• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی : با آمدن اولیویرا آرامش به تیم برگشت

مرتضی اسدی، اولین کاپیتان تاریخ تراکتورسازی نخستین جام قهرمانی تراکتور را بالای سر برد . شماره 88 تراکتورسازان که در ابتدای فصل شماره 8 خود را به کریمی داده بود در لحظه بالا بردن جام نیز این افتخار به کریمی تعارف می زند ولی اینبار کریمی به تعارف ترک اوغلی تراکتور دست رد می زند . پای صحبت های اسدی نشسته ایم که در ادامه چکیده ای از آن را می خوانید .

بازی با مس چطور بود؟

در این بازی محکوم به برد بودیم و باید قهرمان می شدیم و بخش کوچکی از زحمت هواداران را جبران می کردیم. برد در کرمان خیلی به ما چسبید و از اینکه بعد از 43 سال برای تراکتور قهرمانی کسب کردیم خیلی خوشحال هستم.

نظرت راجع حضور پر تعداد هواداران تراکتور در کرمان چه چیزی است؟

هویت باشگاه تراکتورسازی هوادارانش هستند واقعأ سنگ تمام گذاشتند و این همه راه آمدند و خیلی از آنها علی رغم مشکلات مالی بازهم خود را به کرمان رساندد. به نظرم خداوند به دل این مردم نگاه کرد و ما این جام را بالای سر بردیم و اگر این اتفاق نمی افتاد تا عمر داشتم شرمنده هواداران و علی الخصوص حاضران در کرمان می شدم

این قهرمانی را به چه کسی تقدیم می کنی؟

خانواده ام چند روزی است که نذر و نیاز می کنند و دست به دعا هستند که تراکتور قهرمان شود و هواداران نیز دیگر جای توضیح ندارد که چه ها کشیده اند و خون دل ها خورده اند تا این جام بدست آید و من نیز این قهرمانی را در وهله اولبه عاشقان تراکتور و دوم به خانواده ام تقدیم می کنم.

چه حسی داشت اولین کاپ قهرمانی تراکتورسازی را بالای سر بردی؟

حس فوق العاده ای بود، خدا را شکر این اتفاق در زمان ما افتاد و قسمتی از تاریخ تراکتور شدیم. بعد از دو نایب قهرمانی پیاپی چشممان دنبال جام بود که موفق شدیم با یاری خدا و هواداران بدست آوریم که امیدوارم در آسیا نیز پر قدرت ظاهر شویم و جبران سال گذشته باشد

جو ورزشگاه کرمان چطور بود؟

در کل دنیا رسم بر این است که هواداران تنها تیم خود را تشویق کنند که خدا را شکر اینطور بود و هواداران تنها تیم خود را تشویق کردند و از معدود دیدار های خارج از خانه تراکتور بود که ما شاهد توهین نبودیم و از این بابت ممنون هواداران دو تیم هستم و به نظرم تنها ایراد این بازی کیفیت بسیار بد چمن ورزشگاه بود که اجازه نداد کیفیت بازی در حد فینال جام حذفی باشد و اینکه از چمن ورزشگاه مساعد بود تراکتور توانایی و انگیزه بازی بسیار بهتری را داشت

نقش تونی اولیویرا در این پیروزی چقدر بود؟

با آمدن آقای اولیویرا آرامش به تیم برگشت و بازیکنان راحت تر و با آرامش بیشتر بازی کردند، به نظرم آقای تونی نقش بسزایی در این پیروزی داشت هر چند که آقای جلالی در تراکتور خیلی زحمت کشید و من از تلاش های ایشان قدردانی می کنم.

ولی شما سال قبل و در زمان اخراج تونی علیه او مصاحبه کرده بودید و او را لایق اخراج دانستید ولی الان او را بانی آرامش می دانید ؟

من در تاریخ فوتبالم علیه هیچ مربی مصاحبه نکرده ام و چه رسد به تونی که شاگردی او را کرده ام ولی قبول دارم آن مصاحبه را که رسانه ای شد ولی آن مصاحبه کذب محض بود و من در آن مقطع نیز تکذیب کردم و با مسئولان آن رسانه نیز تلفنی و به زبان آنچه لایقشان بود صحبت کردم و البته قصد شکایت نیز داشتم که در آن مقطع و بخاطر حساسیت شرایط تراکتور از حق خود گذشتم

برخی رسانه ها بعد از فینال به شما تاختند و دلیلش این بود که چرا جام را به کریمی نداده اید که بالای سر ببرد ؟

اولا که باید بگم من اول فصل بازوبند را به کریمی دادم ولی علی آقا خودش بازوبند را قبول نکرد و در رختکن که برای مراسم آماده می شدیم پیش او رفتم و گفتم شما بعنوان کاپیتان و بزرگ تیم جام را بالای سر ببرید و اسرار نیز داشتم ولی کریمی به هیچ عنوان قبول نکرد تا این افتخار بزرگ نصیب من شود و دوم اینکه فقط یک رسانه به این موضوع پرداخته بود که آنهم قطعا قصد تفرقه در تراکتور را داشته است و تصمیم گرفتم در اولین حضورم در تلوزیون آنها را اسم برده و رسوا کنم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پس از 5 سال بگویند تو را نمی‌خواهیم، بسیار سخت است

اکرامی: به خاطر جلالی از تراکتورسازی جدا شدم/ گروه تراکتورسازی سخت‌تر از سال قبل است

مدافع تیم فوتبال گسترش فولاد گفت: در ابتدای فصل به خاطر اینکه مجید جلالی من را نمی‌خواست از تراکتورسازی جدا شدم.

مصطفی اکرامی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط مذاکره با باشگاه تراکتورسازی و احتمال حضورش به عنوان بازیکن قرضی در این تیم گفت: تمامی کارها انجام شده و از سوی گسترش فولاد با حضورم در تراکتورسازی به عنوان بازیکن قرضی موافقت شده است. در حال رفتن به باشگاه تراکتورسازی هستم تا قرارداد خود را با این تیم امضا کنم.

وی در مورد اینکه چه شد در ابتدای فصل پس از سال‌ها از تراکتورسازی جدا شد عنوان کرد: آن موقع به من گفتند مجید جلالی صلاح ندانسته که در تراکتورسازی باشم و به همین خاطر پس از 5 سال از این تیم جدا شدم. اکنون پس از بازگشت تونی اولیویرا این مربی بار دیگر درخواست جذب من را داده و قرار است به عنوان بازیکن کمکی به تراکتورسازی بپیوندم.

اکرامی با بیان اینکه جدایی از تراکتورسازی برایش سخت بود تصریح کرد: خودتان را جای من بگذارید شما 5 سال در یک تیم به صورت ثابت بازی کردید و در سالی که تیم به مقام نایب قهرمانی لیگ برتر رسیده است و شما در 95 مسابقات فیکس بودید بگویند باید تیم را ترک کنید. مطمئنا این مسئله باعث ناراحتی هر بازیکنی می‌شود از ته قلب بابت این اتفاق ناراحت بودم و جدایی از تراکتورسازی برایم سخت بود.

مدافع گسترش فولاد در مورد اینکه آیا تراکتورسازی پس از قهرمانی در جام حذفی می‌تواند باز هم به موفقیت برسد اظهار داشت: در ابتدای فصل هدف باشگاه کسب یکی از دو جام بود که خوشبختانه تراکتورسازی به این مهم رسید. هرچند آنها در لیگ برتر دچار مشکل شدند اما مطمئنا با هدایت تونی اولیویرا و مدیریت جمشید نظمی تراکتورسازی روند صعودی خواهد داشت.

وی افزود: مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شرایط کاملا متفاوتی نسبت به لیگ برتر و جام حذفی دارد. مشاهده کردیم تیم‌هایی که در لیگ داخلی عملکرد خوبی داشتند وقتی به مسابقات آسیایی رفتند نتوانستند نتایج خوبی بگیرند. امیدوارم بتوانیم نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران و استان آذربایجان باشیم و نتایج خوبی را کسب کنیم هرچند که اعتقاد دارم گروه تراکتورسازی در لیگ قهرمانان آسیا در سال جاری به مراتب سخت‌تر از گروه ما در سال قبل است.

اکرامی در پایان خاطرنشان کرد: قرارداد امسال من با تراکتورسازی تا پایان رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا است. پس از آن بازیکن آزاد می‌شوم و آنوقت حضورم در تراکتورسازی یا بازگشت به گسترش فولاد مشخص خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شاید در پیروزی‌ها گریه کنم
تونی خطاب به عادل: مربی می‌شناسید که فقط برد کسب ‌کند!
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز در برنامه 90 خطاب به عادل فردوسی‌پور گفت: در فوتبال احتمال هر سه نتیجه برد، مساوی و باخت بوده و آیا مربی می‌شناسید که فقط برد کسب کند، من که نمی‌شناسم.

13921109000083_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مهمان برنامه این هفته 90 اولیویرا سرمربی تیم تراکتورسازی بودند.

در این برنامه تونی اولیویرا با ابراز رضایت از بازگشتش به فوتبال تبریز اظهار داشت: با تمام مشکلاتی که وجود داشت، بسیار خوشحال هستم که بار دیگر هدایت تیم تراکتورسازی را برعهده گرفته‌ام و از مشکلات می‌توانم دوری از خانواده‌ام و دوستانم را ذکر کنم، اما در تبریز خانواده و دوستان دیگری را دارم که همان هواداران تیم تراکتورسازی هستند.

وی در مورد مراسم استقبالش گفت: هیچگاه این روز را فراموش نخواهم کرد و نمی‌توانم احساس خود را نسبت به مردم تبریز بیان کنم و من از همه آنهایی که چه در مراسم استقبال از من و چه مراسم استقبال تیم از کرمان حضور یافته بودند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

تونی حرکات خود در کنار زمین را غیرارادی و بدون برنامه قبلی ذکر کرد و افزود: حرکات من در کنار زمین مربوط به دوره قبل حضورم در تبریز است و من در این 15 روز چنین حرکاتی نکرده‌ام، اما باید عنوان کنم که این حرکات بدون برنامه‌ریزی قبلی بوده است و شاید زمان به عقب باز گردد این اعمال را تکرار نکنم.

وی در مورد علت این رفتارش و اینکه بازیکنان متوجه منظور وی می‌شوند، عنوان کرد: زبان فوتبال بین‌المللی است و بازیکنان متوجه حرکات من می‌شوند و من نمی‌توانم به صورت آهسته و آرام بازیکنانم را تحریک کنیم.

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز در مورد باخت سنگین تیمش به نفت تهران گفت: برد، مساوی و باخت احتمالات فوتبال بوده و آیا شما مربی می‌شناسید که فقط برد به دست می‌آورد؟ من که نمی‌شناسم.

وی افزود: هر باختی یک تجربه بوده و من از هر شکست درس می‌گیریم و به اشتباهات خود پی می‌بریم و شاید در پیروزی‌های گریه کنم، اما هیچگاه در شکستم‌هایم اشک نریخته‌ام.

13911219000899_PhotoL.jpg

13911219000896_PhotoL.jpg

13911208211349739_PhotoL.jpg

1391111019545437_PhotoL.jpg

13910912183729653_PhotoL.jpg

بازیکنان ایرانی کیفیت بهتری نبست به اعراب دارند

سرمربی تیم تراکتورسازی کار تیمش را پایان یافته خطاب نکرده و ابراز داشت: ما در بازی‌های باقیمانده لیگ برتر با تمام وجود بازی خواهیم کرد و همچنین در رقابت‌های آسیا نیز در تلاش هستم که به موفقیت دست یابیم.

وی با تمجید از بازیکنان ایرانی خاطر نشان کرد: اگر تیم‌های لخویا قطر، الاتحاد عربستان و العین امارات با بازیکنان کشورهای خود در رقابت‌های آسیایی حضور می‌یافتند، به طور حتم از گروه خود صعود می‌کردیم، زیرا به توانایی بازیکنان ایران و بالا بودن آنان از بازیکنان عرب اعتقاد دارم، اما این تیم‌ها بهترین بازیکنان جهان همانند آساموا ژیان را به خدمت گرفته و این کار ما را مشکل می‌سازد.

اولیویرا در همین مورد متذکر شد: همین سبب شده که ما نیز در فکر تقویت تیم خود با بازیکنان کمکی بوده و در تلاش هستم سه بازیکن خوب را به عنوان یار کمکی به تیم تراکتورسازی اضافه کنم.

سرمربی پرتغالی تیم تراکتورسازی از تماشاگران تیم تراکتورسازی به عنوان یک سرمایه نام برده و گفت: اینکه ما حتی در کرمان با فاصله 1700 کیلومتر از تبریز نیز تنها نیستیم، یک غنیمت بزرگ بوده و من نیز تلاش می‌کنم با موفقیت تیم شادی را به جمع هواداران این تیم ببرم.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921129000359#sthash.UVZTlVXt.dpuf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اکرامی به صورت قرضی به تراکتورسازی پیوست

مدافع تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز به صورت قرضی به تراکتورسازی پیوست.

به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی اکرامی یکی از گزینه‌های مدنظر باشگاه تراکتورسازی به عنوان بازیکن قرضی در لیگ قهرمانان آسیا بود.

بعد از موافقت باشگاه گسترش فولاد تبریز این بازیکن امروز قراداد خود را با تراکتورسازی امضا کرد.

اکرامی تا پایان رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا می‌تواند تراکتورسازی را همراهی کند. او از این پس نمی‌تواند برای گسترش فولاد در لیگ برتر به میدان برود.

بعد از اتمام مسابقات امسال اکرامی بازیکن آزاد است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مینیسک پای گردانی پاره شد/ ابراهیمی مشکلی برای بازی ندارد

پس از بررسی‌هایی که انجام شد پزشکان به این نتیجه رسیدند که مینیسک پای مدافع تراکتورسازی دچار پارگی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی در هفته بیست و هفتم لیگ برتر روز پنج‌شنبه از ساعت 15 و 30 دقیقه در ورزشگاه یادگار امام میزبان راه‌آهن سورینت است.

تراکتورسازی در این مسابقه حبیب گردانی مدافع پای چپ خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

ابراهیمی هفته گذشته از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و مشخص شد که این مینیسک پای این بازیکن دچار پارگی شده است.

در حال حاضر پزشکان در حال بررسی هستند تا شرایط مصدومیت او را ارزیابی کنند.

محمد ابراهیمی که دو ماه پیش زانوی خود را به تیغ جراحان سپرده بود مصدومیتش برطرف شده است.

این بازیکن بدون مشکل در تمرینات حاضر می‌شود و طبق اعلام پزشکان می‌تواند از این هفته در صورت صلاحدید کادرفنی برای تیمش به میدان برود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اظهارات سیبلوی دوست داشتنی در برنامه 90

به گزارش سایا پرس او ابتدا قهرمانی در جام حذفی را به تراکتوری ها تبریک گفت و گفت:«از همه طرفداران و مردم تبریز تشکر می کنم و دوباره قهرمانی را به آنها تبریک می گویم.»

عادل از او پرسید شما محبوب بودید اما با این قهرمانی محبوب تر شدید که تونی گفت:«من مشکلات زیادی داشتم اما قبول کردم که به تراکتورسازی برگردم.ازاین برگشت خوشحالم.»تونی ادامه داد:«زمان کوتاهی در دست داشتم. ما یک فینال با فولاد داشتیم و یک فینال هم با مس.این روز را هیچ وقت فراموش نمی کنم.چون این روز شادی را با خودش برای هواداران و شهر تبریز آورد.وقتی در جایی از شما خوب استقبال می کنند وقتی مهر و محبت زیاد است شما دوست دارید آنجا باشید.»

فردوسی پور از تونی پرسید کلا سرحال هستید که سرمربی تراکتورسازی این واکنش را نشان داد:«بله من کاملا خوب هستم.خانواده من اینجا نیستند،دوستانم در اینجا حضور ندارند اما خانواده دیگر من در اینجا هستند.آنها مردم تبریز و هواداران تراکتورسازی هستند.نمی دانم چطور باید توضیح بدهم اما آنها فامیل دوم من هستند.»

در این لحظه تصاویری از حرکات جالب تونی در کنار زمین پخش شد.اما واکنش خود اولیویرا نسبت به پخش این تصاویر:«من خیلی از برنامه های شما را دیده ام و خیلی از کارهای شما را انجام می دهم! چون وقتی شما برنامه اجرا می کنید طبیعی حرف می زنید.این کار من هم طبیعی بود.برای همان لحظه است.من 15 روز است که اینجا آمده ام اما این حرکات را انجام نداده ام.چون اینها لحظه ای هستند.اگر زمان به عقب بر می گشت این کارها را انجام نمی دادم.من مربی ای نیستم که یک جا بنشینم.»

مجری نود از تونی پرسید که با چه زبانی با بازیکنان حرف می زنید که او گفت:«با زبان بین المللی فوتبال.شما وقتی حرکات دست و صورت و ژست ها را می بینید متوجه می شوید که منظور چه چیزی است.بازیکنان من هم این را می فهمند.»سپس عادل صحنه ای از اولیویرا را نشان داد که او روی زمین خوابیده بود و دست و پایش را به زمین می زد.فردوسی پور گفت که در زبان بین المللی فوتبال این حرکت چطورمعنی می شود؟«اگر می توانستم به شما توضیح بدهم این کار را می کردم.این در زندگی من فقط یک بار اتفاق افتاد.این یک جور ورزش کردن است.شما فکر می کنید یک نفر که این حرکات را انجام می دهد می خواهد تئاتر بازی کند؟یک مربی شاید یک آرتیست باشد دقیقا مثل شما.اما وقتی تیمت در بین دو نیمه سه گل عقب است شما چطور باید پیغام مثبت به بازیکنان خودت بدهی؟»

فردوسی پور که انگار فهمیده بود تونی کمی ناراحت شده است سریعا پرسید،اما شما در کل آدم دوست داشتنی ای هستید که اولیویرا این واکنش را نشان داد:«من ابتدا به خودم احترام می گذارم و از کودکی هم همین را یاد گرفته ام.آدم باید همیشه صادق باشد.ما می توانیم این را به دیگران القا کنیم.مثلا با یک لبخند یا گرفتن یک عکس.حتی می توانیم به دیگران سلام کنیم.در فوتبال خیلی چیزها هست.احساسات،عشق،مهربانی.اینهاست که باعث می شود آدم این حرکات را انجام بدهد.»

تراکتور قهرمان جام حذفی شده است و حالا یکی از نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان سال آینده است.تیم های بالای جدول و پایین جدول توقع دارند که آنها با همان انگیزه قبلی در لیگ برتر بازی کنند.تونی در این مورد می گوید:«هنوز چیزی تمام نشده است.ما می خواهیم یک شهر و یک تیم را به همه معرفی کنیم.باید جوابگو باشیم.100 درصد با تمام قوا بازی می کنیم و کار حرفه ای خودمان را انجام می دهیم.»

او درباره کارلوس کروش هم گفت:«کروش خیلی خوب و با برنامه کار می کند.به نظر من فوتبال ایران دیگر بازیکنانی مثل دایی و کریمی ندارد.کروش کار بزرگ و سختی می کند که تیم ملی را بدون بازیکنانی از این نسل هدایت می کند.نه اینکه من پرتغالی باشم نه،اما اگر هر مربی دیگری هم کارهای کروش را می کرد من برایش آرزوی موفقیت می کردم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاوه رضایی، مهاجم سایپا در گفتگو با «نسیم»: خدا را شکر در هفته‌های پایانی لیگ روی نوار گلزنی افتادم/ شنیده‌ام که سرمربی تراکتورسازی برای استفاده از من در لیگ قهرمانان آسیا به عنوان بازیکن کمکی ابراز علاقه کرده اما این خبر در حد صحبت بوده و پیشنهاد رسمی به من نرسیده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شوخی تونی با اصلیت کرمانی عادل/ این عکس‌ها رو از کجا آوردی؟

او در ادامه آنقدر کیف کرد که حتی به اصلیت کرمانی عادل هم پرداخت

بانک ورزش- این هفته تونی اولویرا میهمان نود بود. مربی محبوب تبریزی‌ها در زمان حضورش در استودیوی این برنامه ورزشی مثل حضورش روی نیمکت تراکتورسازی خیلی گرم و پرجنب و جوش نشان داد. او راجع‌به حرکات عجیبش کنار زمین گفت: «این بخشی از فوتبال است و در لحظه پیش می‌آید. من اصلا برایش برنامه‌ریزی ندارم.» تونی در ادامه با دیدن تصاویر کودکی‌اش روی نمایشگر نود کلی سر ذوق آمد و به عادل گفت: «این عکس‌ها را از کجا آوردی؟» او در ادامه آنقدر کیف کرد که حتی به اصلیت کرمانی عادل هم پرداخت. اولویرا بعد از دیدن عکس کودکی‌اش مدعی شد هرگز تصورش را هم نمی‌کرده این تصویر را دوباره ببیند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مینیسک پای گردانی پاره شد/ بازگشت ابراهیمی به میادین

پس از بررسی‌هایی که انجام شد پزشکان به این نتیجه رسیدند که مینیسک پای مدافع تراکتورسازی دچار پارگی شده است.

به گزارش آناج، تراکتورسازی در هفته بیست و هفتم لیگ برتر روز پنج‌شنبه از ساعت 15 و 30 دقیقه در ورزشگاه یادگار امام میزبان راه‌آهن سورینت است.

تراکتورسازی در این مسابقه حبیب گردانی مدافع پای چپ خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

گردانی هفته گذشته از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و مشخص شد که این مینیسک پای این بازیکن دچار پارگی شده است.

در حال حاضر پزشکان در حال بررسی هستند تا شرایط مصدومیت او را ارزیابی کنند.

محمد ابراهیمی که دو ماه پیش زانوی خود را به تیغ جراحان سپرده بود مصدومیتش برطرف شده است.

این بازیکن بدون مشکل در تمرینات حاضر می‌شود و طبق اعلام پزشکان می‌تواند از این هفته در صورت صلاحدید کادرفنی برای تیمش به میدان برود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نمی‌دانم تراکتورسازی به سایپا پیشنهاد داده یا نه

رضایی: دوست دارم در آسیا بازی کنم/ تابع نظر باشگاه هستم

بازیکن تیم فوتبال سایپا گفت: از پیشنهاد تراکتورسازی بی‌خبرم اما دوست دارم در آسیا بازی کنم.

کاوه رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شایعه پیوستنش به تراکتورسازی تبریز برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا گفت: خودم از این موضوع بی‌خبرم و فقط در حد شنیده‌ها این موضوع به گوش خودم رسیده و هنوز نمی‌دانم که باشگاه تراکتورسازی با باشگاه سایپا در این زمینه صحبتی کرده یا نه اما در این زمینه من تصمیم‌گیرنده نیستم و باشگاه می‌تواند درباره من تصمیم بگیرد.

وی ادامه داد: همه دوست دارند در لیگ قهرمانان آسیا بازی کنند و من هم از این موضوع مستثنی نیستم چرا که بازیکنانی را نمی‌توانید پیدا کنید که دوست نداشته باشد در رقابت‌های آسیایی بازی کند اما به هر حال نظر کادر فنی و مدیران باشگاه سایپا در این زمینه مهم است و من تابع دستورات آنها هستم.

رضایی افزود: تا جایی که شنیده‌ام در همین یکی دو روز باید لیست نهایی ارسال شود و چون باشگاه سایپا در این زمینه به من چیزی نگفته نمی‌دانم رفتنم به تراکتورسازی صحت دارد یا نه.

بازیکن تیم فوتبال سایپا در خصوص دیدارشان با گسترش فولاد تبریز هم ادامه داد: در 20 دقیقه اول ما خوب نبودیم و گسترشی‌ها خیلی خوب بازی را آغاز کردند اما از دقیقه 20 به بعد توپ و میدان دست ما بود و حاکم بازی بودیم اما متأسفانه از موقعیت‌هایی که ایجاد کردیم نتوانستیم استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: روی گلی هم که زدم کار کرده بودم و از پاس بین دفاع به خوبی استفاده کردم و با یک دریبل سر پا گلر را از پیش رو برداشتم و توپ را تبدیل به گل کردم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نصرتی، مدافع تراکتورسازی در گفتگو با «نسیم»: تونی از ما خواسته در بازی‌های باقی‌مانده لیگ با قدرت بازی کنیم و اینطور نیست که چون قهرمان جام حذفی شده‌ایم، بی‌انگیزه باشیم/ هم برابر فولاد و هم در برابر استقلال بهترین بازی‌مان را انجام می‌دهیم/ فشار تمرینات‌مان خیلی بیشتر شده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ادینهو در گفتگوی کوتاه با " تبریز بیدار"

همواره تراکتور را دوست دارم و خواهم داشت

از ادینهو بازیکن تاثیرگذار مس کرمان این روزها به عنوان یکی از گزینه های احتمالی تراکتورسازی به عنوان یار کمکی در مسابقات جام باشگاه های آسیا یاد می شود؛این بازیکن برزیلی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار "تبریز بیدار" در این خصوص توضیحاتی داده است که در ذیل می خوانید:

به گزارش تبریز بیدار ، ادینهو با اعلام اینکه برای شرکت در جام باشگاه های آسیا از استقلال تهران پیشنهاد دارم گفت: استقلال از تیم های خوب ایران است.

وی با اعلام بی اطلاعی از وجود پیشنهاد باشگاه تراکتورسازی برای جذب وی تصریح کرد: تراکتور از بهترین تیم های ایران است و دوست دارم به این تیم در جام باشگاه های آسیا کمک کنم.

ادینهو با تاکید بر اینکه اگر پیشنهادی از سوی باشگاه تراکتورسازی وجود داشته باشد باید مسئولین مس کرمان سریعا آن را بررسی کنند ادامه داد: همواره تراکتور را دوست دارم و دوست خواهم داشت.

این بازیکن فوتبال از هواداران تراکتورسازی به عنوان یکی از نقاط قوت این تیم نام برد و گفت: با این تماشاگران تراکتورسازی می تواند حرف های زیادی در آسیا برای گفتن داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
درس جوانمردي هواداران تراكتور و مس براي فوتبال ايران

تاریخ انتشار: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹ - ۱۸:۲۸

هواداران تراکتور و مس درس جوانمردی به فوتبال ایران دادند

مجله اينترنتي يك نت :هواداران پرشور تراکتورسازی که به دنبال نخستین قهرمانی تیم محبوب خود بودند، با تلاش‌های مسئولان این باشگاه با چند دستگاه اتوبوس به کرمان رفتند و با استقبال مدیران باشگاه مس و مردم کرمان مواجه شدند. از اقامت گرفته تا استفاده از امکانات تفریحی و ایاب و ذهاب این تماشاگران با کمک مسولان شهر کرمان به خوبی انجام شد تا تبریزی‌ها در کرمان مشکلی نداشته باشند.

تبریزی‌ها حتی با وجود اینکه نتوانسته بودند سکوهای مربوط به خود در جایگاه مشخص شده در ورزشگاه باهنر را پر کنند، در طول بازی هیچ‌وقت از سوی تماشاگران رقیب مورد حمله یا توهین قرار نگرفتند. تا قبل از این در بیشتر بازی‌های حساس توهین‌های تماشاگران رقیب در بازی و استفاده از زشت‌ترین کلمات کاملا در ذوق می‌زد اما این اتفاق به هیچ وجه در ورزشگاه کرمان نیفتاد تا تماشاگران دو تیم با آرامش خاطر فقط تیم محبوب خود را تشویق کنند.

همچنین هواداران مس کرمان که خیلی علاقمند بودند قهرمانی تیم شهرشان را جشن بگیرند پس از باخت بدون انجام هیچ واکنش بدی با احترام کامل ورزشگاه را ترک کردند تا شرایط برای جشن قهرمانی تراکتورسازی کاملا مهیا شود. حتی تعدادی از تماشاگران مس در ورزشگاه باقی ماندند و جشن قهرمانی رقیب را تماشا کردند اما حاشیه‌ای ایجاد نکردند. در واقع طرفداران هر دو تیم بعد از مدت‌ها فرهنگ بالای هواداری را به فوتبالدوستان نشان دادند.

اتفاق مثبت و مهم دیگر برگزاری تقریبا بی‌عیب و نقص جشن قهرمانی بود. پس از دو جشن سال گذشته که برای قهرمانی استقلال و سپاهان در لیگ برتر و جام حذفی گرفته شد و به مراتب از سال‌های قبل شکیل‌تر و منظم‌تر شده بود، امسال هم سازمان لیگ با فراهم کردن بهترین شرایط جشن قهرمانی تراکتورسازی را برگزار کرد تا نشان دهد فوتبال ایران حداقل از این نظر در حال نزدیک شدن به استانداردهای دنیاست.

مراسم اهدای مدال و کاپ قهرمانی فقط در حضور بازیکنان و مربیان تیم قهرمان (نه افراد متفرقه) برگزار شد، آتش بازی، جشن را برای هواداران تراکتور زیباتر کرد و بعد از آن دور افتخار تبریزی‌ها با جام هم روی برنامه بود. حال که شیوه برگزاری جشن قهرمانی در فوتبال‌مان عوض شده و اتفاقات مثبتی را رقم زده انتظار داریم مراسم قهرمانی لیگ برتر از این هم زیباتر باشد.

البته نکته تاسف‌آور قطع پخش مراسم جشن قهرمانی از شبکه سه به دلیل پخش اخبار ورزشی بود که هواداران فوتبال در سراسر کشور را از دیدن کامل این مراسم محروم کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مشکل جدید در آستانه جام باشگاه های آسیا؛

بازیکن کمکی تراکتورسازان نمی تواند برای این تیم بازی کند

ارسال به دوست  نسخه چاپی 

با توجه به قانون ممنوعیت حضور یک بازیکن در سه تیم متوالی طی یک فصل، مصطفی اکرامی عملا قادر به همراهی با تراکتورسازان نخواهد بود.

۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن ساعت 17:46

به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، با وجود انتخاب و معرفی مصطفی اکرامی به عنوان یار کمکی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، این بازیکن قادر به همراهی نماینده آذربایجان شرقی در جام باشگاه های آسیا نخواهد بود.
مصطفی اکرامی در ابتدای فصل جاری مسابقات لیگ برتر، با عضویت در تیم ذوب آهن برای این تیم اصفهانی توپ زد و در نیم فصل با نظر کادر فنی آبی پوشان تبریزی به تیم گسترش فولاد تبریز منتقل شد.
سومین باشگاهی که قرار است مصطفی اکرامی در آن توپ بزند، تراکتورسازی تبریز است که با توجه به قانون ممنوعیت حضور یک بازیکن در سه تیم متوالی طی یک فصل، عملا امکان همراهی وی با تراکتورسازان مقدور نخواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برنامه من برای فصل بعد حضور مقتدرانه تراکتور در سه جام است/بازی های آسیایی را جدی می گیریم

شرایط تیم بعد از بازی فینال

خوشبختانه بعد از پیروزی مقابل مس کرمان در فینال جام حذفی و گرفتن جام قهرمانی، شرایط بسیار خوبی در تیم حاکم است و بازیکنان و کادر فنی از روحیه بالایی برخوردار هستند. از روز یکشنبه تمرینات تیم آغاز شده است و همگی آماده بازی های لیگ و بازی های جام باشگاه های آسیا هستیم. بعد از بازی روز پنج شنبه، بازی جام باشگاه ها آغاز خواهد شد که علاوه بر کادر باشگاه، مسئولان استانی برای برگزاری آبرومندانه این مسابقات تلاش شبانه روزی انجام می دهند.

قهرمانی جام حذفی

ابتدا این قهرمانی را به تمام هواداران تراکتورسازی تبریک می گویم چرا که آنها شایسته بهترین ها می باشند. از برنامه ها و هدف گذاری های من قهرمانی در جام حذفی بود. اگر تونی را با چک شخصی به تراکتورسازی آوردم روی همین هدف گذاری هایم بود که می خواستیم در جام حذفی قهرمان شویم. در روز های اولیه حضورم در باشگاه تمام فکر من این بود که آن شرایط را مدیریت کنم و راهکار بهتری برای ادامه کار داشته باشم، شاید برای اولین بار بود که کمتر از سه ساعت در طول یک شبانه روز می خوابیدم که در نهایت تصمیم هایی که می گرفتم حاصل تفکرات و انجام معادلات شبانه روزی ام بود. تمام تمرکز و سیاستی که در ذهن داشتم برای قهرمانی جام حذفی بود که خدا را شکر که به این موفقیت دست یافتیم.

میزبانی کرمان در فینال جام حذفی

در مصاحبه های گذشته خود نیز گفته ام که میزبانی کرمانی ها حرف نداشت. همکاری نیروی انتظامی کرمان به صورتی بود که احساس نمی کردیم در شهر دیگر بازی می کنیم. از همین جا از مسئولین باشگاه مس کرمان، مسئولین هیئت فوتبال کرمان و نیروی انتظامی این شهر تشکر می کنم.

جام باشگاه های آسیا

برنامه ما برای جام باشگاه های آسیا، انجام دادن کار بزرگی نیست چرا که امسال سال دوم حضور تراکتورسازی در آسیا می باشد البته این را باید بگویم که امسال نیز این بازی ها را جدی خواهیم گرفت. برنامه ریزی که می خواهم انجام دهم، حضور مقتدرانه تراکتورسازی در جام باشگاه های آسیا، لیگ برتر و جام حذفی در سال آینده است که این سه جزو اهداف اصلی ما می باشند.

حضور هواداران در بازی و جشن قهرمانی روز پنج شنبه

دیگر هیچ بهانه‌ای از تماشاگران برای عدم حضور در ورزشگاه یادگار امام را نمی پذیریم. بهتر از این دیگر کاری نمی شود انجام داد. بازیکنان، مدیریت و کادر فنی آنچه که هواداران می‌خواستند به دست آوردند. در واقع جشن قهرمانی برای تماشاگران است. تماشاگران فردا میزبان هستند و تیم ما میهمان این جشن، امیدواریم هواداران تراکتور که همواره در کنار تیم حضور داشتند در ادامه راه نیز در کنار تیم باشند تا بتوانیم با حمایت ها آنها و تلاش بازیکنان نتایج بهتری را در بازی های پیش رو کسب کنیم.

گفتگو از نوید هوشمند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مشارکت صنایع غذایی در برگزاری جشن قهرمانی.

کارخانجات مختلف صنایع غذایی استان در برگزاری جشن قهرمانی تیم تراکتورسازی مشارکت نموده و با اهدای برخی هدایای شرکت های خود در این جشن عظیم سهیم شدند.

صنایع غذایی سهند درویش به مدیریت جناب آقای قنبری، صنایع غذایی شیرین کام آذر به مدیریت جناب آقای کامران، گروه صنعتی عباسپور به مدیریت جناب آقای عباسپور و صنایع غذایی آناتا به مدیریت جناب آقای نجاتی با اهدای محصولات شرکت خود در این جشن مشارکت نمودند.

در این راستا کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی از این عزیزان کمال تشکر را دارا می باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: کانون پل ارتباطی هوادار و باشگاه است

جمشید نظمی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی پس از حضور در کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی اظهار داشت: فرصت یافتیم تا با حضور در کانون هواداران صحبتی با لیدرهای تیم داشته باشیم و حرف دل آنها را بشنویم.وی افزود: ازدحام کاری باعث شده بود تا امروز فرصت حضور در بین جمع کانون هواداران را نیابیم و امروز توفیقی بود تا با اعضای کانون هواداران صحبت کنیم و مشکلات موجود را بررسی کنیم و تلاش کردیم تا با حل این مشکلات ارتباط بین هواداران و کانون را بیش از پیش بیشتر کنیم.مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: کانون هواداران ستون اصلی باشگاه است و کانون به عنوان پل ارتباطی و رابط هواداران و باشگاه است. نظمی با اشاره به جشن قهرمانی گفت: درخواست کردیم تا بازی مقابل راه آهن با یک ساعت تاخیر برگزار شود و با باشگاه راه آهن نیز صحبت کردیم و موافقت آن ها را به دست آوردیم و تلاش می کنیم پس از پایان بازی جشن قهرمانی را در حضور هواداران برگزار کنیم. وی ادامه داد: در نظر داشتیم تا جشن قهرمانی را با بهترین کیفیت برگزار کنیم و کادر اعزامی از تهران به کرمان که برنامه جشن قهرمانی را در کرمان اجرا کردند با حضور در تبریز در این جشن به ما کمک خواهند کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی:توني را با چک شخصي به تراکتورسازي آوردم/برنامه ما برای آسیا کار بزرگی نیست

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:برنامه ما براي جام باشگاه هاي آسيا، انجام دادن کار بزرگي نيست.

به گزارش اوج و به نقل از سایت رسمی تراکتورسازی،جمشيد نظمي در خصوص برنامه هاي اين باشگاه براي فصل آينده صحبت کرد و گفت که هدف اين تيم در سال آينده گرفتن 3 جام است.

شرايط تيم بعد از بازي فينال

خوشبختانه بعد از پيروزي مقابل مس کرمان در فينال جام حذفي و گرفتن جام قهرماني، شرايط بسيار خوبي در تيم حاکم است و بازيکنان و کادر فني از روحيه بالايي برخوردار هستند. از روز يکشنبه تمرينات تيم آغاز شده است و همگي آماده بازي هاي ليگ و بازي هاي جام باشگاه هاي آسيا هستيم.

قهرماني جام حذفي

ابتدا اين قهرماني را به تمام هواداران تراکتورسازي تبريک مي گويم چرا که آنها شايسته بهترين ها هستند. از برنامه ها و هدف گذاري هاي من قهرماني در جام حذفي بود. اگر توني را با چک شخصي به تراکتورسازي آوردم روي همين هدف گذاري هايم بود که مي خواستيم در جام حذفي قهرمان شويم. در روز هاي اوليه حضورم در باشگاه تمام فکر من اين بود که آن شرايط را مديريت کنم و راهکار بهتري براي ادامه کار داشته باشم، شايد براي اولين بار بود که کمتر از سه ساعت در طول يک شبانه روز مي خوابيدم که در نهايت تصميم هايي که مي گرفتم حاصل تفکرات و انجام معادلات شبانه روزي ام بود. تمام تمرکز و سياستي که در ذهن داشتم براي قهرماني جام حذفي بود که خدا را شکر که به اين موفقيت دست يافتيم.

ميزباني کرمان در فينال جام حذفي

در مصاحبه هاي گذشته خود نيز گفته ام که ميزباني کرماني ها حرف نداشت. همکاري نيروي انتظامي کرمان به صورتي بود که احساس نمي کرديم در شهر ديگر بازي مي کنيم. از همين جا از مسئولين باشگاه مس کرمان، مسئولين هيئت فوتبال کرمان و نيروي انتظامي اين شهر تشکر مي کنم.

جام باشگاه هاي آسيا

برنامه ما براي جام باشگاه هاي آسيا، انجام دادن کار بزرگي نيست چرا که امسال سال دوم حضور تراکتورسازي در آسيا است البته اين را بايد بگويم که امسال نيز اين بازي ها را جدي خواهيم گرفت. برنامه ريزي که مي خواهم انجام دهم، حضور مقتدرانه تراکتورسازي در جام باشگاه هاي آسيا، ليگ برتر و جام حذفي در سال آينده است که اين سه جزو اهداف اصلي ما هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: گرفتن ۳ جام برنامه سال بعد ماست/در کرمان احساس غریبگی نمی‌کردیم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: سال آینده برای ۳ جام می‌جنگیم.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی، جمشید نظمی در خصوص برنامه های این باشگاه برای فصل آینده صحبت کرد و گفت که هدف این تیم در سال آینده گرفتن 3 جام است.

شرایط تیم بعد از بازی فینال

خوشبختانه بعد از پیروزی مقابل مس کرمان در فینال جام حذفی و گرفتن جام قهرمانی، شرایط بسیار خوبی در تیم حاکم است و بازیکنان و کادر فنی از روحیه بالایی برخوردار هستند. از روز یکشنبه تمرینات تیم آغاز شده است و همگی آماده بازی های لیگ و بازی های جام باشگاه های آسیا هستیم.

قهرمانی جام حذفی

ابتدا این قهرمانی را به تمام هواداران تراکتورسازی تبریک می گویم چرا که آنها شایسته بهترین ها هستند. از برنامه ها و هدف گذاری های من قهرمانی در جام حذفی بود. اگر تونی را با چک شخصی به تراکتورسازی آوردم روی همین هدف گذاری هایم بود که می خواستیم در جام حذفی قهرمان شویم. در روز های اولیه حضورم در باشگاه تمام فکر من این بود که آن شرایط را مدیریت کنم و راهکار بهتری برای ادامه کار داشته باشم، شاید برای اولین بار بود که کمتر از سه ساعت در طول یک شبانه روز می خوابیدم که در نهایت تصمیم هایی که می گرفتم حاصل تفکرات و انجام معادلات شبانه روزی ام بود. تمام تمرکز و سیاستی که در ذهن داشتم برای قهرمانی جام حذفی بود که خدا را شکر که به این موفقیت دست یافتیم.

میزبانی کرمان در فینال جام حذفی

در مصاحبه های گذشته خود نیز گفته ام که میزبانی کرمانی ها حرف نداشت. همکاری نیروی انتظامی کرمان به صورتی بود که احساس نمی کردیم در شهر دیگر بازی می کنیم. از همین جا از مسئولین باشگاه مس کرمان، مسئولین هیئت فوتبال کرمان و نیروی انتظامی این شهر تشکر می کنم.

جام باشگاه های آسیا

برنامه ما برای جام باشگاه های آسیا، انجام دادن کار بزرگی نیست چرا که امسال سال دوم حضور تراکتورسازی در آسیا است البته این را باید بگویم که امسال نیز این بازی ها را جدی خواهیم گرفت. برنامه ریزی که می خواهم انجام دهم، حضور مقتدرانه تراکتورسازی در جام باشگاه های آسیا، لیگ برتر و جام حذفی در سال آینده است که این سه جزو اهداف اصلی ما هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی: در خواب هم فکر نمی‌کردم ببازیم/ دوست دارم تراکتور مانند بایرن مونیخ و آرسنال بازی کند

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: حتی تصور باخت با اختلاف یک گل را هم برابر راه آهن نداشتم

------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تونی اولیویرا امشب در نشست خبری بعد از بازی تیمش برابر راه آهن تهران اظهار کرد: من حتی تصور باخت یک بر صفر را هم مقابل تیم راه‌آهن نداشتم چه برسد به شکست سه بر صفر و همین جا عنوان می‌کنم مسئولیت این شکست همانند باخت برابر نفت تهران با من است.

وی در مورد انتقادات صورت گرفته از ترکیب تراکتورسازی گفت: من تعیین می‌کنم که چه کسی در تیم تراکتورسازی بازی کند و هر وقت خبرنگاران مربی شدند می‌توانند ترکیب تیمشان را ارنج کرده و بازیکن مورد دلخواهشان را در ترکیب تیم قرار دهند.

سرمربی پرتغالی تیم تراکتورسازی گفت: در نیمه دوم بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و اگر نیمه اول نیز این چنین بازی می‌کردیم، نتیجه دیگری امروز در زمین رقم می‌خورد.

تونی با رد غافلگیریش برابر راه آهن گفت: امروز حریف ما برای پیروزی به میدان آمده بود و تا آخرین لحظه بازی جنگیدند با قطع کردن پل ارتباطی خط دفاع و هافبک تراکتورسازی توانستند برتری خود را بر تیم میزبان تحمیل کنند.

وی در مورد تاثیر این شکست در بازی‌های آسیایی تراکتورسازی گفت: من در مورد بازی راه آهن صحبت می‌کنم و باید این بازی را آنالیز کرده و از شکست‌هایمان درس گیریم و امروز وقت گریه کردن نیست.

وی تاکید کرد: دوست دارم تیمم همانند بایرن مونیخ و آرسنال بازی کند و در تلاش هستم که با دادن ایده بازی تیمم را به شرایط روز دنیا ارتقا دهم.

تیم تراکتورسازی تبریز در هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال کشور با سه گل مغلوب تیم راه آهن تهران شد. با این نتیجه تیم تراکتورسازی با 39 امتیاز در مکان هفتم جدول باقی مانده و راه آهن با 27 امتیاز به مکان دوازدهم جدول صعود کرد.

بالا