مربی تعلق خواهد گرفت. دیگر این مسائل ارتباطی به اتفاقات اخیر ندارد و مثل بقیه جاها که شاید بدهی کم و بیش وجود داشته باشد به این مسئله رسیدگی خواهیم کرد.

رئیس هئیت مدیره باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه آیا حمید زینی‌زاده به عنوان مدیرعامل به فعالیت خود ادامه خواهد داد، اظهار داشت: آقای زینی‌زاده محکم سر جای خود هستند. اعضای هیئت مدیره حمایت جدی از کادر فنی و مدیریت باشگاه دارند. ما از حمید زینی‌زاده حمایت کامل داریم. زینی‌زاده و جلالی به خواهش بنده در هیئت مدیره حاضر شدند، برخی از صحبت‌ها و کدورت‌های جزیی را برطرف کردیم و با هم و با جدیت کامل به کار خود ادامه خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: خواهش من از هواداران این است که باز هم با جدیت از باشگاه حمایت کنند. ما به عنوان خادم آنها به این نتیجه رسیدیم که این تصمیم برای تراکتورسازی بهتر است؛ ما به عنوان یک خادم هواداران که آنها می‌دانند برای‌شان در این مدت پادویی کردیم، خواهش می کنم که حمایت جدی از تیم داشته باشند و از تصمیمات باشگاه در این مدت حمایت کنند. از مسئولین، دست‌اندرکاران، شهردار، استاندار و دولت عزیز این است که از تیم فوتبال تراکتورسازی به عنوان یک باشگاه بزرگ و عزیز حمایت مادی و معنوی خود را دریغ نکنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فخر‌الدینی: مسئولان تراکتورسازی بهترین تصمیم را گرفتند/ مشکل ما یخ‌زدگی چمن ورزشگاه است
مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: برای بازگشت مجید جلالی به تیم مسئولان تراکتورسازی بهترین تصمیم را گرفتند.

13920321000803_PhotoA.jpg

میلاد فخر‌الدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد بازگشت مجید جلالی به تراکتورسازی گفت: به نظر من مسئولان تیم تصمیم درستی گرفته‌اند و اگر مجید جلالی از تیم می رفت این مسئله به ضرر تراکتورسازی تمام می‌شد. رفتن جلالی از نظر فنی و روحی روی تیم اثر می‌گذاشت و همچنین از لحاظ مالی باشگاه را دچار مشکل می‌کرد چرا که باید به دنبال مربی جدیدی می‌رفتند.

وی با اشاره به اینکه 9 مسابه تا پایان فصل باقی مانده است و اینکه آیا هنوز شانس قهرمانی را برای تراکتورسازی متصور است، افزود: باور کنید اگر مشکل زمین چمن ورزشگاه یادگار امام حل شود ما در پایان لیگ جز 2- 3 تیم برتر خواهیم بود. این زمین به هیچ وجه شرایط بازی کردن ندارد و کاملا یخ زده است. ما تمریناتمان را در سالن برگزار می‌کنیم اما در هنگام بازی در این زمین واقعا با شرایط سختی روبرو می‌شویم حتی می‌توانیم با کفش ته صاف بازی کنیم چرا که سطح چمن کاملا یخ زده است. اگر چمن را درست کنند در تبریز تمام تیم‌ها را می‌بریم.

فخر‌الدینی در مورد برخی مصاحبه‌هایی که اعضای تیم علیه یکدیگر انجام دادند و اینکه آیا این مسئله مشکل‌ساز نمی‌شود، تأکید کرد: من نمی دانم چه کسانی علیه یکدیگر صحبت کردند اما اکنون شرایط تیم به نحوی است همه باید همدل شوند، نیاز داریم به یکدیگر کمک کنیم تا بتوانیم با نتایجی که می‌گیریم به بالای جدول برسیم. باید به خاطر هواداران هم که شده حداقل یک جام را به خود اختصاص دهیم.

هافبک تراکتورسازی در مورد شرایط خودش عنوان کرد: شرایط من بسیار خوب است، از لحاظ بدنی آماده هستم و امیدوارم بتوانم در ادامه به تیم کمک کنم.

وی در مورد دیدار مقابل سایپای البرز یادآور شد: بازی در مقابل این تیم یک امتیاز مثبت دارد و آن هم زمین چمن ورزشگاه انقلاب کرج است. تراکتورسازی مشکل فنی ندارد بلکه مشکل ما چمن ورزشگاه است، امیدوارم بتوانیم مقابل سایپا در زمین خوب کرج بازی قوی به نمایش بگذاریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حمایت قاطع هیات مدیره از جلالی؛
پورجمشیدیان: باشگاه روی برنامه پنج ساله جلالی حساب می کند
تبریز - ایرنا - رییس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز با اعلام اینکه اعضای این هیات از مجید جلالی قاطعانه و جدی حمایت می کند، گفت: این باشگاه روی برنامه پنج ساله این مربی فهیم حساب باز کرده است.

80983372-5400009.jpg

سردار علی اکبر پورجمشیدیان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، افرود: عصر روز گذشته /دوشنبه/ در جلسه هیات مدیره چند ساعت در مورد مسایل مختلف باشگاه بحث شد و در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که از مجید جلالی خواهش کنیم بار دیگر به هدایت تیم بازگشته و کار خود را ادامه دهد.

وی گفت: خودم شخصا خدمت او رفتم و خواهش کردم به تیم بازگردد و حاصل زحماتی که در چند وقت اخیر کشیده است را در ادامه برداشت کند.

پورجمشدیان اضافه کرد: امیدواریم این تصمیمات و تلاش ها منجر به نتیجه برای مردم عزیز آذربایجان شود و هواداران تراکتورسازی را بتواند شاد کند.

وی با اشاره به اینکه در جلسه روز گذشته مجید جلالی استعفای خود را پس گرفت و بازگشت به تراکتورسازی را قبول کرد، گفت: در کنار این توافق حمایت کاملی را در استان از سوی استاندار، شهردار و شورای شهر تبریز مشاهده خواهیم کرد.

پورجمشدیان بر حمایت قاطع هیات مدیره از سرمربی و مدیریت باشگاه تاکید کرد و افزود: تمام این اقدامات برای کسب نتیجه از سوی باشگاه است و بازهم تاکید می کنم برنامه باشگاه حمایت کامل از مجید جلالی برای 5 سال آینده است تا او به فعالیت خود در تراکتورسازی ادامه دهد و تیم را به موفقیت برساند.

وی تصمیم بر ابقای جلالی را حاصل اجماع اعضای هیات مدیره باشگاه دانست و یادآوری کرد: مصلحت تراکتور سازی از نظر ما حمایت از مجید جلالی است و اینکه اجازه ندهیم در آینده مشکلی به وجود بیاید.

پورجمشیدیان ادامه داد: بر این اساس از کادر فنی و شخص مجید جلالی درخواست دارم محکم تر و با انگیزه تر از قبل کار را ادامه دهد و بازیکنان نیز مثل همیشه تمام تلاش خود را در راستای موفقیت تیم انجام خواهند داد.

وی گفت: مردم شریف و هواداران پرشور تراکتورسازی نیز از حمایت خود دریغ نکنند چراکه مطمئن هستیم نتیجه مورد نظر و در حد شخصیت و جایگاه تراکتورسازی را کسب خواهیم کرد.

رییس هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی خاطرنشان کرد: دیگر بحث اولتیماتوم در باشگاه وجود نخواهد داشت و کار درست و اصولی فنی در تیم ادامه خواهد داشت که امیدواریم تیم روند خوبی را در پیش بگیرد.

پورجمشیدیان در مورد مصاحبه برخی بازیکنان علیه کادر فنی، گفت: این مسایل را حل خواهیم کرد و با تمام مسوولان باشگاه در جمع بازیکنان حضور پیدا می کنیم و اگر خدای ناکرده کدورتی به وجود آمده با بزرگواری بزرگترها که قطعا محبت خواهند کرد این مسایل را حل می کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه تمرین روز سه شنبه تراکتورسازی/حضور نیروی انتظامی و گفت و گوی کیانی با معترضین
هافبک تیم تراکتورسازی با هواداران معترض به ابقا مجید جلالی گفت و گو کرد.

به گزارش اوج از تبریز،مهدی کیانی که ظهر روز سه شنبه با دست گچ گرفته خود نظاره گر تمرین تیمش بود با هوادارانی که در محل حضور یافته و نسبت به ابقا جلالی معترض بودند دقایق نسبتا طولانی صحبت کرد.

کیانی از هواداران خواست به جلالی فرصت بدهند تا او برنامه هایش را در تیم تراکتورسازی پیش ببرد.

*پس از اتفاقات چند دقیقه نخست تمرین تراکتورسازی،نیروی انتظامی در محل تمرین حاضر شد.

*برخی اعضای هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی در تمرین حضور یافتند.حمید زینی زاده هم دقایقی تماشاگر تمرین بود.

*برخی هواداران تراکتورسازی علیه مدیرعامل و سرمربی این تیم شعار سر دادند.

بالا