• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا، سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در نشست خبری پیش از دیدار برابر فولاد خوزستان: هر اتفاقی که رخ بدهد مسئولیت‌هایش گردن من است/ می‌دانم اگر هوا 20 درجه زیر صفر نیز باشد هواداران باز هم به استادیوم می‌آیند/ سال گذشته نمی‌دانستم که تراکتور چه هدفی دارد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا در نشست مطبوعاتی قبل از بازی تیمش با فولاد گفت: من روز جمعه به تبریز آمده ام و فقط دو جلسه تمرینی با تیم انجام داده ام ولی همه تلاشمان را می کنیم تا برنده این بازی باشیم چراکه نزدیک ترین مسیر را برای کسب سهمیه آسیا پیش رو داریم .
وی ادامه داد: از کادر فنی قبلی تیم فقط پسرم آنتونیو حضور دارد و آقای باغ آبادی هم که همانند دست راست من کنارم حضور دارد. تمام اتفاقاتی که بعد از این برای تراکتورسازی اتفاق می افتد، مسئولیتش با من می باشد. و من بعنوان **** تیم تمام مسئولیت ها را برعهده دارم .
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تأکید کرد: برای تشکیل یک مجموعه و ساماندهی تیم فرصت بسیار کمی دارم. تیمی که از 8 بازی گذشته خود نتوانسته پیروز شود، نیازمند کار زیاد است و باید از تمامی امکانات استفاده کرد، هوادارانی که از ورزشگاه ها جدا شده اند، باید از نزدیک بازی تیمشان را ببیند و با استادیوم آشتی کنند.
اولیویرا ضمن اشاره به اینکه تیمی که بهتر بازی کند، برنده می شود، تصریح کرد: بازی با فولاد بسیار حساس می باشد و علاوه بر این بقیه بازی ها نیز اهمیت زیادی ویژه ای برایمان دارند. جدا از اینکه هر نتیجه ای رقم بخورد، مسئولیت آن متوجه من می شود.
وی در خصوص سرمای هوای تبریز و تأثیر آن بر عملکرد تیمش و حضور هواداران در استادیوم، اذعان داشت: من زمستان گذشته هم در تبریز بودم ولی سرمای زمستان امسال این شهر بسیار وحشتناک است. سرمای هوا هواداران را اذیت می کند ولی من اطمینان دارم حتی اگر 20 درجه زیر صفر هم باشد، هواداران تیمشان را در این بازی حساس تنها نخواهند گذاشت و گرمای بازی را افزایش خواهند داد.

اولیویرا درباره دلایل انتخاب شدن مهدی ثابتی به عنوان مربی دروازه بانان بیان داشت: مقرر بود مربی دروازه بانان توسط من انتخاب شود ولی چون زمان قرارداد فعلی کوتاه بود و مربی مد نظر من با یک تیم بلغارستانی قرارداد بسته است، تصمیم گرفتیم با مهدی ثابتی قرارداد ببندیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مولایی، پزشک تیم تراکتورسازی در گفتگو با آناج:

بعضی از سایت ها قصد شیطنت علیه تراکتور را دارند/برای بازی فولاد هیچ مصدومی نداریم

پزشک تراکتورسازی گفت: بعضی از سایت ها قصد شیطنت دارند و می خواهند تراکتورسازی را به حاشیه بکشانند.

به گزارش آناج، "فریدون مولایی" پزشک تیم تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج، در این خصوص که در بعضی از سایت ها خبری مبنی بر این موضوع که نظمی، مدیر عامل باشگاه به کادر پزشکی دستور داده تا در خصوص تغذیه و تجهیزات پزشکی صرفه جویی شود منتشر شده است، گفت: این شیطنتی می باشد که از سوی برخی افراد به وجود آمده است. من مسئول برنامه ریزی تغذیه بازیکنان و مسئول خرید تجهیزات پزشکی هستم تا کنون نه تنها به من بلکه به دیگر کادر پزشکی باشگاه نیز چنین چیزی گفته نشده است و من این موضوع را تکذیب می کنم.

برای بیشتر روشن شدن موضوع به هواداران عزیز باشگاه باید گفت خوشبختانه تراکتورسازی از اول فصل تا به امروز هیچ گونه مشکل و یا محدودیت خاصی در خصوص استفاده از تجهیزات پزشکی و برنامه غذایی بازیکنان نداشته است. من در تیم های ملوان و استقلال حضور داشتم این باشگاه ها به این اندازه مصرف دارو، مواد غذایی و تجهیزات نداشته اند. کادر پزشکی هیچ گونه کوتاهی در خصوص تغذیه و مداوای مصدومین نکرده است.

جمشید نظمی، مدیر عامل جدید باشگاه نیز هیچ گونه محدودیتی در جلوی ما قرار نداده است. مطالب درج شده در سایت ها از روی بی اطلاعی بوده است و این موضوعات را تکذیب می کنم و امیدوارم هواداران آگاه باشند تا تراکتورسازی به حاشیه کشیده نشود.

مولایی در خصوص مصدومین بازی فردا توضیح داد: برای بازی فردا هیچ مصدومی نداریم. انصاریفرد که از ناحیه عضلات پشت دچار کشیدگی شده بود خوشبختانه اسپاسم وی برطرف شده است و مشکلی برای بازی فردا ندارد. مهدی کریمیان که به دلیل مصدومیت در بازی قبل حضور نداشت برای بازی فردا مشکلی ندارد و می تواند در صورت صلاح دید کادر فنی بازی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آماده سازی استادیوم برای پذیرایی از هواداران

باشگاه تراکتورسازی به همراه مسئولین استادیوم با اکیپی حدود 100 نفره در حال آماده سازی استادیوم و پاک کردن برف های صندلی ها برای استقبال از هواداران است ، این اکیپ از دیروز مشغول آماده سازی استادیوم برای پذیرایی از هواداران است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه های بازی تراکتور و فولاد؛

عذرخواهی فخرالدینی با پرتاب گل/ تونی تشویق باران شد!

بازی تیم های تراکتورسازی و فولاد در حالی پیگیری می شود که هواداران استقبالی که انتظارش می رفت، از این دیدار نکرده اند.

به گزارش آناج، بازی تیم های تراکتورسازی و فولاد در حالی پیگیری می شود که هواداران استقبالی که انتظارش می رفت، از این دیدار نکرده اند.

در حالی که کمتر از پنج دقیقه به آغاز بازی مانده است، گیت های ورودی استادیوم بسیار شلوغ هستند و هواداران بعد از تعطیلی از کار و مدرسه خود را به استادیوم می رسانند.

میلاد فخرالدینی قبل از رفتن به نیمکت، با دسته گلی به سوی هواداران رفت تا از آنها عذرخواهی کند.

تونی اولیویرا با ورود به داخل زمین به شدت مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت.

سر خوردن بازیکنان دو تیم از ابتدای بازی خبر از وضعیت بد چمن ورزشگاه می دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جاشیه های بازی تراکتور و فولاد؛

شبکه ورزش به جای شبکه سه بازی را پخش کرد/ هواداران همچنان به ورزشگاه می آیند

تونی اولیویرا با ژست های خاص خود از کنار خط نظاره گر بازی شاگردانش است و به راحتی از حرکت های وی می توان درصد رضایتش را از عماکرد آنها فهمید.

به گزارش آناج، بازی دو تیم تراکتورسازی و فولاد خوزستان که قرار بود طبق اعلام صدا و سیما از شبکه سوم سیما پخش زنده شود، از طریق شبکه ورزش پخش شد!

هواداران تراکتورسازی مدتی بود که دیگر نشانی از شور و نشاط همیشگی را نداشتند، از ابتدای این این بازی با اشتیاق خاصی به تشویق تیم محبوب خود مشغول هستند.

در حالی که نیمی از زمان نیمه اول سپری شده، حدود 17 هزار هوادار در ورزشگاه حضور دارند و همچنان گیت های ورودی ورزشگاه شلوغ است و به تعداد تماشاگران اضافه می شود.

تونی اولیویرا با ژست های خاص خود از کنار خط نظاره گر بازی شاگردانش است و به راحتی از حرکت های وی می توان درصد رضایتش را از عماکرد آنها فهمید.

قبل از آغاز بازی بارش برف در ورزشگاه شروع شده بود که در حال حاضر قطع شده است و هوای نسبتا خوبی در ورزشگاه جریان دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تبریز با پیروزی شاگردان اولیویرا گرم شد/ تراکتورسازی با شکست فولادخوزستان فینالیست شد

تیم فوتبال تراکتورسازی با پیروزی مقابل فولاد خوزستان به مرحله فینال جام حذفی رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی و فولاد خوزستان در مرحله نیمه نهایی جام حذفی فوتبال ایران از ساعت 14 و 30 دقیقه در ورزشگاه یادگار امام به مصاف یکدیگر رفتند. تراکتورسازی با نتیجه یک بر صفر مقابل حریف خود به پیروزی رسید.

این دیدار در نیمه اول با وجود برتری نسبی تراکتورسازی دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند.

در نیمه دوم بازهم توپ و میدان در دست تراکتورسازی بود و این تیم عملکرد بهتری نسبت به حریف خود ارائه داد. تراکتورسازی موقعیت‌های زیادی به دست آورد که یکی بعد از دیگری آنها را از دست داد.

در نهایت ارسال دقیق علی کریمی روی یک ضربه خطا با ضربه سر سعید دقیقی در دقیقه 76 به گل تبدیل شد تا تراکتورسای از حریف خود پیش بیفتد.

تراکتورسازی با این پیروزی به فینال رسید و منتظر مشخص شدن حریف خود در دیدار استقلال و مس کرمان است که از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

بعد از انتخاب تونی اولیویرا به عنوان سرمربی جدید تراکتورسازی این تیم در اولین بازی خود به پیروزی رسید.

قرمزپوشان تبریزی با شکست نفت مسجدسلیمان و راه آهن به این مرحله رسیده بودند.

این بازی در سرمای 8 درجه زیر صفر برگزار شد و تراکتورسازی با این برد حال و هوای این شهر را گرم کرد.

قضاوت این دیدار بر عهده علیرضا فغانی بود. وی به مهدی بدرلو از فولاد و حامد لک از تراکتورسازی کارت زرد نشان داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی در یخبندان تبریز به فینال رسید/فولاد در 17 درجه زیر صفر ذوب شد

تيم‌هاي فوتبال تراکتور سازي و فولاد خوزستان امروز براي حضور در فينال مسابقات جام حذفي فوتبال ايران روبروي يکديگر صف آرايي کردند.

به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران؛ تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در مرحله نيمه نهايي مسابقات جام حذفي امروز در ساعت 14:30 ميزبان تيم فوتبال فولاد خوزستان است و اين ديدار در شرايطي برگزار مي گردد که توني اوليويرا به تازگي سکان هدايت تراکتورسازان را به دست گرفته و انگيزه‌هاي بسياري دارد تا با نتيجه‌گيري در مقابل شاگردان حسين فرکي دوباره بتواند محبوبيت خود را در ميان هواداران پرشور تبريزي بدست آورد.

شایان ذکر است: قضاوت این دیدار بر عهده فغانی است.

ترکيب تراکتورسازي در اين بازي را حامد لک، مرتضي اسدي، محمد نصرتي، حبيب گرداني، ميلاد شيخ فخرالديني، مهدي کريميان، مهدي کياني، علي کريمي، رودريگو، سعيد دقيقي و کريم انصاري فرد تشکيل مي‌دهند.

فولاد خوزستان در اين ديدار با ترکيب سوشا مکاني، پادواني، ايوب والي، مهداد جماعتي، اميد خالدي، شهاب کرمي، مهدي بدرلو، بختيار رحماني، غلامرضا رضايي، اسماعيل شريفات و آرش افشين به ميدان مي‌رود.

اين بازي ساعت 14:30 در ورزشگاه يادگار امام شهر تبريز آغاز شد.

دقيقه 25 مهدي بدرلو از تيم فولاد خوزستان کارت زرد دريافت کرد.

نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

نیمه دوم آغاز شد.

سعید دقیقی در دقیقه 76 توانست نخستین گل تراکتورسازان را به ثمر برساند.

حامد لک در دقیقه 87 از فغانی کارت زرد گرفت.

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز توانست با تک گل دقیقی بر فولاد خوزستان غلبه کند و فینالسیت شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی با پیروزی شروع کرد

تراکتور فولاد را خم کرد/صعود شاگردان تونی به فینال جام حذفی

تیم فوتبال تراکتورسازی با پیروزی مقابل فولاد خوزستان به مرحله فینال جام حذفی رسید.

سرویس ورزشی آناج: سرخپوشان تبریزی و فولاد خوزستان در مرحله نیمه نهایی جام حذفی فوتبال ایران از ساعت 14 و 30 دقیقه در ورزشگاه یادگار امام به مصاف یکدیگر رفتند که سرخپوشان تبریزی که با حمایت تماشگران پروشور خودشان تنوانستند که بازی قابل قبولی را خود به نمایش بگذارند و با نتیجه یک بر صفر مهمان اهوازی خود را با شکست بدرقه کنند و با برنده بازی استقلال و مس کرمان در فینال جام حذفی دیدار کند.

نیمه اول بازی با برتری نسبی تراکتورسازی آغاز شد اما نتوانستند از موقعیتهای بدست آمده استفاده کنند و با نتیجه مساوی به پایان رسید و در نیمه دوم بازی نیز سرخپوشان تبریزی باز هم بازی خوبی را به نمایش گذاشته و توانستند با گل دقیقه 76 سعید دقیقی مهمان اهوازی خود را حذف کنند.

سرخپوشان تبریزی با شکست نفت مسجدسلیمان و راه آهن به این مرحله رسیده بودند.

مهدی بدرلو و حامد لک از داور بازی کارت زرد دریافت کردند.

تماشگران تبریزی با وجود سرمای شدید هوا از تیم محبوب شهر خودشان حمایت کردند و در پایان بازی با بازیکنان و کادر فنی جشن صعود به فینال جام حذفی را جشن گرفتند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرکی:حرف های کی روش درباره کریمی به ضرر ما شد/به خودمان باختیم.

سرمربی تیم فولاد گفت:ایرادی ندارد که کی روش صحبت از کریمی و بازگشت او به تیم ملی کند ولی می توانست فردا این حرف را بزند.

به گزارش اوج،حسین فرکی در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل تراکتورسازی درباره این دیدار عنوان کرد:این برد را به هواداران تراکتورسازی تبریک می گوییم.تیم ما امروز سنگین بود.در نهایت ما شکست خوردیم.تراکتورسازی در این مسابقه یک فرصت داشت و آن هم روی ضربه ایستگاهی بود که به گل رسید.امروز نه به زمین باختیم و نه به هوا و بچه ها کیفیت خوبی نداشتند.

وی ادامه داد:ما در این بازی کیفیت خوبی نداشتیم.هر چند می توانستیم در روزی که عملکرد خیلی خوبی نداشتیم بازنده نشویم.البته فکر می کنم توپی که گل شد آفساید بود اما اگر جز این بوده باشد به تراکتورسازی بابت این برد تبریک می گویم.اگر آفساید نبوده باشد هم تبریک می گویم.

سرمربی فولاد افزود:ما چیز زیادی برای گفتن نداریم.پرونده جام حذفی را بستیم.امیدمان از امروز به لیگ است و سعی می کنیم از این بازی تجربه خوبی کسب کنیم.

وی درباره جو ورزشگاه گفت:دیروز هم گفتم هواداران تراکتور به تیم شان عشق می ورزند و امیدوارم این تیم موفق باشد.

فرکی درباره برنامه هایش برای این بازی اظهار داشت:برای این مسابقه تمام چیزهایی که فکر می کردیم اتفاق می افتد را بررسی کرده بودیم.مشکل امروز ما خودمان بودیم.تلاش بچه های ما در این بازی نسبت به حریف کمتر بود.سعی می کنیم در اولین بازی در لیگ برتر برنده شویم.امیدوارم در این مسابقات به صدرنشینی مان ادامه بدهیم.

وی درباره درگیری ها میان باشگاهها و سرمربی تیم ملی گفت:در وضعیت فعلی هر کسی می خواهد یک جوری خودش را از بار مسولیتی که دارد رها کند.آن چیزی که در حال حاضر اتفاقات می افتد و در آینده هم خواهد بود همه را متضرر می کند.هم تیم ملی در این شرایط ضرر می کند و هم 16 تیم حاضر در لیگ برتر.وقتی همه ضرر می کنند پاسخ این پرسش مشخص است.وقتی می خواهیم کاری انجام بدهیم باید قبل از آن فکر کنیم.در کشور ما بالعکس است و این مساله تفاوت ما با سایر دنیاست.در شرایط فعلی با این تفکر همه به شکلی ضرر می کنند.وقتی شفاف سازی نیست و کسی مسولیت کارش را قبول نمی کند مشخص نیست باید حق را به چه کسی داد.

وی درباره اینکه گفته بود تراکتورسازی در این بازی موقعیت گل نداشت بیان کرد:من گفتم تراکتورسازی از روی یک ضربه تراکتورسازی هم موقعیت گل داشت.حالا اگر بگویم که 6،7 موقعیت داشت بازی عوض نمی شود.تراکتورسازی برد و مبارکش باشد.

فرکی تاکید کرد:تیم ما به طور کلی خوب نبود.شاید بهترین بازیکن ما سوشا مکانی باشد.اگر می خواستم تعویض کنم باید 5 تا 6 بازیکن را عوض می کردم.ما اگر مثل بازی های قبلی مان بودیم برنده می شدیم.این مسابقه یک گل داشت و آن هم برای تراکتورسازی بود.

وی درباره اظهارنظر کی روش مبنی بر بازگشت علی کریمی به تیم ملی گفت:علی کریمی با انگیزه ای که کی روش دیروز به او داد به ضرر ما شد.البته یک بازیکن یک تیم نیست ولی به کی روش که به او ارادت دارم و برایش آرزوی موفقیت می کنم نباید قبل از این بازی کلامی را بیان می کرد که باعث شود کریمی اینطور بازی کند.کریمی امروز یکی از روزهای خیلی خوبش را سپری کرد.ایرادی ندارد که کی روش صحبت از کریمی و بازگشت او به تیم ملی کند ولی می توانست فردا این حرف را بزند.امروز کریمی بازیکن دیگری بود.من انتظارم از یک مربی حرفه ای در فوتبال این است که زمانهای مناسبی را برای صحبت انتخاب کند.گلایه ای هم از کی روش ندارم ولی کاش این اتفاق قبل از بازی ما نمی افتاد.به هر حال کریمی روز خوبی داشت و امیدوارم او برای فوتبالمان مثمرثمر باشم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرانجام یک بازی زیبا بعد از یک سال/ تونی خوش قدم تراختور رو به فینال برد

درحالی تراکتور بازی نیمه نهایی مقابل فولاد را با تک گل سعید دقیقی برد که مدتها بود از این تیم چنین بازی زیبایی را ندیده بودیم و این بازی هواداران را برای بازیهای مهم اینده بسیار امیدوار کرد امروز روز بزرگ و بیاد ماندنی برای هواداران خواهد بود چراکه هم هواداران و هم تونی گرما و نیروی خاصی را به ساق پاهای بازیکنان وارد کرده بودند مثل اینکه پاقدم تونی هم خوشایند بود و بعد از بازیهای کسل کننده تراکتور در طول فصل حالا سرانجام با برگشت تونی به روزهای خوش نزدیکتر شدیم واقعا امروز همه بازیکنان تراکتور غیرتی بازی کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا:فرقی نمی کند در فینال به مصاف چه تیمی برویم/همه حقیقت تراکتور را می دانند.

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:من می خواهم قهرمان شوم ولی برای قهرمانی کدام بازیکن را دارم و کدام زمین را دارم

به گزارش اوج،تونی اولیویرا در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل فولاد عنوان کرد: من از رسانه ها و هواداران تشکر می کنم.پیروزی امروز زحمات بازیکنان بود.تیم در 90 دقیقه خیلی خوب کار کرد.نیمه اول موقعیت های خوبی داشتیم.در نیمه دوم احساس گم شدن داشتیم و کمی شل شدیم!با این وجود با کمک بچه ها توانستیم این پیروزی را به دست بیاوریم.وقتی اعتماد به نفس داشته باشیم و یک سری اتفاقات دیگر را انجام بدهیم کار جلو می رود.

وی ادامه داد:می دانید بازی آسانی نبود و بچه ها از جان مایه گذاشتند تا در این مسابقه به پیروزی برسند.من می خواهم بگویم این برد زحمات بچه ها و آقای باغ آبادی است.چون من دو روز بیشتر نیست که تیم را تمرین می دهم و کمی کار کردیم.درست نبود بگوییم این برد حاصل زحمات من بود.باز هم تکرار می کنم این برد حاصل زحمات بچه ها و باغ آبادی بود.من چند نکته را اعلام کردم ولی همه اتفاقاتی که افتاده است من نقش کوچکی در آن داشتم.می دانید زمان ما کوتاه است چون در این زمان کوتاه هم در ایران و هم در آسیا بازی داریم.پس سعی می کنیم زیاد فشار نیاوریم ولی پایه های اصلی کار ما این است که تیم به حالت اولیه بازگردد.می دانید زمین یخ زده است و هم برای تمرین و هم برای مسابقه مشکل داریم.فعلا باید با این موقعیت ساخت.این برد هم برای ما و هم بچه ها خوب بود ولی این فقط یک برد است.

وی درباره اینکه آیا علاقه دارد بازیکن خارجی جدیدی به تراکتورسازی اضافه کند گفت:همه حقیقت تراکتور را می دانند.در این شرایط همه بازیکنان می دانند چه کسانی را داریم.ما خارجی ها در حقیقت الان ایرانی هستیم.خوشحالم که تراکتورسازی دوباره به آسیا رفته و این موقعیت خوبی است که در ویترین باشیم.ضمن اینکه روابط ایران با اروپا هم کم کم درست می شود.

سرمربی تراکتورسازی درباره اهدافش در این تیم گفت:وقتی اول فصل شروع می شود اهداف تراکتور چیست.ابراز قهرمانی چیست؟باید همه برنامه ها تا پایان فصل داده شود که به کارمان ادامه بدهیم.الان مثلا تراکتورسازی وضعیت مالی اش خوب است.من واقعا نمی دانم الان وضعیت چطور است.آیا می توانم یک بازیکن بخرم؟من می خواهم قهرمان شوم ولی برای قهرمانی کدام بازیکن را دارم و کدام زمین را دارم؟همه این ها ابزار است و برای همین من همیشه می گویم تراکتورسازی برای آینده چه می خواهد.

سرمربی تراکتورسازی درباره برگزاری تمرین این تیم در سالن تصریح کرد:اگر به سالن برویم،در سالن که بازی نمی کنیم.ما در زمین چمن یک ساعت و نیم تمرین می کنیم ولی در سالن این وقت را نداریم.من از یک کشور گرم آمدم.سال گذشته من برف را هم در تبریز دیدم.

وی ادامه داد:ما فعلا باید به بازی های جام حذفی و لیگ فکر کنیم.نمی توانیم درباره آسیا تصمیم گیری کنیم.ما راهمان را ادامه می دهیم و در آن زمان سعی می کنیم کارهای خوبی را برای تراکتورسازی انجام بدهیم.

سرمربی تراکتورسازی درباره بازی های آینده در این تیم گفت:ما هر بازی که با تیم حریف داشته باشیم برایمان مهم است.دیدار با نفت هم مهم است چون اگر شکست بخوریم خیلی ضرر می کنیم.پس این بازی اهمیت دارد.بازی های دیگر هم اهمیت دارند.

تونی درباره وضعیت مهدی کیانی اظهار داشت:کیانی بازیکن جنگنده ای است.او اگر به روندی که خواستیم ادامه بدهد و همیشه در جایگاه خودش باشد راضی هستیم.

وی درباره اینکه دوست دارد در فینال به مصاف چه تیمی برود گفت:فرقی نمی کند،فینال فینال است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نفر به نفر با تراختور در زیباترین باز فصل تیم

اختصاصی-تی تی نیوز:بالاخره توانستیم با تونی بازی به نسبت زیبایی را ببینیم.بازی که یک فصل بود سرگردانش بودیم.اکثر بازیکنان امروز متوسط به بالا ظاهرشدند و کارهای تیمی و پاسکاری های منحصر به فردی را شاهد بودیم.این برد و این بازی زیبا را میتوان به کسانی تقدیم کرد که میگفتند تونی هم هیچکاری نمیتواند پیش ببرد ولی دیدیم که تونی توانست.

حامد لک امروز در چند صحنه اشتباهات مرگباری را انجام داد که به خیر گذشت ولی در بعضی دقایق با عکس العمل ها زیبایش مانع فروپاشی دروازه شد

مرتضی اسدی امروز خوب کارکرد و یک تنه مقابل هجوم بازیکنان حریف ایستاد

محمد نصرتی را میتوان ضعیف ترین بازیکن تراختور در این بازی دانست.در چند صحنه به خصوص نیمه ی دوم با اشتباهاتش دروازه ی تراختور را تا آستانه ی فروپاشی نیز پیش برد.امیدواریم شایعات پیرامون وی در مورد باند بازی ها صحت نداشته باشد و وی هرچه سریعتر به دوران اوجش برگردد.با اشتباهات وی بود که احساس می شد طالبی میتوانست زود تر از این ها به میدان بیاید

حبیب گردانی روز پرکاری را پشت سرگذاشت و یکی از بهترین های تراختور در خط دفاعی بود و عملا یک سمت فولاد را از کار انداخته بود

میلاد که اول بازی از هواداران عذر خواهی کرد در این بازی عملکرد متوسطی را داشت.هم در دفاع و هم در هجوم ها.امید است این بازیکن به خصوص در دفاع تلاش بیشتری کند

مهدی کریمیان از دوران حضور جلالی بهتر شده بود.به نظر می اید مهدی با سبک بزن زیرش مشکل دارد.ولی بازهم از مهدی فصل پیش بسیار ضعیف تر بود و در بعضی دقایق در میدان گم میشد

مهد کیانی مثل همیشه فوق العاده و جنگنده بود.حتی جنگنده تر از قبل . پاس های طلاییش نیز گاها تیم را کمک میکرد.مهدی بازهم نشان داد بشتر از بعضی ها لیاقت حضور در جام جهانی را دارد

علی کریمی برخلاف دو سه بازی اخیر فوق العاده بود.او نیز با فوتبال روی زمین راحت تر است.کریمی همچنان در خط میانی یک وزنه ی سنگین به حساب می آید

رودریگو نیز عملکرد متوسطی داشت ولی از مسعود که در 20دقیقه هیچ توپی به وی نرسید خیلی بهتر بود

سعید دقیقی در سمت چپ زیاد موفق نبود.ولی پس از آمدن مسعود و رفتنش به سمت راست هم گل زد و هم چند فرصت خطرناک به وجود اورد

و کریم که طبق معمول یک وزنه ی سنگین در خط هجومی بود.به نظر می آید با ادامه ی این روند رو به رشد تیم بازی های کریم نیز بهتر خواهد شد.استارت های کریم هنوز هم زیباترین استارت های ایران شاید هم آسیاست

یاشاسین آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی:تونی نیاز به زمان دارد/امیدوارم این برد مقدمه موفقیت های بعدی ما باشد

هافبک تیم تراکتورسازی گفت:با نفرات جدیدی که به تراکتورسازی اضافه شدند تیم به روند رو به رشدش ادامه می دهد.

به گزارش اوج،علی کریمی پس از پیروزی تیمش مقابل فولاد و صعود تراکتورسازی به فینال جام حذفی عنوان کرد:.حضور تونی در این بازی شوک مثبتی به تیم داد.هواداران هم با تراکتورسازی آشتی کردند و این مساله باعث شد با انگیزه بیشتری به این بازی برویم و نتیجه هم بگیریم.

وی افزود:با نفرات جدیدی که به تراکتورسازی اضافه شدند تیم به روند رو به رشدش ادامه می دهد.تونی نیاز به زمان دارد و امیدوارم این برد و رسیدن به فینال در نهایت مقدمه موفقیت های بعدی برای ما باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرق تراكتور توني با تيم جلالي؛بدون ترس حمله كن/فينال مزد شجاعت ترك ها

انچه تراكتور در اين برهه ميتوانست به عنوان مسكن براي دردش استفاده كند همين شوري بود كه توني ان را براي انها اورد.

سايت گل-قطعا توني اوليويرا با دو جلسه تمرين نمي توانست تغيير شگرفي را در نوع بازي تراكتورسازي به وجود بيارود.كسي هم انتظار معجزه از اين مربي پرتغالي نداشت.اما در بازي امروز اين تيم و فولاد،شاهد تغييراتي در نوع بازي تبريزي ها بوديم.پيش از اين همواره مجيد جلالي از غافلگير شدن تيمش در ضد حملات هراس داشت از اين رو در بازي هاي تبريز كمتر شاهد حملات همه جانبه اين تيم بوديم.جلالي بيشتر بيس فوتبالش را روي دفاع و ضد حملات برق آسا تعبيه كرده بود كه ثمره اين تفكرات باعث خروجش از تبريز شد. اما تيمي كه امروز مقابل فولاد مشاهده كرديم شباهت زيادي به تراكتور فصل قبل داشت.آنها جسورانه حمله مي كردند و مهمتر از همه موج حملات شان ادامه دار بود. اگر كريم انصاري فرد در روز خوبش قرار داشت قطعا بازي با نتيجه بهتري به سود تبريزي ها به پايان مي رسيد.

انچه تراكتور در اين برهه ميتوانست به عنوان مسكن براي دردش استفاده كند همين شوري بود كه توني ان را براي انها اورد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حسین فرکی در نشست مطبوعاتی بعد از بازی:

صعود تراکتور به فینال مبارک مردم تبریز باشد/ انگیزه ای که کی روش به کریمی داد کارمان را ساخت!

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: تعطیلی لیگ برتر همه تیم ها را بدون استثنا دچار مشکل می کند. وقتی که قبل از تصمیم گیری، تفکرات لازم انجام نمی پذیرد، این اتفاقات بسیار محتمل بود.

به گزارش آناج، حسین فرکی در نشست مطبوعاتی بعد از باخت تیمش به تراکتورسازی در مرحله نیمه نهایی جام حذفی گفت:بازی با نتیجه ای که مردم تبریز می خواستند، به پایان رسید و من این موفقیت را به مردم تبریز تبریک می گویم.

وی در خصوص عملکرد تیمش بیان داشت: عملکردی را که انتظارش را از تیم داشتم، ارائه نشد و وضعیت بد زمین کیفیت بازی مان را کاهش داد. ما در این بازی به سرمای بازی باختیم و تراکتورسازی هم به جز ضربه ایستگاهی که تبدیل به گل کرد، عملکرد خاصی از خود نمایش نداد.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان خاطر نشان کرد: با واگذار کردن این بازی پرونده جام حذفی برای فولاد بسته شد و سعی خواهیم کرد با کاهش اشتباهاتمان در لیگ، در آن جبهه موفق شویم.

فرکی ضمن تأکید اینکه تراکتورسازی بازی را که ما انتظارش را به نمایش گذاشت، تصریح کرد: بازی بد شاگردانم ما را به بن بست رساند ولی می شد که بازنده هم نباشیم.

وی ضمن انتقاد از برنامه ریزی سازمان لیگ، اذعان داشت: تعطیلی لیگ برتر همه تیم ها را بدون استثنا دچار مشکل می کند. وقتی که قبل از تصمیم گیری، تفکرات لازم انجام نمی پذیرد، این اتفاقات بسیار محتمل بود.

سرمربی تیم فولاد خوزستان سوشا مکانی را بهترین بازیکن تیمش در این بازی برشمرد و بیان داشت: خیلی بد بازی کردیم و اگر می توانستم نیمی از بازیکنان داخل میدان را تعویض می کردم.

حسین فرکی در خصوص عملکرد علی کریمی در این دیدار اظهار داشت: انگیزه ای که آقای کی روش به علی کریمی داد، کار تیم ما را دشوار کرد و وی در این بازی قاتل فولاد بود. آقای کی روش می توانست یک روز دیرتر این موضوع را اعلام کند.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
یاشاسییییین!!
ایشالا فینال مسم میبریم و...!
قهرماااان!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا در نشست مطبوعاتی بعد از بازی:

استقلال یا مس فرقی برایم ندارند/ از توافقات سیاسی ایران با آمریکا و اروپا خوشحالم!

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت:ازی سختی بود و بازیکنان تلاش زیادی برای کسب برد انجام دادند و این پیروزی نتیجه زحمات بازیکنان و آقای باغ‌آبادی بود، من فقط 3 روز در کنار تیم بودم و فقط چند نکته را به بازیکنان گوشزد کردم و این برد حاصل تلاش قدیمی‌های تیم بود.

به گزارش آناج، تونی اولیویرا در نشست مطبوعاتی بعد از برتری تیمش مقابل فولاد خوزستان و صعود به فینال جام حذفی گفت: برد امروز حاصل زحمات بازیکنان بود. در نیمه اول چند موقعیت خوب داشتیم ولی در نیمه دوم کارمان کمی افت پیدا کرد. در ادامه با محکم بازی کردن بچه‌ها توانستیم به پیروزی برسیم.

وی ادامه داد: وقتی بخواهیم و اعتماد به نفس داشته باشیم می‌توانیم به پیروزی برسیم. بازی سختی بود و بازیکنان تلاش زیادی برای کسب برد انجام دادند و این پیروزی نتیجه زحمات بازیکنان و آقای باغ‌آبادی بود. من فقط 3 روز در کنار تیم بودم و فقط چند نکته را به بازیکنان گوشزد کردم و این برد حاصل تلاش قدیمی‌های تیم بود. زمان کوتاهی داریم و در این زمان کوتاه ما بازی‌های آسیایی را نیز پیش رو خواهیم داشت و نمی‌خواهیم فشار زیادی روی بازیکنان بیاوریم.

تونی تصریح کرد: وقتی می‌خواهیم قهرمان شویم باید زمین خوبی داشته باشیم و وضعیت مالی خوبی بر تیم حکمفرما باشد. اکنون 12 بازی داريم. 5 بازی ليگ يک جام حذفی و 6 بازی آسيا داريم. راهمان را ادامه می دهيم و سعی می کنيم به موفقيت برسيم. همه باهوش هستند. شما بهتر می دانيد که چه ابزارهايی برای موفقيت نياز داريم.

وی افزود: خيلی خوشحالم به آسيا رفتيم. موقعيت خوبی براي قرار گرفتن در ويترين داريم. شرايطی که براي ايران افتاده خيلي خوب است. ارتباطی که بين ايران،‌ آمريکا و اروپا از نظر سياسي شکل گرفته خيلی خوب است. خوشحالم که اين روابط يواش يواش در حال درست شدن است.

اوليويرا خاطرنشان کرد: مي دانيد اهداف تراکتورسازی چيست؟ ابزار برای قهرمان شدن چيست؟ اول فصل بايد تمام برنامه ها را داد تا بتوانيم تا آخر تمام کارمان را بکينم. مثلا اکنون وضعيت مالی تراکتورسازي خوب است؟ من نمي دانم که آيا می توانم يک بازيکن بخرم يا نه؟ مي خواهم قهرمان شوم کدام بازيکنان را دارم؟ کدام زمين در اختيار من است؟ تمام اينها ابزار کار است. بايد بدانيم تراکتورسازی برای آينده چه می خواهد؟

وی خاطرنشان کرد: هربازی که داشته باشيم همه برايمان مهم هستند. مسابقه مقابل نفت تهران هم مهم است چرا که اگر ببازيم خيلی ضرر مي کنيم. اين بازی اهميت دارد. توانستيم بعد از 20 سال به فينال برويم. نتيجه مقابل نفت تهران خيلی مهم است. هربازي شرايط خودش را دارد. به بازيکنان کليدی استراحت مي دهيم تا برای بازی مقابل نفت تهران و فينال جام حذفی آماده شوند. براي من فرق نمی کند در فينال جام حذفی با کدام تيم روبرو مي‌شوم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی:

تونی موجب شوک مثبت تراکتورسازی شد ‌

هافبک مطرح تیم تراکتورسازی گفت: حضور تونی شوک مثبتی برای تراکتورسازی بوده و منجر به پیروزی این تیم شد.

● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی کریمی عصر امروز بعد از پیروزی تیم تراکتورسازی بر فولاد خوزستان اظهار کرد: بازی بسیار خوبی را امروز از تیم تراکتورسازی شاهد بودیم که به پیروزی این تیم و صعود به دیدار فینال جام حذفی منجر شده و من این موفقیت را به هواداران تیم تراکتورسازی تبریک می‌گویم که در این هوای سرد تیم خود را تنها نگذاشته و از در ورزشگاه حضور یافتند.

وی ابراز امیدواری کرد که موفقیت‌های تیم تراکتورسازی دیدار نهایی جام حذفی کشور و لیگ برتر تداوم یافته و عنوان کرد: تونی تنها چند روز است که هدایت تیم تراکتورسازی را برعهده گرفته و برای شناخت کامل از بازیکنان تیم به زمان احتیاج دارد هر چند نسبت به بازیکنان فصل گذشته شناخت لازم را دارد و من امیدوارم تیم تراکتورسازی با هدایت وی به موفقیت دست یابد.

وی خاطرنشان کرد: در لیگ برتر تیم‌های استقلال، پرسپولیس، فولاد خوزستان و سپاهان شانس بیشتر قهرمانی دارند، اما تیم تراکتورسازی در این رقابت‌ها همچنان امیدوار است.

تیم تراکتورسازی تبریز با پیروزی بر فولاد خوزستان به دیدار نهایی جام حذفی کشور راه یافت. تراکتورسازی قبلا دو بار در سال‌های 55 و 73 به دیدار فینال راه یافته بود که نتیجه را به حریفانش واگذار و از کسب عنوان قهرمانی بازمانده بود.

بالا