• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان شما که میگی توطعه

بیا یه حساب کتاب سر انگشتی بکن

اذربایجان به نظرت چقدر جمعیت داره کل جمعیتش رو بگیر.

بعدا بیا از هر شهر در ایران 10 هزار نفر بده استقلال 10 هزار تا هم پرسپولیس

ببین چند نفر میشن. الان یکی بیاد به من بگه هواداران پرسپولیس پرشورترین هواداران هستند خب من میگم نه

مثل روز روشنه که تراکتوریها واقعا دیوانه وار عاشق تیمشون هستند

پرسپولیسیها سرخورده شدن. حالشون گرفته است.

اما شما بالا بری پایین بیای هم باید قبول کنی از نظر کمی بین تعداد طرفداران پرسپولیس و تراکتور فاصله زیاد هست.

من یه چیزی میگم قبول کردن یا نکردنش با خودت

من 3 تا مبایل گذاشتم جلوم

مال خودم و اعضای دیگه خانواده

2 نفر به 2 رای دادیم و یکی هم به 4 رای داد فکر کنم

1 ساعت و نیم طول کشید که ما تونستیم اس ام اس بدیم. مال خودم 3 دفعه دلیوری نیامد

در ضمن پیغام برنامه 90 هم اصلا برای هیچکدوممون نیومد

حالا دیگه قضاوت با خودتون.

متهم کردن سادست. اما وقتی مشخص میشه اشتباه کردیم جمع و جور کردنش خیلی سخت میشه

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
الان شما که میگی توطعه

بیا یه حساب کتاب سر انگشتی بکن

اذربایجان به نظرت چقدر جمعیت داره کل جمعیتش رو بگیر.

بعدا بیا از هر شهر در ایران 10 هزار نفر بده استقلال 10 هزار تا هم پرسپولیس

ببین چند نفر میشن. الان یکی بیاد به من بگه هواداران پرسپولیس پرشورترین هواداران هستند خب من میگم نه

مثل روز روشنه که تراکتوریها واقعا دیوانه وار عاشق تیمشون هستند

پرسپولیسیها سرخورده شدن. حالشون گرفته است.

اما شما بالا بری پایین بیای هم باید قبول کنی از نظر کمی بین تعداد طرفداران پرسپولیس و تراکتور فاصله زیاد هست.

من یه چیزی میگم قبول کردن یا نکردنش با خودت

من 3 تا مبایل گذاشتم جلوم

مال خودم و اعضای دیگه خانواده

2 نفر به 2 رای دادیم و یکی هم به 4 رای داد فکر کنم

1 ساعت و نیم طول کشید که ما تونستیم اس ام اس بدیم. مال خودم 3 دفعه دلیوری نیامد

در ضمن پیغام برنامه 90 هم اصلا برای هیچکدوممون نیومد

حالا دیگه قضاوت با خودتون.

متهم کردن سادست. اما وقتی مشخص میشه اشتباه کردیم جمع و جور کردنش خیلی سخت میشه

من نمیگم ما پر هوادار ترین تیم هستیم ... ولی خب شما ببین چه برخوردی با همین عده هم میشه ..

climax

Registered User
لایک‌ها
3
اون که بعله ..

ولی ما که احترام بقیه تیم ها رو نگه میداریم .. هیچ حرفی هم بر علیه کسی نمیزنیم توهینی به تیمی نمیکنیم .. چرا با ما اینطور برخورد میشه ؟

به نظرمن مقصر اصلی خودمون و به خصوص کمالوند هست !
ببین کمالوند فقط داره واسه تیم حاشیه درست می کند !
با بعضی حرفهای جنجالی که البته دل اکثر هواداران رو هم با اونا بدست آورده باعث شده که هواداران تیم های حریف متقابل به مثل کنند !
اصلا" اینکه ما پرهوادارترین و یا کم هوادارترین تیم ایران هستیم ، چه نفعی برای ما دارد ؟
به نظرمن هیچ ! اگه تو 90 آخر هم بشیم بازهم به ورزشگاه خواهیم رفت ! بازهم با تمام وجود از این تیم حمایت خواهیم کرد ! بازهم حماسه های خودمون را خواهیم آفرید !

ولی کمالوند با بیان این موضوع ها فقط قصد داره خودش رو شیرین و محبوب کنه !
وقت از تیم جدا شد ، خیلی خوشحال شدم ! کاش بازم بزاره بره !

دیل کارنگی یک کتاب داره با نام آیین دوستیابی و نفوذ در دیگران ، من رفتار هواداران دیگر تیم ها رو با استدلالهای این کتاب کاملا" قبول دارم و برام طبیعیه !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با حفظ همه احترامی که شخص بنده برای همه دوستان و همه تیمها قائلم

بخصوص طرفداران پرشور تیم محبوب تراکتور سازی

اما این دوستمون climax عزیز به نظر من به اصل مطلب اشاره کرد.

مشکل شما نگرش مربیتون هست. این تفکر مربی شما اخرش به تیم صدمه میزنه. البته مربیتون از نظر فنی واقعا مربی خوبی هست. اما تفکراتش رو باید عوض کنه. در اسپانیا همیشه بارسا و رئال بودند و هستند و خواهند بود

تیمی مثل بیلبائو با وجود اون همه طرفدار نمیتونه ادعا کنه که پرطرفدارتره

در انگلیس منچستر لیورپول ارسنال
در ایتالیا یووه میلان و اینتر حتی ناپولی

در المان بایرن

در ایران هم پرسپولیس استقلال

هوادار تبریزی شاید خیلی عاشق تیمش باشه که بگه اول تراکتور بعد رئال... اون ناشی از شور جوانی و عشقش هست
اما من نمیدونم کمالوند چی در ذهنش هست که فکر میکنه تیمش از دو تیم محبوب و قدیمی ایران طرفدار بیشتر داره !؟

دیدینش ازش سوال کنید

javad616

Registered User
لایک‌ها
80
.............................................

آقای فردوسی پور شاید برای شما این توطئه و دسیسه برای کم رنگ جلوه دادن هواداران تراکتور تنها به دلیل کاهش اتحاد هواداران تراکتور در سرتاسر ایران باشد ولی با این وجود هرگز هواداران تراکتور از گناه شما مبنی بر شرکت در این توطئه نخواهند گذشت و مطمئن باشید که این بی حرمتی شما بی پاسخ نخواهد ماند.

.............................
مگه میشه؟ جفتشون یه شماره است .
مگه میشه این بره اون نره؟
اونا که نمیتونن چک کنن داخل اس ام اس ها چیه بعد دلیور کنن ... داداش من حرف منطقی بزن .
اگه شماره هاشون فرق میکرد حرفت درست بود
و سوم اینکه عالم و عالم دارن میگن فردوسی پور استقلالیه قدیما هم خودش گفته بود امشبم دیدین که با یه لحنی گفت شدیدا تکذیب می کنم
بعد اینا میخوان این وسط پرسپولیس رو خراب کنن بگن تقلب شده
جالبه تو برنامه فوتبال برتر روز بازیه دربی تهران هم پرسپولیسیا بیشتر بودن
تو یه نظرسنجی از شبکه 2 هم پرسپولیسیا بیشتر بودن
یعنی تو همه اینا عادل دست داره؟؟؟
تازه طرف داره میگه من مثل ناموسم روی این اس ام اس ها تعصب دارم
یعنی بازم دروغ میگه؟

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
لطف کنید اگر موضوعی در خصوص برنامه 90 هست در همون تاپیک ادامه بدید و اجازه بدید این تاپیک روال عادیش رو طی کنه. از هواداران سایر تیمها هم خواهش می کنم مطابق قوانین در کلوپهای هواداری فقط بحث فنی داشته باشند.

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به نظرمن مقصر اصلی خودمون و به خصوص کمالوند هست !
ببین کمالوند فقط داره واسه تیم حاشیه درست می کند !
با بعضی حرفهای جنجالی که البته دل اکثر هواداران رو هم با اونا بدست آورده باعث شده که هواداران تیم های حریف متقابل به مثل کنند !
اصلا" اینکه ما پرهوادارترین و یا کم هوادارترین تیم ایران هستیم ، چه نفعی برای ما دارد ؟
به نظرمن هیچ ! اگه تو 90 آخر هم بشیم بازهم به ورزشگاه خواهیم رفت ! بازهم با تمام وجود از این تیم حمایت خواهیم کرد ! بازهم حماسه های خودمون را خواهیم آفرید !

ولی کمالوند با بیان این موضوع ها فقط قصد داره خودش رو شیرین و محبوب کنه !
وقت از تیم جدا شد ، خیلی خوشحال شدم ! کاش بازم بزاره بره !

دیل کارنگی یک کتاب داره با نام آیین دوستیابی و نفوذ در دیگران ، من رفتار هواداران دیگر تیم ها رو با استدلالهای این کتاب کاملا" قبول دارم و برام طبیعیه !

دکمه تشکر این جور مواقع لازم میشه ;)

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
کمالوند خودش داره تیمش رو دچار مشکل میکنه. من هم برای اس ام اس دادن چندین بار فرستادم تا رفت این شرایط برای همه بود. ضمن اینکه اگه اس ام اس نره توطئه فردوسی پور نمیتونه باشه! اون بدبخت تو مخابرات که نیست! بعد خیلی استانها مسلما به تیم خودشون رای ندادن و گرنه اون گزینه سایر تیمها بیشتر بود. مثل استان گیلان خراسان اراک مازندران خوزستان و.....
فقط بوشهریها و آذریها و اصفهانیها به تیم خودشون رای دادن بقیه ایران طرفدار استقلال و پیروزی هستند

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
شاید من زیادی خوش بین هستم ، ولی فکر کنم نظرسنجی درست بود !
هر روزی که می گذرد نفرت من از این کمالوند بیشتر می شود !
من اکثر حرفهای شیخ لاری در رابطه با ایشون رو فبول دارم !
من هم معتقدم جواب نظرسنجی درست بود اما واقعیت نداشت یعنی نمیشه با 2 ملیون نفر جامعه آماری اعلام کرد که یه تیم پر طرفدارترین تیم ایرانیه ، در ضمن با تمامی نظراتی که دوستان در مورد عادل فردوسی پور و کمالوند دادن موافقم ، هر دوتا شون برن به جهنم
ای خدا تراکتور فقط تو استان اذربایجان طرفدار داره دهن مارو سرویس کردین اینقد گفتین ملیونی بابا یه جا یه چیز باورتون بشه من از بجنورد شهر به این کوچیکی 100بار فرستادم تا رفت با بقیه گوشیها هم که اصلا نتونستم بفرستم بعد بیام بگم 0915 ها نمیره؟
ما وقتی میگیم آذربایجان یعنی تمام مناطق ترک زبان ایران ، این تو ذهنت داشته باش حالا یه کم بیشتر فکر کنی میفهمی میلیونی یعنی چی ...

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كلا معنقدم كه گذاشتن اين گونه نظرسنجي ها جز به چالش كشيدن طرفداران دو تيم و افزايش تنش در ورزشگاه ها هيچ نتيجه اي نداره و با توجه به نبود استان هاي بزرگ و تيماشون در اين نظر سنجي اصلا نمي شه تعميم به كل جامعه داد .

در ضمن اين مصاحبه اي كه مي گن كمالوند كرده و ممنوع المصاحبه شده چيه ؟

climax

Registered User
لایک‌ها
3
آقا با شیخ لاری دهن به دهن شده !
با هم دعوا داران ، کمیته هم هر دوشان را ممنوع المحاصبه کرده !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این شیخ لاری چه سمتی داره ؟ کی هست ؟

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4

icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif
icon_15.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینها ملیتشون کجاییه اونوقت ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازیکن و سرمربی سابق تراکتور و سرمربی فعلی ماشین سازی

ماشین سازی مگه دست میثاقیان نیست ؟

اهان اون شهرداری تبریزه که دست میثاقیان و فعلا هم صدر جدوله گروه یکه ؟

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
احد شيخ‌لاري:عشق آقاي مربي 200 ميليون تومان بود نه مردم تبريز

ایلنا: مردم تبريز برايشان اسم‌ها ارزش چنداني ندارند، بلكه عشق آنها تراكتورسازي است كه با آن زندگي مي‌كنند.
احد شيخ‌لاري سرمربي تيم ماشين‌سازي تبريز ضمن بيان مطلب بالا به ايلنا گفت: براي مردم تبريز فرقي نمي‌كند كه مديرعامل تيم محبوبشان يكن‌بائر است يا شفق. همانطور كه براي آنها فرقي نمي‌كند كه سرمربي تيم محبوبشان آلكس فرگونس باشد يا فراز كمالوند، چرا كه آنها عاشق تراكتورسازي هستند و دوست دارند كه تيم محبوب شهرشان نتيجه بگيرد.
احد شيخ‌لاري در ادامه گفت:‌ تا به امروز به خاطر تراكتورسازي هر كمكي كه از دستم برآمده براي پيشبرد اهداف مديران اين تيم و موفقيت تراكتورسازي انجام داده‌ام، اما نمي‌دانم كه چرا آقايان از خودشان هم شك دارند و همه چيز را با ديده ترديد مي‌نگرند.
سرمربي تيم ماشين‌سازي تبريز گفت: آقايان در سطح شهر تبريز شايعه انداخته‌اند، كه ما و برخي ديگر از دلسوختگان فوتبال تبريز بر عليه اين تيم شيطنت مي‌كنيم، كه اين يك شك باطل است و ثابت مي‌كند كه آقايان به هيچ وجه انتقادپذير نيستند.
شيخ‌لاري گفت: من فكر مي‌كنم كه آقايان بي‌جهت تلاش مي‌كنند و به خود زحمت مي‌دهند، چرا كه مردم تبريز بسيار باهوش‌تر ازآن چيزي هستند كه آنها فكر مي‌كنند ، ضمن اينكه وقت گذاشتن براي حرفهاي آنها مثل آب در هاون كوبيدن است. اصلا مگر همين مردم تبريز هفته گذشته نبودند كه شما بدون توجه به آنها تيم را ترك كرديد و به سوي آبادان رفتيد، پس حالا كه برگشته‌ايد ديگر از مردم خرج نكنيد تا مردم بتوانند به نوعي حرف‌هاي شما را باور كنند.
سرمربي تيم ماشين‌سازي گفت: آقايان تا امروز نشان داده‌اند كه يك بازيگر حرفه‌اي هستند كه نقش خودشان را به خوبي انجام مي‌دهند و حرف‌هايشان هم به نوعي براي فريب افكار عمومي از دهانشان بيرون مي‌آيد.
شيخ لاري گفت: وقتي بازيكنان دارند براي نتيجه‌گيري از جان مايه مي‌گذارند و براي هر بازي هم 40 تا 50 هزار تماشاگر به ورزشگاه‌ها مي‌آيند، ديگر نيازي به اين ترفندها نيست. هر چند كه من اعتقاد دارم كه آقايان براي شش ماه بعد دارند سناريوي خود را مي‌نويسند، سناريويي كه به نوعي بازي با افكار علاقه‌مندان به فوتبال و مردم تبريز است و ديگر حناي آن براي مردم رنگ ندارد.
وي گفت: عجيب اينكه حالا اين آقايان كه يك روز شناسنامه تبريزي رو مي كنند و يك روز بچه تهران هستند و روز ديگر بچه ناف آبادان مي شوند خود را دايه مهربان تر از مادر مي دانند و مي خواهند بگويند كه بيشتر از افرادي مثل ما كه همه وجودمان با تراكتورسازي است غريبه هستيم و كساني هستيم كه دنبال تخريب تراكتور مي باشيم!
اين حرفها خيلي خنده دار است و من متاسفم براي يكي مثل آقاي آذرنيا كه اينگونه بازيچه دست آقايان قرار مي گيرد. براي اينها برخلاف آن چيزي كه ادعا مي كنند نه تراكتور سازي مطرح است و نه تيم ملي بلكه اين افراد به دنبال مطرح شدن هستند و نمونه واضح آن زمان آوردن خاويركلمنته مربي اسپانيايي براي تيم ملي بود كه همين آقايان از هول عكس گرفتن ترجيح دادن از روي پله برقي فرودگاه سقوط كنند اما در كادر عكاسان و فيلم برداران بمانند.
شيخ لاري كه از جمله فوتباليست هاي با تعصب و خوش فكر تبريزي در دهه 60 بود افزود:همين آقاي مربي كه ادعا مي كند تماشاگران تبريزي براي او به ورزشگه مي آيند حاضر است آبرو و حيثيت خبرنگاران تبريزي را ببرد و تا در تنگنا قرار مي گيرد مي گويد خبرنگاران محلي با من مشكل شخصي دارند و به آنها تهمت مي زند در حالي همين خبرنگاران هم از جمع مردم تبريز هستند و اگر كمك هاي آنها و مقاله هاي آنها نبود هر گز تراكتورسازي به ليگ برتر نمي آمد.
شيخ لاري گفت: من براي برنامه نود متاسفم كه فرصت مي دهند تا اين گونه افراد به رغم پشت پايي كه به مردم تبريز زدند باز با مظلوم نمايي طوري وانمود كنند كه انگار به عشق مردم به آبادني ها پاسخ مثبت نداده در حالي كه اگر آن 200 ميليون را نفتي ها مي دادند الان مردم آبادان برايش عزيز شده بودند.
وي در پايان گفت: تراكتورسازي عشق مردم تبريز و آذري زبانهاست و از قديم مردم به اين تيم عشق و علاقه داشته و دارند و اين مردم آنقدر خوب و مهماندوست هستند كه به مربيان غير بومي هم مانند مربيان بومي احترام مي گذارند ولي من احساس مي كنم كه اين مربي اولا ظرفيت اين همه علاقمند و تماشاگر را ندارد و براي اين مجموعه عظيم فرد كوچكي است و ثانيا تا يك شكست و ناكامي پيش آيد باز همين بازيها را در مي آورد و با مظلوم نمايي مي خواهد عنوان كند كه نمي گذارند كار كند در حالي كه هيچكس در اينجا چنين قصد و نيتي ندارد چرا كه مردم آذربايجان موفقيت و سربلندي تيم شان را بر هر كار ديگري ترجيح مي دهند.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
به نقل از فیس بوک طرفداران تراکتور سازی تبریز
البيان: نصرتي با 5 ميليون درهم به النصر پيوست

19036_260519103455_114020818455_3450417_3749163_n.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه البيان نوشت: باشگاه النصر امارات با محمد نصرتي، مدافع مليپوش باشگاه تراكتورسازي به مدت يك و نيم فصل قرارداد بست تا اين مدافع بار ديگر به جمع آبيپوشان النصر بازگردد.
پس از كسب نتايج ضعيف النصر در فصل جاري، با درخواست فرانك پاگلزدورف، سرمربي اين تيم، ايونت رادا از استوا بخارست و محمد نصرتي جذب تيم شدند تا خط دفاعي النصر بيش از پيش تقويت شود.

اين تيم در نيم فصل اول با 7 شكست از 11 مسابقه و دريافت 23 گل خورده كارنامه ضعيفي را به جاي گذاشت تا تنها با 12 امتياز در مكان نهم جدول قرار بگيرد.
با پيوستن اين بازيكن جدايي ايمان مبعلي و بوصابون از جمع النصريها قطعي شد.
النصر براي حضوري پرقدرت در نيم فصل دوم اردويي 6 روزه را برگزار خواهد كرد.

نصرتي به همراه معدنچي و عنايتي فصل گذشته را در النصر سپري كردند كه در آن زمان و با ورود پاگلزدورف آلماني، هر 3 بازيكن از جمع اين تيم كنار گذاشته شدند.
گفته ميشود نصرتي پس از بازي هفته بيست و چهارم تراكتورسازي مقابل مقاومت سپاسي راهي امارات خواهد شد.

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
ولش کنین این کمالوند شاگرد فیروز کریمی بوده ازین کارا زیاد میکنه.حالا وقتی رفت کلی پشت سر تراکتور حرف میزنه

بالا