• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
واقعآ ارزشمند بود...........نصرتی هم یه جورایی بهش باید حق داد زیره فشار بود به هر طرف نگا میکرد میدید یکی داره میاد واسه دریبل و گل زنی.....حامد هم واقعآ بهترین بود...هم اونا شانس داشتن هم ماااااااااااااااااااااااااا !!!
ال عین و بزنیم سعود می کنیم انشاالله

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
[http://www][http://www]

پایان دور دوم مرحله مقدماتی جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا

تراکتورسازی صدرنشین گروه خود شد / صحرانوردی تراکتور در آسیا

تیم تراکتورسازی تبریز در پایان دور دوم مرحله مقدماتی جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا صدرنشین گروه خود شد.

[http://media]

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز در دور دوم مسابقات جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا، تیم تراکتورسازی در قطر به مصاف تیم لخویا این کشور رفت که تلاش دو تیم پس از 90 دقیقه گلی در برنداشت.

در این بازی هر دو تیم یک بار تیر دروازه یکدیگر را به لرزه درآورده و تیم لخویا یک ضربه پنالتی و تراکتورسازی دو تک به تم با دروازه‌بان تیم میزبان را از دست داد تا در نهایت دو تیم به تساوی بدون گل و تقسیم امتیازات رضایت دهند.

اگر در دیگر بازی گروه تیم الاتحاد عربستان دو بر یک تیم العین امارات را شکست دهد، با این دو نتیجه تیم تراکتورسازی تبریز با چهار امتیاز صدرنشین گروه شده و تیم العین امارات و الاتحاد عربستان با سه امتیاز و لخویا با یک امتیاز در رده‌های بعدی قرار دارند.

در روز سوم این رقابت‌ها تیم تراکتورسازی تبریز در امارات به مصاف العین می رود و تیم لخویا قطر میزبان الاتحاد عربستان است.

شرایط مشابه تراکتورسازی

تیم تراکتورسازی همانند سال گذشته در دو بازی ابتدایی خود چهار امتیاز کسب کرده است، تراکتورسازی سال گذشته برابر تیم الجزیره امارات به پیروزی دست یافته و برابر تیم الجیش در قطر به تساوی سه بر سه رضایت دادند.

تنها تفاوت در جایگاه تراکتورسازی است که سال گذشته با چهار امتیاز بعد از الشباب عربستان در مکان دوم قرار داشت اما امسال با همین امتیاز صدرنشین است.

دومین امتیاز از قطر

این دومین امتیاز خارج از خانه تراکتورسازی در باشگاه‌های آسیاست، تراکتورسازی سال گذشته نیز با یک امتیاز از قطر بازگشته بود.

همچنین تیم تراکتورسازی به همراه تیم الفتح تنها تیم‌هایی هستند که دروازه آنها در این رقابت‌ها هنوز گشوده نشده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
[http://www]

نخستین قهرمانی تیم فوتسال دبیری تبریز در لیگ برتر کشور

دومین جام قهرمانی به تبریز رسید

تیم فوتسال دبیری تبریز قهرمان لیگ برتر فوتسال کشور شد.

[http://media]

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عصر امروز و در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتسال کشور تیم دبیری تبریز میزبان تیم تاسیسات دریایی تهران بود.

تیم دبیری در این دیدار برای کسب نخستین عنوان قهرمانی فوتسال تبریز به یک تساوی احتیاج داشت.

شاگردان شمسایی در نیمه اول دوبار از میهمان خود عقب افتادند اما فرهاد فخیم و محمدرضا سنگ‌سفیدی موفق شدند گل‌های تساوی تیم دبیری را به ثمر رسانند.

نیمه دوم این بازی گلی در برنداشت تا نهایت بازی با تساوی دو بر دو خاتمه یافت و تیم دبیری با 60 امتیاز برای نخستین‌بار به عنوان قهرمانی فوتسال کشور دست یابد.

حوادث و لحظات حساس بازی:

در دقیقه یک دیدار؛ بر روی بهروز جعفری بازیکن ریزنقش تیم دبیری تبریز خطایی انجام شد که شوت شمسایی ثمری نداشت.

در ادامه دیدار؛ بازی به نفع تیم دبیری در جریان بود و موقعیت‌های خطرناک دیدار توسط بازیکنان تیم دبیری تبریز رقم می‌خورد.

در دقیقه هفت بازی؛ ضربه بازیکن تاسیسات دریایی تهران را ابراری‌نیا دروازه‌بان تیم دبیری تبریز با مهارت تمام مهار کرد و مانع گل خوردن تیمش شد.

در دقیقه هشت بازی؛ موقعیت گلزنی مناسبی برای تیم دبیری پیش آمد که با واکنش دروازه‌بان تیم تاسیسات مهار شد.

تیم تاسیسات دریایی در نیمه نخست بیشتر حالت دفاعی به خود گرفته بود که همین باعث شد تا دبیری نتواند به گل‌های بیشتری دست یابد.

در دقیقه 10 دیدار؛ محمدرضا سنگ‌سفیدی بازیکن تیم دبیری با دروازه‌بان حریف در موقعیتی تک به تک قرار گرفت که دروازه‌بان تیم تاسیسات دو ضربه دیدنی سنگ‌سفیدی و قاسمی را مهار کرد و مانع از گلزنی این دو بازیکن شد.

بلافاصله بعد از این موقعیت یار شماره 13 تیم تاسیسات دریایی در ضد حمله گل اول بازی را به ثمر رساند.

در دقیقه 12 بازی؛ بهروز جعفری در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان، توپ را با بی‌دقتی به بیرون فرستاد.

فرهاد فخیم در دقیقه 13 با بغل پای زیبا و فنی، بازی را به تساوی کشاند.

در دقیقه 15 دیدار شوت جواد اصغری‌مقدم‌ یار ملی‌پوش دبیری را دروازه‌بان تیم حریف مهار کرد.

دقایق آخر نیمه نخست یار شماره 14 تیم آبی‌پوش میدان از غفلت بازیکنان تیم دبیری استفاده کرد و گل دوم تیمش را به ثمر رساند.

یک دقیقه مانده به پایان نیمه اول بازیکن شماره هشت تیم تاسیسات به دلیل خطا بر روی شمسایی با کارت زرد داور جریمه شد.

ضربه آغاز مجدد این خطا منجر به پا به توپ شدن محمدرضا سنگ‌سفیدی شد که وی گل تساوی تیم دبیری را به ثمر رساند.

نیمه اول با حساب 2 بر 2 مساوی به اتمام رسید.

نیمه دوم نیز با حملات تیم دبیری آغاز شد. در این نیمه پیمان حنیفی بازیکن تیم تاسیسات با کارت زرد داور جریمه شد.

وحید شمسایی نیز در دقیقه 32 بازی با بازیکن حریف برخوردی داشت که نظر داور به خطا بود و شمسایی با کارت زرد جریمه شد.

دقیقه 35 بازی بهروز جعفری می‌توانست دبیری را سه گله کند که نتوانست از موقعیت استفاده کند.

نهایتاً این دیدار با نتیجه مساوی 2 بر 2 به اتمام رسید تا دبیری قهرمانی خود را جشن بگیرد.

اسامی بازیکنان تیم دبیری تبریز:

وحید شمسایی، جواد اصغری‌مقدم، فرهاد فخیم، وحید قاسمی، بهروز جعفری، نادر حنیفی، رضا موثق، رشید قلی‌پور، امید ابراری‌نیا، محمدرضا سنگ‌سفیدی، میثم ایلانلو، محمد گلزاده، مرتضی فراهانی، نصرالله مؤمن و بابک اکبری

سرمربی: وحید شمسایی، مربی: شهاب سفال‌منش، مدیر فنی:امیر شمسایی، سرپرست و مدیر باشگاه: فرزین دبیری، مدیر اجرایی: فرزاد کاویانی

اسامی بازیکنان تیم تاسیسات دریایی تهران:

مهدی مصطفایی، محمد زارعی، گلسون، ظهیر کامیاب، سعید عباسی، علی شیرافکن، اسماعیل عظیمی، پیمان حفیظی، محمود قاضی، ابوالفضل حسینی، علی محمودی، علیرضا حمداللهی

سرمربی: علی صانعی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رییس باشگاه العین:هواداران از اهمیت بازی با تراکتورسازی باخبرند/می خواهیم تیم اول گروه شویم

رییس باشگاه العین امارات گفت:مهم ترین بحث در مقطع فعلی این است که هواداران ما از اهمیت بازی با تیم تراکتورسازی در گام بعدی لیگ قهرمانان خبر دارند.

به گزارش اوج،عبدالله بن محمد بن خالد آل نهيان روز گذشته با حضور در نخستین تمرین تیمش پس از شکست مقابل الاتحاد عربستان در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد:ما در این بازی شکست خوردیم ولی اتفاق مهم حمایتی بود که از سوی طرفدارانمان صورت گرفت.آنها ساعاتی قبل از بازی به ورزشگاه آمدند و حتی پس از پایان مسابقه هم تیم را تشویق کردند.ما در این بازی فرصت های خوبی داشتیم که نتوانستیم از آنها استفاده کنیم.

وی افزود:مهم ترین بحث در مقطع فعلی این است که هواداران ما از اهمیت بازی با تیم تراکتورسازی در گام بعدی لیگ قهرمانان خبر دارند.آنها می دانند در صورت پیروزی العین در این مسابقه شرایط برای ما مساعدتر از قبل می شود و می توانیم به صدر جدول برسیم.هدف ما این است که در پایان دور رفت بازی ها در رتبه نخست باشیم و این اتفاق با پیروزی برابر تراکتورسازی ممکن می شود.هواداران باید تیم شان را حمایت کنند.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
ال عین و بزنیم سعود می کنیم انشاالله
انشا... با زور هرچه تمام تر پیش به جلو....کریمی هم بیاد تو وسط هنرنمایی کنه واز اون دریبل ها وپاسهای منحصر به فرد خودش بندازه و انصاریان هم حمله هنر نمایی کنه ایشالا که ببریم.....
راستی هر کی تونست یه عکس از جدول گروه تراکتور بذاره همراه با زمان بازی هاش ممنون میشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
g
1394821777351.png

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مقابل لخويا فراتر از انتظار ظاهر شديم
طالبي: بعد از قهرماني جام حذفي به دنبال حضور در تيم ملي هستم

مدافع تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت كه انگيزه زيادي براي بازگشت به تيم ملي دارد.فرشيد طالبي، مدافع تراكتورسازي كه به دليل مصدوميت نتوانست تيمش را در ديدار مقابل لخويا همراهي كند در خصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت:

مصدوميتم به گونه‌اي بود كه پزشكان تيم اجازه ندادند تيم تراكتورسازي را در بازي با لخوياي قطر همراهي كنم. به همين دليل در بازي با العين هم قادر به همراهي تيم‌مان نيستم اما انشاءالله از دور برگشت مرحله گروهي ليگ قهرمانان قادر خواهم بود براي تراكتورسازي بازي كنم.مدافع تيم فوتبال تراكتورسازي همچنين با اشاره به تساوي تيمش مقابل لخوياي قطر گفت:‌بازي خيلي خوبي را از بازيكنان تراكتورسازي مقابل صدرنشين قطر ديديم و بازيكنان ما فراتر از انتظار مقابل حريف قطري ظاهر شدند و غيرت خاص ايراني خود را به تيم قطري ديكته كردند.وي با وجود كسب 4 امتياز هنوز صحبت از صعود به مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان را براي تراكتورسازان زود مي‌داند. طالبي در اين خصوص گفت: هنوز زود است كه صحبت از صعود داشته باشيم، چون بازي‌هاي زيادي باقي مانده است و تيم ما فعلاظ فقط تمام حواسش را به بازي حساس با تيم خوب العين در امارات معطوف كرده است. با اين وجود معتقدم مي‌توانيم با پيروزي در زمين خود و تساوي در خارج از خانه زمينه صعودمان را فراهم آوريم.طالبي اينكه تراكتورسازي در ديدار مقابل لخوياي قطر خوش شانس بوده است را رد كرد و گفت:‌اصلاظ قبول ندارم كه مقابل لخويا با خوش شانسي مساوي كرديم، چون صرف‌نظر از پنالتي لخويا كه هدر رفت تيم ما نيز فرصت‌هايي براي گل زدن داشت كه آنها را از دست داد و شايد دقت و شانس بيشتر حتي مي‌توانست منجر به پيروزي تراكتورسازي مقابل لخويا شود.فرشيد طالبي در پايان در خصوص بازگشتش به تركيب تراكتورسازي خاطر نشان كرد: از دور برگشت ليگ قهرمانان تيمم را همراهي خواهم كرد از سوي ديگر درصددم تا بعد از قهرماني جام حذفي با تراكتورسازي به دومين هدف بزرگم كه حضور در جام جهاني است نيز برسم و با ارائه بازي‌هاي خوب با تراكتورسازي در دور برگشت ليگ قهرمانان زمينه حضورم در تيم ملي را مهيا كنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احمدزاده: به خاطر بی دقتی من نبردیم / تونی از من حمایت کرد

توسط حیـــــران حیدری | در 2014/03/16 | بدون دیدگاه

برتر مصاحبه

[http://tractorspor]

فرشاد احمدزاده در بازی با لخویا فیکس بود اما دو موقعیت خیلی خوب را هدر داد و شاید به همین خاطر در بازی مقابل العین ذخیره شد. او دیروز گفت و گویی با ما داشت که می خوانید:

در غیاب علی کریمی و کریم انصاری فرد فیکس شدی برای این بازی استرس نداشتی؟

نه استرس نداشتم خودم را برای این بازی حساس آماده کرده بودم تا بهترین بازی ام را انجام دهم. من همیشه دوست دارم بازی کنم و انگیزه زیادی داشتم.من جلوتر بازی می کردم و اجازه نفوذ داشتم. قبل از بازی هم تونی خیلی با من حرف زد و گفت:”با آرامش بازی کن و ریلکس باش من پشتت هستم.”

اما دو موقعیت حساس را از دست دادی؟

شانس من توپ روی پای راستم افتاد و نتوانستم پاس بدهم. از بدشانسی من بود. فوتبال همین است و از این اتفاقات افتاد .

قبول داری پاس ها ی خوب کیانی حیف شد..

آقا مهدی خیلی در این بازی زحمت کشید و پاس های خوبی داد. من هم تمام تلاشم را کردم اما توپ ها بیرون رفت . آقا مهدی همیشه من را حمایت می کند ..

البته با همین یک امتیاز هم صدرنشین گروه شدید؟

بله یک امتیاز گرفتیم اما اگر من آن توپ ها را گل می کردم 6 امتیازی بود. به خاطر بی دقتی من نتاونستیم ببریمو از تمام هواداران عذر می خواهم واقعا بد شانسی آوردم.

در مجموع دوندگی خوبی داشتی؟

از خودم راضی بودم و فقط نتوانستم گل بزنم . کاش آن موقعیت ها را خراب نمی کردم تا تیمم می برد .

اگر در بازی بعدی برابر العین به میدان روی گل می زنی؟

صد در صد گل می زنم و به هواداران عیدی می دهم. البته بازی سختی داریم چون العین جلوی الاتحاد باخته وبرای امتیاز گرفتن در خانه جلوی ما بازی می کند.

با توجه به بازگشت کریمی و انصاری فرد فکر می کنی فیکس بازی کنی؟

من تمام تلاشم را می کنم و تونی هم از من راضی بود. البته من این بازیکنان بزرگ هستند و اگر تیم به من نیاز داشته باشد حتما بهترین بازی ام را انجام می دهم تا دیگر افسوس نخورم.ما باید از گروه مان صعود کنیم و من هم تمام تلاشم را می کنم و دیگر نمی خواهم هواداران را نا امید کنم.

فکر می کنید بتوانید العین را شکست دهید؟

ما برای برد به امارات آمدیم. قبل از بازی با خویا می گفتند این تیم پولدار است و بازیکنان خوبی دارد همه دیدند چقدر خوب و منجسم بازی کردیم. همین که در خانه لخویا یک امتیاز به دست آوردیم یک برد محسوب می شود. فقط من باید بیشتر دقت می کردم.

بعد از بازی تونی از تو گله نکرد؟

نه تونی یک مربی حرفه ای است و همیشه انگیزه بازیکنش را بالا می برد و از بازی من راضی بود. من هم فقط معذرت خواهی کردم. در این چند روز با انگیزه چند برابر تمرین می کنم. خداراشکر لک هم توپ را گرفت و مهاجمان لخویا هم موقعیت از دست دادند.

بازگشت کریمی چقدر در این بازی کمک می کند؟

متاسفانه لک و نصرتی را نداریم و بازی هم باید با تغییر در ترکیب بازی کنیم . اما حضور علی آقا در جمع بازیکنان به همه روحیه می دهد و او خیلی به بازیکنان کمک می کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لیگ قهرمانان آسیا؛

زمان دیدار تراکتورسازی و العین تغییر کرد

کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست فدراسیون فوتبال ایران مبنی بر تغییر زمان دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و العین امارات از سری رقابت های لیگ قهرمانان آسیا موافقت کرد.

به گزارش آناج، دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و العین امارات از گروه سوم لیگ قهرمانان آسیا 2014 ساعت 19 و 15 دقیقه روز سه شنبه 12 فروردین ماه برگزار خواهد شد.

پیش از این قرار بود این دیدار روز 13 فروردین برگزار شود که با موافقت باشگاه العین امارات و تایید کنفدراسیون فوتبال آسیا این دیدار به دوازدهم فروردین ماه تغییر پیدا کرد.

تیم فوتبال تراکتور سازی تبریز در حال حاضر با چهار امتیاز در صدر گروه سوم لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد. این تیم در دو بازی قبلی خود یک پیروزی در برابر الاتحاد و یک تساوی در مقابل لخویا به دست آورده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
راهيابي جوانان تراکتورسازي تبريز به ليگ برتر باشگاه هاي کشور

بزرگنمایی : [http://www] [http://www]

خبرگزاري آريا ؛دفترآذربايجانشرقي- امير سفيدان،مرحله نهايي مسابقات دسته يک جوانان کشور با حضور شش تيم منتخب سه گروه مقدماتي ، در شهرستان رفسنجان برگزار گرديد و در انتها تيم هاي تراکتورسازي تبريز ، مس رفسنجان و انتظار بجنورد موفق به صعود به ليگ برتر جوانان شدند .
به گزارش خبرنگار ما در تبريز؛ تراکتورسازي تبريز با انجام بازي هاي درخشان و قابل تحسين مجوز حضور در ليگ برتر را کسب کرد تا در فصل آتي مسابقات به عنوان تنها نماينده شمالغرب کشور در اين بازي ها حضور داشته باشد . تيم جوانان تراکتورسازي که حاصل برنامه ريزي هاي آکادمي اين باشگاه مي باشد در حال حاضر بازيکنان جواني مانند پيمان کشاورز ، عرفان وجداني ، سهند عباسقلي زاده و ... را به تيم هاي پايه ملي معرفي کرده است .
لازم به ذکر مي باشد تيم هاي پايه تراکتورسازي تبريز تحت پوشش آکادمي فوتبال اين مجموعه بوده که علاوه بر تيم جوانان ، تيم اميد و نوجوانان نيزدر ليگ برتر باشگاه هاي کشور حضور دارند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تيم نونهالان تراکتور: تنها يگ گام تا ليگ برتر

بزرگنمایی : [http://www] [http://www]

خبرگزاري آريا ؛دفترآذربايجانشرقي- امير سفيدان ،مرحله مقدماني ليگ مناطق نونهالان کشور به ميزباني باشگاه تراکتورسازي تبريز برگزار شد و در پايان نونهالان اين باشگاه با کسب چهار پيروزي پي در پي موفق به صعود به مرحله پاياني اين مسابقات شد .
به گزارش خبرنگار ما در تبريز؛ اين مسابقات که از 17 اسفند در زمين چمن مصنوعي باشگاه تراکتورسازي با حضور نمايندگان استان هاي کردستان ، آذربايجان غربي ، زنجان و تيم هاي ملي پوشان و تراکتورسازي از آذربايجان شرقي برگزار گرديد و پس از انجام ده بازي تراکتورسازي با کسب چهار پيروزي متوالي و پر گل با 15 گل زده و بدون گل خورده ، با اقتدار به مرحله بعدي اين مسابقات رسيد پس از تراکتورسازي نماينده آذربايجان غربي به عنوان تيم دوم به دور بعدي رسيد .
مرحله نهايي اين مسابقات در فروردين ماه سال آينده برگزار خواهد شد و تراکتور در صورت قرار گرفتن در بين چهار تيم نهايي مجوز حضور در ليگ برتر را بدست خواهد آورد .
لازم به ذکر مي باشد تيم نونهالان تراکتورسازي محصول آکادمي فوتبال دائمي اين باشگاه بوده که در چند سال گذشته در اين مجموعه پرورش يافته اند و در آينده اين استعداد هاي درخشان حرف هاي زيادي براي گفتن خواهند داشت .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ لک: کريمي گفت تو كه پنالتي را نگرفتي!

حامد لک در بازي با لخويا يک پنالتي داد اما با مهار ضربه پنالتي سوريا مهاجم حريف خطايش را جبران کرده تا پايان بازي هم عملکرد خيلي خوبي داشت.

لک:نوک انگشتانم به توپ خورد

حامد لک در بازي با لخويا يک پنالتي داد اما با مهار ضربه پنالتي سوريا مهاجم حريف خطايش را جبران کرده تا پايان بازي هم عملکرد خيلي خوبي داشت. لک در اين بازي کارت زرد گرفت و ديدار با العين را از دست داد. در همين خصوص گفت و گوي جالبي با او داشتيم که مي‌خوانيد:

90:پيش از اين بازي در تبريز با علي کريمي روي ضربات پنالتي کار کرده بودي. پيش بيني مي‌کردي در بازي با لخويا داور پنالتي بگيرد؟

هميشه آخر تمرين با علي آقا تمرين پنالتي مي‌کنيم. چون هم من آماده مي‌شوم و هم اينکه علي آقا براي زدن پنالتي در صورتي که براي تراکتور پنالتي بگيرند آماده مي‌شود. قبل از سفر به قطر هم تمرين پنالتي کرديم تا خودمان را محک بزنيم.

90:پنالتي‌هاي کريمي را مي‌گيري؟

اگر علي آقا شل بزند مي‌گيرم اما اگر محکم بزند نه ،نمي توانم!از هر 10 پنالتي که علي آقا مي‌زند يکي را مي‌گيرم. با همين يک بار هم که پنالتي جادوگر آسيا را بگيرم گنده مي‌شوم.

90:قبل از اينکه جلوي لخويا بازي کنيد همه از پولدار بودن اين تيم و داشتن بازيکنان قوي صحبت مي‌کردند. اين مسائل به تيم استرس وارد نکرد؟

دقيقا. لخويا تيم پولداري است و مهاجمان خطرناکي دارد. اما همين که آنها هم نتوانستند گل بزنند ايده آل است و ما هم با سازماندهي بالا توانستيم مهاجمان قوي لخويا را مهار کنيم.

90:البته خط دفاع ناهماهنگ بود و خط دفاع بهتر کار کرد؟

بالاخره از اين مسائل و بدشانسي در فوتبال پيش مي‌آيد. اگر مهاجمان ما نتوانستند دروازه لخويا را باز کنند آنها در خانه خودشان اين شرايط را داشتند.ما در دقايق اول خيلي خوب دفاع کرديم و اگر همان ابتدا گل مي‌زديم مي‌توانسيتم با دفاع خوب نتيجه را حفظ كنيم. آنها خيلي فشار آوردند ولي خوشبختانه توانستيم تحمل کنيم.ما با همين يک امتياز هم صدر نشين شديم و بايد همين روند را حفظ کنيم.

90:قبل از اين بازي توني چه حرفي به بازيکنان زد که مقابل اين تيم روحيه تان را نباختيد؟

توني خيلي خوب اين تيم را آناليز کرده و تمام نقاط ضعف حريف را براي ما توضيح داده بود.در جلسه قبل از بازي توني به ما گفت:"درست است اين تيم پولدار است اما مهم نيست چون غيرت شما چيز ديگريست." واقعا هم بچه‌هاي ما با غيرت بازي کردند و از جان مايه گذاشتند. براي همين يک امتياز هم خيلي مايه گذاشتيم . واقعا وقتي از زمين بيرون آمديم خيلي خسته بوديم چون فشار زيادي را تحمل کرديم.

90:راستي چرا در هر بازي آسيايي تراکتور اخراجي مي‌دهد؟

از اين مسائل پيش مي‌آيد نصرتي هم مجبور شد خطا کند و بازيکن حريف هم زرنگي کرد و با آرنج به صورت نصرتي زد. اگر هم آقا محمد خطا نمي کرد شايد به ضرر تيم تمام مي‌شد.

90:خودت چرا پنالتي دادي؟

من فکر کردم توپ مال من است و رو به جلو بودم و به قصد توپ رفتم اما بازيکن حريف با هوش بالايش تا آخرين لحظه دنبال توپ آمد و پايش را به دست من گير داد و بالاخره داور پنالتي گرفت.خوشبختانه داور پنالتي گرفت چون اگر بازيکن حريف مي‌رفت حتما گل مي‌زد.

90:پنالتي را هم که گرفتي؟

البته شما مي‌گوئيد پنالتي گرفتم!

90:يعني توپ به دستانت نخورد؟

توپ به نوک انگشتانم خورد وتاثير گذار بودم!بالاخره پنالتي کار کردن با علي آقا کريمي به دردم خورد. آقاي کريمي نبود اما تاثيرش را در بازي گذاشت.من لحظه آخر سمت توپ رفتم.

90:بين دو نيمه توني به تو چه گفت؟لحظه پنالتي بر خلاف هميشه توني روي نيمکت آرام نشسته بود؟

توني از من تشکر کرد. اما من به او گفتم؛ 2 کارته شدم و خيلي ناراحت هستم. اما توني به من گفت: اشکالي ندارد نيمه دوم به اين مسئله فکر نکن. در فوتبال از اين مسائل پيش مي‌آيد.البته خيلي به داور التماس کردم تا به من کارت ندهد اما فايده اي نداشت.توني به من دلداري داد و تشکر کرد. ايشان خيلي مهربان است و حرفه اي با بازيکن برخورد مي‌کند.واقعا سرمربي منطقي با اين مسئله رفتار کرد.

90:فکر مي‌کني نوشي صوفياني برابر العين بتواند از دروازه حفاظت کند؟

داود گلر خيلي خوبي است و اميدوارم در بازي با العين از تمام توانايي‌هايش استفاده کند و بهترين دروازه باني اش را انجام دهد.

90: جلوي العين با توجه به غيبت تو و نصرتي تراکتور کار سختي دارد...

اميدوارم آقاي طالبي به اين بازي برسد چون هم شخصيت قابل احترامي دارد و مي‌تواند از لحاظ روحي به تيم کمک کند هم اينکه در خط دفاع به درد تيم مي‌خورد.

90:اواخر بازي هم چند موقعيت خوب را مهار کردي. انگار انگيزه ات چند برابر شده بود؟

هدف اول ما اين بود که گل نخوريم چون در نيمه دوم لخويا بيشتر حمله کرد و موقعيت‌هاي بيشتري داشتند و خط دفاع هم خوب کار کرد.نمي خواهم از خودم تعريف کنم اما کل تيم زحمت کشيدند و لخويا هم تيم دست و پا بسته اي نبود.

90:چرا در اردو ماندي؟

دوست داشتم کنار تيم باشم. سر صحنه پنالتي که سر خوردم مصدوم شدم واگر بتوانم با تيم تمرين کنم تا روز بازي مي‌مانم وگرنه با اجازه کادر فني برمي‌گردم.

90:کريمي بعد از ملحق شدن به تيم در خصوص پنالتي حرفي به تو نزد؟

علي آقا به شوخي گفت: تو که نگرفتي! من هم به شوخي گفتم: ما به همه گفتيم گرفتيم شما هم بگو گرفتيم! البته خيلي خوشحال شدم که آقاي کريمي به تيم آمد و به من هم خسته نباشيد گفت. راستي مي‌خواستم از هواداران معدودي که به ورزشگاه آمدند تشکر کنم.

90:در بازي با گينه توقع نداشتي به عنوان دروازه بان تعويضي وارد زمين شوي؟

من نمي توانم تعيين کنم چه بازيکني بازي کند. اما سعي ام را مي‌کنم. از اين مسئله ناراحت نيستم و همانطور که از دعوت به تيم ملي خوشحال شدم از موفقيت‌هاي تيم ملي هم خوشحال مي‌شوم. اگر هم در بازي‌هاي آينده نباشم دعا مي‌کنم و گلايه‌اي ندارم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره

تاریخ خبر : 1392/12/25 - 14:23
کد خبر : 84313

استادیوم بنفش العین میزبان سرخ های ایران؛

تراکتوری ها در ناکام کردن حریفان آسیایی شان هت تریک می کنند؟

بازی سوم تراکتورسازان در خانه العین امارات می باشد؛ تیمی که اولین بازی خود را با پیروزی پشت سر گذاشت ولی امتیازات دومین بازی خود را در خانه الاتحاد از دست داد و با نتیجه دو بر یک نتیجه را واگذار کرد.

به گزارش آناج، تیم تراکتورسازی، با پیروزی در اولین بازی خود مقابل تیم الاتحاد عربستان و تساوی بدون گل در خانه لخویا با 4 امتیاز در صدر جدول گروه C قرار دارد. بازی سوم تراکتورسازان در خانه العین امارات می باشد؛ تیمی که اولین بازی خود را با پیروزی پشت سر گذاشت ولی امتیازات دومین بازی خود را در خانه الاتحاد از دست داد و با نتیجه دو بر یک نتیجه را واگذار کرد.

تراکتورسازان برای این بازی محمد نصرتی و حامد لک را به دلیل محرومیت و فرشید طالبی را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهند داشت، کاروان سرخ پوشان محبوب آذربایجان بعد از تساوی در قطر به سمت دوبی حرکت کردند تا با حضور در باشگاه ایرانیان دوبی، اردویی کوتاه برگزار کنند.

بنفش پوشان العین سومین بازی خود را با تیم تراکتورسازی در ورزشگاه جدید خود برگزار خواهند کرد. ورزشگاهی که گفته می شود منحصر بفرد ترین و مدرن ترین ورزشگاه خاورمیانه است.

در تمرین دیروز تیم العین مدیرعامل این باشگاه از هواداران درخواست کرده است تا با حضور در استادیوم 25هزار نفری هزاع بن زاید، تیم العین را تنها نگذارند.

[http://anaj]

از طرفی در سال های قبل، ایرانیان مقیم دوبی هر طور شده خود را به بازی های تیم های ایرانی می رسانند و مثل همیشه با تشویق های خود از نماینده ایران در مسابقات آسیایی حمایت می کنند. همچنین هواداران زیادی از تبریز و سایر شهر ها قصد سفر به دوبی را دارند تا با حضور در استادیوم تراکتورسازی را تنها نگذارند.

حال باید منتظر روز سه شنبه بود تا ببینیم پیروز جدال بنفش پوشان العینی و سرخ پوشان تراکتوری چه تیمی خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره

تاریخ خبر : 1392/12/25 - 15:39
کد خبر : 84560

تاج خبر داد

سهمیه‌های ایران برای سال آینده به ۳ تیم کاهش یافت

با اعلام رئیس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال سهمیه‌های ایران برای سال آینده به ۳ تیم رسید.

به گزارش آناج، مهدی تاج، رئیس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال امروز در نشست خبری از کاهش سهمیه‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.

به گفته تاج ایران برای سال آینده در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با 3 تیم حاضر خواهد شد.

این تصمیم برای فصول 2015 و 2016 است.

طبق اعلام تاج لیگ های اول و دوم آسیا سه سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی‌آف خواهند داشت. لیگ های سوم و چهارم آسیا نیز دو سهمیه مستقیم و دو سهمیه پلی‌آف خواهند داشت و سایر لیگ ها یک سهمیه مستقیم به همراه یک سهمیه پلی‌آف یا یک سهمیه مستقیم خواهند داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جوانان تراکتوری لیگ برتری شدند .

تیم جوانان تراکتورسازی که برای صعود به لیگ برتر در شهر رفسنجان مسابقات خود را دنبال می کرد توانست با کسب امتیازات لازم جواز حضور در مسابقات لیگ برتر را کسب نماید . این مسابقات که با حضور 6 تیم در شهر رفسنجان برگزار شد میزبان تیمهای مس رفسنجان، پاس همدان ، نفت امیدیه ، فولاد یزد ، انتظار بجنورد و تراکتورسازی بود که در نهایت تیم های مس کرمان ، تراکتورسازی تبریز و اتتظار بجنورد به لیگ برتر راه یافتند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تبریک باشگاه تراکتورسازی به تیم دبیری تبریز

[http://www]باشگاه دبیری تبریز در راستای پیش برد اهداف ورزشی منطقه به خصوص تبریز توانست به جام قهرمانی مسابقات لیگ برتر فوتسال کشور دست یابد افتخاری که روزنه های امید را در دل مردم منطقه پدیدار ساخت . بعد از قهرمانی تیم تراکتورسازی در جام حذفی فوتبال کشور این بار دیگر نماینده شایسته استان در لیگ برتر فوتسال توانست افتخاری دیگر برای این منطقه کسب نماید . باشگاه تراکتورسازی تبریز این افتخار بزرگ را به مردم فهیم استان ، هواداران تیم دبیری ، مدیریت ، کادرفنی و اجرایی و بازیکنان این تیم تبریک گفته و برایشان در ادامه این مسیر پر فراز و نشیب آرزوی موفقیت دارد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نگاهي جامع به سومين حريف آسیایی تراکتورسازان

العين امارات، سومين حريف تراكتورسازان در پيكارهاي اين فصل ليگ قهرمانان آسيا است كه حريف خطرناكي براي نماينده ي ايران محسوب مي شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه ي آذربايجان شرقي، تراکتورسازی تبریز پس از نتایج خوب در دو بازی نخست لیگ قهرمانان آسیا، در سومین گام خود، فردا به مصاف العین می رود؛ از همین رو، نگاهی به این حریف اماراتی تراکتورسازان می اندازیم:

* تاریخچه و افتخارات باشگاه

باشگاه العین امارات در سال 1968 تأسیس شده است و این تیم، موفق‌ترین تیم اماراتی و یکی از تیم‌های مطرح قاره آسیا است. العین در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در سال 2003، موفق شد به مقام قهرمانی برسد و این عنوان، مهم ترین افتخار این باشگاه محسوب می شود. همچنین العین در رقابت های سال 2005 لیگ قهرمانان آسیا نیز موفق شد به مقام نایب قهرمانی دست یابد.

العین با داشتن 11 عنوان قهرمانی در لیگ داخلی کشور خود، پرافتخارترین تیم امارات محسوب می شود و از سایر افتخارات این باشگاه، می توان به 5 دوره قهرمانی در جام ریاست جمهوری، 3 دوره قهرمانی در کاپ اتحاد امارات، 4 دوره قهرمانی در سوپرکاپ، 2 دوره قهرمانی در لیگ ابوظبی و یک دوره قهرمانی در لیگ خلیج منطقه ای اشاره کرد.

* دومین حضور سرمربی جدید العین، در مقابل تونی رقم می خورد...

سرمربیگری العین را زلاتکو دالیچ کروات بر عهده دارد، مربی که چند روز پیش و در آستانه ی بازی حساس این تیم مقابل الاتحاد عربستان و در پی نتایج ضعیف فلوریس کیکی، جانشین این مربی اسپانیایی شد.

کیکی از ابتدای فصل جاری لیگ امارات متحده ی عربی هدایت العین را بر عهده گرفته بود و مدت زمان قرارداد وی با العین، دو فصل بود که به صورت توافقی از این تیم جدا شد.

دالیچ، در اولین حضور خود به عنوان سرمربی تیم العین بر روی نیمکت این تیم، تن به شکست داد و با حساب دو بر یک مغلوب الاتحاد شد.

* وضعیت العین در لیگ داخلی امارات

العین امارات که با کسب عنوان قهرمانی در رقابت های لیگ داخلی فصل گذشته، با اقتدار جواز حضور در مسابقات این فصل لیگ قهرمانان آسیا را کسب کرد، در رقابت های این فصل، وضعیت خوبی ندارد و در پایان هفته ی نوزدهم این رقابت ها، با هفت برد، شش تساوی و شش شکست، 27 امتیازی است و در جایگاه هشتم لیگ 14 تیمی امارات قرار گرفته است.

این تیم در پنج بازی اخیر خود در رقابت های لیگ داخلی، تنها یک پیروزی کسب کرده است و دو تساوی و دو شکست، حاصل کار چهار بازی دیگر این تیم در هفته های اخیر بود.

* جیان، خطرناک بازیکن العین...

آساموا جیان، مهاجم غنایی تیم العین که سابقه ی بازی در تیم ساندرلند را نیز دارد، خطرناک ترین بازیکن این تیم محسوب می شود و این بازیکن، با 18 گل، در صدر جدول گلزنان لیگ داخلی این کشور قرار گرفته است.

الکس براسک اهل کشور استرالیا و محمد عبدالرحمن، از دیگر مهاجمان این تیم به شمار می روند که در امر گلزنی زیاد موفق نشان نداده اند و مهاجمان این تیم، در لیگ امارات 35 گل به ثمر رسانده اند.

تعداد بازیکنان خارجی تیم فوتبال العین در مقایسه با سایر تیم های حوزه ی خلیج فارس، کمتر است که می توان به آساموا جیان غنایی، یاسین الغناسی بلژیکی، الکس براسک استرالیایی، میشل باستوس برزیلی و میرل ماتی رادوی رومانیایی اشاره کرد و سایر اعضای این تیم، از کشور امارات هستند.

* وضعیت العین در لیگ قهرمانان آسیا

العین در بازی نخست رقابت های این فصل لیگ قهرمانان آسیا، توانست با نتیجه ی دو بر یک از سد لخویا عبور کند. اما این تیم در بازی روز بیست و یکم اسفند ماه مقابل الاتحاد عربستان، با همین نتیجه مغلوب تیم الاتحاد شد و به رده ی سوم جدول گروه C سقوط کرد.

این تیم در رقابت های فصل گذشته ی لیگ قهرمانان آسیا، در گروه D با تیم های استقلال ایران، الهلال عربستان و الریان قطر همگروه بود که با دو برد و چهار شکست و با 6 امتیاز در رده ی سوم قرار گرفت و از صعود به مرحله ی بعدی باز ماند.

العین تا به حال در 9 دوره از لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته است که یک بار به مقام قهرمانی رسیده است، یک بار عنوان نایب قهرمانی را بدست آورده است، دو بار تا مرحله ی یک چهارم نهایی صعود کرده و در دوره های بعد، در مرحله ی گروهی حذف شده است.

* نتایج خوب العین مقابل تیم های ایرانی...

تیم العین تاکنون 10 بار در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا مقابل تیم‌های ایرانی قرار گرفته که تنها دو بار و در مقابل استقلال تهران شکست خورده است.

این تیم در سال 2005، در جدال رفت و برگشت با سپاهان، یک تساوی و یک پیروزی کسب کرد و در مرحله ی یک چهارم نهایی همین دوره، با تیم پاس تهران روبه‌رو شد که در امارات دو تیم به تساوی یک بر یک دست یافتند و در تهران، نتیجه ی مصاف دو تیم سه بر سه مساوی شد و العین به خاطر قانون گل زده بیشتر در خانه حریف به مرحله بعد راه یافت.

در سالن 2007 نیز العین به مصاف سپاهان رفت که بار دیگر به یک برد و یک تساوی مقابل این تیم رسید.

در سال 2010، باز هم العین در گروه سپاهان قرار گرفت و این بار در اصفهان با مساوی بدون گل بازی به اتمام رسید، ولی در امارات این تیم موفق شد با نتیجه ی 2 بر صفر سپاهان را مغلوب کند.

سال گذشته نیز العین با استقلال همگروه بود که در هر دو بازی رفت و برگشت، با نتایج دو بر صفر و یک بر صفر، مغلوب شاگردان امیرقلعه نوعی شد.

کدخبرنگار:1142/1132

يادداشت : فرشيد رئوفي

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
فردا گی جای استاد نصرتی بازی میکنه؟؟؟
فرشید آمادس؟

javad19

Registered User
لایک‌ها