• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
2/ حاشیه بازی تراکتورسازی تبریز با العین امارات

15 هزار تماشاگر یک ساعت پیش از آغاز بازی/ برف بهاری در ورزشگاه آب شد

یک ساعت پیش از بازی تراکتورسازی تبریز با العین امارات 5 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.

[http://media]

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در هفته اول از دور برگشت جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا تیم تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز میزبان تیم العین امارات است.

* بلیت فروشی این بازی از ساعت 14 آغاز شده و یک ساعت پیش از بازی نزدیک به 15 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.

* همچنین با هماهنگی کانون هواداران در روبه روی جایگاه نیز طبل برای تشویق تیم تراکتورسازی قرار داده شد.

* با وجود بارش برف در روز گذشته، هیچ اثری از برف در ورزشگاه یادگار امام وجود ندارد. صندلی ورزشگاه نیز خالی از برف بوده و صندلی‌های شکسته نیز ترمیم شده است. ورودی‌های منتهی به ورزشگاه نیز کاملا عاری از برف هستند.

* با این وجود چمن ورزشگاه کاملا سبز نبوده و در چند مکان زرد شده است.

* در پایان دور رفت جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا تیم العین امارات با 6 امتیاز در صدر جدول گروه سوم قرار گرفته و تیم تراکتورسازی تبریز با 4 امتیاز و تفاضل گل ضعیف تر نسبت به تیم لخویا در مکان سوم قرار دارد.

به گزارش فارس؛ دردار دو تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز و العین امارات از ساعت 19 امروز در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز آغاز می‌شود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه بازی تراکتورسازی تبریز و العین امارات

لک و نصرتی در لیست تیم تراکتورسازی/نماینده ایران با پیراهن قرمز

تیم تراکتورسازی تبریز مقابل العین امارات با پیراهن اصلی خود که به رنگ قرمز است، در زمین بازی حضور خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در دور چهارم لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا تیم تراکتورسازی تبریز با پیراهن قرمز رنگ برابر تیم العین امارات قرار می‌گیرد.

* با توجه به اینکه تراکتورسازی میزبان است با پیراهن اصلی خود که قرمز است به میدان می‌رود. دروازه‌بان تیم تراکتورسازی نیز پیراهن سبز بر تن خواهد کرد.

* تیم العین امارات در مقابل تراکتورسازی با پیراهن یکدست سفید و بنفش و دروازه‌بان این تیم با پیراهن مشکی ظاهر می‌شود.

نصرتی و لک هستند

* محمد نصرتی و حامد لک که در بازی قبلی تیم تراکتورسازی محروم بودند، با پایان محرومیت خود می‌توانند تیم تراکتورسازی را برابر العین امارات همراهی کنند. نصرتی در برابر تیم لخویا کارت قرمز گرفته بود و حامد لک نیز در این بازی دواخطاره شده و هر دو از غایبان بازی رفت تراکتورسازی با العین امارات بودند.

* جواد کاظمیان و فرشید طالبی، مصدومان تیم تراکتورسازی هستند که به بازی این تیم برابر العین نخواهند رسید.

به گزارش فارس؛ دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و العین امارات از ساعت 19 امروز در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز آغاز می‌شود.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به امید ترکیدن تیم ال عین :دی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ضربه دقیق سعید دقیقی تراکتور را پیش انداخت

تیم تراکتورسازی تبریز در دقیقه 20 با ضربه سر سعید دقیقی از مهمان نامدار خود پیش افتاد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم تراکتورسازی تبریز در دقیقه 20 صاحب یک ضربه کرنر شد که این ضربه را به زیبایی تمام حبیب گردانی نواخته و سعید دقیقی با یک ضربه سر دقیق و محکم گل اول تیم تراکتورسازی را به ثمر رساند.

* تیم تراکتورسازی تبریز در بیست دقیقه نخست تیم برتر میدان بوده و چند فرصت خوب را نیز از دست داد.

* بعد از گل ورزشگاه به شدت به تشویق سعید دقیقی پرداخته و یک سمت ورزشگاه سعید گفته سمت دیگر دقیقی را فریاد می‌زدند.

*به محض صاحب توپ شدن بازیکنان العین هواداران تراکتور با سوت ممتد خود آن ها را زیر فشار می گذارند.

*هوای تبریز صاف و آفتابی است ولی با این وجود دمای هوا سرد است که این موضوع بازیکنان العین را آزار می دهد.

*بازی رفت دو تیم در امارات با نتیجه 3 بر 1 به سود العین خاتمه یافته بود.

*تراکتورسازی در این رقابت ها 4 امتیاز داشته و در مکان سوم جدول قرار دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حبیب گردانی در گفت‌وگو با فارس:

شرمنده هواداران تراکتورسازی شدیم/ با کسب 4 امتیاز صعود می‌کنیم

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از هواداران تیمش عذرخواهی کرد و گفت: شرمنده هواداران تیم تراکتورسازی شدیم که نتوانستیم در بازی برابر العین امارات به پیروزی برسیم.

حبیب گردانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: در نیمه اول بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشته و توانستیم با یک گل از حریف خود پیش افتیم.

وی افزود: متاسفانه در نیمه دوم عقب کشیدیم و در نتیجه برتری خود را از دست داده و بازی مساوی شد و شرمنده هواداران تیم تراکتورسازی شدیم که در این سرما در ورزشگاه حضور یافته و به تشویق تیم تراکتورسازی پرداختند.

سازنده گل اول تیم تراکتورسازی ابراز داشت: ما تمام تلاش خود را برای پیروزی در دو بازی باقیمانده خواهیم کرد و من به تماشاگران تیم تراکتورسازی قول می‌دهم که به دور بعدی صعود کرده و فکر می‌کنم این مهم با کسب 4 امتیاز میسر شود.

مدافع تبریزی تیم تراکتورسازی تبریز اضافه کرد: تیم العین یک تیم حرفه‌ای بود، اما آنها تحت تاثیر بازی تراکتور بوده و تنها با یک مهاجم بازی کردند و بازیکنان تیم تبریزی با غیرت در میدان ظاهر شده و تیم برتر میدان شدند و مستحق سه امتیاز این بازی بودند.

به گزارش فارس؛ تیم تراکتورسازی تبریز در بازی چهارم خود در جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا برابر تیم العین امارات به تساوی دو بر دو رضایت داد. بازی رفت دو تیم در امارات با نتیجه سه بر یک به سود تیم العین به پایان رسیده بود.

تیم العین با 7 امتیاز در صدر گروه قرار دارد و تیم تراکتورسازی با 5 امتیاز در مکان بعدی جای گرفته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سعید دقیقی در گفت‌و‌گو با فارس:

صعود تراکتور با کسب امتیاز مقابل الاتحاد میسر می‌شود

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: صعود تراکتور با کسب امتیاز مقابل الاتحاد میسر می‌شود.

سعید دقیقی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: بازی با العین یک دیدار سنگین برای تیم تراکتورسازی بود و در نیمه اول ما تیم برتر میدان بوده و مزد برتری خود در این نیمه با یک گل را دریافت کردیم.

وی افزود: متأسفانه در نیمه دوم تمرکز خود را از دست داده و برتری خود را از دست دادیم و نباید فراموش کنیم که تیم العین از تیم‌های مطرح آسیا بوده که سابقه قهرمانی در این رقابت‌ها را هم داشته و از بازیکن مطرحی به نام آساموا ژیان بهره می‌برد.

زننده گل قهرمانی تیم تراکتورسازی در جام حذفی، شانس تیمش را برای صعود از گروه را زیاد دانست و ابراز داشت: کسب یک امتیاز در عربستان برابر الاتحاد صعود تیم ما را به مرحله بعد تضمین می‌کند و امیدواریم با پیروزی برابر لخویا در تبریز بتوانیم به دور بعدی این رقابت‌ها راه یابیم.

به گزارش فارس؛ تیم تراکتورسازی تبریز در بازی نخست دور برگشت خود برابر تیم العین امارات به تساوی دو بر دو دست یافت. سعید دقیقی و فرشاد احمدزاده گل‌های تیم تراکتورسازی در این بازی را به ثمر رساندند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی 2-2 العین امارات/تساوی سرخ پوشان باغیرت در مقابل میلیاردر های چند ملیتی

آناج: تیم فوتبال تراکتورسازی ایران مقابل العین امارات به تساوی دو بر دو رضایت داد.

به گزارش آناج، تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از ساعت 19 امروز (سه شنبه 12 فروردین) میزبان تیم العین امارات بود که در پایان با تساوی دو بر دو متوقف شد.

* در نیمه ی اول بازی و در دقیقه ی 20، سعید دقیقی روی ارسالی که حبیب گردانی از سمت چپ و از روی نقطه ی کرنر داشت، توانست با ضربه ی سر، دروازه ی تیم العین را باز کند و تراکتور را پیش بیندازد.

* در نیمه ی دوم، تغییری در ترکیب دو تیم ایجاد نشده بود و دو تیم با همان ترکیب ابتدایی به میدان آمدند و در دقیقه ی 54، آساموا ژیان، مهاجم خطرناک غنایی العین توانست با ضربه ی سری که از مقابل دروازه زد، بازی را به تساوی بکشاند.

* پس از این که العین گل تساوی را به ثمر رساند، سکوت در ورزشگاه حکمفرما شد و در دقیقه ی 59، محمد عبدالرحمن توانست روی آفسایدگیری اشتباه مدافعان، در محوطه ی جریمه صاحب توپ شود و دومین گل را نیز وارد دروازه ی خالد عیسی کند.

* پس از این گل، تراکتورسازی از سمت راست حرکت خوبی را آغاز کرد و فرشاد احمد زاده توانست یک تنه به دل مدافعان العین بزند و توپ را به طاق دروازه ی تیم العین وارد کند و بازی را به تساوی بکشاند.

* العین باز هم توسط آساموا ژیان صاحب موقعیت خوبی شد که این بازیکن توپ را به بالای دروازه زد و این موقعیت برای العین به هدر رفت.

* ضربه ی سر ژیان در دقیقه ی 72 مسابقه، موقعیت خطرناکی را روی دروازه ی لک ایجاد کرد و توپ در اختیار حامد لک قرار گرفت.

* تعداد تماشاگران حاضر در استادیوم، 39 هزار و 120 نفر روی اسکوبورد ثبت شد.

* در دقایق پایانی بازی دو تیم موقعیت های نصفه و نیمه ای را روی دروازه ی همدیگر ایجاد کردند که هیچکدام از این موقعیت ها تبدیل به گل نشد و بازی با نتیجه ی دو بر دو به پایان رسید.

تراکتور با این یک امتیازی که به دست آورد، مجموع امتیازات خود را به عدد پنج رساند و موقتاً در رده ی دوم جدول گروه C قرار گرفت.

اسامی تیم فوتبال تراکتورسازی ایران:

حامد لک، حبیب گردانی، مهدی کیانی، مهدی کریمیان(از دقیقه 90 نوید خوش هوا)، علی کریمی(از دقیقه 70 محمد ابراهیمی)، کریم انصاری‌فرد، محمد نصرتی، فرشاد احمدزاده، میلاد فرخ‌الدینی، سعید دقیقی(از دقیقه 78 مسعود ابراهیم زاده)، مرتضی اسدی

سرمربی: تونی الیویرا

ترکیب تیم فوتبال العین امارات:

آساموا ژیان، اسماعیل احمد، یاسین القناسی، عمر عبدالرحمان، محمدعبدالرحمان، خالد عیسی، هلال سعید، محمد احمد قریب، الکس بروسکو، فارث جمعه، محمد فائد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زلاتکو دالیچ در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی با تراکتورسازی

از هواداران تراکتورسازی تشکر می کنم

سرمربی تیم العین امارات: فوتبال آسیا باید به خاطر داشتن تیمی چون تراکتورسازی با هواداران پرشورش به خود افتخار کند.

به گزارش آناج، سرمربی تیم العین امارات در کنفرانس خبری بعد از بازی مقابل تراکتورسازی، بیان کرد: بازی خوبی بود. من به بازیکنان گفته بودم 20 دقیقه اول بازی را کنترل کنند تا نیمه اول صفر بر صفر به پایان برسد ولی متاسفانه گل بدی دریافت کردیم. در نیمه دوم رو به بازی هجومی آوردیم و چون از بازیکنی مانند ژیان برخوردار بودیم توانستیم به گل دست یابیم.

وی ادامه داد: بعد از گل اول، به گل دوم دست یافتیم ولی تراکتور توانست به خوبی خود را جمع و جور کند و به گل تساوی برسد. تراکتور در نیمه اول خوب ظاهر شد. ما 90 درصد راه را برای صعود پیموده‌ایم. من نمی‌توانم در مورد داوری صحبت کنم. بازی ترکتور سازی در مقابل لخویا می تواند صعود و یا عدم صعود این تیم را مشخص کند ولی ما امید اول صعود از گروهمان هستیم

سرمربی تیم العین امارات، گفت: در این بازی به پیروزی نیاز داشتیم. کیفیت زمین چمن مشکل ما و تیم تراکتور سازی بود و پیش بینی می شد که با سردی هوا، کیفیت بازی افت کند ولی اینگونه نشد.

وی در پایان بیان کرد: آسیا باید به تراکتورسازی افتخار کند. تراکتور هواداران پرشوری دارد و حمایت خوبی از تیم خود انجام می دهند. از هواداران این تیم نیز تشکر می‌کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی تیم العین امارات:

هواداران تراکتور هیچ اهانتی به ما نکردند/از کاهش سهمیه ایران در آسیا تعجب کردم

سرمربی تیم العین امارات گفت: هواداران تراکتور هیچ اهانتی به ما نکردند.

به گزارش خبرگزاری فارس در تبریز، زلاتکو دالیچ امشب پس از بازی تیمش مقابل تراکتورسازی ایران در نشست خبری اظهار داشت: شاهد بازی خوبی از هر دو تیم بودیم و نتیجه به دست آمده به سود هر دو تیم بود.

وی ادامه داد: با این نتیجه 90 درصد از راه صعود تیم العین هموار شد، اما صعود تیم تراکتورسازی به مرحله حذفی این رقابت‌ها بستگی به نتیجه این تیم با لخویا قطر دارد.

سرمربی تیم فوتبال العین امارات خاطرنتشان کرد: تیم تراکتورسازی در نیمه اول فشار زیادی روی دروازه ما آورد و به گل دست یافت، اما در نیمه دوم با علم بر اینکه تیم تراکتورسازی کم خواهد آورد، میانه میدان را در دست گرفته و خط هافبک تیم میزبان را از کار انداخت و ژیان نیز موفق شد از اشتباهات بازیکنان تیم تراکتورسازی نهایت استفاده را کند.

وی با اشاره به اینکه گل تساوی تراکتورسازی با حرکت انفرادی به دست آمد، بیان کرد: به نظر من مساوی نتیجه عادلانه برای هر دو تیم بود.

دالیچ به تمجید از تماشاگران تیم تراکتورسازی پرداخت و یادآور شد: بدون شک در هیچ ورزشگاهی در آسیا این تعداد برای دیدن یک بازی حضور به ورزشگاه نمی‌آیند و من به تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریک می‌گویم و باید این نکته را ذکر کنم که هواداران تیم تراکتورسازی هیچ اهانتی به ما نکردند و جای تأسف است که سهیمه ایران در رقابت‌های آسیایی کاهش یافته است.

به گزارش فارس؛ تیم تراکتورسازی تبریز در دومین میزبانی خود برابر العین امارات به تساوی دو بر دو رضایت داد. تراکتورسازی در دو بازی باقمیانده در عربستان به مصاف الاتحاد این کشور رفته و در تبریز میزبان لخویا قطر است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی تیم فوتبال العین:

آسیا باید به تماشاگران تراکتورسازی ببالد/ می‌دانستیم بازیکنان تراکتورسازی کم می‌آورند

سرمربی تیم فوتبال العین گفت: آسیا باید به وجود تماشاگرانی چون تراکتورسازی به خود ببالد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، زلاتکو دالیچ پس از تساوی دو بر دو تراکتورسازی مقابل العین اظهار داشت: نتیجه رضایت‌بخشی بود و به نفع هردو تیم. صعود تراکتورسازی بستگی به دیدار مقابل لخویا دارد ما 90درصد راه صعود را پیمودیم امروز به آنچه که می‌خواستیم رسیدیم.

وی ادامه داد: تراکتورسازی در نیمه اول خوب ظاهر شد اما در نیمه دوم به شاگردانم گفتم فشار بیشتری روی دروازه تراکتورسازی بیاورند و پرس 5نفر در زمین آنها داشتیم. خط هافبک تراکتورسازی از کار افتاد و فشار زیادی روی دروازه آنها آوردیم و ژیان هم از اشتباهات بازیکنان آنها نهایت استفاده را کرد.

سرمربی تیم فوتبال العین با تمجید از تماشاگران تراکتورسازی تأکید کرد: آسیا باید به تیم تراکتورسازی با این تماشاگرانش به خود ببالد در هیچ جای آسیا برای یک بازی این اندازه تماشاگر نمی‌آید آنطور هم که اعلام کرده‌اند به علت پائین بودن کیفیت مسابقات تعداد سهمیه‌ها کم شده و شنیده‌ام که سهمیه ایران هم کمتر شده است.

دالیچ افزود: تراکتورسازی همانند بازی رفت بازی کرد. می‌دانستیم که آنها در نیمه دوم کم می‌آورند و در 20 دقیقه نیمه دوم هم به آنچه که می‌خواستیم رسیدیم. اما بازیکن شماره 27 (احمدزاده) تراکتورسازی با حرکت انفرادی خود به زیبایی توانست گل پیروزی‌بخش ما را جواب دهد و فکر می‌کنم نتیجه تساوی هم عادلانه بود. از تمام هواداران تراکتورسازی که تنها تیم خود را تشویق کردند تشکر می‌کنم من از آنها هیچ اهانتی نشنیدم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در ایران بازیکن خیلی خوب کم است

اولیویرا: تعطیلات نوروز دردسرساز شد/ تا آخرین روز می‌جنگیم

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: علت اینکه بدن بازیکنان تراکتورسازی تحلیل رفت تعطیلات نوروز بود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تونی اولیویرا پس از تساوی 2 بر 2 تراکتورسازی مقابل العین اظهار داشت: ما در نیمه اول عملکرد خوبی داشتیم و به آنچه که می‌خواستیم رسیدیم. در بین دو نیمه به بازیکنان خودم گفتم که العین تیمی نیست که در نیمه اول شاهد آن بودیم و در نیمه دوم باید هشیار باشید اما برخلاف گفته‌های من در 20 دقیقه شاهد بازی بازیکنانم نبودم و فکر می‌کنم بدن آنها تحلیل رفته بود.

وی ادامه داد: العین تیم حرفه‌ای است آنها 9 بازیمن خارجی دارند و توانستند در 20 دقیقه به آنچه که می‌خواستند برسند. هر چه تلاش کردم که تیم از این فشار بیرون بیاید اما بازیکنانم کم آورده بودند و این موضوع هم به تعطیلی نوروز شما برمی‌گردد که این موضوع در هیچ جای دنیا وجود ندارد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی با اشاره به تعطیلی 4 روزه تیم یادآور شد: در حالی که العین در مدت استراحت ما 2 دیدار دوستانه انجام داد اما بازیکنان ما در تعطیلات به سر می‌برند. همین موضوع برای ما مشکل آفرین شد.

اولیویرا با اشاره به از دست دادن 2 بازیکن تیمش برای دیدار آینده تصریح کرد: ما برای دیدار با لخویا احمدزاده و کیانی 2 بازیکن اصلی خود را در اختیار نداریم. این موضوع کار را برای ما دشوار خواهد کرد.

وی در مورد اینکه چقد شانس صعود برای تیمش قائل است گفت: تا روز آخر می‌جنگیم. امیدوارم که بتوانیم حق این تماشاگران را بدهیم. با وجود اینکه در این دیدارها باید 100 هزار هوادار بیایند اما همین 50 هزار هوادار هم سنگ تمام گذاشتند.

وی در مورد زمین مسابقه که در نشست مطبوعاتی پیش از بازی اعلام کرده بود برای کشت سیب‌زمینی مفید است یادآور شد: از مسئولان ورزشگاه تشکر می‌کنم که در فاصله کمتر از 48 ساعت زمین مسابقه را آماده کردند.

سرمربی تراکتورسازی در مورد اینکه چرا بدن بازیکنانش تحلیل رفته بود گفت: باید بدانید که العین از 9 بازیکن خارجی استفاده می‌کند و 2 بازیکن دیگر این تیم هم بازیکنان یمنی هستند و یک تیم کاملا غیر بومی هستند. جدای از این مسئله هزینه‌های مصرف شده در دو باشگاه متفاوت است. شما می‌بینید که سرمربی تیم ملی ایران از بازیکنان 2 رگه و چند ملیتی استفاده می‌کند و این موضوع نشان می دهد که در ایران بازیکن خیلی خوب کم است.

اولیویرا یادآور شد: ما باید در 2 جبهه بجنگیم یکی در لیگ برتر و دیگری در آسیا. تاکنون تیم با من در لیگ نتیجه نگرفته است آن هم به این دلیل که فکر و ذکرمان حضور موفق در اسیا بود. ما برای سال آینده سهمیه را کسب کرده‌ایم و مسئولان باید از هم‌اکنون به فکر سال اینده باشند.

وی از نتیجه بازی ابراز رضایت کرد و گفت: من از نتیجه راضی هستم و امیدوارم تماشاگران هم رضایت داشته باشند. به نظرم حبیب گردانی هم بهترین عملکرد را در این دیدار داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی العین: آسیا باید به تراکتورسازی افتخار کند

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 93011202178

سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۱

زلاتکو دالیچ می‌گوید فوتبال آسیا باید به خاطر داشتن تیمی چون تراکتورسازی با هواداران پرشورش به خود افتخار کند.

به گزارش ایسنا،، سرمربی تیم العین امارات در کنفرانس خبری بعد از بازی مقابل تراکتورسازی، بیان کرد: بازی خوبی بود. من به بازیکنان گفته بودم 20 دقیقه اول بازی را کنترل کنند تا نیمه اول صفر بر صفر به پایان برسد ولی متاسفانه گل بدی دریافت کردیم. در نیمه دوم رو به بازی هجومی آوردیم و چون از بازیکنی مانند ژیان برخوردار بودیم توانستیم به گل دست یابیم.

وی ادامه داد: بعد از گل اول، به گل دوم دست یافتیم ولی تراکتور توانست به خوبی خود را جمع و جور کند و به گل تساوی برسد. تراکتور در نیمه اول خوب ظاهر شد. ما 90 درصد راه را برای صعود پیموده‌ایم. من نمی‌توانم در مورد داوری صحبت کنم. بازی ترکتور سازی در مقابل لخویا می تواند صعود و یا عدم صعود این تیم را مشخص کند ولی ما امید اول صعود از گروهمان هستیم

سرمربی تیم العین امارات، گفت: در این بازی به پیروزی نیاز داشتیم. کیفیت زمین چمن مشکل ما و تیم تراکتور سازی بود و پیش بینی می شد که با سردی هوا، کیفیت بازی افت کند ولی اینگونه نشد.

وی در پایان بیان کرد: آسیا باید به تراکتورسازی افتخار کند. تراکتور هواداران پرشوری دارد و حمایت خوبی از تیم خود انجام می دهند. از هواداران این تیم نیز تشکر می‌کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا در کنفرانس بعد از بازی با تراکتورسازی

گردانی بهترین عملکرد را داشت/العین تیمی کاملا غیر بومی است/از مسئولات ورزشگاه تشکر می کنم

سرمربی تیم تراکتورسازی:من از نتیجه راضی هستم و امیدوارم تماشاگران هم رضایت داشته باشند. به نظرم حبیب گردانی هم بهترین عملکرد را در این دیدار داشت.

به گزارش آناج، تونی اولیویرا پس از تساوی 2 بر 2 تراکتورسازی مقابل العین اظهار داشت: ما در نیمه اول عملکرد خوبی داشتیم و به آنچه که می‌خواستیم رسیدیم. در بین دو نیمه به بازیکنان خودم گفتم که العین تیمی نیست که در نیمه اول شاهد آن بودیم و در نیمه دوم باید هشیار باشید اما برخلاف گفته‌های من در 20 دقیقه شاهد بازی بازیکنانم نبودم و فکر می‌کنم بدن آنها تحلیل رفته بود.

وی ادامه داد: العین تیم حرفه‌ای است آنها 9 بازیمن خارجی دارند و توانستند در 20 دقیقه به آنچه که می‌خواستند برسند. هر چه تلاش کردم که تیم از این فشار بیرون بیاید اما بازیکنانم کم آورده بودند و این موضوع هم به تعطیلی نوروز شما برمی‌گردد که این موضوع در هیچ جای دنیا وجود ندارد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی با اشاره به تعطیلی 4 روزه تیم یادآور شد: در حالی که العین در مدت استراحت ما 2 دیدار دوستانه انجام داد اما بازیکنان ما در تعطیلات به سر می‌برند. همین موضوع برای ما مشکل آفرین شد.

اولیویرا با اشاره به از دست دادن 2 بازیکن تیمش برای دیدار آینده تصریح کرد: ما برای دیدار با لخویا احمدزاده و کیانی 2 بازیکن اصلی خود را در اختیار نداریم. این موضوع کار را برای ما دشوار خواهد کرد.

وی در مورد اینکه چقد شانس صعود برای تیمش قائل است گفت: تا روز آخر می‌جنگیم. امیدوارم که بتوانیم حق این تماشاگران را بدهیم. با وجود اینکه در این دیدارها باید 100 هزار هوادار بیایند اما همین 50 هزار هوادار هم سنگ تمام گذاشتند.

وی در مورد زمین مسابقه که در نشست مطبوعاتی پیش از بازی اعلام کرده بود برای کشت سیب‌زمینی مفید است یادآور شد: از مسئولان ورزشگاه تشکر می‌کنم که در فاصله کمتر از 48 ساعت زمین مسابقه را آماده کردند.

سرمربی تراکتورسازی در مورد اینکه چرا بدن بازیکنانش تحلیل رفته بود گفت: باید بدانید که العین از 9 بازیکن خارجی استفاده می‌کند و 2 بازیکن دیگر این تیم هم بازیکنان یمنی هستند و یک تیم کاملا غیر بومی هستند. جدای از این مسئله هزینه‌های مصرف شده در دو باشگاه متفاوت است. شما می‌بینید که سرمربی تیم ملی ایران از بازیکنان 2 رگه و چند ملیتی استفاده می‌کند و این موضوع نشان می دهد که در ایران بازیکن خیلی خوب کم است.

اولیویرا یادآور شد: ما باید در 2 جبهه بجنگیم یکی در لیگ برتر و دیگری در آسیا. تاکنون تیم با من در لیگ نتیجه نگرفته است آن هم به این دلیل که فکر و ذکرمان حضور موفق در اسیا بود. ما برای سال آینده سهمیه را کسب کرده‌ایم و مسئولان باید از هم‌اکنون به فکر سال اینده باشند.

وی از نتیجه بازی ابراز رضایت کرد و گفت: من از نتیجه راضی هستم و امیدوارم تماشاگران هم رضایت داشته باشند. به نظرم حبیب گردانی هم بهترین عملکرد را در این دیدار داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بايد تفاوت هايمان را با تيم هاي ديگر درك كنيم/
امروز چمن ورزشگاه مرا متعجب كرد
ورزشي 0:15:29 1393/01/13

931-3788-5 كد خبر

RSS :: پرینت[http://tabriz]

سرمربي تراكتورسازي تبريز گفت: تيم هاي ديگر 9 بازيكن خارجي دارند، ولي ما با همين بازيكنان بايد در سه جبهه مي جنگيديم و براي سال بعد، نمي توانيم با اين بازيكنان مقابل تيم هاي قدرتمند مقابله كنيم و بايد تقويت شويم؛ ولي با اين حال تا گام آخر مي جنگيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه ي آذربايجان شرقي، تونی اولیویرا در كنفرانس خبري پس از بازي تيمش مقابل العين امارات اظهار كرد: ما بازي را خيلي با انگيزه شروع كرديم و در نیمه ي اول عملکرد خوبی داشتیم و به آنچه که می‌خواستیم رسیدیم؛ اما در 20 دقیقه ي آغازي نيمه ي دوم نتوانستيم توپ را خوب بچرخانيم و نظم و هماهنگي خود را از دست داده بوديم.

وي افزود: ما به دليل تعطيلات نوروزي مجبور شديم چند روزي را استراحت كنيم، اما تيم العين در اين مدت بازي انجام داده و اين موضوع باعث شد كه تيم ما در دقايق پاياني به دنبال خودسازي باشد.

سرمربي تراكتورسازي تبريز خاطرنشان كرد: العين تيم خوبي بود و همانطور كه پيش بيني كرده بوديم، كار انتقال توپ را خوب انجام مي دادند و دفاع خوبي نيز داشتند؛ اما بدترين اتفاق اين بازي براي تيم ما، از دست دادن مهدي كياني و فرشاد احمدزاده براي بازي بعدي بود.

وي گفت: تيم ما ليگ قهرمانان آسيا را با هدف صعود آغاز كرده است، اما با اين تيمي كه بسته ايم، بايد تفاوت ها را درك كنيم؛ تيم هاي ديگر 9 بازيكن خارجي دارند، ولي ما با همين بازيكنان بايد در سه جبهه مي جنگيديم و براي سال بعد، نمي توانيم با اين بازيكنان مقابل تيم هاي قدرتمند مقابله كنيم و بايد تقويت شويم؛ ولي با اين حال تا گام آخر مي جنگيم.

وی در مورد زمین مسابقه که در نشست مطبوعاتی پیش از بازی اعلام کرده بود برای کشت سیب‌زمینی مفید است تاكيد كرد: امروز چمن ورزشگاه مرا متعجب كرد و كيفيت آن نسبت به بازي هاي قبلي بسيار تغيير كرده بود و بهتر شده بود و از بابت اين موضوع، از مسئولان تشكر مي كنم.

اوليويرا در پايان بيان كرد: امروز جمعيت زيادي به ورزشگاه آمده بودند و ما را تشويق كردند و باز هم مي گويم كه تراكتور بدون هوادارانش هيچ است و اين هواداران همواره ما را حمايت مي كنم و به همين دليل از آن ها تشكر مي كنم.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
بازی دیروز اعصاب نذاشت واسه هیچی......وقتی نیمه 2 یادم میفته کم میمونه به دهنم چیزای دیگه بیاد.حیف و 100 حیف.........

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازی دیروز اعصاب نذاشت واسه هیچی......وقتی نیمه 2 یادم میفته کم میمونه به دهنم چیزای دیگه بیاد.حیف و 100 حیف.........

کریم ساوالان خیلی بد کار کرد..
حیف شد باید اون تک به تکا رو
گل می کرد..

تعویضای تونی هم زیاد جالب نبود

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
سخت شد
خیلی سخت..
الاتحادم رو دور افتاد
عجب گروهی داریم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد فایز در گفت و گو با نصرنیوز:

هواداران تراکتور بی‌نظیر هستند/ نیمه نخست تمرکز نداشتیم

نصرنیوز: بازیکن تیم العین امارات گفت: تیم ما تمرکز لازم را در نیمه اول نداشت ولی در نیمه دوم بازی توانستیم به بازی برگردیم.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، محمد فایز بازیکن تیم العین امارات در گفتگو با خبرنگار ورزشی نصرنیوز اظهار کرد: مقابل تراکتور فرصت پیروزی داشتیم ولی با وجود تعداد زیاد هواداران تیم میزبان مساوی هم نتیجه خوبی بود.

وی افزود: تیم ما تمرکز لازم را در نیمه اول نداشت ولی در نیمه دوم بازی توانستیم به بازی برگردیم و با به ثمر رساندن دو گل بازی را در اختیار بگیریم ولی با اشتباهی که کردیم نتیجه بازی مساوی شد.

بازیکن تیم العین امارات درباره هواداران تراکتور خاطرنشان کرد: هواداران تیم تراکتورسازی واقعاً بی‌نظیر هستند و یک امتیاز به خاطر حضور این هواداران بود. تراکتور می‌تواند با حمایت این هواداران نتایج خوبی کسب کند.

فایز تصریح کرد: با توجه به بردی که در بازی رفت مقابل تراکتور کسب کرده بودیم تیم تراکتورسازی برای برد به زمین بازی آمده بود و این انتظار نیز می‌رفت که تیم ما شرایط سختی را در این بازی داشته باشد.

وی ادامه داد: ولی تیم ما هم برای برد به زمین آمده بود ولی در کل نتیجه مساوی می‌تواند نتیجه عادلانه‌ای باشد و باید هر دو تیم از نتیجه مساوی رضایت داشته باشند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
همه امیدوار به صعود
تراکتورسازی به رده سوم بازگشت
تیم الاتحاد عربستان با پیروزی برابر لخویای قطر در مکان دوم جدول گروه سوم باشگاه‌های آسیا قرار گرفت.

● گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس در تبریز، در دور سوم جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا تیم تراکتورسازی در خانه خود برابر العین امارات به تساوی دو بر دو رضایت داد.

یک روز بعد و در دیدار دیگر این گروه تیم الاتحاد عربستان با نتیجه 3 بر 1 برابر لخویا قطر به برتری دست یافته و با شش امتیاز به رده دوم جدول صعود کرده و تراکتورسازی نیز به مکان سوم بازگشت.

در پایان دور چهارم تیم العین امارات با 7 امتیاز صدرنشین این گروه است. الاتحاد عربستان با 6 امتیاز تیم دوم بوده و تراکتورسازی نیز با 5 امتیاز در رده سوم قرار گرفته است. لخویای قطر نیز با 4 امتیاز آخرین تیم این گروه است. جالب اینکه هر چهار تیم حاضر در این گروه امید صعود را حفظ کرده و در دو بازی باقیمانده در صدد کسب امتیازات لازم هستند.

در دور پنجم این رقابت‌ها لخویای قطر میزبان العین امارات بوده و الاتحاد عربستان نیز از تراکتورسازی تبریز پذیرایی می‌کند.

در روز پایانی دور مقدماتی تیم العین امارات میزبان تیم الاتحاد عربستان بوده و تراکتورسازی نیز تبریز به مصاف تیم لخویا قطر می‌رود.

این دومین تجربه آسیایی تراکتورسازی است این تیم سال گذشته با یک پیروزی، یک تساوی و چهار شکست به کار خود خاتمه بخشیده بود.

13930114000046_PhotoL.jpg

13930114000047_PhotoL.jpg

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930114000065#sthash.i9gskh8b.dpuf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصدومیت طالبی برطرف شد/ تراکتورسازی بدون مصدوم مقابل استقلال خوزستان

مصدومیت مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز برطرف شد و این بازیکن شرایط حضور در میدان را پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی در هفته بیست و نهم لیگ برتر روز یکشنبه میزبان استقلال خوزستان است.

طبق اعلام رسول صادق معاونت پزشکی تراکتورسازی این تیم در این مسابقه مصدومی ندارد.

فرشید طالبی که مدتی است به دلیل کشیدگی عضله پا از میادین دور است تمرینات خود را به صورت انفرادی آغاز کرده است. طالبی از امروز کارهای گروهی را آغاز می‌کند و در صورت صلاحدید کادرفنی می‌تواند در دیدار مقابل ملوان به میدان برود.

تراکتورسازی در حال حاضر با کسب 39 امتیاز در رده هفتم جدول لیگ برتر قرار گرفته است.

بالا