تونی اولیویرا در نشست مطبوعاتی قبل از بازی تیمش با فولاد گفت: من روز جمعه به تبریز آمده ام و فقط دو جلسه تمرینی با تیم انجام داده ام ولی همه تلاشمان را می کنیم تا برنده این بازی باشیم چراکه نزدیک ترین مسیر را برای کسب سهمیه آسیا پیش رو داریم .
وی ادامه داد: از کادر فنی قبلی تیم فقط پسرم آنتونیو حضور دارد و آقای باغ آبادی هم که همانند دست راست من کنارم حضور دارد. تمام اتفاقاتی که بعد از این برای تراکتورسازی اتفاق می افتد، مسئولیتش با من می باشد. و من بعنوان **** تیم تمام مسئولیت ها را برعهده دارم .
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تأکید کرد: برای تشکیل یک مجموعه و ساماندهی تیم فرصت بسیار کمی دارم. تیمی که از 8 بازی گذشته خود نتوانسته پیروز شود، نیازمند کار زیاد است و باید از تمامی امکانات استفاده کرد، هوادارانی که از ورزشگاه ها جدا شده اند، باید از نزدیک بازی تیمشان را ببیند و با استادیوم آشتی کنند.
اولیویرا ضمن اشاره به اینکه تیمی که بهتر بازی کند، برنده می شود، تصریح کرد: بازی با فولاد بسیار حساس می باشد و علاوه بر این بقیه بازی ها نیز اهمیت زیادی ویژه ای برایمان دارند. جدا از اینکه هر نتیجه ای رقم بخورد، مسئولیت آن متوجه من می شود.
وی در خصوص سرمای هوای تبریز و تأثیر آن بر عملکرد تیمش و حضور هواداران در استادیوم، اذعان داشت: من زمستان گذشته هم در تبریز بودم ولی سرمای زمستان امسال این شهر بسیار وحشتناک است. سرمای هوا هواداران را اذیت می کند ولی من اطمینان دارم حتی اگر 20 درجه زیر صفر هم باشد، هواداران تیمشان را در این بازی حساس تنها نخواهند گذاشت و گرمای بازی را افزایش خواهند داد.
اولیویرا درباره دلایل انتخاب شدن مهدی ثابتی به عنوان مربی دروازه بانان بیان داشت: مقرر بود مربی دروازه بانان توسط من انتخاب شود ولی چون زمان قرارداد فعلی کوتاه بود و مربی مد نظر من با یک تیم بلغارستانی قرارداد بسته است، تصمیم گرفتیم با مهدی ثابتی قرارداد ببندیم.