• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کفاشیان/2: قرار است بازرسان و ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بازدید از 6 شهر تهران، شیراز، کرمان، مشهد، اصفهان و تبریز 17 اردیبهشت به کشورمان سفر کنند/ آبان‌ماه امسال میزبان جام ملت‌های آسیا در سال 2019 مشخص می‌شود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی:

استادیوم یادگار امام تبریز آماده میزبانی دیدار تیم‌های تراکتورسازی و العین است

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی گفت: استادیوم یادگار امام تبریز از هر نظر و با تمام قوا آماده میزبانی دیدار تیم‌های تراکتورسازی و العین امارات است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی، سید محمدشروین اسبقیان اظهار کرد: همانند بازی نخست تیم تراکتورسازی تبریز در لیگ باشگاه‌های آسیا در تبریز، برای دومین بازی خانگی تیم تراکتورسازی تمامی تمهیدات و اقدامات و هماهنگی‌های لازم انجام گرفته است تا دومین تجربه آسیایی تیم تراکتورسازی در تبریز بدون مشکل انجام گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و دبیر ستاد برگزاری رقابت‌ها در تبریز افزود: همدلی و همیاری مسئولان و تماشاگران فهیم آذربایجان‌شرقی و تلاش و کوشش کادر فنی و بازیکنان تیم رمز میزبانی شایسته استادیوم 70 هزار نفری یادگار امام و بازی‌های زیبای تیم تراکتورسازی برای بازی‌های لیگ باشگاه‌های آسیا بود.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی بیان کرد: سال گذشته و با همکاری دستگاه‌های ذیربط و در هر سه بازی خانگی تراکتورسازی در این مسابقات نمره خوبی از کنفدراسیون گرفتیم و امسال نیز تلاش خواهیم کرد بهتر از گذشته و میزبان شایسته‌ای برای این بازی ها باشیم.

وی اضافه کرد: مهر تایید کنفدراسیون فوتبال آسیا بر نحوه میزبانی تبریز، نشان از تجربه خوب و بالای این شهر از رقابت‌ها و تورنمنت‌های بین‌المللی دارد و امیدوارم این مهم در بازی‌های امسال نیز تکرار شود.

اسبقیان با دعوت از هواداران برای حضور در بازی تراکتور و العین بیان داشت: حضور پرشور و هماهنگ هواداران در بازی در بازی‌های تراکتورسازی در لیگ باشگاه‌های آسیا و لیگ برتر نقطه عطف تمام اقدامات صورت گرفته در این ورزشگاه بود و دوباره با حضور هواداران در بازی روز سه‌شنبه 12 فروردین روز جمهوری اسلامی دوباره فوتبال آسیا را حیرت‌زده خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازی برگشت جام باشگاه های آسیا

تمرین تراکتورسازان در یادگار امام

آناج: تیم تراکتورسازی برای آمادگی هرچه بهتر برای بازی با العین امارات، عصر امروز در ورزشگاه یادگار امام تمرین خواهد کرد.

به گزارش آناج، تیم تراکتورسازی برای آمادگی هرچه بهتر در بازی با العین امارات، عصر امروز در ورزشگاه یادگار امام تمرین خواهد کرد.

با توجه به این که تیم العین امارات روز دوشنبه در استادیوم اصلی مسابقه تمرین خواهند کرد مسئولین امروز را برای تمرین در یادگار انتخاب کرده اند.

سرخ پوشان از ساعت 16:30 تمرین خود را آغاز خواهند کرد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حمایت باشگاه تراکتورسازی از کمپین فوتبال برای صلح و انسانیت

[http://www]به گزارش خبرنگار باشگاه تراکتورسازی به نقل از سایت رسمی باشگاه راه آهن سورینت، صادق رئیسی کیا، مدیرعامل این باشگاه، در گفتگو با سایت باشگاه راه آهن اعلام کرد: در نظر داریم کمپینی را تحت عنوان فوتبال برای صلح و انسانیت جهت کمک به تسریع روند آزادی مرزبانان ایرانی که توسط افراد مسلح ، مستقر در خاک پاکستان، به گروگان گرفته شده اند راه اندازی کنیم.
وی در همین خصوص افزود: پیرو لحاظ فرهنگ در نامگذاری سال جاری از سوی رهبرفرزانه انقلاب، باشگاه راه آهن به پاس زحمات و جانفشانی های مرزبانان غیور کشورمان و برای هم افزایی همه احاد و نهادهای ملت بزرگ ایران به ویژه ورزشکاران و از جمله فوتبالیست ها در جهت تاکید به دولت پاکستان برای تسریع در آزادی مرزبانان ایرانی که به گروگان گرفته شده اند، کمپین فرهنگی، ورزشی فوتبال برای صلح و انسانیت را از روز شنبه 9/1/93 تا بازی با تیم پرسپولیس در هفته بیست و نهم لیگ برتر برگزار خواهد نمود.
جمشید نظمی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی نیز ضمن تقدیر و تشکر از باشگاه راه آهن و شخص آقای رئیسی کیا در خصوص راه اندازی این کمپین ، حمایت باشگاه تراکتورسازی را از این کمپین فرهنگی که در راستای برقرار صلح و انسانیت برگزار می گردد اعلام نمود . نظمی بر لزوم مشارکت باشگاه ها، ورزشکاران، خبرنگاران، هنرمندان، دانشگاهیان، فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ حرفه ای فوتبال ایران، اتحادیه فوتبال، سایر فدراسیون های ورزشی در خصوص حمایت از کمپین فرهنگی تاکید کرد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آغاز فروش اینترنتی بلیط دیدار تراکتورسازی تبریز و العین امارات از ساعت 20 امروز

[http://www]باشگاه تراکتورسازی تبریز جهت سهولت خرید بلیط بازی حساس تیم مقابل العین امارات از امروز امکان رزرو آنلاین (اینترنتی)بلیط این بازی را فراهم نموده است ، بر اساس اعلام کمیته بلیط فروشی باشگاه تراکتورسازی هواداران فهیم تیم می توانند از ساعت 20 امروز با مراجعه به بخش فروش اینترنتی بلیط سایت رسمی باشگاه بلیط خود را برای این بازی رزرو نمایند ، این بلیط ها با تخفیف 10 درصدی و به قیمت 45000 ریال ارائه می گردد ، ضمنا گیت شماره 14 استادیوم یادگارامام (ره) برای عزیزانی که به صورت اینترنتی بلیط این بازی را رزرو نمایند در نظر گرفته شده است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهدی کریمیان در گفتگو با آناج:

در آسیا تراکتورسازی را با تماشاگرانش می شناسند/با حمایت هواداران العین را شکست می دهیم

هافبک تیم تراکتورسازی گفت: تراکتورسازی را با تماشاگرانش می شناسند، وقتی استادیوم پر می شود بازیکنان تیم های عربی نمی توانند به خوبی بازی کنند.

به گزارش آناج، مهدی کریمیان هافبک تیم تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج، در خصوص بازی فولاد خوزستان گفت: بازی فولاد خوزستان را مفت و مجانی از دست دادیم. با وجود اینکه بازیکنان با تمام وجود در این بازی ظاهر شدند ولی چند اشتباه داوری باعث شد تا بازنده از میدان خارج شویم.

وی افزود: از سازمان لیگ می خواهم در روزهای آخر تمرکز خود را به بحث داوری بگذارد. با وجود اینکه لیگ برای ما اهمیت زیادی نداشت با تمام بازیکنان اصلی خود در این بازی حضور داشتیم تا حق کسی ضایع نشود. حتی دیدید که چند بازیکن ما مصدوم شدند.

کریمیان در خصوص بازی العین اظهار داشت: بازی رفت العین را باخته ایم، امیدواریم بازی برگشت بتوانیم جبران کنیم. همانطور که مشاهده کرده اید، العین تیمی حرفه ای و قوی در اختیار دارد. اما با این وجود ما تراکتورسازی هستیم، قهرمان جام حذفی ایران که بازیکنان بسیار خوب و با تجربه در تیم هستند.

هافبک تراکتورسازی در خصوص حضور هواداران اظهار داشت: تراکتورسازی را با تماشاگرانش می شناسند، وقتی استادیوم پر می شود بازیکنان تیم های عربی نمی توانند به خوبی بازی کنند و ما از این فرصت استفاده می کنیم و پیروز میدان می شویم. امیدواریم در این بازی نیز همانند بازی های گذشته استادیوم را پر کنند تا بتوانیم با حمایت و تشویق های آنها العین امارات را شکست دهیم تا شانس صعود به مرحله بعد افزایش یابد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرپرست تیم العین امارات در گفتگو با آناج:

حضور هواداران کار را برایمان دشوار می کند/بدون در نظر گرفتن جو ورزشگاه بازی خواهیم کرد

محمد عبید حماد گفت: حضور هواداران تراکتورسازی در این بازی کار را کمی برای ما دشوار خواهد کرد ولی ما بدون در نظر گرفتن هواداران، جو ورزشگاه، ضعف و همبستگی تراکتورسازی بازی خواهیم کرد.

به گزارش آناج، محمد عبید حماد، سرپرست تیم العین امارات در گفتگوی کوتاه با خبرنگار ورزشی آناج، در خصوص بازی فردا با تیم تراکتورسازی گفت: همه تیم ها در مسابقات آسیایی در بازی های خانگی با تمام توان به میدان می روند تا بتوانند سه امتیاز بازی را در مقابل هواداران خود کسب کنند. حضور هواداران تراکتورسازی در این بازی کار را کمی برای ما دشوار خواهد کرد ولی ما بدون در نظر گرفتن هواداران، جو ورزشگاه، ضعف و همبستگی تراکتورسازی بازی خواهیم کرد.

وی با اطمینان از سرمربی تیم خود ادامه داد: کادر فنی آماده ترین بازیکنان را به همراه خود به تبریز آورده است و قطعا بازیکنانی که می توانند بهترین بازی را ارائه دهند در زمین مسابقه حضور خواهند داشت. مطمئن باشید یازده بازیکن داخل میدان از تجربه لازم برای چنین مسابقه حساسی برخوردار هستند.

عبید حمید در خصوص محرومان و مصدومان تیم العین امارات برای این بازی توضیح داد: چند مصدوم داشتیم که خوشبختانه به این بازی رسیده اند و مشکل خاصی از بابت مصدومیت بازیکنان نداریم. برای این بازی تنها بازیکنی که در کنار ما نیست ابراهیم دیاکی آن هم به دلیل محرومیت می باشد.

سرپرست تیم العین اظهار داشت: تیم تراکتورسازی برای جبران شکست بازی رفت وارد میدان خواهد شد و برای افزایش شانس صعود به مرحله بعد تلاش خواهد کرد. در مقابل ما نیز برای تثبیت جایگاه خود با تمام توان بازی خواهیم کرد تا بتوانیم نتیجه بازی رفت را تکرار کنیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
العین به همراه 21 بازیکن به تبریز آمد+لیست بازیکنان

آناج: تیم العین امارات برای بازی با تیم تراکتورسازی، ساعت 23:20 وارد تبریز شد.

به گزارش آناج، تیم العین امارات برای رویارویی با تیم تراکتورسازی، ساعت 23:20 وارد تبریز شد.

این تیم که با هواپیمایی اختصاصی خود به تبریز سفر کرده، همراه خود 21 بازیکن برای این بازی آورده است.

کاروان العین امارات بعد از استقبال مسئولین تراکتورسازی با گل و شیرینی، راهی هتل پارس شدند.

اسامی 21 بازیکن تیم العین امارات به ترتیب زیر می باشد:

جيان أسامواه، اليكس بروسكي، إسماعيل أحمد، هلال سعيد، ياسين الغناسي، وليد سالم، ميريل رادوي، فارس جمعه، محمد عبدالرحمن، محمد احمد، احمد الشامسي، سالم عبدالله، مهند العنزی، محمد الساعدی، محمد فايز، سعيد مصبح المنهالی، خالد عيسى، هزاع سالم، عمر عبدالرحمن، عبدالسلام محمد و محمد سعيد بوسنده.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاپیتان تراکتورسازی: امیدوارم هوادارانمان به استادیوم بیایند

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 93011101851

دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹

[http://media]

مرتضی اسدی گفت: برای بازی فردا آماده هستیم و امیدوارم هوادارانمان به استادیوم بیایند.

کاپیتان و مدافع تیم تراکتورسازی تبریز در کنفرانس خبری قبل از بازی با العین امارات اظهار کرد: هم‌اکنون هوا کمی سرد شده است ولی فکر و ذهن بازیکنان برای بازی فردا و پیروزی است. بهترین تلاشمان را انجام می‌دهیم تا نتیجه‌ای که انتظار داریم را کسب کنیم.

وی ادامه داد: امیدوارم هوادارانمان در بازی فردا به استادیوم بیایند تا با حضور آنها نتیجه‌ی خوبی را رقم بزنیم.

اسدی در خصوص خط دفاعی تراکتور‌سازی بیان کرد: در بازی مقابل العین سه گل دریافت کردیم. در آن بازی تغییراتی در ترکیب تیم داشتیم و شاید چند بازیکن تجربه‌ی زیادی نداشتند. در هر صورت برای بازی فردا آماده‌ایم و با تمام قدرت تلاش خواهیم کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی العین: همه چیز را در مورد تراکتورسازی می‌دانم/ مشکل ما شرایط جوی است

سرمربی تیم فوتبال العین امارات می‌گوید با این که بازی رفت را از تراکتورسازی برده‌اند اما می‌داند که مسابقه برگشت متفاوت با قبل خواهد بود.

به گزارش ایسنا، زلاتکو دالیچ در نشست خبری پیش از بازی تراکتورسازی و العین در لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: دو هفته قبل تراکتورسازی را در امارات شکست دادیم اما آن بازی انرژی زیادی از ما گرفت. می‌دانیم شرایط این بازی متفاوت از بازی رفت خواهد بود و احترام زیادی برای حریفمان قائل هستیم.

وی ادامه داد: مشکلی که می‌تواند در این بازی برای ما وجود داشته باشد تفاوت دمایی زیاد اینجا با امارات است اما این موضوع هم باعث نمی‌شود که به فکر نتیجه گرفتن نباشیم ضمن این که شرایط بد جوی نه فقط برای ما بلکه برای تراکتورسازی هم وجود دارد.

دالیچ همچنین در مورد حضورش در ایران به عنوان یک مربی جوان گفت: این بار دوم است که به ایران می‌آیم. دفعه قبل که به ایران آمدم استقلال را 1-0 شکست دادیم و امیدوارم این تجربه بردن در ایران ادامه داشته باشد. البته 47 سال دارم و جوان نیستم.

وی ادامه داد: سعی می‌کنیم در این بازی بهترین عملکرد را داشته باشیم و به مرحله بعد صعود کنیم. همه چیز را در مورد تراکتورسازی می‌دانم. این تیم خیلی پرقدرت است و می‌دانیم که علی کریمی بازیکن کلیدی این تیم است. مطمئنم هواداران زیادی به ورزشگاه می‌آیند اما همه چیز در میدان مسابقه مشخص می‌شود.

سرمربی العین در پاسخ به این که نقاط ضعف تراکتورسازی چه چیزهایی هستند گفت: الان نمی‌توانم در مورد ضعف‌های حریف صحبت کنم اما هدف ما بازی قدرتمند در مرکز زمین است. امیدوارم بازی خوبی شود و همه از آن لذت ببرند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به وضعیت هوا امکان دارد تمرین امروز تیمش را لغو کند، گفت: طبق قانون ما می‌توانیم در روز قبل از بازی در ورزشگاه اصلی تمرین کنیم و ما سعی می‌کنیم این کار را انجام دهیم و بازیکنان به ورزشگاه اصلی بروند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولیویرا: بازی سختی با العین داریم/ زمین کمپ‌مان برای کاشت سیب‌زمینی مناسب است!

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 93011101849

دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: زمین چمن استادیوم یادگار امام و کمپ تمرینی‌شان کیفیت خوبی ندارد، ولی برای بازی فردا آماده هستند.

تونی اولیویرا - سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز - در کنفرانس خبری پیش از بازی با العین امارات در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: العین و لخویا قوی‌ترین تیم‌های گروهمان هستند که علتش بازیکنان خوب خارجی است. آنها تفاوت‌ها را ایجاد می‌کنند. تراکتورسازی در سطح این دو تیم نیست.

وی ادامه داد: بازی سختی برایمان است و همچنین بازی سختی برای العین خواهد بود. انگیزه‌ی زیادی برای بازی داریم و برای پیروزی بازی می‌کنیم. شانسهای کوچکی داریم ولی تلاش داریم از این شانس استفاده کنیم. تلاش داریم تا از علی کریمی به خوبی استفاده کنیم.

سرمربی تراکتورسازی در خصوص آساموا ژیان مهاجم سرشناس غنایی العین بیان کرد: ژیان همانند یک بازیکن عادی نیست. او مهارتهای خود را در همه بازیها نشان می دهد. کسی که در یک بازی می تواند دو گل بزند و یک پاس گل بدهد را باید مهار کنیم. اگر می توانستم او را زندانی می کردم یا دور او حصار می کشیدم.

اولیویرا بیان کرد: هواداران تیم‌ ما هرگز ما را تنها نگذاشته‌اند و اطمینان دارم فردا نیز به استادیوم می‌آیند. ما در گذشته که با الاتحاد در زمین یادگار امام بازی کردیم و هم‌چنین در چند روز گذشته که در این زمین تمرین کردیم تفاوتی در کیفیت زمین چمن ندیدیم، ولی ما برای هر شرایطی آماده هستیم. زمین کمپ اختصاصی‌مان و ورزشگاه یادگار امام کیفیت خوبی ندارد و همانند زمین شخم‌شده برای کاشت سیب‌زمینی و سبزیجات است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بايد جلوي پاسكاري هاي متعدد تراكتور را بگيريم/
براي كسب پيروزي به تبريز آمده ايم
ورزشي 15:4:35 1393/01/11

931-2188-5 كد خبر

RSS :: پرینت[http://tabriz]

سرمربي تيم فوتبال العين امارات گفت: تراكتورسازان در بازي هاي قبلي خود، پاسكاري هاي زيادي انجام مي دهند و بايد مقابل پاس هاي متعدد اين تيم را بگيريم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه ي آذربايجان شرقي، زلاتكو داليچ در كنفرانس خبري قبل از بازي تيمش مقابل تراكتورسازي تبريز اظهار كرد: در بازي رفت توانستيم با نتيجه ي سه بر يك برنده ي ي بازي باشيم، ولي انرژي زيادي براي بردن تيم تراكتور صرف كرديم و به همين دليل احترام زيادي براي اين تيم قائل هستيم؛ اميدوارم فردا بازي خوبي داشته باشيم و بتوانيم نتيجه ي خوبي كسب كنيم.

وي درخصوص تيم تراكتورساي گفت: تراكتور تيم خوب و پرقدرتي است و علي كريمي، بازيكن خوب و كليدي اين تيم است كه مي تواند به خوبي بازي‌سازي كند؛ همه چيز را در مورد تراكتور بررسي كرده ايم و اميدوارم بتوانيم بازي بهتري مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم.

سرمربي العين افزود: تراكتورسازان در بازي هاي قبلي خود، پاسكاري هاي زيادي انجام مي دهند و بايد مقابل پاس هاي متعدد اين تيم را بگيريم.

وي تأكيد كرد: مشكل بزرگي كه براي بازي فردا داريم، وضعيت آب و هوايي است و تفاوت زياد وضعيت جوي تبريز با كشور خودمان، براي ما مشكل ساز خواهد شد؛ اما اين ها بهانه هاي خوبي نيستند و بايد هر سه امتياز بازي را كسب كنيم.

داليچ اظهار كرد: مطمئنم كه هواداران زيادي در بازي فردا به ورزشگاه مي آيند و مي دانم كه هواداران تراكتور، تيمشان را شديداً تشويق مي كنند، اما سعي مي كنيم از سوت آغاز بازي، تمركزمان به بازي باشد و تنها به برد مي انديشيم.

كد خبرنگار : 1142

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی تیم العین امارات : شرایط این بازی کاملا متفاوت است / سرما مشکل اصلی ما برای این بازی

[http://www]زلاتکو دالیچ سرمربی تیم العین امارات در کنفرانس خبری پیش از بازی تیم های تراکتورسازی تبریز و العین امارت گفت : فردا در تبریز بازی سختی داریم و سعی داریم با ارائه یک بازی خوب نتیجه مناسب را کسب نماییم .
سرمربی تیم العین در خصوص تیم تراکتورسازی گفت : تراکتورسازی تیم خوب و با تجربه ایست بازیکنانی چون کریمی را دارد که بازی سازی بسیار خوبی دارد ، تنها مشکل تیم ما برای بازی فردا هواست ، چراکه اخلاف دمایی بالایی وجود دارد و این کار را برای ما سخت می کند ولی ما تمام تلاش خود را می کنیم که با کسب نتیجه در این بازی به صورت مستقیم صعود کنیم .
او در خصوص استقبال مسئولین تیم تراکتورسازی گفت : بار دومم است که به ایران آمده ام ، استقبال خوبی از ما صورت گرفت و من همین جا تشکر می کنم و بار اولی که آمده ام یک بر صفر مقابل استقلال تهران برنده شده ام . و امید دارم این برد ها را تداوم بخشم.
تراکتور تیم بسیار قدرتمندی است و بازی بسیار خوبی ارائه می کند و من می دانم فردا هواداران زیادی به استادیوم می آیند و مطمئنم شرایط متفاوتی نسبت به بازی قبلی دو تیم حاکم خواهد بود درست است در بازی قبلی ما برنده شدیم ولی این برد انرژی زیادی از ما گرفت و شرایط در این بازی برای ما بسیار سخت است .
او در خصوص نقاط ضعف تراکتورسازی تبریز گفت : من نمی توانم نقاط ضعف این تیم را بگویم ولی در بازی قبلی دیدم که تراکتورسازی در میانه میدان بسیار خوب عمل می کند و پاسکاری های پرتعداد و حرفه ای را انجام می دهد ما سعی داریم با یک پرس ایده آل جلوی کار خط میانه تراکتور را بگیریم .
الکس بروس بازیکن استرالیایی تیم العین در خصوص بازی فردا گفت : درست است در العین این تیم را بردیم ولی شرایط در این بازی بسیار سخت است چراکه در تبریز و در این شرایط آب و هوایی بازی کنیم . این شرایط برای هر دو تیم است ولی برای ما که اختلاف دمایی زیادی با تبریز داریم شرایط سخت است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیا: من و تونی در یک کشتی هستیم اگر تونی غرق شود آذرنیا هم غرق می شود/بیش از 40 سال به تراکتورسازی خدمت کرده ام

حسن آذرنیا: من و تونی در یک کشتی هستیم اگر تونی غرق شود آذرنیا هم غرق می شود/بیش از 40 سال به تراکتورسازی خدمت کرده ام
گفتگوی تفصیلی وب سایت رسمی باشگاه با سرپرست تیم تراکتورسازی در خصوص حواشی اخیر پیرامون وی و تونی اولیویرا که در ادامه می خوانید.

ابتدا از آخرین وضعیت تیم تراکتورسازی برای بازی با العین امارات برای هواداران توضیح دهید.

قبل از بازی با فولاد خوزستان در جلسه ای که با سرمربی تیم تونی اولیویرا داشتیم، در خصوص حساسیت بازی العین صحبت شد. قرار بر این دانستیم که با مدیریت باشگاه در خصوص گرفتن پرواز چارتر برای تیم صحبت کنیم. خوشبختانه با تلاش هایی که انجام شد، باشگاه توانست برای بازگشت تیم به تبریز یک پرواز چارتر فراهم کند.

بعد از بازی با فولاد خوزستان با تأخیری یک ساعته آن هم به دلیل شرایط جوی تبریز، اهواز را به مقصد تبریز ترک کردیم. روز جمعه ریکاوری صورت گرفت و دیروز نیز در ورزشگاه یادگار امام یک جلسه تمرین انجام دادیم. بازیکنان و کادر فنی از روحیه بالایی برخوردار هستند امیدورایم بتوانیم با حضور هواداران سه امتیاز این بازی حساس را کسب کنیم.

صحبت از تونی اولیویرا کردید، در خصوص شایعات اخیر مبنی بر وجود مشکلات بین شما و تونی اولیویرا چه اظهاراتی دارید.

ابتدا می خواهم به هواداران بی شمار تراکتورسازی بگویم که، من با تونی اولیویرا چه امسال و چه سال گذشته چه در این تیم باشم و چه نباشم هیچ گونه اختلافی نداشته ام و نخواهم داشت. من با تراکتورسازی تا پایان این فصل قرارداد دارم. باشگاه می تواند فردی جایگزین بیاورد و یا برعکس من می توانم بعد از پایان قرارداد برنگردم چون قرار داد من 22 روز دیگر به پایان می رسد. اگر من بدخواه تونی اولیویرا هستم، من به همراه تونی و تیم در یک کشتی حضور داریم اگر تونی غرق شود من و تیم هم غرق می شویم. اگر سال قبل تیم دوم شد، اگر تیم امسال در جام حذفی قهرمان شد، تونی، بازیکنان، کادر فنی و خیلی های دیگر زحمت کشیدند. من هم حداقل در دل خودم خوشحال هستم که تیمی که من در آن حضور داشتم قهرمان جام حذفی شد و یا سال گذشته نائب قهرمان لیگ شد، چون من هم جزو این تیم بودم. نمی دانم ریشه این صحبت ها کجا می باشد و هدف از این شایعات چه چیزی است. در چند روز گذشته با اولیویرا در خصوص صحبت های سایت ها و روزنامه جلسه داشتیم که وی گفت چنین صحبتی نکرده ام.

پس مشکلی بین شما و تونی اولیویرا وجود ندارد

تمام شایعات را تکذیب می کنم و چنین صحبت هایی وجود ندارد. به هر حال من چون این کار ها را نکرده ام و نزد وجدان خودم می دانم که به این تیم چقدر زحمت کشیده ام. سه سال است که در این تیم به عنوان سرپرست حضور دارم دو سال نائب قهرمان لیگ و یک سال قهرمان جام حذفی شده ایم، آسیا رفته ایم، موفقیت های زیادی کسب کرده ایم. من نمی گویم این کار ها را من انجام داده ام ولی می گویم من هم برای کسب این افتخارات زحمت کشیده ام. در خبرگزاری ها توضیح داده ام که از این افراد شکایت کرده ام. سابقه کاری و فوتبالی من مشخص است. در این مدت سه ساله ای که در تراکتورسازی حضور داشتم هیچ کسی نمی تواند بگوید که آذرنیا ذره ای به تراکتورسازی خیانت کرده یا کم کاری کرده است. شبانه روز در اختیار تراکتورسازی بودم. بیست و چهار ساعت مشکلات تیم را حل کرده ام.

من می خواهم مردم و هواداران را از این موضوع آگاه کنم، آن هم این که حسن آذرنیا سنگ انداز این تیم نیست بلکه حامی و دلسوز این تیم هستم. من در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم گفتم که در این تیم تراکتورسازی مهم است آنقدر که تراکتورسازی مهم است حسن آذرنیا مهم نیست. من یک فرد هستم و بعد از من افراد زیادی خواهند آمد و عهده دار امور تیم خواهند شد همانطور که قبل از من نیز این چنین بود. سی سال در کارخانه تراکتورسازی کار کرده ام و ده سال از این سی سال را در این تیم بازی کرده ام و سه سال آن را نیز مربی گری و سرپرستی کرده ام، فکر نکنم به این تیم از من نزدیکتر فرد دیگری باشد چون من بیشتر زندگی ام در کنار این تیم گذرانده ام.

خیلی ها می خواهند به این تیم بیایند که خواهند آمد ولی تاریخ نشان خواهد داد که چه کسی درست کار کرد، چه کسی دلسوز این تیم بود، چه کسی حامی این تیم است و چه کسی برای منافع شخصی خود می آید. این صحبت ها را می گویم چون نمی خواهم هواداران از من ناراضی باشند چرا که داخل شهر، مغازه ها، خیابان ها، با مردم برخورد دارم. آن زمانی که احساس کنم حضور من در تراکتورسازی ذره ای ضرر دارد خودم در این تیم نمی مانم. تا لحظه ای که در تراکتورسازی هستم و قرارداد دارم، تلاش خواهم کرد تا بتوانیم تراکتورسازی بیشتر از این موفق کنیم.

از عملکرد خودتان در این سه سال حضور به عنوان سرپرست تیم راضی هستید؟

به نظر من، اداره تیم تراکتورسازی از اداره تیم های استقلال و پرسپولیس سخت تر می باشد. چون این تیم یک تیم خاصی است، مردم بیش از اندازه شیفته و عاشق تراکتورسازی هستند. در این شهر همه یکدیگر را می شناسند و به همین دلیل برای این که در کنار هم شهری ها خودت شرمنده نشوی باید از جان مایه گذاشت. از عملکرد من مسئولین باشگاه، بازیکنان، کادر تیم و هواداران باید راضی باشند.رضایت من اهمیتی ندارد.

گفتگو از نوید هوشمند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا : با حمایت هوادارانمان برای برد بازی می کنیم / اسدی : بازی فردا حیثیتی است .

[http://www]تونی اولیویرا سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز در نشست خبری پیش از بازی با العین امارات گفت : یک ماه پیش نیز گفتم دو تیم لخویا و العین بهترین تیم های این گروه هستند و اختلاف از وجود بازیکنان قدرتمند خارجی در این تیم ها ناشی می شود و تراکتورسازی و الاتحاد عربستان در سطح این تیم ها نیستند ، من نیم نگاهی به فصل اینده لیگ قهرمانان دارم چراکه سهم ایران کم شده است چراکه تیم های ایرانی در لیگ قهرمانان عملکرد خوبی نداشته اند .
تونی در خصوص بازی فردا گفت : برای فردا تیم تراکتور انگیزه بسیار بالایی دارد ولی شانس های کوچکی در این مسابقات داریم ولی تمام تلاشمان را می کنیم از این شانس های کوچک بهترین استفاده را کنیم تا بتوانیم برنده از زمین خارج شویم . ما برای برد آماده ایم و فردا با کمک هوادارانمان برای برد می جنگیم .
او در خصوص زمین استادیوم یادگار امام گفت : ما برای هر شرایطی در بازی فردا آماده ایم ، من از شهر تبریز انتظار دارم چون این استادیوم نشان دهنده تصویری از شهر تبریز است باید مسئولین برای بهبودی این زمین کاری بکنند تنها خواست من از مسئولین زمین خوب و زمین تمرینی خوب است .
سرمربی تیم تراکتورسازی در خصوص اسه موا ژیان بازیکن گل زن تیم العین گفت : این بازیکن یک بازیکن عادی نیست ، چراکه در همه بازی ها مهارت خود را نشان می دهد ، بازیکنی که در یک بازی دو گل و یک پاس گل می دهد باید در زمین مهار شود ، اگر می توانستم دور این بازیکن در زمین حصار می کشیدم چراکه بازیکن بسیار خطرناکی است .

[http://www]

مرتضی اسدی کاپیتان تیم تراکتورسازی تبریز در خصوص بازی فردا گفت : بازی فردا بازی حیثیتی برای ماست جراکه در بازی قبلی با وجود نبود چند بازیکن بازنده از زمین خارج شدیم ، ولی در این بازی خوشبختانه همه بچه ها حضور دارند و سعی می کنیم برنده از زمین خارج شویم . درست است هوا نامساعد است ولی با انگیزه بسیار بالایی که برای این بازی داریم مطمئنا برای برد بازی می کنیم تا انشاالله با کم ترین اشتباه برنده این بازی باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مرتضی اسدی در کنفرانس قبل از بازی

برای گرفتن نتیجه بهتر به هوادارانمان احتیاج داریم

کاپیتان تراکتورسازی گفت: امیدوارم هوادارانمان در بازی فردا به استادیوم بیایند تا با حضور آنها نتیجه‌ی خوبی را رقم بزنیم.

به گزارش آناج، کاپیتان و مدافع تیم تراکتورسازی تبریز در کنفرانس خبری قبل از بازی با العین امارات اظهار کرد: هم‌اکنون هوا کمی سرد شده است ولی فکر و ذهن بازیکنان برای بازی فردا و پیروزی است. بهترین تلاشمان را انجام می‌دهیم تا نتیجه‌ای که انتظار داریم را کسب کنیم.

وی ادامه داد: امیدوارم هوادارانمان در بازی فردا به استادیوم بیایند تا با حضور آنها نتیجه‌ی خوبی را رقم بزنیم.

اسدی در خصوص خط دفاعی تراکتور‌سازی بیان کرد: در بازی مقابل العین سه گل دریافت کردیم. در آن بازی تغییراتی در ترکیب تیم داشتیم و شاید چند بازیکن تجربه‌ی زیادی نداشتند. در هر صورت برای بازی فردا آماده‌ایم و با تمام قدرت تلاش خواهیم کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
[http://anaj]

نسخه چاپیایمیل به دوستانذخیره

تاریخ خبر : 1393/1/11 - 17:18
کد خبر : 85655

زلاتکو دالیچ در نشست خبری پیش از بازی تراکتورسازی و العین

علی کریمی بازیکن کلیدی این تیم است/مطمئنم هوادار زیادی به استادیوم خواهد آمد

سرمربی تیم العین امارات گفت: . این تیم خیلی پرقدرت است و می‌دانیم که علی کریمی بازیکن کلیدی این تیم است. مطمئنم هواداران زیادی به ورزشگاه می‌آیند اما همه چیز در میدان مسابقه مشخص می‌شود.

به گزارش آناج، زلاتکو دالیچ در نشست خبری پیش از بازی تراکتورسازی و العین در لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: دو هفته قبل تراکتورسازی را در امارات شکست دادیم اما آن بازی انرژی زیادی از ما گرفت. می‌دانیم شرایط این بازی متفاوت از بازی رفت خواهد بود و احترام زیادی برای حریفمان قائل هستیم.

وی ادامه داد: مشکلی که می‌تواند در این بازی برای ما وجود داشته باشد تفاوت دمایی زیاد اینجا با امارات است اما این موضوع هم باعث نمی‌شود که به فکر نتیجه گرفتن نباشیم ضمن این که شرایط بد جوی نه فقط برای ما بلکه برای تراکتورسازی هم وجود دارد.

دالیچ همچنین در مورد حضورش در ایران به عنوان یک مربی جوان گفت: این بار دوم است که به ایران می‌آیم. دفعه قبل که به ایران آمدم استقلال را 1-0 شکست دادیم و امیدوارم این تجربه بردن در ایران ادامه داشته باشد. البته 47 سال دارم و جوان نیستم.

وی ادامه داد: سعی می‌کنیم در این بازی بهترین عملکرد را داشته باشیم و به مرحله بعد صعود کنیم. همه چیز را در مورد تراکتورسازی می‌دانم. این تیم خیلی پرقدرت است و می‌دانیم که علی کریمی بازیکن کلیدی این تیم است. مطمئنم هواداران زیادی به ورزشگاه می‌آیند اما همه چیز در میدان مسابقه مشخص می‌شود.

سرمربی العین در پاسخ به این که نقاط ضعف تراکتورسازی چه چیزهایی هستند گفت: الان نمی‌توانم در مورد ضعف‌های حریف صحبت کنم اما هدف ما بازی قدرتمند در مرکز زمین است. امیدوارم بازی خوبی شود و همه از آن لذت ببرند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به وضعیت هوا امکان دارد تمرین امروز تیمش را لغو کند، گفت: طبق قانون ما می‌توانیم در روز قبل از بازی در ورزشگاه اصلی تمرین کنیم و ما سعی می‌کنیم این کار را انجام دهیم و بازیکنان به ورزشگاه اصلی بروند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

تاریخ خبر : 1393/1/11 - 18:2
کد خبر : 85658

بازی برگشت تراکتورسازی و العین امارات

بارش برف و سرمای تبریز العینی ها را غافلگیر کرد

آناج: براش برف و سرمای هوای تبریز تیم العین امارات را غافلگیر کرد.

به گزارش آناج، تیم العین امارات که برای بازی با تیم تراکتورسازی، دیشب وارد تبریز شد، از بدو ورود با برف و سرمای تبریز غافلگیر شد.

تیم العین امارات از فرودگاه راهی هتل پارس شد تا در این مکان اردو بزند. بازیکنان العین ظهر امروز از سرمای شدید هوا اظهار نگرانی می کردند و سرمربی تیم اماراتی نیز این نگرانی را در کنفرانس قبل از بازی به زبان آورد.

بارش برف و سرمای هوا همچنان ادامه دارد، این موضوع در حالی است که کاروان العین امارات در ساعت 19 یک جلسه تمرین در ورزشگاه یادگار امام انجام خواهند داد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

تاریخ خبر : 1393/1/11 - 18:40
کد خبر : 85660

جلسه فنی زلاتکو دالیچ برای بازی تراکتورسازی

تکنیک علی کریمی، شوت کیانی و نفوذ های بازیکنان تراکتور زیر ذربین سرمربی العین

آناج: سرمربی العین امارات، در جلسه فنی امروز که 21 بازیکن در آن حضور داشتند، تکنیک علی کریمی، شوت های مهدی کیانی و نفوذ های بازیکنان تراکتور را زیر ذربین قرار داد.

به گزارش آناج، سرمربی العین امارات، در جلسه فنی امروز که 21 بازیکن در آن حضور داشتند، تکنیک علی کریمی، شوت های مهدی کیانی و نفوذ های بازیکنان تراکتور را زیر ذربین قرار داد.

این تیم از ساعت 13:30 به مدت نیم ساعت بازی های تراکتورسازی را آنالیز کرده و کادر فنی العین نقاط ضعف و قوت سرخ پوشان را به بازیکنان خود یاد آوری کرد.

زلاتکو در این فیلم آنالیز، به حرکات علی کریمی، شوت های مهدی کیانی، سانتر ها، و ضربات ایستگاهی تراکتورسازان اشاره داشت و برای هر یک از این موضوعات صحنه هایی از بازی های تراکتور در جام باشگاه های آسیا انتخاب کرده بود.

وی همچنین تأکید زیادی به نفوذ ها و ضد حملات سرخ پوشان داشت و بیشتر صحبت ها خود بر روی صحنه هایی از بازی رفت این تیم با تراکتورسازی بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی تیم العین امارات:

آب و هوا روی تیم العین اثر منفی خواهد گذاشت / برای کسب دومین برد به ایران آمده‌ام

سرمربی تیم العین امارات گفت: برای کسب دومین برد به ایران آمده‌ام.

Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز زلاتکو دالیچ ظهر امروز در نشست خبری پیش از بازی با تراکتورسازی اظهار کرد: فردا بازی حساسی برابر تراکتور در ایران داریم و با توجه به موقعیت حریف که در جدول در رده سوم قرار دارد تراکتورسازی برای پیروزی مقابل ما خواهد آمد.

وی افزود: هدف ما در این گروه صعود به مرحله بعدی است و می‌دانیم بازی سختی پیش رو داریم و به تیم تراکتورسازی احترام قائل هستیم.

سرمربی تیم امارات بیان کرد: تفاوت دمای هوای تبریز با امارات زیاد است و قطعاً آب و هوای تبریز روی تیم العین تاثیر منفی خواهد گذاشت.

زلاتکو دالیچ خاطر نشان کرد: قبلاً نیز یک بار به ایران آمده و تیم استقلال را در تهران مغلوب کرده و در مقابل تراکتورسازی در دومین سفر به ایران به تبریز آمده‌ام.

به گزارش فارس، تیم فوتبال تراکتورسازی در دور رفت این رقابت‌ها برابر تیم الاتحاد به پیروزی رسیده، مقابل تیم لخویا قطر مساوی کرده و از تیم العین امارات با نتیجه سه بر یک شکست خورده است.

هم اکنون تیم تراکتورسازی با 4 امتیاز و تفاضل گل ضعیف‌تر نسبت به لخویا در مکان سوم جدول قرار داد و تیم العین نیز با 6 امتیاز در صدر جدول گروه قرار گرفته است.

در دور چهارم جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا تیم تراکتورسازی روز سه‌شنبه 12 فروردین میزبان العین عمارات است.

بالا