• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

alidagon

Registered User
لایک‌ها
29
تا فولاد هست بقیه کشک استقلال وپرسپولیس وتراکتور یا ژیان که تازه دوساله اومده لیگ برتر با هزینه های چند هار میلیاردی اینارو نگه داشتند

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
تا فولاد هست بقیه کشک استقلال وپرسپولیس وتراکتور یا ژیان که تازه دوساله اومده لیگ برتر با هزینه های چند هار میلیاردی اینارو نگه داشتند
تو آسون ترین گروه آسیا افتادین واسه ما شاخ شدی داداش؟؟1 امتیاز از شما کمتر گرفتیم،اونم مقابل کدوم تیما؟؟
الاتحاد!!لخویا صدرنشین لیگ قطر!!العین که آساموا ژیانو داره!!!
1 دونه الفاتحو بردین دور برت نداره داداش!
تیمت هیچی نبوده و هیچی هم نمیشه!مطمئن باش!
در ضمن،بدو برو تاپیک خودت بلبل زبونی کن بلبل!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

حاجی اولا عیدتون مبارک
خوش باش مشکلی نی....
حاجی استقلال و تراکتورسازی یا هر تیم دیگه تو آسیا تنها برای خودش که مبارزه نمی کنه بلکه نماینده ایران وایرانیه
اگه این و بفهمی....!
نتیجه نگرفتن هر کدوم از نمایندها ایران برات ناراحت کننده میشه...
ما امیدواریم تراکتورسازی و استقلال فولاد و سپاهان که نمایندگان ایران در آسیا هستن همشون موفق باشن.

alidagon

Registered User
لایک‌ها
29
امیدوارم که فقط تراکتورسازی وفولاد از گروهشون صعود کنند
شرمنده از هواداران تراکتور سازی

alidagon

Registered User
لایک‌ها
29
سال فوتبالی با خبرهای خوشی برای تراکتور وفولاد باشد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احمدزاده در گفت و گو با نصرنیوز:

العین بازیکنان بزرگی در ترکیب داشت

نصر نیوز: بازیکن تیم تراکتورسازی گفت: العین بازیکنان بزرگی در ترکیب داشت و ژیان بازیکنی است که قرارداد او با العین برابر کل بودجه باشگاه ماست.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

[http://nasrnews]

به گزارش نصرنیوز، فرشاد احمدزاده که پس از دیدار مقابل العین به همراه تیم تراکتورسازی در امارات حضور دارد در گفت و گو با نصرنیوز، در خصوص دیدار مقابل العین اظهار داشت: دیدار مقابل العین نتوانستیم بازی خوبی انجام دهیم چون نتیجه مسابقه را به حریف واگذار کردیم از بازی راضی نیستیم.

وی افزود: همه بچه‌ها در این بازی تمام تلاششان را کردند تا نتیجه لازم را کسب کنیم اما موفق نبودیم از این بازی امتیاز بگیریم.

بازیکن تیم تراکتورسازی خاطرنشان کرد: در بازی با العین تراکتور همیشگی نبودیم ولی همه بازیکنان زحمت کشیدند ولی در سوی مقابل العین بهتر از ما بازی کرد و پیروز بازی بود.

احمدزاده در پاسخ به اینکه چرا تراکتور در گلزنی ناموفق بود، تصریح کرد: نمی‌دانم از روی بدشانسی بود یا چه حکمتی وجود دارد که توپ‌هایمان تبدیل به گل نمی‌شود.

وی در خصوص شانس صعود تراکتور تاکید کرد: ما 2 دیدار خانگی در پیش داریم که می‌توانیم با نتیجه‌گیری در این 2 دیدار با کمک هواداران مسیر صعود را هموار کنیم و شک نکنید تراکتور از این گروه صعود می‌کند.

بازیکن تیم تراکتورسازی با اشاره به اینکه تیم العین یک تیم قدرتمند است، گفت: العین بازیکنان بزرگی در ترکیب داشت و ژیان بازیکنی است که قرارداد او با العین برابر کل بودجه باشگاه ماست ولی در بازی برگشت با حمایت هواداران پیروز می‌شویم تا موقعیت خود را بهتر کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
داور دیدار آ.ث میلان جانشین آذرنیا

از باشگاه خبر می رسد ،قبل از سفر طولانی به قطر نظمی از یکی از پیشکسوتان تبریز برای قبول سرپرستی تراکتورسازی دعوت کرده است.

محمد پیروزرام داور بین المللی تبریزی که بازنشسته شده گزینه مورد نظر باشگاه برای جانشینی آذرنیا در پست سرپرستی بود و به همین خاطر نظمی از او برای مذاکره دعوت کرد تا به دفترش برود اما او قبول نکرد . در چند روز گذشته نیز در هیئت فوتبال مسئولان در همین خصوص صحبت می کردند و حتی گفته می شود؛”بعد از بازگشت تیم به تبریز و در سال آینده این جلسه با پیروزرام برگزار می شود تا او را راضی کنند.”او زمانی سرپرست گسترش فولاد بود و در حال حاضر نیز بعنوان رئیس کمیته فوتسال استان آذربایجان شرقی فعالیت می کند و جدا از سمتی که در هئیت فوتبال دارد ، نماینده داوری AFC می باشد و البته نفراتی نیز به طور غیر رسمی مطرح شده اند ولی باشگاه می خواهد سرپرست تیم اش با تجربه باشد و برای تبریزی ها چهره ای شناخته شده ! مهمتر اینکه پیروزرام در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ فردی شناخته شده است و هم دوره ای مدیران ارشد فوتبال ایران بوده است .

توضیح تصویر : محمد پیروزرام در دیدار پرسپولیس – میلان بعنوان کمک داور قضاوت کرد که در این تصویر نفر دوم از سمت راست می باشد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان وارد تبریز شدند .

کاروان تیم تراکتورسازی تبریز که در شهر العین امارات حضور داشت صبح روز چهارشنبه راهی فرودگاه شهر دبی شد و با پرواز ساعت 16 دبی ، تهران راهی کشور ایران شد ، تراکتورسازان پس از تشریفات پرواز در فرودگاه امام ***** تهران با همدیگر روبوسی و خدا حافظی کردند و بازیکنان ساکن تبریز به فرودگاه مهرآباد رفتند تا با پرواز شب راهی تبریز شوند و بازیکنان تهرانی راهی خانه های خود شدند ، تراکتورسازان تا روز سوم فرودین در تعطیلات عید خواهند بود و پس از استراحت سه روزه تمرینات خود را در تبریز پیگیری می کند تا آماده سفر به اهواز برای حضور مقابل تیم فولاد خوزستان شود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرینات تیم تراکتورسازی تا چهارم فروردین تعطیل است

تمرینات تیم تراکتورسازی تا چهارم فروردین تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم تراکتورسازی تبریز روز 27 اسفند در امارات با نتیجه 3 بر 1 مغلوب العین این کشور شد.

بعد از بازگشت تیم تراکتورسازی به ایران، تمرینات این تیم به دلیل تقارن سال جدید تا روز چهارم فروردین تعطیل اعلام شد.

تمرینات تیم تراکتورسازی تبریز از روز چهارم فروردین آغاز شده و این تیم سه روز در تبریز تمرین کرده و سپس برای برگزاری بازی خود در اهواز مقابل فولاد خوزستان روانه این شهر می‌شود.

تراکتورسازی بعد از این بازی بلافاصله به تبریز بازگشته و خود را برای بازی برابر تیم العین امارات که روز 12 فروردین در ورزشگاه یادگار امام برگزار می‌شود، آماده می‌کند.

تیم تراکتورسازی در لیگ برتر با 39 امتیاز و قرار گرفتن در رده هفتم هیچ شانس قهرمانی نداشته و این سه بازی باقیمانده برای این تیم حکم تشریفاتی دارد.

تراکتورسازی در باشگاه‌های آسیا نیز با پیروزی برابر الاتحاد عربستان، تساوی مقابل لخویا قطر و شکست از العین امارات و کسب 4 امتیاز در رده سوم جدول قرار دارد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیام عجیب مرتضی اسدی: کسی که کچل بود و زیراب می زد دیگر اینجا نیست، رفت.

به گزارش لیگ برتر مرتضی اسدی کاپیتان محبوب تراکتورسازی در صفحه اجتماعی خودش جمله ای بسیار جالب اما مبهم به نقل کرده ، وی در صفحه شبکه اجتماعی شخصی خودش در تازه ترین پست نوشته : کسی که کچل بود و زیراب می زد دیگر اینجا نیست، رفت

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گسترش موج حمایت هواداران تراکتور از تونی الیویرا

به گزارش لیگ برتر، مدتی است که شایعات تائید نشده ای از وجود اختلاف فی مابین سرمربی و سرپرست باشگاه تراکتور خبر می دهند از طرفی بعد از پایان بازی تراکتور در مقابل لخویای قطر بود که برخورد نسبتاً سرد آذرنیا با تونی ، این شایعات را قوت بخشیدند، و حال پیام نوروزی تونی الیویرا رنگ و بوی خاصی را می دهد، الیویرا در پیام تبریک عید نوروز ضمن تبریک عید به هواداران تراکتور از جملات مبهمی برای جلب هواداران به ورزشگاه استفاده کرده است مثل : "دوستتان دارم و برای همیشه شما در قلب من هستید، حتی اگر من فصل بعد در تراکتور نباشم." و یا "می خواهم یک استادیوم پر در بازی با العین ببینم. میخواهم شما را ببینم و به شما ملحق شوم قبل از اینکه تبریز را ترک کنم."

ظاهراً جملات فوق رنگ و بوی جدایی این مربی محبوب را از تراکتور می دهد و این امر در حالی اتفاق می افتد که هواداران تراکتور به شدت مشتاق تمدید قرارداد تونی برای فصل بعد هستند، چرا که به نظر آنها الیویرا در مدت کم حضور خود در تراکتور بسیار موفق عمل نموده است، اولین قهرمانی این تیم را به هواداران تقدیم نموده و تیمش شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد رقابتهای آسیایی دارد و مهمتر از آن تراکتور همان جوری بازی می کند که هوادارانش می پسندند. هواداران پرشور تراکتور سازی قصد دارند در روز بازی با العین امارات در ورزشگاه یادگار امام حضور پرشوری را داشته باشند تا از تیم و مربی محبوب خود حمایت کنند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور و استارت شروع سال 93

دور جدید تمرینات تراکتورسازی از روز یک شنبه در زمین چمن باشگاه آغاز خواهد شد و طبق اعلام باشگاه بازیکنان پس از استراحت چند روزه ای که بعد از دیدار با العین داشتند باید تمرینات آماده سازی خود را آغاز کنند .... به گزارش آذر فوتبال تراکتورسازی تبریز بعد از انجام تمرینات لازم جهت برگزاری دیداری از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال کشور به شهر اهواز برود و در مقابل فولاد این شهر قرار گیرد هر چند که تراکتور این فصل به طرز عجیبی از قهرمانی لیگ برتر دور شد ولی با توجه به اینکه تراکتور دو سال متوالی نائب قهرمان لیگ برتر بوده و امسال نیز به عنوان قهرمانی جام حذفی رسیده است این دیدار برای این تیم و هوادارانش جنبه حیثیتی داشته و باخت در این دیدار به هیچ عنوان برای تراکتور و هوادارانش قابل قبول نمی باشد
از طرف دیگر تراکتور بعد دیدار روز هفتم فروردین باید خود را آماده مصاف آسیایی خود با العین امارات در روز دوازدهم فروردین نماید و دیدار با فولاد می تواند دیدار تدارکاتی مهمی برای این بازی حساس آسیایی باشد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باشگاه تراکتورسازی تبریز استعفای آذرنیا را تکذیب کرد

خبر استعفای سرپرست تیم تراکتورسازی از سوی روابط عمومی این باشگاه تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در چند روز گذشته اخباری مبنی بر استعفای حسن آذرنیا مطرح شده بود، اما روابط عمومی این باشگاه این خبر را تکذیب کرد.

در سایت باشگاه تراکتورسازی تبریز آمده است: روزهای اخیر اخباری مبنی بر استعفای آذرنیا مدیر تیم در رسانه‌ها منتشر شد که بدین وسیله روابط عمومی باشگاه اعلام می‌دارد وی به فعالیت خود در باشگاه به عنوان مدیر و سرپرست تیم ادامه می‌دهند و اخبار منتشره در رسانه‌ها به کلی تکذیب می‌شود.

آذرنیا از سال 90 به عنوان سرپرست در تیم تراکتورسازی در حال فعالیت است. وی در این مدت نیز هدایت تراکتورسازی بعد از اخراج تونی اولیویرا در دو بازی برابر تیم های آلومینیوم هرمزگان و پرسپولیس تهران برعهده داشته است.

آذرنیا در دهه 50 و 60 بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز بوده و در سال 1368در لیگ قدس نیز هدایت این تیم را برعهده داشته است.

وی سابقه هدایت تیم های مس سونگون، شهرداری تبریز، ذوب آهن اردبیل و صبای قم را نیز برعهده داشته و در تیم‌های فجر سپاسی شیراز و تیم ملی جوانان دستیار محمود یاوری بوده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یک شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۳

پیشنهاد جدید و خارجی انصاری فرد

به گزارش لیگ برتر کریم انصاری فرد مهاجم خوش تکنیک و بومی تراکتورسازی که بعد از یک فصل بسیار ناامید کننده در پرسپولیس به تراکتور پیوست و توانست با بازیهای عالی که در این تیم انجام داد همچنین عدم ورود به حواشی خودش را به تیم ملی تحمیل کند و نظر کارلوس کی روش را به خودش جلب کند بطوری که خیلی ها وی را بهترین مهاجم حال حاضر ایران می دانند و اعتقاد دارند که وی باید در جام جهانی در ترکیب اصلی تیم ملی به پیکار حریفان برود. اما دعوت شدن به تیم ملی تنها سهم انصاری فرد از یک سال در تراکتور بودن نیست بلکه حال با درخشش در فصل جاری احتمال حضور وی در ایران در فصل بعد بسیار اندک است. از قبل پیش بینی می شد که وی بعد از مسابقات جام جهانی مشتریانی در خارج از مرزهای ایران پیدا خواهد کرد اما چند ماه قبل از شروع مسابقات جام جهانی کریم انصاری فرد چند پیشنهاد از باشگاههای اروپایی و عربی دارد بغیر از شایعات پیشنهاد باشگاه جنوای ایتالیا که قبلا در رسانه ها پیچید، شنیده شده کریم در سفری که با تراکتورسازی برای رویارویی با تیم العین امارات به این کشور داشته پیشنهادی از سوی الشارجه دریافت کرده است. تیمی که پیش از این مسعود شجاعی هم در آن توپ زده است. البته بنا به تاکید انصاری فرد اولویت اول وی در بین پیشنهادهای خارجی با تیم های اروپایی است و اگر نشد به پیشنهاد تیم های عربی فکر خواهد کرد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تاریخ خبر : 1393/1/4 - 13:50
کد خبر : 85161

بعد از استراحت سه روزه

تمرینات تراکتورسازان از دیروز آغاز شد

آناج: تیم تراکتورسازی بعد از استراحت سه روزی تمرینات خود را از دیروز آغاز کرد.

به گزارش آناج، کاروان تراکتورسازی بعد از بازی در مقابل تیم العین امارات روز چهارشنبه دوبی را به سمت تبریز ترک کردند.

کادر فنی برای بازیکنان خود سه روز استراحت داد و تمرینات خود را از روز یکشنبه آغاز کرد.

سرخ پوشان دیروز از ساعت 16:30 دقیقه در کمپ اختصاصی باشگاه به تمرین پرداختند.

همچنین تمرین امروز تراکتورسازان نیز در ساعت 16:30 در کمپ اختصاصی آغاز خواهد شد.

سرخ پوشان محبوب آذربایجان خود را برای بازی روز پنج شنبه هفت فروردین با تیم فولاد خوزستان آماده می کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
واکنش باغ آبادی به شایعات اخیر؛

اگر تونی درصدی از من ناراضی باشد یک دقیقه هم نمی مانم/هر لحظه اولیویرا برای من دانشگاه فوتبال است

غلامرضا باغ آبادی گفت: در روز های اخیر شایعات و صحبت هایی شنیده شده است که همه آنها را تکذیب می کنم و اگر یک درصد هم بفهمم تونی من را نمی خواهد یک دقیقه هم نمی مانم.

به گزارش آناج، در چند روز گذشته شایعات و صحبت های زیادی برای مربی بومی بدون حاشیه تیم تراکتورسازی مطرح و گفته می شد؛ باغ آبادی در تصمیمات تونی دخالت می کند و به همین دلیل اولیویرا دوست ندارد باغ آبادی سال بعد در تراکتورسازی حضور داشته باشد.

غلامرضا باغ آبادی دستیار اول تونی اولیویرا در گفتگوی کوتاه با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص این شایعات و صحبت ها گفت: این حرف ها را از شما می شنوم. من با تمام وجود در اختیار اولیویرا هستم و تا آخر فصل با تمام توان خود به وی و تراکتورسازی کمک خواهم کرد و بعد از پایان فصل در صورت توافق با باشگاه و سرمربی تیم بازهم در اختیار تراکتورسازی خواهم بود و مثل همیشه با تمام توان کمک خواهم کرد تا تیم به بهتری نحو بازی کند.

وی افزود: من تا پایان فصل تعهد دارم و در کنار دیگر اعضاء کادر فنی در تلاش هستیم تا تراکتورسازی به موفقیت برسد. سرمربی سال بعد تراکتورسازی نیز در ماندن من مختار است. اولیویرا مربی خیلی بزرگی است، هر لحظه این مربی برای من دانشگاه فوتبال است و من نکات فنی زیادی از وی آموخته ام.

باغ آبادی در خصوص این شایعات اظهار داشت: من با تمام صداقت در کنار تیم و تونی هستم و هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد. همه این شایعات را تکذیب می کنم. اگر باز هم احساس کنند که مانع کارهای کادر فنی هستم نیازی به حضور من نیست، همان لحظه تیم را ترک می کنم و نمی گذارم تراکتورسازی به حاشیه کشیده شود.

وی تاکید کرد: همانطور که گفتم اگر احساس کنم تونی اولیویرا یک درصد هم از من ناراضی است یک دقیقه هم نمی مانم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان با پرواز اختصاصی به تبریز بر می گردند .

مسئولین تیم پس از چند روز تلاش بالاخره توانستند برای بازگشت به تبریز پرواز چارتر فراهم کنند ، با توجه به فاصله اندک تا بازی با العین امارات مسئولین تیم تصمیم گرفتند تیم با پرواز چارتر به تبریز باز گردد ، با توجه به تراکم پرواز ها در ایام نوروز پس از تلاش چند روزه بالاخره باشگاه توانست از هواپیمایی نفت پرواز اختصاصی برای تبریز فراهم نماید . بر اساس هماهنگی های انجام شده تراکتورسازان فردا پس از بازی با فولاد خوزستان با پرواز چارتر به صورت مستقیم راهی تبریز می شود تا آماده حضوری قدرتمند مقابل تیم العین امارات شوند

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
عجب تک به تکی از دست داد کریم
حیف

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213