• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

climax

Registered User
لایک‌ها
3
اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور سازی

بسم الله الرحمن الرحیم

همگان با دیدن صحنه کشته شدن کبوتر که تنها جرمش رنگ قرمز بود خیلی متاثر شدیم و از ته دل افسوس خوردیم برای کسانی که بانی این اتفاق بودند به همین منظور در صورت امکان از هواداران تقاضا میکنیم روز جمعه 88/11/02 با آوردن کبوتر های قرمز رنگ به استادیوم در اقدامی نمادین بعد از تلاوت کلام الله مجید همه آنها را در یک جا رها کرده تا بتوانند آزادانه در در فضای استادیوم به پرواز در آیند

با تشکر

روابط عمومی باشگاه تراکتور سازی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
البته یاشا یاشا تراختور و اینا
و آذربایجان یوردوموز تراختور بوز قوردوموز و اینا

اما این اطلاعیه هم دیگه زیادی جوگیرانه هست
فکر می کنید اگر یک کبوتر آبی می اومد وسط پرسپولیسی ها یا تراکتوریها به چه سرنوشتی دچار می شد ؟
بله شما کاریش نمی کردی اما همه که شما نیستن ! توی همون عکسم 10 نفر خوشحالن و جوگرفتدشون ، 5-6 نفرم از قیافشون پیداست که موافق اون وحشیگری نیستند .
خلاصه من تایید نمی کنم
فقط می خوام بگم هر دو طرف ( من آبی و قرمز رو می گم که به شما برنخوره چون ممکنه منو تراکتوری ندونید ) به یک اندازه مشکل دارند و درست نیست فکر کنیم فقط استقلالی ها اینکار رو می کنن.
بعنوان مثال پسرخاله ام یکبار تعریف می کرد که رفته بوده استادیوم بعدش از اینایی که توی ساکشون قند و اینچزا میذارن و چای می دن به ملت ( داستان قدیمیه ) داشته با شنل قرمز می چرخیده و شعار می داده و همه هم دست و سوت و چای می خریدن و ...
بعد یکی شوخی شوخی ساکش رو باز می کنه می بینه اونتو شنل آبی هم داره ( چه جلب ! یعنی می رفته اونور شنل آبی میذاشته و همین برنامه ! )
بعد میگفت آقا تمام ساک این بنده خدا رو ریختن بیرون و تیکه پاره کردن و خودشم اعتراض کرد گرفتن زدنش و داشتن از طبقه دوم پرتش می کردن پایین که نیروی انتظامی ( این عزیزان زحمتکش و بی ادعاااااااا ) می ریزن طرف رو نجات می دن
حالا شما استادیوم می رید واردترید
ولی احتمالا هردوطرف اینکاره هستند

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
البته یاشا یاشا تراختور و اینا
و آذربایجان یوردوموز تراختور بوز قوردوموز و اینا

اما این اطلاعیه هم دیگه زیادی جوگیرانه هست
فکر می کنید اگر یک کبوتر آبی می اومد وسط پرسپولیسی ها یا تراکتوریها به چه سرنوشتی دچار می شد ؟
بله شما کاریش نمی کردی اما همه که شما نیستن ! توی همون عکسم 10 نفر خوشحالن و جوگرفتدشون ، 5-6 نفرم از قیافشون پیداست که موافق اون وحشیگری نیستند .
خلاصه من تایید نمی کنم
فقط می خوام بگم هر دو طرف ( من آبی و قرمز رو می گم که به شما برنخوره چون ممکنه منو تراکتوری ندونید ) به یک اندازه مشکل دارند و درست نیست فکر کنیم فقط استقلالی ها اینکار رو می کنن.
بعنوان مثال پسرخاله ام یکبار تعریف می کرد که رفته بوده استادیوم بعدش از اینایی که توی ساکشون قند و اینچزا میذارن و چای می دن به ملت ( داستان قدیمیه ) داشته با شنل قرمز می چرخیده و شعار می داده و همه هم دست و سوت و چای می خریدن و ...
بعد یکی شوخی شوخی ساکش رو باز می کنه می بینه اونتو شنل آبی هم داره ( چه جلب ! یعنی می رفته اونور شنل آبی میذاشته و همین برنامه ! )
بعد میگفت آقا تمام ساک این بنده خدا رو ریختن بیرون و تیکه پاره کردن و خودشم اعتراض کرد گرفتن زدنش و داشتن از طبقه دوم پرتش می کردن پایین که نیروی انتظامی ( این عزیزان زحمتکش و بی ادعاااااااا ) می ریزن طرف رو نجات می دن
حالا شما استادیوم می رید واردترید
ولی احتمالا هردوطرف اینکاره هستند
سلام
درسته هر دو طرف زیادی بزرگش کردن اما نباید از اینگونه اخبار گذشت شاید الان دیگه کمتر کسی به دنبال چنین کاری باشه و اگر پرنده رنگ مخالف به سمتشون بیاد به سمت بیرون یا داخل زمین هدایتش کنن(البته زنده)

در مورد اون داستان هم درسته
چندبازی آخر استقلال رو که رفتم استادیوم یه پسره هست با کاپشن آبی سیگار میفروخت جمعه که رفتم همون فرد با کاپشن قرمز در بین هواداری تراکتور در حال فروختن سیگار بود
اکثرشون همینطورین

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور سازی

بسم الله الرحمن الرحیم

همگان با دیدن صحنه کشته شدن کبوتر که تنها جرمش رنگ قرمز بود خیلی متاثر شدیم و از ته دل افسوس خوردیم برای کسانی که بانی این اتفاق بودند به همین منظور در صورت امکان از هواداران تقاضا میکنیم روز جمعه 88/11/02 با آوردن کبوتر های قرمز رنگ به استادیوم در اقدامی نمادین بعد از تلاوت کلام الله مجید همه آنها را در یک جا رها کرده تا بتوانند آزادانه در در فضای استادیوم به پرواز در آیند

با تشکر

روابط عمومی باشگاه تراکتور سازی

کار خوبی ِ :) :rolleyes:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
الان ساعت 11:05 دقیقه است ، تا دوساعت وقت دارین تو نظرسنجی برنامه نود شرکت کنید
عدد 3 را به 200090 بفرستید تا به تیم تراکتورسازی رای داده باشید .
به همه اطلاع بدین

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز

اینکه بستن نرفت معنی نداره. شما میخواید متهم کنید

برای ما هم نرفت. از گیلان هم اس ام اس نرفت. از تهران هم مال ما نرفت. از مازندران هم نرفت....

من به همه هوادارن تراکتور احترام میذارم. انصافا این لیگ پرشورترین طرفداران بودند.

دمشون گرم

اما قبول کنید که تعداد طرفداران پرسپولیس و استقلال از نظر کمی از تعداد طرفداران تراکتور در کل ایران بیشتر هست.

در حال حاضر اینطوره. شاید در اینده اینطور نباشه. اما در زمان فعلی اینطوره.

اقای کمالوند از نظر فنی مربی خوبی هستند. اما بهتره تاکتیک هایی رو انجام بدهند تا منطقشون هم یه مقدار معتدل تر بشه.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اما نباید از اینگونه اخبار گذشت شاید الان دیگه کمتر کسی به دنبال چنین کاری باشه و اگر پرنده رنگ مخالف به سمتشون بیاد به سمت بیرون یا داخل زمین هدایتش کنن(البته زنده)

خب با این حرف موافقم واقعا
باید کار فرهنگی کرد . عادلم امشب می تونست بهتر روی این قضیه مانور بده . البته نه برای کوبیدن هوادارای استقلال . بطور کل . می شد بهترو موثر تر با کسایی که استادیوم می رن صحبت کرد
ولی هنوزم فکر می کنم این اطلاعیه
یک حرکت کمالوندیه نه یک واکنش اصولی و منطقی

برادرای تراختوری
ایشالا سال بعد مصطفی بیک رو میارید و خودمون و خودتونو از دست کمالوند خلاص می کنید
اونوقت دیگه منم موقع sms فرستادن بین 2 و 3 گیر نمی کنم ...

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سی پی یو عزیز

شما هم از فن های تراکتور هستی؟

امیداورم گفته های من به دوستان عزیز تراکتوری بر نخورده باشه اما واقعا حرکت سرمربی تیم محبوبتون منطقی نبود.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من از بازی استقلال - تراکتور به بعد رو ندیدم
اما طبق شنیده زیاد از حرف های کمالوند خوشم نمیاد
از موقعی که تراکتور رو گذاشت و رفت آبادان دیگه بهش اهمیت نمیدم
امشب با این حرکتش دیگه اون یه ذره شکی که بهش داشتم کاملاً برطرف شد

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سی پی یو عزیز

شما هم از فن های تراکتور هستی؟

امیداورم گفته های من به دوستان عزیز تراکتوری بر نخورده باشه اما واقعا حرکت سرمربی تیم محبوبتون منطقی نبود.

بله مهرداد جان
البته پرسپولیسی هستم . مثل خیلی از دوستانی که تراکتور رو دوست دارند
من تراکتور رو از زمانی که باغمیشه و عارف محمدوند و ... ( قبلش حلالی و باقری و ... ) عضوش بودند دوست داشتم . از قبل از واسیلی گوجای کبیر . الانم منهای اخلاق کمالوند واقعا سبک بازی تیم رو بعلاوه حمایت هوادارا دوست دارم
امشبم بین 2 و 3 گیر کردم برای لحظاتی

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ماشالله حافظه تاریخی شما خیلی قویه سی پی یوی عزیز

باقمیشه یادش بخیر. شماره 20 بود اگه اشتباه نکنم. پرپسولیس هم بازی میکرد. چه گلهایی میزد.

حلالی ... یه موقع رو اعصاب بود. میگفتند فامیل پروینه :)

عارف محمد وند هم بازیکن خوبی بود. مدل موهاش :)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بله مهرداد جان
البته پرسپولیسی هستم . مثل خیلی از دوستانی که تراکتور رو دوست دارند
من تراکتور رو از زمانی که باغمیشه و عارف محمدوند و ... ( قبلش حلالی و باقری و ... ) عضوش بودند دوست داشتم . از قبل از واسیلی گوجای کبیر . الانم منهای اخلاق کمالوند واقعا سبک بازی تیم رو بعلاوه حمایت هوادارا دوست دارم
امشبم بین 2 و 3 گیر کردم برای لحظاتی

جالبش اینه تمام بازیکنایی که نام بردی رو یادم میاد اما هرچی سعی میکنم واسیلی گوجا رو یادم نمیاد:دی

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز

برای ما هم نرفت. از گیلان هم اس ام اس نرفت. از تهران هم مال ما نرفت. از مازندران هم نرفت....

من به همه هوادارن تراکتور احترام میذارم. انصافا این لیگ پرشورترین طرفداران بودند.

دمشون گرم

اما قبول کنید که تعداد طرفداران پرسپولیس و استقلال از نظر کمی از تعداد طرفداران تراکتور در کل ایران بیشتر هست.

اقای کمالوند از نظر فنی مربی خوبی هستند. اما بهتره تاکتیک هایی رو انجام بدهند تا منطقشون هم یه مقدار معتدل تر بشه.

بله کاملا درست میفرمایین! قضاوت زود من غلط بود! :)

برادرای تراختوری
ایشالا سال بعد مصطفی بیک رو میارید و خودمون و خودتونو از دست کمالوند خلاص می کنید
اونوقت دیگه منم موقع sms فرستادن بین 2 و 3 گیر نمی کنم ...

این مصطفی بیک مگه مغز چیز خورده بیاد ایران!!:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

جالبش اینه تمام بازیکنایی که نام بردی رو یادم میاد اما هرچی سعی میکنم واسیلی گوجا رو یادم نمیاد:دی

واسیلی گوجا سرمربی رومانیایی سالهای نه چندان دور تراکتور بود که با همین مربی تراکتور بیشترین افتخاراتش رو به دست آورد. شاد و پیروز باشید

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
دوست عزیز

دمشون گرم

ما که نگفتیم کمتره یا بیشتره .. ولی اینی که ما تو خونه از 5تا گوشی هیچ کدوم نتونیم اس ام اس بزنیم ... همه هم مثل ما باشن ؟ ...

TractorFC.com-اختصاصی کلوب هواداران تراکتور:

عادل فردوسی پور مجری این برنامه با اجرای توطئه ای کثیف تمام تلاش خود را انجام داد تا در برنامه ی ای که سالها برای شهرت آن زحمت کشیده بود به نوعی به کتمان حقیقت میلیونی بودن هواداران تراکتور بپردازد و چنین وانمود کند که تراکتورسازی در مقابل تیم های سرخابی هواداران بسیار اندکی دارد. شاید اگر برای نویسنده و صدها نفر از کابران این سایت محتمل نشده بود که این مسابقه تنها توطئه ای کثیف برای کم جلوه نشان دادن هواداران میلیونی تراکتور است هرگز این مقاله نگاشته نمی شد ولی به اذعان صدها نفر از کاربران و هواداران تراکتور در روز برگزاری این مسابقه به هیج وجه اس ام اس های ارسالی از سوی هواداران تراکتور به مقصد نمی رسید. نکته جالب تر این است که هنگامی که از همان سیم کارتهایی که نمی شد گزینه ی 3 ر ا ارسال کرد سایر گزینه های موجود به آسانی تحویل داده می شد. عادل فردوسی پور شاید با این عمل کثیف خود سعی در خودشیرینی برای هواداران و مسولان سرخابی ها بود ولی شاید از یاد برده باشد که بیشتر بینندگان این برنامه تا اینک از هواداران تراکتور بوده اند ولی با آشکار شدن دست های پشت پرده ی برنامه ی نود جهت تحقیر هواداران تراکتور بی شک از هفته ی آینده به شدت از شمار بینندگان این برنامه کاسته خواهد شد. واقعا متعجب کننده است که سیستم پیامکی برنامه به نوعی دستکاری شده بود که به هیچ وجه ارسال شماره 3 امکان پذیر نبود و تنها از سی چهل پیامک تنها یکی از آنها به سختی تحویل داده می شد. در حقه بازی و بی وجدانی فردوسی پور و دست اندرکاران برنامه ی نود همین کافی است که در هر یک از بازیهای تراکتورسازی در ورزشگاه یادگار امام بیش از 80 هزار نفر حضور می یابند و یا در بازی مقابل استقلال در تهران بیش از 50 هزار نفز از این بازی استقبال می کنند. واقعا متعجب کننده است که در مقابل این همه حضور میزان هواداران تراکتورسازی در این برنامه تنها 200 هزار نفر بیان می گردد. عدم ارسال پیامک شماره ی 3 اگر تنها برای یک یا دو نفر اتفاق می افتاد بی شک شائبه ای پیش نمی آمد ولی این آمار در مقیاس هزاران هزار پیامک رخ داد تا بار دیگر وجود افکار تبعیض آمیز مابین دست اندرکاران و مجری برنامه ی نود بیش از پیش قوت گیرد.

1pfw8xqly4xzq4t40o7v.jpg

آقای فردوسی پور شاید برای شما این توطئه و دسیسه برای کم رنگ جلوه دادن هواداران تراکتور تنها به دلیل کاهش اتحاد هواداران تراکتور در سرتاسر ایران باشد ولی با این وجود هرگز هواداران تراکتور از گناه شما مبنی بر شرکت در این توطئه نخواهند گذشت و مطمئن باشید که این بی حرمتی شما بی پاسخ نخواهد ماند.

آقای فردوسی پور اینجا دیار آذربایجان دیار دلیران و شیرمردان است اینجا خون ستارخان در رگهای ما جاری است. فکر نکنید که این کار کثیف شما از سوی هواداران تراکتور بی پاسخ خواهد ماند. مهمترین کاری که از هفته ی آینده در جهت محکوم کردن افکار و رفتار مالیخولیایی شما از سوی هواداران تراکتور صورت خواهد گرفت این است که دیگر هیچ پیامکی از سوی هیچ یک از هواداران تراکتور به برنامه ی شما فرستاده نخواهد شد. تحریم پیامک به برنامه ی نود تا عذرخواهی رسمی عادل فردوسی پور از هواداران تراکتور ادامه خواهد یافت تا روزی که وی رسما و از طریق تریبون برنامه ی نود به دستکاری اس ام اس ها و اخلال در سیستم پیامکی در جهت عدم دریافت گزینه ی 3 اذعان کند.

آقای فردوسی پور هوادار تراکتور هرگز دل به برنامه شما و یا سایر رسانه ها نبسته است که بخواهد با این رفتارها و افکار شما دلسرد شود. باور داشته باشید که این اعمال و رفتار شما نه تنها تخریبی در وجهه ی هواداران میلیونی تراکتور نخواهد داشت بلکه عزم آنها را در رسیدن به قله های رفیع تر راسخ تر خواهد ساخت. تراکتور بیدی نیست که بخواهد با این بادها بلرزد. زیرا که پرچم تراکتور همواره بر فراز به اهتزاز در خواهد آمد.

در آخر باید اشاره کنیم به بی حرمتی فردوسی پور هنگاه سخن گفتن با فراز کمالوند که با بی شرمی تمام جلوی صحبت کردن فراز کمالوند را گرفت و گوشی را در مقابل سخنان فراز قطع کرد. آقای فردوسی پور مطمینا منتظر پاسخ شدید هواداران تراکتور در روز جمعه باشید.

Last edited:

javad616

Registered User
لایک‌ها
80
ای خدا تراکتور فقط تو استان اذربایجان طرفدار داره دهن مارو سرویس کردین اینقد گفتین ملیونی بابا یه جا یه چیز باورتون بشه من از بجنورد شهر به این کوچیکی 100بار فرستادم تا رفت با بقیه گوشیها هم که اصلا نتونستم بفرستم بعد بیام بگم 0915 ها نمیره؟

climax

Registered User
لایک‌ها
3
شاید من زیادی خوش بین هستم ، ولی فکر کنم نظرسنجی درست بود !
هر روزی که می گذرد نفرت من از این کمالوند بیشتر می شود !
من اکثر حرفهای شیخ لاری در رابطه با ایشون رو فبول دارم !

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
شاید من زیادی خوش بین هستم ، ولی فکر کنم نظرسنجی درست بود !
هر روزی که می گذرد نفرت من از این کمالوند بیشتر می شود !
من اکثر حرفهای شیخ لاری در رابطه با ایشون رو فبول دارم !

اون که بعله ..

ولی ما که احترام بقیه تیم ها رو نگه میداریم .. هیچ حرفی هم بر علیه کسی نمیزنیم توهینی به تیمی نمیکنیم .. چرا با ما اینطور برخورد میشه ؟

بالا