سايت رسمي باشگاه كماكان www.tractorspor.ir مي باشد
مدير روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي تبريزدر پي تماس هاي پي در پي هواداران گفت: سايت رسمي باشگاه كماكان
www.tractorspor.ir بوده و اين سايت باقدرت به كار خود ادامه خواهد داد.
مهدي شيرازي افزود: با توجه عملكرد موفقت و قوي سايت مذكور و رضايت كامل از مدير آن بعد از اين نيز اين سايت ،سايت رسمي و اول باشگاه خواهد بود.
وي تاكيد كرد: هر سايت ديگري كه ايجاد شود بنا به سياست باشگاه بوده و كارآيي ديگري خواهد داشت و سايت رسمي باشگاه همان
www.tractorspor.ir است.
شيرازي اظهار داشت: باشگاه در نظر دارد در فصل آتي اقدام به خريد امتياز يك هفته نامه سراسري كرده و همچنين براي يك نشريه الكترونيك نيز مجوز اخذ نمايد و هر دو را بعد از هر بازي به انتشار برساند.
مدير روابط عمومي تراكتور تصريح كرد: با توجه به وجود خلا بزرگ در اطلاع رساني و اسقرار باشگاه در شهرستان و دوري از پايتخت، باشگاه مي خواهد با ايجاد اين نشريه ها ارتباط تنگاتنگ خود را با هواداران حفظ نمايد.
وي اضافه كرد: نشريه الكترونيكي بصورت فيلم تصويري خواهد بود كه سعي خواهد كرد آخرين اخبار را بي كم و كاست به اطلاع هوادران برساند و همچنين در اين نشريه تلاش خواهيم كرد در زمينه ساماندهي و فرهنگ سازي براي هواداران فهيم تراكتور گام بلندي برداريم.
شيرازي اطمينان داد با درآيت مدير عامل باشگاه فصل دهم با بازيكن گيري خوب عملكرد مناسبي در نقل انتقالات ليگ داشته و تراكتور بتواند آنگونه كه شايسته نام بزرگ آذربايجان است به ميدان برود.
مصاحبه اختصاصی وب سایت باشگاه با مهدی کیانی
آقاي کياني بالاخره به تيم ملي دعوت شدي الان چه احساسي داري؟
خيلي خوشحالم که به تيم ملي دعوت شدم بالاخره مزد زحماتي که کشيدم در اين مدت جواب زحمتهامو گرفتم ميدونين ارزوي هر بازيکني هست که به تيم ملي دعوت بشه من جا داره اينجا از تمامي کادر فني تيم که واقعا خيلي زحمت کشيدن که من به اين سطح از فوتبال برسم تشکر و قدرداني کنم جا داره اينجا از تمامي هواداراني که در اين مدت ما رو تنها نگذاشتن و با دادن روحيه مضاعف منو در رسيدن به هدفم که تيم ملي بودمنو ياري دادن دست تک تک شونو ميبوسم
طبق نظر سنجي که تو سايت رسمي باشگاه شما به عنوان محبوب ترين بازيکن شناخته شدين و الان هم هواداران نگرانند که مبادا مهدي کياني شون بره چه حرفي داري برا هواداران
من هر چي دارم مديون مردم تبريز و هواداران تراکتورم من اينجا ميگم اولويت اول من تراکتور هست اگه مشکلي پيش نياد من فصل بعدم تو تراکتور ميمونم درسته که از چند تا تيم پيشنهاد خوبي دارم که حتي ميتونم با اين تيما تو آسيا هم بازي کنم ولي هيچوقت نميتونم تراکتورو هوادارانشو فراموش کنم الويت اولم تراکتور هست انشالله فصل آينده هم تراکتور ميمونم
آقاي کياني ميتونيم بپرسم از کدام تيمها پيشنهاد داري ؟
راستش چند تا تيم هست که امسال هم تو ليگ مقام آوردن و جند تا تيم ديگه اگه اجازه بدين نميخوام اسم تيمها رو بگم
آيا فکر ميکني تو تيمهاي پايتخت موفق باشي چون سابقه نشون ميده وقتي بعضي از بازيکنانی که رفتن به تيمهاي پايتخت سير نزولي داشتن و نتونستن تو اون تيمها موفق بشن نظر شما در اين مورد چيه؟
ببينيد برا من فرقي نداره که کدوم تيم باشه من وقتي تعهد ميدم و قرارداد ميبندم و پيراهنشو ميپوشم تمام سعي و تلاشمو واسه اون تيم ميکنم اين بازيکناني که تو تيمهاي پايتخت موفق نميشن فکر کوچکي دارن و فکر ميکنن که ديگه به هدفشون رسيدن و ديگه اون طور بايد وشايد زحمت نميکشن و واسه همين موفق نميشن
آيا از تيمهاي پايتخت پيشنهادي دارين؟
نه تا حالا کسي در اين مورد با من تماس نگرفته ولي اگه هم پيشنهاد داشته باشم از اين تيمها ترجيح ميدم به اين تيم ها نرم
آقاي کياني گفته ميشه از يکي از تيمهاي اصفهاني مبلغ خيلي خوبي براتون پيشنهاد کرده آيا اين خبر درسته؟
بله درسته ولي هنوز تصميم نگرفتم راستش مبلغ دليل نميشه که من تيم تراکتور رو رها کنم ولي باشگاه هم بايد به فکر اينده ما هم باشه
در آخر اگه صحبتي دارين بفرماييد؟
جا داره اينجا از از هواداران فهيم آذري که من هر چي دارم مديون اونا هستم خيلي خيلي تشکر کنم که واقعا خيلي سختي کشيدن که خودشونو به ورزشگاه برسونن من از اينجا دست تک تک شونو ميبوسم و حاضرم سال آينده مقداري از مبلغ قراردادمو بدم تا اين هوادارا راحت تر بتونن به ورزشگاه بيان از مديريت باشگاه تشکر ميکنم و از شما که وقتتونو در اختيار من قرار دادين خيلي سپاسگذارم