• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
متاسفانه تاسف برانگیز بود،نمیدونم اول کدوم گروه شروع کرد ولی به هر حال از تبریزیها انتظار این الفاظ زشت نمیرفت،نیمه اول که من خودم صدای تلویزیون را بستم به خاطر الفاظ بسیار زشت و تعجبم از این بود چرا به این راحتی داره پخش میشه که گویا نیمه دوم فهمیدند و خودشون صدا را قطع کردند،به هر حال بازی بسیار بدی هم تیم انجام داد،اگر به جای پرسپولیس یک تیمی بود که بهتر بازی میکرد معلوم نبود اوضاع چی میشد...

اول از همه که پرسپولیسیها شروع کردن با شعار تبریز و چیزم تو چیزشون :دی

coollboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
شعارهای پرسپوبیسها را هم شنیدم ولی به هر حال در آزادی همیشه این نوع شعارها هست ولی فصل پیش حداقل تبریز که مشکل خاصی نداشت اکثر اوقات و البته علی دایی و عادل هم حسابی از این قضیه بر علیه تراکتور استفاده خواهند کرد که البته چون این حرکت جای دفاع نداره پس دفاعی هم نمیشه صورت داد...

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
از باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی بیشتر از این انتظار نمیرفت

coollboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
البته تبریزیها ناراحتند که چرا زودتر صدا قطع نشد،متاسفانه مشکل اینه که طرف مقابل در شعارهاش از شعارهای نژادی هم استفاده میکنه که به هر حال نمیشه گفت ناسزا از شعار نژادی بدتر یا بهتر ولی خوب حساسیتهای خاص خودش را ایجاد میکنه و الان هم ناراحتی تراکتوریها به برخی شعارهای بعد گل پرسپولیسی هاست

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
البته تبریزیها ناراحتند که چرا زودتر صدا قطع نشد،متاسفانه مشکل اینه که طرف مقابل در شعارهاش از شعارهای نژادی هم استفاده میکنه که به هر حال نمیشه گفت ناسزا از شعار نژادی بدتر یا بهتر ولی خوب حساسیتهای خاص خودش را ایجاد میکنه و الان هم ناراحتی تراکتوریها به برخی شعارهای بعد گل پرسپولیسی هاست

بازی شروع نشده تراکتوری ها شروع کردن ... بعد از گل پرسپولیسیها ادامه دادن ... اما حرکت تراکتوریها جدا زشت

بود ... قبل از بازی که نباید اون کارارو میکردن

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آقا تهرانیا که معروفن به بد دهن بودن و این چیزا

تبریز دیگه چرا !!! ؟
حالا هرکی اول شروع کرد !
مهم اینکه که طرف مقابل شروع نکنه

البته مشکلم اینجاست که یکی دو نفر نیستن !!! مثلا 50% جمعیت هم نخوان فحش بدن ، 50% دیگه میدن ! و این کنترل رو سخت میکنه

ولی در کل تبریزیا اشتباه کردن به نظر من ! حق اعتراض هم ندارن ! :)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بارها به دوستان گفتم باز هم میگن مشکل تماشاگرای تبریز عده ای هستند که بین تماشاگرا میان و ادعای لیدری دارن و شعارهای نژاد پرستانه میدن
همشون هم از طرف پان ترک ها شستشوی مغزی میشن

از همون اول هم نباید تماشاگرای متفرقه رو بین تراکتوری ها جا میدادن

climax

Registered User
لایک‌ها
3
بارها به دوستان گفتم باز هم میگن مشکل تماشاگرای تبریز عده ای هستند که بین تماشاگرا میان و ادعای لیدری دارن و شعارهای نژاد پرستانه میدن

بحث پان ترک رو باز خواهش باز نکنید ها !
تماشاگرای متفرقه کیان؟
- - - - - - -
اولا" اکثریت کسانی که تو ایران به ورزشگاه ها می روند ، آدم های درست و حسابی نیستند ! این مربوط به تهران ، تبریز ، اصفهان و ... نیست ! کلا" ایران اینجوریه !
ثانیا" حرکت هر دوتا اشتباه بود ! من به شخصه از تراکتوری ها چنین انتظاری نداشتم !
از این به بعد هم به ورزشگاه ها نخواهم رفت !
اون برخوردشون با استیل آذین و کریمی بود و این هم از امروز !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

اگه تو بتونی نو 2 تا خط تعریفت رو از این کلمه بگی ، من می فهمم که حرفت حقه .
این تهرانی های .... هم خوب بلندن طوری نشون بدن که انگار خودشون کلآ بی گناهن . خب معلومه ، امکانات که دستت باشه ، هرطور بخوای می تونی یه ماجرا رو تعریف کنی .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
از باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی بیشتر از این انتظار نمیرفت

انتظارتون از باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور سازی چجوری بود ؟!

متاسفانه دو طرف دارن همدیگه رو محکوم میکنن، در صورتی که کار هر دو طرف واقعا زشت بود و آبروریزی ای بود در نوع خودش !

چه بطری پرت کردن و فحش دادن های تبریزی ها، چه فحش دادن های ماها !

تماشاگران ما که اونقدر خر بودن که نفهمیدن وقتی دارن به تبریزیها مثلا فحش میدن، هم کریم باقری آذری هست هم علی دایی !!

تماشاگران شما هم که از اول بازی شروع کردن دیگه !

حرکت هر دو طرف خیلی زشت بود بدون شک !

climax

Registered User
لایک‌ها
3

متاسفانه دو طرف دارن همدیگه رو محکوم میکنن، در صورتی که کار هر دو طرف واقعا زشت بود و آبروریزی ای بود در نوع خودش !

تماشاگران ما که اونقدر خر بودن که نفهمیدن وقتی دارن به تبریزیها مثلا فحش میدن، هم کریم باقری آذری هست هم علی دایی !!

واقعا" !
به قول این دکتر میلانی که دیروز گفت که یا ابلیس سازیه یا قدیس سازی !
هر دو طرف حرکات و حرفاشون زشت بود !

راستی من حرف های تراکتوری ها رو نشنیدم ، چی گفتن ؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

البته آقا حسام بگم که بطری هم اول از طرف پرسپولسیس ها شروع شد . موقع گرم کردن بطری پرت میکردن .

کار هر دو طرف اشتباه بود ولی بایید ببینم اگه میزبان به جز پرسپولیس بود چند بازی محروم میکردن .

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
در واكنش به فحاشي‌ها و اقدامات صورت گرفته در ورزشگاه آزادي
جعفري: قضيه اين‌قدر حاد نيست كه هواداران تراكتورسازي را محروم كنند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه تراكتورسازي گفت: در ورزشگاه آزادي قضيه اين قدر حاد نبود كه كميته‌ انضباطي هواداران تراكتورسازي را محروم كند.

A0889405.jpg

به گزارش خبرگزاي فارس، روز گذشته ورزشگاه آزادي شاهد اتفاقاتي بود كه هر چند در فوتبال ايران چندان غريبه نيست اما در نوع خود تاسف برانگيز و قابل تامل بود.

تحركات ايجاد شده در ورزشگاه آزادي به قبل از شروع بازي پرسپوليس و تراكتورسازي تبريز بازمي گشت. هواداران تراكتورسازي كه همواره برخي از آنها به عنوان پرشورترين و بهترين تماشاگران دنيا ياد مي كردند بدون دليل منطقي بارها عليه پرسپوليس شعار سر دادند. آنها در اقدامي عجيب تر كريم باقري بازيكن تبريزي پرسپوليس كه بارها توسط خودشان مورد تشويق قرار گرفته بود را مورد بي مهري شديد قرار دادند به طوري كه كاپيتان پرسپوليس براي اولين بار در تاريخ فوتبالي خود در ورزشگاه آزادي هو شد.

هواداران پرسپوليس كه تا قبل از به ثمر رسيدن گل سكوت اختيار كرده بودند، با گلزني غلامرضا رضايي يك باره سكوت را شكستند و جواب حرف هاي زشت تبريزي ها را با الفاظ بدتري دادند.

شدت فحاشي به حدي شد كه دست اندكاران برنامه فوتبال برتر مجبور به قطع صدا شدند و پيمان يوسفي مجري اين برنامه نيز به صراحت اعلام كرد كه به دليل فحاشي در ورزشگاه آزادي صدا را قطع كرده اند.

اتفاق بدتر در ورزشگاه آزادي شكستن صندلي ها و آتش زدن آنها از سوي هواداران تراكتورسازي بود. ديروز ورزشگاه آزادي به جاي اينكه آوردگاه هيجاني جذاب و قابل دفاع باشد به آوردگاهي براي مسلخ شدن فرهنگ تبديل شد.

محمد حسين جعفري مديرعامل باشگاه تراكتورسازي درباره اتفاقات روز گذشته به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: ديروز ورزشگاه آزادي مثل هميشه بود. ورزشگاه هاي ما معمولا به همين صورت است. من حركت هواداران تراكتورسازي را تاييد نمي كنم اما هواداران پرسپوليس هم كم فحاشي نكردند و حركت آنها هم زشت بود.

جعفري ادامه داد: متاسفانه ديروز فوتبال به حاشيه رفت و تماشاگران عليه هم شعارهايي دادند. من توهين به كريم باقري كه از بازيكنان خوب فوتبال ما است را تاييد نمي كنم. هيچ كس حق ندارد به بازيكن توهين كند. با هواداران خود بايد تعامل داشته باشيم و از آنها بخواهيم كه منافع تيم و باشگاه را در نظر بگيرند.

مديرعامل تراكتورسازي با بيان اينكه باشگاه به تنهايي نمي تواند هيجانات هواداران را سازماندهي كند، تاكيد كرد:
تنها باشگاه نمي تواند اين موضوع را جمع كند و ارگان هاي ديگر هم بايد به كمك باشگاه بيايند تا عده اي كه ناراحتي هايي دارند سايرين را براي دادن شعارهاي زشت و غير ورزشي تحريك نكنند.

جعفري در مورد اظهار نظر رسول خطيبي كه معتقد است رفتارهاي هواداران تبريزي بدتر از اين هم مي شود، گفت: من اين حرف را قبول ندارم و بازيكنان نبايد با حرف هاي خود هواداران را تحريك كنند. انتظارم از بازيكنان اين است كه هواداران را آرام كنند. فوتبال ظرافت هاي خاص خود را دارد. هواداران تراكتورسازي هم دليل خاصي براي فحاشي نداشتند و داوري اين بازي هم مشكلي نداشت.

وي افزود: من شاهد چنين مسائلي در ورزشگاه ها بوده ام اما اين بار حرارت اين تنش ها بيشتر بود. البته اين را هم بگويم كه هواداران پرسپوليس از همان ابتدا مقابله به مثل مي كردند و توهين هاي زشتي به هواداران ما كردند.

جعفري در اين خصوص كه شايد كميته انضباطي به دليل حركت هواداران تراكتورسازي آنها را با محروميت روبرو كند، به فارس گفت: قضيه اين قدر حاد نبود كه كميته انضباطي بخواهد هواداران را محروم كند. ديروز هواداران بيشتر توهين كردند تا فحاشي.

خوار مادر همدیگه رو تو ورزشگاه پیاده کردن ، بعدا میگه اینقدر حاد نیست که محروم نکنن :lol:
ولی اگه هم قرار باشه محرومیت باشه باید برای دوتا تیم باشه
نه فقط بیان تراکتورو محروم کنن !!!

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
داوری مسابقه فوق‌العاده افتضاح بود
نصرتی: از رفتار نیروی انتظامی تعجب کردم
5-5-1389%5CIMAGE634158814124218750.JPG

خبرگزاری فوتبال ایران - کاپیتان تیم تراکتورسازی گفت: مقصر حوادث پیش آمده در مسابقه تماشاگران تهرانی بودند اما تعجب می‌کنم چرا پس از رفتار پرسپولیسی‌ها نیروی انتظامی به سمت تماشاگران تراکتورسازی رفت.
محمد نصرتی پس از شکست یک بر صفر تیمش برابر پرسپولیس گفت: دوست دارم کمیته انضباطی این موضوع را بداند که آغازگر درگیری‌های تماشاگران، طرفداران پرسپولیس بودند. آنها هنگام گرم کردن به طرف ما بطری و ساندیس پرت کردند که یکی از آنها به پای من خورد. مقصر حوادث پیش آمده در مسابقه تماشاگران تهرانی بودند اما تعجب می‌کنم چرا پس از رفتار پرسپولیسی‌ها نیروی انتظامی به سمت تماشاگران تراکتورسازی رفت.
کاپیتان تراکتورسازی با انتقاد از قضاوت مسعود مرادی اظهار داشت: داوری مسابقه فوق‌العاده افتضاح بود. در شروع فصل این شیوه قضاوت می‌تواند برای فوتبال ما مشکل‌ساز شود. در جریان بازی یکی از بازیکنان پرسپولیس با خنده به من گفت توپ به دستم خورد اما داور آن را ندید. البته مطمئنم مرادی آن را دید ولی توجهی‌ نکرد. بارها از این صحنه در مسابقه پیش آمد. داور خطاهای واضحی را به سود تیم ما نمی‌گرفت و من فقط به او نگاه می‌کردم. این شیوه قضاوت باعث تحریک تماشاگران تبریزی شد. مطمئنم قضاوت داور بر روی تماشاگران دو تیم تاثیرگذار بود.
نصرتی تاکید کرد: خودم را جزو خانواده تیم‌های تهرانی می‌دانم و این برد را به پرسپولیس تبریک می‌گویم. نتیجه بازی نشان می‌دهد که آنها بهتر بودند. من هیچ وقت رفتار طرفداران تراکتورسازی در این بازی را تایید نمی‌کنم اما تاکید می‌کنم که پرسپولیسی‌ها آغازگر این درگیری‌ها بودند.

مدیر روابط عمومی ورزشگاه آزادی:
تمام خسارتهای وارده از سوی هواداران تراکتور بود

5-5-1389%5CIMAGE634158795878750000.JPG

مدیر روابط عمومی ورزشگاه آزادی گفت که تمام خسارتهای وارده به ورزشگاه از سوی هواداران تراکتورسازی بود. مصطفی محبی در گفت و گو با ایرنا افزود: هواداران تیم تراکتورسازی تبریز در طول بازی به تجهیزات، تاسیسات و صندلی های ورزشگاه آزادی به شدت آسیب رساندند.
وی ادامه داد: تمامی این خسارتها در جایگاه هواداران تیم تراکتورسازی تبریز بوده و تاصبح چهارشنبه میزان خسارتها را بررسی و به سازمان لیگ اعلام خواهیم کرد.
مدیر روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی گفت: این خسارتها از قبیل آتش زدن و شکستن صندلی ها، آسیب رساندن به سرویس های بهداشتی و راهروهای ورزشگاه بوده و امیدواریم که خسارتهای ورزشگاه آزادی پرداخت شود.
وی در خصوص این که در مصاحبه های پیشین خود اعلام کرده بود صندلی های این ورزشگاه نشکن است گفت: طبق آزمایشهایی که در گذشته انجام داده بودیم این صندلی ها کاملا نشکن بوده و چگونگی شکستن آنها از سوی هواداران تبریزی جای تعجب دارد.
وی در مورد آتش زدن قسمتی از ورزشگاه توسط هواداران تیم مهمان اظهار داشت: در قسمتی از ورزشگاه نیز صندلی ها به آتش کشیده شده ولی این مورد چندان جدی نبود

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بر اساس راي كميته انضباطي
تراكتور سازي به دو بازي و پرسپوليس به يك بازي بدون تماشاگر محكوم شدند

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي خود را پيرامون اتفاقات و حواشي ديدار تيمهاي پرسپوليس تهران - تراکتور سازي تبريز اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، تراکتور به دليل تخلفات تماشاگران منتسب مبني بر فحاشي و توهين و استعمال الفاظ رکيک نسبت به داوران و تيم مقابل و آتش زدن و پرتاب اشيا محترقه و دود زا ، پرتاب سنگ ، بطري و اشياء مختلف به داخل زمين مسابقه به برگزاري دو ديدار خانگي بدون حضور تماشاگران ، توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ سيصد ميليون ريال جريمه نقدي محکوم مي شود.

تيم پرسپوليس تهران نيز به دليل تخلف تماشاگران منتسب مبني بر فحاشي ، توهين و پرتاب بطري و اشياء مختلف به داخل زمين مسابقه به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ سيصد ميليون ريال و برگزاري يک ديدار خانگي بدون حضور تماشاگر محکوم شد.

رسول خطيبي بازيکن شماره 10 تيم تراکتور به دليل اعتراض به نحوه قضاوت که منجر به تحريک و تهييج تماشاگران و فحاشي آنها به داوران مسابقه و پرتاب اشياء به داخل زمين مسابقه شد نيز به دو جلسه محروميت از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات رسمي و پرداخت مبلغ پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
انصاف نبود ! میزبان اونا بودن همه کاری هم کردن ولی ما به کار نکرده متهم شدیم !! اتفاققی افتاد ولی بازی زمین تراکتور نبود که از اون محروم کردن !!!!! مسخره

خطیبی هم که هیچی ! طرف فحش خواهر مادر میده , کتک میزنه , دعوا میکنه محرومش نمیکنن ! اونوقت این !

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
عجب ! باید به هر دو مساوی محرومیت میدادن , یا یه بازی یا دو تارو باید مساوی میدادن !! به هر حال دیگه...

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
عجب ! باید به هر دو مساوی محرومیت میدادن , یا یه بازی یا دو تارو باید مساوی میدادن !! به هر حال دیگه...

نکنه از شریفی انتظار عدالت داری ؟؟ فقط بلده بیاد 90 ک* بگه .
ولی خداییش تو جوزف مئاتسا 10 برابر بیشتر از این کارا می کنن ، هیچی نمی شه . دی

بالا