• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی در تبریز + تصاویر
تونی اولیویرا سرمربی جدید تیم تراکتورسازی تبریز با استقبال انبوه هواداران تراکتورسازی وارد فرودگاه شهید مدنی تبریز شد ، مدیر تیم به همراه مدیر اجرایی تیم برای استقبال از سرمربی تیم در فرودگاه شهید مدنی تبریز حاضر بودند ، تونی اولیویرا با توافق با باشگاه این فصل هدایت سرخپوشان تبریزی را بر عهده خواهد داشت ،او به همراه پسرش وارد تبریز شده است. تونی بلافاصله به هتل محل اقامت تیم رفت تا همراه تیم راهی استادیوم یادگار امام (ره) شود .

a%20(1).jpg

a%20(2).jpg

a%20(3).jpg

a%20(4).jpg

a%20(5).jpg

a%20(6).jpg

a%20(7).jpg

a%20(8).jpg

a%20(9).jpg

a%20(10).jpg

a%20(11).jpg

a%20(12).jpg

a%20(13).jpg

a%20(14).jpg

a%20(15).jpg

a%20(16).jpg

a%20(17).jpg

a%20(18).jpg

a%20(19).jpg

بازگشت

تاریخ :

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باغ آبادی : هواداران تراکتور بنیان گذار فرهنگ شعار عیبی یوخ در ایران هستند

سرپرست فنی تیم فوتبال تراکتورسازی در کنفرانس خبری پیش از بازی با داماش گیلان گفت: نشستن روی نیمکت تراکتورسازی به عنوان مربی افتخار بزرگی است و تمام مربیان ایرانی آرزوی حضور در تیم تراکتورسازی را دارند.
وی در خصوص تیم داماش گیلان اظهار داشت : جایگاه تیم ها در جدول زیاد مهم نیست و این تیم بسیار قدرتمند است. بازی با تیم های ته جدولی بسیار سخت است . چون آنها برای بقا در لیگ برتر می جنگند و واقعا بازی سختی برای هر دو تیم خواهد بود.

باغ آبادی در خصوص دو بازی گذشته تیم تصریح کرد: ما در دو بازی گذشته هیچ دغدغه ای نداشتیم و بازیکنان با تمام وجود برای تیم بازی کردند و من از آنها متشکرم.

وی در خصوص دیدارهای باقی مانده تیمش در لیگ برتر اذعان داشت: بازی های سختی پیش رو داریم ولی از کسب مقام در لیگ امسال نا امید نیستیم. نگاه ویژه ای به جام حذفی برای کسب سهمیه آسیا داریم و باید تلاش زیادی انجام دهیم.

او همچنین از نبود حامد لک و حبیب گردانی به علت محرومیت و ایرانپوریان، ربیع خواه و محمد ابراهیمی به علت مصدومیت خبر داد.

وی خطاب به هواداران تیم تراکتورسازی خاطرنشان کرد: فوتبال بدون هوادار و بخصوص تیم تراکتورسازی بدون هواداران فهیم خود معنی ندارد و من امیدوارم هواداران همانند گذشته از تیمشان حمایت کنند و سکوهای یادگار امام را پر کنند . تراکتورسازی با وجود این هواداران معنی می شود ، هواداران تراکتور بنیان گذار فرهنگ شعار عیبی یوخ در ایران هستند ، این معیارها باید در یادگار امام دوباره زنده شود و ما شاهد پرشدن سکو ها باشیم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اطلاعیه

باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی تبریز در نظر دارد با توجه به نزدیکی شروع مسابقات جام قهرمانان باشگاه های آسیا اقدام به جذب اسپانسر پیراهن برای این مسابقات نماید ، فلذا به اطلاع شرکت های و شخصیت های حقوقی می رساند پیراهن تراکتورسازان برای حداقل 6 بازی در جام قهرمانان باشگاه های آسیا آماده حضور نام و برند شرکت ها بعنوان حامی مالی (اسپانسر) می باشد با توجه به بین اللمللی بودن این مسابقات فرصت ایده آلی برای شرکت هاست تا بتوانند محصولات یا برند خود را روی پیراهن تراکتورسازی درج نمایند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تساوی در هوای بسیار سرد یادگار امام (ره)

تراکتورسازی در هفته بیست و پنجم لیگ برتر از ساعت 16 به مصاف داماش گیلان رفت. در حالیکه قرار بود این دیدار از ساعت 14 و 30 دقیقه آغاز شود به دلیل بارش شدید برف مسابقه با 90 دقیقه تأخیر از ساعت 16 آغاز شد.

این مسابقه در نیمه اول با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید و بازی کاملا در اختیار تراکتوری ها بود .

در نیمه دوم داماش گیلان کاملا عقب کشید و تراکتورسازی بازهم حملات زیادی را روی دروازه این تیم تدارک دید که راه به جایی نبرد.

با این نتیجه تراکتورسازی 39 امتیازی شد و همچنان در رده ششُم جدول قرار دارد. داماش گیلان با این تساوی 23 امتیازی شد و در رده دوازدهم جدول قرار گرفت.

حدود 5 هزار نفر هوادار در ورزشگاه حضور دارشتند و در هوای بسیار سرد استادیوم تیم خود را تشویق می کردند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مرتضی اسدی : با تونی مشکلی ندارم / میلاد را نزدم بلکه دستم به او خورد / استادیوم پر شود تراکتور فینالیست است

توسط حیـــــران حیدری | در 2014/02/01 | بدون دیدگاه

برتر مصاحبه

مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی بعد از اتفاقات بازی با داماش لب سخن گشود و در مورد اتفاقات بازی دیروز و اتفاقات فصل گذشته گفتگو کرد

مگر چمن یخ زده می تواند بار فنی داشته باشد

دیروز زمین چمن یادگار افتضاح بود و به حدی یخ زده بود که اصلا نمی شد روی آن راه رفت . از طرفی داماش بازی فوق العاده بسته ای را ارائه می داد و در این شرایط باید بولدزری بازی کنی و وارد 18 قدم شوی که هافبک های ما تکنیکی هستند و نمی توانند با این وضع چمن ، خوب کار کنند و نتیجه کار همین می شود . اصلا این را بگویم که واقعا برای من جای سئوال دارد که مسئولان نمی دانند برف باریده و چمن را برف پوشانده تا از صبح شروع به جمع کردند برف بکنند ؟ حتما باید تماشاگران دو ساعت مانده به بازی وارد استادیوم شوند و تازه آنها بیایند برف ها را جمع کنند ؟ متاسفم برای مسئولانی که برای جمع کردن برف نیز از این عاشقان بی ریا سواستفاده می کنند

میلاد را نزدم بلکه دستم به صورت او خورد

خوب تحت فشار بازی بودیم و سر یارگیری بازیکن حریف با میلاد بلند صحبت کردم که در حرف های رد وبدل شده خواستم بگویم که ” چی میگی ؟ ” دستم خورد به صورتش و … البته من بعدش رفتم سرش را بغل کرده و معذرت خواهی کردم که متاسفانه اتفاقات ناخوشایندی افتاد و تعویض او نیز ربطی به این جریان نداشت و دلیل اش فشاری بود که از سکو به او وارد شد و بخاطر فشار عصبی که بر میلاد وارد شده بود او را تعویض کردند تا خدای نکرده او نیز تحت فشار اخراج نشود تا کار بدتر از این نشود . در مورد حرکت میلاد نیز باید بگویم که او تحت فشار عصبی بود و بیشتر از این نمی خواهم موضوع را کش دهم چون تیم به اندازه کافی حاشیه و بحران دارد

به زینی زاده و نظمی گفتم که فقط تونی به درد تراکتور می خورد

اینکه بگویند من با تونی مشکل دارم و این صحبت ها ، کذب است و در زمان رفتن تونی من علیه تونی مصاحبه نکرده بودم بلکه از طرف من بد نوشته بودن که با آن روزنامه نیز برخورد کردم و از موقع به بعد هم علیه من می نویسند که چند بار خواستم مدارک را به وکیلم بدهم تا شکایت کند ولی بی خیال شدم . من علیه هیچ مربی بعد از رفتن صحبت نکرده ام و حتی در بحران تراکتور چه زمانی که با زینی زاده صحبت کرده ام و چه زمانی که با نظمی صحبت کرده ام تاکید کرده ام که در این مقطع فقط تونی به درد تراکتور می خورد که می توانید از آنها بپرسید و اگر با تونی مخالف بودم چنین حرف هایی نمی زدم

اول فصل به زینی زاده گفتن لوپز و گیلسون را حفظ کنید

من اول فصل با زینی زاده صحبت کردم و گفتم فلاویو هافبک تواتمندی است و باید نگه اش دارید . حتی گفته بودم که گیلسون بازیکن خوبی است قرارداد او را تمدید کنید تا در تیم بماند ولی صلاح ندانستند و حال اختلافات من و لوپز را در هر مقطعی عنوان می کنند که باید بگویم در کدام تیم دو بازیکن اختلاف نداشته اند که تراکتور جدا از این موضوع باشد ؟ ما اختلافی داشتیم که قابل حل بوده و حل شده بود و اینکه من تونی و لوپز را فراری دادم خنده دار است . مگر من اسدی در این تیم چکاره هستم که مربی عوض کنم و یا بازیکنی را نخواهم

تراکتور برای قهرمانی همدلی و هواداران را می خواهد

ما در شرایط حساس جام حذفی قرار داریم و دو دیدار می تواند ما را قهرمان حذفی کند که احتمال موفقیت زیاد و حمایت هواداران و رسانه ها را کم داریم و اینکه رسانه های بومی و خبرنگاران تبریزی که با سنگین اخبار را بر دوش دارند باید در این مقطع از تراکتور حمایت کنند و از دامن زدن به حواشی پرهیز کنند تا دوباره وارد بحران نشویم و هواداران نیز بیشترین سهم در موفقیت و قهرمانی ما خواهن داشت و آنان که تا به اینجای کار مثل یک کوه استوار پشت تیم بوده اند باید در این دو دیدار حذفی هم استادیوم را پر کنند تا با انرژی آنان بتوانیم قهرمانی را بدست آوریم و افتخار این قهرمانی فقط برای آنان است چون بازیکن و مدیر و مربی رفتنی هستند و این تراکتور و افتخاراتش هست که برای آنان خواهد ماند و اینجا قول می دهم اگر روز سه شنبه استادیوم را پر کنند تراکتور فینالیست خواهد بود مگر کنه کار سختی داریم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آنالیز رقیب تراکتورسازی در لیگ قهرمانان آسیا:

حضور رسول خطیبی در دیدار العین و النصر در ابوظنی/آخرین اخبار از رقیب اماراتی تراکتورسازی

این روزها در حالی که همه در تبریز بدنبال انتخاب سرمربی جدید تراکتورسازی هستند مهم ترین موضوع پیش رو یعنی لیگ قهرمانان آیا و رقبای تراکتور در این مسابقات فراموش شده و این درحالیست که تراکتورسازی امسال در گروه نسبتا سختی با تیم های متمول عربی قرار دارد.

به گزارش آناج، یکی از مهم ترین رقبای تراکتورسازی تبریز در لیگ قهرمانان آسیا تیم مطرح و شناخته شده العین امارات است که 27 اسفند میزبان سرخ های محبوب آذربایجان خواهد بود.

تیم متمول اماراتی دو روز قبل در جام حذفی این کشور مقابل النصر به میدان رفت که توانست با برتری دو بر یک مقابل این تیم به فینال جام حذفی امارات راه یابد.در این دیدار رسول خطیبی مربی سابق گسترش فولاد با حضور در ورزشگاه ابوظنی مصاف شاگردان کیکی فره مربی اسپانیایی العین را از نزدیک نظاره گر بود.

خطیبی جوان که این روزها حضور در امارات و آنالیز بازیهای رقیب تراکتورسازان در لیگ قهرمانان را کاری مثبت ارزیابی کرده بود از یه روز قبل با حضور در این کشور علاوه بر تماشای بازی العین و النصر از مرحله نیمه نهایی جام حذفی این کشور در شهر ابوظنی دو بار نیز در جلسات تمرین این تیم حضور یافته است.

رسول خطیبی در گفتگو با خبرنگار آناج با تائید حضورش در امارات و آنالیز تیم العین امارات گفت: با در نظر گرفتن این نکته که تراکتورسازان روز 27 اسفند میهمان این تیم اماراتی پر مهره می باشد تصمیم گرفتم با حضور یک هفته ای در این کشور علاوه بر تماشای بازیهای این تیم با حضور در تمریناتشان شناخت بیشتری از انها پیدا کنم.

خطیبی همچنین در مورد آخرین اخبار از این تیم اماراتی به خبرنگار آناج گفت: العین با برتری مقبل النصر به فینال جام حذفی امارات راه یافت که در آن دیدار باید به مصاف الاهی برود تا با کسب قهرمانی در جام حذفی سهمیه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را دوباره کسب کند.

وی همچنین افزود: سعی میکنم روز پنجشنبه با حضور در دوبی از نزدیک مصاف العین و دوبی در لیگ امارات را تماشا کنم.با بررسی هایی که انجام داده ام تراکتورسازان حریف سرسختی در لیگ قهرمانان آسیا دارد که با استفاده از 5 بازیکن طراز اول خارجی و چندین ملی پوس اماراتی در پی قدرت نمایی در لیگ قهرمانان آسیا می باشد.

تیم العین امارات درحال حاضر در رده هشتم لیگ چهارده تیمی امارات حضور دارد که یکی از دلایل عدم نتیجه گیری های این تیم در لیگ امارات اختلافات شدید بین این تیم و تیم الاهلی عنوان میشود که باعث به حاشیه کشیده شدن هر دو تیم در لیگ امارات شده است.

العین با هدایت "کیکی فره" مربی اسپانیایی خود که سابقه حضور در راس کادر فنی آتلتیکو مادرید را نیز در کارنامه خود دارد برعکس لیگ برتر در جام حذفی توانسته به عنوان مدعی به فینالی راه یابد که باید به مصاف دشمن همیشگی خود تیم الاهلی برود.

در العین امارات بازیکنان طراز اول اروپایی و آفریقایی از جمله "آسومه جیان" ملی پوش غنایی حضور دارد که در حال حاضر با 16 گل زده به عنوان آقای گل لیگ امارات شناخته میشود و یکی از بهترین بازیکنان خاجری شاغل در تیم های آسیایی می باشد که با قرارداد سه ساله پانزده میلیون یورویی به این تیم متمول اماراتی پیوسته است.

همچنین عمر عبدالرحمان هافبک چپ پای تیم ملی امارات که دو سال پیش نیز به عنوان پدیده لیگ این کشور انتخاب شده بود در این تیم توپ میزند که میتواند یکی از دردسر ساز ترین بازیکنان برای تراکتورسازی در دیدار 27 اسفند باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قرارداد تونی در هیات فوتبال تبریز ثبت شد

تونی اولیویرا رسما قراردادش را با تیم تراکتورسازی به امضا رساند.

به گزارش اوج،تونی شنبه شب با حضور در هیات فوتبال تبریز،قرارداد سه ماهه خود را به عنوان سرمربی جدید تراکتورسازی به امضا رسانید.

وی بدین ترتیب از بازی مقابل فولاد در جام حذفی،تراکتورسازی را همراهی می کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
میثم بائو در گفتگو با آناج:

سه شنبه با حمایت هواداران روز سختی برای فولاد رقم میزنیم/ فکری به حال چمن استادیوم شود

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: شهر بزرگی مثل تبریز که جمعیتی فوتبال دوست دارد، شایستگی داشتن زمینی مجهز را دارد و امیدوارم برای فصل بعد چمن استادیوم اول شهر تبریز به تجهیزات گرمایش از کف مجهز شود تا سرمای شدید این شهر در روند کار تیمها تأثیر منفی نگذارد.

سرویس ورزشی آناج: میثم بائو در گفت و گو با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص عدم نتیجه گیری تیمش در هفته های گذشته گفت: بازی های هفته پایانی آنهم مقابل تیم های دارای شرایط خاص، بسیار سخت و پرزحمت می باشد. با وجود این که بچه ها در بازی های چند هفته اخیر از جان مایه گذاشتند ولی بازی بسته و دفاعی حریفان کار ما را دشوار کرد و نتوانستیم آنگونه که باید نتیجه بگیریم.

وی ضمن اشاره به وضعیت نامناسب چمن استادیوم یادگار امام خاطرنشان کرد: بازی کردن در این چمن بسیار سخت می باشد و کارآیی بازیکن را کاهش می دهد. شهر بزرگی مثل تبریز که جمعیتی فوتبال دوست دارد، شایستگی داشتن زمینی مجهز را دارد و امیدوارم برای فصل بعد چمن استادیوم اول شهر تبریز به تجهیزات گرمایش از کف مجهز شود تا سرمای شدید این شهر در روند کار تیمها تأثیر منفی نگذارد.

هافبک نجومی تیم فوتبال تراکتورسازی افزود: در بازی دیروز با اینکه با تلاش هواداران عزیز، چمن آماده برگزاری بازی شد و در نیمه اول وضعیت نسبتاً خوبی داشت، ولی در نیمه دوم سرمای هوا باعث یخ زدن کامل چمن شد که کار را برای هر فوتبالیستی سخت می کند و در چند دقیقه ای که خود من بازی کردم این موضوع کاملاً آزارم داد.

بائو در خصوص رفتن مجید جلالی و انتخاب تونی اولیویرا به عنوان سرمربی تیم تراکتورسازی اذعان داشت: هواداران حق دارند نسبت به نتیجه نگرفتن تیم اعتراض کنند و آقای جلالی با وجود زحمتی که برای تیم کشیده بودند، رفتند. من تابحال با آقای تونی کار نکرده ام ولی تعریفشان را زیاد شنیده ام؛ به خارج شدن از بحران فعلی با حضور وی امید دارم.

وی ضمن تأکید اینکه بازی با فولاد اهمیت زیادی برای تیم دارد، ادامه داد: برای خروج از وضعیت فعلی هم قسم شده ایم تا بتوانیم همانند دیدار رفت با فولاد که بازی خوبی ارائه دادیم، این تیم را شکست دهیم و به فینال جام حذفی صعود کنیم. با روی کار آمدن سرمربی جدید و آشتی هواداران با ورزشگاه، روز سختی را برای حریف رقم می زنیم.

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تصریح کرد: هواداران تراکتور واقعا بی همتایند و دیروز با وجود سرمای بیش از حد هوا حدود پنج ساعت در استادیوم ماندند و زمین را هم برای برگزاری بازی آماده کردند. حتی اگر من تراکتوری دو آتیشه هم بودم ترجیح می دادم که بازی را از طریق تلویزیون تماشا کنم ولی دیروز هواداران ثابت کردند که چقدر برای تیمشان تعصب دارند.

میثم بائو از درگیری که بین دو هم تیمی اش در جریان بازی با داماش اتفاق افتاد ابراز بی اطلاعی کرد و افزود: در موقعی که این اتفاق رخ داده، من مشغول گرم کردن بودم و هیچ اطلاعی از آن ندارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی الیویرا قرارداد خود را امضا کرد . + تصاویر

تونی اولیویرای پرتغالی امروز ساعت 18:35 پس از توافق با مدیرعامل باشگاه قرارداد خود را رسما امضا کرد ، تونی که اصلی ترین گزینه برای هدایت سرخپوشان پس از استعفای جلالی بود دیروز با استقبال پرشمار هواداران تیم وارد تبریز شد و امروز رسما با عقد قرارداد هدایت تیم را بر عهده گرفت . تونی بلافاصله راهی هیئت فوتبال می شود تا کارهای اداری قراردادش انجام پذیرد تا فردا پرونده به سازمان لیگ برای دریافت کارت ارسال گردد باشگاه درصدد است کارت او را برای بازی با فولاد خوزستان بگیرد تا تونی بتواند در این بازی حساس روی نیمکت تراکتورسازان باشد ، تونی فردا قبل از تمرین به بازیکنان تیم معارفه خواهد شد تا تمرینات زیر نظر این مربی برگزار شود . همزمان با تونی قرارداد آنتونیو به عنوان آنالیزور و امیر مختاری بعنوان مترجم این مربی امضا شد ، این دو فصل گذشته نیز کنار تونی اولیویرا در تیم تراکتورسازی حضور داشتند . قرارداد این سرمربی تا پایان فصل جاری است ولی باشگاه در نظر دارد از هفته های آینده با این سرمربی گفتگو نماید تا فصل بعد نیز تونی بعنوان سرمربی بر روی نیمکت تراکتورسازان بنشیند .

a%20(14).JPG

a%20(13).JPG

a%20(12).JPG

a%20(11).JPG

a%20(10).JPG

a%20(9).JPG

a%20(8).JPG

a%20(7).JPG

a%20(6).JPG

a%20(5).JPG

a%20(4).JPG

a%20(3).JPG

a%20(2).JPG

a%20(1).JPG

بازگشت

تاریخ :

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
الویرا: هر چه در توان دارم برای تراکتور می‌گذارم/به حواشی فصل قبل نپردازید

سرمربی پرتغالی تیم تراکتورسازی گفت: فقط برای سه ماه آینده با تراکتورسازی قرارداد دارم و در صورت توافق برای فصل بعد می‌مانم ولی فعلاً فقط 3 ماه در خدمت شما هستم.

تونی الویرا در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: در مدتی که از تراکتورسازی دور بودم مسابقات این تیم را دنبال می‌کردم چرا که هیچ‌گاه روزهای خوش در تبریز را فراموش نکرده بودم. امیدوارم در دور جدید با حمایت مدیران تیم بتوانیم به تراکتورسازی کمک کنم.

وی ادامه داد: هیچ قولی نداده‌‌ام ولی تمام تلاشم را خواهم کرد تا به این تیم کمک کنم. تراکتور برای من کمی با سایر تیم‌هایی که بودم فرق می‌کند، چرا که هوادارانش لطف زیادی به من داشتند. به همین دلیل هر چه در توان داشته باشم برایشان خرج می‌کنم.

این مربی در خصوص حواشی سال قبل گفت: از آن روزها فاصله بگیرید، ما آمده‌ایم به تراکتور کمک کنیم با حرف و حدیث فقط مشکلات زیاد می‌شود پس بهتر است روی موفقیت این تیم تمرکز کنیم.

از تونی در مورد بازیکنانی که فصل قبل برایش دردسر درست کردند پرسیدیم که افزود: مشکلات فصل قبل را فراموش کردم و یادم نمی‌آید چه کسانی بودند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا: هواداران باید ما را به فینال ببرند /فقط با احساس می‌توانیم برنده بازی با فولاد باشیم

ورزش > لیگ برتر - تونی اولیویرا حسابی در تبریز سرش شلوغ شده و با وسواس خاصی در حال عقد قرارداد است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛او اما به نوعی از تماشای کار بازیکنان تراکتورسازی مقابل داماش ناامید شد و معتقد است نمی‌تواند به تنهایی کاری از پیش ببرد، به همین خاطر در مصاحبه‌ای کوتاه، از هواداران تراکتورسازی دعوت کرد مثل گذشته حامی تیم باشند.

او به ما گفت: تراکتورسازی در بالای جدول است اما می‌دانم که شرایط فنی این تیم فعلاً خوب نیست و ما نیاز داریم تا تمرینات زیادی انجام دهیم و به هماهنگی کامل برسیم. برای رسیدن به هماهنگی، حتی اگر در خط حمله از زوج مسی و رونالدو هم استفاده کنید، باز هم احتیاج به تمرین است تا آنها بتوانند با تیم هماهنگ شوند.

تونی ادامه داد: می‌خواهم بگویم کارمان برابر فولاد بسیار سخت است. آنها تیم هماهنگ و قدرتمندی هستند و با توجه به شرایطی که به وجود آمده، از نظر فنی حریف فولاد نمی‌شویم. احساس می‌کنم باید هواداران بیایند و تمام سکوهای ورزشگاه را پر کنند. آنها احساسات پاکی دارند که می‌تواند ما را به برتری برساند. من تجربه این موضوع را دارم و می‌دانم اگر هواداران بیایند، چه فشاری به فولاد وارد می‌شود. آنها جو را به نفع تراکتور برمی‌گردانند و ما ضربه نهایی را می‌زنیم. به نظر من فقط باید با احساسات، بازی با فولاد را بُرد و به فینال رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ورزشگاه پر از هوادار فولاد را شکست می دهیم

به گزارش تبریز بیدار ، مدافع تیم تراکتور سازی گفت:با کمک هواداران و درکنار الیویرا امسال باید یک جام بگیریم چون لیاقت این هوادار حداقل یک جام است.

سرویس ورزشی تبریز بیدار/ مسعود کریمی

در مورد بازی با داماش توضیح بدهید چرا تراکتور دست از مساوی کردن بر نمی دارد؟

شرایط زمین واقعا خوب نبود بازیکنان هم زحمت زیادی در زمین کشیدنداما با این حال ما باید زیرک بودیم و امتیاز از دست نمی دادیم این هفته هم تیم های صدر نشین امتیاز از دست دادن و ما میتوانستیم از این فرصت استفاده کنیم و خود را به صدر جدول برسانیم.

قبلا گفته بودید تیم تراکتور سازی آرامش ندارد حالا به آن آرامش دست یافته است یا نه؟

باید ببینیم شرایط چکونه پیش خواهد رفت هرکسی هم که این حرف را قبول نداشته باشد باید در صداقتش شک کرد ما آرامش داشتیم و توانسته بودیم صدر جدول را هم تصاحب کنیم اما بعد از آن اتفاقات حاشیه ای که در تیم و باشگاه به وجود آمد تیم ما به مشکل برخورد تیم های بزرگی مثل تراکتور سازی به آرامش نیاز دارند اما با این حال ما باید امسال یک جام به هواداران تقدیم کنیم که دراین سرما و برف به ورزشگاه می آیند و ما را حمایت می کنند من به شخصه دست تک تک هوادارانمان را می بوسم و انشالله همانطور که گفتم امسال حداقل یک جام به آنها تقدیم کنیم.

نظرتان درمورد بازی با فولاد خوزستان در جام حذفی چیست؟

بازی با فولاد هم سخت است تیم ما باید برای صعود به فینال در این بازی تمام تلاشش را به کار بگیرد تا بتوانیم تیم فولاد را شکست بدهیم البته این هم احتیاج به حضور هواداران در ورزشگاه دارد و انشالله در بازی با فولاد در ورزشگاه پر از هوادار بتوانیم به فینال جام حذفی صعود کنیم.

بالاخره تونی الیویرا سرمربی تراکتور سازی شد نظرتان در این مورد چیست؟

خواسته هواداران بود که آقای تونی سرمربی تیم باشد در کنار آقای الیویرا که در بین هوادارانمان هم محبوب هستند انشالله بتوانیم با کمک ایشان حداقل یک جام بگیریم چون لیاقت این هواداران حداقل یک جام است.

آیا فرشید طالبی می تواند در سیستم تونی الیویرا جای ثابت داشته باشد؟

من در سیستم هر مربی با تمام وجودم کار می کنم و همیشه در خدمت تیمم هستم امیدوارام برای تیمم مفید باشم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
استارت تمرینات تراکتورسازی با تونی+تصاویر

تمرینات تراکتورسازی امروز از ساعت 12 با حضور تونی اولیویرا استارت خورد ، بازیکنان تیم که در مراسم معارفه تونی حضور داشتند پس از معارفه اولیویرا با توجه به شرایط جوی به زمین چمن مصنوئی کمپ اختصاصی رفتند تا تمرینات خود را زیر نظر تونی اولیویرای پرتغالی شروع نمایند ، در این تمرین که در هوای بسیار سرد برگزار شد تونی به همراه باغ آبادی ، پژمان ، کاظم محمودی و آنتونیو اولیویرا تمرین بازیکنان را زیر نظر داشت .

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

a%20(4).JPG

a%20(5).JPG

a%20(6).JPG

a%20(7).JPG

a%20(8).JPG

a%20(9).JPG

a%20(10).JPG

a%20(11).JPG

a%20(12).JPG

a%20(13).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
استارت تمرینات تراکتورسازی با تونی+تصاویر

تمرینات تراکتورسازی امروز از ساعت 12 با حضور تونی اولیویرا استارت خورد ، بازیکنان تیم که در مراسم معارفه تونی حضور داشتند پس از معارفه اولیویرا با توجه به شرایط جوی به زمین چمن مصنوئی کمپ اختصاصی رفتند تا تمرینات خود را زیر نظر تونی اولیویرای پرتغالی شروع نمایند ، در این تمرین که در هوای بسیار سرد برگزار شد تونی به همراه باغ آبادی ، پژمان ، کاظم محمودی و آنتونیو اولیویرا تمرین بازیکنان را زیر نظر داشت .

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

a%20(4).JPG

a%20(5).JPG

a%20(6).JPG

a%20(7).JPG

a%20(8).JPG

a%20(9).JPG

a%20(10).JPG

a%20(11).JPG

a%20(12).JPG

a%20(13).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ونی اولیویرا به بازیکنان تیم معرفی شد . + تصاویر
جمشید نظمی مدیرعامل باشگاه امروز قبل از شروع تمرین آقای تونی اولیویرا را به اعضای تیم معرفی کرد
وی در جمع بازیکنان تیم گفت به جهت اینکه مردم از تونی خاطرات خوبی دارند و علاقمند به حضور وی در تیم بودند ما ایشان را به عنوان سرمربی تعیین کرده و به تیم آوردیم و امیدواریم که ایشان به کمک بازیکنان تیم بتوانند روز های خوب گذشته را تجدید نمایند. وی با تشکر از حمایت کادر فنی و آقای باغ آبادی که چند هفته وظیفه سرمربی گری تیم را برعهده داشتند گفت: بازی با تیم فولاد برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است چون در صورت پیروزی راهی فینال جام حذفی خواهیم شد،لذا برای تهییج روحی روانی تیم پاداشی مناسب در نظر گرفته ایم هرچند که می دانم بازیکنان پر تلاش و با غیرت تیم برای پاداش بازی نمی کنند اما من پاداش را وظیفه خودم میدانم. وی سپس افزود از امروز تیم در اختیار آقای تونی است و امیدوارم که تیم و کادر فنی با کمک هم بتوانند تیم را به جایگاه خوبی برسانند.
تونی الیویرا با تشکر از مدیر عامل باشگاه اظهار داشت: من به چند دلیل به تبریز برگشتم، اول بخاطر خودم چون اینجا را دوست دارم ، دوم بخاطر مردم چون مرا دوست دارند و من از آنها احترام زیاد دیده و خاطرات خوشی دارم و سوم به خاطر بازیکنان تیم و چهارم بخاطر کسب پیروزی.
من به کارم علاقه دارم و برایم مهم نیست در کدام کشور و با چه کسانی باشم من هدف دارم و به همه احترام میگذارم و دوست دارم مثل پدر تیم باشم،در پشت هر بازیکن بزرگی یک مردانگی هست هرکس قبل از اینکه یک فوتبالیست باشد باید انسان خوبی باشد. من آقایان ویتور و پائولو را با خودم نیاورده ام چون آنها در تیم های دیگری کار می کنند. من فقط پسرم را آورده ام آن هم نه به خاطر اینکه پسرم هست بلکه بخاطر اینکه در کارش حرفه ای است.
من تجربه ام را اورده ام تا به تیم کمک نمایم. بازیکنان تراکتور همگی حرفه ای هستند و باید هر روز بهتر شوند،باید روحیه قوی و خوبی داشته باشیم،باید برای کسب نتیجه تلاش کنیم،برای پیروز شدن باید بخواهیم. من در تیم روی کسانی حساب می کنم که مسئولیت پذیر باشند و روش من را قبول کنند.مربی گری بغیر از این نیست و بقیه کار در دست شماست،این شما هستید که در داخل میدان هستید.
و همچنین گفت برای ساختن تیم نیاز به زمان داریم،نمی شود با یک بشکن زدن شروع کرد.وظیفه بازیکنان خطیر است و باید کمک کنند. وظیفه ما ساماندهی ، فوتبال خوب ، نظم و انضباط در کار است. ما باید بین خودمان حتی در برخورد با بازیکنان سایر تیم ها و داوران حرفه ای باشیم، داشتن اعتماد به نفس خیلی مهم است، اگر اعتماد به نفس داشته باشیم به هر نتیجه ای خواهیم رسید.بازیکنان با هم رفیق باشند، به هم کمک کنند و روحیه گروهی داشته باشند.
تونی افزود: من توصیه میکنم در زندگی شخصی نیز نظم و انضباط داشته باشید و حرفه ای زندگی نمایید،چون تاثیر آن در زمین بازی نمود پیدا می کند.لذا وقتی پیروز شوید همه چیز را با خود می آورد. تیم مهم تر از همه چیز است هر چند که تغییرات زیاد در این مدت کم ممکن نیست امّا باید زیاد کار کنیم ، هدف ما مشخص است و بقیه مسائل بر عهده بازیکنان است.

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

a%20(4).JPG

a%20(5).JPG

a%20(6).JPG

a%20(7).JPG

a%20(8).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زمان بلیط فروشی دیدار تراکتورسازی و فولاد خوزستان
blit%20foroshi.jpg
بنابه اعلام کمیته بلیط فروشی باشگاه تراکتورسازی تبریز فروش بلیط های دیدار تراکتورسازی و فولاد خوزستان که روز سه شنبه 15 بهمن ماه از ساعت 14:30 در استادیوم یادگار امام(ره) برگزار می شود از ساعت 11:00 همان روز در گیشه های فروش بلیط استادیوم شروع خواهد شد . ضمنا گیت شماره 14 برای دارندگان کارت هواداری که بلیط های خود را به صورت اینترنتی شارژ کرده اند در نظر گرفته شده است .

ضمنا به اطلاع می رساند بلیط ها هم اکنون به صورت اینترنتی برای دارندگان کارت های هواداری قابل خرید می باشد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ورزشی > فوتبال - فوتسال
نظمی در گفتگو با مهر:
اولویت تراکتور قهرمانی جام‌حذفی است/ قرارداد سه ماهه به درد نمی‌خورد
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز می‌گوید اولویت اصلی این تیم با سرمربی جدید، قهرمانی در جام حذفی و قرار گرفتن بین سه تیم اول لیگ برتر است. وی همچنین می‌گوید قرارداد سه ماهه با اولیویرا به درد نمی‌خورد ولی برای خریدن زمان مجبور به بستن این قرارداد شده‌اند.

جمشید نظمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص قرارداد رسمی تونی اولیویرا با باشگاه تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: امروز مراسم معارفه تونی برگزار شد. او از بازیکنان خواست تا به او فرصت بدهند تا نسبت به تیم شناخت کاملی پیدا کند. کارهای اداری صدور کارت وی در فدراسیون فوتبال هم انجام و کارت تونی برای نشستن روی نیمکت در بازی با فولاد هم صادر شد.

وی با بیان اینکه فقط پسر تونی اولیویرا به تراکتورسازی اضافه شده است، گفت: قرار شد مربی دروازه‌بان‌ها هم مهدی ثابتی باشد چون تونی از او شناخت خوبی دارد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی درباره انتقادهایی که نسبت به کوتاه بودن مدت قرارداد تونی اولیویرا با این باشگاه می‌شود، گفت: هم ما و هم تونی قبول داریم که قرارداد سه ماهه به درد نمی‌خورد ولی ما برای خریدن زمان مجبور شدیم فعلا این قرارداد را امضا کنیم. یکی از بندهای قرارداد تونی این است که در صورت توافق دو طرف در پایان فصل، این قرارداد برای سال آینده تمدید خواهد شد. به هر حال ما الان نیازی نداریم که وارد قرارداد فصل آینده شویم.

نظمی با بیان اینکه مبلغ قرارداد تونی برای سه ماه، 150 هزار دلار است، گفت: ما از این میزان قرارداد، هیچ چیزی به تونی نداده‌ایم. وی حدود 500 هزار دلار از فصل گذشته از تیم ما طلب داشت که خودم دو سوم این طلب را به وی دادم ولی از قرارداد امسال پولی به این مربی پرداخت نکردیم.

وی همچنین در خصوص اهداف تراکتورسازی با حضور تونی، گفت: برای ما قهرمانی در جام حذفی در اولویت است. همچنین از سرمربی جدید خواستیم تراکتور در لیگ برتر جزو سه تیم اول جدول قرار بگیرد. همچنین برای لیگ قهرمانان آسیا هم برنامه داریم.

نظمی در پایان گفت: امیدوارم هواداران با حضور تونی به ورزشگاه‌ برگردند. موانع در تیم تراکتورسازی حل شده و هواداران به وظیفه خود برای حمایت از تیم عمل می‌کنند تا سردی ورزشگاه را با حضورشان گرم کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ثابتی مربی دروازبانان تراکتورسازی
mehdi%20sabeti.JPG
مهدی ثابتی دروازبان خوش اخلاق اسبق تیم تراکتورسازی بعنوان مربی دروازبانان تیم انتخاب شد ، تونی اولیویرا که سابقه کار با این دروازبان را دارد او را بعنوان مربی دروازبانان تراکتورسازی انتخاب کرد ، ثابتی فصل پیش بعنوان دروازبان در تیم تراکتورسازی فعالیت می کرد . ثابتی هم اکنون برای زیارت در کربلا حضور دارد که بعد از بازگشت از سفر به تبریز می آید تا کارش را به صورت رسمی بعنوان مربی آغاز نماید .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حسین جوانبخش مدیر جدید کانون هواداران

جمشید نظمی مدیر عامل باشگاه طی حکمی آقای حسین جهان بخش را بعنوان مدیر جدید کانون هواداران منصوب کرد.
ایشان با تقدیر و تشکر از زحمات آقایان یاوران و کریم نژاد در طول حضور خود در کانون هواداران آقای حسین جهان بخش را معرفی کردند.
حسین جهان بخش چهره ای فوتبالی بوده و دارای مدرک مربی گری B آسیا میباشد.
سوابق فعالیتهای ایشان عبارتند از: مربی گری در لیگ یک استان ، کمک مربی آقای باغ آبادی ، قهرمانی کشور با تیم صدا و سیمای استان،سه دوره قهرمانی فوتسال استان با تیم جهاد سازندگی،دوبار نائب قهرمانی فوتسال استان،جانشین هیات فوتبال در محلات،سابقه کار در هیات فوتبال استان به مدت 10 سال و ...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فغانی قاضی دیدار تراکتورسازی و فولاد
davar%20(4).jpg
اسامي داوران قضاوت کننده در مرحله نيمه نهايي جام حذفي کشور از سوي کميته داوران اعلام شد. بر همین اساس علیرضا فغانی به همراه حسن کامرانی فر و محمدرضا منصوری قضاوت این دیدار حساس را بر عهده خواهند داشت ، مسعود مرادی نیز بعنوان ناظر بر کار این داوران نظارت خواهد کرد . داور چهارم این دیدار نیز پیروز سیف الله پور خواهد بود .

سه شنبه 15/11/92 – ساعت 14:30

تراکتورسازي تبريز – فولاد خوزستان – يادگار امام (ره) تبريز

عليرضا فغاني – حسن کامراني فر – محمدرضا منصوري – پيروز سيف اله پور – ناظر: مسعود مرادي

سه شنبه 15/11/92 – ساعت 17

استقلال تهران – مس کرمان – آزادي تهران

تورج حق وردي – رضا سخندان – سعيد قاسمي – محمدرضا فغاني – ناظر: عبداله باعزم

بالا